New York (Föld)

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Bishop on Vas. 22 Dec. 2013, 16:53

Such pár lépéssel közelebb megy a térképhez, hogy jobban megvizsgálhassa a megjelenő pontokat és a zónákat. Nagyjából minden úgy helyezkedik el, ahogy várta, csak két olyan gép van, ami látszólag túl elhagyatott helyen épült, de az sem lehet véletlen. Zaphire után ő is módosít a térképen, megpróbál ráközelíteni az Észak-Amerikai részekre, jobban szemügyre véve az ottani területeket. Ha ezzel megvan, akkor újra globális méretűre nagyítja a térképet. A hallottak alapján nem lesz könnyű visszajutni a saját világába, ha úgy alakul a helyzet, talán elsőre megfelelőbb lenne maradni egy bizonyos ideig. Egy biccentéssel jelzi, hogy mindent ért. A felvetésre azt a reakciót kapja, amit vár, de majd csak később fog választ kapni.
- Minden információ hasznos lehet, csak tudni kell kihasználni. Legalább már alapszinten ismerem ezt a világot, ami létfontosságú. A zónákról viszont nem tudok semmit, azt mondtad az ókori birodalmak szerint lettek felosztva. Ez mit jelent pontosan. Illetve - kezével a megfelelő részekre mutat a térképen - - India, Japán és Kína miért nem tartozik közvetlenül egy zónához sem?
Ezúttal nincs elképzelése a lehetséges válaszra és így tényleges kíváncsisággal várja a választ Zaphiretől. Ha ezt megkapja, akkor a hallottak felvetnek benne még egy fontos kérdést, amit már sokkal előbb fel kellett volna tennie.
- Ebben a világban milyen nagyobb szervezetek léteznek, amik nem köthetők Aian-hoz? Létezik a SHIELD, AIM, X-MEN, Bosszú Angyalai, Magneto, Apokalipszis vagy bárki, akinek nagyobb hatalma van?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 23 Dec. 2013, 11:11

2024. vége – New York, Rákuniverzum
Résztvevő: Slade Hutchinson / Such

Ahogyan Such kinagyította a képet, akkor láthatta, hogy tényleg itt New York az egyik pont, a másik Washington, odaát Wyoming – amennyire tudja a saját világában itt van, vagyis volt Magneto előtt egy titkos SHIELD bázis - , Dallas és környéke a másik, a nyugati-parton valóban Seattle, illetve közösen Los Angeles és San Francico. A nagy tavaknál Chicago az egyik, a kanadai helyen levő valahol Thunder Bay közelében kell, hogy legyen, a déli pedig Mexikóváros. A Viktória szigeten levő az elvileg Cambridge-bay, Grönland pedig Grönland, ott a térkép itt Asgard várost jelzi, hogy az a neve. A többi pedig így szerepelt, ahogyan ő maga is tudta.
- Észak-Amerika az ókori mezopotámiai és egyiptomi kultúrák fellegvára, de ezt te magad is láttad részben. A dél-amerikai főleg maja és inka keveredése. Afrika ők az egyetlen nem ókori, ott Celestial technológia uralkodik főleg, Európa osztozik a viking és görög, egészen pontosan atlantiszi részeken. Ausztrália fejletlen törzsi hely, ott rabszolgákat tenyésztenek. Ázsia pedig, de azok egy részt alkotnak, csak valamiért a színük más, nem tudom, hogy miért, talán azért, mert azon a helyen három különböző császár is uralkodik és nem egy személy, vagy csoportosulás. Így a távol-keleten a távol-keleti társadalmak virágoznak és uralkodnak a három szín a három birodalmat jelöli, de ők egy régió. Ázsia többi részén pedig az egykori orosz maffia emelkedett ki és ők azok, akik arra uralkodnak. Igaz nem ókori módszerekkel, de Sztálinista elvekkel. Ha ez mond neked valamit.
A következő kérdésre azonnal tud felelni.
- SHIELD nincs már itt, helyette a Birodalmi Gárda van, Jonathan Miller vezeti, az egész realitásra kiterjedő katonai szervezet – bólintott. – Pusztítók vannak, ez nevük, sok erős képességgel rendelkező személy állt össze, mint Hulk, az egykori Amerika Kapitány, Einar Thorson… és sorolhatnám. Apokalipszis uralja Afrikát, de itt merőben más nézeteket vall, mint eredetileg a világomban. AIM van, ők a kutatásért felelnek és a technológiákért, Walker a vezetőjük. Más nincs, illetve az Ellenállás. Illetve a vallás és az egyház, az Egyetemes Igazság Egyháza a neve, amin át az ősöregeket imádjuk.
Az utolsó kérdésre megrázta a fejét.
- A legnagyobb hatalma Lord Aiannak van és Lady Nimara-nak. Utánuk következik Miller, aztán a régiók vezetői és az egyház fejei hierarchikus sorrendben, nagyon kicsit alattuk vannak a Pusztítók és egy szinten van Walker velük. Aztán jönnek a következő szinten a papok és a Gárda tagjai, az egyszerű civilnek mind egy szinten van, de maguk között már a saját belső ranglétrájuk is számít, amiről nem beavatottként nem tudok sokat. Ez számít a nemesi rétegnek úgymond. Aztán a kutatók jönnek még félig a civilek és nemesek között, aztán a civilek a legalja a ranglétrának.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York (Föld) - Page 4 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Bishop on Hétf. 23 Dec. 2013, 15:12

Such szemei előtt szinte kirajzolódik a világ helyzete és felépítése. Az egész valóban különösnek és némileg kifordultnak tűnik, főleg az itteni emberiség miatt, de minden logikus. A nagyobb szervezetek is léteznek, ahogy a meghatározó személyek is, ez általában jellemző az alternatív világokra, mint ahogy az ő világa is csak egy alternatíva.
- Mond. - válaszolja röviden az orosz maffia módszereire. Asgard várost is megtalálja a térképen, ami magyarázza a grönlandi szerkezetet, talán még érdekes is lehet az istenek és a Föld kapcsolata, ha nem csak egy-két Asgardi van jelen. Walker az AIM vezetője, tehát igen magas rangú személy, Millert is látta már, amikor a folyosókon haladtak, ő a Gárda vezetője, így lassan összeáll a kép. Nem olyan rossz a helyzete, ha személyesen az AIM vezetője foglalkozott vele, legalábbis nem csak egy átlagos szétszedendő kísérleti alany lesz. Még két nyitott kérdés maradt Suchban.
- Azt még meg tudod mondani, hogy miért az ókori birodalmak szerint osztották így fel a világot? Volt rá valamilyen ok, valakinek az utasítására, vagy magától alakult így ki a világkép. Valamint, itt milyen nézeteket követ Apokalipszis?
Ha Zaphire már nem használja a térképet, akkor gyorsan pár másodperc alatt megpróbálja kiismerni a kezelőfelületet, majd kilépni a térképből és hálózati elérést keresni. Azzal könnyebb lesz tájékozódni, ha eddig eljut, elsőnek rákeres az AIM szervezetére, általános információkért, már eddig is eleget kérdezett, és ez így könnyebb.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 23 Dec. 2013, 19:22

2024. vége – New York, Rákuniverzum
Résztvevő: Slade Hutchinson / Such

A lány szinte azonnal felelt is a kérésre.
- Elvileg virágzik a kommunizmus, ennek ellenére a hatalmas szakadékok vannak a társadalmi rétegek között. A gazdagok átkozottul gazdagok a szegények pedig ha lehetne már éhen haltak volna, vagy fagyhalálban lelték volna végüket. Azon régióban senki sincs biztonságban mindent a maffia birtokol, államosítottak. Ha valakiről feltételezik, hogy nem hűséges, vagy éppen ellenük tenne kiküldik munkatáborokba Szibériába. Gyakran van, hogy hatalmas letartóztatások vannak a nyílt utcán is, illetve statáriális „kivégzések”, amivel példát mutatnak másoknak. Mivel nem tudnak belehalni ezekbe a sebekbe az érintettek életük végéig hordozzák a sérüléseket, megnyomorodva kell eltölteniük az örökkévalóságot. Kínzások, zsarolások, megvesztegetések mindennaposak. Hihetetlen mennyiségű embert deportálnak a táborokba, Lord Aian pedig hagyja, többen úgy vélik, hogy örömét leli az emberek efféle brutalitásában. A teljes régióban félelem uralkodik, mintha a vasfüggöny újra ott lenne az egykori Szovjetunió helyén.
Amint befejezte és megkapta a következő kérdést arra is felelt, Such rájöhetett, hogy ezt a választ már hallotta, de így most lett a mostani információkkal teljes és érthető az egész.
- Amit mondtam korábban, hogy Lady Nimara „lakótársa” egy babiloni démon volt, akit legyőzött és így tett szert a képességeire. Az ő nyomása miatt lettek ezek a régiók – mondta. – Ahol volt ilyen ott olyan lett, ahol nem, ott a legerősebb korábbi birodalom állt fel, mint a SZU például. Apokalipszis, technokráciát, révén itt mindenki erős és nem tud senki meghalni, a harcok ugyanúgy mindennaposak nála, de a fő profiljuk a technokrácia lett.
Mikor látta a lány, hogy a fiú akar a géphez lépni, akkor ellépett onnan, hogy átadja a terepet. Such könnyedén rájöhetett, hogy miként kell azt használni és rátudott keresni az AIM-re. Itt a megszokott Advanced Idea Mechanics helyett min kiderült nem is ez volt a nevük, csak Zaphire hivatkozott így. Building Better Worlds volt a mottó és a cég logója így BBW lett. A profiljuk ugyanaz, mint a saját világában Such-nak, a legtöbb technológiai újítás tőlük van, ők használják fel forradalmasítják a más realitásokból származó technológiát is. Írja még, hogy Walker és az említett Sally régen munkatársak voltak, de volt egy baleset, azóta senki sem említi a doktornőt, csak Walkert. Akiből a cég átvételét követően lett a császárnő bizalmasa és leghűbb követője is. Mindez pár évvel ezelőtt volt a jelenhez képest.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York (Föld) - Page 4 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Bishop on Hétf. 23 Dec. 2013, 21:40

Such meglepődik azon, amikor Zaphire elkezdi jobban kifejteni a dolgokat, a mond kifejezést válasznak szánta, a kérdésre, hogy mond-e ez neki valamit, de túl félreérthető volt, hiba. Most már nem szakítja félbe a lányt, még ha tudja is, hogy mit fog mondani. Végighallgatja türelmesen majd bólint. A másik két kérdésre is pontos választ kap. Pár másodpercig az eddig hallottakat rendezi a tudatában és megjegyez mindent, amit eddig hallott, ezek mind fontos információk és még kelleni fognak, alapszinten biztosan.
- Nézzük csak... - mondja a keresés előtt, általában teljesen feleslegesnek tartja az ilyen jelentéktelen megszólalásokat, de most a lány miatt szükséges, hogy minimálisan tartsa a társalgás menetét. A keresés eredménnyel jár, bár amikor megjelenik a cég név, Such arca pár másodpercre ismét hideggé és érzelemmentessé válik, majd újra visszaveszi az eddigi maszkot. Lassan kifújja a levegőt, Walkerről nincs új információ, ezeket már ő is tudta. Such kicsit hátrébb lép a géptől, majd Zaphire-re néz.
- Van esetleg még valami ötleted, hogy mi lehet fontos? Kezdek fáradt lenni. - természetesen ez mind hazugság, a délutáni alvás, a látomás ellenére pihentető volt és még akar kérdezni, de most kíváncsi, hogy Zaphire merre akar elindulni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Kedd 24 Dec. 2013, 11:36

2024. vége – New York, Rákuniverzum
Résztvevő: Slade Hutchinson / Such

A lány láthatóan igencsak félreértette, amit Such mondott neki, vagy hozzá volt szokva, hogyha ilyet mondanak, akkor beszélnie kell. Illetve kiderült az is, amit már a fiú az elejétől kezdve sejtett, hogy nem épp a legokosabb személy Zaphire. A következő kérdésre elgondolkodott, majd úgy jó fél perc múlva válaszolt csak.
- Nem igazán tudom, hogy mit lehetne még – mondta. – Ha fáradt vagy, akkor majd a többit reggel megbeszéljük. Én lefekszem itt kint a kanapén és alszom itt.
Bőven volt erre lehetősége, és meg sem próbálta elcsábítani Such-ot. A hangjából érezni lehetett, hogy teljesen komolyan gondolta és nem volt semmilyen kérés, vagy könyörgés ebben, hogy a fiú engedje be őt az ágyába.
- Csak ha nem gond szeretnék egy takarót – kérte a fiút.
Ha ezt megkapja a lány szinte azonnal el is alszik, ahogyan letette a fejét, így az este és éjszaka hátralevő részében Such teljesen zavartalanul tudja azt tenni, amit csak szeretne.

//Igazából vicces volt, hogy mennyire érti félre, a kocka döntött, hogy nagyon Smile
Illetve, ha nincs más, amit nagyon szeretnél megtenni még most, akkor Nálad is ugorhatunk a kövi kalandra.//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York (Föld) - Page 4 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Bishop on Kedd 24 Dec. 2013, 17:20

Such már egészen kiismerte nem csak a világot, hanem Zaphire-t is, legalábbis azt a részét, amit eddig látott belőle. A lány néha többet nyújt olyan területeken ahol eddig Slade nem várt tőle semmit, máskor pedig mintha kegyetlenül túlbecsülte volna őt. Talán még kivételesen megbízható is lenne, ha nem a túlzott naivsága és ártatlansága tenné megbízhatatlanná, bárki aki kicsit is belelát könnyen kijátszhatja, így vigyázni kell vele. Ez magyarázhatja azt is, hogy a képességei ellenére, miért nem sikerült egy szerető segítségével kilépnie magasabb pozícióba. Sajnos a tervezés is meg is szakad, most már nem akarja tovább folytatni az egészet, azzal ellent mondana magának.
- Rendben, akkor hozok neked egy takarót. - válaszolja a kérésre, majd visszamegy a szobába és a sajátján kívül keres egy másikat, amit visszavisz a nappaliba - Reggel jön majd vissza Walker a piramisba, előbb-utóbb biztosan keresni fog majd.
Még megvárja a reakciót, majd tovább áll és miután elrendezi a legfontosabb esti dolgait, visszamegy a hálószobába. Ott végigfekszik az ágyon és újra végiggondolja az eseményeket, gondolkozik, nem fáradt, de megvárja, amíg elalszik.

//Rendben, úgy írtam a posztot is.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Csüt. 26 Dec. 2013, 17:17

2025. január – New York, Rákuniverzum
Résztvevő: Slade Hutchinson / Such

Such közel két hete volt már itt és vendégeskedett Walkernek hála a piramis legfelső emeletén. Másnap hajnalban még, ha akarta megtudta beszélni Zaphire-ral, hogy mit is mondjanak és a következő két hétben is, ha szerette volna, hogy a lány nála legyen, bármikor kérhette őt, akárcsak más nőket is. Igazából annak ellenére, hogy milyen lehetőségek kecsegtettek számára, meglehetősen jó élete lett. Szinte tényleg luxusban volt, mindig lesték a kívánságát, bármit kért, megkapta. Igaz minden nap jó pár órát kellett különböző laborokban eltöltenie, ahol mindenféle kísérleteket végeztek rajta és vele. A legtöbb teljesen fájdalommentes volt, és főleg szkennelések és adatok elemzéséből állt, de volt néhány, ami már kissé fájdalmas is. Többek között, amikor szövetmintákat vettek Such-ból, minden szervéből és ezt csupán helyi érzéstelenítéssel végezték, egyedül a csontvelő minták voltak, amiknél, ha a fiú akartak, akkor még altatták is. A modern orvostudomány miatt még ebből is képes volt maximum egy nap alatt rendbe jönni, így nem kellett heteket kórházban töltenie.
Az elmúlt majdnem két hétben egyelőre nem igen hagyhatta el a piramist, maximum egy-egy kisebb sétát tehetett a piramis környékén, de akkor is két kree katona kísérte és egy pillanatra sem hagyták egyedül. A mai napon volt először, amikor felajánlották neki, hogy elviszik őt, ahova szeretné, mert már végre elért arra a pontra, hogy megnézheti a világot is. Ráadásul igencsak kellemes kedvezményt kapott, mert csak egyelten katona fogja elkísérni és elviheti azt magával, akit szeretne. Walker nem tart vele, ezt már tudta, mivel eléggé sok elfoglaltsága van ahhoz, hogy egy ilyen utat megengedjen magának.

//Akkor kérnék egy rövidke összefoglalást, hogy mit is tettél, miket próbáltál kideríteni ezen időben. És igen Such látja az égen a saját világát, végig látszódik.//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York (Föld) - Page 4 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Bishop on Csüt. 26 Dec. 2013, 20:19

Az elmúlt két hét alatt semmi olyan nem történt Suchal ami igazán veszélyeztette volna az életét, az már az első kísérletsorozat után kiderült számára, hogyha Walker még a halál megoldását keresi is, akkor sokkal kifinomultabb annál, hogy megpróbálja darabokra szedni és így megölni, mint a korábbi eseteket. Valójában minden fordítva alakult, mint amit Zaphire jósolt. A vizsgálatok során minden szervéből mintákat vettek amit képességei szerint a legjobban viselt, egyedül a csontvizsgálatnál döntött végül az altatás mellett, akkora mennyiségű fájdalom már gyengíthette volna az akaraterejét, amit nem engedett meg magának. Időközben amikor tehette, akkor a kísérletek tudományos okát és folyamatát próbálta meg megérteni és kérdezni, ha válaszoltak neki. A továbbiakban főleg a nagyobb szervezetekről és a hozzá tartozó emberekről, kapcsolatokról próbált információt gyűjteni, az általános dolgok után, a lehető legnagyobb óvatossággal. Nem minden alkalommal de sokszor kérte magához Zaphiret, hogy tudjon vele egyeztetni és addig se másnál legyen a lány, ahol további sérüléseket szerezhet. Az eltelt idő után már viszonylag biztonságosan mozgott ott ahol kitapasztalta a határokat és a "talajt" és próbált kérdezni.
A mostani alkalom egészen sok lehetőséget hordozhat magában, főleg mert már nem tartanak az esetleges ballépésétől annyira. Mivel vihet magával mást is, ezúttal is Zaphiret kéri, eddig úgy tett, mintha nagyon megkedvelte volna a lányt, kedves volt vele mások előtt is, és ezt a látszatot szeretné még fenntartani, másrészről valakivel beszélgetni is akar majd, olyannal aki erre alkalmas. Egyelőre türelmesen várakozik, ha azt kérik tőle. Célnak most a Trapezohedront választja, ha van erre lehetőség.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Pént. 27 Dec. 2013, 12:39

2025. január – New York, Rákuniverzum
Résztvevő: Slade Hutchinson / Such

Természetesen válaszoltak a vizsgálatoknál Such-nak a feltett kérdésekre, igencsak készségesen. Mivel láthatóan ők sem értették ezt az egészet, így ezért is vonták bele a fiút a dolgokba, mivel ő ismerte a saját szervezetét és testét, így hátha előrébb juthatnak a szilánkkal kapcsolatban. A legfőbb feladatnak azt tartották jelenleg, hogy sikerüljön valamilyen módon materializálni a szilánkot, amit a kísérletek során már sikerült megtervezni, hogy miként lehet különválasztani a lélektől a szilánkot és úgy kiszedni, hogy Such lelke ne szenvedjen nagyon károsodást. Az egyetlen gond még az volt, hogy így lényegében két layert kaptak a lelket és a másikat, a lenyomatot, amiben a szilánk ott volt végig. Amit nem tudtak megtenni, hogy fizikai formában jelenjen meg az egész a test és a szilánk pusztulása nélkül. És ezt próbálták elérni. Az utóbbi két hétben voltak újabb látomásai is, ezek főleg álom formában jelentkeztek, ugyanúgy Marvel-ről voltak ezek. Ezúttal más realitásokat látott, ahol egy ősz hajú fiatal lányt, aki később kék bőrű lett kerget és üldöz valamiért. A megjárt realitásokat pedig egyszerűen felrobbantotta és felemésztette. Lassanként rájött Such is, hogy Marvel a multiverzum középpontját kereste, hogy az egészet elpusztíthassa, mert nem tartotta az egész rendszert méltónak a létezésre.
Zaphire-t minden alkalommal megkapta, amikor kérte, de természetesen más nőket is kapott, amikor úgy kérte. Mind szép volt és különleges a maguk módján és mindenben tökéletesen a fiú szolgálatára álltak, igaz velük még annyira sem lehetett beszélni semmiről sem, mint Zaphire-ral. A séták során, amit szeretett volna a fiú azt tökéletsen feltudta térképezni, már rendesen kiismerte magát a piramisban, ahol egymaga is közlekedhetett, maximum néhány laborba és irodába nem mehetett be. Odakintre kapta a testőröket, de egyébként tényleg nagy szabadsága volt. A kirándulás napján a lány is megjelent, illetve két kree testőr is, a kívánságra nem volt kifogása senkinek sem, így minden gond nélkül jóváhagyták, a teleportálás után pedig a Trapezohedron-nál jelent meg a négyes.

//Oda is kapsz egy rövid reagot, ha gondolod ide is reagálhatsz majd, de elég lesz oda.//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York (Föld) - Page 4 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Bishop on Pént. 27 Dec. 2013, 20:30

Such figyelemmel kísérte a kutatásokat, saját érdekében is, ennek az egésznek köze van a képességéhez, amit talán az eredmények után igen nagy mértékben fejleszthet is, amire most még nincs szüksége de később fontos lehet. Felvetette Walkernek az ötletet, hogy egyik alkalommal megpróbálhatnák felnyitni a testét, majd a még benne lévő, élő, a teste részét képező szövetben materializálni a kristályt. Pontosan tisztában van vele, hogy ez milyen komoly sérüléseket okozhat neki, de ha sikerül később regenerálni, akár mágiával is, mivel itt nem tud meghalni, könnyű megoldás lehet. Jobban nem feszegette ezt a kérdést, még voltak ötletei, de későbbre tartogatta, addig csak figyelemmel kíséri a dolgokat. Mivel Such nem különösebben a testi vágyak híve, ezért csak egyszer kért magának egy másik hölgyet, akivel le is feküdt, hogy leadja a benne gyülemlő feszültséget. Az álmok során kezdte megérteni Marvel céljait és tetteit. Bizarr kép tárult előtte, de az entitás ereje elgondolkodtatta, hogy mire is lehetett volna képes, ha nem csak pusztít. Ezt az információt is még későbbre tartogatta, ha már kevésbé lesz rá szükség.
Ezúttal mindent biztosítanak neki, amit kér, a kisebb kimozduláshoz, logikusan teljesen kézenfekvő dolgokat kért. Még megvárja Zaphiret, finoman belekarol, majd felkészül a teleportálásra.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Reptile on Hétf. 13 Jan. 2014, 06:30

Apokalipszissel kapcsolatban felmerül pár érdekes gondolat, hogy miért is lehet esetleg megelégedve úgy a dolgokkal ahogyan jelenleg vannak, azonban ezen nem agyalok sokáig. Úgy tűnik, hogy erősen hívő itt mindenki, ugyanis a nyakamon lévő lényre konstans elhangzik az isten megnevezés, amit erős túlzásnak vélek, először is isten nem létezik, maximum hasonló lények, tény, hogy amit az elődök földjén láttunk, azok alapján a három legősibb lény a valóságban eléggé közel állhat ehhez a fogalomhoz, de valószínűleg egyiknek sincs a kezében a végtelen teremtés ereje. Továbbra is hiszem, hogy a lény eltávolítására több módszer is lehetséges megoldást garantálna, az már más kérdés ugyan, hogy valószínűleg annyira egybe van már olvadva a szervezetemmel, hogy Apokalipszisék megoldásán kívül másik nem lenne eredményes, így az-az egy maradt mint végleges megoldás, amihez haza kell jutni, erre pedig maximum két hetem lehet, hmm... Nem aggódom, ha megfelelően cselekszünk akkor talán akár most is megszökhetünk. A hirtelen teleportálás ismételten kissé kellemetlenül érint, talán az leélhető éveim számának meghosszabbítása helyett jobb lenne mégiscsak a teleportáció problémáját orvosolni az első helyen.
~ Nem, előbb mindenképpen az élettartamomon kell dolgoznom, minél több időt garantálok magamnak, annál többet foglalkozhatok majd a tudományokkal, kísérletekkel. ~ Kibírom azt a tetemes mennyiségű teleportálást amin még valószínűleg keresztül kell menni. Ahogyan a fény eltűnik természetesen az első dolgom, hogy körbenézzek, talán felfedezhetek ismerős motívumokat, amennyiben nem, úgy nem marad más választás mint követni azt aki esetleg tudja hogy mi merre található itt, mivel pedig egy személynél van teleport karperec és korábban előre betervezetten ütötte be a koordinátákat, eléggé esélyes hogy ismeri már az épületet. Tömören akkor ennyit valószínűleg az itteni Apokalipszisről és az egyik városáról.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 14 Jan. 2014, 00:36

A szárnyas Zaphire válaszából megtudta, hogy Pók nem mostanában kap olyankülsőt, ami jó álca lenne. Ez érdekelte igazán, nem a bébiisten, ahogy az előbb is mondta. Arra pedig nem látott reményt, hogy egy ilyen agymosott hívő segítsen a társának megszabadulni a világ egyik urától. A továbbiak még több kérdést indítottak be Szeráf agyában és próbált ezekből összerakni valamit.
Such rövid úton elintézte a dolgot és megint máshová kerültek. Szeráf először bemérte a távolságot a meglepett evilágiak és az ő kis csapatuk között. Ha közel voltak, akkor nem mondott semmit, csak Such-ra és Zaphire-re nézett, várva, hogy csinálják, amit lehet, hogy ne keltsenek még nagyobb gyanút, mint eddig. Ha viszont úgy látta, hogy a helyi előkelők elég messze vannak és nem fogják hallani, akkor így szólt Such-hoz:
- Kezdem unni, hogy te döntöd el, hova ugrálunk. Egyáltalán miért akartál te erre a világra jönni? És most mit akarsz? Mert mi csak haza akarunk menni. Az a bizonyos Dr. Zield Jones ki akart minket vesézni, hogy vizsgálgasson. Ha az volt a legjobb hely, akkor itt mit csinálunk? Hallgatlak.
Szeráf tényleg így tett. Ha bárhonnan lecsapott volna rájuk valami vagy valaki, akkor igyekezett fedezéket keresni magának. Nem volt meggyőződve arról, hogy Such nem csak a saját bőrét menti. Lyron elől nyilván el akart menekülni, mert ő sem élte volna túl. Most viszont eljátszhatja, hogy ő lojális maradt és újra leszállítja a foglyokat. Ha így tesz, akkor lángolni fog, gondolta magában Szeráf. Jobbat ő sem tudott, így kénytelen volt maradni, akármennyire bosszantotta a helyzet. Figyelte Such arcát és testbeszédét, hogy akaratán kívül elárulnak-e valamit. Igazi fapofának, kőarcnak ismerte, akinek az érzelem valami luxuscikkféle volt és az érdekei jobban számítottak, úgyhogy nem sokat várt ettől, de mégis figyelt.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Bishop on Szomb. 18 Jan. 2014, 03:45

Elindulunk együtt végül a piramisok felé, amikor újabb teleportálás következik, és előtte a megszokott fényjelenség. Ahogy végigmérem a terepet meglepetésemre egy újabb piramist látok, de ez már sokkal modernebb. Nem tudom eldönteni, hogy hol lehetünk, ezért kérdően tekintek a többiek felé. Miközben ismét támpontokat keresek, egyben figyelek más személyekre és a lehetséges veszélyforrásokra is. Egyelőre még nem indulok el, mert szeretném tudni, hogy mi a közös elképzelés terv. Tudom, hogy nem bízhatok bennük, nekem itt mindenki az ellenségem, ezért fel kell készülnöm mindenre.
~ Kivárok, hogy valóban vissza tudunk-e jutni a saját világunkban, ha nem akkor kénytelen leszek szétválni tőlük. Sokkal biztosabb és kifizetődőbb is, egyelőre nem tudok mást tenni, mint kivárni és megpróbálni lehetőségeket találni. Örökre nem maradhatok itt.
Magam előtt összefűzöm a karjaim és egy nyugodtabb pozíciót veszek fel. Ettől függetlenül figyelem a környezetem és a körülöttem lévőket, folyamatosan ugrásra készen állok, hogyha valami mégis rosszul alakulna, akkor időben sikerüljön majd kitérnem, vagy el tudjak esetleg menekülni. Bár most ennek esélye kisebb.

Such a teleportálás után egyelőre eltünteti a teleportkarperecet, most egy ideig nem lesz rá szükség ha minden jól megy. Végignéz a többieket és felméri a helyzetét. Már itt vannak a piramis közelében, már csak a többieket kell meggyőznie a tervéről, hogy minden jól menjen. Szeráfra néz a mutáns szavai után, teljesen nyugodtan és hidegen, ahogy szokta. Még megvárja, hogy mindenki rá figyeljen, majd válaszol.
- Nekem a túlélés a célom, nem tudom, te mit akarsz Szeráf. A többi gép ami képes a realitások között kaput nyitni valóban megközelíthetetlen. Apokalipszis, Asgardiak, a sztálini módszerekkel működő orosz maffia, az ázsiai császárságok uralkodói, ezek a személyek birtokolják a gépeket és mindegyikük Aiant szolgálja. Soha nem jutnátok ki. A legegyszerűbb, ha visszamegyünk, de máshogy. Csak azt kell elérni, hogy ne kezeljenek titeket rabként, vagy csak részben tekintsenek annak. Azután, ha az itteni gép elérhető, már lehetséges a hazajutás. A kellő kapcsolatok már megvannak, már csak az érvek és biztosítékok hiányoznak.
Such a végén egy kérdő tekintettel néz Szeráfra, kíváncsi, hogy a volt társa mit gondol erről, mennyire tartja megvalósíthatónak. Ezután a többiek reakcióját is figyeli, hátha feltűnik neki valami. Egyelőre minden ötletet nagy odafigyeléssel hallgat meg és elemez ki, de meg van a saját koncepciósa is, ha nincs elég információ.

//Elnézést kérek, azért mert nem írtam egy ideig.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 18 Jan. 2014, 09:19

//Van néhány percetek, amíg az őrség megérkezik hozzátok, így azalatt nyugodtan szabadkörözzetek párat, hogy eldönthessétek, hogy ki mit tesz, mert ha vki megszökne, vagy ehhez hasonló, annak most lesz erre kis ideje. Aztán ha szóltok, hogy végeztetek, folytatom a mesélést. Zaphire meg úgyis Such-ot támogatja, de ha van a lányhoz kérdés, akkor írok vele, hogy válaszol.//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York (Föld) - Page 4 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 20 Jan. 2014, 00:32

Szeráf figyelt, de Such ugyanolyan kimért volt, mint mindig. Nem igazán lehetett rájönni, hogy igaz-e, amit mond. A szárnyas inkább a lányt kezdte figyelni, mert az ő reakciói természetesebbek voltak. Rajta látott már félelmet, félénkséget, bizonytalanságot és talán most is észrevesz valamit. Másban nem igazán bízhatott ebben az univerzumban. Talán még Vízióban, de neki se híre, se hamva nem volt és úgy tűnt, vakvágány lenne most az ellenállókat keresni.
Such érvelése tiszta és egyenes volt. A szárnyas is figyelte a terepet, a tetőt, az épület melletti részeket és a jelenlévőket, hogy ha baj van, tudjon menekülni. Közben a valóságformázónak is válaszolt:
- Szóval kapcsolatok vannak. Két egyenruha is van. A szemünkkel kellene valamit kezdeni. Tudsz olyan vörös kontaktlencsét alkotni, ami a megtévesztésig hasonlít az itteniek szeméhez? Akkor addig megvagyunk, hogy nem leszünk gyanúsak elsőre.
Gondolkodott, hogy követni kellene-e Such tervét vagy tud jobbat, de egyelőre nem tudott. Ötletei voltak, de csak Zaphire és Such tudhatta, mennyire megvalósíthatóak. Biztos, ami biztos, felvetette ezeket:
- Ha elkezdenek minket keresni, mennyi időnk lehet? És kiknek van bejárásuk a géphez? Őrjárat, karbantartók, takarítók, stb...
Ezek egyelőre csak kérdések voltak, de talán közelebb vihették őket a megoldáshoz. Szeráf várta, hogy Ramirez előáll-e valamivel és Pók... A tudósnak biztos lehettek jó meglátásai, de a némasága nagy akadály, gondolta a szárnyas. Még ezt is feldobta Such-nak a fejável Pók felé intve:
- Neki nincs valamid? Legalább egy papír meg egy ceruza?

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Bishop on Kedd 21 Jan. 2014, 23:24

Összefont karokkal figyelem a környezetet, egyelőre nem látok semmilyen mozgást, de nem tetszik a helyzet. Valamiért egyre gyanúsabb az egész, de ez a többieken nem látszik. Egyelőre még kivárok, de még jobban a lehetséges veszélyforrásokra koncentrálok, hogy még időben észrevehessem ha ez csak egy csapda, amibe belesétáltam.
~ Kivárni értelmetlen lenne, ki kell jelölni egy célt és elindulni arra. Út közben ugyanúgy megoldható minden hátráltató tényező kiküszöbölése. Csak nincs merre menni, ezek szerint egyik géppel sem lehet úgy hazajutni, hogy annak ne legyen túl nagy ára, ha egyáltalán lehetséges. Talán a legegyszerűbb lenne visszamenni a templomba.
Ha akármilyen gyanús jelet észreveszek, csapdát, érkező ellenséget, esetleg egy támadásra, csapásra utaló jelet, akkor nem habozok. Felgyorsítva egyszerűen megpróbálok kellő és biztonságos távolságba rohanni. Futás közben egy kis ívet is felveszek, hogy ne legyek olyan kiszámítható még gyors mozgás mellett sem. A többieket most gondolkodás nélkül ott hagyom ha kell, csak megpróbálok távolabb kerülni, amennyiben szükség van erre.

Such végighallgatja Szeráfot, közben kezdenek összeállni benne a dolgok. A mutáns nem mond túl sok újat, de az ötletei határozottan használhatónak tűnnek, bár lehet nem értette meg Sladet teljesen. Koncentrálni kezd és egy fehér papírlapot, valamint hozzá egy fekete tollat próbál teremteni képességével. Ha ez megvan átnyújtja Póknak.
- Egyelőre ennyi, több tárgyat egyszerre fölösleges lenne fenntartanom, a lencsékre később lesz szükség, álcázáshoz most nem. A realitásutazásra képes gépek nagy részét csak Aian magas rangban lévő emberei használhatják. Például Szehmet, vagy az Asgardiak lehetnek ilyenek. De ők is csak akkor, ha feladatuk van. Frontálisan nem fog sikerülni az, hogy elérjük az egyik gépet, időre van szükség. Türelem Szeráf. Mindjárt kitalálunk valamit Zaphire-al.
Ezután ismét koncentrálni kezd, most lehunyja a szemét is és kifújja a levegőt. Most egy lézerpisztolyt akar a kezébe teremteni, egy teljesen működőképest, fegyverként. Addig próbálja, amíg nem sikerül, még ha ez most több energiát is vesz igénybe. Ezután újra Szeráf felé fordul.
- Ha szükség van rá, akkor neked is teremtek egyet. Benned bízok, innen. Ez a hely más, mint ahol legutóbb jártunk.
Egyelőre vár a válaszra és nem különösebben zavartatja magát Such. Zaphire-re néz, hogy a lány is hozzá-e akar tenni valamit az eddigiekhez.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Szer. 22 Jan. 2014, 09:14

2025. január – New York, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

- Ha próbálnak szökni… ha ügyesek néhány óra – mondta a lány. – De nem javaslott annak fényében, hogy ezen a helyen minden rosszabb a halálnál és ugyebár nincs halál.
Such-nak eközben sikerült létrehoznia a tollat és papírt, amit átnyújt Póknak, hogy most már ő maga is beletudjon „szólni” a beszélgetésbe. Such szavaira Zaphire bólintott, hogy valóban úgy van, ahogyan a fiú mondta a gépekkel kapcsolatban. Néhány pillanatig még nem is tett hozzá semmit sem, eközben Such úgy hatodik kísérletre tudta létrehozni azt, amit szeretett volna és ekkor szólalt meg a lány is.
- Nem tudom, hogy mennyire hihető és van valóság alapja – kezdte. – Úgy hallottam korábban itt a császári piramisban, hogy a M’kraan kristály többi darabját, amik nincsenek benne a gépekben… az oroszok őrzik Moszkvában.
Néhány pillanatig még hallgatott, majd újra megszólalt.
- Igaz azzal úgy nem lehet konkrét realitást becélozni, hanem csak a multiverzum közepére lehet elmenni, de attól kezdve, onnan már könnyedén haza lehet jutni.
Eddig úgy egy perc telt el, talán még kétszer ennyi idő volt hátra azelőtt, hogy az őrség feltűnjön a protokoll szerint.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York (Föld) - Page 4 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Reptile on Kedd 28 Jan. 2014, 05:59

Indulnák, de senki sem mozdul sehova, így kénytelen vagyok egyenlőre jómagam is maradni és hallgatni a beszélgetést, amihez nem igazán tudok hozzászólni, legalább is addig nem amíg nem kapok egy papírt és tollat. Igazából meg sem fordult volna a fejemben ilyen apróságra fordítani az erejét, vagy felhozni egyszerű mutogatással a gondolatát, de ha már itt van a lehetőség nem dobom el magamtól. A hallottakon kicsit elgondolkodom, Engem ugyan nem zavarna ha még egy darabig itt vagyunk, egy minimális esély van rá, hogy bizonyos idő után szabadabban mozoghatnánk, ugyanakkor a ténye hogy nagyjából két hetem van hátra ezt nem engedi, ugyanis ha elkapnak akkor valószínűleg még egyszer annyi ideig mint most voltunk még legalább nem engednek sehova sem mozogni.
" A legjobb esélyünk rövid távon ez lesz, milyen mentalitással rendelkeznek, mire számíthatunk? Honnan ismered ennyire a nyers kristályok működését és hogy onnan hogyan mehetünk tovább?  " Körmölöm le a kérdéseket és mutatom fel a lapot. Lassan talán tényleg mozogni kéne, bár ehhez valószínűleg újabb teleportálásra lesz szükség, kellemetlen, de ezúttal magam is benne lennék, ténylegesen a felfogással lehet probléma, ugyanis itt még viszonylag rendben vannak a dolgok, azért kell sietnem mert az időm véges, nem pedig azért mert kínoznak bármilyen formában, azonban ha ott ennél sokkal agresszívabbak akkor ismételten egy újabb megoldás kell, mert kettőnket akin nincs páncél abban az esetben valószínűleg... Nos, fogalmazzunk úgy hogy nem engednének szökni, ha elkapnak minket. Természetesen benne van a pakliban hogy nem annyira vészesek mint ahogyan első gondolom. Nem ismerem hogy miként működhet a kristály, nem volt még hozzá szerencsém, ha jól alakulnak a dolgok talán rátehetem az egyikre a kezem és később kísérletezhetek majd rajta, hatalmasat dobna a munkásságomon, rengeteg potenciál lenne benne. Ez most azonban bármennyire is kellemetlen, másodlagos cél, nem érné meg megkockáztatni miatta az egész sikerét, az oroszok pedig remélhetőleg alkuképesek amennyiben lebukunk, már ha valóban annyira óvatosan próbáljuk őket megközelíteni, ez majd kiderül. Más tény igazából nincs, nem egészen olyan helyzet ez amiben kettőnél sokkal több lehetőség lenne, vannak, de figyelembe véve az őrséget, hogy ismernek minket és hogy ha nem is ismernének egyből kiszúrnak, ami már csak az ért furcsa mert első alkalommal mikor beszöktünk senkinek sem tűnt fel, hmm... Nem számít, túl sok tényező játszik ellenünk és erősen leszűkítik a kört, logika alapján itt nem maradhatunk, noha talán téves logika, ez a hely már párszor meghazudtolta magát, a halál hiánya furcsa gondolkodásra kényszerítette rá az embereket néhol.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd 28 Jan. 2014, 11:51

// Nem ezzel akartam írni, de a delete gombot már elvették:) //


A hozzászólást Szürke Eminenciás összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 28 Jan. 2014, 15:56-kor.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 28 Jan. 2014, 15:55

Such tovább magyarázza a dolgokat és kiderül, hogy Szeráf elképzelése egy kicsit téves. Nem szivároghatnak be gyanútlanul, mivel csak egy-egy személy van kijelölve a gépek látogatására és kizárólag céllal. Ideje lenne már annak a "valaminek", amit e világ ismerői, azaz Such és Zaphire akarnak kitalálni. Ők tudják, mi hogy van, Szeráf csak dobálja az ötleteit, hátha van köztük használható. A türelemre intés nem sokat használt a szárnyasnak. Eleve nem volt egy beletörődő típus és az ilyen megjegyzések csak bosszantották. Most mégis igyekezett tudatosítani magában, hogy a forrófejűség jelen esetben egyet jelentene az örök szenvedéssel. A pisztolyra bólintott, hogy jó volna neki is egy. A tűzgyújtás és a repülés itt nem minden, sőt nem sokat ér.
A lány végre segítőkésznek bizonyult, talán belátta, hogy ezek itt vele szemben ártalmatlanok és nem Aian ellen dolgoznak, hanem csak mentenék a bőrüket. Az a kristály lehetett, amivel Aian elindult a többi univerzum meghódítására. Logikus, hogy ha van rá mód, akkor ők is ehhez nyúljanak.
- Akkor ha be tudod programozni, menjünk is innen Moszkvába!
Pók feltett néhány kérdést, amik tudós szemmel íródtak. Az őrök mentalitása és a fogadtatás módja, a felszerelés, őrségváltás ideje valóban fontos kérdés volt. Ahogy az is, hogy a multiverzum közepéről hogyan vezet az út tovább és hogy Zaphire honnan tudja ezt a titkos információt. Lett volna egyszerűbb módja is, hogy kézre adja őket, így a szárnyas nem látott ebben csapdát. Inkább valami korábbi tapasztalatot sejtett. Amíg teleportáltak, erre rá is kérdezett:
- Talán maga is egy másik realitásból jött és járt a középpontban?
Ha így van, akkor még borzasztóbb volt belegondolni, hogy milyen agymosás mehet itt. Szeráf nem akarta megvárni, amíg belőle is egy aianista vörösszemű, torz lény lesz. Ha Such-nak nem sikerül a teleportálás, akkor viszont a szárnyas igyekszik gyorsan eltűnni a nagyon csendben valószínűleg ugyanerre készülő Ramirezzel együtt.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Bishop on Csüt. 30 Jan. 2014, 23:56

Figyelek, de az őrség egyelőre még nem érkezik meg. Jó helyen állunk, vagy még nem érzékeltek, vagy több idő, amíg eljutnak ide, ezzel mindenképp időt nyerünk. Sajnos nem ismerem a világot, de nem is akarok különösebben részt venni a tervezésben, ez legyen a többiek dolga. Nem szabad bíznom bennük, ezt tudatosítom magamban, ha a helyzet úgy alakul, akkor egyszerűen ott kell hagynom őket.
~ Moszkva, a régi kommunista módszerek által kormányozva. Egy hiba elég és ugyanolyan könnyen elkaphatnak. Az egyenruha nem fog megvédeni, az erőmet kell majd használnom. Nem olyan egyszerű megszerezni azokat a kristályokat, mint ahogy gondolják.
Elgondolkozom rajta, hogy felgyorsítva elfussak a sivatag irányába, de az nem oldana meg semmit. Egyelőre a csapattal maradok és megpróbálok eljutni Moszkvában a kristályokhoz. Ha nem sikerül, akkor még ugyanúgy lesz lehetőségem menekülésre. Továbbra is minden irányba figyelek, nehogy meglepetés szerű támadás érjen, ezúttal a társaim is szemmel tartom. Ha nem történik semmi, összefont karral várom a teleportálást, azután azonnal felmérem a terepet, legalábbis megpróbálom, mint minden alkalommal.

Such örömmel látja, hogy Zaphire is segít neki, most, hogy szüksége van erre, a lány sokkal kevésbé naiv és megfontoltabb, most hogy szüksége van rá. Végighallgatja Szeráfot, és közben felméri a helyzetet, elsősorban kettejük helyzetét. Ez sok mindenen változtat, bár az alapkoncepció marad, Such terve szerint innen, diszkrétebb módszerekkel is megoldható lenne ugyanaz, de Szeráf kézzel foghatóbb és gyorsabb eredményeket akar. A karját, amin előbb a teleport karperec volt, felemeli és megmutatja egy pillanatig, már nincs rajta a tárgy, így várnia kell, még neki is. A kezében lévő fegyvert azonnal eltünteti a képességével, majd erősen koncentrálni kezd. Behunyja a szemét, lassítja a szívverését, valamikor bent is tartja a koncentráció miatt. Próbál ismét egy az előzővel azonos teleportkarperecet teremteni. Ha kell ezt egészen addig folytatja, amíg nem merül ki túlságosan. Amint sikerül megszereznie a teleportot, beállítja célnak Moszkvát, de nem a belvárost, csak a város környékét vagy a külvárosi részeket, ahol nem veszik őket azonnal észre.
- Várnod kell a fegyverre, egyelőre ez is elég, a képességeket kell majd használnunk. Oroszországot teljes egészében a volt orosz maffia kiemelkedett tagjai vezetik, Sztálinista módszerekkel. Elég egy hiba és sokkal rosszabb helyzetbe kerülhet bárki.
A figyelmeztetés után teljesen szótlanul aktiválja a teleportot, ha addig azt sikerül megteremtenie. Most egészen másképp alakulhat a helyzet, ami Such számára még jó is lehet, ezért kivár. Ha nem sikerül a teleportálás valamilyen ok miatt, akkor azt jelzi, hogy nem fog menni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Pént. 31 Jan. 2014, 10:46

2025. január – New York, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Zaphire bólintott Such szavaira, hogy valóban úgy volt, ahogyan a fiatal férfi mondta, hogy mikre lehet számítani ott.
- A KGB emberei mindenhol ott vannak – egészítette ki, az elhangzottakat. – Csak azzal a különbséggel, hogy ezek nem csak hajnalban jönnek el valakiért, hanem a nap bármely szakában. Tízezreket visznek Szibériába munkatáborokba, dolgoztatni. Aki olyan, hogy nem ezt érdemli, mivel statáriálisan kivégezni nem tudják, így akár a nyílt utcán is egész hátralevő életére brutálisan megnyomorítják. Ami itt az örökkévalóságot jelent, így statuálnak példát, hogy senkiben se merüljön fel ez.
A következő kérdésre elgondolkodott, egy pillanatra Such-ra nézett, majd válaszolt.
- Én, máshonnan? Nem, itt születtem, de volt egy fizikus szeretőm, aki az AIM-nél dolgozik – mondta. – Ő beszélt ezekről a dolgokról elég sokat. Hogy onnan hogyan tovább, sajnos fogalmam sincs, arról már nem hallottam semmit sem.
Such mindezek után harmadik próbálkozásra tudta tökéletesen létrehozni újra a teleportkészüléket, amin be tudta állítani a megfelelő koordinátákat, majd lenyomta a gombot. A villanás után a társaság Moszkva szélén találta magát a kommunizmus fellegvárának „kapujában” egy magaslat tetején, ahonnan a város jelentős része látszott. A csapat egy erdő szélén volt jelenleg, így még nem voltak a városban, ahhoz még úgy száz métert kellett megtenni.
- Ami azt illeti soha sem voltam a „Vasfüggöny” ezen oldalán – nyelt egyet a lány, ahogyan a városon nézett végig.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York (Föld) - Page 4 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 18 Május 2014, 11:04

2025. február közepe – New York, Rákuniverzum
Résztvevő: Un Nefer Ramirez

Un Nefer az időben való utazáskor is ugyanazt érezte, amit általában teleportáláskor lehet érezni, hogy némi szédülés és hányinger fogta el, de hála a regenerációjának ez pillanatok alatt múlt el. Az AIM-től érkezett így a látkép, ahova érkezett pontosan ugyanolyan volt, mint korábban, azzal a különbséggel, hogy most nem a császári piramisba érkezett meg, hanem a kinti részre. Körülötte homok a közelben pedig a hatalmas piramisok látszottak, amik az előkelőségek és legmagasabb rangon levők otthonai voltak. Igaz most még kevesebb volt, mint 25 év múlva, de még így is szép számmal voltak itt, a piramisokon túl pedig ott volt a gyerekkori lakhelye is a Trapezohedron is. Az idő, amikorból ő érkezett rengeteg átjáróval rendelkezett a Végtelen Háború világába, sok szakadás volt a két világ között. A megszokott látvány most is ott fogadta az égen, a másik Föld, ami sokkalta zöldebb és élettel gazdagabb, mint ez, annak ellenére, hogy itt nem volt halál, de a folyamatos „élősködés” az ősöregek részéről szinte az egész planétát sivataggá változtatták. Most még 2025-ben ez nem volt teljesen az, de csak idő kérdése volt, lényegében ez a változás Un Nefer számára nem is volt történelem, hiszen ő maga megélte, noha nem kellett soha semmit sem nélkülöznie. Tudta, hogy abba a piramisba kellett volna érkeznie, ahol az AIM is székelt, de az illetéktelen teleportálás ellen védő pajzsok már ekkor is megvoltak, így az egész rendszer a jeleket ide kiküldte és ezért itt jelent meg. Mivel illetéktelen volt ez, a Gárda tagjai is pillanatokon belül meg kellett, hogy érkezzenek. A férfinak lényegében annyi ideje volt, hogy körbenézzen, mert újabb villanásokat látott, a gárda emberei érkeztek meg és vették őt körbe.
- Vegye le a felszerelését és tegye le maga elé, majd rúgja ide! – hangzott az egyik katonától a parancs. – Utána térdeljen le a kezeit kulcsolja össze a tarkója mögött és mondja el, hogy ki maga és miért érkezett!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York (Föld) - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Bishop on Vas. 18 Május 2014, 13:53

Kellemetlen mint mindig, de nem rosszabb egy teleportálásnál, el is múlik mire végiggondolom. Megigazítom a napszemüvegem, mialatt végignézek a piramisokon. Nem értem az AIM, hogy gondolta, hogy beküld a saját pajzsain át, amikor már előttem is megvoltak nekik. Nem vagyok hülye ehhez, elszámolták. Kinyújtom a végtagjaim és tüdőmbe szívom a friss levegőt, tekintetem az égre emelve. Nagyjából minden a helyén van, csak furcsán régi az egész. Félvállra veszem a hátizsákom, elindulok a piramisok felé, de már az első lépésnél megtorpanok.
~ Hát persze, elfelejtettem. Még újnak számítok itt.
Nyugodtan kivárom, hogy ideérjenek a fiúk. Ahogy elnézem őket, ők sem sokat sokat változtak, fognak változni.
- Jól van fiúk, csak ne csináljatok semmi olyat, amit később megbántok.
A parancsnak eleget teszek, ledobom a vállamról a táskám, lehajolok és két kézzel magam elé dobom két métert. Rugdosni a homokban nincs kedvem. Letérdelek, hideg nyugodtsággal összekulcsolom a kezeimet a tarkómnál. Ki kellene bírnom, de a kérdés után az izgatottságtól elmosolyodom.
- Öhm. Un Nefer Ramirez a nevem. 2050-ből jöttem, innen a piramisból. Szehmet úrnő első és egyetlen fia, Aian császár keresztfia. Gárdista is voltam, szóval ismerem a protokollt. Ott a táska, van benne egy adathordozó, amivel tudom magam igazolni.
Komoly, mélyebb hangon beszélek, csak a megfogalmazásom a szokásos. Nem érzem magam fenyegetve, ők nem ismernek de én őket igen. Ha meglepődnek azon amit mondok, és nem szegeznek már nekem fegyvert felállok és leporolom magam. Nem számítottam rá, hogy rögtön térdelnem is kell.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York (Föld) - Page 4 Empty Re: New York (Föld)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.