Hy'lt IV

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Kira Sign on Vas. 24 Nov. 2013, 09:57

Acél megbirkózik a jármű vezetésével, így 15 perc alatt el is jutunk a börtön komplexumig. Az úton mindenfelé, összeomlott, vagy éppen lángoló épületek, és hullahegyek minden felé.
Bár lehet volt köztük szipoly, de kétlem, hogy mind az lett volna, hiszen majdnem kiirtottuk már őket. Végignézek a sok szkrull hullán és szembesülök azzal, milyen kegyetlen és hatalmas is Anhillus. Hisz ez még csak az első támadás volt és már a népesség jó részét megölte. Még a férgek sem érdemelnek ilyen halált.
Mikor megérkezünk hallgatom Acél tervét és egyetértően bólintok. Majd visszaveszem a páncélom, elvégre szükségünk lehet rá odabenn.
Ha Vron megindul én is megyek utána, de közben igyekszem résen, lenni, hogy semelyik irányból se érhessen minket véletlenszerűen támadás.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Hy'lt IV - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Hy'lt IV - Page 2 Girloffantasybymanofins Hy'lt IV - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Hy'lt IV - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Hy'lt IV - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 24 Nov. 2013, 11:56

Résztvevők: Zackary Knight / Villám (Kira), Vron / Acél, Pöröly / Dam, Tirzusz Agipon / Reptile és Tyr-Xor (Tyler)

Tk’fj biztosítja a csapatot, hogy idekint marad és várakozik a járműnél arra az esetre, ha a csapatnak gyorsan kell távoznia, akkor az antigrav jármű végig működőképes maradjon.
A csapat végül is úgy dönt, hogy elindul befelé, mivel jobb ötletük nem igen volt ezekben a percekben, mintsem ezt tenni. Dam nekilát annak, hogy végignézze a többieket, ha szépen lassan végighalad mindenkin a szkenneléssel, senki sem volt szipoly, mindenki maga volt, ami igazából annyira nem volt meglepő, révén két másik űrlovag is volt vele, illetve egy embertelen.
Az egyik oldalról Tyr-Xor haladt, bentről kifelé, a másik csapat pedig kintről befelé. Mindkét részen folyosókon kellett áthaladni, a földön holttestek hevertek mindenfelé, ezeket nem lelőtték, mindegyiket brutálisan kaszaboltak szét és a testük az áldozatoknak szinte felismerhetetlen volt. Amennyire látszott egyikkel sem lőfegyver végzett, sokkalta inkább karmok, fogak, szúrások, vágások és puszta kézzel való széttépés. Aki már látott olyan áldozatokat, akikkel Annihilus emberei végeztek, tudhatták, hogy ezekkel is azok bántak el. Úgy két percet kellett mindkét csapatnak mennie, amikor egy nagyobb csarnokba értek, a két fél észreveszi egymást, Reptile meglátja a társnőjét, és Tyr-Xor is megismeri a társát a három páncélos idegen mellett, ám az örömük nem tartott sokáig, nem voltak egyedül, a terembe a plafon felől és a talajról is megannyi űrcsótány özönlött be.
Hy'lt IV - Page 2 1579745-ff_586_033

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hy'lt IV - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14517
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Vron on Szomb. 30 Nov. 2013, 16:21

A skrull ragaszkodik hozzá, hogy kinnmaradjon. Gerinctelen féreg, nem s csodálom, hogy nem hajlandó vállalni a veszélyt. Legalább nem fog hátráltatni minket odabent, és tényleg jó, ha van valaki a járműnél. Ha csak nem kerül közvetlen életveszélybe idekint, nem hiszem, hogy itthagyna minket, mivel mi fogunk neki fizetni. Így hát a csapat élén elindulok befelé a komplexumba. Amikor belépünk, kézbe veszem a kardom, és aktiválom a páncélomat. Egy hosszú folyosón haladunk, amit mindkét oldalról holttestek szegélyeznek. Nyilvánvaló, hogy ez nem a kiszabadult rabok műve. Az áldozatok sebei egyértelműen Annihilus férgeinek kézjegyei. Ezek szerint a csótányok elárasztották a börtönt. Halkan így szólok:
- Ezeket bogarak ölték meg, és minden bizonnyal még mindig itt vannak.
Nagyjából két perc haladás után úgy tűnik, hogy hatalmas szerencsénk van, mivel a folyosón Tyr-Xor jön velünk szembe. Ám épp hogy csak van időm végiggondolni azt, hogy ennek olyan kicsi volt az esélye, hogy valószínűleg csapda, látszólag a semmiből elárasztják a termet a csótányok. Ehhez nem kellett volna a fél-kree, tehát jelen pillanatban nincs okom feltételezni, hogy ő hozta ránk ezt a veszedelmet. Azonnal ki is adom a parancsokat. Mivel Tyr-Xor megvan, így nem kell beljebb haladnunk
- Mindenki kifelé! Mi villámmal kihozzuk Tyr-Xort, a többiek induljanak el kifelé! Öljetek meg mindent, ami az utatokba kerül, és a lehető legrövidebb úton hagyjátok el a termet!
Nekünk, lovagoknak van talán a legtöbb esélyünk utat törni a rovarok között a fél-kreehez. Villámmal van a legtöbb tapasztalatom a közös munkában, ezért őt viszem magammal, Pöröly pedig reményeim szerint vissza tudja tartani a szörnyeket, amíg kijutnak.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Reptile on Vas. 01 Dec. 2013, 00:54

Megindulunk befelé, Damon pedig ismételten szkennel, amióta kiderült hogy volt egy Skrull köztünk meg van veszve, de ez most lényegtelen, az utunkat holttestek szegélyezik, amiken könnyedén felismerhető sérülések vannak, nem olyanok mint amiket lézerfegyver hagyott, vágott és harapott sérülések, lényegében széttépték őket, nem sokan küzdenek ilyen módon a nagyobb fajok közül, így egyértelmű kilogikázni, hogy mi történt itt, vagyis az lenne, ha nem tudnám, de lényegtelen, ez csak még egy ok arra, hogy jobban nyitva tartsam a szemem. Pár perc séta lehet talán mire feltűnik a színen az-az oly ismerős arc, amire szívesen elmosolyodnék kissé megnyugodva, hiszen mégiscsak az egyik társunkról van szó, de egyrészt nem vagyok képes mosolyogni, másrészt pedig nem sokkal rá Annihilus rovarjai kezdenek el beözönleni a terembe és az egészet megkoronázva parancsok hangzanak el, méghozzá a távozásra. Kissé furcsállom hogy ketten terveznek itt bent maradni, de feltételezem hogy az indok jó és hogy olyan erővel rendelkezhetnek mely lehetővé teszi, hogy ezekkel mind elbánjanak mert ki tudja hogy mennyi van még ott ahonnan jöttek... De rendben, legyen, elindulok kifelé sietős léptekkel, de ha valamiféle ellenséges lény kerül az utamba a tőlem jól megszokott módon esek neki a karmaimmal az ismert gyengéket célozva, szemeket, ha oly teremtmény akkor a torkát próbálom feltépni, vagy egyéb létfontosságú pontokat támadni, minden a technikán múlik és talán kifelé képesek vagyunk tisztítani az úton, ha szükséges, bár továbbra sem egészen értem a tervet.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Pöröly on Vas. 01 Dec. 2013, 01:05

Ellenőrzöm a többieket haladás közben, egy darabig nem is foglalkozva a holttestekkel amik körbevesznek minket, a társaim között pedig nem találok szipolyt, ami logikus is hiszen többen is űrlovagok, mint jómagam, de ettől függetlenül sosem lehet tudni, egyszer már kijátszottak, a szipolyok is ugyan úgy képesek lennének rá, ha egy Skrullnak sikerült. Mindenesetre is megkönnyebbülök és egyenlőre túlteszem magam a többiek veszélyességének gondolatán, s végre megvizsgálom a környezetet is ami körülvesz, vagyis pontosabban a hullákat. Eléggé csúnyán elbántak velük, de nekik már nem számít, jómagam még nem találkoztam hasonlóakkal, de tekintvén hogy milyen helyzetben vagyunk és nem lövések illetve robbanások végeztek velük, még ha néhány olyan szinten szét is van szedve, egészen egyértelmű, hogy mi történhetett. Még egy kevés séta után beérünk egy csarnokba ahol igencsak szerencsés módon sikerül összefutnunk a keresett személlyel...
~ Már ha valóban ő az... ~ Kapásból szkennelném, ez az első dolog mielőtt akár egy minimális fokon is örülnék a találkozásnak, mert mi van ha ő is egy Skrull? Vagy rosszabb?? De nincs rá lehetőségem mert igencsak nagyra nőtt rovarok, csótányok kezdik el ellepni a termet és máris születik egy terv. Bólintok, majd pedig magamra öltöm a páncélomat s lecsatolom a hátamról a pörölyt, mellyel hátrálva indulok kifelé a teremből abba az irányba amerről jöttünk s a lehető legerősebb fokozatú, pontos lövésekkel támadok az esetleg közeledő ellenségre. Amennyiben vészesen közel érnek visszaváltom, hogy rendes közelharci fegyverként használhassam, illetve ha még időm adja pár másodperc alatt állítok az erősségén, hogy halálos erejű áramütésekkel is járjanak a találatok, biztos ami biztos, s így folytatom a támadást folyamatosan hátrálva és aktívan az ellenség felsőtestét és legtöbb esetben a fejét célozva a csapásokkal.
Pöröly
Pöröly
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 26
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Tyler on Vas. 01 Dec. 2013, 11:07

Óvatosan haladok, folyosóról, folyosóra. Holtestek mindenfelé, de ezeket már széttépték, nem pedig a robbanásokban haltak meg. Nyilván a támadók tették ezt, itt lehetnek az épületben. Minden ösztönöm azt súgja, hogy rohanjak kifelé innen amíg tehetem, de jobb az óvatosság így feszülten haladok tovább. 
-Reptile.....-
Suttogom magam elé, mikor meglátom őt és a három páncélost a csarnok másik oldalában. Hát eljöttek értem, még ha ilyen sokáig is tartott. Persze nem lesz könnyű kijutni, mivel a bogarak özönlik el a termet, még mielőtt csatlakozhatnék a többiekhez. Ketten jönnek értem, ha jól vettem ki a szavaikból. Nem ez a legjobb terv amiben valaha részt vettem, de visszafelé sem mehetek. Hátrálok pár lépést, és ha elindulnak felém, akkor fedezem őket az energia bombáimmal. Próbálom inkább csak megbénítani a bogarakat, nem biztos, hogy ilyen legyengült állapotban túl sokat bírnék...
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 22 Dec. 2013, 11:16

Résztvevők: Zackary Knight / Villám (Kira), Vron / Acél, Pöröly / Dam, Tirzusz Agipon / Reptile és Tyr-Xor (Tyler)

Vron túlságosan is bízott a társában, aki láthatóan teljesen lefagyott és mozdulni sem bírt. Dam és Reptile elindultak volna visszafelé, de már a kijárat felé is bogarak állták az útjukat. Mindegyik páncélozott és roppant gyorsan mozogtak. Valószínűleg így ezért voltak képesek a harcedzett skrull katonákkal is végezni. A csapat felé lendültek a bogarak. A lövések és támadások elől jó néhány kitért, így a következőket érte találat, voltak olyanok, amik kibírták ezt is és több támadás kellett mire sikerült megölni őket. Amennyi bogár érkezett Dam és Reptile egy lépést sem tudott előrébb jutni, de nem csak ők, Vron és Villám sem. Pillanatok alatt legalább egy tucat lény vette őket célba és lendültek feléjük az első támadások után, az első súlyos sérült Villám lett, aki még mindig le volt fagyva, az egyik bogár a karmos kezével csapott le rá és úgy szakította szét a páncélt, mintha a férfin nem lett volna semmi. Vér és belsőségek omlottak a földre, szinte félbetépve az űrlovagot, aki erősen vérezve eszméletlenül omlott a földre.
A véres kezével a hatalmas lény Vron oldala felé csapott, míg szemből egy másik támadott felé és a másik oldalról egy lézersugár csapott felé.
A többiek sem álltak jobban, egy lény már rámászott Pöröly lábára és a lábaival a páncélt kezdte marni, míg a fogait ekkor akarta belemélyeszteni a férfi combjába, fél oldalról egy szárnyas repülő lény a fullánkjával közeledett, illetve egy harmadik szemből éppen felöklelni akarta.
Reptile felé egy lézercsapás tartott szemből, a hátára ekkor zuhant egy ezerlábú, ami a nyakát próbálta megharapni a fogaival és oldalról egy éles kezet látott maga felé lecsapni, hogy hasonlóan bánjon el vele, mint egy másik Villámmal.

Tyr-Xor érzi, hogy nem fog tudni energiagömböt sem idézni ebben a pillanatban, ha mégis megteszi, akkor szinte biztosan el fog ájulni. Szerencséjére úgy tűnt, hogy őt tartották a legkevésbé veszélyesnek, így egyelőre egyik lény sem támadta meg őt, csak a többiek felé fordultak. Ez kellően jó időpont lehetett, hogy valami alternatív tervet eszeljen ki magának mielőtt őt is fenyegetésnek fognák fel és rátámadnának.

//Elnézést a kései válaszért, de eddig vártam arra, hogy Kira írjon…//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hy'lt IV - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14517
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Vron on Hétf. 23 Dec. 2013, 00:12

Kardomat előrántva vetem e magam a bogarak közé, de hamar szembesülnöm kell vele, hogy nem fog úgy menni a dolog, mint terveztem. Ha egyet levágok, rögtön újabbak tódulnak a helyére, így egy tapodtat sem tudok haladni. Két csapás között Villámra pillantok. Alig mozdul, mintha valahol máshol járna. Alig érzek bármit, amikor látom, hogy egy rovar feltépi a zsigereit. Talán csak dühöt a haszontalansága és a tehetetlensége miatt. Őt is haza kellett volna küldenem, tudhattam volna, hogy nem lesz esélye Annihilus hordája ellen. De most már nem számít. Az sokkal inkább aggaszt, hogy milyen könnyedén tépte szét a csótány a páncélját. Ezek szerint nem vagyok jobban védve, mint bárki más, ehhez pedig nem vagyok hozzászokva. Mindenesetre a következő hárításhoz már aktiválom az energiapajzsot a kardomon. Elvileg maga a fegyver elég kellene legyen, hogy átvágja a páncéljukat, de nem akarom, hogy bármi baja essen. Közben alig győzök figyelni az összes támadásra. Az a lény, amelyik az előbb elintézte Villámot, most felém csap. Nincs hárításra pazarolható időm, így meglendítem a kardom, és ahelyett, hogy megpróbálnám felfogni az ütést, az ő lendületét is kihasználva, megkísérlem levágni a szörnyeteg karját. Ezzel a mozdulattal be is lépek mellé, hogy távolabb kerüljek a másik ellenfelemtől, és ki a lézer útjából. Ha ez sikerül, a következő csapással a fejét veszem célba. Ha nem érem el a fejét, akkor a testét támadom. Ha van időm arra nézni, igyekszem rájönni, hogy honnan jött a lézer, de a közelharchoz képest ez most másodlagos.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Reptile on Kedd 24 Dec. 2013, 02:52

A helyzet az, hogy indulnák visszafelé de erre lehetőség már nincs, ugyanis a rengeteg csótány már bőven elállja az utat, így marad a támadás, ami elől meglepő módon a legközelebb lévők eltérnek és így a mögöttük lévőt sikerül megmarnom, néhánynál így is halálosnak minősíthető sebet ejtve, de pár meglepően jól bírja, az pedig kifejezetten kellemetlen, hogy pont a legközelebb lévő az ami konkrétan " eltáncol " a támadások elől. Egy ideig folytatom ezt a mészárlás féleséget, nem nevezném annak, annyira azért nem hatásos, de még mindig élek és egyenlőre meglepő módon sértetlen vagyok, nem úgy mint az ellenfelek, azért nem dísznek voltam testőr magam sem, régi szép idők... Azonban a hátamra érkező dög megtorpant egy pillanatra a támadásokban, épp annyira, hogy legyen időm realizálni a több irányból közeledő fenyegetést egy lézer és egy lény formájában, nem is beszélve a már korábban emlegetett rovarról ami a nyakamra pályázik. Pár pillanat kérdése csak, hogy összerakjak a fejemben egy lehetséges ellenlépést, a hátamon lévő példányt próbálom meg megragadni, lényegében belemélyeszteni a karmaimat, majd pedig enyhén megemelve átvezetni a vállamra oly módon, hogy a szája messzebb kerüljön a nyakamtól, s ha szükséges minden erőmet belevinni abba, hogy magam elé rántsam azt, védve vele a szemből érkező lövedéket és az oldalról közeledő karmokat is, ha megfelelő módon sikerül kivitelezni, a saját társai fogják agyonlőni és kibelezni. Amennyiben ez sikerült, következő lépésként a közelebb lévő lény felé mozdulok oldalra, egy gyors mozdulat csak, a torkát próbálom egy fordulattal átmetszeni, majd pedig mögé érkezve a gerincébe mélyeszteni a karmaimat a nyaka körül, hogy amíg kivérzik ne okozhasson további problémákat, eztán pedig... Jöhet a következő, már ha eljutok idáig, igyekszem nem kizárni a többi fenyegetést és nyitva tartani a szemeimet, ha szükséges bármikor hajlamos vagyok félbehagyni a támadást hogy inkább eltérjek, nem tervezek felnyitott hassal feküdni a földön.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Pöröly on Kedd 24 Dec. 2013, 04:55

Igyekszem a parancsnak megfelelően cselekedni, de oly szinten elözönlötték már az ellenfelek az utat, hogy a haladás lehetetlen, ehelyett lövedékekkel próbálkozom, noha a legközelebb lévők elugranak az elektromos csapások elől, a mögöttük lévőket sikerül eltalálnom, ezzel is csökkentve a számukat, bár nem mindnél ilyen egyszerű, vannak köztük szívósabb példányok, de azok sem bírnak néhány lövedéknél többet. A kellemetlen része ott kezdődik amikor közelebb érnek s az egyik ráveti magát a lábamba, belemarva a páncélba. Hezitálás nélkül váltom vissza a pörölyömet közelharcra kitalált üzemmódjára s egy íves mozdulattal csapok a lény felé, ha minden jól megy az valószínűleg döglötten fog a falig repülni, jómagam pedig tovább viszem a fegyvert, megtartva a belevitt energiát, egy szükséges megforgatással magam felett ahogyan fogást váltok rajta, s innentől két lehetséges verzió visz tovább, az ellenfelek érkezésén múlik, valószínűleg a szárnyas és a velem szemben közeledő is egyszerre fognak ideérni, valószínűleg, ezt könnyű megállapítani azalatt a pár másodperc alatt amíg a forgatás közben fogást váltok a fegyveren. Amennyiben valóban így van, egy erős lendítéssel kísérlem meg átlós ívben mind a kettőt egyszerre teljes erőmből megcsapni és a földbe passzírozni, amit valószínűleg nem fognak túlélni... Amennyiben viszont valamelyik előbb ér ide, a művelet kissé problémásabb, a fullánkos lényt továbbra is igyekszem oldalba vágni oly erővel, hogy ne élhesse túl, a szemben közeledő lény elől pedig kifordulni és továbbra is a kezdeti energiát felhasználva, mivel igyekeztem úgy mozogni hogy az megmaradjon egész végig, kitérve előle fordulatból megcsapni és vissza repíteni abba az irányba mint amerről jött. Ennek a két műveletnek a sorrendje szükség esetén felcserélhető, csupán ha a fullánkos érkezik előbb akkor abból a lendületből amivel azt támadom egyből tovább is tudok fordulni az ökleléssel próbálkozó hárításához, fordított esetben viszont kénytelen vagyok a támadás irányát is változtatni egy pillanatnyi szünet képében, hogy az sikeres lehessen, ami több energia beleölését igényli, noha ez így a harc elején kötve hiszem, hogy sokat számítana. Biztosra veszem, hogy ez is a szipolyok műve, tudták, hogy több űrlovag is érkezik és előre kitervelték ezt, biztos vagyok benne.
Pöröly
Pöröly
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 26
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Tyler on Kedd 24 Dec. 2013, 08:56

A tenyerembe kezdem koncentrálni az energiát, hogy némi áldást szórhassak ezeknek a nyamvadt bogarak nyakába, de ahogy elkezdem, megszédülök....
Azonnal abba is hagyom a dolgot, érzem, hogy itt ájulnék el, és azzal senkinek nem segítenék most. Főleg magamnak nem. Viszont másodpercek alatt rájövök, hogy engem a bogarak le sem tojnak, a csapatot támadják nagy erőkkel. Az egyiket máris leterítik, a többiekre pedig szinte tucatnyian vetik magukat....valahonnan lézer sugarak is röpdösnek feléjük....nem fogják sokáig bírni ezt a rohamot, de ha oda is megyek sokat nem tehetek értük. A lézer...a lézer....
Sarkon fordulok, lennie kell egy biztonsági rendszernek, és a skrullokat ismerve van is, és az biztos nem csak riasztókból állnak. Ha megtalálnám az irányító központot, vagy egy nagyobb konzolt, talán be tudnám indítani...
Ez talán ki húzhat minket a pácból, nem szívesen hagyom ott őket, de ha a bogarakra vetem magam, sokra nem megyünk. Ha a biztonsági rendszer, fegyvereket nem tudom aktiválni, talán találok egy fegyver raktárt, és onnan tudok használni valamit. De így most egy szál semmiben, sérülten nem tudok segíteni nekik....könyörgöm csak tartsatok ki, és találjak valami használhatót!
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 25 Dec. 2013, 13:46

Résztvevők: Zackary Knight / Villám (Kira), Vron / Acél, Pöröly / Dam, Tirzusz Agipon / Reptile és Tyr-Xor (Tyler)

Végül mindenkinek sikerült kitérnie a támadások elől, noha a támadások miatt kisebb nagyobb vágásokat szereztek, de komoly sérüléseket senki sem szerzett egyelőre. Aktivált fegyverek után valamivel könnyebb volt a támadás, meg Reptile is talált olyan ellenfelet, amit nem borított páncél olyan sok helyen és megtudta valósítani az élőpajzsos manőverét. A páncélosok páncélja továbbra is roppant ellenálló volt, ezt a fegyverekkel is érezni lehetett, hogy sokkalta nehezebb átvinni a bőrüket és a páncélt, vagy éppen bezúzni a pöröllyel. Egy-kettőnél majdnem olyan keménynek bizonyult a páncél mintha csak valamilyen külön erre a célra levő jármű, vagy gyengébb vadászgép burkolata lett volna. Ezekből volt szerencsére a kevesebb, a könnyen ölhetőkből volt a több. Ennek ellenére még mindig tele volt a terem ezekkel a dögökkel, noha már érezhetően kevesebb és mindenki láthatta a harc közben, hogy Tyr-Xor kifordult a teremből a folyosóra, arra amerről jött, de arra éppen egyetlen űrcsótány sem látszott.

Amíg a bogarak a többiekkel foglalkoztak a félkree kifordult a folyosóra, ami ott volt mellette. Az, hogy merre lehet a terem, amit keres, arról fogalma sem volt, de a folyosón volt egy rész, ahol a fal beszakadt és különböző drótok álltak ki belőle. Ha odament, akkor megláthatta, hogy itt valamiféle felújítást végeztek amikor a támadás jött, egy holografikus felület aktiváló panelje volt a falba a vezetékekre csatlakoztatva. Mindezt felismerte így technikus révén, valóban éppen javítást végeztek és ha ez ugyanolyan volt, mint a kree dolgok, általában a funkciók hasonlók a nagy fajoknál egyébként, akkor ha aktiválja a holografikus vezérlőt volt rá esélye arra, hogy azon át akár a központi rendszerbe is be tudjon lépni azért. Mindez ezért kellett és azért volt így megoldva, hogy egyből a javítandó helyről tesztelni tudják azonnal az érintett részeket és ne veszítsenek vele túl sok időt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hy'lt IV - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14517
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Kira Sign on Szer. 25 Dec. 2013, 22:27

Gyors léptekkel haladtunk befelé. A folyosón pedig mindenfele szétkaszabolt hullák hevertek, ami nem volt túl biztató látvány.
Az események rapid tempóban kezdenek lezajlani, amivel én tartani is szoktam a lépést, de most ez nem így történt.
Mikor megláttam Anhillus seregét a teremben egyszerűen ledermedtem. Ami nem volt túl szerencsés.
~ Hú b@zmeg. Ez pokolian fájt.
Jegyzem meg majd próbálom összeszedni magam és koncentrálni. Ezalatt a társaim megcsapolják az űrlények számát.
Kinyitom a szemem és gyorsan próbálom felfogni mi is a helyzet állása pontosan és célszerű e tovább eszméletlent játszani.
Ha célszerű a további színjáték akkor csak a kezem szorítom a sebemre, hogy csillapítsam a vérzést.
Ha pedig észreveszik, hogy mégse vagyok annyira eszméletlen és nekem rontanának, akkor a lehető leggyorsabban próbálok felállni, majd kitérni a csapások elől. Nem hibázhatok elvégre, nekem már jó hogy nem csak páncélcafatjaim vannak. Még mázli, hogy gyorsaság a mutációm, mert ugyan lelassít a sebem, és az, hogy az egyik kezem rá kell szorítanom, de legalább normális reflexeket tudok így produkálni. Ha pedig szerencsém van, akkor talán még néhány erős ütést tudok mérni a bogarakra miközben kitérek a támadásaik elől.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Hy'lt IV - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Hy'lt IV - Page 2 Girloffantasybymanofins Hy'lt IV - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Hy'lt IV - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Hy'lt IV - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Vron on Hétf. 30 Dec. 2013, 18:34

Sikerül a manőverem, és eddig néhány kisebb sérüléssel megúsztam, miközben a bogarak sorban hullanak. Érzem viszont, hogy pokoli szerencsém van, hogy nem kaptam komolyabb találatokat. Szembekerültem pár olyan döggel is, akiknek acélkeménységű volt a páncélja. Minden vágásnál rendkívül hálás vagyok a kardomért, ami átvágta még a legkeményebb rovarpáncélt is. Végül láthatóan fogyni kezdenek, de még mindig túl sokan vannak. Nincs időm azonban elmélkedni a helyzetünkön, mivel rögtön támad is rám a következő. Viszont, amint hárítom a csapását, és végrehajtom az ellentámadást, azt veszem észre, hogy Tyr-Xor visszafordul, és elhagyja a termet arrafelé, amerről jött. Nem láttam nála fegyvert így érthető, de semmi kedvem időt pazarolni a keresésére, ha megint eltűnik, így elkezdem az ő irányába kaszabolni magam, ha tudom. Persze ez nem egyszerű úgy, hogy körbevesznek a bogarak, és a lézereket is kerülgetnem kell.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Reptile on Szer. 08 Jan. 2014, 04:15

Sikerül a pajzsos manőver, majd pedig a maradékot is képes vagyok leszerelni amíg annak a karmai a holt társában vannak, noha nem könnyű a dolog, magam is elszenvedek menet közben néhány sérülést, de csak idő kérdése hogy azok regenerálódjanak, valószínűleg sokkalta gyorsabban mint a többieknek, a harc pedig megállás nélkül folyik tovább. Vannak ellenfelek amiknek a páncélzatán talán tudnék gyenge pontot találni, de amíg nem térképezem fel alaposabban addig túlzottan kockázatos, tudom hogy valószínűleg nem vagyok képes átütni a " bőrüket ", de képes vagyok úgy mozogni hogy egymásnak többet ártsanak mint magamnak, konkrét támadást pedig csupán akkor intézek amikor az eredmény gyors és tiszta, azonnali vagy szinte azonnali halál, ahogyan arra neveltek s képeztek valaha. Nem véletlenül osztottak be testőrnek, mégiscsak értenem kell hogy mit csinálok, s ezzel egyetértek, a rendszer tökéletes, bár azon pletykák járnak hogy az emberek kiknek alaposabb belátása adódik furcsállják. Mindenesetre is, ez most nem számít, a harc hevében kiszúrom hogy Tyr-Xor a folyosó felé vette az irányt, pontosabban már el is tűnt arra amerről távozott, ez pedig jó is és nem is, egyrészt jó mert látszólag ott biztonságosabb, azonban ha most eltűnik, nehéz lesz ismét megtalálni, így ugyan ha lassan is, de úgy kezdek mozogni hogy a folyosó felé haladjak, közben pedig továbbra is fent tartom a figyelmem és nem eresztek a védelmemből, ugyan azon módszerrel dolgozok mint amivel eddig, igyekszem elérni hogy többet ártsanak maguknak mint nekem, s gyors és pontos mozdulatokkal támadok ha lehetőségem nyílik rá hogy megöljek egy vagy akár több ellenfelet.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Pöröly on Szer. 08 Jan. 2014, 04:27

Képes vagyok hárítani, noha elszenvedek néhány sérülést a harc maradék részében, de nem súlyosak, így lényegtelenek, a páncélomat itt-ott helyre kell majd hozni, hiszen képesek átmarni rajta, de ez is pótolható. Folytatom az ellenségek likvidálását eléggé nehéz, de kimért csapásokkal, néhánynak erős páncélzata van, azonban az elektromosság és az ütések nyers ereje azonban azokat is ha meg nem öli egyből, de legalább megbénítja annyi időre, hogy képes legyek áttörni a burkolatukon és kivégezni őket, ha a konstans áramütés nem elég nekik, a többi pedig... Nos, nem akkora kihívás, nem becsülöm le az ellenfelet, hiba lenne, nagy hiba, de tény hogy azon lények melyeknek nincs oly erős páncélja, nagyobb kihívást nem okoznak, hiszen a legtöbbnek egy ütés elveszi az életét. A többieken mozgást vélek felfedezni, számomra is feltűnt a megmentendő személyünk... Kiben továbbra sem bízok, nem, egy kicsit sem... Távozása a folyosóra, ami nekem eléggé gyanús, a sérültünket viszont nem fogom itt hagyni, jómagam tehát Knight irányába mozgok, arra ügyelve hogy ha olyan távolságra kerülök akkor benne ne tegyek kárt, azonban nem lenne jó ha a sérülése oly módon gátolná hogy végzetes lenne számára, mert sosem lehet tudni, már ha egyáltalán eszméleténél van. A halála csak akkor lenne jó ha kiderülne róla hogy szipoly... Sosem lehet tudni, de eddig nem szúrt hátba, leellenőrizni pedig lesz még lehetőségem ha ezen túlvagyunk, addig is igyekszem a magam módszerével ritkítani az ellenségeink számát.
Pöröly
Pöröly
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 26
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Tyler on Csüt. 09 Jan. 2014, 12:02

Büdös pi...ba! Ha nekem itt mind meghalnak, mert eljöttek értem, én meg hátat fordítottam nekik, soha nem fogom megbocsájtani magamnak. Igyekszek találni valami jelzést vagy bármit ami eligazíthatna, az ismeretlen folyosórészeken. Nem sok sikerrel, míg...
-Csak működj te szemét....-
Oda futok és aktiválom a holografikus felületet. Imádom, hogy ezek is szoktak javításokat végezni, és pont a megfelelő helyen. Persze ez még nem jelenti azt, hogy bármit is tudok tenni majd. Ezek a rendszerek nagyjából, mint ugyanúgy működnek és ha kevés skrull nyelvismeretem miatt nem is, talán a rendszer felépítése miatt képes leszek megtalálni a védelmi hálózatot az épületen belül, ha rá tudok csatlakozni innen a központi irányításra. Már pedig muszáj leszek. Igyekszek a lehető leggyorsabban bejutni és megtalálni a megfelelő rendszert és parancsokat hozzá. Ami ilyen idegállapotban elég nehéz, úgy hogy menet közben megpróbálok még le is nyugodni és nem a halott Tirzusz-ra és a csapat többi tagjára gondolni. Ha sikerül és még van időm is rá, akkor a célpontoknak a bogarakat adom meg, hisz nem szeretném, hogy a többieket is célba vegye a biztonsági rendszer...
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 10 Jan. 2014, 10:55

Résztvevők: Zackary Knight / Villám (Kira), Vron / Acél, Pöröly / Dam, Tirzusz Agipon / Reptile és Tyr-Xor (Tyler)

Villám jellemzően csak lábakat látott, illetve földre kerülő halott bogarakat. A sebe nagyon vérzett és fájdalmas volt a saját beleit kellett vissza tuszkolnia a gyomrába, szerencséjére nem kapott mély vágást, ütőeret nem ért, ahogyan ezt kapta, csak olyan 1 centis seb volt, de legalább két centi széles és azon át türemkedtek ki a belei. Továbbra is pokolian fájt és vérzett elég erősen, valamilyen módon meg kell találnia, hogy miként tudná bekötözni és elállítani a vérzést rövidtávon. Egyelőre vele sem foglalkozott senki.
A csapat két irányba kaszabolta magát, Tirzusz és Vron próbáltak a megmentendő személy felé haladni, míg Pöröly Villámhoz. Az egy szem űrlovagnak volt könnyebb dolga és néhány lépés és csapás után megtudott érkezni a sérült társa mellé, akiről most vehette észre, hogy magánál van.
Reptile és Vron már nem voltak ennyire szerencsések, alig két-három métert tudtak tovább haladni, közben megannyi űrcsótányt öltek meg, amikor mindenki a teremben meghallotta, hogy az egész tető megroppant, az épület is megremegett, a tető beomlott és több nagyobb darab beesett a csarnokba, őket ugyan nem találta el, de több űrcsótányt nyomott agyon. Végül egy hatalmas közel három méter magas lény jött be rajta és ugrott le a földre, így teljesen elzárva azt a folyosót, amerre a páros menni akart, hogy beérje Tyr-Xor-t.
Hy'lt IV - Page 2 406px-Catastrophus

Tyr-Xornak a holografikus felület sem igen könnyítette meg az, hogy az egész tele volt skrull betűkkel. Igazából az egész elején ő azt várhatta, hogy képek lesznek, de a skrull bürokrácia messze földön híres, így a szövegek itt is megvoltak, anélkül, hogy lett volna bármilyen kép és rajz hozzá. Amit ő maga ezen a ponton megszokhatott azaz volt, hogy négy menüpont fogadja, legalább is a kree rendszereknél, de itt most 13 db volt, és egyiket sem tudta elolvasni. Ráadásul a skrull nyelv meglehetősen nehéznek volt mondható a primitív angol és az egészen logikusan felépített kree tőszavas, ám mégis elég bonyolult nyelvezete mellett. Találgatni meg öngyilkosság volt, így végig kellett volna próbálni, hogy melyik menüpont mit is tesz. Bentről ekkor egy hatalmas roppanást lehetett hallani, mintha valami hatalmas bejött volna az épületbe és az épület is megremegett.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hy'lt IV - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14517
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Tyler on Hétf. 13 Jan. 2014, 16:13

-Rohadjon meg az összes skrull a jó "+!%%/%=""....-
Az összes létező káromkodást elharsogom és az összes skrullt elküldöm melegebb éghajlatra. A rendszer maga alapjaiban talán hasonló, de itt egy csomó értelmetlen skrull szavakból álló rengeteg menüpont, amiből egy kukkot sem értek.
-Remek, nagyon remek...-
Káromkodva elhatározom, vagyis kénytelen vagyok, sorról sorra végig próbálni az összeset, neki is látok. Közben hatalmas recsegést hallok és mintha valami súlyos dolog esett volna le a földre. Összeszorított fogakkal tovább próbálkozom, ha most abbahagyom az a kis esélyük sem lesz a menekülésre. Próbálom minél gyorsabban megtalálni a megfelelő rendszert, de közben néha-néha a folyosókra pillantani. Egyszerre a kettő nem is megy olyan könnyedén, mint elsőre gondolná az ember...
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Vron on Szomb. 25 Jan. 2014, 00:47

A dolgok nem úgy haladnak, ahogy elterveztem. A többiek nem tudom, hogy haladnak, nincs időm rájuk figyelni a bogarak rengetegében, de az biztosnak tűnik, hogy Villámot elvesztettem. Megállás nélkül aprítom a férgeket, de egyre több és több jön velem szembe. Lépésben haladok, és legfeljebb három métert tehettem meg, amikor a plafon ropogni kezd. Levágom az épp támadó bogarat, és felnézek, de előre tudom, hogy ez nem jelenthet jót. A következő pillanatban be is omlik a tető, és egy minden eddiginél hatalmasabb szörnyeteg zuhan be a terembe. Gyakorlatilag farkasszemet nézek a háromméteres rovarral. Reflexszerűen hátraugrom egyet, de nem kezdek menekülni. Megszorítom a kardom, és elkezdem elemezni a lényt, gyenge pontot keresve. Az biztos, hogy szemből megközelíteni öngyilkosság. A lábain levő pengékkel egy töredékmásodperc alatt vágna ketté még páncélban is. A hátát ugyanakkor nyilván páncél borítja, így az sem egyszerű, de a háta mögül támadva talán találhatok olyan pontot, ami sebezhetőbb. Meg is születik a terv a fejemben, de a többiekre is szükségem van. Ha elterelik a figyelmét, és sikerül a háta mögé kerülnöm, a levegőbe emelkedhetek, és ha elég nagy sebességgel zuhanva csapok le rá, talán ketté tudom hasítani a fejét. Megpróbálom megállapítani az eddigi harcban szerzett tapasztalataim alapján, hogy a feje mennyire erősen lehet védve. Ha nem látom esélyét, hogy átvágjam, akkor is megpróbálok mögé kerülni. Közben a kardom energiapajzsát lekapcsolom. Szükségem lesz rá a végső csapásnál, nem akarom, hogy lemerüljön.
- Van egy tervem! - kiáltom. - Próbáljátok lekötni a figyelmét!
Közben körülnézve látom, hogy Villám is talpon van, de nincs időm vele foglalkozni. Ha valaki megtámadja, megpróbálom nagy ívben megkerülni.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Kira Sign on Vas. 26 Jan. 2014, 16:22

Szerencsére nem igazán foglalkoznak velem a bogarak, lekötik őket a társaim, akik elég sikeresen kaszabolják őket. Miután gyorsan felmértem az állapotomat, megpróbálom óvatosan a kilógó belsőséget visszanyomni a helyére, próbálok közben nem ordítani a fájdalomtól, és a szétroncsolt páncél karrésze alól, letépem a sima ruhám szárát, majd azzal kötözöm be gyorsan a sebem. Persze közben figyelek a környezetemre így ha egy bogár rám támadna, akkor annak támadása elől igyekszem kitérni és pár gyors pofonnal viszonozni a dolgot. 
Közben odaérkezik hozzám a társam, Pöröly is.
Amint sikerült ellátnom a sebem én is harcolni kezdek. Persze eléggé defenzív technikát kell folytatnom, most, hogy szinte semmit se ér a páncél. A gyorsabb reflexek persze segítenek kivédeni a támadásokat, de a dolgom nem könnyíti meg a tény, hogy baromira vérzem és fáj a sebem.
Ekkor beomlik a tető és a törmelék sok bogarat nyom agyon. A következő percben egy hatalmas bogár ereszkedik le és állja el két űrlovagtársam útját.
Acél elterelést kér, ha a sebem miatt nem lassultam le túlzottan és nem támad rám sok rovar, akkor vállalom a csali szerepét, de csakis akkor. Ez esetben nagy rovar felé ordibálok, majd ha az észrevett és megindul felém, futkározni kezdek előle és a többi bogár elől, hogy üldözőbe vegyen. De mégse kerüljek túlzott veszélybe. 100km/h -s sebesség elvégre nem is olyan rossz.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Hy'lt IV - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Hy'lt IV - Page 2 Girloffantasybymanofins Hy'lt IV - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Hy'lt IV - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Hy'lt IV - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 07 Feb. 2014, 11:02

Résztvevők: Zackary Knight / Villám (Kira), Vron / Acél, Pöröly / Dam, Tirzusz Agipon / Reptile és Tyr-Xor (Tyler)
Következő körváltás: 2014. február 14. (péntek)

Villám sebeinek vérzése lassanként kezdett csillapodni, így legalább már attól nem kellett tartania, hogy elvérzik perceken belül, de tudta, hogy így is orvosi ellátásra van szüksége, mert nem biztos, hogy életben marad.
Vron akciója jó ötlet lett volna, Villám a sebei ellenére is próbálta magára vonni az ellenfelük figyelmét, hogy a parancsnoka sikerrel járjon. A bogár sziszegő és zizegő hangot adott ki, majd felcsapta a karjait. Megannyi hegyes fullánkhoz hasonló fémfegyver szállt minden irányba, rengeteg űrbogarat letarolva, így lényegében ő mentette meg a csapatot, hogy a sajátjait is megölte. Ezek elől Villám és Vron eltudott ugrani, de Vron-ra ekkor vér fröccsent. Mellette Reptile állt és az egyik fémfegyver a nyakát sebezte fel, láthatóan a páncél ellenére is az ütőeret és abból fröcskölt a vér.
Villám mellett Dam nyögött fel, a mellkasából állt ki egy jó egyméteres fémdárda, teljesen nem szúrta át, de mélyen beleállt és a férfi eldőlt a földön az életveszélyes sérüléssel.
Ebben a pillanatban egy energiamező vette körbe az egész termet elzárva minden menekülési utat és kijáratot, amire a bogár is felkapta a fejét, hogy mi is történt és pár pillanatig nem törődött a csapattal.

Tyr-Xor nekiállt annak, hogy végigpróbálja, hogy melyik rész mit csinál, három darabot tud egyszerre aktiválni belőlük, mert a sérülések miatt nem bírt többet el a rendszer. Az elsőt aktiválva fogalma sem volt, hogy mi történt, nem volt hatása, vagy ő maga nem is érzékelte mindazt. A másodikra érezhető volt, hogy a belső létfenntartó rendszer lett aktiválva, mert a falakból is friss levegő került a folyosóra. A harmadik pedig valamilyen fegyverrendszer volt, egy térkép is felugrott hozzá, a kint levők volt és nem pedig a belső. Azaz, amit keresett még nem volt meg.

//És mivel sorozatban lett kihasználva, hogy kivárom, amíg mindenki ír, hetente 1x fogok írni itt is, péntekenként.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hy'lt IV - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14517
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Vron on Pént. 07 Feb. 2014, 13:20

Amikor kiadom a parancsot, rögtön megindulok a lény körül. A szemem sarkából látom, hogy Villám elkezdi magára vonni a figyelmét. Senki sem látja, de nagyon halvány mosoly jelenik meg az arcomon, látva emberem kitartását. Mégis csak van valami haszna. A lény azonban olyan fegyvert vet be, amivel nem számoltam: Felemeli a karjait, és testéből minden irányba - saját fajtársait sem kímélve- tüskéket lő ki. Nekem sikerül elugranom, de a rám fröccsenő vérről rögtön látom, hogy az nem egy rovaré. Odanézek, és látom a feltépett nyakú Reptile-t összeesni. A francba! Ráadásul nem ő az egyetlen áldozat: Pörölynek a mellébe állt bele egy tüske. Ennyi embert már nem fogunk tudni kivinni, pláne hogy Villám is bármikor újra összeeshet a sérülése miatt. De ezen ráérek akkor gondolkozni, ha a szörnyeteg már halott. Újra megindulok a háta mögé, amikor egy energiamező halk berregését hallom meg. Egy pillanat alatt felmérem, hogy az összes kijárat le van zárva, de ami még fontosabb: ez elterelte egy pillanatra a lény figyelmét. Egyszerre aktiválom a kardom energiapajzsát és gyújtom be a páncélom hajtóműveit. Egy pillanat alatt a plafonig emelkedem, majd késlekedés nélkül lecsapok a lény fejére. Sikerülnie kell, valószínűleg lesz több esélyem!

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Kira Sign on Vas. 09 Feb. 2014, 23:01

Lassanként sikerül elállítanom a vérzés, így attól nem kellett aggódnom, hogy itt folyik ki belőlem minden csepp vér. De tudtam, hogy ez után a kis kaland után rögtön kórházba kell jutnom, mert a végén elfertőződöm, vagy más miatt döglöm meg.
Miután ezeket leszögeztem, Acél parancsát követve eltereltem a méretes bogár figyelmét. azonban nem éppen várt módon támadott meg minket. Megannyi fémes tüskét lőtt ki magából. Reflex szerűen ugrottam el a felém tartó löveg elől. tudtam, hogy a szétroncsolt páncélommal ez már halálos lenne.
Azonban nem örülhettem sokáig a sikeremnek, mert a korábban mellettem álló pöröly nyögését. Oldalra nézek és látom, hogy a társamat elég súlyosan eltalálta a löveg, de nemcsak őt, hanem rengeteg bogárlényt és a másik társunk Reptile-t is.
~ Ez remek. Négyből egy harcképes, és 3 pedig súlyosan sérült. Bár én még mozogni tudok, de ezzel nem tudunk sokat kezdeni.
A következő pillanatban zizegő hang kíséretében egy energiapajzs keríti be a szobát, elzárva így az összes kijáratot.
Szerencsére a bogár elcsodálkozik ezen és mivel a reakció ideje lassabb így nem foglalkozik még Acéllal aki akcióba lendült.
Én elsietek a társak közeléből és ha a dög kiszúrná Acélt akkor újra magamra terelem a figyelmét. A támadásától pedig megpróbálok kitérni.
~ Ki nem húzom a tüskéket, mert félő, hogy még gyorsabban véreznének tőle, így ezt a műveletet akkorra hagyom majd, ha sikerült kivégezni a bogarat és elhúzhatunk innen végre.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Hy'lt IV - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Hy'lt IV - Page 2 Girloffantasybymanofins Hy'lt IV - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Hy'lt IV - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Hy'lt IV - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Tyler on Csüt. 13 Feb. 2014, 11:57

Kifogytam a káromkodásokból csak csendben teszem a dölgöm. Az előbbi puffanást nem követte több, ami nem biztos, hogy jó jel. Életben vannak még a többiek vajon? Lehet  az egész felesleges időpocsékolás volt, és még én itt szenvedek az átkozott skrull rendszerrel, azok akik megmenteni jöttek, már rég halottak....
Megrázom a fejem, azzal, hogy ott maradtam volna, semmit nem használok. Fegyverem nem volt, a képességemmel maximum magamat ütöm ki. 
Első, semmi nem történik vagy csak én nem érzékelem. A második menüpont beindítja a létfenntartó rendszereket, friss levegő áramlik a folyosóra.
-Ez az!-
Kiálltok fel örömmel, mikor a fegyverrendszer aktiválódik, de le is lohad a lelkesedésem, mikor a kamerák képei, a börtön külső részét mutatják. Beindítottam igaz a külső védelmi rendszereket. 
-Francba....-
Tovább a következő háromra, ha meg lesz a helyes menüpont és képet is kapok hozzá, akkor már gyerekjáték lesz átvenni az irányítást a rendszer fölött és célpontként megjelölni azokat a rohadt bogakarat. Ha időben végzek és a csapat még életben van...
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hy'lt IV - Page 2 Empty Re: Hy'lt IV

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.