Tibet

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Hétf. Júl. 15, 2013 3:19 pm

Philippe még másnap is a mester szavain gondolkodott. Avapáni egy komplett, személyre szabott spirituális edzéstervet készített neki. Pradzsata ötlete ugyan jó volt, de ő még fiatal. A mester pontosan tudta, melyik gyakorlatot érdemes választani és melyiket kell kihagyni vagy későbbre halasztani. A vámpír igazából vágyott egy kis változatosságra, úgyhogy mégis felcsigázta a gondolat, hogy újabb igéket és mozdulatsorokat tanulhat majd. New Yorkba visszautazva is fogja ezeket gyakorolni, mert tényleg fejlődni akart.

Nekilátott az aznapi teendőknek is. Mivel egy kicsit korábban kelt fel és a naplementéig még volt egy kevés idő, elkezdte a napilapokat átolvasni. Az apróhirdetésekben nem volt ott a megbeszélt jel, úgyhogy nem kellett egyből repülőre ülnie. A hírek a legkülönbözőbb dolgokról szóltak. Voltak pozitív fejlemények, voltak kevésbé pozitívak is. Olvasott egy galériáról, ami nemrég nyílt meg és ez felkeltette az érdeklődését. Bronx-ban nyílt az új kiállítóterem és elhatározta, hogy ha hazamegy, akkor meg fogja nézni.

Mire az újságokkal végzett, lement a Nap és végre sötét lett. Ez volt az ő ideje. Összeszedte magát és elment a mágusrend templomához. Ma nem találkozott senkivel, akit ismert volna. Elég sok tanítványt látott és biztosan lekötötték a mestereit. Magányosan kezdett bele az edzésbe, ahogy az elmúlt több mint egy hétben is tette. Sorra vette a gyakorlatokat. Futás, ami a mozgási energiákat ezen a szent helyen a megfelelő mozdulattal és összpontosítással a szellembe vezette, erősítve azt. Krátertöltés, ami lerombolta a varázsige kimondásakor a gondolat útjába gördülő akadályokat, megtisztítva előtte az utat, hogy amit akar, bekövetkezzen. Ezzel el is telt hat óra és még kényelmesen vissza tudott menni a szállodába. De még nem ment vissza. A környéken keresett egy elhagyatott helyet, ahol azért néha megfordul egy-egy lélek. Meg is látott egy idős házaspárt, akiket rövid úton elintézett. A vérüket vette és ezzel bőven megvolt a heti adagja. A nyakukat és fejüket szétvágva ledobta őket a hegyről, így tüntette el a nyomokat. Elővett egy szép selyemzsebkendőt, amivel megtörölte a száját, majd jóllakottan indult végre a hotelbe. A napi edzést az energiák kicserélésével zárta, tolta a rosszakat, vonzotta a jókat. A patkány megint figyelte. Valahogy ezek az állatok vonzották őt. Talán érzékenyek a mágiára, megérzik, ha jelen van. Vagy a vámpírlét teszi. Mindenesetre jól érezte magát a társaságukban. Mindig volt patkánya, ha egy elpusztult, másikat szerzett.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Hétf. Júl. 15, 2013 3:50 pm

Itt tartózkodása óta először Philippe még a szobájában volt, amikor bejött a takarító. Még nappal volt, és a vámpír megkérte, hogy halassza egy kicsit későbbre a szoba kitisztítását, ha lehet. A fiatal lány egy kicsit zavarba jött, mert neki erre az időpontra adták ki a feladatot. Philippe megkérte, hogy ha bárki számon kéri rajta ezt, akkor nyugodtan forduljanak hozzá és meg fogja védeni. Kedves lány volt és tényleg nem akart neki bajt okozni. Viszont eszébe jutott valami. Ikonn Képeivel talán még jobban meg tudja nyugtatni a leányzót. Ránézett, kimondta a varázsigét és koncentrált a békére, a tiszta, nyugodt életérzésre. A lány arca kivirult és megköszönte a férfi kedvességét, majd távozott. Philippe nem tudta meg, mit látott a lány, de azt tapasztalta, hogy szinte kétség nélkül fogadta be a nyugalmat, amit rá sugározott a varázsigével. Végre első kézből tapasztalhatta, hogy mennyit fejlődött.

Vidáman feküdt vissza aludni és a jókedve az esti ébredés után is megmaradt. Rendkívül lelkesen és örömteli módon csinálta meg a napi gyakorlatokat. Sokkal jobban ment így a futás is és a mantrázás. Jól is volt lakva az előző napi zsákmányoktól és a mai találkozás pedig felvillanyozta. Dinamikusan csinálta már a bemelegítést is és könnyebben tudott koncentrálni a gyakorlat közben is. Ennyit tud számítani egy visszajelzés, amiből látja, hogy nem volt hasztalan az a több heti kőkemény szellemi edzés, amit a mágiahasználat alaposabb elsajátítása érdekében csinált végig. Itt az eredmény, ami lelkesíti, hogy tovább folytassa. Eddig is hitt a mester útmutatásában, de most végre a civil életben, a saját hotelszobájában egy teljesen ismeretlen személyen kipróbálva bebizonyosodott, hogy sokat haladt előre. Vidáman mondogatta a krátertöltés varázsigét is tibeti nyelven és a hat óra, ami a bevezető és levezető résszel együtt már majdnem hét óra lett, szinte elröppent.
Hajnalban visszaérve látta, hogy a szoba szépen ki van takarítva. A leányzótól pedig egy üzenet is várta a párnája alatt, amiben megköszönte a kedvességét és leírta, hogy minden rendben volt. Az egyik legjobb napja volt ez az itt tartózkodása alatt és a Szelek Útjának mozgássora közben végig mosolyra állt a szája a történtektől.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Hétf. Júl. 15, 2013 4:32 pm

A vámpír kezdte egyre otthonosabban érezni magát ezen a fennsíkon. A modern civilizáció és a technikai fejlődés nem söpörte el az itt megbúvó több évszázados, mély kultúrát és bölcsességet. Nem csak Az Ősi Tanítványai rendre gondolt, hanem a tibeti gondolkodásra, a képzőművészetre és mindenre, ami ehhez kapcsolódott. Sokkal jobban érezte itt magát, mint a felhőkarcolók és a turbóinjektoros gépjárművek, chipkártyás ajtók és multifunkciós takarítógépek között New Yorkban. Ő megmaradt azon technikai szinten, ami a vámpírrá válásakor jellemző volt és nem tudott tovább lépni. Mindig volt embere, aki az ilyen dolgokhoz értett és megoldotta a problémákat, amikhez modern eszközökre volt szükség, de nem szerette ezt. Üzletemberként viszont haladnia kellett a korral.

Ezért is érezte magát különösen jól itt Tibetben, távol a világ zajától, a mágia poros, de rengeteg izgalmat és érdekességet rejtő ösvényét taposva. Szorgalmsan csinálta az edzéseket. Ezen a napon is sorra vett mindent, amit szokott. A testtartást, a mozdulatokat már szinte öntudatlanul csinálta. Ha álmából felkeltették volna, akkor sem jelentett volna gondot, hogy felvegye a krátertöltés alapállását vagy hogy elkezdje a Szelek Útja mozgássorát. Ami erőt adott neki az egészhez, az a hit és tudásszomj volt. Hitt abban, hogy a tudást úgy szerezheti meg, ahogy Avapáni, az egyik legtapasztaltabb mester mondta. Az a mester, akinek még Vishanti Könyve is megfordult a kezében. Ő tudta, mi kell ahhoz, hogy Philippe szellemi ereje megnövekedjen és erősebb varázslatokat tudjon használni, amiknek nagyobb a htásuk és tovább is tartanak. Hogy az Ikonn Képei igéjére a látvány sokkal közelebb álljon a valósághoz és hosszabb ideig maradjon meg. Hogy Raggadorr Hét Gyűrűje pillanatok alatt felépüljön köré és áthatolhatatlan védelmet képezzen fizikai és mágikus támadások ellen is.
A Szürke Eminenciás visszaemlékezett, hogy először csak érdekességként kezdett el foglalkozni a mágiával. A védő és gyógyító mágia akkor kezdte érdekelni, amikor első feleségét megölték. Magát vádolta, hogy nem tudta megvédeni a lányt. Mára ezen túllépett, hiszen sok felesége volt azóta és meg kellett tanulnia, hogy nem maradnak meg mellette. Hamarabb meghalnak, mint a vámpír. Akit igazán szeret, azt pedig nem akarja átváltoztatni, mivel neki sem csak áldás ez a lét. Nem is ő akarta, de már megbékélt vele. Ma már a mágiát is csak a tudásszomj miatt kutatja és azért, hogy a saját hasznára fordítsa. Ha az üzleti ügyeit vagy az aktuális asszonyát kell megvédeni, akkor persze minden eszközt bevet. Mára ezekből már több van. Sok szál fut össze a kezében, vannak kapcsolatai és ott van a Társaság is. Ha pedig szemtől szemben kell harcolni, akkor benne van egy vámpír ereje és a harcművészeti tudás, az évszázadosnál is nagyobb tapasztalat. Ezek mellé a mágia egy hasznos, de nem nélkülözhetetlen kiegészítő. A tudásra van szükségre, ami azóta vonzza, hogy megnyilvánult benne az érzékenység. Ezért csinálta végig megint a 3 órás futóedzést, a három órányi mantrázást és a hotelben a két órán keresztül tartó energiamozgatást. Ez az, ami hajtja, hogy napról napra csinálja a gyakorlatokat és ha tehetné, még többet foglalkozna velük.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd Júl. 16, 2013 11:07 pm

Körülbelül két hét már eltelt a magányos gyakorlásra szánt egy hónapból. A vámpír kezdte megszokni, hogy a napjai így telnek. Futás a templom mögött, mantrázás, aztán a szobában energiamozgatás. Néha egy-egy vadászat, heti két-három alkalommal, mert enni azért kell itt is. Beszélnek olyan szent emberekről, akik megtalálták a módját, hogy a levegővel táplálkozzanak, de ehhez talán egy élet kellhetett. És vámpíroknál nem is biztos, hogy működött volna, Philippe-nek pedig fontos volt annyira a civil élete, hogy ne adja fel emiatt. Amellett, hogy rutinosan csinálta a gyakorlatokat, tehát már nem kellett annyira odafigyelnie, mégis precíz volt. Pontosan ejtette ki a varázsigéket, a pózokat helyesen vette fel. Ha egy kicsit kibillent vagy elvétette a szöget, akkor visszaállt a megfelelő testhelyzetbe. Ezt már szinte észrevétlenül csinálta, berögződött, alapvető reflex lett nála. Egy ilyen több hetes, sőt ha a mester keze alatti első időszakot is vesszük, több mint egy hónapos képzés alkalmas volt arra, hogy mélyen bevésse az ismereteket és hogy a tanítvány elsajátítsa a gyakorlatok helyes módját.
A vallon megcsinálta a szokásos edzést a kétszer három órás kültéri gyakorlatokkal és a benti két órával. A cégein keresztül szerencsére bőven volt pénze és megengedhetett magának egy három hónapos, tibeti szállodai elhelyezést. A vállalkozások a távollétében is termelték a profitot, ami a növekedéshez kellett. Ő addig a szellemi növekedés útján haladt. Ennek a napnak a végén is felvonta maga köré Raggadorr Hét Gyűrűjét. Nézte, ahogy a kéken villogó, kis részecskékből lassan, de a kezdetieknél már jóval gyorsabban összeáll a gömb. Egy nagy, világoskék színben villódzó gömb, ami megvédi a mágiahasználót, aki maga köré hívta segítségül. Magában csak ennyit tudott megállapítani, a felépülés sebességét. Hogy mit bír ki a védőgyűrű, azt majd a mesterrel megnézik. Az edzés végeztével, a Nap első sugaraitól védő függönyök mögött elolvasta az aznapi újságokat. Miután végigért rajtuk, megint megetette Matthieu-t és persze vizet is adott neki, amit a patkány a férfi tenyeréből ivott.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szer. Júl. 17, 2013 9:30 am

Tibet fennsíkján ismét elkövetkezett egy este, amikor a Szürke Eminenciás edzeni indult. A templomnál egészen sok tanítvány gyűlt össze aznap és lefoglalták a mestereket, így nem találkozott sem Avapánival, sem Pradzsata-val. Kiment rend épülete mögött tágas térre és elkezdett bemelegíteni. Megmozgatta a tagjait, nagy, széles mozdulatokkal és mikor kellően készen állt, útjára eredt. A csípőfogásos futásra megint rászánt három órát, ahogy a krátertöltésre is. A kinti gyakorlatokat nyújtással és lazítással zárta, ahogy a sportot komolyan vevő emberek is szokták. Fizikai edzésnek is kitűnő volt az, amit itt csinált már másfél hónapja. Sőt egy átlagembernek talán lehetetlen is lett volna ennyi mozgást ilyen intenzíven, szinte pihenőnap nélkül kibírni, de a vámpírfizikum erre is jó volt. A szellem pedig végig élénk maradt, koncentrálva, figyelve az energiákra.
Miután visszament a szállodai szobába, Matthieu folyamatos cincogással jelezte az éhségét. A vallon megetette, friss brokkolival és néhány szem ribizlivel. Alkalomadtán adott neki főtt krumplit is vagy kukacokat, de itt a szállodában inkább a nyers zöldség-gyümölcs kínálatot választotta. Gyakorlatilag Matthieu egy három hónapos vegetáriánus diétára jött el vele Tibetbe. A jóllakott patkány fejét megcirógatva a napi edzést a Szelek Útjával zárta.
Miután ezzel is készen volt, újabb próbát tett a varázsgyűrűvel. Maga köré vonta és nézte, ahogy felépül. Most olyannal próbálkozott, amivel az elmúlt napokban még nem. Megvizsgálta, hogy tudja befolyásolni a gyűrű méretét és elhelyezkedését. Koncentrált, hogy kisebb vagy nagyobb legyen a gyűrű. Ha nagyobb, akkor mást is meg tud védeni vele, de egy kicsit lassabban épült fel. Próbált a vastagságon is javítani és azt is megnézte, hogy mozog a gyűrű vele együtt. Ez utóbbival nem volt gond, a gyűrű követte a mágiahasználót, aki azt felvonta. A méreten viszont még dolgozni kellett. Elhatározta, hogy ezt is be fogja venni az erősítő gyakorlatok mellé. Egyszer már kérdezte a mestert és Avapáni azt mondta, ez csak összpontosítás gyakorlás kérdése. Nincs semmilyen bonyolult mozgás vagy ige, ami kellene hozzá. Egyszerűen sokat kell próbálgatni, ki kell tapasztalni, hogy pontosan mekkora gömböt hogy tud felépíteni. Kísérletezgetett vele még egy darabig, majd nekilátott az aznapi lapoknak. Végül a késő hajnali órákban nyugovóra tért.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Csüt. Júl. 18, 2013 11:26 am

Philippe ezen a napon már délután kettő órakor hozzákezdett a gyakorláshoz. A függönyök gondosan be voltak húzva, nehogy a halálos veszélyt jelentő napsugarak behatoljanak. Matthieu megkapta a reggelijét és amíg elégedetten falatozott, a Szürke Eminenciás felöltözött az edzéshez megfelelő ruhába. Megmozgatta a tagjait, járkált a szobában karkörzéseket, lábkörzéseket és hasonló, bemelegítő mozdulatokat végezve. Amikor úgy érezte, készen áll, már hozzá is kezdett a Szelek Útjához. Eddig nem ezt a sorrendet követte, de ez nem jelentett számára problémát. Nem volt egy merev, szabályokhoz ragaszkodó, a szokásaiba belebilincselt ember. Felvette a kellő testhelyzetet és tolta magától a negatív energiákat minél messzebbre, a pozitívakat pedig húzta magába. Pont úgy csinált mindent, ahogy mestere, Avapáni mutatta. Két órát eltöltött ezzel.
Mivel a sötétedésig még bőven volt idő, folytatta azt, amit tegnap elkezdett. A védőgyűrű varázslatát gyakorolta. Koncentrált, hogy mekkora méretűre akarja csinálni. A plafont nem akarta vele kinyomni, így a határok azért megvoltak. Lehet, hogy nem ártott volna a mennyezetnek, elvégre ez védővarázslat, de jobbnak látta, ha nem így deríti ki. Kisebb és nagyobb gömböket hozott létre egymás után és összpontosított, hogy hamar felépüljenek. Megint látott némi javulást az előző naphoz képest és ez ismét megerősítette abban, hogy jó úton jár. A kis kék fények összeálltak egy nagy mágikus gömbbé. Azt is próbálgatta, hogy amikor már készen van a gömb, akkor teszi nagyobbá vagy kisebbé. Tágítja vagy szűkíti. Kisebb tárgyakat vont be. Maga elé tette a széket és kiterjesztette a gyűrű védelmét arra is. A módszer nem volt nehéz, de még gyakorolni kellett, hogy jól menjen. Rögzíteni kellett, mélyen megtanulni. Órákat töltött el, ahogy így gyakorolt és lassan már el is jött az este.

Mivel a Nap végre lement, a vallon már elhagyhatta az épületet. A szállodából rögtön a templomhoz ment. Az Ősi Tanítványai tapasztalt mágusai megint sok tanítványt fogadtak. A mesterekkel így nem találkozott, hanem kiment a szentély mögött területre. Itt is csinált egy alapos bemelegítést és a futás következett. Koncentrált, hogy a mozgással nyert energiákat a szellemi központjába vezesse a csípőre tett kezeivel. Ebből semmit nem érzett, de lelkesen csinálta. Nem mindig érezhető a fejlődés, amíg tart. Amikor viszont megnézi majd varázslattal, akkor látni fogja az eredményt. Újabb kiadós, három órás edzést tartott, ahogy az eddigi napokon is. Utána kifújta magát, nyújtott, lazított és következett a krátertöltés. Mondta a tibeti varázsigét, rengetegszer egymás után. Igazi eltökéltség kellett ahhoz, hogy valaki képes legyen ezt három órán keresztül művelni. Ráadásul Philippe Lerois már hetek óta rendszeresen megtette ezt. Mikor végzett, még mindig volt idő a hajnalhasadásig. Egy kis levezető mozgás után elment még a környékre, hogy vért találjon magának. Végül jóllakottan érkezett vissza a szállodába.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Pént. Júl. 19, 2013 8:39 pm

Philippe délben riadt fel egy váratlan zörejre. Kintről nekirepült valami a szállodai szoba ablakának. Kíváncsi volt rá, hogy mi az, de nem húzhatta el a függönyt. Valószínűleg egy madár lehetett, többször egymás után is kopogtatta az ablakot. A szürke Eminenciás nem tudta, hogy mit akar ezzel a madár, de ő még aludni akart. Kissé álmos volt, de hirtelen támadt egy ötlete. Odament az ablakhoz és ahonnan a zajt hallotta, arra a részre koncentrált. Elmondta a varázsigét és Ikonn Képeit fordította a zaklató szárnyas ellen. Összpontosított arra, hogy a madár félelmet érezzen, ami elűzi ettől a helytől. Mivel ez az elmére és a lélekre ható varázslat, egy függöny és egy ablaktábla nem jelenthet neki akadályt, gondolta. A kopogtatások abba is maradtak. A vallonnak végre lehetősége volt ezt a varázslatot is alkalmazni. Vadászat közben néha bevetette, de ott nem volt idő megnézni a hatását. Itt most jól működött. Örült, hogy az ágyból éppen kikelve is sikerült hatásosan használnia a mágiát. Ez azt jelenti, hogy kezd mélyen berögződni.

Mivel az álom kiment a szeméből a zajok és az összpontosítás miatt, már most, délben elkezdte a gyakorlást. Felvette azt a ruhát, amiben a legkényelmesebb volt az edzés és egy rövid bemelegítés után kezdte tolni-húzni az energiákat. Ez volt a Szelek Útja, ahogy Avapáni mondta. Tényleg úgy hajtotta az erőket, mint ahogy a szél fújja előre-hátra a levegőt. Kétórás gyakorlás után abbahagyta és mivel még mindig nem volt álmos, próbát tett a gyűrűvel. Felvonta, már egészen gyorsan ment. A kis részecskéket tudta irányítani, hogy hol épüljenek fel, mekkora gyűrűt alkossanak. Egy kissé torz volt a védőalakzat, mert előre jól terjedt, de oldalra és hátrafelé nem annyira. Persze, a látható irányba volt a legkönnyebb koncentrálni. Philippe ezért az oldalt és háta mögött levő részek kitágítását gyakorolta ezen a délutánon. A patkány miatt szakította meg végül, mert kis barátja jelzett, hogy inni kér. Tenyerében adott neki friss vizet és odatette az aznapi ennivalót is. Utána még kísérletezett azzal, hogy a gyűrűt minél gyorsabban építse fel. Úgy érezte, hogy most már csak összpontosítani kell, mert szellemileg elég erős hozzá, hogy menjen. Több dologra kellett egyszerre figyelni. A gyűrű mérete, kiterjedése a különböző irányokba és a vastagság. Ha egy kicsit lankadt a figyelme, már vesztett egy pár ezred- vagy századmásodpercet. Ez nem sok idő, ha kávészünetről van szó, kritikus helyzetben viszont életmentő lehet. Így telt a délutáni gyakorlás és este jött meg újra az álmosság. Mivel az aktív időszakát nem akarta átaludni, erőt vett magán és elment a templomhoz. Megcsinálta a napi hat órás edzését, a futással és a krátertöltéssel. Visszafelé jövet még "bekapott néhány falatot", azaz elejtett egy gyanútlan áldozatot, hogy a vérét igya. A hajnali órákban még elkezdte a napilapokat olvasni. Mire végigért rajtuk, Matthieu megint éhes volt. Már megette az aznapi adagját, úgyhogy a vallon csak néhány szem szőlőt adott neki. Sosem hizlalta fel a patkányait, annyit adott nekik, amennyi szükséges volt. Ez a pár szem szőlő most kivétel volt. Aludni akart és ehhez az kellett, hogy a patkány ne cincogja végig a napot. Hajnalhasadáskor egy tartalmas nap után kezdte meg kiérdemelt pihenését.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szomb. Júl. 20, 2013 10:21 am

Miután alaposan kipihente magát, a vallon nagyot nyújtózott és arra gondolt, hogy ezen a napon kell valami újdonság. Társaságra, beszédre vágyott. Noha jól viselte a magányt is, szüksége volt arra ,hogy megossza a gondolatait másokkal és meghallgassa az övéket is. Felöltözött, megetette a patkányát és lement a szálloda éttermébe. Rendelt egy üveg ásványvizet és néhány kortyot fogyasztva nézegette, kik vannak itt. Voltak nagyon elegáns emberek, voltak zoknis-szandálos turistakinézetű, idős urak és hölgyek és néhány fiatal lány. Nagyon fiatalok, talán még középiskolások lehettek és volt velük egy kísérőtanár. Egy igencsak csinos hölgy jött el az osztállyal. A vallont megrohanták az emlékek. Amikor ő középiskolás volt, akkor az osztálykirándulás nem két vagy három nap volt. Elmentek egy hétre vagy akár egy hónapra valahová és a gyerekeknek meg kellett tanulniuk elviselni egymást és megtanulni, hogy kell viselkedni, ha ilyen hosszú ideig egy helyen laknak együtt. Egyházi iskolába járt és a vallásos neveltetése elég erős volt ahhoz, hogy szemet hunyjon néhány tanuló nem igazán keresztényi magatartásán. Amikor vámpír lett, teljesen kétségbe esett. Az ördög szolgája fertőzte meg, hogy őt magát is azzá tegye, gondolta az első napokban. Végül rá kellett jönnie, hogy ezt a világot sem lehet letagadni. A vámpírokról szóló történetek nem mesék és nem is a sátán keze van a dologban. Egyszerűen kialakult egy ilyen faj, ami emberszerű, de sok állati vonás is van benne. Ha élni akart, meg kellett tanulnia ezt az új életformát. Márpedig élni akart.
A nosztalgiázás közben a gyerekek már végeztek a vacsorával és az osztály elindult. A nő észrevehette, hogy nézi és ő is odanézett. Kedves pillantása volt, amit Philippe mosolygással viszonzott. Remélte, hogy még találkoznak és miután semmi egyéb érdekes nem volt odalent, visszament a szobájába. Megszabadult az ásványvíztől, hogy ne legyen baja tőle. A sötétedésig volt még idő, úgyhogy a Szelek Útját kezdte gyakorolni. Terelte a szellemi erőket oda és vissza, a rosszaktól megszabadulva, a pozitívakat magához ölelve, magába szívva. Két órán keresztül végezte a hajlongó, körző mozdulatokat, majd a templomhoz ment. Megint kígyóztak a sorok, így a mesterekre nem igazán számíthatott. Bemelegített, kocogott, majd elkezdte a csípőre tett kézzel futást az épület mögött hatalmas területen. A gyakorlat a szellemi állóképességét erősítette ezen a szent helyen. Három órát szaladt és utána következett a krátertöltés. Beállt a Hold felé nézve, karját az égitest felé nyújtotta és döngölte a gondolat útját a tibeti szavakkal. Az akarat előtt ki kellett tisztítani a teret, hogy amire gondol, az megvalósuljon. Az elme gátjait, az útban lévő akadályozó, terhes gondolatokat és berögződéseket szüntette így meg. Miután végzett, levezett egy kis könnyű mozgással és visszatért a hotelbe, hogy a mágia után a földre ereszkedve elmélyedjen a mai napilapokban.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Vas. Júl. 21, 2013 12:17 pm

Ezen a napon nem volt akkora tömeg a templomnál és Philippe összefutott Pradzsatával, mielőtt belekezdett volna az edzésbe. Beszélgettek egy keveset és kiderült, hogy a szerzetes is Avapáni tanítványa volt, a mester évekig foglalkozott vele. A fiatalember előtte régiségboltban dolgozott és néhány műtárggyal kapcsolatban furcsa dolgokat érzett. Így derült ki, hogy jelen van benne a mágiaérzékenység. Az egyik vásárlójától hallott a rendről és idejött tanulni. Mára pedig már ő is a tanítók között van. Philippe ugyan nem akarta ezt az utat követni, mert úgy érezte, neki más a feladata az életben, de érdekesnek találta Pradzsata történetét. így már értette azt is, miért olyan jártas a fiatal férfi a képzőművészetben. Megkérdezte tőle, hogy mi lett a régiségbolttal, a szerzetes pedig elmondta, hogy átadta társainak, amikor Az Ősi Tanítványai felajánlották neki, hogy tanítson itt. Ekkor egy diákja érkezett hozzá és a férfi Philippe elnézését kérte, majd jó gyakorlást kívánt és távozott.

A Szürke Eminenciás ma is lefutotta a köreit, erősítve a szellemi állóképességet, ami a védgyűrű fenntartásához kellett. Utána órákon keresztül mondogatta a krátertöltés tibeti szavait. Ma korábban kezdte az egészet, így három helyett négy órát rá tudott szánni. Végül visszament a szállodába, hogy a napi edzést a Szelek Útjával zárja.
Az erősító gyakorlatok után a tettek mezejére lépett. Felvonta Raggadorr Hét Gyűrűjét és próbálta a részecskéket az akaratával minél gyorsabban összeterelni. Megint nyert egy kis időt, hamarabb felépült a gömb. A tágításával próbálkozott. Belevonta a széket, majd az asztalt. Megpróbálkozott azzal is, hogy az egész ágyat a gyűrűbe helyezze, hogy körbevegye azt a kék erőtérrel. Ez máár elég nehéznek bizonyult, mivel hosszan ki kellett terjeszteni és ez lassan ment. Megcsinálta többször egymás után, hogy fejlődjön. A gömb vastagságát is próbálta növelni, bár ez nem járt látható eredménnyel. A szellem állóképessége egy vékonyabb gömbnél is sokat segít, ahogy Avapáni mondta. Ha viszont erős szellemmel egy tömörebb gyűrűt alkot, akkor még nagyobb a védelem. Ezzel kísérletezett a reggeli órákig.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szer. Júl. 24, 2013 11:34 pm

Philippe Lerois tibeti tartózkodása közeledett a végéhez. Pontosabban a felén már túl volt. Még mindig az eszében járt Pradzsata története, aki régiségkereskedőből lett tanító itt, Az Ősi Tanítványai Rend templomában. Feladta a vállalkozását, hogy elsajátítsa a tudást és hogy másoknak is átadhassa. Ez nagyon szép dolog, de nem követendő példa volt a vámpír számára. Már csak a faja miatt sem néznék itt jó szemmel, de az üzleteit sem akarná otthagyni.

Újabb napot szánt a gyakorlásra. Sötétedés előtt a szobájában kísérletezett Raggadorr Hét Gyűrűjével. Először azt próbálgatta, milyen gyorsan megy és hogy tudná gyorsabban csinláni. Ha minden más gondolatot elűzött, akkor jobban ment. Egy pár pillanat erejéig nem törődött Matthieu cincogásával, az árfolyamokkal, a gazdasági hírekkel, a képzőművészet világával, de még azzal sem, hogy miért van itt Tibetben. Arra koncentrált, hogy ő most egy varázsgyűrűt akar felvonni. Így sokkal hamarabb sikerült is. Ezt elég sokáig próbálgatta és végül be is sötétedett.
Elment a templomhoz futni és mantrázni. Megcsinálta a napi adagot, kétszer három órát, majd visszament a szállodába. Itt a Szelek Útjára is rászánt kettő órát, ahogy általában tette. Miután az előírtakkal megvolt, gyakorolta tovább a gyűrű felhúzását. Kiürítette az agyát egy pár pillanatra és koncentrált. Máskor nem szokott ilyet tenni, mindig csinált valamit vagy gondolkodott, ha épp nem aludt. Szokatlan volt számára, de meg akarta tanulni. Harci helyzetben rengeteget segíthet, ha csak egy pillanatra el tud feledkezni mindenről és felvonja a gyűrűt. Ehhez persze az is kell, hogy a többi gyakorlatot megcsinálja, mert egymásra épülnek. Hiába alkotja meg hamar a védővarázst, ha az nem túl erős vagy hiába erős, ha nem bírja sokáig. A gondolatok és az akarat útjának meg kell tisztulnia, a szellemnek erősnek kell lennie és a gátló energiák helyét pozitív erőkkel kell betölteni. Komplex fejlődésre van szükség és a Szürke Eminenciás ezen az úton jár szorgalmas léptekkel.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Hétf. Júl. 29, 2013 11:41 pm

A Szürke Eminenciás azért jött ide Tibetbe, hogy tovább pallérozza mágikus képességeit és jobban megismerje a varázslatok használatát. Nagyon sokat olvasott és hallott már a mágiáról, de a gyakorlati tudása életkorához képest még mindig alacsony volt. Nem ezzel foglalkozott élete nagy részében. Néha rá tudott szánni egy pár hónapot, mint most, de előfordult, hogy csak kevesebb idő állt a rendelkezésére. Számtalan üzleti ügy futott össze a kezében és a titoktartás is rengeteg időt és energiát fogyasztott. Üzletember volt ő és néha férj is, amíg az aktuális felesége meg nem halt. Mert egy vámpír mellett nem könnyű életben maradni. Nem azért, mintha minden feleségét megölte volna. Igazából csak eggyel fordult elő, őt is 5 évig tartotta maga mellett élve. A többiek természetes halált haltak, illetve az egyik, aki maga is vámpír volt, eltűnt. Ő még mindig életben lehet.
Érezte, hogy napról napra közelebb van az idő, amikor újra nekiláthat a tárgyalásoknak, a céges adatok átnézésének, a tervek szövésének és az újabb befektetések elbírálásának. A Társaságon keresztül is sokszor kapott ajánlatokat, ahogy rendszeres véradagot is. Ide nem hozott annyit, hogy végig elég legyen. De hát ki járkál három hónapra elegendő mennyiségű vérrel? Több mint száz liter lenne és az problémás. Ráadásul a vadászat jól is esik neki. Olyankor szinte kivetkőzik emberi mivoltából és a vámpírok állatias ösztönei működnek benne. A préda biztos helyen való kiszemelésére és a nyomok eltüntetésére persze figyel.
Megkezdte az edzést ezen a napon is. Kiment a templomhoz és némi bemelegítés után azt a gyakorlatot végezte, ami a szellem erejét növeli. Futás, csípőre tett kézzel. Elgondolkozott rajta, mi teszi annyira különlegessé ezt a gyakorlatot. Bárki meg tudja csinálni, de biztos, hogy nem hat mindenkire. Talán a hely teszi vagy a koncentráció. Igyekezett tehát összpontosítani, miközben az útra is figyelt, nehogy elessen. Két lábbal a földön járt és közben a mágia útján is haladt. Utána mantrázott még és így nagyjából hét óra eltelt. A szállodába visszaérve még az energiaterelő gyakorlatot vette sorra, majd újra enni adott patkányának. Ekkor már közel volt a hajnal, úgyhogy a szobában maradt és a gyűrűt vonta fel maga köré. Kísérletezett, hogy kisebb-nagyobb legyen. Bevonta Matthieu ketrecét, a széket, az ágyat, az éjjeliszekrényt. Mindezt egyesével vagy egyszerre. Gyakorolt és fejlődött.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Hétf. Júl. 29, 2013 11:57 pm

Másnapra is ugyanazt a programot tervezte, mert haladni akart. Nem volt mindig három hónapja a mágiatanulásra, ezért hasznosan akarta ezt tölteni. Kíváncsi volt arra is, hogy még miket fog neki tanítani a mester? Ha hozzájut azokhoz a gyakorlatokhoz és varázsigékhez, amikkel otthon is fejlődhet, szakrális helyszínek és speciális eszközök nélkül, akkor sokkal messzebbre juthat. Pradzsata és Avapáni felcsigázták a kíváncsiságát ezzel, de hallgatott a mester szavára. Avapáni azt mondta, a legerősebb, leghatékonyabb gyakorlatok azok, amiket most csinál. Ezért a kijelölt egy hónapban igyekezett a lehető legjobban teljesíteni. Nem azért, hogy a mestere büszke legyen rá. Ő maga akarta elérni az eredményeket és ezért edzett.
Ezen a napon is elment Az Ősi Tanítványai rend épületéhez, ahol kígyózott a tanulni vágyók sora. Hagyta, hogy a mesterek tegyék a dolgukat és hátrament arra a helyre, ahol futni szokott. Bemelegített és végig összpontosítva megcsinálta a három órás edzést. Eddigre eléggé kiizzadt és ezért hordott magával törülközőt. Miután kicsit rendbe szedte magát, odaállt a Holddal szembe. Fel nyújtotta az egyik karját, a másikat pedig a csípőjére tette és így mondta sokszor egymás után, tökéletes kiejtéssel a tibeti varázsigéket, amik segítettek kiegyenesíteni az utat, amin a varázslat végighalad. A mester még az elején elmagyarázta neki, hogy gátak vannak az elméjében és ezzel a módszerrel tudja azt megtisztítani, elegyengetni. Ha már nem lesznek akadályok a gondolat útjában, akkor gyorsabban létrejön az illúzió. Erre is rászánt három órát, ahogy minden nap.
A szállodai szobában már a Szelek Útja következett, amivel hajtotta az energiákat: a rosszakat messze, a jókat maga felé terelte. Mathhieu még mindig úgy nézte, mintha értene belőle valamit vagy mint aki színházban van. A végén kapott enni friss bogyókat. A vámpírnak volt még ideje gyakorolni is és az újságokat átolvasni, így mindkettőre sort kerített. A lapokkal kezdte. Az apróhirdetésekben nem volt semmi érdekes. Nem volt ott a vészhelyzet esetére megbeszél szövegű hirdetés sem. A gazdaság eseményei érdekesen alakultak, Philippe gondolatai elkezdtek a történések körül járni. Itt mágiát tanult, de a világ fordulataival is tisztában akart lenni. Végigolvasta mindkét napilapot, amit járatott itt tartózkodása alatt. Ez egy kis kikapcsolódást nyújtott neki.
A napot a reggeli órákban, az elfüggönyözött szobában a kék gömb, gyűrű használatával fejezte be. Megint fejlődött a sebessége, már hamarabb összeálltak a részecskék. A gömb méretét is változtatta. Hol csak akkorára hagyta meg, hogy ő épp elférjen benne, hol a fél szobát betöltötte vele. Parancsolt a gyűrűnek és az kiterjedt előre, beborítva a széket is és oldalra, az ágyat magába foglalva, egészen a falig. Ezzel sokat kellett még foglalkoznia, mivel csak pár napja kezdte el. Az alapokon túl volt, ez már a középhaladó szint lehetett.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd Júl. 30, 2013 12:19 am

Már csak egy hét volt hátra abból a hónapból, amit Avapáni kiszabott a magányos gyakorlásra. Nem volt ez olyan magány a vámpír számára, ami megterhelő lett volna. Aki ilyen hosszú ideig él, annak amúgy is meg kell szoknia, hogy kihalnak mellőle az emberek és tudnia kell egyedül boldogulni. Itt viszont minden nap kijárt a templomhoz is és néha összefutott ott a mesterével vagy más tanítókkal. Így történt ez ma is.
Pradzsata épp visszatért a templomhoz, miután útjára bocsátott egy fiatal, szemüveges lányt. Philippe Lerois szóba elegyedett a tanítóval, aki korábban régiségkereskedő volt.
- Milyen a tanítványod? Lelkes vagy inkább noszogatni kell?
Pradzsata okosan és diplomatikusan így felelt:
- Nem szoktunk túl sok dolgot elárulni a tanítványainkról. Annak viszont híre van itt, hogy Avapáni keze alól kerülnek ki a legjobbak. Nem csak konkrét gyakorlatokat és varázslatokat tanít kiválóan. Akik nála képzik magukat, azok általában nem vesztik el az érdeklődést. Még évek múlva is visszatérnek. A mester megtanítja őket érdeklődni és tanulni is.
- Amit elmondtál, az rám teljes mértékben igaz. Bár én eleve úgy jöttem ide, hogy éheztem a tudásra.
- Te is egy műtárgy miatt világosodtál meg, ahogy én is, igaz?
- Pontosan. Egy falitükörbe néztem bele és teljesen más világot láttam ott. A szellem dimenziói jelentek meg egy pillanatra - mondta a vallon. Nem így történt megismerkedése a mágiával, de ez a történet is egy álca volt, a Michael Miller fedőnevű személyiség egyik álcája. Már vagy húsz éve ezzel a névvel élt és itt sem akarta felfedni, hogy vámpír. Pár évtized múlva majd újra megváltoztatja.
Még egy pár mondatot váltottak, majd a tanító fogadott egy újabb diákot, a vallon pedig elkezdte a futóedzést. A fizikai kondíciója is tökéletes formában lesz, mire eltelik a három hónap, gondolta magában. Három órát futni csak a legkitartóbbak szoktak. Szellem és test egyszerre fejlődhet.
A futás után még a mantrázás következett itt a templom környékén. Felhős volt ma az idő, de Avapáni elmagyarázta, hogy ez nem probléma. Nem baj, ha a mágiahasználó csak félig vagy egyáltalán nem látja a Holdat a felhőktől. A kinyújtott kar, a másik kéz érintése a csípőn és az összpontosítás ilyenkor is segítenek. Azt mondta, hogy ez csak itt a templom környékén működik, máshol nem. Bárhol máshol csak úgy lehet valamit elérni a mantrázással, ha ténylegesen látja a Holdat. Ezzel a gyakorlattal is eltelt három óra és Philippe idejét látta egy vadászatnak is. Talált a környéken egy magányos turistát, akit megcsapolt, majd gondosan elrendezte a holttestet, hogy ne hagyjon nyomot.
A szállodában még megcsinálta az energiaterelés két órás edzését majd belemélyedt a napilapokba. Ezután kipróbált egy újabb dolgot. Matthieu-t szabadon engedte és ahogy a patkány szaladgált a szobában körbe, követni próbálta a felvont gyűrűvel. Raggadorr Hét Gyűrűje kéken izzott és ment a patkány után, ahogy a vallon gondolatai irányították. Egészen jól ment a kis állat követése és Matthieu-nek talán tetszett is a dolog, mert egy idő után már nem is ment ki a gyűrűből. Ha Philippe szűkebbre vette, akkor ő is közelebb jött. A végén felfutott a lábán és a mágiahasználó felvette a tenyerébe, majd megcirógatta.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd Júl. 30, 2013 10:47 am

A nappali pihenés után a Szürke Eminenciás vidáman ébredt. Előző nap jót ivott a vadászat során a turista véréből, ez egy pár napra elegendő lesz. Érezte, ahogy az életnedve feltölti energiával. Persze ez csak fizikai energia volt, nem szellemi. Itt pedig annak a begyűjtése volt a cél számára. Matthieu már ébren volt és éppen a vizét kortyolgatta. Már nem volt sok neki, úgyhogy a vallon töltött egy újabb adagot az ivóedénykébe. Előző nap a patkány nagyon virgonc volt, mikor kiengedte egy kicsit a ketrecből. Jó is volt vele gyakorolni, követni a védővarázslattal, ahogy szaladgált a szobában.
Philippe Lerois még kirakta a rágcsálónak az aznapi élelmet is, majd felöltözött. Még nem ment le a Nap, úgyhogy nem hagyhatta el a hotelszobát. Úgy döntött, ma fordít a sorrenden és a Szelek Útjával kezdi. Ezt lehetett szoba közepén vagy bárhol máshol is végezni. Beállít a pózba, amit Avapánitól tanult. Felvette a kis terpeszt, térdeit behajlította. Kissé hátradőlt, figyelve, hogy ne lépje túl azt a szöget, amit a mester mondott. Mikor megvolt, elfordította a törzsét és kezdte hajtani a levegőt a karjaival. Először eltolta magától a gátló erőket, majd ahogy karjait visszahúzta, a pozitív energiákkal telt meg. Ebből még mindig nem érzett semmit, de a mester így tanította és tapasztalta is a fejlődést, amióta így edzett. Ezt csinálta két órán keresztül, terelte a spirituális energiákat. Mire végzett, már kezdett sötétedni, a Nap már nem volt az égen.

Elindult a templom mögötti részre, hogy a kültéri edzéseket is megcsinálja. Már sokkal frissebben és üdébben jött ki így, hogy az energiákat megmozgatta a nap elején. A vámpírnak ugyanis este hat vagy hét óra volt a nap eleje. Mikor átalakult, nehéz volt megszoknia a fordított életmódot, de beletanult. Mostanra pedig már több mint százötven év eltelt, az esti-éjszakai aktivitás megszokott lett számára. A mágusrend épülete mögötti széles, sziklás területen kitisztította a gondolatait, bemelegített, majd nekiállt a futásnak. Ezzel erősítette a szellemi állóképességét. Mivel a mai napot korábban kezdte, három helyett négy órát tervezett a csípőre tett kézzel futásra. Egy vámpírnak ez még mindig nem a csúcs volt, de azért elég jó edzés volt az erőnlét szempontjából is. Megtörülközött, lazított, nyújtott és áttért a mantrázásra. Ma tisztán látszott a Hold és így még nagyobb örömmel mondta a krátertöltés szavait. A megfelelő pózban erre is rászánt négy órát. Utána viszont már eléggé sietnie kellett, nehogy kint érje a Nap. Pár percet még kibírt volna, de az is fájdalmas. Visszasietett a hotelbe, tiszta ruhát vett fel és az edzések után a napilapok híreit kezdte olvasni.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd Júl. 30, 2013 11:00 am

A vallon érezte, hogy közel van az egy hónapos, egyedüli edzés vége. Már csak pár nap volt belőle. Nagyon várta, hogy a mesterrel végre megnézhessék, mennyit fejlődött, hová jutott, milyen szintre tudta emelni a mágiatudását. Szorgalmasan gyakorolt minden nap, csak egy-két pihenőnapot tartott, de akkor is csinált néhány gyakorlatot. El akart érni egy magasabb szintet és ezért megtette, amit tudott. Avapánit azért is szerette, mert tényleg nagyon jól tanított. Türelmes is volt és bölcs. Magyarázni rendkívül alaposan és érthetően tudott és ahogy Pradzsata mondta, fel tudta kelteni és fenn tudta tartani az érdeklődést a tanítványoknál. Philippe magától is érdeklődő volt, de persze könnyebben ment a tanulás egy ilyen jó mesterrel. A varázslatok alkalmazása mellett azt is kíváncsian várta, hogy mit fog a mester tanítani az otthon is végezhető gyakorlatokról. A Hold felé néző testtartásban elmondott igék, a megszentelt földön való futás a legerősebb gyakorlatok közé tartoztak. Ezek adták a legnagyobb fejlődést, de Avapáni is tudta, hogy nincs mindenkinek lehetősége sokat itt tartózkodni. Említett mozgássorokat és varázsmondásokat, amikkel a lakóhelyen, munkahelyen vagy a világ bármely részén tudott fejlődni a mágiahasználó és a Szürke Eminenciás szinte remegve várta ezeket. Az edzést ugyanis nem akarta abbahagyni a három hónap elteltével sem.
Ezen a napon is megcsinálta a gyakorlatokat, amiket a mester kiszabott. Három óra futás a spirituális erőért, három óra mantrázás az elme kitisztításáért és két óra energiaterelés. Mikor ezekkel készen volt, már megérkeztek a hajnali Nap első sugarai, amiket ő már a befüggönyözött szobában hagyott figyelmen kívül. Gyakorolt még a varázsgyűrűvel, próbálta minél gyorsabban létrehozni. Ha egy pillanatra semmi másra nem gondolt, csak Raggadorr Hét Gyűrűjére koncentrált, akkor sokkal jobban ment. Utána pedig már készen állt a védőgömb és gyakorolhatta a méret változtatását. Megint azzal próbálkozott, ami a szállodai szobában a rendelkezésére állt. Koncentrált, hogy a gyűrű nagyobb legyen és beborítsa a széket. Ezután a székről levonta és az éjjeliszekrény felé fordította, hogy azt is magába foglalja. Utána következett az asztal és rajta Matthieu a ketrecben. Ahogy a kék erő terébe belekerült, a patkány nem ijedten, inkább vidáman cincogott és szaladgált. Néha két lábra is állt. Ilyenkor Philippe Lerois elgondolkozott azon, hogy ezek az állatok mennyire közel állnak hozzá. Talán éreznek valamit a mágiából is, mert Matthieu újra nagyon érdeklődőnek mutatkozott.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd Júl. 30, 2013 11:18 am

Már számolta a napokat, amik hátra voltak a közös edzés újrakezdéséhez. Addig persze lelkesen, kitartóan és szorgalmasan végezte a gyakorlatokat. Három órát futott ezen a napon is, közben végig koncentrálva a tartásra és az útra. Nem hagyta, hogy a gondolatai elkalandozzanak. Nem foglalkozott most üzleti ügyekkel, asszonyokkal vagy a régmúlt eseményeivel, sem a jövőbeli tervekkel. Ezt az időt a mágiahasználat fejlesztésére szánta. Nagyfokú fegyelmezettségre volt ehhez szükség, de szerencsére ez megvolt a Szürke Eminenciásban. A folyamatos rejtőzködés, inkognitóban, titokban maradás kényszere megedzett a férfit. Ahhoz képest ez a három órás összpontosítás gyerekjáték volt.
A mantrázás közben is igyekezett szellemben is ott maradni, bár már rutinszerűen mondta az igét: "Világmély kráter, telj meg!" Ezzel igyekezett törölni az akadályokat, amik a gondolat útjába kerültek, mikor egy varázslatot akart használni. Arra is gondolt néha, hogy ha az elmét ilyen szinten ismerik Az Ősi Tanítványai, akkor még gondolatolvasásra is képesek lehetnek. Lehet, hogy Avapáni is tudott mindent, amit Philippe gondolt, mikor találkozott vele. Ha így van, akkor a mesternek azt is látnia kellett, hogy nem egy gonosz embert tanít, hanem egy vámpírt, aki csak részben ember. Másik részében állat, akinek az a természetes, hogy vért iszik és ehhez embereket öl. A mágusrend híres volt a bizalomról, hittek abban, hogy a tanítványaikat a tudás és a szemlélet, amit átadnak nekik, jó úton tartja. Ebben még azután is hittek, hogy több példa volt az ellenkezőjére is. Philippe pedig örömmel élt a lehetséggel, hogy itt tanulhat.
Mikor letelt a három óra és vészesen közel volt a Nap feljövetele, visszaindult a hotelszobába, hogy az energiaterelést is végezze. Ebből elég volt két óra. A mester azt mondta, hogy ha ezen felül is van ideje, azt inkább fordítsa másra. Így is tett, a két óra gyakorlás után már újra a védőgyűrű használatát gyakorolta. Mait az erőnléti felkészüléssel tanult, azt itt már alkalmazta is. Alakította a gyűrűt, hogy kisebb vagy nagyobb legyen. Próbált növelni a vastagságán, az erején. Belevonta a szobában található tárgyakat. A televízió kivételével mindennel kipróbálta. Ezeket a modern készülékeket nem szerette. Nem is értette, hogy működnek és nem bízott bennük. Jobbnak látta, ha a gyűrűbe se vonja be. Ha felrobbanna a tévé, talán nem lenne nagy baja a vámpírnak, de nehéz lenne megmagyarázni a szálloda személyzetének, hogy mit is csinált éppen. A mágiatanulás nem volt titok és nyilván a hotelben dolgozók is tudták, hogy sokan ezért érkeznek ide. Ha viszont kár történik, akkor ez gyenge kifogás... A tévét éppen ezért békén hagyta. Szék, asztal, éjjeliszekrény, ágy. Még a függönyt is megpróbálta a varázsgömbbe behúzni, de csak úgy, hogy ne mozduljon el nagyon. A napfény nem hiányzott neki.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd Júl. 30, 2013 11:33 am

Újabb este közeledett, a Nap már lemenőben volt. Philippe Lerois ma is korábban kelt, ezért a naplemente előtt a szállodai szobában próbálta hasznossá tenni magát. Már nem volt két óra a veszélyes sugarak eltűnéséig, úgyhogy a Szelek Útját megint a nap végére hagyta. Helyette azzal kezdte a napot így estefelé, hogy elolvasta az újságokat, amiket járatott. Főleg a gazdaság érdekelte, de minden mást is elolvasott. A politika nagyban befolyásolta a gazdasági eseményeket, ahogy az életszínvonal és a kulturális változások is hatottak rá, ahogy az is ezekre. Értette az összefüggéseket és még a bulvárszintű hírekre is figyelt. Ugyanis azokból kirajzolódott, mivel foglalkoznak az emberek, mit nyomnak le a torkukon "ismeretterjesztés" címszó alatt, ami gyakorlatilag csak pletyka volt. A Szürke Eminenciás igyekezett mindent a maga hasznára fordítani. Elég jól ismerte az embereket, volt ideje kitapasztalni őket.
Miután áttanulmányozta a lapokat, enni adott Matthieu-nek, aki eddigre már igencsak aktívan követelte a friss gyümölcsöket. Otthon majd kap húst és főtt krumplit, meg hasonlókat is. A vámpír ugyanis változatos étrendet biztosított a patkányának. Itt a hotelben jóformán diétázott a kis rágcsáló, csak gyümölcsöt és zöldséget kapott, nyersen. Nem hizlalta fel, de elég jó erőben volt apró társa.
Végre lement a Nap és a vámpír kimozdulhatott. Megint a templom mögötti területre ment és hozzákezdett az edzéshez. Futás és mantrázás következett, ahogy eddig is. Összpontosítva, figyelmesen, precízen és kitartóan végezte a gyakorlatokat. Mivel elég korán, már rögtön a Nap eltűnésekor elkezdte a mai szellemi edzést, négy-négy órát tudott szánni mindkét gyakorlatra. Utána tartott egy kis levezetést és visszament a hotelszobába.
A patkány eddigre felélte a tartalékait, így a vallon újabb adag élelmet és vizet töltött neki. Utána pedig gyakorolt a védőgyűrűvel. Létrehozta, megszüntette. Létrehozta, megszüntette. A sebességet próbálta növelni azzal, hogy egy másodpercre kiürítette az agyát. Így sokkal gyorsabban felépült a gömb. Utána pedig megváltoztatta, hogy szélesebb, keskenyebb legyen, előre vagy hátra terjedjen ki. Szívesen gyakorolt volna Ikonn Képeivel is, de ahhoz kellett még valaki. Matthieu nem volt ehhez jó partner. Pozitív érzéseket szívesen keltett benne, ezt meg is tette vele néhányszor. Ilyenkor az örömre koncentrálva mondta ki Ikonn Képeinek varázsigéjét. A patkány viszont nem tudott elég pontos visszajelzést adni. Az örömét látta, a nyugalmát látta, a lelkesedést látta, ha ezt akarta elérni, de kíváncsi lett volna, hogy mit vetített ki ilyenkor. Az állatok nyelvén pedig sajnos nem értett, így csak részben lehetett elégedett. Azért rendszeresen megcsinálta a patkánnyal, hogy kimondta a varázsigét és jó érzéseket igyekezett teremteni benne.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd Júl. 30, 2013 11:45 am

A vámpír kezdett éhes lenni ezen a napon. Vadászatra kellett indulnia. A Nap eltűnését követően most nem a templom felé vette az útját, hanem a környező sziklákon keresett áldozatot. Mindig akadtak errefelé kirándulók, akik a tájban gyönyörködtek még estefelé is. Ezen a napon viszont nem igazán akartak a szeme elé kerülni. Sokáig állt lesben és dühítette, hogy hasznosabban is tölthetné az idejét. Végül már majdnem éjfél volt, mikor arra tévedt egy fiatal pár. Úgy gondolta, kipróbálja rajtuk a varázstudását is. Elmondta a varázsigét és Ikonn Képeivel bizalmat teremtett bennük. Arra koncentrált, hogy pozitívan lássák a világot, jó kedvük legyen és ezért ne fogjanak gyanút. Odament hozzájuk és beszélgetett velük néhány mondatot. Ezt csak azért tette, hogy a varázslat hatását lássa. Jól sikerült és ennek nagyon örült. Ezután következett a finom vacsora. Hamar nyakát törte mindkettőnek és a vérükből jó nagy adagokat szívott ki. Utána szétvágta a holttesteket. Nem csak a nyakat, hanem az egész törzset felhasogatta és végül a szakadékba dobta őket. Senki nem fogja gyanítani, hogy ő áll a háttérben. Arra ilyenkor is figyelt, hogy ne maradjon véres, a száját pedig megtörölte egy tiszta zsebkendővel.

Ilyen kellemes események után, táplálékkal megtelve kezdett edzeni. Nem akart most futni, inkább a mantrázással kezdte. Mivel nem volt sok ideje, csak egy órán keresztül mondta az igét hibátlan tibeti kiejtéssel. Avapánitól eltanulta, mert itt fontos volt, hogy jól mondja ki a szavakat. Nem csak a gondolat és a koncentráció számított. Utána még két órát futott és már nagyon kellett sietnie, hogy beérjen a szállodába. Szinte az utolsó pillanatban érkezett meg a recepcióra, majd eltűnt a lépcsőházban. A szobájában még gyakorolta a Szelek Útját, utána pedig Raggadorr Hét Gyűrűjét vonta fel sokszor egymás után. Úgy látta, hogy megint sikerült fejlődni, újra időt nyert. A kész védőgömbbel tovább kísérletezett, egyre jobban ment az is, hogy irányítsa, nagyítsa vagy kicsinyítse. Miután még órákig gyakorolt, már elérkezett a reggel. Tisztálkodott és a napilapok elolvasása után nyugodni tért.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szer. Júl. 31, 2013 1:37 pm

Philippe Lerois ma különösen izgatottan ébredt a délutáni órákban. 16:00 körül lehetett, amikor felkelt. Felöltözött, megsimogatta Matthieu fejét és enni adott neki. Vizet is töltött az ivóalkalmatosságba. Mivel sötétedésig még volt idő, kinyújtóztatta a tagjait, bemelegített és az energiaterelő gyakorlatból csinált két órányit. Utána még elolvasgatta a napilapokat és ezzel el is ment az idő. Mikor a Nap utolsó sugarai is eltűntek, elindult a templom felé.
Azért volt ma annyira feldobva, mert véget ért az egy hónapos magányos felkészülés. Ma megmutathatja a mesternek, hogy mit tanult és mennyit fejlődött. Végre kap visszajelzést, hogy mennyit bír ki a gömb és hogy milyenek az illúziók, amiket kelteni tud.

A templomnál hosszú sorok álltak. Remélte, hogy Avapáni nem fogja nagyon megváratni. Teljesen azzal a tudattal jött ide, hogy ma már együtt gyakorolnak. Hamarosan meg is jelent a mester és ahogy meglátta a vallont, elé sietett.
- Pontos vagy, fiam. Épp egy hónap elteltével érkeztél, ahogy mondtam.
- Így van, mester. Már nagyon vártam, hogy újra veled tanulhassak.
Avapánival elindultak a templom mögé. Egy kicsit távolabb mentek attól a helytől, ahol a tanítványok futni szoktak. Kerestek egy olyan területet, ahol gond nélkül lehet beszélni és varázslatokat végrehajtani is. A Szürke Eminenciás elmondta, hogy gyakorolt az elmúlt hónapban. Elmondta azt is, hogy próbálgatta a varázslatokat és hogy a galambon bevált, ahogy patkányán is. A gyűrűről is mesélt, hogy mennyit haladt vele és hogy mennyire szeretné kipróbálni Avapánival is a varázslatokat.
- Rendben, fiam. Kezdjük Ikonn Képeivel. Tegyél engem boldoggá.
Philippe koncentrált, hogy a mestert életvidámság töltse el. Avapáni arcára ki is ült az érzés.
- A végén elmondom, mit tapasztaltam. Most következzen a szomorúság!
Némi összpontosítással bánatot igyekezett okozni a tanítójának. Ezután megnézték még a félelmet, a bizalmat, a tanácstalanságot, a kilátástalanságot és még sok különböző érzelmet. Mikor befejezték, Avapáni így összegezte az eredményeket:
- Nos, fiam, örülök, hogy hallgattál a szavaimra és úgy gyakoroltál, ahogy mondtam. Erősebbek lettek az illúzióid. Nagyobbak a képek, amiket létrehozol, teljesebbek és valóságosabbak. Tovább megmaradnak, mint amikor idejöttél. A fejlődésnek azonban még nincs vége. Jó úton jársz, de még csak a felénél tartasz. Biztosan kíváncsi vagy, milyen képeket láttam, amikor leengedtem a mágikus védelmemet és hagytam, hogy hass rám Ikonn Képeivel.
A Szürke Eminenciás bólintott, hiszen valóban tudni akarta, hogy a másik félben mi zajlik ilyenkor. Ennél a varázslatnál az ő oldaláról egy érzelmet kellett megcélozni, nem konkrét képeket. Az alany viszont képeket, illúziókat látott.
- A boldogságnál például azt láttam, hogy körbeülnek engem a tanítványaim és lelkesen figyelnek. Olyan tanítványokat láttam, akik már sokat tanultak tőlem és szorgalmasak. Ez már egy mélyebb összetettebb kép volt. A szomorúságnál haldokló állatokat láttam, akik még tudatuknál voltak, de nem tehettek semmit a halál ellen. A félelemnél az jelent meg bennem, hogy be vagyok zárva egy szobába, ahol nem működik a mágia és kígyók vesznek körül. Szóval már egészen jó képeket jelenítesz meg és nem is tűnnek el egy pillanat alatt. Ha tovább gyakorolsz, még nagyobb eredményeket érhetsz majd el.
- Köszönöm, mester. Így lesz. Megnézhetjük Raggadorr Hét Gyűrűjét is?
Avapáni bólintott és hátrébb állt. Philippe Lerois egy pillanatra kitisztította az agyát és elég gyorsan sikerült felvonnia a gömböt. Szinte egy szempillantás alatt. Itt volt az eredménye az edzésnek, de ehhez az is kellett, hogy a gyűrű használatát is tanulja. Ezt a hotelszobában gyakorolta mindig. Kéken vibrált a védőgömb körülötte, Avapáni pedig felkapott egy kavicsot és teljes erőből hozzávágta. A vámpír koncentrált, de felkészült arra is, hogy a kő átjön a gömbön. Nem jött át. Elég erős volt hozzá a védelem. Avapáni előhúzott egy díszes tőrt és megpróbált a gyűrűbe szúrni. Vigyázott, hogy a vallont ne érje, hiszen nem sebesülést akart okozni, csak megnézte, hogy egy szúrásra hogy reagál a varázslat. Nem sikerült átszúrnia. Ekkor eltette a tőrt és nyomni kezdte a gömböt. A vámpír koncentrált és be kellett vetnie a szellemi állóképességét, hiszen ez nem csak egy pillanatnyi támadás volt, hanem folyamatos megterhelés. A mester öt teljes percen keresztül feszített izmokkal próbálta benyomni a gömböt, de sikertelenül. Ezután felhagyott vele és megtörölte a homlokát. Távolabb ment és madarat teremtett egy varázsigével. Egy sólyom repült a gömb felé. A gyűrű először megállította, de a madár elkezdte belevágni a csőrét. Philippe koncentrált, hogy erősebb, vastagabb legyen a gömb. A madár továbbra is próbálkozott és végül a csőre áthatolt a gyűrűn. Akármennyire igyekezett a vallon, ezt nem tudta elkerülni. A
sólyom ebben a pillanatban eltűnt. Avapáni elmondta a tapasztalatait:
- Michael, itt is látszik, hogy sokat fejlődtél. A gömböt nagyon gyorsan felépítetted, ez már szinte a csúcs. Lehet még ennél is gyorsabban, de az már csak egy nagyon finom árnyalatnyi különbség. Erősebb lett a szellemi kitartásod, jól bírtad a támadásokat.
Ugyanis amit a gyűrűnek el kell viselni, azt a mágiahasználó spirituális állóképességének is ki kell bírnia. Ezért kellett a futóedzéseket annyit gyakorolni.
- Az ilyen kisebb dolgok ellen már tökéletes, de lőfegyverekhez szerintem még nem. Az a helyzet, hogy ezt itt nem fogod tudni kipróbálni. Sem én, sem egy társam nem lövünk tanítványokra. A madár, amit megalkottam, nem illúzió volt. Egy valódi élőlényt teremtettem. Ez egy védekező varázslat, nem bántott volna, ha elér. Az ellenfél megfutamítására és megzavarására alkalmas. Mint láttad, az efféle mágikus támadás ellen is nyújt már némi védelmet a gyűrűd, de még keveset. Fejlődnöd kell még.
- Mester, már nem sokáig tudok itt maradni, így szeretném, ha megtanítanád nekem azokat az igéket és gyakorlatokat, amikkel majd odahaza is tudom tovább növelni az erőmet.
- Nos, fiam, én azt javaslom, hogy amíg itt vagy, gyakorolj ugyanúgy, mint eddig. Ezek a legerősebb fejlesztő gyakorlatok. De persze megmutatom, mivel növelheted a tudásodat otthon.
A mester elővett egy papírt és leírt rá néhány varázsigét. Tibeti és angol nyelven is leírta ezeket, majd elmagyarázta, hogy ugyanúgy hatnak, bármilyen nyelven mondja el őket a mágiahasználó. A lényeg, hogy figyeljen arra, amit mond. Ezeket időbeli határok nélkül lehet mondogatni és nem kell hozzájuk sem Hold, sem Nap (ez utóbbinak a vámpír nagyon-nagyon örült), sem különleges testhelyzet. A fotelben ülve ugyanúgy lehet pallérozni velük a szellemet, ahogy egy helyben állva, vagy épp utazás közben.
Utána pedig mutatott néhány gyakorlatot is a Szürke Eminenciásnak. Ezeket ugyanúgy, helyszíntől függetlenül bárhol lehetett végezni és teljes körű erősítést nyújtottak. Volt, amelyik a szellem állóképességét fejlesztette, egy másik az elme útját szabadította fel, a többi pedig az energiákat befolyásolta, a rosszakat messze űzte, a jókat segített beépíteni.
Mivel még volt ideje, két-két órát elvégzett a futóedzésből és a mantrázásból is és elégedetten, tudással és tervekkel felvértezve tért vissza a szállodába.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Pént. Aug. 02, 2013 12:10 am

Philippe Lerois a mai napon még elvégezte a legerősebb edzéseket, amiket Avapáni előírt. Ma sem hagyta ki a futást csípőre tett kézzel, hogy erősítse a szellemi állóképességét. Utána következett a mantrázás a Hold felé mutató és a csípőre tett kézzel. A szellem központját kötötte így össze az energiák áramlásával, hogy megtisztítsa a gondolat és a szellem útját a varázslat előtt. Miután ezzel megvolt, a hotelszobában még következett a Szelek Útja.
Mikor a napi rutinnal megvolt, elkezdte az új gyakorlatokat, maiket Avapáni tegnap mutatott. Felírt varázsigéket, amiket helyesen kimondva erősítheti magát és a varázslatait és mozgássorokat, amiket végezhet. Az egyik ilyen volt egy tibeti varázsige. Avapáni előző nap el is mondta, a Szürke Eminenciás pedig megjegyezte. A kiejtést is felfogta, nem csak a szavak értelmét. Néhány dolgot már elég jól megértett ezen a nyelven. Elkezdte mondani a varázsigét és ezzel gördülékenyebbé tudta tenni az elméjét. Ki kellett tisztítani belőle minden gondolatot. Nem juthatott itt hely az üzleti ügyeknek vagy a hölgyek bájainak. A gátak lerombolása csak így működött. Ezt gyakorolta ma a vámpír. Tudta azt is, hogy hamar itt lesz tibeti tartózkodásának utolsó napja, amikor itt kell hagynia ezt a csodálatos helyet és haza kell mennie, mert szólítja a kötelesség. A többi varázsigét is megnézte és igyekezett visszaemlékezni a helyes kiejtésre. A mester ugyan mondta, hogy ez nem annyira fontos, de a vallon úgy gondolta, hogy egy tibeti varázsigének meg kell adni a tiszteletet azzal, hogy megfelelően ejti ki. Közben végig arra próbált összpontosítani, amiről az ige szólt. A krátertöltésre, a spirituális erőnlétre vagy épp az energiák terelésére.
Amikor a varázsigék megvoltak, következtek a mozgást igénylő gyakorlatok. Ezeket is végezhette a szobában, ahogy a mester mondta. Matthieu megint nagyon érdeklődő volt, mintha értett volna bármit is a mágiahasználatból. A Szürke Eminenciás így gyakorolt a három hónap vége felé. Elhatározta, hogy következő nap még tisztáz a mesterrel néhány dolgot, majd ismét elbúcsúzik tőle egy időre és hazatér.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Pént. Aug. 02, 2013 12:57 pm

Eljött tehát az a nap, amikor a Szürke Eminenciásnak be kellett fejeznie a tibeti tanulmányutat. Olyan gépet választott, ami elég későn indult ahhoz, hogy már a Nap messze járjon, de olyan időben érkezzen, hogy a célállomáson se veszélyeztessék a sugarak. Sikerült egy olyan járatot találnia, ami a hajnali órákban Párizsba ér. A francia fővárosból pedig este fog tovább indulni egy másik gép New Yorkba. A köztes időszakot egy francia szállodában tölti majd.

Megetette Matthieu-t, felöltözött és összepakolt. Figyelt rá, hogy semmit ne felejtsen itt és hogy gondosan, jó állapotban hagyja maga mögött a szobát. Tudta, hogy van takarító személyzet és szobalány, de szeretett úgy távozni, hogy legközelebb is szívesen lássák. Mivel ugyan megkapta a tanácsokat az otthoni gyakorlásra, még vissza akart ide térni máskor is.
A naplemente után a bőröndökkel együtt ment a templomhoz felkeresni Avapánit. Várni kellett, mert a mester éppen egy másik tanítványnak adott órát. Észrevette, hogy Pradzsata itt van és megszólította:
- Jó estét, Pradzsata! Ez az utolsó napom itt, indulnom kell haza.
- Ó... Értem, Michael. Akkor jó utat kívánok előre is! Sikerült a mesterrel megbeszélni az otthoni gyakorlatokat?
- Igen, ellátott varázsigékkel és gyakorlatokkal. Tegnap már el is kezdtem őket. Ma még egy pár dolgot tisztázok vele, mielőtt utazom.
- Örömmel hallom, hogy ilyen lelkes. Azért jön még máskor is?
- Igen, biztosan. Otthon is akarok tanulni, de szeretem ezt a helyet és persze a tanítókat is.
Ekkor megjelent Avapáni és elbúcsúzott a tanítványától, akivel véget ért az óra. A vallon elköszönt Pradzsatától és mesteréhez ment. Feltett néhány kérdést, ami felmerült benne a gyakorlatokkal kapcsolatban. A mozgássorokban volt olyan, ami nem volt teljesen egyértelmű. Avapáni nem rágta a szájába ezeket. Azt mondta, ezek a gyakorlatok szabadon kezelhetőek. Koncentrálni kell, de mindenki maga találja meg a személyes útját, ami a legjobb lesz. Azt mondta, ezek a gyakorlatok vezetni fogják őt, hogy jól csinálja azokat. Nincs rájuk komolyabb szabály, mint amiket már elmondott. Philippe Lerois ezzel megköszöni a mesternek a sok türelmet és az órákon át tartó közös edzést és tanórákat. Megígéri, hogy még vissza fog térni, ha ideje engedi. A mester pedig biztatja, hogy gyakoroljon lelkesen és erősítse magát testileg-lelkileg. Azt is hozzáteszi, hogy a férfi az egyik kedvenc tanítványa a lelkesedése, a szorgalma és a kitartása miatt.

A vallon vidáman és elégedetten távozott Az Ősi Tanítványai templomától. Elment a buszhoz, ami a reptérre vitte. A rövid út alatt már ki is próbált egy gyakorlatot. Avapáni elmondta, hogy ha összpontosít, akkor szinte mindegy, hogy a teste mit csinál közben. Utazás közben is lehet így gyakorolni. A krátertöltés igéjének egy másik változatát mondogatta magában, csak fejben. Egy kibővített, hosszabb, 2-3 mondatos ige volt ez tibeti nyelven. Ahogy nézelődött és zötykölődött a buszon, ezt futtatta a fejében. Megérkeztek a reptérre. Egy kis segítséggel becsekkolt és elfoglalta helyét az óriási gépmadárban. Még mindig nem bízott az ilyen masinákban, de szerencsére nem is neki kellett működtetnie ezeket. Csak ott kellett ülnie és megvárnia, hogy a célállomásra érjenek. A repülőgép hamarosan felszállt és a Szürke Eminenciás elhagyta Tibetet.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Pént. Aug. 08, 2014 11:49 pm

A Szürke Eminenciás fényes nappal, a délután kettes járattal érkezett Tibetbe. Most először járt itt napközben. Perszephoné ajándékáért nagyon hálás volt és az üzleti tervekbe is beleszőtte a háláját. Május óta folytatta a görög édességek értékesítését. Még nem volt olyan nagy eredmény, de ígéretesen alakult. A kialakított éttermek egyelőre hasznot még nem termeltek, de nem is voltak veszteségesek. A kölcsön nagy részét reklámra és fejlesztésre költötte, másik maradékát tartalékba rakta el.
Az üzlet nélküle is ment, az igazgatótanács mindent intézett, így az exvámpír folytatni akarta mágikus tanulmányait Tibetben. Egy éve nem vett ki komolyabb szabadságot, még a kórházban töltött idő alatt is intézte az ügyeit, megérdemelte, hogy most eljöjjön. A napot azzal kezdte, hogy megfürdőzött a tibeti Nap fényében és bejárta a várost. Meglátogatott nevezetességeket és élvezte a nappali járkálást. Majdnem fél éve, hogy újra ember volt, de itt újként élte meg. A szállodában teljes ellátást kért. Már nem kellett vérre vadásznia, mint legutóbb.
Estére maradt a templom felkeresése és sokan voltak. Avapánit kereste, mert tőle tanulta a legtöbbet. Sajnos sehol nem látta. A fiatal tanítvány, Pradzsata viszont felismerte és köszöntötte Leroist.
- Jó estét, lelkes tanítvány, Michael!
A vallon mosolyogva és főhajtással viszonozta. Avapán is Michaelnak szólította őt és a tanítványtól is elfogadta ezt, noha idősebb volt mindegyiküknél.
- Üdvözletemet fogadja, Pradzsata! Mondja, e helyen leledzik tanítómesterem, a bölcs és nagy tudású Avapáni?
A szerzetes mosolya picit lelankult, de igyekvése miatt fenntartotta részben.
- Avapáni nincs köztünk. Elvonult hosszú meditációra. Jövőre tér vissza, ha semmi baj nem történik.
Lerois csalódott volt. Ez a templom nem olyan volt, amit fel kellett volna hívni, hogy időpontot kérjen. Avapánit vagy egy alkalmas tanítványt mindig el lehetett érni. A vallon Avapáninál tanult legtöbbet és rá számított. Múlt évben Pradzsata is foglalkozott vele, azóta pedig ő is fejlődött a mantráktól és gyakorlatoktól, de a tanítványnak is messzire kellett jutnia.
- Értem szavait, Pradzsata. Nos, azért érkeztem Tibet földjére, az Ősi Tanítványainak templomába, hogy folytassam utamat a mágikus tanok mélységeibe avagy magasságaiba. Amennyiben idejéből tud szakítani néhány szeletet szerény személyemnek, szívesen venném az okítását.
A tanítvány meghajtotta a fejét és kiderült, hogy már nem is tanítvány.
- Ez már feladatom is, mióta mesterré avattak.
Philippe szeme fennakadt. A tanítvány munkája meghozta a szorgalom gyümölcsét.
- Megkérnélek, hogy tegezz, ahogy Avapánit is és én is így tennék veled. Ez nem tiszteletlenség, hanem a szellem útján járók közös nyelve - kezdte Pradzsata. Lerois elfogadta és egy főhajtással jelezte ezt. - Raggadorr Hét Gyűrűjét ismered és Ikonn Képeit is tanultad. Hol tartasz most?
Lenyűgöző volt, hogy így emlékezett. Lerois jámborul válaszolt:
- Naponta végzem Avapáni gyakorlatait, amiket kézzel vetett papírra számomra, hogy szellememet erősítsem általuk. Ikonn Képeit már részmágiaként sajátítottam el. A Lélektükör gyakorlatát rengetegszer elvégeztem és segített, ahogy az Álomsas, a Szelek Útja és a gondolati mantrák is. El akarom érni a következő szintet, mely a varázslatot jelenti.
Pradzsata elcsendesedett és gondolkodott. Kereste fejében az illő gyakorlatokat és úgy látta jónak, a Szürke Eminenciás folytassa, amit előző évben is végzett Tibetben.
- Azt javasolnám, kedves Michael, hogy három napig végezd a krátertöltést a Holdnál. Tudom, hogy most már nappal is gyakorolhatsz, de ez a legerősebb praktika.
Lerois sejtette, hogy a mágiát ilyen szinten ismerők tudják, miféle ő, de ennyire nyíltan Pradzsata még nem mondta ki. A toleranciája megindító volt. Nem utasított el egy vámpírt sem és egy ex-vámpírt sem. Megbecsültnek érezte magát és hálásnak, majdnem annyira, mint Perszephonének.
- A pózokra emlékszel, ugye? Nos, a futást napi három órában végezd, a Szelek Útját két órában, a krátertöltést pedig amíg bírod. Emlékszem, hogy ritka szorgalmas vagy és egész éjszakákat töltöttél el. Most már a nappalok is a tieid. Nem kérdezem a változás okát, de örömmel tölt el, hogy az átoktól megszabadultál.
Lerois mosolygott és elérzékenyült, hogy Pradzsata ilyen megértő volt. Nem is tudott megszólalni. Ezen a helyen minden más volt, tiszta és érintetlen. A lelkek is, a sziklák is.
- Ha szeretnél, megkereshetsz, de az első három napban ezekre lesz szükséged. Egyedül is edzhetsz, de társakra is lelhetsz.
Az ex-vámpír felelt a szerzetesnek, aki immáron mestere lett.
- Szavaid megfogadom, mester és végtelen hálával tölt el, ahogy említed sorsomat. A gyakorlatokkal fel fogok készülni a nagyobb lépésekre.
Pradzsata ezzel lezártnak látta a beszélgetést és egy búcsúzó mosollyal visszatért a templomba a többi tanítványhoz. Lerois egy percig még állt és nézte a tanítást, az érkezőket, azonutána elvonult a templom mögé a fennsíkra. A krátertöltést itt nyugodtan végezhette. Felvette a pózta, a hold felé nyújtott karral, másik kezét csípőre téve és vámpírkitartását igénybe véve kezdte fáradhatatlanul mondani a tibeti igéket. A szellemi erő útjába álló gödröket így töltötte be, hogy szabadon működjön a mágikus energia. Órák teltek el. Most már nem kötötte a napfelkelte. Amíg a hold irányába képes volt tartani a karját, addig csinálhatta ezt. Egészen reggel hatig mondta a mantrát. Avapáni úgy tanította, ha a hold már máshol is van, a spirituális világ érzékeli, merre irányult az akarat és a szellem ereje. Meg kellett mozgatnia a tagjait és lazítania, mielőtt futásnak eredt volna. Ugrált, tornászott, bemelegített és lazított. Ételt még nem vett magához, de elhozta. Keresett egy sziklás részt és amikoron készen állt, nekieredt a futásnak, hogy koncentrálva, nyílt szellemmel végezze azt. Ez a gyakorlat a szellemi erőnlétet segítette elő, de a testet is megedzette. Avapáni még öt percet is hasznosnak mondott, de kiderült, hogy Lerois jobban bírja, ezért a több órás futást is rá lehetett bízni. Három órát rohant ebben a pózban. Még két embert látott így futni és ebből rögtön tudta, hogy ők is ezt a varázslatot tanulták. A futás után levezető sétát tett és nyújtott. Evés következett, mert nagyon sok energiát elhasznált. Meleg volt itt, ezért a dobozban elhozott főtt ételt bátran el merte fogyasztani. Rizskörettel hozta a rántott húst barackkal, utána kiitta az ásványvizes palackja tartalmát. A Szelek Útja gyakorlata közben virradt rá a Nap és ez gyönyörű pillanat volt. Százötven évig vágyódott a naplementére és május óta mindig megnézte, ha tehette. A szellemi energiaközpont megtisztítása közben szinte felszállt a levegőbe az érzéstől, amit a meleget árasztó égitest eljövetelének látványa indított meg benne. A gyakorlat után újra nyújtania kellett, mert két órán át állt terpeszben és hajtotta karjaival a levegőt, valójában a szellemi erőket. Kora délelőtt indult vissza a szállodába kis barátjához, Jacqueshoz, a patkányhoz, akit elhozott a tibeti útra. Már nem volt vámpír, de a patkányokat még mindig szerette, a szívéhez nőttek.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szomb. Aug. 09, 2014 11:30 am

Mióta a vámpírságot maga mögött hagyta, nem kellett éjszakai életet élnie. A tegnapi napja mégis úgy alakult, hogy este ment a templomba és reggelig edzett, mint legutóbb. A hosszas edzést ki kellett pihenni, de a vámpírerő még megvolt, ezért délután kettőkör Philippe már fitten ébredt. A patkány ott fickándozott az utazó kalitkájában. Megkapta a friss zöldségeket és a vizet, ezzel lenyugtatta a vallon.
Járatta az újságokat, mert itt is követni akarta a világ eseményeit. Csak két napilapot olvasott, de azokat alaposan. Végig bújta az újságokat lent a reggelizőasztalnál. Visszament és a napot a Szelek Útjával folytatta. A karmozdulatokat végezte lassan, megfontoltan, elterelte magától a gátló energiákat és feltöltődött azokkal, amik segítettek varázsolni. Két óránál többet nem volt érdemes csinálni, mert úgy már nem hatott jobban. Folytatta a mantrázást, a Hő Fénye és a többi igével, amiket Avapáni felírt neki. A mostani mestere három nap bemelegítést írt elő és a vallon szorgalmasan végezte a gyakorlatokat. A szállodai ebédet és este a vacsorát is elfogyasztotta. A futóedzést estére hagyta, amikor a hold felé mutatva kellett krátert tölteni. A mantrázást is órákig csinálta a szobájában, mondta-mondta az igéket. Négyet használt azok közül, amiket Avapáni felírt neki. Itt nem sürgette semmilyen céges vagy egyéb ügy. Az Édes Érintésnél meghagyta, hogy melyik szállodát hívják, ha mindenképpen egyeztetni kell vele, de ez csak a legszükségesebb esetre volt megadva. Nyugodtan elmondhatta minda négy igét órákon keresztül.
"Hő fénye, élet ereje és kígyók tüze, emeld fel szellememet!"
"Csend Hangja, égesd át az éteri salakot, tartsd az erőt, mint gerinc a testet!"
"Felébresztem az alvó oroszlánt és eljutok a Magasabb Világokba. A spirál tekeredik és a tűzoszlop lángol szellememben."
"Másodszor is megszületek, a felemelkedéssel kitárul a világ. Vulkánok ereje mozog bennem faroktól a kutacsig."
Ezekkel erősítette a szellemét és a koncentrációs képességét, azok különböző aspektusaiban. Ikonn Képeit nem próbálta most létrehozni, csak az erősítő feladatokra koncentrált, ahogy Pradzsata mondta. Ellátta a patkányát és este elindult a templom mögötti szabad fennsík részre. Bemelegítés és nyújtás után megkezdte a futóedzést. Csípőre tett kézzel, ahogy elő volt írva. Lefutotta a három órát és elkezdte a legerősebb erősítő gyakorlatot. A hold fenn volt már az égen és a Szürke Eminenciás felvette a pózt. Jobb kezét az éjszakai égitest felé nyújtotta, hogy annak erejét megragadja, bal kezét a csípőjére tette, hogy a megérintett erőt magába vezesse, a szellemébe, a spirituális központjába, amit csípőtájékon lehetett ezzel elérni. Elkezdte darálni a tibeti igéket, tökéletes kiejtéssel, amit Avapánitól tanult.
"Világmély kráter, telj meg!" - hangoztak fel az ex-vámpír szavai órákon keresztül. Képes volt hat órán át ezeket mondogatni. Kora hajnalban végzett. Nyújtó gyakorlatokat végzett, hogy az állástól bemerevedő tagjait megmozgassa, sétált és a végén megnézte a napkeltét. Erről a fennsíkról csodás látványt nyújtott. Most hagyott szünetet az agyának. Nem mantrázott, nem koncentrált, csak hagyta, hogy a felkelő nap fénye fürdesse. Ezen a helyen még egy napkelte is varázserőt hordozott, így érezte. Sétált még egyet és visszament a városba, ahol mindig volt mit megnézni. Elsőként egy jó fürdő és reggeli kellett neki a szállodából, mert megint kitett magáért az edzésben.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Vas. Aug. 10, 2014 11:49 am

Az ex-vámpír kora délutánra kipihente magát. Lerois-nak mindig szerelme volt a képzőművészet és főként annak távol-keleti rész. India, Tibet, Kína, Japán. Végre volt lehetősége Tibet területén nappal is járkálni, ezért meglátogatott egy kolostort. A szerzetesek világa, a szent szobrok és képek lenyűgözték. Megengedhette magának, hogy mindent bejárjon a másfél hónap alatt, amit itt akart tölteni. Az edzéseket órákon át végezte, kitartóan, szorgalmasan és igazán megérdemelte, hogy a város szépséges, nemes részeit is bejárhassa.
Kora este, még naplemente előtt fejezte be a városnézést. Megvacsorázott és iment a fennsík templom mögötti részére. A szentélynél még látta Pradzsatát, aki mosolyogva integetett neki. A vallon tartotta magát a három napos maágnyos bemelegítő gyakorláshoz. Nem ment oda mesteréhez, hagyta, hogy a többi tanítvánnyal foglalkozzon. Avapáni végtelenül kedvelte és a tudását elismerte, de megértette, hogy korábbi mestere most zarándoklaton volt.
A futással akarta kezdeni, amíg a hold nem volt jól látható. Bemelegített, minden tagját megmozgatta és közben az Alvó Oroszlán mantrát ismételgette. A szellemi erőnlétet a fizikai erőnléttel együtt edzette ez a gyakorlat, amire készült. Tíz percnyi bemelegítés után csípőre tette a kezeit és elkezdett futni. a fennsíkon körbe-körbe, hullámozva, szlalomozva, hogy érdekesebb legyen. Mindig így szokta csinálni, nem csak egyenesen oda-vissza vagy köröket leírva sokszor ugyanúgy. A szellem ereje így is nőtt, a spirituális energiák a mozgási energiákkal összefonódva hatoltak be az ex-vámpír belsejébe, ahová a csípőre tett kezek vezették azokat. Avapáni tanította neki ezt a módszert, de a többi mester is elismerte. Három órát futott így, majd megette az ételt, amit hozott. Nem fulladt ki teljesen, de komoly igénybevétel volt ez és táplálkoznia kellett. Nyújtott és lazított, ekkor már fent volt a hold. A vallon pár percig csak nézte az égitestet, ami előtt felhők úsztak becsíkozva a holdat. Felvette a pózt, jobb karját a holdnak nyújtva, a balt csípőre téve és elkezdte mondogatni a kráteres igét. Ennek nem volt időbeli felső határa. Avapáni azt mondta, csak az emberi test és lélek kitartása szab határt. Minél többet csinálta, annál jobban erősítette a szellemét. A gyakorlat során nem érezte, de később, a mágia használatakor mindig érzékelhető volt, hogy gyorsabban létrejött az illúzió vagy erősebbre sikeredett a varázslat. Kitisztította az utat, amit a szellem erejének meg kellett tennie, hogy a valóságot megváltoztassa. Így gyakorolt hat órán keresztül. A végén megint kellett egy levezető futás, nyújtás, lazítás, mert egy helyben állt és bemerevedtek volna a tagjai. A napi edzés végét jelentette az energiaterelő gyakorlat, amit két órán át végzett. Ezt is állva kellett, de a karjait mozgatta, azokkal hajtotta az erőket. Teljesen kiizzadt a végére és égető szükségét érezte egy fürdőnek, mint minden nap végén. Visszament a szállodába és megfürdött. Elkészítette a patkány ellátmányát és lement reggelizni, mert már annyira korán volt. A napilapokat kezdte tanulmányozni és a mantrázásban már volt annyi rutinja, hogy olvasás közben is tudta mondogatni ezeket az erősítő igéket. A cikkekre tudott figyelni, a mantrázás már szinte úgy ment neki, mint a levegővétel. Mindent elolvasott és közben a négy igét váltogatva ismételgette. El akarta érni a célt, kitartóan tartott felé. A három nap bemelegítés megvolt. A következő napon már Prazdsatának kell vele foglalkoznia.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd Aug. 12, 2014 2:00 am

08.11.

Az ex-vámpír egész nap be volt zsongva, hogy kezdődött a közös gyakorlás a mesterével. Szerette a mágiát és egyre mélyebbre akarta ásni magát benne. Mantrákkal készült fel a délelőtti alvás után és négy körül már ott volt a templomban. Pradzsata intett, hogy várjon egy kicsit. Az előző tanítványával még beszélt pár percet. Addig a vallon megnézte az itt lévőket. Mutánsok is voltak köztük, egy gyíkszerű pár és egy vörös bőrű, igen csinos nő. A legtöbben mesterekkel beszéltek vagy vártak a sorukra. Többen mantráztak, a mantrák egy részét ismerte csak a vámpír. A többiből egy vagy két szót tudott elcsípni, mert ennyire már megismerte a tibeti nyelvet tanulmányai során.
Pradzsata odaért hozzá, mikor elbúcsúzott az előző tanítványtól.
- Üdvözöllek, Michael! Gyere, menjünk a templom mögé és megnézem, hol tart a tudásod. Gyakoroltál, ahogy mondtam?
Lerois követte a mestert és elmondta, hogy engedelmes volt.
- Igen, mester. Minden nap futottam három órát a megfelelő pózban itt, a szent helyen. A krátertöltés igéit legalább hat órát mondogattam, napközben is mantráztam a Hő Fényével, az Alvó Oroszlánnal, a Csend Hangjával és a vulkános igékkel, amiket tavaly óta gyakorlok. A Szelek Útját is minden nap elvégzem két órán át.
Pradzsata nyugodtan mosolygott és bólogatott.
- A lelkesedés töretlen, ennek örülök. Avapáni azt mondta, a kedvenc tanítványa voltál a szorgalmad és az érdeklődésed miatt. Most megnézzük, milyen erős illúziókat tudsz kelteni és mennyire széles a skálád.
Eltávolodtak a templomtól arra a részre, ahol a futók edzettek, kétszáz méterre az Ősi Tanítványainak szentélyétől. Pradzsata nem volt beszédes. Csak akkor beszélt, mikor kellett. Amikoron megálltak, széttárt karokkal kérte Leroist.
- Ikonn Képeivel érzelmeket tudsz megjeleníteni másokban, ezeket illúziókkal éred el. Nem tudod, milyen képeket teremtesz, de az érzéseket tudnod kell. Nos, levettem a mágikus védelmemet, tegyél szomorúvá!
Az ex-vámpír elmondta az igét és koncentrált a szomorúság érzésére, hogy elérje azt a szerzetesen. A mester arcán halványodott a mosoly. Nem mondta el, mit látott, csak kiadta az újabb feladatot.
- Vidíts fel!
Philippe megismételt a varázslatot, de most örömet okozó illúziót akart létrehozni.
- Reménytelenség? - kérdezte Pradzsata vidámabban.
Lerois ezt is végrehajtotta és a mester most mondta el a tapasztalatait.
- Sokat fejlődtél, fiam, de még erősödnöd kell. A szomorúság igéjére szerzetestársamat láttam betegen feküdni, ájultan, láztól verve és sebekkel. Az illúziót láttam és éreztem a betegség szagát, de hamar elmúlt. Az örömnél azt láttam, hogy kígyóznak a sorok és az emberek gyógyító igékért állnak sorban. Sok embert láttam, különbözőket, de az arcukon ugyanolyan kifejezés volt. Ez még nem volt elég élethű. A reménytelenségnél a templomunk romjait láttam és magunkat megfosztva testi erőnktől és mágiánktól. Tudnod kell, hogy nem adnánk fel ilyen körülmények között sem, de a Vishanti tartsa távol az ilyen eseményeket! Elkeserítő és nehéz látvány volt, de nem tett reménytelenné.
Az ex-vámpír tudta, hogy előző évben Avapánival nem sikerült ilyen eredményeket elérni. Egyértelműen erősödött azóta. Gyakorolt, de a visszajelzéseket csak titokban szerezhette meg, mert nem akarta elárulni, hogy illúziókkal csapja be az embereket. Nem ártott nekik, de így is félhettek a mágiától. Pradzsatának hálás volt, amiért megosztotta vele a pontos képeket.
- Mester, Avapáni felírta nekem Szeriada tábláinak igéjét is a papírra. Éjszakai látomásban megláttam, mit kell tennem és a Látás Igéje tárult elém. Sokszor elmondtam és gyakoroltam vele, hogy lássam az embereken az érzéseket. Folytatnom illene, hogy haladjak a mágia ösvényein avagy különbözőségre volna szükség megítélésed szerint? - kérdezte Philippe.
Pradzsata megrázta a fejét.
- Ne gyakorolj máson, fiam. Velem mindent kipróbálhatsz, a hétköznap embereit ne zavarjuk. Érzem benned, hogy már mindent láttál. Tudod és láttad, mit kell befolyásolni. Az erőd növelését a mantrák segítik. A Szelek Útját rendszeresen kell végezni. A krátertöltést is érdemes, a futást viszont most elhagyhatod. Michael, én tudom, mi vagy. A kitartásod emberfeletti és a szellemedé is elegendő. A képek kiteljesedését kell elérnünk. Olyan képeket kell láttatnod, amik még hihetőbbek, még erősebbek. Ha igazán jól fog menni, akkor azt fogom hinni, hogy máshol vagyok és nem fogok kételkedni a látványban. Ezen kívül minden érzékszervemre hatnod kell. Akiknek jó a szaglásuk, azoknak nem elég a látvány és a hang. Új igét kell megtanulnod. Mondd utánam!
A mester tibeti nyelven kezdett szavakat formázni. Még nem mondta el az értelmüket, bizalmat várt el Leroistól. A vallon igyekezett úgy mondani az igéket, hogy a kiejtés jó legyen. Pradzsata ismételte és addig ismételte, amíg Philippe pontosan tudta kimondani az igét. A végén szólalt meg érthetően.
- Én vagyok minden, ami volt, ami van és ami lesz, fátylamat még nem fedte fel senki. Ezt jelentik, amiket megtanultál. Ikonn titkait senki sem fogja teljesen megismerni, de minél többet tanulmányozzák, annál közelebb jutnak hozzá. Az illúziód eljuthat arra a szintre, amiről nem fedik fel a fátylat. Ezt az igét kell mondogatni. Még lesz más is, de először tanuld meg a kiejtést!
Pradzsata tovább mondta az igét és Philippe ismételte. A mester csendben maradt és a vallonnak egyedül kellett mondania a varázsigét. Pradzsata közbeszólt, mikor javítani kellett a kiejtésen. Így gyakoroltak még egy órát. A mester elvonult és meghagyta a vallonnak, hogy gyakoroljon tovább az eddigi gyakorlatokkal. Philippe még egyszer elismételte az igét és a krátertöltéssel fejezte be a mai edzést.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tibet - Page 2 Empty Re: Tibet

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.