Kína (Tian)

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 23 Május 2014, 13:41

2048. január 20. hétfő – Taipei (Kína), Tian
Résztvevő: David Ethan, Vera Sylen, Tatjana Éva Dragunov, Ragnarr Odrson és Freydis Einardottir

Ragnarr próbálta megidézni a Bifrost-ot, ami ezúttal nem jelent meg. A próbálkozására a Káoszkirály csak kacagott elégedetten. Az ereje sokkal nagyobb volt, mint amit az asgardi tudott róla, elég volt ahhoz, hogy egy másik pantheon mágiáját elnyomja és semlegesítse. Igaz éppen ő volt hazai pályán a távol kelettel, de akkor is ehhez iszonyú hatalom kellett.
David megérkezett a görög istennőhöz és láthatta, hogy lélegzik, ha ellenőrizte a pulzusát, akkor erős volt és stabil, csak eszméletlen volt a nő. Így roppant békésnek tűnt az előbbi pusztításhoz képest, amit csinált.
Vera csak figyelt, a csápok most nem indultak el a többiek irányába, már nem foglalkozott velük a lény. Ellenben Tatjana szavaira a lény arra kapta a fejét.
- Szánalmas – mondta.
Csápok sem kellettek, ahogyan teljesen a nőre fordította a tekintetét, mire Tatjana feszítő érzést kezdett érezni az egész testében, a következő pillanatban pedig mindenki szeme láttára robbant millió darabra, semmi sem maradt belőle, csak a vér és a cafatok, amik az egész teret belepték. Tatjana a következő pillanatban egy félhomályos trónteremben találta magát. ezek után Mikaboshi a három túlélőre nézett.
- Vigyétek hírül mindenkinek, hogy élek és a napjaik meg vannak számlálva!
Ezzel mintha ott sem lett volna eltűnt, a két istennő pedig lassan ébredezni kezdett.

//Roli: elég ha csak a másik helyszínre írsz.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Laura Slyen on Pént. 23 Május 2014, 15:56

Ahogy számítottam rá, a magas idegen nem díjazta Tatjana bókjait. A férfi csak egy szóval reagált, legalábbis az hittem, mikor nem emelte a lány felé a csápjait. De aztán a halálos tekintete a szó szoros értelmében hatott és  lány teste szó szerint felrobbant.
A férfi még utoljára hozzánk kiáltott majd eltűnt.
Én térdre rogytam és az öklömet a földbe vertem dühömben.
- Az átkozott. Ezért még megfizet. B@sszus, az élet lassan mindent és mindenkit elvesz mellőlem.
Az utóbbit csak inkább magamnak mondtam, de ki kellett engednem a gőzt. Kezdtem olyan idegállapotba kerülni, mint amikor Laswegasban. Bár itt most csak egy számomra kedvelt személy halt meg, de ezt a fickót meg kell fékezni valahogy. egy térnyi embert megölt és fogadok, hogy még százakat fog ha nem fékezzük meg.
- Meg kell fékeznünk, haladéktalanul.
Megpróbálok felcsatlakozni a holnap gyermekei hálózatra és kapcsolatba lépni a távoli gyermekekkel. Ha ez sikerült akkor teszem fel nekik a kérdésem.
~" Bocs, hogy zargatlak titeket, de nem tudtok véletlen valamit egy bizonyos Amatsu Mikaboshi- ról? mondjuk úgy, hogy sokak élete múlhat a dolgon."

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
-    
avatar
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Sarah on Vas. 25 Május 2014, 23:32

Haladás közben nem ütközök nehézségekbe, így el tudok jutni a görögig és ellenőrizni tudom, hogy rendben van-e, a jelek szerint pedig igen, ép és egészséges, csak elájult és... Ilyen állapotban meglepően békés, pár pillanatig nem egészen a helyzetbe illő gondolataim támadnak, de még csak nem is különös gondolatok, egyszerűen tetszik, hogy ennyire nyugodt.
- Heh... - Megdörzsölöm a fél pofámat, hogy megkönnyítsem a gondolatok eltávolítását, nem mintha problémásak lennének de az a baj hogy ha most valami elkezd kibontakozni a fejemben akkor le ereszthetem a védelmem, nem mintha sokat tudnék tenni ha itt most támadás ér, de jobb ha legalább próbálkozok valamivel mintha csak úgy megtörtént is kész. Még egy pár másodperc erejéig Freydis felé fordítom a figyelmem meg a másik hapek felé, de a csaj miatt nem aggódok, valószínűleg ő is elájult. Ezután fordítom Tatjana irányába a tekintetem, még éppen időben hogy lássam a végét és legyen időm reagálni azzal, hogy a szemeim elé emelem az egyik karom és így nem megy az egész képem tele vérrel, csak egy része. A kezemen lévő vért a másik karommal lesimítva csapom le a földre, legalább is a nagy részét ahogyan az alak eltűnik és a dogok úgy tűnik, hogy visszaállnak a rendes kerékvágásba a téren.
- Kár, pedig jó társaságnak tűnt. - Nem érzek fájdalmat, mindannyian tudjuk, hogy mi van a halál után, egy teljesen másik dolog kezdete, így ő most vagy fent, vagy lent, vagy ki tudja, lehet valami teljesen másik helyen van és értetlenül pislog maga elé, hogy mi történhetett, szóval valahol ott van. Az ébredezés hangjaira ismét le tekintek, ledörzsölöm az arcomról a vért ami még esetleg lehet, talán egy kicsit elkenve azt... És csak ezután szólalok meg.
- Hé... Sz-sz!... Miss Árész lánya, okésan vagyunk? - Teszem fel a kérdést amint úgy látom, hogy megfelelően magához tért és már valószínűleg tudomása van arról, hogy itt vagyok féltérden mellette. Amennyiben esetleg agresszivitást mutatna ismét, akkor egy gyors mozdulattal lépek hátrébb biztosabb távba, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy nem lesz erre szükség. Ha szükséges kezet nyújtok és felsegítem, de ha olyan neveltetése van amire számítok, hogy van, akkor nem fogja elfogadni, de azért remélem, hogy igen.
- Rémlik valami az elmúlt nagyjából tíz, esetleg tizenöt percből? - Most, hogy a helyzet komolynak tűnő része tovább állt, kezdem én is enyhíteni a komoly stílust. Tájékoztatnom kell majd a tornyot és a SHIELD-et, az viszont még várhat pár percet, viszont mindenképpen meg lesz majd.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Kaegan on Kedd 27 Május 2014, 00:11

Rangarra a drámai kilépő már nincsen túl sok hatással. A felrobbanó halandótól, és a csontszilánkoktól, meg egyéb dolgoktól egyszerűen a saját testével védi Freydist, úgy fordul, hogy őt ne érhesse az, ami a felrobbanó nőből marad. A káosz király eltűnik, itt a csatának vége. Ragnarr újra hívni próbálja a Bifröstöt, hiszen az istenség eltűnt, hátha most már a híd is képes lesz megjelenni. Ezen túl menően pedig már csak Freydis állapota érdekli. A legfontosabb, hogy őt hazavigye, és biztonságba helyezze az övéi között. Ez nem az a csata, amit itt és most meg lehetne nyerni. Asgardon lesznek majd Ragnarrtól okosabbak, akik a beszámolója után pontosan tudni fogják mit is kell tenni.
avatar
Kaegan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 45
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Kaegan
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 27 Május 2014, 11:40

2048. január 20. hétfő – Taipei (Kína), Tian
Résztvevő: David Ethan, Vera Sylen, Ragnarr Odrson és Freydis Einardottir

A Bifrost most megidéződött, eddigre Freydis is magához tért teljesen, ahogyan Árész lánya is. A görög istennő megrázta a fejét.
- Hyppolyta – mondta bemutatkozásként. – Nem… fogalmam sincs hol vagyok… az utolsó emlékem, hogy Las Vegasban voltam, karácsonykor.
Ha Ragnarr megpróbálná felvinni a megjelenő Szivárványhídra Freydis-t, akkor a lány megrázta a fejét és távolabb lépett a fiútól.
- Jól vagyok – mondta. – Visszamegyek Asgardra, te maradj s deríts fényt arra, hogy mindez miként történhetett meg, s örülnék ha Vera s David is segítségedre lenne ebben. Addig én értesítem atyámat s ő majd az Istenek Tanácsát. Itt Midgardon tudsz a legtöbbet tenni most.
Láthatóan tényleg jól volt, csak egy kicsit kótyagos, mint az ember másnaposság esetén. Vera nem igen próbálkozott eddig kapcsolatba lépni a Holnap gyermekeivel, egészen eddig jól is járt. Azok felépítése más volt, mindannyian rendelkeztek genetikai emlékezettel, túl sok információ, ami egy átlagos embernek, vagy mutánsnak, amibe Vera is beletartozott túl sok volt. A kérdésére milliónyi információ zúdult a fejébe, egyiket sem volt képes értelmezni csak a fájdalom volt ott, a migrén, amit a sok információ okozott. Hirtelen legkisebb fény is hihetetlen fájdalmat okozott neki és hihetetlen erős hányinger is elfogta, a feje és a szeme is görcsölt a migréntől és a megannyi információtól és azok csak jöttek és jöttek továbbra is. érezte, hogy az agya képtelen feldolgozni bármit is ebből.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Laura Slyen on Kedd 27 Május 2014, 12:24

Amint felteszem a kérdést, információk tömkelege zúdul az elmémre,ami semmit sem ír felfogni, csak a kínt érzem, a migrén szintű fejfájást.
"- Elég!!! Túl sok az információ!"
Kiáltom a holnap gyermekeinek, miközben próbálom lezárni a csatornát, hogy a fejem ne repedjen szét.
A kezeim a halántékomra szorítom, hogy enyhítsem a fájdalmat. Ha sikerült bezárni a csatornát, akkor próbálom néhány mély lélegzetvétellel kitisztítani a fejem. és ha ez sikerült próbálom feldolgozni az információkat amiket eddig kaptam.
Akár sikerül akár nem. Én felegyenesedem és megkönnyebbülten sóhajtok.
- Na ezzel sem próbálkozom egy jó ideig.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
-    
avatar
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Sarah on Szer. 28 Május 2014, 01:42

Valóban nincs szüksége a segítségemre, ezzel viszont számoltam szóval nem szükséges ezt különösebben most latolgatnom. A nevére elmosolyodom.
- David. - Mutatkozok be barátságosan és egészen szolidan jómagam is, majd pedig a kérdésemet feltéve hallgatom a válaszát, amire már kissé zavartan vakarom meg a fejem mert az időponttal valami nagyon nem stimmel, igazából nem csak az időponttal, a hellyel sem, de azt hiszem ezt éppen a hülye is látja.
- Nos, Január vége felé járunk és jelenleg Tianban tartózkodunk. Üdv az Új Holdév ünnepén... Legalább is ami maradt belőle, az elmúlt tizenöt percben kissé elszabadult a pokol. - Kíváncsi vagyok, hogy mit reagálna ha megemlíteném neki a magas alak nevét, rajta keresztül talán tájékozódhatom jómagam is azon kívül, hogy jelentős problémával nézhetünk ismét szembe a képében, valami konkrétabb információ is kell ennél meg egy névnél, bár valószínűleg nem lenne lehetetlen bármilyen adatot találni ha a megfelelő helyen keresném, de erre egyenlőre nem lesz idő, vagy legalább is úgy néz ki, a látszat pedig csal, a mai este is milyen jónak indult aztán végül is mészárszék lett belőle. A szavaira Freydis felé fordulok és biccentek egyet továbbra is mosolyogva, mivel jelenleg nem teljesen hozzám beszél ezért bármi konkrétat válaszolni a srác nevében nem lenne valami... Értelmes, a magam nevében beszélni meg kissé mintha gázosnak tűnne a jelenlegi helyzetben, szóval letudom egy tökéletes középutas reakcióval amivel jelzem, hogy megértettem és meglesz. Csupán egy dolgot kell megjegyeznem számára.
- A távozásod után értesítem a tornyot és a SHIELD-et - SHIELDnek annyira nem sok jelentősége van jelenleg, de valamelyik a kettő közül biztos, hogy tovább fogja passzolni a mágusoknak az információt, ők pedig vágni fogják, hogy mi van, ebben biztos vagyok.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Kaegan on Szer. 28 Május 2014, 12:18

Hyppolita neve nem ismeretlen. A baj csak az, hogy ő is csupán egy harcos, és fegyverekkel eddig itt nem sokra mentek. Nem elképzelhetetlen, hogy a görög istennőnek van olyan fegyvere is, amivel sebezni lehet azt a monstrumot, csak hát a reményeket csökkenti, hogy Hyppolita egyszer harcban már alul maradt Amatsu-Mikaboshival szemben.
Szerencsére Freydis jobban van, a Bifröst megjelent és így már haza is tud menni, megvinni a hírt. Azzal kapcsolatban Ragnarrnak erős kétségei voltak, hogy ő bármit is tudna segíteni ez ellen az istenség ellen, hiszen ehhez valami varázsló kellene, vagy legalább valami bölcs skald, aki tudja, hogyan lehet fogást találni rajta. Pöröllyel a jelek szerint sajnos nem.
- Megteszem, amit tudok.
Ennél többet pedig felelősséggel ígérni sem lehetett volna, csak az a baj, az az amit tudok ebben az esetben lehet nem lesz túl sok. Ragnarr még megvárja, amíg Freydis biztonságban tűnik el a Bifrösttel, és csak aztán fordul David felé. A csapat harmadik tagjának egyenlőre láthatóan elég gondja van a fejfájással is.
- Amatsu-Mikaboshi jelent meg itt és ő okozta a bajt. Mi hárman nem fogjuk tudni megállítani, a világodat pedig biztosan jobban ismered, mint én.
Ezzel tulajdonképpen a harcos lemondott a vezető szerepéről is, hiszen érdemes azt egyenlőre olyanra hagyni, aki otthonosabban mozog ezen a terepen.
- Tudod kiktől lehetne segítséget kérni a megfékezéséhez?
avatar
Kaegan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 45
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Kaegan
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 29 Május 2014, 09:58

2048. január 20. hétfő – Taipei (Kína), Tian
Résztvevő: David Ethan, Vera Sylen és Ragnarr Odrson

Vera-nak ugyan sikerült bontania a csatornát, de ez nem sem segített neki túl sokban, a fájdalom, a migrén a göccsel és a hányinger továbbra sem akart elmúlni, igaz enyhült, de még mindig ott volt. Az adatok továbbra is értelmezhetetlenek, amiket kapott. Lehetséges, hogy tovább fejlődött, de az agya nem, ezért is volt képtelen felfogni bármit is a Holnap gyermekei dolgaiból, de legalább annyi eszébe jutott, hogy a migrénje nem fog elmúlni, nagyon erős fájdalomcsillapítót kell szereznie, de még akkor sem biztos, hogy hat az. Emberek millió szenvednek ettől és szinte csak az alvás segít ellene.
Freydis távozott és a Szivárványhíd is eltűnt, mintha ott sem lett volna, az égen a felhők is oszladozni kezdtek és ismét megjelentek a csillagok. David kapcsolatba tudott lépni könnyedén a SHIELD-del és jelentést is tudott tenni, ő maga is azt a parancsot kapta, hogy derítse ki, hogy miként történhetett mindez. Ragnarr szavaira közben pedig a görög istennő felelt.
- A megfékezését bízzátok majd az Istenek tanácsára, ti azt derítsétek ki csak, hogy mitől lett ilyen erős és hogyan szabadulhatott ki börtönéből – mondta Hyppolyta is. – Ennyivel is kevesebb dolguk lesz és gyorsabban léphetnek.
Körbenézett kissé zavartan.
- Nekem meg keresnem kéne egy haza utat, hogy én is értesítsem atyámat és a többieket.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Laura Slyen on Csüt. 29 Május 2014, 23:08

a kapcsolat elvágásával, mintha kikerültem volna az elefánt nyomás alól, helyette csak úgy éreztem, mintha csak egy teve állna a fejemen. Legalább annyira enyhült a fájdalom, hogy képes voltam felfogni a külvilágot é hogy a többiek beszélnek, de jelenleg csak egy dolog érdekelt.
- Ide valami b@zi erős fájdalomcsillapító kell.
Mondom, majd körbenézek, hogy hátha látok patikát a környéken, ha látok, akkor bemegyek és keresek valami erős fejfájás csillapítót, mivel a patikus valószínű már nem él elviszem az egész dobozt, ha élne, mert a téren kívül találtam volna a boltot, akkor fizetés után távozom, vissza a többiekhez, miután bevettem az első tablettát.
- Srácok, tud valaki valamit erről a felhőkarcoló méretű pasasról? Mert én csak a nevét és mikor megpróbáltam magam infomálódni, majdnem felrobbant az agyam.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
-    
avatar
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Kaegan on Csüt. 29 Május 2014, 23:57

- Én csak a Bifröstöt tudom hívni, ami Asgardba visz. Freysis már elindult, hogy értesítse az istenek tanácsát a történtekről. Ha ez a megoldás neked megfelel, akkor ennyivel segíteni tudom a hazajutásodat.
Na persze kérdés, hogy Hippolyta mennyire emlékszik a nem is olyan régen történtekből. Ragnarr nem a legilledelmesebb módon próbálta rendesen felhergelni, mert a dühtől elvakult ellenfelet általában könnyebb legyőzni. Na meg ha valaki rá haragszik, az se a többieket támadja először. Egyenlőre nem úgy tűnt, hogy Hippolyta bármire is emlékezne, vagy neheztelne.
- Az is egy lehetőség, hogy kétfelé válunk. A midgardiak jobban ismerik saját világukat, és könnyebben boldogulnak itt, én meg segíthetek neked hazajutni, vagy másik megoldást találni, ha a Bifröst nem felel meg. Na már ha nem neheztelsz rám a nem is olyan régen történtek miatt.
Az ismét elhangzó kérdésre Ragnarr aztán újra a már többször elhangzott névvel válaszolt.
- Amatsu-Mikaboshinak hívják. Ő egy káosz istenség. Gonosz, őrült, kiszámíthatatlan, kegyetlen, bár ennyit már nélkülem is tudtok róla a történtek után. Rendesen nem lenne ennyire hatalmas, fogalmam sincs mitől erősödött meg ennyire és azt sem igazán tudom, hogyan lehet megállítani. Az Istenek tanácsa talán tudni fogja.
Hát ennél többet Ragnarr egyenlőre nem igazán tehet. Megpróbál segíteni ott, ahol szükségét érzik, de az asgardiak között még fiatalnak számít és névtelen harcosnak, ráadásul a legendák terén is bőségesen akad még mit tanulnia, Midgard világában pedig ez az első útja, még akkor is, ha tájékozódott már amennyire lehetősége volt arról, hogy mi várhatja itt, de akkor sem éppen ő az, aki errefelé a legjobban kiismeri magát, vagy tudja, hogy kihez érdemes fordulni segítségért, ha ki akarják deríteni mi történhetett és miért.
avatar
Kaegan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 45
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Kaegan
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Sarah on Vas. 01 Jún. 2014, 15:57

Freydisnek még intek ahogyan távozik, majd pedig reflexből elfordulva a többiektől jelentem a SHIELDnek a történteket alapos leírással, bár pontos számot a halottakról nem tudok adni tippelni pedig nem tippelek szóval a számra annyi meghatározást adok, hogy " nagy ", illetve, hogy egy ügynök is odaveszett, névszerint Tatjana, csak hogy értesíthessék a rokonságot meg a többi ami ilyenkor szokás, ezt már ők intézik szóval nem állok le ennek a folyamán agyalni, nem mintha agyalni kéne rajta. Ahogyan visszafordulok valaki beszél hozzám, az asgardi hapek, de válaszra nincs szükség tőlem ahogyan a görög hölgy letudja helyettem, bár...
- Alternatívában ott vannak a mágusok, de van egy olyan érzésem hogy csak így nyersen jelentős veszteséggel kéne számolni. - Ezzel egyenlőre ez felejtős, azt mondják, hogy az istenek kezelni tudják a dolgot, nos én elhiszem, nem konyítok az istenekhez meg ilyesmikhez, leszámítva az alapot amit azrt illik tudni, de hogy most melyik rendszer hogyan működik, na arról már fogalmam sincs, vagy maximum minimális. Amúgy enyhén elmosolyodom a szavain amit az istennő felé intéz és még reflexszerűen megütögetem a vállát.
- Nyugi, nem emlékszik. - A tekintetem abba az irányba terelődik ahol a Hyppolyta megjelent az egész elején, ha látok ott valami torzulást a földön esetleg így innen a láncokon meg ilyesmiken kívül akkor elindulok arra, hogy esetleg jobban szemügyre vehessem a dolgot. Megmondom őszintén nem szeretek nyomozni, de most muszáj leszek, kétlem, hogy lenne bárki más jelenleg és a többieket elnézve éppen őket sem nagyon mozgatja, úgy értem az egyiknek fáj a feje, ahogyan elnézem nem is kicsit, a másik pedig a hazajuttatáson dolgozik, mivel ismeri a rendszert én pedig nem, eszem ágában sincs megkérdőjelezni, hogy miként. Szóval! Ha látok valamit akkor ott veszem alaposabban szemügyre, ha nincs semmi akkor a templom felé veszem az irányt, hátha ott találok valami érdekeset bent, ki tudja mit, de valaminek lennie kellett ami elindította ezt az egészet, úgy értem valakinek ki kellett engednie, nekem pedig egyetlen dolog jut eszembe.
- Nem kizárt hogy ez az egész egy nagyméretű áldozás volt, akkor pedig csak meg kell találni, hogy honnan indult. - Jegyzem még meg a többieknek ahogyan távolodom valamelyik célpontom irányába, ezt az egészet pedig azért feltételezem mert: Valamiért a maják jutnak eszembe, ők is áldozatokat mutattak be ezért-azért, másodszor pedig ha olyan börtönben volt mint az Elődök földjén az a ki tudja micsoda, akkor lehet hogy pár áldozatnál megrepedt a börtön, a többit pedig tudta ő intézni a repedéseken keresztül... Szóval ja, ha így van akkor az egész forrását kell megkeresni, hogy igazolni lehessen.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 02 Jún. 2014, 08:49

????. ????. ??.– Taipei romjai (Kína), Tian
Résztvevő: David Ethan, Vera Sylen és Ragnarr Odrson

Vera nem látott a közelben semmilyen boltot, ez a vallási negyed volt, itt csak templomok és efféle épületek voltak. így még ki kellett bírnia egy ideig ezzel. A görög nő megrázta a fejét Ragnarr szavaira.
- Megoldom – mondta. – Vannak kaszinóink erre is. Csak elmegyek az egyikbe és onnantól kezdve már el tudok jutni a saját dimenziónkba.
Lényegében tőle ez már amolyan elköszönés volt, mert szinte azonnal kocogva kezdett távolodni ettől a helytől a belváros irányába és a hármast magára hagyta. Nekik most már nem igen maradt más dolguk, mintsem a nyomozás. Így első ránézésre csak a tér volt itt, semmi több. Legalább is semmi olyan nyom és jel, amit David keresett, hogy lehetett volna. Igazából, így ha jobban belegondolnak már a hely is furcsa, jelenleg Taipeiben voltak, ami nem Japán, hanem Kína területe volt mindig is. És Kínának teljesen más istencsaládja volt, mint Japánnak. Ameddig a gondolkodással és mérlegeléssel voltak elfoglalva az égen hirtelen újra a feketeség jelent meg, mint korábban, amit Amatsu-Mikaboshi csápjai okoztak. Mindhárman hallották a nevetését, majd kínzó fejfájás mellett vesztették el az eszméletüket.
Amikor magukhoz tértek a fájdalom elmúlt, levegőt venni kissé nehézkes volt, mert a füst és hamu mindenhol ott volt. Most nappal volt, az egész város füstölgött, lepusztulva volt. A testek nem voltak ott mellettük. Mintha maga a káosz pusztított volna itt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Laura Slyen on Hétf. 02 Jún. 2014, 19:10

Nem igaz, hogy nincs itt a környéken egy patika sem. Csak templomok mindenütt. Próbálok megnyugodni és a halántékomat masszírozva enyhíteni a fájdalmon, több kevesebb sikerrel. Időközben elmegy mindkét istenség és azt mondják, majd ők mindent intéznek, mi csak nyomozzunk.
~ Hát ezzel a migrénnel igazán könnyű lesz gondolkodni.
Mondom gondolatban gúnyosan.
~ Valami azt súgja, hogy az agyam nem fejlődött kellő ütemben a képességeimhez képest. Talán a fejfájás, nem talán tuti, emiatt van a fejfájás. De most idő sincs a fejlesztésre, meg gondolom mód se nagyon van, hacsak nem olvasok el kismillió könyvet.
Az elmélkedésemet az zavarja meg, hogy az ég ismét kezd elsötétülni. Amatsu-Mikaboshi csápjai jelentek meg ismét az égen.
~ Ez nagyon nem tetszik.
Hirtelen elmémben a fájdalom felerősödik és az óriásira nőtt isten nevetése víz hangzott az elmémben. Ahogy a többiekre néztem láttam rajtuk, hogy ők is hallják a nevetést. Nem tudom, hogy a fejfájástól csak, vagy a mai nap egészétől, de egyszerűen képtelen voltam kibírni a nevetést. Azon kaptam magma, hogy a világ lassan sötétedik körülöttem és minden homályba vész.
Fogalmam sincs meddig feküdhettem ájultan, de biztosan sokáig, mivel, mikor felébredtem a teljes város lepusztult volt és a téren lévő testek is eltűntek. Az egész hely olyan kihalt volt és koszos. Még köhögtem is egy kissé a hamutól. Mintha valaki végigpusztította volna a várost, de akkor minket miért hagyott életben. Fogalmam sincs mi a fene történhetett.
- Itt meg mi történt?
Teszem fel a költőinek ható kérdést.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
-    
avatar
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Kaegan on Szer. 04 Jún. 2014, 19:44

A görög istennő megtalálja maga is az utat haza. Mielőtt bármilyen nyomozás kezdődhetne, újra hallani lehet a nevetést, elsötétült az ég és jött egy éktelen fejfájás is. Hogy mennyi idő telhetett el az eszmélet vesztés alatt talán nem is számít. Ami számított, hogy megváltozott az egész környezet. A halottak eltűntek, a városból csak egy füstölgő romhalmaz maradt, semmi más. Ragnarr már régen visszament volna Asgardba, hogy olyanoknak jelentse a történteket, akik nála sokkal inkább átláthatják a helyzetet és azt is, mit kell tenni. Erre viszont már nem volt szükség, hiszen Freydis megtette.
- Nem tudom mi történt. Sajnos csak harcos vagyok, nem mágus. Régóta szeretném már megtalálni a saját utamat a mágiához, de eddig még nem sikerült. Ti viszont segíthettek. a saját világotokat ti ismeritek jobban. Esetleg ti tudhatjátok, itt hova érdemes menni, ha többet szeretnék megtudni arról, hogyan szabadulhatott el ez a káosz istenség, vagy ki segíthette ebben, vagy kihez érdemes fordulni információért.
Rangarr nem ismerte Midgard világát, ő valami könyvtárat, skaldot, vagy nagy hatalmú mágust keresett volna meg, aki értheti milyen erők munkálkodtak itt, csak fogalma sem volt, hogy errefelé ilyet hol lehet találni.
avatar
Kaegan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 45
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Kaegan
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Sarah on Pént. 06 Jún. 2014, 18:37

A istennő már távozik is, neki még intek egy:
- Csáó. - Megjegyzéssel, majd pedig fojtatom az utam, hogy jobban szemügyre vehessem a kiszemelt áldozataimat, akarom mondani a területeket amiken talán lehet valamiféle magyarázat, de végül ami jó lehetőségnek tűnt semmit sem hoz a konyhára eredmények terén, így kénytelen vagyok csalódottan megvakargatni a fejem a kevés kis sétálás és nézelődés után. Felemelem a tekintetem az égre hogy átgondolhassam ismét, hogy milyen lehetőségeink vannak, ekkor pedig valami egészen érdekes történik, mondhatjuk, hogy egyedi is de pár perccel korábban már láttam ezt szóval annyira kifejezettenkinézetre nem érdekes, de az égen sötétség jelenik meg. Még hallom a nevetést minek hatására erős fejfájás kerít hatalmába, amitől kénytelen vagyok féltérdre esni és a fejemhez fogni.
~ Kibírod.. Kibírod... Ki.... ~ Végül is nem bírtam ki és tehetetlenül dőltem el a földön. Az ébredés már kellemesebb, csupán a légzés nehezebb, egy kevés köhögés után pedig azt is megtudom, hogy miért, azonban valahogy ez nem köt le, amíg ki nem nyitom a szemeimet, viszont az első gondolat ami átsuhan a fejemen így is az, hogy:
~ Mentális dolgok terén van még mit erősödnöm. ~ Még a földön is képes vagyok megvakargatni gondolkodóan az államat, majd pedig felállok és... Nos a látvány nem valami tetszetős és fogalmam sincs, hogy hol lehetünk, vagyis pontosabban, hogy mi lehet ez. Mindenesetre is az első dolgom, hogy megpróbálom elérni a tornyot, vagy ki tudja, megpróbálok körbe antennázni a mágusoknak, hátha, de van egy olyan érzésem, hogy nem lesz sok sikerem ezzel a próbálkozással, de mint mondtam, hátha. Viszont ha tényleg nincs semmi, akkor alaposan szemügyre veszem a körülöttünk lévő terepet, hátha látok valamit amit legalább követni lehetne, vagy megnézni, vagy éppen ki tudja, ebben a helyzetben fogalmam sincs mitévőnek kéne lenni.
~ Mivel ismerjük a jövőinket, főleg mi ottan a toronyból, ha ez hatalmas befolyással lett volna valószínűleg hallottunk volna róla, annak pedig nincs értelme, hogy esetleg átmenetileg megölt vagy kiütött volna minket, ha már mi eleve azért vagyunk életben hogy híreszteljük a dolgait, logikátlan lett volna és amennyi idő eltelt valószínűleg ha éhen nem is de szomjan haltunk volna az garantált. ~ Lehetségesnek látom, hogy ez valamiféle vízió, nem álom, ahhoz túlzottan valóságos és a többiek is túl valóságosan viselkednek, de ha ez valóban vízió, esetleg a jövő... Vagy az ő szemszögéből a dolgok? Hmm, azt hiszem ezzel kapcsolatban egyenlőre csendben maradok és kíváncsian nézelődök, aztán ha látok valami érdekeset elindulok az irányába miután jeleztem a másik kettőnek.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 07 Jún. 2014, 16:55

????. ????. ??.– Taipei romjai (Kína), Tian
Résztvevő: David Ethan, Vera Sylen és Ragnarr Odrson

Az első, amit a hármas érzett, hogy már nem volt tél, most kellemes idő uralkodott és ez nem csak az égő épületeknek volt köszönhető. A téli ruhájában mindenkinek melege volt így kissé lejjebb volt ajánlatos vetkőzni, ha nem akarták, hogy néhány perc alatt teljesen átizzadják az öltözéküket. Az ég ott volt a napon, körülbelül dél lehetett a szerint. David próbált kapcsolatot létrehozni a toronnyal, vagy éppen a lebegő várossal, de mindez nem sikerült. Nem volt a telefonoknak térereje, ahogyan a fejbe ültetett chippel sem lehetett kapcsolatot létrehozni. Egyáltalán semmilyen műszaki dolog nem működött, ami az egyébként a bolygó körül levő műholdhálózatot használta – ennek hála még a sivatagokban, vagy a tengerek mélyén is volt térerő, mert a hálózat sugara a teljes bolygót körbeérte és behálózta évek óta. Mindenki, még Ragnarr is tudta, hogy mágiával kiüthető volt a technológia, elég volt csak a Bukást megnézni és utána New Yorkot, de megannyi másik módon is kiiktatható volt ez, csak éppen senkinek sem állt szándékában. David tudhatta még, hogy az egész rendszert egyszerre kellett lelőni másodpercre pontosan ahhoz, hogy a mostani állapotok megszűnjenek, különben a műholdak önjavításba kezdtek és mindegyik képes volt tartalék műholdat kiengedni, hogy ne legyen fennakadás a kommunikációban.
David végül is elindult az egyik irányba és ha a többiek is mentek vele, akkor hamarosan az egyik utcán egy lepusztult és elhagyatott és felforgatott „újságost” találtak. Ezeknél lehetett külön olyan kis holografikus tabletet venni, amire mindig a legfrissebb hírek érkeztek meg. Voltak eldobhatóak is, mint annak idején ősidőkben a mobilok, de hosszú időn át megmaradóak is. Még most is volt néhány ilyen tablet az utcán heverve néhány egyben és nem is széttörve. Az utcák egyébként teljesen kihaltak, az épületek üvegei betörve, holttestek az utcán – bár leginkább már csak csontvázak voltak ezek. A szél végigsüvített az utcán, az egész hátborzongatónak hatott, főleg, hogy a süvítésen kívül, meg a szél okozta nyikorgásokon, illetve a csapat lélegzetvételén kívül semmit, de semmit sem lehetett hallani. Az egyetlen, ami talán furcsa volt, hogy a repülőjárművek – mivel 2048-ra már nem volt földi jármű, csak múzeumi darabként – közül egynek sem voltak a roncsai a földön. Nem látszott egyelten jármű sem sehol.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Sarah on Vas. 08 Jún. 2014, 01:10

Megpróbálok kapcsolatot létesíteni a toronnyal, de semmi és sajnos ugyan erre az eredményre jutok a Hókuszpókjainkkal, nuku válasz mindkét fronton, nagyon f@sza.
- Nem működnek a vonalak, minimális kapcsolat sincs, tehát a rendszeren lévő összes műholdat leszedte vagy leszedték valamilyen módon, szóval akármi is legyen nem kizárt hogy az egész bolygón ezek a körülmények uralkodnak. - Fejezem ki a többieknek is röviden, mielőtt belekezdenék egy kevés vetkőzésben. Itt, akárhol is legyen ez az itt igencsak meleg van, bőven nem tél, szóval nem tart sokba, hogy megszabaduljak a kabátomtól és feltételezhetően a pulóveremtől is. Az egyiket könnyedén csomagolom bele a másikba és göngyölöm össze majd csapom fel a hónom alá mint valami kis minimális csomagot és így indulok az utamra lefelé, aztán a többiek remélhetőleg követnek, bízom benne ezért nem tekintek hátra, az ép ész azt diktálja hogy jönnek mert általában ilyenkor logikus a horrorfilmekkel ellenben csapatban maradni és nem szétválni. Ha pedig már horrorfilmekről beszélek, végignézve az utcákon sehol semmiféle élet, úgy értem az ablakok töröttek, csontvázak, ezzel a széllel és csak a saját hangunkkal igencsak hátborzongató, ez tetszik, tényleg olyan mint valami jó kis horrorfilm, úgy értem oké oké sokan meghaltak meg minden de azért ez egészen egyedi élmény, volt már akciófilm, most horror, lesz mit mesélnem a kölykeimnek majd ha lesznek esti mesének vagy éppen ki tudja minek, igaz azok nem ezek a történetek lesznek, ezek után nem nagyon tudnának aludni, vagy legalább is nem rendesen. Elmosolyodom, majd pedig kellemetlenül megvakarom a fejem, ha valaki figyeli a képem akkor valószínűleg betegnek vagy minimum hülyének néz de nem tehetek róla, a halottakért már nem tehetünk semmit, a halálon szomorkodni pedig fölösleges, mindannyian tudjuk hogy van túlvilág, egyszerűen annyi bizonyíték van rá még a közeli történelemben is hogy az valami hihetetlen, igencsak elharapóztak ilyen téren a dolgok, meg hát az a rakat isten akik csak úgy rohangálnak köztünk. Szóval én egyszerűen nem tudom ilyen téren negatívan szemlélni a dolgokat, az élőt oltalmazni kell, de a holtakkal már nem tehetünk semmit. Az egyik utcán befordulva meglátok egy újságost, amin elégedetten vakargatom meg az állam.
- Főnyeremény? - Teszem fel a kérdést magamnak ahogyan közelebb sétálok és és érdeklődve nézem át az apró masinákat és próbálom meg főleg a hosszútávúakat aktiválni, hátha működik valamelyik. A kutakodással nem vagyok türelmetlen, alaposan átnézem mindet, de igazából az eső működőnél amiből több infó kivehető megállok, mert azért remélhetőleg működnek, mert jó lenne tudni hogy végül is mi is van és persze ha esetleg segítséget kapok arra nem fogok csúnyán nézni, sőt! Főleg hogy éppen egy szimpatikus társaságban is vagyok egy láthatólag megbízható istennel és egy szimpatikus hölggyel, ezzel a különleges külsővel pedig igencsak... Áh nem érek én most rá erre, vagyis de igazából bőven gondolkodhatok kutatás közben. Ha nem ebben a környezetben lennénk valószínűleg lenne értelme udvarolni, de most kétlem, hogy jó néven venné, mmmm nem mintha ez meggátolna, de akkor meg kéne teremteni azt a helyzetet, ez viszont igencsak problémás lenne most és nem nagyon van kedvem ezen is munkálkodni mellé.
~ Ó ha csak az ünnepség jól alakult volna. ~ Egy pillanatra gondolkodóan tekintek fel, majd pedig folytatom a kutatást, közben pedig minimálisan figyelem a környezetet is.
~ Óh, lesz még alkalom. ~ Még egy pillanatra elmosolyodom, majd pedig felöltve egy komolyabb arckifejezést kutatok és valószínűleg nem az életem nője. Még mindig képes vagyok megérteni, hogy a jövőbeli énem miért annyira boldog Aurora mellett, de az még annyira sokára lenne.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Laura Slyen on Hétf. 09 Jún. 2014, 10:01

Ahogy feltápászkodom feltűnik, hogy mennyivel melegebb lett az idő. Vagy a globális felmelegedést okolhatom, vagy pedig annyi ideig voltunk kiütve, hogy egyszerűen elmúlt a tél. Levetem a kabátomat, és mivel minden kellékem és cuccom a nacim és a vékony pulcsim zsebében van így nem kell kiszedegetni belőle semmit.
Remélhetőleg nincs annyira meleg, hogy a vékony pulcsitól is meg kell váljak, de ha mégis akkor leveszem  azt is, elvégre alatta még van egy váll kivágott póló is, muszáj hogy ilyen legen, mivel a pulcsin és a kabáton is vágást kellett ejtenem korábban, hogy fel vagy le tudjam azokat venni.
Először azon gondolkodom, hogy hasznát vehetném a csontkinövéseknek és arra akasztgathatnám a cuccokat, de aztán inkább elvetettem az ötletet és inkább én is összegöngyölve csaptam azt a hónom alá.
David elindulna valamerre, én pedig megyek utána, elvégre jobb ötletem nekem sincsen ebben a pillanatban.
Kisvártatva egy újságoshoz érkezünk, ahol néhány éppnek tűnő újság is maradt. David már nekilátott keresgélni, de amennyi van, szerintem el kel majd neki a segítség.
- Segítek.
Mondom mielőtt nekiállnék én is egy épp hosszútávra tervezett újság tabletet keresni. közben pedig fülelek, mert ez a kínos csend igencsak nyugtalanít a hullák látványa már kevésbé, mert lassan kezdem megszokni. Ha valami vagy valaki közelít azt én fogom megtudni és jelezni a társaimnak elsőként.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
-    
avatar
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Kaegan on Szomb. 14 Jún. 2014, 08:27

Rossz hír, hogy az errefelé bevált kommunikációs megoldások nem működnek. A táj is nagyon sokat változott és erre is jó lenne magyarázatot találni. A mágia furcsa dolgokra képes. Még az sem biztos, hogy bármi is megváltozott volna, lehet, hogy ők hárman egyszerűen csak ott fekszenek ájultan a többi halott között, csak épen nem holtan, hanem valami mély álomban.
- Először is találjuk ki, hol vagyunk. Fogalmunk sincs mi történt. Lehet, hogy valahová máshová kerültünk, lehet, hogy az egész világ változott meg, de az is, hogy csak egy álom az egész, aminek a foglyaiként az az őrült játszik velünk.
Az már érdekes kérdés,hogy mennyire lehet lazítani az asgardi sodronyon, hiszen ez nem olyan, hogy leveszek egy pulóvert. Az újságos jó lehetőség információt találni, még akkor is, ha Ragnarr annyira nem ismeri Midgard világát, mint a másik két társa. Minden apró információ érdekes lehet, ami legalább ahhoz közelebb visz, hogy mi történt itt.
avatar
Kaegan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 45
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Kaegan
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 14 Jún. 2014, 10:35

????. ????. ??.– Taipei romjai (Kína), Tian
Résztvevő: David Ethan, Vera Sylen és Ragnarr Odrson

Ami még hirtelen feltűnt a társaságnak, hogy a másik Földet nem látták az égen, pedig az mindig látszott, éjjel és nappal is a világ minden szegletéből. A pulóver maradhatott mindenkin, abban még éppen kicsit melegük volt, de teljesen elviselhető, simán pólóban volt a legideálisabb idő. Ragnarr nem igen tudta a sodronyinget levenni, de ő hozzá volt ehhez szokva, így őt annyira nem zavarta mindez. Az információs pultnál állt meg a társaság végül, ahol végül David nekilátott annak, hogy kutakodjon és próbálja még épnek tűnő tableteket beüzemelni. A legtöbb már lemerült és azért nem kapcsolt be, de egyet sikerült működőképes állapotba hozni. A megszokott holografikus panel* jött be a menüvel. Angolul volt alapértelmezésben, így ezzel nem kellett fáradnia a csapatnak, hogy mandarin nyelvről fordítást keressen. Több menü is megjelent, ahogyan lenni szokott, belföldi hírek, külföldi hírek, bulvár, időjárás, sportesemények, gazdaság, földön kívüli hírek. Ami még látszik rajta, hogy a legkorábbi hír, 2049. augusztus 13-a pénteki. A legutolsó pedig 2050. május. Itt már a hét napjai sincsenek kitéve és az adatok szerint csak ömlesztve voltak a hírek benne, a júniust pedig már nem érte el. Az utcán egyelőre továbbra is egyedül vannak, így bőven volt idő még tovább kutakodni és olvasni, noha még az is látszott, hogy a hírek egy része részben sérült, vagy nem érhető el, mert teljesen törődött, vagy olyan mértékben sérült, hogy az eszköz nem képes megnyitni azt.

* Úgy képzeljétek mint a Vasember filmben, hogy feljönnek a dolgok, amiket aztán bizonyos területen szabadon mozgathattok, forgathattok, kidobhattok stb.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Sarah on Vas. 15 Jún. 2014, 01:11

A keresgélésbe valóban kapok segítséget.
- Köszi. - Jegyzem meg mosolyogva, egy pillanatra feltekintve, majd pedig folytatom a kutatást, egyenlőre nem válaszolva az istenszármazékunknak mert... Nos egyrészt mert erre jobban koncentrálok, másrészt meg nem nagyon tudnék rá hasznos dolgot mondani, maximum megerősítést mert én is így gondolom, de ezek maximum csak feltételezések, viszont idővel van egy olyan érzésem, hogy kiderítjük vagy ki fog derülni magától, majd eldől, valamilyen módon de rá fogunk jönni, mert sak lennie kell még valaminek is legrossabb esetben amiről kiderül. Az egyik szerkezetet végül sikerül életre hívni, melyből kicsap a levegőbe a már megszokottnak nevezhető kezelőfelület.
- Győzelem! - Teszem hozzá az egészhez elégedetten, majd pedig rutinosan kezdek el kutatni az adatok között. A legrégebbi hír amit találok is érdekes módon későbbi mint ami dátumot írunk ( ha nem értelmeztem félre semmit, ha igen elnézést ), ami kifejezetten érdekes, plusz ahogyan elnézem a vége felé ömlesztettek a dolgok, és néhány dolgot már nem képes megnyitni, kellemetlen. Mindenesetre is hónaponként egy hírt nézek meg, úgy haladok, akkor is a legfontosabbakat aztán vagy megnyitja, vagy nem, a végén pedig már véletlenszerűen válogatok a hírek között és még jó, hogy gyors olvasó vagyok és hogy van két ember is aki figyeli a hátamat mert igencsak kellemetlen lenne ha valami a semmiből előlépve most meglepne mert teljesen bele vagyok merülve a kutakodásba. Főleg a belföldi híreket nézem végül is ha van rá lehetőség, másodlagosan pedig a külföldieket, a többi az nem tűnik lényegesnek, persze tévedhetek de akkor sem tűnik annak...
~ Meg kell néznem hogy kik nyertek nagyobb sporteseményeket, fogadásokon jól járnék vele. ~ Óh a zseni előtört a mélyből, hoho! Néha rálesek egy-egy fontosabb sporthírre is, hátha, ez meg kicsit csalás tudom de... Őszintén szólva nem nagyon zavar és ellenőriztessenek telepatával, kétlem, hogy fognak. Amúgy nem szokásom fogadni de azt hiszem most tehetek kivételt, a pénzt pedig ügyesen forgatva megtehetnék valami igencsak szépet, ami azt illeti nem a magam javán gondolkodom most, de nem nagyon akarok belemélyedni, ez még a jövő, vagy a múlt, vagy a vízión kívüli világ egyik várakozó meséje, amit lassabban is elérhetnék tény de jó lenne ha minél hamarabb belekezdhetnék.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Laura Slyen on Szer. 18 Jún. 2014, 11:26

A srác köszönetére csak bólintok és keresek tovább egy működőképes újságot. Már majdnem az összeset átnéztük, mikor David talál egyet, amelyet képes életre hívni.
Keresgél benne, ami pedig feltűnik, hogy a legkorábbi dátum is számunkra a jövőben volt.
David kissé viccelődik miközben keresgél. Nem veszem el tőle a pnelt de élek egy javaslattal.
- Próbálj rákeresni Amatsu Mikaboshi- ra vagy Káosz Királyra, tudni akarom mi a fenét csinált. Szerintem pedig időt ugrottunk valahogyan, csak azt nem értem, hogyan és miért.
Mondom miközben a környezetünket figyelem, elég jó kis célpontot nyújtunk így olvasgatás közben.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
-    
avatar
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 23 Jún. 2014, 10:36

????. ????. ??.– Taipei romjai (Kína), Tian
Résztvevő: David Ethan, Vera Sylen és Ragnarr Odrson

David könnyedén kitudta egymás alá listázni a híreket, minden nehézség nélkül. A címekben látható volt, hogy nem szerepelt Amatsu-Mikaboshi neve. Csak szokványos hírek voltak itt, amik láthatóak, ilyen olyan gyilkosság, baleset, politikai hír, bulvár. Semmi különleges, beleolvasva a hírekbe sem volt bennük semmilyen gyanús dolog. Azonban volt valami 2049. augusztus 13-n, ez egy pénteki nap volt. Mindez jó másfél évnyi időre volt attól, ami a triót érintette. A cikkek itt kezdtek eléggé sötét hangnemet venni, ez egy különleges esemény volt, utoljára 2014-ben volt ilyen. Egyszerre volt telihold és péntek 13. ebben már csak a babonások hittek, hogy a péntek 13-a baljós előjel. Itt az volt, az ég és minden feketébe burkolózott. A katasztrófák ekkor kezdődtek szerte a teljes Földön. A cikk az egészet a régi Bukással hasonlította össze, hogy ugyanolyan volumerű volt az egész. A Bukást mindenki ismerte a történelemből, 2019-ben történt, az AIM vezetője, Loki Laufeyson felfedte magát és a terveit, hogy ki akarja irtani a bolygót. Négy és fél milliárd ember halt bele ebbe, ekkor került a 2035-ig New Yorkon levő köd is a városra. Mindez történelem, az események pedig erre hasonlítottak, de az okozója… itt egy rész hibás volt a hírekben, a folytatás nem látszott. Majd az egész cikk legvégén, elsődlegesen a ma a bolygón élő 4 milliárd emberből kettő és fél milliárd halt meg. Az utolsó cikk 2050. tavaszának elejéről van, és eddigre igencsak megritkult a hírek száma is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Sarah on Szer. 25 Jún. 2014, 05:52

Vera szavaira rá tekintek kicsit gondolkodóan, de végül bólintok és rákeresek a névre, mind a kettőre de semmit sem talál a rendszer, amin kicsit zavartan vakargatom meg a fejem és döntöm oldalra.
- Hát úgy tűnik, hogy mégsem volt akkora nagy szám, legalább is nem a mi síkunkon. - Végül sorba állítom a híreket és úgy kezdem el olvasgatni, egy jó darabig pedig tipikus hírek, gyilkosságok meg egyebek, meg persze sporthírek, jegyzetelem ám a fejemben, hogy kikre kell majd fogadni! Egy ideig tehát semmi különös nincs bennük, minden átlagosnak tűnik, míg nem az egyik cikk neki nem kezd egy borús jóslatnak, a többi meg azt követően katasztrófákról számol be, olyanokról mint a Bukás, ráadásul leírják a kezdetét is, de úgy tűnik, hogy az pont hibás és nem tudja beazonosítani, hogy mi van odaírva, kellemetlen.  
- Amúgy lehet, de az is lehet, hogy egyszerű vízió. A jövőnkben egy szót sem szóltak erről. - Jegyzem meg, bár valószínűleg a második feléből nem sokat fog érteni. Mindenesetre is nekikezdek a nagy esemény utáni cikkek újbóli átnézésének, hátha benne van utalásszerűen, hogy mi volt az egész katasztrófa kezdeményezője és persze hogy hol lehetnek a legnagyobb biztonságban az emberek, ha nem a környéken akkor rajtunk kívül itt valószínűleg mindenki, vagy legalább is túlnyomó többség halott. Bármi is ez az esemény, figyelmeztetve lettünk és tudjuk az időpontját kb, amit azonnal fejbe vések a nyertes fogadások mellé, hogy ha nem is sikerül kideríteni, hogy mi volt az okozó akkor legalább tudjuk, hogy mikorra kell készülni, vagy ennek megfelelően észre tudjuk venni a jeleket.
- Lassan talán haladnunk kéne. - Jegyzem meg ha már nagyon a vége felé vagyok de még mindig nincs semmi.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Kína (Tian)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.