Fagyos Sötétség Kora

2 / 20 oldal Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Okt. 2013, 17:25

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~
Az öreg nem fogadott el segítséget, mindez is roppant sokat árult el Ingrid számára a férfiról, hogy a régi harcos büszkeséget még mindig őrzi és amiatt nem élt ezzel a lehetőséggel. A katonái nem mozdultak, de az egyik végül csak megkérdezte, hogy miként járjanak el ebben az esetben. A legtöbb személy minden bizonnyal kiadta volna a parancsot arra, hogy megöljék Ragalt és mindenki mást is a helységben azért, hogy mit mert megengedni magának és hogyan becsmérelte a Zsarnokot, de Ingrid nem tartozott ezen személyek közé. A rádióüzenetre persze azonnal felelt.
- Pihenj, ne tegyenek semmit – mondta.
A lehető legészrevétlenebbül teszi mindezt, ha gondolatai úton lehetséges az üzenetek elküldése, akkor úgy teszi, és az arcára nem ül ki, hogy kapott volna bármiféle kérdést. Ha nem, és muszáj szóban tennie, akkor halkan tudta le ezt, lehetőleg úgy, hogy Ragalék ne hallják meg mindezt. A szeme sarkából látta a sajátjait, hogy megkönnyebbültek azon, hogy mit is felelt nekik parancsként. Ragal pedig nem is tartott a választól, büszke harcos, aki nyíltan fel meri vállalni minden döntését és annak következményeit. Régen nem találkozott efféle emberrel és ez roppant tetszett neki, mindennek pedig a testbeszédével hangot is adott. Az apja volt hasonló, de az apja nem számított ilyen tekintetben. Ezt találta ő maga személy szerint vonzónak valakiben és nem pedig az otthoni HPI-s hozzáállást, hogy senki sem tesz semmit, csak élvezi a helyzetet, amibe beleszületett. Talán éppen ezért is akart ő maga is harcosnak menni, katonának ténylegesen, hogy efféle emberekkel találkozhasson. De mindezt megtiltotta az apja neki, így nem maradt más, mint várakozni, hogy nagyon-nagyon ritkán találkozhasson csak olyasfajta személyekkel, mint Ragal is volt. És a másik szépsége az efféle személyeknek, hogy halandók voltak, nekik voltak fizikai korlátaik, megöregedtek és meghaltak és ebben a tudatban éltek, nem pedig abban, hogy évezredekig. Ezt a tényt Ingrid mind a mai napig nehezen emésztette meg főleg úgy, hogy emlékezett arra, amikor mindenki halandó volt.
Hagyományőrző és hisz a régi dolgokban, vajon mennyire követték még a régi skandináv vallást? Ezen elgondolkodott, akik ilyesfajták voltak bizonyára nem csak a hagyományokat követik, hanem vallást is. Szívesen beszélt volna valakivel, akik ilyesfajta dologban hisznek, de nem nagyon tehette, mert azzal a külvilágnak elárulta volna, hogy emlékszik a Zuhanás előtti időkre.
< - Nem téved nagyúr – mondta. – Valóban mindenünk megvan, amit csak szeretnénk és még több is… >
Nem mondta el, hogy nem igen élt a HPI-ben, tíz évente egyszer ha ott van, a köztes időt az Anyahajón tölti, ahol élete jelentős részét is eltöltötte.
< - De mégis van valamilyen csodája, valamilyen nem is tudom, hogy miként fejezzem ki pontosan magam, meghittsége, hogy önök készítik el az étkeket a legjobb tudásuk szerint, tapasztalás alapján. Sokkal ízletesebb az íze és az érzések… meghittebb, belsőségesebb így az étkezés ceremóniája, mint a HPI-ben. >
Utoljára még a génkezelés előtt esett neki ennyire jól, amikor még sima ember volt és megvoltak az efféle szükségletei. Az idős férfi felé pillantott.
< - Milyen más hagyományokat őriznek még, amik fontosak a kultúrájukban? – érdeklődött. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Kira Sign on Hétf. 07 Okt. 2013, 22:21

A tészta kellemes ízű volt bár enyhén csípős, de azért nem elviselhetetlenül. Ha a pincér a közelembe ér, akkor intek neki és rendelek valami innivalót is.
Míg vártam, hogy kihozzák, folytattam az evést miközben hallgattam a beszélgetést tovább. Hamar rájövök, hogy a tanács többi tagja is itt van vagyis mind a hatan azok. Megtisztelő, hogy itt esznek ahol én is, de azért nem megyek oda hozzájuk.
Miközben hallgatom a beszélgetést egyre inkább észreveszem, hogy mennyi számomra idegen szót is használnak.
~ Mi az a tea? Hogy a kávét már ne is kérdezzem.
Ahogy tovább beszélgetnek még továbbra sem értem minden szavukat de arra rájövök, hogy illegális drogcsempészetről beszélgetnek.
~ Még a vezetőségnek is vannak piszkos titkaik. Bár Vex híres a drogiról, könnyen lehet, hogy ki is tudnák vitelezni amiről beszélnek.
A társaság hamarosan témát vált, és arról kezd el beszélgetni, hogy a fosszilis tüzelőanyagok újra behoznák. Hogy a fejletlenebb területeknek olcsó üzemanyaga lehessen.
~ Nem is rossz ötlet, csak eléggé környezetszennyezőek, meg kis hatásfokúak. Én már csak tudom, elvégre azokat is tanulmányoztam anno.
A pincér kihozza az italt én pedig köszönetképpen biccentek. Majd iszok egy kortyot az italból.
Mikor meghallom, hogy a társaság mit is tervez másnapra, kissé meghökkenek. Ha lett volna a számban innivaló, akkor olyan köpőpoént rögtönözök, hogy öröm lenne nézni, de szerencsére épp két korty közt voltam.
~ Ti meg mit? Figyelmeztetnem kell a többieket! De előbb még egy kicsit várok a távozással. ha most lépnék le, akkor még gyanússá válnék.
Befejezem az étkem és az italom, kifizetem a számlát, kimegyek az étteremből, eközben pedig összegzem a gondolataimat, hátha ismerek -e mást is a találkozóról, hátha tudom merre lehet, hogy figyelmeztessem. Ha ilyen nincs, akkor a sétálóutcában keresek egy internet elérhetőséggel rendelkező helyet, esetleg egy internetkávézót, majd bemegyek és kikeresem a neten a meghívott tudósok listáját.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Girloffantasybymanofins Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Fagyos Sötétség Kora - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Night on Hétf. 07 Okt. 2013, 22:54

Megint visszavittek a cellámba. A szokásos matt felület fogadott. Ja, a szokásos, uncsi és egyhangú. Bár a cellában minden beépített, de attól még idegesítő itt bent. Már megpróbáltam kitörni innen, de magam is tapasztaltam, hogy az ajtó tökéletesen zár és elég masszív is.
Egyszer megpróbálkoztam azzal, hogy szétvágom a karmaimmal, de az ajtónak semmi baja nem lett. Ellenben, a karmaim letörtek és még egy kis kellemes sokkolást is kaptam. Csak, hogy érezzem a törődést.
Nem vagyok nő, hogy panaszkodjam, ha letörik a körmöm, de ha egy karom törik le az kib*szottul fáj, főleg, ha egyszerre tíz. Mondjuk hamar visszanőttek a gyors regenerációnak hála, de akkor sem volt a legkellemesebb érzés.
Most csak járkáltam a cellámban és a hologramos órámat szerelgettem. Ez volt az egyetlen dolog amit értelmes időtöltésnek tudtam nevezni ebben a cellában. Meg az új alakokat, amiket a droxban töltött nap alatt másoltam, finomítgattam, hogy legalább valamennyi eltérés legyen a tulajdonosaiktól. (pl, szemszín, hajszín. stb)
Azonban még így is maradt időm a cellában bőven. Ami lassan, ólomlábakon vánszorgott. Még hallhattam valami kattogást is ami másodpercekként kattogott. Egy ideig jó volt, mert segített követni az idő múlását, de aztán már csak idegesítő, sőt később már őrjítő is lett.
Főleg mert már kezdtem az időérzékem is elveszteni.
Majd belépett néhány katona akik végigmértek és egymást közt beszéltek, biztos még nem láttak kék mutánst sose.
Majd előre lépett egy egyenruhás alak aki hozzám kezdett el beszélni. Végighallgattam a mondandóját, megnéztem a felvételeket, majd válaszoltam.
- Sejtettem, hogy hasonló lesz a feladat. Elvégrte Rocksolidi vagyok. Ami pedig a visszavezethetőséget illeti...
itt leheletnyi szünetet tartok, megnyomok egy gombot az órámon, mire egy fiatal Droxi férfi képe vetül rám, vagyis külső szemnek olyan mintha én váltottam volna alakot.
-... Senki sem fog rájönni.
Mondom, majd visszaváltoztatom magam kékre.
- Azonban én is elvárom, hogy a garantált siker ellenében a szabadságom vissza is adják és ne csak a levegőbe ígérgessenek.
- Ami a felszerelést illeti, az információ legtöbbször többet ér, minden fegyvernél, bár egy jó kis tőr sokszor elég. Tudnom kellene, ennek a bizonyos Mr'k Sys-nek a napirendjéről, testőrségéről. Hogy a lehető legjobb helyen és időben hajthassam végre a merényletet.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Fagyos Sötétség Kora - Page 2 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Indian_girl_by_welximak-d628caj Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 08 Okt. 2013, 23:11

Az üldözött kibiztosította a fegyverét, és leengedte – jó kezdet. Ettől nem lankad a figyelmem, ugyan olyan éberen figyelem a mozdulatait, mint eddig – a legelső gyanús mozdulatra kész vagyok fegyvert rántani. A barna humanoid most jól láthatóvá teszi a tárgyat, amit zsákmányolt – MR chipnek érzékeli azt – majd hanyagul összetapossa azt. Nem a legjobb megoldás – az alkatrészekből, még ha törött is, sok mindent ki lehet deríteni. Jobb megoldás lett volna elégetni, vagy felrobbantani, ha biztosra akar menni.
Ez után beigazolódik a gyanúm, amit a jelek láttán éreztem – megannyi férfi jelenik meg, nagyjából mindenhol. Még ha gyorsabb is lennék, vagy valami szuperhős, se tudnám mindet leszedni, nem csak azért, mert fizikai képtelenség, de a fegyvereimet is a túlmelegedés fenyegetné. Azt mondanom se kell, hogy emellett a páncélzatuknak hála szinte immunisak a lövedékekre. Egy szó mint száz, célszerű nem támadnom, és ezt ők is ugyan olyan jól tudják, mint én – kivéve persze, ha nem akarok egy halom hamuvá válni a másodperc törtrésze alatt. Szóval ott álltam, fegyverek szegeződtek rám a szélrózsa összes irányából, és mégis – teljesen higgadt voltam. Hihetetlen, mikre nem képes pár év katonaság.
Hanyag mozdulattal – már ha engedték – nyúltam a mellzsebem felé, és vettem ki egy cigarettát, amit a számba pöcköltem. Ez az archaikus drog az egyik mániámmá vált a seregnél, és azóta is a rabja voltam. Hosszan szívtam bele, miközben egy másik férfi is elhaladt mellettem, meglökve az oldalával – nem kerülte el a figyelmem, hogy hirtelen könnyebbé vált az oldalam. De nem zavartattam magam, csak szívtam a cigarettám, és vártam – nem kellett sokáig.
- Bár gondolom leszarod, de jelezném, hogy nem vagyok birodalmi. Dezertáltam a seregből, legalábbis szeretem így érezni. Tőletek pedig lopjon akinek két anyja van, gyorsabb és egyszerűbb halálnemet is el tudok képzelni magamnak – ezeket a felszereléseket kaptam, lényegtelen, hogy milyen körülmények között. – ha nem szakítanak félbe, folytatom.
- Egyébként a türelmemnek van egy határa. Szólj a csicskásodnak a hátad mögött, hogy emelje ki a fegyvere csövét a bordáimból – lefogadom, hogy akármilyen elbaszott kis lövész, talán még egy méterről is el tud találni – vagy ha nem, a falkádból egy lövedék csak érintene mielőtt gondot okoznék. Az üzlettel kapcsolatban pedig… Mit ér az élet, ha nem élvezhetem? Érdekelne, hogy mivel válna kényelmesebbé számomra a lét, ha megkíméltek – azaz, kapnék a lopásért valamit?

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Szomb. 12 Okt. 2013, 00:41

~Karakter: Ralf Shaw ; Helyszín: Új Rio de Janeiro~

Ralf jól méri fel a helyzetet, ha ugyan elég gyors is lenne, a túlerő és a másik oldal felszerelésének és fegyvereinek fejlettsége lehetetlenné tenné az ellenállást, egyszerűen nem lehetne elég gyors egy sikeres támadás kivitelezéséhez.. A Milícia tagjai hagyják Shaw-t szabadon cselekedni, tudják, hogy nem jelenthet így rájuk veszélyt. A cigaretta hatásai csak átmenetiek a férfi számára, a szervezete nem engedi felszívódni a nem kívánt anyagokat, szinte azonnal kiválasztja, a tüdeje pedig azonnal regenerálódik minden egyes slukk után, ennek ellenére a megszokás és a tudatos inger még mindig pozitív hatást gyakorolhat rá. Szabadon végigmondhatja amit akar, nem szakítják meg, de egy-két alak a tetőkön hangos, gúnyos nevetésbe kezd a hallottak után. A vele szemben álló férfi is elmosolyodik, kezével int, mire a Ralf mögött álló férfi jól hallhatóan élesíti a fegyverét, de a csövet nem veszi el.
- Tökös vagy, azt meg kell hagyni -vált át hirtelen magázásról- de nem a legerősebb, itt nem, és nem is a legmeggyőzőbb. Feleslegese a magyarázkodásod, senkit nem érdekel és te se érdekelsz senkit, egy dolog számít, hogy mit tudsz nyújtani. Ez csak üzlet, ha megvan az áru akkor ki lesz fizetve, értékének megfelelően, ami csak a világ legnagyobb bűnszervezetétől elvárható, kényelem terén. Pénz, fegyverek, kapcsolatok, drogok, illegális technológiák, információ, bármi, amire igény van.
Nem igazán fejezi be a mondatot, fent hagyja a hangsúlyt, mintha Shaw válaszát várná. Eközben a távolból a háztömegek felől egy kis méretű repülő jármű érkezik.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

Ingrid megállapításai megalapozottak, az öreg valóban a büszkesége miatt nem fogadta el a segítséget, még élt benne a régi harcos lelke, csak a teste szenvedett kritikus károkat az idők során. Ragal mimikája is azt árulja el, hogy teljesen nyíltan és félelem nélkül merte felvállalni a gondolatait, mindenféle habozás nélkül. A parancsot a nő könnyen kiadhatja gondolati úton, csupán a füle mögött a csontban lévő kommunikációs biochipet kell megérintenie a csatornanyitáshoz, amit könnyen megtehet észrevétlenül is. Az ételek valóban másnak, teljesen újnak hathatnak Ingrid számára, az itteni ízvilág eltér attól amit eddig ismerhetett, a törzsfő megértően biccent.
< - Tökéletesség is csak a tökéletlenségben lehetséges. - válaszolja Tubrok, majd amikor Ingrid a bölcset kérdezi, az feleszmélve felé fordul és magához veszi a szót.
< - Talán a legfontosabb a család és a törzs, a vér szerinti kötelék, ki kinek a gyermeke és leszármazottja, ez alakítja ki a társadalmi rétegeket, olyan alapvető dolog, amit mi mind természetesnek veszünk. A másik, hogy a gyerekeket már fiatal korukban harcra tanítjuk, párhuzamosan más szakokkal. Egy szerelő, orvos, tudós is olyan jól forgatja a fegyvert mint bárki más, akitől ezt elvárják. A harcosaink a csatába vonulnak, sokszor első sorban, hogy bebizonyítsák rátermettségüket. Hiába vannak már meg a Végtelen hadsereg, csupán gépekkel nem lehet háborúkat vívni. A legnagyobb dicsőség, ha valaki harc közben, tiszta csatában eshet el a hazája szolgálatában. A mindennapi életben fontos a törzs, nép szava, ha valakinek kétes ügye van, vagy vádolják valamivel akkor a nép dönt felette, azok az emberek akik a legjobban ismerik. Ezen kívül a halottaink, őseink szellemének is áldozunk, a megtermelt javainkból, minden évben önállóan. Mindenki maga dönti el, hogy mennyire becsüli az előtte élőket. Ezer kisebb-nagyobb szokás létezik még ezeken túl, de ezek a legmeghatározóbbak népünk számára. >
Ingrid ha akarja ellenőrizheti ezeket a tényeket, a feltöltés során ezeket az adatokat is megkapta, de csak most jönnek elő, amikor szó van róluk.


~Karakter: Anthony Calm / Eno ; Helyszín: Drox~

Anthony megőrzi hidegvérét és nem cselekszik elhamarkodottan, kivárja a megfelelő időközt majd a lehető leggyorsabban távozik az étteremből. Odakint az utcára lépve végigsorolhatja magában az ismert tudósok listáját, hogy ki az akiket már korábbról is ismer és fontos lenne figyelmeztetnie. Talál egy ilyen személyt, egy vele régebben párhuzamosan kutatásokat folytató nő, akivel a nem hadászati fejlesztésekről folytattak különböző tanácskozásokat még régen. Ekkor egy újabb probléma merül fel, konkrétan nem tudja, hogy hol van a városállamon belül a tudósnő, bárhol lehet, ahogy ő is teljesen véletlenszerűen indult el. Ha a Drox hálózatát akarja használni akkor némi pénz ellenében szinte bárhol megteheti, a globális hálózat korlátozott, nem olyan nyílt, többnyire csak közvetítő szerepű a különböző saját rendszerrel rendelkező államok között, közel sem globális. Mégis a Drox hálózata kellő mennyiségű információt nyújt, ha szükséges Eno a tudósok teljes listáját meg tudja szerezni, minimum húsz fontos személy és több tíz alacsonyabb tudományos fokozatú személy van a listán. Egyikük jelenlegi helyzetéről sincs azonban megfelelő információ, valószínűleg szétszórtan, véletlenszerűen helyezkednek el. Ha Calm gondolkozik egy alternatív megoldáson is, akkor pár hosszú perc után a különböző bűnszervezetek látszanak egy alternatívának. A Drox kereskedő város, a szervezett bűnözés melegágya, a magas közbiztonság és életkörülmények ellenére. A Milíciától kezdve egészen néhány helyi maffián keresztül mindenkinek vannak itteni beépített emberei, helyi lakosokként. De természetesen teljesen más ötlet, út is felmerülhet benne, más megoldásokkal.


~Karakter: Zack Blue ; Helyszín: Drox titkos laboratórium~

A holografikus álcázó tökéletesen működik, Zack felveszi egy már másolt személy alakját, de a jelenet nem vált ki szinte semmilyen reakciót a katonákból, nyilván már számítottak erre és nem véletlenül hagyták nála a holografikus órát. A válasz ezúttal viszont egy másik tiszttől érkezik, aki már konkrét adatokkal is szolgál. Egy kisméretű átlátszó lapot ad át Blue-nak, amire a holografikus kivetítők a megfelelő képet viszik fel, így a kártya könnyen használható megjelenítőnek, adathordozónak is.
- Ha hibátlanul elvégzi a feladatot, a szabadsága garantált, de ha bármelyik pontot is megsérti, akkor mi sem vagyunk kötelesek maradéktalanul teljesíteni az ígérteket...
A válasz után a kért adatok is kezdenek megjelenni a kártyán, egyelőre hiányosnak tűnnek, de szépen egészülnek ki.
- Sys napirendje átlagos napokon teljesen ugyanolyan, kései kelés, nagyjából tizenegy óra körül, a megfelelő felkészülés után részt vesz néhány gyűlésen és tanácskozáson, ahol különböző a városállammal kapcsolatos döntéseket hoznak be. Tizenhét órára már végez, majd saját lakosztályán tölt el egy kis időt, egy vagy maximum két óra, ezután éjszakára általában privát szórakozóhelyekre jár. Csak másnap ér haza és szinte azonnal eveti magát az ágyba, hol társasággal, hol anélkül. Évente csak párszor, hosszabb szabadságok esetén szakítja meg ezt a tendenciát, de ez most nem jelenthet gondot. A testőrségéről is vannak pontos információink, a védelme erős, kiemelten fontosnak tartja a saját testi épségét.
A kijelzőn megjelenő adatok egy kisebb magánhadsereg létszámát mutatják, sima testőröktől egészen a magasan képzett kommandósokig és mesterlövészekig minden megtalálható a több mint ötven fős biztonsági személyzetben. Ráadásul az adatok nem pontosak, ezen kívül lehetnek még titkos ügynökei, vagy civil ruhás emberei.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szomb. 12 Okt. 2013, 01:18

A férfiak jó része nevetett rajtam – persze, én is ezt tettem volna. Teljesen érthető reakció – itt állok egyedül, semmi esélyem a túlélésre, és mégis játszom a nagymenőt. Ha egy az egy ellen harcolnánk, lenne esélyem bármelyik ellen, sőt – szerintem a sereg felét le tudnám győzni egy-egy elleni harcokban, egymás után. Lassan kifújtam a füstöt – és felhúztam a szemöldököm.
- Nem a legmeggyőzőbb? – kérdeztem vissza, majd minden gyorsaságomat – amit emberi szem is alig érzékelt – felhasználva megpördültem a tengelyem körül, egyik kezemmel elkapva a puska csövét, és eltolva testemtől, másikkal pedig a férfi torka felé ütöttem. Nem hiszem, hogy védeni tudta volna, és arra számítok, hogy összeesik előttem a tag. Valószínűleg ennyi az életem – fel is emelem a kezemet a fejem felé, hiszen mást már nem tudok tenni – és várom a golyókat. Remélem azért sikerült megölnöm ezt a kis köcsögöt – én szóltam, hogy vigye a kibaszott puskát az oldalamból.

Ha valamilyen csoda folytán nem ölnek meg egyből, akkor feltartott kezemmel jelzem, hogy nem akarok bajt. Nem mutatok félelmet, csak a megadást – és ha lehet, akkor ismét a „főnökre” nézek.
- Mondtam, hogy vigye a k-rva puskát az oldalamból. Viszont a munkára is alkalmas vagyok, és értékes segítség lehetek. Elvállalom a munkát. – mosolygok a tagra.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Sarah on Szomb. 12 Okt. 2013, 02:53

Éppen időben sikerül eltávolodni a karavántól, ami így továbbá nem jelent veszélyforrást, mivel látszólag semmilyen más fegyver nincs beszerelve amit ki kéne iktatni, csapda volt, egyértelműen, de csak egy kis része működött. Számítottak arra, hogy hozzánk hasonló végrehajtókkal kell majd szembenézniük, de vajon hogyan? Az is furcsa, hogy meg van ehhez a technológiájuk, főleg itt ebben az elmaradt régióban. Az észrevételeimet és a rögzített képeket továbbítom Maniac felé, bár biztosra veszem, hogy képben van a történésekkel. Menet közben rácsatlakozok az elesett társamra s jómagam is bombázom a területet, a támadásunk pedig elsöprő sikerű ugyanis az életjelek megtizedelődnek a területen, ellenben az újraindítási kísérletem csupán csak félsiker, mivel a rendszerek életre kelnek, de a testben lévő tudat kimúlt, így a test szinte már használhatatlan, szinte. Továbbra is probléma lenne itt hagyni mint felhasználható technológiát, ezért lényegében megpróbálom rácsatlakozni a saját nanitjaim megsokszorozásával a rendszerekre és átírni azt a saját kódolásomra, hogy rácsatlakozva a fegyverzetét tudjam használni. Amennyiben sikerül azon keresztül is, annak a saját energiaforrását felhasználva próbálom folytatni a támadást, egészen addig amíg nem érzékelem a felénk tartó rakétákat. Azonnali parancsot adok a röntgenképek aktiválására, hogy keresztül láthassunk a poron és a leszállásra, vagy szükség esetén kitérésre. Amennyiben a rakéták a földre is követnek minket megpróbálom túltölteni a nálam lévő testet és azt feldobva a levegőbe csaliként használni a lövedékek ellen, mivel valószínűleg energiát vagy hőt követnek. Ha ez nem lenne elég a legjobb választásunk a lövedékek elkerülése oly módon, hogy azok a földbe csapódjanak tőlünk biztos távból, egyértelmű taktika s nem nehéz kivitelezni a legtöbb esetben, logikus eljárás, az kitérési parancs alapjában magában foglalja, s amennyiben sikeres, parancsot adok a támadás folytatására és a további fokozott figyelem fenntartásával a terület lassú megközelítésére, hogy azon alapos módon minden létformát kiirthassunk, mely ellenséges viselkedést mutat, vagy éppen csak ott van, mert ez az istenünk parancsa.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 12 Okt. 2013, 09:37

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~
Mindkét esetben igencsak helyes volt a megállapítása, amikor arra próbált rájönni, hogy melyik mozdulat miről is árulkodhatott. Ragalnak szerencséje volt, hogy nem a HPI-ben lakott és nőtt fel, ott nem lehetett volna ennyire szabad. És végre megtalálta a legjobb szót is arra, amit az előbb nem tudott elmondani. A varázsa. Mosolyogva felelt a férfinak.
< - Valóban így van nagyúr. Ami azt illeti, idejét nem tudom, hogy mikor fogyasztottam alkoholt utoljára. A HPI-ben mindez tiltott. >
Persze megvolt az oka annak, hogy miért, ahogyan a drogoknak, szerencsejátéknak és efféléknek. Túlságosan is sokáig éltek ahhoz, hogy hamar, nagyon sokáig rabjává válhasson ezeknek valaki, így teljesen jogosnak érezte, hogy a Zsarnok így rendelkezett, még akkor is, ha időnként még ő maga is megivott volna egy-egy pohár bort, vagy éppen sört egy keményebb nap után. Mindezek után a megszólaló idős bölcsre nézett. A család és a rokonsági kötelék. Ezek a szavak különösen fájtak neki és rosszul érintették, noha igyekezett nem kimutatni ezeket. Több, mint ezernégyszáz éve nem volt kapcsolata az anyjával, a húgát egyetlen egyszer sem látta és pont erre a területre jöttek? Lehet, hogy csak azért, mert innen származott az anyja, de akkor is. Ha fontos neki a család, akkor miért nem kereste őt? Nem csak egy lánya volt, hanem kettő. A többi része az elmondásnak egyezett nagyjából azzal, amit tudott a vikingekről, úgy tűnt, hogy a történelemből kiderült néhány dolog számukra is, hogy milyenek lehettek a régiek. Lehet, hogy az anyjának volt nagyobb befolyása rájuk és elmondott néhány dolgot? Szép lett volna és szerette volna, ha ennyire könnyű dolga lenne, de kételkedett benne.
< - A háború művészet, lehet, hogy modern fegyverekkel, gépekkel vívják manapság, de úgy gyönyörű és nagyszerű, ha az ember saját maga vívhatja meg őket, önerőből, a saját képességeivel. >
A hangjában nagyon pici ábrándozás volt, még mindig ténylegesen katona szeretett volna lenni, amióta annak idején elhatározta mindezt. A harcban való elesés a legnagyobb dicsőség, mintha ismét a vikingeket hallotta volna, nem csak a hazáért volt mindez, hanem azért, hogy lelkük Valhalla-ba kerülhessen, Odin csarnokaiba. Igazán hálás volt az anyjának a régi mesékért, amiket megírt neki, amik főleg erről a kultúráról szóltak. Ősök szellemeinek való áldozás, hisznek a túlvilágban, bár régen az isteneknek áldoztak hasonlóféle képen. A férfi szavai után az adatok, amiket feltöltöttek neki előtérbe kerültek és így teljes egészet kapott mindenről.
< - Még, ami roppantul érdekelne, feltéve, ha Ragal nagyurat nem zavarják a kérdéseim és nem szeretne máris a tárgyalásra térni – pillantott a férfira néhány szívdobbanásnyi időre, csak addig, amíg választ kaphatott tőle a szavaira. – Hallottam, hogy a törzseknek különböző lehet a vallásuk. A HPI-ben nem igazán van vallás, így erről szívesen hallanék, hogy milyen isteneket tisztelnek, miben nyilvánul meg a tisztelet, maga a vallás, a szertartások. >
Részben tényleg kíváncsi volt, részben pedig érdekelte, hogy mennyire lehetnek pontosak az adatok. Nem lenne szabad effélékre emlékezniük, hála Zsarnoknak, ha túlságosan sok mindent tudnak, akkor az anyjának is köze volt a dolgokhoz valamilyen módon és jó irányban tapogatózik. Ha nem, akkor csupán annyi információval lesz gazdagabb, hogy az eredeti vallás és történelem mennyiben változott a Zuhanás előtti középkorhoz képest.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Szomb. 12 Okt. 2013, 15:22

~Karakter: Ralf Shaw ; Helyszín: Új Rio de Janeiro~

Ralf felgyorsítja magát és a lehető legnagyobb sebességgel fordul meg a tengelye körül, tanult technikával elkapja a csövet és oldalra rántja, még azelőtt, hogy a férfi reflex szerű reakciója bekövetkezhetne, már éppen a torka felé üt, amikor mintha minden megállna körülötte. Egy pillanatra mintha még valami bizsergést is érezne, de ekkor már képtelen megmozdulni, a teste nem engedelmeskedik, MR már nem jelez. Eltalálták, a páncélzata csak részben védte meg őt, de a következő lövedék már áthatol azon. A lövés nem a lehető legnagyobb feszültségű, ezért Shaw nem hal meg azonnal, testén hihetetlen fájdalom fut végig, a fájdalom és egyéb receptorai sorra égnek ki a testén keresztülfutó feszültség miatt, teste összeesik és a földön görcsösen rángatózik, majd az is megáll, mert már képtelen tovább mozogni. A fájdalmat átható fagyos érzés váltja fel. Olyan mintha belülről minden szövete, minden sejtje megfagyott volna, képtelen bármilyen mozgásra. Nem tud sokkot kapni a kijavított génállománya miatt, ezért eszméleténél van, lát mindent, fulladozik, levegőért kapkodna de nincs olyan része a testének ami működőképes. Normál esetben csak bizonyos mennyiségű oxigénre van szüksége a szervezetének, arra sem folyamatosan, de most már túl hosszú ideig nem kap, ezért haldoklik. Ilyen helyzetben a regeneráció miatt helyre kellene állnia minden testi folyamatának, de ez most az Avatar technológia miatt nem lehetséges, nincs olyan része mai regeneráció képes. A kép lassan elsötétül, de még látja ahogy a fegyveresek lassan sétálva elhaladnak mellette, egy még át is lép rajta, olyan mozdulattal mintha vigyázna, nehogy mocsokba lépjen.

---

~Karakter: Ralf Shaw ; Helyszín: ???~

Ralf Shaw lassan tudatra ébred, nem érzékeli a külvilágot csak sötétség veszi körbe, de a teste teljes erejével kezdi helyreállítani önmagát, néhány másodperc múlva a teljes teste kicserélődik, szervről szervre, szövetről szövetre, sejtről sejtre, csak egy megmaradt rész kellett, hogy beindítsa a láncreakciót. Kinyílik a szeme, teljesen egészségesnek érzi magát, ha mozogni próbál akkor azt gond nélkül megteheti. Ha körülnéz akkor látja, hogy egy valószínűleg földalatti bunkerben van, ősrégi építmény lehet, mert a falak betonból vannak, nem fémből és a szerkezet is vas-beton elemekre utal. Egy ágyon fekszik, meztelenül, bal felkarján két dióda van, ami két kábellel egy mellette lévő fém dobozhoz csatlakozik. Egy kijelzőn jól látszik, hogy a szerkezet a szervezetének töltését figyeli és állítja helyre. Nyilván így lehet még életben, nem érte olyan súlyos sérülés amit még ne tudtak volna részben helyreállítani, majd a teste elvégezte a többit.
Egy orvos tűnik fel az egyik sarkon, odamegy hozzá és megvizsgálja, de egy szót sem szól hozzá, majd elmegy. Ha Ralf hozzá szól akkor sem reagál. Jó pár perc után egy másik férfi lép be a gyengélkedőre. Megjelenése határozott, katona ez elsőre látszik, a legszembetűnőbb, hogy a Fagy- és Árnyékhadsereghez hasonló gyűrheti, rétegelt, különleges páncélzat van rajta, de meglepő módon konkrétan egyik szervezetéhez sem hasonlít, attól eltérő.
- Jó reggelt. Shaw, ugye? Gondolom rengeteg kérdése van. A nevem Dunn, őrmester. Köszöntöm az Új Ellenállásnál, gondolom már hallott rólunk. Ha hajlandó együttműködni, akkor többet is megtudhat. Számítok magára.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

A törzsfő végig figyel a nőre és megérzi Ingrid szavai mögött az enyhe ábrándozást, ami láthatólag tetszik neki, mintha látná Ingridben a harci szellemet, vágyat, és örül ennek, ez hangjában is érezhető.
< - Ez így igaz, háborúkat gépekkel és fegyverekkel vívják, egyre hatékonyabbakkal és fejlettebbekkel ugyan, de csak emberek nyerhetik meg. Az igaz harcos a saját csatáit, a saját háborúit vívja, nem másét, nem hamis célokért. Sokan ezt nem értik meg, és ezért nem értik a Rocksolid erejét, de magának ez láthatólag nem jelent gondot. >
Mondja elégedetten Ragal, majd hagyja, hogy az öreg szóljon ismét, egy gyors pillantással jelzi, hogy nincs ellenvetése a további kérdések ellen. Addig kezébe fogja a kupáját és kiissza azt.
< - A mi isteneink már halottak, ahogy az összes isten a világon, az utolsó csata a világ vége előtt nem következett be. Csak egy szempillantásnyi idő volt és az istenek legyőzetettek Zsarnok által. Senki sem tudja, hogy miért engedték az égiek, hogy egy halandó feléjük emelkedjen és elpusztítsa őket, kegytelen sors. -itt megáll egy másodpercre és lesüti szemét- De a szellemeik, ahogy a halottak szellemei is még tovább élnek. Minden temetőben van egy-egy oltár ami előtt lehet áldozni, halottakat, földi kincseket, életeket az emlékükre. Évente kétszer szokott minden törzs nagyobb áldozatokat bemutatni. Az isteneink közül a legnagyobb volt Udin és a fia Thok, őket tiszteljük a legjobban. >
Mikor befejezi akkor Ragal is megszólal.
< - Ha nincs több kérdése, akkor tárgyalhatunk. >


~Karakter: Prototype ; Helyszín: Ausztrália, fejletlen területek~

Az adatok továbbítása Maniac részére sikeres, aki visszajelez, az elemzés kész. Prottotype a kitérést adja ki parancsnak, amit az egységei végre is hajtanak, de nem ez bizonyul a legjobb eredménnyel járó taktikának. Ő maga könnyen elkerül egy rakétát, ahogy egy másik kiborg is, de van aki nem elég gyors és a levegőben nincs semmilyen akadály, a rakéták, ha nem elég meredek az ív könnyen célpontot váltanak. Az egyik feltámadottat eltalálja az egyik rakéta, a robbanásfelhő fekete füsttel és vörös lángokkal terjed szét néhány méteres körzetben és csak deformálódott, megégett fém darabok hullanak alá. Már két egységgel kevesebb, már csak egy maradt Prototype-on kívül. A többi rakéta, ami elsőre nem talált célba megfordul és tovább követi a célpontot. Prototype a nála lévő testet túltölti és azt hajítja fel, amibe rögtön két rakéta is becsapódik, ezután a mellette álló kiborg a saját elhárítórendszerét használva gond nélkül megsemmisíti az utolsó lövedéket is.
Az érzékelők nem jeleznek további mozgó objektumokat, így a két feltámadott könnyen megközelítheti a sziklás, kanyonos részt. Négyszáz méter után érzékelhető az első konkrét életjel és mozgás egy hasadékból. Négy fő halad a barlang kijárata felé, felfegyverezve, ha a kiborgok közelebb mennek akkor tüzelni kezdenek rájuk. A lövedékzápor nem tesz kárt még a külső burkolatban sem, egyszerűen lepattog róluk, valamilyen nanofúrófejes komplex lövedék lehet, de nem elég kemény az anyaga ahhoz, hogy átszakítsa a páncéljukat. A másik egység csak parancsra vár. A barlang bejárata hetvenöt fokos szögben van ötven méter távolságra, jól látható helyen, öt méterrel az ő magasságuk fölött.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 12 Okt. 2013, 16:04

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~
< - Mondhatjuk úgy, hogy a véremben van a harc és a harcosok útja nagyúr – felelte lágyan. – Katonacsaládból származom. Jómagam is szerettem volna a flottába csatlakozni, de a szüleim nem engedték, mindig is úgy gondolták, hogy több van bennem, többre vagyok hivatott, mintsem egyszerű közkatona legyek. >
Ezzel elég sokat elárult és mégis olyan keveset. Bár úgy sejtette, hogy a férfi megértené, ha a valódi okokat mondta volna, de azt nem tehette meg. Hogyan is mondhatta volna el, hogy már az Amerikai észak-déli háborúkban is a Miller család katona volt és utána is mindenki, eleinte csak a férfi tagok, de később, amikor már a nők is harcosok lehettek, akkor ők is? Az anyja pedig innen a vikingektől származott, bár ha hinni lehetett annak, amit az apja tudott magáról, akkor a Miller családnak is skandináv felmenői voltak évszázadokkal a Zuhanás előtt, és azelőtt, hogy felfedezték volna a spanyolok Amerikát. És azóta is, ott volt az apja, az UP2-sek egyik tagja, és saját maga is a birodalom egyik talán leginkább képzett harcosa, aki még az elitseregek tagjait is felülmúlhatta tudásban, hála annak, hogy minden létező képzésen átesett, ami csak létezett és még önmagát is képezte. Tudta, hogy a férfi miként érti, akiknek az emberi haderő, csak számok és statisztika, ahogyan Sztálin is mondta egykor, hogy „Egy ember halála tragédia, milliók halála statisztika” azok csak diktátorok és nem harcosok. És előbb vagy utóbb tényleg alul fognak maradni a megannyi ultramodern fegyverzettel rendelkezők az emberi tényezővel szemben. Most látta igazán, hogy a Rocksolid hamarosan tényleg fenyegetés lehetne a Zsarnoknak és a többi környező birodalomnak. Hacsak nem végeznének hatalmas tisztogatásokat a vezetők között és a családjaik között, akkor nem tudnák meggyengíteni ezt a helyet.
Mikor Ragal jelezte, hogy a kérdésére választ kaphat, akkor újra az öreg felé nézett. Azzal tisztában volt, hogy a Zsarnok megölt minden istent, és megsemmisített minden dimenziót, ami hozzájuk tartozott, de remélte, hogy ettől függetlenül még hiszik a helyiek, hogy élnek az egykori isteneik. Titkolta, vajon a helyiek tudták, hogy ki is volt a törzs egyik vénje? Hogy egy bukott isten volt az? Vagy vajon a zsarnok tudta, hogy nem járt teljes sikerrel, noha láthatóan isteni erejét elvesztette. Egy pillanatra megakadt a tekintete az eltűnt kézen. Tyr?! Nagyon régen volt, hogy az anyjától utoljára hallott történteket, vagy olvasott volna róla, így kissé lassan esett le neki, bár a mesék szerint Fenrir volt, aki leharapta a kart, lehet, hogy itt máshogy történt. Vagy csak a képzelgése csapta be? Azért figyelt és nem kerülte el a figyelmét, a férfi reakciója, amikor elért a kegyetlen sorshoz. Az is kiderült számára, hogy még mindig vannak áldozások, egészen pontosan újra visszatértek ehhez, amit a vikingek nagyon régen tartottak. Odin és Thor, noha a nevük az évezredek alatt kissé megváltozott, ha Ingrid nem téved, akkor az idős férfi bátyja és apja azok. És akkor, ha igaz, akkor ez a férfi nagyon, de nagyon sok évvel idősebb nála.
< - Köszönöm a válaszokat… – mondta hangosan, majd olyan halkan folytatta, hogy csak az idős férfi halhassa. – …Tyr! >
Egy próbát megért, ha a férfi tényleg az egykori hadisten, aki félkarú lett a mitológia szerint, akkor olyan hatalmas megtisztelés éri, amit soha sem hitt, hogy be fog következni, ha nem, akkor pedig még mindig ott van a kérdés, hogy ki is a férfi, de a névből tudni fogja, hogy Ingrid többet tud, mint amit eddig elárult és később még hátha beavatja. A férfi reakcióját figyelte, hogy miként is reagál a névre, most a legapróbb rezdülést is figyelte, hogy az idős férfi miként is tesz. Ennyi elég volt, eredetileg ki szerette volna mondani, hogy hiszi, hogy még néhány isten ettől függetlenül itt jár Midgardon, vagyis a Földön, de ez túl sok lett volna, abban az egy névben is minden benne volt.
Végül visszafordul az idős reakciója után Ragal felé.
< - Akkor a tárgyalás van hátra. Szeretném, ha tudná nagyúr, hogy nem kell rögtön válaszolnia, nyugodtan tárgyalhat a többi vezetővel, bölcseivel mielőtt választ ad nekem és a Birodalomnak. Engedelmével elmondanám, hogy miért is vagyok itt, részletesen. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by King Raten Chromixen on Vas. 13 Okt. 2013, 01:32

A tervem első fele sikerült gond nélkül – ahogy megperdültem, simán eltoltam a csövet, a fickónak esélye se volt lőni. Szinte ugyan ebben a pillanatban, mégis a másodperc törtrészével később suhintottam a torka felé – de ez már túl késő volt. A testem teljesen megállt, és minden sejtem bizseregni kezdett – olyan volt, mint egy teljes testre kiterjedő viszketés. Ha ez nem lett volna elég, még valaminek a hiányát is éreztem, ami olyan természetes volt számomra, mint a levegővétel – most mégse tudtam mi az. Nem tudtam, hogy MR folyamatos kapcsolatának a hiányát érzem.
Mielőtt felfoghattam volna a helyzetet, egy kiáltás szaladt ki a számon, és görcsösen hátrahúzódott a testem, egy szinte tökéletes hidat mutatva be – mielőtt összeestem, és vergődni kezdtem a földön. Teljes erővel dobálltam magam, de a fájdalom önmagában olyan erős volt, hogy nem is éreztem, ahogy eltörnek a csontjaim a vergődéstől, és koponyámból is szivárogni kezd a vér. Nem éreztem azt se, vagy inkább nem fogtam fel, ahogy vért köhögök – a tüdőm is össze-vissza mozgott, néha köhögtem, néha csuklottam – majd teljesen megállt minden. A halál fagyos lehelete vett körül, miközben elsötétült a kép. Olyan volt, mintha beleolvadnék a földbe – és utána jött a fekete kép, meg egy üres fehérzaj.

Ha most azt várjátok, hogy leírom miként barangoltam a túlvilágon, találkoztam Istennel, vagy valami hasonló kitalált baromsággal, akkor tévedtek. Oh, sokan azt hiszitek élek, hiszen valahogy mindezt meg kell fogalmaznom – nos, gondolom nem láttatok olyan Zuhanás előtti filmeket, mint az Amerikai szépség. Na jó, csak szopatlak – nem haltam meg. Lassan öntudatra ébredtem, egy full sötét helyen – vagyis csak azt hittem, hogy sötét. Ahogy a testem elkezdett regenerálódni, lassan minden helyreállt – nem foglak ámítani, persze, ez király dolog, de kurvára fáj, ahogy minden sejted újra létrejön. De a korábbi fájdalomhoz képest semmi volt. Összeszorított fogakkal tűrtem, majd amikor helyreállt a génállományom, leugrottam az ágyról – mert azon feküdtem ám – és leszarva a kis megfigyelő-komputert, a földön csináltam néhány fekvőtámaszt, hogy bejárassam újdonsült szervezetem. Mindenem bizsergett és viszketett, az izmaim dolgozni akartak – kicsit olyan, mint néhány drog hatása. Ha próbáltad már a Rush-T4 nevezetű szert, akkor tudod, hogy mit érezhettem. Ezután odajött egy orvos, és némán vizsgált meg – én pedig morogva küldtem el a halál pélójára. Nem volt túl jó kedvem. Nem törődött a szavaimmal, csak megtette amit kellett neki, aztán otthagyott – én pedig lefeküdtem az ágyra.
- Jó reggelt, őrmester. – köszöntöttem, továbbra is fekve – az ilyen katonás geciket ezzel lehet a legjobban felhúzni. Nem szabad megadni nekik a tiszteletet, amit annyira elvárnak, attól aztán kinyílik a bicska a zsebükben.
- Gondolom maguk találtak meg. Nos, láthatta mi maradt belőlem, amikor legutóbb együttműködésre szántam el magam. Talán érthető, hogy egy kissé bizalmatlan vagyok. Ezen egy jó k-rva, vagy étel, esetleg egyéb megfelelő motiváció segíthet – nem, bízni ettől még nem fogok önben, meg az Ellenállásban, ahogy maguk se hiszem hogy bíznának bennem – de a kooperatív hajlamaim felerősítik ezek a tényezők.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Vas. 13 Okt. 2013, 14:20

~Karakter: Ralf Shaw ; Helyszín: ???~

A férfin nem látszik, hogy kibillentette volna bármennyire is Shaw hozzáállása, a maszktól nem látszik az arca, de olyan érzése támad Ralfnak, hogy a katona mosolyog magában. Az egyik hátán lévő tároló részből vesz elő néhány ruhát, amiket az ágy szélére hajít.
- Első motiváció. Visszakapta az életét, ami a sérülései után felér egy kisebb csodával, nem volt magát könnyű kihozni a Milícia területének szívéből, de mégis itt van. Második motiváció. Visszakapta a ruháit, nem kell meztelenül mutatkoznia, ha ki akar menni ebből az egy helységből. Harmadik motiváció. Követ engem és akkor kaphat ételt, és alapvető dolgokat. Ez már három hatalmas szívesség és még mindig semmit nem kapott vissza a felszereléséből. Ha felöltözött a folyosón jobbra és a másodikon balra.
Ezzel kilép a teremből és tovább megy, mint aki csak egy napi pontot végzett volna el a listából. Ha Ralf felveszi a ruhákat, azok a sajátjai, amiket a páncél alatt szokott hordani, ki vannak tisztítva, szinte újak. A folyosóra kilépve, ha úgy dönt, hogy követi az utasítást elé tárul a földalatti bázis egy része, széles és magas beton folyosók, a mennyezeten csövek és kábelek futnak végig, nem a falba vannak építve, ahogy a világító és létfenntartó berendezések is jól kivehetőek, csak úgy vannak oda erősítve a falakhoz. Nincsenek ajtók, mindegyik terem szabadon nyílik, mindenféle átmenet nélkül. Emberek, nagyrészt orvosok sietnek fel és alá, néhol sérülteket visznek lebegő paneleken, máshol egy-egy fájdalmas nyögés hallatszik ki a termekből. Az egész helynek nyomasztó benyomása van. Két folyosóval arrébb Ralf láthatja Dunn-t ahogy két másik katonával beszél, valamilyen beosztásról. Észreveszi Shaw-t és a fejével biccent neki, hogy kövesse. Egy lépcsőházban kell három emeletet megtenniük, nincsenek felvonók, liftek amiket használhatnának, végül egy nagyobb kantinhoz érnek.
- Otthonos kis fészek. - tesz egy megjegyzést az őrmester
Dunn végig megy a pultoknál, ahol önkiszolgáló gépek vannak, egy nagyobb tartályba tölt magának valamilyen rostos, sűrű folyadékot és elvesz néhány szelet szerves tápanyagot, ezután leül az egyik asztalhoz, nem külön ami a nagyobb rangúaknak vannak fenntartva, hanem az ott étkező, szerelők, orvosok, katonák, munkások közé. Megvárja amíg Ralf is leül mellé, majd beleharap az energiaszeletbe.
- Szóval mit akar a kooperációért cserébe?


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

Az öreg a halkan elhangzó névre gyorsan Ingridre néz, de csak egy pillanatig, majd félre kapja a tekintetét, mintha nem is történt volna semmi. Látszik rajta, hogy rögtön megértette mit mond Ingrid, mintha leleplezték volna őt, talán ezer vagy még több év után először, szemeiben a megértés is felvillant egy pillanatra. Mivel Ingrid hangja nem volt fenyegető, ezért megőrzi teljes nyugalmát és egyelőre nem reagál, de tudja, hogy Ingrid tudja ki ő. A reakciójából kiderül az is, hogy a teremben lévők közül senki sincs tisztában az ő tényleges kilétével. Ha Miller koncentrál és kutat emlékeiben emlékezhet egy időszakra, amikor az összes különleges személyt, akár bukott istent is felkutattak és levadásztak. Főleg az Árnyak, erre őt is kiképezték, de ez az időszak elmúlt, mivel már nem jelenthetnek veszélyt. Így lehetséges, hogy a férfi valóban Tyr, ami magyarázat lehet arra a kérdésre, is hogy hogyan sikerült az itt élő, a mostani Pride területéről ide bevándorló harcos népeknek ennyire átvenniük az ősi kultúrát. De ettől még mindig sok homályos kérdés marad.
Ezután, ahogy a diplomácia kerül szóba nem csak a törzsfő hanem az emberei is sokkal jobban odafigyelnek a nőre, mindegyikük próbálja fenntartani a szemkontaktust és feszülten várják, hogy mit fog mondani Ingrid, egyedül Tubrok tűnik hűvösnek és nyugodtnak.
< - Ez természetes, egy éjszakát mindenképpen várok majd a döntés előtt, legyen az bármi is. Kérem. >
Fejezi be úgy, hogy átadja a szót a nőnek, most már nem nyúl az ételhez vagy az italhoz, csak arra figyel ami elhangzik. Egyik kezével enyhén megtámasztja az állát, látszik rajta, hogy kíváncsian várja, mit is akar a Birodalom.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 13 Okt. 2013, 15:14

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~
Ingrid elkapta az idős bölcs tekintetét, aki ránézett, úgy, mintha nem hitte volna el, hogy mit hall. Nem nagyon szólíthatta senki sem ezen a néven ki tudja, hogy mióta. Hát tényleg ő volt az, Ingrid égett a vágytól, hogy kifaggathassa az öreget, mindent tudni szeretett volna, de erre most nem volt lehetősége, főleg, hogy már tudta, hogy az öreg nem mondta el soha senkinek, hogy kicsoda ő valójában. Mindketten megtudtak egy-egy fontos dolgot egymásról. Ingridnek nem lett volna szabad emlékeznie erre, hacsak nem azon kevesek közé tartozik, akiken nem hajtottak végre agymosást annak idején. Ami pedig a koráról árulkodott, hogy milyen idős és arról is, hogy igencsak a felsőbb körökből származik. Egy bukott isten, az Árnyhadsereg vadászott rájuk és Ingrid is megkapta a képzést, hogy miként ölhetné meg könnyedén az efféléket, ha összefutna velük. De nem fogja megtenni, Tyr egy igazi kincs volt és az öröksége, a gyökereinek egyik tagja. De így már tudta, hogy mégsem feltétlen az anyja volt az, aki beavatta a Rocksolid lakóit a régi történelmi tényekbe és istenekbe, törvényekbe és szokásokba, hanem Tyr. Emiatt picit csalódott, pedig remélte, hogy közelebb került a nőhöz, de talán Tyr tudhat egykét dolgot, ha majd sikerülne kettesben maradnia a férfival.
De most erre nem volt ideje, szinte minden szempár a teremben rá szegeződött, amikor a diplomácia és a tárgyalás került terítékre. Bólintott Ragal-nak, hogy majd vár a döntéssel és megfontolja. Tudta, hogy azok után, amit mondani készül vagy körbenevetik ezen a helyen, ahogyan teszi, hogy nem parancsolással él, hanem kéréssel. Vagy még két másik lehetőség adódott, hogy szembeköpik diplomatikusan és úgy küldik el innen, hogyha eddig nem érdekelte a Birodalmat a Rocksolid, akkor ezek után se tegye, most, hogy már képesek megállni a saját lábukon. A harmadik volt az, hogy sikerül elérnie valamit, már csak azért, mert ő van itt és nem pedig más birodalmi. Mivel saját maga megértette a helyieket némileg és a gondolkodásmódjával is beleillett volna a Rocksolid lakói közé.
< - Önök egy zárkózott népcsoport, akik nem igen nyílnak meg idegeneknek, hiszen ők nem érthetik meg az önök kultúráját, a Birodalom most mégis szeretne diplomáciai kapcsolatokat nyitni önökkel – kezdte. – Olyan lépésekkel természetesen, amit önök nem éreznek túl gyorsnak. Először lehetőség szerint az információ nyílt és szabad áramlása lehetne kezdeti pont. Később pedig akár meg nem támadási egyezmény is. Természetesen ehhez szeretném ismerni majd azt, hogy önök nagyúr miként állnának az ötlethez, hogy a kapcsolat kétoldali lehessen és ne érezzék kényszernek és kötelezőnek mindezt. >
Ingrid nagyon remélte, hogy mindezek a tárgyalások sikerhez fognak vezetni, nem szívesen számolt volna be arról, amit eddig megtudott, hogy miként lehetne meggyengíteni belülről ezt a helyet és miként lehetne a társadalomra erőteljes csapást mérni, amivel meggyengülnének.
< - Szeretném leszögezni, hogy jómagam végig arra fogok törekedni, hogy a Rocksolid és a Birodalom is nyerjen az esetleges szerződéssel, amit sikerül megkötni és mindez ne az önök kárára történjen. A Birodalom nem szándékozik beavatkozni az önök kultúrájába és kormányzásába, nem szab feltételeket önöknek, amíg a tárgyalások az én kezemben vannak. >
A szavaiban kicsit azért ott volt a ki nem mondott figyelmeztetés, hogy akkor járnak a legjobban, ha Ingriddel tudnak valamilyen megállapodásra jutni és nem várják meg azt, hogy a Birodalom mást küldjön ide helyette, aki már nem lesz olyan nyílt és engedékeny, mint ő.
< - Mindezekért érdekelne, így az egész tárgyalás elején, hogy önök mit szeretnének. Én összefoglaltam, hogy mi mit szeretnénk és remélem közös pontokat is találunk a birodalmak hosszú és rövid távú tervei között nagyúr. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by King Raten Chromixen on Vas. 13 Okt. 2013, 15:33

Miközben a férfihoz beszéltem, valamiért olyan volt, mintha mosolyogna – nem tudom miért, de hirtelen elkapott ez az érzés. Viszont szimpatikussá vált tőle a fickó, bár ennek nem mutattam nyomát.
Szó nélkül ruhákat dobott az ágyamra, amikért gépiesen nyúltam, és húztam fel – nem vagyok az a szégyenlős fajta, de kövezzenek meg, az ember alapvetően jobb szeret ruhában mutatkozni mások előtt… mármint, az azonos neműek esetében.
- Ne értsen félre. – nevetek fel, immáron a megszokott ruháimban – érdekes, eddig azt hittem, hogy megsemmisültek, és így találtak meg a földön. A férfi elindul kifelé, én pedig mellé állva követem végig a folyosón, miközben tovább beszélek. A testtartásom katonás, kihúzott test, oldalra szorított kezek. Hiába no, a szokás hatalma.
- Nem vagyok hálátlan. Köszönöm, amit értem tettek – nem sokan lettek volna hajlandóak erre. Sőt, a legtöbben inkább csak kiraboltak volna, és elvágott torokkal hagynak ott – biztos ami biztos alapon. Az, amit maguk tettek értem, mondhatni példátlan- mégis, úgy érzem hasznot akarnak húzni belőle, ami mellett eltörpül a dolog. – magyarázkodom, és felmérem a helyet. Bár sokan azt mondanák, hogy nyomasztó, lehangoló a képi- és hangvilága, engem mégis hidegen hagy. Katonai kórház- találkoztam már épp eléggel, hiába vagyunk szinte halhatatlanok a flotta tagjaiként – ezt az előbb bizonyítottam be én magam is. Ettől függetlenül úgy helyezkedem, hogy az orvosoknak sose álljak az útjukba, ne tartsam fel őket – az illem az illem.
A kantinba vezet, ahogy ígérte – itt aztán ehetek és ihatok, én pedig ugyan azt választom, amit a férfi – alighanem ő ismeri, hogy mit adnak ezek a masinák, és mit érdemes fogyasztani.
- Hogy mit akarok a segítségemért? Nos, biztos észrevette ezeket itt a kezemen. – nézek MR maradványaira. Már korábban is feltűnt, hogy a számítógép nem kommunikál velem, ami igencsak frusztrált – a rendszer nélkül semmi voltam, túlságosan rá támaszkodtam az utóbbi időben.
- Nos, ez egy igen fejlett, és hasznos kis eszköz – ami sajnálatos módon tönkrement. Még nem tudom pontosan, hogy mi a probléma forrása, de ki tudom deríteni – és ez esetben alkatrészekre lesz szükségem a helyrehozásához.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Darren Cain on Vas. 13 Okt. 2013, 20:34

Úgy tűnik olyan ostobák, amilyennek látszanak. Egy Vezírhez nem méltó a vám fizetése. Ilyen rabló csőcseléket „harcosoknak” nevezni sérti a Spearben maradt Lakosok becsületét. A csecsemőket nevelő nők nagyobb és becsületesebb harcosok ennél a bandánál. A büntetés elkerülhetetlen. Ami nem más, mint halál.
A Senef Vezír a lábába épített gravitációs eszköz segítségével, lassan felemelkedik. Pár méter magasban aztán megáll. Emelkedés közben egy pajzsot kezd maga köré vonni. Ez egy forgó gömbben kíván megnyilvánulni, így nem kell felfogni a lövés energiáját, hanem egyszerűen eltéríti azt. Ezen belül van még egy rétegnyi gömb, ami áll és felfogja azoknak a lövedékeknek az energiáját, ha esetleg nem sikerülne elhárítani őket.
- Bolondok! Én nem fizetek ilyen alantas állatoknak! Én annyival állok felettetek, mint ti a patkányok felett! Én vagyok a Spear Senef Vezírje! Arcátlanságotokért PUSZTULJATOK! – Üvöltötte a Vezír, ahogy egy sugárnyalábot formázz a pajzs mellé, amit szépen végig vezet az ellenfelein. Amennyiben Elkezdenek menekülni, tovább irányítja az energiát a menekülők felé. Ám eközben figyel, hogy a beszélgető partnerének véletlenül se essen baja. Őt még kicsit ki akarta kérdezni. A Prideról, az ellenségről. Látni a félelmet a szemében. Azok a kicsi dolgok is fontosak. Ám ha a Vezírren múlik, innen egyik féreg sem sétál el élve.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Kira Sign on Vas. 13 Okt. 2013, 22:42

Sikerült feltűnés nélkül távoznom, ahogy gondolkodtam eszembe jutott egy régi ismerősősöm, aki tudósnő és tudom, hogy őt is biztosan meghívták. még a telefonszáma is megvolt, de még nem hívtam fel.
előbb betértem valahova(intenet kávézó) ahol hozzáférhettem a hálózathoz. kikerestem melyik tudósok lesznek ott a a találkozón és, hogy kinek mi a szakterülete, mert egy orvos aki az emberi testre szakosodott nem fog érteni az energiaforrásokhoz, míg én meg a tudósbarátom igen.
Miután a kommunikációs  hálózatról, lekerestem azoknak a számát, akiket érinthet a téma így veszélybe kerülhetnének.
Minden szükséges nevet és számot felírok egy papírra, majd felhívőm a túdosnőt, akinek eleve is megvolt a száma.
- Szia Eno vagyok. Ne haragudj, hogy későn zavarlak, de beszélnek kell veled nagyon fontos dologról van szó.
Mondom a telefonba és remélem, hogy nem csapja le a telefont.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Girloffantasybymanofins Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Fagyos Sötétség Kora - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Vas. 13 Okt. 2013, 23:46

~Karakter: Ralf Shaw ; Helyszín: ???~

Az étel, ha Ralf megkóstolja, természetes anyagnak tűnik, nem szintetizáltnak, különösebb íze nincs, enyhén édes. Szervezetének nincs szüksége alapból se táplálékra, se folyadékra, csak oxigénre a légzéshez, ettől függetlenül felhasználja a szervezete, ha eszik valamit. Bár ez általában neki csak élvezeti forrás, ilyen mértékű regeneráció után jót tesz a bevitt anyag a szervezetének, mivel kitud alakítani egy átmeneti gyors anyagcserét, amíg teljesen helyreállítja magát. Dunn lehúzza maszkját, egy kilenc, tíz év körüli tapasztalt férfi, látszik rajta, hogy már sok mindent megélt. Iszik egy keveset a léből, majd Shaw kezén lévő beültetéseket nézi.
- Egyáltalán nincs szándékomban semmire kényszeríteni, annak nincs értelme. Mindenki aki itt van -mutat végig a körülöttük lévő embereken- azért csinálja ezt az egészet, mert így döntött. Viszont azt tudom, hogy egy magához hasonló nem azért lép ki a Flottából és kezd üzletelni a Milíciával, mert elégedett az életével. Mondja mit gondol Zsarnok Birodalomáról, úgy, hogy látta belülről?
A kérdést úgy mondja, hogy ki lehet hallani a szavából, hogy tudja a választ, csak kíváncsi Shaw véleményére. Ha ezt megkapja, akkor egyik kezével MR maradványaira mutat.
- Vannak alkatrészeink, a legkülönfélébb technológiákhoz is. Ez nem jelent gondot. Csak azt kell tudnom, hogy mi kell konkrétan.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

Ingrid végigmondja amit akar, beszéd közben nem kap sok reakciót, mindegyik vezér rá figyel, néha egy-egy fontosabb pontnál jelzik, hogy értenek mindent. Amikor a nő befejezi, egy-két fő egymás közt kezd beszélni. Ragal bólint egyet majd állát enyhén megvakarva néz a távolba, látszik rajta, hogy gondolkodik, mérlegeli a helyzetet. A beszélgetés elején még könnyű volt átlátni rajta, most viszont csak azt látni rajta, hogy gondolkodik, de nem lehet leolvasni, hogy min, vagy milyen véleménye van. Nem habozik, sokkal inkább megfontoltnak tűnik. Végül pár perc után ismét Miller felé fordul és kimérten, de határozottan szólal meg.
< - Nem írok alá semmilyen megnemtámadási szerződést. Ki kell hogy ábrándítsam. Nincs rá szükségem, a Birodalom nem avatkozik be a Föld 'jelentéktelen' háborúiba, soha nem álltak senkivel háborúban itt, és ez nem fog változni. Ha nincs kilátásban háború, akkor nincs szükség a szerződésre sem, értelmetlen. Hálás vagyok az engedményekért, de tudom, hogy mit jelent, hogy nem avatkoznak be és előnyös szövetséget akarnak. A Drox, Vex, Spear városállamoknál is ez működik, passzív segítséget várnak tőlük, csak annyit, hogy ne tegyenek semmit ami nem kívánatos, cserébe ugyanezt kapják, de attól még ugyanúgy háborút viselnek azokkal akiket Zsarnok irányít. Gyávák. Elárulták saját magukat, nem is egyszer. Én nem hódolok be senkinek, nincs szüksége a Rocksolid-nak segítségre. Amink van az elég, ha több kell akkor megszerezzük magunk, vagy elvesszük mástól, megküzdünk érte, de nem adjuk el magunkat. Ha mást küldenek maga helyett, be sem engedem. Az Ismeretlen Birodalom és a Pride nem tud kényszeríteni, más erejük nem 'süllyed' a mi szintünkre. Nincs szükség ilyen szerződésre. >
Hangja nyugodt, kijelentő, nem elutasító vagy felháborodott, csak magabiztos. Tölt magának, majd iszik, amint lerakja a poharat folytatja.
< - De nem zárkózom el, főleg maga elől, ha tud olyat ajánlani, ami meggyőz, akkor lehet szó megállapodásról. De ez árnyjáték, abban nem veszek részt. >


~Karakter: Anthony Calm / Eno ; Helyszín: Drox~

A netkávézóban Calm könnyen találhat megfelelő hálózati elérést, ahonnan nyilvános adatokat tölthet le. A teljes lista megvan, nevekkel, szakterületekkel, a meghívottak között van biológus, elméleti fizikus, matematikus, biokémikus, kémikus, több hozzá hasonló energiákkal és molekuláris szintekkel foglalkozó tudós, feltaláló, sőt még egy elismert részecskefizikus is. A lista vegyes, főleg a származást tekintve, tényleg a világ minden pontjáról a szakterületükön legjobbakat hívták meg ide. Sajnos nem mindegyikükhöz kapcsolódik azonosító, vagy szám a kommunikátorukhoz, esetleg egyéb elérhetőség, de a nagy részüket azért viszonylag könnyen fel lehet keresni. A jelenlegi helyzetükről nincs információ, de az általános adatok megvannak, amit Eno könnyen kilistázhat magának akár fizikai adathordozón is. Az ismerőse nem veszi fel elsőre, ha másodszor is próbálkozik a férfi akkor néhány hosszú másodperc után létrejön a kapcsolat.
- Igen? Eno, üdv. Beszélhetünk. Mi történt? Valami baj van? Elég nyugtalan a hangod.
Úgy tűnik a nő megérezte Anthony hangjában az enyhe feszültséget és már most valami rosszat sejt. Az ő hangja fáradtnak, lassúnak hangzik, de egyben a helyzettől felélénkültnek is.


~Karakter: Baku Albani ; Helyszín: Pride, külső régiók~

A Vezír nem tűri tovább a szavakat, a büszkesége győz. A magasba emelkedik, ahogy ezt teszi a fegyveresek egy része rögtön hátrébb húzódik, és fegyvert fog rá. Baku hangjától néhányan összerezzennek és fedezéket keresnek, eközben a Vezír hangosan elárulja ki is ő valójában, ami veszélyeztetheti a küldetését, ha bárki is életben marad itt. Az energia mező létre jön körülötte, amikor tüzelni kezdenek rá, a lézerfegyverek lövedékének egy részét eltéríti a külső mező, és ami behatol azt elnyeli a második energiagömb. A védelem tökéletes. Baku energia sugara pillanatok alatt porrá égeti a katonák nagy részét, de van néhány, a vele szemben álló férfi is, aki fedezékbe húzódik és így kikerül a nyaláb útjából. Gránátokat hajítanak felé, de azok még idő előtt felrobbannak, nem okoznak sérülést csak kellemetlen hang és fényhatást a Vezírnek. A káosz és a pusztulás teljes, van aki menekülni próbál, de azokat is utoléri a sugár és testük felrobban, majd a darabjaik elégnek, végül porrá válnak.
- Kapd el! - hallatszik Baku mellől egy kiáltás, valaki nyilván közelebb jutott hozzá.
A következő pillanatban egy mély összeroskadó hangot hall. Ha arra néz akkor lát egy kisméretű fém tárgyat, ami felé repül, majd a hangot kiadva összehúzódik és magába szívja az energiát. Jól kivehető mágneses erővonalak mentén detonál az energiaelszívó gránát. Egyszerűen magába szívja mind a külső és a belső védőmező egy részét, ahogy a támadásra használt energia sugarat is, ezután a földre zuhan. Albaniban nem tesz kárt, de az energiagömbjein szó szerint lyukak tátonganak, nagy felületek amelyeken át sebezhető, és most támadni sem képes egyelőre, mert elveszett a támadásra fordított energia.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by King Raten Chromixen on Hétf. 14 Okt. 2013, 00:07

Boldogan vittem be a szervezetembe az ételt, ami hálásan fogadta be az energiaforrást, és egyből dolgozni kellett, hogy minél több hasznos anyagot vonjon ki belőle, ami csak megkönnyítette, és gyorsította a szinte túlterhelt szervezet működését. Éreztem, hogy elkezdett felgyorsulni a testem, a mozgás könnyebbé vált, a látásom tisztább lett, már az első falat után. A többi csak hab volt a tortán – elindult a végső fázis, alig pár óra, és olyan leszek mint újkoromban, teljesen kicserélt, és felújított Ralf 2.0 – nem mintha az 1.0-ás verzióval lett volna bármi gond, az is tökéletes volt.
- Nem is tudna. – jelzem, a kényszerítés szó hallatán, majd komoran nézek a szemébe.
- Eddig bármit tettem életemben, azokat mindig azért, és úgy tettem meg, hogy én azt szerettem volna. – hazudtam, hiszen ez alól volt egy kivétel.
- Nem vagyok feltétlenül büszke a múltamra, de anélkül nem lennék az aki, és bármit tettem, ha választhatnék, újra megtenném, habozás nélkül. – ez viszont igaz volt. Nem viccelek – a milíciánál újra így tennék, csak talán jobban összpontosítanék, hogy ki tudjam végezni a fickót.
- Zsarnok birodalma… ne kerülgessük a forró kását, nem tökéletes, de semmi sem az. Ki mondja, hogy ha ő uralkodna, akkor jobb lenne az élet? Hogy akkor kevesebb szenvedés lenne? Ilyen a világ – kemény és nyers, és aki elég erős, az túléli. Aki nem – itt MR maradványaira néztem, ahogy eszembe jutott az idős tudós -   az belehal. De ez a természet rendje is, miért lenne nálunk másképp? Viszont segítek maguknak, ha önök is segítenek nekem – és ne aggódjon, bár nem vagyok fanatikus, ha valamit csinálok, akkor azt teljes erőbedobással teszem. – felálltam az asztaltól, és ismét a férfira néztem.
- A döntés a magáé – vagy a rendelkezésemre bocsájt egy techlabort, és a kért eszközöket – ez esetben meg tudom javítani az eszközöm, és hatékonyan segítem magukat – vagy előbb bizonyítanom kell, de ez esetben az önök felszerelésére és utánpótlására kell hagyatkoznom – azaz adniuk kell valamit, amivel elvégezhetem a feladatom, ami után megkapom a fizettségem.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 14 Okt. 2013, 12:51

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~
Figyelte végig a vezéreket, hogy miként is reagálnak arra, amit mond. Egyelőre senki sem szakította félbe, nem vágott bele a szavaiba, hogy megszakítsák. Ragalt figyelte, most lett teljesen egyértelmű számára, hogy a férfi is csak hasonlóképpen tett, mint ő, hogy felmérje a másikat. Most nem tudott semmit sem leolvasni az arcáról a gondolkodáson kívül, amit percekig tett. Addig Ingrid végig merev háttal ült a székében és egy pillanatra sem mozdult, katonásan fegyelmezett maradt mindvégig, csak a szemeivel követte Ragal és a többiek mozgását. A válasz nem lepte meg, hogy ezt kapta, tudta, hogy nehéz ügy lesz a Rocksoliddal tárgyalni, de azért remélte, hogy valamit elérhet az első napon már. Ezek szerint túlságosan is optimista volt és későbbre maradnak majd az eredmények. Egyelőre nem avatkozott be Zsarnok, de nem volt szabad elfelejteni, hogy mi is volt Indiába.
< - Ön egyszerre becsüli magukat túl és alá is – felelte. – A diplomácia mindig is árnyjáték volt nagyúr, soha sem volt kevesebb. >
A hangjából érződött, hogy nem sértésnek szánja.
< - Mint utaltam rá nagyúr, önök nem a Vex, Drox és Spear. Egyelőre nincs háború, de nyílt titok mindenki számára, hogy önök mennyire megerősödtek, bárki, aki minimálisan is ért a stratégiához ezt könnyedén kiszúrhatja. Nem azt kértem, hogy dobják sutba a törvényeiket, szokásaikat és adják fel a büszkeségüket. Önök félelmetes haderőt jelentenek a Végtelenek nélkül is, mit gondol, mikor érhetik el, hogy a jelenlegi „jelentéktelen” földi háborúk, ne legyenek többé jelentéktelenek? Mikor jöhet el azaz idő, hogy a makacsságuk miatt itt történjék meg egy újabb Indiai incidens? Mibe kerülne bármelyik ellenségüknek elérnie, hogy azt higgye a Zsarnok önök rejtegetik az új lázadókat? De nem szabad elfejteni azt sem, hogy a legnagyobb előnyük a legnagyobb gyenge pontjuk is. Még, ha erre a legtöbben soha sem jönnének rá, de önök bizonyára tudják ezt és mások is ráfognak arra, hogy miként gyengítsék meg az államot, hogy könnyedén elsöpörhessék azt. >
Továbbra sem volt fenyegető a hangja, sokkal inkább olyan hangsúlyú, amiből az érződött ki, hogy most vonta le a következtetéseket, amivel pedig bizonyára Ragal számára egyértelmű lehetett, hogy a lány milyen páratlan stratégiai érzékkel rendelkezik, noha valóban nem katona. A gyenge pontnál pedig határozottan a klánokat, a család fontosságra gondolt, úgy vélte, hogy ködösítéssel is ráfog jönni a tárgyalópartnere erre. És azt sem mondhatta ki, hogy mennyire szeretné megmenteni ezt a helyet, hogy ne vesszen el senki, a hagyományok, az emberek. Tisztában volt vele, hogy némileg, vagy éppen nagyon provokálhatja a férfit az, amiket mond, hogy lehet, hogy eddig tűrte el itt és kidobatja ezek után is.
< - Az önök makacssága máris sokaknak gondot okoz nagyúr. A kezdeti győzelmek pedig önöket tehetik magabiztossá – mondta. >
Itt már tett néhány mozdulatot is, ismét testbeszéddel, mozdulatokkal próbált utalni, hatni Ragal-ra, amiket nem mondhatott ki szóban, a korábbi barátságos tekintete keménnyé változott, ami az apjától is megszokott volt régen, így nézett bele a férfi szemébe és próbálta sugallni a tekintetével és mozdulataival, hogy legalább némileg legyen esze és tegye félre a büszkeségét a népe érdekében, mielőtt mindent elveszít a jelenlegi nézete alapján. Mert azt, amit most folytat, sokáig nem fogják eltűrni a birodalmak.
< - Nem kell szerződést sem kötnie, nem fogom kényszeríteni erre, az sértés lenne önre nézve. Csak lássák odakint az ellenségei, hogy hajlandó lenne együttműködésre, bármilyenre. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Darren Cain on Hétf. 14 Okt. 2013, 16:37

A hatás az elvártnak megfelelő volt. Káosz és pusztítás, ahogy a Senef Vezírtől elvárható. A gyenge férgek megpróbálnak vissza támadni, ám a felsőbbrendű technológia győzedelmeskedik. Gyenge fegyvereik nevetségesen pattannak le vagy térülnek el a lövedékek a pajzsról. Baku szinte a szájában érzi a győzelem ízét. Gyenge gránátokkal szórják, amik semmi mást nem érnek el minthogy egy kicsit zavarja a Vezírt. A gránátok dobók bajtársaikkal együtt pusztulnak perzselő halált. Szinte túl könnyű.
És tényleg az. Hátulról egy újabb gránátot hajítanak Baku felé. Még éppen oda tudja fordítani a fejét, hogy lássa az apró fém darabot ami felé repül. Egyszerűen elszívja az energiát. Ez a fegyver hirtelen felébreszti Bakut a Vezírekhez nem méltó csata mámorából. Ez érdekli. Pontosan ilyen dolgokat kell találnia. Végre egy eredmény! A pajzsán lyukakat ütött a gránát, bár őt magát nem sebesítette meg. Semmi probléma nem volt.
- Bolondok! Azt hiszitek ez megállítja a Senef Vezírt? Kicsinyes technológiátok nem veheti fel a Hármak Erejével a harcot!
Kicsit korán beszélt, hiszen perpillanat nem tudott sugarat formázni a férgek elpárologtatására. Ám a Hármaktól nem csak ezt kapta. A maradék energiát megpróbálja a lent megmaradt támadók irányába pajzsként egyesíteni, hogy kivédhesse az esetleges lövéseket. A mögötte lévők felé fordul és maximumra kapcsolva gravitációs szerkezetét, feléjük kezd száguldani. Az esetleges lövéseket megpróbálja kikerülni. Amint közel ér, egy megpróbálja megütni az ellenfelét/ellenfeleit. Egy 84 m/s-mal érkező ütés elég hatásosnak kell lennie, még ha páncélt is visel. Ha mást nem ér el ki billenti az egyensúlyukból őket.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Kedd 15 Okt. 2013, 21:47

~Karakter: Ralf Shaw ; Helyszín: Az Új Ellenállás titkos bázisa~

Dunn-on nem látszik, hogy hatna rá Ralf viselkedése, a megjegyzés, hogy nem lehet kényszeríteni, vagy amit az életéről tart, nem egyszerűen ignorálja, hanem egyáltalán nem érinti meg és ez látszik is rajta. Valószínűleg a férfi sokkal többet látott és élt meg mint eddig Shaw. Csak a Birodalomról tettmegjegyzésnél hümmög egyet, amikor lenyeli az utolsó falatot. Rögtön utána válaszol is, ha Ralf hagy egy kis szünetet.
- A természet rendje miért lenne másképp? A HPI-ben természetes körülmények között sosem halnak meg, halhatatlanok, a technológiájuk régen alapvetőnek hitt fizikai, metafizikai törvényeket cáfol meg, a biotechnológiával olyan szintet értek el, ami több milliárd év tökéletes evolúció alatt sem jöhetne létre. Képtelen megvágni magát nem? Előbb összeforr a seb, minthogy a penge elhagyná a szövetet. Nincs más olyan élőlény az embereken kívül ami erre képes, vagy ilyen körülmények között képes. Lehet természetesnek hat, de ez nem a természet rendje.
Inkább tárgyilagos, mint kioktató vagy ábrándozó egyszerűen csak közli a véleményét. Mikor Ralf feláll akkor ő is így tesz, így válaszol a férfinak.
- Nem sietünk sehova. Ha akar kap felszerelést, de egyelőre még nem adhatok komolyabb eszközöket a kezébe, előbb meg kell bizonyosodnom a lojalitásáról.
Megindul a kantin egyik vége felé, a tálcát bedobja az egyik nagyobb tárolónyílásba a falon, majd tovább vezeti Ralfot, ezúttal egy szinttel följebb, ahol már vannak igen komoly védelmi rendszerekkel és erősítéssel rendelkező, de teljesen egyszerű, fizikai korlátokat használó ajtók, kapuk.
- Elsősorban nem a testi erejére, hanem a tudására lenne szükségünk. Minél több információ kell az ellenségről, ha a források pontosak akkor szolgált kint, odakint, a fronton. Az ottani események érdekelnének, elsőként.
A válasz után megáll az egyik nagyobb fém ajtó előtt, az egyik fegyverraktár, a feliratok alapján. Az oldalt lévő biztonsági konzolon nem kell műveletet végrehajtani, a szenzorok maguktól érzékelik az őrmester jelenlétét és nyitján két felé a rendszert. Belépve egy hosszú folyosó szerű terem fogadja Shaw-t, kétoldalt végig különféle fegyverekkel felszerelésekkel, páncélokkal, amik között kisebb drónok repülnek, járőröznek.
- Vannak energia alapú fegyvereink, mágnesgyorsítós, robbanó lövedékes karabélyaink, fúrófejes, nukleáris muníció. Speciális bombák, hidrogéngránátok, energiaelnyelő bombák, gyűrhető és szilárd páncélzatok, Amazon* technológiás közelharci fegyverek. Plasztikus robbanószerek, detonátorok, kézi radarok, zavaró eszközök. Bármi.

*Ilyen technológiával készült Nefi kardja is, ott van az adatlapján, a felszereléseknél, ha érdekel


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

A törzsek vezetőin látszott, hogy ahogy Ragal is magabiztos úgy ők is teljesen nyugodtak és úgy érzik kezükben tartják a helyzetet, de ahogy Ingrid más módszerekhez nyúl és felhívja a figyelmet a szélsőséges lehetőségekre, elbizonytalanodnak. Az Indiai megtorlás említésekor olyan, mintha hirtelen pár fokkal hűvösebb lenne a teremben, mintha minden lelassult volna, az asztalnál ülök zavartnak tűnnek, mintha ez váratlan lett volna számukra. Végül amikor Ingrid a törzsek, családok fontosságára és ennek sebezhetőségeire utal Ragal testvére, Nava hangosan felmordul.
< - Hogy...?! >
Ekkor az addig furcsálló tekintettel ülő Tubrok fordul felé, vonásai kisimulnak és egyik kezét nyugalomra intően fordítja felé, majd Miller-re mutat vele.
< - Nyugalom, meghallgatjuk. Azért vagyunk itt. Ha nem tetszik, elmehetsz.>
De Nava nem mozdul, csak elfordul testvérétől. Ezután Tubrok érdeklődő tekintettel fordul ismét a nő felé és már sokkal nyugodtabban hallgatja végig, hogy mit is akar tőle Ingrid. Végül kényelmesen hátradől a nagy, trón szerű székében és elmosolyodik. Még saját emberei közül is néhány értetlenül néz rá.
< - Nem csak én becsülöm alá és egyben túl a Birodalmam. Nem lesz még egy olyan eset ami Indiában történt, ezt mind a ketten tudjuk, akkor és ott nyíltan támadtak Zsarnok ellen, le akarták győzni, meg akarták dönteni, hogy egy másik világot építsenek. Az egész világ előtt felvállalták ezt és nyílt háborúba kezdtek. Egy bukásra ítélt eszme zászlaja alatt. A megtorlás várható volt, a Birodalom megmutatta, hogy mire képes igazi erejének akár egy töredéke is, nem hagyta magát gyengének látszani. Egyszerűen Zsarnok kegyetlen példával mutatta meg, hogy nem tűri az ilyet, hogy nyíltan támadják. Ha megvádolnak minket, hogy a lázadókat, ellenállókat bújtatjuk vagy támogatjuk nem fognak lecsapni a Rocksolid-ra. Maniac-nak látnia kell, hogy nem így van, de ha még rajtam vagy a többi törzsfőn keresztül is létrejönne valamilyen Zsarnok ellenes mozgalom, akkor sem támadnának. Az a gyengeség jele, és a maga Birodalma sohasem fog gyengének látszani, paranoiás módon vadászni mindenre ami veszélyt jelenthetne, felesleges lenne. Ezt a maga kedvéért se szegnék meg. >
Most látszik igazán, hogy a törzsfő ezt már jóval előtte, még az első hosszas gondolkodása alatt vezette le magában és most csak kimondta a szavakat. Nyilván észrevette, hogy nála lehet erősebb személlyel áll szemben és felkészült előre. Elégedett mosolya és dacos tekintete kihívó, mintha ezzel akarná provokálni Ingridet.
< - Értem. Tehát itt nem a Rocksolid-ról és a Birodalomról van szó, hanem az ellenségeimről, akikkel szemben előnyös pozícióban vagyok. Ezért van itt, nem igaz? Hajlandó vagyok együttműködni, ha én is szabhatok feltételeket. Természetesen annak függvényében, hogy mit vár tőlem... >


~Karakter: Baku Albani ; Helyszín: Pride, külső régiók~

A Vezír a megmaradt energiát használja fel, formázza, maga alá képez egy pajzsot, //legközelebb majd ezt is írd le, hogy milyen alakút, típusút, mert energiával sok mindent lehet, minél részletesebben leírod nyilván annál jobb eredményt tudsz elérni, mint előző körben// éppen időben, két sarok mögül hajol ki egy-egy fegyveres és nyit tüzet Senef Vezírre, a lövedékek lepattannak a létrehozott felületről, nem jelentenek veszélyt. Ezután Baku felgyorsítja magát és a háta mögött lévő ellenfelekre támad, nagy sebességgel száguldva feléjük. A katonák főleg kitérni próbálnak, nem lőnek rá, kettő földre veti magát, méterekkel arrébb, de még kettő talpon marad. Baku kegyetlenül kivégzi őket, a testpáncéljuk egy ideig puha, egyre jobban nyeli el az ütés energiáját, lassítja a Vezír végtagjait, de egy idő után átszakad, ahogy az emberek teste is. A csapások széttörik a csontokat, átszakítják a belső szöveteket és halálos sebeket okoznak. Az egyik férfi mellkasán teljesen, könyékig áthalad a marsi keze, hörögve kapaszkodik gyilkosába. A másik szerencsésebb volt, a nyakát érte az egyik precíz csapás, ami kiszakította a gégéjét, arccal a földbe csapódik. Baku lábai előtt hever még két fegyveres, kiszolgáltatott helyzetben, csak most próbálnak meg felállni. Hátulról ekkor találatok zaja hallatszik, balra az egyik épület falát végigszántja egy sor lövedék. Ha Vezír hátra néz, láthatja, hogy az egyik épület kiszögellésén lévő rögzített ágyúval tüzelnek rá, ami már komolyabb pusztításra is képes. Az ágyút egy alak kezeli, mellette még hárman biztosítják az adott helyet.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 15 Okt. 2013, 22:35

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~
Ingrid látta, hogy Ragal magabiztossága és nyugalma minden másik emberére is ráragadt mindezt és ők is ugyanúgy viszonyultak a helyzethez, ahogyan uruk. Mintha teljesen rendben lennének és nem fenyegetné őket semmi, hogy máris győztek és semmit sem akarnak megtenni. Ő maga is érezte, ahogyan megfagyott a levegő arra, amit mondott, az Indiai incidensről, hogy miként vont párhuzamot a két esemény között. Ragal fivére pedig a klánok említésére kifakadt. Kíváncsi lett volna, hogy melyik is volt a kérdés a kettőből, amelyiket fel akarta tenni. A hogyan jött rá, vagy a hogyan merészeli, bár a hogy merészeli volt a helytállóbb a reakciók alapján.
< - Kétségbeesett emberek kétségbeesett lépésekhez folyamodhatnak nagyúr – felelte. – És közel sem annyira lehetetlen mindezt elérni. Csupán megfelelő lépéseket kell megtenni és szépen felépíteni a stratégiát, úgy pedig minden végrehajtható. >
Hitte, hogy vannak olyan hatalmak, amik megtennék, főleg, hogy köztudott volt, hogy a jelenlegi ellenállás mennyire kezdett megerősödni. Igaz egyelőre nem kezdték őket vadásztatni sem a Birodalomban, sem pedig azon túl, de a történelem bármikor megismerheti önmagát. Egyelőre ennyit mondott a hosszú okfejtésre, nem mutatta semmilyen jelét arra, hogy zavarta volna a férfi kihívó viselkedése, vagy a mosolya. Pontosan megértette, hogy miért tett így, így nem hibáztatta. De szíve szerint azonnal felpattant volna a helyéről és felképelte volna és a képébe üvöltötte volna, hogy ne legyen ostoba és menteni akarja őket. Ha így folytatják egyszer mindenki összefog ellenük és nem lesz menedék. Ha más nem, akkor akár maga a Birodalom csap le azon információk szerint, amiket Ingrid már most megtudott róluk, és a Rocksolidnak esélye nem lenne a túlélésre. Annak ellenére, hogy nem itt nőtt fel, ezt a helyet magáénak érezte, közelinek, az otthonának is tudná. Azt is a férfi képébe üvöltötte volna, hogy ő régebben él, az ő gyökerei mindkét ágról ide Skandináviába érnek, innen származott, ő maga is egy közülük, sőt jobban is, mint akik most itt élnek. Nem akarja még egyszer az itteni kultúrát veszni látni, ahogyan minden elpusztul.
< - Én még mindig nem azért vagyok itt, hogy elpusztítsam magukat, vagy ezt érjem el – felelte, az utána következő szavakat az ajkai némán formálták. – Hanem azért vagyok itt, hogy megmentsem a Rocksolidot. >
Csak akkor tette ezt, ha Ragal ráfigyel és próbálta azt a pillanatot kiválasztani, amikor a legkevesebb másik személy figyeli őket. Valamikor kell majd az este, éjszaka folyamán Tyr-rel beszélnie, ő bizonyára ismeri Ragalt, hogy miként lehet rá jobban hatni, mik azok a pontjai, amiken sarokba tudja szorítani. Már ezzel a szótlanul kimondott mondattal is nagyon sokat kockáztatott, ha egyszer véletlenül belenéz Maniac a fejébe. És végre valahára részben megértette Ragal is, hogy miért van itt valójában. Nem csak a Birodalom számított ők csak hosszú távon voltak érdekeltek, hanem mindenki más, még ha az egész helyzet olyannak tűnt, hogy Ingrid más birodalmak nevében jött tárgyalni.
< - Nincs értelme köntörfalazni, jobban szeretem, ha nyílt lapokkal játszunk – mondta. >
Úgy, olyan hangsúlyban, mintha az előbbi némán kimondott szavak nem is léteztek volna. Az egy másfajta játék volt, ami csak Ragal-nak magának szólt és nem pedig a nagyközönségnek és mindenki másnak.
< - Valóban így van nagyúr, a fő okok az önök és az ellenségeik között fennálló kapcsolat – felelte. – Természetesen hozhat feltételeket, hiszen ismerni kell mindkét fél álláspontját ahhoz, hogy a közös nevező megtalálható legyen. Nehéz ezt mondani, mert tisztában vagyok vele, hogy önöket a harc élteti és ez milyen meghatározó a társadalmukban… de a roppant agresszív és gyors offenzívák visszább vétele, vagy felhagyása a területeiken igen jó eséllyel sokat javítana birodalmak közötti kapcsolatokon. És akkor hallanám az ön feltételeit is nagyúr. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Night on Szer. 16 Okt. 2013, 22:32

Amint megkapom a kis adathordozó lapot, alaposan elemezni is kezdem, miközben hallgatom tisztek beszédét. Megvárom, hogy befejezték a mondandójukat, csak azután szólalok meg ismét.
- Vagy a saját házában vagy pedig az egyik ilyen privát szórakozóhelyen kell akkor végrehajtani a merényletet. Szükségem lenne a célpont házának tervrajzára, adatokra a biztonsági rendszerről és egy társra aki segít ezeket megbuherálni. Megtenném én, de egyszerre nem lehetek bent és kint is. Meg nem hátrány, ha valaki figyeli a kamerák felvételeit is. Vagy ha hasonló adatok is lennének arról a szórakozóhelyről, ahova a célszemély is tart, akkor az talán egyszerűbb lenne, mert nagy a tömeg. Ezeken felül tőr kell csak, amin még nincs semmi ujjlenyomat, és egy kesztyűre is, ami megakadályozza, hogy nyomot hagyjak bárhol is. A tőr ha lehet a legáltalánosabb tőr legyen, hogy ne lehessen a tőr alapján visszakeresni a vevőt. Ugyanis a gyilkos fegyvertől az akció után rögtön meg kell szabadulnunk.
Mondom komoly arccal, miközben a fejemben, már körvonalazódik is a megfelelő terv.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Fagyos Sötétség Kora - Page 2 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Indian_girl_by_welximak-d628caj Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 16 Okt. 2013, 23:55

A kis filozófiai eszmecserét nem akartam folytatni – nem voltam lelkizős hangulatban. Bizonyos szintetikus anyagokkal könnyedén elérhető az az állapot, de most józan voltam, kipihent, és dühös – a Milícia személyes ellenségemmé vált, és nem sok ellenségem volt – életben. A férfi szavaiból azt veszem ki, hogy hosszú távra terveznek velem – ez nem tetszik túlságosan. Amióta kiléptem a Flottából, utazó típus vagyok, sose maradtam meg egy helyen sokáig. Nem is tervezek ezen változtatni, de azért egy szövetségest szívesen láttam volna – hiszen épp most készülök felszámolni egy elég kiterjedt és veszélyes bűnszervezetet. Persze nem akarom elkapkodni a dolgot – évek állnak rendelkezésemre, sőt, akár évtizedek, századok. Lassú víz partot mos.
- Nos, kezdek hozzászokni a próbatételekhez. De remélem már az első munka is fizet. – mondom a férfinak a tálcámat direkt az asztalon hagyva, hogy valamennyire éreztessem – nem teljesen az ő szabálya szerint alakul minden.
Gyalogolunk egy ideig, ez alatt nem szólalok meg – és kísérőm se veszi a fáradtságot, hogy beszélgetést kezdeményezzen.
- Pontosak a forrásaik. Viszont azt tudniuk kell, hogy a mai napig a Flotta tagjának számítok, bár nyugalmazott katonának. Bármikor behívhatnak, és ezért kapcsolatban is állnak velem. Csak azért szólok, hogy ha hosszútávú lesz a kapcsolatunk, nehogy meglepetés érje magukat. Amúgy állok rendelkezésükre információ tekintetében.
A fegyverzetre nem mondom semmit – bár én szinte csak Avatar technológiás fegyvereket használtam eddig, természetesen a felsoroltak nagyját ismerem, és tudom kezelni – az Amazon közelharci fegyverekkel viszont nem szimpatizálok. Amit el lehet vágni, azt le is lehet lőni, kevesebb erőfeszítéssel.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Csüt. 17 Okt. 2013, 20:42

~Karakter: Ralf Shaw ; Helyszín: Az Új Ellenállás titkos bázisa~

Az otthagyott tálcára az őrmester csak egy pillantást vet, majd tovább megy, magának nyilván megjegyezte, de nem fűz hozzá semmit, néhány másodperc múlva egy távozó másik katona viszi ki Ralf tálcáját teljesen magától.
- Minden munka egy próbatétel, jó hozzászokni és minden munka kifizetődő, ehhez még jobb. - válaszolja még indulás előtt a kijelentésre.
A fegyverraktárban az egyik konzolon üt be néhány parancsot, majd a megfelelő grafikus kezelő felületen kiválasztja, hogy mit szeretne. Ezután különböző mechanikus karok és drónok szállítják a két férfi közelében lévő pulthoz Shaw Milícia páncélzatát és néhány kiegészítőt -ezeket rád bízom- ami még nála volt, akkor. Dunn oldalra fordul Ralf felé, enyhén a pultnak támaszkodik, majd a megérkezett felszerelésre mutat.
- Tudom, én is. Nem fog sok meglepetés érni. Maniac-t könnyű kijátszani, ha tudja valaki, hogy milyen szabályrendszer alapján működik. De minket már soha nem fognak visszahívni, nincs már szükség ránk. És lehet, hogy hamarosan az emberiségre se lesz...
Itt megáll és figyeli Ralf reakcióját, az arcát és a szemét elsősorban, de végig is hallgatja, ha Shaw válaszol. Csak ezután tér ismét vissza a tárgyhoz.
- Az érdekelne, hogy a különleges egysége, milyen taktikákat használt, rajtaütésekre, villámtámadásokra. Úgy tudom nem a szabvány protokoll szerint működtek. Fontosak azok a taktikák. Valamint a célpontok.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

Az északiakon nem látszik, hogy észrevették volna Ingriden a benne lévő feszültséget vagy az elfojtott reakciókat. Vagy csak nem mutatták ki, csak realizálták, de ez elég valószínűtlen. Időközben van egy olyan pillanat amikor Ingrid gond nélkül kiejtheti a szavakat, mert csak Ragal figyel rá, a férfi meglepetten, kicsit zavartan néz rá, enyhén megemeli egyik szemöldökét, majd mintha mi se történt volna oldalra fordul és beszélni kezd az egyik emberével, ezzel jelezve Millernek, hogy megértette és titokban tartja az üzenetet. A viszonylag fiatal vezérével néhány percig halkan beszél, a párbeszédbe becsatlakoznak még egy-egy mondat erejéig mások is, úgy tűnik teljesen egyetértenek, a gyors döntések zökkenő mentesen jönnek létre. Ezután Ragal ugyanazzal a kihívó pillantással visszafordul a tárgyalópartneréhez. Megköszörüli még a torkát, mielőtt ismertetné a feltételeit.
< - A Rocksolid hajlandó visszavonulni, minden fronton, visszaadva minden megszállt területet. Csak a határokhoz közeli peremterületek, a fontosabb védelmi pontok maradnak ellenőrzés alatt, biztosítékként. Cserébe... a Pride megtámadja az Egyesült Köztársaságokat, az Ismeretlen Birodalom a Spear-t, azután, hogy visszakapták az elfoglalt részeket. Ez a feltételem. >
Ingrid tudja, hogy a felsorolt ellenfelek, jelenleg nagyjából kiegyenlített, vagy enyhén kiegyenlítetlen helyzetben vannak egymás ellen, és jelenleg nincs okok egymással háborúzni.


~Karakter: Zack Blue ; Helyszín: Drox titkos laboratórium~

Zack kérésére az egyik operatív máris elküld egy embert, hogy szerezzen egy megfelelő tudással rendelkező technikust az akcióhoz. A férfi kisiet az egyik kijáraton. Hamarosan a nagyobb kivetítőkön és az adathordozó kártyán is elkezdenek betöltődni részletes, színes térképek, alaprajzok, műszaki adatok. Az első ami meglepő lehet Blue számára, azok a puszta méretek, Sys háza, lakása, a Vex felső szintjein a magasba nyúló toronyépületek között lévő citadella szerű emeleteken egy egész palotája van a férfinak. Rengeteg terem, szoba, kiszolgálást, fenntartást, karbantartást, kényelmet szolgáló, még bálterem is van, egy egész előadó, lakrészek, külön szárnyak. A privát klubról is rendelkezésre állnak ilyen adatok, az is egy hasonló méretű hely, de teljesen más funkciókkal, főleg a vendégek minden igényének kielégítése a cél, ez jól kivehető az adott részek funkcióin, az egészen átlagos élvezetet nyújtó programoktól, a legbetegebb és elborultabb lehetőségekig mindennek van külön rendeltetési helye. A másik meglepő adat az Mr'k testőrsége, ami egy kisebb magánhadsereg, több mint száz könnyű fegyveres, testőr, hozzájuk felfegyverzett, páncélozott egységek is, egészen az elit harcosokig, sőt még egy nehéz páncélzatú lebegő tank is van a listán.
Mire Zack ezeket végigtudja tanulmányozni oldalról oda lép hozzá egy katona és átnyújt egy teljesen átlagos, fémpengéjű, harminc centiméteres, egyenes, kétoldalas tőrt, hozzá alkalmazkodó plasztik kesztyűket.
- Férfi vagy női társsal tudna jobban együtt dolgozni? - kérdezi a tiszt aki eddig is beszélt vele.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 2 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 20 oldal Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.