Trapezohedron (Föld)

6 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Vas. 29 Dec. 2013, 13:30

2025. január – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf, Nathaniel Orrin / Pók és Slade Hutchinson / Such

Szeráf nem igazán talált efféle dolgot, ha fegyvernek tetsző dolgot akart volna, akkor a szobájában többet talált volna, mint a kését, vagy villát, kanalat, de itt kint nem igen voltak effélék. Ahogyan Such odafordult a lányhoz az ismertség miatt láthatta, hogy Zaphire tudta, hogy nem mondta volna el a kree nő ezt és ő sem tudta, hogy kik lehettek azok, akik itt voltak akik ezt elkövették, eddig a pontig. A szavak után elmosolyodott és tovább vitte a „játékot”.
- Másért voltam ott akkor – mondta sokat sejtetően.
Kellően hangosan ő is, hogy a többiek hallhassák, a tekintetéből a többiek semmit sem tudtak leolvasni, csak annyit vehettek észre, hogy bizalmasan nézett a fiúra, mintha lenne közöttük valami és a szavai is pontosan ezt támasztották alá. Akárcsak Such, Ramirez is gárdista ruhát kapott a helyiektől, vagyis Szehmettől, mert a nőről kiderült, hogy szereti az egyenruhás férfiakat, neki muszáj is volt mindez, révén Szeráfnak hála szétégett az. Such pedig tudta, hogy a sajátját úgymond a bizalom jeleként és biztonsága érdekében kapta, hogy ezt viseli, akkor az illetéktelenek megszólítani sem fogják és nem fog belekötni senki sem.
Ahogyan Pók az őrök felé fordult, hogy a piramisról kérdezősködjön, hogy elmehet-e arrafelé, határozott fejrázást kapott, hogy nem teheti meg.
- Csak a téren maradhat! – hangzott az egyik kree szájából angol nyelven a parancs.
A következő néhány perc még eléggé nyugalmasan telt, amíg Zaphire nem szúrt ki valamit, láthatóan félelem költözött az arcára.
- Azt hiszem, hogy nagyon nagy bajok lesznek, legjobb lenne távozni – mondta.
Ha a fiatal férfiak követték a tekintetét, a délebben levő piramis tetejére nézett, aminek a tetején egy férfit pillanthattak meg.
Trapezohedron (Föld) - Page 6 Namor_(Cancerverse)_0001

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) - Page 6 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 30 Dec. 2013, 00:55

Szeráf hallgatta és nézte, ahogy Such búg a csajjal. Nem érdekelte különösebben a romácuk, de fontos tényként megjegyezte, hogy van egy evilági nő, aki közel áll a valóságformázóhoz. Ez még hasznukra lehet. Egykori társa szavaira felelhetett volna úgy, ahogy szokott, de most igyekezett a hirtelenségét magában hagyni. Ennyit mondott:
- Idehoztak. Haza akartunk jutni és Vízió, az itteni ellenállókhoz tartozó android azt ígérte, segít. Ez lett az eredmény. Ramireznek sikerült levennie Szehmet istennőt a lábáról valahogy, ezért lett kegyelt. Már amennyire az lett. Na és te miért vagy itt?
Nem mondott el semmi újat, csak amit a tiszteknek is korábban. Nagyjából ennyi volt, amit tudott. Természetesen nem érdekelte, hogy Such mit csinál a Rákuniverzumban. Csak azért kérdezte meg, hogy kiderüljön, van-e értelme tovább beszélni vele itt. Látta, hogy Pók a másik piramisba akar menni, de meglepődött volna, ha az őrök engedik. Amikor Zaphire megijedt, Szeráf először az őrökre nézett. Ha azok nem mozdulnak, akkor az ijedtség forrása az ő oldalukon állhat.

Utána abba az irányba nézett, amerre a nő is. Akit a piramis tetején látott, azt elsőre atlantiszinak gondolta. Ebből még semmit nem tudott meg. Vörös volt a szeme, mint mindenkinek, akiből itt szívják az életenergiát a világ urai. Ha a fickó szabadon járkál a piramis tetején, akkor vagy egy itteni bérenc vagy még nem vették észre az őrök. Ezért is fontos, hogy mit lát rajtuk Szeráf.

Lehet, hogy Ramirez kérdésére most jön a válasz, hiszen nyilván nem véletlen a foglyok megsétáltatására választott időpont.
~Ha az őrök akcióba lendülnek, akkor nincs baj. Aki az ő ellenségük, az nekünk barát. Egyelőre. Ha csak állnak és a nő fél egyedül, az rosszabb.
Zaphire-hez szólt:
- Ki ez és magának miért van félnivalója tőle?
Ha a nő olyat mondott, hogy mind veszélyben vannak, akkor Szeráf igyekezett fedezéket keresni magának és ha közben támadás is jött volna bárkinek a részéről, igyekezett az elől kitérni.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Hétf. 30 Dec. 2013, 04:21

Figyelem a kialakuló párbeszédet, de sok érdemlegeset nem tudok kivenni, azt látom, hogy Szeráf és a társa, vagy volt társa, a megütött hang alapján valamilyen színjátékot játszik most. Ennek nem látom értelmét de nem teszem szóvá, biztosra veszem, hogy megvan a megfelelő információ áramlás közöttük. Zaphiret végigmérem, majd biccentek neki köszönéskép. Pók után nézek, látom, hogy az őrökkel próbák kommunikálni, de azok elküldik, ez várható. Veszek egy nagy levegőt és kifújom, amíg átgondolom a lehetőségeket.
~ Senki nem akar valamilyen tervet alkotni, csak magukkal vannak elfoglalva, ami nem fog működni. Ráadásul rossz előérzetem van. Legalább az őrség nem jelent veszélyt...
Gondolataimból a szőke lány rémült tekintete zökkent ki, a szavai után tekintetem az övével egy irányba emelem és meglátok egy különös alakot az egyik piramis tetején. Egy ideig csak nézem az alakot, próbálom felmérni, hogy milyen fajhoz tartozhat, mire lehet képes, illetve a szándékát is megpróbálom kikövetkeztetni. Minden mozdulatára figyelek, hogy ne téveszthessem szem elől. Felkészülök rá, hogy ki kell majd térnem vagy védekeznem, így valahol a sziklafal közelében keresek a szememmel egy lehetésges fedezéket, majd felgyorsítom magam a képességemmel, de egyelőre még nem mozdulok. Csak ugrásra készen állok és várom, hogy mi fog történni.

Such végighallgatja amit Szeráf elmond, az egész alátámasztja az eddigi feltételezését. Tehát valóban ők voltak a támadók és ténylegesen haza akartak jutni, időközben elpusztították a gépet és most itt rekedtek. Zaphire szemében látja, hogy a lány most teljesen tisztában van vele, hogy amit az előbb mondott neki az értelmetlen, pedig úgy fogalmazta meg, hogyha nem figyelt volna rá a lány, akkor valószínűleg egy bólintással elintézi a választ, de ez ismét egy kellemes csalódás a részéről. Such megenged magának egy kárörvendő mosolyt, amikor Szeráf róla kérdezi.
- Én némileg fontosabb vagyok itt, mondhatni pótolhatatlan egy bizonyos területen. Ráadásul önként jöttem...
Ezzel épp eleget mond ahhoz, hogy lássa, mit gondol erről Szeráf. Amikor hallja Zaphiret, azonnal a megfelelő irányba néz, néhány másodpercig figyeli a megjelenő alakot, majd csak egy pillanatnyi koncentrációval ellenőrzi a képességét. Szeráf már felteszi az egyértelmű kérdést így Such az őrök felé fordul. Felhívja a kree katonák figyelmét, elsősorban az övéit a piramis tetején lévő alakra, majd megkérdezi, hogy mit jelent a jelenléte, mennyire veszélyes rájuk nézve.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Szomb. 04 Jan. 2014, 14:20

Ott hagyom a beszélgető feleket s az őröknél érdeklődöm, hátha, de a válasz nem, semmi meglepő nincs benne, erősen egyértelmű volt, de ettől függetlenül meg kellett próbálnom. Visszatérvén ugyan azt folytatom mint amit eddig is csináltam, némán állok és várok, magam sem tudom, hogy mire de mást nem nagyon tudok csinálni, egészen addig amíg valami érdekesség nem történik ami a magam figyelmét is felkelti. Egy pillanatnyi felmérés után magam is a megadott irányba tekintek hogy " megcsodálhassam " a szürke bőrű alakot, igazából nem nagyon tudok többet megállapítani róla, ahhoz túlzottan messze van, de egyértelműen szürke, talán a bőre összetételében hasonlíthat a kőhöz, talán, távolról csak találgathatok de logikusnak tűnik, vagy csak egyszerűen szürke pigmentáltságú, vagy pikkelyes. Szívesen megvizsgálnák belőle egy darabot, még ha csak bőr is, túlzottan régen volt alkalmam tudományos értékkel rendelkező dolgot vizsgálni, mondhatjuk úgy hogy elvonási tüneteim vannak, noha ez így konkrétan nem igaz. Jelen helyzetben felváltba figyelem azt a bizonyost és a lányt aki felismerte, kissé kíváncsi vagyok hogy mi a magyarázat és hogy mi történhet, hogy vajon miattunk van-e itt vagy egy harcra készül-e esetleg valakivel aki a közelben tartózkodik, talán ez is egy olyan alak lehet akire istenként tekintenek s személyesen jött el leszámolni valakivel, ismételten csak találgatások, ezen kívül max annyit tudok tenni hogy ha indul valamerre a társaság magam is arra veszem az irányt.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Vas. 05 Jan. 2014, 10:30

2025. január – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf, Nathaniel Orrin / Pók és Slade Hutchinson / Such

Zaphire reakciója után, ahogyan többen is az őrökre néztek láthatták, hogy azok is feszültek, már-már idegesek lettek. Such-nak sem kellett szólnia a kree-k kiszúrták a férfit odafent. Ahogyan a fiú ellenőrizte a képességét tökéletesen működött és nem volt vele gond. Azóta, hogy egyszer a vízió után nem tudta használni nem fordult elő több ilyen. Zaphire-nak még nem volt ideje válaszolni, az egyik kree szólalt meg, azokból az egyik, aki Such-ot és a lányt kísérte.
- Uram, a legjobb lenne, ha most visszatérnénk a császári piramisba – mondta.
Ez igazából mindenkit meggyőzhetett, hogy valami gond készül. A triót kísérő kree-k is intettek a fiataloknak, hogy jobb lenne, ha indulnának visszafelé, nem parancs, csak javaslat, de a mozdulatból érződik, hogy a saját biztonságuk érdekében lenne ez a legjobb mindenkinek.
- Ő nekem senkim, ő Lord Lyron McKenzie, Atlantisz, Lemúria, Attilan és az egykori Európa felének ura – mondta. – Lord Aian császárunk egyik embere, akinek bármit megenged és nem fogja vissza, a régiók urai közül ő a leginkább szadista, aki gyakorta tör be más régiók területére, hogy kitombolhassa magát. Ha ő itt van… akkor nincs egyedül. Szinte mindig vele tart Lord Einar Thorson is, az Asgardiak trónörököse is. És… megvetik a Birodalmi Gárdát – utalt arra, hogy Andrew és Such ilyen egyenruhában vannak.
Ahogyan kimondta a lány, hogy Lord Aian Such már megszokhatta a reakciót, de a többiek számára új volt, hogy a lány ösztönösen emelte a kezeit a homlokához, mintegy vallási szimbólumként utalva és tisztelegve a névnek. Lyron neve mindenkinek tökéletesen ismerős volt a saját világukból, ő volt Atlantisz és Lemúria előző királya, Namor előtt. Einar neve is ismerős volt, a saját világukban Asgard királya volt. És egyik sem azon személyek közé tartozott, akikkel egy szinten lett volna a fiatalság, ennek hála már tudta mindenki a képességeket. Erő, ellenállás, regeneráció és repülés. És ebben a pillanatban a távolban hatalmas villámok szelték át az eget és csapódtak be valahol a sivatagban, Such tudta, hogy arra volt a tényleges New York, a lakóépületekkel és az ott élőkkel. Az Atlantiszi ekkor indult repülve a csoport felé, a kreek mozdultak először, hogy védjék az öt fiatalt, az első kettő, akik közelebb voltak, Such és Zaphire kísérője értek oda a fiatalokhoz először, a király pedig ekkor ütött egyet, egyik kree sem maradt talpon, a páncél hatalmasat reccsent, valószínűleg ha nem lett volna rajtuk az ütés nyomán kettőbe szakadhattak volna, így csak métereket repültek. A férfi pedig az immáron tőle alig pár méterre levő társaság felé fordította a tekintetét, Pók volt az egyetlen, aki kicsit távolabb volt a többiektől.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) - Page 6 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Vas. 05 Jan. 2014, 13:07

A lány szavai és az őrök reakciója felerősíti azt a nyomasztó érzést, amit először éreztem, kellemetlen feszültség lesz úrrá rajtam. Figyelem a körülöttem lévőket és a piramis tetején álló alakot is. Azonnal rájövök, hogy ebből tényleg nagy gond lehet, de már későnek érzem, hogy biztonságban távozzunk. Amikor meghallom a neveket Zaphire felé nézek.
~ Lyron és Einar? Egyáltalán nem tartozunk egy kategóriába velük, a képességeik miatt szinte érinthetetlenek. Tehát ha ki akarják tombolni magukat, akkor semmi nem fogja őket megállítani, gyors megoldást kell találni. Lehetőleg minél előbb.
Nem tudom befejezni a gondolatmenetem, mert a következő pillanatban már arra eszmélek fel, hogy az evilági Lyron az először mozduló két kreet egyetlen ütéssel repíti el. Ezzel tisztázza is az erőviszonyokat, így értelmetlen lenne a harc, ezt azonnal tudom. Amikor felénk fordul képességem használom és felgyorsítom magam, a lehető legnagyobb sebességre. Egyelőre kivárom, hogy először Lyron mozduljon, igyekszem felmérni, hogy milyen irányból és szögből támad vagy közelít. Végig csak kitérni próbálok egy támadás esetén, nem elhajlásokkal vagy ugrásokkal, hanem megpróbálok arrébb rohanni, futni egy biztonságosabb pontra, így elkerülve a támadásait. Ha van elég időm, akkor egy nagyobb íven próbálok mögé kerülni és biztos távolságban maradni tőle, hogy kikerüljek a látóteréből. Még nem tudom mit remélhetek, ezért nem vagyok túl bizakodó és minden erőmmel saját védelmemre figyelek, valamint az ellenség mozgását követem. Ha nem ér támadás közvetlenül, vagy ha sikerül kitérnem és hátrébb vagy Lyron mögé kerülnöm akkor a tér egyik oldalán megfelelő fedezéket keresek. Közben egyszer körül is nézek, hátha látom valahol az itteni Einart is megjelenni, nem akarok egy meglepetésszerű csapás útjába kerülni. Cikázó mozgást is használok egy esetleges támadás sorozat kikerülése ellen, nehezebb célpontot nyújtva.

Such figyeli a kree őrök mozgását, nyilvánvalóan tartanak a piramis tetején álló alaktól, de Such még nem biztos benne, hogy ténylegesen mekkora veszélyt jelenthet rájuk. A választ rövidesen meg is kapja, Zaphire elárulja, hogy ki az ismeretlen alak, Atlantisz, Attilan és Lemúria királya, valamint Aian egyik nagyobb hatalommal rendelkező embere. Még egy fontos információ, hogy nem egyedül van, hanem egy másik hasonló erővel rendelkező személy, Einar Thorson is vele van. Látja a villámokat a sivatag felől, ami ezt megerősíti, és már azt is tudja, hogy a menekülőút is el van vágva, felesleges arra indulni. Így nagy mértékben lekorlátozódnak a lehetőségek, más módszerek kellenek. Meg se rezdül amikor látja az első támadás erejét, csak a tekintetével követi a kree katonákat, pontosan erre számított, valószínűleg nekik se lenne több esélyük. Első mozdulatával maga és a többiek mögé taszítja Zaphiret, hogy ne legyen közvetlenül Lyron előtt és őt se akadályozza. Felkészül, hogy egy erős csapás elől kell kitérnie, lehetőleg még időben. Ezután ha van elég ideje és nem érkezik azonnal támadás akkor koncentrálni kezd.
Eddig még nem használta hasonlóra az erejét, de most képességével különböző fegyverek vagy más tárgyak helyett egy konkrét teleportkarperecet próbál saját csuklójára teremteni. Lehetőleg minél gyorsabban próbálja, egyre erősebb koncentrációval, most már a szilánkokra is koncentrálva. Ha ez sikerül akkor akár véletlenszerű célt használva, de azonnal aktiválja a karperecet, hogy kikerüljön a csatatérről. Számít rá, hogy ez nem sikerül, abban az esetben megszakítja a koncentrációt és teljes figyelmét a vele szemben lévőre fordítja, hogy időben reagálhasson.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 06 Jan. 2014, 03:07

Szeráf most nem ért rá Such kissé öntelt megjegyzésével foglalkozni. Az őrök idegesek voltak és a császári piramisba kísérték volna vissza azokat, akik onnan jöttek. Zaphire mondta el, hogy ki érkezett. Szeráf a saját világából ismerte a két alakot. Ott sem szerette őket, de itt az elmondottak alapján a szadizmusukat úgy élik ki, ahogy akarják. A szárnyas abban reménykedett, hogy a két egyenruhás lesz az első célpont, hiszen Lyron utálja a gárdistákat, ahogy a nő mondta.
Látta, hogy Aian nevét hogy mondja ki a szőkeség és megjegyezte, de különösebben nem foglalkozott ezzel. Valami agymosott ribanc lehet ez is, gondolta magában.

Szeráf is megpróbált valami fedezéket keresni, hogy mentse az életét. A kree-k csak úgy repültek Lyron lecsapása nyomán. A szárnyas most csendben volt, nem szólt semmit. Ha Such olyan fontos ember itt, amilyennek mondja magát, akkor találjon ki valamit. Főleg, hogy muszáj lesz, mert ő is egyenruhás. A szárnyas azt sejtette, hogy ez a két érkező jómadár hozatta ki őket, hogy egy kicsit játszadozzon velük, mint más világból érkező és talán rettegő alakokkal. Nem akart ebbe belemenni, igyekezett hátrálni és Szehmet temploma felé kereste a fedezéket. Ha közben mégis támadás érte, akkor megpróbált az elől arrébb repülni.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Kedd 07 Jan. 2014, 05:45

Érdeklődve hallgatom a lány mondandóját, a szavaiból pedig könnyű leszűrni, hogy valóban igencsak nagy probléma lehet készülődőben, az erős szadista hajlam és a nagy erő együtt sosem jó párosítás. Feltűnik számomra az a furcsa tisztelgésféle amit Aian nevének hangoztatásakor megejt még az illető, de különösebben nem foglalkozok vele, két okból, egyrészt mert nincs rá időm, másrészt pedig ha lenne is rá időm, ez egy vallási jelnek minősíthető, ha jól szűrtem le, én pedig sok minden vagyok, csak nem vallásos ember, így semmilyen érdeklődésem nincs benne, maximum tudomásul veszem mint a kultúra része, de számomra kifejezetten tudományos értéket nem képvisel, egyszer ki tudja, talán fog, de kétlem hogy ebből össze tudnék rakni egy realitás utazásra képes szerkezetet. Akárhogyan is, a villámok a távolból megerősítés arra, hogy itt van a másik emlegetett is, noha távolabb, minket pedig megtámad a hal, pontosabban a velünk lévő két őrt szereli le, majd pedig felénk fordítja a tekintetét, egyértelműen mi következünk, hacsak az őrök akik távolabb álltak nem képesek valamit tenni nagyon gyorsan, viszont az is tény, hogy Such és Andrew viselik még a gárda egyenruháját, én viszont távolabb vagyok a csoporttól, tehát a jelen helyzetem erősen kétesélyes, vagy könnyebb célpontnak fog tekinteni, noha valószínűleg senkit sem tekint veszélyesnek, vagy így lesz és megtámad, amire a tartásomtól függetlenül, mely a kellemetlen helyzet ellenére meglepően nyugodt, jelzem hamisan, bármikor készen állok elugrani, noha a szemei valószínűleg nem oly ellenállóak, de fölösleges megkockáztatni egy támadást. Utána néztem a hasonló mutációknak, a legtöbb érdekes módon magát a szervezetet nem erősíti, csupán a bőrt, így azon átható támadások érhetnek valamit, illetve puhább pontokon, mint a lágyék elérhetőek sérülések, de ilyesmihez továbbra sem tervezek folyamodni. Szóval ez az egyik esély, hogy megtámad és próbálok kitérni előle. A másik hogy a két gárda öltözettel rendelkezőt veszi célpontnak mert ugyebár gyűlöli őket... Ez esetben tökéletes alkalomnak veszem ezt egy nyugodt, nem feltűnő távozásra, mivel nem tervezek kettétépve lenni, természetesen továbbra is bármikor ugrásra kész vagyok, ha kitérni kellene, végszükség esetén használok hálót átmeneti vakításra, de valószínűleg pillanatok alatt törölné le a képéről mint valami rongyot, így oly nagyon nem logikus, egyenlőre.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Kedd 07 Jan. 2014, 10:42

2025. január – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf, Nathaniel Orrin / Pók és Slade Hutchinson / Such

Andrew, ahogyan felgyorsult úgy érzékelhette, hogy az atlantiszi is gyors, nagyon gyors, igaz vele ellentétben nem futási sebessége miatt ilyen, hanem a repülésből fakadt neki. Szeráf és Pók nekiláttak hátrálni, míg Zaphire nem igen mozdult, ő maga csak akkor, amikor Such fogta és hátrataszította a többiekhez, majd nekiállt annak, hogy koncentráljon. Ebben a pillanatban egy kékes aura ölelte őt körbe, zafírkék színben, eddig ugyan nem látta a lányt az erejét használni, de most, hogy a telekinetikus pajzs megjelent körülötte már egyértelmű volt, hogy miért is az a lány neve, ami. Lyron egyelőre megállt, úgy tűnt, hogy kiszúrta, hogy valami nincs rendben a társasággal, a lánnyal nem törődött, amint észrevette, hogy vörös a szeme, de mivel a fiúknak nem volt így, ez keltette fel a figyelmét. Ezt már Andrew, Pók és Szeráf is észrevették, hogy ebben a világban mindenkinek vörösek voltak a szemei valamilyen oknál fogva, noha magyarázatot egyikőjük sem kapott még, ha rákérdeztek erre, akkor sem.
Ez, hogy ezt észrevette az atlantiszi kellő időt adott Such-nak arra is, hogy létrehozza, amit akar. Mindenki láthatta, hogy az aurája egy pillanatra felizzott, majd egy villanást érzékelt látott mindenki, illetve megérezték a kellemetlen teleportálással járó hányinger. Amint az ötös szeme kitisztult újra egy sivatagban találták magukat, a távolban egy-kétszemélyes vadászgépek repkedtek, nagyon messze egy igencsak futurisztikus várost láttak, és nem messze maguktól jó pár kilométerre a mindenki által felismerhető Gízai-fennsík piramisai voltak láthatóak. Egyiptomban voltak, az égen pedig a saját világuk Földje és Holdja ugyanúgy látszott, mint Amerikából.
- Ez Apokalipszis területe – mondta Zaphire, noha Such-nak ez az információ nem volt újdonság a többieknek.

//Folytatás: Egyiptomban//
//Elég oda írni csak, ide csak akkor, ha szeretnétek.//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) - Page 6 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Csüt. 22 Május 2014, 20:12

Azt kapom Johannától, amit a jövőben is várnék tőle, szinte semmivel sem különb a viselkedése. Ez jó, mert tudom, hogy másoknál is mire számíthatok, és nem fog túl nagy meglepetés érni, már amikor olyanokkal találkozok akik most is felnőttek. Nem sikerül se pozitívan, se negatívan változtatnom magamról a képet, ez elég is nekem, hogy tudjam hogyan állunk. Megrázom a fejem, tudom én is, hogy ez egészen nem igaz.
- Nem én akartam kimondani, úgy nem hiteles. Köszönöm, hogy intézkedik.
Zsebre teszem a kezem, amíg rádión intézi a járművet, kivárom van időm. Kicsit összeszedem magam távozás előtt, elfogadom a kezét, annyira szorítom meg mint ő, aztán elengedem. Túl hivatalos, de tőle mit is várhatnék. Nem az a fajta, aki egyszerűen elköszönne.
- Én is örültem a találkozásnak. Igénybe fogom venni a segítséget, ha szükségem lesz rá, ebben biztos lehet.
Én akartam felajánlani, hogyha kellek akármire, akkor szívesen jövök, de így már kellemetlenül felesleges viszontajánlat lenne. Majd máskor.
- Arra megkérhetem, hogy töltse fel a teszt eredményeit a hálózatra, hogy ne érjen több kellemetlenség?
Nyugodtan kisétálok a piramisból, nem tart tovább két percnél. A sikló már ott vár, be is szállok. Szép régi darab, itt még új tudom, de nem érdekel, nekem retro. Kivételesen vitetem magam, arra a kis időre amíg odaérünk és nem is szólok a sofőrhöz, csak az ablakon át bámulok ki.
~ Kíváncsi vagyok anyám mit fog tenni, ha elé állok. Ismerem eléggé, de ezt az oldalát nem, és szerintem ő sem. Ha már tud róla, hogy terhes csak nem közölte, akkor könnyebb, ha azt sem tudja még nagyobb a meglepetés. Nehéz elhinni, hogy ő is volt egyszer fiatal.
Kiszállok és némán távozok. Odatalálok a templomhoz, ezzel nincs gond, gyalog indulok. Olyan érzés mintha hazamennék és ez részben így is van. Átsétálok a Kree őrök mellett, ha ott állnak, egészen be a központi részhez, utána az előcsarnokba és jobbra. A megszokott úton, feltűnés nélkül.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 23 Május 2014, 11:28

2025. február közepe – New York, Rákuniverzum
Résztvevő: Un Nefer Ramirez

Johanne arra bólintott, hogy feltölti a dolgokat a hálózatra. Így már egy gonddal kevesebbel mehetett Un Nefer ki a piramisból. A megérkezés után a kree őrség nem állította meg, azon keresztül könnyedén át tudott haladni a benti részekbe. Mint mindig most is ki voltak téve rabok a napra aszalódva büntetésként, ahogyan azt Szehmet mindig is szeretette csinálni. Révén inkább istennőnek tekintette magát, mintsem csak avatárnak mindig úgy vélte, hogy ennyi kegyetlenkedés egy istennőtől nem is sok, így különösebb morális kérdést nem is csinált ebből. Beérve a templomba ugyanúgy kellemes hűvös fogadta, mint a piramisban, vagy a siklóban. Itt minden pontosan ugyanolyan volt, mint „régen”, vagyis a jövőben. A fiatal férfi a piramis minden zegét-zugát ismerte tökéletesen, hiszen itt nőtt fel, itt játszott gyermekként. A tudósok mint mindig most is itt dolgoztak, illetve papok, papnők egyiptomi ruhákban mászkáltak mindenfelé. Az úton, amin haladt hamar elért a gravitációs liftekhez, amikkel a földalatti laborokat, illetve kóddal az emeleti szállásokat, illetve a tróntermet is elérhette. Az anyja régi, ekkori kódját tudta, így azt beüthette és a rendszer be is vette, így már szabad útja lehetett a fenti részekbe. Felérve a megszokott folyosó fogadta, ami elsőre feltűnhetett neki, hogy a saját lakrésze, ami úgyszintén itt volt még nem volt kialakítva, nem volt meg az ajtó sem. Pillanatokkal később egy ismerős érzés járta át, amit az anyja közelében szokott érezni.
- Érdekelne, hogy ki az, aki a saját személyes kódommal merészel feljönni ide! – szólalt meg Szehmet hangja a folyosó végéről.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Pént. 23 Május 2014, 20:44

Minden a helyén és minden a régi. A Kree őrök most sem állítanak meg senkit, engem sem, lényegében feleslegesek, emlékszem még arra a történetre, hogy apáék is csak pont így besétáltak, ellenséges szándékkal, mégsem tűnt fel senkinek. Egészen a trónteremig jutottak, gond nélkül. Az udvaron megállok az oszlopoknál és körülnézek a rabok között. Megkeresem az egyik kedvencemet, kíváncsi vagyok rá, hogy már születésem előtt is itt volt-e. Ha megtalálom felpofozom, hogy észhez térítsem és meggyőződök róla, hogy valóban ő-e. Kicsiként nagyon foglalkoztatott ez a kérdés, hogy valóban több ideje volt, lesz itt mint én éltem. Nem töltök vele sok időt, sétálok tovább, egészen be. A folyosókon most is papok, papnők és tudósok sétálnak, lassan haladok szándékosan, szemügyre veszek mindenkit. Némán megyek és benézek mindenhova. Régi emlékek törnek fel belőlem, látom magam rohanni gyerekként az itt lévők között.
~ Mindegyiküknek volt rám annak idején egy-két perce, remekül el tudtam foglalni magam velük, amíg ráértek. Még az a sarok is megvan, ahol elbújtam annak idején. Jamesel játszottunk ott.
Nem töltök ezzel a kelleténél több időt, az épület pont ugyanolyan és nem tűnik annyival régebbinek mint a többi itt lévő dolog. A felvonó ugyanott van, be is szállok, ujjam már a gombon van, amikor hirtelen elveszem. Megszokásból a mostani, jövőbeli kódot akartam beütni, de a régire is emlékszem. Kiszállás után egyszerűen szélesen elmosolyodom, hirtelen nagyon örülök az egésznek, érzem a jelenlétét.
~ Anyám még mindig a régi. Vagyis régen is pont ugyanilyen volt.
Megfordulok és elindulok a hang irányába a folyosón, nyugodt léptekkel, közben kissé széttárom a karom és még mindig mosolygok.
- Bocsásd meg, még mindig emlékeztem a kódra. Örülök, hogy mindig ilyen vagy. Nem fogod elhinni, ha elmondom ki vagyok, gyere nézd meg.
Nem változik a hangom, ő az anyám és úgy is beszélek vele, közvetlenül, nyugodtan mégis tiszteletet tudóan. Megvárom, amíg közelebb jön vagy már lát engem és én is őt. Egyből nem zúdítok rá semmit, van időnk.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 24 Május 2014, 10:55

2025. február közepe – New York, Rákuniverzum
Résztvevő: Un Nefer Ramirez

Még kint az udvaron Un Nefer megtalálta a kedvencét, már most is hihetetlen rossz állapotban volt, a lábai eltörve, mindkettő nyílt töréssel. Később is rosszul voltak beforrva, ami miatt járni sem tudott. A sebek el voltak fertőződve és már gyógyulófélben voltak, a szaga gyomorforgató. A legyek is beköpték már többször, lárvák voltak benne. Most talán még rosszabb állapotban volt a férfi, mint később a férfi életében. Ezenfelül sok másik seb is volt rajta, némelyik több hónapos, vagy éves is akár. Sikerült eszméletre pofozni, ami ugyan csak néhány másodpercre azelőtt, hogy ismét elvesztette volna az eszméletét. De ez elég volt arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tényleg ő volt az. Ami a bejutást illette, többször hallott olyan pletykát, hírt, miszerint annak idején szándékosan engedték be az apját és a másik két társát a templomba és direkt nem akadályozták meg őket. Ha az anyjánál ezekre rákérdett ő soha sem válaszolt, mindig kitért előle.
Odafent Szehmet kétkedő tekintettel indult el a fiú irányába. A levegőbe szimatolt nagymacska módjára, ahogyan azt mindig is szokta, a tekintete még mindig nem változott meg ekkor. Egészen közel ment Un Neferhez, úgy alig két méter távolságba. Innen mérte fel őt, majd mozdult a hihetetlen gyorsaságával. Ezzel mindig megtudta lepni a fiát, még Un Nefer felnőtt korában is ugyanolyan gyors volt, mint mindig. Hirtelen ragadta meg a férfi karját és rántotta hátra, ahogyan ő is úgy mozdult, amint mögé került térdhajlaton rúgta őt, nem olyan erővel, hogy eltörje a lábat, csak, hogy térdre kényszerítse, a kart még mindig húzta hátrafelé a másik kezének karmait pedig a férfi nyakára tette. végül feljebb húzta azt, hogy leszedje a napszemüveget és megláthassa Un Nefer teljes arcát. Amint ez megtörtént felmordult, elengedte a férfit és a hátrébb lépett.
- Ez nem lehetséges! – mordult fel.
Arcán és a vörös szemekben látszott, hogy az illata és a külseje alapján már tudta, hogy kicsoda a férfi. A választ is megkapta Un Nefer, az anyja még nem tudott róla, hogy terhes.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szomb. 24 Május 2014, 12:07

Nem tévedtem, már most is itt van az a rab, nem foglalkozok vele sokat csak felébresztem egy rövid időre, hogy lássam tényleg ő az. Ez a templom sok titkot rejt, de inkább anyám titokzatos. Lehetőleg majd választ kapok néhány megválaszolatlan kérdésemre. Nyugodtan sétálok közelebb anyámhoz, ő is ezt teszi, én nem szaglászok, felesleges és szeretem emberként megoldani a helyzeteket. Nem akar hinni a szemének, amire számíthattam is.
~ Jaj, megint felgyorsítja magát.
Képtelen vagyok ilyen gyorsan felfogni, már a földön is vagyok. Nem félek a karmaitól, se tőle, de kellemetlen érzés, mint mindig, tényleg olyan mint régen, a jövőben. Hagyom, hogy megvizsgáljon, el is enged azonnal. Leveszem magamról a sapkát és a kendőt is, ha már a szemüveg hiányzik, ezek se zavarjanak. Felállok és megigazítom a ruhám. Most én nézek végig rajta közelebbről, szembefordulva vele és érzem, hogy résre nyitva marad a szám.
- Anya? Te tényleg nem öregszel egy percet sem.
Összeszedem a gondolataimat, pont a legrosszabb helyzet, hogy tőlem kell megtudnia és valamit mondanom kell neki. Nem állhatok csak némán.
- Öhm... de igen, lehetséges. Un Nefer Ramirez vagyok, a fiad. A jövőből jöttem vissza ebbe az időbe. Azt hittem már tudod, de ezek szerint elszámoltam magam. Most vagy velem terhes. Bocsánat, hogy csak így betoppanok.
Kivárom, amíg feldolgoz mindent, utána láthatom mit gondol rólam. Azt tudtam eddig is, hogy nem várt gyerek voltam, baleset, azt nem hogy milyen meglepetés. Válaszra várva a hiányzó lakrészem falára vetek egy pillantást, furcsa nélküle a folyosó.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 25 Május 2014, 06:52

2025. február közepe – New York, Rákuniverzum
Résztvevő: Un Nefer Ramirez

Ahogyan Un Nefer végignézett az anyján minden részlet ugyanolyan megnyugtató volt rajta, mint korábban. Pontosan ugyanaz volt, hála a regenerációjának 25 évvel később is pontosan ugyanúgy nézett ki, mint most. Talán csak a szemei voltak beszédesek, amik sejtették, hogy tényleg olyan fiatal egyelőre, mint amennyinek látszik. Szehmet egyelőre nem szólalt meg csak körbe-körbe járt a férfi körül, főleg azok után, hogy levette a fejéről a kendőt és a sapkát is és teljesen láthatóvá nem vált. Csak előtte még egyszer nem leplezve nézett végig a fiatal férfin.
- Alig egy hónap telt el – morgott.
Így az időt számolva stimmelt, hogy tényleg nem tudott róla, még legalább két-három hét kellett volna, hogy rájöjjön magától is biztosan minderre. Amire a férfi emlékezett, hogy az anyját nem sűrűn lehetett zavarban látni élete folyamán, most ezt mégis sikerült elérni. Nem igazán tudta, hogy mit is gondoljon erről az egészről, túlságosan is hirtelen jött az egész a számára, bár ez a hír mindig úgy érkezik, kivéve, ha valakik szándékosan próbálkoztak gyermeknemzéssel. De itt szó sem volt ilyesmiről, még szerelemről sem, csak állatias, testi vonzódásról. Úgy a tízedik körözés után állt meg szemben Un Neferrel, eddig is végig úgy mozgott, mint egy nagymacska, hihetetlen gördülékenységgel és eleganciával. Üvöltött róla, hogy még mindig zavarban van, ekkor még alig volt huszonöt éves, így mindez talán nem is volt olyan meglepő.
- Ezek szerint valamikor novemberben fogsz majd világra jönni – állapította meg. – Miért jöttél vissza? Kétlem, hogy azért, hogy tudtomra hozd, hogy megfogsz születni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Vas. 25 Május 2014, 20:25

Miután elenged és közelebbről is megtudom nézni, megint elmosolyodom. Jó látni anyát ilyen fiatalon, látszik a szemein is, hogy még nem élt át annyit, mint az én koromban. Zavarba jött a helyzettől és egy kicsit én is. Elsőre nem tudom mit mondhatnék még, csak várom ő mit tesz. A fejemmel követem néhány körig, utána csak magam elé nézek, várom, hogy újra és újra elmenjen előttem.
~ Nem láttam még soha ennyire zavarba jönni. Talán túl fiatal, én se akarnék ennyi idősen gyereket és nem is számított rá. Apával se szerették egymást, nagyon erős testi vonzódás volt köztük, ahogy én tudom. Az is egyfajta kötelék, de más, amiatt senki nem szeretne egy gyereket. Nehéz lehet neki.
Megáll előttem, végre, most már tudunk rendesen beszélni. Bólintok neki, zsebre teszem a kezem.
- Nem, nem azért jöttem. November másodikán fogok születni, de ha tudsz róla akkor az módosíthatja. Azért jöttem, hogy segítsek. A jövőben nem minden alakult úgy, ahogy kellett volna, főleg mostani, születésem körüli események miatt.
Megállok, megvárom amíg mondd rá valamit. Nem hiszem, hogy más lenne a reakciója mint amit várnék tőle, csak nem akarom elsietni az egészet.
- Nemrég érkeztem. Már voltam a piramisban, az AIM-nél, Johanna megvizsgált, igazolta, hogy ki vagyok. Átadtam neki fontos adatokat, amiket ő és Walker küldött a jövőből. Pontosan nem tudom mit, de nem is az én dolgom. Még van nálam néhány információ, amit tudok.
Esetleg ha beljebb invitálna azt szívesen fogadnám, de nincs olyan állapotban még, azt hiszem, úgyhogy ezt nem várom el tőle. Azt viszont nem hagyom, hogy zavart csönd álljon be, ha nincs válasza.
- Gondolom jól összekavartalak, felborítottam a napodat. An... Hívhatlak anyának?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 26 Május 2014, 11:49

2025. február közepe – New York, Rákuniverzum
Résztvevő: Un Nefer Ramirez

Még mielőtt a férfi megszólalhatott volna Szehmet intett a fejével, hogy Un Nefer kövesse. Elindult visszafelé a templom belseje felé, egészen a szállásokig ment, vagyis az egyik nappalihoz. Ez pont a kinti részre nézett a napos rész felé, így ennek hála igencsak világos volt és szép látvány nyílt a környező vidékekre és a másik Föld is ott volt, ahonnan Un Nefer apja is származott. Mint mindig most is voltak itt fák, heverők odabent, ahogyan táblák is és néhány állat is. Most is olyan volt ez a hely, mintha az időben repült volna vissza a férfi az ókori Egyiptomba.
Trapezohedron (Föld) - Page 6 522559-the-time-machine-trapped-in-time-ipad-screenshot-egyptian
Szehmet az egyik heverőhöz ment és azon feküdt végig kényelmesen és nyugodtan, miközben a kezével intett a fiának, hogy ő is foglaljon helyet és érezze magát otthon. A szavakra a nő felmordult.
- Ezek szerint a császár haditervei nem alakulnak olyan jól a másik világot illetően, mint akarta – mondta.
Nem kérdés volt, csak egy megállapítás, ő soha sem hitt igazából más világok meghódításában, elég volt neki az, amije itt volt, soha sem járt más realitásban sem. Az adatok átadására csak bólintott, nem igazán érdekelte a tudomány, csak azon része, aminek ő maga is hasznát vehette, így főleg az asztrológia érdekelte és az asztrofizika.
- Egyelőre maradjunk a Szehmetnél, Un Nefer.
Csettintet egyet, mire a szolgálók érkeztek be, fiatal lányok és férfiak, mint általában. Egy lány állt meg a férfi előtt és hajolt meg. Rabszolgák más realitásokból ejtett foglyok.
- Hozhatok valamit nagyúr? – kérdezte.
- Hol akarod kezdeni a történelem megváltoztatását? – érdeklődött Szehmet. – Elmész meglátogatni az apádat? Mert van egy olyan érzésem, hogy ő soha sem tudott arról, hogy létezel.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Hétf. 26 Május 2014, 21:17

Lehet alábecsültem az összeszedettségét anyának, csak gondolnom kell rá és beljebb hív. Követem egy szó nélkül, nem nagy meglepetés amit látok a szobájában, kiskoromból is erre emlékszem, kellemes hangulatú, otthonos.
~ Néha nem értem az egyiptomi kultúrának miért nem volt hatása a zenémre, vagy a megjelenésemre. Túl otthonos, megszokott, talán emiatt.
Felrakom a napszemüvegem, kérnie sem kell végigfekszem az egyik heverőn, felrakom a lábamat is, ha nem zavarja. Amire nem vár választ, arra nem is válaszolok, sziszegek az aligátornak és a kezemet nyújtom felé. Ha közelebb jön elrántom a kezem, aztán megsimogatom a fejét, mint régen. Feljebb helyezkedik az ágyon, és szembenézek anyával, amíg beszélek vele.
- Rendben van, Szehmet. Nem akarok a terhedre lenni, csak ismerkedni jöttem.
Ez tényleg az igazság, nem hiányzik, hogy a kelleténél jobban figyeljen rám, vagy ha nem akar velem találkozni, akkor is ide jöjjek. Szólni akartam neki és tájékoztatni őt, a többi tőle függ, ez most is így vagy. Kedvesen mosolygok a szolgálólányra, nem kéretem magam.
- Egy tál fügét, egy palack ásványvizet. Zöld kupakos Aqua, ha már létezik.
Megvárom, amíg elmegy a szolgálólány, utána nézek anyára. Magamban nem tudom máshogy hívni, a Szehmet túl idegen. Legszívesebben megölelném, de nem tehetem, ennyit legalább megengedhetek magamnak. Veszek egy nagy levegőt és kifújom.
- Először itt, megteszem amit tudok. Utána megyek oda, meglátogatom apát és segítek neki. Az én időmben beszéltem Lord Aian-el, ő a keresztapám. Ha csak neki segítek, de nem a realitásnak, az nem árulás. Ebben még nem vagyok biztos.
Nem akarom egyből folytatni, várok. Ha már itt van a datolya eszek egyet, leöblítem egy kortyvízzel.
- Nem, nem tudott rólam. Huszonöt évvel később tudta csak meg, tőlem, akkor már elvette a feleségét, én is felnőttem, nem lett igazán az apám. Azt mondtad később, utólag megbántad, hogy nem szóltál neki rólam. Gondolom most nem érzed így. Attól még szólnék neki, ha már itt vagyok.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 27 Május 2014, 12:44

2025. február közepe – New York, Rákuniverzum
Résztvevő: Un Nefer Ramirez

- Ismerkedni szabad – mondta.
A lány ismét meghajolt és elsietett, hamarosan pedig vissza is érkezett a kért gyümölccsel és az ásványvízzel. A gyümölcs friss volt a víz pedig hideg, de hozott poharat is egy tálcán és hozzá egy jégtartót is, ha még hidegebben szeretné Un Nefer inni a vizet. Szehmet közben bólintott a fia szavaira. Közben az aligátor is megérkezett és meg lehetett simogatni a fejét, most is szelídek voltak, mint később is. noha a férfit nem ismerték, de később elfogadták őt alfának, genetikailag módosított állatok voltak. Parancsra támadtak és idomítottak voltak, a jelenben valószínűleg csak Szehmetnek engedelmeskedtek, de a jövőben már Un Nefernek is.
- Megteszed, amit lehet? – kérdezett vissza. – Az melyik is? Segítesz meghódítani a másik realitást is, vagy éppen azt elérni, hogy a mi világunk eltávolodjon az övéktől?
Un Nefer tudta, hogy lényegében ezt a két dolgot próbálták a jövőben elérni. Ez a világ a meghódítással fáradozott a másik pedig azzal, hogy eltávolodjon a kettő egymástól. Mert ebben az időben ekkor a jelenben elkezdődött az, hogy több realitás összeért, ez általában az egyik, vagy épp mindkét világ halálával járt*. Itt ettől már csak az Ősöregek miatt sem kellett aggódni. Szehmet felvonta a szemét arra, hogy Aian a keresztapja a fiúnak, erre kissé feljebb ült, ez igencsak nagy meglepetés volt számára.
- Ezek szerint, amit tenni készülsz egyezik az ő érdekeivel még akkor is, ha odaát mindent megtennének azért, hogy az odaküldött lényeket elpusztítsák.
Határozottan látszott Szehmeten, hogy nem akarná elmondani Andrew-nak a dolgot.
- Egy rabszolga volt, egy hadifogoly – mondta. – Semmi több, a saját világában ugyanúgy Bastet avatarja, mint én. Ha itt marad áldozat lett volna belőle az istennőnek. Szólj neki, de ha bármikor visszatér ide meghal. Kitépem a szívét és hazaküldöm egymás mellett mindkettőt.
Dühös volt, ugyan nem mutatta, de a férfi ismerte ennyire. Úgy tűnt, hogy az árulást az anyja jobban magára vette, mint azt valaha is bevallotta volna Un Nefernek.

* Akár tudhatja is a kari, hogy az AoA nevű világ volt az első ilyen, ami elpusztított egy másikat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Kedd 27 Május 2014, 16:36

Néhány datolyát a kezembe veszek, szórok két jeget a pohárba, utána rátöltöm a vizet. Iszok belőle, utána félrerakom, addig a gyümölcsök is elfogynak, elhajtom az aligátort, és így már tudok teljesen anyára figyelni. Támadónak érzem, ahogy beszél, de mikor nem érzem támadónak. Azt hiszem erre nem kell különösebben reagálnom, elég ha a kérdésre válaszolok neki.
- Is-is. Ez kicsit bonyolult. Ha el lehet foglalni a másik realitást, úgy ahogy a császár tervezi és sikerül is neki, akkor végig segíteni fogok. Ha már látom, hogy most sem fog sikerülni, jobb ha eltávolodik egymástól a két világ. Láttam már, ahogy az egyik világ elpusztítja a másikat, nálunk ez patthelyzet, nincs sok változás, ott lesz az égen húsz év múlva is a másik föld, ha nincs változás, de azaz érzésem, a Végtelen Háború világa az erősebb.
Az már jobban felkelti a figyelmét, hogy kinek a keresztfia vagyok, igen ezt is már teljesen természetesnek vettem, nem tud róla, elfelejtem.
- Ez így van. A saját időmben is vállaltam feladatokat, más világokban is, szeretném ha haladnának a tervek.
Jól értettem a dolgokat eddig is, kényes ügy a születésem körüli. Most nincs más dolgom, mint nyugodtságot erőltetni magamra, tudok mindent előre, sok meglepetés nem fog érni, eddig is zűrös volt minden. Annak örülök, hogy nem tereli másra a szót.
- Tudom, hogy dühös vagy, azt is tudom, hogy nem akarsz megtartani, de valamiért meggondoltad magad a jövőben és csak ezért születtem meg, azt meg pláne nem akarod hogy apa tudjon róla. Nem azért szólok neki, hogy jöjjön vissza, csak tudjon rólam. Soha nem fog visszajönni, egyszer igen, de akkor már erősebb annál, hogy meg lehessen sebezni. Gondolom tudja, hogy ki akarod tépni a szívét.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 28 Május 2014, 10:20

2025. február közepe – New York, Rákuniverzum
Résztvevő: Un Nefer Ramirez

Szehmet bólintott arra, hogy mit is tervez igazából a fia, hogy miként segítené a terveket. Láthatóan egyetértette azzal, hogy a férfi vállalt más realitásokban is munkát és átjárt oda is. Mindig is helyeselte azt, hogy Un Nefer minél több gyakorlatot és ismeretet szedjen össze, bármilyen módon. Mivel a fiút egyébként nem érdekelte sem a tudomány, sem a vallás, így ennyi maradt a nőnek. Azt tudta a férfi, hogy az anyja büszke volt rá, annak ellenére, hogy nem épp azt az utat választotta, amit a nő kijelölt volna számára. Arra, hogy a férfi kimondta, hogy a másik világ erősebb a nő megtámasztotta a könyökét a heverőn és felkönyökölt, a szemöldökét felvonta. Az örökös jele annak, hogyha valami érdekelte.
- Igen? – kérdezte. – Érdekes, hogyan jutottál erre a következtetésre? Eddig meglehetősen gyenge világnak tűnt, néhány érdekes dologgal benne, de semmi többet nem sikerült kideríteni róla.
A környezet szerencsére egészen megnyugtató volt ahhoz, hogy Un Nefer könnyedén megtudja magát is nyugtatni, ha szeretné. A férfi beszéde után felmordult és legyintett egyet jelezve, hogy hanyagolják a témát a későbbiekben.
- Nem akarok róla többet beszélni, ha nem muszáj – mondta.
Itt egy pillanatra elhallgatott és láthatóan megint kissé zavarba jött.
- Ha gondolod és nincs még szállásod… a piramis kellően nagy és a vendégszállások nincsenek kihasználva, így maradhatsz, amíg szeretnél és itt vagy ezen a bolygón, vagy inkább realitásban. Egyébként… mennyi idős vagy most?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szomb. 07 Jún. 2014, 20:11

Anya szemében már most látom a kialakuló érdeklődést, büszkeséget, ebben az a szép, hogy egyelőre még a fiának sem tekint, vagy nem teljesen, de mégis jó hallania, hogy más világokban is jártam. Nem említem meg, nem érzem úgy, hogy ezzel kelljen közbevágnom, később úgyis észre fogja venni. Feljebb helyezkedek az ágyon, kényelmesebb pózba, ahonnan szembe tudok nézni vele. Most jön az a kérdés, amit nem akartam. Megdörzsölöm az orrom oldalát.
- Nehéz megfogalmazni, és soha egy tudós se fogja azt mondani, hogy igaz, de így van. Úgy fejezném ki, hogy egy világ nagysága, sokfélesége számít és az eredetisége. A Végtelen Háború világa erős, mert sok részből áll, sok olyan személyből aki befolyásolja, hozzátesz, elvesz belőle. Folyamatosan frissül, megújul, de van olyan része is, ami nem változik, ami az eredeti világából maradt meg. A miénk önmagában erősebb, erősebbek vagyunk, de valamennyire egysíkúak is az örök élet, a birodalom miatt. Nem feltétlenül gyengébbek, csak mások.
Nem várom el, hogy rögtön megértse, csak azt akarom látni, hogy mennyire elutasító. Majd még pontosítok.
- Hogy jobban értsd, volt már olyan realitás ami elpusztult egy másiktól, nem is olyan rég. Gyenge volt, kicsi, szinte zsebdimenzió, tele olyan erős lényekkel, ami a másikban nem volt, mégis eltűntek.
Jelzem, nem izgat ez különösebben, iszok egy keveset, elveszek még egy datolyát. Nem sokat szoktam ezzel foglalkozni, az eddigi utaim alatt láttam ezt, én ezt láttam nem mást. Most sikerül elérnem nála, hogy ne akarjon beszélni apáról, tudtam már hogy így lesz.
~ Csak azt nem tudom, hogy ennyire gyűlöli, vagy ennyire azt akarja mutatni, hogy gyűlöli.
Nem firtatom tovább, régen se tettem, a jövőben, kivárom amíg lenyugszik egy kicsit. A zavarát nem veszem át, nyugodt vagyok még mindig.
- Köszönöm a felajánlást, el is fogadom. Talán túl otthonosan fogok mozogni, szólj rám ha így lenne. Huszonöt éves múltam. Még szép fiatal vagyok, és ha jól tudom nagyjából annyi mint te.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 09 Jún. 2014, 16:17

2025. február közepe – New York, Rákuniverzum
Résztvevő: Un Nefer Ramirez

Szehmet figyelmesen hallgatta végig, hogy a fia mit is mond neki. Látható volt, hogy pontosan értette, hogy mire is gondolt Un Nefer. Így a második részre, magyarázatra már nagyon szükség sem volt. A férfi beszéde végére Szehmet felült teljesen a heverésből. Arra bólintott, hogy rászól a férfira, ha túl otthonosan kezdene el mozogni itt.
- Bármikor elvihetsz járművet a templomból – mondta. – Csak a testőrég parancsnokának jelentsd majd, hogy megtetted. Feltételezem az AIM is engedte, hogy szabadon járj és kelj a városban, illetve a világban. Ezt én sem akarom megtiltani.
Kinézett a szabadba, majd lassan, ragadozói eleganciával állt fel és nyújtózott egyet.
- De most mennem kell, tárgyalások – folytatta.
Elindult kifelé, majd az ajtóból még visszafordult, hogy az utolsó mondatra reagáljon.
- Ha elmész sötétedésre gyere haza, még túl fiatal vagy – mosolyodott el.
Ezzel kilépett a helységből, ez a mondat ismerős volt Un Nefernek is, sokszor mondta az anyja pontosan ugyanígy, főleg, amikor már elég idős lett ahhoz, hogy elmászkáljon otthonról és kimaradjon éjszakára. Nem mintha bármi fenyegette volna már csak azért sem, mert mindig volt testőrség, aki kísérte.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Kedd 17 Jún. 2014, 20:13

Ritka alkalmak egyike, amikor anya teljesen figyel rám és nincs más dolga, kihasználom ezt az egyszeri esetet, innentől szokni fogja az ittlétem. Hátradőlök a heverőn, ellazulok, iszok még egy kicsit a vízből. Elmosolyodom, még meg kell engednie, hogy elvigyem a kocsikat, nem tudom komolyan venni a tiltás szót a szájából ennyi év után.
- Persze, hogy megengedte az AIM. Johanna úgy láttam a múltban is kedvel a maga módján.
Maradok fekve, csak a fejem és a mellkasom emelem fel, szóval máris mennie kell. Éreztem, hogy nem fog sokáig tartani ez a kiemelt alkalom. Soha nem kérdőjeleztem meg az egyéb dolgainak a fontosságát, uralkodóként ezerszer több feladata van mint nekem valaha is volt.
~ Az elköszönése még mindig a régi, vagyis az új. Ő mindig ugyanolyan marad.
Még mindig kis mosollyal az arcomon ülök fel, miután kiment a szobából.
- Úgyis rég voltam szobafogságban!
Nem hiszem, hogy válaszolni fog de hallotta. Felülök, összeszedem a cuccaim, indulás előtt még dobolok a lábammal. Izgatottabb vagyok mint hittem, egyáltalán nem szokásom. Nyugodtan kisétálok, egyenesen le a testőrséghez, remélem ott van, ahol az én időmben is. Bejelentem, hogy kiveszek egy kocsit és távozok. Keresek egy olyat, amivel hoztak, kellemes retro jármű. Félkézzel a kormányt fogom, másikkal előkeresem az adathordozót. Rajta van Sinister régi címe, ahol születésétől laktak a költözésig. Elvezetek a házukig, ha otthon vannak be is kopogok. Már tudom mit mondjak a szüleinek, köszönök elsőre.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 18 Jún. 2014, 12:26

2025. február közepe – New York, Rákuniverzum
Résztvevő: Un Nefer Ramirez

Ahogyan a fiatal férfi valóban számított rá az anyja már valóban nem szólt neki semmit sem vissza a szavai után. Ahogyan elindult az állatok, amik itt fent voltak félreálltak, vagy röppentek az útjából, hogy ne legyenek ott. Hamarosan Un Nefer megérkezett oda, ahova tartott, ahogyan számított rá valóban ott volt a testőrség, már ekkor is. valószínűleg már megkapták a parancsokat Szehmettől, így egyik sem tiltakozott, hogy a fiatal férfi ki akart vinni egy járművet. Talált olyat, mint amivel idejött, ezek voltak éppen a legmodernebbek, így neki lehet, hogy retro volt, de itt kitűnik majd ezekkel. Mint ekkoriban már minden jármű ezek is repülő autók, siklók voltak, így repülve hagyta el Un Nefer a piramist. Az adathordozóban megvolt Sinister címe is, és úgy egy óra kocsikázás után meg is tudott oda érkezni. New York határában volt a ház, nem a legszegényebb negyedben, hanem egy picit jobb módú helyen, de ezek meg sem közelítették azt a gazdagságot, ami a Trepezohedron környékén voltak, vagy épp a császári piramisoknál. Ezen a helyen is sivatag uralkodott és meleg volt, éppen ezért kevesen voltak az utcákon. Un Nefer letudott parkolni, majd be is kopogni az ajtón, egy rövidke kert volt a ház előtt, de a kert is homokkal volt tele. Az ajtót hamarosan egy nő nyitotta ki, Sinister anyja. Furcsán nézett végig a férfin és hasonló tekintettel tette fel a kérdését.
- Üdvözlöm, miben segíthetek? – érdeklődött.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) - Page 6 Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.