Fagyos Sötétség Kora

4 / 20 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next

Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Kedd 22 Okt. 2013, 23:06

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

Nem látszik elégedettség Hue arcán amikor Ingrid végre leül, sőt az addigi félmosoly is eltűnik, hátradől a széken és gépies mozdulatokkal megigazítja az egyenruháját egyik részét. Már úgy tekint a nőre, mintha nem is egy személy lenne, csak egy tárgy, vagy egy halálraítélt.
- Azt hittem már rájött, hogy tudom, hogy gyakorlatilag nem tett semmit. Azelőtt lenne optimális kivonni a forgalomból, hogy bármit is tehetne. Nekem elég az is, hogy hajlandó lenne rá. Ezt ne is próbálja tagadni, mert pontosan ezért vagyok itt. Ne akarja, hogy bármit is elfelejtsek, akkor hiábavaló lenne minden. Kellenek a magához hasonló emberek, sokkal jobban mint hinné.
Ezzel az asztalon előtte lévő kártyának konzolját nagyítja ki, egy parancssort hoz fel és formázza a rendszert. A kártya képernyője elsötétül egy pillanatra, majd egy kékes sor villan csak fel.
- Megszerezhetem a kérdésekre a választ, amit kíván, segíthetek sok mindenben. Fontos a családja, visszakaphatja, fontos a Rocksolid, megmentheti, hatalmat akar, megkaphatja, felsőbb körökbe is juthat. De ami ennél fontosabb végiggondolhatja azokat a gondolatokat, amiket eddig nem, kimondhatja amit tilos. Lehet akár egy eszme része is, ha hajlandó szembenézni a tényekkel. Azt kérem, hogy csatlakozzon az Új Ellenálláshoz, Lady Ingrid.
Most először hagyja, hogy Miller betekintsen a maszkja mögé, és lássa, hogy a férfi komolyan beszél, minden hátsó szándék nélkül.
- Ne kényszerítsen a másik megoldásra. Álljon az én oldalamon.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 23 Okt. 2013, 09:06

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~
Ingrid már biztosra vette beszélgetőpartnere tekintete után, hogy már ki is adta a parancsot, vagy még tart egy monológot ahhoz, hogy megtette és utána teszi meg mindezt. Arra bólintott, hogy rájött, hogy nem tett semmit. Tökéletesen tisztában volt vele, hogy soha semmilyen illegális dolgot és gondolatot nem tett, amiért felelősségre vonhatnák. Mint utalt is rá percekkel ezelőtt Lerontisnak, mindig is tudta, hogy pengeélen táncol és nem követett volna el olyan hibát, ami miatt ez a beszélgetés létrejöhetett volna. A férfi szavainak folytatása azonban már kezdett furcsa lenni, nem akarta elfelejteni, hogy mi is zajlott le most kettejük között. Feladatot nem mondott, így nem egyszerű zsarolásnak tűnt. Kellenek efféle emberek? Abban eléggé biztos volt, hogy nem a Flottának, vagy nem a Birodalomnak. Akkor meg mégis mit akart Lerontis tőle? A következő szavak már-már szentségtörésnek minősültek, az ülés közben Ingrid izmai ismét megfeszültek, most kezdte el zavarni a férfi jelenléte. Nem tett semmit eddig a nő, de a férfi láthatóan most akarta kiugrasztani a helyéről. Olyan dolgokat ajánlott fel, ami miatt mind kivonhatta volna Ingridet a forgalomból. És a végén kimondta, hogy csatlakozzon az Új Ellenálláshoz.
- Tessék?! – bukott ki belőle a kérdés.
Erre a kérdésre nem számított, önkéntelenül szaladt ki a száján mindez, de a hangsúlyból érezni lehetett, hogy nem hisz a férfinak és sértésnek veszi ezt a kérést. Alig egy-két pillanatig tartott a meglepettség, de utána újra visszatudta erőltetni a megszokott nyugalmat az arcára, amit általában látni. A férfit figyelte mindvégig, nem csapda volt mindez, hanem teljesen komolyan gondolta mindez.
- Szóval így toboroz az Ellenállás magának embereket a HPI-n belül. Maga megzsarolja őket azzal, ami számít nekik.
Igyekezett arra, hogy a hangja csak rideg maradt és ne hallatszódjon belőle a megvetés és lenézés. A két legerősebb érzelem, amit ebben a pillanatban érzett. Lényegében sakk-matt volt a helyzete. Ha elküldi a fenébe a férfit és megpróbálja megölni, akkor ő az, aki halott, ahogyan a fia is. Ha pedig igent mond, akkor kénytelen elárulni az egész életét, amiben eddig hitt, amit fontosnak tartott.
- Mintha hagyna más lehetőséget – mondta. – De feltételeim vannak.
Ha a férfi tényleg az Ellenállás tagja volt és ismerte az anyját, akkor már rájöhetett volna, hogy az ő keményfejűsége és makacssága van ott Ingridben. Stephanie Miller soha sem tartozott a könnyű esetű nők közé, éppen ezért szerette Jonathan őt igazán. Ingrid pedig meg sem várta, hogy a férfi mit fog neki válaszolni, hogy érdekli-e az, hogy vannak-e, vagy pedig nem, mert a nő belekezdett, vagyis folytatta a beszédet.
- Először is, soha, de soha sem fognak arra kényszeríteni, hogy eláruljam az apámat, a fiamat, vagy a férjemet – kezdte. – Másodszor, nem fogom elhagyni a HPI-t, ha maguknak szüksége lesz valamire, akkor azt a igyekszem a legjobb tudásom szerint megszerezni maguknak, vagy végrehajtani, de semmi több. Harmadszor nem érdekel, hogy kik a tagok, nem fogom az anyámat sem keresni ettől a ponttól kezdve, és az sem érdekel, hogy mit akarnak tenni és hol. A lehető legtávolabb akarom tudni az Ellenállást az életemtől, amennyire lehetséges a családom védelmében. Negyedik, tovább élem az életemet, ahogyan addig, az eddigi céljaimmal, amiket bizonyára ismer, hogy be akarok jutni a felsőbb körökbe, az Anyahajó hídjára. És az ötödik.
Ekkor úgy nézett Lerontis-ra ha szemmel ölni lehetne, akkor a férfi már halott lenne, a lehető legfájdalmasabb módon.
- Hacsak maga, vagy valaki még egyszer a fiam életével mer zsarolni, vagy őt meri fenyegetni, azt is megbánja, hogy megszületett! Mert a saját kezeimmel fogom megölni. Emlékszem jó pár kínzásra a középkorból, amit még manapság is megirigyelnének.
Ugyan nem mondta ki hangosan, de ha a férfi figyelte egy ideje, vagy ha tényleg az ellenállás tagja volt, akkor az anyja révén tudhatta, hogy Ingridnek a család az első és a legfontosabb és nem tűri, ha fenyegetik őket, bármilyen módon. Ezenfelül nem akar úgy járni, mint az anyja, hogy szétszakadjon a családja még jobban ahogyan azt sem, hogy a fiának anya nélkül kelljen felnőnie és Ingrid sem akarta átélni azt, amit az anyja, hogy milyen is lehet a gyermeke, gyermekei nélkül évszázadokat, évezredeket eltölteni.
- Ezek a feltételeim, amikből nem soha, senki kedvéért nem fogok lejjebb adni. Ha nem tetszenek, rajta, adja ki a parancsot, amivel eltűntet örökre a színről.
Ahogyan a férfit figyelte Lerontis rájöhetett, hogy nem viccel és nem lesz hajlandó ennél lejjebb adni. Arra megkérhetik, hogy a Birodalmat elárulja, megzsarolhatták, de ahhoz nem létezett semmiféle hatalom ezen a világon, hogy az eszméit, a nézeteit és azt, amiben hitt, amire nevelték elárulja. Ahhoz egy efféle fenyegetés is kevés volt és még akár a fiát is képes lett volna ezekért feláldozni, mintsem egy hazugságban és ehhez hasonló borzalomban kelljen élnie.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 23 Okt. 2013, 12:42

- Remény… van még olyan? –mormoltam magam elé Dunn szavaira, de nem annyira válaszként, csak úgy megjegyeztem magamnak.
- Ha jelentkezek tesztelőnek, akkor ki is vihetem innen a teremből, vagy csak ezen falak között lövöldözhetek? – tettem fel még a kérdést, amikor a férfi válaszolt. Sejtettem a választ, ezért nem is gondolkodtam tovább a tesztelői munkakörön.

- Hmmm… tehát nem lehet csak úgy rendelni egyet elvitelre. – mondtam a férfinak, akit mintha szórakoztattam volna. Nem törődtem vele, én is jól elvoltam – egészen a közlegény szóig.
- Közlegény? –szaladt ki a számon meglepetésemben. Évek óta nem hívtak így, és okkal. Persze, ez most egy új „hadsereg”, de akkor is, legalább egy tiszti alkalmasságit hadd tegyek le! mit képzelnek, mi vagy ki vagyok én? Ha a következő mondatával beoszt valami latrina-pucolásra (ezen a kifejezésen mindig is jót nevettem), akkor pár másodpercig csak a hátam fogják látni – és azt is utoljára, ugyanis végérvényesen itt hagyom ezt a bagázst.
- Beszivárgás, információ szerzés? Nem épp az én asztalom, de megnézem mit tehetek. – vontam meg a vállam. Nem hazudtam – bár kaptam kiképzést, a Flottánál inkább voltam az a „bemegyek-oszt-szétlövöm-az-összes-fejét-mielőtt-rájönnének-hogy-mivan” típus. Valamilyen szinten érdekesnek is találtam az új feladatkört – legalább letesztelhetem a képességeimet. Persze, előfordul, hogy kaptunk ilyen küldetést is, és akkor is megoldottuk – igaz, általában annak is lövöldözés volt a vége, de az már csak a móka kedvéért kellett. Bementünk, megszereztük, kifelé lelőttünk mindenkit – de szép is volt. Valami viszont azt súgta, hogy erre most nem lesz esélyem. Eközben a két férfi látszólag a palló végéhez ért – nem szóltam. Sejtettem, hogy nem annyira ostobák, hogy lezuhanjanak – azt gyanítottam, hogy ki fog épülni a lábuk alá a terem egy újabb folyosója. Ezért szó nélkül követtem őket inkább, sőt, próbáltam beállni melléjük, mintha egyenrangúak lennénk – és kíváncsian vártam a reakciót.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 918
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Szer. 23 Okt. 2013, 13:21

~Karakter: Ralf Shaw ; Helyszín: Az Új Ellenállás titkos bázisa~

- Egyértelműen csak a kísérleti területen lehet a fegyvereket használni. - felel kurtán az őrmester.

- Közlegény? - kérdez vissza pont olyan meglepetten a Lovas mint ahogy Ralf tette, és mintha nem is ő lenne a nagyobb rangban, kérdően oldalra fordítja a fejét Dunn felé, akit ettől a tekintettől a hideg is kiráz. Majd hirtelen a vörös-fekete alak mintha egy másodperc alatt váltana személyiséget néz vissza ismét Ralf-ra, megint határozott, fölényben lévő személyként.
- Addig nincs rangja, amíg nem teljesíti az első küldetést. - jelenti ki és zárja le ezzel az egész kényelmetlen témát
Miközben Ralf felzárkózik a másik két alak mellé eléri ő is a peremet, majd zuhanni kezd. Nem épül ki eléjük semmilyen padlózat vagy folyosó, szabadesésben zuhan néhány másodpercig majd valamilyen mozgó tárgyra érkezik. Ugyanaz a kisebb lebegő sikló amin a nagyúr érkezett meg erre a szintre, Shaw a jobb szárnyon áll, Dunn a baloldalon és középen a Lovas. A jármű tökéletesen kiegyensúlyozott, mindig pontosan korrigál és vízszintesben tartja azt a felületet, ahol éppen állnak. Csendes, precíz és nagyon gyors. Másodpercek alatt repülnek így végig a kutatóbázis nagy részén. Végül az egyik leszállópálya szerű kör alakú panelen, ami lift szerűen süllyedni kezd. Egy kör alakú terembe érkeznek, itt nincsenek ajtók, vagy berendezések. A padlózaton és a falakon nagyjából fél méter hosszú mélyedések vannak, amikben besüllyesztett számítóegységek vannak, ezeket egy sárgás erőtér védi. Ilyet sem látott korábban a volt katona, olyan mintha egy reaktor lenne, de nyilván központi irányító, vagy valamilyen MI vezérlője lehet. Mintha egy idegen faj építménye lenne.
- A Spear egyik citadellájában van egy pont ugyanilyen terem. Ott tárolják a féltve őrzött tudások egy kis töredékét, és pont azt a darabot, amire szükségem van. Be kell jutnia, meg kell szereznie az információt, majd visszajuttatni azt. Az, hogy hogyan jut be, iktatja ki a védelmi rendszert, az őrséget, majd szökik meg még időben, magán áll. A védelemről nincs sok információ, Spear Ősi-Marsi technológia, az biztos, de annak sok ága van, bármelyikkel védhetik. He-he. Vakmerőségre van inkább szükség, mint gyakorlatra. Azzal nem lehet probléma. Nem igaz?
Az utolsó mondatoknál a férfi hangja egészen mániákussá válik.


~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

Lerontis arca meg se rezdül, se Ingrid meglepettségére, vagy arra, ahogy reagál és amilyen feltételeket szab. Ugyanolyan rideg mint eddig, mintha már minden lehetőséggel számolt volna, és egyáltalán nem lepnék meg reakciók. Talán azért mert már mindent pontosan megtervezett.
- Ez nem zsarolás, mondjuk úgy, hogy különleges esetekben lehetőséget ajánlok fel néhány személynek. Inkább egy esély.
Mikor Ingrid elkezdi sorolni a feltételeit csak int a kezével, hogy tegye nyugodtan. Nagyjából a felénél a kezébe veszi az asztalon lévő kártyát és elteszi az egyenruhája egyik zsebébe, kicsit hátrébb húzódik a széken, és szinte látványos unottsággal néz a nőre. Mikor Ingrid megfenyegeti Hue-t és kínzásokat is említ hirtelen megváltozik a férfi arca, mintha egy pillanatra betekintést engedne egy megbomlott elmébe, látszik a furcsán kék szemein, hogy élvezné a helyzetet, és biztos abban, hogy Ingrid képtelen lenen végezni vele, inkább csak egy fájdalmas és kielégítő játék lenne számára. Ezt a hatást egy magabiztos mosollyal eltünteti az arcáról.
- Akkor nem csatlakozik, de hajlandó együttműködni. Nekem az is megfelel. A saját érdekében, a jövőben ellenben próbálja kontrollálni az érzelmeit, megtévesztik. Engem megfenyegethet, nekem feltételeket szabhat, de Maniac erre nem hagyna tizedmásodpercet sem, ő érinthetetlen, semmit nem tehetne az akarata ellen, én életben hagyom, ha hagyja akkor még segítek is. Nem kell elárulnia a családját, éppen így segít rajtuk. Tudom mit élt át az Ezüst Háborúk után, talán már elfelejtette, vagy nem érdekli, de ott volt benne a kérdés még mennyi ideig lehet szüksége Zsarnoknak az emberekre? Vagy a Földre? Ugyanúgy és olyan könnyen elpusztítana minket mint a Magokk-ot? Természetesen.
Itt tart egy kis szünetet, hogy Ingrid nyugodtan végiggondolhasson mindent, vagy válaszoljon.
- Akarja látni Gunnhild-ot? - teszi fel a kérdést látszólag teljesen spontán.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 23 Okt. 2013, 14:08

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~
Ki hogy nézi, Ingrid számára továbbra is teljes mértékben zsarolásnak tűnt az egész. Lerontis pedig meg sem lepődött azon, hogy a nő miket kért tőle. Ha ismerte és tudta, hogy kicsoda, micsoda, akkor ezek valóban nem voltak váratlan kérések. Az más kérdés, hogy a férfi mennyire fog ezekbe belemenni, hogy neki mennyire megfelelőek azok a kérések, inkább követelések, amiket mondott. Hiszen azokkal messze nem volt hajlandó elhagyni a HPI-t és a Zsarnokot és beállni az Új Ellenállásba. Viszont azzal Lerontis is tisztában lehetett, hogy beszélni sem fog erről, mert a belső ellenőr simán tisztára moshatná magát, ellenben Ingridnek így-is úgyis vége lett volna.
- Maga nem látja annak, én igen – felelte.
Látta a férfi arcán, hogy amikor a kínzások kerültek szóba, hogy az mennyire élvezné az egészet. Egy beteg pszichopata állat volt Lerontis, ezt nagyon hamar megtudta állapítani. Azok után, amit látott már nem is volt abban biztos, hogy hozzá akarna érni a másikhoz. Talán életben nem érzett effélét, hogy undorodott Lerontis-tól, nem azért, hogy megvolt képes zsarolni őt, vagy mit ért el nála, hanem amiatt, hogy mik voltak a legmélyebb vágyai és milyen volt a beállítottsága. Révén amiatt, hogy a HPI-ban élt nem igen találkozott efféle személyekkel, pedig tudta, hogy régen a Zuhanás előtt mennyire megszokott volt ez. Mármint nem megszokott, de gyakorta lehetett efféle személyekkel találkozni. Így viszont már tényleg helytállóak voltak a pletykák a férfiról, a felállított profilkép is remek volt és illett hozzá. Lerontis tényleg sorozatgyilkos volt korábban. Efféléket onnan tudott, hogy az apja egykor az FBI-nak is dolgozott. De nem hitte volna a nő, hogy valaha is szüksége lesz az efféle tudásra. Leginkább Maniac soha sem lankadó figyelme miatt.
Nem tagadhatta, hogy megkönnyebbült, amikor Lerontis kimondta, hogy megfelel neki az, hogy nem csatlakozik csak efféle együttműködésre lép az Ellenállással. A figyelmeztetésre bólintott, pontosan tudta, hogy Manaic nem olyan, mint ez a férfi, az csak gép. Eddig ugyan sikerült kijátszania, de mint kiderült ő maga is ugyanabba a hiába esett bele, mint mindenki más a HPI-n belül. Túlságosan magabiztos lett abban, hogy mindenkivel képes ezt tennie és most kiderült, hogy mégsem volt így.
- Most, hogy rámutatott arra, hogy én is beleestem ugyanabba a hibába, mint a Birodalom lakosságának nagy része óvatosabb leszek, sokkal, mint eddig – mondta. – Tisztában vagyok azzal, hogy Maniac milyen veszélyes rám nézve, mindig is az voltam. Csupán úgy tűnik, hogy az emberi tényezőt becsültem alá. A kölcsönös együttműködést elfogadom, mind a ketten segítjük egymást.
Éppen ezért igyekezett mindig elrejteni a gondolatait, amennyire erre képes volt. Az Ezüst háborúk. Nem tudta elfelejteni azt az esetet, ott volt az első sorban és onnan figyelte az egészet. Pontosan lényegében szó szerint ugyanazok voltak a szavai, mint amiket Lerontis feltett.
- Még mindig eszembe szokott jutni ez, érdekel és nem felejtettem el. De nem érem be ennyivel, sem annyival, hogy megkapjam erre a választ – mondta. – Egy ideje már nem, és ebben a tény, amit Tyr mondott a húgomról megerősített. Át akarom látni, tudni akarom, hogy Zsarnok mit miért tesz. Érdekel, hogy miért ez a célja és mit akar elérni.
Nem mondta ki hangosan, de a szavaiból egyértelműen következett, hogy részben miért is akarja tudni. Igaz nem biztos, hogy azt ő maga felhasználná, de az Ellenállásnak jól jönne, ha megismerik a terveit, és meglátják, hogy mit miért tett, akkor azzal meglehet Zsarnok gyenge pontja és megismerhetik azt, hogy mivel lehetne őt legyőzni. Az utolsó kérdésnél Ingrid felhúzta a szemöldökét. Ez a kérdés talán még váratlanabbul érte, mint az, amit eddig halott. Találkozni a soha sem látott húgával. Ezek szerint az elmúlt száz esztendőben mégis előkerült volna és csatlakozott volna az Ellenálláshoz? Mindez túlságosan is szépnek hatott ahhoz, hogy igaz legyen. Hirtelen ennyi idő után egyszerre megnyílt volna az út az anyjához és a húgához is?
- Amennyiben senkire sem fenyeget veszélyt mindez, igen – mondta. – Mire utalt azzal, hogy láthatatlan maradok Maniac előtt?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Sarah on Szer. 23 Okt. 2013, 18:53

Visszafelé már messziről látszik, hogy a kapuk nyitva vannak, avagy valószínűleg az ellenség már egy jó ideje bejutott a komplexumba, hamarosan pedig megérkezik a jelzés is, hogy maradjunk távol, avagy tartsuk magunkat a feladathoz, a bent lévő egységek kezelik a helyzetet. Eléggé öngyilkos akciónak tűnik csak így betörni erre a helyre, bár feltételezem hogy a megfelelő felszereléssel az ellenfélnek van esélye, ezt ma volt alkalom megtapasztalni, de egyenlőre nem foglalkozok ennek a tényével, helyette a levegőből figyelem a kiemelkedő, majd pedig szétnyíló háromszöget, mely isteneink egyik újabb alkotását engedi szabadjára, s mely nemes egyszerűséggel felrobbantja a bejáratot, ezzel valószínűleg kiiktatva minden ott lévő ellenséges létformát. Mivel lassú egység, ezért nem fogunk sietni, felveszem tempóját, méghozzá úgy, hogy a lábaimat átalakítva, kapaszkodásra alkalmassá téve nemes egyszerűséggel leszállok a jobb lábán lévő "térdre", s abba kapaszkodom bele és élesítek a kezeimre külön két-két nehéz löveget. Ugyan ezek elvégzését adom parancsba a velem lévő egységnek is, s amennyiben nem zavar közbe semmi, így haladunk egészen a városig, aminek ha megfelelő távba kerül, a nagydarab első támadásával együtt adom ki a tűzparancsot meghatározatlan célpontra egyenlőre, vagyis magára a városra, azon belül meghatározatlan célpontra amint megvan az eldöntött követelmény, s a radaromat jómagam kikapcsolva tartom, egy város esetében inkább akkor lesz rá szükség, ha terminálásra váró túlélőket keresünk.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Szer. 23 Okt. 2013, 20:11

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

Hue egyetértően bólint annál a résznél, hogy mit is akar Ingrid elérni, láthatóan jó ötletnek tartja.
- Zsarnok gondolkodásmódjának megértése nagyon előnyös lenne, vagy legalább a végső céljait és a hosszútávú terveinek ismerete sokat segíthetne az ellenállásnak felkészülnie. Viszont lehet hogy ez önmagában lehetetlen... van egy igen megalapozott elmélete már az ellenállásnak. Zsarnok egy speciális magasabb szintű logikát követ, a Drox-tól szerzett Zuhanás előtti dokumentumok szerint valószínűleg erre teljesen emberként is képes volt. Soha nem hibázik, mert valamilyen módon egyszerre lát mindent, Maniac nélkül is. De lehet elég csak a megfelelő tényekkel számolnunk, hogy megfelelő megoldást kapjunk, nem kell ismernünk a módszereit. Eddig senkinek nem volt alkalmi ezt tesztelni. Talán maga.
Elég érezhetően úgy mondja az utolsó mondatot, hogy kételkedik Miller-ben de a nőnek muszáj lesz megpróbálnia, ha már felvetette ezt a lehetőséget. Az utolsó kérdés után vesz egy kis levegőt, és magyarázóan kezd bele.
- Maniac lát mindent, egyszerre képes az összes részecske elhelyezkedését, a legkisebb szintekig is érzékelni a galaxison belül, mindegyiknek képes kiszámítani a mozgását, pályáját, tehát a így a jövőt is láthatja részben. Most is érzékeli a beszélgetésünket, azt is tudja mit fogok tenni a következő pillanatban. Lehetetlen előle elrejtőzni. Viszont csak olyan műveletet végezhet el, amire van engedélye, hatásköre. Önt a rangja, származása miatt alanyi jogon nem figyeli, ami gyakorlatban annyit jelent, hogy nem ad ki automatikusan, vagy megfelelő elérési parancs nélkül adatokat magáról, még nekem se. Ahogy engem se vizsgálhat, ez program szerinti metódus. Ami különös magában, hogy gyakran az adatai sérültek, vagy hibásak, Maniac látja, de a mentett kép torz. Maniac helyre tudja állítani az adatokat, de azok lehetnek ismét hibások. És mivel nem számol olyan adattal, aminél akármilyen kicsi esély is van a hiteltelenségre, magával egyszerűen nem foglalkozik. Ezért kell nekem.
Ahogy befejezi hátranéz az ajtóra, majd a csuklójánál lévő biochipen ellenőriz valamit, valószínűleg az eltelt időt, de nem tűnik úgy, hogy sietne.
- Senkire nem jelentene veszélyt ezt megoldani. De azt tudnia kell, hogy a testvére nem áll a mi oldalunkon.


~Karakter: Prototype ; Helyszín: Ausztrália, fejletlen területek~

A két feltámadott csatlakozik a Megtisztítóhoz, a programjukban van egy csatoló rész, amely lehetővé teszi számukra, hogy csatlakozzanak a lépegető rendszeréhez és így kiegészítőként funkcionáljanak. Ahogy közelebb érnek lassan kirajzolódik a pontos kép az érzékelőik előtt, viszonylag fejletlen, több tízemeletes elavult vas-beton toronyházak sorakoznak egymás után a sivatag határán. Az utcák burkolata felszakadozott, a réseket homok tölti ki. Ennek ellenére az érzékelők erős aktivitást jeleznek, járművek, rengeteg ember, nagyobb energiát használó létesítmények. Mikor a lépegető elég közel ér és látótávolságba kerül a városban hangos szirénák szólalnak meg. Az emberek a lehető leggyorsabban menekülni kezdenek azokból a kerületekből, ahova először fog megérkezni a három gyilkológép. A levegőben két vadászgép jelenik meg, ezek viszont már a külső technológiákhoz viszonyítva fejlettnek tekinthetők. Már messziről rakétákat lőnek Prototype-ék irányába, de a Megtisztító reaktív páncélzata minden találatot hárít, majd a reflexszív védelmi rendszer azelőtt hatástalanítja az újabb rakétákat, hogy azok egyáltalán közel érhetnének. Ezután két energianyalábbal szétrobbantja a vadászgépeket és menetel tovább. Prototype és társa lövik ki az első lövedékeket, amik az épületek közé csapódnak, nagyobb törmelékdarabokat kirobbantva. Az első toronyház is dőlni kezd két találat után maga alá temetve több száz embert. Ekkor a lépegető aktiválja az egyik legerősebb fegyverét, a tisztító lángot. Ez egy nagy teljesítményű turbina rendszer, ami igen magas hőfokú nukleáris láncreakciót elindító, forró, több ezer fokos sugárzó plazmát fúj ki magából. Hasonló elven működik mint egy lángszóró. A vörös lángok beterítenek mindent, hamarosan a levegőben szétterjedő anyag a lángokon kívül mindent lassan vérvörössé fest, a levegő izzik. Azok az emberek akik a közelben vannak főként civilek, de a gyenge fegyverzettel rendelkező őrök se tehetnek semmit, élve elégnek mielőtt még elporladnának. Hamarosan egy lapos hangár szerű épület gyakorlatilag olvadni kezd a fegyvertől és összeomlik. A romokon át gázol végig a Megtisztító rajta a két Feltámadottal.
Az érzékelők adatai szerint a város keleti részén több jármű is állomásozik, amik könnyen kimenekíthetik a civilek nagy részét. A lépegető valószínűleg a mesterséges akadályok miatt nem érne oda időben, kivéve hacsak nem találnak más utat neki a kiborgok.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 23 Okt. 2013, 21:23

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~
A célja, amit saját magának kitűzött a hídra jutáson felül úgy tűnt, hogy Lerontis-nak is elnyerte a tetszését. Kevesen voltak, akik mindezt megérthették volna, vagy esélyük lett volna arra, hogy sikerüljön megtenniük, hogy egyáltalán a Zsarnoknak olyan közelébe jussanak, de Ingrid nem kételkedett abban, hogy előbb, vagy utóbb neki is sikerülni fog. Az, amit mondott Lerontis a Zsarnokról nem volt olyan meglepő Ingrid számára.
- Tisztában vagyok a tudásom révén azzal, hogy voltak ilyen emberek a Zuhanás előtt. Ritkán, de voltak. Az orvosi tudásom nem túl magas, de amit mond leginkább az autistákra jellemző. Ők gyakorta voltak értelmi fogyatékosok, de mégis egy-egy területen, főleg matematika, vagy fizika terén kiemelkedő briliáns tehetségeknek mutatkoztak. De persze lehet, hogy pusztán olyan magas szintű az intelligenciája, hogy azáltal képes erre.
Azt már nem tette hozzá, hogy annak idején volt egy könyv, Frank Herbert Dűne c. regénye, ahol volt egy hasonló személy, az első könyvek főszereplője Paul Atreides, akit külön erre tenyésztettek, hogy egyszerre lássa a jelent mindenhol az univerzumban, és még a jövőt is. Az, amit Lerontis leírt pontosan erre emlékeztette a nőt. Ami pedig a megértéséhez kellett egy efféle rendszernek azzal rendelkezett.
- Bizonyára ismeri azt, hogy mivel foglalkozott az anyám a Zuhanás előtt, kódfejtő volt, illetve nyelvész az akkori kormány szolgálatában. A logika is egyfajta kód és rendszer, amit csak át kell látni. Kölcsönösen nem bízunk egymásban, de megteszek minden tőlem telhetőt azért, hogy mihamarabb elérjek olyan körökbe, hogy jogom legyen látni a Zsarnokot.
Roppant ijesztőnek hatott, hogy a Zsarnok tudta, hogy micsoda. És a férfi hangsúlyából érződött, hogy úgysem lenne más lehetősége, mintsem ezt tenni, ezt megpróbálni, ha már felhozta. És végre elértek arra a részre, amit ő maga kérdezett. Ezzel nem volt tisztában, amit most hallott. Azt tudta, hogy Maniac mindent képes látni, amit akar, de azt, hogy minimálisan képes volt a jövőt is előre látni ezen számításokból. Ahogyan arról sem volt tudomása, hogy ennek ellenére figyeli őt, csak éppen nem adhat ki semmilyen információt senkinek erről. Talán csak maga a Zsarnok kérheti ki, vagy Osborn. De valahonnan Lerontis megszerezte az ő adatait. Volt egy olyan érzése, hogy az Ellenállásnak és az anyjának is volt ehhez. Tehát így volt képes elrejtőzni Maniac elől, hogy elromlanak az adatok, amiket róla vesz fel, és róla kutat, és ezért nem foglalkozik vele.
- Hogy jól értsem, ezek szerint egy vakfolt vagyok a szemében, akiről kiszámítani sem tudja, hogy mit fog tenni? – kérdezte. – A képességek tényleg így működnek? Eléggé hihetetlennek hangzik, még azt is reálisabbnak vélném, hogy apám teszi mindezt valahogyan.
Ez az egész még mindig hihetetlen volt számára, nem hitt abban, hogy van képessége, pedig hallotta Tyr-től is. Így már érthető volt, hogy miért kellett ennyire Lerontis-nak és az ellenállásnak, lényegében bent szabadon mozoghatott a belső körökben anélkül, hogy félnie kellett volna attól, hogy Maniac előtt lebukik. De így megvolt a remek magyarázat, hogy az időnkénti veszélyes gondolatai miért is nem lettek megtorolva.
- Várunk valakit? – kérdezte. – Csaknem szerencsém lesz, és máris meglátogat az első éjjel Ragal?
Tette fel nem mellékesen egy rövidke kacér mosoly kíséretében, de gyorsan „visszahúzta” magára a pókerarcot. Szóval a húgával való találkozás nem okozna gondot, de nem egy oldalon vannak. A mai beszélgetés után már nem tudta, hogy ez mit is jelenthet, de biztosra vette, hogy Lerontis nem az Ellenállásra gondolt ezzel. Igazából az is meglepte volna, ha azt hallja, hogy a Birodalom oldalán van. Akkor pedig nehezen tudta volna elképzelni, hogy melyik is lehet.
- Rendben, akkor találkoznék vele, az, hogy más oldalon áll számomra nem akadály – mondta. – De ha már így felhozta, melyik oldal az?
Még megvárta a választ, majd elgondolkodott. A feladat, amit lényegében máris elvállalt veszélyes volt és ingyen túlságosan sok is lett volna. Volt valami, amit a férfi megtehetett volna.
- A feladatomért cserébe én is kérnék néhány dolgot. Magának valószínűleg nem okoz majd ez gondot és gyorsabban végez vele, mint én főleg, ha az anyám segítségét is kéri ehhez. Tyr és maga is utalt rá, hogy különleges vagyok, ő még belement, hogy a vérvonal az. Erre akarok magyarázatot kapni, akár genetikai úton, vagy bárhogyan, ahogyan arra is, hogy miként lehetséges, hogy tökéletesen hordozom magamban a szüleim minden genetikai előnyét, mint a húgom is? Mi olyan különleges a szüleimben, mert bizonyára van valami, ha én és a húgom is azok vagyunk. Miért kellett Gunnhild a Zsarnoknak, mi a képessége, és miért tart engem is olyan érdekesnek, hogy a képességem ellenére, amiről bizonyára tudja, hogy vannak, nem öletett meg? Illetve mit tett vele Zsarnok? Miért pont az apám lett az egyik UP2-es, miért nem engedik, hogy belépjek a Flottába, miért pont Cal-t jelölték férjemnek, a fiam is olyan-e, mint a szüleim és a húgom, vagy ő normális? Rövidebben szeretnék mindent tudni a családomról, vérvonalamról, mindent, ami eddig titkolva volt előlem. Úgy vélem, hogy a feladatért, mit önnek megteszek Lerontis mindez nem nagy kérés.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 23 Okt. 2013, 22:53

A férfit mintha meglepné a kérdésem, pedig ő mondta. Kérdően nézett Dunnra, majd rám, és kihúzta magát, mielőtt felelt.
- És mi a legnagyobb rang, amit szerezhetek? – kérdeztem vissza, és ismét bedobtam egy cigarettát a számba. Sajnos rosszkor tettem, ugyanis ekkor léptünk előre még egyet, és kezdtünk el zuhanni – ami teljesen eloltotta, sőt, el is törte az értékes szálat. Bosszúsan engedtem el a foszlányt, amit még ujjaim között tartottam, miközben a férfi korábbi járműve siklott be alánk. A földet érés kellemes volt, mintha elnyelte volna a zuhanó erőt – ami amúgy se ártott volna sokat szervezetünknek, de azért kellemetlen tud lenni. Ettől függetlenül drámaian leporoltam magam, miközben végigsuhantunk a kutatói terület nagy részén. Nem igazán volt alkalmam nézelődni, a menetszéltől reflexszerűen húztam össze a szemem, miközben könnycsíkot hagytam magam mögött. Ez után érkeztünk meg egy ismételten fura teremhez, amihez foghatót még nem láttam – bár, már kezdtem megszokni a dolgot.
- Remélem nem lövitek el az összes puskaporotok. Ha ez így megy tovább, nem fogok meglepődni már semmin. – nézek körbe a teremben, és közben előveszem a sokadik szál cigarettám – mivel az előzőt nem tudtam elszívni. És mert csak.
- Vakmerőség, az megvan, igen. De öngyilkosságra csak úgy nem vállalkozom, ezért több információ fog kelleni. Jó lenne a hely tervrajza, az őrök száma, milyen fegyvereket használnak, ilyesmi. Ezen felül az információ – mi az, mit keressek, és mire kell? Az utóbbi csak kiváncsiság. – soroltam, miközben körbejártam a termet, és megnéztem minden apró pontját. Reflexszerűen váltottam stílust, nekem igazából fel se tűnt, ahogy gyerekből átmentem profiba, és az agyamban elkezdtem pakolgatni a kirakós darabkáit.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 918
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Csüt. 24 Okt. 2013, 16:05

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

Hue a terem egyik sarkába néz, zavaros tekintettel, elgondolkozik a lehetőségen, majd ellenkezőleg félre húzza az ajkait.
- Nem tartom valószínűnek, hogy autista lett volna. Ha hihetőek a források, akkor az egész Zuhanást Zsarnok és részben Osborn tervezte meg, az ahhoz kapcsolódó technikákat, módszereket is, a megvalósítás lépéseit és végül a konkrét végrehajtást is. Ha csak egy vagy két területen lett volna kimagasló, a többin viszont alulmaradott, lehetetlen lett volna, hogy sikerrel járjon, még ha volt is segítsége. Érdekes elméleteket lehet ebből készíteni, de egyiket sem lehet igazolni, ez a legnagyobb probléma. Az anyja módszereivel talán lehetne válaszokat keresni, de azokat is érdemes óvatosan kezelni majd.
Mikor a kölcsönös bizalmatlanság kerül szóba Hue látványosan elmosolyodik egy kicsit elégedetten.
- Ugyan, én megbízok magában, mert tudom, hogy azt fogja tenni amit mondok. Nem kockáztatná meg, hogy megváltoztassam a véleményem magáról. Akkor ön is bízhatna abban, hogy van annyira fontos, hogy ne legyen okom ezt megtenni és máris kölcsönös a bizalom. Vegye gesztusnak, de segíthetek a céljainak a gyorsabb elérésében is.
Ezt úgy mondta, hogy utalt Ingrid többször elhangzott mondatára, hogy a lehető legmagasabb körökig akar jutni. A kérdésre, hogy vár-e valakit Lerontis ismét hátranéz, majd kérdően tekint Ingridre.
- Nem várunk senkire, hacsak ön nem. Ha igen akkor időben távozni fogok, erről biztosítom. Viszont térjünk vissza a lényeges dolgokhoz. Gunnhild a Birodalom oldalán áll, kint tevékenykedik, külső galaxisokban, valamilyen speciális osztag tagja volt, jelenleg valószínűleg egyedül dolgozik. A kérdéseire megkeresem a válaszokat, de valamelyik több időt fog igénybe venni, főleg a genetikai vizsgálatok. De néhány kérdésére már most is válaszolhatok. Az UP2 tagjait fizikai és mentális adottságok miatt választották ki, a Zuhanás előtt, egyszerűen benne volt a világ húsz leghatékonyabb harcosainak sorába az apja, más oka nem lehetett. Még amiben biztos vagyok, hogy Gunnhild génállománya miatt nagyobb mértékű külső módosulással rendelkezik és a szervezetének működése is más, ezért használták fel és ültettek bele kísérleti céllal egy idegen élőlény sejtnedvéből származó parazitát. Csak egyszer találkoztam vele személyesen, rövid ideig, de megerősítette ezt. Zsarnok szerint ő az evolúció következő lépcsőfoka felé vezető út. Többet nem tudok, minden titkosított. Ez megfelel önnek egyelőre?
Kérdezi végül de a választ láthatóan egyértelműnek gondolja.
- Mindazonáltal ne higgye, hogy teljesen láthatatlan és Maniac egyáltalán képtelen érzékelni magát, a környezetet maga körül ugyanúgy láthatja. Tehát a visszaverődött sugárzásokat, fényt, hangot is, ahogy bárki más, minden bizonnyal csak a részecske szintű érzékelői nem adnak pontos képet, de már ez is elég egy ilyen hibához.


~Karakter: Ralf Shaw ; Helyszín: Az Új Ellenállás titkos bázisa~

- A vezérezredes a legnagyobb elérhető rang, de az ezredes inkább a reális, akkor már lehet egy egész hadág vezetője is.
Válaszol még repülés közben Dunn, az érkezéskőr látszik a férfin, hogy ő is hasonlóan meglepődik a terem kinézetén mint Ralf, valószínűleg ő sem járt itt korábban. Amikor Shaw próbálja meggyújtani a szálat akkor az nem sikerül neki, a gyújtásra használt láng egyszerűen nem jön létre, vagy ha más modernebb eszközt használ, akkor a hőhatás ellenére sem jön létre a kémiai reakció. Eközben a Lovas a terem egyik oldalsó sávjához sétál, majd ott egy panelt használ, aminek hatására a falakon végig különböző jelek jelennek meg.
- Már mondtam, hogy egy beszivárgó és információ szerző akció, saját magának kell majd az adatokat megszereznie. Képes rá. A terem tervrajza nálunk van és most megtanítom, hogy hogyan és mit kell majd megszerezni. -jelenti ki határozottan, majd kezével végigmutat a falon Ralf számára ismeretlen, leginkább hieroglifákra hasonlító jeleken- - A terem minden része pontosan ugyanolyan, az egyik oldalsó panellel kell aktiválnia a jelzéseket. A panelek nem láthatóak amíg elég közel nem érnek hozzájuk. A legelső oldalról felnyíló gömbszerű jelet kell megnyomnia a vezérlőpanelen. Mint most, fel fognak villanni a jelek. Ezt kell keresnie, a maga nyelvén a tizennégyes. -mutat a az egyik ikonra ami a védőpajzzsal határolt rész belsejében világít- Ebben a modulban van az adattároló, először deaktiválnia kell a védőpajzsot, ehhez kell egy speciális kód, ami nyit egy pár perces ablakot, eltüntetve a védőmezőt. -itt megáll és tenyerét az egyik jelre teszi, aminek hatására a pajzs egy részen megszűnik, ezután benyúl a mélyedésbe, ahonnan egy lapos, oldalt fekvő gép emelkedik ki, nincsenek rajta gombok vagy kijelzők, leginkább a HPI-ben használatos független számítóegységekhez hasonlít- Két határozott mozdulattal kell kihúzni az adattárolót a helyéről. -ezt meg is teszi és egy lapos, keskeny de nagy felületű levágott sarkú háromszöghöz hasonló fekete fémes tárgyat emel maga elé Őrület- - Ezt kell elhoznia, de csak az egyik része kell a belesjének, ha túl nagy, nyugodtan szétszedheti.
Végül a Lovas egyik kezén az ujjai mintha képlékennyé válnának, kezd rezegni a rajta lévő folyékony anyag, majd egyszerűen benyúl a a gépbe és egy ugyanolyan de kisebb háromszöget húz elő. Ezt Shaw felé hajítja egy lendülettel, hogy a férfi el tudja kapni.
- Gyerekjáték az egész. Ha érdekli, tömegpusztító fegyver létrehozásához kell.
Válaszolja mosolyogva, ami miatt végül is nem lehet eldönteni, hogy komolyan gondolja-e a választ.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 24 Okt. 2013, 16:11

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~
Ez igaz volt, hogy akkor nem történhetett volna meg mindez. De egyvalami még mindig közrejátszhatott, ha a férfi csak asperger szindrómás volt. De abból, amit tudott róla ez sem volt olyan, hogy ez lehetett volna. Valahogyan meggyőzött másokat is, beszervezte Osborn-t, maga mellé és Ingrid leginkább karizmatikus személynek tudta volna elképzelni őt, amíg még ember volt. Igazából ebben a kérdésben megannyi kérdőjel volt, amikre válasz kellett és valahogyan meg kellett ezeket szerezni.
- Az természetes, hogy óvatosnak kell lenni – mondta. – Főleg abban a szituációban már, még inkább mint eddig.
Kíváncsi volt, hogy vajon a Zsarnok megjelenne-e a hídon, amikor ő maga is ott van, tekintve, hogy ő tudta, hogy Ingrid különleges és valószínűleg arról is volt tudomása, hogy milyen képességekkel bírt. Ha az, hogy látja a múltat is egy képesség és nem csak az élénk fantáziájának eredménye, akkor nem biztos, hogy kockáztatja, hogy lássák milyen volt emberként. Úgy egyedül a nő legjobb tudomása szerint csak Osborn láthatta, talán a 20 UP2-s is. De ha erre rákérdezne az apjánál, hogy milyen volt úgysem kapna rá választ. Az elmúlt háromezer év során rájött, hogy vannak ilyen kérdések és már tudta, hogy melyikek ezek, így meg sem próbálta azokat feltenni, mert csak felesleges időpazarlás lettek volna. A veszéllyel és az óvatossággal már különösen számolni fog. És nem próbál meg beleesni újra abba a hibába, ami a HPI sajátja. Nem is tudott róla, de saját maga is elkényelmesedett és Maniac léte miatt az emberi tényezőre nem figyelt. Ettől kezdve már nem fogja újra ezt a hibát elkövetni.
- Nem hiszem, hogy mindez feltételes mód marad – engedett meg ő is egy elégedett mosolyt. – Önök eredményt akarnak, ami nem történhet meg máshogy, csak ha a közelébe jutok. Ezt pedig tudjuk, hogy csak egyféle képen lehet. Szóval mivel önöknek kell azaz információ valamilyen módon elfogja érni, hogy előléptessenek, mindezt úgy, hogy ne legyen mindez feltűnő. Ehhez persze itt sikerrel kell járnom, hogy legyen ok erre. A származásom és felkészítésem tökéletes. Valószínűleg képzettebb vagyok, mint az összes elithadsereg tagja, a Flottáról nem is beszélve. Csupán egy újabb génkezelés választana el attól, hogy…
A hangja elakadt, a képességei akkor jelentkeztek, amikor megkapta a génkezelést, az elsőt. Gunnhild már jobb lett, mert az anyjának akkor vették ki a petesejtjeit tárolásra, miután átesett a génkezelésen. Csak az apja mintái voltak embereik mind a két esetben. Már volt egy átkozott jó megérzése, hogy részben miért is nem engedte az apja, hogy a Flottába lépjen.* Mi lett volna belőle, ha mégis úgy alakul, hogy engedik. A gondolatai után csak megrázta a fejét, hogy nem fogja folytatni. Soha sem hitte volna, hogy az élete így fel fog fordulni egyetlen nap alatt. Lerontis-ra nézett a kérdés után.
- Ha a törzsfőben van valamennyi a régi viking és uralkodói szokásokból, akkor nem kell egyedül töltenem az éjszakát, de ezen esetben a testőreim úgyis értesítenek.
És vissza a fontosabb dolgokhoz, bólintott és figyelt arra, amit a férfi mondott. Szóval a Birodalom oldalán van ő is és kint az űrben. Az apjuk tudott erről?! Hiszen ő volt az, aki legelsőként volt kint mindig az űrben és végezte azt a feladatot, amit a Zsarnok kiszabott az UP2-kre. Ez is egy olyan kérdés, amire valószínűleg úgyszintén soha sem fog választ kapni. Az érdekelte volna, hogy miért titkolták el előle, miért nem adták vissza miután a kísérletek véget értek? Bólintott, hogy ez is hosszabb időbe fog kerülni, gondolta is Ingrid, hogy nem egyik percről a másikra fog megtörténni. De legalább voltak olyan dolgok, amikre tudott most azonnal felelni. És már ez is sokkalta több információ volt, mint amit a nő háromezer év alatt sikeresen összegyűjtött. Látványosan rezzent össze a férfi szavai után, bármennyire is szerette volna ezt elkerülni, az egész olyan volt, mintha gyomron ütötték volna. Az UP2-k kiválasztása, szerencséje volt, hogy nem végezte ő maga is így. Pedig könnyedén megtörténhetett volna. És a többi rész.
- Rossz belegondolni, ha két évtizeddel idősebb vagyok, valószínűleg én is UP2-ként végzem – borzongott meg. – Ahogyan az is ijesztő… mi lett volna, ha apám DNS mintái is génkezeltek? Én emberként születtem, a szüleim is azok voltak, így is úgymond tökéletes és különleges vagyok, képességgel, amit a génkezelés ébresztett fel bennem. Gunnhild születésekor anyám már génkezelt volt és az eredményt láttuk. Mi… mi születne abból, ha egy olyan gyermeket hoznak létre, ahol az apám mintái is génkezeltek lennének? – tette fel a költői kérdést, mire igazából választ sem várt Lerontis-tól.
Mit műveltek a húgával?! A gyomra felfordult attól, ahogyan mindezt meghallotta, kivételesen még étel is volt benne, így mindez különösen jól összepasszolt számára. Egy idegen parazita és az evolúció lépcsőfoka? Mit tervezett a Zsarnok, a Miller vérvonalból álló személyekkel népesíti be az univerzumot, amíg meg nem alkotja belőlük a tökéletes fajt? És minden titkos róla, de Lerontis már látta őt. Vajon az anyja már tudta ezt? Ha nem, jobb lenne talán, ha így lenne, nehogy összetörjön teljesen. Nehezen, de végül bólintott és olyasvalamit készült kimondani, amit soha sem hitt, hogy kifog. Mindezt nem csak a saját és a családja védelmében, de minden élőlényért. Megmasszírozta a halántékait, kezdett a fájni a feje ettől az egésztől. Túl sok információ rövid idő alatt, és mind sokkoló.
- Elég igen, köszönöm. Még egy kérdés… van arra esély, hogy azelőtt megtudjuk semmisíteni az apám és anyám lefagyasztott genetikai mintáit mielőtt a Zsarnok rájön arra, hogy az emberi spermium mintákat hogyan kezelje a genetikai feljavítással és így újabb, és még tökéletesebb egyedeket hozzon létre? Nem mintha nem örülnék még egy testvérnek a későbbiekben, de messze nem ilyen áron, nem az emberiség és az univerzum kárára.
Arra bólintott, amit Lerontis még mondott a végén, nem is gondolta, hogy teljesen vak lehet őt illetően, sőt most kiderült, hogy valóban nem így van. Szóval így is tudott róla egészen pontos képet adni, csak gyakorta hibázik. Valószínűleg soha sem derül ki az sem, hogy mikor és milyen egybeeséseknek hála történik ez meg. Így akkor továbbra is óvatos próbál maradni, sőt talán jobban is majd, mint az egésznek az elején. Erre a Maniac-es plusz információra már ne is reagált, hanem mindezek után hirtelen váltott témát, amivel eléggé biztosra vette, hogy a férfi egóját fogja növelni. Ha már úgyis tudott mindent róla, akkor nem volt értelme, hogy ezt elhallgassa.
- Tudja, hogy minek láttam magát már azelőtt, hogy belépett volna a helységbe? – kérdezte, majd választ sem várva erre felelt. – A Halálnak… valamilyen szinten tényleg az lett.

*Persze tudjuk, hogy ez téves és az igazi ok az, hogy nem akarta, hogy olyan legyen, mint ő és ember maradjon. De ez is érdekes felvetés volt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Szomb. 26 Okt. 2013, 00:07

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

Mikor Ingrid megakad, Lerontis egy pillanatra nyelvével végigsimít oldalt a fogain, de ebben a mozdulatában is van valamilyen hideg, borzongató hatás. Egy ideig várja, hogy a nő folytassa aztán hideg, közlő hangban vág közbe.
- Lehet, hogy az én érdekem is, de ne várjon el mindent tőlem. Ez a maga feladata, magának kell megoldania, de ugyanúgy a maga érdeke is, én csak segítek. -a hangja még érdektelenebbé válik- - A magánéletéhez pedig nincs semmi közöm, és szeretném ha ez így is maradna. Bár a női módszerek hatékonyságát soha nem vontam kétségbe, ezek a praktikák sosem nyűgöztek le.
A férfi a költői kérdésre és Ingrid hangos eszmefuttatására nem reagál, de nem igazán tetszik neki az érzelmek és gondolatok megnyilvánulása. Ő hideg és számító, olyan mintha nem is érezne, vagy ha igen akkor mintha belülről magából kifordult lenne, nem érdeklik az ilyen kapcsolatok és értékrendek. Kicsinyesnek és földhöz ragadottnak gondolja mindet. Hasonló de nem ilyen szélsőséges viselkedéssel már a HPI-ben is találkozhatott Miller, ott általánosságban a család szerepe nem olyan nagy mint a nő számára, a szülők csak az utódok létrehozói és felnevelői, általában csak egy viszonylag rövid ideig tartoznak felelősséggel a gyereknek, majd később amikor az felnő, akár teljesen elhagyják és legtöbbször az újabb generáció sem tartja fontosnak a szüleinek jelenlétét vagy a rendszere kapcsolattartást. Hue esetében valami másról lehet szó, de ennyiből nem tudja megállapítani Ingrid. A minták elpusztítására határozottan elutasítóan rázza meg a fejét.
- Nem, az túl kockázatos, nehezen kivitelezhető. Ráadásul a minták jól nyomon követhetőek és bármikor reprodukálhatóak, ahogy a HPI-ben minden anyag. Csak egy eredmény nélküli felesleges kockázat lenne. Attól viszont nem tartanék a maga helyében, hogy UP2-s lehetett volna, akkor még csak férfi alapú áttervezett szerkezetek voltak készen. Sokkal valószínűbb, hogy más területen használták volna fel. Néha érdekes ilyen feltételezésekben gondolkodni.
A férfi arcán nem látszik elégedettség, vagy az önérzet megnyilvánulása, mikor megtudja, hogy Ingrid a képességével a halálnak látta őt. Lassan feláll és szoba egyik falához sétál miközben a falon lévő díszeket kezdi végigmérni. Olyan mintha gondolkodna valamin.
- Elismerésnek veszem ezt. Mindegyikünk valamilyen kis részében maga halál, mindenkinek lenne egy olyan választása, egy olyan személy akit gondolkodás nélkül küldene halálba. Önnek ki ez a személy Lady Ingrid?
Kérdezi Hue és Ingrid ekkor érezheti úgy, hogy a férfi tanulmányozza, a gondolkodását és a viselkedését figyeli meg, most élőben is. Egyes elemek ismerősek lehetnek az alap tudásból, ami a birtokában van, ezek klasszikus emberi viselkedés tanulmányozására használatos módszerek darabjai.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Sarah on Szomb. 26 Okt. 2013, 01:11

Landolás után képes vagyok csatlakozni a megtisztító rendszereire, ezt pedig meg is teszem, hogy a plusz energiaforráshoz nyúlva akár túltöltött lövedékekkel tudjam majd tenni isteneink nevében a dolgomat ( amennyiben ez lehetséges ). Hamarosan látótávolságba is kerül a város, amiben megszólalnak a szirénák, egyenlőre nem tüzelek, legalább is addig nem, amíg meg nem jelennek az égen a vadászképek, azokra emelem a fegyvereimet, de mire tüzelnék a megtisztító félre állítja őket az útból, így ismét a várost veszem célba, majd pedig kiadom a tűzparancsot, s figyelem ahogyan az épületek nagy része egyszerűen összeomlik isteneink haragja előtt, s ahogyan egy kifejezetten magas darab több száz embert maga alá temet. Hamarosan a levegő maga is meggyullad a megtisztítónak köszönhetően, azonban ez nem elég, a jelzések szerint keleten menekítésre alkalmas járművek várakoznak, amit minél hamarabb célszerű lenne elpusztítani, ezt azonban maga a lépegető a tereptárgyak miatt nem tudná időben elérni, bár meg lehetne oldani a mozgatását a saját meghajtóink segítségével, azonban a levegőben túlzottan könnyű célpontot jelentene, így az egyetlen logikusabbnak tűnő megoldást választom, lecsatlakozok a gépezetről, majd pedig kiadom az utasítást az alárendeltemnek, hogy kövessen, s amint látótávolságba kerülnek azok a bizonyos járművek parancsba adom azoknak a lebombázását, amelyben jómagam is segédkezek rakétákkal és lövegekkel, nem kímélve semmit és senkit ami a közelében van, amint az megvan s látszólag nem fenyeget veszélyforrás, a város többi részére térek át a környéken, nagyrészt olyan területeket bombázva amin úgy látom, hogy sok civil gyűlt össze, bármilyen okból is legyen az, s csak utána az egyéb részeket. Ebből a bűnös, hitetlen helyből csupán hamu maradhat semmi más, s a hitetleneknek közvetlenül haláluk előtt a mi tüzünktől kell megtisztulnia.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 26 Okt. 2013, 10:05

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~
Ingrid sejtelmesen mosolyodott el. A férfi igencsak félreértette, hogy mit is akar és mire céloz. Nem azt várta tőle, hogy a semmiért érje el mindezt. Tudta, hogy Lerontis csak egy-két szóval tudja majd támogatni, és azt is csak akkor, amikor a nő megtette, amit kell és csak a férfi szava hiányzik ahhoz, és az is mindössze annyi lesz, hogy teljesen megbízható és képes lenne az új feladatkörét ellátni. Nem voltak benne hiú ábrándok, ezek már túlságosan is magas körök voltak ahhoz, hogy könnyebben menjen a dolog. Itt nem igazán volt meg az a fajta korrupció, ami a régi világ sajátja maradt, mivel itt Maniac miatt mindez nem nagyon volt kivitelezhető, meg nem is volt rá szükség. Minimális erőkifejtéssel bárki elérhetett bármit, amit csak akart.
- Egy szóval sem mondtam, hogy magától várom el. Megtanultam nagyon régen, hogy mindenért magamnak kell megküzdenem és a nevem gyakorta nagyobb hátrány ebben, mint előny. Amíg én nem mutatok fel érdemeket és nem teszek olyat, ami miatt ön egy-két szóval megsegít az Anyahajó hídja is csak egy ambíció és ábránd marad – nyugtatta meg a férfit.
Ami a magánéletet illette az Ingrid számára eléggé ironikus volt. Tekintve, hogy neki nem igen volt ilyen. Ahogyan senki másnak sem, hála Maniac létezésének.
- Olyan soha sem létezett, hogy magánélet. A HPI-n belül lényegében senkinek sincs ilyen. És erre pont maga világított rá pár perccel ezelőtt, amikor még a legmélyebb gondolataimat is felhozta, ami bennem az Ezüst Háborúk során merült fel – nézett szúrósan Lerontis-ra.
Látta, hogy miként reagált Lerontis arra, hogy miket mondott. Volt egy ötlete, hogy a férfi megölte annak idején a családját is, vagy valamilyen efféle dolognak volt köze ahhoz, hogy ő ilyen lett. Tudta, hogy nagyon kevesen érdekeltek a családjukkal a HPI-ben, ebben Ingrid tudta, hogy más volt. Háromezer-négyszáz év eltelte után is mindennap beszélt az apjával és valószínűleg az anyjával is így tenne, ha kapcsolatban lenne vele. De Ingrid nem kapott agymosást, őt arra nevelték, hogy a család fontos, mivel a Zuhanás előtt éltek már és akkor mindennek más jelentősége volt. Ahogyan minden másnak is. Lényegében még mindig őskövület maradt ebből a szempontból és pontosan ez volt az oka annak, hogy itt mennyire átérezte a Rocksolidosok helyzetét és megértette, hogy nekik miért fontosak a klánok, családok.
Bólintott arra, hogy ami felmerült benne az veszélyes lenne. Azzal persze tisztában volt, hogy mindent létre lehet hozni, amit csak akartak, de arra nem gondolt, hogy DNS specifikus dolgokat is, azaz ilyesmiket. Akkor lényegében, ha meg is tennénk sem nyernének semmit, sőt! Lehet, hogy pont ez hívná fel a figyelmet arra, hogy ideje lenne ezt a témát és projektet újra elővenni és tovább feszegetni. Amint pedig Ingrid meg sem akart kockáztatni. Az érdekes tény volt, hogy ő megúszta volna az UP2 létet, mert csak férfiaknak volt kész mindez. Valami más lett volna, igazából lehet, hogy valami hasonló feladatkör, mint az apósának, persze messze nem olyan nagy hatalommal. Az efféle dolgokon valóban érdemes volt elgondolkodni. A mi lett volna, ha… kérdése mindig rengeteg kérdést és választ vetett fel, és remekül serkentették az agyműködést is, Ingrid pedig nem egyszer alkotott művészetben ennek a kérdésnek a felvetése mellett. Mikor érkezett a kérdés, hogy kit ölne meg csak így, hátradőlt a székében, ahol eddig ült és az egyik lábát átvette a másik térde felett. Ahogyan megérezte, hogy a férfi figyeli és méregeti őt, minden létező érzését és gondolatát igyekezett teljesen eltűntetni, annak ellenére, hogy biztosra vette, hogy már úgy érkezett ide Lerontis, hogy mindent tud róla. Tökéletes pókerarcot vett fel és még a szeme sem rezdült.
- Soha sem gondolkodtam a kérdésen korábban, de… - egy pillanatra elgondolkodott. – A ma esti beszélgetésünk után úgy vélem, hogy maga lenne az a személy.
Nem tudta, hogy a férfi erre számít-e, vagy arra, hogy a Zsarnokot, esetleg Maniac-et mondja, bár nem tudta, hogy egyáltalán lekapcsolható-e a gép, de egyikkel sem volt olyan gondja, mint Lerontis-sal. A másik kettőt már elfogadta, és annak ellenére, hogy miket tudott meg róluk nem érezte magát tőlük olyan veszélyben, mint Hue-tól. A férfi minden egyes porcikájában taszította őt és undorodott tőle, zavarta, hogy egy helységben kell vele lennie, vagy az, hogy neki kelljen dolgoznia. De nem ezek voltak az okok, hanem a fenyegetés, a zsarolás, hogy a fiának, Gregnek is vége, hacsak nem teszi, amit kell. Nem hagyta, hogy ezekből bármi is meglátszódjon rajta. Végül a kezeit összekulcsolta a térdén és úgy nézett Lerontis-ra.
- Van még valami, amit tőlem akar, vagy most már engedi, hogy visszatérjek a teendőimhez és megtegyem a jelentésemet. És lassan egy két éves* kisfiú is várja az anyukája esti meséjét a másik két beszélgetésen felül. Úgy hiszem, hogy mindent tisztáztunk egymás között, vagy tévedek Lerontis?

* birodalmi idő szerint persze.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Szomb. 26 Okt. 2013, 14:54

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

Hue bólint, mikor Miller elmagyarázza neki, hogy hogyan értette a segítség nyújtást, nyilván ő is erre gondolt eredetileg. A magánéletről való okfejtésre már állva a termet tanulmányozva válaszol, mikor megáll egy ponton, amit érdekesnek talál és kicsit hosszabb ideig vizsgálja, de láthatólag a volt skandináv világ közel sem nyűgözi le annyira a férfit, mint amennyire Ingridet.
- Ettől még a kifejezés maga létezik, attól, hogy egy mesterséges intelligencia mindenkit megfigyel, még lehet magánélete, nem tekintenék egy összetett programrendszert személynek. Nincs véleménye egy adott cselekményről, vagy érzései, számára ugyanolyan számadat lenne csak, ha a világ összeomlana körötte és csak ő maradna a galaxison belül. Én és más személyek megfigyelhetnek persze bárkit, de számukra is vannak felesleges információk, ez nyilvánvaló. Nem érezném magam kényelmetlenül emiatt, az élet része ez is, vannak ennél sokkal zavaróbb körülmények is.
Nem fejezi be a gondolatmenetet és nem ad rá jelet, hogy mire gondolhatott. Láthatóan észreveszi mikor Ingrid rájön, hogy felméri őt és emiatt átvált egy teljesen érzelemmentes viselkedésre, amit testtartása is jelez. Ekkor mint aki elérte a célját oldalra néz, nem lehet rajta látni, hogy elégedett-e ezzel és Ingrid válaszával a kérdésére, vagy éppen meglepte az, de erre a szavai adnak választ.
- Ezek szerint megfelelő munkát végeztem és elértem a célom magánál. Valóban nincs már semmi amiért feltartanám. Még később felkeresem, ha szükséges, hogy beszéljünk.
Beszéd közben lassan indul meg az ajtó felé és egy szó nélkül távozik, kilép az ajtón és eltűnik. Amint ez megtörténik a testőrség parancsnoka jelentkezik be a kommunikátoron Ingrid-nél és közli vele, hogy újra visszakapta a jogot az osztag irányítása felett amit Lerontis érkezésekor elvett a nőtől. Ezután Miller teljesen egyedül marad, nem zavarja semmit, szabadon tehet amit akar.


~Karakter: Prototype ; Helyszín: Ausztrália, fejletlen területek~

Prototype és a másik kiborg lecsatlakozik a Megtisztító rendszereiről és a levegőben haladnak tovább a módosított cél felé. Sajnos a túltöltött lövedékek használatára nincs lehetőség, nem rendelkeznek olyan fegyverrendszerekkel ami lehetővé tenné számukra ezt, Prototype  nukleáris energiával működik és azt is használják fel a nanitjai, amíg a másik Feltámadottat a klasszikus mágneses energia működteti. Az Avatar egy egészen másfajta technológia, ami nincs meg bennük, általában az közvetlenül a Flottára és a Birodalomra jellemző, nem a Feltámadottakra. A város keleti részén egy nagyobb közlekedési csomópont, bázis látható, vannak itt légikikötők, rövid ideig a levegőben tartózkodó járművek és nagyobb levitáló hajók számára is, kötött pályás utakat összekötő részek, normál utak találkozásánál elhelyezkedő körpályák és parkolók, még vízi kikötők, dokkok is. A főépület északi oldalán van egy nagyobb ürs tér, ahol rengeteg páncélozott személyszállító jármű sorakozik. Itt vannak a civilek is. Prototype beméri a célpontokat és messziről bombázni kezdi azokat, az emberek az első találatok után menekülni kezdenek vissza a főépületbe. A robbanások több tucat embert szaggatnak szét darabokra és repítik őket szét az útburkolatdarabjaival együtt, kisebb krátereket hagyva. Viszont a szállítójárművekben nem tesz kárt egy lövedék sem, néha egy-egy megremeg a közvetlen találatoktól és a burkolata sérül, de nem jelentősen. Ha a kiborg megvizsgálja a járművek rendelkeznek passzív, reflexszív és reaktív páncélzattal is egyszerre, ami védi őket szinte mindentől. Pár perc után mozgás érzékelhető a déli bekötőútról és nyolc lépegető érkezik meg, hogy biztosítsák a konvojokat.
Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Video_games_mechwarrior_battletech_uziel_desktop_800x1010_hd-wallpaper-590360
A tizenöt méter magas, több tíz tonnás lépegetők erősen páncélozottak és fegyverzettek, elsősorban földön való közlekedésre kialakítottak de képesek rövid távon repülni is, a szenzoraik fejlettek, mindegyiket egy pilóta irányítja. A gépek felső torzójukat forgatják és az eget pásztázzák keresve a lövedékek érkezésének irányát. Prototype adatbázisában nem szerepel ilyen gép, a földön elvileg jelenleg nem használják ezt a harc gépet, sőt, fel sem találták soha, mintha idegen technológia lenne.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 26 Okt. 2013, 16:24

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~
Persze a magánéletnek is voltak olyan kitételei, hogy ki mit érez és gondol annak. Ingrid számára mindez az volt, ha valaki, vagy valami nem figyeli minden lépését és nem tud azokról. Azaz számára Maniac létezése kizárt ezt, de mindezen gondolatokat nem mutatta ki és ki sem fogja mondani hangosan. És úgy tűnt, hogy végre tényleg a beszélgetés végére értek. Külsőre nem tudta volna megmondani, hogy Lerontis azt akarta-e, amit elért, de a szavai erre bizonyosságot adtak, szóval a helyes válasz tényleg az volt, hogy őt akarja megölni. Hihetetlennek találta ezt a fickót, vajon mitől állhatott az Ellenállás oldalára? Jelenleg nem számított, még más dolgai is voltak. Ahogyan a férfi elindult kifelé és befejezte a mondatát még Ingrid oda szúrt egyet.
- Alig várom – mondta némi gúnyos éllel.
Mást sem kívánt a háta közepére sem, minthogy ezzel az alakkal találkozzon még egyszer. Ez a mai is bőven elég volt egy életre számára, nem kellett több. De ettől kezdve volt egy olyan érzése, hogy egyre gyakrabban fog majd vele találkozni. Már pusztán a gondolattól felfordult a gyomra, hogy ezzel egy levegőt szívjon. Szíve szerint bezáratta volna valahova a fickót, ahonnan soha, de soha többé ne kerülhessen senkinek a szeme elé. Vett egy mély levegőt, az asztalhoz ment és ha volt rajta pohár, illetve ital, akkor töltött magának egy pohárral. Csak sima vizet, igaz a regenerációja miatt az alkoholnak sem lett volna semmi hatása, de ma már ivott három pohár bort a vacsoránál ez is több, mint az utóbbi évszázadokban összesen. Ahhoz ki kellett volna a HPI-ből mozdulnia, amit pedig nem igen engedhetett meg magának. A fejében végigfuttatta a ma esti terveit, hogy miket kell még végrehajtania. Jelentés Maniac-nek, ha ő tovább küldi, akkor beszélnie kellett a Pride és az Ismeretlen Birodalom küldötteivel is amiatt, amit Ragal elvárt tőlük. Utána ott volt a szokásos beszélgetés az apjával és még az esti mese a fiának. Aki jelenleg is az univerzum másik felén van.
Maniac, a ma megtudottak utána nem igazán vágyott vele beszélgetni, már úgyis tudta, hogy mit is akar tőle, de ettől függetlenül szóban is meg kellett tennie, hogy az egész hivatalos legyen. Közben megkapta az emberének visszajelzését, hogy újra ő irányítja őket. Nehogy véletlenül senki se tudja meg, hogy Lerontis itt járt, igaz azzal, hogy újra ő irányított legalább bizonyította, hogy megbízható és átment a belső ellenőr tesztjén és nincs vele gond. Amint kiitta a poharát nekilátott kapcsolatot létrehozni Maniac-el. A szíve szerinti fontossági sorrend a fia, az apja majd Maniac lett volna, de jelenleg a nem a fizikailag nem létező magánélete volt a sorrend, hanem az, amit a Birodalom megkövetelt, az pedig az ő sorrendjét pontosan az ellenkezőjére fordította. Ha létrejön az adás a Mesterséges Intelligenciával, azaz valószínűleg a megszokott alakja jelenik meg előtte, akkor szólalt meg ismét, a kezeit most is összefűzte a háta mögött és így várakozott.
- Szeretném megtenni a jelentésemet a Rocksoliddal folytatott tárgyalások első napját követően – kezdte.
Amennyiben megkapja az engedélyt Manaic-től, akkor folytatja.
- Sikerült előrelépéseket elérnem a tárgyalásokban. Mint köztudott a Rocksolid nem hajlandó semmilyen együttműködésre, ez ügyben sikerült haladást elérnem Tubrok Ragal törzsfőnél. Hajlandóak együttműködni bizonyos feltételek mellett. Kivonják az erőiket mindkét fronton a megszállt területekről, csupán a határ mentén óhajtanak maradni és néhány stratégiailag fontosabb bázist, területet ellenőrizni a saját embereikkel. Egyfajta biztosítékként. A követelésük azért, hogy mindezt megtegyék, a Pride megtámadja az Egyesült Köztársaságokat, az Ismeretlen Birodalom a Spear-t, a területek visszacsatolása után.
Itt megállt egy pillanatra, hogy Manaic feldolgozhassa mindezt.
- Mik a további parancsai? – kérdezte.
Ebben benne volt minden, hogy meddig mehet el az ajánlatokkal, illetve remélte, hogy az MI beleveszi azt is, amire gondolt, hogy kinek kell ezek utána a másik két birodalom vezetőivel beszélnie, azt is Ingrid tegye, vagy más fogja. Esetleg ez így jó és a nő szabad kezet kap abban a tekintetben, hogy alkudja le minél jobban, amíg csak lehet. Bár hosszú távon mindenképp a Zsarnok és a Birodalom járna jól a harcokkal, mert a folyamatos mozgás megmaradna a birodalmak között és nem erősödhetne meg hosszú távon egyik sem hosszabb időre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Szomb. 26 Okt. 2013, 18:59

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

Ingrid megjegyzését az automatikusan becsukódó ajtó fémes koppanása követi, mint egy kimondatlan válaszként. Maniac-el nagyon könnyen létesíthet kapcsolatot, lényegében egy pár centis kis szerkezettel, amely egy speciális kommunikátor, a HPI vagy az Anyahajó területén nem lenne rá szükség, itt is csak a holokivetítő és a formalitások miatt szükséges a használata. A kis íves fémtárgy megérintése után hang vagy mentális parancsban kiválaszthatja Ingrid, hogy a retinájára vetített képet és hozzá belső kommunikációt, az agyban generált hangot, vagy valódi kivetített képet és a szerkezet által létrehozott rezgéshullámok szintjén akar kommunikálni. Amint ezzel is megvan kékes fényekből áll össze előtte Maniac avatarja, a világító kék félig elrothadt élőholt arcához hasonló koponya szemei felvillannak egy pillanatra, majd szokásos átható fényükkel néznek Ingridre. Ez egész folyamat olyan mintha egy rendszer állna fel, pedig csak egy látszat az egész.
- Kezdje meg a jelentés megtételét Lady Ingrid.
Adja meg az engedélyt, majd mozdulatlan marad és csak a körülötte sugárszerűen élesedő majd elhalványuló fények töltik be a teret. Miután Ingrid befejezi és felteszi a kérdést Maniac pontosan abban a pillanatban, egy ezredmásodperc eltérés nélkül válaszol.
- Az adatok továbbítása folyamatban van. Az első vizsgálat eredményei alapján a megállapodás konkretizált következményeinek összértéke megfelel a kijelölt határértékeknek. A további elemek mérlegelését személyesen kell jóváhagyni és végutasítást adni, a folyamat automatizáltsága az emberi tényező miatt kizárt. A kívánt eredmény eléréséhez szükséges más erők bevonása is. Várjon.
Oldalt egy kis forgó gömb jelenik meg az egyik sarokban, jelezve, hogy Maniac a megfelelő személyek válaszára vár. Mivel itt közvetlenül a két hódító államot kell utasítani, ezért a különböző katonai vezetőknek kell döntést hozniuk. Rendkívül fontosnak tekinthető ez a kérdés, így a különböző személyek egymásnak adják át az ügyet, mindig a nagyobb hatáskörrel rendelkezőnek. Ezt Ingrid is tovább tudja követni, mert a megfelelő jelrendszer kirajzolódik a gömb alatt, speciális jelrendszer ez ami egy jelben is igen sok információt hordoz. Végül a művelet mintha egy végtelen fázisba kerülne és több cikluson keresztül megismétli önmagát, aztán a folyamat hirtelen megszakad, mintha valami megállította volna. Hirtelen a forgó gömb helyét felváltja egy éles vonalakból álló, lilás jel. Ez azt jelenti, hogy a művelet meg lett szakítva és személyesen Zsarnok hagyta jóvá a programot. Ez választ ad Ingrid egy másik kérdésére is, nem kell senkinek tárgyalni majd a Pride vagy az Ismeretlen Birodalom vezetőivel, utasítva lesznek, hogy teljesítsék a feltételeket.
- "A kérelem jóváhagyva. A feltételezhető eredmények tolerálhatóak. Kétmillió-hétszázezer másodperc a tárgyalások lezárásának határideje. Minden felesleges és haszontalan folyamat mellőzése elvárt az optimális eredmény elérésének érdekében. Egyéb feltételek nincsenek." Javaslom igazodjon ehhez Lady Ingrid. Van még másra szüksége?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 26 Okt. 2013, 20:19

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~
A megszokottaknak hasonlóan ő maga jobban szerette azt, amikor látta ténylegesen, akivel beszélt így vagy valódi kivetített képet és a szerkezet által létrehozott rezgéshullámok szintjén való kommunikálást választotta. Hamarosan pedig meg is jelent a megszokott kép. Már hozzá volt szokva, így semmilyen ellenérzést nem váltott ki belőle a fémes hang és a nem túl emberbarát külső. Ahogyan megkapta az engedélyt, akkor el is mondta, amit tudni kell. Ő maga is tisztában volt vele, hogy a kérések teljesen jók és elfogadhatóak a Birodalom és a Zsarnok számára. És ezzel Maniac is, ahogyan kifejtette, ahogyan várható volt az adatok továbbítása fog történni és kellett az, hogy más erőket bevonjanak. Mindezt Ingrid is tudta, hogy szükséges lesz, már abban a percben, amikor Ragal megmondta, hogy mit is akar azért, hogy felhagyjanak a háborúval. Egyelőre úgy tűnt a nő számára, hogy talán esetleg képesek lesznek megegyezni és azt a részét el lehet majd felejteni a dolgoknak, hogy miként is lehetne egyszer lecsapni és meggyengíteni a Rocksolidot, esetleg eltörölni őket a felszínről.
Ingrid csak katonásan bólintott, amikor megérkezett a parancs, hogy várakozzon. Tudta, hogy ez most percekbe, vagy tovább is eltarthat, attól függően, hogy a fejesek miről is döntenek majd ezen ügyben. Mozdulatlanul várakozott, teljesen fegyelmezett katonai tartásban. Már várta, hogy megkapja a válaszokat, amikor egy ismerős jel jelent meg a kivetítőn és az előbbi program megszakadt. A Zsarnok jele, azaz személyesen ő adja majd a következő utasításokat neki. Akkor ezek szerint a Zsarnok vagy elégedetlen, vagy pedig roppantul az és kevés beleszólás vagy, pedig konkrétumokat kap. Mindez pedig meg is érkezett, egy teljes hete volt arra, hogy rendezze az ügyet, a mostani helyzet is jó, de ha lehetséges, akkor még kevesebb helyet kelljen átadni.
- Tökéletesen érthető volt, ehhez fogom tartani magam – mondta. – Igen, még egyvalamire szükségem lenne az optimális hatás eléréséhez. Egy részletes politikai és domborzati térképre lenne szükségem az érintett területekről, hogy kidolgozhassak egy stratégiát a tárgyalás folytatásához, hogy minél több terület kerülhessen vissza a Pride és az Ismeretlen Birodalom fennhatósága alá.
Ha megkapja a kért térképeket, akkor tovább már nem volt semmi kérdése, vagy szüksége, így a szokásoknak megfelelően megvárta, amíg Maniac bontja a vonalat, pedig ő maga teszi mindezt. Ahogyan illik. Mikor ezek megvannak, akkor előtte még elment zuhanyozni egyet és immáron kevésbé formális ruhában, a rövid selyem hálóingjében ejtette meg a beszélgetést az apjával. A szokásos témákon mentek végig, hogy kinek milyen volt a napja, hogy van az unoka, hogy haladnak a harcok kint a végtelen világűrben. Illetve persze most Ingrid lelkesen áradozott arról, hogy milyen is a Rocksolid, hiszen az apja úgyis tudta, hogy régóta el akart erre a vidékre jönni. Lerontis eljövetelét nem említette neki, ez nem az a fajta dolog volt, ami kellemes volt, főleg, hogy általában Hue-val szembe előbb vagy utóbb mindenki elbukik. Illetve megemlítette azt, hogy miként fogadták itt, hogy annak ellenére, hogy a Birodalom küldötte meglehetősen jól és milyen eredményeket sikerült elérnie az első nap folyamán. A konkrétumokat nem említette, hogy a Rocksolid miket kért és a Zsarnok milyen feltételeket szabott ehhez, csak azt, hogy úgy néz ki, hogy végre sikerül elérni azt, hogy kapcsolatba lépjenek valakivel és már ez is hatalmas előrelépés. Bármilyen nehéz volt ezen a napon az apjával beszélni mindezt nem érzékeltette irányába, ahogyan soha sem, most sem hozta fel az anyját, vagy a húgát, pedig a mai információk fényében megannyi kérdése lett volna. Illetve feltette a szokásos kérdéseit is, hogy milyen bolygókat találtak ma odakint, illetve milyen fajokat. Annak ellenére, hogy minden faj gonosznak volt beállítva őt érdekelte, hogy mik lehetnek odakint, pusztán fizikai érdeklődésből, hogy a fizika törvényei miket hoznak létre odakint. Végül a szokásos úgy öt-tíz perces beszélgetés után köszönt el tőle, hogy Greg-nek is mesélnie kell.
Ahogyan ez megvolt nekilátott tárcsázni az otthoni elérhetőséget is. E közben már kiment a szobájából és lesétált hálóingben az épület elé a hóba, hogy megcsodálhassa az anyjától sokat hallott sarki fényt is, meg a Fagyhadsereg képzése óta először tényleg hideg és téli környezetben lehessen. Mezítláb indult el a hóban, hogy körbesétálja a hatalmas csarnokot és megnézze egy magasabb pontról a várost esti fényben, hogy milyen is. Az emberinek, ha kérdezték, csak annyit mondott, hogy kimegy sétálni, de nem szükséges vele tartani, megoldja egyedül. Ezúttal nem szólalt meg hangosan Greg-nek gondolati úton mesélt, ezúttal Szerencsés Leif-ről, aki elsőként jócskán Colombus előtt fedezte fel Amerikát és Vinland-nek, azaz Borföldének nevezte el a kontinenst. Gyakran mesélt a fiának efféle régi dolgokról, ahogyan annak idején az anyja is neki. Fontosnak érezte, hogy Greg is tisztában legyen azokkal a dolgokkal, amik a Zuhanás előtt voltak és a rangjának köszönhetően ezekről még tudhatott is 1021 birodalmi év távlatából is. Általában soha sem tudott végigmondani egyelten egy mesét sem, mert a fiú mindig elaludt. Most, hogy nem volt otthon és még valószínűleg napokig nem is lesz a fiúnak be nem állt a szája, mindent el akart mondani, hogy mi történt vele, amíg az anyja nem volt otthon, hogy mit játszott másokkal, milyen volt a magántanárokkal, miket csinált apával és még sorolta. Éppen azért, mert ez hosszú időre elnyúlt Ingrid sem sietett a sétával, lehet, hogy hűvös volt, de a Fagyhadsereg kiképzéséhez képest kellemes idő lehetett, megfázni úgysem fog, ahogyan beteg sem lesz, így inkább csak lassan sétált és figyelte a környéken, a várost, az embereket, ha ilyeneket is látott.
Mikor végül befejezi a beszélgetést, akkor bontotta a kapcsolatot és elindul vissza a szállására, hogy a térképeket figyelembe véve kidolgozzon stratégiai vonalat, hogy meddig engedje az ellenőrzést a Rocksolidnak. Természetesen egy picit számításba veszi, hogy ez olyan távolság legyen, ami Ragal-nak már nem feltétlen fog tetszeni, de legalább akkor megteheti mindazt, amit Tyr javasolt, hogy ne engedjen a férfinak és menjen szándékosan vele szemben ebben az ügyben és bármiben. Ingrid pedig pontosan ezt akarta tenni. Eddig azt mutatta, hogy behódolna, de holnaptól nem, akkor kimutatja már, hogy milyen is ő valójában, mindenki érdekében. A stratégiai és katonai tudását is beleveszi a terv kidolgozásba, ahogyan a diplomáciai érzékét és tudását is, hogy megtervezze azt, hogy hol van a tényleg optimális határ, amíg még elmenne a Zsarnok utasításai alapján és a kicsivel beljebbi rész, amit alapból meg fog nevezni, hogy eddig és nem tovább maradhatnak. Aztán következhet a „háború” Ragal és Ingrid között.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Vas. 27 Okt. 2013, 02:07

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

Maniac a kérés után a következő pillanatban máris elküldi a kért térképet minden fontos adattal. Ingrid nem lát rögtön neki ennek a tanulmányozásához, hanem a családi kapcsolataival foglalkozik. A kommunikáció természetesen tökéletes, a kivetítők képesek olyan kép és hang reprodukálásra, hogy a beszélgetések teljesen olyanok mint egy valódi találkozás. A hologram technológia régi hibáinak nyoma sincs már, a fény és árnyékhatások, a kép élessége és mérete minden tökéletes, anyagszerű hatást kelt, az akusztika is minden tekintetben olyan mint amilyen a valóságban is még a hibákat is tökéletesen átadja. Ezután úgy dönt, hogy körülnéz kint is, ahogy kilép a havas táj fogadja, a város fényei visszaverődnek a hóról. Maga a főváros mozdulatlannak tűnik, a fények állandóak, az épületek is merevek, a kinézetük is, talán kicsinek is tűnhet ez a hely Miller számára a HPI méreteihez képest, nincsenek magasan az égbe nyúló tornyok és végeláthatatlan sötét színű fémépületek, éles és végtelen formákkal. A napközben fújó hideg szél már elállt, szélcsönd van, a hópelyhek lassan és nyugodtan hullanak alá, hideg van de Ingrid szervezete percek alatt teljesen megszokja ezt és már nem is zavarja őt. A környéken nem találkozik senkivel, csak a távolban jár egy-két ember, de ők is messzebb, ahol most ő van az egy sokkal előkelőbb hely, itt csak egy-két jármű halad el, de az is távol tőle. A messzi erdő fái fölött látható az égen egy hosszú, lassan hullámzó fényes jelenség.
Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Northlight_Wallpaper_krt17
Ahogy Ingrid figyeli és lassan a történet végére ér a fia már alszik, őt pedig valamilyen különös érzés fogja el. Korábban még nem tapasztalta ilyen erősen vagy nyomasztóan. Honvágy, úgy érzi mintha ez lenne az igazi otthona, nem az ahol felnőtt és eddigi életét eltöltötte. Akkor ha visszagondol a HPI-re, az Anyahajóra, Maniac-re, Zsarnokra, Lerontis-ra vagy az apja UP2-es alakjára most a Birodalom a Rocksolidhoz képest, csak egy gépies fémcsontváznak látszik, ellenállóbb, erősebb, minden téren tökéletesebb, az embernél amiről mintázták, de torz és hideg, már nem emberi, hiába tökéletes teljes egészében, az apró részletek nem egy élőlényt tükröznek.
Visszatérve nekilát a térkép tanulmányozásának, az Ismeretlen Birodalom helyzetében a megfelelő határ megtalálása viszonylag könnyű, keletről és észak-nyugatról egy masszív hegylánc jelenti a természetes határt. Itt ha a Rocksolid határát a hegylánc mögé sikerül tolni, akkor a legközelebbi stratégiailag fontos pontok, városok már csak több száz kilométerre vannak az Ismeretlen Birodalom szárazföldi védvonalrendszerétől. Viszont ha egy-egy védvonal a magasabb pontokon is a Rocksolid kezében marad akkor, főleg a katonai bázisokat és erődöket kihasználva túl közel maradna a határvonalhoz. A Pride esetében sokkal nehezebb meghatározni a megfelelő vonalat. A volt Észak-Amerika északi része a Pride körül tele kisebb-nagyobb államokkal, és rengeteg közepesen fejlett és sűrűn lakott területtel, a volt Kanada területén. A városok egymást érik a térképen, a titkos földalatti létesítményeket, üzemanyag ellátó, fegyverraktározó, védelmi pontokról nem is beszélve. Valahol még mindig él a klánrendszer, ezért a helyi fegyveres erők is támogatást jelenthetnek egy nagyobb hatalom számára. A területen könnyű haladni, könnyű gyorsan előre törni, nincs igazán akadály, minden irányban vannak fontos pontok. Itt három olyan agglomeráció rendszerrel összekapcsolódott, patkó alakú metropolisz van, ami határvonalat jelenthetne. Az első Nax, ami főként egy ipari központ, rengeteg nyersanyaggal és megfelelő üzemekkel, hogy hadigépeket gyártson le. Nagyon közel van a Pride nyugati határvonalához. Ettől keletebbre van Venea városa, ami kisebb méretű, kereskedelem a fő profilja, de gyakori a városban a káosz és az anarchia a hatalmat gyakran fegyveres csoportok ragadják magukhoz. Az utolsó városrendszer már jóval északabbra és sokkal keletebbre van, valószínűleg a Rocksolidnak már kényelmetlenül távol. Korth vagy Kurthe a nagy öböl környékén, a városok egy része bele is nyúlik a vízfelületbe és arra terjeszkedtek tovább. A hely nem rendelkezik fejlett gazdasággal vagy egyáltalán gazdasággal, a népesség nagy része csak szállásként használja, hogy ne a kietlen, lakatlan pusztákon kelljen élniük, emiatt a hely a bűnűzés melegágya.
Miközben a térképeket nézi át Ingrid igen sok idő eltelik, ekkor kapja a jelentést az egyik őrtől, hogy Ragal nagyúr elnézését kéri a kései időpontért, de hálás lenne ha fogadná őt Lady Ingrid.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 27 Okt. 2013, 07:17

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~
A beszélgetéseket természetesen mindig úgy tette meg az apjával, mintha egymás mellett álltak volna a hologram technológiának hála, amikor pedig az anyahajón voltak, akkor gyakorta jelent meg fizikailag is az apja, ha nem volt más teendője és ezt megtehette. A fiával is hasonlóképp járt el, bár nála, ha megoldható volt, akkor kivetítette a képet, hogy ne csak a fiát lássa, hanem egyszerre a külvilágot is, hogy mindkettőben egyszerre gyönyörködhessen. Ez a hely, egyszerűen olyan más volt számára, mint az otthona, ahol felnőtt, ahol élt több mint háromezer évig. Egyszerre volt apró és tömör, törékeny és sokkalta erősebb számára, mint a HPI. Ez a hely nem volt tökéletes és mégis sokkalta inkább annak tűnt, mint amit mesterien terveztek meg. A sarki fény pedig csak fájdalmasan gyönyörűvé tették ezt az egész helyet. Ahogyan mindent elnézett a felismerés úgy hasított belé szó szerint fizikai fájdalommal, mintha gyomron vágták volna. Érzett már korábban is ilyet, de soha sem ennyire elemi erővel. A honvágy emberi vonás, amikor pici gyerek volt sokszor érezte ezt az Anyahajón, hogy ő New Yorkba akar menni, utána, amíg évtizedeket töltött a HPI-ben, vagy Árny és a Fagyhadseregnél visszavágyott az Anyahajóra, mert már az volt az otthona. De ez a hely? Soha sem hitte volna, hogy efféle reakciókat fog kiváltani belőle, először van itt és mégis sokkalta otthonabbnak érzi ezt a helyet, mint valaha bármit is. Kinyújtotta a kezét, ahogyan a szervezete hozzászokott a hideghez és hagyta, hogy néhány hópehely a kezébe hulljon. Az élete, minden olyan műnek tűnt, minden túlságosan gépies, az emberség volt az, ami kiveszett belőlük, ahogyan minél tökéletesebbé akartak válni a Zsarnoknak hála. De itt? Minden olyan esendő és mégis tökéletesebbek. Vajon az áz és ván istenek is ugyanezt érezhették, amikor a vikingeket figyelték annak idején? Hogy a tökéletlen rövid életű halandók boldogabbak és tökéletesebb életet élhetnek, mint ők maguk? Ő maga idősebb volt mint itt a legtöbb épület és mégis idevalósinak érezte magát. Hihetetlenül keserűnek érezte magát, ahogyan ez az érzés és gondolatok ott voltak benne. Megrázta a fejét és  az érzést is próbálta elhessegetni, ha jól sikerülnek a tárgyalások, meg minden más, még bármikor visszajöhet ide.
Amint visszaért a szobába a térképek következtek, a hegylánc, a természetes határ az remeknek tűnt, bár saját maga biztosra vette, hogy a hegyeket is akarja majd magának a Rocksolid, így mindenképp a saját határát ezen természetes képződmény mögé helyezte el. Mindentől kellően távol lesznek, ha viszont közelebb engedné őket, akkor több katonai pont is ott maradna, ami pedig később még kellemetlenségekhez és bonyodalmakhoz vezethetne. Ez volt a könnyebbik hely, így itt határozottan rajzolta fel a vonalat, hogy ő maga meddig engedné és persze az optimális is ott van, hogy még a magasabb helyeken levő felügyelet beleférne a Zsarnok általi optimális részbe. A Pride viszont sokkalta nehezebb helyzet volt, nem egy központi hely volt a régi Kanadában, hanem végig az egész hely lakott, vagy éppen nem, sok város külön egymástól, klánok. Tudta, hogy esély sem volt arra, hogy a Nax-ot figyelmen kívül hagyják és ne legyen az ellenőrzés alatt, hiszen fegyvereket gyártottak, amivel a Pride újra megtámadhatja esetlegesen a Rocksolid területét. És saját maga sem tudta jobban kitolni a határokat itt, és ez talán még megfelelő lesz nekik, ahogyan a másik városnál is nehézkes volt jobban, de tökéletesnek tűnt, Vanea. Kereskedelem káosz és anarchia, nem lesz könnyű megfigyelni a helyet, de valamit valamiért. Nem csak a Pride és az Ismeretlen Birodalom az, aminek áldozatot kellett hoznia, hanem bizony a helyieknek is. A harmadik hely pedig tudta Ingrid, hogy ez már nagyon távoli hely lesz, de tökéletesnek tűnt az egész, Korth. Három város patkó alakban, még kellően a határnál és nem túl mélyen, délen bent a Pride területén. Három olyan hely, ami stratégiailag fontos helyen van, és még politikailag is nyer vele a Rocksolid, ha figyelik, de mégis külső régiók. Beljebb menni és engedi őket pedig már felesleges és oktalanság lett volna, ezt egy kezdő stratéga és diplomata is könnyedén megláthatta volna, igaz Korth nem éppen ilyen volt, túlságosan jelentéktelen, de kellően külső és szélső volt ahhoz, hogy úgy érezze a Rocksolid, hogy nagy terület alatt kaptak ellenőrzési jogot. Itt is ennél a három városnál húzta fel a javasolt vonalat, illetve itt nem is igen tett mást, mint az optimális is ez volt. A Pride területén nem akart egyezkedni tovább, Ragal-nak be kellett érnie azzal, hogy az Ismeretlen Birodalom területén megteheti mindezt.
Fogalma sem volt, hogy mennyi időt szánt el ennek a tervezésével, hogy minden lehetséges dolgot megszámolt és mérlegelt, bizonyára órák teltek el és még folytatta is volna mindezt, ha az éppen szolgálatba levő egyik embere nem üzen neki valamit a „rádión”. Annak szavaira önkéntelenül is elmosolyodott.
- Természetesen fogadom, kísérje fel – adta ki a parancsot gondolatban.
Felkelt a fotelből, ahol eddig ült és még felkapott egy hasonlóan tövi selyem köntöst magára és úgy ment az ajtóhoz, hogy majd beengedje a férfit. Kinyitotta az ajtót, hogy ott várja meg az érkezőket. Egyelőre, amíg az embere is ott volt, addig nem engedte meg magának, hogy bármi is látszódjon a katonai szigoron és merevségen kívül az arcán.
- Leléphet! – adta ki ezúttal hangosan a parancsot.
Ha az őr távozott, csak akkor mosolygott rá Ragal-ra kacéran.
< - Nagyúr! – hajtotta meg a fejét egy picit. – Fáradj be kérlek! Minek köszönhetem a látogatást e kései órán? >
Most tegezte először a férfit azóta, hogy először szót váltott vele. Ha Ragal belép a helységbe, akkor egy pillanatra még láthatta a holografikus képen a térképeket, amiken Ingrid dolgozott, de utána a nő kikapcsolta mindezt és becsukta az ajtót is kettejük mögött. A hangjából kiérződött, hagyta, hogy kiérződjön, hogy örült annak, hogy látja a férfit, mintha számított volna arra, hogy tényleg eljön, és van néhány ötlete a látogatás célja miatt is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Vas. 27 Okt. 2013, 15:08

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller ; Helyszín: Rocksolid ~

- Igenis, máris indulunk. - válaszol a katona.
Percekkel később érkeznek meg az ajtóhoz, amit hallani is lehet, mivel az épület fából van, nem fémből. Az ajtónál ott vár a törzsfő és mellett az egyik katona. Ingrid eddig még nem látta Tubrokot csak nagyobb távolságból állva, a tárgyalás folyamán végig ült, ezért csak most tűnik fel, hogy milyen magas és nagy, erős termetű, majdnem akkora a prémes kabátjában mint a mellette álló teljes testpáncélos őr. Az ő vonásai is teljesen merevek egészen addig amíg a katona be nem fordul az egyik folyosó sarkán és el nem tűnik.
< - Lady Ingrid. >
Köszön ő is hasonlóképpen, majd belép az ajtón, először egy röpke pillanat alatt végigméri a nőt, nem túl feltűnően, nehogy illetlen legyen, de az öltözik láthatóan egy kicsit meglepi. Ahogy leveti a díszes, meleg kabátját csak egy pillantást vet a térképre, de nem foglalkozik vele, mert Ingrid nem sokkal később ki is kapcsolja a kivetítőt. A nő kellemes hangjára láthatólag tetszik neki, ezért ő is hasonlóképp válaszol.
< - A vacsoránál nagyon érdeklődő voltál. Illetlenség lett volna ha a saját ügyeim elintézése után nem viszonzom ezt. >
Vált át ő is tegezésbe, és hasonlóan kétértelműen beszél, mint a tárgyalás elején. Néhány másodpercre határozottan de nem tolakodóan a nő szemébe néz, hogy lássa, mit is gondol valójában, majd lassan körbenéz a szobában.
< - Hogy tetszik a rezidenciád? És a Rocksolid? >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Night on Vas. 27 Okt. 2013, 17:04

Az adatok csak úgy özönlenek. Ahogy hallgatom a férfit és olvasom az adatokat, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy ez nem egy rutin akció lesz. Az adatok alapján két lehetséges variációt tudnék elképzelni az akcióra, bár mindkettőnek van buktatója.
Egyszer csak bejön egy alacsony zömök férfi és bemutatkozik. én is hasonlóképpen teszik, de nem nyújtok kezet hanem csak biccentek, elvégre plasztik kesztyűben vagyok.
- Üdv Reen. Az én nevem Zack Blue, vagy Timegun, ahogy a tudós kollégája nevezett. A technikai segítségére mindenféleképpen szükség lesz, de még pár információra szükségem lenne a tökéletes akcióhoz.
Mondom miközben a többiek felé fordulok.
-Először is: A célszemély szobájáról kellenének adatok, és arról, hogy előtte járőröznek -e . Másodszor: hogy az őrök, teljes kanyargós útvonalat képeznek -e a célpont szobájáig vagy van köztük holt rész, hol át kéne jutni. És ha van akkor azt ideiglenesen és észrevétlenül ki lehet -e iktatni. Mert ha van ilyen és nincs jogosultságunk kiiktatni, akkor lehet célszerűbb lenne egyszerűen a szellőzőrendszert ellenőrizni, és ha nincs benne sok propeller, akkor esetleg azon keresztül is megközelíthető a célszemély szobája.

Mondom, mert nem vagyok hajlandó belevágni egy olyan akcióba, ami nincs rendesen kidolgozva, elvégre az én bőrömet visszük vásárra.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Fagyos Sötétség Kora - Page 4 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Indian_girl_by_welximak-d628caj Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 24
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Bishop on Vas. 27 Okt. 2013, 17:44

~Karakter: Zack Blue ; Helyszín: Drox titkos laboratórium~

A Timegun név hallatán Morpus jót mosolyog a körszakálla alatt, és halkan fel is kacag. Vidám, magával elégedett embernek tűnik ezen benyomás alapján, úgy beszél, mintha nem is egy kiemelten fontos merénylet, gyilkosság megtervezésében és kivitelezésében venne részt, hanem csak egy mindennapos esti műszakot látna el. Ez igazából a droxi emberek sajátossága is.
- Hát igen, ezek a mai tudósok. Jelmezt nem akartak magának adni? Mindenféle őrült ötletük van.
Mikor Zack az újabb, részletesebb adatokat kéri a gépeknél ülő szakemberek időt kérnek, már eddig is sokat és gyorsan dolgoztak, de most elölről kell kezdeniük az egészet, hogy bejuthassanak a Vex belső rendszereibe, ráadásul teljesen észrevétlenül. Blue foglalkozott számítógépes programrendszerekkel, amik a robotok működéséhez kellettek korábban, tudja, hogy a virtuális sík sokkal bonyolultabb lehet mint akár egy gondosan megépített precíziós gép, ahol nanométeresek az alkatrészek. A kódok, parancsok, gyakran nem kompatibilisek a különböző területek között, más számítóegységeket, más mechanizmusokat használnak. Ennek ellenére nagyjából az eddig kereséssel töltött idő másfélszerese után minden megvan.
M'rk Sys szobája egy félkör alakú rész, az egyik oldalon végig egy nagyméretű ablakkal, amiről kilátása nyílik a város egyik részére. Nem csak hálószoba található itt egy hatalmas ággyal, de külön pihenő rész, szórakozásra fenntartott rész, bútorzat, nagy üres nappali rész középen, szobrok, különböző díszítőelemek, még bárpult is van és még így is tágas és fényes az egész. A különböző részek mind egy térbe nyílnak, nincsenek leválasztva, olyan mint modern egy nemesi rezidencia, az is. Az épület folyosórendszere nagyjából sakktábla szerű, derékszögekkel, egyenlő távolságokkal, csak annyi a különleges, hogy mindegyik folyosónak és a falaknak is van egy sajátos íve, de az ívek egymáshoz képest nagyjából párhuzamosak és így rajzolják ki négyzetrácsot, mintha egy gömbre lennének vetítve. Holtterek az őrök útvonalában csak egyes sarkoknál, találkozásoknál vannak, ahol nem láthatják egymást. A szellőzőrendszer a plafon mentén fut, egységes 15x15 centiméteres járatokkal, nagy teljesítményű fém ventillátorokkal.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Kira Sign on Vas. 27 Okt. 2013, 18:05

- Azt mondták tudják hol vannak az olajmezők és, hogy rajtuk kívül csak Vex tudhatja még. Ezek szerint nem is olyan kevés az a fosszilis tüzelőanyag-mennyiség a földön, mint hittük volna.
Mondom, mielőtt Elena etenné a telefont én pedig elküldeném a kör sms-t. Tíz perc után meg is érkezik az első válasz: "Mit tehetünk?" és ezt követi mg 3 hasonló.
~ Ha én azt tudnám. Dühítő, hogy nem tudok ilyen rövid idő alatt előállni egy bombabiztos tervvel. Én nem az az ember vagyok akinek mindig van egy B terve, túlságosan is lazán veszem ehhez a dolgokat. Ezt néhány óra alatt nem fogom tudni megváltoztatni.
A gondolataim és önmagam marását Elena megjelenése szakítja félbe, mikor belép egy mosollyal köszöntöm.
A kérdései sajnos jogosak, de nem tudok rájuk egyértelmű választ adni sajna.
- Sajnálom. Annyit amennyit elmondtam a telefonba, hamar témát váltottak mikor észrevették, hogy ilyen tényeket nem egy étteremben kéne kibeszélni. Sajnos még nincs konkrét tervem. De ha ki tudunk jutni, akkor még ma este van rá esély. Van egy tervem, de az sajnos nem bombabiztos. Ezért is vártalak meg vele, mielőtt elküldtem volna a többi tudósnak, így csak még a tervről nem tudnak semmit.
Mondom Elenának.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Sexymechanicbyparkleggy Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Girloffantasybymanofins Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Fagyos Sötétség Kora - Page 4 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Sarah on Vas. 27 Okt. 2013, 18:12

Lecsatlakozunk a megtisztítóról, majd pedig jómagam tüzet nyitok a járművekre, de hasztalanul, nagyrészt, néhány hitetlent sikerül megtisztítani, s jó páran bemenekülnek a főépületbe, amire így mondhatni ösztönösen, bár inkább tömegmészárlásra hajló taktikai okokból nyitok tüzet ugyan azon nagy kaliberű lövegekkel, mint amikkel a járműveket bombáztam, egésze addig amíg fel nem tűnik egy új fajta veszély a láthatáron, olyan veszély ami számomra is ismeretlen. Egy pár másodpercig érdeklődve figyelem a levegőből a lépegetőket, majd pedig az általam látottakat továbbítom a tőlem már megszokott módon, hogy adatbázisba kerüljenek legalább kép alapján, most pedig ideje újabb felméréseket tenni az alanyok megtisztításával, ezúttal kissé más módon. Közvetlen támadás helyett alacsony íven repülve próbálok meg az egyik páncélos jármű mögé kerülni, melyet már egyszer támadtam, majd pedig azt megragadva veszem az utamat a lépegetők felé, továbbra is alacsony repülésben, s nemes egyszerűséggel megpróbálom úgy ahogy van teljes erőből oldalba vágni a járművel, mintha egy ütővel verném oldalba, s így igyekszem félreállítani az útból. A mennyiben látva a közeledő veszélyt felemelkedni, úgy szimplán magam is magasabbra veszem az ívet, s megpróbálom magammal sodorni egyenesen bele egy másikba. Ezen támadások egyenlőre inkább felmérés jellegűek, hogy szimplán fizikai erővel, lövések és nélkül mekkora károkat tudok okozni, amennyiben az eredmény nem túlzottan rossz, addig már megérte, avagy bármilyen alapvető sérülést képes vagyok okozni sikeresnek veszem s majd jöhetnek a lőfegyverek tesztjei, egyenlőre azonban ezt akarom letudni. Az alárendeltemnek egyenlőre szabad kezet adok, tehet belátása szerint, biztosra veszem, hogy képes lesz valamit alkotni. Akárhogyan is, idő kérdése csupán, s ezen gépek pilótái is a mi tüzünkben fognak megtisztulni, ha szükséges akkor én magam fogom szétfeszíteni a pilótafülkét, hogy hozzájuk férhessünk.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Fagyos Sötétség Kora - Page 4 Empty Re: Fagyos Sötétség Kora

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 20 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.