Trapezohedron (Föld)

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szomb. Okt. 19, 2013 1:08 am

Vízió teremt a talajból egy modern holografikus felületet Pók számára, hogy tudjon kommunikálni, eddigi reakciói alapján érdeklődőnek tűnik, talán segítőkész is, nem volt agresszív a városban sem. Nem bízok benne, de egyelőre ő tűnik kevésbé nehéz esetnek.
~ Még az androidok se tudják a pontos választ arra, hogy hogyan is győzhető le Aian, de legalább az világos, hogy a két realitás között nem nyílt rés, kapu, csak látható az egyik világ a másik számára, de nincs átjárás. Ez jó hír, csak azok tudnak átjutni akiknek megvan az eszközök és csak azok jelentenek veszélyt az én világomra. Később talán a tapasztaltabb angyalok képesek lesznek megoldani a problémákat, de a legtöbb amit én most tehet, hogy segítek az itteni ellenállásnak.
Vízió felajánlja, hogy beszerzi a fegyvereket, amikre szükségünk van, ellenőrzöm a felszerelésem, ruházatom, hogy mi van nálam jelenleg, a kesztyűm a karmokkal rajtam van-e.
- Két rövid kard, ha ebben a világban létezik olyan, akkor szamuráj kard, katana, ha nincs bármilyen kard megfelel, ami elég rugalmas és könnyű gyors forgatáshoz. Másra nincs szükségem, köszönöm.
Ha nincs meg az alapvető felszerelésem, akkor ehhez kérek még karmokkal ellátott kesztyűt is, hogy a már megszokott módszerekkel is támadhasska ah szükséges. Majd várom, hogy a többiek hogyan reagálnak és mit kérnek a géptől, ez sok mindent elmondhat róluk.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Vas. Okt. 20, 2013 4:47 pm

Az android valóban nem érti a jelbeszédet, ezt a tényt talán lehetne kellemetlennek mondani, de kijelenteni sincs időm ilyesmit, még csak magamnak sem, ugyanis a földből... Teremt? Lehetséges lenne, hogy most teremtette meg? Valószínűbbnek tartom, hogy már régebb óta itt volt ez, csupán használatlanul... Igen, sokkalta valószínűbb. A lényeg, hogy kreált valamit, aminek a segítségével képes vagyok kommunikálni, még ha csak ezen a helyen is, de legalább végre feltehetem a kérdéseimet, lényegében ugyan azokat, mint amik az előbb voltak, s hozzácsaphatnám a realitások közötti utazás kérdését, de tönkretennék magamnak valamit, ha nem jómagam jönnék rá labori körülmények között egyedül, esetleg kísérleti alanyokkal körbevéve, a lényeg, hogy ebből adódóan ezzel a témával most nem foglalkozom különösebben, megjegyeztem, amit a gép mondott, de nem lényeges, még nem, majd ha visszatértünk a magunk realitásába, akkor foglalkozok majd az Aian témával, nem mintha lépni tudnék bármit is, még nem, később talán, most még nem, a lényeg, hogy lényegtelen.
" Lehetséges lenne-e az, hogy mentés után, de még távozás előtt megossza velem az anyagot vagy anyagok koncentrációját amiből készült, esetleg mintát adjon a vállából vagy alkarjából? " Írom le végül a gépen, majd pedig, mivel fegyvert is kéne választani, miután erre megkaptam a válaszomat, arra is kitérek.
" Egy hosszú naginatára lesz szükségem és két pisztolyra. " Szerencse, hogy hat kezem van, így eléggé érdekes dolgokat összehozhatok, s megfordult a fejemben a dupla naginata ötlete egy pillanatra, de el kellett hogy vessem, nem vagyok benne biztos, hogy tudnám kezelni a kettőt egyszerre, tudok bot szerű fegyverekkel harcolni, eggyel mindenképpen kiválóan, de kettőre nem tudom hogy képes lennék-e még koncentrálni, egyszer valószínűleg, de most nem kockáztatom inkább meg.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd Okt. 22, 2013 3:30 am

Szeráfnak forgott a gyomra és szinte lángoltak a szemei Ramirez szavaira. Már eleve az idegesítette, hogy a fickó még életben volt. Most pedig egy ellenálló oldalán kell harcolnia. Legszívesebben most azonnal megölte volna. Az viszont tudatosult benne, hogy Vízió azonnal közbelépne. Lehet, hogy rá is hatna a halálra való képtelenség, ami ebben az univerzumban van, de nem így akarja kipróbálni. A másik oka Andrew elviselésére pedig az volt, hogy együtt van esélyük a saját univerzumuk megmentésére. Igaz, hogy Szeráfot csak saját fajtája érdekelte, de ha az egész Földet akarják leigázni ezek a furcsa lények, annak a mutánsok is meginnák a levét.  Kénytelen-kelletlen muszáj volt egy számára undorító ellenállót megtűrni.
- Ramirez, ez kérdés volt, nem időhúzás - mordult rá Andrew-ra. Vízió válaszából kiderült, hogy egészen közel járt az igazsághoz, mikor először illúziónak gondolta a másik Földet. A fizika törvényei nem borultak fel. Egy másik bolygó ilyen látható közelségben való jelenléte tényleg pusztulást okozna. Tehát a valóság megrongálódott annyira, hogy csak "átláttak" a Rákuniverzumba, ahogy onnan is "átláttak" hozzájuk. Pók kézjeleiből Szeráf is csak néhányat értett, mert a közös edzések során többször látta azokat. A terminál viszont segíthetett a tudományos képzettségű mutáns gondolatait megértetni a többiekkel. Pók már kért is egy mintát Vízió testéből és egy fegyvert. Ramirez is elmondta, mi kell neki. Szeráf végiggondolta és ő is kérte a maga felszerelését:
- Tűzálló ruha, hosszú pengéjű kés és könnyű lőfegyver, nekem ezek kellenek. Ahol a foglyok vannak, ott találjuk az univerzumok közötti átjárás "megfelelő módszeréhez" szükséges eszközöket, amiket említett?

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Kedd Okt. 22, 2013 10:42 am

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Vízió bólintott azokra, amit a csapat akart, de Pók szavaira a fejét csóválta meg.
- Szintetikus anyagokból állok, ennél többet nem mondhatok, magamból pedig nem adok mintákat, ez olyan lenne, mintha azt kérném öntől, hogy adja oda a fél veséjét, vagy a mája egy darabját.
Ezzel meg is fordult és csak az egyik falhoz lépett oda. A kezét a falhoz érintette, mire a falból érzékelő szondák jelentek meg és mintha letapogatták volna a teljes androidot. Mindezt követően olyasmi rendszerrel, mint a Star Trek filmek replikátorai a falban dolgok kezdtek materializálódni. Alig fél perccel később pedig minden ott volt a földön, amit a három fiú kért magának.
- Amint elkészülnek, indulunk. Ezúttal gyalog fogunk menni, mert a teleportálásom különleges energiajellemzőket hagy hátra és nem kockáztathatom, hogy Lord Aian emberei bemérik azokat. Nem tudom egyelőre, de az a leglogikusabb, térmanipuláló eszközök kellenek a realitások közötti utazáshoz. A komplexumban biztosan lesznek efféle eszközök.
Megvárta, amíg a csapat felszerelkezik.
- Van még esetleg kérdésük az indulás előtt?

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szer. Okt. 23, 2013 12:08 am

Vízió nagyon fejlett technológiával rendelkezik, ehhez hasonlót eddig nem láttam, még a Negatív Zónában sem, vagy a toronyban. A falakba épített hálózatot használja és materializálja a fegyvereket. Végignézek, hogy a többiek milyen fegyvereket kaptak konkrétan, az akció után lehet velük is számolnom kell majd. Elveszem a két kardom és a hátamon elrendezem azokat, hogy könnyen tudjam majd előrántani és azzal a lendülettel támadni is, ha szükséges.
~Nehéz lesz velük együtt dolgozni, végig figyelnem kell arra, hogy ne tegyenek semmilyen lépést ellenem, anélkül, hogy én arra számíthatnék Nem csak a környezetre, az ellenségre de a saját társaimra is figyelnem kell folyamatosan. Ilyennel még nem találkoztam, ez túl mutat az átlagos paranoiás óvatosságomon.
- Nincs kérdésem, indulhatunk.
Válaszolok, figyelek a hangsúlyra, hogy a többesszám ellenére csak a magam nevében beszéljek. Szeráfot ignorálom, hogy ne zavarjon a feladat teljesítésébe, majd később foglalkozok vele. Ha elindulunk akkor szokás módon figyelek a környezetre, nem ismerem ezt a világot ezért mindenre ami gyanús lehet, kitűnik a környezetből próbálok igen érzékeny lenni, de bízok Vízió érzékelőiben. Ezen kívül most a két másik mutánst is szemmel tartom, ha lehet akkor hátul maradok és néha hátra is nézek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Szer. Okt. 23, 2013 1:32 pm

Csalódottan hallom, hogy nem hajlandó nekem mintát adni, még csak egy aprócska darabbot sem, de nem lep meg, az érvével pedig nem értek egyet.
" Vese, máj, ezek a szervek mostanság könnyedén pótolhatóak, jelen helyzetben a fél karomat is hajlandó vagyok feláldozni egy darabért, még az is pótolható, problémásabban de megoldható. " Kivárom, hogy mit reagál, de továbbra is kétlem, hogy hajlandó lesz adni bármit is, szóval végül a fegyverekhez sétálok s egy alaposabb átvizsgálás után magamhoz veszem azokat. Most az egyszer nem térek ki arra, hogy mennyire lenyűgöző annak a módszere, ahogyan magából a falból materializálta a fegyvereket, ezen már gondolkodtam egyszer korábban, nem most, de már megtörtént, alaposan végiggondolva könnyebb kivitelezni, mint amilyennek látszik, nanotechnológiával már lehetséges, az más kérdés, hogy itt valószínűleg az a helyzet, hogy maga a fal is olyan anyagból van, mint Vízió. Ha egyszer rájövök, hogy miként lehet ilyen anyagot kreálni, ebből fogom megépíteni a magánlaboromat abban a bizonyos kihalt realitásban, csak még az oda utazás és egyáltalán annak a megtalálásának módjára kell rájönni. Mindenesetre is már csak egy kérdés van, vagyis jelenleg inkább csak ez az egy kérdés van, hogy indulhatunk-e, a válasz pedig egyértelműen igen, így helyeslően biccentek, mivel semmi problémát nem találtam a felszerelésemmel. A két pisztolyt az alsó kezeimben fogom, a naginatát pedig a felső kettővel, így még mindig van két szabad kezem, ha bármi adódna. Amennyiben találunk majd realitásutazásra szolgáló eszközöket, amelyek esetleg hordozhatóak, egyet mindenképpen magammal kell majd vinnem, hogy aprólékosan átvizsgálhassam.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. Okt. 24, 2013 7:47 pm

Szeráf nézte, mit csinál az android. A kért eszközök valahogy a falból bújtak ki. Tényleg bámulatos az a technikai tudás, amivel itt rendelkeznek, gondolta magában a mutáns. Pók kérését igazán teljesíthette volna az android, hiszen amit a hatkarú mondott, az igaz. Ma már szinte minden emberi testrészt lehet helyettesíteni, Vízió pedig csak egy robot. Abból valami csúcsszuper fajta, de nem halna bele egy kis mintába. A technológia titkát akarja megőrizni, ez a valódi indok. Nem bízik bennük. Ők egyáltalán bízhatnak benne? Vagy Ramirezben? Szeráfnak nem tetszett ez az egész helyzet, ami kialakult. Ettől függetlenül haza akart menni és ezért ment bele.

Víziónak már nem tett fel több kérdést, csak magához vette a kést és megforgatta egy párszor. A pisztolyt is megnézte és eltette, hogy kéznél legyen. Ha Pók és Ramirez elindultak, akkor Szeráf ment mellettük vagy ha úgy nem fértek volna el, akkor mögöttük.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Pént. Okt. 25, 2013 9:31 am

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

- Ezek maguknak lehet, hogy pótolhatóak, de számomra nem – mondta Póknak. – Itt a mesterséges intelligenciák, létformák alkotják az ellenállást. A világban nem igazán van olyan technológia, amivel javíthatnánk magunkat. Ebből adódóan el kell állnia a kérésétől.
Ha pók megnézte a fal nem volt olyan anyagú, mint az android, a fal az kőből volt és csak egy részen volt beépítve az a szerkezet, ami valóban olyasminek tűnt, mint amire gondolt, hogy nanobotokból tette össze a gép a szükséges tárgyakat. Ebből pedig leszűrhető volt, hogy az android nem nanobotokból állt, hanem valami másból.
A csapat végül is elindult, odakint a pusztaság látszott csak mindenhol homok, mintha egy sivatagban lett volna a társaság. A távolban pedig furcsa piramis alakú építmények, az égen pedig a saját Földjük látszott.

- Azok a piramisok a mi világunk New Yorkjának épületei – magyarázta Vízió. – Mi nem oda megyünk, hanem pontosan a másik irányba.
Arrafelé azok az épületek látszottak, ahonnan a csapatot kimentették, leginkább sírokra hasonlítottak, amik egyszerre megannyi kultúra jeleit hordozták, Ó-Egyiptomét és Mezopotámiáét leginkább.
- Az egyik épületbe megyünk, nem abba, amelyikben önök voltak, egy másikba.
Innen kezdve pedig legalább negyed óra séta következett a melegben, szélben és homokban, ami után mindenki fáradtan érkezett meg egy sziklás részhez közel az épületekhez.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szomb. Okt. 26, 2013 3:34 am

Pók mintát akar szerezni Vízióból minden áron, de az android nem ad neki és ennek kifejezetten örülök, nem tudom, hogy mit akarna egy darabbal, de abban biztos vagyok, hogy a szerzett tudás az nem a jó oldalra kerülne. Mindenki elszerelkezik és elindulunk, most már Szeráf is jóval együtt működőbbnek tűnik. Ahogy elhagyjuk a barlangot és sivatagos, homokos részre érkezünk meg, a távolban piramis alakú modern épületek sorakoznak. Pár másodpercig csak messzeséget figyelem.
~ Ez lenne New York, az itteni világban? Víz nélkül, egy sivatag közepén. Ez a világ nagyon más mint az enyém. Az emberek is mások, a történések is, a fontos személyek is, nem látom értelmét, hogy miért pont két ennyire más világ került egymáshoz közel.
A homovihar lassít, nem tudok benne rendesen figyelni, végig minden lépésemet megfontolom, nehogy olyan pontra lépjek, ahonnan nincs vissza. Nem tudom így pontosan megállapítani, hogy követ-e valaki vagy valami. Végig hátul haladok és figyelek minden kis rezdülésre, de szerencsére a homokvihar minket is elrejt, így nyugodtan haladhatunk. Amint megállunk, az egyik sziklának támaszkodok és kifújom magam, ahogy tudom, szép egyenletes, lassú levegővételekkel.
- Melyik épületbe kell bemennünk konkrétan Vízió?
Kérdezem az androidot, ezúttal az ő által mondott adatokban biztos vagyok benne. Körülnézek a sziklás részen, hogy honnan és hogyan figyelhetne valaki. Ha az android kiadja a parancsot és megyünk tovább, akkor én is haladok a többiekkel, kicsit hátrébb.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. Okt. 26, 2013 8:43 pm

A furcsa módon összeverődött csapat elindult ezen sivatagos vidéken. Mikor Szeráf megtudta, hogy New Yorkban van, eléggé meglepődött. Nyoma sem volt az ő általa ismert amerikai metropolisznak. Látott óriási épületeket, de azok inkább hasonlítottak piramisokra. A technológiát látták, tehát ezek komoly energiával rendelkező épületek lehettek. Az éghajlat, a homok meg egyáltalán ahogy az épületeket felhúzták, az mind nagyon különös volt. Ahogy ők látták a másik univerzum jelét a Földről, úgy látszott innen az ő világuk.
Szeráf elég sokat edzett, de ettől a sivatagi járkálástól kimerült, ahogy a többiek is. Ramirez megint kérdezősködött. Szeráf várta a választ és ő is körbenézett addig. Réseket keresett az épületen, amik bejáratnként szolgálhatnak. Ő akár repülve is bemehet és Pók talán tud a falon mászni. Ramireznek meg marad az ajtó, hacsak Vízió nem talál ki valami mást. A fiú éles szemeivel azt is nézte, látni-e valamit az épület védelmi rendszeréből. Nem ágyúcsövekre számított, hiszen itt nagyon fejlett technológiát használtak. Egyszerűen bármi olyat keresett, amiről sejteni lehet, hogy fegyverként vagy riasztóként szolgálhat. A biztonság kedvéért meg is kérdezte:
- A védelmi rendszerről mit tudunk? Melyik részen vannak a foglyok és az átlépés eszközei?
Az android válasza szerint próbálta kitalálni, hogy mi is lenne a legjobb taktika, miközben ő is igyekezett összeszedni magát. Bent nem volt ilyen nehéz a levegő, így szinte már várta, hogy behatoljanak. A megoldások és a hazajutás kulcsai amúgy is ott voltak.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Hétf. Okt. 28, 2013 7:35 pm

Vizíó túlzottan szűk látókörrel rendelkezik, sajnálatos, nagyon sajnálatos, pedig egy mintával könnyedén megoldható lenne a belőle hiányzó darab pótlása is, ez lenne igazából a legkevesebb, hiszen az anyag keverékének tudatában, s hogy mik az alkotóelemei bármennyit előállíthatnék számára, de ez még várat magára... Még, így vagy úgy, de belőle is szerezni fogok mintát mert szereznem kell a tudományért! Talán a legegyszerűbb megoldásként itt is a realitások közötti utazás szerepelhet, hiszen ha meg tudom figyelni a realitásokat és a megfelelő módszerrel, jó időzítéssel, pontos koordinátákra kaput tudok nyitni, akkor egy könnyű nyitással és zárással bármikor le tudnék " csípni " egy darabot az androidból. Ez lesz a legcélravezetőbb megoldás mind közül, van több is, de könnyűszerrel szüntetett meg egy börtönt ami valószínűleg mágikus volt és átnyúlt egy élőlényen, valószínűleg nem korlátozódik le a szerves anyagokra ez a... Képessége, feltételezem, hogy ugyan olyan könnyedséggel képes bármilyen tárgyon áthaladni, akár tönkretéve azt, ezért majd vigyáznom kell, hogy a kapu megnyitása után semmiképpen se juthasson át a laborba, hogy véletlenül se tehessen tönkre semmit. Megvizsgálom a falat, s valóban úgy tűnik, hogy nanobotokból állhat a felszerelésünk, ami még egy megerősítés az android anyagával kapcsolatban, ami valószínűbb hogy valamiféle folyékony fém, ha nem légnemű... Vagy inkább állagváltoztatásra képes természetű. Talán... TALÁN rendelkezik egy dimenzión kívüli térrel, ahonnan képes anyagot meríteni illetve leadni, ez a megfelelő technikai fortélyokkal megoldható, még nem tudom hogyan, de megoldható. Mindenesetre is elindulok a többiekkel a sivatagban, ami elvileg New York, ami felettébb érdekes, kíváncsi vagyok, hogy mi történhetett a bolygóval, talán az itteni lények, mivel nem kell félniük a halált teljes mértékben tönkretették a planétát s lehetségesnek tartom, hogy az egész sivatagos s valaha talán olyan volt a környezet, hogy nem lehetett benne megélni, vagyis megéltek, mert nem halnak meg, de talán minden napjuk kínszenvedés volt, lehetséges, hogy ezért is néznek ki úgy jelenleg, ahogyan, az evolúciójuk miatt, de ez csak egy vak feltételezés, számomra ez tűnik logikusnak. Egy hosszabb séta következik, aminek a végén kénytelen vagyok letámasztani a fegyveremet a földre és azon tartva magam kissé megpihenni, különösebben nem érdekel az épület mivolta, az izgat ami bent található, a technológia s amit talán szerezhetek belőle, így mivel valószínűleg ez is kőből van, nem kelti fel a figyelmem.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Kedd Okt. 29, 2013 9:41 am

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

A csapatnak néhány perc pihenő kellett csak a nagyobb sziklák árnyékában ahhoz, hogy újra kipihentnek érezzék magukat. Vízió addig is mellettük lebegett takarásban és az épületeket figyelte. Andrew kérdésére nem nézett hátra, csak rámutatott az egyik épületre. Ha bárki valaha figyelte a médiát, vagy nagyon kicsit érdeklődött a történelem után, akkor megismerhette az épületet. A saját világukban mindez Hatsepszut-Maatkaré fáraónő sírja volt és Egyiptomban volt megtalálható.

- Oda kell bemenni – mondta. – Védelmi rendszerek nincsenek élőlényekre, csak gépekre, ezért én nem tudok menni. Ebben a világban minden élőlény Lord Aiant és isteneit imádja az örök életért. Nincs senki, aki ellene merne fordulni, mert ha megtennék nincs halál, ami elérhetné őket és örökké szenvednének. Amennyire tudom a föld alatti részen, bent a sziklában vannak a foglyok. Pontos helyet nem sikerült kideríteni a társaimnak, a rendszerek védettek. Amint sikerül kiiktatni a védelmet csatlakozni tudok hozzátok.
A komplexumig legalább egy kilométert kellett a hármasnak sétálniuk. Ők most egy sziklapárkányon voltak, de innen le tudnak sétálni. Odalent pedig legalább száz-százötven ember is sétált a különböző kultúrák halotti templomainak kinéző építményei között.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd Okt. 29, 2013 2:07 pm

Vízió szavait a szrányas mutáns tudomásul vette. Itt nem tartottak az élő szervezetek támadásától, csak a gépekétől. Megjegyezte azt is, amit Aian tiszteletéről mondott az android. Nehéz volt felfogni, hogy itt senki nem próbálkozik támadással és épp ezért nem is tartanak ettől a bentiek. Ez viszont nyilván azt jelenti, hogy támadás esetén olyan hatalmat vetnek be, ami mindent képes elsöpörni. Remek kilátások... Az épületet megnézve megint az az érzése volt, hogy Egyiptomba kerültek, pedig tudta, hogy ez New York. Furcsák itt az építkezési szokások, gondolta magában. Amennyire ő tudta, az ilyen épületeket a halott uralkodóknak emelték és ez még inkább érthetetlen volt egy olyan világban, ahol nincs halál. A filozófia nem érdekelte Szeráfot, csak a feladat teljesítése.
Szeráf még a sziklaperemről megnézte az embereket, akik befelé és kifelé igyekeztek. Elsődlegesen azt figyelte, hogy az ő hármasuk mennyire lógna ki a tömegből. Ugyanolyannak kell látszani, be kell olvadni. Nézte, hogy vannak-e rajtuk bogarak vagy nagy sebek. Ha voltak normálisan kinéző humanoidok és mutánsok is, akkor talán nem lesz gond. A torz lények közé Pók még beillik, de a szárnyas és a Fekete Párduc nem annyira. Ha úgy látta, hogy nem szúrják ki őket egyből, csak akkor indult el. Lent, az épületnél táblát keresett, ami az építmény térképét mutatja, azon is persze az alagsor érdekelte a legjobban, de mindent megnézett, ha talált ilyet.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Kedd Okt. 29, 2013 6:44 pm

A sziklapárkányról lenézve egy egyiptomi épületegyüttes tárul elém, mivel elég sok időt töltöttem Afrika megismerésével, nem csak Wakandával kapcsolatban, hanem az egész kontinensről, főleg a küldetésem miatt ezért nagyon gyorsan felismerem a helyet.
~ Ennek a hallotti templomnak nem szabadna itt lennie, ha ez New York környéke, akkor lehetetlen, hogy itt legyen. Vagy lehet, hogy ide szállították és újra felépítették, esetleg az egyiptomi kultúra itt nem Afrikában, hanem a keleti partokon jött létre. Különös. Más ez a világ, mint a miénk, nem csak az emberek, minden. Logikus, hogy igen nagy vallási kultusz fűződik Aian nevéhez, elvégre megölte a halált, és örök életet adott ezzel mindenkinek.
Végignézek a lent lévő tömegen, elsősorban azt vizsgálom, hogy mennyi ember van odalent, illetve, hogy vannak-e őrök, vagy láthatólag fegyveres erők. Legyenek azok gépek, rovarok, emberek, szörnyek, elég sok mindent láttam már eddig, most próbálom az összes tudásom összeszedni. Ezután így magasabbról vizzgálom meg az épületet, hogy látok-e olyan részt, akár a közeli szikláknál vagy az épület oldalán, ahol titkos be vagy kijáratra utaló nyomok lennének. Eközben Szeráf elindul, nem beszéltünk meg tervet, nyilvánvaló, hogy miért, egyikünknek sem szimpatikus a helyzet. Én is elindulok a völgybe, de egy másik útvonalat választok, igyekszem úgy mozogni, hogy rálássak az épületre, de elkerüljem az esetleges őröket.
- Rendben Vízió, megteszünk mindent, amit tudunk. Ha sikerül az akció hogyan jelezhetünk?
Kérdem még az akció előtt, hátrafordulva az android felé. Ha választ kapok, akkor normál tempóban indulok el, saját tervem szerint, Pók és Szeráf mellett elhaladva, amikor már felé veszem az irányt mint ők, még megszólalok.
- Váljuk szét, úgy kevésbé vagyunk feltűnőek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Kedd Okt. 29, 2013 10:00 pm

Végül is csak pár perc kell ahhoz, hogy kipihenjem magam, de nem csak én, mindenki más is. Úgy tűnik, hogy mindenki eléggé edzett a csapatban, beleértve jómagamat is, pedig továbbra is inkább vagyok tudós, mintsem harcos, bár éppen három fegyverrel hadonászok, ami eléggé érdekes és kívülről felvázolva a képet tűrhetően is fest a tudatomban, de a harc továbbra sem vonz, ha muszáj, hát legyen, de szívesebben ülnék egy laborban, vagy edzenék egy könyvet olvasgatva. Alaposan szemügyre veszem az épületet miközben az anyagforrás... Vízió beszél. Ismerem az épületet, találkoztam már vele korábban s csak a jó memóriámnak köszönhető, hogy még megvan az-az emlékkép. Mindenesetre is nem számítanak olyan behatolókra, mint mi, az már más kérdés, hogy valószínűleg belülről labirintus szerű szerezettel és talán csapdákkal is rendelkezik, talán, nem biztos, de sosem lehet tudni, valamint még fontos megemlíteni, hogy az épület és köztünk nagyjából egy kilométer lehet a távolság, ami egy kellemes séta nagyjából, a gondot inkább a lent járkáló lények fogják okozni, amennyiben agresszivitást mutatnak, bár ezért vannak nálunk a fegyverek. Eléggé nyugodtan indulok meg előre, olyas valamiért megyek most, ami nagy haszonnal szolgálhat még a kutatásaim terén, a mentőakció másodlagos, a realitás utazásra alkalmas felszerelés jobban érdekel, továbbra is jobb kihívásnak tekintem, ha magam kísérletezhetem ki, de pár alapvető információra szükségem lesz, plusz sok egyéb dologhoz felhasználhatnám, pár kísérlettel talán képes lennék olyan szerkezetet létrehozni, amely kompakt tárolásra lenne képes egy zsebdimenzión keresztül, talán, először rá kellene jönni, hogy miként tudok zsebdimenziót alkotni... Alaposan át kell majd tanulmányoznom a fizikát és összerakni a képletet. Most viszont egyenlőre nyugodtan megyek előre és figyelem a tömeget, nem tervezek kaszabolni vagy lövöldözni, ha nekem támadnak akkor kénytelen leszek, de addig is inkább agyalok a lehetőségeken amiket a szerkezetek nyújthatnának.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Szer. Okt. 30, 2013 8:39 am

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

- Ha az épület körül levő EM mező megszűnik, amit érzékelek, akkor fogom tudni értesítés nélkül is, hogy sikerrel jártak.
Ha a fiúk odanéztek, ők ugyan nem láttak semmilyen mezőt ott, igaz ami kiüti az elektromosságot típusú mező volt, az emberi szem számára láthatatlan volt és semmilyen biológiai hatása ennek. Póknak pedig közben a gondolatai közben leeshet, hogy nem a csapatnak lehet ehhez köze, sokkalta inkább a világnak és ennek a helynek ahhoz, hogy ennyi pihenés elég volt.
A három fiú két különböző útvonalon haladtak az épület felé. Ha bármelyikük is visszanéz a sziklánál már nem látják Víziót, de az árnyékát sem. Vagy elment onnan, vagy pedig olyan tökéletesen volt képes magát álcázni, hogy nem vették észre. A két csoport végül is minden nehézség nélkül érkezik meg a templom bejáratához, az utcán és téren most már jobban látták, hogy vannak olyanok is, mint ők. Azaz mutánsok, így emiatt nem is tűntek ki igazán a tömegből, az egyetlen különbség annyi volt, hogy a helyieknek szinte mindnek volt külső elváltozása a csápok az arcon, vagy éppen vöröses szem, esetleg az arcuknál, szájuknál szétnyílt rész és tűhegyes fogak látszottak a szájukban. Nem volt épp túl kellemes látvány egyik sem.
A fiúk végül megérkeznek a templom bejáratához, fent a feljáró után egy-egy őr a falaknál, ezeknek leginkább olyan ruházatuk volt… egészen pontosan úgy néztek ki, mint a kree elit légió tagjai, csak a páncéljuk és sisakjuk miatt az esetleges kék bőr nem látszott.

A hátsók:

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szer. Okt. 30, 2013 10:39 am

Hárman külön megyünk, ez jobb megoldás mert egymást sem hátráltatjuk, már csak az alapvető ellenérzés miatt sem. Figyelem a tömegben felbukkanó alakokat, itt is vannak mutánsok, ugyanúgy mint nálunk, ez segíti az álcázást. A rovarszerű, csápos és más kinövéssel rendelkező alakokról gyorsan elkapom a tekintetem, ha tehetem. Más esetben nem lenne bajom, hogy valakinek külső elváltozása van, vagy akár egy idegen faj tagja, de ez nem természetes elváltozás, hanem valamilyen bizarr elváltozás. Ahogy haladok a tömegben, néha hátra-hátra nézek és figyelem az alakokat, arcokat, hogy nem követ-e valaki, vagy a viselkedésem és mozgásom nem gyanús-e valakinek. Végül sikerül eljutnom egészen a bejáratig, ahol nagyon ismerős páncélos őrök állnak két oldalt.
~ Olyanok mint a kree légiósok, ha nem konkrétan kree légiósok. Aian nálunk meghódította a Shi'ar birodalmat, lehet ebben a világban a Kreet is. Képzett harcosok és nagyon erős fegyvereik vannak, nem szabad azelőtt lebuknunk, mielőtt deaktiválnánk a védelmi rendszert, nem tudnánk kijutni.
Egyelőre nem akarok szembekerülni az őrökkel, ha tehetem akkor észrevétlenül megpróbálom körbejárni az épületet, távolabb a bejárattól, vagy szemmel más utat keresni. Ha találok ilyet akkor ellenőrzöm, közben próbálok úgy mozogni, hogy ne legyek túl gyanús.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Pént. Nov. 01, 2013 12:53 am

Amíg az EM mezőkről van szó, amelyet meg sem próbálok keresni a tekintetemmel, mivel több mint valószínű, ráadásul mind-e mellé pofátlanul egyértelmű is, hogy emberi szemekkel, amennyiben nincs benne valamilyen beültetés, az ilyen mezők az esetek kilencven százalékában nem érzékelhetőek mivel a szemünk nem érzékeny az efféle hatásokra, ha pedig lenne benne valami ami segítene az érzékelésében, valószínűleg aktiválná a riasztót, amennyiben jól értelmezem és bármiféle elektromossággal rendelkező dologtól aktivál, bár nem feltétlenül, a fejünkben lévő chipek is riasztást generálnának, ez esetben minden amit felvázoltam helytelen, közben pedig ráébredek, hogy valószínűleg ennek a realitásnak a mivoltából pihentük ki gyorsan magunkat, nem pedig annak köszönhetően, hogy mind jó fizikai állapotban vagyunk, bár szeretném kicsit hinni, hogy ez is közrejátszott de nem fontos annyira. A tömegben sétálgatva nézelődök, természetesen, nagyon érdekel a lények testfelépítése, de meg kell állnom a túlzott vizsgálódást mint amit először Vízió esetében is produkáltam, itt túlzottan feltűnő lenne, akkor is az volt de a gép egyértelműen nem volt ellenséges, inkább érdekes, kicsit ostoba és továbbra is szűk látókörű, de csak késlelteti az elkerülhetetlent. Mindenesetre is a gondolataim nagy részét kivételesen nem a találmányokon való dolgozás foglalja le, nem-nem, arra kell most koncentrálnom a legjobban, hogy visszafogjam magam, s így sikerül is eljutnom az épület bejáratáig amit ismerős alakok őriznek. Kreek, nem biztos, de valószínű, a felszerelésük mindenképpen és egyenlőre semmi mást nem vélek rajtuk felfedezni, nem látszik a bőrszín de csápokat sem látok, alaposabban megvizsgálva valószínűleg lenne végül valami jel, de most az egyszer nem teszem. Kivételesen nem gondolok alaposabban át egy tervet, nem tudom, hogy miként működnek itt a társadalom rendszerei, hogy milyen helynek számít ez, mennyire tilos a ki-be járkálás, de úgy érzem, hogy meg kell kockáztatnom, csak hogy megtapasztalhassam az eredményt, mert ez is hozzátartozik a tudományhoz, más formában, társadalomtudomány, de az is tudomány s egy kicsit bele kell kortyolnom itt is, igaz ez valószínűleg különösebben sosem fog hasznomra válni, nem olyan mint a kémia vagy a fizika, vagy biológia, hogy vírusokat hozzak létre a segítségével vagy gépeket melyekkel talán energiát hozhatnék át egy másik dimenzióból ide s ki tudja hogy mit kezdhetnék velük... Hmm... DE! Most ezen nem agyalok, most kivételesen nem, az alapjait már elhintettem a tudatomban, emlékezni fogok rá, most teljesen természetesen viselkedve sétálok át remélhetőleg zavartalanul a két őr között, s ha megállítanak... Nos, mint mondtam, társadalomtudomány!

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szer. Nov. 06, 2013 11:47 am

/ Bocs a késésért, elfeledkeztem erről a kalandról. /

Szeráf is eljutott az épületig. Őszinte sajnálatára egyet kellett értenie Ramirezzel. Jobb ötlet volt elvegyülni és külön-külön közelíteni, mint egyszerre. Pók már meg is próbált bemenni. Szeráf olyan öt-hat emberrel hátrébb maradt. Megvárta, hogy a hatkarút nem állítják-e meg. Voltak itt mutánsok, de egy dologban ők mégis különböztek tőlük: nem voltak torzulásai. Se csápok, se vörös szem, semmi hasonló. Pók elég fura teremtmény, így ő talán nem akad fenn az ellenőrzésen akkor sem, ha az őrök nagyon szemfülesek.
A másik rejtély az volt, hogy hogyan kerülnek ide a kree harcosok. A páncéljuk pont olyan volt. Ha Aian itt legyőzte a halált és tényleg olyan hatalmas, akkor leigázhatta ezeket hódító és igen agresszív űrlényeket. Most pedig őt szolgálnák? Szeráf egyelőre nem foglalkozott ezzel. Ha Póknak sikerült bejutnia, akkor a tömeggel ő is bement és szétnézett az épületben. Belső térképet keresett.
Ha viszont Pókot megállították az őrök, akkor ő kint maradt és úgy tett, mintha megállna nézelődni. A szemeivel viszont Andrew-t kereste és ha találkozott a tekintetük, akkor a szemeivel a bejáratnál zajló incidencre mutatott. A fejét nem mozdította, hogy ne keltsen túl nagy feltűnést.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Csüt. Nov. 07, 2013 9:51 am

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Andrew megpróbálja körbejárni az épületet, ami egy részen nehézségbe ütközik, az épület belseje a sziklafalban végződik, azaz csak 180 fokos lefedettséget lehet végigjárni, amíg a sziklafalak engedik. Ezen a területen több bejáratot nem talált, csak azt, ahol a kree elit páncélosai is álltak. Azon a fenti részen viszont, ha átjutottak az őrökön már több helyről is be lehet menni. De úgy tűnt, hogy máshogyan, oldalról, vagy efféle módon nem lehet a helyet megközelíteni. És ő is látta Pók próbálkozását.
A három fiúból Pók volt, aki nem óvatoskodott, vagy próbált így tenni, hanem nemes egyszerűséggel nekiállt besétálni az épületbe. Talán még ő maga is meglepődött azon, hogy mindez sikerült, egyik őr sem állította meg, még csak rá sem néztek, amikor mindezt megtette. Szeráf tettei Pókétól függtek, ahogyan a társa bejutott, azok után már neki sem volt nehéz, Andrew ezt is látta – ha utánuk megy, őt is beengedik minden nehézség nélkül.
Akik végül bementek, egy kis sötétebb részen után, azaz az ív alatt átérve kilyukadtak a belső nagy udvarra. Valamilyen végrehajtó intézményszerűség lehetett ez a hely azok számára, akik a törvény ellen tettek. Legalább két tucat ember volt bent felállított oszlopokhoz kötözve, vagy láncolva. A legtöbb már-már megaszott a napon, de még életben voltak, illetve voltak olyanok is, akit megnyúztak, vagy éppen a belei lógtak ki a gyomrából. Ezen a világon a van rosszabb, mint a halál teljesen újszerű értelmet nyert.
A falakra, mint az egyiptomiaknál szokás volt itt is rajzokat véstek, egy macskafejű istennőről, vagy simán nőről. Végül a bejárat előtt a nőt meglehetősen élethűen ábrázolták és angolul volt a név felírva, Szehmet. A fiúknak csak annyit mond a név, hogy egy korábbi X-men tag, egyedül Andrew tudja, hogy Heka édesanyja volt a nő.


// Semmi gond, előfordul. //

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Pént. Nov. 08, 2013 3:19 am

Felbuzdulva a társadalomtudományi kísérleten, teljesen természetes módon sétálok át az őrök között, kívülről legalább is természetesnek tűnvén, arra számítok, hogy valamennyire azért próbálkoznak majd a megállításommal, de nem, rám sem tekintenek, legalább is amennyit látok belőlük a szemem sarkából az erre utal, ez pedig eléggé... Angolos. Mindenesetre is bármiféle hátranézés vagy különösebb meggyőződés alapján sétálok tovább be a sötétségbe, de nem az következik mint amire számítottam. Kissé labirintusos szerkezetet vártam, de nem az fogadott, egy belső udvar jött helyette, melyen belül az emberek... Nos, sültek, aszalódtak, meg voltak néhányan nyúzva s voltak akiknek a belei lógtak ki, érdekes büntetési módszer, figyelembe véve azt, hogy az itteniek nem tudnak meghalni, mindenképpen kegyetlen, ehhez kétség sem fér, de nem foglalkozok velük különösebben, főleg azért, mert számomra igazán nem undorító, rengeteg szervet láttam már életemben, különösen sokat foglalkoztam már a biológiával, emberi szervezettel, hacsak nem mutáció okozta elváltozás, számomra újat már nem lehet mutatni, ahogyan mással sem igazán, természetesen nem lennék a helyükben, egyszerűen csak... Nem szörnyülködök és nem nézek rosszallóan, szinte semlegesen érint. Van pár kép a falon, melyek egy istennőféleséget akarnak ábrázolni, az egyik pedig eléggé konkrétan kivehető, s név is párosul hozzá, de számomra semmit sem mond, így inkább kutatok tovább, lejáratot keresek, ami elvezet minket ahhoz a bizonyos szerkezethez, melyekkel a védelmi rendszert kikapcsolhatjuk.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. Nov. 08, 2013 11:16 am

Miután Pók, az előörs sikeresen bejutott, Szeráf is követte. Bent az épületben még mindig nem ment oda hozzá, de szemmel tartotta. Kicsit távolabb állt és körülnézett. Látta, hogy itt díszszemlére vannak állítva a lázadók, akiket ki tudja, mikor kaptak el. Mivel nem tudnak meghalni, lehet, hogy már több száz éve itt szenvednek lógó belekkel, összeverve, megnyúzva és a Nap sugaraitól megégetve. A fiút ez hidegen hagyta, nem érdekelte, hogy kik ezek és min mennek keresztül. Ő azért volt itt, hogy megkeresse a hazafelé vezető utat, amihez az eszközök valószínűleg beljebb, a sziklába vájt részben vannak.
A falakat nézve Szeráf azt látta, hogy egy macskafejű istennőnek emelték ezt a templomot. Talált egy olyan képet, amin meg is volt nevezve az illető.
~Szehmet. Milyen világ az, ahol egy X-Men tagot istenítenek?
Persze tudta, hogy itt minden más, Szehmetnek nem igazán lehet köze az X-Menhez, akik valószínűleg nem is léteznek a Rákuniverzumban. A "hős" ellenállók itt robotok, androidok, nem renegát mutánsok.
A fiú azt kutatta a szemeivel, hogyan lehet megközelíteni a beljebb lévő részt, ami az épület általuk megcélzott részére, a hegy gyomrába vezet. Nézte, hány őr van ott és hogy megy-e arra valaki. Ha látott ilyet, azt figyelte, milyen módon ellenőrzik és hogyan engedik tovább.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szomb. Nov. 09, 2013 4:42 am

Megpróbálom körbejárni a templomot, de nem járok sikerrel, egyszerűen a fal mind a két oldala a sziklában végződik. Meg lenne hozzá a megfelelő felszerelésem és képességem, hogy átmásszak, de túl feltűnő lenne. Amikor visszafordulok észreveszem Szeráf tekintetét, amit követek is. Pók minden gond nélkül elsétál az őrök között. Ez érdekes, ezek szerint a bejutás sokkal könnyebb lehet, mint gondoltam, de később ez nem fog számítani. Nyugodt tempóban megyek a többiek után, hogy ne legyek túl feltűnő. Határozott léptekkel megyek át a kapun én is, az őrök nem állítanak meg. Bent az igen nagy méretű udvaron körbenézve sok szenvedő, halál nélkül pokoli kínokat átélő, undorító fogolyt látok.
~ Ezért kell segítenem Víziónak, ezeknek az embereknek már késő, de másokat még menthetek, attól, hogy ilyen sorsra jussanak. De az akciónak mindenképpen sikeresnek kell lennie, különben mi hárman is itt maradhatunk, ha Vízió és az ellenállók nem képesek semmit tenni.
A kép előtt megállok és néhány másodpercig nézem, Szehmet az, Heka édesanyja. Nem sokat hallottam róla, azt tudom, hogy régen az X-Men tagja volt, igazi hős. Furcsa, kifordult és eltorzult ez a világ, ez is alátámasztja, hogy egy ilyen helyen, az ő képe van a falakon. Lassan körbenézek és további utat keresek, lehetőleg nem túl feltűnőt még beljebb a templom kertjein keresztül, az épületek felé.
- Én tudom ki ő, a képen, pontosan. De ebben a világban teljesen más, mint a miénkben, ennek nem vesszük hasznát. Ez a realitás a miénkhez később kifordult. Menjünk tovább.
Válaszolok Szeráfnak. Nem várok csak haladok tovább, lehetőleg teljesen nyugodtan, úgy, hogy ne legyek feltűnő.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Szomb. Nov. 09, 2013 9:40 am

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

A három fiú bent volt, innen igazából a főtérről is látszottak az oszlopok végig fent a sziklafal előtt, de ahogyan közelebb mentek már tisztán kivehető volt, hogy csak egyetlen járat vezet befelé a hely belsejébe. Odabent pedig immáron nem a talán várt egyiptomi kőfalak és homok fogadta őket, hanem rendes lámpák a falon, amik energia miatt fénylettek – hasonló volt, mint a neoncsövek, de sokkalta fejlettebb – a folyosók pedig fémből voltak, a falak aranyból és holografikusan vetítették ki az egyiptomi szimbólumokat fájuk. A folyosók 2,5 méter magasak voltak és legalább négy méter szélesek. Egy rövid szakasz után egy nagyobb csarnokba értek, ami igencsak fényes volt, mintha természetes fény sütött volna idebent, de ennek fizikailag nem volt nyoma. A csarnokból hat másik folyosó vezetett ki, azon felül, amin a fiatalok bejöttek. A folyosók előtt egyiptomi szobrok álltak, az egész közepén egy holografikus térkép látszott. Az egyetlen gond az volt vele, hogy nem angol nyelven szerepeltek a feliratok, hanem hieroglifákkal.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szomb. Nov. 09, 2013 3:03 pm

Beljebb megyünk a templomba, belülről az épület igen modern felépítésűnek látszik, a falon az egyiptomi jelek holografikusan vannak kivetítve, a folyosók burkolata fém, és a fényforrások is jóval fejlettebbek, mint a megszokott. Őrök itt bent egyáltalán nincsenek. Szokásos óvatos mozgással haladok, miközben minden apró kis részletet megfigyelek. Végül egy nagyobb központi részhez érünk, ahol egy térkép is van. Hátranézek és megjegyzem az útvonalat, ahonnan jöttünk.
~ Most kellene, hogy itt legyen Heka, ő biztos el tudná olvasni ezeket a jeleket és sokkal könnyebb dolgunk lenne. Így viszont csak véletlenszerű próbálkozásra, vagy valamilyen rögtönzött tervre van esély.
Közelebb lépek a térképhez és valamilyen konzolt vagy irányítópanelt keresek a szememmel, az egyik falnál oldalt, vagy valahol a kivetített ábra környékén, esetleg a szobroknál. Valószínűleg annak a jeleit sem fogom tudni értelmezni, de egy próbát megér. Ezen kívül a térképen, a különböző járatok irányából, a termek nagyságából, elhelyezkedéséből, egymáshoz viszonyított helyzetéből próbálom kikövetkeztetni, hogy mi merre lehet, hol lehetnek a fontosabb részek, irányítóterem, esetleg a börtön.
- Ha nem sikerül valami hasznosat kiderítenünk, kénytelenek leszünk egyenként végigpróbálni az összes lehetőséget. Az túl feltűnő lenne.
Még egyszer körbe nézek a terembe, hogy látok-e bármilyen biztonsági vagy riasztó rendszert. Valószínűleg a technológia olyan fejlett, hogy nem veszem észre, még ha van is, de ösztönösen megpróbálom. Ha semmit nem találunk akkor most először a szaglásom próbálom a kereséshez használni, hogy érzek-e valamit, ami nyomra vezetne.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.