Lincoln Emlékmű, DC

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Morsus on Vas. 26 Május 2013, 00:34

Az őrszem lassan megindul az emlékmű felé. A repülőből kijönnek az X-ek. Xavier gyorsan körbe néz.
- Serena! Gail! Menjenek menekítsék ki a nézelődőket. Sakura és Kate! Menjetek keressétek meg a mutánsainkat. Jeroma és Jonah, lassítanunk kell a robotot.
Mondja Xavier.
A trió menekülni kezd tömeggel. De Bobot a tömeg felökleli. Mikor felkiált a többiek keresik, de nem látják őt. Csak Carl érzi az ő szagát, de már akkor amikor elbújt a szobrok mögött. Maria pedig menekül a tömeggel együtt.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 27 Május 2013, 09:26

Nos Magszi nem figyelt, így nem volt olyan vicces az, amivel a fiú próbálkozott. Chuck szavaira hátranézett és bólintott, lelassítani a robotokat.
- Ugye emlékszik Prof, hogy múltkor Miller kellett ahhoz, hogy ezeket leszedjék? – kérdezte.
Ők pedig hol voltak a katonai és taktikai zsenitől? Sehol sem! Bár legalább a némi műszaki ismeretének hasznát veheti, hogy megbénítsák ezt a valamit. Végignézett a hatalmas monstrumon és igazából egyetlen egy dolog jutott az eszébe. A jégcsuszkát odairányította a néger mellé.
- Kapaszkodj belém, felmegyünk a tarkójához! – mondta.
Veszélyes mutatványnak bizonyult, amit akart, ha Jerome megtette, amit kért, akkor elindult a robot felé a magasban jeget fagyasztva maga előtt, próbálva az őrszem háta mögé kerülni a nyakához, tarkójához, ahol remélte a fiú, hogy némileg kevesebb páncél van rajta. Ha sikerült ide eljutni, akkor szól ismét a társához.
- Ha lefagyasztom a páncélját, megpróbálhatnád szétzúzni a fagyott fémet az erőddel, könnyebben kell törnie – magyarázta.
Majd azonnal neki is áll annak, hogy egy nagyobb területen megtegye mindezt, lefagyassza az őrszem felületét és próbál manőverezni, hogy mindig ennél a pontnál maradjanak. Ha teljesen véletlenül sikerülne, amit akar és Jerome kísérlete is, akkor a feltűnő drótokat is próbálja lefagyasztani majd, hogy zárlatos legyen az őrszem.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1564
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Serena Davidson on Hétf. 27 Május 2013, 09:39

Még mindig nehéz volt elhinni, hogy ő lehet az „apám”, vagyis, hogy ő maradt abból a személyből, aki egyszer Magneto volt. Gail szavaira némileg összerezzentem, úgy emlékeztem, hogy ő a jövőt látta valamilyen formában és máris kaptuk a feladatot is, hogy menjünk és segítsük ki az embereket. Ez legalább végre nekem való dolog volt, bár némileg féltem attól, hogy ugyanúgy fognak reagálni rám, mint az óvodában tették utoljára. Én nem csúsztam le a jég csúszdán, nem bíztam abban, hogy a szerencsétlenségemet ismerve ne essek le róla, de ahogyan le lett téve a gép, akkor már kiléptem belőle és a rettegő, pánikoló tömegre néztem. Hogyan tehetne két fiatal lány bármit is ez ellen? Féltem emberek jelenlétében képességet használni, de nem hiszem, hogy olyan nagyon más választásom lenne, kiabálással nem gondoltam, hogy mennék bármire is. Hasonló helyzetben én sem hallanám meg senki szavait. Így egy kicsit közelebb indultam a tömeg felé, akik így is távolodtak tőlem és erősen kezdtem koncentrálni.
- Ha valami megtámadna minket, vagy megpróbálna ártani nekünk húzz félre – kértem Gail-t, ha megérkezik mellém.
Vettem egy mély levegőt és belekezdtem abba, amit szerettem volna.
- Mindenki nyugodjon meg és rendezetten távozzanak innen – kezdtem halkan hadarni. – Mindenkinyugodjonmegésrendezettentávozzanakinnen. Mindenki…
Folytattam a mondat hadarását és a lehető legjobban koncentráltam erre, hogy nehogy véletlenül egymásnak okozzanak kárt, ahogyan fellökhetnék egymást.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Sakura on Szer. 29 Május 2013, 11:57

- Sakura -

A prof utasításait megkapjuk. Miután a gépet le is tettüt kicsatolom az övemet és felkelek a székből és elindulok hátra. Kate mellett állok meg és nézek rá.
- Gyere, meg kell találnunk a mutáns gyerekeket mielőtt még elsodródnak ők is a tömeggel.
Az egyik lányt láttuk is már, őt könnyen meg fogjuk tudni találni a szárnyai miatt és biztos vagyok benne, hogy a többiek is mellette lesznek. A magasból tudnánk kiszúrni őket a legjobban, Kate is át tudna változni egy madárrá valószínűleg viszont nem hiszem, hogy jó ötlet lenne az őrszemekkel a levegőben, hogy repkedjünk.
- Maradj mellettem, elmegyünk a tömeg mellett a földön.
Úgy érzem, hogy könnyen meg fogjuk tudni találni őket. A lánynak a szárnyait ki tudjuk szúrni és valószínűleg a tömeg is el fog távolodni tőlük emiatt. Nyomorult egy helyzet ez. A plázai balhé óta még jobban gyűlölik és félik az emberek a mutánsokat. Remélem, hogy nem próbálnak meg semmit se csinálni a gyerekekkel.
Amikor szól Kate is, hogy oké, mehetünk vagy csak biccent, mindegy. Elindulok ki a gépből vele. Biztos vagyok benne, hogy el akarnak futni innen vagy pedig be bújnak valahova a szemek elől. Oszlop vagy szobor mögött tudnak itt csak. A tömeggel se tudnak nagyon elmenekülni és ha Serena és Gail el tudja vezetni a tömeget innen akkor egyszerűbb dolgunk is lesz megtalálni a lányt. Fürkészem is menet közben a tömeget. Erőltetett tempóban megyek de nem futok csak akkor gyorsítok a lépteimen ha érzem, hogy Kate tudja tartani velem a lépést mert elszakadni tőle nem akarok.


- Gail -

A professzor már mondja is a teendőnket. Bólintok és Serena után megyek. Miután a gépet leteszik én is kiszállok és követem tovább Serena-t. Nem sok ötletem van, hogy hogyan tudnánk a tömeget nyugodtan el"hesegetni" innen de szerencsére Serenának van.
- Rendben, bízd csak rám!
Mondom határozottan egy mosollyal a végén majd a tömeg felé fordulok vissza. Elég ramatyul volt a gép úton remélem ez egy kis önbizalmat, vagy mi az a szó. Nem is önbizalmat inkább egy kicsit megnyugtatja, vagy nyugodtabb lesz ha határozottan állok mellette, biztonság érzetet nyújtva. Igen valami hasonló, valami ilyesmit.
Hallgatom közben, hogy halkan hadarja ugyan azt a mondatot. Telepata szerűség lenne a képessége? Remélem, hogy működni fog mert akkor könnyen el fognak menni az emberek és nem fognak egymásban se sok kárt okozni.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon, Chars Westwal
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
Sötét jövő: Ammon Einarson
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1375
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Sarah on Szer. 29 Május 2013, 20:24

Nem rózsás a helyzet, nagyon nem, egy őrszem közeledik, a tömeg pedig fejvesztve menekül, én pedig egy vagyok azon emberek közül, akiknek elő kéne kerítenie a mutánsokat akik miatt ide jöttünk... Ezzel nem tudok vitatkozni, nem mintha szeretnék bármivel vagy bárkivel is vitatkozni, hiszen más téren nem sok hasznomat vennék, de a tömeg... Bele kéne vetnem magamat a tömegbe? Amilyen könnyen törnek a csontjaim, percek alatt agyontaposnának, vagy rosszabb, mert mindig lehet rosszabb. Sakurára tekintek némán és őt hallgatva realizálom, hogy bármennyire is nem akarom, meg kell tennem, bár az ötlete alapján megkerüljük a tömeget, ami megkönnyíti a döntést, mert megmakacsolhatnám magam, igaz, hogy hetekig rosszul érezném magam ha megtenném, de megtehetném. Végül is bólintok némán és igyekszem követni amerre megy, abban reménykedve, hogy nem tervezünk futni mert azt nem bírnám sokáig, A tömegben igyekszem a szárnyas lányt keresni, vagy egyéb furcsa, nem oda való külsejű személyt, ha pedig megvan akkor szimplán jelzek és felé veszem az irányt, igaz fogalmam sincs, hogy ha valóban sikerül megtalálni a tömegben azt a keveset... Oké a szárnyast nem lesz nehéz, de bárki mást, szóval hogy akkor mit mondjak neki, nekik, már ha én leszek az, aki megszólal, mert van egy nagyon erős érzésem, hogy valószínűleg nem én leszek az, de ha mégis? Kicsit aggaszt annak a ténye hogy esetleg beszélni kell... Talán nem ilyesmin kéne most aggódnom.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Zed is dead on Vas. 02 Jún. 2013, 12:39

Bob Burnet

Nem sokon múlik, hogy áttapossanak rajtam és mintha itt se lennék rohannak át rajtam. Nagy nehezen sikerül csak kiugranom a rohamból. Nem túl kényelmesen érkezek le a betonra levegőért kapkodva. Majd négykézlábra vergődök és látva a hatalmas robotot a jéghidat az égből és az egyebeket úgy döntök inkább, hogy rögtön így el is indulok.
Ha látok valakit az oszlopok mögül kukucskálni akkor rákiáltok név szerint, hogy bújjon azonnal vissza. De a sprinttel nem hagyok fel, így remélem, hogy lassan biztonságba érhetek én is. Lehet, hogy a diáktársaimnak szüksége lesz egy kis nyugtatásra a mutánsok miatt. Ha mindenki olyan hisztérikusan reagál, mint Carl akkor egy tető alatt még kényelmetlenebb lesz a helyzetünk.

Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 03 Jún. 2013, 22:24

Rögtön kapom is a parancsot Xaviertől, hogy Jonahval lassítsuk le a robotot. Csak egy pillanatra fut át az agyamon a gondolat, hogy Pont vele?, aztán már a feladatra koncentrálok. Jó érzés, hogy a professzor számít rám, tényleg úgy érzem, hogy erős vagyok és hasznos. Kissé meglep, hogy nincs Jonahnak egy csípős megjegyzése sem, de én nem fogom itt felvenni a szerepét. Úgy tűnik, hogy ő is aggódik egy kicsit. Amikor elmondja a tervét, csak bólintok. Jobb ötletnek tűnik, mint, ha egyszerűen megpróbálnám visszanyomni a robotot. Ahhoz valószínűleg nem lennék elég erős, hogy akár egy másodpercre is feltartsam így. Ráadásul ezek szerint Jonah már találkozott is ilyenekkel, így kicsit több fogalma lehet arról, hogy mit is kell vele kezdeni. Így hát nem szólok semmit, hanem követem a tervet. Belekapaszkodom a srácba, és amíg nem érünk fel, ügyelek arra, hogy a jégen maradjunk, képességemmel próbálom megtartani magam, ha esetleg kicsúsznék. Jonahnak nem hinném, hogy gondja lenne a fennmaradással, ha egyszer ő csinálja. Ha eljutunk odáig, megkísérlem széttörni, a lefagyasztott fémet. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy akarjuk, körülnézek, egyéb megoldás után kutatva.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
avatar
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Morsus on Vas. 09 Jún. 2013, 23:31

Gail és Serena
Serena minden erejével koncentrál és hirtelen a tömeg megnyugszik majd elindulnak rendezetten a járműveikhez. Az egész olyan, mintha Serena valami drogot adott volna be nekik.
Kate, Sakura, és az új mutánsok
A szárnyas lány a tömegben a földre esett és eszméletlen. Bob futva indul meg a megnyugodott tömeg után amikor a landoló Sakurának ütközik. Mindketten elesnek, de a többiek csak azt látják, hogy Sakura a semmitől a földre került.
Jonah és Jerome
Az őrszem lőni kezd a párosra, de Jerome és Jonah könnyedén képesek falakat emelni, hogy védjék magukat. mind a telenetikus, mind a jégfal kibírja a támadásokat. majd a páros landol a robot mögött és lefagyasztják a tarkóját majd egy telenetikus csapással feltörik azt. Utána a drótokat kezdi fagyasztani és a gép megakad. Elkezd füstölögni.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 10 Jún. 2013, 08:40

Úgy tűnt, hogy a gép nem akarta magát könnyedén megadni, így még szükség volt a feljutás közben is védőfalakat emelni maguk elé, hogy az őrszem ne találhassa el őket, de sikeres volt. Egy kis szerencsétlenkedés és hátráltatás után végül megérkeztek a nagydarab ormótlan darab hátához és végre is hajtották, amit szerettek volna. A tarkó megfagy, majd feltörni a hátát és a rövidzárlatot okozni a drótokban. Mire végeztek az őrszem füstölögni kezdett és megállt.
- Gyerünk távolabb mielőtt az arcunkba robban az egész – mondta.
A szokásos jégpadkával igyekszik magukat távolabb vinni a géptől mielőtt az tényleg robban. Közben figyel a másikra is már, hogy az hol van és mikor kezdi el őket támadni. Mert most ezek után eléggé esélyesnek tartott, hogy mindez megfog történni.
- Irány a másik! – adta ki a parancsot. – Geronimo!
Ezzel máris elindul a másik irányába, hasonlóan igyekszik tenni, mint az első esetében. Kitérni az esetleges támadások elől, majd eljutni annak is a tarkójához, és ott ugyanazt eljátszani, mint az első esetében. Élvezte, hogy ezt teheti, végre úgymond legálisan tombolhat és törheti, zúzhatja a kormány dolgait úgymond legálisan, mert ha ennek vége még talán hősök is lehetnek, mert megmentették a civileket és végre megint tud majd csajozni és bulizni is járni… szép álmok…

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1564
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Serena Davidson on Hétf. 10 Jún. 2013, 09:26

- Köszönöm – leheltem Gailnak, amikor felajánlotta, hogy segít.
Ettől kezdve nem is nagyon tudom, hogy mit csinált és miben segített, mert minden erőm és figyelmem arra ment el, hogy megpróbáljam megnyugtatni a tömeget, ami végül sikerült is. Mikor már nem hallottam a zúgolódást sem pedig a kiabálásokat nyitottam ki a szemem és láttam, hogy a tömeg teljesen nyugodt és úgy haladnak el erről a helyről. Eddig bírta meg a lábam a súlyomat és térdre zuhantam zihálva. Nem voltam még hozzászokva ahhoz, hogy így használjam az erőmet, egy-két plüss felélesztése néhány lépésig még könnyű volt, hogy ezzel szórakoztassam a gyermekeket, de ez? Ha nem tudtam volna, hogy Wandal mire képes és nem láttam volna, hogy ő nem fárad ki ettől, akkor még aggódtam is volna, hogy később sem lesz jobb. Végignéztem azokon, akik itt voltak, vagyis igyekeztem, úgy tűnt, hogy a két fiú boldogult az őrszemmel, és a többiek is egyben vannak. A szemeimmel az „apámat” kerestem. Nem értettem, hogy mi történt vele és hogyan lehetséges mindez, ami történt. csak egyet, hogy szerettem volna megismerni, megtudni, hogy ki ő, és ha tényleg benne van az apám egy része, akkor megtudni, hogy ki az anyám, és azt, hogy miért nem jött el hozzám soha sem azon kívül, hogy védeni szeretett volna.
- Kérlek vegyél észre, kérlek vegyél észre – kezdtem suttogni halkan, és reméltem, hogy ez az egyszerű kérés és figyelemfelkeltés nem fog olyan sokat kivenni belőlem, mint a tömeg megnyugtatása.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Sarah on Kedd 11 Jún. 2013, 00:53

A tömeg lenyugszik... Mivel nem nézek alaposabban körbe, ezért csak feltételezni tudom, hogy miért, mindenesetre is nekünk ez csak jó, így könnyebb beérni őket és elég hamar sikerül is kiszúrni a szárnyas lányt a tömegben, igaz éppen összeesik, Sakurát pedig felborítja valami, de ezzel most nem akarok leállni foglalkozni. Amint elérem az összeesett lányt, megszabadulva a kesztyűmtől kidugom azt a kabátom alól, bár tudom, hogy meg fogok égni és hólyagos lesz a kezem, de mindenképpen ellenőriz akarom az életjeleit. Nem vagyok orvos, de pulzust mérni mindenki tud, szinte mindenki, én pedig tudni szeretném, hogy lehet-e ilyesmi probléma az összeesésének az oka, vagy feltételezhetően csak szimpla idegesség-e az. Amint megvagyok vele, csak utána veszem jobban szemügyre a történteket, amiben kimerül egy füstölgő őrszem bámulása egy jó ideig, utána pedig ismételten sokáig tart rájönnöm, hogy miért is vagyunk itt, mert ahogyan vissza lenézek a lányra... Nem jut eszembe, hogy miért is térdelek itt mellette. Zavartan állok fel és nézek szét, csak akkor jut végre eszembe, hogy miért is vagyok itt, amikor jobban szemügyre veszem a többieket. Sajnos néha megesnek az ehhez hasonló dolgok... Bárhogyan is, valahogy el kéne juttatni ezt a bizonyosat a többiekhez, én pedig kétlem, hogy fel tudnám emelni... Nem, kizárt, így ha senki sem segít, akkor egyszerűen megpróbálom a hajó felé húzni, igaz magától az érintkezéstől kiráz a hideg, nem szeretek idegenekkel érintkezni, nagyon, de nagyon nem.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Morsus on Pént. 21 Jún. 2013, 20:47

Jonah és Jerome
A robot még nehézkesen lő egyet majd, ahogy Jonahék távoznak robbantva zuhan a földre. Repül a következő felé, de az nem olyan gyors és folyamatosan tűz alatt tartja Jonaht így az nem tud elég közel kerülni.
Kate, Sakura, és az új mutánsok
A lövés pontosan közéjük talál és mind kisebb sérülésekkel a földre kerülnek. A robbanás elől csak Kate tud elég gyorsan elrepülni. Bob a semmiből megjelenik.
Gail és Serena
A páros biztonságosan elvezeti a népeket majd Xavier gurul hozzájuk.
- Össze kell szednünk mindenkit mielőtt...
A szék a levegőbe emelkedik majd az egyik oszlophoz csapódik. Az égen lebegve áll Magneto és mellette az elnök limuzinja benne az elnökkel, aki csak kapaszkodni tud.
- Mielőtt Magneto megérkezik.
A harmadik Őrszem pedig pontosan a park másik oldalán landol így mindkét oldalt áll egy ép robot. Az egyik Jonahval harcol a másik a kezeit Gail, Serena, Xavierre tartja és a másikat Katékre és az új mutánsokra.
- Ugyan már Charles. Tudtad, hogy eljön ez a nap. Amikor győzök.
A kopasz férfi a fájó fejét fogta, amin egy véres seb volt. Serenát egy fém darab megragadta a derekánál fogva és a levegőbe emelte Magneto magasságába. A lány látta a maszk alatt a fiatal fiú arcát és azon valami mást, mint amit várt. Keserűséget.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 21 Jún. 2013, 23:25

Minden ember rendben volt és elmentek innen, legalább civil áldozatok nem valószínű, hogy lesznek. Egyelőre a koncentrációm nem hozott sikert, vagy legalább is én nem láttam, hogy felfigyelt volna rám. Xavier professzorra néztem, majd felsikoltottam, amikor a szék megemelkedett a levegőbe és a professzor nekicsapódott az egyik oszlopnak. Ha a következő pillanatban nem látom meg, amit megláttam és nem fagyok le emiatt, akkor valószínűleg odarohantam volna a sérülthez, hogy megnézzem mi van vele, amikor az elnököt pillantottam meg a kocsijával. Te jó ég! Nem teheti, ha megöli, akkor halálra ítéli a teljes fajunkat és nem csak börtönre. Az őrszemek pedig körbevettek minket, sakkban tartottak. Nem ismertem, de amit eddig láttam, talán arra is képes lenne, hogy ránk tüzeljen és minket is feláldozzon, mártírrá tegyen. Ismét felsikoltottam, ahogyan az egyik fémdarab elkapott és a levegőbe emelt. Reszkettem a félelemtől és a levegőt is ismét sűrűbben kapkodtam, nem csak attól féltem, hogy magasban vagyok, hanem attól is, hogy megöli őket, a többieket. Az arcon őrületet vártam a szavai után, de nem az volt. Istenem, mennyire fiatal volt, mit tett vele az apám?
- Kérlek – szólaltam meg rekedten. – Fejezd be, nem kell így lennie. Nem hullott már elég vér? Legyen elég! Mindkét oldal sokat vesztett… ha akarnánk tudnának mutánsok és emberek együtt élni egymás mellett. Be lehet… be tudjuk bizonyítani az elnöknek, hogy nem kell ránk vadászni. Mit ér a győzelmed, ha mindent elvesztesz?! Meg fognak ölni minket… nem győzhetünk, hallottam róla, hogy milyen ember voltál… szeretném őt megismerni… szeretném megtudni, hogy milyen az apám. Wandal megőrült, így már csak te vagy nekem.
Nem néztem le, nem mertem, így még mindig a szemeit próbáltam elkapni és abba belenézni, a kezemet nyújtottam felé.
- Nem tudom… nem, hogy mennyi közöd volt ahhoz, amit Wandal mutatott nekem, hogy azt mondtad vezessem én a mutánsokat, hogy kell egy anya nekik, aki vigyáz rájuk és, hogy ez én vagyok, én leszek. A bátyám ellentéte vagyok… nem akarok harcot, nem akarom, hogy vér folyjon, senkié sem. Hiszek benne, hogy élhetünk velük, az emberekkel együtt, békében, egy jobb világban. Kérlek, könyörgöm neked, most itt mutassuk meg nekik, hogy ez lehetséges, hogy nem vagy az, akinek tartanak. Hogy még mindig olyan vagy, mint akiről Xavier professzor mesélt, az a nemes lelkű férfi… az apám… az a személy, aki végigkísérte távolról az életemet és védeni próbált. Adj egy esélyt nekem és nekik is… apa… kérlek, a kedvemért.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 22 Jún. 2013, 00:53

Ujjongva nyugtázta, hogy az őrszem, amit kicsináltak a földre omlott működésképtelenül. Az a vagyon, amibe ez került nem érdekelte, csak annyira, hogy végre valami igazán drágát pusztíthatott el, amit, az apja mellényzsebből már nem tudna fizetni, noha a család vagyona nem dollármilliókban, hanem dollár milliárdokban volt számolandó, de ezek darabja annyiba fájt, hogy a családjuk már kettőt nem tudna kifizetni. És ez volt az, ami igazán elégedettséggel töltötte el. Végre valami, amit nem tudnak a szülei pénzzel helyrehozni, ha kiderül, hogy ő volt. ahogyan pórbált a következő őrszem felé eljutni az már nem volt olyan könnyű, mint az első. Úgy tűnt, hogy tanulékony volt a rohadék, mert ez folyamatosan lőtt Jonah-ra és a négerre, aki ott volt vele, így ennek hála a fiú még nem tudta megközelíteni. Ennek ellenére nem adta fel mindezt, így azt sem látta, hogy az apja főnöke megérkezett, mert minden idegszálával azon koncentrált, hogy a lövéseket elkerülje, nem volt ideje körbenézni, hogy ki merre van és éppen mit tesz. A szeme sarkából csak arra figyelt, nehogy a másik gépóriás hátba lőhesse. Ahogyan a gépe megállt a földön, taktikát változtatott és most már nem a hátába akart kerülni, hanem a lehető leggyorsabban odajutni a géphez. Azaz megvárta, amíg az kinyújtja a kezét felé, akkor indult el pontosan arrafelé és amikor lőtt, csak akkor tér ki a lövés elől és így kihasználva a kinyújtott kezet a mellett próbál megérkezni az őrszem közelébe, belharcba kerülni vele, mert nem hitte, hogy ott képes a fémdarab bármit is kezdeni vele.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1564
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Sarah on Kedd 25 Jún. 2013, 18:42

Éppen hogy sikerül reagálnom egy nem várt támadásra és madárként kikerülnöm azt, magam mögött hagyva a kabátomat, az egyetlen dolgot jelen helyzetben, ami elrejtett a külvilágtól, igaz most vannak helyette tollaim, s ezt is ugyan olyan jónak érzem... De hamarosan ismét emberként kell majd ténykednem, az a hamarosan pedig most érkezett el... Leszállok a kabátomhoz, már amennyi maradt belőle és magamra veszem, nem tudom, hogy meg tudnék-e mozdulni ebben a felszerelésben, ha nem lenne rajtam semmi, ami takar. Szomorú tény, hogy a veszély nem múlt el, én pedig nem tudok semmit sem tenni ennek az érdekében, talán ha lenne hozzá erőm sem tudnék, vagy nem mernék? Valószínűleg mind a kettő egyben. Jelenleg egy olyan helyzet állt elő, amiben a leglogikusabb döntés, az előzőhöz hasonlóan az lenne, ha menekülőre fognám, de nem tudok megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy valakinek segítségre van szüksége, én pedig csak úgy távozok.. Én... Nem tudom rávenni magam, pedig eléggé reszketnek a lábaim annak a gondolatától, hogy az a gép lelő egy lézerrel. Mégis, a legtöbben képesek magukat is menteni, természetesen, de még mindig itt van az eszméletlen szárnyas lány, aki valószínűleg ropogósra sülne és ő nem tud mit tenni, ezért továbbra is őt próbálom elhúzni a repülő felé, hogy legalább valamennyire biztonságos helyen legyen és a gépnél jobbat hirtelen nem tudok kitalálni és akkor is oda húzom, ha sérvem lesz tőle, ennyi keveset csak kibírok...

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Sakura on Csüt. 04 Júl. 2013, 16:00

- Gail -

Figyelem ahogy Serena mormog magában, a tömeg meg is nyugszik és szépen kezdenek elmenni. Nem semmi. Gond sincs ezzel az egésszel szóval csak álldogálok Serena mellett ahogy figyelem a tömeget szépen távozni. Csak akkor nézek vissza rá mikor hallom, hogy már mást mondogat magában. Megkérdezném pont, hogy van-e valami baj esetleg mikor a professzor úr érkezik meg mellénk. Siettetne minket, hogy mielőtt még valaki ideér de már nem tudja kimondani, hogy ki az mert felemelkedik a széke és az egyik oszlophoz csapódik és megjelenik Magneto.
- Professzor!
Serena felé kapom a fejemet mikor látom ,hogy egy vasdarab felemeli. Ez Magneto műve egyértelműen.
-Hé! Te tedd le azonnal!
Üvöltök föl de hátra tántorodok pár lépést és elnémulok mikor az őrszemek egyike megjelenik előttünk. Ránk szegezve a fegyverét.


- Sakura -

Haladok előre mikor valaminek neki megyek a... semmiben. A földre esek és ahogy felnézek nem látok semmit se aminek neki mentem volna.
- Mi a fe.. hé Kate, várj... Nah máris messze jár.
Nézem ahogy Kate tovább megy közben feltápászkodok a földről. De nem sokáig maradok a talpamon meg mert az egyik őrszem lövése nem messze tőlem landol. A robbanás miatt vissza esem a földre és a robbanás miatt még jó pár apróbb sérüléssel is be lettem borítva. Fájlalva a tagjaimat ülök fel és nézek el arra amerre Kate futott el, hogy ők arra jól vannak-e. A kabátját látom csak épp érkezni a földre és egy madár repül el. Megnyugszom kicsit, hogy őt nem kapta el a robbanás repeszei. Körbenézek magam körül, hogy mi a helyzet és most már látom, hogy minek, vagyis, hogy kinek ütköztem neki. Méghozzá egy srácnak. Ő lesz az egyik gyerekek közül. Oda sietek hozzá. Szerencsére a sebeim nem súlyosak egyáltalán így az nem gátol, hogy így tegyek.
- Hé kölyök jól vagy?
Kérdezem meg mikor odaérek hozzá és a kezemet a vállára teszem. Persze vicces, hogy pont én vagyok az aki kérdezi, hogy jól van-e mikor én vagyok tele a repesz okozta sebekkel de mindegy. Az csak sajog és be fognak gyógyulni hamarosan úgy is szóval annyi figyelmet azért nem szentelek neki. De azért a körülöttünk lévő dolgokra azért figyelni kell és figyelek is. Az egyik őrszemmel elbántak viszont a másik kettő már két oldalra helyezte el magát. Magneto is jól látható viszont ott van nála Serena. Ez nagyon nem jó hír.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon, Chars Westwal
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
Sötét jövő: Ammon Einarson
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1375
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Zed is dead on Csüt. 04 Júl. 2013, 20:12

Fel sem fogom a körülöttem pörgő világot. Csak kapdosom a fejemet miközben megpróbálom beérni a többieket a szobor mellett. Nem veszem észre a közénk szálló párost és szegény lányt el is trafálom és a földre döntöm. Majd valami robbanás is elkapja szegény mégis ő pattan fel előbb és rohan hozzám. Egy pillanatra összerezzenek a földön ülve, a környezet zajaitól. De a hidegvérem kis morzsákban megőrzöm.
- Fedezék alá kell jutnunk, veszélyes itt kint. Jöjjön! - Válaszolom kapkodva ahogy feltápászkodom és megtalálom az egyensúlyomat is a járdalapok között. Elsőre megakarom ragadni a nő kezét, de inkább biztosra megyek és a karomba kapom a sérültet. A másikat nem látom hirtelen, de így kezdek sprintelni a szobor felé. Megpróbálok kicsit cikk-cakkosobban haladni a robbanások miatt, hátha valamiért minket céloznának. De másnak nem állok meg, csak sprint ahogy lehet.

Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Morsus on Csüt. 11 Júl. 2013, 21:35

Serenához a fiú ridegen fordult.
- Nem vagyok az apád és ma egy embernek meg kell halnia, hogy mind élhessünk.
Mondja komoran. A robotra mutat, ami a menekülő mutánsokra tűzzel.
- Egyetlen szavaddal képes vagy lefegyverezni őt vagy engem. Tedd meg. Védj meg ezreket!
Ezzel az őrszemre néz.
- 02-es hagyd a mutánsokat támad a civileket!
A robot abba hagyja a lövöldözést és a menekülők felé emeli a kezeit. Az égen helikopterek jelennek meg.

Sakura, Kate és Bob menekítik a többieket az egyik oszlop mögé, egy lövés még érkezik mögéjük, de szerencsére nem sérülnek meg tőle. Xavier húzza magát oda hozzájuk.
- Tennünk kell valamit... - mondja a professzor. - A robotok ártatlanokra akarnak támadni. Kate, próbáld megszerezni Magneto sisakját. Bob, az erőd úgy fest a láthatatlanság, próbálj segíteni Jonahnak, lássuk mi lesz, ha megérintesz valamit mikor láthatatlanná válsz.

Gail szavai elakadnak és újabb vízió köszönti. Az X-ek zászlaja le döfi Magnetot, aki maga állítja a dárdát a mellkasába, A robbanásokból fényképek villanása lesz, amiben Serena Magneto sisakját viszi egy sírkőhöz. Majd lát egy levelet, ami örökre összetöri Xaviert.

Jonah társát sajna egy lövés lesöpörte a jégcsúszdáról, de a harc csak most kezdődött. Belharcban a robot már tényleg nem volt olyan effektív, mert nem tudott lőni maga felé, de a mellkasából egy lézer azért még kibukkant és teljesen Jonaht találta el. A sugár hatalmas hővel a földre kényszeríti a jégmutánst, aki kénytelen minden erejével jégfalat alkotni, hogy élve maradjon.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Sarah on Pént. 12 Júl. 2013, 07:48

Nehezen ugyan, legalább is számomra nehezen, de sikerül biztonságosabb helyre vinni az eszméletlent, bár alaposan megizzasztott... Nem vagyok hozzászokva a mozgáshoz, nagyon nem, nem is valószínű hogy leszek, leszámítva az ilyen kritikus pillanatokat. Jó hír, hogy a gép.. Gépek? Nem... Csak egy gép, rendben van. Szóval jó hír, hogy az abbahagyta a ránk való lövöldözést és hogy Sakura is rendben van, bár benne ha jól rémlik egy pillanatig sem kételkedtem, mintha lenne bármi okom erre.. Logikátlan gondolatok sorozata, valószínűleg a hirtelen fáradtság teszi, remélem legalább is. A professzor érkezik hozzánk, ugyan kúszva, de ettől függetlenül ugyan úgy összeszedetten és egy gyors tervvel... Meglepő valamilyen szinten, de zseniális... Feltételezem. Mivel ártatlanok épsége és élete forog most kockán, nos, nem mintha eddig nem ez lett volna a helyzet, de most valószínűleg súlyosabban, ezért nem is igazán húzom tovább az időt, levetem a kabátomat ismételten, ami kissé kellemetlen, de nem sokáig látnak már emberként, csupán egy pillanatra van szükségem amíg átgondolom, hogy mely a legprecízebb madárfajta amit ismerek, igaz a válasz egyértelmű, a sas, egyértelműen, legalább is a legjobb tudomásom szerint. A lényeg, hogy egy kisebb előre vetődéssel próbálok átalakulni egy megtermettebb példánnyá, remélhetőleg sikerül, ha nem... Nos, akkor egy... Hogy mondjam, átlagosabbá? Lényegtelen, remélhetőleg sikerül megtermettebb dolog, onnantól pedig egy viszonylag nagy ívet leírva próbálom megkerülni Magnetot és ugyan hátulról közeledve, de a homlokánál lévő peremekben próbálok megkapaszkodni, mert onnan a legkönnyebb emelni és onnan felfelé repülve próbálom meg a sisakot leszedni a fejéről... Minden csak időzítés kérdése, ahhoz pedig még értek is és végre most az egyszer talán hasznos is lehetek.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Tyranis on Pént. 12 Júl. 2013, 14:36

Jonah nem tudott jól manőverezni úgy, hogy a társát kvázi csak teherként cipelte, mert egy lövés túl közel szállt el mellettük és érezte, hogy már egyedül van és nincs mellette senki sem. A szeme sarkából látta, hogy a társa éppen most zuhant le, de nem volt ideje arra, hogy utána menjen, mert már túl közel volt az őrszemhez és ekkor olyasmi történt, amire nem igen számított, a robot mellkasa nyílt ki és nézett szembe a fegyvercsővel.
- Na ne! – nyögte.
A következő pillanatban pedig már látta is a felé közeledő lézernyalábot.
- AAAaaarrrrgggghhhhhhh! – üvöltött fel a fájdalomtól.
A lába alatt elolvadt a jégfal és a földre került, a forróság még normális emberi mértékkel főleg elviselhetetlen lett volna, de még úgy is, hogy ő jeget teremtett maga elé és köré úgy is érezte az égető forróságot. Minden erejével és idegszálával azért küzdött, hogy minél erősebb és erősebb jégfalat tartson a sugár és saját maga között. Egy pillanatra sem hagyta, hogy a gondolatai elkalandozzanak más felé, bele, sem mert gondolni, hogy mi lesz, ha kihagy egy pillanatra és hogyan fog hamuvá égni, ha mindez megtörténik. Így egyelőre ezt teszi továbbra is, ha a lövés pedig abbamarad és csodával határos módon életben maradt Jonah, akkor fáradtan, kimerülve levegő után kapkodva rogy a földre és fekszik ki ott háton.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1564
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 12 Júl. 2013, 14:39

A szavai ijesztőek, de mégis valamilyen szinten reményteliek voltak, ott volt az a fiú is, akié a test. Ha sikerülne, ha sikerülne különválasztanom őket, ha visszaadhatnám a fiúnak az életét és Magneto-nak is. Megráztam a fejemet sírva arra, amit mondott. Nem kellett volna meghalnia senkinek sem. Sem az elnöknek, sem pedig neki, nekik. Senkinek.
- Nem kell senkinek sem! – mondtam sírva. – Senkinek! Anélkül is megoldhatjuk az egészet!
Még mindig hittem benne, hogy így volt, hogy ezt meg lehet tenni, ha az elnök látja, hogy nem vagyunk mind gonoszak, hogy őt is meg akartuk menteni, talán jobb belátásra tér és eltörli a törvényt és akkor ő csak visszamegy a börtönbe, de onnan még kijöhet később, ha a büntetése lejár. Miért kellene ehhez bárkinek meghalnia, miért kellene szenvednie.
- Ne! – suttogtam rekedten. – Ne tedd… kérlek, ne!
De a kérésem hiábavaló volt, amennyire láttam a társaimat már nem támadta az őrszem, csak Jonah-t, de helyette olyanokra emelte a kezét a gépezet, akik nem tudták megvédeni magukat. Éreztem, hogy a félelem kerít a hatalmába, sokkal nagyobb, mint akkor, amikor Wandal megmentett az emberektől, vagy láttam a képeket, amiket mutatott nekem, vagy annál, amikor a két embere arról beszélt, hogy mit tesznek majd azzal a lánnyal ott a búvóhelyen.
- ÁÁLLLJJJJ! – sikoltottam.
És közben azt gondoltam, azt akartam, hogy mint a filmekben, minden fagyjon le, minden álljon meg körülöttem, maga az idő tegye, hogy legyen néhány percem kitalálni, hogy mit is tegyek, hogy miként menthessek meg mindenkit.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Sakura on Szomb. 13 Júl. 2013, 14:21

- Gail -

Csak állok ott. Elakadt a szavam. Meredten bámulok fölfelé de nem azt látom mint amit mások hanem egy víziót. Néma maradok és rázom a fejemet nemlegesen. Nem is tudom kinek. A hatalmas robotra mered át a tekintetem miközben egy- két lépést tántorodok hátra.
El akarok futni, nem akarok itt lenni. Nem is értem miért vagyok itt. Azt hittem, hogy rendben vannak a dolgok, meg megértettem elfogadtam de nem. Ez más ez tökre más mint amire fel tudnék készülni. Ez a helyzet most, nem más mint ami volt a plázánál is.
Egy pillanatra meg megállok, felmerül bennem a kétely. Fussak-e el vagy mit csináljak. Nem tudom... De, de nem maradok itt. Nem akarok ebben az őrületben benne maradni.
Nem is törődve azzal, hogy a robot esetleg rám fog lőni kezdek el futni, ki a térről. El mindenkitől, házak, falak, bármi felé. Csak el onnan ahol álltam. Nem törődve senkivel sem akit ott hagyok. Csak... elfutni akarok.
- Sakura -

Na jó kicsit túl reagálja a gyerek ezeket a sérüléseimet de legalább nincsen baja se és pánikolni se pánikol annyira? Jah.. Minden esetre mikor fel akarna kapni, hogy vigyen azt nem hagyom és a saját lábamon megyek át oda ahol a többi gyerek már meghúzta magát.
Még érkezik egy lövés utánunk de szerncsére csak mögöttünk csapódik be és nem okoz sérülést vagy különösebb gondot most. A professzor felbukkanása viszont meglep, nem is kicsit, hogy oda húzza magát. De ez most mellékes, hogy miért is húzza és nem a tolókocsiban van, megvan rá az ok tutira.
A fő lényeg az az, hogy kéri is a gyerekeket a cselekvésre. Kate el is indul. Gondolom a másik gyerek is fog menni. Én az ájult lány felé fordulok akit Kate hozott a biztonságosabb helyre, és le csekkolom a pulzusát, meg, hogy jól van-e látszatra.
- Vajon mit akarhat Magneto ezzel az egésszel. Teljesen megőrült.
Motyorászom magamnak miközben a lányt nézem majd megfordulok arra amerre a robotok vannak és Magneto. Serenát ott tartja maga mellett a levegőben, a robotoknak ad parancsokat. Egyáltalán nem tetszik ez az egész szituáció. Őrszemekkel parádézik itt meg minden. Hiába jók Jonah-ék és egyet úgy ahogy legyőztek akkor is egy magas lap van a kezében a robotokkal. De ha Kate le tudná szedni a sisakját akkor a Prof tuti tudna kezdeni vele valamit.
Remélem összejön.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon, Chars Westwal
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
Sötét jövő: Ammon Einarson
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1375
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 15 Júl. 2013, 21:52

Közeledünk a következő őrszemhez, és már készülök arra, hogy ezt is elintézzük, mint az előzőt, ám egy rossz mozdulattal pont egy lövés vonalába kerülök, és az lelök a jégről. Először csak a nyomást érzem a mellkasomon. Magatehetetlenül zuhanok, és néhány pillanatig képtelen vagyok levegőt venni. Nem fogok fel semmit abból, ami körülöttem történik, csak küzdök az éltető levegőért. Amikor végre sikerül működésre bírnom a légzőizmaimat és megtöltöm a tüdőmet, visszatérek a valóságba, és rádöbbenek, hogy milyen kevés választ el a haláltól. Reflexszerűen próbálom megtartani magam a levegőben a képességemmel, ami talán elég lesz arra, hogy lelassítsa a zuhanást. A lövés okozta fájdalomból nem érzek semmit, olyan erővel tombol bennem az adrenalin, hogy ilyesmikkel nem tudok foglalkozni. Az egész szervezetem egyetlen feladatra koncentrál: túl kell élnem egy olyan zuhanást, amibe bárki biztosan belehalna. Minden más kitörlődött az agyamból, talán a nevemet se tudnám most megmondani. Semmire nem maradt kapacitásom, ami nem közvetlenül a túlélésemet szolgálja.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
avatar
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Morsus on Pént. 23 Aug. 2013, 23:01

Sakura látja, hogy Bob is megsérült és pár repesz eltalálja a fiú póló pár pontos véres lesz majd a pontosan a lány ölébe esik ájultan. Jerome zuhanva koncentrál, hogy minden erejével sikeresen megállítja majd lassítja az esést. A végére finoman leteszi magát. Gail a látványtól sírva rohan el. Mindenkit félre lökve menekül, de újra lát valamit. A társait nélküle, ahogy mind meghalnak, gonosz mutánsok, robotok, gyilkos katonák... mindet megöli valaki és csak ő marad ezer sír előtt. majd látja, hogy mi lesz, ha marad, látja magát,ahogy szavaival figyelmezteti a társait. Idővel látja magát a csapat vezéreként. Egy iskola ajtaján, amire az van írva Igazgatónő... Jonah minden erejével óvja magát a lézer forró még rajta is cseppekben folyik le a jég lassan, de a vörös jégfal újra és újra formázódik, kitart. Kate az amerikai fehér fejű szirti sas formáját veszi fel, mert az jut először eszébe. A hatalmas és fenséges madár repülve indul Magneto felé. Serenát a mutáns már ignorálja elfordulva szóra sem méltatja. A sisakot ekkor a madár lerántja róla. A fiatal hosszú fehér hajú fiú arca mindenki előtt láthatóvá válik.

Xavier koncentrálni kezd, a fiú érzi, ahogy a tudatába nyúlnak.
- Nem...
Súgja aggódó hangon. Keze a robot felé nyúl. Mindez pillanatok műve. Sakura látja, ahogy a prof arcán döbbenet jelenik meg. A robot elfordul Jonah felül, aki azonnal aléltan zuhan a földre. A lézer megindul Magneto felé. Egy parancs elhangzik és a világ megfagy. Egy örökkévalóságnak tűnik, de Serena mindent megállított. Most látja a sugarat némán a hangtalan állandóságban közeledni a fiú felé, aki mindehhez egy félő arcot vág és csak az energianyalábot figyeli.

/Ebben a körben csak Serena ír/

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Serena Davidson on Szomb. 24 Aug. 2013, 10:10

Nem is tudom, nem fogtam fel, hogy mi zajlott körülöttem, csak akkor nyitottam ki a szemeimet újra, amikor minden megfagyott. Még mindig a levegőben voltam, de semmi sem mozdult körülöttem. Szipogva, sírva néztem körbe, nem akartam elhinni, hogy sikerült. Láttam az arcokat, a döbbenetet, és végre megláttam a fiú arcát is, már nem volt rajta a sisak, mint korábban. Mennyire fiatal, nem lehetett több nálam. A lézertámadás pont felé tartott, ha nem teszek valamit meghal ő és az általam még nem ismert apám is. Feláldozná magát, hogy azt higgyék minden gonosz mutánsnak vége? Nem, már így is túlságosan sokan haltak meg közülünk, nem lesz több halál, ma nem.
- Ma nem hal meg senki itt, mindenki él, éljen a fiú úgy, mint mielőtt találkozott az apámmal, és éljen Magneto is! – suttogtam.
A szemeimet lehunytam és felkészültem arra, hogy hamarosan összetöröm magam, amikor leesek innen a magasból. Erősen koncentrálni kezdtem arra, mit az előbb kimondtam, nem tudtam, hogy képes vagyok-e rá, de mindennél jobban szerettem volna ezt. Féltem, rettegtem, ha nem fog sikerülni meghalnak ketten az én hibámból. És ki tudja még hányan. Muszáj volt sikerülnie. Muszáj volt, még akkor is, ha én szenvedek maradandó kárt és sérülést miatta.
- Ma nem hal meg senki itt, mindenki él, éljen a fiú úgy, mint mielőtt találkozott az apámmal, és éljen Magneto is! – a suttogásból rendes hangos szavak lettek a sírás mellett.
Még a kezeim is ökölbe szorultak a koncentrációtól.
- Ma nem hal meg senki itt, mindenki él, éljen a fiú úgy, mint mielőtt találkozott az apámmal, és éljen Magneto is! – ezúttal már sikerült határozottan kimondanom őket.
Nem figyeltem arra, hogy közben elindul-e a világ, vagy sem, bár úgy gondoltam, ha ez a kívánságom működésbe lép és biztonságban van mindenki a nyalábtól, akkor újra elfog indulni.
- Ma nem hal meg senki itt, mindenki él, éljen a fiú úgy, mint mielőtt találkozott az apámmal, és éljen Magneto is! – kiáltottam sírva utoljára.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Lincoln Emlékmű, DC

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.