Japán - Osaka

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Japán - Osaka - Page 5 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Szomb. 29 Márc. 2014, 03:40

Bombák telepítve, megkezdjük a kimenekülést. Mindenki saját magát menti, nem is vártam mást. Az út túl könnyű, a ninják megint hagyják, hogy szabadon mozogjunk, ez már nem tetszik. Különös kételkedés fog el, mint amikor beléptünk az emeletre. Nem értem ezt a játékot, sokkal a lezárással ide tereltek minket és itt is dróton akarnak rángatni. Futás közben nem foglalkozom tovább a gondolattal. Az oldalt nyíló ajtó felé fordulok automatikusan, a pisztolyommal látatlanban is célra tartva, a ravaszon az ujjammal. Másodpercek alatt felmérem a nőt, néhány pillanat kell csak, amíg elvetem a lövés gondolatát.
~ Ez a célszemély. A Kéz sikeresen a saját oldalára állította, átalakította és felhasználta ellenünk. Ismeri a módszereink, ismeri a taktikánkat. Mindent megmagyaráz. Még mindig nem következett be a detonáció. A francba!
Kezemmel valamivel lejjebb engedem a fegyvert, végigmozgatom rajta az ujjaim, mialatt erőt veszek magamhoz. Felkészülök rá, hogy a célszemély mozgása olyan gyors lesz mint Chromixené, és legalább annyira erős. A páncél ugyan véd, de nem mindentől. A fegyverek túlnyomó része már nincs is nálam. Lassan hátra nyúlok és az altatógázos tartályt veszem kézbe, ha meg tudom tenni. Gyorsan aktiválom és a földre ejtem, a többieknél kell lennie maszknak, Smileyt kivéve.
- Maszkot fel. - mondom, miután cselekedtem. Lezárom a sisakot, lehetőleg még időben. Nem készülök támadásra, azonnal próbálok hátrébb lépni, a fegyveremmel követve a nő mozgását. Biztosan van regenerációja, nem kell félteni. Ha kartávolságon kívül kerültem tüzet nyitok rá, mellkast és fejet célozva. Számítok rá, hogy olyan gyors mint erős, amit korábban már tapasztaltam, akkor nem tudok ellene mit tennie. Végső esetben a páncéllal kell hárítanom a csapásait, amit megpróbálok megtenni, majd ellentámadást bevinni. Ilyen közelségből nem látok más lehetőséget, ez hiba.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 5 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 01 Ápr. 2014, 03:48

Kényelmes kis kocogásra esélyem sincs, ahogy ismét felpörög az adrenalin a testemben, és erős megerőltetésnek teszem ki azt futás közben, megint elkezdek szédülni. Már rég kórházban lenne a helyem, infúzióval ellátva, pihe-puha fehér párnával a fejem alatt. De igazából most egy cukros-vizet tartalmazó palacknak, egy hústűnek, és egy gumicsőnek is örülnél, meg két- és félszer egy méter helynek a padlón, hogy nyugodtan lehunyjam a szemem. Kísértést érzek, hogy feladjam, elterüljek itt a földön, két gránátot kibiztosítva, és várjam a halált, miközben magammal vigyek minél több embert. Bántana, hogy nem hallhatom a halálsikolyukat, hogy nem élvezhetem a szenvedésüket, de legalább magammal vinném az összes kis gecit, akik miatt ilyen helyzetbe kerültem. De végül elvetem az ötletet, mivel félek, hogy Sheperdet megvédené az a k-rva páncél. Persze utána úgyis legyűrnék a ninják, de az már nem az igazi. Látni akarom, ahogy meghall, a szemébe akarok nézni a halála pillanatában. Rohadjon meg, hogy ilyen helyre vezényelt minket, a felelőtlen hozzáállása és parancsainak hála össze-vissza ugráltattak minket, mintha csak szaros marionett-bábúk lettünk volna.
Épp a menzánál rohantam, és egy pillanatra eszembe is jutott, hogy milyen jó lenne egy csésze tea abból, amit korábban ittam – akkor is minden képzeletet felülmúlt a hatása – de egy elég fura kinézetű hölgynek hála az agyam minden gondolatot mellőz egy pillanatra, én pedig annyira meghökkenek, hogy el is felejtem mi elől futunk, és egyszerűen megtorpanok.
Nem mondom, nem néz ki rosszul a csaj, de nem emiatt állok meg. Hiába vannak elég formás keblei, csak egy pillanatig időzik rajta a tekintetem, ebben a helyzetben nem engedhetek meg magamnak egy pillanatnyi kéjelgést sem. Nem is a furcsán kifestett arca, vagy a ruházata az, ami meghökkent. Persze, elég fura, de hát istenem, manapság már semmin sem lepődik meg az ember, akkor majd pont egy goth vadmacska lesz erre elég?
Nem, ami miatt megállok, az az a hanyag elegancia, ahogy a bél és hajdarabok lógnak a hosszú körmeiről. Az egész hatás olyan, mint egy remekül megkomponált műremek, egy igazi szimfónia. Lassan csöpög a vér, miközben visszahúzódnak a körmei, és ismét emberivé válik a keze, eltűnnek róla a – valószínűleg Jester által hátrahagyott – emberi maradványok. Én pedig ott állok, megdermedve, és életemben először érzek valami furcsa vonzalmat, ami nem testi, nem is az a gyilkos kéjvágy… lehet, hogy ez a szerelem?
Ha Sheperd borzas hangja szakít ki a rózsaszín világból, ösztönösen cselekedek, és elejtem a fegyverem – fenébe, hogy csak egy kezem van – miközben megragadom a maszkom, és felrántom az arcomra. Ez után a fegyver után vetődöm a földre, de nem lövök – egyszerűen képtelen vagyok bántani a nőt. Inkább csak tovább bámulom bambán.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 5 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Sarah on Kedd 01 Ápr. 2014, 06:37

Erősen ködös tekintettel haladok a csapat mellett, továbbra sem igazán a környezetre figyelve, csupán ösztönösen torpanok meg ahogyan mindenki más is lefékez, számomra ok nélkülinek tűnően. Nem foglalkozok azzal, hogy miért történhet az, ami, hallok egy új hangot ugyan, de ez nem annyira fontos, hogy felfogjam. Még mindig erővel kapcsolatos gondolatok zavaros tömkelegei mozognak a fejemben ahogyan a testem folyamatosan dolgozik a kivitelezésén, ennek köszönhetően pedig könnyedén veszek el a saját kis kialakult világomban és talán még ott is fogok tartózkodni egy darabig. Csupán Goblin szavai azok amelyek eljutottak a tudatomig, valamilyen szinten, nem vagyok vele tisztában de erősen remegve az arcomra húzom a gázmaszkot, majd pedig teljes mértékben vissza is süllyedek a fájdalom és zavar világába. Minden porcikám gőzerővel azon dolgozik, hogy erősebbé tegyenek, nagyobbá, egy tökéletesebb vadásszá, minden ösztönöm ezt ordítja én pedig nem ellenkezek, csupán nyáladzva görnyedek továbbra is egy helyben remegve, noha már kissé élvezetesebben mint nem sokkal ezelőtt, ezúttal már, igaz a gázmaszk miatt nem látszik, az arckifejezésem folyamatosan ingázik a tőlem megszokott beteges vigyorgás és a kifejezéstelen között, néha egy halk, úgyszintén élvezetes és fájdalmas nevetést hallatva. Érzem ahogyan lassan kezd fogyni a hely a bőröm alatt, még ha nem is látványosan, lassan erősebbé válok és csak erre figyelek, más most nem számít, amíg nem érem el amit a hang mondott addig nem számít, főleg azért mert addig nem fogom fel teljesen a környezetem, a saját testem nem engedi, így külső szemmel tekintve csak remegve állok és nem csinálok semmit, maximum egy ember hangja az ami valószínűsíthetően eljut a tudatomig, vagy egy kritikus változás aminek az észrevétele elkerülhetetlen, de addig valami sokkal fontosabbal vagyok elfoglalva ahogyan az egész szervezetem túlerőltetve dolgozik az erő növelésén.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 5 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 01 Ápr. 2014, 08:06

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley és Joseph Soltzbauer (Raten)
Következő körváltás: 2014. április 5. (szombat)

Ahogyan Hershel számított arra a robbanás nem következett be, a koncentrációnak hála ezzel egy időben Smiley valóban érzi, hogy amit szeretett volna az lassanként végrehajtódik a szervezetében, de közel sem elég gyorsan. Alig telt el néhány másodperc amióta belekezdett ebbe, és tudja, hogy legalább egy-két perc kell ahhoz, hogy a teljes művelet végrehajtódjon. Hershel könnyedén hátratud nyúlni a gázhoz, a nő még mindig nem mozdult és eltudta ejteni azt is. Azonban csak Joseph volt az, aki reagált erre. Amint a gáz hatni kezdett a nő is akkor lendült előre. Legalább öt-hat méter választotta el a csapattól, Hershel pedig tüzet nyitott rá. A nő közel sem volt olyan gyors, mint amire számított, így is átlagos emberek felett volt jóval, de a szuperhumán szintet meg sem közelítette, azonban mindenki teljesen mást vehet észre a mozgás alapján. A nő nem ninja volt, hanem katona, egyszerű amerikai katona, már mi a származását illeti. Mire végbement volna Smiley változása érezte, hogy megszédül, homályosan kezdett látni, ahogyan Bérmajom is, majd mind a ketten eszméletlenül terültek el a gáztól. A nő nem, bent tartotta a lélegzetét, a tüzelés közben jó néhány golyó eltalálta, a fejét ugyan védte, a karmok, vagyis hosszúra nyúlt körmök ismét megjelentek a kezei végén és a fejét azzal védte. Több golyót is képes volt szétvágni vele, de egy betalált. Egy pillanatra tántorodott csak meg, a golyó nem hatolt be a fejébe, hanem fennakadt a homlokcsonton. Amiket a hasába kapott azonnal gyógyulni kezdtek. Nem támadta meg sem Joseph-et, sem pedig Hershel-t, csak átugrott közöttük Bérmajomhoz egyenesen és felkapta róla a maszkot és az egyik pisztolyt-, majd egy oldalra gurulás közben vette fel az arcára azt és a pisztolyt nem az eszméletlenekre tartotta, hanem arra, aki lőtt rá. Mindkét férfi láthatta az elmúlt pillanatokban, ha akarta volna megtámadhatta, megölhette volna az eszméletleneket legalább is, de nem tette. Mire megérkezett fél térdre a sebei már javarészt rendbejöttek.
- Mit akar tőlem a Hydra megint? – kérdezte tárgyilagosan. – Remélem nem gondolják komolyan, hogy önként visszamegyek azok után, ahogyan ott bántak velem.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 5 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Szer. 02 Ápr. 2014, 00:21

Hullanak a bábuk a táblán, valamit valamiért. Nem rebben a szemem sem, mert tudom, hogy minden lépéssel egyre közelebb kerülök a célhoz. Most feláldozok mindent magam körül ezért. A célszemélyt vissza kell vinnem, ezt már eldöntöttem. Ketten esnek össze mellettem, a két legjobb megmaradt ember a csapatból. Újabb hiba, de már nem számít. Néhány leadott lövés után a pisztoly csövét visszahúzom. A kialakult szünetben tartom a célt, egyenesen a nő fejét.
~ Közel sem olyan gyors, mint amire számítottam. Ismerem a harcmodorát és a technikáit. Ki kell használnom az előnyöm. Az én védelmemen a pisztoly nem jut át, az övén igen, de regenerálja magát.
Bízva képességeimben enyhén lejjebb engedem a fegyvert, de közel sem annyira, hogy ez alkalmat szolgáltasson egy lövésre. Magamban fanyarul elmosolyodik, majd fanyarul elmosolyodom.
- Ez egy olyan játszma, amelyből nem lehet kiszállni, egyik oldalról sem. Tíz évvel ezelőtt, negyvenötezer emberem áldoztam fel, hogy elérjem a célom. Új hősök születnek, a régiek elbuknak. A tegnap szövetségesei, a ma ellenségei. A HYDRA is csak egy figura a játszmában, nem más. És én sem várom el, hogy önként jöjjön velem.
A ninják nem fognak megtámadni, amíg túl közel nem érek. Amit mondom nem az időhúzás miatt teszem, már készen állok. Felkészülök, koncentrálok, majd meghúzom a ravaszt és három-négy lövést adok le. A cél a gázmaszkja, szét kell lőnöm, amíg van rá lehetőségem. Az én páncélzatom megvéd, nem tud a fegyverrel sarokba szorítani és nem is hagyom neki. Ő is ugyanezt fogja tenni, már tudom. Ha megtörténik, az utolsó pillanatban veszek egy levegőt és bent tartom. Addig tartom tűz alatt a fejét, a maszkot, amíg szükséges. Amint új után kap, azt is próbálom megsebesíteni, a testére most kevésbé figyelek. A védekezés helyett ellentámadok. Eddig is tiszta lövéseket tudtam rá leadni, most csak fontos érzékszervekre, szemekre és fülre célzok, hogy időt nyerjek magamnak. Akkor térek csak ki előle, ha van elég időm, oldalra lépni. Másodperceken fog múlni minden, de ezt a kockázatot vállalnom kell. Az ügynöktől csak annyit várok, hogy megtegye, amit tud, de ezt egyedül kell elvinnem.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 5 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szomb. 05 Ápr. 2014, 06:32

A földön fekve még mindig csak a nő szépségében tudok gyönyörködni, mozgása kecsességében, és arra gondolok, hogy egy ilyen erős egyéniség biztos nem fél attól, hogy valaha is elveszik a munkáját, hiszen egy ilyen belevaló nőt ugyan ki tudna kirúgni. Sőt, jobbat mondok: ki merne?
Szóval továbbra is csak feküdtem, és bár gépiesen céloztam rá, nem tudtam meghúzni a ravaszt. Ahogy előrelendült, én is mozdultam, továbbra is fekvő pozícióban próbáltam próbáltam a célkeresztben tartani. Bár a főnök első pár lövését még hárítja, az egyik lövés mégis betalál, nekem pedig a szívem szakad meg, de szerencsére ember feletti regenerálódása van, és hamar begyógyítja a sérülést, de ettől függetlenül még mindig tudom, hogy érezte a fájdalmat. Az egyetlen ok, hogy nem fordulok és lövök Hershellre az, hogy tudom – a páncélján úgy sem lőnék át, és még ha a toppon lennék, se jelentenék rá veszélyt, de így, a jelenlegi állapotomban kevesebb erőfeszítéssel venné el az életem, mint egy hangyáét. Ekkor tűnt fel, hogy a nő nem támadott rám, ahogy a többiekre se – hiszen Bérmajom és Smiley is kiterült a gáztól, nem értem, miért nem húztak maszkot mikor Sheperd szólt.
- Várjon, főnök! – kiabálok Goblinra, ha megindul a nő felé. Nem akarom, hogy több fájdalmat okozzon neki, nem hagyhatom hogy akár egy pillanatra is elcsúfítsa művészien gyönyörű testét.
- Mondja, mégis mivel jobb a Kéznek dolgozni? Maga szerint itt nem használják ki? És nem dobják majd el, ha többé nem lesz önre szükség? A Hydra kész volt mások életét kockáztatni önért, és egy teljes csapatot küldtek, hogy élve vigyük haza. Szükségük van önre, és ezt mindkét fél tudja. Miért nem próbál alkudozni a felesleges erőszak helyett?

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 5 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 05 Ápr. 2014, 08:17

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley és Joseph Soltzbauer (Raten)
Következő körváltás: 2014. április 9. (szerda)

A nő arcán látszott Hershel szavai után, hogy tudja, hogy mindez pontosan így van, de most megadatott számára a szabad választási lehetőség, és végre ura lehet az életének, akkor ő akar dönteni és nem akar sakkfigura lenni. Ahogyan Hershel tüzet nyitott rá közvetlen Joseph szavai között hallani lehetett, hogy a légkondicionáló is működésbe lépett, de nem csak a levegőt forgatta, hanem kiszívni kezdte azt, hogy az altatógáztól megtisztítsa a helyszínt. A nő nem is védte a maszkot, azt a férfi első lövésből széttörte, a darabok pedig megsebezték a fejet, de azok a sérülések is pillanatok alatt jöttek rendbe. A nő pedig visszatámadott a passzivitásból mindezek után. Most nem katonaként támadt, mint az előbb, hanem pontosan ugyanazokat a módszereket alkalmazva, mint korábban a Kéz ninjáktól látszott, a gyorsasága is ruganyossága így jobban látszott. Hershel a fejét lőtte, de most a kezeivel védte a nő azt, majd ahogyan megérkezett a körmei ismét megnőttek és azokkal kapott a férfi felé. nem igen volt esély kitérni, az egyik kéz a sisakot tépte le róla, a másikkal a nő pedig a mellkasrészt támadta és úgy hasította fel a páncélt, mint a kés a vajat megsebezve a férfi mellkasát, ami erősen vérezni kezdett. Hershel a becsapódástól a földre esett és a fegyver is kiesett a kezéből, amit a nő odébb rúgott. Ismét megölhette volna őt, de nem tette. Az altatógáztól már nem kellett tartani, így Goblin sem ájult el ettől. Reena ekkor nézett Joseph felé.
- Mivel itt élhetem a saját életemet, oda mehetek szabadon, ahova csak akarok, nem szabják meg az életemet. Munkám van, amit élvezek is, míg a Hydra-nál két öngyilkos küldetés között egy tartályban lebeghettem öntudatlanul. Tudnak tovább klónozni, ha akarnak… de nem. Attól kezdve, hogy mit adott a Kéz nekem hirtelen nekik is érdekes lettem, a korábbi eldobhatóság után.
Megrázta a fejét.
- Velük nem lehet tárgyalni – mondta. – Menjenek, vigyék vissza a válaszomat nekik, hogy szedjék elő valamelyik másik klónomat és használják azt.
Persze mindkét férfi tudta, hogy mindez nem opció, révén maga Strucker báró adta a parancsot és emiatt nem igen mehettek vissza üres kézzel.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 5 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 08 Ápr. 2014, 00:41

Esélyem sincs segíteni a főnöknek, a nő gyorsasága lehetetlenné teszi, hogy pontos lövést adhassak le rá – nem mintha akarnék. Ezzel ellentétben Goblin elég nyilvánvalóvá teszi, hogy ha ő valamit a fejébe vesz, akkor addig meg, amíg azt meg nem valósítja. Mivel úgy tűnik, hogy Reynolds csak arra támad, aki veszélyezteti, bár még mindig készenlétben tartom, kicsit lazítok a puska tartásán. Jár az agyam, hiszen túl akarom élni ezt az egészet. Bár már korábban előálltam volna ezzel a javaslattal, féltem, hogy amint kimondom, Hershell lelő – ezért kapóra jön a jelenlegi helyzete, miközben lefegyverezte az ellenfél.
- Figyelj… én értelmes embernek tartom magam, és lehet velem tárgyalni. Emellett mindennél jobban szeretem az életemet is. A főnök elég.. hogy mondják szépen, hogy csökönyös? Határozott? Igen… szóval elég határozott személyiség, de megfigyelésem alapján ő is hajlamos az ésszerű gondolkodásra. Szóval itt vagyunk mi, akik nem mehetnek haza üres kézzel, és itt vagy te, aki mindenképp maradni szeretnél. Ahogy megfigyeltem, nem akarsz megölni minket, hiszen már számtalanszor megtehetted volna, ha akarnád. Mi lenne, ha ahelyett, hogy itt püföljük egymást, meg lövöldözünk, inkább előjönnénk egy alkuval, ami mindenkinek jó? – próbálok gyorsan beszélni, mielőtt Hershell valami meggondolatlant tenne. Vagy ha sikerül kikecmeregnie a nő alól amíg beszélek, és ne adj isten ártalmatlanítja is, majd azt mondom, hogy csak a figyelmét akartam elterelni.
- Mi lenne, ha mi itt és most ünnepélyesen csatlakoznánk a Kézhez, ahogy te is? Szerintem ezzel mindenki nyerne, főleg a saját életét és épségét, de emellett elég sok kellemetlenségtől is megkímélhetne minket. – ahogy befejezem a beszédet, hogy nyomatékosítsam amit elmondtam, lefektetem a földre a fegyverem, és elemelem a kezem tőle. Felállok, és Reena felé rúgom – ami nem mellesleg azt is jelenti, hogy a főnök felé közelít. Ha helyteleníti a gondolatmenetem, ragadja csak meg nyugodtan – ha a nő megöli ezért, akkor azt mondom, hogy ez váratlanul élt, de ha Hershell talál ki valamit, akkor beismerem, hogy szándékos volt.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 5 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Szer. 09 Ápr. 2014, 00:32

A válasz amit a szemén látok nem lep meg egy cseppet sem. Ezek a világunk törvényei, akár a fizika vagy a biológia összefüggései, ha nem fogadjuk el őket, ugyanúgy érvényesek maradnak és csak a jólét kényelmében feledkezhetünk meg róluk kényelmesen. Aki eszköz az örökre az is marad. Sérült kezem megfeszül, ahogy meghallom a légelszívó hangját. Most már hiába támadok azzal a módszerrel, nem fog eredményt elérni. Ezt csak tovább fokozza, amikor rájövök, hogy egy egyszerű megtévesztő technikát használt ellenem, sikeresen. Túlságosan szélsőségekben gondolkodok. Ismét egy hiba. A következő támadásokra már nem tudok reagálni, nem vagyok elég gyors és a páncélom sem elég ellenálló. Siralmas vég. A földre kerülök sérült mellkassal, védelem nélkül, de még élek. Addig nem adom fel. Azonnal a mellkasomhoz kapom a kezeim, próbálom felmérni a sebek mélységét, súlyosságát, majd leszorítani a vérző részeket. Eközben hangosan köhögök fel, amiben megrándul az egész testem. Talán a fájdalom ami észhez térít, egészen hangosan hallom Reynolds és az ügynök szavait.
~ Remek alternatíva, de negatív. Nem fog önként velünk jönni, kezdettől fogva tiszta volt, és az is, hogy nem lehet sikertelen az akció. Eddig is sokat kockáztattam, itt az ideje, hogy a saját életemet is feltegyem. Akkor is végigcsinálom.
Csillapodik a köhögés, karommal intek az ügynöknek, hogy fejezze be. A végső szót én mondom ki. Egy pillanatra elfog a gondolat, hogy megpróbálkozzak egy rúgással, elgáncsoljam és megpróbáljam lelőni. Sokkal gyorsabb nálam, egyenlő lenne a halállal. Megtámasztom magam a könyökömön és válaszolok.
- Negatív katona, senki nem áll át. Elfogadom amit ajánl. Haza viszem az embereim és átadom az üzenetet. - köhögök fel még egyszer - Ez lesz a legjobb mindenkinek.
Ezzel jól látható mozdulatokkal, a félre értés elkerülése végett nyúlok oldalra a csuklómhoz. Ellenőrzöm a teleport szerkezetet, hogy üzemképes-e, illetve az előre megadott Hydra koordináták érvényesek-e. Beállítom magamnak, majd ellenőrzöm. Mindenki itt van a közelben Smiley és Bérmajom is a közelben fekszik, az ügynök mögöttem, a nő itt állt előttem. Amint tehetem a teleportot bizonyos sugárra állítom. Így mindenkit egyszerre fog innen kiteleportálni számításaim szerint, beleértve a célszemélyt is. Ha előbb rájön mit akarok, amire figyelek, oldalra vetődök a fegyverért, úgy, hogy a teleportra essek és így aktiváljam mindenképpen. Ha nincs ilyen funkció a szerkezeten, akkor kénytelen vagyok további időt húzni. Öngyilkos mozdulatot nem teszek, kivárok és csak a megfelelő pillanatban cselekszek. Hogy a másik oldalon mi történhet, abba most nem gondolok bele. Csak arra figyelek elsődlegesen, hogy a teleportálás sikeres legyen. Azt nem hagyom, hogy eltávolodjon, maradék erőmmel akkor utána döntöm magam, hogy benne legyen a körzetben. Az esélyek nem az én oldalamon állnak, de ez az egyetlen lehetőségem, meg kell játszanom.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 5 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 09 Ápr. 2014, 09:37

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley és Joseph Soltzbauer (Raten)

Amíg Joseph az időt húzta a szavaival, addig Hershel betudta állítani a teleportkészüléken, amit szeretett volna, könnyedén tudta a távolságot növelni úgy három méteres sugarú körig, amibe így beleesett a nő és a két eszméletlen társa is. Ahogyan a fegyver odacsúszott hozzá Joseph által felkapta úgy és egy gyors ellenőrzés után deaktiválta is azt. Ahogyan Hershel is megerősítette azt, hogy távoznak, akkor lassanként hátrálni kezdett, hogy a két férfi láthassa, hogy valóban elengedi őket. Ezzel a mozdulatsorral mondott egyébként is nemet arra, hogy Joseph csatlakozna, de igent arra a részre, hogy elengedi őket. Mielőtt azonban kiléphetett volna a körből, amin még működött a teleportkészülék, Hershel aktiválta azt. A koordináták helyesek voltak, amennyire megtudta ítélni, és az aktiválás után a megszokott villanás és pillanatnyi rosszullét következett. A másik helység, ahova érkeztek ugyanaz volt, ahonnan indultak, egy fémfalakkal ellátott szoba. A Hydra katonák már ott voltak, amint a csapat megérkezett és meglátták a nőt is, tüzet nyitottak rá. Csak altatólövedékek voltak, amiből legalább egy tucat találta el őt és ehhez a regeneráció is kevés volt, a nő eszméletlenül rogyott a földre, a csapat tagjait pedig azonnal a gyengélkedőre vitték, hogy ellássák őket.

//Vége, köszi a játékot, epilógust majd kaptok amint vége a másik két szállnak, vagyis főleg az Queens-inek.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 5 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 15 Ápr. 2014, 10:18

A Hydra felemelkedése 3: A kígyó csókja epilógusok

Epilógus 1. – Hydra főhadiszállás, ismeretlen realitás
Ezt a fordulót lényegében a Hydra nyerte meg minden színtéren, sikeresen tesztelték New York szerte a prototípusaikat, minden színtéren. Ellopták az expo minden prototípusát, az emberek visszalopták a Kéztől az egyik ügynöküket, illetve még egy új pártfogoltat, tagot is találtak Magnus Lars Jönnson személyében. Annak ellenére, hogy NY-ot a SHIELD hamar visszafoglalta mégis remekül jártak. Az egyetlen dolog, amit nem tudtak megoldani és még mindig nem találtak rá magyarázatot, az a következő volt, hogy miként lehetett Jonathan Miller a városban, amikor biztos forrásból tudták, hogy elhagyta a bolygót. De emiatt lényegében elérkezett a pont, hogy a saját realitásukban is szerezzenek egy bázist, hogy szemmel tudják tartani még jobban a saját világukat is. Az immáron lassan megszokott és összeszokott csapatot hívták ismét össze emiatt, Joseph-et is most már. A társaság előtt egy ősi templomra hasonlító hely volt az.
- A hely Új-Zélandon található, a feladatuk az lesz, hogy megszerezzék és elfoglalják az azt őrző csoporttól.

Epilógus 2. – SHIELD központ, New York
Egy nappal az események után Jonathan Miller ezredes tartott sajtótájékoztatót a korábbi támadásról. Eddigre a teljes város, világ tudta, hogy mi is történt, az eredmények igencsak bíztatóak és sikeresek voltak. A SHIELD alig három perc alatt minden helyszínre kiért és feltudták venni a harcokat az ismeretlen támadókkal. Fél órán belül minden helyen menekülésre késztetve az ellenfeleket, rengeteg személyt tartóztattak le ezzel kapcsolatban, de a város biztonságban van úgy is, hogy a Bosszú Angyalok éppen nem tudnak beavatkozni. A fellépés valóban gyors és határozott volt, teljesen összeszedett, nem igen lehetett panasz erre. A legrosszabb helyszín az EU nagykövetsége volt, ez az épület és környéke szenvedett súlyos károkat, de a város többi része egyáltalán nem. Az egyetlen nyugtalanító gond az volt talán, hogy az ellenség képességblokkolással rendelkezett, ami a régi AIM technológia alapján működött, de sokkalta fejlettebb volt immáron annál
Mindenki, aki megsérült a kórházban kötött ki, többeket műteni is kellett, de végül mindenkit sikerült megmenteni és néhány héttel később maradandó károsodás nélkül a kórházat is elhagyhatta.

Epilógus 3. – New Jersey, Osborn Angyalainak tornya
A következő hetek, úgy két-két és fél hónap igencsak fájdalmas volt Osborn Angyalainak, mit a gyengélkedőn töltöttek. Killbane volt a legszerencsésebb, neki csak műtéttel helyre kellett tenni a kezét és utána gipszelték. A többiek regenerációs kamrában töltöttek napokat, heteket, kibenetikus beültetéseket kaptak a robbanás miatt, amit a csapattársuk, Árny okozott. Április elejére lett Ed és Cletus olyan állapotban, hogy már maguknál voltak és mozogni is tudtak önállóan, Cletus ekkorra kapta vissza Komédiást is. A két áruló társukból egy halott volt az új feladata a csapatnak egy visszavágás volt, Osborn parancsa szerint most nekik kellett elmenni Madripoorba, hogy Lance-t levadásszák és visszavágjanak a korábban elszenvedett megalázásokért.

Epilógus 4. – WREC, New Jersey
A robbanás, amit Holmes, Morgan és Britannia Kapitány mágiájának megtörése okozott súlyos károkat okozott a városban. A templom és az ahhoz közeli tér teljesen megszűnt létezni, negyvenen haltak meg a robbanásban, amit végül Stephanie Miller-nek és Makarov Vlagyimir Riez-nek kellett kivizsgálnia. A halottak között megtalálták Svarog holttestét is, akit a SHIELD végül saját halottjának tekintett. A fiú, akit leszúrtak eltűnt, ahogyan másik három személy is erről a környékről, Albert Shear, Jonathan Holmes és egy ismeretlen nő, Jane Doe. Mindenki valószínűsítette, hogy a halottak között vannak és a robbanásban nem maradt belőlük semmi, így az állam halottnak nyilvánította őket.
Az igazság persze nem ez volt, sikerült megállapítani, hogy mi is történt itt a robbanáskor, így a SHIELD és al-szervezetei, csak eltűnteknek tekintette őket, bár valószínűsítették, hogy soha többé nem fognak előkerülni. Teddy, Albert, Holmes és Auaritia a jövőbe kerültek, a sérült Lionheart-ot Roma menekítette haza, míg a fiúról és a másik Kapitányról Morgan maga gondoskodott.
A kórházban Victor néhány nap múlva jelentősen javult, majd egy héttel a bekerülése után távozhatott is onnan. Időnkét, pár hétig még voltak kisebb görcsei és irányíthatatlan izomrángása, de végül ezek is teljesen elmúltak.

Avalonban, Morgan rejtett palotájában egy mágikus regenerálódó mezőben lebegett a fiú, akit Albert megsebesített. Egyelőre még élt, a kérdés, hogy meddig. A helységben a nő figyelte Mordred-et, amikor a háta mögül egy férfi szólalt meg.
- Megmarad? – kérdezte Kapitány.
- Egyelőre nem tudom, ha az istenek kegyesek igen, de erősen szólítják vissza a szellemek a túlvilágra s a holtak ura sem engedné, hogy újra éljen. Átvertem. Pihenj! Sérülten nem veszem hasznodat.
Itt néhány pillanatra tétovázott, amit Kapitány is észrevett.
- Van még valami?
- Igen. Apa leszel – mondta ki Morgan. – A gyermekedet várom.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 5 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.