dr. Erwin Vayne

Go down

dr. Erwin Vayne Empty dr. Erwin Vayne

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Pént. 15 Nov. 2013, 09:45

Név: dr. Erwin Vayne
Egyéb név: -
Faj: génmanipulált ember/szuperzseni
Nem: férfi
Jellem: Cél szentesíti az eszközt hozzáállás.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2075.08.20, New York, alternatív realitás
Kor: 24
Család: Vállalat-nevelt lombikbébi, ezért nincs neki.
Foglalkozás: Tudós, AIMville
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: Fekete
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: -

Életrajz:

Már 10 perc. 10 perce bent kéne lennem. 10 perce az Aperture Science vállalat fejeivel kéne beszélnem. Direkt váratnak. Tudni akarják, mennyire vagyok megbízható stressz alatt. Hiába vagyok az egyik legjobb tudósuk, akkor sem bíznak meg bennem. Több hónapja készülök a találkozóra. Ha szeretik az ötletem, akár egy életre be lehetek biztosítva. Folyamatos munka. Gyakorlatilag érinthetetlenné válnék. Minden egyes tanulással és tervezéssel töltött este megéri majd. Ekkor szólítanak. Megemberelem magam, lecsökkentem a remegésemet egy elfogatható szintre. Belépek.
- Üdvözlöm, Mr. Vayne. Az előzetesen értesítettek az ötlete miben létéről. Ha jól értem egy különleges chipet akar nekünk eladni. - szólított meg a három igazgatósági tag közül, az első. Mindegyikük arca el volt sötétítve. Ez a tény kombinálva azzal, hogy körülbelül felettem 5 méterre ülnek, elég ijesztő.
- Az úgynevezett „Pókember” képességein alapulót. Mért is érné meg ez nekünk? - kapcsolódott be a második árnyék.
- Pontosabban a Pókérzéket. Nos, eme képesség a történelem során többször bizonyult hasznosnak harci körülmények között. Úgy gondolom, ezen program elindítása rengeteget segítene a vállalatnak egy olyan sereget létrehozásával, akiket szinte lehetetlen meglepni. – Pénz, hatalom és a rivális lejáratása. Ezzel a 3 dologgal lehet motiválni bármilyen adott cég vezérigazgatóját.
- Az Alchemaxnak már van egy ilyen lénye…- szólal meg a harmadik igazgatósági tag.
- Nem teljesen ilyen. Neki pont ez az egy tulajdonsága nincs. De még egy ok, hogy Önöknek is legyen egy sereg a kezük alatt.
- Befejezhetném? De az elhagyta a céget és ellene fordult. Erről mi a véleménye.
-Az övék genetikailag jött létre. Nincs semmi biztonsági módszere. Amit én ajánlok, az egy chip. Számtalan módszerrel meglehet védeni és folyamatos megfigyelés alatt lehet tartani.
Itt egy kis szünet következet. Az arcok egymásra néztek. Szinte érezhető volt a feszültség.
- Megfontoltuk. Egy prototípust chipet építhet és a tesztek után tárgyalunk.
- Gondolom számíthatunk a beadott tervben leírt határidő teljesítésére, igaz?
- Természetesen.
- Rendben. Itt találkozunk, amikor kész lett. Távozhat.
Mosollyal az arcomon léptem ki a tárgyalóból. Siker.

Pár hónappal később

- Tudod Erwin, néha megijedek tőled. – mondta Liu King, a kínai származású neurológus. Ő volt a projekt másik vezetője, mellettem. Egy remek szakember a területén, még úgy is, hogy ő az első a családjából a vállalatnál. Elég ritka, hogy ilyen magasra jutna egy cégen kívüli családból származó személy, de Lou bizonyított. Éppen az egyik vállalati ebédlőben reggeliztünk. Egy kicsit meglepett a kijelentése.
- Jól teszed. A nagy agyaraim meg szörnyszerű kinézetem miatt igazán megérdemlem. - nevetem el magam. Persze tudom, hogy mire gondol, de akkor is jó egy kicsit poénkodni.
- Ne hülyéskedj. Pontosan tudod miért mondom. Néha rémisztő meddig elmentek a hozzád hasonló cégneveltek génkezelésében.
- Azt teszik amit kell. A hozzám hasonló zsenin túli intelligencia nélkül sokkal lassabban haladt volna a fejlődés. Tudok pár példát sorolni ha érdekel.
- Nem kell. Persze, sokakból csinálnak zsenit, de nem sok olyan van, mint te.
- Nos, ez az előnye egy sikeres kísérlet alanyának lenni. Nem mintha te magad teljesen természetes Ádámszerű lény lennél.
- Persze, de azt hiszed, nem állítanának félre, ha lenne egy cégnevelt, aki el tudná végezni a munkámat? Látom a jeleket, nem vagyok hülye. Félnek, hogy eladom a találmányt és a félelemben mind követünk el hibákat.
- Jaj, hagyd már abban a nyavalygást. Nincs hozzád hasonló cégnevelt még vagy 10-15 évig. Addig kész leszünk és bebiztosítjuk a helyünket. De ha már kísérletekről beszélünk. Mi a legutóbbiak eredménye? – kérdésemre előveszi a holografikus kijelzőt. Pár kézmozdulattal végignézi a legfrissebb eredményeket.
- 10-ből 8 patkány agya kisült. A maradék kettő megőrült.
- Hm, végül is haladás. És az emberi tesztalanyok?
- 10-ből 5 sülés.  3 őrült, 2 öngyilkos még az őrület kezdetén.
- Na, javulunk. De mégis kell egy plusz processzor. Úgy tűnik, az emberi agy nem tudja feldolgozni a plusz információt.
- Az övék nem, de a tiéd talán igen. A te génmódosított agyad képes lehet ezt a rengeteg mennyiségű információt is feldolgozni.
- Talán, de előbb beleteszem a plusz procit. Ha az sem segít, akkor beszélgethetünk róla. Majd akkor kezdünk turkálni az én agyamban, amikor biztosan veszélytelen. Vagy kifogytunk az elítéltekből.
- Szerinted melyik jön előbb?
- Ha nem megyünk vissza dolgozni, akkor az utóbbi.

Újabb pár hónappal később

- Legyen szíves felidézni. hogy mi történt mióta legutóbb találkoztunk. - Most csak egy igazgatósági tag ül velem szemben, ám még mindig elsötétített arccal.
-Már majdnem kilenc hónapja dolgozunk a projekten és a kísérletek eredménye elég biztató. Már 10ből 9 kísérleti alany képes golyókat kikerülni bekötött szemmel és befogott füllel. De csak így, ugyanis ha több érzékszerv működik, 9ből 8an az első 10 másodpercben kisülnek. A maradék egy követi őket a 11.-ben. Bár még sok munka kellene, az utóbbi időben megszakadt a kommunikáció Liu-val. –
Minden erőmet összekellett szednem, hogy ilyen szépen beszéljek. A fejem majd szét robbant, a szám száraz volt és csak félig voltam magamnál. Megvakartam hátul a fejemet, hátha mulasztja a fejfájásom. Eltelt pár másodpercbe mielőtt észrevettem volna a változást. Nem volt hajam! Ijedten néztem az igazgatósági tagra.
– Látom észrevette a műtét nyomait. Figyeljen jól, mert csak egyszer mondom el. A társa felmondott és átrohant, hogy eladja az Alchemaxnak a chipet. Hogy most mi fog történni? Visszaszerezik. Maga agya úgy tűnik elég jól bírja a chipet, szemben a többi tesztalannyal. Maga is része lesz az osztagnak, aki behatol az Alchemax titkos kutató laborjába. Maga feladata az esetleges csapdák idő előtti érzékelése lesz. Mivel semmi harcászati oktatása nincs és a chip is új, ezért egy hónapos gyorstalpalót fog kapni. Érthető voltam? Remek. A feladat teljesítése után beszélünk. Viszlát.
Ezzel távozott. Ekkor láttam utoljára. Az egy hónap nagyon gyorsan eltelt. Ez alatt megtanultam kihasználni a chipet közel, középtávú és távolsági harcban, viszonylag halkan mozogni, lőni és még a fizikumom is fejlődött. Ki gondolta volna, hogy a felsőbbrendű intelligenciám ilyen dolgokra is jó?

2024. november 1.

Kedvesen mosolyogok a SHIELD által kirendelt, velem szemben ülő hölgyre. Most végez az aktám átlapozásával. Felém fordul és elkezd kérdéseket feltenni.
- Tehát ön egy generátor felrobbanása miatt került át a múltba?
- Igen, de a jelen nem egyezik teljesen a nekem tanított múlttal. Bármi is legyen erre a magyarázat.
- Alternatív jövő. Úgy tűnik az önét már elkerültük. Pontosan milyen generátor volt?
- Már adtam egy részletes leírást a maguk tudományos osztályának, benne mindennel, amit tudok róla. Megvizsgáltak a létező összes lehetséges fertőző és ártalmas hatásra. Semmit sem találtak. Mi kell még?
- Mivel nem állok elég magasan, ahhoz, hogy azokhoz hozzá férjek. Elég lenne egy kis leírás az aktába.
- Rendben. Amennyire megtudom mondani egy tachyonokkal és neutrinókkal működő fejlett generátor volt, ami arra volt hivatott, hogy az idő manipulálásával felül kerekedjen a versenytársain.
- Elég veszélyesnek hangzik.
- Igen, üdvözlöm a világomban. A volt munkáltatóm mottója az volt, hogy „Megtesszük amit kell, mert megtehetjük.” Értelmezze, ahogy akarja. Bármi más?
- A chipje jól működik? Lehet veszélyforrás? Képes reprodukálni.
- Igen, jól működik, mint mondtam MINDENT leteszteltek és nem, nem tudom. Emberben biztos. Százévnyi fejlődés új anyagai kellenének hozzá. Bármi más- kérdem kissé irritáltan. Kezdem unni az egészet.
- Csak, annyi, hogy mihez fog kezdeni? Pegazusnál biztos értékelik a maga géniuszát.
- Az ÉN géniuszomat bárhol értékelik. – látva a rosszalló tekintetét, gyorsan hozzá teszem- Nem nagyzolás, tény. Én az AIMvillere gondoltam.
- Rendben, maga tudja. Készen vannak az okiratai, hamarosan megírom, hogy mikor lesz az állásinterjú.
- Állásinterjú? Minek? Az azok Biztosan alkalmazni akarnak majd engem.
- Valószínű, de ez a hivatalos procedúra.
- A múlt elég hülye- húzom meg a vállam. Elveszem az átnyújtott dokumentumokat. Miután lecsekkolom az adatokat, majd megköszönöm az eddigi munkáját. Elég kedvesek voltak, meglepően kedvesek. Nem mintha hosszú távon számítana. Egy hét múlva már a munkába mentem és vártam mit hoz a jövő. Ami a múlt. Ez érdekes lesz.

Képességek: Pók-érzék mikrochip, amit Erwin talált fel. Egy érzékelő chip, ami előre jelzi a veszélyt és annak forrásának irányát. Nagyjából. A „veszély” fogalma Erwin eddigi tapasztalatain alapszik. Mindezt olyan 30-40 méteres gömbben tudja megtenni. A génmanipulációjának hála szuperzseni.
         
Szakértelmek: Technológia, általános műveltség a realitásának világából. Egy hónapos minimális kommandó képzés.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

dr. Erwin Vayne Empty Re: dr. Erwin Vayne

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 15 Nov. 2013, 10:35

Elfogadva, adatlap, stb már tudod Smile Kezdőtőkéd pedig érthető okból nincs.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
dr. Erwin Vayne Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

dr. Erwin Vayne Empty Re: dr. Erwin Vayne

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Pént. 15 Nov. 2013, 14:28

Adatlap:

Név: dr. Erwin Vayne
Lakás/Létesítmény: Manhattan, AIMville
NJK: -
Foglalkozás: Tudós
Munkahely: AIMville
Pénz: 0$
Bevétel/hét: 700$
Eszközök: Pókérzék chip
Felszerelés/fegyverek: -
Törzshely, ahol megtalálható: AIMville
Ismertebb szövetséges: AIMville
Ismertebb ellenség: Ebben a realitásban nincs

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4
---------------------------------------------------------------------

Szintlépés:

Összes kredit: 4 + 2 (szintlépés)
Felhasznált kredit: 0
Fennmaradó kredit: 6
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

dr. Erwin Vayne Empty Re: dr. Erwin Vayne

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 24 Jún. 2014, 12:22

Erwin lett az AIM Birodalom Védelmi minisztere, emiatt most már a politikusi bónuszok is járnak a karakternek a megváltozott AIM-es bónuszok mellé.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
dr. Erwin Vayne PbbL9XN
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2162
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

dr. Erwin Vayne Empty Re: dr. Erwin Vayne

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szer. 25 Jún. 2014, 20:46

Bővítés:
dr. Erwin Vayne videó naplója.

1/IV
Nem régen értem haza a karanténból, amibe a Sherrill incidens után tettek. Nyilván való, hogy mostani állapotomban nem tudok az embereknek segíteni megfelelően. A bent töltött pár napot tervezéssel töltöttem. Megvannak a szükséges identitás alapjai. Igen, eldöntöttem már. Valamiért most nem létezik Pókember. Ahogy emlékszek, itt kellett volna lennie egynek. A követendő akció világos. Nekem kell Pókemberré válnom. Jobbá, mint elődjeim. Úristen, úgy beszélek mint valami eszelős. Én közelében sem vagyok annak, hogy olyan hős legyek, aki méltó a névre. De mégis meg kell próbálnom.

2/IV
Kiderült, hogy elég sok dolgot megtudok szerezni komolyabb munka nélkül is. Az interneten mindenhol fenn vannak a hálóvető tervei, illetve a teóriák, hogy hogyan is működhetnek. Nem nehéz megtalálni melyik működik a legjobban. A választott életutamhoz szükséges ruhát is betudok szerezni, néhány nap múlva meg is érkezik. Éppen úgy mint a háló. Addig is dolgozok a még hiányzó dolgokon. Falmászás és a testi adottságok. Az utóbbi még egy kis munka. Az előbbire már van egy ötletem. Gekkók és rovarok. Nem lesz egyszerű, de nem hiába van ez a fej a vállaimon.

3/IV
Megjött a felszerelés, már próbálgattam is. Ez az akrobatikus dolog nehezebb mint gondoltam. Volt már egy-két meleg helyzetem, de még egyben vagyok. Közben rájöttem, hogy kell egy kis pénzmag is. Másrészről a tény, hogy képtelen vagyok kommunikálni a gépekkel nagyon lassítja a munkámat. Két legyet ütve egy csapással a jövőben megszokott számítógép agyhullám kommunikációs eszköz tervét terjesztettem felfelé. Örömmel elfogadták és bőven megadták a szükséges erőforrásokat. Ezek fedezik a dolgokat.

4/IV
Elkészültek a dolgok. Az igen rosszul elnevezett NBCTU teljesen jól funkcionál, ám a kor limitált technológiai lehetőségei miatt kissé nagyobb lett mint szántam. A kesztyűk jól működnek, ám elég limitált a tapadó képességük. Ezt a kettő kombinálva pedig egyszerűen tudom irányítani a felszerelésemet. Közben még az is kiderült, hogy védelmi miniszter lettem. A munkahelyem saját birodalommá nőtte ki magát. Érdekes, valamiért jobban otthon érzem magam. Elfogadtam az állást, nem mert hú de nagy kedvem van politizálni. Az unalmas és fölösleges. De diplomáciai mentesség és hatalmas erőforrások túl jók voltak, hogy feladjam. Plusz talán védelmi miniszterként nem kell majd komoly politizálást folytatnom. Remélem. Mondjuk a tény, hogy akár hányszor elhagyom a házamat az ajtón át akkor kapok két gorillát. Hans és Henrik. Mindkettő európai, igazi kemény emberek. Kommandósak voltak talán? Mindegy is. Igazi sétáló sztereotípiák. Mindig a munkán az agyuk. Elég unalmasak. De mindegy, vannak jó hírek is. Például sokat fejlődött a lengésem és akrobatikám. Nyugodt körülmények között már nem megyek neki semminek és még a manőverezésem is oké. Sajnos gyorsan kifáradok és szinte folyamatosan izomlázam van. Éles harci szituációm természetesen még nem volt, de jó érzésem van. Igen, talán mégiscsak sikerülhet ezt az egészet megcsinálnom. Még lehetek én a legkiválóbb Pókember.


Erwin két új találmányt is készített az eltelt hónapokban.

dr. Erwin Vayne Emotiv2
Agy hullám alapú technológia irányító egység
NBTCU
Dr. Vayne egyik új találmánya. Az agyra helyezve, majd ahhoz kalibrálva képes az agyhullámokat bluetooth technológiát használva átalakítani különböző számítógépek által értelmezhető utasításokká. Ehhez természetesen kalibrálni kell mind az agyhullámokhoz, mind az eszközökhöz. Jelenleg maximum hat eszközt képes kezelni.
(A képen a kis doboz a tarkónál van.)

dr. Erwin Vayne Knoz_Handroid_Glove

Gekkó-tapadás kesztyűkre, csizmákra és igazából bármire

Ezzel a szerkezettel a használó képes a falfelületek nagy részéhez hozzá tapadni és azon mozogni. A működése a gekkók és rovarok felülethez ragadását használja. A felszerelés felületét apró erős „hajszálak” találhatóak. Ha elektromosság fut végig a felületen, akkor a „hajszállak” felállnak így bele akadva a mikroszkopikus résekbe. Ezenkívül van benne egy folyadék adagoló, ami a képes a hajszálak bevonni folyadékkal, hogy még jobb tapadást tudjon biztosítani. Mindezekkel együtt is körülbelül 2 perces folyamatos tapadást tesz lehetővé. Ez természetesen függ a használó súlyától.

Erwin a Pókember ruhában:
dr. Erwin Vayne 3630847-superior-spider-man-011-009

Még több kép::

dr. Erwin Vayne 3658496-superior_spider-man_version_1
dr. Erwin Vayne Superior-spider-man-4-page-3
dr. Erwin Vayne Iftmpwz14zmudqgh22pu

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

dr. Erwin Vayne Empty Re: dr. Erwin Vayne

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 25 Jún. 2014, 21:59

Találmányok elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
dr. Erwin Vayne Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

dr. Erwin Vayne Empty Re: dr. Erwin Vayne

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Csüt. 26 Jún. 2014, 00:21

Név: dr. Erwin Vayne
Lakás/Létesítmény: Manhattan, AIM Birodalom
NJK: 2 testőr – Hans és Henrik
Foglalkozás: Tudós, Miniszter
Munkahely: AIM Birodalom
Pénz: 26100$
Bevétel/hét: 700$
Eszközök: Pókérzék chip
                 A NBTCUs speciális öltözékhez tartozó maszk
                 Autó
Felszerelés/fegyverek: 2 db hálóvető hálóval – 2200$
                                       Egy pár kesztyű és egy pár csizma mindkettő Gekkó-tapadás technológiával
                                       Többszörösen speciálisan kezelt öltözék -5000$
                                      Hangtorzító - 1000$
Törzshely, ahol megtalálható: AIM Birodalom, New Yorkban található városa
Ismertebb szövetséges: AIM Birodalom
Ismertebb ellenség: Ebben a realitásban nincs


Összes kredit: 4 + 2 (szintlépés)
Felhasznált kredit: 6 (3-3 találmányonként)
Fennmaradó kredit: 0

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

dr. Erwin Vayne Empty Re: dr. Erwin Vayne

Témanyitás by Cerebro on Szer. 22 Okt. 2014, 00:02

A bannerversenyen elért 3.helyért 1 kredit jutalmat kapsz.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1254
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

dr. Erwin Vayne Empty Re: dr. Erwin Vayne

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 12 Szept. 2015, 09:03

A kvízen elért jutalmad ajándéka a kívánt +1 irányzat a zseniséghez. A megbeszéltek alapján szervetlen kémia. Ha mégis változtatnál ezen, akkor azt megteheted.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1254
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

dr. Erwin Vayne Empty Re: dr. Erwin Vayne

Témanyitás by Cerebro on Hétf. 19 Szept. 2016, 13:53

A kvízen elért eredményed jutalma, amit kértél. És mivel ugye 0 kredittel indulnál alapból így, mert képesség(mágia ezen esetben) + találmány. Z-vel abban egyeztünk meg, hogy nem nullázódnak a kreditjeid, hanem 2-d marad induláskor.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Kalandfigyelő - aktuális kalandokat lehet naprakészen nyomonkövetni
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1254
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

dr. Erwin Vayne Empty Re: dr. Erwin Vayne

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Csüt. 13 Júl. 2017, 16:28

Név: dr. Erwin Vayne
Lakás/Létesítmény: Manhattan, AIM Birodalom
NJK: 2 testőr – Hans és Henrik
Foglalkozás: Tudós, Miniszter
Munkahely: AIM Birodalom
Pénz: 264 600$
Bevétel/hét: 1500$
Eszközök: Pókérzék chip
                 A NBTCUs speciális öltözékhez tartozó maszk
                 Autó
Felszerelés/fegyverek:       2 db hálóvető hálóval – 2200$
                                       Egy pár kesztyű és egy pár csizma mindkettő Gekkó-tapadás technológiával
                                       Többszörösen speciálisan kezelt öltözék -5000$
                                       Hangtorzító - 1000$
Törzshely, ahol megtalálható: AIM Birodalom, New Yorkban található városa
Ismertebb szövetséges: AIM Birodalom
Ismertebb ellenség: Ebben a realitásban nincs


Összes kredit: 4 + 2 *4 (szintlépés) + 1 (verseny)
Felhasznált kredit: 6 (3-3 találmányonként)
Fennmaradó kredit: 7

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

dr. Erwin Vayne Empty Re: dr. Erwin Vayne

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 12:16

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Kalandfigyelő - aktuális kalandokat lehet naprakészen nyomonkövetni
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1254
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

dr. Erwin Vayne Empty Re: dr. Erwin Vayne

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.