Sziget (Csendes-óceán)

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 19 Dec. 2013, 21:01

A tervem működik, és miközben több fényességet teremtek, Charles rögtön el is használja azt. Wow! Egyetlen szóval így tudom ezt kifejezni: wow! Egy zombik által megharapott vámpír fegyverként tudja használni az angyali erőt a zombik ellen, ami alapvetően csak démonok űzésére tudtam eddig fordítani. Szóval wow.
Emmelé már meg sem említem, hogy gyógyít, nem csak a fájdalom múlik el teljesen, hanem a kiugrott vállam és lábam is magát helyreáll. Megpróbálok talpra állni, de mielőtt ezt megtehetném, valaki rám kiabál.
Charlesra nézek először, aztán ülő helyzetben felemelem a karomat mindenféle gyanús mozdulatot mellőzve.
-Ne lőjenek! Fegyvertelenek vagyunk! - Szólok a kommandósnak, és közben máris telepatikus képességemet próbálom használni.
~Talán odavisznek, ahová menni akarunk. Megpróbálom kiolvasni a fejükből.~ Üzenem először Charlesnak, aki valahogy sokkal szimpatikusabb lett, mióta vérszívás helyett zombikat pusztít.
Ezután próbálom a felszólaló kommandós elméjét megvizsgálni: védi-e valami, figyeli-e valaki, más telepata? Ha nincs ilyesmi akadály, akkor megpróbálom kiolvasni a fejéből, hogy miért van itt, ki a főnöke, hol vagyunk, és legfőképpen: mi a tervük velünk? Ha valami erőszakos dolgot találnék, gyorsan meg is próbálom lecsillapítani kicsit, nehogy azelőtt lőjenek vagy üssenek le minket, hogy megtudnánk, mi folyik itt.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Csüt. 19 Dec. 2013, 23:15

A vámpírnak sokkal jobban ment az új képességnek a használata, mint ahogy számított rá. Ez egy kicsit aggasztotta is, hisz úgy érezte, hogy nem ő csinálta, hanem egy nála nagyobb erő. A zombiknak nem csak a fejük ment szét, hanem porrá váltak. Közben úgy érezte, hogy valahonnan energiát kap még. Valószínűleg Rachelből jöhetett, de nem értette, miért. Azért akarta tudni, mert ha jobban ismeri, talán jobban tudja irányítani. Végülis kiáradt belőle a fény és az összes fertőzöttet elpusztította vele. Utána pedig elmúlt a lebegés és Charles visszaesett, szerencsére a talpára.
Rachel már jól volt, épnek nézett ki a válla, karja is. Nem derült ki, mi történt vele odafent, bár talán valamit elárult volna a terület védettségéről. Fegyverek kattanását hallotta és hét katonát látott. A nő már csitította őket, közben telepatikusan üzent Charles-nak. Rachel megpróbálta olvasni őket, hogy megtudja, mit akarnak. Az biztos, hogy nem csak lelőni, hisz ezt már megtehették volna. Nyilván érzékelték a páros érkezését, de kérdés, hogy mit akarnak? A vámpír nem mondott semmit, csak a katonák felé fordult és felemelte a kezeit. Nem mondott semmit, mert nem akarta elrontani a telepata ügyködését. Még visszaemlékszik arra, amikor mutáns képessége volt és meg tudta zavarni az emberek agyát egy kicsit. Nagy hatalom az. Ha viszont támadtak, akkor igyekezett elugrani és fedezéket keresni.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 20 Dec. 2013, 11:42

2048. január 9. csütörtök – Sziget, Csendes-óceán
Résztvevők: Charles Dialin, David Storm és Rachel Wilcox

Rachel semmit sem tudott a katonák fejéből kiolvasni, mindannyian rendelkeztek mentális védelemmel, amit viszont a nő érzett, hogy ez nem természetes úton történt. Tudta ő is, hogy vannak technológiák, chipek, amiket ha beültetnek valakibe, jellemzően fejbe, akkor azzal védeni lehet őket a telepátia ellen. Voltak hihetetlen erős chipek is már, amik a legtöbb telepatával kifognak és szinte teljes mentális és asztrális védelmet adnak annak, akiben ilyen van, de azok ára darabonként több tízmillió amerikai dollárba kerültek és mindegyiket személyre szabottan gyártották a viselőnek. Ennek köszönhetően nem is igen volt olyan személy, aki megengedhette mindezt magának. Csak a nagyon befolyásos és gazdag emberek, illetve valószínűleg magánhadseregeik legjobbjai.
Mivel mindkét fiatal felemelte a kezét, hogy nem fognak semmit tenni a katonák még mindig rajtuk tartották a fegyvereiket, ketten pedig odaléptek hozzájuk és Rachel, illetve Charles kezeit hátrahúzva megbilincselték őket a műanyagbilincsekkel. Ezek után még egy-egy zsákot is fejükre tettek. Amíg láttak a mozdulataik nagyon összeszokott volt és értelemszerűen profi is. Azt még mindig nem lehetett tudni, hogy kit is szolgálnak, de amint a biztosítással elkészültek akik megbilincselték őket Rachel és Charles vállára tették a kezüket és egy gyengédebb, de határozott lökéssel indították őket az egyik irányba, hogy arra induljanak, a szembetakarás miatt azonban nem lehetett tudni, hogy ez melyik irány is volt.

A bekötözés remekül ment Davidnek és sikerült olyan erősen megtennie, hogy most már sokkal jobban rá tudott állni a lábára. A fájdalomcsillapítónak majd kell még jó fél óra, de annak hatására teljesen tudja majd a sérült lábat is használni, persze úgy, hogy tisztában van vele, hogyha ezt teszi jelen helyzetben jobban jár, de a gyógyulás lesz hosszasabb majd. A csomagot eltudta tenni könnyedén, odakint pedig még egy hátizsákot is talált a szobában, amibe bele tudja tenni a holmikat és könnyebben szállítani. Ekkor következett az, hogy végignézze a könyveket, úgy tűnt, hogy odavolt a leányzó, női zombi volt, amit megölt David, a Lost nevű klasszikus sorozatért, mert nagyon sok könyv erről szólt. Ez a sorozat a fiú saját világában is ismert volt, egy térképet is talált, amin a sorozat szigete volt látható.

Ehhez egy felirat is párosult és a Black Rock nevű hely a felette levő szimbólummal bekarikázva. „El sem hiszem, hogy itt dolgozhatok a Black Rockban.” Legalább már azt tudni lehetett, hogy hol is van valójában. A többi könyv tudományos, asztrofizikával foglalkozó, amik csak annyit jelentettek a fiúnak, hogy egy fanatikus nő volt a halott, vagy pedig ez volt a munkája és ezért volt itt a szigeten.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Sarah on Pént. 20 Dec. 2013, 16:13

A lábam bekötözése egyszerű, alapvető medikai tudás amivel feltételezem hogy a legtöbben rendelkeznek, ha más miatt nem a jogosítvány miatt. Nem mintha bonyolultabb műveletekre nem lenne képes egy elszánt személy, ha úgy adódna jómagam képes lennék rögtönzött anyagokból, már ha találok megfelelőt, valószínűleg bármiféle érzéstelenítés nélkül összevarrni egy sebet a lábamon vagy karomon, ha úgy adódna, hiszen mi kell hozzá? Fertőtlenítő, kötszer és valami ami összefogja a sebet, s egy tűnek használatos eszköz, ennyi, az más kérdés, hogy messze nem lesz olyan mintha szakképzett ember csinálná, de mint említettem, ennek a példának nem is ez a lényege. Miután mindent elrendeztem és összepakoltam a felszerelést, találok egy táskát is, ami megkönnyíti a cipekedést, ahogyan a könyveket átnézem pedig egy ismerős címre bukkanok. Ez maga nem lenne érdekes, ha nem találnák mellé egy térképet igencsak erős utalással arra, hogy hol is vagyok éppen.
- .... Nem néztem a sorozatot. - Jegyzem meg magamnak nemtörődöm módon, talán van valami összefüggés leszámítva magát a szigetet és valószínűleg a helyszínek nevét a valóság és aközött ami a sorozatban ment, ha pedig ismerném a végét, akkor talán jutnék valami értelmesebbre, de egyenlőre ez nem izgat, a kötetekből kikeresem a legutolsót, elrakom, plusz még az egyik asztrofizikával foglalkozó könyvet, hogy ha úgy alakul legyen mivel tüzet gyújtani, éppen ki tudja, hogy milyen célra. A térképen azt furcsállom, hogy nem rémlik, hogy hegyről másztam volna lefelé, lehetséges, hogy félre értelmezem, de erősen kétlem, ugyanakkor lehetséges hogy azóta besétáltam alá a létesítményen keresztül, ez valószínűnek tűnik, révén hogy a sötétben kifejezetten nem sokat láttam, most viszont indulnom kéne tovább. Valószínűleg van itt írószer, így azt még megkeresem, majd pedig a térképpel együtt azt is elrakom, hogy később fontosabb pontokat, ha keresztül érek egy ilyenen meg tudjak rajta jelölni, megjegyzéseket rávésni, majd pedig még ellenőrzöm a fegyveremet, a pisztolyt, biztos ami biztos alapon, a hátamra kapom a hátizsákot, s a hullát és a szobát magam mögött hagyva indulok tovább késsel a kezembe a folyosón, továbbra is figyelve csapdákra vagy ellenséges létformákra, árulkodó neszekre, hörgésekre, talán találhatok még itt értékes dolgokat, túlélőket nem keresek, hátráltatnának. Kezdem úgy érezni magam mint egy túlélő, végül is benne volt ezen része is a képzésemben, " más nem számít, csak a magad túlélése a fontos, bármi áron ".

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Vas. 22 Dec. 2013, 21:25

A megadás után a katonák még mindig a párosra fogták a fegyvert. Műanyag bilincseket kaptak és zsákot a fejükre. Úgy dolgoztak, mint egy képzett sereg, nem holmi szedett-vedett zsoldoscsapat volt. A vámpír a zsákon nem látott ki, de a hallásával és a szaglásával érzékelt jelekből próbált következtetni, hogy a korábban tapasztaltakhoz képest merre mennek.
Még mindig nem mondott semmit, hiszen nem derült ki, hogy Rachel mit tudott meg. Leállítani nem tudta a katonákat, de ha belelátott a fejükbe, lehet, hogy már van egy terve és azt átadhatja Charles-nak. Csak egy erős gondolatot erőltetett a fejébe:
~ Láttál valamit?

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 23 Dec. 2013, 14:52

~Akárki is végzi ezeket a kísérleteket, jól felkészült, bár azt eddig is tudtuk, hogy van pénze. A legújabb katonai technológiás chipek képesek csak arra, hogy teljes körű védelmet nyújtsanak a telepátia ellen, és ezeknek mind be van ültetve a fejükbe egy-egy ilyen milliódolláros szerkentyű. Nem szarral gurigáznak... Szerintem felkeltetted a figyelmüket az átalakulásoddal, ezért jöhettek értünk.~ Üzenem Charlesnak, és továbbra sem ellenkezem.
Hagyom, hogy megkötözzenek, és zsákot húzzanak a fejemre, aztán elindulok velük a dzsungelben. Igyekszem óvatosan lépkedni, mert elég sűrű ez az erdő ahhoz, hogy még nyitott szemmel is hasra essek valamiben, nem hogy így.
-Gondolom nem vagytok beszédes hangulatban, de azért megkérdezem: mi ez az egész hely?
A gond az, hogy ha igaz a feltételezésem, akkor lehet, hogy rám nem lesz szükségük, csak Charlesra. Nagyon hamar meg kell őket győznöm, hogy csak az én mennyei erőm miatt képes arra, amire. Már ha tényleg erre kíváncsaiak...


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 23 Dec. 2013, 19:23

2048. január 9. csütörtök – Sziget, Csendes-óceán
Résztvevők: Charles Dialin, David Storm és Rachel Wilcox

Charles most nem igen jutott semmire a szaglásával, az orrában leginkább a bűz volt csak, amit az élőholtak miatt érzett és ez minden mást elnyomott, a gyomra kavargott ettől a szagtól, majd egy régen nem várt érzés is a hatalmába kerítette. A szagok ellenére a gyomra megkordult, éhes volt, utoljára ezt pedig emberként, élőként érezte. Rachel szavaira nem válaszolt senki sem, a vállát még mindig fogták a vezetés közben, így nem kellett attól tartania, hogy elesik. Legalább olyan öt-hat percet terelgették a párost valahova, majd azt érezték meg, hogy teleportálás történt. Néhány pillanattal később mind a ketten megérezték azt, hogy leültetik őket egy székre és akik ott voltak velük lekapják a fejükről a zsákot.
Egy fémhelységben voltak, leginkább egy kihallgató szobára emlékeztetett, előttük egy asztal, a másik oldalon egy széken egy furcsa modern páncélos alak ült.

Ha Rachel próbált a fejébe nézni az illetőnek ugyanazt az eredményt érte el, mint a katonáknál. Semmit.
- Szóval egy vámpír kellett ahhoz, hogy meglegyen az ellenszere annak, amit az AIM elcseszett – mondta némi ausztrál akcentussal.

Az íróasztal fiókjában talált két még működő tollat David és egy füzetet is, ami teljesen üres volt. Szerencséje volt, annyit már tudott a világról, hogy kellően modern volt ahhoz, hogy szinte mindent digitálisan vezessenek, így a könyvek is meglepő archaikusságról árulkodtak, de neki ez éppen remekül jött. Mindent sikerült végül összepakolnia és elindulni tovább. A földön továbbra is vérfoltok, lábnyomok voltak láthatóak, több tucat egy-két személyes szobának tűnő helység mellett haladt el a fiú, ezeket onnan sejthette, hogy nevek voltak az ajtókra írva, de azok zárva voltak, ha próbálkozott a kinyitásukkal. Végül az egész folyosó végén megérkezett egy nagyobb helységbe.

Már volt eleget a világban, hogy felismerje egyrészt a sorozatban is tényleg így nézett ki, másrészt az efféle felépítésre holografikusan szoktak tájakat kivetíteni, hogy a föld alatt élők jobb körülmények között érezzék magukat. Zajokat és hangokat nem hallott, csak a levegőben lehetett a rothadást érezni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Sarah on Kedd 24 Dec. 2013, 04:28

Valóban találok még két tollat és egy füzetet, remek, lassan összeszedek egy egész túlélő felszerelést, van egy olyan érzésem, hogy szükségem lesz rá, ez talán most egy nagyobb próba, hogy képes vagyok-e túlélni, s ha így van, a válasz az, hogy mindenképpen, a problémát semmiképpen sem az átlagos élőholtak okozhatják, sokkalta inkább a tudattal rendelkezők, kikkel talán lehetséges lenne kommunikálni, de az éhségük valószínűleg, még ha alapjáraton nem is agresszívak, valószínűleg átvenné felettük az irányítást. Noha alapjában véve emberekre vadásznak csoportosan, így a kommunikáció ötletét hamar elvetem, fölösleges energiapazarlás lenne amúgy is, s számomra érdektelen. Ahogyan haladok előre, pár ajtónál megállok, de azokat nem tudom kinyitni, egy kilincs nyomásnál többet pedig nem fektetek bele, ha nem nyílik hát nem nyílik, nem érdekel igazán egyik esetben sem, hogy mi lehet mögöttük, végül pedig elérem a folyosó végét, ahol egy ismerősnek ható terem fogad, noha nem tudom, hogy hol találkozhattam vele korábban, de tudom, hogy mi a célja, a rendeltetése a gépezetnek. Zajokat nem hallok, de a rohadás szaga átjárja a helyet, ezért az érzéstelen tekintetemet többször is végigfuttatom a szobán, hátha kiszúrom annak a forrását, amennyiben nem, szimplán csak tapsolok egyet, mivel a hang valószínűleg felkelti a hullák figyelmét, ha van itt egy is. Amennyiben semmi reakció nincs, közelebb megyek ahhoz amit a központi számítógépnek vélek és megpróbálom valahogy életre kelteni, talán ki tudok belőle csikarni valamilyen információt, bár valószínűleg már semmi elektromosság nincs ezen a helyen, így nem fűzök hozzá semmi reményt, azonban ha valóban nem megy, akkor magát a termet járom körben, átkutatva, hátha találok valami hasznosat, esetleg valami megoldást az áram problémára, noha továbbra is kétlem, de bajom nem lehet belőle, hacsak az nem old fel valamilyen zárt az ajtókon amik mellett elhaladtam és nem kapok pár tucat zombit magam elé amiken a kifelé úton át kell verekednem magam, valószínűleg túl sok lenne, ha csak nem csinálom okosan, de ne rohanjunk ennyire előre, egyenlőre a gép és a terem átnézése az aminek le kéne foglalnia.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Pént. 27 Dec. 2013, 21:10

Charles megtudta, hogy Rachel nem tudta olvasni a katonákat. Az tényleg nem volt újdonság, hogy pénzesek állnak az akció mögött, hiszen ennyi fontos mebr elrablását megszervezni és egy egész szigetet figyelni, víruskísérleteknek kitenni nem jön ki zsebpénzből. A hasznos infó az volt, hogy a legmodernebb kütyü van a fejükben, ami ellen a telepaták még nem találták ki a megfelelő módszert. A ragyogása tényleg feltűnő jelenség lehetett és a fertőzöttek pusztulása is. Nagy mázlija, hogy egy telepatával van, hiszen így most is tudnak kommunikálni, zsákkal a fejükön, katonák között.

A vámpír érzékei telítődtek a fertőzöttek miatt, így nem tudott meg velük újabb dolgokat. Az éhség viszont most tört rá. Ha valaki meg fog harapni, az tuti, hogy nem Rachel lesz, hanem valamelyik katona. Arra gondolt, hogy mi lett volna, ha előbb éhezik meg. Egyelőre megpróbált uralkodni magán. Hallotta, hogy a nőnek senki nem felel. Pár percig mentek, majd teleportáció következett, mint ahogy a Negatív Zónába menet is. Hamarosan leülhettek és a zsáktól is megszabadultak. Charles azonnal körülnézett. Egy rideg fémszobában voltak egy páncélos férfivel, aki az asztal túloldalán ült. Ausztrál akcentussal foglalta össze a történteket. Charles végiggondolta, mit tud az AIMről. Nem csak azt, amire a közelmúlt történelméből bárki emlékezhet, hanem azon is gondolkodott, hogy a Pokoltűz Klubnál hallott-e róluk valami egyéb, titkosabb információt.
Aztán azt gondolta végig, mi jön most. Egy régi vírus ellenszerét keresték. Biztos nem az emberiség védelme érdekében, hiszen nem egy világszerte elterjedt járványról van szó. Annál valószínűbb, hogy ők akarják elterjeszteni és kellett az ellenszer, amit vagy bevesznek az ő embereik vagy majd aranyáron eladják. Lehet, hogy Charles-on meg kísérletezgetni akarnak majd és talán Rachelen is, ha rájöttek, hogy a mennyei erő is kellett. A céljaikat kell tudnia. Ha Rachel lát valamit, úgyis meg fogja mondani, bár szinte biztos, hogy ha a mezei katonákat ellátták, akkor ennek is van beültetése. Megszólalt:
- És akkor? Ez mit jelent a jövőre néző tervek szempontjából?
A vámpír most úgy beszélt, mint egy cégvezető, aki próbálja felmérni egy új lehetőség hasznát és veszélyeit. Abban csak reménykedni tudott, hogy ha már ide hozták őket, van esély értelmesen beszélni.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Quentine Constantine on Szomb. 28 Dec. 2013, 13:27

A séta hamar véget ér, mert a közelben van egy teleportáló platform - legalábbis gondolom, hogy ha egyszerű szerkezet lenne, akkor nem vittek volna arrébb.
Teleportálás után pedig már egészen más a helyszín. A talpam alatt kemény a talaj, acélon koppan a cipőm. Mikor leveszik rólam a zsákot, már látom is, hogy hol vagyunk, bár nem mondhatnám, hogy felismerem a helyet. Ablakok híján fogalmam sincs, merre lehet ez az épület.
A páncélos alakra nézek, nem sok értelmét látom, hogy ezen a helyen páncélt viseljen, elvégre gondolom ez az ő bázisának a közepén van, nem sok veszély fenyegeti... Biztos valami megrögzött katona. Charles szavaira egy kicsit furcsán nézek rá, úgy beszél, mint aki nagyon komolykodni akar, de nem ért hozzá. Jövőre néző tervek? Vannak talán múltra nézők is? Na mindegy, én nem veszem ennyire szakmaira a figurát.
-Nem mondja komolyan, hogy csak kísérletezni akartak rajtunk? Ennyire erővel még akkor megharaptathattak volna egy zombival, mikor ájultak voltunk. Minek ehhez egy hatalmas dzsungel, ahol menekülünk össze-vissza? A főnöke jó nagy barom lehet, ha ennyi pénzt kidobott az ablakon, hogy maga játszóteret építhessen az élőhalottaknak.
Egyelőre inkább nem mondom el neki, hogy a vámpíron kívül a természetfeletti erőre is szükség volt a trükkhöz, nem kell minden kártyát kijátszani rögtön.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 29 Dec. 2013, 11:57

2048. január 9. csütörtök – Sziget, Csendes-óceán
Résztvevők: Charles Dialin, David Storm és Rachel Wilcox

Charles tudta az AIMról, hogy annak idején a Bukást ők okozták, sok technológiai fejlesztés köszönhető nekik, a Hydra tagjai, bioterroristák, hivatalos az a tény is, hogy Loki egyik klónja vezeti a céget mind a mai napig. Mindenbe belefognak, aminek tudományhoz van köze és nem átalkodnak bemocskolni a kezüket és bármeddig elmenni a céljaikért. A világ minden részén megtalálhatóak és elvileg mindenhol vannak központjaik, laborjaik. Többet sajnos pontosan nem tud ennél. Ezeket Rachel is tudja egyébként, ezek amolyan közismert tények és információk.
- Jövőre való tervek? – kérdezte. – Maga marad Dialin, a dzsungel királynéja meg hazamehet a férjéhez és a fiához.
Láthatóan pontosan tudta, hogy kik is vannak vele szemben, igaz Rachel közismertebb figura volt az egész világon, mint Charles.
- Ami a főnökömet illeti Ms. Wilcox, nem tartozik önre, hogy mit miért és hogyan tesz – mondta.
Intett az egyik katonának, aki Rachelhez lépett oda, a nő éles fájdalommal tűszúrás nyomát érezte a nyakában. A férfi pedig nyugodtan dőlt hátra a széken és tette fel a lábait az asztalra.
- Nem éhesek, vagy szomjasak? – érdeklődött.

David, ahogyan végigfuttatja a tekintetét a termen nem lát bent sehol sem élőholtat. Azonban lát egy ajtót, ami egy szobába vezethet innen, illetve azt, hogy a terem másik végében a folyosó tovább folytatódik tovább a komplexum belsejébe. Mivel a nézelődés nem hozott eredményt a tapsolás mellett döntött, hogy előcsalja az esetleges élőholtat, vagy élőholtakat. A taps hangosan visszhangzik a helységben és a visszhangok alapján jó messzire elhangzott ez. Úgy fél-egy percet kellett várnia a fiúnak arra, hogy eredményt hozzon, ekkor hallotta meg az élőholtak csoszogását és hangját, amit kiadtak. Egy az ajtó mögül vánszorgott elő, ami ott volt a teremben, és a félhomályban az árnyékok alapján legalább hat, vagy hét másik közeledett a folyosóról – nem onnan, amerről David jött, hanem amerre menni lehetett volna tovább. A hangok alapján mindegyik agyatlan zombi volt és nem gondolkodó.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szer. 01 Jan. 2014, 22:20

A vámpír gondolkodott és amit tudott, az alapján a Hydrára tippelt, aminek az AIM is a tagja. Rachel megkérdezett néhány eléggé logikus dolgot, de a katona kitért a válasz elől és nagyon tömören vázolta a terveket. Mindent tudott, néven szólította őket. Charles kért volna egy adag vért, de nem tudta, mi legyen. Ha megtudják, hogy Rachel mennyei ereje volt a "segédeszköz", őt is ittfogják. Tulajdnoképpen Menny és Pokol találkozása volt ez, egy kis túlzással. Az ási őtok hordozója, egy vámpír megfertőzödött és mikor elnyelte a szentséges erőt, meggyógyult, sőt gyógyított és a vírus többi hordozóját elporlasztotta. Az élőhalottakat elpusztította. Charles csak arra számíthatott, hogy ízekre szedik, szurkálják, kísérleteznek rajta. Úgy döntött, kérdez és kér vért is. Nem érdekük megmérgezni. Az viszont furcsa lenne, ha Rachelt csak úgy elengednék azok után, amiket látott. Nem hitt a férfinek. Szaglászott, hallgatózott, hogy a katona testében zajló folyamatokból észlel-e bármit, amiből rájöhet, hazudik-e.
- Nem épp szívélyes az invitálás, de egy adag vért kérek... És miben kívánják a segítségemet igénybe venni? Az egész világot lerohanják a vírussal? Netán az űrt is?

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 02 Jan. 2014, 17:06

A "dzsungel királynéja" megnevezés még akár sértő is lehetne valakire, miután ebben a dzsumbujban verekedett meg a zombikkal, én azonban elmosolyodom rajta, mert bizonyos értelemben Vadföldön tényleg a dzsungel királynéja vagyok.
-Hát ez igazán... - kezdenék bele, mikor valamit belém szúrnak.
-...kedves. Áu! Legközelebb szólhatnának is. Gondolom valami altató, hogy mindjárt összeessek, és elteleportálhassanak haza. Én tudnék harapni valamit - teszem hozzá, miközben a tarkómat dörzsölgetem.
-Az biztos, hogy nem az én dolgom, hogy a főnöke mit csinál, különben nem költöttem volna a helyében ennyi anti-telepátia beültetésre a pénzt. Olcsóbb felfogadni egy jó telepatát... De ő tudja.
~El akarnak engedni engem. Ez azt jelenti, hogy vagy nem tudják, hogy a mennyei erő is kell a trükködhöz, vagy valahonnan máshonnan is tudnak szerezni. Amúgy nem lennék biztos a helyedben, hogy még mindig vért kell innod... Nem tudom, mennyire vagy még vámpír.~ Üzenem telepatikusan Charles-nak. Az ezután feltett kérdései érdekesek, elképzelhető, hogy valóban fegyvert akarnak csinálni ebből. Nos, akkor tudom, kihez kell majd fordulni.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Sarah on Pént. 03 Jan. 2014, 17:01

Mivel nem látok semmit, így a tapsnál maradok, melynek hamarosan meg is van az eredménye, igaz eleget kellett ahhoz várni, hogy már lassan tovább indulhattam volna azon gondolatokkal, hogy semmi sincs ami veszélyt jelenthet, de nem így alakult, az elmélet pedig ahogyan elnézem hamar megdőlt volna. Nagyjából talán hét, esetleg nyolc zombit látok azzal együtt ami az ajtón kijött, a hangokról következtetve amiket kiadnak nem lesz kifejezetten problémás elbánni velük, hacsak nem cseszek el valamit nagyon, ami nem kizárt mert a mai napon már több hibát is elvétettem amik a későbbiekben a karrieremet is magukkal vihetnék. Mindenesetre is át fogok rajtuk jutni, ugyanis tervezek tovább menni, bár a legtöbben valószínűleg pánikolva menekülnének a látványtól, én rezzenéstelen arccal túrok bele a táskámba és veszem elő a másik szelet húst s kicsomagolva dobom odébb, had csattanjon a földön hogy a hang abba az irányba terelje az élőholtakat. Kettős győzelem, a hang oda tereli őket, a szag pedig elnyomja a sajátomat, innentől csak óvatosan kell mozognom, megpróbálom halkan megkerülni őket, kihasználva a félhomályt és az elterelést, pontosan annak az ellentétes oldalán próbálok kerülni, majd pedig szépen sorban ahogyan következnek tarkóra mért szúrásokkal kiiktatni az agyatlan célpontokat, majd pedig még mielőtt összeesnek óvatosabban letenni azokat a földre, hogy ne vonjanak a munkálkodásomra túl sok figyelmet. Ha jól csinálom egyesével le tudom őket szerelni mielőtt elérik a húscafatot, tapasztatom pedig van az emberek gyors meggyilkolásában, így ez sem lehet annyira probléma s talán még a csalit is fel tudom használni később, talán, mindenesetre is továbbra is hidegvérrel teszem amit.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 04 Jan. 2014, 12:42

2048. január 9. csütörtök – Sziget, Csendes-óceán
Résztvevők: Charles Dialin, David Storm és Rachel Wilcox

Ahogyan Charles kimondta, hogy ő vért kér vacsorának szinte abban a pillanatban tört rá a hányinger és undor annak a puszta gondolatától is, hogy ő vért igyon. Alighogy megkapta Rachel telepatikus üzenetét a férfi is felelt, nagyjából ugyanazt.
- Nincs többé vérre szüksége – mondta. – Üdv újra az élők körében. Felteszem eddig nem tűnt fel önnek, hogy jó ideje ösztönösen lélegzik, illetve ha figyel egy kicsit meghallja a szíve dobogását is.
Valóban ebben a pillanatban tűnt csak fel a férfinak, hogy újra lélegzik, és a szíve is dobog, nem úgy, ahogyan vámpírként elérné mindezt, hanem rendesen.
- Amennyire a bioszkenner hiteles adatokat ad, megmaradt minden olyan tulajdonsága, mint vámpírként, legyen az pozitív, vagy éppen negatív. De emellett él és képes az élőholtakat elpusztítani, amik a világot fenyegetik. Ezekből nem csak ezen a szigeten vannak példányok, hanem igencsak sok más helyen. Így azt hiszem már igencsak érthető, hogy mit akarunk magától.
Egy maszkos katona jött be és tett le két szendivcset az asztalra és egy-egy ásványvizes flakont, ezzel egy időben hátulról elvágták mindkét fogolynak a kötelékét, hogy enni és inni tudjanak.
- Nem altató volt Miss Wilcox – nyugtatta meg a nőt. – Csak egy biztosíték, hogy a magában levő vírus, aminek hála élőholttá válik halála után odakint nem fertőz meg senkit. Ami a telepatákat illeti, vannak jó telepaták valóban, de megbízható nincs közöttük.
A felépített pajzsot ugyanis időnként újra kellett húzni, a mesterséges pszionikus erő elleni védelem meg állandó volt és sanszos volt, hogy a katonák védelme még Emily ellen is véd, aki a legjobb és legerősebb telepata volt a világon.

David elővette a hús darabot, hogy eldobja, azonban a számításaiba hiba csúszott, már őt is észrevették és a táska is bűzlőtt a hústól. Csupán három élőholt fordult arra, hogy a húshoz menjen, a többi tovább dülöngélt David felé. Mivel egymást akadályozták így miután némileg egymásnak mentek szétszéledtek a teremben és a még bent levő tárgyak miatt teljesen sikerült körbevenniük a fiút. Szemből három érkezett, míg oldalról, fél hátulról a maradék. Emiatt csak visszafelé lehetett jelenleg haladni, mivel az élőholtak túl közel értek és lényegében egyszerre nyúlt ki mind szemből és oldalról David felé, hogy elkapják őt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Sarah on Szomb. 04 Jan. 2014, 14:00

- Hmm... - Jegyzem meg csendesen miután eléggé egyértelműen nem a tervek szerint alakulnak a dolgok, pár dolgot nem vettem figyelembe, bár a legnagyobb problémát az okozza, hogy a látásuk jobb mint sejtettem, noha én is látom őket, de feltételeztem hogy a szemük eleget romlott már azóta a természetes korróziónak köszönhetően, ezek szerint nem. A húsra csak pár veti rá magát, a többi tovább közelít s sajnos olyan formációban tudtukon kívül, hogy bekerítenek és egy kiutat hagynak csak, hátra, amit így kénytelen vagyok meglépni, ha pedig tovább akarok menni előre akkor valószínűleg lőszert kell pazarolnom, noha ez megfontolandó, hármat már ellőttem, kettő vagy három lehet még a tárban, ezt hátrálás közben ellenőrzöm. Lassan hátrálok, pontosan olyan sebességgel mint ahogyan a holtak közelednek, továbbra is tervezek egyenesen előre menni, a golyók viszont több mint biztos, hogy nem lesznek elegek hozzájuk, így terelgetnem kell őket, valahogy úgy hogy nagyjából egymás mögött álljanak, nem mind, csak kettesével, az más kérdés, hogy miként tudom ezt megoldani, próbálok úgy mozogni hogy ütközzenek, logikusnak tűnik hogy egy idő után valamelyik oly módon fog mozdulni hogy kicsit lemarad, után pedig csak nekem kell kissé oldalra térni és leadni egy pontos lövést ami elméletileg mind kettő fejét átviheti, és hogy honnan veszem ezt? Korábban a maskarás alak fejébe is belesüllyedt a lövedék, a jelmezt nem vitte át, az golyóálló lehet, de a húsa és a csontjai megadták magát igencsak könnyedén, így nem látom lehetetlennek hogy egy lövéssel a megfelelő technikával több legyet is üthessek egy csapásra, csak kimérten és precízen kell cselekednem, hosszú a folyosó amin jöttem, van időm kilogikázni a lépéseket és bemérni a lövéseket, ha szükséges úgy mozdulnom hozzá hogy közelebb kerüljek, hát legyen, az egyetlen amit nem kockáztatok meg az-az érintési távolság, az pedig lássuk be, nem valami nagy, amíg az egyikről ki nem derül, hogy képes futni, noha az agykapacitásukat tekintve ha valamelyik képes lenne rá, már megtette volna. Zárt téren vagyunk, fel vagyok rá készülve hogy igencsak hangos lesz.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Vas. 05 Jan. 2014, 01:46

A vámpír most vette észre, hogy ő már nem az, ami az elmúlt években volt. A vér emlegetésére nem kellemes érzések töltötték el, hanem undor és tényleg kezdte érezni, amit a katona is mondott és Rachel is sugallt. Ez olyan pillanat volt, amire nem számított és ami miatt el is érzékenyült egy kicsit. Arra gondolt, hogy újra láthatja a napfényt, kényelmesen ehet gyümölcssalátát és együtt lehet nőkkel úgy, ahogy előtte. A családját már nem kaphatja vissza, de ez egy új lehetőség az életre. Egy pillanatra le is dermedt és még néhány könnycsepp is kicsordult a szeméből. Nem akart gyengeséget mutatni, ezért gombóccal a torkában megdörgölte a szemeit.
Végighallgatta a katonát. Nagyon zavaros volt ez az egész. Charles-nak nem rémlett, hogy hallott volna olyan élőhalottakról, amilyeneket itt látott. Próbált visszaemlékezni, hogy hasonlóról voltak-e a akár kósza, pletykának minősített hírek.
- Így világos, hogy mit akarnak tőlem, de így kell megmenteni a világot? Elrabolni mindenféle embert és bedobni őket vacsorának, hátha valamelyik túléli? Én sem vagyok ártatlan, de maguk jó nagy tétekkel játszanak.
A vámpír eddig azért oltott ki életeket, hogy ő éljen, de a közvélemény nem tűri az ilyet. Ha kitudódik, ami ezen a szigeten folyt, annak sem fognak örülni az emberek. Charles nézte a maszkost, aki bejött.
~Vajon mitől tarthat, amitől a főnöke nem? Vagy előírás, hogy ezt hordják?
Amikor Rachelről beszélt a katona, akkor a vámpír illetve már csak ex-vámpír közbeszólt:
- Hé, hé, hé! Ha ő is fertőzött, akkor sürgősen találjanak ki valamit! Értik egyáltalán a bioszkennereik, hogy mi történt velünk? Ha ő nincs, én sem tudok segíteni a vírus ellen.
Dialin egy erős, koncentrált gondolatot jelenített meg a fejében, hogy Rachel hallja:
~Igazad volt. De ha csak a válladat tettem helyre és a vírust nem állítottam meg benned, akkor folytatnunk kell. Tudsz megint olyan erőt produkálni?
Végül Charles megint a katonához fordult:
- Azt mondta, még sok helyen vannak ilyen fertőzöttek. Kik maguk, hogy erről tudnak, ha az AIM olyan titokban működik?
Közben figyelt az érzékeivel, hogy mit szagol, hall a férfi testműködéséből. Az ereje és a kifinomult érzékei megmaradtak, de újra emberként járhat a Földön. Ez a körülményeket egy kicsit enyhítette és amíg várta a választ, a vámpír nekilátott a szendvicsnek, hogy nyugodtan elfogyassza és néha kortyolt a vízből is.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Quentine Constantine on Vas. 05 Jan. 2014, 22:31

-Szóval a vírus mindenkiben benne van, és akárhogyan halunk meg, mindenképpen átváltozunk, akkor is ha nem haraptak meg. Gondolom levegőben terjed akkor - tippelem meg.
Remek, szóval bennem már van ellenvírus, nem fertőzök.
~Ha eddig nem múlt el, talán ezután sem fog, de arra sem vennék mérget, hogy még bennem van, talán csak a biztonság kedvéért adták be, és igazából már kigyógyítottál a tudtuk nélkül.~
Alaposan elgondolkodom arról, amit a fickó mond. Ennyire sok zombi van a világon? És mégsem tud róluk senki? Vagy talán... Alternatív realitásokra gondol?
-Ha tényleg ennyire irgalmas szamaritánusok, akkor nem árt tudnia azt sem, hogy a világ megmentéséhez nem elég az ex-vámpír. A képessége látszólag csak olyankor kezdett működni, amikor én... Mennyei fényt teremtettem a közelében. Ezt szívta el, és alakította át szerintem azzá az energiává, amivel a zombikat megöli, és amivel gyógyít is.
Kíváncsi vagyok a férfi reakciójára, bár gyanítom, hogy ezt tudja, de akkor nem értem, miért akart volna hazaengedni.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 06 Jan. 2014, 11:04

2048. január 9. csütörtök – Sziget, Csendes-óceán
Résztvevők: Charles Dialin, David Storm és Rachel Wilcox

Charles kifejezetten élőholtakat sehol sem hallott, de pletykákat egy különös új járványról igen. Dél-Amerikában, a médiába egyáltalán nem került be ez, teljesen eltusolták Magneto ottani emberei, a vámpír is csak a Pokoltűz klubbon át hallotta, hogy volt, hogy falvakat, vagy egy kisebb várost is porig bombáztak, illetve égettek azért, hogy megfékezzenek egy olyan járványt, amire egyelőre még nem találtak gyógymódot. Ami igencsak furcsa volt, hiszen az orvostudomány nagyon sokat fejlődött és igazából nem nagyon maradt a világon olyan vírus, amire ne lett volna gyógymód.
- Nem mindenféle ember lett elrabolva, csupán olyanok, akik már fertőzöttek voltak – mondta a férfi. – Bioterrorizmus, hozzá kell szokni ehhez ettől kezdve. Mivel nem lehet mindenkit idehozni a világból, így olyanok közül válogattunk, hogy a lehető legtöbb fajból kerüljenek ki személyek. Hátha valamelyiknél ösztönös, vagy természetes immunitás kialakul. És mint láthatja, sikerült. Mielőtt megkérdezik, hogy miként lettek megfertőzve, nem tudjuk.
Ekkor hátulról sercegés hangját lehetett hallani és egy másik hang szólalt meg.
- Gyanítjuk, hogy az AIM véletlenül hozott be valamit egy másik realitás vizsgálatakor, vagy pedig Magneto vírusa lehetett a ludas. Jobb szeretnénk azt hinni, hogy az AIM volt és nem Thanos lánya. Pontosabbat még mi sem tudunk.

- Nem szükséges a hölgy segítsége a képességéhez – mondta. – Csupán energia, de mivel ön éppen akkor tért vissza az élők sorába, a saját testi energiáit nem használhatta, így Miss Wilcox képességéből töltötte fel önmagát. A SHIELD-nek dolgozunk.
A páncélos alak a fejét a kezébe temette.
- Doki, maga nem hallott még arról, hogy szigorúan bizalmas információ? – kérdezte gyilkos tekintettel.
- De, de ha nekünk fog dolgozni, akkor úgyis megtudja, nem? A hölgy meg úgyis ismeri Miller lányát.
Eközben Charles semmi érdemlegeset nem tudott kiszagolni a férfiból, egyikből sem. A doki őszintének tűnt, a másik fickó meg olyan szinten ura volt az érzéseinek, ha hazudott volna sem lett volna ettől más illata.

David hátrálni kezdett, a fegyvert ellenőrizte, még egy golyó volt a tárban és egy a csőben. Már a nőtől is ő vette el, és valószínűleg már akkor sem volt tele a tár. Így még, ha kettőt is le tud szedni egy lövéssel, akkor is jócskán kevés lesz a golyó neki. Időközben a hátrálással visszaért a fiú a folyosóra, ahonnan indult, erre már több minden volt a földön a csarnokban, így az élőholtak is lelassultak, egy el is esett, de lassanként felállt. Amit David ekkor a folyosóról a háta mögül látott, hogy egy villanás töltötte be a helységet. Ám mielőtt reagálhatott rá és arra nézhetett, vagy fordulhatott volna, egy kattanást hallott, ahogyan kibiztosítanak egy fegyvert, majd a hideg fémet pontosan az öreglyuknál érezte meg a tarkóján.
- Dobja el a fegyvert! – hangzott a háta mögül fel a rideg parancs egy férfitól.
Az élőholtak pedig eddigre kiértek a folyosóra és úgy négy-öt lépés választotta el őket David-től.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Hétf. 06 Jan. 2014, 23:20

Lassan kezdett tisztulni a kép Charles előtt. Hát igazak voltak a pletykák arról a fertőzésről Dél-Amerikában. Így már az is érthető volt, hogy miért nem tudták gyógyítani. Fejlődött az orvostudomány, de vele a bioterrorizmus is és ha az AIMen múlik, ez így is marad. Thanos lánya pedig... A morcos fickó és a doktor a S.H.I.E.L.D. emberei voltak és mint ilyenek, nyilván rengeteg titkot tudtak. Dialin sose gondolta volna, hogy egy nap pont rá lesz szüksége ennek a szervezetnek.

Charles hallgatta a doktort. Azt mondta, energia kell, de mindegy, hogy az mennyei vagy nem. Most már érthető volt, miért engedik el Rachelt. Majd kap egy papírt, hogy nem mondhat semmit, bár olyanokkal van kapcsolatban, akiknek ez nem feltétlenül akadály. És az se biztos, hogy őt érdekli a titokttartás. Öntudatos, akaratos nő volt.

- Tehát a S.H.I.E.L.D... Doktor, belém ugye nem így akarják vezetni az energiát, mint ahogy maga kinéz? Már nem akarom megsérteni, de elég fájdalmasan néz ki - mondta Charles, majd elgondolkodott azon, mit is jelent ez az egész. Ha ő a S.H.I.E.L.D-nek dolgozhat, akkor az nyilván titok marad, ahogy a dél-amerikai eset és még ki tudja, hány hasonló. Cserébe pedig szemet hunyhatnak bizonyos dolgok felett és akár segíthetnek az üzleti életben is, ha máshogy nem, kapcsolati tőkével és ajánlással, persze diszkréten, az okokat fel nem fedve. Vámpírból világot megmentő hős lenne Charles Dialinből? Szülei biztosan büszkék lennének rá. A feladat viszont veszéllyel és felelősséggel is jár. Magneto nem fog örülni, ha a S.H.I.E.L.D. csak úgy beavatkozik a területein és ki tudja, még milyen fennhatóságok területére kell menni. Ott volt még az AIM is. Ha tényleg ők álltak emögött, akkor nyilván nem fogják válaszlépés nélkül hagyni, hogy keresztülhúzzák a számításaikat. És volt még egy probléma:

- Milyen módon képzelték el az egészet? Ha elporlasztom a fertőzötteket és ennek híre megy, akkor én leszek a tömeggyilkos. Mindig vannak, akik nem értik meg, hogy mekkora a veszély. Mert gondolom, dolgoznak az ellenszeren is, de még nincs eredmény, ugye?

Charles hátradőlt és a feje mögé kapta a kezét. Ha ő nem vállalja, akkor kereshetnek más vámpírokat. De találnak annyi fertőzött vámpírt? És ő el akar szalasztani egy lehetőséget, amivel lekenyerezi a S.H.I.E.L.D-et? A válasz egy egyértelmű "nem" volt a fejében. Kortyolt egy párat az ásványvízből és folytatta:
- Ha jól sejtem, keresnek még több fertőzött vámpírt, majd ha végbemegy a folyamat, akkor velük is elbeszélgetnek majd és végül lesz egy csapat.
Előredőlt és kezeit összekulcsolta az asztalon, majd a katona szemeibe nézett:
- Pontosan milyen feltételeket ajánlanak?

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Sarah on Kedd 07 Jan. 2014, 00:41

Érdemes volt megnézni a tárat, valóban nem sok golyó volt már benne, pontosabban csak egy, egy másik pedig a csőben, tehát két lövésem van, ami akárhogyan nézem, bőven kevés, azonban az üres fegyverrel is képes lennék csupán egy pillanatot nyerni magamnak hogy cselekedjek, plusz a szemét a padlón úgy tűnik, hogy akadályozza az élőholtakat, erről akkor bizonyosodom meg amikor az egyik elesik, noha van ideje felkelni, amíg nem állnak nagyjából egy vonalba, addig nem lövök, nem pazarlom a töltényt, hamarosan pedig már nincs is rá alkalmam. Villan valami mögöttem, majd pedig lényegében egyenesen nekihátrálok egy fegyvercsőnek, amihez elhangzik egy parancs is, igencsak katonásan, az érkezés és a történtek igencsak erősen árulkodóak, főleg hogy felkészültnek tűnik a helyzethez képest, tökéletes időpontban tökéletes helyre és összeszedetten, egy átlag civilnek nem lenne oka jelen esetben túszt ejteni.
~ Ha egyedül van le tudnám szerelni, nem tudná olyan gyorsan meghúzni a ravaszt ha elmozdulnék oldalra, a fülemet talán eltalálná, meghorzsolná, de valószínűleg nincs egyedül, pedig gépfegyver lehet nála, amivel igencsak sokra mennék, főleg ha tele van a tár... Hmm... Ha kilépek és ellentámadok és nincs egyedül, a mögötte vagy mellette lévő fog leszedni. Így nincs igazán értelme. ~ Ahogyan magam előtt tartom a fegyvert célzásban, úgy engedem is el azt és hagyom had csattanjon előttem a földön, majd pedig nyugodtan, pókerarccal teszem oldalra a karjaimat, sajnos erősen sanszos hogy ha hátranézek fejbe lő, így azt nem kockáztatom meg, inkább várom hogy mi is lesz ebből.
- Nem tudom mit akarsz de jobb ha igyekszel vagy kajaként végezzük. - Fűzöm még hozzá a mondandótól függetlenül unottan, konkrétan csak nyers tényeket közöltem, a földön lévő akadályok valószínűleg bőven lelassítják az élőholtakat, igaz ötletem sincs hogy ennek mi lehet a folytatása, passzívan érint a társaság, mint a legtöbb dolog az életben, itt pedig nem igazán tőlem függenek már a dolgok hogy miként tovább.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Quentine Constantine on Pént. 10 Jan. 2014, 16:24

Az elektromos pasas látványától egy kicsit elfog az émelygés, akármi is történik vele, akármiért is kell így kinéznie, nem lehet egy leányálom.
-Ez megnyugtató - mondom, mikor kiderül, hogy nem csak az én energiámból működik Charles képessége.
Nem hangzik valami jól, hogy vámpírokat kell csinálni ahhoz, hogy aztán embereket csinálhassunk belőlük félig, hogy aztán megölhessék a fertőzött embereket, akik esetében talán van gyógymód a betegségre. Beteges.
-Thanos lánya?
Zyro emlegette folyton, ő, Manó és a csaj féltestvérek. A halál avatárja, ahogy ő mondta. Hát jó kérdés, hogy az élőhalottak halottnak számítanak-e, de akárhogy is, azt eléri vele, hogy rengeteg ember meghalljon egyik vagy másik oldalon.
-Magneto vírusa is mutálódhatott - motyogom magamban a megállapítást, amit a "doki" néven emlegetett férfi is felvet. Nekem fogalmam sincs róla, melyik a valószínűbb, de egyik sem valami jó.
-Tudok valamiben segíteni? Mármint, vámpírfelkutatásban gondolom ügyesebb, mint én... De, nem is tudom, valami más? Esetleg az emberek meggyőzése, hogy ez jó módszer, vagy vámpírok meggyőzése, hogy segítsenek? Megmutathatnám, hogy vannak megbízható telepaták.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 12 Jan. 2014, 12:39

2048. január 9. csütörtök – Sziget, Csendes-óceán
Résztvevők: Charles Dialin, David Storm és Rachel Wilcox

- Ah, nem fájdalmas ez – legyintet a doktor. – Balesetem volt korábban és azóta nem tudom uralni teljesen a képességemet, ezek segítenek benne. Elektromos mutáns vagyok, így nem okozok kárt sem a környezetben, sem másokban. És nem, ha rendszeresen táplálkozik és fogyaszt élelmet, magas kalória tartalmút, akkor ugyanúgy tudja majd használni a képességét, mint bármilyen más mutáns.
Charles révén, hogy is volt mutáns egykor tudta, hogy tényleg így működik és ez valószínűleg eléggé megnyugtató lehetett az ő számára is. A következő kérdésekre már a katona felelt és nem a doki.
- Továbbra is, ahogyan eddig, black ops küldetések. A csoport hivatalosan nem létezik, van egy fedősztori is, amit ha önként csatlakozik, akkor lesz ideje megtanulni – érezhető volt a hangjából, hogy igazából nem nagyon van más opció, mintsem a csatlakozás, így vagy úgy, de ráveszik. – Nem lesz tömeggyilkos, Magneto is próbál tőlük megszabadulni, ezért vannak a felégetett falvak, agyonlőtt emberek, még az ártatlanok is így járnak. A maga segítségével nem lesznek ártatlan és nem fertőzött áldozatok. Soha sem tudják meg, hogy ott voltunk és mit tettünk. A névtelen hősök csoportja…
Ekkor egy villanás történt a helységben és megérkezett egy újabb katona a sérült Daviddel együtt.

David ledobta a fegyvert a parancsra, azt már nem hallotta, hogy le is ért volna, mert a fény őt is körbeölelte, az élőholtak pedig így el sem érték őt. Egy félhomályban levő terembe érkezett meg, egy asztalt látott odabent, ott ült Rachel és a fickó is, aki velük volt korábban. Az aszal másik végénél egy katona ült, mellettük egy furcsa kinézetű fekete bőrű alak állt, villámok cikáztak körülötte és fura beültetései voltak, mintha Frankenstein lett volna. Illetve a falnál további katonákat, fekete szerelésben és maszkban látott, az egyenruhák jelöletlenek voltak.

- Feltételek? – kérdezte. – Nem hiszem, hogy olyan nagyon szabhatna feltételeket, egy világhatalomra törő szervezet tagja, sokan örülnének ha magát is börtönbe zárnak. Kezdetnek legyen, hogy elnézzük magának, hogy a szervezet tagja, cserébe maga heti húsz-harminc órában dolgozik az osztagnak. Storm, maga meg üljön le!
Adta ki a parancsot, mire az egyik katona egy újabb széket lökött oda David-nek.
- Nem hiszem, hogy lenne még több ilyen vámpír – mondta a doki. – Az előző kettő nem lett olyan, mint maga… úgy tűnik, hogy ön különleges. Mutálódhatott Ms. Wilcox, igen, de eléggé kicsi a valószínűsége.
- Segítség hölgyem? – érdeklődött a katona. – Nem igazán, azon felül, hogy hallgat arról, amit itt hallott. Igen, Storm! A maga világában tud valamilyen élőholt jelenségről?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Sarah on Hétf. 13 Jan. 2014, 05:24

Olybá tűnik hogy nincs időm megszólalni, azt sem hallom ahogyan a fegyver koppanna a földön, ismét csak fényt érzékelek és mire az kitisztul egy félhomályos teremben találom magam, nem messze egy asztaltól aminél sajnos ismerős arcokat vélek felfedezni. Kifejezéstelen arccal nézek végig rajtuk, különösebben nem foglalkozva az elektromos alakkal és a katonával, majd ha akarnak valamit felszólalnak. Összefűzöm magam előtt a karjaimat, majd átterelem a tekintetem a falaknál álló katonákra, alaposan megnézem a felszerelésüket, már amit látok belőle, az pedig egyből feltűnik hogy a ruházatukon nincs jelölés.
~ Egy névtelen osztag... Valószínűleg a legjobbjaikat válogatták össze, a kérdés már csak az, hogy kik. ~ A nevem tudtával valamilyen szinten sikerül felkeltenie a katonának a figyelmem, de az arcomon csak egy nagyon enyhe fintor jelenik meg.
- Látom tájékozott. - Továbbá probléma nélkül veszem le a hátizsákomat és ülök az asztalhoz két vagy akár több lehetséges célponthoz és dőlök kényelmesen hátra, nem érzem feszélyezve vagy fenyegetve magam a társaság mivoltától függően, amíg a levadászásukért nem kapok pénzt, addig fölösleges foglalkoznom velük, jelenlétük pedig továbbra is kevés ahhoz, hogy erősebb érzelmeket csaljon ki belőlem. Nem sok időbe telik mire újra a táskámért nyúlok és abból teljesen nyugodtan előhalászom a korábban eltett könyvet, s azt kezdem olvasgatni, ugyan lenne mit kérdeznem, de egy profi bérgyilkos nem kérdez hanem maga deríti ki a dolgokat, az már más kérdés, hogy itt most nem gyilkosságról van szó, kénytelen leszek kérdezni, de annak majd még később jön el az ideje.
- Nem. - Válaszolok még a feltett kérdésre érzelemmentesen és tömören, majd pedig a könyv vége felé kezdek el lapozni, bár inkább hallgatózni fogok mintsem olvasni, már ha nem tépi ki valaki a kezemből, nem látom lehetetlennek, de mivel egyenlőre olyan helyzetben vagyok, hogy a fenyegetés ellen, mert ugyan jelen van a katonák formájában ez tény, de nem foglalkozok vele s közvetlenül nem is érzem... Lényegtelen, mivel nincs mit tenni, dohányozni kéne, azonban az továbbra sincs, így kénytelen vagyok ezzel elterelni átmenetileg a figyelmem mielőtt pont ez kezdene el felhúzni az összes többi indok helyett ami lehetséges lenne.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd 14 Jan. 2014, 01:45

A doktor válasza egy kicsit megnyugtatta Charles-t. Csak rendesen kell ennie, emlékezett rá, hogy ez mutánsként is elég volt. Megint eszébe jutott az az időszak. Mennyire gyűlölte Magneto-t! Nem biztos, hogy ez is abból a vírusból nőtt ki, de könnyen lehet és ez még egy érv, hogy utálja a mágneses erők urát. Szerencsésnek mondhatta magát, hiszen tulajdonképpen mindkét vírusból kigyógyult, sőt most már a vámpírlétből is. Az emlékek és az elvesztett értékek, a családja viszont nem térnek vissza. De újrakezdheti az életét, ráadásul a S.H.I.E.L.D-től már nem kell tartania, mivel együtt fog velük működni. A katona a titkos akciók felvázolásával már sikeresen eloszlatta az egykori vámpír aggódását. Névtelen hős lesz belőle. Eddig a vérszívásról, életek kioltásáról kellett hallgatnia, most az életek megmentését fogja titkolni.
- Azt hiszem, menni fog. Gondolom, a további tájékoztatást és a kellő felszerelést hamarosan megkapom. Nos, ami azt illeti, köszönöm! Köszönöm a lehetőséget.
Ezután egy erős gondolatot erőltetett a fejébe, hogy Rachelnek is üzenjen. Szóban nem akart, mivel ez nem az elérzékenyülés helye és a katona meg talán a doktor is csak kiakadnának.
~Neked is köszönöm, hogy le tudtad győzni az undorodat és segítettél.
Az újrakezdés lehetősége tényleg megindító volt Charles számára. Napfény, rendes étel és még egy kis pluszként megmaradnak a vámpírképességei. Cserébe katonáskodik majd, de ezért megérte. Ha még kiképzést is előírnak, azt is vállalni fogja. A karatét egész jól űzte és apja halála után anyja ragaszkodott ahhoz is, hogy a fegyverek használatát megtanulja, így tudott lőni és a késsel bánni. Tisztában volt vele, hogy egy ügynöknek vagy egy ilyen külsősnek, mint ő, ennél sokkal többet kell tudnia, ahogy azzal is, hogy a fertőzötteket pedig az energia kibocsátásával kell majd megsütnie. Nyilván nem lesz egyszerű, ha eddig is inkább tagadással vagy egész települések lebombázásával próbálkoztak. Konkrét választ ugyan nem kapott az ellenszerre, de a katona szavaiból kiderült, hogy még nem dolgoznak rajta. Még a vírus megismerésével sem végeztek.
A David nevű bérgyilkos megjelenésére Charles meglepődött, hiszen nem hitte volna, hogy azzal a lábsérüléssel messzire jut. Egy kicsit kifeszült és készen állt a balhéra, de a fickónak volt esze. Nem lett úrrá rajta az indulat, láthatta, hogy itt komoly erőkkel áll szemben. A kérdésekre tömören válaszolt, Dialin pedig azon gondolkodott, hogy ezt a fickót mivel fenyegetik majd meg, hogy hallgasson. A jóindulatára nem számítana... Egy kérdéssel fordult a katonához David felé intve a fejével:
- Gyakorolhatok rajta? A bokája sérült meg, ha jól láttam.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Sziget (Csendes-óceán)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.