Bázis, ismeretlen helyen

2 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Kira Sign on Csüt. 11 Júl. 2013, 19:35

- Énekelgetni szoktam, ez adjam nekem a reményt, hogy egyszer újra szabadok leszünk. Én is elég kipihent vagyok.
Válaszoltam Mattnek, miközben a srác nyújtózik egyet.
A következő pillanatban egy gépies hang törte meg a kis nyüzsgést ami a teremben volt.
- Valami készül.
~ Nem tetszik ez nekem.
Mondom, majd idegesen nézek körbe, nemsokára pedig az áram el is megy a helységben, ezzel egy időben pedig az a halk búgás, amit eddig mindig hallottunk megszűnt. A hőmérséklet nőni kezd.
~ Ezek szerint ebben a helységben volt légkondi. De hiszen nem lehet olyan meleg, hacsak... na neee. A föld alatt vagyunk.
A következő pillanatban vöröses vészfény kezd világítani, megtörve ezzel a teljes sötétséget. De ezzel együtt más is történt, észrevettem, hogy az ajtó kinyílt.
Matt már el is indult kifelé, én utána sietek és aztán már mellette sietek kifelé. Ha lenne hosszú hajam, akkor azt most az orrom elé húznám, hogy mint egy szűrő védjem magam a vegyszerek szagától, de mivel nem volt, csak vettem egy nagy levegőt mielőtt kiléptem az ajtón. ha pedig elfogy veszek újra lélegzetet, de inkább kerüljön kevesebb vegyszer a szervezetembe. Matt piszkálni kezdi a nyakörvét, ha sikerül leszednie rázás  nélkül, akkor nekiállok én is feszegetni a sajátomat.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Girloffantasybymanofins Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Eva Carter on Csüt. 11 Júl. 2013, 20:01

- Jó, éjt Vaszilij. - Köszönök el, a sráctól, közben pedig egy puszit adok az arcára, megfordulok, és indulok Tinával a szobánk felé. Belépve, a szobába egyenesen a szekrény felé lépek, és gyorsan egy alvásra megfelelő polót, és fehérneműt kapok ki, és egyenesen a fürdő felé indulok, hogy át öltözhessek. Az, átöltözést követően, még a fogamat is megmosom, aztán kilépek a fürdőből, és egyenesen az ágyba ugrom, és betakarózom.
- Tényleg, még nem kérdeztem. Mi volt, a bölcsészkaron? Ti mi jót csináltatok ott? - Kérdezem a lánytól, és közben akaratlanul is őt figyelem, és közben a tenyeremmel dobolok halkan a takarón. Majd, hátra dőlök, és a plafont nézem.
- Vaszilij, túl csendes volt, a nap nagy részében, mintha ott sem lett volna. Mintha, csak a teste lett volna jelen, de az elméje, valahol teljesen más fele lett volna. Bocs, a panaszkodásért, és azt is tudom hogy ezt nem veled kellene megbeszélnem. És, Mattal hogy álltok? - Kérdezem, tőle hogy mástémára tereljem a szót. Bár, ez igazán nem rám tartozik.
Eléggé, mélyen alhattam, mert amint felébredek, csak akkor veszem észre, hogy nem abban a szobában vagyok, mint ameikben állomra hajtottam a fejemet. A szoba, eléggé kicsike volt arra, hogy az embernek legyen elég helye arra, hogy bármit tehessen. Viszonylag, csak egy zuhanyzó, és egy WC volt található a szobában. A szemüvegem nélkül, csak a közeli dolgokat látom tisztán, és az előttem lévő falat. A mennyezeten, egy lámpa világított a képembe, és még ráadásul még az idő érzékem is cserben hagy. Amint, hozzák az ételt, rögtön az ajtó felé sietek, és dörömbölni kezdek.
– Hé, valaki engedjen ki, ki akarok innen menni! – Kiabálom kétségbe esetten, de az ajtón túlról, csak a gúnyos nevetés hallatszik. Leülök, és bele kezdek az evésbe. Az étel lényegében, nem más, mint moslék, legalább is nekem annak tűnik. Általában, kétnaponta szoktam találkozni a többiekkel, és úgy látom, hogy Tina azért még valamelyest tartja magát, nem úgy, mint én, aki kisírt szemekkel szoktam általában meg jelenni. Amint, kőrbe nézek látom, hogy a kísérő tanárok nincsenek sehol.
~ Ügye, roppant ügyes, külön a tanárokat, és a diákokat.~ Gondoltam magamban. A mai nap is ugyan úgy veszi kezdetét, csak annyi a külömbség, hogy mindenki, még én is kopasz vagyok, és egy, egy műtéti seb csúfítja a fejem, és a hasam. Tinát is eléggé, meg viseli a dolog. A haj leborotválása, a leg kisseb gondok közé tartozik, mert az bármikor meg nőhet, de a műtét már nekem is betett. Szívesen oda mennék, csak most veszem észre, hogy Matt már megelőzött. Így hát, Vaszilij után kutatok a többiek között, Ép felé indulok, mikor is meg hallom, hogy mit mond a hangos bemondó. Majd, mintha áramszünet lenne, lekapcsolódnak a lámpák, és amit még nem vettem észre, a légkondi is. Aztán, a vörös halvány fény világítja be a nagytermet. Az ajtó ki nyílik, és egy hang figyelmeztet, hogy fél óránk van a tisztogatásig.
– Az, nagyon kevés, így nem találjuk meg időben a tanárokat. – Mondom Vaszilijnek, amint a közelébe érek. Majd, mindenki elindul kifelé, de még azt sem tudjuk, hogy merre is megyünk.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Laura Slyen on Csüt. 11 Júl. 2013, 20:27

- Jó ötlet, egy műszakis biztos többet mond majd.
Mondom Rejtőző medvének, majd miután sorstársam felajánlja, hogy kocogjunk én bele is megyek és ha Medve futni kezd, akkor én is futok mellette.
Nemsokkal később géphang szakította félbe az "önfeledt" futkározásunkat. Megálltam, hogy figyelhessek arra amit a bemondó mond, de nem igazán tetszett amit hallottam.
Medve kérdésére csak röviden feleltem.
- Van egy tippem, de az elég pesszimista.
Mondom, és gondolkodásom bizonyítására a lámpák ki is alszanak a helyiségben, és ezzel egy időben a hőmérséklet is megnő.
- Mitől lett hirtelen meleg?
Teszem fel a költői kérdést, mert a választ megsejtem, mikor meglátom a vöröses vészvilágítást.
Az ajtó nyitva állt, így megragadtam az alkalmat s Elindultam, hogy kimenjek rajta. Szorosan Medve nyomában voltam, és ha jelzi, hogy tiszta a a terep, vagy kilép az ajtón, akkor én is kimegyek azon.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Mudch0 Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Pént. 12 Júl. 2013, 21:43

Épp készülném valahol kényelembe helyezni Alice-t mikor megszólal az első bejelentés amit nem nekünk céloztak. De én mégis nekilátok felkészülni a legrosszabbra. Mégse hagyhatom a lányt pihengetni, nem eszméletlenül legalábbis. Leteszem egy pillanatra, amíg magamhoz veszek egy bilincset és egy zsákot is, mind a kettőt a gatyámba gyűröm és elkezdem ébresztgetni a lányt. Először csak a nevét szólongatva és megpakolva az arcát, de ha nem müködik rákapcsolok. Az esetben megrázom erősebben és a hátamra kapom. Nincs vesztegetni való időnk.
A hangosbemondón közlik, hogy "kitakarítják" a helyet és én inkább magamtól takarodnék ki. Ehhez mérten jól alá is fogok a lánynak aki a hátamon pihizik ha minden igaz és megindulok az ajtó felé.
- Futólépés kölykök! - Kiáltom el magam az ajtó felé lépdelve. Gyorsan ki is dugom a fejemet és ha nincs a folyosón semmi akkor elindulok a celláktól ellenkező irányba. Eszembe se jut feszegetni a nyakörvet egyenlőre, örülök, hogy van valami kis reménysugarunk. Bár sanszos, hogy valahol a föld alatt vagyunk és fél órán belül ezen változtatnunk kell különben itt a játék vége.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Amazon on Pént. 12 Júl. 2013, 23:21

Már meg sem fordul a fejemben, mióta lehetek itt. Végtelennek tűnik az élet ebben a cellában, amit csak a tornatermi gyülekező szakít meg időnként. Ez az egész helyzet nagyon megviselt, főleg eleinte. Néha… vagyis szinte mindig rémálmok gyötörtek, és emlékképekhez hasonló bevillanások, mintha már korábban is zártak volna be cellába. Talán, mielőtt magamhoz tértem a mutáns suli kapuja előtt, valami ahhoz hasonlatos helyzetbe voltam, mint most? És a két eset hasonlósága miatt ugranak be emlékek? Így könnyebben elő tudnak jönni? Az első napokban, amikre nem annyira emlékszem, mintha pánikrohamaim is lettek volna, de azóta már elmúltak.
A cellában nem tudom semmivel elütni az időt, egyszerűen fekszek, ülök, gubbasztok, fetrengek, és azon töprengek, hogy mégis ki, és miért csinálja ezt velem, velünk…
Az egyetlen pozitívuma a dolognak az, hogy újra emberi alakom van. Nincs fémesen csillogó higanybőr! Sima ember, semmi extra. Először nem is ismertek fel a többiek. Nem is tudom, hogy bírnám ki ezt az egészet, ha olyan ezüstösen kéne eltöltenem a végtelennek tűnő órákat egymagamban. Egyszerűen, jobb embernek lenni.
A kísérletektől viszont kiráz a hideg. Mit művelhetnek velünk? Miért tartanak bent? Biztos egy őrült doki vagy egy hasonló áll a háttérben…
--
Ez a nap is monoton, pedig ismét összejött a társaság. Viszont már annyiszor, hogy ez is unalmas, legalábbis nekem, aki amúgy sem túl bőbeszédű.
Aztán meghallom a hangszórót. Vajon miért rendeltek ki mindenkit? Lehet, hogy ez csak valami próbariadó, vagy netalántán valami teszt a számunkra? Egy újabb beteg kísérlet, amit ezúttal nem a műtőasztalon végeznek el.
Nagyon megijedek, mikor kialszanak a fények, és a felvillanó vörös lámpáktól csak ideges vagyok. Kísérteties, mint egy horrorfilmben. Egyáltalán nem akarok kimozdulni onnan, ahol vagyok, ki tudja, mi vár ott ránk!
Azonban az a géphang, ami a fertőtlenítésre figyelmeztet, elbizonytalanít a nem-mozdulok-semerre tervben. Ha elindulnak mások, mondjuk úgy a legtöbben, akkor én is követem őket. Igyekszem sem elöl, sem hátul, hanem középen haladni, mert úgy biztonságban érzem magam.
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Terry on Szomb. 13 Júl. 2013, 14:45

Fáradtan dőltem be az ágyba miután egy pár számmal nagyobb pizsamába öltöztem fel mivel tudom, hogy milyen vagyok ha alszom ezért muszáj mondhatni, hogy egy kicsivel nagyobbat viseljek. Este valamikor riadok fel robbanásokra és bár némileg kábán de az ajtó felé veszem az irányomat miközben hátra söpröm a hajamat az arcomból. Azon viszont nem jutok már ki és annyira közel se hozzá mert betörnek rajta emberek és valami robban is a szobában amitől iszonyatos fejfájásom lesz. Morogni kezdek ahogy hunyorogva nézek fel görcsben de a következő lépésemnél már a föld felé zuhanok és megszakad a kép.

Mikor magamhoz térek egy apró lukba vagyok bezárva. Egyértelmű, hogy cella de semmi más jellegzetesség nincsen benne. Idegesen járkálok fel s alá a szűk cellában. De, csak pár napig voltam agresszív. Mikor nyílt az ajtó, hogy elvigyenek valamerre mindig agresszíven léptem fel ellenük. Csap egy ideig, aztán már elült az egész, értelmetlenné vált mert olyan verést, sebeket szereztem belőle amik fájdalmasak voltak és nehezen gyógyultak be. Egy idő után már nem is sétálgattam a cellában, nem csináltam semmit se. Mikor a szabad sétára is vittek ki se csináltam sok mindent a lélektelen sétán kívül.
A műtéti hegek és a kopaszság, "hab a tortán" volt. Csak már azért nem akadtam ki még jobban mert magam se hittem, hogy jelenleg van esély lejjebb esni még. Még mondjuk így is a képesség blokkoló nyakörv volt az ami mindvégig idegtépően zavart. Igen kellemetlen érzés volt az a hiány, üresség amit okozott a képesség blokkolás.

Most mindenki egy térben volt. Én csak leültem törökülésbe most kivételesen a fal mellé. Nem akartam most sétálgatni. Mély levegőket vettem és fújtam ki ahogy magam elé, néha körbe is néztem. Az egészet a hangos bemondó zökkentette fel. A robotikus hang ami egy időlimitet jelentet be egy fertőtlenítésre. A lámpák kialszanak kattanás hangja rázza meg utoljára még meg a termet majd vörös fény tölti be a helyet a sötétséget csak félig fedezve. De ami szemet szúr sokaknak, vagy mindannyiunknak az a nyitott ajtó. El is indulnak arra már sokan. Felkelek a földről, nincsen már zúgó hang se. Lesütöm a tekintetemet ahogy a "nyakam" felé akarok nézni és felemelem a kezemet a nyakörvhöz. Ha minden leállt lehet, hogy ez is lejön. Nem akarom elvetni ezt a lehetőséget ezért megpróbálom leszedni magamról a képesség blokkoló nyakörvet, hátha alapon. Ha meg nem jön le és megráz akkor fogamat össze szorítva tudom csak tűrni a csapást majd megindulok én is az ajtó felé a többiek után.
Terry
Terry
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 820
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : AIMVille lakórészek

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Cardas on Szomb. 13 Júl. 2013, 22:49

Először megpróbáltam kiabálással felhívni magamra a figyelmet, hátha valaki a cellán túlról válaszol, de nem értem el vele semmit. A fogvatartóink nem bukkantak fel, szóval elég unalmasan teltek az órák, napok, hetek, utána már abban sem voltam biztos, hogy milyen hónapot írunk. Aztán már alvásokban „mértem” az időt. Első alvás után, második, és így tovább. Volt, mikor összeeresztették a csapatot, ilyenkor beszélgetésbe elegyedtem a többiekkel, de senkinek sem volt fogalma, hol lehetünk.
Eleinte még eszembe jutott, hogy a szeretteink nem tudnak rólunk semmit, eltűntünk, lehet, hogy halottá nyilvánítottak mindünket. Eszembe jut Bea is. Anyának a pasija. Nem lehetünk már család, én itt fogok kinyúlni…
Jómagam már lemondtam arról, hogy valaha is látom a napvilágot. Elég könnyen beletörődtem azt hiszem, nem kellett, csak pár hét. De miután beindultak azok a kísérletek, vagy bármik is, amik után összevarrt sebhelyek maradtak, meg leborotvált fej, hát őszintén szólva nem láttam sok esélyt arra, hogy élve megússzuk. Talán egy cég csinálhatja ezt? Valami úgy gyógyszerkutatáshoz, ilyesmit tudok elképzelni. Persze a többiek reményét nem akarom lerombolni, ezért egyszer sem közlöm velük a véleményem. Az elég gonosz dolog volna.
Hogy ne annyira unatkozzak a cellában, fejben elkezdtem írni egy könyvet is, jó részletesen kidolgozva mindent, hogy sokáig tartson. Persze így, hogy nincs leírva, nehéz mindent fejben tartani, de valahogy megyeget. Elég komor a hangulatom, de hát kinek nem. Egyszer kétszer az öngyilkosság is megfordult a fejemben, mint futó gondolat, de biztos közbe lépnének valahogy, esetleg elkábítanának.
--
Egyik nap, mikor épp összejöttünk, megszólalt a gépies hang, hogy minden dolgozó hagyja el az épületet. Mi történhetett? Lefogadom, hogy rájuk akadtak, erre a laborra, kutatólétesítményre  – mert biztos az – és most el kell húzzák innen a csíkot. De miért hagynak minket itt? Nem kéne lemészároljanak, vagy magukkal vinniük? Erre sincs már idejük?
Aztán, mikor lekapcsol a fény, úgy vélem, kezd a balsejtésem alapot nyerni. És mikor a fertőtlenítés is szóba jön, már nem kételkedem. Valahogy teljesen érzelemmentesen fogom fel mindezt, de aztán egyszerre, mintha megnyomtak volna bennem egy gombot, kétségbeesett gondolatom támad: Meg fogok halni? Ez olyan rémisztően hihetőnek tűnik, hogy az eddigi helyzettel való megbékélésemet összetiporja, és most a túlélés lehetőségének halvány jeleit kutatom a vörös fényben. Meg is találom a kinyílt ajtó képében. Ki kell jutni innen! El is indulok, és nézem, hogy még ki bátorkodik ugyanezt a lépést megtenni.
Azért persze nem rohanok ki, mert fogalmam sincs, mi vár odakint. Lassan megyek a helyiség kijárata felé, és ha többen is jönnek, megvárom őket, vagy épp felzárkózom hozzájuk.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Sarah on Vas. 14 Júl. 2013, 09:19

Sokáig tétlenül állok a falnak dőlve és várok, hogy a már korábban emlegetett nyomok eltűnjenek, melyek ugyan lehetséges, hogy más eltűntek és csak én nem vettem mindezt észre, hiszen nem volt mód rá, hogy ezt szemügyre vehessem. Lassan talán úgy érzem, hogy megvagyok és végre szóba is elegyedhetek mással, de a sors úgy tűnik hogy ezt máshogy akarja, ugyanis egy eddig nem hallott gépies hang jelenti be, hogy mindenkinek öt perce van elhagyni az épületet, én pedig arra számítanék, hogy az ajtó nyílik és valaki jön... De nem, semmi mozgás, semmi külön zaj, ehelyett csak szimplán elmegy a világítás, igaz fogalmam sincs, hogy mennyi idő telt el a két esemény között, messzemenően nem vagyok biztos az időérzékemben, de legalább vörös fények gyúlnak fel, ami a legjobb tudomásom szerint sosem jelent jót, sosem. Most viszont legalább feltűnik, hogy az ajtó nyitva van, valamint valamiféle zúgás is abbamaradt, tehát ez a hely légkondicionált volt, ez pedig eddig a pontig fel sem tűnt, kissé kellemetlen, plusz ez utal egy jó pár egyéb kellemetlenségre, vagyis azoknak a forrására, de ebbe most bele sem szeretnék gondolni. Egyszerűen megindulok kifelé és mint ahogyan oly sokszor tettem már, igaz ez most sokkal élesebb és veszélyesebb helyzet, attól függetlenül, hogy talán rajtunk kívül senki sincs itt... Szóval ahogyan már sokszor tettem ezelőtt, most is a sorsra bízom az életemet, mert még mindig eléggé erősen hiszek benne, igaz nem vagyok benne biztos, hogy nekem miért ezt írta meg, de oka lehetett rá, mindenre oka van.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 14 Júl. 2013, 09:40

Idő: 2024. július eleje
Következő körváltás: 2013. július 19 (péntek)
Résztvevők: Matt Lawson (Árny), Archybald Peterson (Axe), Szabó Éva, Aaron Asbord (Cardas), Tony Price (Bishop), Tina Leila Sign (Kira), Cyrce Gray (Amazon), Peter Calm (Laura), Wayonka Stevens (Zield) és Termina Alustria

A csapat nagy része úgy döntött, hogy nem várja meg azt, hogy a számláló véget érjen és kiderüljön, hogy mi is történik akkor, vagy nem marad itt, hogy megvárja, míg esetleg mégis megérkeznek a katonák. Az ajtót kissé erővel kellett tovább nyitni, mert különben nem mozdult és valószínűleg csak a legkisebb és legsoványabb lányok fértek volna ki rajta. Kiérve most először láthatták meg, hogy min is mentek eddig végig, egy folyosó volt, amire kiértek, most már értették, hogy nagyjából miért érezték úgy, hogy libasorban haladnak. Két személy nagyon nagy jóindulattal fért csak el egymás mellett, a belmagasság két és fél méter volt, de a fiatalok feje felett és a folyosó két oldalán is hatalmas csövek helyezkedek el. Ahogyan a filmekben is lenni szokott a távolban több helyen csöpögött belőle a víz, illetve füst is szállt ki belőle. Úgy húsz métert lehetett haladni ezen állapotok között, amikor a folyosó kettőbe ágazott és jobbra, illetve balra lehetett haladni. Jobb oldali irányban egy rövid szakasz után lépcső látszott felfelé és a tetején egy ajtó, a bal oldali irányban pedig továbbra is folyosó. A fiatalok soha sem lépcsőztek, ebből következtethető volt, hogy balra a cellák vannak.
A hang pedig ekkor ismét megszólalt:
- A cellablokk és a laborok fertőtlenítéséig hátralevő idő huszonöt perc!


Bent maradt: Vaszilij Dragunov (Svarog), Alicia Havana (Teddy), Shane Magurie (Gabe), Gulyás Csilla (Sarah) és Lex Orrin (Reptile)

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2370
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Reptile on Vas. 14 Júl. 2013, 09:51

Megállok, majd pedig egy kellemes, ugyan néha szinte hallhatatlan, de egy kellemes sóhajtással kezdek el nyújtani, ugyanis ez a futás most kifejezetten jól esett, nem mintha a mozgás magában nem esne jól, viszont most különösen, nem igazán tudom megmagyarázni, hogy mi volt a különbség e között meg az előző alkalom között, de az nem volt ennyire felemelő. Mindenesetre is ahogyan nyújtok, megszólal egy gépi hang, amelyre különösebben nem reagálok a tekintetem felemelésén kívül, mivel eddig nem volt rá alkalom, hogy ezt a hangot halljam, szokatlan, de persze nem fűzök hozzá semmi különlegeset, úgy értve, hogy egyebekben nem kezdek el nézelődni, hogy mi történhet vagy hogy történhet, egyszerűen csak fojtatom amit eddig csináltam és majd lesz ahogyan lesz. Ez egészen addig van így, amíg le nem kapcsolnak a lámpák és meg nem szűnik egy halk zúgás amit eddig nem vettem valahogyan észre. Na most kezdek el jobban nézelődni, ami pedig szinte azonnal feltűnik a vörös fények mellett, hogy az ajtó tárva-nyitva van... Egy pillanatra sem bízok a helyzetben, ó nem, nagyon nem, nem tudhatjuk hogy mi vár az ajtó másik oldalán és azt sem, hogy miért kellett kiüríteni az egész épületet. Feltételezem, hogy elszabadult valami bio génhulladék szörnyeteg... Amilyen szerencsénk van mostanában simán belefér. Ettől függetlenül még mindig jobb döntés mozogni, mint egy helyben várni azt a bizonyos fertőtlenítést, bár erre a döntésre igazából akkor jutok, amikor látom, hogy a többiek is aktívan sorakoznak már kifele és eltűnnek az ajtón keresztül, hát, úgymond eltűnnek, ezért végül megindulok én is, mert talán tényleg bármi jobb mint itt várni a sötétben.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Vas. 14 Júl. 2013, 21:33

Odamentünk az ajtóhoz és amíg megnéztük, biztonságos-e, az egyik srác elkezdett kiabálni, hogy mindenki menjen ki. Erre persze meg is indult a tömeg. Nem láttam kint katonákat, úgyhogy megpróbáltam kipréselni magam. Elég sovány vagyok az emberi alakomban, úgyhogy szerintem menni fog. Megpróbáltam feszegetni, hogy a többiek is kiférjenek és úgy látszott, hogy enged. Így már nagyobb helyünk lett és reméltem, hogy a többiek is kiférnek. Én nem vagyok az a vezéralkat, aki tudna irányítani egy ekkora csapatot, úgyhogy meghagyom másnak a kimentést. Ha valaki csak nehezen tud menni, az persze támaszkodhat rám, de nem osztogatok parancsokat, ha nem muszáj.
Kint most végre megpillanthattam, hol hoztak minket végig minden nap. Egy szűk folyosó volt ez, csöpögő csövekkel és füst szivárgott belőlük. Valami alagsor lehetett ez, mélyen a föld alatt. Elindultam a folyosón és valószínűleg én mentem elöl, mert elsőként jöttem az ajtóhoz. Megelőzni nem igazán tudnak ebben a keskeny járatban. Megnéztem mindent, hogy látok-e ajtót bárhol, de csak a végén volt egy elágazás. Jobbra lépcső volt, de emlékszem, hogy sose lépcsőztünk, úgyhogy arra még nem jártam. Talán a laborok lennének ott? Balra akkor a cellák lesznek. Na, oda nem megyek, az hét szentség!
Bemondták, hogy huszonöt percünk van. Futva indultam a lépcsőhöz és megnéztem, hogy nyílik az ajtó. Ha nem akart kinyílni, akkor arra gondoltam, hogy szabjunk le egy csövet. Ezt az ötletet hamar elvetettem, mert ki tudja, mi van ezekben a vezetékekben. Jobb, ha nem bántjuk őket.
Átfutott a fejemen az is, hogy mi ez az egész. Hónapokig itt kísérleteznek rajtunk, aztán el akarnak gázosítani, de kinyitják az ajtót. Valami átverés ez? Ha az, akkor nem ölnek meg, csak egy valami viselkedéspszichológiai tanulmány része ez. Ha viszont olyan felelőtlenek, hogy kinyitják az ajtót és kimehetünk, akkor lehet, hogy kint őrök várnak gázmaszkban és harc lesz. Nem vagyunk annyira legyengülve, de eléggé megtörték a csapatot lelkileg.

Vettem egy nagy levegőt és arra gondoltam, hogy mi lesz, ha itt lőnek ránk. Elbújhatunk az ajtó mellett vagy visszarohanhatunk, de annak semmi értelme. Én aztán nem voltam az önfeláldozás mintapéldánya, de most az jutott az eszembe, hogy ha van kint egy pár őr fegyverekkel, akkor is el tudjuk őket söpörni, ha mindenki jön és összefogunk. Talán még a fegyvereiket is megszerezhetjük. De az is lehet, hogy teljesen üres lesz a folyosó és akkor egy Shakespeare-darab címe illik a helyzetre: Sok hűhő semmiért... Tényleg nem akartam parancsokat osztogatni, de ezt el kellett mondanom:
- Fiúk, lányok! Ha ezt sikerül kinyitni és kint támadnak ránk, akkor ne álljunk meg! Egy bölényt le tudnak teríteni a vadászok, talán kettőt vagy hármat is. De ha egy egész csorda indul meg, akkor az eredmény a győzelem!

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Bishop on Hétf. 15 Júl. 2013, 17:44

Legalább volt valami értelme a hangos felszólalásnak, nem feleslegesen téptem a szám. Az emberek szépen sorban megindulnak az ajtó felé és én oda állok, hogy utolsóként kilépve ellenőrizzem nem maradt-e bent valaki. Tiszta hős lovag leszek még a végén, mint valami elk.rt jellemfejlődés, ha már lovagiasság, mikor Csilla kimegy végigsimítok a vállán és rámosolygok, nehogy még a végén az legyen a baj, hogy nem vagyok együtt érző, meg ilyesmik. Ha valaki még marad azt szó szerint seggbe rugdosom és kidobom az ajtót, kell a f.sznak, hogy itt dögöljön meg és az én lelkemen szárajon. Kilépve a folyosóra látom, hogy egy szűk járatban kell menni, nagyon nem jó, főleg a csövek miatt, elég nagy a bezártságérzet, és ha itt elkapnak akkor vége, gyorsan tovább kell menni. Közben a hősies indián srác megint baromságot csinál, kezdem megszokni.
~ Ne már, ez tényleg ennyire fogyatékos? Hogy valami sz.r régi történet szövegével etet minket? Hol a p.csában él ez? Egytől egyig kivégeznek minket, ha van rá idejük, ha nincs akkor egyszerre lemészárolnak és menekülnek tovább. Ekkora egy barmot.
Ennyi, nem bírom tovább, most lett elég az eltelt hónapokból, előre kiabálok annak a szerencsétlennek.
- Vagy inkább mindenki haladhatna szép csendben ahelyett, hogy kib.szott hangosan ordibálja az indián f.szságait. Nekem az jobban tetszik. Mielőtt még szájba kellene vágnom valakit, gondoltam szólok.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Kira Sign on Hétf. 15 Júl. 2013, 23:18

Mikor odasietek az ajtóhoz észreveszem, hogy az csak résnyire van nyitva, bár az elég nagy ahhoz, hogy kipréseljem magam rajta, ha kell.
Miután kijutottam a szobából egy keskeny folyosót pillantok meg, ami olyan akárcsak a horrorfilmekben. Csövek lógnak a plafonról, a víz csepeg belőlük és mintha valami szivárogna is.
~ Remélem, hogy csak gőz és nem vegyszer. Ezen a vékony folyosót elég hamar eláraszthatná akármilyen mérgező vagy éghető gáz.
Ahogy haladok előttem megy több fiú is. Pár perc séta után egy elágazáshoz érünk, az egyik egy lépcsőben a folytatódik a másik továbbra is folyosó. Én követtem a többieket le a lépcsőn egészen az ajtóig.
Két fiú vitázni kezd és én pedig próbálom őket csitítani.
- Igaza van, nem hívhatjuk fel magunkra az őrök figyelmét. Javaslom, halkan előre, ráérünk akkor hangoskodni, ha ránk támadnak és védekezésre kényszerülnénk.
Mondom a  fiúknak elég halkan, de még érthetően.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Girloffantasybymanofins Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Maverick on Kedd 16 Júl. 2013, 15:20

Hónapok óta először alakul úgy, hogy valami látszólag nem a fogva tartóink terve szerint alakul, úgyhogy megdobban a szívem, amikor megszólal a hangosbemondó. A baj csak az, hogy  nem jön értünk, vagyis úgy tűnik, hogy feláldozhatónak lettünk nyilvánítva. A csapat egy része egyből elindul az ajtó felé, és meglepő módon ki is jutnak rajta. Én szemügyre veszem a bent maradókat, és közben elgondolkozom valamin: a bemondó a cellablokk és a laborok fertőtlenítésére figyelmeztetett, vagyis lehetséges, hogy ha itt maradnánk, akkor nem érnének minket a vegyszerek, talán az elrablóink is azért hagytak minket itt. Más részről viszont ez lehet az első és egyetlen lehetőségük, hogy elszökjünk ebből az átkozott börtönből, valamint ha mégis csak fertőtlenítik a tornatermet is, akkor nagyon rosszul járhatunk.
Mire észbe kapok, a társaság azon része, akik a lelépést választották, már elhagyták a tornatermet. Amikor a hangosbemondó újra megszólal, utánuk eredek:
- Hé, várjatok, ne hagyjatok itt!- kiáltok utánuk, és igyekszem beérni őket. Egy elágazásnál sikerül felzárkóznom, ahol az egyik út jobbra, egy lépcsőn fel, a másik pedig balra, valószínűleg a cellák felé vezet. Itt tanácskozni kezd a társaság, amibe én is beleszólok, a Tina nevű lány védekezéssel kapcsolatos megszólalására reagálva, természetesen már jóval halkabban, mint az előbb:
- Ahhoz először meg kéne szabadulnunk ezektől a nyakörvektől! Valami ötlet?


A hozzászólást Gabriel Cavendish összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 18 Júl. 2013, 12:01-kor.

_________________
Reneszánsz: Gabriel Cavendish/Maverick, Dr Joshua Bradley
X-diák: Shane Maguire
Légió: Daibhead
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Maverick
Maverick
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : Staten Island

Karakteradatok
Főkarakter: Gabriel Cavendish
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Laura Slyen on Csüt. 18 Júl. 2013, 10:29

Odasietek az ajtóhoz, ahogy többen is. Mikor közel érek látom, hogy az csak résznyire van nyitva. Többen kipréselik magukat a résen, de én előbb inkább megpróbálom kinyitni, hiszen elég jól megőriztem a fizikumomat a bezártság ellenére is.
- Így már mindenki kifér.
Jegyzem meg magamban, mikor sikerül az ajtó rését megnagyítanom. Nem mintha olyan nagy darab lennék, de azért mások is vannak itt rajtunk kívül.
Amikor a folyosóra kilépek, az az érzés kerít a hatalmába, hogy egy filmbe csöppentem.
~ Akárcsak egy akció vagy horror filmben. Csövek a plafonon, szűk folyosók. Remélem az aligátorokkal nem találkozunk.
Amikor a többiek megállnak előttünk egy ajtó előtt én is felszólalok.
- Ne menjünk fejjel a falnak, inkább lopakodjunk ki, ahogy többen is mondták.
Mondom normálnál kisebb hangerővel, ami még nem suttogás.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Mudch0 Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Terry on Csüt. 18 Júl. 2013, 16:20

A levétele ennek a nyakörvnek, legalábbis az hogy megpróbáltam rossz ötlet volt mert még mindig ráz. A többiek után indultam meg ezt követően, ki a teremből a folyosóra ami szűk is volt. Csövek a falon futnak végig, egy ember még elfér de kettő egymás mellett már annyira nem. Megyek is a sorban párunk után akik előttem vannak mígnem nem érünk el az elágazásig. Ott fel a lépcsőkön megyünk tovább míg el nem érünk a tetején egy ajtóig.
- Riadó van. Már nincsenek az épületben, úgy senki tutira. - Kezdek bele miközben előrébb megyek - Ha meg itt is lennének se tehetünk sokat amíg a nyakörvek rajtunk vannak. Azt meg itt nem tudjuk leszedni.
Kezdek egyre idegesebb is lenni. A vissza számlálás halad és nem igazán ez a megfelelő idő és hely a filózásra. De az is igaz, hogy csak ki akarok kerülni innen minél hamarabb.
- Nincs most időnk erre.
Fejezem végül be és indulok el az ajtó felé ha el tudok menni a tanakodók mellett, hogy az ajtóhoz érjek.
Nincs erőm se energiám most azon agyalni, hogy várnak-e ránk lesben vagy sem. Riadó van, az épületet kiürítették és valszeg minket itt hagytak megdögölni. Ez nem rakéta tudomány.
Ha sikerül áthaladni a tanakodók mellett az ajtóhoz akkor megyek is tovább ki az ajtón.
Terry
Terry
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 820
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : AIMVille lakórészek

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Csüt. 18 Júl. 2013, 17:15

A hirtelen nagy lelkesedés ott törik meg, hogy valakik el kezdenek azon tanakodni vajon várnak-e ránk őrök. Badarság, ha várnak esélyünk nincs taktikázással. nem ismerjük a helyet, az ellenfeleinket mi pedig képességek nélküli tinik vagyunk szűk folyosókon. A legjobb esély a sietős kifele haladás. Én ehhez tartva is magam jól megszorítom Alice combját, kicsit feljebb húzom és neki is látok a lépcsőnek. Nem akarok a cellák felé menni, a filmekből pontosan tudom hogy arra kevesebb esélye van a kijáratnak. Így amint fent vagyok a lépcsőn csak gyorsan nézek közben, hogy mi van előttünk és ha semmi különöset nem látok kocogok tovább a lánynal a hátamon. Megállhatnék magyarázkodni nekik, hogy miért hülyeség az őrökre számítani. De egyrészt belekezd más is, másrészt a tettek sokkal tisztábban beszélnek. Eldöntöttem én leszek mosta  csapat önbizalma személyesen. Higgadt próbálok maradni és egy kimért tempóban haladok. Hátha a többiek is kevésbé fognak megállni szarakodni, hogy rájuk gyújtsák a börtönt.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Teddy on Pént. 19 Júl. 2013, 07:00

Furcsa... Valamilyen szinten magamhoz tértem a történtektől, de csak nagyon minimális szinten, eléggé elnyomva hallom a hangokat csupán, s egy darabig fizikailag nem is érzékelek többet, vagyis de, csak nem vagyok képes felfogni, agyilag eléggé máshol járok, alszok is meg nem is, pihenek és úgy tűnik, hogy meglepően nehéz kizökkenteni belőle, ami nem lehet meglepő, legalább is ha magamat látnám, nem lepne meg, mert legalább én tudom, hogy nem aludtam minimum két napja. Az első dolog amit lényegesebben jobban megérzek, az valamiféle furcsa... Nem tudom, hogy minek mondjam, vagy mihez hasonlítsam, van valami a combommal, talán mintha valaki szorítaná? Nem tudom, de egy jó darabig, bár felfogom, másnak tudom be s nem foglalkozok vele különösebben, egészen addig, amíg nem kezd rendellenesen zavarni, mert nagyon úgy érzem tőle, hogy valami nincs rendben, ennek köszönhetően pedig szépen fokozatosan, lassan, nagyon lassan kezdek magamhoz térni. Élesednek a hangok, egyre többet tudok érzékelni a helyzetből, s végül, bár ugyan nehézkesen, de sikerül visszarántódnom a valóságba és ez a kevés alvás... Semmit sem segített, ugyan úgy hullafáradt vagyok, talán még rosszabb is, talán. Mindenesetre is a helyzet magyarázza a combommal kapcsolatos érzést, s be kell látnom, kissé kellemetlen, s nem tudom, hogy eddig miként kapaszkodtam bele, de mégis megtettem valahogy, a közelsége pedig különösen nyugtató, elvonja a figyelmem, s nem kezdek el ismét a műtéti sebeken gondolkodni, vagy hogy mit csinálhattak.
- Köszönöm... - Súgom még nehézkesen, eléggé kómásan.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Árny on Pént. 19 Júl. 2013, 07:11

Megpróbálkozom a nyakörv levételével, mint már mondtam, olyan alapon, hogy hátha az épületben volt az a valami amiből energiát nyert, vagy nyertek és annak a leállásával ezeknek is megszűnt a hatása... De nem, sajnos nagyon nem, mert ahogyan hozzáérek egyszerűen megráz az áram
- Hmm, remek. - Mormogom kissé magamnak, bár mit is vártam? Túlzottan optimista vagyok, még egy ilyen helyzetben is... Nos, most lehet is rá okom mert lényegében szökni próbálunk, ahogyan így kifelé sorakozunk a folyosóra, igaz az ajtót meg kell tolni, hogy mindenki kiférhessen rajta, de ez bizony nem egy eget rengetően hatalmas probléma, nagyon nem. A folyosó, amin ki tudja hogy hányszor jöttünk végig magyarázza, hogy miért lehetett még vakon is úgy érezni, hogy sorban haladunk, meglepően kevés hely van, jóindulattal elfér két ember, plusz a falakon lévő csövekből szivárog valami, amit jobb szeretnék nem piszkálni, bár szerintem víz, ha valamiféle maró folyadék lenne akkor sisteregne, de jobb nem kísérteni a sorsot. Hamarosan kettéágazik az út, vagyis a folyosó, jobbra lépcső, balra pedig megint egy folyosó, ami eléggé vonz, hiszen tudni szeretném, hogy hol voltunk eddig és lenne rá 25 percem is, hogy kényelmesen megnézzem, de inkább nem vágok bele, nem szeretnék lemaradni a többiektől, mert ki tudja, hogy mi történhet, szóval miután remélhetőleg elrendezték a dolgaikat, a nézetbeli különbségeket, akkor megindulok, avagy remélhetőleg megindulhatunk felfelé és remélhetőleg egyben kifelé erről a helyről.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Sarah on Pént. 19 Júl. 2013, 07:24

Úgy tűnik, hogy kissé mégiscsak lassan kapcsolok, s így kénytelen vagyok igyekezni, hogy a többiektől ne maradjak le, mert bizony nem kéne, mert ki tudja, hogy mi lehet itt, hogy miért kell fertőtleníteni ezt a helyet... És természetesen a fertőtlenítéssel kapcsolatban, nos, még mindig nem szeretném megvárni, hogy kiderüljön, hogy vajon biztosan azt értenek-e alatta mint amire gondolok, szimpla tűzzel való tisztítást... Másra is lehet számítani, sosem lehet tudni, de ha most várnék és végül tévednék akkor csak bent égnék és ennek a gondolata eléggé megrémít. Tony cselekedetei egy kevés mosolyt csalnak az arcomra, először a simításon, majd pedig később a véleményének a kifejtésén, amivel egyet értek, a stílusa nem megszokott, de ettől függetlenül továbbra sem tudok nem mosolyogni rajta. Jómagam nem szállok be a szóváltásba, amely nem igazán mondható vitának, nem, bőven nem, így pedig nem problémás, mert az bizony eléggé rossz lenne, ha most fordulna a mi kis csapatunk egymás ellen, de remélhetőleg erre nem fog sor kerülni. A lényeg az, hogy csendben sétálok tovább, remélhetőleg nem egyedül felfelé, s csak reménykedem, hogy nem kell sok lépcsőt mászni, nem vagyok elgyengülve, de kellemetlen lenne, ha egy olyan magas lépcsősorba botlanánk most bele, amelyen nem tudunk 25 perc alatt felmászni. Persze ez... Valószínűleg csak az én ostobaságom, az egyik hülye félelmem és... És igen, közelebb érve már látom, hogy ott van egy ajtó és én láttam távolabbról valamit nagyon félre és itt úszik el a félelmem, hogy nem érünk fel ezen az egy lépcsőn, rendben, megnyugodtam, nagyrészt.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 19 Júl. 2013, 10:12

Idő: 2024. július eleje
Következő körváltás: 2013. július 24 (szerda)
Résztvevők: Matt Lawson (Árny), Archybald Peterson (Axe), Szabó Éva, Aaron Asbord (Cardas), Tony Price (Bishop), Tina Leila Sign (Kira), Cyrce Gray (Amazon), Peter Calm (Laura), Wayonka Stevens (Zield),  Termina Alustria, Alicia Havana (Teddy), Shane Magurie (Gabe), Gulyás Csilla (Sarah), Lex Orrin (Reptile) és Vaszilij Dragunov (Svarog)

Végül mindenki, aki korábban bent maradt kijött a helységből, csak Vaszilij maradt hátra, így Price szó szerint fizikai erőszakot alkalmazva rugdosta ki őt a folyosóra, de az orosz onnan már végképp nem volt hajlandó haladni, így hacsak Price nem akarja félholtra venni és maga cipelni a srácot, akkor ott kellett hagynia.
A csapat jelentős része végül megérkezett az ajtóhoz fel a lépcsőn, ami előtt a társaság nekiállt tanakodni, hogy ki kéne-e nyitni vagy sem. A társaságból Terry volt az, aki nem foglalkozott a kérdéssel, sem pedig hasonlóval, hanem átvágta magát a többieken és egyszerűen kinyitotta az ajtót, ez is mágneszáras lehetett és azért nem működött tovább, akárcsak a tornateremé. Ahogyan az ajtó kinyílt friss levegő zúdult be a folyosóra, hűvösebb, mint ami idebent volt, de az illata égett, kormos és halálszagú. Egy újabb lépcsősor vezetett felfelé, de már innen is látszott, hogy a tetején az ajtó tárva nyitva van és a szabadba vezet. Ekkor hangzott fel újra a hangosbemondó.
- A cellablokk és a laborok fertőtlenítéséig hátralevő idő húsz perc!
Terry ment előre és aki ment vele hamarosan felért a felszínre és a következő látvány tárult a szemük elé.
Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Ho25
A távolban három olyan több emeletes épület látszott, amiből mintha fények szűrődtek volna ki és megnézve azt, hogy a társaság honnan jött ki olyan volt a kis ház, mintha egy bunker lejárata lett volna.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2370
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 19 Júl. 2013, 13:32

Mikor próbáltam az ajtót kinyitni és a többiekhez szóltam, kisebb felhördülést okoztam. Először az a gyerek szólalt meg, aki már elsőre se volt szimpatikus. A véres jeleneteket ábárzoló metalos pólójából rögtön arra gondoltam, hogy ugyanolyan agresszív és primitív, mint a zenék, amiket a ruházatával hirdet. A haját meg olyan égnek állóra szokta zselézni, mint a hím baromfi fején a taréj. Ha nem ebben a helyzetben lennénk, már változnék is át medvévé, hogy a falhoz vágjam. Most csak szóban reagáltam:
- Itt csak te kiabálsz, Acsargó Kakas! Én normál hangerőn annyit mondtam, hogy ha lesben állnak, akkor mit csináljunk. Hallottál már a feltételes módról vagy nyelvtanóra helyett is gyalulod az agyadat a bugyuta zenéddel?
Több időt nem pocsékoltam rá, a többiek meg látták a lényeget.  A kijelölt kísérő diákunk meg is előzött és kinyitotta az ajtót. Őrök sehol, úgyhogy a Shakespeare-darab volt aktuális. Én is kimentem egyből. Végre, friss levegő! Egy mélyebb szippantás után már éreztem, hogy ez se volt olyan jó. Valami égett. Megláttam az újabb lépcsőt és felszaladtam rajta a nyitott ajtó felé. Megint bemondták, hogy mennyi idő van hátra, de ekkor már láttam, hogy mi van kint.

Próbáltam rájönni, hogy hol vagyunk, látok-e valamit, amiről meg lehet állapítani. Azt is néztem, hogy az égen hol áll a nap, hogy legyen valami sejtésem, melyik napszakban jártunk. Életnek alig volt nyoma, csak a távolban voltak fények. Egész pontosan három emeletes házat láttam, ahonnan ezek jöttek. Megnéztem, honnan jöttünk ki és ez egy földbe ásott, bunkerszerű építmény volt.

Na, most már lehetett lopakodni, itt volt hova rejtőzni. A házakban az őrök lehettek, úgyhogy nem akartam oda menni. Ha láttam olyan helyet, ami kijáratnak tűnt, akkor arra vettem az irányt. Ha nem, akkor rejtekhelyet kerestem futva, de lehetőleg takarásban, hogy ne lássanak meg onnan, ahonnan a fények jöttek.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Bishop on Pént. 19 Júl. 2013, 20:35

Na Csillán legalább látszik, hogy jól esett neki a kis közjáték. De azért van amin idegeskedhetek, az egyik orosz szerencsétlen, teljesen leblokkol nem is mozog, miután harmadik hangos felszólítás és negyedik ordítás után sem hajlandó mozdulni annyira ideges leszek, hogy képen vágom, majd két rúgással kiküldöm a folyosóra.
~ A rohadt elcs.szett életbe már! Pont most kell sokkos állapotba kerülnie ennek a nyomorultnak, nem is mozdul. B.sznám az anyját teherbe... f.aszom ki van az ilyenekkel. Rendben, akkor vagy ő, vagy én, magamat választom. Ha megvárja a fertőtlenítést az ő baja.
Indulok is tovább követve a csoportot és néha azért hátra-hátra nézek hátha látok valamit, de nem, szerencsére semmit. Meghallom, ahogy az indián visszapofázik, először azt hiszem a pofám leszakad, ha a régen ilyen történt volna, minimum az orrát vagy az állkapcsát eltörtem volna a söpredéknek, de ez most más helyzet, itt nem engedhetek meg ilyen konfliktust, össze kell tartani, nem én fogom elk.rni a dolgokat. Hirtelen a bennem keveredő harag átcsap valami másba, ahogy felfogom, hogy mit mondott, nagyon rossz vízre evezett ha így akar kikezdeni velem. Még fel is nevetek az egészen, majd kontrázok miközben haladok fel a lépcsőn.
- Sz.rul jársz, ha a IQ farokméregetést rendezel. Kettőnk közül nem te tanulsz egyetemi anyagot, már most, és nem is neked vannak jó jegyeid folyamatos késésekkel és hiányzásokkal. Jobban jársz ha leállsz ezzel.
Jól esett ezt kimondani, erősíti az egom, főleg, hogy tudom, hogy igazam van. Rosszal kezdett, sz.rul járt, ez van. Mikor kiérünk a bunkerből pár percig hitetlenkedve nézek magam elé, nem hiszek a szememnek. Na jó, most lett elegem ebből az egészből, nem fogok találgatni, elméleteket gyártani, meg várni a csodára. Nem jön. Csak mi vagyunk. Próbálok kinézni valami biztonságos útvonalat a romos épületek felé, hátha jutunk valamerre. Ha találok akkor el is indulok arra, persze csak óvatosan, nincs kedvem itt megdögleni, túl jó vagyok ahhoz.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Kedd 23 Júl. 2013, 00:51

Végre kapok valami kis jelet a törékeny Alicetől. Védtelen kis Alice, apró kis madárka, elhatározom, hogy újra megtanítom repülni. Látom a távoli terület kietlenségét, a romokat és a sötétséget. De látom a reményt is, tudom, hogy kell lennie valahol egy menekvésnek. Mert így müködik a világ, így kell működnie. Egy rántással ismét megigazítom Alicet, majd hátra nézek a bagázsra. Jelzek a fejemmel, hogy tovább kell mennünk, az arcom komor, de határozott. Nem foglalkozok vele, hogy hátul balhé van. Ismét felveszem a tempómat.
Határozott, hosszú lépésekkel megindulok a tér felé amit a közelben láttunk az alattunk lévő híd túloldalán. Árnyékokban próbálok mozogni, kerülve a nagy zaj csapását. nem vagyok benne biztos, hogy foga tartóink számoltak a kijutásokkal egyenlőre. Így nem is akarom felhívni a figyelmüket. Meghúzzuk magunkat és visszajutunk New Yorkba, legyünk most akárhol is.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Sarah on Kedd 23 Júl. 2013, 02:45

Kissé elfajulnak a dolgok, aminek nem örülök, mert nem most kéne leállni egymással vitatkozni, akármennyire is sértő az amit az egyik vagy a másik fél mond, bár a metállal kapcsolatos dolog rám nézve is sértő lehetne de nem veszem fel, mivel messze nem vagyok tanulatlan ember. Várjunk csak, biztosan sértő lehetne rám is?... Nos, ha jól értelmeztem akkor igen, de ennyi raboskodás után lehetséges, hogy én értettem félre valamit... Ezen most nem szeretnék elgondolkodni, van egy olyan érzésem, hogy a saját időmet rabolnám vele és végül nem jutnék semmire. Amúgy magát az ajtót végül Terry nyitja ki az ajtót, amin keresztül kellemesen hűvös levegő árad be, a probléma csak az, hogy olyan szagot hoz magával amitől rosszul leszek, égett... Halál szag? Ilyen a halál szaga? Remélem nem. Megindulok felfelé és hamarosan ki is érek, a látványra pedig valamilyen szinten fel voltam készülve, igaz más téren, amire vártam az nem volt ennyire vészes, így egy kissé érzékenyen érint ez is, s amit érezni lehetett az valóban halál szag.
- Te jó isten... - Hol a pokolban vagyunk? Próbálok előásni valami képet az emlékeim közül, földrajzi, városképi emlékeket, amit könyvben láttam, vagy az interneten valahol, hogy hátha hasonlít valamelyik, főleg amiatt a hatalmas szoborféleség miatt, eléggé egyedi lehet, hátha az alapján meg tudom mondani, hogy hol vagyunk, mert legalább ismerős lenne... Egyebekben látok pár épületet is a távolban, ahol fény van, ami remény a sötétségben lényegében, jobbat nem tehetünk annál, minthogy megnézzük, hogy mi is van ott, hátha érünk vele valamit, s mivel látom, hogy a többieknek is feltűnt, természetesen csendesen és óvatosan próbálom követni őket, főképpen Tonyt.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bázis, ismeretlen helyen - Page 2 Empty Re: Bázis, ismeretlen helyen

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.