Boris Dragunov Svarog

Go down

Boris Dragunov Svarog

Témanyitás by Svarog on Kedd 07 Május 2013, 17:03

Név: Boris Dragunov
Egyéb név(i): Svarog
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: bölcs, kedves, jó kedélyű, együtt érző de ha kell élő természeti erővé változik
Személyazonosság: nyilt
Születési helye és idő: 1978, december 8. Vlagyivosztok
Kor: 44
Család: Nincs senkije
Foglalkozás: Az X-Men légiereje
Testmagassága: 28 méter, de ha feláll a hátsó két lábára elérheti a 98 métert is
Testsúlya: 150 tonna
Szeme színe: kék
Haja színe: kopasz
Bőre színe: zöld
Különleges ismertetőjel: Egy sárkány, mi ebben a természetes.
Repülési sebesség: 30 km/óra
Egészségi állapot/ betegségek:

1978.ban született a Szibériai Vlagyivosztokban. Ebben a városban nagy volt a bűnözés. Az Orosz maffia, az illegálisan itt tartozkodó kinai Triádok. Átlagembereket terrorizáltak. Védelmi pénzt szedtek. És ha nem kapták meg akkor kiverték a delikvensből.
Amikor Boris megszületett az édesanyát Irinát megrémísztette a csecsemő külseje. Csak a szeme volt emberi. De a gyermek testét pikkelyek borították, az arca az ember, és egy ragadozó hüllő arca között volt. Az ujjain fejlettlen karmok voltak. A hátán pedig két csontkinövés. Az édesapja elsápadt a fia látványán. Már tudta hogy mi. Egy szörnyszülött, egy rossz ómen. Maga a gonosz. Az első dolguk az volt hogy kilökjék egy szemétdombra. De ott megtalálta egy guberáló aki azonnal eladta egy üveg vodkáért, a Moszkvai Lenin cirkusznak ami akkor a városba volt. Mindenféle torzszülött volt ott, szakállas nő, sziámiikrek, medveember. És most meg a végitélet fenevadja. Svarog.
8. éves lehetett amikor a világ pokollá változott. Hatalmas robbanások hallatszottak, az eget fekete füst takarta el, nagyon hideg lett. Hó kezdett el esni május közepén. A cirkusz teherautója elakadt a hóba, a könyörtelen igazgató pedig úgy döntött, hogy mindenkit megöl, majd felfalja őket. Svaroggal akarta kezdeni, a fia menekült, nyüszített.
Ekkor jött elő az ereje. A keze lángolni kezdett, ekkor állatiasan felordított, majd a cirkuszigazgató arcához nyomta a tenyerét. A férfi holtan esett el. Svarognak pedig menekülnie kellett, mivel a társai köszönetképpen megrémültek tőle, majd végezni akarta a pokoli bestiával. A rádióaktív pusztaságban vándorolt, túlélte mivel képes volt tűzet gyújtani, amin megsütögethette a talált patkányokat. Hamarosan már egy hordozható kis sátrat is eszkábált magának. Már 4 év is eltelt a pokoli év óta, amikor Svarog 12. éves lett. Ekkor fájdalom nyílalt a testébe, a hátán felszakadozott a bőr. Napokig szenvedett, mire felkelt, kinőttek a szárnyai. A fiú csak pislogott, amikor előjött ekkor katonákkal találta szembe magát, akik rögtön elakarták fogni, de ekkor a mutáns felreppent. Hirtelen egy kábítósugár terítette le. Egy cellába ébredt, majd egy férfi lépett oda hozzá.
Kiderült, hogy mutáns volt, pont ahogy mint ő. Felajánlotta Svarognak a csatlakozást. A fiú pedig elfogadta. Így kezdődött meg a kiképzése, hamarosan megtanulta a közelharcot, a lőfegyverek használatát, a képességeinek az irányítását. 18. évesen már Apokalipszis seregének tagja lett. Sokszor összecsapott a lázadókkal, többször is megvívott velük. Apokalipszis minél nagyobb dicsőségére győzelmet is aratott. Azonban egy napon olyat kellett tennie, amihez nem volt gyomra. Két éve harcolt már a felforgató elemek ellen, mikor Párizsba volt küldetése.
A csatornát kellett megtisztítaniuk. Egyre jobban nyomultak előre. Útjukat égett és fagyott hullák jelezték, egyszer csak sarokba szorították az ellenfelet. Svarog akkor látta meg, hogy ezek csak védtelen emberek. A vezetője Jégkocka, azonban végezni akart velük. Svarog megkínálta egy tűzgolyóval, majd elengedte az embereket. Hamarosan kivégző osztag elé állították parancs megtagadásért. Már várta a halálos lövést, mikor hirtelen megindult benne valami. Az izmai fájni kezdtek és növekedni, ahogy a szárnyai is. A nyaka és az arca fájdalmasan nyúlni kezdett, a gyomrába pedig mintha lávát érzett volna. A kivégzést leállították, majd mire véget ért a folyamat elkábították az óriási sárkányt. Többször is megtagadta a hűsége kinyilvánítását Apokalipszisnek. Az éveket egy bunkerbe töltötte, leláncolva.
A teste megváltozott. Sárkánnyá lett. Tudományos kísérleteket végeztek rajta, vizsgálták, többször is felajánlották, hogy amnesztiát kap, egy egész város ura lehet. Svarog azonban nem válaszolt ezekre a dolgokra. Feküdt egy kedvűen. Azt se tudta hol van. Azonban egy napon dulakodás hangjait hallotta. Mutánsok rontottak be a cellájába.
Ledöbbentek a sárkány látványától, kiderült hogy X-Menek és apokalipszis ellen harcolnak. Kiszabadították a sárkányszerű mutánst, aki megmentette őket az őrség maradék, betörő tagjaitól, majd együtt elhagyták a kutatóközpontot, ami Hawaii szigetén volt. Azóta Svarog Utópia szigetén él, mint az ellenállás tagja. Segít visszaverni a szigetet érő támadásokat, sokszor megmentve a helyet, de az ő ereje is csak egyre fogy. Ő is csatlakozik a múltba tartó küldetésbe. Bár elég feltűnő lesz.

Képességek:

Bőre puskagolyónak is ellenáll. Képes tűzet lehelni, ha elég levegőt vesz, amit megtud gyújtani. Csak telepatikusan tud kommunikálni. Ereje meghaladja a 30 tonnás erőkategóriát. Képes regenerálódni, de csak hosszú és mély alvásokkal.

Külső:avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Boris Dragunov Svarog

Témanyitás by Morsus on Pént. 10 Május 2013, 20:25

Bár a kép eltűnt, de elfogadlak Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.