Trapezohedron (Föld)

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Kedd 10 Dec. 2013, 23:37

Pár másodperces csend, ahogyan mindenki vár a nőszemély reakciójára, de az támad, igazából olyan gyorsan hogy jómagam nem is látom, nem úgy mint azt a pár létfontosságú gépezetet ami még helyet foglal velünk a teremben, vagy legalább is amiket fel tudok ismerni attól függetlenül, hogy még nem láttam hasonlót korábban. Megérte annyit foglalkozni a gépekkel, a későbbiekben pedig ez a tudás még több hasznot fog hozni, ha jól játszom ki a lapjaimat, és jól fogom, mindenképpen. Most viszont, kihasználván hogy kívül estem a támadáson, amit valószínűleg nem lettem volna képes elkerülni semmilyen formában, na meg persze hogy nem velem foglalkozik, hanem inkább állat módjára a kihívást keresi... Valószínűleg unatkozott az elmúlt időben, végül is nem csodálom, így első ránézésre nem néz ki többnek mint egy génkezelt állat akinek senki sem mer ellentmondani, valamilyen szinten érthető hogy unalomból kihívást keres, noha nem biztos hogy erre ez a legjobb módszer. Mindenesetre is mondhatni sunyi módon indulok meg a trón felé, közben pedig két szemem a színes génállománnyal rendelkező nőstényen tartom... Ha szerezhetnék belőle egy darabot... De nehezebb lenne mint Víziót rávenni, valószínűleg, pedig abba a gépbe sem szorult sok logika, na de nem számít, egyenlőre nem, a terv már számára is kész van, én pedig igyekszem elérni a védelmi rendszerek kezelőfelületét, mivel kétlem, hogy a létfenntartó készüléken keresztül le tudnám kapcsolni a burkot amely távol tartja a mi kis androidunkat, persze oké, hiába figyelek, valószínűleg képtelen lennék elkerülni egy támadást, de azért ha úgy adódna azért inkább megpróbálom, azonban ha elérem a kiszemelt gépezetet akkor valószínűleg azt is képes leszek rajta felismerni, hogy miket nyomkodjak ahhoz, hogy leállítsak rajta igazából mindent. A létfenntartó rendszerek is hozhatnának gyümölcsöt, úgymond, noha nem tudnánk azon keresztül hozzáférni egy jelen helyzetben eléggé szükségesnek tűnő kísérleti alanyhoz... Szövetségeshez... Maradjunk a kísérleti alanynál, plusz magunknak is ugyan annyi, sőt, több hátrányt teremtenénk vele, legalább is a logika ezt diktálja, az más kérdés,hogy éppen meghalni nem fogunk, az megint más kérdés, hogy ez a látottak alapján jónak fogható-e fel. Ehhez mérlegelni kéne, de fontosabb dolgom is van éppen.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Szer. 11 Dec. 2013, 12:32

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Andrew jól gondolta, ő volt a gyengébb kettejük közül, ezt már Szehmet mozgásából is könnyedén ki tudta szúrni, hiszen a nő az erejére is támaszkodott a támadások alatt, szerencsére mindezt Andrew tudta azzal kompenzálni, hogy ő volt a gyorsabb kettejük közül. A nő valóban olyan mozdulatot tett, hogy a fiú valamelyik szervét sértse, vagy kitépje, amivel egyébként halált okozna, így Andrew a karmával kpaott bele a kézbe, a nő felsszisszent, majd a következő pillanatban Andrew másik keze a gyorsaságot kihasználva a nő mellkasában landolt. Szehmet felnyögött a szájából vér csorgott ki néhány pillanatra, majd mégjobban felhördült. A szabad kezével megragadta a fiú kezét és kitépte magából. Ebbe itt nem halhatott bele a világ miatt, de a sérülés máris kezdett összeforrni, legalább olyan szintű regenerációval rendelkezett, mint amit Andrew korábban csak Lorna-nál látott.
Ebben a néhány pillanatban így minden lelassult, Szehmet még tartotta csuklónál Andrew kezét, de most nem a kezével támadott, hanem az egyik karmos lábával készült rúgni és karmolni a fiú belső combja felé, ahol az ottani artéria volt, hogy ott tépje fel a másik lábán a bőrt és húst.
Szeráf nekilátott annak, hogy felgyújtsa a gépeket, amiknél ezzel nem járt sikerrel. A lángjai pillanatokra gyulladtak csak fel, aztán valami itt a helységben már el is nyelte és a terminálokon észlelni lehetett, hogy meg növekedett az energia bevitel. Eközben Pók is megérkezett ide és valóban megtalálta a gépeken azt, amit keresett, de mivel nem értette a hieroglifák jeleit, így vakon kellett kikapcsolnia azt, amit kikapcsolt a létfenntartásnál. Ebben a pillanatban remegett meg a helység és mielőtt Szeráf felgyújthatta volna Szehmetet egy villámokból álló alak lépett ki a páros elé a semmiből.


//Semmi gond, előfordul. Smile//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Szer. 11 Dec. 2013, 16:31

Vakon ugyan, de végül úgy alakul, hogy van időm lekapcsolni a létfenntartó rendszereket is és a biztonsági rendszert is, az már más kérdés, hogy nem igazán az történik mint amire számítottam, egy falakon át érkező gép helyett a semmiből egy villámokból álló, rendkívül érdekes potenciális tesztalany jelenik meg szinte a semmiből. Magam is felvonom a megérkezésére az egyik szemöldökömet meglepettségem kifejezésének jeléül, de ez nem tart sokáig. Végig nézek a termen pár pillanat erejéig, hátha találok még valamit amit felismerek és esetleg bütykölhetem, bár erősen kétlem, ha már ez eddig nem történt meg, azonban a harcba kétlem, hogy be tudnék csatlakozni, így pedig lehetséges, hogy ennyivel letudtam mindent amit tenni tudtam jelen helyzetben, ami kissé talán kellemetlen, de nem annyira kellemetlen mintsem az, hogy itt van ez a sok potenciális kísérletezni való, s nem tudok szerezni egy normális darabot szinte semmiből. Szinte, amit megszerzek az is engem használna valamiféle keltetőnek és szó szerint lóg az ember nyakán, de most nem számít. Amennyiben tényleg nincs semmi amit csinálni tudnék a figyelésen kívül, óvatosan a kék alak felé veszem az irányt, lehetőleg úgy hogy a látószögén kívül essek és nem sietem el, a közelében valószínűleg olyan szintű energiák uralkodnak amelyek alap esetben halálosak lennének, természetesen itt nem lehet meghalni, de ettől függetlenül nem szeretném hogy folyamatos áramütés alatt legyek, így ha igaz a feltételezésem és a közelébe érve úgy érzékelem, hogy túl sok lesz, akkor azon a ponton megállva tartom a távolságot. Persze benne van a pakliban, hogy a feltételezéseim hibásak, mivel egy ismeretlen realitás élőlényéről van szó, lehetséges hogy érintés lenne csak veszélyes, de csak a test koncentrált elektromos energia, körülötte talán semmi sincs, de azért jobb óvatosnak lenni, hiszen bármi ami képes gondolkodni veszélyesebb tud lenni mint egy ösztönből cselekvő lény, amíg nincs valami amivel lehallgathatóak a gondolatok, erre szerencsére több módszer is van már, de itt nincs és lehetséges hogy agresszív lesz, erre fel vagyok készülve és továbbra is marad hogy ugrással próbálok valahogy eltérni, ha szükséges, bár a villám... Nem halad fénysebességgel mert tömege van, de eléggé gyors lenne ahhoz hogy valószínűleg ne tudjak eltérni előle... De hajt a tudósi kíváncsiságom, örülnék, ha meg tudnám legalább ránézésre alaposabban vizsgálni a lényt, én pedig kész vagyok áldozatokat hozni szinte bármikor.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szer. 11 Dec. 2013, 22:08

Jól mértem fel a helyzetet, Szehmet az erősebb nálam, de én vagyok a gyorsabb és ezt ki is használom. Időben indítom az ellentámadást és így nem tud súlyos csapást mérni rám, de az én alkarom egészen a mellkasába fúródik. Eddig nem gondoltam bele, de a sikeres támadás pillanatában hasít belém a felismerés, hogy itt nincsenek halálos sebek, nem fogom tudni legyőzni, csak sebesüléseket okozni neki, ellenben ő ha halálosan megsebez, nem térhetek most vissza a saját világomban. Szehmet kitépi a karom magából és a sebe eltűnik, a regenerációja még tovább csökkenti az esélyeim. Eddig a pillanatig Szehmet gyorsasága miatt ösztönösen, reflex szerűen cselekedtem, most van időm átgondolni a következő lépésemet.
~ A lehető legtöbb időt kell nyernem a többieknek, hogy tudjanak tenni ellene valamit. A legjobb lenne, ha az egyikük közvetlenül segítene, a másikuk addig deaktiválná a védelmi rendszert, de ezt nincs lehetőségem odakiáltani, addig védtelen lennék. Meg kell próbálnom addig kitérni, védekezni, amíg csak lehet nagyobb veszteségek nélkül.
Meglátom a lábam ellen indított rúgást, talán még időben. Nem próbálok meg azonnal hátrébb lépni vagy kitérni, hogy ne veszítsek sok időt. Megpróbálom a célba vett lábam felhúzni elég magasra, miközben a csuklómnál fogva, amit ő fog, megpróbálom elrántani oldalra és így stabilizálni magam. Ezzel indítok, majd igyekszem sípcsonton, a karmos lába felett nagy erőből megrúgni, mielőtt túl közel érne, eközben félre rántani és a földre lökni őt, hogy így kerüljem ki a támadását. Más esetben, ha ezt nem tudom megtenni, akkor egyszerűen teljes testtel próbálok alá csúszni, kissé hátra lendülve, hogy ne tudjon a mozdulat közben fontos ponton megrúgni, mert már alatta legyek, ezzel próbálok kitérni. A fogásból nem próbálok meg szabadulni, inkább magammal rántom, mind két esetben. Ha mégis megsérülök, akkor mind a két kezemmel a lábához kapok és megpróbálom kitépni magamból és amennyire csak tudom megroncsolni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 13 Dec. 2013, 01:58

Mindenki tette, amiről úgy gondolta, hogy az ő feladata. A Párduc harcolt a hasonló, de mindenben nagyjából felette álló istenséggel, a tudós a gépekhez ment, Szeráf pedig pusztítani próbált. Ramirez nem állt túl jól, merrt Szehmet elkapta. Szeráfnak nem sikerült nagy bajt okozni, mert a lángok hamar kialudtak. Szerencséjére most nem blokkolt le, a szimbionta nem tört elő átvéve az uralmat. A gépek közben jelezték, hogy megnőtt az energiabevitel. A szárnyas mutáns ennek egyáltalán nem örült. Pók viszont többre jutott, valamit sikerült elkapcsolni a szerkezeteken. Valószínűleg nem ezt az eredményt várták. Egy energiából állónak látszó lény lépett eléjük. Mintha villámokból lett volna. Szeráf arra gondolt, hogy az ő lángjait építette be magába ez a valami.
Csinálta a szokásos dolgot, amit ilyenkor kell. Ha a lény őt támadta, akkor igyekezett kitérni előle. A pisztolyával viszont nem a villámalakot, hanem a gépeket akarta lőni. Arra gondolt, hogy talán azzal jut valamire. Pusztítás, ez volt az ő asztala és amúgy is a védelmi rendszer kiiktatása lenne az első feladat. A robotok majd elbánnak ezekkel, ha sikerül bejutniuk. Addig viszont ki kéne húzni élve.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Pént. 13 Dec. 2013, 11:38

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Szeráf némileg odébb libbent és a fegyverét vette elő, hogy a gépeket kezdje vele lőni. Ez máris sokkalta hatásosabbnak tűnt és bizonyult, mert ennek a tűzzel ellentétben eredménye is volt. A gép, amit megcélzott már nem bírta mindezt és egy hatalmas robbanással semmisült meg, aminek köszönhetően minden világosság kialudt a helységben. A villámló lény pedig szerencsére nem foglalkozott vele, azt Pók kötötte le.
Pók mivel eddig is szemben volt a lénnyel és mivel Szeráf gyorsabban indult a lény nem vele törődött, hanem Pókkal. Tett a lény felé néhány lépést, de mire Pók kitérhetett volna a támadás elől hirtelen egy ketrecben találta magát, a lény egy elektromos gömbszerűségbe zárta be, és az elektromos fal pedig kezdett egyre jobban összemenni mialatt az entitás a kezeiből villámokat kezdett szórni Szeráf felé, a fiú hátába.

A harc közben Andrew-nak is az tűnt fel, hogy hirtelen sötét lett több lövés után, amennyire látható volt, Szehmetnek is feltűnt, de a nőnek esze ágában sem volt a harcot feladni a fiúval. Andrew veszélyes mutatványa nagyjából sikerült, a combját ugyan elkerülte a karmolás, de a felhúzott láb miatt a térdet karmolta végig a nő, de nem állt meg benne a karom, hanem szabad maradt a fiú lába. Fájdalmas seb volt, de szerencsére nem túl mély. Igaz a térdkalács még így is látszott a vérzés mögött. Azonban sikeres volt a félrerántás a kézzel, Andrew ugyan visszanyerte az egyensúlyát, de ezzel Szehmet vesztett el és kezdett el dőlni, a szabad kezével kapott Andrew után és az oldalába sikerült bele is kapaszkodnia, a karmok a fiú derekába álltak bele és magával rántotta a földre. Aminek hála Szehmet került alulra, a hátán feküdt a földön, rajta pedig Andrew és a fiú hátát éppen a nő egyik karmos keze tartotta.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 13 Dec. 2013, 13:16

A pisztolyos megoldás már bevált. Szeráf nem tudta ugyan, hogy mit lőtt szét pontosan, de annyit elért, hogy a teremben kiment a világítás. Ha nagy szerencséje van, akkor ez volt a védelmi rendszer központja is. Ez majd kiderül.
A villámlény nem vele foglalkozott, hanem a hatkarúval és egy elektromos gömbbe zárta, ami elkezdett rászorulni. A szárnyas ezzel önmagában nem tudott mit kezdeni. Mikor viszont őt támadta a lény, akkor muszáj volt reagálni.
~Megpróbáljuk tudtán kívül bevonni a munkába - gondolta magában Szeráf.
Ahogy igyekezett kitérni a villámok elől, vetett egy pillantást Szehmetre és megpróbálta felgyújtani az istent a tekintetével. A kitérést pedig megpróbálta a másik gép felé haladva véghezvinni. Ha már ott volt előtte, akkor odakiabált a villámlénynek, hogy provokálja:
- Szehmet eggyel küzd, de mindjárt támad a másik három is. Szarul áll az istened, de te csak támadj nyugodtan engem!
Remélte, hogy az emberek érteni fogják, mit akar és nem csak állnak ott, hanem megpróbálnak valmait tenni. Ha gyengék is, lefoglalhatják az istent és Ramirez végezhet vele. Ha Szeráf ezzel az itt igencsak tiszteletlenségnek vagy akár felségsértésnek, istenkáromlásnak számító szóllással eléri, hogy a sötétségben egy kis fényt adó lény a Párduc ellen forduljon és őt magát egyelőre békén hagyja, akkor a szárnyas megpróbálja kilőni a másik gépet is. Ha a lény felbőszül és még mindig őt támadja villámokkal, akkor pedig igyekszik úgy elmanőverezni, hogy a mellément villám süsse ki a gépet, ha lehet. Közben szétnéz, hogy lát-e valahol folyadékot pohárban vagy bármi hasonlóban. A következő lépésként ugyanis azt tervezi, hogy ha sikerül, hozzávágja az áramlényhez, hátha sikerül rövidre zárni. Ezzel talán Pók börtöne is megszűnne.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Szomb. 14 Dec. 2013, 15:50

Elindulok a lény felé hogy megvizsgálhassam, de ahogyan sejtettem, nem ennyire egyszerű a dolog, úgy tűnik hogy kölcsönösen jómagam is felkeltettem a figyelmét, valószínűleg a közeledés miatt, s emeli a karját, ami egy ilyen lénytől várhatóan nem sok jót jelent, legalább is nemvalószínű, így megpróbálnék kitérni, azonban hogy ismételhessek egy ugyan ezen mondatban megejtett megfogalmazást, ahogyan sejtettem, túlzottan lassú vagyok ahhoz, hogy eltérjek a támadása útjából, igaz nem egészen azzal a hatással jár mint amit feltételeztem. Mielőtt megmozdulhatnék egy elektromos gömbben, egy börtönben találom magam mely egyre inkább szűkül, ha telibe talál egy villám az jelen helyzetben talán kellemesebb lett volna, igazából nagyon esélyes hogy a kezemben lévő fegyverek, a két pisztoly felrobbantak volna és talán csak a két kézfejemet veszítem el, így viszont ha becsomagolódok akkor kétséges, hogy a hazautat túlélném. Ettől függetlenül egy percig sem aggódok, továbbra is van nálam egy meglehetősen hosszú szúró-vágó fegyver, amely átmeneti megoldást jelenthet a problémára, egyszerűen letámasztom a tompa végét a földnek nagyjából a gömb közepében, az élét pedig igyekszem pontosan felfelé beállítani. Innentől jön a nehezebb része, a börtön zsugorodásának megfelelően kell kiszámolnom, hogy mikorra érheti el pontosan a penge élét, hogy azt időben ereszthessem el mielőtt az áram azon keresztül megcsapna, amennyiben a zsugorodás gyors nem lesz nehéz, mivel a fegyvernek nem sok ideje lesz kimozdulni, azonban ha lassú akkor nagyobb fokú összpontosításra lesz szükség, amit természetesen meg is adok eme célnak, hiszen mindenképpen folytatni kéne a kutatásaimat. Amennyiben ez megvan még megkísérlek hálót lőni az egyik karomból a villám alak felé, igazából csak arra vagyok kíváncsi, hogy az átmegy-e a gömb falán, vagy megakad inkább rajta.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szomb. 14 Dec. 2013, 17:28

Annyit érzékelek csak abból, amit a többiek tesznek, hogy egyik pillanatban elmennek a fények, közvetlenül lövések után, de mást egyelőre nem tudok kivenni. Minden figyelmemet leköti a közelharc, nem találkoztam még hozzám hasonló gyorsaságú ellenféllel, aki ennyivel erősebb nálam. A lábam még időben húzom fel, így a térdem találja fel, a vágás után fájdalmasan ordítok fel, majd elrántom a földre Szehmetet. Időközben az oldalamba kapaszkodik, és engem is a földre ránt. Ahogy leérkezünk egyelőre én vagyok felül és ez előny lehet a sérült térdem miatt, hogy itt küzdhetek meg fele, nagyjából egyenlő esélyekkel.
Megpróbálom a lehető leggyorsabban egyik kezemmel az ő támadó karját a könyök hajlatnál szétvágni és ellökni, mielőtt még végighasítaná a hátam. Mivel a komolyabb sérülések sem akadályozzák igazán a harcban, ezért megpróbálom harcképtelenné tenni mielőtt széttépne. Másik kezemmel elsősorban az arcát támadom, megpróbálom megragadni és két ujjammal, a karmokkal kikaparni a két szemét, vagy legalább az egyik és az arca többi részét is megsebezni. Számítok arra, hogy időközben belém harap vagy a másik kezével támad, de akkor sem állok meg, hanem folytatom tovább, hogy lehetőleg minél előbb sérülést okozzak neki. A még teljesen ép térdemmel megpróbálok ránehezedni és olyan helyzetet felvenni, hogyha egyszerűen el akar hajítani vagy megfordítani és lenyomni a földre, akkor belé kapaszkodhassak és még egyszer elránthassam. Ismét a gyorsaságomra próbálok hagyatkozni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Vas. 15 Dec. 2013, 10:29

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Az emberek civilek voltak, azok közül ketten mozdulni sem tudtak a harmadik, akit Andrew megsebzett és a fekete hajú nő pedig a látottak után el is ájultak. Lehet, hogy itt nem tudtak meghalni, de ettől függetlenül civilek maradtak és nem mertek mozdulni sem. Csak annyira, hogy fedezékbe húzódjanak, de semmi több segítséget nem lehetett tőlük várni. Szeráf próbálta volna Szehmetet felgyújtani, de nem igen volt olyan szög, hogy ezt megtehette volna. Ha megteszi a nő vagy a hátára fekszik és eloltja azt, vagy pedig Andrew-t is vele gyújtja a társának pedig Szehmettel ellentétben nem volt regenerációja. A villám elől ki tudott térni, úgy is, hogy az valamelyik gépbe csapódjon, de az nem gyulladt fel ettől, nem robbant, hanem csak elnyelte és működött tovább. Szeráf amíg a pohár keresésével volt elfoglalva, egyébként nem volt semmi ilyesmi idefent pontosan az orra előtt egy másik villámokkal teli lény jelent meg alig fél méterre tőle és a lény kinyúlt a karjaival, hogy megragadja őt.

Pók szerencsére gyorsan számolt és a börtön zsugorodott, a penge pedig hozzáért a talajhoz. Ő maga is kapott jó adag elektromosságot, a talaj csak félvezető volt, így nem tudott minden áramot elvezetni. Az áram őt is megrázta, valószínűleg nem csak mezei elektromosság volt, hanem több annál. A fájdalom az egész testét végigjárta és Pók füstölögve terült el a földön. Ugyan túlélte – igaz itt más opció nem is játszott – és nem szenvedett életveszélyes sérülést, súlyosakat így is, minden izma görcsölt, levegőt venni is nehéz volt – amiatt lőni sem képes –, de legalább a tudatot nem érezte már a fejében, az áram hatására. A lény pedig most a szinte védtelen és mozdulni alig képes Pókot próbálta megfogni, ahogyan lenyúlt érte.

Andrew Szehmet karjához kapott, aki valamiért mégsem tépte szét még a hátát, pedig megtehette volna már. Felszisszent, ahogyan a karmos kéz végighasította a könyökét. Valami nem stimmelt és ahogyan támadott volna a nő arcára, akkor érezte meg ő is. Még nem érzett ilyet korábban, eddig fel sem tűnt neki, de a közelség miatt igen, megérezte a nő auráját. Furcsa érzés volt, ugyanolyan, mint amikor a jövőben Bastettel, a macskaistennővel találkozott és az kiválasztotta őt arra, hogy a nevében védje meg Wakandát és az embereket. Most ugyanez az érzés volt ez, nem az ellenséget látta Szehmetben és a nő vörös szemeiben felismerte, hogy a nő sem annak látja Andrew-t és nem is prédának, vagy áldozatnak. Hanem valami másnak látták mind a ketten egymást, ami ebben a helyzetben talán ugyanolyan ijesztő volt. Mielőtt Andrew kezei lecsaphattak volna a nő arcára, azaz erejére hagyatkozva csapta félre azokat, majd a keze a másik nyakára került és rántotta le magához és csókolta meg a fiút.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Vas. 15 Dec. 2013, 15:02

Gyors vagyok, de nem eléggé, Szehmet gyakorlatilag karmaival leszakíthatná a hátam, mire én meg tudom sebezni a karját. Nem értem, hogy miért nem tette és ez egy pillanatra kizökkent. Ebben a pillanatban érzem meg azt a furcsa, misztikus érzést, amit a Nekropoliszban, Wakandában, amikor Bastet kiválasztott. Az auráját érzem, de ez a közelség miatt mégis más. Már nem tekintek rá ellenségként, bármennyire is furcsa ez ebben a helyzetben, és ő sem lát már annak, sajnos a következő támadásom már reflexszerű, így nem tudom megállítani. De Szehmet erejével egyszerűen félre csapja a kezem, mielőtt meg tudnám sebezni. Ezután az első gondolatom, hogy megpróbálok távolabb kerülni és nem támadok vagy védekezek, csak kivárok, de ismét mielőtt cselekedhetnék megragad a nyakamnál fogva, lehúz és megcsókol. Hirtelen több zavart gondolat és átfut a tudatomon.
~ Ezt most miért tette? Az egyiptomi, túlvilági aura miatt... vagy az állatias vonások... esetleg mert nem adtam magam könnyen? Nem értem. De... nem most kellene... mert a harc miatt, vagyis...
Igazából az első pár másodperc után nem is tudok tisztán semmire gondolni, nem foglalkozok vele, hogy hol vagyok és mi van körülöttem. Eddig még nem igen kerültem soha hasonló helyzetbe, mert a magánéletemre soha nem fordítottam elég időt, de ösztönösen viszonzom a csókját. A sebeim még fájnak, de most ez sem zavar annyira, csak próbálok úgy mozdulni, hogy kényelmes legyen. Egyik kezemmel letépem magamról a felhajtott maszkot. Végül próbálok kitapintani Szehmet testén egy szabad felületet, hogy ott ezúttal már óvatosan végigsimíthassak rajta, többször is, karmaimmal csak annyira hozzáérve, hogy az tovább ingerelje. Addig én sem hagyom abba, amíg ő folytatni akarja, csak élvezem a helyzetet, amíg el nem tol magától, vagy hasonló, már ha megteszi. Még az időérzékem is teljesen elvesztem eközben.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Vas. 15 Dec. 2013, 16:06

Le tudom támasztani a fegyvert, s úgy tűnik hogy ez a része működik, hiszen - ha jól értettem - a börtön falain keresztül való összepasszírozás továbbá nem fenyeget, de amivel nem számoltam, hogy nem csak a falak lehetnek elektromosak, hanem maga a föld is alattam. Nem vagyok benne biztos, hogy eddig miért nem váltotta ki ezt a reakciót, talán a kezemben lévő fegyver szolgált úgy mint katalizátor. Meglehetősen kellemetlen ahogyan megráz az áram és elterülök a földön, az más kérdés, hogy nem egészen olyan áram ez mint a mi általunk ismert, valószínűleg azért nem mert a lény képes lehet annak viselkedését megváltoztatni hogy elüssön a természetestől, sokat magyarázhat. A probléma legnagyobb része a légzés maga, mivel a levegővétel is nehézkes lett, a mozgás annyira nem lenne vészes, bár a körülményeket tekintve nem a legjobb hogy az a valami éppen próbálna megérinteni, ami mérlegelve a helyzetet nem biztos, hogy negatív lesz, hiszen ha tudja manipulálni az elektromossága természetét, akkor nem feltétlenül fog még jobban megrázni az áram, logikusan végiggondolva, ha az lenne a célja hogy ropogósra süssön akkor meg tudta volna csinálni máshogyan is, hiszen itt vagyok egy burokban, nem lett volna lehetőségem elszórt villámok elől kitérni, illetve ha a talaj is elektromos, bármikor növelhetné a " dózist ", tehát nem biztos hogy a legrosszabbtól kell tartanom a helyzetben, ettől függetlenül viszont nem kellemes tényező. Ami érdekes, hogy a másik tudatot nem érzem a fejemben, valószínűleg nem halt meg, csak kiütötte az elektromosság, idő kérdése valószínűleg hogy visszatérjen, de ez jelenleg nagyon nem érdekel.
- Kshhhuv... Essskhtss... - Mondom nagy nehezen még ki ezt a két szót, amit valószínűleg rajtam kívül senki sem ért, de most valami olyasmit tettem ami nagyon nem szokásom, káromkodtam. Próbálok azért mozogni még próbálok, valahogyan elmozogni a fogás elől ha lehetséges de mint ahogyan eddig szinte mindent, most is kétlem.
~ Minél hamarabb ki kell majd fejlesztenem valamit ami gyorsítja a reakcióidőmet. ~

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 16 Dec. 2013, 01:16

Szeráf feltételezett dolgokat, de azokból nem sok minden jött be. A civilek lehettek volna bátrak és harcolhattak volna a gyengeségük ellenére is. Valószínűleg többre becsülték az életüket, mint Szeráf az övéket és a testük sem engedelmeskedett, így végül elájultak. A szárnyast nem zaarta, ha Ramirezt is megpörköli, hiszen nem felejtette el a próbatételt sem, ami a belépője lenne Apokalipszis birodalmába. Ha meg tudta tenni, akkor bizony a tekintetével felgyújtotta Szehmetet és nem törődött azzal, hogy az ellenálló is kap a lángokból. Biztos harcolni fog még akkor is, ha felgyújtják és legalább leköti az istent. Bár most egy kicsit más dologgal kötötte le, amit a szárnyas nem tudott hova tenni.

A gép elnyelte a villámot vagy legalábbis nem kapcsolt ki tőle. Szeráf folyadékot sem talált, ráadásul még egy lény jött elő. Azt kezdte sejteni, hogy az energiatámadásra a gép még több ilyen lénnyel fog válaszolni, úgyhogy nem próbálkozott tovább sem tűzzel, sem azzal, hogy a masina előtt szambázik eltévedt villámokban bízva. Megpróbált felrepülni az érte nyúló villámalak elől és onnan próbálta a pisztolyával kilőni a gépet. Ha talált valami mozdíthatót is, akkor azt hozzávágta a készülékhez teljes erőből. Ha villámmal is támadná valamelyik lény, igyekszik azt elkerülni.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 16 Dec. 2013, 13:43

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Szeráf sikeresen megtudta tenni, amit akart, de a közeledő energialény miatt a végkifejletét nem látta a gyújtogatásnak. A levegőbe repült a villámok egy része a szárnya végét még elérték, amik fájdalmasak voltak, de nem okoztak súlyos sérülést, csak annyit, hogy megpörkölték a tollakat. A villámok gyorsabbak voltak, mint remélte volna. A levegőben néhány pillanat alatt körbetudott nézni a helységben. Sok mindent nem látott, részben sötét is volt bent és a nap besütő fénye, ami éppen lemenőben volt nem adott a sötétségbe túl sok világosságot. Ahogyan rálőtt a gépre hallani lehetett a szikrákat, hogy károkat okozott benne, majd nem villámok érkeztek, hanem az energialény csapódott neki Szeráfnak és felkente a plafonra. Így is rázott, de egyelőre nem vészesen, azonban az elektromosság most kezdett körülötte erősebben megjelenni és szikrázni, látszott, hogy támadni készül és valószínűleg célja odasütni a szárnyat a plafonra.

Mozogni nem igen ment Póknak, de a félregurulás még működő opció volt, és ezt meg is tudta tenni, csak a hátával érezte, hogy elektromos aktivitás volt ott, ahol korábban ő is feküdt. A forgás közben látta néhány pillanatig azt, ami Szeráffal történt és éppen igencsak kellemetlen helyzetben van odafent a plafonon, míg Andrew és Szehmet igencsak jól lefoglalják egymást minden tekintetben a harctérhez nem igazán illő jelenettel. Ezenfelül még látta a civileket, ahogyan azok egy nagyobb gép mögé próbáltak behúzódni, már amelyik még magánál volt, mert a négyből ketten elájultak. Mivel az entitás látta, hogy mit is tesz Pók, ezért a lábával belépett a gurulás útjába, a másikkal pedig úgy lépett, hogy visszafelé se lehessen gurulni. Így most, hogy pont a fiú felett állt egy emberi arc volt kivehető, amin beteges vigyor jelent meg és ismét kezdett mindent az elektromosság beteríteni.

Amíg a többiek élethalálharcot folytattak Szehmet és Andrew teljesen mással voltak elfoglalva. A nőn kevésbé volt sok dísz és ruha, mint a lenti szobrokon, a ruházata sokkalta inkább a klasszikus filmekből és ábrázolásokon látható Kleopátra ruhákhoz hasonlított, amit az a nő viselt. Azaz lényegében áttetsző nagyon vékony selyemhez hasonlító ruha. Így emiatt Andrew lényegében bárhol megtudta érinteni a nőt, ahol csak akarta, az pedig nem hagyta abba a csókot, csak akkor egy pillanatra, amikor mindkettejük ruhája lángra kapott Szeráf ténykedésének hála. A karmaival szakította le magáról a sajátját és most nyúlt karmokkal Andrew felé is, de nem a fiút bántotta vele, bár érezte a bőrén végigsikló karmot, de még csak vér sem serkent ki ettől, ellenben a feketepárduc ruha szétszakadt több helyen a nő pedig egy némileg ideges és sietős mozdulattal hajította oldalra, ahol még nem volt szétszakadva ott szakadás hangjával adta meg magát. A ruha pedig ekkor kapott teljesen lángra és égett el pillanatok alatt.
Most már Andrew-n is csak az öve volt rajta, meg az alsóneműje, Szehmet pedig oldalra fordult és döntötte magával a fiút is, hogy ő kerüljön felülre, ahogyan így nézett rá Andrew-ra egy morgás szakadt ki belőle, ami meglehetősen ismerős hangzású volt, a szemei a vörös helyett néhány pillanatra aranyszínűek lettek, pont mint Bastet-nek volt, a párducistennőnek. Ekkor csókolta meg a nő újra és itt már érezhette, hogy a sérülései sem fájnak annyira, mint korábban, igaz jelenleg valószínűleg ez volt az egyik utolsó, ami az eszébe jutott.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Hétf. 16 Dec. 2013, 15:59

Szehmet nagyon vékony, selyem szerű ruhát visel, így bárhol is érek hozzá, semmi nem zavar meg abban, hogy minden idomát végigtapinthassam. Bal kezemet végigvezetem az oldalán, a csípőjénél is egészen a combjáig amit kicsit feljebb húzok magam felé, jobb kezemmel a nyakánál és mellénél kényeztetem miközben nyelvemmel körülfonom az övét. Egészen belefeledkezem az egészbe, mintha csak ketten lennénk, de ebből a kellemes érzésből a tűz zökkent ki. Fájdalmasan felnyögök majd távolabb tolom magam, és összeszorítom a fogaim, valamitől meggyulladtam, de nem csak én. Szehmet gyorsan reagál, először a saját ruháit dobja le magáról, majd gyakorlatilag rólam tépi le a jelmezt, amit egyáltalán nem bánok. Még ösztönösen oldalra nézek és látom elégni a fekete ruhadarabot, ahogy ezt látom rögtön összeáll bennem a kép. Egy pillanatra még megkeresem szemmel Szeráfot.
~ Argh. Pedig látta, hogy éppen... de... Elfelejtettem, hogy ő nem a társam, hanem az ellenségeim. Tudnom kellett volna, hogy hátba fog támadni, amikor először lehetősége van rá, mégsem számítottam rá.
Főként saját magam miatt vagyok ideges, hogy nem számítottam erre, de ahogy végignézek még egyszer Szehmeten ez az érzés elszáll. Hagyom, hogy oldalra döntsön, majd ő kerüljön felülre, elmosolyodom, ahogy így is végigmérem. Mikor meghallom a morgást, utána pedig látom aranyszínűre váltani a szemeit már értem mi ez az egész, ő is Bastethez tartozik, ezért tetszünk egymásnak. Bár még mindig nem látom tisztán a helyzetet már nem vagyok zavart. Ismét letámad, aminek csak örülök. A lapockájától a gerince vonalán simítok végig a hátán, még inkább magamhoz fogva őt, majd ha leértem ráfogok a fenekére. Ezután a másik kezemet a hasán vezetem végig, majd kicsatolom a saját övemet és ki is lazítom azt. Ha ez megvan akkor mivel alul vagyok kitámasztom a lábaim, ezzel az ágyékomat Szehmetéhez nyomom, hogy érezzük egymást. Nem tudom meddig akar elmenni, de érzem, hogy képtelen vagyok ellenállni neki.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Hétf. 16 Dec. 2013, 16:09

A mozgás valóban nem megy, de a vésztartalékos gurulás lehetősége még nálam van, amivel élek is, de nem jutok vele messzire, ugyanis a lény hamar az utamat állja, ellenben több dolgot is fel tudok fedezni. Egyrészt hogy Szeráf sem áll sokkal jobban mint én, ha úgy folytatja ahogyan, akkor valószínűleg ő sem fog sokáig mozgásképes maradni, bár már most sem tűnik annak, ellenben... A lény a plafonon tartja, avagy fizikailag érinthetőek. Ez egy igencsak pozitív felfedezés, a másik pedig, hogy a valaha ellenséges, számomra jelenleg passzív Andrew igencsak... Érdekes módon foglalja el magát a másik állattal, viselkedésükből nem tűnnek többnek egyszerű állatoknál, lupinok, állati ösztönöknek engedve a harcmező közepén falják fel egymást, csupán más értelemben, igazából rájuk hagyom, az egyetlen dolog amit le tudok vonni ebből az, amit apám nagyon sokszor " hangoztatott " kézjeleken keresztül, hülyéknek áll a világ, valóban, de nem foglalkoztat, most valahogy ki kéne kerülni ebből a helyzetből, ehhez pedig az szolgálhat valamilyen alapot, hogy a lények elviekben sebezhetőnek tűnnek. Gyakorlatilag nem tudom, hogy fájdalmat okozhatok-e nekik, vagy ilyen módon elpusztíthatóak-e, mivel most a megjelent arc alapján a közeli szemléletre vételt ismét el kell halasztani, kár, bár így is eléggé közel van a lény, ez tény és való, de megkönnyíteni a dolgomat ha nem valami olyasmivel próbálkozna ami valószínűleg véglegesen károsítja a szervezetemet, mivel itt helyben nem valószínű, hogy meg fog ölni, figyelembe véve a körülményeket a létező legkisebb minimum, zéró az esélye erre, valószínűleg tudja, bár nem biztos, hogy különösebb értelemmel rendelkezik. Mindenesetre is, két pisztoly van nálam, mivel nem tudok mozogni, ezek az utolsó támaszaim mielőtt valószínűleg ropogósra sülök és velem együtt a karrierem, amit nem fogok oly egyszerűen adni. Nem tudok úgy mozdulni, hogy a lény lábai között átcsússzak, vagy ellökjem tőle a másik irányba, így lényegében minimális mozdulatokkal, szinte csak a két kézfejemet emelem amiben a fegyverek vannak, egyiket rá tartva, másikat a gépezet irányába ami mögött a civilek bújnak, s a kettővel egyszerre nyitok tüzet. A lövedékek a lényt, ha más nem, remélhetőleg megzavarják, a gépet pedig remélem hogy tönkreteszik a lövedékek, talán megoldhatja a helyzetet, mert innen nem igazán van kiút, főleg ha az ellenséget nem lehet megsebesíteni. Valamiért olyan érzésem van hogy mindig ilyen lehetetlen helyzetbe sikerül keveredni, most így belegondolva mindig egy teleport után, hmm, ha ezen túl leszek és olyan állapotban leszek, el kell kezdenem megvizsgálni ezeket a furcsa összefüggéseket. Talán univerzális törvény.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 17 Dec. 2013, 12:34

Szeráf nézett és gyújtott, de nem ért rá azzal foglalkozni, hogy mi lett az eredmény. Csak remélte, hogy Szehmet nem fogja átvenni az irányítást Ramirez fölött. Amíg egymásban vannak, addig egyelőre nem zavarják itt, bár egy kicsit jóleső érzéssel töltötte el, hogy pont ezt a pillanatot tudta elrontani a tűzzel. A fiú még mindig tele volt rosszindulattal és kárörömmel.
A villámok meglőtték a szárnyait és ez eléggé fájt neki, de fel is bőszítette. Gyors volt, de nem volt gyorsabb a villámoknál. Közben lőni még volt idő, de még az ő éles szemeinek is kevés volt az a fény, ami jött az ablakon át és a villámlényből. Jó lett volna kérni egy fejlámpát is Víziótól, de hát fene tudta, hogy itt kimegy a villany is...
A rátámadó lény érintése csak egy kicsit rázta meg és Szeráf arra gondolt, hogy ha ez képes ütni, akkor őt is lehet ütni vagy egyéb közelharci fegyverekkel megsebezni. Ha tudta, akkor még meglőtte a pisztollyal is, de inkább a kést akarta belevágni. Először a karokat próbálta támadni, hogy a szorítás engedjen, utána a nyakra célzott a késsel, ha tudott. Ha semmi nem vált be, akkor páros lábbal próbálta hasbarúgni a lényt.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Kedd 17 Dec. 2013, 13:47

+18
????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Szeráf ekkor már hiába próbálkozott bármivel is az energialényen minden nemes egyszerűséggel áthaladt. Nem volt ténylegesen fizikai teste, csak pusztán energiából létezett. Azonban ekkor még történt valami, amire nem számított, a szimbionta csápjai megjelentek és kezdték behálózni az elektromos lényt. Eddigre a folyamatos kísérletek miatt Szeráf igencsak sok helyen szenvedett első és másodfokú égési sérüléseket, ahogyan a szimbionta belepte az ellenfelét Szeráf füstölögve zuhant a földre pontosan Pók mellé. Az esésbe nem sérült bele, nem volt olyan magasan, csak kicsit megütötte magát, egy-két kisebb zúzódással kapott többet.
Pók ahhoz túlságosan is lassú volt, és nagy fájdalmai, hogy ilyen komplex műveletet véghezvigyen, az átcsúszás még sikeres volt, valamiért az energialény még hagyta is, de amikor a fegyverekhez nyúlt azok füstölögve adták be az unalmast, a korábbi energia kisüléskor mehettek tönkre, amikor Pók egész teste áram alá került. A fiú szerencséjére az energialény egyik pillanatról a másikra tűnt el mögüle, mintha ott sem lett volna, a következő pillanatban pedig Szeráf esett le mellé, hasonlóan kevésbé jó állapotban volt, mint a tudós.
Mielőtt azonban fellélegezhettek volna, hogy megmenekültek, az energialény és a szimbionta egyesülése érkezett le pontosan eléjük a földre.


A terem másik végében Szehmet és Andrew még mindig egymással foglalkoztak, ahogyan a fiatal férfi végigsimított a nő hátán, a gerince mellett a lovagló ülésben rajta ülő nő a körmeivel, karmaival szántotta végig Andrew mellkasát és hasát. A kellemes érzések mellett kissé fájdalmas is volt főleg, ahogyan a karmok nyomán a vér is kiserkent egy nagyon kicsit, de most vehette észre először Andrew, hogy ahogyan a nő kezei lejjebb értek a sebek, amiket okozott eltűntek és csupán néhány csepp rubintvörös vér maradt ott a mellkasán. Ahogyan akaratlanul a sérült lábát is kitámasztotta, hogy jobban megtámassza a nőt látta meg, hogy már csak sebhelyek vannak a lábán, de a mély karomnyomok, amik a térdcsontjáig éretek eltűntek. Valamilyen oknál fogva elkezdett regenerálódni, de a folytatás miatt nem volt sok ideje ezzel törődni, ahogyan a nő megérezte, hogy az öv ki lett lazítva, egyetlen ügyes és gyakorlott mozdulattal szedte le az övet Andrew-ról és az alsónadrágot pedig karmaival tépte szét. Most már úgy mozdult, hogyha Andrew nem ellenkezik, akkor könnyedén tud, minimális mozdulatsorral beléhatolni a nőbe.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Kedd 17 Dec. 2013, 22:53

//+18//
Mialatt végigsimítok a hátán Szehmet végigkarmolja a mellkasom és a hasam, felszisszenek az élvezettel vegyes fájdalomtól, de a vadsága csak tovább fokozza a bennem lévő feszültséget. Látom, ahogy a sebeim azonnal összeforrnak, és oldalra tekintve már a térdem sem vérzik, valamilyen gyógyító aurája lehet, furcsa mert igazából az jut elsőre az eszembe, és annak örülök, hogy így nem fogom összevérezni a testéhez tapadó finom bundáját szex közben. Mikor kilazítom az övem, ő egyszerűen egy mozdulattal leveszi rólam és az alsóneműm is letépi, ekkor már én is legalább olyan türelmetlen vagyok mint ő. Úgy helyezkedik rajtam, hogy szinte felkínálja magát, ekkor érzem, hogy szívem erősen pumpálni kezd és sokkal merevebb vagyok, mint eddig.
Nem várok egy másodpercet sem, egy mozdulattal hatolok be, hogy végre belülről is érezhessem. Először lassan és mélyre hatolok, minden részét kiélvezve ennek, majd határozott és ütemes tolásokra, lökésekre váltok át. Figyelem az ösztönös válaszmozdulatait és próbálok teljesen ráhangolódni Szehmet mozgására, próbálok minden részemmel úgy mozdulni, hogy neki jó legyen. Bal kezemmel megragadom az oldalát is, hogy egyszerre még többet érinthessek belőle. Egy kis idő után, amikor már mindketten felvettük egymás ritmusát, egy percig csak a szemeit nézem, hogy elveszhessek a gyönyörű vörös lélektükreiben, miközben még mohóbban teszem magamévá. Ha kicsit jobban kiegyenesedik ebben a pózban, akkor az oldalán lévő kezem a mellére teszem és mindkettőnknek egyaránt élvezetes mozdulatokkal kezdem el masszírozni, ha viszont közelebb hajol kicsit előrébb tolom a felsőtestem, hogy összefonhassuk a nyelveinket. Végül egyre jobban kezdem gyorsítani magam, a képességemmel is, hogy Szehmet vágyait még jobban kielégíthessem.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 17 Dec. 2013, 22:58

A szárnyas most már nagyon nem értette, mi van. A lány oda tudta őt nyomni a plafonhoz, de ő nem tudta azt megérinteni, megkéselni. Mintha valami tolóenergia lett volna, semmi egyéb. Utána pedig előjött az, amit a jövőbeli Seattle-ben szerzett: a Hentes szimbiontája. Rákapcsolódott az energialényre. Közben már Szeráf teste több helyen megégett és ahogy a lényt elborította a másik, elengedte a szárnyast, aki a földre zuhant. Nem törte el semmijét, de az égési sebek mellé néhány foltot is szerzett, ebben biztos volt.
Pont Pók mellé zuhant és igyekezett kihasználni, hogy a másik lény eltűnt. Ha a szimbionta átvette az uralmat, akkor most a villámlény talán nincs eszénél, ahogy Szeráf sem volt, mikor az élösködő vette át a hatalmat. Azzal még nem foglalkozott, hogy talán vége az amnéziának, ha sikerül kinn tartani a dögöt. El akarta pusztítani ezt a villámlényt. Első gondolata az volt, hogy a szimbionták érzékenyek a hanghatásokra és a tűzre. A kését odaadta Póknak és rákiabált:
- Csináld a legidegesítőbb hangot a naginatáddal és ezzel! Köszörüld vagy üsd össze, mindegy, de csináljuk ki ezt a rohadékot!
Lehet, hogy nagyon nagy hülyeség volt, ami eszébe jutott, de sajnos ő nem volt egy lángész. A másik dolog, amivel próbálkozott, az volt, hogy messzebb, hátrébb repül és a tekintetével megpróbálja felgyújtani a szimbionta és a villámlény együttesét.
~Szarul állunk, Ramirez meg csak ott dugja az istent...

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Kedd 17 Dec. 2013, 23:54

Valahogy megcsinálom, nem tudom hogyan, de sikerül kicsúszni a lény lábai alól, vagyis pontosabban át azok között, bár nem volt konkrétan tervbe véve, de jobb is hogy így alakult, ugyanis amikor a fegyverekkel próbálok támadni, azok egyszerűen megadják magukat, persze... A nanitokat megsütötte az elektromos csapás, valószínűleg csak a kialakított kötések fizikai mivoltja tartja egyben a fegyvereket, ami legalább a naginatát még hasznossá teszik, ellenben nem az ellen az ellenfél ellen akibe ha beleszúrom biztos hogy ropogósra süt azon keresztül, illetve... Jelen állapotban nem valószínű, hogy forgatni tudom. Egy pillanatra fellélegzek ahogyan látom eltűnni a lényt, majd pedig Szeráf esik le mellém a földre. Végignézve rajta egy pillanat alatt felfedezem rajta is az egyértelmű égési sérüléseket, de nem néznek ki oly súlyosnak egyenlőre, a viselkedéséből pedig, ahogyan a szimbiontával keveredett elektromos lény landol nem messze tőlünk, nos, azt tudom leszűrni, hogy valóban nem lehet oly romboló jelleggel súlyos. Mindenesetre is ahogyan a teremtményre tekintek, egy pillanatra azt látom benne, mint ami a magam fejében is megfogalmazódott, valamilyen szinten, nem egészen ugyanez, de hasonló keverékek, csupán csak más módon, ez pedig egy nagyon apró töredéke, egy példánya annak ami képviselhetné a nevemet, noha harc terén nemfeltétlen vagyok érdekelt a dolgokban, alkotnom kell, ha fegyvert, hát fegyvert, ha nem, hát nem, a lényeg hogy a tudomány haladjon. Most mindenesetre is viszont ezzel a helyzettel kéne foglalkozni, Szeráf szavai pedig igazak, magam nem tudtam volna elmondani, annak örülök hogy más is tanult ilyen téren, noha sajnálnám elpusztítani a lényt, hatalmas potenciál rejtőzhet benne, ha csupán csak egy apró darab túléli aminek a génjeit átnézhetem... Ettől függetlenül magamhoz veszem a kést, majd pedig még egymásnak feszítem a két pengét s kezdem azokat egymás felszínén húzni, remélhetőleg éles csikorgást hallatva, ha pedig nem működik, akkor kénytelen vagyok bevetni a magam hangját, ahogyan valószínűleg még sosem tettem, azonban nagyon remélem, hogy erre nem fog sor kerülni, jobban bízok az eszközök által generált hangokban.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Szer. 18 Dec. 2013, 11:16

+18
????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Szeráf már csak hatalmas fájdalmak között tudott a levegőbe emelkedni, ahogyan hátrébb próbált jutni, ahogyan pedig megpróbálta felgyújtani a képességével az ellenfelüket a fájdalom végre megszűnt és mindent magához ölelt a sötétség.
Pók hallotta, ahogyan a társa a földre zuhant a háta mögött és a talajon nyekkent egyet, próbálta a fegyverekkel azt, hogy magas frekvenciájú hangot adjanak ki, de nem igazán sikerült azt a hangsávot megütnie ennek, amit kellett volna. A lény ekkor már nem mozdult, nem támadott, csak az elektromos sercegés volt az, ami látszott tőle, a következő pillanatban érezte meg, hogy a másik mit tett, áramütés érte Pókot, ami nem szemből közvetlen támadásként érkezett felé, hanem a talajból, oda vezette le a lény ezt. A fájdalmat még ő is érezte és ez neki is kioltotta a tudatát.

A harc ezen részéből, ami kissé távolabb ment Andrew már semmit sem fogott fel, ahogyan a nőbe hatol, egy kéjes morgás hagyja el ajkait. Hamar megtalálják a közös ritmust és mozdulatokat, amivel csak még jobban tudják fokozni egymás gyönyörét. Ahogyan Andrew várta jobban kiegyenesedett, így már a melleihez is jobban hozzá tudott férni a fiatal férfi, a csók közben a nő a kamraival szántotta végig Andrew hátát…
Ki tudja, hogy végül mennyi idő is telt el, minimum félóra legalább, amikor az egész aktus végén kielégülten pihegve dőlt rá a nő Andrew mellkasára. A fiatal férfi is csak most ezekben a pillanatokban lehetett arra képes, hogy egyáltalán elkezdje felfogni, hogy mi történt, hol vannak és mi is ez az egész helyzet. Ahogyan a nő a mellkasán feküdt érezni lehetett a szívének vad kalapálását és a mellkasának gyors emelkedését és érezni a forró levegőt is, ami az ajkai közül távozott a zihálás miatt.
A következő pillanatban mielőtt a nő, vagy ő bármit mondhatott volna, vagy cselekedhetett volna fekete csápok ölelték körbe Szehmetet, nem támadólag, sokkalta inkább úgy, mintha védeni akarnák és rántották le Andrew-ról.
- Még nem végeztem! – szólalt meg először morogva a nő.
Mielőtt azonban Andrew tehetett volna bármit is ő maga is megérezte a sokkolást a talajból és a kimerültség miatt is részben ez teljesen kiütötte.

Lassanként tért mindenki magához, egy sötét helységben voltak, csak ők hárman, Andrew-ra egy vörös köpeny volt helyezve, mert még mindig meztelen volt alatta. Mindhárom fiatal férfinak sajogtak az izmai, ahogyan a görcs még nem múlt el belőle az elektromos sokkolás hatására.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szer. 18 Dec. 2013, 23:30

Végül a kettőnk közti összhang miatt az egész sokkal élvezetesebb. Miután vége, egy ideig hallgatom Szehmet szívének verését és minden lélegzetvételét, miközben kicsit én is kifújom magam. Mire reagálhatnék, valami elrántja tőlem és az elektromos áram azonnal ki is üt.
Lassan újra eszméletemhez térek, körülnézek a teremben. Nem először történik meg velem, hogy elsötétül minden és egy börtönben ébredek, így nyugodtan kezelem a helyzetet. Végignézek magamon, a ruhám szét lett tépve, arra még tisztán emlékszem, így a vörös köpenyt magamra terítem, lehetőleg tóga szerűen, hogy ne mozdulhasson el, majd a sérüléseim nyomait, az orrom, a térdem, az oldalam és hátam ellenőrzöm. A többieken is végignézek, a sebeik alapján, ők jóval rosszabbul jártak, mint én, de nem tudom konkrétan mi történt, ez zavaró. Ezután a termen nézek végig, a sötétség ellenére próbálok felismerhető pontokat, falakat, rácsokat, ajtókat találni, bármit ami támpont lehet. A technológia fejlettsége miatt nem hiszem, hogy ki tudnánk jutni a teremből, ahogy az előző alkalommal se ment, ezért inkább csak felülök és ha tudom a hátam egy falnak támasztom. Nem sikerült, Vízió nem tudott bejutni. Ettől még próbálok valamilyen kiutat keresni, egyelőre még csak szemmel. Eközben gondolataim ismét Szehmetre terelődnek.
~ Még elviseltem volna egy második mentet... Volt még mindkettőnkben feszültség, jó lett volna levezetni ha már a karjaimban tarthattam őt. Bár... különös, azt hiszem a szeretkezéstől és az aurájától függetlenül is mintha vonzana, kezdene elvarázsolni.
Belém hasít a felismerés, mire először zavartan megvakarom a tarkóm, majd lehajtom a fejem és a padlót nézem, de ezt se bírom sokáig, így kifújom a levegőt és felemelem a tekintetem, majd a plafont kezdem bámulni.
~ És ő Heka anyja... és még ennél is kínosabb, hogy neki is el kell majd mondanom.
Próbálom elterelni a gondolataim erről, így Pók és Szeráf felé fordulok, várom mit tesznek.
- Elmondjátok mi történt? Szinte minden kiesett... ami a harcot illeti. - kérdezem minden ellenséges éltől mentesen.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 19 Dec. 2013, 12:17

Hamar jött a képszakadás. Szeráf még érezte, hogy nagyon fáj mindene, ahogy hátraröppen és amikor tüzet akart csinálni, akkor ájult el.
Egy sötét teremben ébredt, úgy látszik, csak annyit látott, hogy a társai itt vannak. Még érezte a görcsöt és beugrott neki az az áramütés, ami ezt okozta. Fájt mindene. Próbálta végiggondolni, hogy mi van most. Nem sikerült kikapcsolni a védőrendszert, elkapták őket az őrök és ki tudja, milyen börtönbe lettek bezárva. Ha meg nem is halnak, több évszázados kínzásra számíthatnak, kiindulva az épületben látottakról. Szeráf ezt nem fogja annyiban hagyni.
Megtapogatta a ruháját, hogy megnézze, a pisztoly megvan-e még. A kést Póknak adta, így azt a hatkarú tudja, hogy megvan-e. Kezdte erőltetni a szemeit, hogy honnan jön a fény, amiben a társait látja. Tapogatózott, hogy lehet-e bármilyen kis mozdítható dolgot találni. Eszébe jutott a trükk, amivel Rozsomák kijátszotta a Zyro őreit, egy egyszerű kődarab. Rést vagy bármi használhatót keresett. Amikor Ramirez megszólalt, akkor Szeráf nem túl barátságosan válaszolt:

- Ramikám, jót dugtál, amíg mi próbáltuk megoldani a feladatot és az életünkért harcoltunk? Miattad van az egész. Ha nem a farkad után mentél volna, lehet, hogy már ki lenne lőve a védelmi rendszer és úton lennénk hazafelé. De úgy látom, rá is fáztál, mert akármekkora isten, Szehmet is csak egy mocskos ribanc. Arra kellettél, hogy egy kicsit játsszon, élvezkedjen, aztán bedugott ide a börtönbe velünk együtt. Na, megérte, te világok megmentője, dicső hős?

A szárnyas eléggé felhergelte magát ahhoz, hogy a sértő szavakon felül még balhéba is keveredjen. Ránézett a köpenybe csomagolt ellenállóra és megpróbálta lángra lobbantani először annak a fejét, aztán az egész testet úgy, ahogy volt. Ha ez sikerült, akkor igyekezett távolabb maradni. A tűzre majd jönnek az őrök és azokkal talán lehet valamit kezdeni. Kree harcosok ellen max az eszük lesz jó. Már eddig is volt alkalmuk meghalni, de túlélték. Szeráf most is mindent meg fog tenni, de a Párducra nagyon berágott.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile on Csüt. 19 Dec. 2013, 15:06

Próbálkozok még valamivel, de úgy tűnik, hogy teljes mértékben fölösleges, a következő amit érzek pár pillanatig az a már párszor megélt fájdalom, amit sötétség követ. Mikor magamhoz térek egy sötét hely fogad, ismét, a többiekkel együtt... Ismét? Ismerős a helyzet, ezúttal viszont úgy néz ki, hogy nincsen rúna a padlóra festve, ellenben biztos vagyok benne, hogy ez is börtön és tökéletes arra tekintve, hogy ne tudjunk távozni, tehát igencsak kérdéses, hogy most mi következhet, valószínűnek tartom a soha véget nem érő kínzások kezdetét úgy 24 órán belül. Megpróbálok felállni, remélhetőleg képes vagyok rá és nem kell tehetetlenül a földön feküdnöm a görcsöknek és az izmaim korábbi megsütésének hála, ugyanis nem lenne túlzottan kellemes ha hirtelen járni sem tudnék, a felszerelés ellenőrzése csak ezután kezdődik, a pisztolyok kivételével, azok nem érdekelnek, ellenben a kést ellenőrzöm hogy nálam van-e, a naginatát meg úgyis észreveszem ha esetleg ott volt elterülve mellettem a földön, ha valóban megvan akkor azt használom magam megtámasztására, ha nincs... Nos, akkor anélkül kezdek el egy pár méteres távon oda-vissza járkálni és nézelődni a teremben, hátha látok valamit, noha erősen kétlem, de sosem lehet tudni hogy mit fedez fel az ember. A párduc szavaira megállok pár pillanatra és rá tekintek, de különösebben nem reagálok, két okból nem, egyrészt mert már Szeráf megtette, másrészt pedig nem tudnék válaszolni, ha pedig tudnék sem lenne értelme, semmin nem fog változtatni, s változás...
~ Vajon bármivel másabb lett volna a helyzet ha egy helyben állok és nem csinálok semmit végig? ~ Az eredmények alapján nem tartom valószínűnek, ezt le kell tesztelnem, valószínűleg hamarabb elvesztettem volna az eszméletemet... Ki kell fejlesztenem majd valamit, hogy a teleportálások ellen képes legyek védekezni, vagy azok, bármilyen forrású is legyen az, csak engedéllyel működhessen melyet én adok, plusz az ájulásra is kell egy módszer... Hmm, igazából azt lesz a könnyebb megoldani, ugyanis túlzottan sokszor történik ez meg és kerülök át ismeretlen helyekre. Plusz mint mondtam le kell tesztelnem két teóriámat, ebből az egyik a semmit tevésé az olyan esetekben mint az előző is volt, mivel őszintén kétlem hogy bármi különbség lett volna, mivel pedig tudós vagyok, kötelességemnek érzem tesztelni, a másikat fölösleges említeni, ahhoz több idő kell és több véletlenszerű teleportálás, bár van olyan érzésem hogy bőven lesz még benne részem, az elmúlt pár évben igencsak megnőtt ezeknek a száma.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.