A Hall

14 / 17 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Bishop on Szer. 30 Jan. 2013, 18:54

Közben kiderül, hogy még telepaták is lehetnének itt akik figyelhetnének, na ez azért már kicsit sok a jóból, én perverz elmémben ne turkáljon senki, az privát szektor, biztos van erre is valami jogszabály... szart is ki lehetne talán perelni az illetőből ha bizonyítható... ebből fogok megélni. Közben Csilla jobban kifejt dolgokat, oké azt hiszem kezdem eléggé megkedvelni, bár ez gyanítom csak a zombi gyártó aurája miatt van, de akkor is. Nem szoktam embereket megkedvelni.
- Hűha te aztán hús-vér csaj vagy. -vigyorodok el- Nem kerülgeted a témát, meg adod az ártatlant és ehhez hasonló szerencsétlenkedések. Engem aztán végképp nem zavar ne aggódj.
Válaszom után nem sokkal tesz még egy ajánlatot, a kis perverz... Persze rögtön kiderül számomra, hogy igazam volt, tanult táncolni, gyanítom nem fogok nyerni de hát azért erre mégsem lehet nemet mondani.
- Legyen. Tartom a tét. De a helyedben vigyáznék ki ne kapjak, tudod egy évig tanultam táncolni az előző sulimban, és kötelező órák voltak szóval tettem az egészre.
Mondom olyan nagyképű stílusban mintha az egy év helyett tízet említettem volna és a mondat végén azt ecseteltem volna milyen jól ment. Mikor Csilla megáll egy kicsit persze én is felveszem az alapállást, és majd csak lesz valami.
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Sarah on Szer. 30 Jan. 2013, 23:52

Nos, így végig gondolva igaza van és örülök, hogy így vélekedik, persze már egy jó idő eltelt... Nem vagyok benne biztos, hogy valóban úgy is gondolja, mint ahogyan mondja, vagy legalább is hogy magától úgy gondolja, de ez éppen most nem is igen érdekel, alap esetben érdekelne de... Ha ellenére lenne, akkor úgyis képes lenne ellenkezni, viszont egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki bármit is meg fog bánni, amiben megint csak nincs semmi meglepő.
- Ez is csak egy oldalam, de... Hmm, fölösleges lenne ebbe belemenni. - Úgyis itt lesz még egy ideig, lesz ideje megismerkedni velem alaposabban is, már ha meg akar majd alaposabban ismerkedni, én reménykedem benne, hogy igen, mert az eddigi viselkedése alapján egészen szimpatikus, persze én meg ítélhetek túlzottan gyorsan, de... Nos nem hiszem, hogy így tennék éppenséggel. Ami most lényeges, hogy belemegy a táncba, aminek nagyon örülök, a szavaira pedig szélesen elvigyorodok.
- Óh, már majdnem megijesztettél. - Válaszolok neki kissé cinikusan, bár inkább csipkelődve, semmiféle sértő szándék nincs mögötte.
- Nem mintha tartanék a fogadásunk eredménye miatt, amúgy is kíváncsi lennék hogy mennyire vagy... Kreatív. - Jelentem ki kissé kacéran, bár ez a beszéd igazából már csak azért van, hogy egy kicsit több időt adjak a felkészülésre, egy év az nem sok... Főleg úgy hogy nem igazán érdekelte. Szóval nem sokra számítok, de ki tudja, nagyon bízok benne. Miután úgy érzem, hogy eléggé biztos a helyzet, egy utolsó igazítok a tartásomon, majd pedig ritmusra lépdelni kezdek, eleinte kissé lassan, bár a mindennapi keringőzésnél gyorsabban, ha pedig biztosnak érzem az ő részéről is, akkor emelem a szintet nagyjából versenyszintre és reménykedek. Ma este szeretnék fáradtan az ágyba esni.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Serena Davidson on Csüt. 31 Jan. 2013, 11:31

~ Tina és Zaphire ~
A kezeim körül eltűnt a holdfény és felnéztem a lányra.
- Azért van néhány állat itt a kúriában, a diákok tarthatnak háziállatot – mosolyogtam. – Ha szeretnél egyet később, akkor, ha már nem lesz démonveszély sehol elmehetek veled egy állatkereskedésbe, hogy vegyünk valamit.
Gondolkodtam, hogy hány féle állat van itt a házban, tény, hogy nem tartottak sokan állatot, valamiért senki sem élt ezzel.
- A bátyámnak van egy kutyája, amit az apjától és a feleségétől kapott még 2021 karácsonyán. Mielőtt félreérthető lenne, a bátyám nem vérszerinti a rokonom, csak anya neveli egészen picit kora óta. Farahnaz, az egyik végzős diákunk, ő készítette Veszélyt is, ő is kutyát tart. Bea pedig – mutattam a vörös lányra ismét. – Ő az utolsó táborozás alkalmával egy cicát mentett ki Staten Islandről és őt hozta haza.
Azt már nem tettem hozzá, hogy ki is az apja a bátyámnak és ki a felesége, mindig titokban érkeznek, ha jönnek, így jobb ha nem igen tudják, hogy Föld legnagyobb és leggazdagabb királyságának hercege a pici Namor.
- Persze, mutasd nyugodtan, csak arra kérlek, hogy ne erőltesd túl magad, szóval miattam ne akarj többet mutatni, mint amire képes vagy. Az egészséged fontosabba.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Kira Sign on Csüt. 31 Jan. 2013, 18:41

>Zaphire<
Mikor mesélt a kollégiumban lakó állatokról csak mosolyogtam és fegyelmesen hallgattam a nő szavait.
~ Veszély? Biztató neve van. És készítette? Mi lehet?
- Veszélyt készítették? Amúgy pedig ki vagy mi ő?

Mikor a meg erőltetésről esik szó, csak mosolyogtam ismételten mielőtt válaszoltam neki.
- Nyugi, nem fogom.
Mondtam nemes egyszerűséggel, majd kinyújtottam a tenyerem, miben nemsokára egy kis kolibri alakja körvonalazódott ki. Mikor már nagyjából élő volt, kicsit megrázta magát, majd lerepült a tenyeremről, majd néhányszor körberepült bennünket játékosan. Két perccel később, már kezdett elfogyni az "ereje" és a farktollai kezdtek elmosódni, csíkot hagyva maga után a levegőben. Felemeltem a kezem, mire a kismadár leszállt rá és csendben tekintett körbe onnan. A farktollai már nem voltak teljesek, de azért a kismadár nagyjából épségben még ott pihent a kezemen. Odanyújtottam Zaphirenak a kis teremtményt.
- Ha szeretnéd megsimogathatod. Még pár másodpercig nagyjából épp lesz de aztán eltűnik ő is.
- Ugye milyen édes.

Ha elfogadja az ajánlatot és átveszi a madarat akkor az még fél percig ott csücsül a tenyerében, majd energiává alakul, ha pedig nem akkor az én kezemben teszi meg ugyanezt.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Bishop on Csüt. 31 Jan. 2013, 20:37

Csilla is elég jó stílusban válaszol, vette a lapot, ez jó. Még elárulja, hogy nincsenek kétségei a végeredmény illetően, szóval elég sokáig tanulhatott táncolni, ójaj azért remélem annyira nem vág fel, mint ahogy pl én tenném.
- Kreativitásom az adott témától függ. - válaszolom
Majd pedig én is szépen beállok és felkészülök, azt hiszem tényleg rendesen meg akar táncoltatni, jó nem mondom, hogy ez egy olyan nagyon rossz dolog vagy program de akkor is valamennyire furának tűnik, na mindegy mindenkinek lehet valami vágya. Igyekszem mindent tőlem telhető legjobban csinálni, remélem egy ideig még sikerül tartanom a lépést. Azért rendesen koncentrálok és nem csak félvállról veszem a dolgot, bár ez inkább csak az időtartam nyújtásában segít majd. Viszont ha már nem érzem biztosnak a léptem, nem nagyon erőlködök tovább, pont jó lenne véletlenül megbotolni és elesni, k-rva ciki lenne, ezt meg én nem kockáztatom meg.
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 01 Feb. 2013, 06:25

~ Tina és Zaphire ~
- Már említettem, hogy ő a biztonsági rendszere az iskolának, egy android – feleltem mosolyogva. – Mindent láthat és hallhat, ami az iskolában történik, így ha valamelyik diák véletlenül rosszul lesz, mert esetleg túlhajszolja magát és túlerőlteti a képességét, akkor azonnal a segítségére tudunk menni. Volt már rá példa, hogy valaki elájult emiatt. És ő vezeti a Veszélytermi órákat is Mr. Wrighttal együtt.
Figyeltem a megjelenő madarat, majd inkább Tinát, meglehetősen ügyesen használta már a képességét. Mikor felém nyújtotta a madarat megráztam a fejemet, hogy nem veszem át.
- Ügyes vagy – dicsértem meg. – Nem köszönöm, nem veszem át, én kutya párti vagyok inkább. És ott is csak olyanokat szeretek, akik képesek teleportálni.
A teleportálós részt úgy mondtam, hogy nem igen lehetett eldönteni, hogy ezt most viccnek szántam, vagy pedig teljesen komolyan. Pedig ez votl a valóság, imádtam Lockjaw-t és Puppy-t, noha rajtuk kettőjükön kívül nem is ismertem ilyesfajta lényt, bár egy másik embertelen nőnek, azt hiszem Amara, volt egy szárnyas kutyája is, még ő is aranyos volt. Azt hiszem, hogy túlságosan sok időt töltök szupererővel rendelkező személyek között.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Kira Sign on Pént. 01 Feb. 2013, 09:35

>Zaphire<
Mikor veszélyről mesélt, csak a fejemhez kaptam.
- Tényleg mesélted már. Bocsi, kezdek fáradni.
Mosolyogtam magamon és a feledékenységemen.
- De ezért jó tudni róla többet is.
Mikor az állatokról mesélt, hogy melyeket szeret, felvontam a szemöldökömet.
- Ööö. Ezt most szó szerint értsem? Vagy pedig csak arra gondoltál, hogy csak úgy eltűnnek ha egy egy másodpercre nem figyelsz?
~Mondjuk a mai nap után, kevés furcsaság tudna már meglepni. Már abban is hinnék, hogy vannak kentaurok, valamilyen mutáció folytán.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 01 Feb. 2013, 10:34

~ Tina és Zaphire ~
Csak elmosolyodtam, amikor a fáradtságot felvetette.
- Lehet, hogy lassan menned kéne akkor pihenni – vetettem fel. – Hosszú nap volt ez számodra, sok újdonság, információ.
Úgy véltem, hogy mindezek ellenére nemet fog mondani, hogy még bírja és nem kell neki pihenés. Minden kamasz ilyen, én sem tudtam ilyenkor aludni, amikor ennyi minden jelentkezett egyszerre. Mindent tudni akartam, és nem számított, hogy már szinte állva elalszom. A legemlékezetesebb, amikor megtudtam és felfogtam, hogy ki és mi is a bátyám valójában. A lány reakcióján önkéntelenül is felnevettem, amikor felvonta a kutyás megjegyzésemre a szemöldökét.
- Szó szerint értettem. Egyről lehet, hogy te is tudsz, általában Attilan királynője mellett látható „kutya”, Lockjaw, ő ilyen, a tévében és neten elég gyakran feltűnik róla kép. És a bátyám kutyája is képes teleportálni, Puppy. Vele találkozni is fogsz valószínűleg, ha máshol nem, majd az óvodába nézz be.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Kira Sign on Pént. 01 Feb. 2013, 16:42

>Zaphire<
Mikor az álmosságról beszélt és arról, hogy feküdnöm kéne, csak mosolyogtam.
- Nem vagyok még álmos.
Mondtam, de közben próbáltam elnyomni egy ásítást. Igazából már a testem fáradt volt, de az agyam még pörgött és túl izgatott voltam ahhoz, hogy aludni menjek. De majd fogok aludni, de még nem.
+Majd ha már nagyon nem bírom ébren akkor majd lépek.
Amikor a kutyákról mesélt, továbbra is figyelemmel kísértem a mondatait. Fáradtan, de figyelmesen.
- Attilan királynője. Ismerős valahonnan, de most valamiért nem tudom felidézni. Igazából teleportálnak, ez érdekes. Ezek szerint unikornisok is vannak?
Kérdeztem tőle kuncogva.
Mikor mondta, hogy az óvodában megtalálom őket, csak felkacagtam.
- Kicsik is vannak? Vagy csak állatkölykök? Mert elképzeltem egy kutyát miközben megrohamozza egy csapat gyerek, ő pedig simán kiteleportál közülük. Praktikus tulajdonság.
Jegyeztem meg, majd megpróbáltam elnyomni még egy ásítást.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Sarah on Pént. 01 Feb. 2013, 19:03

Az utolsó megszólalására már nem válaszolok, erre talán nem is igazán tudnék mit mondani, mert hát.. Tényleg mégis ugye mit lehetne? Szóval megy a tánc... Aztán még mindig megy, s nem sokkal utána még mindig megy, ami komolyan meglep, mert hát egy év tánc és még mindig bírja, szóval egy kicsit lassítok a tempón, mivel versenyszinten nem tanácsos beszélni, bár tényleg csak egy picit lassítok, csakis azért, hogy megjegyezhessem:
- Ahhoz képest, hogy egy évig tanultál csak táncolni, meglepően jól megy. - Lehetséges lenne, hogy van tehetsége hozzá? Hát, a legtöbb ember azt se tudja, hogy van tehetsége például az énekléshez, illetve néhányan pont fordítva vannak ezzel, tehetségesnek vélik magukat, de végül kiderül, hogy egyáltalán nem megy nekik... Megvárom, hogy válaszoljon, már ha úgy néz ki, hogy válaszolni akar és ha nem tudok mit hozzáfűzni, akkor gyorsítok újra, na meg persze ha nem bánja, természetesen nincs szándékomban kellemetlenséget okozni neki bármivel is, csak szeretnék elfáradni, hogy olyat aludhassak amilyet már nagyon régen nem... Azt a fajtát amibe hót kómásan kerülsz be és teljesen kipihenten ébredsz az ébresztőóra előtt, régen volt benne részem, túlzottan is régen, vagy legalább is nem emlékszem, hogy a közel múltban lett volna ilyesmi.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Bishop on Pént. 01 Feb. 2013, 19:43

Elég sok ideig táncolunk, na azért bevallom lehet csak én érzem így azért mert figyelnem kell a lépéseimre és nem megy ilyen tök nyugodtan reflex szerűen. Mikor már elég jól benne vagyok azért a ritmusban, Csilla lassít, hogy tudjon valamit mondani, azért ez egy picit megakasztja az eddigi tempóm, közben kiderül, hogy meglepi az eddigi teljesítményem, bevallom engem is. Nem válaszolok csak elmosolyodok, elég lesz az is, állítólag az többet ér, vagy mit tudom én mi a kitalált kamu szöveg az ilyenre.
~ Igen talán ha koncentrálnék dolgokra akkor jobb eredményeim lennének más téren is... na de persze az idő pénz nem lehet csak úgy mindenféle szarra pazarolni.
Még egy ideig tartom a tempót de már azért érzem nem sokáig, így egy idő után lassítok.
- Elnézést, azt hiszem ennyi telt most tőlem. Túl jó vagy.
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Sarah on Pént. 01 Feb. 2013, 20:17

Nem válaszol, csak mosolyog, de nekem így is tökéletes, mivel így nem kell válaszolni és vissza állíthatom a tempót, igaz ez már nem tart oly sokáig, sajnos, muszáj vagyok lassítani, hiszen a partnerem is ezt teszi. A szavaira elmosolyodok, de nem beképzelt módon, vagy amolyan " igen, pontosan így van " kifejezéssel, nem, ez a fajta viselkedés rám nem jellemző ilyen helyzetben, ez inkább csak egy kedves mosoly, mint mindig.
- Ne túlozz. - Szólalok meg végül kedvesen.
- Ez is sokkal több volt, mint amire legelőször számítottam, bár furcsa ezt belátni, de egy év az mégsem olyan nagyon sok... Nem gondolkodtál még azon, hogy táncolni kezdj? Tudod, ha másért nem... Sok hozzám hasonló nő imád és tanul is táncolni. - És mind eléggé türelmesek tudnak lenni, ezt tudom, tapasztaltam is már, anno sosem lettem lecseszve azért, mert véletlenül ráléptem más lábára, legyen az nő vagy férfi, igaz másik lánnyal furcsa volt eleinte táncolni de tulajdonképpen az is ugyan olyan, mint bárki mással... Csak valamelyik félnek tudnia kell a férfi lépéseit.
- Amúgy... Szerintem ezt nyugodtan vehetjük úgy, hogy nyerted a fogadást. - Nem, nem fárasztott le, legalább is nem nagyon, de megpróbálta én pedig nagyon értékelem és mint mondtam... Kíváncsi lennék, hogy mennyire kreatív.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Bishop on Pént. 01 Feb. 2013, 21:06

Na azért úgy érzem nem túl zseniális képességeimmel is egész jó volt, legalábbis ezt gondolom abból, hogy azt mondja el kellene járnom táncra... nekem, táncra, homályos emlékeimből még feltűnik egy egy pillanat mikor egykor nagyon ki voltam akadva, hogy tánc óráim is lesznek. Sok mindenre rá lehet engem venni, de ez azért más.
~ Nem. Nem. Nem. Nem. Nincs semmi esély rá... na ezt fogalmazza meg az ember normálisan.
- Hát igazából a tánc soha nem volt a kedvenc elfoglaltságaim egyike. Ezért utáltam az órákat is. Persze így itt most más... de egyébként. Nagyon nem az én stílusom, bocsánat.
Talán ez egészen elfogadható válasz, tőlem meg egyszerűen mesteri, nem is értem miért nem egy egyszerű mészpicsába szókapcsolattal rendeztem le. Meglepetés, hogy azt mondja megnyertem a fogadást, elég perverz vigyor ül ki az arcomra.
- Úgy érzem nagyon teljesíteni akarod a kívánságaim. -de mielőtt még képzelegni kezdek gyorsan témát váltok, faszomfog beállni ilyenért, se- Egyébként ez a Veszély a légteret is figyeli? Mármint van itt olyan hely, ahol tudnék dohányozni?


A hozzászólást Bishop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 01 Feb. 2013, 22:06-kor.
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Sarah on Pént. 01 Feb. 2013, 21:40

- Kár, de ha nem akkor nem, isten ments hogy belebeszéljelek bármibe is amit nem akarsz. - Ez viszonylag egy eléggé rövid kifejezése annak, amire gondolok... Mert amire gondolok, azt talán percekig tudnám jelenleg ecsetelni, mert tényleg nagy kárnak látom, hogy a lehetséges tehetségét nem élvezi és nem kíván foglalkozni vele, de ez az ő dolga és mint ahogyan mondtam is neki, ha nem akkor nem. A perverz vigyor jelenleg különösen tetszik, a szavaira pedig jómagam is elvigyorodok, bár nem oly nagyon, csak egy kicsit, mondhatni finoman.
- Mint mondtam, érdekelne, hogy mennyire vagy kreatív. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy volt különösebb választásuk. - Ez tény, már korábban azt hiszem említettem, hogy jobb szeretem ha úgy történnek a dolgok, ahogyan én akarom... Vajon önző vagyok? Nos... Nem, csak biztosabbnak érzek úgy mindent az életemben, ha magam irányítom azt minden téren, általában meg másokra is figyelek, lételemem, hogy ha csinálok valamit és van rá lehetőségem, akkor figyelembe veszek másokat is, hogy értük tudok-e tenni valamit, vagy feldobni a napjukat, tenni értük valami jót, mert mégiscsak figyelnünk kell embertársainkra is... Ez pedig nekem hangzik most így furcsán, embertársaink.. Hmm, ha nem jön össze valamelyik a két nagy álmom közül, amit nagyon sajnálnék, lehetséges, hogy orvoslással szeretnék foglalkozni. Vajon lenne elég eszem nekem hozzá? Fogalmam sincs. Hmm, szeretném tudni a jövőmet de... Ha tudnám, biztosan máshogyan cselekednék és azt meg nem szeretném, bár ha valami szörnyű, akkor lehet jobb lenne... De csak nem csinálok semmi olyasmit, milyen furcsa így belegondolni, de inkább elhessegetem a gondolatokat, most van valami ugyanis, amire válaszolni kéne.
- Hát... Fogalmam sincs, idebent egészen biztosan nincs olyan hely, odakint az udvaron talán. - Fogalmam sincs, nem dohányzok, nem jártam utána, csak ez tűnik logikusnak.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Bishop on Pént. 01 Feb. 2013, 22:18

Remek, nem akar felesleges köröket azzal lefutni, hogy megpróbál erre rábeszélni, ez se megy az idegeim kárára, éljen. Aztán megint előjön a kreatívság, elég furcsán használja ilyenkor, de végülis tök érthető, én magamban már mosolygok, lesz az valami, olyan jó kemény hardcore félét érzek, azért egy ilyen testű csajjal már lehet mit kezdeni. Na de nem kezdek korai képzelgésekbe, felesleges. Inkább az jut most el a tudatom fókuszába, hogy gecire oda kell figyelnem, hogy valami alkalmas helyett találjak, vagy alternatív módszerek.
- Nem baj majd megoldom -mondom főleg magamnak- Amúgy neked mi a képességed? Még nem is kérdeztem, pedig érdekelne.
Hehe, vicces lesz ha elmondja, igaz hogy én már tudom, de pont ez a lényeg.
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Sarah on Pént. 01 Feb. 2013, 22:42

Először csak bólintok a szavaira, miszerint megoldja, rendben, bár nem hiszem, hogy olyan nagyon lecsesznék vagy hogy bármi komolyabb büntetést kapna csak azért, mert dohányzik... Tulajdonképpen az embernek magának kell eldöntenie, hogy mennyire becsüli az egészségét, persze vannak akik ezt nem így gondolják, de akkor is az ő teste. Eztán az erőmről kezd el érdeklődni, ami, bár lehet, hogy lenne rá okom, nem érint kellemetlenül, őszinte ember vagyok, bár nem akartam az orrára kötni, mert pofátlanságnak éreztem volna csak úgy előjönni vele, de így hogy kérdezte, nincs okom, legalább is nem érzem úgy, hogy lenne okom titkolózni.
- Hogy is fogalmazzam meg egyszerűen... Körbevesz egy néhány méteres aura amiben az emberek megkedvelnek, felkeltem a figyelmüket, meg ehhez hasonlók. Mondjuk úgy hogy könnyen barátkozok ennek hála... Bár őszintén szólva szerintem enélkül is könnyedén menne. Mindenesetre is ha túl sok időt töltesz benne akkor... Elkezdesz kötődni és a hatás eltolódhat pár napra, de rajtad eddig nem látom a jellegzetes dolgokat, amiket másokon tapasztaltam, nem vagy olyan mint egy mániákus, vagy függő. Különben már oda vittelek volna egy tanárhoz. - Tulajdonképpen teljesen egyhangúan és nyíltan közlöm, számomra végül is ez teljesen átlagos és így végül is sikerült egészen egyszerűen leírni, azt hiszem.
- Na és te mit tudsz? -

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Bishop on Pént. 01 Feb. 2013, 23:01

Csilla teljesen lazán elmondja a képességét, az ő megfogalmazásában azért nem tűnik olyan brutális zombiaurának, bár azért a függőség meg oda vinne egy tanárhoz ha úgy látná sok lesz ad a dolog élének. Ettől függetlenül elég jó képesség lehet, csak mondjuk akkor szarha valaki pont emiatt kerül. És ez eszembe is juttatja, hogy tényleg vigyázni kellene, még bekerülök valami zombis filmbe a végén.
- Elég jó képesség. Azt hiszem rám is hatással van, mondjuk alapból függő vagyok, bár ez a tánc... szóval nem tudom, le van szarva.
Most ebből nem fogok akkora ügyet csinálni, ha mégis bezombulok, talán ha egy ideig kerülöm akkor a probléma megoldódik magától. Na jó, ha éhes leszek megyek enni és ezzel meg is oldom majd a dolgot, ahogy kilépek az aurából, remélem... Mikor rám került a sor, hogy mi a képességem még egyszer átgondoltam a megfogalmazást nem sűrűn szoktam így leírni.
- Ha megsérülök akkor tudom magam a környezetben lévő nem szerves, szilárd anyagokkal gyógyítani. Légneművé válnak én pedig magamhoz szívom, vagy beszívom az anyagot. Semmi extra.
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Sarah on Pént. 01 Feb. 2013, 23:44

Nos, nem kezd el hirtelen távolodni, aminek örülök, sőt, inkább tűnik úgy, hogy tetszik neki, vagy legalább is jónak találja és valószínűleg már a hatása alatt van, pedig amúgy tényleg nem látszik rajta, teljesen normálisan viselkedik, legalább is én azt veszem észre rajta, bár ha jól értem, magától valószínűleg nem lett volna hajlandó táncolni, azt hiszem, nem vagyok benne biztos.
- Ez esetben néhány napig még érezni fogod a hatását, de nem hiszem hogy olyan hű de nagyon vészesen érintene téged... Amúgy meg ha te mondod, neked elhiszem, de eléggé kellemetlen hogy általában engedélyt kell kérnem ahhoz, hogy bárkinek is a közelébe menjek... Mondjuk ezt mostanában hanyagolom, ha bárkit is zavarna akkor úgyis a tudtomra adná. - Azt nem említem meg, hogy az első nap egyből két összetűzésbe is keveredtem csak emiatt, persze azóta ez meg lett oldva és kedvelem mindkettejüket... Mindhármójukat. Három az? Igen három. Megosztja velem, hogy ő maga mire képes és nem vagyok benne biztos, hogy értem.
- Tehát azt mondod, hogy képes vagy tárgyakat átalakítani levegővé és azokat beszívva gyógyítod magad... Bármilyen tárgyat? - Érdekesnek tűnik és ha jól értelmeztem, akkor igencsak király is egyben, ami nem mindig mondható el, de szilárd tárgyakat belélegezni... Hűha.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Bishop on Szomb. 02 Feb. 2013, 00:26

Igen jól gondoltam a képességének meg van az a hátránya is, hogy valakit zavar ha a közelében van és emiatt kellemetlen lehet a dolog, mondjuk azt is elmondja hogy ez a probléma valamennyire már meg van oldva szóval semmi gond.
- Ne aggódj, ha engem zavar valami általában indiszkrét módon, hangosan, nyomatékosítva elmondom mi a bajom. Van akit ez zavar, de hát én ilyen vagyok, nem fogok valamilyen szánalmas álarcot magamra erőltetni.
Azt hiszem a lehető legpontosabban megpróbáltam leírni a képességem, mégis úgy tűnik nem világos neki teljesen, nem fogta fel vagy én voltam olyan szerencsétlen, hogy érthetetlenül fogalmaztam, nos mivel bennem nem lehet hiba, na mindegy.
- Jah, szilárd anyagokat légneművé varázsolok és magamba szívok, így meggyógyulok. Persze ennek is van határa, maximum talán egy kiló anyagot tudok felhasználni, és eddig csak puhább dolgoknál, ruha, papír, egy csomag rágó, doboz akármivel működött. Gyémánt falnak hiába ugrok neki.
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Shadow on Szomb. 02 Feb. 2013, 04:01

Figyelmesen hallgatom Alicia szavait, amikkel eléggé közelharcot vív, hogy kis is tudja mondani őket, s bár biztatón rá mosolygok, nagyon is látom, érzem, hogy egyre jobban zavarban van, azaz tényleg nagyon fontos dolgot akar mondani, amit végül nagy nehezen el is mond és nem vágok bele a szavába addig amíg nem végez, azaz úgy nem érzem, hogy egyenlőre végzett. Nem lepnek meg a szavai, mert számomra is közelebb került ő is még ott Raft-on még ha nem is mondtuk ott ki, és azóta se, de most ez megtörtént és örülök neki.
- Köszönöm - mondom csendesen, majd közel húzom, azaz közelebb egy szoros lassúzásra, hogy a fülébe tudjak súgni.
- Köszönöm hogy elmondtad, hogy hogyan is érzel irántam, s eme érzés kölcsönös. Már ott megtetszett benned, eme szeretni való oldalad, amit most is mutatsz – mosolyodok el még jobban, bár ezt most nem látja, de azt érezheti, hogy úgy tartom köze megölelem, bár ez lehet másnak nem tűnik többnek, mint az egyszerű kis tánc része, azonban ő érezheti, hogy ennél ez több. Sokkal több. Ennyi figyelő szempár előtt nagyon többet úgy se tudok tenni. Most örülnék egy olyan bűvész trükknek, hogy kettőnket eltüntessem olyan helyre ahol senki se zavar, de ez egyenlőre még nem fog összejönni, a közeljövőben biztosan. Így élvezem az időt amit legalább így együtt tölthetünk.


_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 514
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Cardas on Szomb. 02 Feb. 2013, 13:10

~ Aaron és Bea ~
- Á, dehogy furcsa. Valahogy, mióta ide járok suliba, egyre kevesebb dolog tud meglepni - mondom Beának.
Valahogy olyan sok érdekes, nem normális és irreális dolgot és személyt láttam már az elmúlt hónapokban, hogy szinte természetesnek tűnnek ezek számomra. Jó, azért van jó pár dolog, ami meglep, ha mondjuk, egy új diák jön valami rendkívüli képességgel, meg a veszélytermi órák is ide tartoznak.
- Lehet nekem is kéne valami háziállat – felelem elgondolkodva. – Mondjuk, nem kezdeném nagyban, talán egy hörcsög megtenné így első próbálkozásra. Az nem hagyna szőrcsomókat, csak a ketrecében – teszem hozzá.
Befejezzük a táncolást, amibe ez idő alatt eléggé belejöttem, majd megcélozzuk az egyik finomságokkal megrakott asztalt. Nem is tudom, mivel kezdjem. Mielőtt választhatnék, Bea megkérdi, mi történhetett Jonah és Évi közt, hogy a lány ilyen gyorsan lelépett. Kicsit furcsálom, hogy Évi felől kérdez, mert nemrég még szépen kiakadt rá azért a puszi miatt.
- Hát, Jonah az szerintem jól ért hozzá, mit kell mondani, ha ezt az eredményt akarja elérni. De szerintem nem kellett sok hozzá, Évi elég… nem is tudom, érzékeny.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
avatar
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Serena Davidson on Szomb. 02 Feb. 2013, 16:12

~ Aaron és Bea ~
A lány is bólintott, igaz volt, hogy mióta itt vannak a korábban teljesen furcsa dolgok mindennaposnak kezdtek tűnni a számukra és a számára is. Olyan sok különleges képesség volt itt, illetve, amilyen sokszínű diákok voltak itt, idegenek is, meg démon. A tanárok között istennő is és még sorolhatta volna.
- Azt hiszem, hogy igazad van – adott végül igazat a fiúnak.
A hörcsögre elmosolyodott.
- Majd menjünk el akkor venni valamikor egyet, a Stark pláza úgyis elég közel van ide, legalább is úgy tudom – ajánlotta fel. – Hátha találunk valami olyan állatkát neked, ami tetszene.
Bólintott Évára, hogy Jonah valóban ilyen volt, hogy bárkit ki tudott borítani, ha akart.
- Évának elég jó kedve volt délután – mondta. – Átjött hozzám a bál előtt beszélgetni. Mindegy. Ne rontsa el a kedvünket, hogy valaki nem érzi jól magát.
~ Tina és Zaphire ~
- Az ő és Atlantisz királyának esküvőjét a világ majdnem minden tévécsatornája adta még tavalyelőtt – magyaráztam.
Igaz, akkor ő még gyerek volt nagyon, de végül is királyi esküvő és koronázás, mi az angolt néztük annak idején, amikor William és Kate lettek az uralkodók, szóval az ilyesmi egy lány számára mindig csodás. Azonban amiatt szomorú voltam, hogy nem lehettem ott az esküvőn, éppen a Fészek és a raptorok csatája volt itt a városban. Szomorú, pedig anyát meg is hívták rá. Szélesen mosolyodtam el, amikor a kicsikre kérdezett rá.
- Vannak bizony! – mondtam. – Bár most kevesen vannak, csak a bátyám és a sógornőm, Gloria, Marli, ő egy démon kislány, és Gina két kislánya, ők ikrek. Korábban még volt Zam is, remélem hamar visszajön. Illetve Hannah néni és Zack bácsi ikrei, Michael és Zoey, illetve a két nevelt fiúk Kaneda és Charlie. Ők amikor Zack bácsi eltűnt Asgardra költöztek „észak nagyképű boszorkánya”… akarom mondani Thorhalla védelme mellett…
Megborzongtam, ezt soha sem tudtam megszokni, hogy az a nőszemély vigyáz rájuk és azt sem, hogy Mich beleszeretett, vagyis, hogy mindig őt szerette, főleg, hogy mi is randiztunk, aztán feleségül vette Ingridet, majd elvált a boszorkány miatt… és a jövőben még egy gyerekük is van. Jaj a fejemnek.
- Mivel az X-ek közül sokaknak családja is van már, azért van ennyi gyerek itt – fejeztem be.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Kira Sign on Vas. 03 Feb. 2013, 01:00

>Zaphire<
A válaszaira csak bólogattam, meg mosolyogtam, bár ez csak részben volt az egyetértésem jele. A szemhéjaim kezdtem ólomsúlyúak lenni.
~Ez így nagyon nem lesz jó.
- Aha. A kicsik olyan cukik. Bár szerencse, hogy csak tinikként kapnak képességeket, mert jól is néznénk ki ha egy baba elkezdeni mondjuk gyújtogatni.

Mosolyogtam, majd megpróbáltam elnyomni még egy ásítást. De be kellett látnom, hogy ma már több információt nem lennék képes elraktározni, ezért inkább úgy döntöttem, hogy inkább aludni térek.
- Szerintem én lassan megyek aludni. Hosszú napom volt, és holnap korán lesz ébresztés.
- Jó éjt Zaphire.

Mondtam a lánynak, és ha még kérdezett tőlem valamit akkor válaszoltam neki, de azután felmentem a szobámba és ledőltem az ágyra és jó ízűen aludtam egészen a reggeli ébresztőig.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 03 Feb. 2013, 09:22

~ Tina és Zaphire ~
Mikor kimondta, hogy szerencse, hogy nincsenek képességeik felnevettem.
- Ebben az esetben tévedsz – feleltem. – Többüknek van képessége, Gloria például már most alig öt évesen telepatikus képességekkel bír, Marli növényeket manipulál, a bátyám pár hónaposan már lebegett, mostanra biztosan repked egy sétáló ember tempójával, Kaneda isteni erővel bír, Ingrid mágiaérzékeny… ők nem egyszerű gyermekek, ők messiások.
Igaz a bátyámnál kihagytam azt, hogy egy gránát sem árt a bőrének és legalább fél tonnát képes felemelni, de azt hiszem, hogy szegény lánynak ennyi sokk is elég egyszerre, nem kellene fokozni. Bólintottam, amikor végül csak erőt vett rajta a fáradtság és úgy döntött, hogy aludni megy.
- Rendben van, jó éjszakát!
Nem kérdeztem tőle mást, láttam, hogy fáradt, így nem akartam marasztani. Ha elindult az órámra néztem, még korán volt, azaz jó ideig itt voltam felügyelni a diákokra, legkésőbb addig, amíg én küldöm el őket aludni, ha szerencsém van, akkor ők maguk döntenek úgy, hogy hamarabb fáradtak el és én is mehetek pihenni. Addig is töltöttem egy műanyag pohárba egy kávét, hosszú este lesz a mostani.

//Köszönöm a játékot.//
//Folytatás: Bálterem//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Teddy on Vas. 03 Feb. 2013, 22:38

Szóval nagy nehezen kinyögöm végre, amit már egy ideje tervezgettem, vagy legalább is szerettem volna elmondani neki, a reakciója pedig nem igazán az, mint amire számítottam... Őszintén szólva pesszimistábban álltam hozzá a dologhoz és meglep, hogy megköszöni hogy elmondtam neki, ez lehetséges, hogy csak nekem szokatlan, mivel még sosem voltam ilyen, vagy ehhez hasonló helyzetben ezelőtt. Egy újabb szoros lassúzás következik, bár ez most szorosabbnak tűnik mint az előző volt, én pedig továbbra sem igazán bánom, főleg azért nem, mert a fülembe suttog, amitől ismételten kiráz a hideg, ezúttal zsinórban kétszer is, egyrészt a hangjától, másrészt pedig attól, vagyis pontosabban azután, hogy felfogtam, hogy mit is mondott és érzem az... Ölelését? Mindenképpen szeretnék mondani rá valamit, vagy viszonozni azt, de túlzottan le vagyok dermedve ahhoz, hogy bármit is tegyek, pedig tényleg szeretnék. Mind ettől függetlenül felettébb boldog vagyok és valamilyen szinten megkönnyebbült is, hogy mégiscsak jó irányba fordult a dolog. Egy ideig mozgok vele, majd szép lassan abbahagyom s a szemeibe nézve annyit kérdek.. Nem mintha oly hatalmas dolog lenne.:
- Ne.. Ne húzódjunk el valahova? Csak ketten... - Mert másnak nincs semmi köze ehhez, s talán sokkal könnyebb lenne, ha másnak vagy másoknak nem szúrna ez az egész szemet, bár nem szívesen szakítom meg ezt a pillanatot vele.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: A Hall

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

14 / 17 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.