Japán - Osaka

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Morsus on Csüt. 14 Nov. 2013, 22:21

Raymond előre halad, kivégezve bárkit és bármit az útban. megtalálja az említett kijelzőt és a lift felé indul. A többiek követi csak Reynolds halad lassan. A kettő között a folyosó lezárul majd egy szörnyű sikoltássorozat után néma csend lesz. A folyosó felnyílik és valami húsevődolog zabálja a halott társaik testét csak a nő és a férfi maradtak.
- Ajánlom, hogy legyenek gyorsabbak.
Parancsolja a rádióból a japán. A liftet Washington tartja, de a jelző már mutatja, hogy próbálják lehívni. Reynolds tudja, hogy a lépcsőházban jönnek felfelé. Egy irányba mehetnek: a tetőre.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 15 Nov. 2013, 10:14

~ Reena Reynolds ~
Végül is sikerült megszereznie, amit akart és ki is ért a folyosóra. Egyelőre nem kapott több golyót, így sokkalta szerencsésebbnek mondhatta magát, mint a többiek. Így még jelen állapotban talán van esélye arra, hogy túlélje azt, ha tizenkét óra múlva elmegy a regeneráció hatása. Csak addig valahogyan el kellene kerülnie azt, hogy Rozsomák filézze ki, mint ahogyan egy hallal szokás tenni. A folyosón egy pillanatra meglátott valamit, majd egy állat támadta meg a többieket. Azoknak láthatóan végük volt, nem akart itt lenni, amikor magukhoz térnek a regeneráció miatt és az állat újra nekik esik, hogy táplálkozzon belőlük. Ekkor hallotta meg a rádióban még Matsumoto hangját is. Washington felé kapta a fejét, amikor a férfi hangját is meghallotta és meglátta a liftben. A lépcsőház irányába nézett, ismerte a Kezet hála a Hydra-nál töltött időnek. Nem tudta, hogy hányadikon lehetnek, vagy hol, de innen jelenleg lefelé nem mehettek.
- Felfelé! A tetőre! – mondta a liftben állónak. – Majd onnan megyünk tovább, de lefelé nem jutunk ki, valószínűleg minden szinten várnak már minket.
Ha még haladás közben a többiektől a dögevő mellett feltud kapni fegyvert, akkor ezt megteszi, ha nem, akkor csak az van nála, amit bent szerzett esetleg és így száll be a liftbe. Katonához híven a lift sarkában térdre ereszkedik és úgy szegezi a fegyverét a liftajtóra, hogyha felérnek a tetőre, akkor egyből körbenézhessen így és ha lesz ott ellenség, akkor egy-egy rövid célzás után még fejbe is lőhesse azokat, hogy szabad útjuk legyen. Arra figyel, nehogy a társa is meglőhesse, megtámadhassa, ha így lenne, akkor védekezik, próbál kitérni és szíven lőni a másikat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Japán - Osaka - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Cletus Kasady on Szomb. 23 Nov. 2013, 01:21

A csapat élén haladva elhagyom a kórtermet, a többiek pedig szerencsére követnek. Úgy tűnik, hogy egy darabig most minden rendben lesz, ám hamarosan kiderül, hogy az, ami vár ránk, nagyon messze van a jótól, de még a normálistól is. A folyosón egy fal ereszkedik le pont mögöttem, látszólag a semmiből. Amint meghallom a csapódást, azonnal megpördülök, és majdnem tűzet nyitok a falra. Az elzár engem az összes társamtól, és valami mástól is. Nem tudom, hogy az pontosan mi, de társaim sikolya nagyon beszédes. Meghűl bennem a vér. Ilyen hangot csak az ad ki, aki iszonyatos kínok között hal meg. Csak néhány pillanat telik el, és a folyosó felnyílik. Megpillantom a borzalmas valamit, ami a társaimból lakmározik, és azt kívánom, bárcsak sose kellett volna ilyesmit látnom. A lény biztosan vissza fog még térni a rémálmaimban, de ahhoz, hogy rémálmaim lehessenek, előbb túl kell élnem ezt. Meghallom a japán hangját a rádióban, de nem tudok mit kezdeni azzal, amit mond. Annál jobban örülök, amikor észreveszem, hogy a nő még életben van. Amikor belép mellém a liftbe, szó nélkül követem az utasítását, és megnyomom a tető gombját. Csak miután bezárult a lift ajtaja, akkor fakadok ki:
- Honnan került ide ez a szörny?! Egyáltalán mi a f@sz volt ez?
Azt hittem, hogy tapasztalt harcos vagyok, de most rá kellett jönnöm, hogy még nem láttam semmit.

_________________
Reneszánsz: Cletus Kasady, Komédiás, a szimbionta, Michael Schuster, Raymond Washington (Becsület)
Végtelen Háború: Joseph Harper/Szabadság Kapitány
Gótika: Cletus Kasady
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 27 Jan. 2014, 08:49

A Hydra felemelkedése 3: A Kígyó Csókja
Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley, Joseph Soltzbauer és Philip Reynolds / Jester
Következő körváltás: 2014. január 31. (péntek) (4 naponkénti körváltás)

A csapatot maga Strucker báró hivatta magához a Hydra főbázisán, ami igencsak nagy kitüntetés volt a számukra, révén hivatalosan csak Hershel és Smiley voltak azok, akik ténylegesen az ő emberei . Egy meglehetősen egyszerűnek tűnő, ám annál nagyobb precizitást követelő feladatot kapott a csapat. Japánba kellett elmenni és egy a Kéz által elrabolt ügynöknőt kellett visszalopni Osaka városából. Azt mindenki tudta, hogy Kéz egykor a Hydra része volt, ám kirúgták őket, hogy Matsumoto helyére Madame Hydra-t vegyék fel és így az AIM legyen a Hydra része. A Kéz részben nem nyelte ezt le és hónapokkal ezelőtt betörtek egy Hydra bázisra, ahonnan elraboltak valakit. Eléggé nagy port kavart a Hydra-n belül, mindenki hallott róla és beszéltek is róla. A kimentendő ügynöknőről annyit árultak el, hogy évek óta a Hydra szolgálatában áll és roppant jó alkalmazottnak mondható, katona volt egyszer mielőtt a Hydra-hoz nem csatlakozott.
Japán - Osaka - Page 2 806745-anaconda__ultimate_serpent_squad
A képesítése miatt és már csak azért, mert nem hagyják megtorlatlanul azt, hogy a Kéz csak így megtegyen dolgokat, emiatt kell őt visszahozni. Reena Reynolds volt a neve a nőnek. Amire a csapat figyelmét külön felhívták, hogy lehetséges az, hogy a Kéz agymosásnak vetette alá a nőt és emiatt nem lesz olyan könnyű dolga a csapatnak a hazahozásával. A báró külön kiemelte, hogy a nő élve kell, lehetőleg egy karcolás nélkül, itt különösen Smiley-ra pillantott, a reptéri események miatt, hogy fogja vissza magát ezúttal. Mivel a csapat legmegbízhatóbb embere Strucker szemében Hershel volt, így ő kapott saját maga alá fél tucat Hydra ügynököt – a felszerelést rád bízom, hogy mit kérsz nekik, mert egy Kéz fészekbe kellett betörni és a ninjákat mindenki ismerte, hogy mennyien vannak, a halott, feltámasztott ügynökeik és ezeken át kell vágnia a csapatnak magát.

Miután mindenki felkészült és összeszedte a felszerelését teleportációval került mindenki Osaka-ba. A teleport készülék fixen előre beállított két hely között működött, ez most Osaka és a főbázis volt, a készüléket Hershel kapta. A villanás a csapatot a célépülettől nem messze vitte, most sajnos nem tudtak kapni tervrajzot, sem azt, hogy mire kell ellenállásban számítani, eléggé vakon kell majd betörni az épületbe.
Japán - Osaka - Page 2 Tupe

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Szer. 29 Jan. 2014, 00:40

Minél több dolog változik, annál több marad ugyanaz. Az utóbbi időben volt alkalmam ezt megtapasztalni, az újabb sikeres akció után sikerült nagyobb rangot elérni, egészen magas pozícióban. A Hydra megválogatja az embereit, ezt már az első alkalomkor tudatosítanom kellett magamban, így nincs sok választása senkinek a lojalitáson kívül. Az eltelt időben megfelelő feltételeket kaptam a páncél prototípusának elkészítéséhez és a megfelelő tesztek után a kész technológiai legyártásához. Minden terv szerint ment, a saját világomban nem volt ehhez meg a megfelelő erőforrás, viszont itt, a fejlettebb technológia miatt minden adott. Két hónap alatt elkészült a saját, harcmezőn is bevethető páncélzatom. Ennek éles tesztelésére a következő akció idejére esik. Érthető okok miatt a páncélzat alá a saját többszörösen ellenálló egyenruhám kerül. Strucker báró maga adta a feladatot, ezt ezért kiemelten fontosnak kell kezelni, minden tekintetben. Egyértelmű mentőakció, egy célszeméllyel, ismeretlen, ellenséges területen. Nem a legalkalmasabb egy előre jól megtervezett akció kivitelezéséhez. Ezúttal minden a kezdeti felkészültségen és az improvizáción fog múlni. A Kéz ismeri a Hydra módszereit, ezért egy teljesen más szemszögből kell megközelíteni a problémát.
Az alapvető terv egyértelmű, a megfelelő biztonsági rendszerek és erők hatástalanítása után a cég épülete mellett található pár emeletes ház tetejére kell feljutni. Onnan kábellövőkkel és csúszófelszereléssel, kellő fedezet mellett megkezdődik a behatolás. Nem bízok a Kézben, a földszinti bejárata a cégnek túl sok időt, erőt, embert őrölne fel a védelem miatt. A bejutás és a terep biztosítása után az információszerzés következik, az épület túl nagy ahhoz, hogy pontos cél nélkül kezdjünk kutatásba, ezért van szükség a megfelelő informatikai felszerelésre. Ezután következhet a célszemély felderítése és végül kimentése. A Kéz egyik fészkébe betörni... öngyilkosság, már az első adódó hibánál is, ezért különösen fontos, hogy minden helyzetre fel legyen készülve az osztag.
A Hydra ügynökök alapvető felszerelése között kell lennie egy teljes testes kevlárréteges, hőkezelt, szilárd külső elemekkel ellátott páncélzatnak, amelynek védenie kell a szúrások és vágások, valamint a golyók ellen is hosszabb távon, emellé szükséges a hagyományos védőfelszerelés is. A fegyverzetnek a szabvány, kilenc milliméteres pisztoly mellé, egy SMG-t, nagy tűzgyorsasággal és tárkapacitással, valamint személytől függően gépkarabéllyal vagy egy másik lőfegyverrel kell magában foglalnia. A tartaléktárak száma, a feltehetően nagy számban jelenlévő ellenséges erők miatt magasnak kell, hogy legyen. Kommunikátor és adóvevő, jelzavaró, hőlátókészülék, különféle lézeres és más irányzékok a fegyverekre, szintén alapvető szükségletek. A bejutáshoz minden egyes ügynöknek kell egy kábelvető, és hozzá a megfelelő felszerelés a csúszáshoz a két épület között. Fény, hang, nagy robbanóerejű, füst és altatógázos gránát is elengedhetetlen, összesen tíz darab, megfelelően elhelyezve, kiegészítve egy EMP gránáttal. A Kéz közelharcban előnyben van, ráadásul saját terepen, zárt helyen, így kénytelenek leszünk minél előbb kiiktatni az embereiket, mielőtt közel érhetnének vagy átjutnánk a védelmen. Ez eddigiek mellett egy gázmaszk, vagy maszkba épített szűrőrendszer, plasztik robbanószer, lehetőleg semtex, és egy modern hajszáloptikás kamera és hozzá tartozó megfigyelő rendszer is minden ügynök számára szükséges. Ajtókon való áttöréshez precíziós robbanószerek kellenek és ezeket is maguknál kell tartaniuk. Mindemellett két ügynöknek kell magával hoznia hordozható számítógépeket, megfelelő szoftverekkel, hogy a cég belső hálózatából információkat nyerjenek, másik két ügynöknek, egy-egy négyzet alakú, vékony de ellenálló fém pajzsot kell külön szállítaniuk. Egy nagy robbanóerejű, kisebb méretű bomba, is helyet kap az egyik ügynöknél. Smiley felszerelése némileg más, nem szükséges sok eszközt magával vinnie, csak a legszükségesebbeket. Természetesen, ha egy ügynök mást is akar hozni, akkor mérlegelem a gyors mozgásképességét és az alapján adok választ. Már így is túl sok felszerelésre van szükség, teljes figyelmet igényel az akció előtti felkészülés is. Ha van rá lehetőség, akkor a felszerelés rám eső részét, ami már nincs a birtokomban, meg is veszem később. A robbanószerek esetében, különböző fém, fal vagy páncél anyagok ellen különböző robbanóanyagok kellenek, ezeket a nagy létszám miatt külön-külön is lehet tárolni az ügynököknél.  Úgy érzem, nem tudnék egy hadosztálynyi fegyverrel és felszereléssel sem számomra megfelelően felkészülni, mindig újabb és újabb hibákat fedeznék fel, de a határok végesek. Most fontosabb, hogy a korlátokat lássam, ha az ügynökökön lévő súly vagy a nagy méretű eszközök zavarják őket és rendkívüli mértékben befolyásolhatják az akció kimenetelét, akkor egyes eszközöket megoszthatnak egymás között, nem szükséges minden ügynöknél lennie. Én magam is viszem az alapvető felszereléseket, kivéve a páncélzatot, a Goblin páncélt használom helyette, valamint a fegyverzetem az M9 és az egyik SCAR-H, a fegyver aljára csatolható gránátvetővel. Harmadik fegyvert nem viszek magammal, sem pajzsot, mobil egységet vagy a különálló bombát, szükségem lesz a mozgékonyságomra.
Az akció terv szerint a megfelelő időpontban kezdődik. A teleportálás után már a kijelölt helyen vagyunk, Japánban, Osaka városában, a cégépületnél. Azonnal körülnézek és felmérem a terepet. Régen volt az utolsó nap, amikor így kellett egy behatolást vezetnem, jobban kell koncentrálnom, mint eddig bármikor. Elviekben már minden ügynök felkészült és tudja a helyét. Smiley instabilabb elem, de tudja magát uralni a cél érdekében, ez fontos. A kölyök is itt van, legutóbb vele is szót értettem, most nem a csapat összetétele lesz a legnagyobb akadály, hanem ténylegesen az ellenség.
- Alakzatot felvenni, nyílt terepen való mozgáshoz. Cél az egyes számú épület, földszinti bejutás, majd egyenes az út a tetőhöz. Onnan jön a második szakasz. Engedély nélkül senki ne nyisson tüzet. Indulás.
Én haladok elől, egyenesen a kisebb, pár emeletes épület felé. Felmérem a rendelkezésre álló útvonalakat, a lehető legjobban védhető, takarásban lévő szakaszon próbálok haladni. Nagy figyelmet fordítok arra, hogy lehetőleg észrevétlenek maradjunk, amíg csak lehet. Menet közben figyelem a tetőket és a távolabbi pontokat, mesterlövészeket keresve, az épületeken a biztonsági kamerákat vagy más rendszereket próbálom időben észlelni és azok alapján módosítani az útvonalat. Gyorsnak kell lennünk, ezért nem húzom az időt. Amint ott vagyunk az épületnél hátsó, lépcsőházba vezető ajtót keresek, nem a cégépület felé eső oldalon. Ha ott nincs, akkor az épület másik oldalán próbálom meg. Ezt az ajtót robbantás nélkül, töréssel vagy más módszerrel kell kinyitni, végső esetben ugyan kiadom az egyik ügynöknek a parancsot, hogy robbantsa a zárat, de nem ez az elsődleges terv. Ezután fel kell jutni a tetőre és ott biztosítani a terepet. Két ember mindig hátulról fedez, egyelőre még én haladok elől, de már át tudom adni a helyem, ha szükséges. Menet közben ellenőrzöm a felszerelésem egy részét, elsősorban a páncélzatot. Végig pásztázom a terepet, nem engedhetek meg már most egy hibát.


A hozzászólást Bishop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 29 Jan. 2014, 22:41-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Jajjmár on Szer. 29 Jan. 2014, 03:04

Már szinte meg se hatja a pocakot a teleportálós dolog, mint régen a körhinta, pár kör és mindig szédülni fogsz nem csak mikor csinálod és úgy borzolja a hátamat, mint a keleti szél. Felszakad egy kis kuncogás belőlem, ahogy megérkezünk a rizsszeműek hazájába, veszek egy nagy levegőt és felnézek a Goblinra...
- Hehh - Nem is vicces, még hogy goblin...Fénykoromban goblinabb voltam halpucolás közben is mint ő nyakig felszerelve...
Megigazítom magamon a töktáskát, néha érzem a gyerek test hátrányát, régen simán sprinteltem tizenkét rosszcsonttal is az oldal táskában, de most kéntelen vagyok hátizsákban hordani, de a tépőzáras nyílással már így is használható.
- Otthon még én számítottam örültnek... túl kevés jut el hozzánk a japán magaskultúrából. - Teszem hozzá ismét az úgy imádott gyerekhangomon, mikor elindulunk a terv szerint. Minden sokkal kedvesebben hangzik, az első hetekben megunhatatlan volt, aztán elkezdtem iskolába járni unalmamban. Hihetetlen milyen könnyű manipulálni ezt a korosztályt és, hogy mennyit segít a felismerhetőségemen ha nem használok káros kozmetikumokat. De legalább azóta figyelek rá, hogy csak olyat vegyek amiket állatokon tesztelnek. Fontos, hogy biztonságos anyagot használjon az ember, ha nincs kéznél bio rizspor és vér. Zavarba ejtő mennyire birtokol a tulajdonunk. Meg a titkos szervezetünk ami pénzel és öngyilkos akciókra szervez be. De mit panaszkodjak, ha ez jár az ember hobbijával. Hershel közben beszélt... Óhh, fene...
- Én akkor itt várom fenn a tetőn a délutáni hajcsi végét! - Ezzel beállítom a Pengét követésre, lehajtom a goblinmaszkot az arcomra és szökdelve elindulok a HYDRA épület tetejére.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Csüt. 30 Jan. 2014, 18:34

~Joseph Soltzbauer~

Unottan vártam a parancsot, mikor Strucker báró hivatott. Nem vártam, hogy pont Tőle kapjak utasítást, hiszen a férfi valószínűleg azt se tudta, hogy létezem. Mármint persze, kiválasztották a nevem, aztán ennyi – semmit se tudhatott rólam, hiszen nem érdekelhettem. Na mindegy, megkaptuk a parancsot, és kinevezték a vezetőnket is . A Goblin maga a báró embere volt, tehát elég magasra jutott már a ranglétrán – nem volt olyan selejt katona, mint én. Mentő akciót kaptunk, ami kissé csalódottsággal töltött el – az ilyen küldetések alatt sokkal kevesebb a vérontás, mint az egészséges lenne. Mármint kimenekítés, biztonságba juttatás – ez inkább lopakodós dolog. Azért remélem, hogy sikerül megölni pár embert – a vágy, a vérszomj egyre erősebben marta a belsőmet az utóbbi napokban, és éreztem, hogy hamarosan csillapítanom kell, vagy kitör belőlem a harag és az indulat.
A nő ráadásul élve kell, és karcolás nélkül – tehát ha már megszereztük, akkor még annyi vérontás se lehet, mint előtte. Ez még kevésbé tetszett. De mit van tenni, felszegtem a fejem, és követtem a parancsot. Figyelmesen hallgattam a Goblint, amikor a felszerelésünkről beszélt, és fel is szerelkeztem a kért eszközökkel – amitől úgy éreztem magam, mint egy málhás szamár. A felszereléseim között volt egy pisztoly, amihez a Goblin válaszától függően hangtompítót is szereztem – természetesen engedélyt kértem a kiegészítő használatához. Ezen kívül egy Heckler & Koch smg-t erősítettem az oldalamhoz, hogy ne akadályozzon a mozgásban. Az M4A1 megbízható gépkarabélynak számított, és szerettem is, ezért ezt választottam még a kötelező fegyvereim közé. Volt nálam jónéhány tartalék tár, gránát, minden, amit a vezetőnk megkövetelt. Szerencsére nem kellett számítógépeket cipelnem, hiszen nem értettem ehhez, és remélhetőleg a pajzsok cipelése alól is kihúztam magam. Ezek után megtörténik a teleportálás, amihez nem vagyok hozzászokva – kicsit úgy is érzem, mintha az elfogyasztott ételek próbálnának utat törni maguknak, de elfojtom az érzést, és stabilan állva várom a parancsot. Mikor elindulunk, próbálok a Goblin közelében lenni – mivel ő vezeti a támadást, úgy vélem mellette lehet az esélyem a legtöbb gyilkolásra. Megnyalom a számat, szinte érzem a vér ízét az ajkaimon. Érzem, hogy felgyorsul a pulzusom, az egész testem megfeszül. Bár még mindig parancsszóra cselekszem, és követem az utasításokat, érzem, hogy ölni akarok. Minél gyorsabban. És minél többet.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Sarah on Pént. 31 Jan. 2014, 06:30

A ranglépés nem járt kifejezetten sok változással, kevesebb, sokkal kevesebb ember van aki parancsot adhat, így pedig ismét csak egy apró cérnaszál választ el attól, hogy nekiugorjak a körülöttem lévő embereknek, hogy éhségemet olthassam a húsukkal, valahogy minden alkalommal, az utolsó pillanatban torpanok meg, miután becserkészem az áldozatot, mielőtt eltörném vagy elharapnám a nyakát. A sikertelen vadászat eredménye a számomra mennyeien élvezetes önkínzás, minden alkalommal, így jelenleg is tele vagyok kellemesen égő, húzódó sebekkel, noha az arcomon és a karjaimon lévők más előtt rejtve maradnak, de én tudom hogy ott vannak, minden örömteli kis pillanatban. Az összehívást követő megbeszélésen, pontosabban feladatosztáson a megszokott módon nyálcsorgatva, a semmiben elvesző tekintettel sétálgatok, görnyedten, vigyorogva, akkor fordítom a fejem nagyon minimálisan Stucker irányába amikor azt emlegeti, hogy fogjam vissza magam, és óh, tudom mire gondol, nem arra hogy gondolkodás nélkül lemészároltam ismét pár tucat embert, akiket sajnos nem volt alkalmam elfogyasztani... Mindenesetre is szavak nélkül sétálok tovább és haladok véletlenszerű irányokba, hiszen jelenleg nincs préda a közelben akivel foglalkozni lehetne, ez egészen addig megy így amíg el nem indulhatunk összeszedni a felszerelést. Amit magamhoz veszek nem kifejezetten sok, a hydra által garantált golyóálló páncélzat, a repteres esetből megmaradt egyik uzi, egy M4-es és hat gránát, egy gázmaszk, a kábelvető és ami ahhoz szükséges, plusz természetesen rengeteg pót tár, felkészülés terén pedig már rég készen állok, gyilkolni fogunk, bármikor fel vagyok rá készülve, a gondolat pedig csak szélesebbre húzza az arcomon a vigyort, oly szélesre hogy néhány helyen ajkaimból vér serken ki, főleg ott ahol gyengébb korábbi önös szájtépés vagy saját szám, saját húsom ízlelgetése miatt. A teleportálás kifejezetten nem érint, nem jut el a tudatomig a hányinger ténye, sokkal fontosabb gondolatok foglalnak most le, hiszen már most látom üveges tekintetemen keresztül az elhulló embereket, érzem az ízüket, a vér szagát, hallom a hangjaikat, amik halk nevetést csalnak ki belőlem ahogyan Hershel beszél, a szavai eljutnak hozzám, de erre is annyi reakciót adok mint általában bármi másra amire nem kell reagálni, látszólag nem foglalkozok vele, inkább az épületet, a mészárszéket figyelem a magam görnyedt testtartásával, amíg el nem indul a csapat, akikkel tartom a tempót a kinézett irányban. Továbbra is a korábban emlegetett cérnaszál választ el attól, hogy tüzet nyissak rájuk, egyetlen apró, törékeny szál a fejemben amit erősen feszeget ahogyan minden pillanatban ordít a fejemben a gondolat, hogy a többit kik most velem vannak, velük kéne kezdeni az itteni mészárlást, a gyerek húsát már régebben is meg akartam ízlelni. A gondolataimnak egyenlőre semmi jele nincs a többi hydra ügynök irányába, a legtöbben pontosan tudják hogy mit tennék velük ha valamiért nem torpannék meg mindig az utolsó pillanatban.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 31 Jan. 2014, 09:55

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley, Joseph Soltzbauer (Raten) és Philip Reynolds / Jester
Következő körváltás: 2014. február 4. (kedd)

A katonák és mindenki más is megkapta azokat a dolgokat, amiket Hershel kért nekik, illetve saját maguk is még a küldetésre való indulás előtt, így már azzal együtt érkeztek meg a helyszínre.
Ott azonnal mindenki a megfelelő épület felé vette az irányt, hétköznap volt, így nyitva volt a kis épület, egy mezei irodaház, ahova a társaság be tudott masírozni. Láthatóan a japánok nem igen voltak az efféle látogatókra felkészülve, mert mindenki teljesen lefagyott. Sokan az asztalok alá bújtak és meg sem próbáltak semmilyen kommunikációra a Hydra embereivel. Ezek mesze nem a New Yorki lakosok voltak, akik között fix, hogy lett volna egy, vagy két önjelölt szuperhős, ezek csak civilek voltak. Még a négy biztonsági őr is inkább letette a fegyvert és feltett kezekkel hátrált a falig a társaság láttán, mintsem nekiláttak volna tüzelni. Láthatóan nem voltak a Kéz védelme alatt sem, annak ellenére, hogy a szomszédságban ott volt a nagy épület. Ennek köszönhetően a csapat mindenféle konfrontáció nélkül jutott fel a pár szintes épület tetejére. Annak sima volt a felülete, magasabb „korláttal” a széleken, amik úgy derék magasságig értek egy átlagos embernek. A célépület és az e közötti épület között úgy húsz méter távolság volt. Az üvegek kialakítása miatt egyáltalán nem lehetett belátni a célépületbe, kívülről sötétített üveg volt mindez. Emiatt semmilyen mozgás nem látszott odabentről, sem pedig semmilyen támpont, hogy hol és kik lehetnek. Igaz lent volt egy felirat, ami szerint három nagyobb cég is megtalálható az épületben, egy kommunikáció és média cég, egy szállítmányozó, illetve egy elektronikai. A Kéz néhány „leányvállalata” és olyan cégek, amikben érdekeltségük van.
Hershel parancsa szerint az emberek felvették a megfelelő pozíciót és hamar biztosították a terepet is az alacsony épület tetején.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Szomb. 01 Feb. 2014, 22:24

Az első fázis a terv szerint megy, az időpont miatt a kisebb méretű irodaház nyitva van, elég csak besétálni. Ez természetesen rengeteg kockázatot jelent, de a dolgozók nagy része azonnal megadja magát, nehogy bántódása essen. A biztonsági erőkkel sincsen konfrontáció. Mielőtt még a legfelső szintre érnénk, kiadom a parancsokat a kommunikátorba.
- Utasítsanak mindenkit, hogy maradjanak a földön és ne mozduljanak, kezeiket tegyék a tarkójukra. Még ha nem is értik az üzenet egyértelmű. Nem menekülhetnek pánikszerűen, amíg a tetőre nem érünk. Az utolsó kapcsolja be a jelzavarót, mielőtt riasztanak, maradjon aktív, amíg a tetőre nm érünk. Goblin vége.
A jelzavaró a mi hálózatunk is blokkolja, ami hátrány, de minden hátrány előnyre válható, ez így van most is. Ha minden megfelelően működik, akkor egy riasztó sem üzemel és a mobilkommunikációs egységek sem fognak jelet. Ezzel nyerhetünk néhány percet, ha még nem vettek észre. Nem ismerem a Kéz technológiáját és módszereit, ezért a legrosszabbra kell számítanom. Felérünk a tetőre, egy kézjellel jelzem az utolsó ügynöknek, hogy deaktiválja a zavarót. Eddig minden rendben. Egy fő hiányzik, terv szerint.
- Készítsék elő a kábelkilövőket és a siklófelszerelést, a fegyvereiket csatolják magukhoz. A korláthoz kell erősíteni a puskákat, az eggyel alattunk lévő emeletet célozzuk, nem a velünk szemben lévőt. Semmiképp sem az üvegfelületet találják el, gerendát vagy falat, támasztószerkezetet, az ablakok felett közvetlenül. Amint az összes pálya felállt, kilőjük az ablakokat, vagy ha nincs megfelelő rögzítő pont, akkor már előre megtesszük ezt és utána lőjük ki a kábeleket. Csúszás egyszerre, jelre.
Ezután az elmondott terv szerint járok el, előkészítem a kábelkilövőt, majd azt a korláthoz rögzítem. Kétszer ellenőrzöm, hogy stabil-e, majd megkeresem a megfelelő pontot a szemben lévő falon, ahova a kábelt lőve biztonságos kapcsolat alakítható ki az eggyel lejjebb lévő szintre. A szerkezeti elemeket próbálom megtalálni, azokat a kép alapján is láttam már, de ha most nem találom, akkor kénytelenek leszünk előre kilőni az üvegeket. Két ügynök marad hátul fedezetnek, amint az első kettő megvan, váltják őket. Ha mindenki felállt, a heveder és sín segítségével rögzítem magam, majd elhelyezkedem és becélozom az ablakokat, de még nem lövök. Remélhetőleg ha valakinek nem világos a műveletsor, követi a példám és nem veszítünk felesleges időt.
- Kölyök, az elterelést. Most. - adom ki az utasítást a kommunikátorba.
Az első robbanások vagy hangosabb félreérthetetlen jel után végignézek az ügynökökön. Mindegyiknek egy sorban kell lennie, kivéve kettőt, és várniuk a parancsot, hogy egyszerre, egy sorban kezdjük meg a csúszást.
- Készülj. Tűz. - adom ki a parancsot. Én is lövök, a karabéllyal, három, négy lövésből próbálom a szemben lévő ablak testét széttörni, várhatóan az rögtön darabokra hullik, a biztonsági előírások miatt, és nem elég erős, hogy ellenálljon az erősebb lövedékeknek. Ha ez sikerül, akkor magamhoz csatolom a fegyverem, ellenőrzöm a többit is, majd előre lököm magam. Próbálok lábra érkezni a túloldalon, és azonnal felvenni egy alapállást. Amennyiben bármilyen nem várt tényező adódik, golyóállóak az ablakok, vagy mögöttük csak egy fal vagy állfal van megszakítom a műveletét, majd döntök  a helyzet függvényében. Nem számítok túl erős védelemre, egyelőre.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Jajjmár on Kedd 04 Feb. 2014, 03:02

Magamban dúdolgattam a kis pörgetős számomat mikor befutott az üzenet és szórakozottan rányomtam a vezérlőre, hogy beröffentsem a gépet. A következő pillanatban már kétszáz könnyed kilométer per óránál kell tépnem a levegőt miközben a deszkába kapaszkodok a rövid kis karommal és a másikkal a hátizsákban turkálok. Lassítás nélkül célba veszem a főbejáratot és ekkor kezdődik az életnek nevezett móka amit mindenki úgy alá tud becsülni. Pedig akkor nyílik meg a lélek mikor őszintén nevethetünk végre.
- Wheeheheheheehh!!! - Röhögök "hello"-t mondva ennek a nevetséges bal kéznek aki ma is későn nyúl a muffinért. De adok a markának pár tökkel töltött különtökességet. Rögtön kettő robbanó cukorkás tököt szórok a vörös szőnyegre, hogy felhívjam a figyelmüket arra, hogy elébb a saját házunk táján érdemes sepregetni. Vagy a legendás goblin jön és jól a küszöbre sz.rik. Nem hagy mást csak egy jó adag...
A lényeg, hogy a következő pillanatban már a másik oldalról próbálom kerülni a magasba meredő épületet miközben egy-egy tököt eldobok az ablakok irányába kiszámolt robbanással hátha eléggé belezavarok az állóvízbe ahhoz, hogy ne vegye észre a pólójátékosainkat se a bíró.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 04 Feb. 2014, 04:12

~Joseph Soltzbauer~

Ahogy az embere közt haladunk, egyre nehezebb visszafognom magam. Látom az arcukon a félelmet, a döbbenetet, a kételkedést. Tovább akarom ezt élvezni, fürdeni akarok a rettegésben, a pillanatban, amikor kihuny bennünk az élet. A szemükbe akarok nézni, egész közelről, ahogy kioltom annak a lángját, és ízlelni akarom a vérüket, hallani a sikolyt, az üvöltözést. Ahogy fenyegetnek, könyörögnek, és ígérgetnek. Szinte érzem, ahogy a kezemet mágnesként taszítja a fegyver, el akarom dobni azt, és feléjük ugrani, a karommal szakítva fel a bőrük, és tépni a húsuk. Szerencsére sikerül megállnom, hogy nekik ugorjak, és eljutunk az épület tetejére, ahol már határozottan szenvedek. Fáj, hogy nem ölhettem még, belülről marcangol a gyilkosság hiánya, a vér látványa. A torkom kiszáradt, és minden nyelés olyan, mintha megannyi apró penge karistolna végig a nyelőcsövemen – szó szerint vérszomjam lett. Sheperd beszéde alatt alig álom meg, hogy türelmetlenül toporogjak, miközben egyre csak arra gondolok, hogy mindjárt Joseph, már csak pár pillanat, és kezdődhet az adrenalinlöket.
~Ma vérben fogunk fürdeni, nem érdekel más, ölni fogunk, ha kell, ha nem. Ha mást nem, az akció végén, ez a város vérben fog úszni, nyugodj meg… ~
Eközben robbanásokat hallok, a pusztítás gyönyörű szimfóniáját. Átkozom a sorsom, hogy nem tarthattam a kölyökkel, és nem lehetek én is ott a vérontás közepén, ahol vélhetően tehetetlen hullák tetemei borítják az épület szépen megmunkált padlóját. Hasonlót akarok én is átélni.
Miközben megfigyelem, hogy a vezetőnk hova lőtt, egy hasonló pontot célzok meg a másik épületen, hisz fingom sincs a felépítéséről, de bízok benne, hogy a Goblin tudja mit csinál. Azonnal ugrok, ahogy a főnök is megtette, és a túloldalon megtámasztani magam minél előbb. Ha nem sikerül, és a testem óhatatlanul is tovább indul, akkor nem veszítek felesleges erőt és energiát arra, hogy megpróbáljam megállítani, és így esetleg elessek – inkább a felső testem előredöntve bukfencezek, a fegyverem a mellkasomhoz szorítva. Ha erre kerül sor, akkor guggolásból nézek körbe a teremben, tüzelésre készen, és ha ellenséget is látok, akkor egyből lövök – miközben fedezékbe próbálok húzódni.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Sarah on Kedd 04 Feb. 2014, 04:42

Semmi sem áll az utunkba, sajnálatos módon, pedig viszket az ujjam a ravaszon, főleg amikor bemasírozunk az irodaházba és a civilek egyszerűen megadóan a falhoz húzódnak, olyan könnyű lenne lemészárolni őket, oly módon hogy néhány felismerhetetlenségig torzult testen kívül ne maradjon belőlük más, de nem lehet, akárhogyan is nekik esnék, valamiért kényszeresen érzem úgy hogy tartanom kell magam a parancshoz, bár elég erős a késztetés ahhoz, hogy néha fenyegető lépéseket tegyek a civilek irányába, kissé megemelve a fegyvert, de valami végül mindig mintha visszarántana, pedig nagyon közel vagyok ahhoz, hogy meg is húzzam a ravaszt. A liftben szinte mozdulatlanul állok, görnyedten és fókusz nélkül bámulok magam elé. Ha lenne lift zene valószínűleg már a falat verném és ezt követően pillanatok kérdése lenne hogy tüzet nyissak a rádióra, de mivel csak a csend vesz körül, kivéve hogy Goblin utasításokat osztogat a kommunikátorán keresztül, amit egyenlőre eltűrök. Idő kérdése hogy ő is az ebédemként végezze, ahogyan annyian tették már előtte, de most még elviselem. Mikor végre megérkezünk konkrétan az elsők között lépek ki a liftből, nem elsőként, de az elsők között és szinte azonnal a derékig érő korlátokhoz veszem az irányt, első dolgomként pedig amíg újabb utasítások hangzanak el, melyek látszólag nem jutnak el a tudatomig, addig én bőven kihajolva tekintek le az épületről, bőszen lecsorgatva a nyálam a lenti térre, vagy legalább is az épület falára. Amint viszont vége a szentbeszédnek, mivel magamhoz vettem egy ilyen szerkezetet, nekikezdek a felszereléséhez a korlátra, majd pedig amint megvagyok vele és egy kis rángatás képében, nem letépős rángatás csak megcincálás képében biztosra veszem, hogy tart-e, majd pedig a megadott pontokba a velem szemben és egy emelettel lentebb lévő biztos pontra célzok s adok le egy lövést a kábelvetővel, amennyiben biztosra veszem hogy el tudom találni, amit biztosra veszek, ha mégsem akkor a mondottak szerint lövöm ki az üveget és utána cselekszem, mindezt a már tőlem megszokott tekintettel, amivel nyomon tudom követni a legtöbb dolgot. Következőként már rá is csatolom a felszerelésem a kábelre és átvetem magam a korláton, noha megkapaszkodván abban, a kezemben pedig az uzit tartom, amint pedig a parancs elhangzik lövök rá az üvegre, már ha nem lőttem még ki eddig, ha pedig ki is törik akkor ellököm magam a korláttól és élvezem az utat, erősen kapaszkodva a korábban emlegetett fegyverembe, hogy ha bármi adódna út közben ami fenyegetést jelent akkor tüzet nyithassak rá. Goblin két sort mondott ugyan, de hoztam magammal egyet, nem fogom fölöslegesen cipelni és nem fogok sorban állni hogy kimaradjak egy kezdeti mészárlási lehetőségből és nem érzem úgy hogy parancs megtagadás lenne, inkább mondanám gyorsításnak, kockázat maximum annyi van benne mint a többiben.

// Bocsi de nem szeretném azt a cuccost tovább cipelni a karakterrel. //

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 04 Feb. 2014, 09:49

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley, Joseph Soltzbauer (Raten) és Philip Reynolds / Jester
Következő körváltás: 2014. február 8. (szombat)

- Értettük uram! – érkezett a válasz az ügynököktől Hershel számára.
Odalent még a menekülést megakadályozandó az ügynökök elbarikádozták gyorsan rögtönözve a kijáratot, hogy azon ne távozhasson senki sem véletlenül sem, amíg nem kellene. A kábelek kilövése halálosan pontosan zajlott, ahogyan annak kellett, a Hydra ügynökei profik voltak, nem volt ebben kivetni való. Jester elterelése is megtörtént, a lehető legoptimálisabb módon, majd az üvegablakok betörése a másik oldalon. Úgy két perccel később pedig immáron mindenki odaát volt a célépületben. Egy tárgyalóban landoltak és oda érkeztek meg, egyetlen kijárata volt a helységnek, az egyelőre zárva volt, noha már a robbanás miatt bizonyára tudták, hogy megérkeztek. A megérkezés után az ügynökök azonnal felvették a megszokott védelmi állást és szinte pillanatok alatt biztosították a helységet is profi módjára. Egy legalább huszonöt méter hosszú és nyolc méter széles helység volt, középen egy hosszú asztallal, körülötte székek, a falak és a berendezkedés a japán és az amerikai stílusok tökéletes és ízléses keveréke volt. A falak meglehetősen vékonynak tűntek, az ajtó, ha megpróbálják kinyitni, akkor nyitva van. Odakint folyosó, mindkét irányban ajtók voltak láthatóak, legalább hat-hat, illetve a balra eső részen a folyosó végén lift, a jobb oldalin lépcsőház. Ahova a társaság megérkezett ez pontosan középen helyezkedett el a szinten. Egyelőre néma csend volt, mozgást sehonnan sem lehetett hallani, a robbanás ellenére a riasztó hangját sem lehetett hallani, sem a szinten, sem halkan az épület más részeiből.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Kedd 04 Feb. 2014, 20:59

Minden az előre megtervezett időlimitek szerint zajlik. Az átjutás nem vesz igénybe több időt, mint két perc, ami pont optimális. Enyhén elmosolyodom, a kölyök jól végzi a dolgát, ennyi robbanás között megnő az esélye, hogy a védelem később találja csak meg a megfelelő pontokat. Megérkezve a tárgyalóba, azonnal felmérem a terepet és jól védheti pontokat keresek, ahonnan könnyen tüzet tudok nyitni az ajtóra, ha azon át támadás érkezne, én mégis fedezékben maradhatok. Erre nincs szükség, de ha találok ilyen pontot, azt megjegyzem. A csúszófelszerelésre már nincs szükség, máshogy fogunk távozni, ezért leszerelem magamról. A kommunikátoron csatornát nyitok a kölyökkel, mielőtt a többi ügynöknek osztanám ki a parancsokat.
- Remek munka. A tetőn kell lenniük átjátszóknak, kapcsolószekrényeknek vagy antennáknak. Ha van, pusztítsa el azokat. Utána a tető jó leszállópálya lehet, kell valaki felülről is.
Ezután váltom a frekvenciát a közös sávra. Miközben beszélek körülnézek a teremben, vizsgálom az álmennyezetet illetve a sarkokat biztonsági kamerák vagy más biztonsági rendszerek után kutatva. Ugyanezt teszem a folyosón is, ezen kívül olyan pontot keresek a tárgyalóban ahonnan lehet a belső hálózatra is csatlakozni. Jelzem, hogy aktiválom a jelzavaróm és váltunk ténylegesen verbális kommunikációra. Nem akarom, hogy a Kéz előre tudja a tervünket, ha lehallgatják a vonalat vagy fejlettebb a rendszerük mint gondoltam.
- Biztosítsák az ajtót, két őrt akarok közvetlenül mellette látni, még ketten fedezzék őket, különböző pontokról, az ablakokat is figyeljék. A kamerákat lőjék ki, vagy kapcsolják le. A két specialista keressen a belső hálózathoz portot, hogy megszerezhessük az információkat. Ez jól védhető hely, de a védelem rövid időn belül itt lesz, fel kell készülnünk és lehetőleg minél előbb megtudni a célszemély tartózkodási helyét. Egy ügynök nézzen az álmennyezet fölé, jelezze ha bármit talál, onnan a folyosót is szemmel tarthatja, Bérmajom úgy gondolom erre ön a legalkalmasabb, hacsak nem akar más feladatot ellátni. Ha nincs alkalmas pont az eléréshez, akkor haladunk tovább. Smiley és még egy ügynök gyors reagálású védelemként mehet az ajtóhoz. Jobb ha mi lövünk előbb, bármilyen ellenséges erőre azonnal tüzet nyithatnak. Minden érthető?
Megvárom, amíg ismét választ kapok, vagy legalább mindenki követi a parancsot. Most kénytelen vagyok én is egy jól védhető pontot keresni és az esetleges kisebb lépések kontrollálása közben megvárni az eredményt. Felkészülök egy esetleges breach típusú támadásra az ajtó felől, ezért egy gránátot előre az egyik kezembe veszem, amíg a másikkal a fegyverem tartom, ha szükséges éppen. Ha a tárgyaló nem alkalmas az adatfelvételhez, akkor viszont előre megyek a folyosóra. Egyelőre a biztonsági kamerák és más lehetséges védelmi rendszerek elhelyezkedését próbálom vizsgálni. Ezután a liftek, és lépcsőházak felé veszem az irányt, a lehető legnagyobb körültekintéssel, minden saroknál szakszerű módon, a megfelelő fedezettel és módszerrel tovább hatolva. A zavaró egységet természetesen deaktiválom a parancsok kiosztása után. Biztosra kell mennem, de nem vagyok paranoiás, más téren erős a Kéz.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Danny Long on Kedd 04 Feb. 2014, 21:31

//Bocsánat mindenkitől a 2 kör kimaradás miatt, most már itt vagyok, lehet velem számolni.//

Nem nagyon volt hova mennem ebben a világban, pláne nem úgy, hogy a legutóbbi akció után a SHIELD valószínűleg ismeri az arcomat, így hát a Hydránál maradtam. Ők elszállásoltak, a pénzből, amit a chip ellopásáért kaptam pedig bőven tudtam biztosítani olyan körülményeket magamnak, ami az átlagos ügynököknek nem adatnak meg. Továbbra sem vagyok tagja a Hydra kötelékének, ezt nem vállaltam, de az együttműködés meglehetősen jövedelmezőnek bizonyult, így külsős ügynökként a rendelkezésükre állok. Ez persze jár bizonyos hátrányokkal, de ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy a Hydra terveiről és tevékenységéről nem informálnak, ami nem is hiányzik. Ennek ellenére maga Strucker báró, a Hydra egyik vezetője adja a következő feladatomat. A csapat nagyjából ugyanaz, mint akikkel a múltkor is dolgoztunk, a vezető továbbra is Goblin, és itt van Smiely is. A társaság egy meglehetősen furcsa taggal egészült ki, egy Jester névre hallgat alakkal, aki külsejét tekintve egy kisfiúnak tűnik. Azonban tudom, hogy a gyermeki testben egy démon bújik meg, aki valaha bérgyilkos volt, most pedig a Hydra ügynöke. Ezek tudatában nézve, a kisfiú meglehetősen ijesztő jelenség lenne még az arcfestés nélkül is. De ha hasznos tagja lesz a csapatnak, nincs okom panaszra. Goblin hat ügynököt is kapott rajtunk kívül.
A feladat ezúttal nem lopás, hanem egy ügynök megszöktetése a Kéz központjából. Ezt a nevet már a saját világomban is hallottam és tudom róluk, hogy rendkívül képzett ninja bérgyilkosok. Nem lesz egyszerű feladat. A küldetéshez csak a szokásos felszerelésemet viszem, a négy szénszálas, 9 miliméteres pisztolyt illetve az öltönyt, ami ezúttal már valamilyen szintű védelmet is biztosít, de csak annyit, amennyi anélkül elérhető, hogy a mozgásban akadályozna.
Teleporttal érkezünk Osakába, a célépület közelébe. Ezúttal nincs annyi információnk, mint a reptérnél, sőt, gyakorlatilag semmi. Az viszont biztos, hogy jóval több ellenfelünk lesz. Goblin ki is adja a parancsot az indulásra, egyedül Jester marad le, rá máshol lesz szükség. A terv az, hogy egy kisebb irodaház tetejéről próbálunk meg bejutni. Meglehetősen feltűnően masírozunk be az épületbe, de ez nem nehezíti a haladásunkat. A bent levő civilek mind azonnal megadják magukat, még a biztonsági őrök is leteszik a fegyvert. Gond nélkül felérünk a tetőre, ahol elkezdődhet a következő fázis. Szótlanul várom meg, amíg minden készenáll az átjutáshoz. Ez a szakasz még nem rólam szól, így a háttérben maradok, nem akadályozok senkit. Amikor Jester megkezdi az elterelést, Goblin pedig kiadja a parancsot, azonnal átsiklok a Kéz épületébe a többiekkel együtt. Egy teljesen üres tárgyalóba érkezünk, semmi jele mozgásnak, még egy riasztó sem hallatszik. Ez igencsak zavar, hiszen tudjuk, hogy az ellenség itt van. Goblin rögtön el is kezdi a feladatok kiosztását. Szimpatikus, hogy velem, mint nem alá tartozóval másként beszél, de nincs rá szükség. Bólintással jelzem, hogy értettem az utasítást, majd így szólok:
- Hagyja az udvariaskodást! Most maga a főnök!
Ezzel fel is ugrom az álmennyezet fölé, és óvatosan körülnézek.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Jajjmár on Szer. 05 Feb. 2014, 18:52

Szél tépi hajam, víz repeszti a hójagom, míg ide fagyok a deszkára. De nem számít mert süvítek, szelek istene vagyok aki tököt ereszt a finom japán levegőben. Szinte elunom magam, semmi ellenállás, sikítás vagy ilyesmi. De aztán berobban a következő és hangos kacagással indulok tovább. A következő kör kezdetekor meg be is fut Hershel dicsérete.
- Alul lenni mindig könnyebb! - Ordítom a kommunikátorban ahogy a szél beleszól a mondani valóban és kitör belőlem a lelkesedés. Majd élesebb ívre teszem a deszkát és felfelé indulok. Ideje felülről megdolgozni ezt szomorú szamuráj bandát. Ha felérek a tetőre és nem vagyok egyedül akkor megszórom pár tökkel a felületet, figyelve az ívre, hogy ne nagyon kaphassák el de elérje őket a robbanás. Ha viszont üresen vár a tető... hát akkor kiélvezem a lehetőségeket. Először is slicc le és megöntözöm az antennákat és a kapcsoló szekrényeket még a deszkáról majd lassan leszállok, közben el a szerszámot és vissza a sliccet. Itt az ideje, hogy megkeressem az ajtót ami lefele fog engem vezetni.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Sarah on Szomb. 08 Feb. 2014, 01:52

Az üveg másik oldalán egyenlőre nem ütközünk ellenállásba, sajnálatos. Minden porcikám azért ordít, hogy egyszerűen csak használjam céltáblának a jelenleg jelenlévő kaját akik a terem biztosításával foglalkoznak a gondolatoktól pedig továbbra is a megszokott nyáladzással tekintek végig vagy felettük, vagy pedig nagyjából a körvonalaikat követve a tekintetemmel, ameddig el nem hangzik valamiféle konkrét tennivaló a részemre is. Eddig csak valamiféle általam megmagyarázhatatlan csoda tartott vissza, most viszont van valami konkrétum és úgy érzem hogy muszáj eleget tennem ennek.
- Tiszta... - Hörgöm még torzan válaszul, majd pedig az ajtóhoz lépek, pontosabban fedezéket találok mellette, igaz nem kifejezetten szándékosan, egyszerűen így sikerül megállnom a gyilkolás vágya valamint a potenciális prédák gondolata szinte teljesen megvakít, azonban egy valami jelenleg most eltér, a megszokottól függetlenül fókusz jelenik meg a tekintetemben, egy kevés értelmet kölcsönözve annak, amit a vicsorgásba átforduló arckifejezésem továbbra is erősen degradál. Minden érzékemet a folyosóra szegezem, amint valamint pedig feltűnik valami ellenségesnek bélyegezhető gondolkodás nélkül tüzet nyitok arra. Az, hogy teljesen erre koncentrálok pedig főképpen a gyilkolásból adódó élvezet előszelének tekinthető eredmény, amelynek köszönhetően megfelelő gyorsasággal reagálhatok hogy valóban miénk legyen az első támadás előnye és talán kevesebb dolog kerülheti el a figyelmem, a lényeg számomra, hogy minél hamarabb láthassak valakit vagy valakiket ismét halottan a földön, megfulladva a saját vérében, noha még mindig jobban szeretem ha ennél sokkal nagyobb szenvedést élnek meg mielőtt meghalnak, azt a fajtát ami után ők maguk könyörögnek érte.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szomb. 08 Feb. 2014, 05:07

~Joseph Soltzbauer~

Mután megérkezik, a főnök automatikusan dicséri a csapatmunkánk, amiben nem volt semmi extra, csupán követtük a kiadott parancsokat, mintha csak egy forgatókönyv alapú előadás részesei lennénk. Persze, hibátlanul végeztük a dolgunkat, de azért valljuk be, egyrészt nem adódott eddig semmi nehézség, másrészt a hidra embereitől ez azért elvárható. Ahogy Hershell leszereli magáról a felesleges felszerelést, én is így teszek, ha úgy látom, hogy biztonságos leemelnem az ujjam a ravaszról. Ez után – miután a fura kölyökkel beszélt a kommunikátoron – végre nekünk is parancsokat oszt. Már kezdett viszketni a tenyerem, az elmondhatatlan gyilkolási vágy még mindig elönti a testem, majdnem szétszakítja azt. Félek, hogy már nem sokáig bírom irányítani, lassan kirobban belőlem, és akkor nem lesz ami megállít. Épp ezért azonnal az ajtóhoz indulok, amikor Goblin ezt önkéntes alapú parancsba adja. Az élvonalban akarok lenni, a lehető legközelebb a vérhez és a halálhoz, és ezért akár még ölni is hajlandó lennék. Milyen ironikus… ölnék, hogy ölhessek. Ha megtámadnak minket, és berobban az ajtó, azonnal tüzelek, esetleg magát az ellenséget használom fedezékül, ha sikerül elkapnom ellenséges ügynököt. Akár sikerül, akár nem, megpróbálok minél hátrébb kerülni ez esetben az ajtótól, egy fedezéket célozva meg irányzékul. Ha más opció nincs, akár egy társamtól is hajlandó vagyok elorozni a nála lévő pajzsot – elvileg hoztunk kettőt – és azt használni fedezékül. Persze ennek humánusabb módja egyszerűen a társ mögé állni – a helyzettől függően, amelyik könnyebb, azt választom.
Ha ilyesmi nem történik, és haladhatunk tovább, akkor hajlandó vagyok a már említett pajzsos embereket magam elé engedni, azonban szorosan mögöttük, az eszköz takarásában követem őket, fegyveremet a vállamnak támasztva, és folyamat készenlétben. Bármilyen mozgás esetén tüzet nyitok, lehet az férfi, nő, gyerek, de még egy ártalmatlan kutya is. Van nálunk bőven lőszer, és a robbanásnak hála feleslegesnek érzem titkolni, hogy itt vagyunk – ráadásul parancsot is kaptunk. Vagyis, engedélyt.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 08 Feb. 2014, 10:22

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley, Joseph Soltzbauer (Raten) és Philip Reynolds / Jester
Következő körváltás: 2014. február 12. (szerda)

Így, hogy Hershel jobban körülnézett látott kamerákat, voltak a tárgyalóban is, és odakint is a folyosókon. Már tudták, hogy itt vannak, de könnyedén volt olyan pont is, hogy a helyi hálózatba fel lehessen csatlakozni, csak valószínűleg fel kell törni azt a jelszavakat, hogy mindez tényleg megtörténhessen. Mindezek után be lett kapcsolva a zavaróeszköz, aminek egyelőre nem tudni, hogy mekkora hatása volt, de a mezei rendszereket teljesen bizonyosan blokkolta, ahogyan kellett. Mindenki azonnal ment az ügynökök közül a feladatra, amire beosztotta őket. A kamerákat egy-egy hangtompítós lövéssel szedték le könnyedén a teremben is, illetve odakint a folyosón azok, akiket erre bízott meg a férfi. Ketten pedig tabletet és egyéb elektronikai kütyüt vettek elő, hogy feltörhessék a rendszert. Akik biztosítottak, azoknál nem volt ennyire látványos, amit tettek. Hamarosan érkezett a válasz, hogy nem tudnak innen belépni, sem feltörni a rendszert, az jobban védett, mint amit láttak valaha is. Így kénytelen volt a csapat tovább indulni.
Bérmajom felugrott az álmennyezetre, de az teljesen csöndes és kihalt volt, jól karban volt tartva, csak minimális por ülte meg a fémjáratot, de semmi egyebet nem látott, még abban sem nyomot.
Így a csapat kénytelen volt tovább indulni, a liftek nem mozogtak, nem közlekedett rajta senki, a csapat pedig a lépcsőház felé vette az irányt, odáig könnyedén eltudtak jutni bármiféle ellenállás nélkül, ahogyan annak az ajtaját kinyitják lehetett meghallani, hogy léptek közeledtek, több is. Fentről és alulról is, valaki japán nyelven adott parancsokat, amit nem értett senki sem*, fegyverek kibiztosítása hallatszott, noha még nem látszott az ellenség, végül egy koppanás hallatszott és mindenki meglátta a felülről ledobott gránátot.

Jester majdnem ténylegesen ráfagyott a deszkára, ahogyan egyre magasabbra ért úgy lett a fagyos szél is egyre hidegebb és erősebb. A tetőn csak egy átjátszót talált, semmi mást, de ahogyan jobban megnézte még ő maga is rájöhetett, hogy ez nem valódi, csak megtévesztés. De ettől függetlenül könnyedén eltudja ezt pusztítani, és még akkor is teljesen egyedül volt. A trafót megtalálta, ahonnan lemehet, egy ajtó volt rajta, ami kifele nyílt az ő irányába és mire Jester odaért volna az elkezdett nyílni, de még nem látszott, hogy kik és hányan érkeznek.

*ha mégis szóljon rám és mondom, hogy mit mondtak.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 11 Feb. 2014, 22:21

~Joseph Soltzbauer~

Végre elindultunk a folyosón, természetesen alakzatban haladva. Remélhetőleg a pajzsos emberek mennek elől, és valahol a közelükben helyezkedek el én is. Próbálok a haladás közben folyamatosan takarásban maradni, hogy a pajzs az én testem nagy részét is védje, de közben azért úgy helyezkedem, hogy kényelmesen tudjak tüzelni, ha ellenséggel találkoznánk. A lépcsőház felé indultunk, és elég eseménymentesen zajlott odáig az utunk, nekem pedig már remegett az ujjam a ravaszon. Bár ateista voltam, azon kaptam magam, hogy néma fohászt mondok gondolataimban, hogy küldjön valaki egy embert, akit lelőhetek, különben magát a csapatot kezdem el egyesével lelőni. Ekkor hallottunk lépéseket, nem csak felettünk, de alattunk is, tehát bármerre kívánunk továbbmenni, mindenáron harcolnunk kell. Tökéletes. Félelmetesen ismerős kattanásokat is hallattunk, amik félreérthetetlenül jelezték, hogy jópár fegyver kibiztosítása történt meg. Nem annyira tökéletes. Ezek után egy gránát is megjelent, hogy beköszönhessen nekünk. Kifejezetten tökéletlen.
Reflexből fordultam meg a tengelyem körül, és próbáltam megragadni a mögöttem álló katonát. Ha sikerül kihasználnom a forgási energiámat és a meglepetés erejét, akkor rádobhatom a gránátra, mielőtt az felrobbanna, hogy valamelyest tompítsa a hatását, illetve ha vakítót dobtak, akkor a látásunk ideiglenes elveszítését kerülhetnénk el az önfeláldozó névtelen katonával. Ha nem sikerül teljesen meglepnem és úgy érzem, hogy nem landolna magán a gránáton, akkor csak pajzsként használom a testét, és magam elé rántom. Ha pedig a saját társaim támadnának meg ezen lépésemre, akkor viszonzom a tüzet - azért nem megyek bábuként a pokolra - de remélem, hogy erre nem kerül sor.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Kedd 11 Feb. 2014, 23:34

A kamerákat parancs szerint hatástalanítják, de addigra már nyomon tudják követni a mozgásunkat, de nem az volt a cél, hogy ne tudják melyik teremben vagyunk, hanem, hogy a termen belüli lehelyezkedésünk ne legyen egyértelmű. A felállított védelmi vonalra nincs szükség. Ahogy a specialisták átvizsgálják a hálózatot megállapítják, hogy innen nincs hozzáférésük.
~ Várható volt, logikus. Egy zárt belső hálózaton vannak az ilyen fontos adatok. A Kéz rendelkezik a megfelelő erőforrással és tapasztalattal, nem lesz könnyű átjutni rajtuk. Tehát közvetlen kapcsolat kell egy vezérlőből vagy egy központi terminálról, ennek a megtalálása a következő feladat. Ideje tovább indulni.
Utasításaim szerint haladunk végig a folyosón, felvéve a megfelelő pozíciót. Számítok a védelem érkezésére, de egyelőre nem tűnik fel egy ellenséges fegyveres sem, ez a riasztó hiányával együtt feltűnő, de nem bizonytalanodok el. Egyértelműen számítottak ránk, ez már az elején világos volt.
- Bérmajom maradjon fent, szükségünk van a fedezetre. Smiley haladjon közvetlenül mellettem, az első sorokban a helye. Kölyök van valamilyen eredmény?
Ha tehetem még megvárom a válaszokat, valamivel lassabban haladva. Szabályos módon behatolunk a  lépcsőházba, itt már egyértelműen hallani a két irányból érkező ellenséges erőket. Kiosztanám az újabb utasításokat, amikor egy gránát érkezik a felsőbb szintek irányából. Van, aki érthető módon gyorsabban reagál nálam a reakcióidő eltolódás miatt, de én is azonnal mozdulok. Először hátrébb hőkölök, majd a két pajzzsal rendelkező ügynököt próbálom megragadni és közvetlen utasítással védvonalnak előre küldeni.
- Pajzsok előre, védvonal. Mindenki vissza!
Terv szerint a két ügynöknek meg kell támasztania magát biztos féltrédre ereszkedett, vállal a megfelelő méretű pajzsot támasztó helyzetben, így mögéjük több ügynök is kellő védelembe vonulhat, köztük én is. Igyekszem megtartani őket. Tudom, hogy lesz aki fedezékbe tud húzódni, vagy kijutni a lépcsőházból még időben, így nem kell mindenkinek a pajzs mögé kerülnie, csak a legelsőknek. Bármelyik pillanatban robbanhat a gránát, ami zárt térben súlyosabb sérüléseket és következményeket okoz, valószínűleg így is lesznek súlyos vagy halálos sérültek, de remélhetőleg a pajzsok a repeszektől megvédenek, ha a légnyomástól és a hőhatástól nem is. Esetleges nem parancs szerintit cselekvéssel most nem tudok számolni. Ha van elég időm a detonáció előtt, akkor a már korábban előkészített saját gránátom egy mozdulattal kibiztosítva lehajítom, az alsó szint felé. Figyelve arra, hogy ne túl nagy íven érkezzen, és ha a másik gránát felrobban, elkerülhető legyen a kettős detonáció.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Danny Long on Szer. 12 Feb. 2014, 01:12

Goblin utasításának megfelelően az álmennyezeten maradva haladok a csapat mellet. Ilyen helyzetekben a csend a legrosszabb. Tudod, hogy támadni fognak, de azt nem, hogy honnan, hogyan és mikor. Végül a lépcsőházhoz érve kapjuk be a támadást. Már épp ugranék le, hogy elinduljunk a lépcsőn, de amikor meghallom a japán parancsokat megdermedek egy pillanatra, és előkapok két pisztolyt, készen arra, hogy fedezetet biztosítsak a többieknek. Mindkét irányból jönnek, és elég sokan lehetnek. Amikor meghallom a gránát koppanását, gyorsan hátrébb húzódom, ha reális esélyét látom, hogy a helyemet eléri a lökéshullám, illetve készen vagyok arra, hogy leugorjak, ha az egész álmennyezet le készülne szakadni. Ha biztonságos távolban vagyok, akkor csak várok, hogy megérkezzen az ellenség, akikre rögtön tüzet is nyitok fentről, mielőtt még lenne idejük körülnézni. Ezzel azon túl, hogy kiiktathatok néhányat, időt is nyerhetek a többieknek, hogy összeszedjék magukat a robbanás után, és a meglepetés erejével csaphassanak le. Közben konstatálom, hogy Goblin a pajzsos ügynököket élő falnak használja, ami nem igazán tetszik, de nincs most itt az ideje, hogy ezen rágódjak. Az első a feladat.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Jajjmár on Szer. 12 Feb. 2014, 02:07

- Csapdaaa! - Rikoltom csak velősen a komon keresztül egyszerre a csapatomnak és az ajtónak amin megpróbálok bevágni két tököt mielőtt még bevágódnék a szellőző kimenete mögé a tetőn. Direkt elhagyva a deszkát a levegőben. Az én eszemen nem járnak túl mert olyan penge vagyok mint a gilette és most úgy tűnik nem azoknak fogom elvágni a torkát akiért küldtek. Furcsa volt már, hogy nem halottam az ügynököket halálhörgésbe halni a lenti szintekről...
Megrázom magam az emeleti hidegben, mielőtt elkezdem körbe körbe irányítani pengét a tető környékén.
- Mit mond a hat hullazsák töltelék? - Kiáltom az ajtó felé hátha kapok egy rémült választ, noha a hat elég merész tipp egy fémdoboz mögül bujkálva. De annál jobban figyelek hátha hibáznak a hirtelen kérdésre és felfedik, hogy hol állnak vagy, hogy hányan.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 12 Feb. 2014, 09:58

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley, Joseph Soltzbauer (Raten) és Philip Reynolds / Jester
Következő körváltás: 2014. február 16. (vasárnap)

Hershel azonnal ki is adta a parancsot, hogy mit tegyenek az emberei, de azok saját maguktól is tették, ezúttal eléggé jó harcosokat kapott magának, meg ez egy olyan helyzet is volt, hogy ebben nagyon mást nem lehetett tenni, mint ezt. Soltzbauer, ahogyan fordult meg, már nem volt esélye arra, hogy valakit maga elé rántson, a katonák vele ellentétben teljesen nyugodtak voltak, a hozzá legközelebbi megragadta a férfi karját és szó szerint rántotta meg. Soltzbauer lábai alól kiszökött a talaj és egy kisebb repülés után már a pajzsok mögött találta magát, ahogyan oda zuhant be az ügynök mozdulata után. Bérmajom is hátrébb tudott húzódni odafent és Hershel még eltudta hajítani a saját gránátját.
Mindezek után következett az első robbanás, ami a Hydra csapatot kapta telibe, vagyis kapta volna, a pajzsok javarészt felfogták a robbanást, senki sem halt bele, noha a légnyomás mindenkit ledöntött a lábáról és a hőnek hála a ruhájuk és a hajuk is pár helyen megpörkölődött, de súlyosabb sérülést senki sem szenvedett el. Ekkor következett be az újabb robbanás, ez Herhsel gránátja volt lejjebb, ennek eredményéről nem lehetett tudni semmit egyelőre, de amint nem csöngött senki füle hallani lehetett, hogy fentről most már tényleg megindultak, akik ott voltak. A por és füst miatt nem lehet látni azonban semmit.

Jester eltudott bújni odafent időben, de a kérdésre nem érkezett semmilyen válasz sem. A deszka elindult körbe-körbe odafent az irányításnak hála, majd a démon csak halk suhogást fémes hallott, mintha valaki eldobott volna valamit. A következő pillanatban pedig már csak a robbanást hallotta, ahogyan a deszkája egyszerűen felrobbant ott, ahol volt. Lépéseket, más zajt nem hallott, nem látott senkit sem a tetőn jelenleg, de most már határozottan kezdett egy baljós érzése lenni és az is egyértelmű lehetett eddigre neki, hogy figyelik.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 2 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.