Trapezohedron (Föld)

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 15 Nov. 2013, 13:31

Szeráfnak is sikerült beljebb jutnia az épületben. Egyre modernebbnek látszott, ahogy haladtak. Kívül több ezer évvel zeelőtti stílus, belül pedig ki tudja, mennyi idővel felettebb technológia. Érdekes kombináció, gondolta magában a szárnyas mutáns. Aranyfalak, ismeretlen energiájú lámpák és holografikus kivetítések. A tágas folyosó egy csarnokba vezetett. Itt a fiú már nem tudta megállapítani, honnan jön a fény. A Naptől nem jöhetett, mivel fedett tér volt, de mégis olyannak tűnt, mintha természetes fény töltötte volna be ezt a termet. Szobrokat látott és egy térképet, ami jó lett volna, ha nem hieroglifákkal lett volna tele.
Ramirez is nézelődött és Szeráf remélte, hogy együtt rájönnek valamire. Ha volt itt Szehmet-szobor, akkor azt nézte meg tüzetesebben. A hieroglifákról annyit azért tudott, hogy nem csak rajzok, tehát a sólyom nem feltétlenül sólymot jelent, ahogy a ház sem házat, de mégis keresett valami képet, ami ötletet adhatott. Ha egy macskát látott például, az jelenthetett valamit, hisezn Szehmetet ilyennel ábrázolták. A védelmi rendszert pedig lehet jelképezni az istennő erejével. Vagy bármi mással is... Nem indult el semerre, csak nézegetett, amíg nem körvonalazódott, hogy mit is kellene tenniük.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Pént. 15 Nov. 2013, 17:45

Nem nehéz tovább haladni, továbbra sincs semmi, ami gátolna minket benne, vagy amire figyelni kéne, így gondolkodok... Nos... Gondolkodok egészen addig amíg fel nem fedezem, hogy eléggé megváltozott a környezet, a homok helyett arany falak fogadnak minket, melyre csak vetítve vannak a szimbólumok, a világítás pedig csövekből jön, vagyis neoncső féleségek biztosítják, s mintha természetes fényben lennénk, ellenben tető van a fejünk felett... Meglehetősen érdekes, valószínűleg kifejezetten takarékos és szemmel láthatóan szinte tökéletes egy ilyen hely megvilágításához a módszer, vagyis inkább maguk a lámpák, azoknak a mivoltja, melyet szívesen tanulmányoznék, de egyenlőre csak felkerül a listára, mivel kétlem, hogy képes leszek egyet most csak így leszerelni a falról, bár nem gátol meg még benne semmi, hogy megpróbáljam, de a józan eszemre hallgatva nem teszem, egyenlőre nem, ha pedig lesz találmányom ahhoz, hogy erre a helyre visszatérjek, csupán addig fogok ide jönni, amíg Víziótól megszerzem amit akarok, többet kétlem, hogy saját akaratomból vissza fogok térni ide... Talán... Nem biztos, a tudomány érdekében sosem lehet tudni, de nem számít. Egy csarnokba érkezünk, melyből több út is vezet ki, s van hozzájuk térkép, de valószínűleg egyikünk sem képes azt elolvasni. Jómagam alaposabban szemügyre veszem azt mégis, idő kérdése lenne és valószínűleg tudnék oly logikát találni az írásjelekben, mely alapján elkezdhetnénk őket azonosítani, az már más dolog, hogy ez nem pár perc lenne, messzemenően nem és ennél valószínűleg több anyag is kéne hozzá, így ennek az ötletét eléggé hamar elvetem, helyette pedig ha van lehetőség erre akkor rábökök a térkép egy pontjára, hátha konkrét képet ad róla és az alapján könnyebb megmondani, hogy merre, s annak megfelelően cselekedni, amennyiben nincs... Úgy találgathatunk, vagy erőteljes szimbólumokat kereshetünk, akárhogyan is, ha a többiek találtak valamit a maguk részéről akkor követem őket, ha nem... Akkor elindulok egy véletlenszerű irányba, hátha szerencsés módon oly helyre jutok, mellyel tudok is valamit kezdeni, mondjuk... Egy hely ahol térváltásra alkalmas eszközök vannak. Hmm, szép álom, de az eddigi tapasztalataim alapján megsaccolt és kiszámított valószínűség szerint van rá nagyjából... 2-3% esély.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 16 Nov. 2013, 12:14

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Mindhárom fiatal lényegében más módszerhez folyamodott a térképet nézegetve és a feliratokat. Mivel abban mindenkinek igaza volt, hogy nem tudják elolvasni, valószínűleg nem is egyiptomi nyelv ez, hanem a helyieké. Több olyan jel is volt rajta, amit korábban a múzeumokban, vagy a történelemkönyvekben sem látott senki sem, ami minderre bizonyosságot adott. Szeráf próbálta a jelekből kitalálni, hogy mi merre lehet, az északi bejáró felé voltak olyan jelek, amik arra utalhattak, hogy emberek lehetnek arra, akik foglyok. Andrew a szaglására próbált támaszkodni, a legtöbb helyről leginkább olyan szagot érzett, mint ami az orvosi rendelőkben szokott lenni, illetve laborokban, de egyetlen egy irányból érzett félelem és izzadtság szagot, ez nem volt más, mint az északi hely. Pók pedig végül rányomott random hieroglifára, hogy meglássa hátha kinagyítja a területeket és valóban pontosan ez történt. A térkép bezoomolt és megjelentek azok a részek, amik eddig nem látszottak. A két szélső irány úgy tűnt a tervrajzok alapján, hogy laborok lehetnek, több nagyobb helység egymás mellett, szellőzőrendszerrel összekötve és mindkét részről felfelé vezet egy-egy folyosó az emeletre. Az északi részen pedig aprócska kis termeket lehetett látni, amik megfeleltek a börtöncelláknak lényegén, mielőtt oda lehetne érni folyosó van egyenesen, majd egy nagyobb terem, aminek a funkciója ismeretlen volt egyelőre és utána következett egy újabb folyosó rész után az a hátsó terem. A három fiú pedig a saját maguk szerezte információkkal és a térképpel már könnyedén összetudta tenni a szükséges képet.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 16 Nov. 2013, 14:49

Szeráfnak meg kellett állapítania, hogy itt még az sem lehetne teljesen biztos a dolgában, aki hieroglifa-szakértő. Olyan jeleket is látott, amik egyáltalán nem emlékeztették földi írásra, mármint az ő Földjükről száramzó írásra. A jeleket nézve annyit mégiscsak ki tudott házmoni, hogy mintha rabokat jelölnének az északi irányban. Ahogy Pók nyomogatni is kezdte a felületet, az megmozdult és kinagyította a megjelölt részt.
~Na, most jól jön a tudós a csapatban - gondolta magában Szeráf.
Így ki is derült, hogy a két szélső irány zsákutca lenne, ha csak a foglyokat akarnák kiszabadítani. A szárnyas mutáns az első feladatnak a védelmi rendszer kiiktatását tekintette. Akik itt szenvednek évtizedek vagy évszázadok óta, azok tudnak ennyit várni. Legalábbis őt nem érdekelte a kínjuk. A tippje az volt, hogy vagy a a laborokban van a kapcsolószoba vagy abban a nagyobb teremben, ami az északi járatot szakítja meg középen. Körbenézett, hogy van-e, aki hallja vagy figyeli őket és hogy látnak-e kamerát vagy bármi hasonlót. Ezzel a technológiával könnyen lehetett olyan megfigyelő rendszer is, amit esélyük se lenne észrevenni, de jobb az óvatosság, gondolta.
A lehető leghalkabban szólt a többiekhez, mutatva a térképen a laborokat és az ismeretlen funkciójú, nagyobb termet:
- Szerintem ezek vagy ez. Hogyan tovább?
A szellőzőben például talán zavartalanul tudnának haladni, de oda be kell jutni valahogy. A többiekre bízta, hogy ezt találják ki és ha valamiben megegyeztek, akkor a kijelölt irányban ő is elindult.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Vas. 17 Nov. 2013, 01:47

Beleszagolok a levegőbe és nagyon erős gyógyszer, vagy valamilyen más mesterséges kémiai keverék szagát érzem szinte minden irányból, kivéve az egyikből, ami felől emberek szaga áramlik. Szeráf és Pók a jeleket és a térképet tanulmányozzák, sikerül is használniuk a térképet és így már részletesebb alaprajzok is láthatóak. Amit csak tudok most megjegyzek, hogy később majd könnyebben tudjak tájékozódni. Körbe nézek a teremben, hogy van-e nyoma rejtett csapdának, eddig még nem volt, de eddig minden túl könnyen ment és nagyon rossz előérzetem van emiatt.
~ Itt vannak a börtönök is, a laborok mellett, pont mint az AIM telepnél. Az elfogott és megkínzott embereket lehet, hogy felhasználják kísérleti célokra. Rossz belegondolni is, még élve darabokra szedhetnek egy embert, kihasználva a teljes testét a cél érdekében. Ki kell juttatnunk őket, de előbb a biztonsági rendszert kell kikapcsolni. Gyorsnak kell lennünk.
Szeráf ötletére bólintok, majd koncentrálok és mutáns képességem segítségével próbálom felgyorsítani maga.
- Mindegyik irányból erős gyógyszer vagy más szer szagát érzem, azok nyilván a nagy termek. A cellák arra lesznek -mutatok a megfelelő irányba- mutatok a megfelelő irányba, érzem a foglyok szagát. Előre megyek.
Ezután a körülményekhez mérten a lehető legnagyobb sebességgel rohanok előre, először az egyik nagyobb terem felé, majd vissza a többiekhez és után a cellák felé veszem az irányt. Arra figyelek, hogy nehogy rosszkor forduljak be egy sarkon, vagy elfelejtsek befordulni a nagy sebesség miatt és ezért valaminek vagy valakinek nekicsapódjak. Minden lépésnél próbálok készen állni, hogyha támadás érne még időben ki tudjak térni, számítok valamilyen védelmi rendszerre vagy csapdára. Ha visszaérek elmondom a többieknek mit láttam pontosan.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Csüt. 21 Nov. 2013, 00:19

A térkép beváltja a hozzá fűzött reményeket, ami nem egy nagy szó, de így legalább megvan az alaposabb tervrajz és le lehet szűrni valamit a látottak alapján, ha már az olvasás hasznossága jelenleg nincs velünk, s ilyenkor döbben rá mindig az ember, s jómagam is, hogy ez a természetes dolog, amire a lakosság nagy része képes, elolvasni egy szöveget és értelmeznie azt, mennyire is fontos az életünkben és fel sem fogjuk. Beugrik egy emlék még kiskoromból, amikor megtanultam olvasni, hogy mekkora szenzáció volt csupán csak az, hogy a boltok nevét el tudtam olvasni, felemelő érzés volt, egy új felfedezés, azóta pedig kiveszett belőle a varázs, s most milyen jó lenne ezt visszakapni. De akárhogyan is, egyértelmű, hogy hova kell mennünk, az alakokból ítélve úgy néz ki, hogy oldalra laborok vannak, egyenesen előre cellák és mögötte valami amiről ötletem sincs, hogy mi lehet, tehát elégé egyértelmű, hogy az lesz az amit keresünk, de engem hirtelen jobban érdekelnének a laborok, sokkal jobban. Nehéz döntés előtt állok, megnézzem most és hagyjam addig magam mögött a csapatot, vagy kapcsoljuk le a riasztó rendszert és miután Vízió is jelenését tette, utána vetek rá egy pillantást.... Nos, a második jobbnak hangzik, még ha az őrség a nyakunkon is lesz, egy plusz emberrel, vagyis esetünkben géppel könnyebb lesz szemügyre venni az akár használható információkat, adatokat, amik előrébb vihetnek most vagy akár a későbbiekben a kutatásaimban. A lényeg, hogy egyenlőre az ismeretlen terem felé veszem az irányt, de tervbe van véve, s ha szükséges akkor akár a csoportot elhagyva külön szét fogok nézni legalább az egyik laborban, bár ha felboncolt embereken kívül mást nem találok akkor nem fogok vele különösebben foglalkozni, hacsak azokban nem találok valami érdekeset, de nem hiszem, hogy így lesz.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Csüt. 21 Nov. 2013, 09:49

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Andrew rohant előre attól kezdve, hogy az őrökön áthaladt, nehogy feltűnő legyen, a többiek pedig mentek utána szépen lassan a saját tempójukban, így ők is ugyanazt fogják látni, mint a társuk, csak valamivel később persze. A haladásnak hála Andrew látta először, hogy mik is voltak itt, a folyosók üresek voltak, lámpák nem voltak, de mégis világosak voltak a folyosók, aminek a falain továbbra is az egyiptomi hieroglifákra hasonlító jelek voltak. Hamarosan átérkezett a terembe, amit látott a térképen is. Hatalmas csarnok volt, legalább akkora, mint az, amelyikben az előbb voltak, ebből csak egyetlen további folyosó vezetett tovább, mint az látták is. A terem közepén egy hatalmas kör alakú platform volt, olyan jó két és fél méter sugarú – azaz 5 méter átmérőjű. Ehhez nem lehetett látni semmilyen irányítópanelt, vagy ehhez hasonlót nem látott. csapdára, vagy erre utaló nyomot sem, a teremben ott volt öt földön fekvő személy is a másik folyosó előtt. A ruházatuk nem igen volt ebbe a világba illő, sokkalta inkább a fiatalok saját világáéhoz hasonlított, vagyis azzal teljesen egyező. Három nő és két férfi.
Mielőtt visszaindulhatott volna a többiek is megérkeztek oda a helységbe, ugyanazt látva, amit Andrew is. És ekkor az öt személy a földről felnézett, a szemük írisze eltűnt, teljesen hófehér volt, mindannyian szinte egyszerre kezdtek öklendezni. A szemeik lilás fényben izzott fel, majd a szájukon csápok tódultak elő.
- Hsssss!

Egyelőre nem támadtak a fiatalokra, csak nekiálltak felállni a földről.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Csüt. 21 Nov. 2013, 13:10

Haladunk mi magunk is, természetesen, így végül idővel beérjük a gyors mutánst, a mozgásából ítélve talán pontosan akkor, mint amikor maga is indult volna vissza hozzánk, az effajta időhúzás azonban fölösleges, egy logikus irány volt, s arra jöttünk, hiszen laborokban eléggé kevés az esély arra, hogy bármiféle biztonsági rendszert irányító panel, vagy központi számítógép legyen elhelyezve, melyből az egész komplexum biztonsági rendszerét le lehet kapcsolni, ahhoz túlzottan könnyű az elérése, legalább is feltételezhetően túlzottan könnyű. Itt mindenesetre is ismét egy nagyobb terem fogad, a közepén egy furcsa platformmal, ami valószínűleg egyenesen lefelé vihet, hiszen felfelé nincs hova menni az épületből, illetve de, lehetséges, ezért a mennyezetet szemügyre veszem, de ha nem látok rajta semmi érdekeset, oly mintázatot, mely arra utalna, hogy valóban lehet felfelé haladni akkor egyenlőre nem foglalkozom vele tovább, hiszen egyértelműen csak lefelé vihet akkor tovább, de panelt nem látni hozzá, mellyel működtetni lehetne. Van még itt öt fekvő személy, valószínűleg halottak, legalább is így vélekednék s velük sem foglalkoznék, ha nem kapnák fel a fejüket s öklendeznének fel furcsa csápokat a szájukon keresztül. Az első reakcióm erre az egészre, hogy az egyik szabad kezemmel megvakarom az államat.
~ A mi világunkból elrabolt embereket kísérletezik ki őröknek valamiféle lény segítségével mely átveszi a testük, vagy a holttestük felett az irányítást, logikus, hiszen ők maguk nem képesek meghalni s ha ennek a lénynek kifejezetten halottak kellenek akkor esetükben erre nincs lehetőség. Szereznem kell a lényből egy mintát. ~ Meg is indulok az öt felé, s leadok néhány lövést a fegyveremből, a homlokukat célzom, egyszerre csak egynek, ha nem pusztul bele akkor próbálom az egyiknek lemetszeni a fejét egy erősebb suhintással mint egy hóhér, amennyiben nem bizonyul túl veszélyesnek, mivel eléggé belesétálok az ellenfélbe, de igyekszem figyelni, hogy egy kellemetlenebb meglepetés elől megfelelő módon kitérhessek, ha pedig egy fejet magammal tudok vinni, akkor már nyert ügyem van a lénnyel kapcsolatban ,hiszen van benne egy kevés minta amiből kiindulhatok, számomra ezek a testek pedig nem többek kísérleti egyedeknél.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 21 Nov. 2013, 22:27

A Fekete Párduc kiszagolta, merre vannak a begyógyszerezett emberek és miután a tudtukra adta, amit megtudott, elszaladt. Szeráfnak gyanús volt, hogy ennyire könnyen hozzá lehetne férni a rabokhoz és a laborokhoz. Ha ennyire nem számítanak arra, hogy bárki is is megpróbálja, akkor bombabiztos védelmük lehet, ami azonnal lecsap. Nem lenne jó fennakadni rajta. A tudat, hogy akit itt elfognak nem hal meg, hanem örökké él, ráadásul szörnyű kínok között, eléggé elrettentő volt.
Pókkal együtt haladtak és amikor megérkeztek a térképen látott nagy helyiségbe, ott nem sok érdekességet találtak. Volt egy platform, amiről nem igazán tudták kitalálni, hogy működik. A folyosó előtt pedig öt ember hevert. Olyasmi ruházatuk volt, ami Szeráfék realitásába illett inkább, mint ide.
A szárnyas mutáns kimondta, ami eszébe jutott:
- Lehet, hogy ezeket tették a folyosó elé védelemnek és ez esetben a folyosón kell továbbmenni, hogy megtaláljuk, amit akarunk. Vagy mégsem, de ezt kiderítem.
A másik tippje az volt, hogy ha igaz, amit Vízió mondott, akkor földalatti helyiséget kell keresni. A platform pedig lehet süllyesztő, de ezt nem próbálná ki szívesen a saját bőrén. Inkább egy ilyen ocsmánysággal. Látva a terem magasságát és szélességét, Szeráf felröppen a levegőbe és megpróbált az egyik csápos felé repülni, majd azt odalökni a platformra, ami ettől talán beindul vagy legalábbis csinál valamit. Ha lézerrel van védve és például kettévágja az illetőtt, azzal is előrébb jutnak, mivel tudják, mivel állnak szemben. Ha a csápos támadna, akkor Szeráf a késével próbál kitérni és a késsel lefejezni. Halálos sebet itt nem lehet ejteni, de fej nélkül azért elég esélytelen lehet egy ellenfél. Bár ki tudja, mik lettek ezek...
A fiú számára ezek nem jelentettek többet, mint alapanyagokat. Beszélni nem igazán fognak arról, hogy mi hol van, így már egyáltalán nem számítottak neki. Póknak se nagyon, mivel ő meg lövöldözött és kaszabolt, ami ellen Szeráfnak csak a hangzavar miatt volt kifogása. Az őrök hamar itt lesznek, ha ez kihallatszik.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szomb. 23 Nov. 2013, 20:53

Végigfutok a folyosókon, semmilyen támadás vagy egyéb nem ér, ami jó jel. Végül egy nagyobb terembe érek, ami már a térképen is jól kivehető volt. A platformra csak egy pillantást vetek, nem tudom, hogy biztonságos-e a használata, jobb lenne más lehetőséget találni, nehogy csapdába sétáljunk. A földön fiatalok fekszenek, első látásra olyan, mintha az én világomból származnának. Egy pillanatra megtorpanok, mikor meglátom őket.
~ Mit keresnek itt? Miért fekszenek a padlón? Valószínűleg őket is a lények hozták ide őket.
Lehajolnék megvizsgálni az egyiket, amikor Pók és Szeráf belép a terembe, egy kicsit kiegyenesedek amikor felnézek rájuk. A következő pillanatban mindegyik fiatal furcsa hangot ad ki magából, távolabb lépek tőlük, néhány másodperccel később csápok csapnak ki a szájukból és a szemük világítani kezd. Mire észbe kapok Pók és Szeráf máris kíméletlenül támadnak. Előveszem a két kardot, megforgatom őket párszor, hogy gyakoroljam a mozdulatot, majd felgyorsulva csatlakozom a harchoz én is. Megpróbálok elfutni az ellenfelek mellett és egy-egy mozdulattal a szájukból kinövő csápokat levágni. Figyelek arra, hogy ne sebezzem meg a testüket, csak a csápokat, nem akarok feleslegesen ártani nekik a többiekkel ellentétben. Arra figyelek, hogy időben ki tudjak térni a csápok vagy más támadás elől és esetleg a kardokkal tudjak védekezni. Ha egy csáp kerül túl közel azt megpróbálom egy csapással levágni, ha egy fiatal végtagja, akkor a kard lapjával mérek rá egy ütést. Más fajta támadás esetén megpróbálok kitérni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Vas. 24 Nov. 2013, 10:35

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Mindenki más félek éppen támadott, Szeráf a levegőbe röppent és onnan próbálta az egyik embert a barna hajú nőt rálökni a platformra, ami sikerült is, de nem indult be a szerkezet ennyitől. A saját világukból elrabolt személyek egyelőre nem támadtak és nem is tették volna meg, mindaddig, amíg Pók nem lépett akcióba. Ezalatt Andrew is elővette a fegyvereit és próbálgatta és indult az emberek felé. Pók közelebb volt, a fejlövés a fekete hajú nőbe semmit sem értek, ebben a világban úgy tűnt, hogy tényleg nem halhatott meg senki. Az egyik nőt lőtte fejbe Pók, aki ezek után eldőlt és próbált felállni, Andrew-val egyszerre érkeztek meg, a Fekete párduc remek mozdulatokkal vágta le két személynél a csápokat, a hatás fülsértő visítás volt, a csápdarabok a földre zuhantak és két érintett férfi szeméből a lilás fény eltűnt, a csápok maradéka visszahúzódott a szájukba és a férfiak öklendezve zuhantak a földre.
Mielőtt azonban odaérhetett volna a harmadikhoz a szőke nőhöz Pók lecsapott és egyszerűen lemetszette a fejét a helyéről. Könnyedén tudta utána felvenni azt, a csápok mozogtak, a nő szeme pislogott és a test is mozgott még a földön. A gondok ekkor kezdődtek, hirtelen gyorsan csaptak ki a nő szájából és torkából, a csápokon felül egy gömböt, és benne egy szemet lehetett még meglátni. A csápok Pók felé csaptak, a fiú már nem tudott kitérni, a csápok belemélyedtek a torkába az áll alatt és mélyen a húsába fúródtak. Érezte az iszonyatos fájdalmat, ahogyan ezek a nyakára tekerednek a gerincoszlopra, rákapcsolódtak az idegsejtekre és receptorokra, majd a lény bele kezdett mászni Pók testébe. A többiek látták, hogy Pók szemei felizzanak ugyanolyan lilás fényben, mint a többi embernek is volt. Pók pedig egyszerre megérezte, hogy kiválasztott, a fájdalom idővel talán elmúlik, de ő magasztosabb célt fog szolgálni az istenek választották ki inkubátornak a gyermekük megerősödésére.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Vas. 24 Nov. 2013, 16:42

Támadásba lendülök és két fiatalt megszabadítok a csápoktól, ahogy levágom azokat a csonkok visszahúzódnak a testükbe, majd a lilás fény is eltűnik a szemükből és a földre rogynak. Eközben a két Testvériség tag, vagy volt Testvériség tag is nekiesik a lényeknek, Szeráf egyet a platformra lök, aminek nincs különösebb hatása és kideríti, hogy az nem indul be magától és nem csapda. Pók viszont brutálisabb módszerekhez folyamodik, levágja az egyik fejét. Ha tudtam volna, hogy ezt akarja megpróbáltam volna megakadályozni.
~Felesleges volt ilyen mértékű brutalitás, ezek az áldozatok nem tehetnek róla, hogy a testükben vannak ezek a lények. Ráadásul a saját világunkból vannak és civilek, vissza lehetett volna azt a lányt is vinni, így viszont, csak ebben a világban élhet tovább, levágott fejjel, elvette az esélyét az élettől.
A következő pillanatban a levágott fejből kicsapó csápok Pók torkába csúsznak, mintha próbálna belé átköltözni a lény. Szi9nte reflexszerűen ragadom meg és markolok rá kicsit jobban a két katanára. Egy fentről indított, ívesen lefelé tartó, nagy erejű kettős csapással próbálom keresztülvágni a csápokat. Ügyelek arra, hogy a pengék elég távol legyenek, ahhoz, hogy jó pár centire egymástól, elég közel mind a két fejhez és torokhoz, hogyha a levágott fejbe visszahúzódik a csáp és a lény félig már Pókban van, akkor se tudjon belé menekülni, mert ott is szétvágja a másik penge. Közben figyelek, ha engem is hasonló támadás érne akkor a karmaimmal próbálom kitépni magamból a csápot, ahogy erőm engedi, vagy ha van elég időm megpróbálok elhajolni a támadás elől.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Hétf. 25 Nov. 2013, 13:05

Fejbe lövöm az egyik nőt, de különösebb eredménye nincs, elterül ismét, de nem marad mozdulatlanul, próbál ismét felkelni, ami meglepő, úgy következtettem hogy bár ebben a realitásban vagyunk, a mi világunkból származó személyek talán mégiscsak meghalhatnak, de úgy tűnik, hogy nem ez a helyzet. Mindenesetre is bízok abban, hogy az agy azon része mely a mozgásért felelős károsodott, már ha az agy az ami jelen helyzetben osztja a parancsokat. Következő lépésemként pedig könnyedén vágom le az egyik tesztalany fejét, szinte túl könnyű, bár minőségi fegyvert forgatok éppen és tudom is, hogy miként kell használni, valamint még a fejet magát is magamhoz tudom venni, az pedig visszanéz rám, kifejezetten élő és a test is mozog.
~ Érdekes... Érdekes... ~ Lassan megörülök, hogy végre sikerült szereznem valamit amin kísérletezhetek, a nő életéért pedig nem aggódom, amint visszaviszem magammal a fejét halott lesz és nem fog szenvedni, így logikus ellenben az a valami ami benne van élhet tovább. Egészen addig örülök, ameddig, be nem következik az amire magam sem számítottam, a csápok felém csapnak és eléggé fájdalmasan próbál a kísérleti alany belemászni a nyakamba, még azt is érzem, ahogyan a gerincemre csatlakozik, ám mielőtt tehetnék bármit is elönt egy felemelő érzés, úgy érzem, hogy egy felsőbb célt szolgálok, hogy az istenek választottja vagyok, de ezzel valami nem stimmel.
~ Nem... Vagyok... Hívő... ~ Suhan át a gondolat a tudatomon ( már ha lehetséges ilyen állapotban. ) mint valamiféle ellenállási kísérlet.
~ Nincs isten... Csak tudomány... ~ Amennyiben magamtól, bár ezt erősen kétlem, de amennyiben magamtól vagy segítséggel sikerül megszabadulnom a parazitától, első lépésemként ignorálva a fájdalmat próbálok meg a pengémmel oda szúrni, ahol a szemet láttam a fejben, ha halottan viszem el, számomra az is tökéletes, már ha képes leszek ezután mozogni és csak remélhetem, hogy nem hagy ez maradandó nyomot az elmémben és a felfogásomban, ami elvonhatná a figyelmem a tudományoktól.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 26 Nov. 2013, 13:55

Szeráfnak sikerült sérülés nélkül odalökni a csápost a platformra, de nem történt semmi. Nem indult be, védelmi rendszer sem lépett működésbe. Pók lövöldözött, Ramirez kaszabolt, de a hatkarú elég szerencsétlenül járt. Hiába vágta le a nő fejét, a benne lévő csáp Pók torkába ugrott és az ő szemei világítani kezdtek.
~Ennek annyi. Kellett neki mintát venni - gondolta magában Szeráf. Meghalni talán nem fog, mert itt nem lehet. Még a más realitásból származók sem haltak meg, ahogy látta, bár abban nem volt biztos, hogy ez nem csak a csápos lényeknek, azoknak a furcsa nevűeknek köszönhető. Mégis valami más lénnyé változnak és az ilyenekben Szeráf már annyira sem bízik, mint amennyire Nathanielben bízott korábban. Kellemetlen helyzet volt, hogy most már csak a Párducra számíthatott. Az ellenálló a csápokat célozta és nagy fájdalomsikolyok lettek a vágások eredményei. Ami ezek után történt, az viszont egész jó jel volt. Eltűnt a csillámlás a szemekből, a csápok visszahúzódtak és az emberek talán ki is fogják okádni azt a lényt magukból. Vagy nem. Amíg a Párduc megpróbálta Pókot menteni egy csápvágással, addig Szeráf a hányással küzdő emberekhez beszélt. Meg akarta tudni, most már önmaguk-e, mert ha igen, akkor hasznos infókat tudhatnak. A levegőből csapott le a többi csáposra, kizárólag az idegen lényeket célozva. Ha megmentik a foglyokat, akkor azok talán beszélhetnek. Ha nem sikerül, akkor harcképtelenné kell tenni őket. A kássel a csápokat kaszabolva szólt az okádókhoz:
- Segíteni akarok! Hogy jutunk át ezen a platformon és mi van alatta? Beszéljetek, ha tudtok!

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Szer. 27 Nov. 2013, 09:43

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Pók tudott gondolkodni csak az a valami, ami még ott volt vele vitte át a sugallmakat számára. Ahogyan saját magának, vagyis a lénynek próbált volna ártani Pók a kezei nem mozdultak, képtelen volt arra, hogy ártson annak a teremtménynek, bárhol máshol képes lett volna megvágni magát, olyan helyen, hogy a lényben ne tegyen kárt. A keze remegett néhány centire a lénytől, de arra nem volt képes, hogy kárt okozzon benne.
Még szerencse, hogy ott volt Andrew, akinek ellenben nem voltak ilyen hátrányai, sem akadálya, így könnyedén ott tudott teremni a társánál és belevágni a lénybe. A lény felüvöltött a fájdalomtól, ahogyan Pók néma szájából is fájdalomüvöltésre hasonló gurgulázás tört elő. Átérezte ugyanazt a fájdalmat, amit a lény is, most már úgy tűnt a számára, hogy egyek a lénnyel, így amit a lény érez, azt érzi ő is. Illetve fordítva, amit Pók érez, azt a csápos is. Csak a csápok felét volt képes Andrew levágni a többinél már teljesen ott volt a lény Pók nyakán. Azokon a részeken, ahol a csápokat levágta a testben maradt csáprészek nem estek le a földre, hanem bent maradtak a nyakban a többi pedig még jobban kapaszkodott miközben Pók a fájdalomtól és a kínoktól összeesett.
Szeráf eközben a három felszabadult személlyel próbált beszélni, azok lassanként abbahagyták a hányást, de még mindig meglehetősen köhögtek attól, hogy az a valami valószínűleg irritálta a torkukat és a szájukat. A szavaira zavartan néztek fel mindannyian, láthatóan azt sem igazán tudták, hogy hol vannak, vagy mi történik velük.
- Nem tudom… - mondta az egyik. – Mi valamilyen cellában voltunk, aztán itt tértünk magunkhoz. Hol vagyunk egyáltalán és kik maguk, hogy megölnek civileket?
A negyedik személy, akit korábban Szeráf a platformra lökött feltudott kelni, mivel vele senki sem foglalkozott így a jelenlétére is csak onnan derült fény, hogy hssssk hanggal Andrew hátára ugrott és az egyik kezével próbálta a fiú nyakát szorongatni, a másikkal pedig a maszkon át kikaparni a szemeit.
A távolból pedig, amerről érkezett a csapat sietős közeledő lépteket lehetett hallani, a lövések, amiket Pók használt felkeltették a helyiek figyelmét.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szomb. 30 Nov. 2013, 01:00

Támadok, ami sikeres is, a lényt gyakorlatilag kettévágom, de nem teljesen. Amitől tartottam bekövetkezik, a lény már Pók testébe húzódott át, ezért nem tudom egy csapással eltávolítani. Oldalra nézve látom, hogy Szeráf a már földön lévő, magukhoz térő fiataloktól próbál információt szerezni, de nem tudom, hogy sikerül-e ez neki. Időközben Pók összeesik a fájdalomtól, amit nyilván a lény okoz neki.
~ Ki kell vágnom a torkából, nem veszíthetek el itt egy társat, még ha odahaza az ellenségem is, itt össze kell tartanunk.
Sajnos mikor rálépnék a torkára, hogy a szájába nyúlhassak és kitéphessem belőle a csápos lényt hátulról hallom egy fertőzött hangját. Már nincs időm megfordulni ellentámadni vagy kitérni, hátulról elkap és az arcomat támadja. Egyik kesztyűm karmaival próbálom szabályosan letépni a kezét a szemeimről, arcomról, mélyen belevágva a végtagba. Ügyelek arra, hogy létfontosságú ereket, artériákat, a csuklónál ugyan ne érjek, de a kézfejét ellenben amennyire tudom megsebzem. Ebbe nem fog belehalni, mégis félig harcképtelenné tehetem. Ha ez sikerül, ha nem teljes lendületből, egy gyors lendítéssel vetem magam hátra, és közben próbálom magam alá taszítani a mögöttem állót, hogy teljes súlyomból rázuhanjak. Arra nagyon figyelek, nehogy véletlenül én érkezzek a földre. Amint ez megvan megpróbálok erős ütésekkel kiszabadulni a fogásból, majd pár méter távolságra hátrálni. Mikor meghallom az érkező őrök hangját, lejjebb helyezem a testsúlyom, ha olyan helyzetben vagyok és fedezéket keresek, egyelőre csak szemmel, miközben az esetleges további csápos lények támadását várom.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Szomb. 30 Nov. 2013, 23:13

Próbálkozom, de nem tudom hozzáérni a lényhez, sem a fegyveremmel, sem pedig a kezeimmel, egyszerűen pár centire megállnak tőle azok s nem tudom közelebb vinni, akárhogyan feszítem az izmaimat, de legalább úgy tűnik, hogy a gondolataim és az elmém a sajátjaim, plusz van itt még valami.... Andrew az aki végül próbál segíteni, ezen nem vagyok meglepve, Szeráftól nem vártam többet, azonban ahogyan a kardok átszelik a csápokat magam is fájdalmat érzek, talán nagyobbat mintha a saját karomat vágta volna le s kénytelen vagyok ennek hangot is adni, ahogyan a földre esek elgyengülve. Jó pár másodpercig nem vagyok képes felfogni, hogy mi is van, addigra talán enyhült a fájdalom is.
~ Jóh... Na jóh... Úgy tűnik hogy egyenlőre maradsz.... De ebben a testben én vagyok a főnök, túlzottan fontos céljaim vannak ahhoz, hogy tönkretedd őket, nem holmi hétköznapi mint ezeknek a kísérleti alanyoknak volt... ~ Valószínűleg nem olyan eszes lény, hogy felfedezze a velem való szövetkezés előnyeit rá tekintve is, pedig hajlandó lennék megfontolni hogy ha jó lesz akkor genetikai módosításokat adjak neki is, melyekkel erősebb lehet, s hogy miért vagyok ennyire elfogadó? Azért, mert én magam nem tudok mit tenni ellene, tetszik vagy sem, egyenlőre a részem és nem túlzottan ártalmas, azt leszámítva, hogy valamit ki akar kelteni belőlem, amit nem tervezek megvárni, de mint mondtam, nem tudok ellene mit tenni, talán Vízió ki tudná szedni belőlem, ahhoz viszont a többieknek kéne kikapcsolnia a védelmi rendszert ahelyett hogy itt húzzák az időt amíg az őrség megérkezik. Ezt próbálom jelezni is számukra egy hangos... Nem is tudom milyen hangnak nevezzem, de visításhoz hasonlít a legjobban, magas és éles, ha pedig sikerül akkor az egyik kezemmel a járatra bökök ami ki vezet innen, ami előtt azok a nyomorultak feküdtek, ha legalább az egyikük eljut odáig hogy lekapcsolja a rendszert akkor valószínűleg nyert ügyünk van. Amennyiben van hozzá elég energiám összeszedem magam és megpróbálok legalább felülni a földön, majd pedig a lényhez nyúlni, ezúttal nem agresszívan, nincs szándékomban kitépni, tudom, hogy nem vagyok rá képes, csak meg akarom érinteni, kíváncsiság, egyszer talán majd alkotok valamit ami olyan, mint ez a lény, vagy talán jobbat is, vagy ha alkalmam lesz rá talán szimbionta dns-el tudnám erősíteni.... Benne is sok lehetőség van és jelenleg itt van kéznél, csupán csak az a baj, hogy ha egy tűvel próbálnám megbökni valószínűleg ugyan az-az eredmény lenne mint amikor az előbb próbáltam akadályozni, hmm... Felmerült bennem egy ötlet azzal kapcsolatban, hogy miként lehetne kiszedni, átmeneti halállal, csupán az a baj, hogy a szív leállítása és újraindítása ebben a realitásban nem okozna átmeneti halált hogy addig kiszedje valaki vagy valami, legalább is nem valószínű.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Vas. 01 Dec. 2013, 00:39

Szeráf látta, ami történt és úgy nézett ki, van remény Pók és a többi megfertőzött számára is. Bár a hatkarú maga nem tudta levágni a csápot, akármennyire is akarta, Ramirez megoldotta. A szárnyas mutáns ebből leszűrte, hogy a teljes irányítást még nem vették át a csápok. Lehet, hogy az a bizonyos dr. Zield Jones, aki foglyul ejtette őket, már előrehaladott állapotban volt és azért nézett ki úgy, ahogy. Pók és a csápos élősködő is kínlódtak a fájdalomtól, ahogy a padlón vergődők is.
Szeráf hiába kaszabolta a csápokat, próbálva az emberek tudatát visszahozni, az egyik lény rávetette magát Ramirez hátára. Furcsa dolog volt, hogy Szeráfnak segítenie kellett volna egy ellenállón, de most tényleg ezt kívánta meg a helyzet. Nem igazán fért oda, a tűzzel pedig most nem akart próbálkozni. Ha megint előjön a szimbionta és leblokkol miatta, akkor mindennek vége lehet. Lőni sem akart, de látta, hogy a Párduc a karmokkal és a harci tudása segítségével egész jól megbirkózik a helyzettel.
A magukhoz tértek nem sokat tudtak elmondani, de már kérdezősködtek és vádaskodtak. Ez teljesen érthető volt, de Szeráfot csak bosszantotta. Dühösen felelt és közben a lábadozó Pókhoz repült, hogy felemelje és vele együtt próbáljon repülni tovább a folyosón észak felé, mivel a platformot nem tudták működésbe hozni:
- Itt csak ő ölt volna, ha tudna, de meg is lett a jutalma. Gyertek, ha nem akartok az őrök kezeire jutni!
A szárnyas mutáns bízott abban, hogy Andrew elintézi a csápost és a gyorsaságával majd beéri őket. Abban pedig reménykedett, hogy Pók erőre fog kapni és nem lassítja le túlságosan. Gond nélkül itt hagyta volna mindkettőt, ha nem lett volna szüksége a segítségükre. Ha az okádók magkhoz tértek és követték, akkor igyekezett fölöttük haladni, kezében Pókkal. Ha kibújik belőle egy csáp, igyekszik kitérni és azonnal eldobja. Ha az őrök már lőtávolba érnek és tüzelnek is, akkor a lövéseiket igyekszik elkerülni. Ezért is jó, ha többen vannak. Van rá esély, hogy mást találnak el, nem őt...

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Vas. 01 Dec. 2013, 17:32

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Póknak a hadakozás közben eszébe juthat, hogyha ő most nem is tudja, vagy a többiek sem tudják kiszedni a lényt belőle odahaza Apokalipszis technológiájával már eléggé valószínű, hogy sikerrel járnak. Hiszen az a technológia jócskán minden előtt jár, még az itteni dolgok előtt is és arrafelé nem egy hasonlóan komoly műtétet végeztek már el. Így ez okot adhat neki a bizakodásra. Bár az is eléggé jó lehetőségnek tűnt, hogy hazaérve megállítják a szívét és amíg halott a lény lehet, hogy távozik. A fájdalom valóban enyhülni kezdett, hogy már nem piszkálta a lényt és nem ártott neki senki.
Eközben Ramirez nekiállt annak, hogy birkózzon a rámászó megszállt emberrel. Könnyűszerrel mart bele a kezekbe, amik őt karmolták. Az ember felüvöltött a fájdalomtól és elengedte a fiút, aki ezt ki is használta és azonnal hátravetette magát, hogy a földre szorítsa a másikat. Mindezt remekül tudta kivitelezni és a támadója került alulra ő pedig rá. Sikerült úgy megérkezniük, hogy a másik beverte a fejét és eszméletlenül maradt a földön, nem mozdult tovább. Andrew arca, nyaka és szemei pedig nem szenvedtek el semmilyen sérülést.
Eközben Szeráf odaröppent Pókhoz, hogy felemelje a levegőbe, hogy ezáltal is megvédje, azok, akikhez beszélt pedig remegve álltak fel a földről, láthatóan ők sem akartak ott maradni és megvárni azt, hogy ideérjenek, akik közeledtek. Ahogyan azok jöttek és közelebb értek már hallani lehetett, hogy páncéljuk zörög, ebből következett az, hogy a kree páncélosok lehettek.
Amint beléptek valóban tüzelésre emelték a fegyvereiket, de ekkor villanás töltötte be a helységet és a hármas, illetve az emberek egy világosabb helyen találták magukat. Egy másik csarnokban, itt kintről jöttek be a fények, az ablakok kintre nyíltak, itt már voltak gépek is, konzolok, valószínűleg sikerült beüzemelni valahogy a platformot és az hozta fel őket. Az ablakok alatt egy trónszék, amiről a korábban látott Szehmet emelkedett fel.
- Ah tehát csak megérkeztetek – hangja morgó és fenyegető, mint egy állatnak.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Vas. 01 Dec. 2013, 21:50

Sikerül letépnem a kezet az arcomról, mielőtt még kárt tenne valamelyik fontosabb szervemben, nem akartam ennyire durva lenni, de nem kockáztathattam egy súlyosabb sérülést, bele kellett vágnom a kezébe. Ezután hátra vetem magam és ennek erejétől a hátamon lévő fertőzött fiatal elveszti az eszméletét. Felállok és végignézek rajta, jobb lett volna, ha nem kellett volna bántanom, de ezen már nem tudok változtatni. Eközben Szeráf felveszi Pókot és megpróbál távozni még az őrök érkezése előtt. Már én is hallom a légiósok páncéljának hangját, ahogy közelednek, ez a Vadföldön végrehajtott akciók emlékét idézi fel bennem. Felgyorsítva futnék tovább beljebb a folyosókon, még az őrség érkezése előtt, de hirtelen máshol találom magam.
A teleportálás után az első dolgom, hogy leellenőrzöm magam, hogy van-e rajtam sérülés, majd a felszerelésem meglétét ellenőrzöm, ezután körülnézek és végigmérem a környezetet. Meglátom Szehmetet, Heka anyját, nem tudom ki lehet ő ezen a világon, valószínűleg ugyanúgy valamilyen egyiptomi istenség. Egyelőre nem teszek védekező lépéseket, ha nem ér támadás, csak a fenyegető állatias hangot hallom. Fegyvereimet elrakom és tisztelettudó hangon szólok hozzá.
- Ezek szerint számítottál az érkezésünkre. Mit tervezel velünk hát?
Egyelőre csak várom a választ és figyelem a többieket.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 02 Dec. 2013, 15:52

Ahogy Szeráf sejtette, a Párduc tette a dolgát és leszerelte a támadóját. Szomorúan kellett belátnia, hogy egy ellenálló, aki ráadásul nem is mutáns, jobb Póknál. A hatkarú közben lecsillapodott, már nem visítozott. A szárnyas mutánsnak sikerült felkapnia és a remegő lábó fertőzöttek is kezdték magukat összekapni. A kree harcosok már közeledtek és lőttek volna, de ekkor valami villaáns után a társaság egy másik helyen találta magát. Szeráf bosszankodott, mert a lőtámadást megúszták, azonban nem tudják, hol vannak, hogy kerültek ide és hova lehet innen menni. Körülnézett a teremben ajtókat, ablakokat vagy műszaki berendezéseket keresve.
Ablakokat látott is és ezek a kinti világra nyíltak. A konzolokat meglátva első gondolata az volt, hogy innen indította be valaki a platformot. A dörgő hang viszont nem ezt árulta el, hanem csak annyit, hogy feltételezte az érkezésüket, bár nem volt biztos benne. A macskafejű istenség hatalmat sugárzott. Ramirez megpróbált vele beszélni, kimondva a nyilvánvalót és feltéve azt a kérdést, ami mindenkit foglalkoztatott.
Szeráf elengedte Pókot és figyelte, az idegenekkel együtt. Ha újabb csáptámadás jönne, akkor kitér. Őröket sehol nem látott. Bíznak az istenükben. Bíznak abban, hogy senki nem tudja legyőzni. Ez nem túl jó hír... Egyelőre figyelte a párbeszédet, de ha Szehmet próbálkozott valamivel, igyekezett az elől is kitérni. Ilyen élete volt, amióta felgyújtotta azt a lányt. Támadott és menekült...

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Csüt. 05 Dec. 2013, 02:45

Ahogyan a szívleállításos megoldáson gondolkodok felötlik bennem, hogy Apokalipszisék technológiája igencsak jó megoldást nyújthat a betolakodóval szemben, ami azt illeti talán a legjobbat, mindenképpen jobb mint egy kis ideig halottnak lenni, persze a célok érdekében mindig áldozatot kell hozni és ha ennek ez lenne, nos, vállalnám, de amíg elkerülhető addig miért ne? Talán megtarthatom a halott lényt mint kísérletezni valót, s valamilyen szinten ezért is vonzott magához Apokalipszis brancsa, a fejlettségből adódó kutatási lehetőségek. Egyszer... Egyszer megértem majd pontosan, hogy miként működnek azok a szerkezetek, hogy honnan nyerik és milyen energiát. Azzal a tudással oly szerkezeteket hozhatnék létre melyet korábban még nem látott a világ! Persze sok dologgal elérhető ugyan ez, sokkal egyszerűbb dolgokkal, de ha gondolkodunk akkor gondolkodjunk nagyban és használjuk ki a lehetőségeket, ha csupán egy kis szeletet, egy szerkezetet magammal tudok vinni és eleget kísérletezek rajta egy dimenzión kívüli térben elhelyezkedő laborban, akkor abból kiindulva létrehozhatom a magam kis paradicsomát, tehát ez is felírva a listára, egyenesen a kihalt dimenzió felkutatása utánra és annak az élettel való megtöltése elé, ami egyszerűbb lesz mint az ember gondolná, bár helyzetfüggő, általában elég az élet alapjait elültetni de ne rohanjunk ennyire előre, bár mindenképpen jó azon gondolkodni, hogy megalkotok magamnak egy gondtalan tudományos paradicsomot, melyet megtölthetek mindennel melyet tanultam s a tudás tárházává tehetem egyszer talán, mert a tudomány mindenek előtt... De most foglalkozzunk végre a jelenlegi dolgokkal az elmélkedés és elmélet gyártások helyett. A fájdalom valóban múlik, bár én továbbra is próbálom piszkálni a lényt, mint mondtam, csupán nem agresszívan, kíváncsi vagyok az érintésére. Végül pedig Szeráf segít fel a földről, vagyis inkább emel fel, ami meglep a részéről, a közeledő őröktől jobban számítottam volna hasonlóra, hirtelen pozitív csalódás de különösebben nem tudom hova tenni, ahogyan a meglepettségtől a semmiből megjelenő fényt sem, legalább is miután szét nem nézek.
~ Teleport. ~ Egyszerű megállapítás, világos mint a nap, csupán csak megerősítés, plusz egy állatiasan morgó női hang, pontosabban azé a nőé akit már láttunk korábban, nekem pedig tömérdek kérdésem lenne hozzá azt leszámítva, amit Andrew feltett, de mivel a mutogatást úgysem érti így azokat kénytelen vagyok megtartani magamnak.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Csüt. 05 Dec. 2013, 09:11

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

A felérkezés után Andrew nem észlelt és érzékelt magán semmilyen sérülést és a ruhája sem szakadt el semennyire. Enyhe fájdalmat érzett csak az arcán ott, ahol a támadója belekapott az arcába, de még ez sem vérzett, csupán zúzódásszerű sérülésnek volt mondható.
Mindenki figyelt Szehmetre, hogy mit is fog válaszolni, a nő tett néhány lépést a trió felé. Eezen idő alatt mindenki felmérhette tökéletesen a termet, Pók pedig néhány gépet fel is ismert annak ellenére, hogy még nem igen látott hasonlót sem. Egy távolabbit Szehmet trónja felé, aminek a feladata monitorozás volt, illetve védelmi rendszerek ellátása. Egy másikat pedig a terem másik végében, ez volt közelebb hozzájuk is, az létfenntartó készülék volt.
Ahogyan Szehmet megállt az ujjai végéből karmok pattantak ki, ahogyan a vörös szemeivel a fiatalokra nézett ragadozómosolyra húzta ajkait, a tűhegyes fogak megjelentek a szájában és már vetette is magát rá a társaságra.
Hihetetlen gyorsan mozgott, mintha valóban nagymacska lenne, Andrew-nak nem okozott gondot a gyorsasága miatt meg növekedett reflexeivel kitérni előle, és meglepő módon Szeráf tapasztalta még, hogy nyomon tudta követni a nő mozgását és könnyedén kitérni előle, korábban ilyesmire nem volt képes ilyesmire. Szehmet megérkezett oda, ahol korábban a két fiú állt, Pók és a többi civil kissé távolabb. Az arcán mosoly jelent meg, ahogyan a kitérést nyugtázta, láthatóan tetszett neki, hogy a páros kihívás lehet. Kettejük közül Szeráfot vélte gyengébbnek és lassabbnak, így Andrew felé nézett és az előzőnél is gyorsabban ugrott a fiú felé, a karmaival és kezeivel úgy csapva, hogy ne nagyon lehessen semmilyen irányba sem kitérni előle.

//Andrew mutáns, speedster, ezt tudja Szeráf is, révén Ramirez is Magneto embere volt, amíg nem ment végül a jófiúkkal.//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szomb. 07 Dec. 2013, 00:15

Szehmet nem válaszol a kérdésre, csak mint egy igazi ragadozó nagymacska, pont olyan módon amire vöröslő szemeivel és megjelenésével indokot ad, lassan előre lép és felvillantja karmait. A következő pillanatban támad, de olyan nagy sebességgel, hogy csak emberfelettien gyors reflexeim segítségével tudok kitérni. Azonnal felé fordulok és pillanatok alatt mérem fel a helyzetet.
~ Nem akar mást csak személyesen végezni velünk az őrök helyett. Eddig is figyelnie kellett minket. Már csak azt kell tudnom miért? Miért személyesen, kell, hogy oka legyen.
A következő pillanatban ismét felém fordul és nekem támad. Látom, hogy ez elől nem fogok tudni kitérni, ezért nem is próbálok. Nem nyúlok a fegyvereimért, az túl lassú lenne, helyette én is karmaim pattintom elő, amilyen gyorsan csak tudom. Megállok egy helyben és egyik lábam még gyorsan, magamat teljes sebességre gyorsítva előre teszem, majd jobb kezem, egyenes alkarral magam mellé húzom, vízszintes helyzetben. Ujjaimat kiegyenesítem és a karmokat ahogy csak tudom egy vonalba rendezem, egy szinte élő pengeként, másik kezem karmaim, pedig széthúzom. Megvárom amíg közel ér, majd megpróbálom jobb kezemet egy nagyon gyors, határozott mozdulattal egyszerűen átlökni a mellkasán, törzsén, ahol biztosan eltalálom. Nem számítok arra, hogy erősebb lehetek nála, ezért csak gyorsaságomra támaszkodom. Másik kezemmel védekezek, agresszíven, ha van rá időm és nem csap le Szehmet előbb. Azt a karmos kezét, amely láthatólag légfontosságú részt tépne ki belőlem megcélzom és próbálok belenyúlni a kezébe saját karmaimmal, majd belemarni és tépni, ha sikerül valószínűleg ő is ezt teszi. Mivel figyel a gyorsaságra, egyelőre más lehetőséggel nem számolok, megpróbálom megsebezni mielőtt ő tehetné, vagy komolyabb támadást bevinni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 09 Dec. 2013, 17:36

Szeráf látott a szobában gépeket is és ezek voltak a legérdekesebbek. Sajnos nem tudta, melyik mire szolgál. Az istenség feljük indult, majd megállt. Nem mondott semmit, csak olyasmi alakot öltött, mint a többi itt lévő ember. Szeráfnak egy pillanatra átfutott az agyán, hogy mekkora erejük lehet ezeknek a csáposoknak, ha az itteni Szehmetet is megfertőzték.
Nem volt sok idő gondolkodni, mert a macskafejű támadásba lendült. Szeráf egész jól ki tudott térni előle. Őt magát is meglepte a gyorsaság, de ezt betudta a szimbionta jelenlétének. Erősebb és gyorsabb lett tőle, már csak azt kellene megtanulni, hogy küszöbölje ki a mellékhatásokat. Szehmet az ellenállót szemelte ki, úgyhogy Szeráfnak most volt ideje mással foglalkozni. Megpróbált a gépekhez repülni, de ha közben az istenség őt támadta, akkor igyekezett gyorsan kitérni előle. Azon gondolkodott, hogy miért nincs itt irányító személyzet? Mi az, amit maga az isten akar irányítani? Lehet, hogy Szehmet ezen a világon műszaki zseni és a saját kezében akarja tartani a dolgokat. Egy biztos volt: ha egy gép az isten tróntermében van, az nagyon fontos és nagy kárt lehet okozni, ha tönkreteszik. A szárnyas mutáns most használta a tűzgyújtó képességét. A gépektől még messzebb maradt és úgy nézett azokra, a tekintetével lángra lobbantva őket. Tudta, hogy ezzel az istent is magára fogja haragítani, ezért a következő mozdulattal már megpróbált Szehmetre lőni a pisztollyal, amit kapott. Szívtájékra vagy a gerincre próbált célozni, attól függően, hogy hogy helyezkedett a lény. Attól nem tartott, hogy valamelyik társát vagy az emberek egyikét találja el. Egyedül Pókért lenne kár, de arra is megvan az oka, hogy ezt így gondolja. Ahogy ránézett az istenre, őt is megpróbálta felgyújtani.

/ Sorry, szuperhumánra emlékeztem. /

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.