Fene

Go down

Fene Empty Fene

Témanyitás by Fene on Kedd 12 Márc. 2013, 12:09

Név: William Gunner
Becenév: Fene
Faj: Mutáns - Lupine
Nem: Férfi
Jellem: Semleges
Személyazonosság: Már többnyire ismert, a démonok kiűzését követő kitüntetés következtében.
Születési hely és idő: 1995.10.19. U.SA. New York - Manhattan
Kora: 28 éves
Család:
Apa: Billy Gunner
Anya: Margarett Gunner
Foglalkozás: Harcművész, alkalmi fejvadász
Testmagasság: 180cm
Súly: 80kg
Szeme színe: Rozsdabarna
Haja színe: Fekete
Bőr színe: Fehér

Átváltozva:
Magasság: 2m
Súly: 120kg
Szeme színe: Sárga
Szőrzet: Fekete
Különleges ismertetőjel: Vágás a bal szemnél, emberi és lupine formában is látható
Egészségi állapot: Egészséges

Képességek: A lupine-ok alapképességein kívül nincs más. Lupine formában 2m magas, fekete szőrzetű farkasember. (2. szint)

Szakértelmek: Ninjutsu mester fok (pusztakezes harc, tradícionális fegyverekben jártasság), vadászat és túlélés / természetjárás. Mágikus ismeretek, elméleti szinten, közel sem jár a gyakorlati tudáshoz, inkább csak legenda és folklór ismeret.

Életrajza:

Gyerekkorától kezdve mozgékony kölök volt, kissé hiperaktív mint a legtöbb gyerek. Szülei, megelőzendő a bajt (ugyanis Will kedvelt szokása volt a környék gyerekeit és állatait kergetni, olykor puszta kézzel, néha pedig akár botokkal is) sorra kísérleteztek a sportokkal. Foci, kosárlabda, meg az összes többi, ami egyáltalán nem kötötte le a gyerkőcöt, bár a reflexei és az állóképessége jónak bizonyultak. Viszont a szülők legalább kitartóak voltak, így jöhettek a küzdő sportok, harcművészetek sora, ahol végülis, nagy nehezen megtalálták azt, ami mindhármukat (főleg Willt) kielégítette.  Így a választás a Ninjutsura esett. Szép lassan ki is fejtette jótékony hatásait, ugyanis, sikerült némi önuralomra szert tennie, még ha az edzések ki sem fárasztották teljesen. Emellett csupán csak az apjával eltöltött hétvégéket szerette jobban, mikor az öreg elvitte vadászni, na meg cserkész trükkökre tanítani. Elég hamar realizálódott benne, hogy komolyabban akar foglalkozni a harccal, ami az oktatását is magába foglalja. Az iskola mellett, nagyjából 14 éves kora óta, mikor tudott vállalt munkákat, újságkihordás, fűnyírás, aztán később "komolyabb" munkákat is, mikor mi adódott, a pénz egy részét pedig mindig félre tette ( konkrétabban a szülei, annyira már ismerte magát, hogy ne a saját zsebében tartsa a pénzét). Így, mikor befejezte a gimnáziumot, erősen közepes sikerekkel, már volt némi megtakarítása, na meg egy fekete öve, amivel bele tudott vágni az életbe. Igaz, a pénz bőven nem volt elég, hogy teljes egészében megvehessen egy termet, de kezdetnek megtette, a fennmaradó részt pedig a befolyó tandíjakból tudta fedezni.

Minden szép és jó lett volna, ha teste nem kezd el furán viselkedni. Már ha az ujjak karmokká fejlődése, a hirtelen szőrösödés és a fogak megnagyobbodása furcsának számít. Szerinte nagyon is annak számított. Eleinte csak rövid ideig tartott a változás, fél perc, perc. Az egyedüli ok, amiatt nagyon is valóságosnak tűnt az egész, az a mérhetetlen fájdalom volt. Fogalma sem volt, hogy mi történik, de valahogy nem vette a fáradtságot, hogy orvoshoz vagy pszichiáterhez menjen az üggyel. Így maradtak a farkasemberekről szóló legendák, ami némi magyarázatot szolgáltathattak. Kénytelen volt belevetnie magát az okkultizmusba. Amennyiben a New Ages könyvek annak számítanak, de legalább pár  tévhite kialakult azzal kapcsolatban, hogy mi zajlik le benne. Szép lassan fejlesztgette magát, megpróbált tudatosabban hozzáállni a jelenséghez. Amit eleinte észlelt, hogy ugyan továbbra sem tudja kontroll alatt tartani a váltásokat, de a fizikuma, a reflexei, a gyorsasága fejlődtek, még ha nem is napról napra. Aztán a vadászösztön, az a jó öreg vadászösztön. Gyerekkorában is üldözte a környékbelieket, akik kiérdemelték, miért tenne most másként? Akkoriban is jó móka volt. Meg a városi legendák, akiket régen is csodált.

A pitiánerek hamar unalmassá váltak. Szerencséjére tudta, hogy hol lehetne egy nagyobb halat kifogni. Nem volt valami egyedi információ. A környéken mindenki tudta, hogy kik a helyi bandatagok és mivel foglalkoznak, nem mintha igyekeztek volna titkolni. A terv egyszerű volt, bemegy, leszereli őket, leadja a zsiványokat és...aztán majd meglátjuk. Esetleg benyújtja igényét egy kis jutalomra. A terv fele tökéletesen lett kivitelezve, a gondok ott kezdődtek csupán, hogy a rosszarcúak előtt rogyott térdre és kezdett ismét karmokat és egyéb, emberitől elütő dolgokat növeszteni. A kezdeti pánikot, egy machete-vel történő, gyors vágás követte, a fejre. Sikerült ugyan annyira félredobnia magát, hogy ne hasítsák ketté a koponyáját, de a sebet a mai napig őrzi az arcán. Itt tanulta meg azt is, hogy az átalakulás nem feltétlen áll meg a karmoknál, a nagyobb fogaknál és a sűrűbb szőrzetnél. Mire a rendőrség kiért (ugyanis ki hitte volna alapon megfigyelés alatt tartották a bandát és az épületet is), sikeresen legyűrte a tagokat, módszeresen megkötözve tálalva őket, már visszaalakult testben. Meglepetésére viszont ő is egy cellában végezte. Aztán majd egy napi pihenés után látogatója érkezett. Valami S.H.I.E.L.D.-nek vagy minek volt a tagja. Végkép nem gondolta volna, hogy pár bűnöző vallomását ilyen komolyan vegyék valami farkas szerű lényről. Gondolatban már elhelyzte magát a kormány egyik árnyék szervezetének a boncasztalán, viszont egész más történt. Az ürge ugyanis egy nagyobb csapással az asztalon óhajtotta felhívni újra a figyelmét, valami ajánlatról meg együttműködésről hablatyolva. Mintha lett volna bármi más választása. Szóval folytathatta a hobbiját, csupán csak szakszerűbb, profibb módon? Remek.

Azóta sem látta azt a tagot, de jelentéseket kell írnia, beszámolnia dolgokról, meg valami adatbázisba is felvették, de nem igazán zaklatják. Néha megjelölnek egy-egy célpontot, valószínűleg középkategóriás bűnözőket, meg hasonló kategóriájú bandákat, amiket le kell kapcsolnia, némi apróért cserébe. Sejtése szerint ezek mind-mind olyan tagok, akikre nem találtak kellő kézzel fogható bizonyítékot, hogy a rendőrség kapcsolja le őket, vagy valamilyen protekció alatt állhatnak. Nem is igazán érdekli a dolog. Az évek során sikerült tudatos szintre emelnie az alakváltásait. Igaz, ez jó pár ruhájába belekerült, aztán megtalálta a megfelelő anyagot, ami a megváltozott méretek alatt sem szakad cafatokká, de még a mozgást sem gátolja. Egy jó ideig a maszkok is megfelelőek voltak, de az alakváltások során szép lassan az arccsontja is egyre farkasszerűbbé vált. Egyszer megpróbált egy motorsisakot felvenni, hogy takarja a külsejét, az egyszerűség kedvéért, de az túlságosan nyomta az orrát, ami folyamatos prüszköléshez vezetett. Azóta letett az efféle badarságokról, csak a ruhát tartotta meg, hogy ne pucéran rohangáljon.

2018-ban, jóformán egyik hónapról a másikra cserélődött le szokásos S.H.I.E.L.D. kontaktja. Amennyi betekintése volt a dolgokba, puszta átszervezés és a szervezet átkeresztelése, vagy egybeolvadása történt az AIM-el. Legalábbis a saját következtetései alapján, ugyanis egyik szervezet sem volt túl közlékeny vele. A változás csak annyit jelentett neki, hogy máshova kell jelentenie. Ahogy a dolgok kezdenek egyre jobban elvadulni és a szervezet valódi céljai kirajzolódni, úgy ő is megtagadja az együttműködést nemsokkal az első cunami előtt. Menekülőre fogja, ám Greenwichnél tovább nem jut, mikor az első cunami nekiront New Yorknak. Kénytelen visszafordulni, hisz a szülei a városban tartózkodtak. A második hullám Bronxban érte. Igen szerencsésnek mondhatta magát, hogy csak az egyik karja és pár bordája tört el, miután maga alá temette a törmelék. Miután sikerült összeszednie magát, a gondolatait és a szüleit, rá kellett jönnie arra a keserű tényre, hogy a városból nem lehet kijutni, és hogy még mókásabb legyen a dolog, gyakorlatilag semmi sem működik, amihez elektromosság szükségeltetik. Segédkezett a túlélők felkutatásában, majd a rendfenntartásban, zavargások leverésében, legalábbis a környékükön, meg az edzőterem környékén. Már ami maradt belőle.

Mondhatni 2019 a nélkülözések éve volt, legalábbis kezdetekben. Aztán, amint komolyabban kezdte venni a saját maga által felvállalt feladatkört, úgy segédkezett kiépíteni az élelemellátást. Vagyis, egész pontosan abban, hogy megfelelően jusson mindenkinek a megmaradt készletekből. Emellett igyekezett a javára fordítani a helyzetet, már amennyire lehet, miután sikerült valamelyest helyrepofoznia a termét. Meglehetősen megnőtt az érdeklődés az önvédelem iránt, miután városszerte megvadultak az emberek, Will pedig szívesen osztogatta a tudását, olykor pénzért, esetenként pedig élelemért cserébe. A köd elmulasztása után, nagyjából fittyet hány a nagyvilági eseményekre. Van elég teendője New Yorkban is. Főleg, miután egy csodálatos napon újra felkeresi a S.H.I.E.L.D. . Nagyjából ezen a ponton kezdi el bánni, hogy akkoriban nem választotta inkább a börtönt. Miután tisztáznak pár dolgot az AIM-es szolgálattevésével kapcsolatban közös megállapodás alapján folytatja a fejvadászatot, mint a régi szép időkben.

2023-ig a megszokott módon telnek a napok, a pokolfajzatok megjelenéséig. Aktívan veszi fel velük a harcot, ahol csak tudja,  egyrészt a területe védéséért, másrészt pedig ráunt már a tétlenkedésekre. Ennek ellenére a S.H.I.E.L.D.-el és minden más szervezettel továbbra is kifejezetten távolságtartó, amennyire csak lehet.


Emberi alak:
Fene FenehumanLupine alak:
Fene Fene


A hozzászólást Fene összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 30 Jún. 2013, 13:14-kor.
Fene
Fene
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 48
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fene
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Fene Empty Re: Fene

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 12 Márc. 2013, 12:19

Üdv az oldalon!
Annyi kérésem lenne, hogy írd még bele, hogy 2019-ben NY-ban a Bukást miként élted túl, miközben 2 cunami is elérte a várost, illetve utána 2019 május - 2020 március vége között miként éltél a kaotikus állapotokban levő NY-ban (amikor köd fedte a várost, nem volt se áram, se gáz, se semmi, mindenki úgy próbált túlélni, ahogyan tudott).
Illeve a 2023 júniusa azaz kb 9 hónapja a várost sújtó démoninváziót miként élte meg a kari.

Ha ezeket beleírtad kérlek szólj és újra megnézem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fene Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fene Empty Re: Fene

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 12 Márc. 2013, 13:35

Így már remek, el is fogadlak. 3100$ kezdőpénzed van, még írj egy adatlapot és mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fene Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fene Empty Re: Fene

Témanyitás by Fene on Kedd 12 Márc. 2013, 14:07

Név: William Gunner (Fene)
Lakás/Létesítmény: Edzőterem-Dojo, egy pincéből kialakítva. Egyúttal lakásként is szolgál. (Manhattan) -1,5 kredit
NJK: -
Foglalkozás: Harcművész/Üzletember (saját edzőterem és annak vezetője) /Fejvadász
Munkahely: A saját edzőterme.
Pénz: 3100$ (kezdő tőke)
3850$ (aktuális)
Bevétel/hét: 500$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:
-Spec. kezelt ruha - 1000$
-Vasököl/kesztyű (harcművész fegyverek) -100$
-Szigony drótkötéllel (Kusari-gama, harcművész fegyverek) -150$
Vállalat: Dojo
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: Főként az edzőtermében.
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség:-
Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0

Vasököl:
Fene Vaskl
A hozzászólást Fene összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 25 Ápr. 2013, 20:40-kor.
Fene
Fene
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 48
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fene
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Fene Empty Re: Fene

Témanyitás by Fene on Csüt. 25 Ápr. 2013, 20:37

Kaland vége (Feb. végétől Ápr. végéig kórházban)
Korábbról megmaradó vagyon: 2000$
Bevétel / hét: 500$ -> + 2000$

Összesen 4000$

Vásárlás:

-Mutáns képességek növelése (lupin) 1-ről a 2-ra:  -2,5 kredit
-Szigonnyal ellátott drótkötél (harcművész fegyverek + átalakítás: sima kötél helyett drótkötél -> MK Scorpion): -150$

Aktuális vagyon: 3850$
Fennmaradó kreditek: 0
Fene
Fene
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 48
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fene
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Fene Empty Re: Fene

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.