A kikötő nézelődő partja

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Tomas Burton on Pént. 22 Jan. 2016, 22:10

Miután a robbanások megtörténtek, először megpróbáltam ellátni a sérülteket, valamelyest tudtam kategorizálni, és sikerült nem okoznom több kárt, mint amennyi már így is történt. A társaim próbálták terelni a civileket, nem tudtam nekik mennyi elsősegély és hasonló tudásuk volt, bár a SHIELDnél tudtommal alapfeltétel valamennyire érteni hozzá. Én viszont a katonai múltam miatt megfeleltem egy szanitécnek, szóval mertem ilyen ügyben tevékenykedni.
Hamarosan viszont rosszabbra fordulta a dolog. Lövéseket hallottunk, mire az első gondolatom a lábamnál lévő civilek védelme volt, ösztönösen ugrottam, hogy védjem őket a testemmel, főleg a sebeiket takarjam, de azért ne is ráessek ezekre, azért ha további robbanások érkeznének, ne menjenek tele szeméttel és kosszal. Ezen kívül így védtem is őket a golyóktól, közben a rádióhoz nyúltam, illetve a fegyveremért nyúltam, a helyzetre való tekintettel ösztönösen az élest vettem elő. Megjelent egy nő is, Hydra egyenruhában, és a szerv szokásos tisztelgésével indított, ami már alapból elég néhány gyengébb idegzetű ügynöknek, hogy meghúzza a ravaszt, én viszont ezt még nem tekintettem nyílt fenyegetésnek. Az kéne csak, hogy egy hivatalos ügynök megtámadjon a nyílt utcán egy lázadó civilt, láttam már ilyeneket, sose lett jó végük. Nem, egyelőre vártam a nyílt támadásra. vagy valami hasonlóra, ami meg is történt, amikor a rendőrök és az ügynökök felé küldött egy cikázó villámot. Automatikusan lőttem, a mellkasára céloztam, bár félek, hogy a ruhája golyóálló, azért azon keresztül is szépet tud ütni, és berekesztheti a levegőt, ami tökéletes idő lehet az ellentámadására. Azért választottam végül is ezt a célpontot, mert azt a legkönnyebb eltalálni, és a legnehezebb úgy helyezkedni a lövész pillanatában, hogy mégse tegyem.
avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 103
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szomb. 23 Jan. 2016, 00:02

Résztvevők: Tomas Burton, Peter Calm és Lucky Luke
Következő körváltás: 2016. január 27. (szerda)

New York valóban furcsa város volt, az itt élő emberek többsége már magára sem vette a katasztrófákat, történéseket, lefotózták azokat, vagy mentek tovább, mintha mi sem történt volna.
Luke felvette a harcot a nővel szemben, azonnal az irányába lőtt, a nő pedig rutinos, gyors, elegáns, de mégis akrobatikus mozdulattal tért ki a lövés elől. Az azonnal látszott, hogy sokkal jobbak a reakciói és a gyorsasága is, mint egy átlagos embernek. A villámba lőtt golyó nem térült el, ahogyan a villám sem, csak átszáguldott rajta, majd valamelyik épület falába csapódott, a másik golyó, ami egyenesen a nőt célozta pedig hátrébb egy autóba. Luke-nak ismét szerencséje volt a villámok őt nem találták el és ahogyan próbált mozogni még a lábainál is becsapódott további három lövedék a háttérben levők irányából. Jelenleg folyamatosan tűz alatt tartották és még a nő is igencsak nagy lendülettel közeledett felé. A szerencséjére ezúttal nem igen támaszkodhatott, el kellett döntenie, hogy mi elől próbál kitérni, a közeledő nő elől, vagy pedig a lövések elől. Jelenleg mind a kettőnek megvoltak a maga előnyei és hátrányai is, főleg, hogy még mindig nem úgy tűnt, hogy kapna itt bárkitől segítséget, azoktól sem, akik nem sokkal korábban még segítettek kivinni a civileket és őket mentették.
Ezt csak Luke hitte, látta, mert közben Burton is támadásra kért. Az elején még kivárt, hogy a nő csak szórakozik-e, vagy sem. De nagyon hamar kiderült, hogy nem így van. Egyszerre lőtt Burton Luke-al, sajnos a mellkasát nem tudta, mert háttal volt a nő neki, így a háta közepét célozta meg. A lövések egyszerre mentek, így a nő pont kikerülte Burton lövését is, majd ekkor indult Luke felé előre lendülve. Szerencsére a házak szűkössége és az, hogy sokan lőttek egyszerre elnyomta a hangokat, így nem lehetett tudni pontosan, hogy kik és honnan lőttek. Ennek hála Burton látta, hogy a nő nem valószínű, hogy észrevette volna azt, hogy ő is beszállt a harcba és támadni kezdett. Azonban az egyik a romoktól kiszúrta őt és Burton mellkasát célba véve rálőtt energialövedékkel az angyalra.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2019
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Lucky Luke on Hétf. 25 Jan. 2016, 16:41

~ Ajjaj, nagy bajban vagyok. Míg megpróbáltam a nővel foglalkozni, hát a kis szemetek, nem megpróbáltak hátba lőni?! Na megálljatok csak! Ha egyszer a kezeim közé kerültök azt megemlegetitek!
Gondolkodásra nem sok időm maradt. Két oldalról is összefogtak, és már csak én maradtam egyedül talpon. A kilátásaim igen csekélyek, és ha kijutok innen, úgy berúgok, mint a csacsi.
~ Egy életem egy halálom, akkor uccu neki, mutassuk meg ezeknek a balfékeknek, kivel is van dolguk!
Mert a nőci, igazán keménydiónak tűnt, ezért a megmaradt katonákat választottam, és közbe reménykedtem, hogy nem kap hátba egy villám. Ha az isten megadja, hogy a fegyveresekkel végezhessek, akkor a nőt már fél lábon is legyőzöm. Teljes hanggal ordítva elkezdtem a pisztolyosok felé rohanni és lőni rájuk. Megpróbáltam úgy helyezkedni, hogy pont a nő és még egy ellenfelem között legyek, és eléggé kacsázva ugráltam jobbra és balra. Sőt néha meg-meg álltam egy mozdulat közbe, hogy másik irányba menjek. Ebből a kavarodásból az jött ki, hogy néha egy lábon ugráltam, sőt majdnem el is estem, és közbe folyamatosan ordítottam mint egy bolond. A megmaradt golyóimat mind az előttem lévőre zúdítottam, és abban reménykedtem, hogy találok olyan helyet, ahol biztonságosan behúzódhatok egy pár pillanatra, hogy ismét tudjak levegőhöz jutni, mert már nagyon fájt a torkom.
avatar
Lucky Luke
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Jan. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Lucky Luke
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 26 Jan. 2016, 19:09

//Nem tudom, hogy Raten tervezett-e írni, de én annyira pocsékul vagyok, ha írna sincs erőm arra, hogy írjak. Szóval rettenetesen elnézést kérek, de csak vasárnap lesz új kör. Még 1x elnézést a fennakadásért, többet nem hiszem, hogy ez előfog fordulni.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14176
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Tomas Burton on Szer. 27 Jan. 2016, 22:56

A tervem nem teljesen úgy sikerült, ahogy terveztem. Hiába sikerült becéloznom a nőt, aki egyértelműen támadó jelleggel lépett fel egy hatósági személy ellen, pont akkor lőttem, mint az említett férfi, és ezzel mindkettőnk lövését kikerülte egy mozdulattal. Az is... nem, elfojtottam a szentségelést, bár azért megjegyeztem, hogy ezért az egész végén két miatyánkot elmondok, és inkább koncentráltam továbbra is a jelenlegi szituációra. Úgy tűnt, hogy nem vett észre a nő, aminek nem tudtam, hogy mennyire örüljek, mert helyette egy másik tag viszont látszólag már célzott rám. Gyorsan kellett cselekednem, behajlítottam a lábaimat, és felrúgtam magam az égbe, hogy lendületet nyerjek, és kitártam szárnyaimat. Próbáltam kikerülni a férfi célkeresztjéből, miközben szabad kezemben egy tűzlabdát formáltam, és a nő felé hajítottam azt. Sok mindenre kell figyelnem egyszerre, ezért próbáltam mindent a legegyszerűbben csinálni. Nem cikáztam a levegőben össze-vissza, épp annyira próbáltam minimálisan kiszámíthatatlan lenni, hogy megnehezítsem a dolgát, és a tűzlabdát se cifráztam, nem a sebzés volt a célom vele, hanem hogy felhívjam magamra a figyelmét, és elforduljon a férfitól. Valószínűleg családja van, akár gyermeke is, aki otthon várja, én pedig nem akartam az a férfi lenni, aki ezt nem tette számára lehetővé.
avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 103
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Vas. 31 Jan. 2016, 00:06

Résztvevők: Tomas Burton, Peter Calm és Lucky Luke
Következő körváltás: 2016. február 4. (szerda)

Annak ellenére, hogy a két férfi nem ismerte egymást igencsak jól össze tudott dolgozni. Luke úgy döntött, hogy a három katonát választja, míg Burton a nőt. Burton a távolság miatt kitudta kerülni a felé menő lövést, több pedig Luke mutatványa miatt nem is érkezett.
A tűzgolyó igencsak felhívta a nő figyelmét Burton-ra, aki meg is fordult és elindult a férfi irányába. Nem futva a földön, hanem a levegőben repülve felé. Gyorsabban repült, mint Burton, így néhány pillanaton belül meg is fog érkezni közelharcba és a kezét már emelte a nő, hogy ököllel arcon csapja az angyalt.
Közben Luke lövöldözve rohant a katonák felé. Azok lebuktak, hogy ne találja el őket a lövés, csak néha-néha pillantottak fel annyira, hogy a férfi folyamatosan tüzeljen. Úgy 3/4 távra sikerült eljutnia, amikor elfogyott a szerencséje. Fedezék nagyjából csak az ellenfél előtt lett volna, itt most éppen nem volt. Ketten lőttek rá, most, hogy nem volt a férfinak már golyója a tárban. De ezúttal nem golyóval lőttek felé, hanem az energiafegyverből. Nem is ez volt a nagyobb gond, hanem az, hogy nem egy-egy lövedék száguldott felé, hanem két irányból nagy kiterjedésű energianyaláb, sugár.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2019
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Tomas Burton on Kedd 02 Feb. 2016, 23:24

A nőnek sikerült magamra vonnom a figyelmét, miközben úgy tűnik hogy a földön lévő emberek figyelmét viszont ő vonta magára. Sajnos nem segíthetek mindkét fronton harcolni, remélem, hogy ezt a részét megoldja a dolognak. A nő pedig repülni kezdett felém, és hátrahúzta a kezét, amiből arra tippeltem, hogy közelharcra készül, bár ezt elég egyértelművé tette az is, amilyen sebességgel felém haladt. Bár felkészültem erre a harcra, azért pörgött az agyam, és próbáltam kitalálni valamit, ami sikerült is. Egyelőre továbbra is repültem felfelé, bár ő gyorsabb volt, ez csak arra szolgált, hogy később érjen el hozzám. Szóval, az volt a tervem, hogy mire elég közel ér, egyszerűen egy lánggömböt teremtek az arca elé, remélhetőleg ez megzavarja, hogy miközben a látását zavarja össze ez a kis elterelés, illetve talán sebzi is, megindíthassak felé egy rúgást a levegőben, illetve a pisztolyomat még mindig a kezemben tartottam, erről se feledkeztem meg. Ha sikerült megrúgnom, rögtön utána úgy próbálok helyezkedni, hogy rá tudjak lőni, lehetőleg egy könnyű célpontra a testén, ami elég fájdalmas is. Mivel közelharcra készül, örülnék annak is, ha a karját találnám el, de a csípőjétől felfelé bármilyen találat megfelel jelenleg.
Ha nem sikerül a trükköm a tűzzel, akkor próbálom védeni a lágyrészeimet, és az arcomat, illetve visszatámadni ha ad rá lehetőséget. Ez esetben, ha ő kezdeményezi a közelharcot, a pisztolyomat egyszerűen elejtem, mert csak zavarna a harcban.
avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 103
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 04 Feb. 2016, 00:01

//Luke jelezte, hogy nem tud írni, így megvárom (amúgy sem éreztem ma jól magam), így hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14176
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Lucky Luke on Csüt. 04 Feb. 2016, 11:46

Úgy látszik egy időre bevált a tervem. Letudtam foglalni a z ellenfeleimet, és valami oknál fogva a Hidrás nő se lőtt rám többet, de arra nem volt időm, hogy megnézzem miért. Sajna a lőszereim végül kifogytak, és az ellenfeleimnek nyílt célpontot biztosítottam.
Kiskoromban nem voltam valami jó a sportokban. Persze teljesítettem amit az átlagnak kellett, de semmi többet. Nem vettem volna önszántamból részt semmilyen sport klubban, mert inkább a magány érdekelt. Egy jó könyvel elvonulni egy kis sarokba, na az lett volna az igazán jó. Szerencsére az anyám rám kényszerítette hogy néha menjek le a fiúkhoz baseball-ozni. Legalább is most hálát mondok az istennek ezért.
A lövedékek elől több mint valószínű, hogy elugrani nem tudok, mert több irányból jönnek, ezért csak abban reménykedhetek, hogy alattuk áttudok csúszni, pont mint a játékban. A folyamatos előre rohanásnak köszönhetően, a lendületem megvolt hozzá, így egyszerűen befarolok, hogy minél közelebb kerüljek a földhöz. Vajon van annyi időm, hogy ezt a kis mozdulatot végre tudjam hajtani? Talán.
Ha ez sikerült, és a fejem felett haladnak el a töltények, és nem rajtam keresztül, akkor csúszás közben felveszek egy ököl nagyságú törmelék darabot, amivel bizonyára tele van az utca a robbanás után, és magasba hajítom, úgy, hogy az egyik ellenfelem fejére essen miközben zuhan visszafele a földre. Tudom, hogy nem nagy erre a valószínűség, de hát mindenki azzal harcol amivel tud, és mert kifogyott a táram, mi mást tehetnék?
avatar
Lucky Luke
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Jan. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Lucky Luke
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Hétf. 08 Feb. 2016, 00:00

Résztvevők: Tomas Burton, Peter Calm és Lucky Luke
Következő körváltás: 2016. február 12. (péntek)

Tomas is repült egyre feljebb, amivel valóban megtudta szerezni azt a kellő előnyt, amit szeretett volna és így a tűzgömböt a nő felé hajtani. Az valóban kellően megzavarta, így Tomas fejbe is tudta még rúgni a levegőben. Emiatt még a lövésre is volt ideje, bár a nő is védekezett és próbált kitérni. A lövés a mellkasán érte, amitől egy pillanatra megakadt a nő, de a golyó a ruháról - ahogyan Tomas korábban sejtett - valóban lepattant. Ekkor nyúlt ki a Hydra-s, kapta el a férfi lábát és igencsak nagy erővel rántotta lefelé a föld felé, amitől még az egyensúlyát is elvesztette a levegőben az angyal és zuhanni kezdett roppant gyorsan úgy huszonöt méter magasról.
Luke még pont időben vágta hasra magát, hogy elkerüljék a támadásból származó sugarak. Kellően szélesek voltak, így érezte az égető érzést, ahogyan a hátát elérték és kissé megégették azt, a mellénye is megégett és azon a részen használhatatlan lett. Amint a sugarak eltűntek akkor hajított egy követ az ellenfelei irányába, azt ugyan nem látta, hogy ráesett-e valamelyikre, de kellően megzavarta őket, mert hallotta a vetődést és felnézve most volt esélye arra, hogy odarohanjon, ha akar.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2019
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Lucky Luke on Csüt. 11 Feb. 2016, 14:12

~ Azok a szemetek, hát nem lepörkölték a hátszőreimet? Pedig egy-kettő a kedvencem volt. Főleg Peter fog hiányozni azzal a k~ Azok a szemetek, hát nem lepörkölték a hátszőreimet? Pedig egy-kettő a kedvencem volt. Főleg Peter fog hiányozni azzal a kis bongyori kinézetével. Ne félj megbosszúlak téged és a többieket is.
Úgy látszik eléggé félősökkel van dolgom. Nem mintha az előbbi sugaraktól ne kellene nekem is majdnem alsót cserélni, de ezt ők nem tudják. Bizonyára azt hitték, azért vagyok ilyen merész, mert gránátjaim vannak. Nem emlékszem, hogy bármelyik közrendőrnek is lennének, de most már biztos beadok egy kérvényt, hogy nekem legyenek.
Míg álltam felfele a földről, és felvettem még egy törmelék darabot a jobb kezembe, egy pillanatra hátra néztem, és nem láttam sehol se a hidrás csajt. Legalább is a földön nem volt. Jobban szét nézni időm nem volt, mert a szemben lévő ellenfeleimnek nem akartam adni egy pillanatnyi előnyt se. Így megint rohanni kezdtem a legközelebb lévő terrorista felé.
Mert állítólag már egész közel voltam, így amint megláttam a törmelék darabot a fejének dobtam. Ha eltaláltam odaugrok hozzá, és egy szép balkezes felütésemtől, amiben jelenleg ott van az üres pisztoly ami nagyjából három kiló és tiszta fém, remélem hogy eszméletét veszti. Aztán a testét fedezéknek használom, míg a fegyvert a kezéből el nem tudom venni. Aztán természetesen osztom az észt vele rendesen.
Ha valami miatt nem sikerül eltalálnom az ellenfelemet, akkor is megpróbálom ártalmatlanítani és elvenni tőle a fegyverét, és megpróbálok úgy dulakodni vele, hogy a társai és én közöttem legyen az a rohadék.
is bongyori kinézetével. Ne félj megbosszúlak téged és a többieket is.
Úgy látszik eléggé félősökkel van dolgom. Nem mintha az előbbi sugaraktól ne kellene nekem is majdnem alsót cserélni, de ezt ők nem tudják. Bizonyára azt hitték, azért vagyok ilyen merész, mert gránátjaim vannak. Nem emlékszem, hogy bármelyik közrendőrnek is lennének, de most már biztos beadok egy kérvényt, hogy nekem legyenek.
Míg álltam felfele a földről, és felvettem még egy törmelék darabot a jobb kezembe, egy pillanatra hátra néztem, és nem láttam sehol se a hidrás csajt. Legalább is a földön nem volt. Jobban szét nézni időm nem volt, mert a szemben lévő ellenfeleimnek nem akartam adni egy pillanatnyi előnyt se. Így megint rohanni kezdtem a legközelebb lévő terrorista felé.
Mert állítólag már egész közel voltam, így amint megláttam a törmelék darabot a fejének dobtam. Ha eltaláltam odaugrok hozzá, és egy szép balkezes felütésemtől, amiben jelenleg ott van az üres pisztoly ami nagyjából három kiló és tiszta fém, remélem hogy eszméletét veszti. Aztán a testét fedezéknek használom, míg a fegyvert a kezéből el nem tudom venni. Aztán természetesen osztom az észt vele rendesen.
Ha valami miatt nem sikerül eltalálnom az ellenfelemet, akkor is megpróbálom ártalmatlanítani és elvenni tőle a fegyverét, és megpróbálok úgy dulakodni vele, hogy a társai és én közöttem legyen az a rohadék.
avatar
Lucky Luke
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Jan. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Lucky Luke
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Tomas Burton on Csüt. 11 Feb. 2016, 15:28

A tervem valamelyest sikerült, azzal, hogy nyújtottam az időt amíg hozzám ért sikerült annyi előnyt nyernem, hogy megcsinálhassam amit akartam, azaz megteremthettem a tűzlabdát, ami valóban meglepte a nőt. Kihasználva a pillanatnyi bizonytalanságát, férfiasan fejbe is rúgtam, illetve mindezek után rálőttem, ez azonban hatástalan volt, a ruhájáról egyszerűen lepattant a golyó. Reméltem, hogy azért egy kicsit fájt neki, ezt valamelyest alá is támasztotta a tény, hogy egy kicsit megakadt. A fél siker is siker, próbálok pozitívan állni a dolgokhoz. Ezen azonban a nő változtatni próbál, méghozzá azzal, hogy megragadja a lábamat, és hihetetlen erővel valahogy a levegőben stabilizálva a röppályáját egyszerűen a föld felé kezd húzni, ami elég ahhoz, hogy engem is megállítson, sőt, akaratomon kívüli pályára állítson. Sejtem, hogy ezzel még nem fejezte be, de most nem tudok vele foglalkozni, Brooklyn vészesen közeledik felém. Szerencsére repkedtem már, így nem újkeletű a szárnyalás, próbálok úgy fordulni a levegőben, és kitárni szárnyaimat, hogy a zuhanásból egy szép ívvel átforduljak, és lassan visszavegyem az irányítást a testem felett a levegőben. Ha sikerül, akkor egyelőre arra összpontosítok, hogy a hirtelen támadt sebességemmel se kenődjek fel semmilyen épületen, illetve a tekintetemmel a nőt keresem. A pisztolyomra nincs szükségem, megpróbálom elejteni egy olyan ponton, ahol lehetőleg senkit sem találok el vele, vagy ha ez nem megy, akkor egy épület ablakán próbálom behajítani. Ha megtalálom a nőt, akkor pedig a helyzetétől és mozgásától függően cselekszem. Ha egy helyben van, akkor megpróbálok tüzet teremteni a nyakánál, ha viszont mozog, akkor magam próbálom felé dobni a tűzlabdám.
avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 103
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Pént. 12 Feb. 2016, 00:02

Résztvevők: Tomas Burton, Peter Calm és Lucky Luke
Következő körváltás: 2016. február 16. (kedd)

Amíg a Hydra-sok azt hitték, hogy a gránát volt az odadobott kő, addig Luke kihasználta azt, hogy odajusson hozzájuk. Mindezt megtudta tenni, szerencsére az egyik alak közelébe, akinek a fejére, arcélére rá is sózott egyet a fegyverével, az az ütés erejétől elernyedt, hogyan elvesztette az eszméletét, a másik kettő pedig fordult oda és emelték a fegyverüket Luke-ra célozva. A rendőrnek szerencséje amikor maga elé rántotta a leütött alakot, mert szüksége volt rá, hogy ne lőjék egyből agyon. A fegyverszerzés nem volt olyan egyszerű, ugyanis a másik kettő talpon maradt a saját társát sem kímélte, hanem rajta keresztül próbálták meg agyonlőni Luke-t is, megölve a saját társukat is. A kettőből, akik rá lőttek az egyik golyókkal lőtt, a másik pedig energiafegyverrel, a fickó, akit Luke tartott kiejtette a kezéből már a fegyvert és a lábai előtt hevert.
Tomas-nak sikerült olyan jó tizenöt-húsz méter zuhanás után rendeznie a repülését, hogy megakassza a zuhanást. Ebből érezhette, hogy a nőnek iszonyatos ereje lehet, hogy ezt ki tudta vitelezni. A fegyvert eltudta ejteni, jelenleg a víz felett voltak, így a jégre fog ráesni valószínűleg. Azonban a nő nyaka köré nem tudott tűzbéklyót teremteni, mert az is repült utána, így mire sikerült a röppályát rendezni a nő is szinte ott volt. A tűzlabdával sikerült megdobni, de az eredménye egyelőre nem látszott, mert a nő nekicsapódott és megragadta a nyakánál fogva. Tomas azt érzékelte, látta, hogy újra "zuhanni" kezdett, ezúttal a nő repült lefelé, hihetetlen sebességgel és nyakánál fogva tolta maga előtt a férfit, hogyha leérnek, akkor belepasszírozhassa, nyomhassa majd a jégbe, vízbe őt.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2019
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Lucky Luke on Hétf. 15 Feb. 2016, 10:14

A szerencse ezúttal se hagyott el, bár adhatott volna több időt is, hogy felvegyem a fegyvert a földről. Bár most már késő siránkozni, mert minden egyes pillanattal közelebb kerülök a halálhoz. Még a saját társukat se kímélték, úgy szitává lövik a kezemben, mintha azt a parancsot kapták volna, hogy őt tegyék el láb alól és ne engem.
A lövedékek egyre csak záporoznak felém, és minden egyes becsapódást érzek, ami én kapnék nem pedig ez a szerencsétlen. Egy-kettő majdnem engem is eltalált, de mint mindig csodával határos módon, egy-két karcolással megúsztam eddig. Igaz, az ellenfeleim most kezdenek belemelegedni. Hát nekik sose fogy el a lőszerük?
Fegyver nélkül nem tehetek ellenük semmi, ezért a földön lévő fegyvert meg kell szereznem. Lassan előrébb mászok óvatosan, hogy a pajzsnak használt ellenfelem takarjon engem és utána a lábammal hátam mögé lököm a fegyvert egy kicsit. Az éget hús szaga, ami a "pajzsomból" jön egyszerre émelyít és örömmel tölt el, hogy nem engem találtak el. Az egyszerű fémlövedékes ellenfelemnek előbb-utóbb tárat kell cserélnie ebben biztos vagyok. Ha eljön a pillanat és csak a másik fog rám lőni, megpróbálom a már cafatokban lévő holtestemet kicsit feldobni a levegőbe, hogy ne rögtön essen le ha eleresztem, felveszem a fegyvert és megpróbálom kiiktatni először az energia fegyverest. Utána persze fedezékbe szaladás, nehogy a másiknak legyen elég ideje végeznie velem.
Vajon ki tart-e a terrorista pajzsom addig? Vagy Ementáli Luke lesz a nevem? Nézőink a következő részben megtudhatják! Smile
avatar
Lucky Luke
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Jan. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Lucky Luke
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Tomas Burton on Hétf. 15 Feb. 2016, 18:52

Nagyon sokat zuhantam, mielőtt sikerült volna újra átvenni az uralmat a testem mozgása felett, hihetetlen, hogy ilyen erő kifejtésére volt képes szilárd talaj nélkül, nem szívesen harcolnék vele a földön. Azonban ezzel a víz fölé is kerültem, ami megkönnyítette a dolgomat a fegyver elejtésében - sejtem, hogy emiatt a SHIELD bázisán nem fognak örömükben cigánykereket hányni, de most nem akartam ezzel foglalkozni. Ha kell és az nyugtatja meg őket rászánom az estémet hogy fémdetektorral keressem meg a pisztolyt, feltéve hogy nem túl erős a sodrás a jég alatt. Azonban túl sok időt veszítettem, nem volt lehetőségem a tűzbéklyó teremtésére, egyrészt mert a nő is haladt felém, azaz már majdnem ide is ért, másrészt ehhez sokat kellett volna matekozzak, hogy hol lesz pontosan, nem mögé akartam varázsolni a dolgot. Egyetlen logikus lehetőségem maradt, a dobás, ezt meg is tettem, nem sokkal azelőtt hogy közel ért volna, és megragadta a nyakamat.
Most jön a ciki rész. Ha ilyen szinten tudott eldobni, nem akarom kideríteni, hogy mire képes a csigolyáimmal. Szerencsére nem egyszerűen elroppantotta a nyakamat, inkább zuhanni kezdett velem együtt, kamikaze pilóta módjára, azonban ebben a szituációban én voltam a légpárnája. Ösztönösen a nyakamat markolászó karjaira tévedt a kezem, próbáltam lefejteni magamról, az ösztön elkezdte felülírni a józan ész szabályait, és egy pillanatra nem gondoltam bele, milyen károsodásokkal járna a mozdulat. Azonban ez csak egy pillanat töredékéig volt így, azonnal átvette a természetes ösztönök felett az uralmat a kiképzésen belém vert ösztön. Ahelyett, hogy a karjait rángatnám, megpróbáltam továbbvinni a mozdulatot, és a szemeit kinyomni a nőnek, illetve elkezdeni paszírozni, miközben fordítani is akartam magunkon a levegőben, ezt úgy érve el, hogy az egyik szemére nagyobb nyomást helyeztem, mint a másikra, hátha ösztönösen kezdi fordítani a testét, ami emberi reakció lenne, próbálna kikerülni a nyomás alól. Ha nem teszi, akkor remélhetőleg megvakul, bár ez rajtam nem segít, viszont ha beválik a tervem, akkor akár át is fordulhatunk, ez esetben pedig megolvaszthatom alattunk a jeget, hogy ne a kemény felületre, hanem a vízre érkezzünk - bár ez se lesz túl kellemes, remélhetőleg így túléljük a zuhanást, a nő pedig jó esetben egy enyhe agyrázkódással elájul, és ellenállás nélkül bevihetem - haha, álmodok.
avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 103
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Kedd 16 Feb. 2016, 00:02

Résztvevők: Tomas Burton, Peter Calm és Lucky Luke
Következő körváltás: 2016. február 20. (szombat)

Burton és a nő zuhantak továbbra is, majd hirtelen jött ötletből Tomas a kezet szorító kéz helyett a nő szemei felé kapott. Valószínűleg a legtöbb személynél mindez sikerült volna, de a nő reflexei félelmetesek voltak, egyszerre kapta el a szabad kezével a férfi mindkét csuklóját és szorította meg. Eltörni ugyan nem törte el őket, de zúzódásokat mindenképp elszenvedett tőle. A következő pillanatban pedig mielőtt Burton tehetett volna valamit a nő megcsókolta. Ezek után, amit a férfi észlelt, hogy nem csapódott be a jégbe, ami valószínűleg megölte volna, a vízbe sem, hanem a jégen állnak, saját maga pedig helyben magáévá tenné a nőt, aki teljesen oda volt, számára nem volt gyanús, hanem teljesen természetes érzés volt mindez.
- Segíts, öld meg a másikat, aki az embereinket öli!
Mondta a nő és az utcán levő rendőrre mutatott, aki néhány Hydra ügynökkel harcolt még mindig. Burton-nak pedig jelenleg egyetlen vágya volt, hogy a nő kérését teljesítse.
Luke tovább próbálkozott felvenni a fegyvert és a halott mögött maradni, hogy őt tartotta. A fegyver felvevésére akkor volt ideje, amikor az egyik terroristának tárat kellett cserélnie a fegyverében, mert kifogyott. Ez a golyós fegyver volt, nem az energiafegyveres. Az próbált a férfi oldalába kerülni, hogy nehezebb dolga legyen Luke-nak. Végül sikerült felkapnia a fegyvert és az energiafegyveresre lőtt, azonban az övé is olyan fegyver volt, nem elég, hogy nem használt ilyet korábban, fogalma sem volt, róla, hogy van-e benne elég energia, vagy sincs, de meghúzta a ravaszt és nem történt semmi. Eközben a gépfegyveres tárat tudott cserélni és Luke legnagyobb félelme igazolódott be, lőtt és a rendőrt a bal vállán találta el, miközben a társa a másik fél oldalról lendült, hogy bemosson egyet Luke-nak, aki a halott terrorista és a lőtt válla miatt éppen nehézkesen mozgott.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2019
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Tomas Burton on Pént. 19 Feb. 2016, 18:00

Zuhanás közben nem vállt be a tervem, de nem mondanám azt se, hogy félresikerült. Ahogy a nő szeme felé kaptam, elkapta mindkét kezemet, és egy kézzel tartotta ezeket, én pedig nem tudtam kiszabadulni a fogásából, ehelyett egyszerűen megcsókolt, én pedig nem tudtam nem visszacsókolni. Ezek után azonban nem következett a becsapódás a jégbe, bár az se érdekelt volna, ehelyett a jégen álltunk, én pedig mindkettőnkről letéptem volna a ruhát, az enyém úgy is túl szűkös lett egy ponton. Mindezek után az utcán lévőkre mutatott, és arra kért, hogy segítsek neki, öljem meg őket, én pedig fordultam is, hogy teljesítsem a teljesen természetesnek érződő kérését. Mi sem természetesebb, oda is fordultam, és emeltem a kezem, hogy tűzgömböt dobjak a rendőrök felé. A rendőrök, a teljes ártatlan emberek, akiknek valószínűleg családjuk van otthon, és amúgy sem bűnösök. Lehet, hogy keresztények is. Az agyam egy kis zugában az elmém próbált szabadulni a nő parancsától, próbálta felidézni, hogy miért vagyok a Földön, hogy ki is vagyok, Isten szolgája, és hogy mit gondolok az ártatlanok bántásáról. Próbált szabadulni, de ha nem sikerült neki visszaszerezni az uralmat a test és az elme fölött, akkor természetesen elhajítottam a tűzgolyót, illetve több kisebb tüzet is gyújtani próbáltam alattuk a földön, hogy égjenek el a szent tűzben.
avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 103
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 20 Feb. 2016, 00:01

//Csak Raten írt, nekem pedig migéren van, így ezért nem váltottam, szerdán lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14176
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szer. 24 Feb. 2016, 00:02

Résztvevők: Résztvevők: Tomas Burton, Peter Calm és Lucky Luke
Következő körváltás: 2016. február 28. (vasárnap)

Tomas próbálta leküzdeni a hirtelen jött vágyat, amit a nő érzett, de rá kellett hamar jönnie, hogy mindez nem mentális úton érte támadás - valószínűleg volt efféle edzés is az Angyal programban, ha nem is képzett a védekezésben, de megtapasztalta már - , hanem teljes mértékben természetes, és olyan hihetetlen erővel jött, ő pedig férfi, hogy lassanként teljesen felülkerekedett rajta. Egyébként is mindig a tiltott gyümölcs a legfinomabb, már a Biblia is elmondta, és az angyalok sem voltak éppen szentek a mennyben. Ennek ellenére küzdhetett, de annál jobban habarodott egyre jobban és jobban bele a nőbe. Bármi is okozta ezt, ha nem éppen az, hogy ennyire jó nő volt a másik a szokványos módon, akaraterővel nem tudja legyőzni, csak annyit elérni, hogy ne akarja itt helyben magáévá tenni. A teste uralma teljesen a sajátja volt, nem a nő irányította, ő csak természetes módon azt akarta tenni, amit a nő mond, azért, hogy lenyűgözze őt, olyan volt, mintha teljes mértékben, halálosan beleszeretett volna a másikba.
Így nem igen maradt más választása, mintsem megtámadni azt, aki nem sokkal korábban még segített neki. Mivel jelenleg elég messze voltak, így kénytelen volt közelebb repülni és úgy megtenni, amit akart. Ahogy közel ért már megtudta tenni, hogy feléjük dobott egy tűzgolyót, ami egy nagyobb törmelékhalmaznak csapódott. Az eredmény az lett, hogy egy robbanás repített hátrébb Luke-t és a két ellenfelét, akik legurultak a lejtőn hátrafelé, be a többi rom közé. Ennek "hála" Tomas nem látta már őket, de Luke is egy nagyobb törmelék alá, mögé került, így az ellenfelei nem láttak rá, mert éppen a lábuk volt az ő irányában.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2019
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Laura Slyen on Csüt. 25 Feb. 2016, 23:19

Túl sokat akartam, túlvállaltam magam,  már megint. Miért esek én mindig ebbe a csapdába? Meg akartam menteni a nőt, miközben védekezek és még a képességem is akartam használni. Az egy dolog, hogy az utóbbi nem sikerült, de sajnos emiatt az első sem, mert elcsúsztam a jégen és elejtette őt, bár ennek hála nem állt belém két golyó.
~Neee.
Kiálltom némán, majd csúszva tovább leesek egy autó ülésének, mire megszédülök de nem kicsit és kissé betompul a világ, talán jól be is vághattam fejem vagy valami, de a következő pillanatban, már a saját hányásom mellett fekszem. nem tudom mennyi idő telt el de nekem elég soknak tűnt.
- Úúú b@szki.
Mondom miközben a számat törlöm és a másik kezemmel meg a fejemet fogom és próbálom ellenőrizni, hogy nem tört e be a fejem, vagy van e sebem vagy valami.
Lassan a látásom is normalizálódik, de nem sok jót látok. Lent fickó akivel korábban találkoztam harcolt valakik ellen messzebb lent, de nem láttam kiktől mert takarásban voltak. Majd azt láttam, hogy valaki felé repül és tüzel. kiáltanék de a lövedék már becsapódott és szétreppentek tőle. Remélem azért túlélte a rendőr.
Próbálom felmérni a helyzetem, egyre javuló , vagy inkább normalizáló látásommal, hoyg esetleg találok e elhullajtott fegyvert, vagy akármit amit fegyvernek használhatok. még nem vonom magamra a figyelmet, hanem csak figyelek, míg el nem jön a pillanat, hogy érdemlegesen segíteni tudjak rajta, és akkor kéne lennie amivel segíteni tudok.

/bocsánat a sok kimaradásért, kemény hónapom volt és még lessz, de igyekszem rendesen írni/

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
-    
avatar
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Vas. 28 Feb. 2016, 00:03

//Luke jelezte, hogy nagyon beteg, így a kövi min 1 hétben nem tud írni, Raten azt üzente, hogy várjuk meg őt, főleg, hogy épp őt támadná. Így akkor Luke-t megvárjuk és itt is jobbulást neki! //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2019
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Csüt. 03 Márc. 2016, 00:01

Résztvevők: Résztvevők: Tomas Burton, Peter Calm és Lucky Luke
Következő körváltás: 2016. március 7. (hétfő)

Peter tudott úgy mozogni, hogy nem hívta fel magára a figyelmet, ellenben fegyvert nem látott sehol sem. Tőle a harc jelenleg úgy 20-25 méterre zajlott, főleg vért, törmelékeket látott, maga mellett a halott lányt, távol a jégen már a tengeren egy zöldruhás nőt, egy angyalszárnyú fickó pedig ott volt, ahol a rendőr is verekedett nem sokkal korábban. Amit még látott, hogy civilek lapultak meg roncsok, törmelékek mögött, akik mozogni sem mertek.
Azonban ekkor történt valami, az egyik civilnek feltűnt, hogy Burton úgy támadta meg a zöldruhás személyeket, hogy mit sem törődött azzal, hogy Luke is ott van és arrafelé támadott és támadni készült. Ahogyan ezt megtehette volna Peter is látta, hogy valaki egy törmelékdarabot dobott az angyalszárnyas férfi irányába, akit sikeresen tarkón is csapott az. Burton érezte az erős fájdalmat, ahogyan megszédült és a földre is került tőle. Egy kissé vérzett a tarkója a találatnál, és szédült minimálisan, azonban azt is megérezte, hogy az a "rózsaszín köd", ami eddig előtte volt eltűnt. Már nem akart Luke-nak ártani és látta a két megmaradt Hydra-st, ahogyan próbáltak a törmelék közül tágabb helyre mászni

//Luke nem tudja, hogy mikor tud írni, így addig eszméletlen, ha visszajön és ír, akkor magához tér.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2019
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Tomas Burton on Vas. 06 Márc. 2016, 19:57

Ahogy mentem, hogy szerelmem kérését teljesítsem, és ezzel lenyűgözzem őt, remélve, hogy majd kellően megjutalmaz, vagy ha azt nem is, legalább egy jó kezdet lesz, valami tarkón talált. Pedig gondolatban már a nővel voltam, bánom is én, hogy Hydrás vagy nem, a lényeg hogy az enyém legyen, legalábbis ezt gondoltam, de a hirtelen támadó éles fájdalom kizökkentett. Zavartan nyúltam oda, és éreztem a meleg, ragacsos vért az ujjaimon, ekkor vettem észre, hogy a földön térdelek. Első gondolatom az volt, hogy az egész nem történt meg, másodszorra viszont láttam hogy igen, és épp a találat térített észhez. Nem értettem mit is gondoltam, kihasznált a rohadt neonáci, tény hogy jól néz ki, de nem ennyire. Meg amúgy se az esetem, de ez most lényegtelen. Már nem akartam bántani az ártatlanokat, sőt, visszatért az ítélőképességem, és kiszúrva a két támadó katonát egyből teremtettem volna a tüzem, de nem tudtam, hogy ez mennyire jó ötlet az állapotomban. Inkább kitártam a szárnyaimat, és repülni próbáltam, úgy figyeltem meg hogy az a futáshoz hasonlítható, míg a tűz teremtése nagyobb koncentrációt igényel, és fárasztóbb is, plussz célozni is nehezebb kótyagos fejjel. A célom, hogy repülve minél előbb közel érjek, és közelharcba bocsátkozzak a katonákkal.
avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 103
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Hétf. 07 Márc. 2016, 00:01

Résztvevők: Résztvevők: Tomas Burton, Peter Calm és Lucky Luke
Következő körváltás: 2016. március 11. (péntek)

Burton igencsak hamar összetudta szedni magát, és repült a levegőbe, hogy arra forduljon, ahol a nőt hagyta a sétálóutca végén a tenger jegén. Azonban mire ezt megtette a nő már nem volt ott, csak Peter látott egy fehér villanást, de mire ő is odanézett a nő eltűnt. Burton láthatta a jégtáblán a vörös foltot, nem a saját vére volt, így valószínű, hogy a nőt sikerült valamikor mégiscsak megsebeznie és az azért használhatott olyasmit ellene, amivel az irányítása alá vonhatta. Ekkor mind a két férfi két lövést hallhatott a törmelékek alól, ha Burton visszafordul, a két megmaradt ellenséges ügynök végezte ki magát még a letartóztatásuk előtt. Mielőtt azonban minden veszni látszott volna Burton a SHIELD-es kommunikátorára/mobiljára egy szöveges üzenetet kapott, egy rövidet és igencsak furcsát, ismeretlen küldőtől.
"A romok alatt furcsa energiajelet és tárgyat észleltem, a legnagyobb épület belsejében - ATHENA"

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2019
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Tomas Burton on Csüt. 10 Márc. 2016, 23:08

A nő szó nélkül eltűnt, mire visszaértem oda ahol volt, már sehol sem láttam, és nyomokat se, hogy merre menekülhetett. Viszont elég biztos volt, hogy megsebesült, a vérfoltok a jégen erről árulkodtak. Nem tudom, hogy a SHIELD gyűjt-e DNS mintát a támadókról bizonyíték gyanánt, de ha van nálam erre lehetőséget adó eszköz, mint ügynök, akkor megpróbálok a véréből elraktározni, ha nincs, akkor egyszerűen ott hagyom. Lövést is hallottam, megfordulva láttam, hogy a két megmaradt ügynök végezte ki magát, mire csúnyán káromkodtam egyet. Be kellett volna vinni őket, amatőr és óriási hiba volt hagyni, hogy végezzenek magukkal. Azonban ekkor a kommunikátoron megjelent egy üzenet, mire összehúztam a szemöldököm. Kétlem, hogy csapda lenne, nem álltak egyáltalán vesztésre, könnyedén végezhettek volna velünk, és felesleges lenne az ilyen játszadozás. Végül úgy döntök, hogy utána járok a dolognak, illetve ha tudok, akkor küldök egy válaszüzenetet.
"Honnan tudtad, hogy kinek üzenj? Ki vagy?" szól a kérdésem, de ekkor már az említett épület felé tartok, természetesen óvatosan, és figyelek a környezetemre - akármennyire is hiszem, hogy nem csapda, óvatlan azért még nem leszek.
avatar
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 103
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: A kikötő nézelődő partja

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.