Japán - Osaka

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Szomb. 08 Márc. 2014, 02:58

Minden túl gyorsan történik körülöttem, az adrenalin és egyéb véráramba került anyagok hatása közel sem tesz olyan gyorssá, mint régebben. Mindenkinek ismernie kell a feladatát, az enyém nem az, hogy én legyek a leggyorsabb, megteszi helyettem más. Felveszem a pajzsot, ahogy elterveztem de képtelen vagyok használni. Érzem, hogy a kezem már nem tud úgy fogni, ahogy akarom. A vágás túl mély és pontos volt, átvágta az inakat is, amik az ujjakat is mozgatják. Sokkal nagyobb a sérülés mint korábban hittem. Megpróbálom összeszedni a gondolataim, egy ellenség már a földön van, egy maradt. Smiley összeszedte magát és a maradék egy ügynök is nekiállt elkötni a sebét, Bérmajom teszi amit tennie kell. A végsőkig kitartunk, ki kell hoznunk azt az ügynököt, most már bármi áron. A sípoló hang után a fülemhez kapok rövid ideig.
~ A Kölyöknek vége, tehát nincs fedezet fentről. Ez hiba. A fentebb lévő emeletekről további Kéz nindzsák érkezhetnek, nincs ami feltartsa őket, vagy ami menekülésnél utat nyithatna. Innentől már csak mi vagyunk.
A pajzsot a lehető legrövidebb idő alatt próbálom átvenni az ép kezembe, miközben a pisztoly a sérültben fogom. A remegést próbálom tudatosan megszüntetni, hogy tudjam használni a kézifegyverem. A pajzs mögül korábban már láttam, hogy a megmaradt ellenség időközben teljesen regenerálódott, felettem van pár lépcsővel. Vállam a pajzsnak vetem és oldalról állok meg a lépcsőn, a fém felületet a Kéz embere felé tartva. Utat nyitok a többieknek, hogy a támadásuk sikeres és letális legyen. Egy gyors és hirtelen mozdulattal lökéssel, lehetőleg minél nagyobb erővel és gyorsasággal próbálom a pajzzsal fellökni a nindzsát. Ha megpróbálja ezt kikerülni oldalra lendítem a kezem és az élével torkon vagy fejen próbálom ütni. A másik kezemben lévő pisztolyt akkor használom ha közvetlen közel ért, addig nem vesztegetem erre az időm. Ha már a földre került, egy tiszta lövést adok le a torkára vagy a fejére, mielőtt elmozdulna. Csak annyira vagyok jó, mint a fegyverem és ismernem kell a fegyverem, a pajzs eredetileg nagyrészt támadásra is szolgált, a védelmi funkciók mellett. Ideje kihasználnom és védtelenné tennem az ellenfelem. Utána megkezdődhet az újratervezés, a veszteségek felmérésével.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 08 Márc. 2014, 09:47

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley, Joseph Soltzbauer (Raten) és Philip Reynolds / Jester
Következő körváltás: 2014. március 12. (szerda)

Joseph, amíg a többiek a megmaradt Kéz ninjával foglalkoztak addig eltudta szorítani a kezét, hogy ne vérezzen annyira és valóban, ennek köszönhetően már nem fröcskölt a vér a karból. Elsősegélycsomag nem volt a társaságnál, azt nem hoztak, de az a férfi eszébe juthat, hogy egy irodaházban voltak, itt valahol lennie kellett hasonlónak, és azzal még inkább enyhíthetne a saját fájdalmán és el lehetne állítani a vérzést is.
Smiley kezének vérzése mégjobban csillapodott a képességének hála és az elvesztett ujjak helyén már látszanak határozottan, hogy a csonkok a növésnek hála újra újak lesznek perceken belül. sikerült még a társa véréből is innia, majd nekilátni enni az egyik halottból.
Eközben Goblin megtudja ejteni a cserét, érzi, hogy azért mozognak az ujjai, noha valóban remegett a keze egy kicsit és így, ahogyan az ujjait mozgatná érzi, hogy megy, csak lassan és ez viszont már fájdalmas a számára is. Bérmajommal együtt remekül tudnak továbbra is dolgozni, még Hershel is megtámadja a ninját, amivel sikeresen megakadályozza azt, hogy felkelhessen a földről, így tökéletes célpontot ad a társának. Mind a ketten lőnek, ő maga torkon lövi ellenfelét közvetlen közelről, míg Bérmajom a fejőbe ereszti a golyót, majd közelebb lépve ezt is lefejezi. A fejlövés regenerálódni kezdett némileg, igaz most jócskán lassabban, de mivel a fej és a test itt sem volt egy helyen nem fog tudni teljesen rendbe jönni a ninja és halott marad, mint a másik
További erősítés nem érkezett most volt ideje a csapatnak ellátnia magát, rendezni a soraikat, majd valamikor tovább indulni felfelé.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Vas. 09 Márc. 2014, 01:42

Kommunikáció nélküli összhang és együttműködés. Egy elemzés így hivatkozna azokra a lépésekre, amiket Bérmajommal együtt kivitelezek harc közben. A kettős támadás megfelelő hatással jár, a megzavarás sikeres, két halálos lövés éri a nindzsát és Bérmajom le is fejezi. A pajzsot azonnal lejjebb engedem, majd megvető mozdulattal a fejeket lerúgom a lépcsőn. Nem akarom, hogy egyáltalán a test közelében legyenek. Felmérem a területet és ellenőrzöm, hogy minden tiszta-e.
- Bérmajom fedezzen. Rendeznünk kell a megmaradt erőinket.
Ellenőrzöm a felszerelésem és újratárazok a fegyvereimben. A páncélt a karrésznél, ahol a vágás ért, megpróbálom részben szétszedni, hogy hozzáférjek a sebhez. Elsődlegesen azt vizsgálom meg, hogyan és hol volt képes a kard pengéje áthatolni a páncélzaton, tudnom kell, hol és miben van a gyengéje. Ez többször nem ismétlődhet meg. A sebet ellenőrzöm, hogy milyen mély. Ha képes vagyok rá, akkor helyben ellátom, a lehető leggyorsabban. Az egyik halott ügynök ruhájából tépek a kötéshez megfelelő darabot, a sérüléstől megfelelően teszem fel a kötést és szintén a földön lévő Hydra katonától felvett száloptikás kábellel erősítem meg. Ezután a rétegelt kevlár anyagú páncéljának alkar részét veszem le. Óvatosan a kötés felett tartva az anyagot veszem fel. Ha a saját páncélzatomon van egy rés, az egyértelműen már egy sebezhető pont, valamivel csökkentenem kell a kockázatot. Ezek az elsődleges ellátandó teendők. Magamhoz veszem és gondosan magamhoz csatolom az egyik számítógépes egységet, előtte ellenőrzöm a működését. Legutolsó pont, hogy mentsem amit lehet. Az egyik kiürített táskába kezdem összeszedni a hallottaknál lévő gránátokat és más fontos felszereléseket. Mivel tudom, hogy ezek a műveletek hosszabb időt vesznek igénybe, az ép kezem közelében tartom az M9-est, élesítve, hogy időben nyithassak védőtüzet ellenséges ügynökök érkezésekor. Smiley gyógyítja magát, Bérmajom nem sérült meg, én megteszem, amit meg tudok, ahogy az utolsó talpon maradt ügynök is. Ha kell segítek neki a saját ellátásában, de csak ha nem vesztünk ezzel több időt. El kell szorítani és elállítania vérzést, de minél előbb.
- Tovább kell mennünk felfelé. Lent már bezárhatták a kijáratokat, nem lenne értelme visszamenni. A tető biztosabb pont lehet, de ott is ugyanúgy vannak. Minél feljebb érünk, annál nagyobb ellenállásba ütközhetünk. Ott kell lennie a célszemélynek is, akit nagy eséllyel már kivittek az épületből. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy nem keressük minden erővel, amíg be nem bizonyosodik, hogy már nincs itt, akárhányan is vagyunk. Kérdés, ellenvetés, bárkitől?
Nem vagyok hajlandó feladni, sose tettem, egy ember, vagy egy tucat ember nem számít annak az életéhez képest, akit a vezetőség akar magának. Ezt már a saját vezetésem alatt megtapasztaltam. Harmincezer embert küldtem a halálba, hogy megmentsek egy marékot, és teljességgel megérte. Az utolsó zöld ruhás ügynököt mérem végig.
~ Neki már mindegy. Ha nincs meg a kellő egyensúlya, védelme, el fog esni. De még szolgálhat addig.
- Fiam. - szólok hozzá - Menj előre, további három majd hat szint.
Nem számítok rá, hogy ellent mond a parancsnak. Ha másnak ellenvetése van, akkor nem adom ki, de túl sok időt sem akarok veszteni. Mielőtt elindulnánk ellenőrzöm és aktiválom az egyik hőlátó készüléket, felszerelem félszemes használatra. Ezzel elméletileg már látnom kell őket, de megtanultam, hogy nem bízhatok a technológiában feltétlenül. Ez már egy másik világ.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Hétf. 10 Márc. 2014, 22:26

~Joseph Soltzbauer~

Miközben lassítom a vérzést, van időm kicsit összeszedni magam. Elsősegélykészlet? Nem, az kurvára nincs nálunk. Ez meg egy rohadt irodaház, valahol biztos van, mert előírás, de esélyem sincs megtalálni. Ezért inkább a halott ügynökök ruháiból próbálok szakítani, és miközben az artériás nyomópontot minden erőummel szorítom, fordulok a társaim felé.
- Valaki egy nyomókötés? – fordulok a társaim felé szédülten. Remélem valamelyikük hajlandó segíteni, mert én nem tudom megkötni magamnak, és érzem, hogy kezdek gyengülni. Pár percen belül pedig le merem fogadni, hogy elájulok, bár ha nem segítenek, akkor ez hamarabb bekövetkezik. Ha megkapom a kért kötést, és végre elengedhetem a karomat, akkor mostantól a fejem felé emelt karral – biztos úgy nézek ki, mint egy bohóc – várom a parancsokat, és próbálok talpon maradni. Alapesetben azonnal feküdnöm kéne, és szanitécért kiabálni, de ez nem a hadsereg, és félek, ha lefekszem, maximum egy golyót kapok – a két szemem közé.
Igazából annyira nem is rossz, egy idő után a fájdalom szinte kiégeti a receptoraim, és elkezdek bénult tompaságot érezni – gondolom az ájulás előtti állapot. És ezt Sheperd hogy reagálja le? Előre küld golyófogónak. Lecsatolom magamról az smg-t, és ép kezemben tartom, miközben a csonkot gúnyosan irányítom a fejem irányába, mintha tisztelegnék.
- Tisztelettel hozzá ténnék még annyit, Uram, hogy B@ssza meg. – ezek után sarkon fordulok, és ha nem lőnek le a megnyilvánulásomnak hála, akkor elindulok a parancsnak megfelelően, miközben a Heckler & Koch folyamatos készenlétben van. Magam elé célzok, és amennyire az állapotom engedi próbálok éber lenni – ami nehéz, ha az ember szinte minden erejével arra koncentrál, hogy ne essen össze a következő lépés után.


A hozzászólást Raten Chromixen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 11 Márc. 2014, 14:25-kor.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Danny Long on Kedd 11 Márc. 2014, 14:22

A második ninja ellen is beválik az, amivel az elsőt elintéztük. Miután lefejeztem, lerázom a kardot, és így szólok:
- Goblin, javaslom, hogy vegye el a másik kardot! Szükség lesz rá.
Az utasításra csak bólintok, és valóban fedezetet nyújtok, ha szükség lesz rá. Sikerült rájönnünk, hogy mi az ellenfeleink gyengéje, de igen drága tanulópénzt fizettünk. A csapat fele elesett, és rajtam kívül mindenki sérült, ráadásul elég súlyosan. Ezek szerint sokkal nagyobb mértékben fog rajtam múlni az akció sikere, mint gondoltam. Elfintorodom, amikor meglátom, hogy Smiley elkezdi zabálni az egyik hullát, de már kezd hozzászokni a gyomrom a látványhoz. Ha a társaságnak rendben sikerül összeszednie magát, még megkeresem az eldobott pisztolyomat, és a tokjába csúsztatom. Tárat cserélek abban, ami a kezemben van, és a kard-pisztoly kombinációval haladok tovább.
Mielőtt elindulnánk, meghallgatom Goblin elemzését a helyzetről, és lényegében egyetértek vele. A veszteségek ellenére teljesíteni kell a feladatot. Más lehetőségünk nem is nagyon van. Az viszont nem kifejezetten tetszik, hogy golyófogónak használja az utolsó ügynököt, bár meg tudom érteni. Egyéb hasznát nem fogjuk látni fél kézzel, és így minimális esélye van a túlélésre, még ha ezt nehezére is esik elfogadni. Valószínűleg én nem így utasítottam volna, de nem látom hasznát annak, hogy ellenkezzek Goblinnal. Ha nem tudja kézben tartani az irányítást, szétesünk, és mind itt pusztulunk, így nem akarom rombolni a tekintélyét.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 12 Márc. 2014, 09:55

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley és Joseph Soltzbauer (Raten)
Következő körváltás: 2014. március 16. (vasárnap)

Ahogyan Hershel megnézi a karsebét látható, hogy egy igencsak mély és tiszta vágás volt, elég erősen vérzett, de olyan helyen volt, hogy könnyedén be lehetett kötözni és elállítani a vérzést. Az már most látszott, hogy műteni kell majd minden bizonnyal, a vágás egészen csontig érte az alkart átvágva az izmokat, szalagokat és idegeket is. Ha nem lett volna rajta a páncél a férfin, akkor a vágás csonkolta volna a kart, így a páncél miatt állította meg a csont a kardot. A seb bekötözése után ugyan tudja használni a sérült kart is Hershel, noha jócskán lassabban és nehezebben, mint előtte.
Joseph megkapja a kért kötést a társainak hála, a vérzés eddigre kellően csillapodott annyira, hogy ne fenyegesse Joseph-et az, hogy elájuljon.
Miután mindenki készen volt elindulhattak felfelé, senki sem jött szembe és ha próbálkoztak az ajtókkal, hogy kimenjenek a lépcsőházba, akkor tapasztalniuk kellett, hogy mindegyik zárva volt, ha valamelyiket betörték, vagy belőtték, egy fémajtó fogadta őket mögötte, a biztonsági rendszer aktiválódott. Így lényegében nem csak ők nem tudtak kimenni, de az ellenfeleik sem tudtak bejönni, ennek köszönhetően az utolsó előtti emeletig feltudtak menni és ez az ajtó nyitva volt. Az ajtó mögött egy komplett emelet volt látható, egy hosszú folyosó, minden irányban üvegablakokkal, irodák látszottak, egy ebédlő rész bal oldalt, illetve egy nagyobb szabad rész székekkel és asztalokkal a jobb oldalon. Egyelőre csak ennyi látszott, illetve, hogy a folyosó végén még elkanyarodik két irányba a folyosó és további részei is voltak a szintnek. Az egész rész teljesen kihaltnak tűnt és nem látszott se ninja, se civil itt.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Sarah on Szomb. 15 Márc. 2014, 20:37

Nagy darabokat tépek ki a halott ellenség testéből és szinte egyben nyelem le azokat, néha groteszk módon fuldokolva, de nyers hús és a rá tapadó bőr minden apró ízbeli különlegességét élvezve, még ösztöni szinten is megfeledkezve erre a pár másodpercre a testem rendbehozásáról, egészen addig amíg az egyetlen hang amelyre kényszeresen hallgatok, ki tudja miért, meg nem üti a fülem és tisztán el nem jut a tudatomig. Véres pofával emelkedem fel, a tekintetem pedig szinte már megszokott, egy elmebeteg, véres vigyor minek társaságában bőséges mennyiségű véres nyál ömlik a földre. A szervezetem ismét rááll a kezeim rendbehozására, továbbra is egyformán haladva a kettővel, én pedig ha képes vagyok rá, a csonka ujjaimmal még magamhoz ragadok egy véletlenszerű fegyvert és némán haladok felfelé, maximum néha elégedetten röhögcsélve ahogyan az ízvilág a számban lassan hanyatlani kezd és a végtelennek mondható éhségem a friss húsra ismét előtolakszik, ám nagyon minimálisan csillapodva. A magam módján mászok felfelé, néha görnyedten, a karjaimat lógatva, néha pedig négykézláb, ha éppen annyira előre dőlök hogy szükséges lenne, lépcsőn felfelé pedig könnyű úgy mászni. Az ajtókkal nem foglalkozok, egészen addig megyek amíg a csapat meg nem torpan az egyik szintnél. Ösztönöktől vezérelve egy apróbb szemrevételezés után, rezzenéstelen arckifejezéssel lépek be, talán nem elsőként és veszem üres tekintetemmel azonnal figyelembe a folyosó apróbb részleteit, noha fókusz nélkül. Fel vagyok készülve arra hogy esetleg támadás ér, ami elől jobb reakció hiányában a legjobb amit tehetek az egy elugrás egy teljesen véletlenszerű irányba, magam sem tudom hogy merre, csupán cselekszem ha szükséges... Bár még mindig elevenen él az agyamban a friss vér szaga, a jelenlegi helyzetnek csapda szaga van, ezt fel is fogom valamilyen szinten, de az ösztönök amik mozgatnak erősebbek annál hogy csak úgy megálljak.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szomb. 15 Márc. 2014, 21:02

Szerencsére segítenek a társaim, és bekötjük a kezem. Ahogy a kötés hozzáér a csonkhoz, ismét az ájulás veszélye fenyeget, és bár egy pillanatra elsötétül minden, sikerül talpon maradnom. Ez után tétován tipegve indultam meg a parancsnak megfelelően, ép kezemben a fegyverem szorongatva. Nem mintha olyan tévképzeteim lennének, hogy ilyen állapotban bárkire is komoly veszélyt jelenthetnék – félek, még egy nyolcéves kis taknyos is elpicsázna jelenleg.
De szerencsére nem jön szembe senki, és az első szintet letudva már kezdek jobban lenni. Nem tudom hogyan, de mintha a szervezetem elkezdene hozzászokni a vérveszteséghez, vagy lassan pótolná azt – amit segítene ha folyadékot találnék, így miközben „önkéntes” felderítőként vezetem a csapatot, próbálok valami ilyesmit is találni. Egy irodaházban könnyedén lehet italautomata, ha ilyet látok, egyszerűen betöröm az üvegét és megpróbálok egy kis cukros folyadékhoz jutni – legyen az bármilyen ízesítésű és bármilyen márkájú.
Közben töretlenül haladunk felfelé, és kezd furcsa lenni az ellenállás hiánya. Ekkor értünk el egy hosszú folyosóra, aminek a végén választanunk kell, hogy merre haladunk tovább. Bevárom hát a többieket, majd jelentek Hershellnek.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Szomb. 15 Márc. 2014, 21:26

Egy gyalogos bábú nem számít a háború mezején, ezt a véleményem tartom. Ha elbukik, más majd a helyére áll és ő lesz a holnap névtelen mártírja. Furcsa, hogy mozgatja a csonkot, a szavaira elfintorodom. Pont mint egy dühös közlegény az őrmesterével szemben, nem akar csak tiszteletlennek lenni. Kezemben lévő pisztolyt élesítem, várva, hogy megtagadja a parancsot. Nem teszi és előre meg, de ha másképp döntött volna, már halott lennem. Nem tűröm ha ellenszegülnek nekem, olyanok akik alám vannak rendelve. Hajlandó vagyok ilyen áldozatokat is meghozni ezért. Bérmajom szavaira bólintok.
- Mindenképp. Magában bízok Bérmajom, ha kiiktatnak, maga veszi át a helyem és csinálja végig.
Ez inkább egy parancs, mint megállapítás. Más lehetőségünk nincs is. Elveszem a földről a kardot, azt tartom egyelőre a sérült kezembe, amíg a másikkal a pisztolyt fogom és használom, hogy pontosan tüzelhessek. Ez az egyik adottságom amire támaszkodhatok. Három, majd még három szintet haladunk. A lépcsőházban nem ér támadás, nincs jele ellenséges erőnek. A hatodik emelet után kiadom a parancsot, hogy a gyengébb robbanószerekkel nyissunk ajtót. Mögötte egy lezárt fém ajtó van. Ez sok mindent megmagyaráz, a védelmi rendszer már lezárta az épületet, így a lépcsőházban elszigetelődtünk a többi ninjától is. Nem megoldást, hanem időt jelent, használható időt. A precíziós robbanószerek ennek áttöréséhez hivatott, de nem akarom használni, amíg van más lehetőség. Az utolsó emelten az ajtó nyitva áll. Felmérem a helyzetet és kiadom a parancsokat.
- Maga ellenőrizze a sebét. Bérmajom a tetőre vezető ajtót nézze meg, hogy az is le van-e zárva. Jestert ott vesztettük el. A folyosó egyértelműen csapda de más lehetőségünk nincs, bele kell sétálnunk a lehető legnagyobb körültekintéssel.
Én magam, ha a többiek nekilátnak a feladatuknak a folyosót ellenőrzöm. A nálam lévő különböző optikákkal, elsősorban a hőérzékelővel, majd más eszközökkel pásztázom végig a területet. Módszeresen rejtett érzékelőket, csapdákat és ellenséges egységeket keresek. Ha többszöri ellenőrzés után sem találok semmit, csak akkor adok engedélyt a behatolásra. Smiley már előre indult, az ügynöknek biccentek, hogy menjen utána. Fedezetet biztosítok nekik és várom, hogy mi fog történni. Ha minden tiszta méterekkel lemaradva, a lehető legkörültekintőbben, fegyveremet előretartva, a területet pásztázva lépek be a folyosóra én is. Van még mögöttem valaki, így nagyobb biztonsággal mehetek előre. Egy orvtámadásra nem lehet felkészülni, egyelőre kivárok és hátrébb haladok. Magamnál tartok egy fénygránátot, az elágazásnál szükség lehet rá.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 15 Márc. 2014, 22:43

Amikor Goblin kijelenti, hogy nekem kell átvennem a helyét, ha valami történik velünk, csak egy bólintással jelzem, hogy megértettem. Ezek szerint ő is érzi, hogy szorul a nyakunk körül a hurok. De akárhogy is, küzdenünk kell az utolsó csepp vérünkig. Más választásunk úgy sincs. A további emeleteken mindenféle támadás nélkül végigjutunk. Amikor Goblin ellenőrzi az egyik oldalsó ajtót, nyilvánvalóvá válik, hogy be vagyunk szorítva, de ez nem lep meg kifejezetten. Se ki, se be nem mozog semmi, így nekünk is, és az ellenségnek is csak egy lehetséges útvonal maradt: felfelé. Majdnem a legfelső emeletig jutunk mindenféle történés nélkül, és szerencsére az utolsó előtti emeleten sem ninják miatt kell megállnunk. Amikor Goblin kiadja a parancsot, megnézem, hogy zárva van-e a felfelé vezető ajtó, de meglepődnék, ha nem lenne. Csak egy utunk lehet. Vezetnek minket, egyenesen a csapdába. Nem látok más utat, mint amit Goblin mond. Sétáljunk bele a csapdába és próbáljuk túlélni. Akár nyitva van, akár nincs, jelzem Goblinnak és várom a parancsot. Ha a folyosó felé megyünk, megvárom, amíg a többiek ellenőrzik a terepet. Nekem nincsenek érzékelőim, így ebből a szempontból hátrányban vagyok. Amikor elindulok, ismét én maradok leghátra, de ezúttal Smiley vezet. Ő talán elég szívós ahhoz, hogy túléljen egy orvtámadást, és nekünk pedig ezalatt lesz időnk rendezni a sorainkat. Természetesen minden figyelmemmel rejtőző ninjákat eresek.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 15 Márc. 2014, 22:46

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley és Joseph Soltzbauer (Raten)
Következő körváltás: 2014. március 20. (csütörtök)

A társaság felért a legfelső emeletre és Smiley elindult előre, Joseph-el együtt. Mindkettejük vérzése mostanra már elállt és Smiley ujjai növesztése is véget ért, újra ott voltak a kezén az elvesztett ujjak és rendesen tudta őket használni. Hershel megnézi a szintet hőkamerával, amennyit lát belőle az alapján a szint teljesen üres volt, semmilyen életjelet nem érzékelt, csupán az egész emelet másik végében falakon és üvegeken át jócskán távolabb a jobb oldali irányban látott, vagyis érzékelt két életjelet, két hő foltot. Az egyik a folt nagysága alapján egy felnőtt személy volt, a másik nem messze tőle volt, a foltok alapján a földön feküdt és egy gyerek lehetett, szinte 100%-os bizonyossággal Jester volt az és még életben volt. A Hydra küldöttei minden gond nélkül eltudtak érni az elágazáshoz, hátulról továbbra sem érkezett senki és semmi sem. Az emelet folyosói tovább folytatódtak itt az elágazásnál jobb és bal oldali irányba, a baloldal felé további nagyobb üvegablakos irodahelységek voltak láthatóak, a folyosó végén egy lift és egy újabb vészlépcsőház, illetve még pár méterrel előtte egy újabb leágazás, ez visszafelé olyan irányban, mint amerről jött a társaság is. Jobbra csak falak voltak, irodákkal, a folyosó ezen végén csak egy lift volt, a lift előtt úgy öt méterre ismét egy folyosóleágazás. Hershel azon részről látta az hő jeleket.
Ezen felül teljesen néma csönd volt mindenhol, talán már természetellenesen nagy a csönd, hogy senki sem volt a szinten, noha a számítógépek be voltak kapcsolva, néhány asztalon tea, vagy kávé gőzölgött, az asztalokon ételek voltak félbehagyva, nem sokkal korábban a szint teljesen tele volt, de most már üres. Se civilek, se ninják, csak Jester és a másik személy. Semmilyen csapda, vagy védelmi rendszer nem látszódott, nem aktiválódott, senkinek sem esett baja, mindössze a kamerákat lehetett látni itt is a falakon, mint azon a szinten is, ahol a társaság bejött eredetileg az épületre.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Szomb. 15 Márc. 2014, 23:47

Vihar előtti csend. Talán a legjobb kifejezés arra, amit minden idegszálam szinte üvölt, de már eleget láttam ahhoz, hogy most is higgadt maradjak. Az érzékelők két életjelet mutatnak közel egy ponton a szinten. Az egyik a Kölyök. Innentől már biztos vagyok benne, hogy csapda. A kommunikátort valamivel érzékenyebbre állítom és úgy szólok bele, a lehető legminimálisabb hangerővel, ami még jól hallható a másik oldalon, de halkabb mintha normál módon tenném ugyanezt.
- Jobb oldalon, két egyértelmű életjel, az egyik lent van a földön. Nagy valószínűséggel Jester, ismétlem Jester, életben van. Ha a helyzet megköveteli, akkor figyelmen kívül lehet hagyni a jelenlétét.
Végig haladunk a folyosókon, nem ér semmilyen támadás, nincs mozgás a teljes emeleten, ténylegesen nem történik semmi. Ahogy már gondoltam, ez a vihar előtti csend, már csak pár másodperc, amíg lecsap. Smileyt és az ügynököt a feltételezhetően utolsó sarokig hagyom előre haladni, ekkor tekintetem a kamerákra téved. Az előbbihez hasonló módon, halkan szólok a kommunikátorba.
- Állj. Itt vannak, jobb oldalon, már csak néhány méter. Készüljenek fel. Fénygránát. Utána csapást mérünk.
Megvárom, amíg a többiek felkészülnek és találnak maguknak megfelelő pozíciót. Az előkészített fénygránátot a kezembe veszem, a kard helyett, majd a helyére egy EMP-t teszek. A hőérzékelőkkel, ha lehetséges elég halkan, még egyszer ellenőrzöm a jeleket. Nem habozok, a gránátot megfelelő közelségbe érve a sarok méretétől, kialakításától függően egy íves mozdulattal oda hajítom, vagy gyors mozdulattal gurítom. Ezután rögtön lezárom a páncélt, védve az érzékszeveimet és megpróbálok hátrébb húzódni. A várható fény és hanghatás után támadó állást veszek fel. Fegyverként a pisztolyomat használom, esetlegesen ha szükség van megelőző illetve ellentámadásra. Ha mozgást látok a sarokról előbb hajítom el a gránátot. Mindenképpen ügyelek arra, hogy engem és a velem lévőket ne érje a hatása, olyan helyen lépjen működésbe. Váratlan támadás elől igyekszem kitérni, bár jobban bízok a hátsó fedezetben. Meglepő módon amire a legkevésbé számítok, hogy minden terv szerint megy. Abban az esetben a két személyt teljesen megbénítja a csapás, majd a két elöl lévő támadást indíthat, amire parancsot is adok. De ehhez, nem fűzök sok reményt. Túl nagy a csend.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Vas. 16 Márc. 2014, 22:17

Smileyval hatolunk be, miközben a többiek fedeznek minket. Felkészülök mindenre, és kissé idegesen tartom magam előtt a fegyverem, de az első pár lépés után sem történik semmi. Ekkor egy kicsit kieresztek, halkan kifújom a levegőt – észre se vettem, hogy eddig bent tartottam – majd tovább haladunk előre, én próbálok megfontoltan, nem túl lassan, de mégis halkan haladni. Közben meghallom Hershell hangját a fülemben, mire egy pillanatra összerezzenek – el is feledkeztem a kommunikátorokról. Már emelném a csonkot, hogy kézjelekkel jelezzem, vettem, de ahogy az ujjaim mozgatnám, rájövök, hogy hiányzik a fél karom. Zavartan engedem le a csonkot, és haladok tovább, miközben a terepet szemlélem.
Bár az irodaházban kellemes idő van, a csészékben lévő folyadék –alighanem tea, vagy hozzá hasonló ital – még mindig gőzölög. Ismerős, fekete kávé illata csapja meg az orrom, az asztalokon étel pihen.
- Uram – szólok bele halkan a mikrofonba - a világért se akarom hátráltatni a csapatot, de egy kis folyadék életmentő lehet az állapotomban. – ha nem kapok helytelenítő reakciót, akkor az egyik asztalhoz sietek, ahol – közelről már egész biztosan megállapíthatom – tea pihen a porcelánban. Az égető érzéssel nem törődve iszom ki minél gyorsabban, és ha van még a közelben, akkor egy másikkal is így teszek. Nem sok, de több mint a semmi, és cukrot is tartalmaz. Bár csábítóan hat, a kávéhoz nem nyúlok – az értágító hatása, és a túlzott vérnyomásfokozása egészségtelen lehet számomra, főleg, hogy a csonknak nem igazán volt ideje behegesednie. Már az is csoda, hogy nem ömlik a kötésen át a vér, nem akarom kísérteni a sorsomat.
Ha engedélyt kapok a kis pihenőre, akkor dolgom végeztével szótlanul állok be ismét a formációba, vagy ha a csapat előrement, akkor utánuk sietek. Fegyveremtől csak addig válok meg, amíg iszok – tekintve hogy csak egy kezem van, nem tudom a csészét is tartani, és az smg-t is.
Ha ezek után harcra kerül a sor, bár fél kézzel kissé tétován, és ügyetlenül, de a fejre célzok, ahogy korábban már láttam, ez a leghatékonyabb módja a ninják elleni harcnak.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Danny Long on Szer. 19 Márc. 2014, 21:51

Továbbra is teljes, vészjósló csöndben haladunk a folyosón. Nem ér minket támadás, de Goblin jelzi, hogy két életjelet lát a túlvégen. Az egyik Jesternek tűnik, ami azt jelenti, hogy életben van, de mivel az biztosnak tűnik, ez nem feltétlenül jelent jót. Amíg az elágazáshoz nem érünk, hátul haladok, és fedezem a többieket. Közben körbenézek a folyosón is, ahol egyértelmű jelek utalnak arra, hogy az épületet nagyon hirtelen ürítették ki. A teák és kávék még gőzölögnek, amiből arra következtetek, hogy ezt a részt már csak azután evakuálták, miután megérkeztünk. Ez sem változtat azonban azon, hogy tudtak az érkezésünkről, mivel lentebb sem találkoztunk civilekkel.
Amikor megérezünk az elágazáshoz, és Goblin kiadja az utasítást, felkészülök a támadásra. Előrébb megyek, most nem akarok fedező szerepet vállalni, pláne nem úgy, hogy én vagyok az egyetlen teljesen ép harcos a csapatban. Jelzem az ügynöknek, hogy vegye át a helyem hátul, Smiley hasznosabb lesz elől, jobban bírja a találatokat. Ha megtörtént a fénygránát detonációja, kilépek, és ha ellenfelet látok, fejre célzok. Csak akkor ugrom közelebb és kezdem levágni az esetleges ninják fejét, ha már mindet legalább időlegesen kiiktattuk.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Sarah on Csüt. 20 Márc. 2014, 02:55

Megállás nélkül haladok folyamatosan előre, hiszen semmi sincs az utamban, nem ér támadás és a csapat egyetlen tagjától melyre valamiért hallgatnom kell, muszáj, csendben marad, így töretlenül menetelhetek előre a magam folyamatos vérszomjával. Feltűnik, de nem jut el a tudatomig hogy az egész szint üres, az már inkább amikor néha valamiféle illat megcsapja az orrom, elhaladva valamiféle táplálék mellett, azt már képes vagyok felfogni, de annyira frissen él a tudatomban a hús íze hogy más jelenleg egyszerűen nem kell, csak a vad, a legyőzött ellenfél nyers húsa. Az egyetlen ami különösebb reakciót is kivált belőlem végül egy ismeretlen hang, melyet egy tőlem nem is oly messze elhaladó úgyszintén ismeretlen formájú tárgy ad. Az egészre csupán a fejemet emelem kissé magasabbra és vigyorogva követem a nem létező vonalat melyet a levegőben hagyott a tekintetemmel, de ettől függetlenül sem állok meg. Felfogtam, hogy két személy van akik felé haladunk és valószínűleg legalább az egyiket elfogyaszthatom mint újabb ebédet, vagy legalább megkóstolhatom, talán még védekezni is próbál majd, közelebb hozva az egészet valóban egy kissé kicsavart vadászathoz. Ahogyan a célterületre érek már kénytelen vagyok megtorpanni, csupán egy pillanatra, csupán egy halk hangot eresztek szélnek mely a röhögés és a hörgés között mozog egy maghatározatlan ponton, majd pedig befordulok hogy szemügyre vehessem a feltételezhető vadat.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 20 Márc. 2014, 09:39

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley és Joseph Soltzbauer (Raten)
Következő körváltás: 2014. március 24. (hétfő)

Azért az „életben van” Jester picit túlzás volt, révén egy démonról volt szó és nem egy élőlényről. Joseph tud inni a teákból, ha akar, egyszerű zöld tea volt, semmilyen különleges, csak hétköznapi, de neki most nagyon is jól jött folyadékpótlás gyanánt. Ahogyan a csapat a sarokra ért és kinézett rajta egy újabb rövidke folyosó volt mögötte és ez vezetett el tényleg oda, ahova menni akartak. Egy egyszerű ajtó volt ott, ami zárva volt, rajta pedig egy felirat. Talán meglepő módon angol nyelven is ott volt és nem csak japánul. A felirat pedig a következő volt: „Reena Reynolds, biztonsági főnök”. Legalább úgy tűnt, hogy a célszemély irodája megvan. A zárt ajtó miatt egyelőre a gránát teljesen hatástalan és felesleges lett volna, mindehhez ki kellett nyitni az ajtót, hogy egyáltalán használni lehessen. Így mindezt Hershel egyelőre nem tudta eldobni, ha odalopózik a parancsára valaki, hogy kinyissa az ajtót, hogy a gránát használható legyen, akkor sem tűnt fel az ellenség hátul egyelőre, hanem odabent pillanthatott meg a társaság hat ninját. A hőérzékelő továbbra sem jelzi őket úgy, mintha ott lennének, márpedig ott vannak, Jester és a másik életjel tulajdonosa azonban egyelőre nem látszik. A folyosón a szabadban sem senki, azonban ha a Kéz ninjái nem látszanak a hőérzékelőn most már tényleg biztossá vált, hogy a Hydra emberei szinte biztosan nincsenek egyedül a folyosón.

//Bishop nem gránátozik.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Vas. 23 Márc. 2014, 01:58

- Az engedélyt megadom. - válaszolom a kommunikátorba az ügynöknek - Mindenki más tartja a pozícióját.
Megvárom amíg újra teljes az alakzat és engedélyezem Bérmajomnak, hogy előrébb jöjjön. Sokkal hatásosabb egy offenzív pozícióban, főleg egy ilyen helyzetben, de eddig szükségem volt rá hátul. Smiley-nak sem adok utasításokat az ellen, hogy a sarokhoz menjen. A másik oldal teljesen tiszta, úgy tűnik a hőképek nem mutattak pontos információt, tehát a csapda teljes. Egy folyosó van előttünk a végén a célszemély nevére szóló irodával. Ez sok mindenen változtat. Közelebb megyek az iroda ajtajához, amikor a bent lévő mozgás alapján hat ellenséges célpontot azonosítok. Meglepő módon nincs hőképük. Fojtott hangon szólok ismét a kommunikátorba, a közlési mód alacsony hangerejének érdekében.
- Az irodában hat ninját látok. Nincs hőképük, de mozognak, nagy eséllyel álcázójuk van vagy élőholtak. Kizárt, hogy ne legyenek itt körülöttünk is. Ne tegyenek úgy mintha tudnának róla. Az irodát módszeresen megtámadjuk. Közben felkészülünk a hátbatámadásra. Bérmajom, maga a leggyorsabb az állatias képességeivel, ha bármit lát, tüzeljen. Mindenki más először csak az irodát figyeli és fedez engem. Utána ügyel a saját védelmére is. Világos? Kezdjük.
Kézjelekkel is megerősítem az utasításokat. A lehető legminimálisabb hangkiadással az iroda ajtajához próbálok lopózni, de nem nyitom ki azt. A speciálisan ilyen helyzetekre előkészített robbanóanyagot és detonátort helyezem el rajta. Ha ez sikerült távolabb húzódom, kezembe véve egy fény és egy explozív gránátot. Kivárok néhány másodpercet majd a detonátorral berobbantom az ajtót, a két gránátot kibiztosítva szinte egyszerre hajítom be az irodába. A fénygránátot egy pillanattal előbb. Ezután rögtön a pisztolyom veszem kézbe. Felkészülök arra, hogy esetleg a művelet közben vagy közvetlenül utána ér támadás. Nem számíthatok sem saját érzékszerveimre se a többiek fedezetére. Próbálok kitérni a csapások, támadások elől, már ha van lehetőségem rá. Az ellentámadás minden esetben egy pontos homlokot célzó lövés. Az irodát sem hagyom figyelmen kívül, akár a robbanások után is érkezhet onnan támadás.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Vas. 23 Márc. 2014, 22:18

Ahogy a finom folyadékot nyeldesem, érzem, hogy a szervezetem szinte helyesli, az egész testemben szétárad az elégedettség. Lassan visszaveszem a fegyverem, és látom, hogy Bérmajom foglalta el a helyemet, én pedig hátra szorulok – egyrészt hálás vagyok, hogy kivonnak a frontvonalból, másrészt zavar, hogy nem lehetek az elsők között, akik megbosszulják a kezem elvesztését. Persze, hiába áltatom magam – valószínűleg hamarabb esnék össze holtan, minthogy akár egy ellenfél fejét is eltalálnám, ezért inkább csöndben foglalom el az új pozícióm. Nem sokáig élvezhetem – vagy bosszankodhatok – a helyzetváltozás miatt, Sheperd hangját hallva a kommunikátorban egy pillanatra elszorul a torkom. Tehát nem csak, hogy hátba támadhatnak, de még parancsom is van rá, hogy elsőként a főnököt védjem, és csak másodlagosan magamat? Milyen egy gyáva, undorító féreg az ilyen, a saját biztonsága a legfontosabb, és csak ez után jönnek az emberei, akikért felelős, akik őt követik mindenhova…
Az ujjam kissé megfeszül a ravaszon, ahogy felemelem. Milyen egyszerű lenne hátba lőni a többieket… csak pár lövés, tisztán, és már szaladhatok is innen, egy kórházba, majd életem hátralévő részében azt tehetem, amit eddig. Bujdoshatok, miközben ártatlanok vérében fürösztöm kezeim. Egyedül egy dolog állít meg ebben – hogy nem vagyok biztos a pontos lövésemben. És ha csak egy golyó is mellé megy, bukom a tervem, és mind itt halunk meg… nem, egyelőre semmiképp. Maximum a küldetés vége felé, ha már biztonságban vagyunk. Eközben Hershellnek van ideje berobbantani az ajtót, és ha így tesz, csak az utolsó pillanatban takarom el a szemem a fénygránát elől. Ezek után – értelemszerűen – magamat védem elsősorban, és csak utána a főnököt, tehát felkészülök egy esetleges támadásra, és próbálok fejre célozni.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Danny Long on Vas. 23 Márc. 2014, 23:47

A folyosó végére érve a célszemély irodájához érkezünk. Goblin bent hat célpontot azonosít, akiknek nincs hőképük. Ez sajnos nem akkora meglepetés, hiszen élőhalottakról van szó. Ez viszont azt jelenti, hogy semmi garancia nincs arra, hogy nem követtek minket végig, vagy hogy nem rejtőzne itt valahol a folyosón. De akkor miért vártak eddig a támadással? Mi lehet az oka annak, hogy ide tereltek minket? Nagyon nem tetszik ez nekem, de ez semmin nem változtat. Goblin ki is adja az utasításokat, aminek megfelelően cselekszem. Amíg előkészül a támadáshoz, én próbálok mindenfelé figyelni, és keresni az esetleges támadóakat. Ezt nem könnyíti meg az, hogy minél kevésbé feltűnően kellene csinálnom, de minden tőlem telhetőt megteszek. Ha mozgást látok a folyosón, ami nem valamelyik csapattag, azonnal tüzelek. Ha kivehető a ninja alakja, természetesen fejre. Ha közel kerül hozzám egy ellenfél, csak akkor hárítok, ha muszáj, inkább elugrom és lövök. Minél inkább el tudom kerülni a közelharcot, annál jobb. Rajtam múlik az egész csapat védelme, mivel ha engedelmeskednek az utasításoknak, az ő figyelmüket Goblin fedezése köti le elsősorban. Nem veszíthetünk több embert, ezért nagyon fontos, hogy tökéletesen teljesítsek ebben a szerepben. De ha valaki képes erre, az én vagyok.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Sarah on Hétf. 24 Márc. 2014, 05:55

Gondolkodás nélkül fordulok be végül a folyosón, de semmi sem fogad csak egy újabb adagnyi séta egy ajtóig, ameddig nem megyek el. Az érdeklődésem kezd alábbhagyni, a vadász ösztönök lassan tompulnak, így egyre gyengébben tartanak mozgásban, azonban a helyét átmenetileg átveszi valami ami kicsit a csordaszellemre hasonlít, nem az, de hasonló, egy hang a fejemben azt diktálja hogy a csapattal kell maradnom. Potenciális étkészlet... Nyers hús mind, csillapítani akarom az éhségem velük, de továbbra is ott van valami ami megakadályoz, így pedig szimplán csak velük mozgok. Ahányszor agresszív lépést tennék az irányukba a mozdulat sor egyszerűen nem következik be, vagy csak apró mértékben, bár a gondolataim messze nem ezen mozognak, valahol nagyon mélyen ismerős... Túl ismerős. De nem számít, ahogyan Goblin hangja eljut a tudatomig és hogy konkrétan miről beszél a mozgásom lassan alább hagy és szinte teljesen mozdulatlanul, görnyedten állok meg egy helyben, vigyorogva a messzibe tekintve, attól függetlenül hogy igencsak közel van a folyosó vége, egyszerűen figyelek, mozdulatlan tekintettel, arra várva, hogy mikor történik ismét valami ami eléggé felkelthetné az érdeklődésem, várok valamire amire ismét prédaként tekinthetek, a legjobb módon pedig erre főleg a hallgatózás. A lecsöpögő nyálam mellett nem sok dolog töri meg a csendet, ha a korábbi hangokat hallom amik a dobócsillagokra utalnak egyszerűen oldalra lépek egy fordulás kíséretében és lépek be Goblin elé, pontosabban számára mögé, de egy hátulról érkező támadás elő, ha pedig látom a forrást tüzet nyitok rá. Máskülönben csak állok egy helyben, nem kifejezetten emberi testtartással és látszólag átnézek az előttem lévő falon.

// Nem vagyok benne biztos hogy jelenleg van-e a karakternél fegyverzet. //

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 24 Márc. 2014, 09:27

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley és Joseph Soltzbauer (Raten)
Következő körváltás: 2014. március 28. (péntek)

A robbantás sikeres volt és az ajtó valóban berobbant, ekkor mindenki megláthatta azt, amit Hershel is mondott, hogy tényleg hatan voltak odabent, legalább is a ninják, de sem Jestert, sem pedig a másik hőforrást sem sikerült meglátniuk. A robbantás után Goblin dobta a gránátokat, a ninják pedig erre vártak, még mielőtt a két gránát megérkezett volna az irodába, dobócsillagok repültek kifelé, pontosan bele a két gránátba. Azok odakint robbantak fel, mindenkinek igencsak nagy kellemetlenséget okozva – nem tudom, hogy Hershel sisakja véd-e ellene, ha igen, akkor ő védve volt. A robbanás még odakint a folyosón történt meg, a lökéshullám mindenkit ledöntött a lábáról, aki ezen a folyosórészen volt, mindez még a kisebbik gond volt, a fénygránát volt a kellemetlenebb. Aki a folyosón volt, azt teljesen meg is vakította, ahogyan annak lennie kell, de a hang, amit kiadott mindenkinek igencsak fájdalmas volt és a fájdalom miatt nem tudtak megmaradni a talpukon sem. A legnagyobb szerencséjük a következő percekben, amíg képesek voltak összeszedni magukat az volt, hogy nem támadták meg őket. Az ellenség játszott velük, mikor már mindenki rendben volt a szellőzőből a fejük felől valami leesett a lábaikhoz. Jester átvágott és kibelezett teteme volt az, a belek pedig a nyakára voltak tekerve.

//Nincs, nem szedte össze Smiley miután elejtette azt.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Csüt. 27 Márc. 2014, 23:07

A következmények várhatóak voltak, ebbe a csapdába bele kellett sétálnunk. Számítok ellencsapásra, de ami következik még számomra is váratlan. Precízió és gyorsaság, végzetes kombináció, ezt most a saját bőrömön is tapasztalhatom. A gránátokat még a levegőben eltalálják, amire nem számítok. A páncélzat sisakja csak részben véd a támadások ellen, a földre kerülök. Felkészülök a védekezésre, de nem érnek további támadások, ahogy a többieket sem. Odakapom a fejem a puffanásra, a Kölyökkel végeztek. A Kéz csak játszadozik velünk. Realizálom a pontos helyzetünket, ökölbe szorított kézzel.
~ Ha itt maradunk felbontják az instabil alakzatunk és védelmük, majd egyenként likvidálnak minket. A mód most nem számít, a hatás az elsődleges. A legnagyobb tüzeket, azonban csak egy még nagyobbal lehet kioltani. Egy lángrobbanással, ami elégeti az összes oxigént. Erre van most szükségünk.
Tovább nem foglalkozok a saját magam előtt állított korlátokkal. A lehetőségekhez mérten teljesen összeszedem magam, majd felmérem a többieket és a közvetlen környezetet is. Szememmel még mindig a lehetséges ellenséges ninjákat keresem, ha egy túl közel kerülne még időben nyithassak rá tüzet. De ha tényleg játszani akarnak velünk, még van időm és nekik is. Ha még működőképes a kommunikátort használom, vagy más esetben a szokványos parancsot.
- Kimegyünk innen, amíg még lehet. Az útvonal azonos, az alakzatot tartjuk. Ha valaki nem tudja megcsinálni, köszönöm a szolgálatát.
Több reményt nem fűzök ehhez. Abban bízok csak, hogy eddig a pontig sikerül eljutnom. A nálam lévő felszerelés közül ledobok magamról mindent, ami szükségtelen, kivéve a két fegyverem és az alapvető tartozékokat. A kisméretű, nagy robbanó erejű bombát veszem a kezembe, élesítem majd időzítem és aktiválom. Az oldaltáskában lévő gránátok közül kettőt kibiztosítok a táskát a bomba mellé hajítom. Így nem fogják hatástalanítani. Műveletvégzés közben ha támadás ér, akkor is megteszem, bízva a többiek átmeneti fedezetében. Ezután kiadom a parancsot, és remélhetőleg terv szerint futólépésben rohanunk a lépcsőház felé. Végig figyelek és csak magamat védem, ha van időm és lehetőségem lelövöm az ellenséget, de elsősorban a kitérésre, védekezésre koncentrálok. A páncélzatom számításaim szerint nagy részben meg kell, hogy védjen egy nagyobb robbanástól is, különösen fedezék mögött. Kivárom az utolsó pillanatokat a robbanás előtt, ha addig nem érünk vissza a lépcsőházig, akkor az egyik irodába vetem be magam egy szilárd tárgy mögé, majd a fejem védem. Lássuk az ő vagy a mi életünk drágább-e a Kéz embereinek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Pént. 28 Márc. 2014, 01:04

A terv tökéletes mivoltát csak az rontja el, hogy kurvára tökéletlen. Ahogy Goblin eldobja a gránátokat, a ninják mintha pont erre vártak volna, a korábban ellenünk használt dobócsillagokkal most ezeket célozzák, és robbantják fel – bele a pofánkba. Időm sincs arra gondolni, hogy ezt mennyire elbaszta a főnök, már a földre is kerülök, miközben azt se tudom, hogy mi merre van. Tompán érzem, hogy az ujjaim közül kicsúszik a fegyver, és valami szilárdnak feszülök – nem tudom, hogy az oldalfal az, vagy a padló, de nem is érdekel, inkább próbálom elnyomni magam tőle, mire érzem, hogy a testem oldalra dől. Mivel csak fél karom van, esélyem sincs megtámasztani magam, így inkább szánalmas módon mozdulatlanul várom, amíg elmúlik a gránát hatása.
~Tessék, itt vagyok, tessék szépen megölni, ennél még az is jobb!
De nem, senki sem támad meg. Lassan elmúlik a zúgás, és tétován kipislogom a könnycseppeket a szememből. Egyből a fegyverem felé tapogatózom, majd megpróbálok felállni. Igaz, még szédülök, és egy kicsit bizonytalanul megy, de azért csak összehozom. Ekkor esik le közénk Jester… vagyis, ami maradt belőle.
- Megyek elől! – válaszolom a főnök parancsára, és már fordulok is sarkon. Ha tudok, akkor elindulok előre, és akármivel is találkozok szembe, gondolkodás nélkül tüzelek rá, ha lehet, akkor fejre. Nem érdekel, hogy a többiekkel mi van, jönnek-e mögöttem, csak a saját bőröm mentem. Nem állok meg egy pillanatra se, még ha lőnöm kell, akkor is futás közben próbálok leadni egy lövést – úgy se tudok pontosan lőni, nincs értelme cicomázni.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Sarah on Pént. 28 Márc. 2014, 04:01

Nem vagyok teljesen képben azzal, hogy mi történik, csupán arra várok, hogy mikor kezdődhet ismét egy harc melyet vadászatnak vehetek, ám az ajtó zajos nyitását egy megmagyarázhatatlan, számomra szinte teljesen ismeretlen esemény követi. Ahogyan a két gránát felrobban hátra esek megvakultan és fájdalmasan. Erőteljesen rángatózok a földön, folyamatosan nyitott szemekkel melyek fókusz nélkül járnak ahogyan a sötétségbe bámulok velük, közben pedig hangosan röhögök saját tudtomon kívül is a fájdalom hatására. A megszokott hangzavar mellett éles és mégis mély sípolást hallok, mely valamilyen szinten csendesíti a többit, egy pillanatra pedig a rángatózás is alábbhagy.
~ .......... Erő.... ~ Hallok ki egy monoton gépies és tiszta hangot a gondolataim közül, minek hatására ismét rángatózni kezdek ugyan olyan módon mint korábban, ezúttal viszont egy újabb érzés is beleszövődik, egy érzés, fájdalmas, abból adódóan pedig kellemes, érzem ahogyan belemarok a saját húsomba, nem látom, nem hallom, nem fogom fel, de tökéletesen érzem, ami pedig ezt követi egy ösztönös folyamat. Az-az egyetlen tiszta szó vissza-vissza tér néha a tudatomban ahogyan tisztulni kezd lassan a kép, ezzel együtt pedig egyéb ösztönös testi funkciók lépnek működésbe. Erő... Erőre van szükségem a vadászathoz.
- Többhre... - Jelentem ki hörögve két adagnyi hangos röhögés között ahogyan lassan átverekszem magam valahogy négykézlábra és érzem ahogyan a testemen megfeszülnek az izmok, több kell, nagyobb erő, ellenállóbb test, egy test mellyel könnyen ketté téphetek egy prédát. Görnyedten állok egy darabig, sokkal görnyedtebben mint ahogyan eddig megszokott volt tőlem, szinte magam is úgy érzem mintha ebbe beletörne a gerincem, de ez csak több élvezetet nyújt. Nem fogom fel, de az izomsűrűséget próbálom növeszteni a karjaimban, a lábaimban, a mellkasomon, az egész testemen, vagy éppen azon alkatrészeimet erősítem melyek izmoknak megfelelően működnek, és bár nem fogom fel, valahol mégis felfogom, mert attól függetlenül, hogy a tekintetem semmibenézően a földre mered miközben az egész testem élvezettel telien és fájdalmasan remeg, ezektől függetlenül valahol mélyen értem, hogy mi történik, így fel is fogom, ám tudatilag mégsem. Valahogy még a vigyor is eltűnik a pofámról, helyét egy viszonylag kifejezéstelen, teljesen üres arckifejezés veszi át ahogyan folyamatosan lihegni kezdek, azt sem fogom fel, hogy Jester hulláját ledobták közénk, máskülönben már rávetettem volna magam és nekiláttam volna a táplálkozásnak, most viszont... Más ösztönök dolgoznak. Goblin hangjára egy pillanatra megrándul a fejem, mintha egy drótot rángatnának a tudatomban, kényszeresen indulok meg abba az irányba amerről jöttünk gyors léptekkel, de ez is inkább ösztönös, a tudatom nagyobb részét köti le az, hogy a testemet egyre nagyobb megterhelés alá helyezze, olyan megterhelés alá amit korábban még nem volt alkalma megtapasztalni, így ezen keresztül nekem sem. A futás mellett minden porcikám azon dolgozik hogy a csontjaim vastagodjanak, az izomzatom kritikusan és fájdalmasan növekedjen, a bőrömön lévő fém részek pedig ehhez hasonlóan táguljanak és vastagodjanak, lassan valamiféle páncélzatként terjedve a bőröm felületén. Fáj, húzódok, mar, én pedig minden pillanatát élvezem és a fájdalom erőd ad ahhoz hogy mozgásban maradjak, még ha fel sem fogom hogy csak vakon követek éppen valakit azt sem tudván hogy merre megyek, nem számít, erő... Erő kell... Több... TÖBB!

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 28 Márc. 2014, 09:18

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley és Joseph Soltzbauer (Raten)
Következő körváltás: 2014. április 1. (kedd)

A csapat úgy döntött, hogy menekülőre fogja a dolgot inkább. A ninják meglepő módon nem követték őket, semmilyen módon és még az utat sem zárta el előlük senki sem. Könnyedén kiérkezhettek két kanyar után a hosszú folyosóra. Azon továbbra sem volt senki, így könnyedén tudtak haladni a lépcsőház irányába, vissza arra, amerre érkeztek. Mielőtt azonban elértek volna a végéig, úgy a nagy üres leülőrésznél, menzánál járhattak, amikor lépcsőház előtt egy titkos ajtó nyílt fel és egy nő lépett ki rajta. Fekete ruhája volt és a hosszú fekete haja miatt az arca sem látszott elsőre, a körmei megnyúltak és vér csöpögött róla, illetve néhány béldarab és olyan színű haj, mint amivel Jester rendelkezett. A nő végül felnézett, az arcán levő fehér-fekete festés ellenére is könnyedén megismerhette a csapat a nőt, igaz most nem szőke volt, de ez nem változtatott semmin sem, ő volt, akit kerestek, a célpontjuk; Reena Reynolds.
Japán - Osaka - Page 4 X-Men_Vol_4_7_Textless
– Anélkül távoznának, hogy egyáltalán köszöntek volna nekem? – kérdezte.
Megrázta a kezét, hogy a vér lejöjjön a megnyúlt körmökről, majd amint ez megtörtént, akkor azok visszahúzódtak és ismét normális méretűvé váltak. Ha Shepard valamiért ellenőrzi az életjeleket az irodában levő eltűnt, és csak a nőé volt jelen a sajátjukat leszámítva a folyosón. A ninják továbbra sem jöttek, nem jelentek meg sehol és nem is támadtak, így pillanatnyilag úgy tűnt, hogy az életben maradt négyes biztonságban van.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2382
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 4 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.