Túlvilág

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Svarog on Vas. 18 Jan. 2015, 17:18

Svarog az egyik pillanatban még a lova nyergében ült, a másikban pedig lefordult róla. Szerencsére nem veszítette el az eszméletét. Egyszerűen felállt, leporolta magát és próbált nem arra gondolni hogy elhányja magát. Hihetetlen ramaty állapotban volt a sárkányszerű mutáns. Lionheart, pontosabban Lady Gunivere pedig próbált vele foglalkozni. Dragunov felnyögött és visszanyerte lovagi méltóságát.
- Sok volt a jó vörös bor, mi eme vidék vére! - rikkantotta és megtörölte a homlokát, aztán látta, hogy a többiek már indultak is a kovácshoz. Akikkel nekik találkozniuk kell. Felsóhajt és ránéz Lionheartre.
- Most akkor mit csináljunk, nemes hölgy? - kérdezte.
Közben már egykedvűen fogadta, sőt azon agyalt, hogy ezzel a kiejtéssel akár elismert Shakespeare színész is lehetne. Mondjuk az jó munka lett volna, főleg most, hogy nincs neki semmilyen kereseti támogatása.
- Szerintem kövessük bajtársainkat - kiáltotta és elindult a többiek nyomába, a kovács műhelyébe.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Danny Long on Vas. 18 Jan. 2015, 22:45

Cain nem érte velem egyet abban, hogy a kovácsnál kezdjünk. Már kezdeném felsorolni az érveimet, de ekkor Svarog is lezuhan a lováról. Fantasztikus! Az átok gyorsabban hat, mint hittem. nagyon sietnünk, kell, mert ezek szerint bármelyik pillanatban mi is egyszerűen kidőlhetünk, és ki tudja, mi lesz a vége, ha nem sikerül megszereznünk a Grált. Kelletlenül bár, de beleegyezem abba, hogy Lionheart bevigye Svarogot a fogadóba. Legalább mi ketten Cain-nel elindulhatunk a kovácshoz.
Amikor megálllítjuk, először lerázna minket, de szerencsére a druida nevére megenyhül, és meginvitál minket magához. A ház biztonságos helynek tűnik, ahol szabadon beszélhetünk. Eléggé megéheztem az úton, így nem utasítom el a felkínált vacsorát, de már evés közben elkezdem felvázolni a helyzetet, amikor a kovács kérdezni kezd.
- Arthur király lovagjai vagyunk, az én nevem Sir Galahad, társam pedig Sir Lancelot. Rendkívül fontos ügyben járunk. A Szent Grált keressük, hogy feloldhassunk vele egy sötét átkot, ami királyunkat mély álomban tartja, és mindannyiunk életét fenyegeti.
Nem akarom nagyon részletezni a dolgot, és a kelleténél jobban megrémíteni a kovácsot. Talán később.
- Úgy tudjuk, a város ura kastélyában őrzi a kelyhet. A bölcs druida szerint te vagy az, aki képes megszervezni az elnyomottakból a haderőt, amely a vár bevételéhez, és a Grál megszerzéséhez szükségeltetik.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
avatar
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Darren Cain on Hétf. 19 Jan. 2015, 23:39

Még mielőtt Peterson válaszolhatna, Svarog úgy dönt pihen egy kicsit. Mi a véres pokol folyik itt. Ó remek, az angol beszéd kezd a gondolataim közé is folyni. Mondjuk jogos, hogy jobb mint a svájci akcentus. De nem ez a lényeg. Ez nem jó. Folyamatosan hullunk. Ha így megy tovább hamarosan mind ájultan fogunk feküdni. Hm. Végül is az is megoldja a problémát. Ha ájultan fekszünk a túlvilágon, akkor Nimue sem tud kijutni. Ennyi, probléma megoldva. Mondjuk nem szeretnék itt maradni. Annyira nem jó hely. Végül csak ketten megyünk a kovácshoz Petersonnal. Első nem akar velünk foglalkozni, de a druida nevének említésére belemegy. A házába invitál minket, igazán kedves tőle. Hoz bort meg mindenféle finomnak látszó ételt. Nem akartam a nehezen megkeresett ételét megenni, ezért csak egy kis darab csíptem mindegyikből. Kíváncsi vagyok, hogy itt is olyan jó lesz-e mint a görögöknél. Nem is tudtam, hogy Angliában is készítenek bort. Társam rögtön kiböki miért jöttünk. Legalább nem köntörfalazunk sokat. Úgy tűnik ennek a mágusnak nagyon fekszik ez a lovagi téma. Na mindegy. Remélem nagyon szereti Artúr királyt a kovács, hiszen más oka nem nagyon van segíteni. Kíváncsian várom házigazdánk reakcióját.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Kedd 20 Jan. 2015, 10:29

Résztvevők: Peterson Gray, Boris Dragunov / Svarog, Darren Cain, Bryan Donohan és Helena Telma Kenward / Lionheart
Következő körváltás: 2015. január 24. (szombat)

Bryan lassanként ébredt fel, roppant gyengének érezte magát, mindenen sajogott, ezenfelül szédült és emiatt hányingere is volt. Egy fából és levelekből készült ágyon feküdt, mellette egy másik ágyon a férfi, akit Kapitánynak hívtak csak, ő volt Arthur király, saját maga pedig Sir Gwain. egy ligetben volt, ami nyugtatóan hatott rá, hamarosan egy magas fának tűnő, de emberi lény lépett be a helységbe, ahol volt.
- Hát felébredtél Sir Gwain – mondta. – Ez remek hír, hogy érzed magad?

Svarognak nem igen ment az, hogy egyedül felálljon segíteni kellett ebben, szerencsére jöttek a fogadóból még ketten, akik betámogatták a férfit Lionheart irányításával a fogadóba. Odabent a nő kért négy szobát éjszakára, ezenfelül ételt és italt is. Amint ezek megvoltak visszament az asztalhoz és leült Svarog mellé.
- Először is, enni s inni fog, hogy az ereje visszatérjen jó uram – mondta. – S hogy utána mit teszünk? Érezze jobban magát s mindez eldől.
Néhány perc múlva két kupa vizezetett bort hoztak ki, illetve sült malacot lepénnyel és tették le az asztalra.

Ahogyan Peterson beszélni kezdett a férfi szemei elkerekedtek, mintha nem akarta volna elhinni, hogy mit is hallott. Innia kellett egy kupa bort, amikor még Darren-re is ránézett és rájött, hogy nem viccelt a két férfi. Láthatóan szerencsére nem voltak külsőre közismertek a média hiányának hála. Eközben Darren belekóstolt az ételbe, ami teljesen átlagos volt, a bor vizezett. Tudta, hogy igen van bor, révén a vikingek behozták ezt az italt, időben már ezer után kell lenniük és eddigre bőven azon időben vannak, hogy felfedezték a vikingek Amerikát, Borföldét, ahogyan ők hívták.
- Háát – hebegte a férfi. – Nem tudnom, hogy ez oly jó ötlet vóna-é. Ha kegyelmességeitek be akarnak jutni, hát el tudlak vinni oda, de őrség is van s a kehely, ha a mesék igazat szólnak jól őrzött…
A seregre csak pislogott.
- Az ostoba druida! – csapott a homlokára. – Húsz paraszt nem sereg, kik kardot se nagyon fogtak még…

//Bryan, félreolvastad, Albert volt Arthur király, Te Sir Gwain testét kaptad meg.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Danny Long on Kedd 20 Jan. 2015, 17:26

Rögtön látszik, hogy nem fog olyan egyszerűen menni a dolog, mint azt a druida elmondása alapján reméltem. Hamar kisül, hogy a kovács nem azt a misztikus lényekből álló lázadást vezeti, amit elképzeltem, hanem legjobb esetben is csak egy kisebb parasztfelkelést várhatunk tőle. Ez biztosan nem lesz elég, a Szent Grált jobban őrzik annál. Vicces, hogy a "bölcs öregből", hirtelen "ostoba druida" lett, de be kell valljam, hogy én sem érzek másként. Talán ideje elgondolkodni azon, hogy ejtsük az ostrom tervét, és cselesebb eszközökhöz folyamodjunk, bármennyire is kevésbé nemes megoldás. De akárhogy is lesz, jó lenne, ha meg tudnánk szerezni minden támogatást, amit lehet, így nem adom még fel a dolgot.
- Hmm. Tudomásom szerint a földesúr nem csak az emberek, hanem a misztikus lények fölött is zsarnoki uralmat gyakorol. Őket reméltem fellelni segítségeddel, de olybá tűnik, a druida nem így értette szavaimat. Tudsz-e valamit felőlük?
Ezek a lények jelenthetik a mérleg nyelvét, nagyon ostoba dolog lenne nem kérni a segítségüket, hacsak egy kis esély is van rá, hogy mellénk állnak. Márpedig mivel a jelenlegi helyzet meglehetősen hátrányos nekik, a motivációjuk meglenne.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
avatar
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Svarog on Szer. 21 Jan. 2015, 13:44

Svarog meglepődött Lionheart szinte anyai szeretetétől, ahogy bevitette a fogadóba, a következő pillanatban pedig még vacsorát és mellé két kupa vízezett bort leraktak mellé. Lepillantott az ételre, valami malac volt, mellé pedig lepény.
Kenyérféle. Dragunov már csak az illatától is farkaséhes lett. Leszedett belőle egy nagyobb darabot és majszolni kezdte, mellé pedig egy kisebb szeletet tört le a lepényből. Mindig is ilyen nagy étvágyú volt. A repülés, egykor a lángok manipulálása aztán az idővel való szórakozás is sok energiát kivett belőle, ami bizony pótolnia kellett.
Ilyen volt ez a mutánslét. Persze most nem volt mutáns, nagyon is ember volt. Miután jóllakott, elégedetten hátradőlt és összefűzte a hasán a kezét.
- A jó hölgy nem eszik eme jeles fogadónak ételéből? És meddig kell ilyen fennkölt szavakat használni, jobban szeretem York új hercegségének egyszerű szavait. Arra bizony jobban áll nyelvem, de a lovagi lét megköveteli ezt.
Persze ezt halkan mondja.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Bryan Donohan on Szer. 21 Jan. 2015, 16:30

Felébredtem, majd nyugodtan felülök az ágyra és a fejemhez kapok. A szemem még mindig "normális" volt, az öltözékem pedig középkori. Majd egy fa jött oda hozzám.
-Birchseed te vagy az?!
Majd visszahajtom a fejem az ágyra és egy mély levegő után folytatom a beszédet, de előtte felülök.
-Igen, jól vagyok csak egy kicsit gyengének érzem magam. Hol vagyok? Mi történt? Ötlet, hogy merre tudok visszamenni...izé...a valóvilágba?!
Mond, hogy ez normális, mond, hogy ez normális. Nem, nem az Bryan, de már ébren vagy és megint beleástad magad valamibe és megint mászhatsz ki belőle, komolyan mintha csak a bunkerben járnék csak itt harapós kutyák helyett egy szelíd faember fogad. Csendben ülök és várom a választ.

_________________

"I am a Shadow, I am a smoke in your eyes"
avatar
Bryan Donohan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 46
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jun. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Bryan Donohan
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Darren Cain on Szomb. 24 Jan. 2015, 00:30

Úgy tűnik vendéglátónk nem akkora úr, mint reméltem. Húsz paraszttal csak a filmekben lehet csatát nyerni. Sajnos még mindig jól felszerelt katonák ellen megyünk. Gray kérdése elég érdekesen hangzott, de gondolom egy kérdést megér. Lehet, hogy ez a kovács a minden-természetfeletti-lény ember errefelé. Ki tudja. Megvárom a kovács válaszát, csak azután szólalok meg.
- És mond, jóuram, szokott-e a földesúr viadalokat rendezni? Tornákra hívni idegen lovagokat, hogy szórakoztassák? Esetleg más módját, hogy bebizonyítsa, hogy az ő emberei a legdaliásabbak?- kérdezem a kovácstól. Kicsit reméltem, hogy a földesúr beleesik a gonosz középkori földesurakra jellemző sztereotípiába. Elég szép nagy gyengeség, amit ki tudnánk használni. Bár valószínűleg nem lesz ilyen szerencsénk. Talán be tudnánk lopakodni, Lionhearth-nak biztos van valamennyi lopakodás képzése. A többieket nem tudom, de az már valami. Ha esetleg lenne valamilyen kedvese vagy szerettei akkor őket elrabolva váltság díjként kérhetnénk. Bár ez már igen-igen messze van bármitől, amiért a lovagok kiállnak. Nem is mondom ezt a lehetőséget inkább. Több információ kell. Így megvárom a kovács válaszát, majd azután kigondolunk valamit.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szomb. 24 Jan. 2015, 08:36

Résztvevők: Peterson Gray, Boris Dragunov / Svarog, Darren Cain, Bryan Donohan és Helena Telma Kenward / Lionheart
Következő körváltás: 2015. január 28. (szerda)

A kovács elgondolkodott mindkét kérdésen, amit Peterson és Darren tett fel neki, megvakarta a szakállát, majd letört egy kis sajtot és ivott egy-két korty bort is, utána felelt csak.
- Igen, ők is elégedetlenek – felelte Petersonnak. – S tudom, hogy merre leledznek, s élnek, a druida elvitt egyszer oda. Megtudom mutatni holnap, hisz már sötétedik.
A másik kérdésre is bólintott, úgy tűnt, hogy a sztereotípiák mégiscsak igaznak fognak bizonyulni.
- Holnap indul napkeltével efféle mulatság, s mindenki indulhat, ki rendelkezik megfelelő felszereléssel. A kastélynál.
Annak az irányát már úgyis tudták, hogy merre van, egy-két óra lovaglással, szóval nem volt messze.
- Tán indulni óhajt jó lovag?

- Jelenleg ön az, kinek több erőre van szüksége – válaszolta a nő.
Ennek ellenére elvett egy szelet lepényt, a húshoz és körethez egyelőre nem nyúlt hozzá. Amíg Svarog és a nő evett a helyiek beszédéből kiderült lassan, hogy miért is volt itt még két ló, ami meglehetősen ritka volt manapság. Másnap lovagi torna lesz a „fővárosban” és oda tartanak.
- Ha valaki olvasott korabeli kódexeket, krónikákat e nyelv sem oly nehéz számára, főleg, hogy még szavaink is úgy ejtődnek a hölgy mágiája miatt – válaszolta halkan Lionheart is.
Ekkor lépett oda az egyik helyi a pároshoz és hajolt meg.
- Ti is a tornára tartotok jó uram? – kérdezte Svarogot.

A druida furcsán nézett a névre.
- Glastenen vagyok – mutatkozott be.
A hosszabb beszédnél Bryan érezte, hogy nem egészen úgy hangoznak a szavai, ahogyan ő akarta, hanem sokkalta régiesebbnek, mintha tényleg korabeli Angliában lenne, éppen ezért a valóvilág élők világának hangzott a szájából.
- Élők világába? – kérdezte az idős férfi. – Nem értem miről beszélsz jó lovag. Úgy vélem az átok még mindig uralma alatt tart téged.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 28 Jan. 2015, 00:01

//Mivel senki sem írt és a holnapi napom (is) necces, megint fogászatra megyek, Danny jelezte, hogy úgy sincs, stb... 4 nap múlva, vasárnap kaptok új kört, de addig remélem mindenki ír.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Svarog on Pént. 30 Jan. 2015, 16:22

Svarog meglepődött az odalépő férfi viadalokról szóló kérdését. Letépett egy falatot a pecsenyéből és a szájába lökte. Utána ránézett és elmosolyodott.
- És még mennyire, hogy a viadalra jöttünk. Úgy hírlett, hogy itt lovagi illem szabályai szerint lándzsatörésre kerül a sor. A nevem Sir Borias Dragonhart. York új szigetéről érkeztem, ami innen messzi nyugaton van. Az épületek hatalmas tornyok és csillognak min a drágakő. Jómagam a Pajzs rendjének hű szolgája és lovagja vagyok. Harcoltam sárkányokkal és pokolbeli démonokkal. És már megjártam a halál birodalmát is, ahonnan komoly áldozatok árán, lelkem épségét megőrizve kijutottam.
Megáll és meghajol az ívó vendégei előtt.
- Mi lészen ezen viadal nyereménye a becsületes harcon kivül?

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Bryan Donohan on Pént. 30 Jan. 2015, 19:35

Felkelek és sétálok pár rövid kört. Remélhetőleg nem zavarom a druidát ha pedig mégis, akkor bizony így járt. Ki kell szellőztetnem a fejem s ez nem fog egyik percről a másikra sikerülni.
-Meséljen az átokról ami hatása alatt álltam, vagy állok éppen. Mi okozta és miért pont velem?
Ez teljesen normális eddig, még senki nem akarja letépni a fejem, nem úgy mint anno a bunkerben. Lehet, hogy még hálálkodni fogok, hogy ide kerültem végül is ölni itt is tudok...Remélem.
-Jah és üdvözlöm, Glastenen. Többen voltunk, hova mentek a többiek?

_________________

"I am a Shadow, I am a smoke in your eyes"
avatar
Bryan Donohan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 46
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jun. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Bryan Donohan
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Darren Cain on Pént. 30 Jan. 2015, 23:48

Hm, úgy tűnik tényleg ez az ember a  helyi minden-ami-természetfeletti. Jól kifogtuk. Ha a lények segítenek, akkor valószínűleg legyőzhetjük a földesurat. Az összes paraszttal és lénnyel, akiket lehet, hogy a halálba küldünk. Nem teljesen vagyok megelégedve ezzel. Egyszerűbb a lovagi tornát kihasználni. Valahogy. És már meg is fogant a fejemben a terv. Kettő is. Egyszer lehet, hogy Gray indul a viadalon én pedig egy kis illúziókkal segítek neki. Persze, csak  ha működik. A másik ötlet pedig az, hogy valamelyikünk elindul a tornán, míg Lionheart vagy akárki hívogató. belopódzik és elviszi a Grált. Igazából mindkettő működhetett volna, de meg kell beszélnünk. Jó lenne, ha egyetértésre jutnánk.
- Nem tudom, bár a dicsőség lehetősége hívogató. Vár még valami más is a bajnokra? - kérdem a házigazdánktól. Jó alkalom és nem kéne elpocsékolnunk. Megvárom, hogy a társam kérdez-e valamit még, utána viszont szelíden jelzek neki, hogy indulnunk kéne előkészíteni a tervünket.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 31 Jan. 2015, 13:57

Fellélegzem, amikor kiderül, hogy a kovács meglátogatása nem volt teljes kudarc.
- Nagyon hálás lennék, ha holnap elvezetnél-e lényekhez. - mondom. Talán nem lesz olyan egyszerű megtalálni velük a hangot, így, hogy a kovács nem gyakorlott összekötő köztük és az emberek között, de azért bizakodó vagyok. Végső soron egy másik életben napi szinten közvetítek élők és holtak között.
Cain kérdését először nem értem, mert kitérőnek tűnik, de ha belegondolok, valójában nem rossz ötlet.
- Tényleg okos ötlet lehet körülnézni a birtokon, és erre a torna kiváló alkalom. Én holnap hajnalban a mágikus lényeket látogatom meg, de nem nincs ellenemre, hogy többen többfelé menjünk.
Mindenesetre egyeztetni kéne a többiekkel, és Cain is jelzi, hogy menjünk.
- Köszönünk mindent. Holnap hajnalban visszatérek,ha az megfelel, addig is felkeressük társainkat a fogadóban. - mondom.
Svarog valószínűleg épp elég nagy feltűnést keltett, így már nem sok értelme van bújkálni. Szerencsére legalább nem ismernek föl minket arcról a helyiek. Hála az égnek, hogy nincs internet!

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
avatar
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Vas. 01 Feb. 2015, 09:25

Résztvevők: Peterson Gray, Boris Dragunov / Svarog, Darren Cain, Bryan Donohan és Helena Telma Kenward / Lionheart
Következő körváltás: 2015. február 5. (csütörtök)

Ahogyan Darren belegondolt, hogy mennyi személyt küldenének a halálba, eszébe juthat, hogy itt nem tudnak meghalni azok, akik itt élnek. Ez már a túlvilág volt, akik itt élnek legalább ezer éve itt vannak, noha nem is biztos, hogy tudnak róla, hogy már nincsenek életben. Nem a múltba kerültek vissza, hanem továbbra is a Kelta túlvilágon vannak. A kérdésre a férfi bólintott.
- Dicsőség, hírnév, sok arany s egy birtok, melynek itt is ura lehet – felelte.
Ezek után fordult Petersonhoz.
- Természetesen nagyúr, holnap elkísérem hozzájuk – bólintott és ígérte meg.
A búcsúzkodás után a kovács meghajolt.
- Kellemes estét uraim!
Ezek után mind a ketten távozni tudtak és visszamenni a fogadóba, ott már egy nagyobb asztalnál ült Lionheart és Svarog is, egy falusi pedig az asztal mellett állt és valamit beszélt nekik.

Svarog látta, hogy Lionheart lényegében a „fogát szívta” amiatt, hogy a paraszt tudomást sem vett róla. De nem szólalt meg, mert ebben a korban nem igen volt szavuk a nőknek és tartania kellett a szerepet. Szerencséjük volt, hogy a helyiek nem ismerték meg őket, még úgysem, hogy Svarog az álcája nevén mutatkozott be. Természtesen a férfi még válaszolt is a feltett kérdésre.
- Hírnév, arany, rengeteg csillogó arany, s egy nagyobb birtok is a jutalom – magyarázta lelkesen a fickó. – Milyen párbajon indul jó uram?
Kérdezet, a válasz után éppen mondott volna még valamit, amikor a fogadó ajtaja kinyílt és ekkor lépett be rajta Darren és Peterson, ahogyan visszaérkeztek a kovácstól.

Bryan megpróbált felkelni, de egyelőre nem igen ment neki. iszonyatosan gyengének érezte magát, szédült, és ahogyan felállt hihetetlen erejű hányinger is elfogta, majd pillanatokkal később először a feje, majd az egész teste is lüktetni, remegni kezdett.
- Óvatosan, még oly gyenge az átoktól. Nem tudom, hogy ki, vagy mi okozta, nagy erejű mágiahasználó lehetett, mire csak a Grál a gyógyír lovagtársaid szerint is Sir Gwain.
Magyarázta, a MI:13 ügynöknő ennél azért pontosabb volt mielőtt ideküldte őket, Nimue lelkének egy darabja volt Bryan lelkében, testében, az próbálta a férfi felett átvenni a hatalmat, uralmat.
- Társaid az egyik közeli faluba mentek, hogy egy kovácstól kérjenek segítséget. Ha jobban érzed magad jómagad is elindulhatsz utánuk. De most pihenned kell.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 05 Feb. 2015, 00:01

//Láthatóan nem tudok kört váltani, mert senki sem írt, hétfőn kaptok új kört, vagy ha előbb ír mindenki.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Bryan Donohan on Csüt. 05 Feb. 2015, 20:12

Megfogadom a nemrég megismert druida tanácsát, majd lefekszem az ágyra. Elég kényelmes. Szóval egy átok hatása alatt álltam. De ha tényleg a grál az egyetlen gyógyír rá, akkor én hogyhogy itt vagyok? Ez és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatnak. Amikor viszont úgy érzem, hogy már elég jól vagyok, akkor feltápászkodom az ágyról.
-Köszönök mindent, legfőképp azt, hogy nem ásott el amikor elájultam. 
Majd lassan elindulok kifelé, de pár másodperc után visszarohanok a druidához.
-Melyik faluba is kéne mennem?
Majd amint megkaptam az útbaigazítást, utána elindulok az említett település felé. Az utam nyugisan telik s amint elérem a célom a "társaim"-at és a parasztasszonyokat kezdem fürkészni.

/Bocsi a ritka reagokért, akkor írok amikor tudok Sad /

_________________

"I am a Shadow, I am a smoke in your eyes"
avatar
Bryan Donohan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 46
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jun. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Bryan Donohan
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Darren Cain on Vas. 08 Feb. 2015, 22:40

Megkapjuk a válaszainkat és Peterson egyetért azzal, hogy indulnunk kéne. Úgy tűnik ő meglátogatja holnap a lényeket, legalábbis ez a terv. Remélem több segítőkészség szorult beléjük mint a druidába. Sajnos valószínű, hogy nem érdekli őket, hogy mi történik velünk. De ez van, azzal kell dolgoznunk, amink van. Elbúcsúzok a kovácstól és megköszönöm neki az ételt. Ezután vissza megyünk a fogadóba, ahol a csapatunk másik két tagja vár minket. Úgy tűnik ők is értesülnek a dolgokról, legalább nem kell mindent nekünk elmondani.
- Üdvözletem, barátaim! - köszöntöm az asztalnál ülőket. Magam is helyet foglalok, ám addig nem szólalok meg, amíg Svarog el nem hessegeti a parasztot. Nem lenne jó, ha ki hallgatnának minket. Csak akkor kezdem a mondandóm, amikor a falusi már elment.-- Ez a torna nagyon jókor esett ölünkbe!- kezdem szinte suttogva- Ha jól használjuk ki a szelet, akkor nemes küldetésünknek gyorsan sikerrel járhat. Ha sikerül felfedni a kastély titkait eme viadal alatt, akkor nagyban könnyíthetjük későbbi törekvéseinket. Esetleg még el is végezhetjük a feladatunkat. - ennél a mondatnál halvány mosoly jeleneik meg az arcomon. Ezután Lionhearthoz fordulok, hiszen ő a szakértőnk. -- Milady, hogy nézz ki belülről ez a nemes és erős vár? Mennyire nehéz az árnyak közt bejutni? - Remélem a nő ismeri annyiira a várak átlagos felépítését, hogy be tudjon minket juttatni. Ha már bent vagyunk és működik a mágiám, akkor egyszerűen tudunk közlekedni. Bár nem hiszem, hogy ilyen könnyű lenne.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 09 Feb. 2015, 01:20

Elég furcsa érzés, hogy a kovács nagyúrnak szólít. Valahogy annyira... nem tűnik helyénvalónak, és emlékeztet arra, hogy mennyire idegen az a bőr, amiben vagyok. De ezen most túl kell tennem magam, minél előbb végzünk, annál előbb lehetek újra önmagam.
Elbúcsúzunk a kovácstól, akinek ma éjjel nyilván sok mindent kell majd végiggondolnia az ágyában forgolódva, majd elindulunk a fogadó felé. Tartok tőle, hogy amikor odaérünk már egy kész csetepatét találunk, vagy ami még rosszabb, a többieket már talán el is fogták, de szerencsére az ivóba lépve azonnal megpillantjuk Lionheart-ot és Svarogot. Úgy tűnik, a sárkányember szerencsére jól van, ezek szerint az átok őt csak néhány percre tudta komolyabban megszorongatni. Ennek ellenére ezt a jelzést nem hagyhatjuk figyelmen kívül, és gyorsítanunk kell a tempón, amennyire csak lehet.
- Örömmel látom, hogy visszanyerted eszméleted, Sir Dagonet! Hogy érzed magad? - kérdezem halkan, ha a paraszt távozott.
Ha sikerül nyugodtan beszélnünk, miután Cain elmondta a mondandóját, én is megosztom, hogy mire jutottam.
- A kovács nem bír olyan nagy befolyással, mint azt a druida szavai alapján véltem, de holnap hajnalban elvezet majd olyanokhoz, akik segíthetnek. Úgy hiszem, az lenne a legjobb, ha szétválnánk. Sir Dagonet tartson Sir Lancelottal a tornára, Lady Guinevre pedig velem reménybeli szövetségeseinkhez! Van valakinek ellenvetése?

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
avatar
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Hétf. 09 Feb. 2015, 08:12

Résztvevők: Peterson Gray, Boris Dragunov / Svarog, Darren Cain, Bryan Donohan és Helena Telma Kenward / Lionheart
Következő körváltás: 2015. február 13. (péntek)

Bryan terve az volt, hogy máris elindul, de mikor kilépett a druida házából tapasztalhatta, hogy nem voltak itt a lovak és besötétedett.
- Pihenj, lovat csupán reggelre tudnék szerezni, hisz társaid mindet elvitték. Gyalog a falu pedig mintegy fertálynapnyi távra van. S éjszaka roppant veszélyes Cornwall olyanoknak, kik nem ismerik a járást erre.
Ha ennek ellenére Bryan ragaszkodik az elinduláshoz, akkor megmutatja az irányt a druida és Bryan a félnapos sétáját megkezdte páncélban, fegyverekkel a sötétben.

A paraszt el lett hessegetve szerencsére, így a társaság nekiláthatott annak, hogy beszélgessen egymással. Szerencsére elég sokan voltak itt bent, így a halk beszédet nem hallhatta meg senki, kellően nagy volt az alapzaj hozzá.
- Ismerem a régi kastélyok felépítését, reggelre ha van módom s elegendő, akkor lerajzolom vázlatosan – ajánlotta fel a nő.
Láthatóan Svarog sokkalta jobban volt, mert már étkezett, de nem felelt a kérdésre, belemerült a vacsorázásba. A nő bólintott a javaslatra, hogy miként váljanak szét és tegyék a dolgukat.
- Támogatom ezen ötletet sir – felelte. – Kik itt vannak a lovakkal, nem tartoznak Cornwall helyőrségéhez, csupán a tornára érkeztek. Javaslom, vacsora után térjünk nyugovóra, hosszú nap volt mindez, s a holnapi is az lesz.
Eközben Peterson és Darren számára is hoztak ki vizezett bort, vagy sört, illetve sült húst és hozzá lepényt, amivel azt elfogyaszthatják.

//Bryan kérlek máskor ne mesélj magadnak ennyire előre, mert láthatóan nem is olvastad a többiek reagját. 2-3 óra lovaglás távra van a hely, ahova mentek és minden lovat elvittek magukkal, azaz neked legalább fél nap gyalog. Ami meg messze nem fél kör táv, arról nem is beszélve, hogy sötétedik, mert este van…És arra is kértelek korábban, hogy mivel a kerekasztal lovagjainak képében vagytok próbáljatok meg régiesen beszélni/írni amikor a karakter megszólal, mert hiába próbál 21.századi gengszter dumát nyomni a kari úgy hangzik a szájából, mintha a 10.századi szavakkal szólna.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Darren Cain on Csüt. 12 Feb. 2015, 23:33

Úgy tűnik az ex-sárkány máris jobban lett. Jóízűen nyeli a helyi finomságokat, amitől én is megéhezek. Szerencsére nekem is hoznak egy adag ételt. Minden egyes harapással eszembe jut, hogy mennyire finom volt a nektár a görögöknél. Na mindegy, legalább Lionheart lerajzolja majd nekem a várakat.
- Köszönöm űrnőm.- mondom egy enyhe meghajlással. Ezután Gray elmondja a tevét, ami elég értelmesen hangzik. Igazából reméltem, hogy Lionheart velem tart, de igaz, hogy csak ő ismeri a lényeket, amivel tárgyalni készülünk. Egyedül kell majd megoldanom. Régen nem kellett lopakodnom, de valahogy megoldom. Remélem. Ha Lionheart ad egy tervrajzot, akkor nem lehet nagy probléma. Tervre én is rábólintok, majd befejezem a vacsorám. Próbálok keresni valami papírt és íróeszközt bár nem nagyon bízom abban, hogy találok. Ha még is, akkor odaviszem Lionhearthoz, hogy rajzolja le merre kell mennem. Ha nem találok, akkor nincs más választás, mint egy deszka, amibe belekarcolja. Ha ez a megoldás lesz, akkor megpróbálom megjegyezni, majd a tűzbe dobom. Nem akarunk bizonyítékot hagyni. Ha már tudom a tervrajzot valamennyire, akkor alszok rá egyet. Reggel frissen kell kelni mert nagy feladat vár rám.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Danny Long on Pént. 13 Feb. 2015, 01:38

Svarog nem válaszol, annyira belefeledkezett az evésbe, de remélem az étvágya annak a jele, hogy kezd visszatérni az ereje. Komoly érvágás lenne, ha elvesztenénk még egy csapattagot. Lionheart még egy jó hírrel szolgál, még pedig azzal, hogy a lovak nem a helyőrséghez tartoznak.  Ezek szerint kevésbé kell rajtaütéstől tartanunk az éjszaka során, ami bizony nem hátrány. Arra a javaslatra, hogy feküdjünk le, helyeslően bólintok. Elég sokat utaztunk ma, és eddig összességében jól alakultak a dolgok, legalábbis mióta beértünk a városba. Mivel a kovácsnál is ettünk már, így nem vagyok nagyon éhes, de azért eszem és iszom egy kicsit. Ha végeztünk, el is köszönök tőlük.
- Holnap nagy nap vár ránk, pihenjünk hát le! A kovács hajnalban várni fog minket, milady.
Ezzel ha senkinek nincs több mondanivalója, és nem történik semmi egyéb, ami eltérítene ettől, meg is nézem a szobát. Mielőtt lefeküdnék, eszembe jut, hogy be kellene állítanom az ébresztőt, de rögtön észbe kapok, hogy erre nincs lehetőség. Remélem a kakasszóra felébredek, mert igen kellemetlen lenne ebben a helyzetben elaludni...

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
avatar
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Pént. 13 Feb. 2015, 07:59

Résztvevők: Peterson Gray, Boris Dragunov / Svarog, Darren Cain, Bryan Donohan és Helena Telma Kenward / Lionheart
Következő körváltás: 2015. február 17. (kedd)

Lionheart még bólintott az étkezés befejezte után, hogy pihenjenek le. Mindenki kapott egy saját szobát, azok meglehetősen picik voltak, egy-egy szalmaágy és egy láda volt benne, semmi egyéb. Nem túl kényelmes, de a célnak megfelelt. Az éjszaka mindenkinek teljes nyugalommal telt, hajnalban pedig teljesen felébredve, kipihenten ébredt fel a társaság. odalent ez étkezőben találkoztak Lionheart pedig egy térképet nyújtott át Darren számára.
- Mit este ígértem jó uram, mindkét szint efféleképp néz ki – mondta.

Bryan egész éjszaka gyalogolt, többször megkergették a farkasok is, de végéül hajnalhasadásra, végtelenül fáradtan és kimerülve végre megpillantotta a fallal körülvett települést, ahova mennie kellett.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Bryan Donohan on Szomb. 14 Feb. 2015, 16:49

A hosszú utazás nem kicsit kimerített, nem épp a legpihentetőbb tevékenység páncélban rohangálni, de ha az életem a tét, akkor bármire hajlandó vagyok. A fal elé érve már olyan fáradt voltam, hogy "eldőltem" a földön, ledobtam a sisakom és csak bámultam kifelé magamból. Sikerült, megcsináltam. Pár percig még pihenek, majd felkelek s ha minden jól megy sikeresen betudok lépni a fallal körülvett települést. Egyelőre nem szólok senkihez, ismerős alakokat fürkészek.

_________________

"I am a Shadow, I am a smoke in your eyes"
avatar
Bryan Donohan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 46
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Jun. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Bryan Donohan
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 16 Feb. 2015, 13:56

A szoba, amit kaptam, nem egy nagy luxus, de a célnak teljesen megfelel, így nem is panaszkodom. Az, hogy szalmaágyon kell aludnom, sokkal kisebb probléma, mint hogy a Kerekasztal egyik lovagjaként kell harcolnom a Szent Grálért, és elnyomottakat felszabadítanom... Elég fáradt vagyok, úgyhogy nem esik nehezemre az elalvás, és -ami ennél egy fokkal meglepőbb - a felkelés sem. Gyorsan összeszedem magam, és már megyek is le az étkezőbe, ahol hamarosan össze is gyűlik a kis csapatunk. Lionheart átadja a tervrajzokat Cain-nek, így minden készen áll arra, hogy elinduljunk, persze leszámítva a reggelit. Gyorsan elfogyasztom, ha van mit. Nyilván a higiénés viszonyok miatt most is vizezett bort kapunk, nem tiszta vizet, így ahogy belekortyolok, eszembe jut, hogy milyen rég nem kezdtem alkohollal a napot... Most már csak egy cigi kellene, de azt itt aligha találok. Érdekes, hogy eddig alig jutott eszembe, mióta itt vagyok - nyilván mivel Sir Galahad nem volt nikotinfüggő - de maga a dohányzás aktusa már kezd nagyon hiányozni. Még egy ok, hogy minél hamarabb lerendezzük ezt az ügyet, és hazamehessünk.
- Indulhatunk, hölgyem? - teszem fel a kérdést Lionheartnak, majd ha igennel válaszol, felállok az asztaltól.
- Sok szerencsét, jó lovagtársaim! Dolgunk végeztével mi is ellátogatunk a tornára, ott lesz alkalmunk egyeztetni, mire jutottunk. Ha elhúzódna a tárgyalás, itt találkozzunk napnyugta után!
Ha nincs ellenvetés, és elindulunk, elvezetem Lionheart-ot a kovács házához.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
avatar
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Túlvilág

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.