Bálterem

5 / 24 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Next

Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Tyranis on Vas. 12 Jan. 2014, 10:36

~ Jonah Wright, Tony Price és Charles Dialin ~
Price és Dialin veszekedésébe nem szólt bele, azt meghagyta rájuk, de amikor Charles az italok felé kezdett volna szimatolni, ő maga is hátrébb húzta a sajátját, hogy ne tehesse meg a másik, egyrészt roppant illetlenség, a másik része pedig úgysem zavarta. Ha mindezek ellenére mégis mond valamit, vagy sikerül beleszagolnia az italokba, akkor Jonah megvonja a vállát.
- Szerintem gond van a szaglásával, ha ezekben lenne valami, akkor Veszély már régen érzékelte volna.
A legnagyobb gond az volt, ami miatt rühellte New York államot, hogy itt 21 év alatt piát sem vehetett legálisan, igaz ezzel úgysem volt gond, de amíg nem lesz 21, azaz még több, mint két év kell ehhez, addig legálisan ide sem hozhat be piát, ami már nagyobb gond volt. Mivel ez azt jelentette, hogy Logan-től kell lopni sört, ami soha sem gond, de az igen, hogy a jobb italokra már a képességét kellett használnia, hogy betudja csempészni. Csak neki könnyítette meg a másik a dolgát, amikor még hangosan be is ismerte azt, hogy mit is tett. Ezzel egyetlen egy gond volt, hogy az ilyen alakok mindig elrontották a szórakozást, kár volt rájuk fecsérelni azt a minimális energiafelhasználást is, amit rájuk áldoz az ember.
- Egyetértek Mr. Price – bólintott a lelövetésre.
A hangjából némi csalódás is hallatszott, hogy ez így neki sem elégtétel.
- A beismeréssel és azzal, hogy láthatóan nincs önkontrollja kiérdemelte, hogy ettől kezdve Mr. Morsus meditációs óráira járjon. A többi büntetést pedig majd az igazgató úr szabja ki – mosolyodott el gúnyosan.
Alicia és saját maga okán pedig köztudott volt, hogy Gabriel igencsak szigorúan büntet másokat, olyan elfoglaltságot talál majd Charles számára is, hogy nem marad ideje arra, hogy csíntevésekkel foglalkozzon.
- Legalább a szülei elégedettek lehetnek azzal, hogy nem marad ideje majd a pusztításra Mr. Dialin – fejezte be.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1560
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 12 Jan. 2014, 12:23

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Csilla rámutatott arra, hogy miért is nem menne át szívesen azon a vizsgán, az a mindenki újra tudja, hogy ő van és kicsoda, micsoda, nem igen örült volna neki. Bár itt legalább az nem lett volna meg, hogy a világ megmentőjének a fia, és ez máris pozitívabb volt, mint eredetileg. Arra bólintott, hogy hallott róla, hogy történt ilyesmi.
- Igen, azt hiszem még a karantént töltöttem, amikor Osborn-nak, ugye? Ő az elnök itt most – mondta kissé zavartan és nem igazán volt benne biztos, hogy helyes-e a feltételezése. – Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet az, hogy gyilkosokat és egyéb bűnözőket rehabilitálnak ilyen célokra és ezt így adják el a népnek.
De mivel annyira még nem ismerte a világot, így nem nagyon tudta, hogy mi mást mondhatna még erről az egészről és erre. A játék lehetőségére elmosolyodott szélesen.
- Egyszer, ha lesz időnk valamelyik hétvégén, vagy délután, akkor megmutatom majd – ígérte meg. – Csak előbb mutasd meg a várost.
A battlefield-re bólintott, ismerte, náluk eléggé réginek volt mondható, de hát eléggé kései világból érkezett, néhány dolog így is régies volt neki, de nem vélte úgy, hogy ne tudna hamar alkalmazkodni ahhoz, ami itt volt ebben a realitásban.
- Általában mindent megtesznek azért, hogy tovább népszerűek maradjanak, így mindent kiteregetnek – húzta el a száját. – De én nem ilyen voltam. Rólam sajnos nagyon hamar kiderült, hogy kinek a fia vagyok. Szóval, ha akartam volna sem menekülhettem volna el.
A madaras srác és a punk tanár felé pillantott, ez eléggé abszurd volt a számára, de remélte, hogy tényleg hamarosan vége lesz az egésznek és valamilyen illetékes rendet tesz, mert ami ott ment az mindenhova illett, csak épp a karácsonyi rendezvényhez nem.
- Kérsz valamilyen üdítőt? – tette el hirtelen a kérdést.
Ha Csilla kér, akkor felkel a helyéről és odamegy az italokhoz, hogy töltsön maguknak újat a korábbi helyett.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Hétf. 13 Jan. 2014, 06:13

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
- Igen ő. - Bólogatok Osbronra.
- Az-az alak kicsit sem szimpatikus, nem sokkal a démoninvázió után nyilvánosságra került néhány kép mely hősként ábrázolja. Szép kampányfogás. - A hangomban igazából nincs elismerés, nagyon nem szeretem ha valaki ilyesmit fordít az előnyére mert lássuk be, kizárt hogy valóban oly sokat tett volna, nem kockáztatná az életét, hallottam pletykákat hogy mik történtek aznap megbízható személyektől, mivel nem féltem kérdezősködni, hiába mondják hogy a kíváncsiság öregít, minél többet tudok a történtekről annál jobb, szeretek tájékozott lenni és még így is keveset tudok, erre mérget mernék venni.
- Valószínűleg semennyire, kicsit aggaszt, hogy mi lesz ennek hosszútávon a következménye. - Rendben, emberekről beszélünk tudom, de ki tudja hogy milyenekről, ez pedig most pontosan olyan mint egy zombi film esetében, az emberek jobban tartanak egymástól mint az élőholtaktól, mert azok legalább kiszámíthatóak. Az hogy demonstrálná is, hogy miként kell a céhekkel cselekedni mosolyt csal az arcomra.
- Mindenképpen, remélem a többiek is szimpatikusak lesznek majd. - Eléggé átlagos társaság, szóval ellenére valószínűleg nem lesznek, legalább ebben is lesz része, mert eléggé egyértelmű hogy nem sok helyre mehetett így ilyen társasággal nyugodtan, érdekes érzés bevezetni valamibe amiben talán még nem volt része, bár ebben sosem lehetek teljesen biztos és csak egy kérdés lenne, de bízok a feltételezéseimben és tényleg azért eléggé kézenfekvő, szóval hanyagolom inkább. A kívánatlan hírnévre kissé elgondolkodva bólogatok, eléggé erősen szomorú történet ez ahhoz képest hogy híres volt, ha az ember nem a saját szabad akaratából kerül bele ebbe a bizonyos zónába az tönkreteheti az egész életét. Vajon rám is ez várna ha egyszer valamivel be tudnék ide lépni?... Nincsenek híres felmenőim szóval valószínűleg sokkal tűrhetőbb lenne.
- Erre... Hirtelen nem nagyon tudom hogy mit mondjak, tudod ezelőtt sosem gondoltam bele hogy a hírnév ennyire ártalmas lehet. - Tudom hogy már egy párszor téma volt, de akkor is kellemetlen belegondolni. A tekintetét követném, de végül a hirtelen felhozott kérdés erről teljesen elvonja a figyelmem, talán annyira nem is fontos. Válaszként csendesen igenlően bólintok, majd pedig csendesen figyelem ahogyan odébb ballag, finoman legeltetem rajta a szemeimet, bár egy rövid idő után másfelé is kezdek nézelődni, mármint ismerősöket nézek a megjelentek között, vagy hogy máshol mi érdekesség történhet, de igazából semmi extra. Erősen reménykedem benne hogy a zene hamarosan vált, ha már fel lettem kérve egy táncra nem kéne hogy az elússzon, igaz nem tudom min aggódom, hosszú még az este.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Hétf. 13 Jan. 2014, 12:00

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Bólintott, hogy így már megvan neki, a démoninvázió közeli volt, így ott látott néhány képet, itt volt az emlékei szerint, amikor a fickó éppen egy amerikai zászlóval döfött át néhány földön heverő démont. Epikus jelenet, egyben biztos volt, hogy a férfi imádja, hogyha a média középpontjában van és a nép is imádja őt.
- Remek PR-osai vannak – mondta.
Örült, hogy Csillával egy véleményen vannak, hogy szerinte sem volt a legjobb ötlet az, amit itt csinált az elnök azzal a csapattal. De amennyire tudta a birka lakosság elnézte neki és sztárolták őket. Igaz, ha remekül manipulálta őket, akkor ez így könnyedén ment.
- Amíg a SHIELD-nél voltam és ott vendégeskedtem hallottam egy-két dolgot – kezdte. – Úgy tudom, hogy sem Osborn, sem az előző elnökök nem rajongtak különösebben Miller ezredesért. Mert tartanak és félnek tőle, hogy nem az a megszokott katona, aki fejjel megy a falnak, hanem gondolkodik és ezért próbál mindent megtenni Osborn is, hogy a nép mellé álljon és rajongjon érte.*
Leginkább kérdés volt ez a részéről, amiben megerősítésre, vagy épp cáfolatra várt, hogy miként is volt ez, mert láthatóan tényleg nem tudta, hogy mi lehet a válasz. A következőre csak bólintott kissé szánakozva.
- Sajnos vannak ilyenek, ezért van a sztárok között annyi drogos és alkoholista is, hogy eltudják viselni – felelte, majd, hogy a kellemetlen témáról elterelje a gondolatukat elmosolyodott. – Akkor egy ital rendel.
Ezzel már pattant is fel a székről, az italpulthoz lépett, majd igyekezett olyan italt választani, amiben nem volt guanó és még két szendvicset is felpakolt egy tányérra és úgy ment vissza Csillához. Letette a poharat az asztalra a lány elé, maga elé a sajátját, és kettejük közé a szendvicsestálat.
- Amíg nincs zeneváltás, addig gondoltam jól eshet egy szendvics is – mondta. – És khm… az a lány és az a nő? – bökött a fejével Lilandrára és Harcimadárra. – Ők milyen mutánsok? Még nem láttam tollas mutánsokat korábban odahaza…

*Csilla tudja, hogy tényleg így van, leginkább azért, mert nem tudják Miller-t manipulálni és ezáltal az USA nem tudja rátenni a kezét a SHIELD-re, nem tudják irányítani őket és nem tudja a hadsereg saját magának felhasználni a SHIELD erőforrásait sem. Szerencsére.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd 14 Jan. 2014, 02:10

~ Jonah Wright, Tony Price és Charles Dialin ~

Megy minden, mint a karikacsapás. Páran idenéznek, súlyos vádakkal a szemükben. Madarakkal telefosatni a karácsonyi vacsorát tényleg elég durva. Jonah ért az ilyesmihez. Senki nem jön ide szájbavágni engem, de lehet, hogy csak az iskolai szigor tartja vissza őket. Panaszt is tennék, ha próbálkoznának, az biztos! Vicces lenne, ha a sértettet marasztalnák el.
Most nem ez lesz. Tudom én, hogy megint kapok valami büntit, ahogy ez lenni szokott. Jonah-nak hála most már mindenki ismerni fog név szerint. Ez az én barátom. Elintézte nekem, amivel én csak apránként próbálkoztam. Belevaló kölyök. Tanár, haha...
Ez a Tony nagyon szórakoztató. Csak vigyorgok, ahogy felidegesíti magát a legapróbb részleten is. Szomorú élete lehet, ha azt várja, hogy mindenki úgy viselkedjen, ahogy azt ő szeretné. Tele van csalódásokkal. Tudnék tovább szópárbajozni vagy bambán lesni, hogy idegesítsem, de nem ez a kedvenc fegyvernemem. Éppen ezért nem is mindig arra válaszolok, amit kérdeznek. Persze úgy illik, de hát mit érdekel az engem, ha nekem máshoz van kedvem? Nem mondok neki semmit. Rá se nézek, csak visszafordulok az asztalhoz és elveszek valamilyen süteményt.
Hallottam minden szót. Értettem a provokációt meg a tagadást-terelést. Csak épp nem veszem fel a kesztyűt, pontosabban nem ezt a kesztyűt veszem fel. Most megmutattam, hogy vállalom, amit (nem) csináltam. Mikor Jonah mondja, akkor teli szájjal bólogatok, aztán újabb falatot kapok be. Mikor ezt rágom, teli szájjal, nyammogva és egyben vigyorogva egyetlen dolgot mondok Jonah-nak:
- Teli fájjal nem illik befélni. Tudod, ez jobb, mint a füft. Mekkora oltáf már, hogy tanár lettél itt!
A tanár úr már meg is mondta, igazgatói bünti lesz, hurrá. Meditáció, hehe. Meglátjuk, mi lesz abból. Morsus kemény alak, a legkeményebb, tudom én. Abban viszont biztos vagyok, hogy kitalálom majd, hogy ne unjam halálra magam.
De itt is kéne valamit csinálni. Elkezdem lepakolni az asztalról a poharakat és minden mást a padlóra, majd lehúzom az abroszt és összehajtogatom. Ha valaki közben megállít vagy szóvá teszi, akkor nem harciaskodom. Eljutok, amíg eljutok és egyszerűen megmondom az okát annak, amit csinálok:
- A tanár úr azt mondta, takarítsak ki itt!
Világos, hogy nem most kéne elkezdeni, de most érdekesebb, mint utána. Ez az iskolai karácsony nem túlzottan érdekel. Otthon a szüleimmel jó ünnepelni, meg a haverokkal kint. Őket kiszolgálják a boltban meg a sikátorban is. Ezen az unalmas helyen meg maradnak a csajok, de ha nincs értelmes, aki épp nem foglalt, akkor jönnek az ilyen kis lehetőségek.


A hozzászólást Szürke Eminenciás összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 15 Jan. 2014, 00:11-kor. (Reason for editing : Szürke Eminenciás)

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Kedd 14 Jan. 2014, 05:26

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Egyetértően bólogatok a PR-osokra.
- Valóban. - Talán nem lett volna szükség szavakra, hiszen az arckifejezésem és lényegében amit csinálok, hogy konkrétan bólogatok mindent elárul, de így mégiscsak jobb, valószínűleg záró szó erre a témára, ha csak nem folytatja. A SHIELD-el kapcsolatos témát, lényegében ugyan úgy mint ahogyan az eddigi összeset is, érdeklődve hallgatom, a végére pedig szintén kénytelen vagyok kicsit bólogatni.
- Igen, a SHIELDnek ha jól tudom bármeddig elér a keze ha a terrorelhárításról van szó és ami képeket láttam az ügynökökről... Azok a páncélok lenyűgözőek! Szóval természetes hogy az amerikai kormány rá akarja tenni a szervezetre a kezét, csak Miller eszesebb. - Rengeteg személy van ezen a világon akikkel nagyon szívesen találkoznék, ő az egyik közülük, na meg amerika kapitány és nagyon sok egyéb személy, fölösleges lenne sorolni, egyszer lehet arra sodor majd a sors, nagyon remélem, rengeteg érdekes tapasztalattal lehetnék gazdagabb és az élet minél színesebb, annál jobb. Talán ha egyszer sikerül elérnem az álmaimat akkor máshogyan is megoldható lesz, de ezzel kapcsolatban csak találgathatok, akkor, ha eljutok oda majd kiderül. Szomorú hogy mint egyszerű diák kiesek azokból a körökből akik az érdekesebb körökben mozoghatnak, kicsit elszomorító, de most megismertem egy igencsak különleges embert, ennek pedig csak örülni lehet, sokan vagyunk sokfélén ebben az iskolában de csak néhányak rendelkeznek különleges történetekkel és tapasztalatokkal. Hála neki gazdagabb lettem tudásilag és felkészülhetek arra hogy ha valaha sikerül befutni, annak meglesz az árnyoldala is, amibe " nem fulladhatok bele ". Pont ez a téma is, de ahogyan feláll és elmegy italért, ami alatt mint mondtam legeltetem a tekintetemet... Szóval úgy veszem hogy ezt a témát lezártuk. Mikor visszatér többet is hoz mint amire számítottam, tény, hogy felfedezhettem volna ezt hamarabb de... Szóval nem igazán azt figyeltem, hogy mit ténykedik, inkább azt, hogy miként.
- Köszönöm. - Jegyzem meg ahogyan leteszi a poharat mellém. Mindenképpen jó ötlet egy kevés harapnivaló, a zene pedig... Még van idő, szóval türelmesen várok, a kérdésre pedig a bökés irányába fordítom a fejem kíváncsi tekintettel, majd pedig elmosolyodom.
- Ó! Ami azt illeti ők nem mutánsok, mind a ketten Shi'arok, tollas űrnépség, idegenek. - Kissé közelebb hajolok, nem sejtelmesen, nem sugdolózok, nincs ilyesmi célomban, lényegében csak helyezkedek a széken és pont így esik.
- A fiatalabbik Lilandra, hála neki rengeteget megtudtam a földön kívül lévő dolgokról, az idősebb pedig... - Pár másodperces hallgatás. - ... Nos vele még nem ismerkedtem, de öltözék terén van ízlése. -

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 14 Jan. 2014, 11:38

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Zack bólintott arra, hogy érti azt, amit a lány mondott. Szóval mégis igaz volt az a pletyka akkor, amit hallott a SHIELD-nél. Nem ismerte a világot annyira, hogy erről ítélkezhessen, vagy mondhasson bármit is, de számára igencsak pozitívnak tűnt, hogy a teljes ENSZ az csak, akik diktálhatnak annak a szervezetnek, így igencsak kicsi az esélye annak, hogy visszaélhetne bármelyik ország is a SHIELD haderejével. Mert amit hallott úgy tűnt számára, hogy ők a legjobbak a világon, még akkor is, ha a fennhatóságukat nem minden állam, vagy éppen szövetség ismeri el. Nem mintha valaha is kifejezetten katona akart volna lenni, így nem nagyon fenyegette annak a ténye, hogy valaha is beálljon oda, az X-men tűnt barátságosabbnak a szemében. Bár még ezt sem tudta, lehet, hogy a magányos jó tevés közelebb áll hozzá, mintha csoportban tenné.
Mikor visszajött meglepetten pillantott Csillára, amikor kifejtette, hogy a két általa kiszúrt hölgy nem mutáns, hanem idegen lények. Zavartan vakarta meg a tarkóját erre.
- Szóval így néznek ki a shi’arok – mondta. – Eddig csak kree és skrull volt, amivel találkoztam de azt is főleg történelemkönyvből.
Zavartan nyelt egyet és kicsit elvörösödött, amikor a lány a fehér tollú nő ruházatát említette, önkéntelenül is jobban végigmérte a nőt és az idomait és valóban meg kellett állapítania, hogy nem csak az öltözködése volt jó Harcimadárnak, hanem minden másban is kitűnt a többiek közül. Végül megköszörülte a torkát.
- Ez itt általános, hogy idegenek is vannak a bolygón, a suliban? – kérdezte. – Láttam a kree kisfiút is az egyik alacsonyabb osztályban általános iskolásoknak.* Hogy tudod ezt megszokni?

//Miller-rel szerintem találkozott már Csilla, révén Jon tartja a repülőautó vezetés órát, már amikor éppen ráér.
*Karácsonyra elvileg Zam is visszakerült már a bolygóra//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Kedd 14 Jan. 2014, 15:29

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Nos, úgy tűnik hogy a SHIELD témáját is zárjuk, ami nem problémás, sokkal többet úgysem tudnék mondani a szervezetről csak azt amit a legtöbben tudnak, ha pedig érdekli... Vagy hát idővel amúgy is mindent meg fog róluk tudni, ez több mint biztos. Közben rémleni kezd hogy talán mégiscsak találkoztam már Millerrel, kicsit zavaros a kép ezzel kapcsolatban, talán túlzottan régen volt és akkor lehetséges hogy nem igazán érdekeltek az ilyen dolgok, nem tudom, de ez már lényegtelen is. A shi'arokra bólogatok, igen, lényegében humanoid madarak, most mondanám hogy hárpiák de az úgy jönne ki mintha sértegetni próbálnám őket, holott ez messze áll tőlem. Egy Skrullra lennék kíváncsi személyesen, azt még úgyis csak képeken láttam, persze nem biztos, hogy jól jönne ki a dolog, nem sok jót hallottam arról a népről, de biztosra veszem hogy közöttük is vannak kivételek, remélhetőleg pedig egyszer belebotlok egy ilyen kivételbe, az általa leírt kultúra amit folyamatosan tapasztalt jobban érdekelne mint egy tankönyv száraz tananyaga, sokkal jobban. Amikor a ruházatot említem a reakció amit kiváltok belőle kissé furcsa, lényegében elvörösödik és félénken leskelődik, ez eléggé sok dologra enged következtetni tisztán a magánéletével kapcsolatban is, eléggé intim részeire annak.
- Látom a kuriózum még a te figyelmed is megragadja. - Mondom egy könnyed mosollyal. Tény, hogy nem igazán találni ezen a bolygón tollas nőket, ezért valószínűleg a legtöbben ugyan így reagálnak, vagy legalább is hasonlóan vélekednek, ez pedig rendben is van, talán ha találkoznék egy shi'ar férfivel akkor magam is hasonlóan reagálnék, talán, képek alapján ezt nem lehet megmondani. Az általános-e kérdésre igenlően vagy nemlegesen megráznám a fejem, de az a baj hogy azzal a kérdés egyik felére hazudnék, vagy az egyikre, vagy a másikra, így kifejtem inkább.
- Az iskolában igen, mint mondtam nem csak mutánsok tanulnak itt, ez egy olyan hely ahol ilyen téren senki sem különbözik a másiktól, mindenki különleges. A bolygón viszont nem, sokan nincsenek ezzel képben, annak ellenére hogy ha jól rémlik egyszer a Kreek és Skrullok nyíltan lövöldöztek egymásra, bár ezt inkább én is akkor tudtam meg amikor hallottam róla. Szóval itt igen, a bolygón nem, bár galactus már kétszer a látogatását tette. - A Kree kisfiúra és az utána lévő újabb kérdésre bólintok.
- Könnyedén, bár vannak akiknek nehezen megy, nekem sosem volt más népekkel vagy fajokkal gondom, így könnyű hozzászokni is a tényhez. A kisfiú pedig Zam.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Szer. 15 Jan. 2014, 11:26

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
- Nem minden nap látni ilyen öltözetű nőt – mondta zavartan. – Főleg nem egy karácsonyi bálon.
A végét már csak azért tette hozzá, hogy ne tűnjön fel annyira rossz színben az, hogy éppen a nyálát csorgatja egy idegen lényre, mert nem tudta tagadni, hogy nőként sem volt utolsó a megjelenése és a külseje. Ráadásul még olyan nőnek is tűnt, aki megtudja magát védeni és nem szorul mások segítségére ilyen téren. Legalább megtudta azt is, hogy a suliban ez megszokott, de a világon nem, ott nem fog találni idegen lényeket, amennyire tudta Attilan kivétel volt ez alól, legalább is ilyesmit hallott beszélni és az e világi anyja is ilyesmit mondott neki amikor elhozta az iskolába. A kree-skrull harcokra bólintott, az neki is roppant ismerős volt, tudta, hogy náluk is megtörtént, de a szimbionták után már igazából jelentőséges sem volt, annak, hogy azok is a világon jártak.
- 2017-ben még – mondta. – Ez még stimmelt a két világban, legalább is, amennyire láttam ennek a világnak a történelmét. A kettő hely ott ment két külön irányba, hogy a szimbionták elárasztották az East Side-t. itt sikerült megállítani, nálunk nem. Az első látogatása nálunk is megvolt így. Sőt, azt tudom, hogy a szimbionták ellen az Ezüst utazó még anyának segített is Ghost ellen.
Amennyire utána olvasott annak, itt is Ghost vezette az AIM-et, így nem kellett magyaráznia a nevet, hogy ki is volt azaz alak. Csak itt volt egy kis extra ebben, hogy Loki manipulálta, míg az ő világukban ez nem volt meg, ott tényleg csak Ghost volt és ez lehetett az alternatív világ létrejöttének az oka.
- Zam hogy került a bolygóra? Mármint furcsa, hogy kree létére itt van az iskolában.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Szer. 15 Jan. 2014, 18:58

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
A válaszra finoman elvigyorodok, valahogy komikusnak érzem. Nos, mégiscsak férfiből van ő is, bár ahhoz képest eléggé visszafogottan viselkedik továbbra is és terel.
- Hát persze, az öltözet. - Jegyzem meg sejtelmesen, a megfelelő arckifejezéssel és apró testbeszéddel. A korábbi pár reakciója, a leskelődés már amúgy is mindent elárult, nem sok értelme van szépíteni mert azért eléggé látványos volt, tőlem meg amúgy sem megy tovább semerre, plusz kíváncsi vagyok hogy ki tudok-e csalni belőle valami kicsit konkrétabbat ezzel kapcsolatban magyarázkodás formájában. Hogy miért? Magam sem vagyok biztos benne, lényegében azért mert csak, meg mert be kell látnom hogy érdekel hogy ő maga mire kattanhat. Úgy tűnik hogy a tollak eddig befutók, bár tény hogy jó alakja is van, nekem viszont nem tűnik annyira különlegesnek a többi között, max ami erre rátehet az-az eltérő ruházat a többiekhez képest. Mindenesetre is várok egy kicsit, hátha Zack a pillanatnyi csendben úgy érzi hogy valamit hozzá kell tennie hogy bővíthessem a tudástáram, addig kortyolok egy keveset az üdítőmből, s csak akkor kezdek ismét beszélni ha ő maga letudta, vagy ha nagyon nincs semmi eredmény.
- Egy olyan ruhára szívesen rátenném a kezeimet, valamikor majd megkérdem tőle hogy miként szerezte, hátha nem olyan problémás. - A végére inkább kimondott gondolatok egy kicsit eltűnődő arckifejezéssel. Ha shi'ar öltözék és el kéne utazni érte az űrbe... Nos az problémás lenne de valahogy csak meg lehet oldani nem? Egyszer nagyon szeretnék személyesen is szétnézni kint, még ha nem is tekintenének ott többnek mint egy majomnak, vagy valami rosszabbnak azok alapján amiket hallottam, ezektől függetlenül kíváncsi lennék. Mindenesetre is szóba kerül pár érdekesség, Ghost például, olvastam már róla, a szimbionták esetéről is volt alkalmam hallani.
- Hogy sikerült megállítani annyi egyéb problémával? - A nagy repülő bolygócsócsálóra gondolok a kérdésben, nem pedig a másik említett személyre.
- Ennek sosem jártam utána, annyit tudok hogy valamilyen oknál fogva talán az anyja hozta ide, azóta pedig viszonylag jó helyen van, egyszer elrabolták, annál az esetnél ott voltam de azóta megkerült szóval végül is minden rendben. - Ezzel kapcsolatban sem tudok sok részletet, nem ezek voltak akkoriban amikkel a legtöbbet foglalkoztam, így kifejezetten nem vagyok jártas a témában.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Csüt. 16 Jan. 2014, 16:01

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Csilla visszaszólására már tényleg elvörösödött és nem is igen tudott volna mit mondani úgy, hogy ne zavarodjon bele ebbe még jobban, meg pontosan tudta, hogy ebből most már jobban nem fog kijönni, csak egyre mélyebbre és mélyebbre süllyedni. Így inkább a saját egyelőre nem létező „jó hírének” sem akart tovább ártani és inkább nem szólalt meg újra. Csak zavartan beleivott az italába, majd felvette az egyik szendvicset az asztalról és beleharapott. Mikor megrágta a falatot és lenyelte már sikerült valamelyest a vörösséget is eltűntetnie az arcáról, de továbbra sem szólalt meg, csak zavartan hallgatott. Most igencsak előjött, hogy a zavart sem az anyja, sem az apja sem tudta a legjobban kezelni, hát ő sem. Ami azonnal visszaszökött, ahogyan a lány mondta, hogy ő is szeretne egy olyat. Természetesen férfiból volt Zack is, így legalább egy pillanatra beugrott neki, hogy miként is nézhet ki abban a ruhában a lány és ez volt a vörösség tárgya. Néhány pillanatra még Csillára nézett, majd újra lesütötte a tekintetét.
- Szerintem a mostani ruhádban jobban nézel ki, mint abban tennéd – mondta rekedten. – Az túl közönséges hozzád…
Miután kimondta esett le neki, hogy ez nem az a fajta mondat, amit egy lány szívesen hallana, főleg, hogy szeretik, ha megerősítik őket, hogy jól néznek ki. Tudta, hogy ennél mélyebbre már úgysem nagyon süllyedhet…
- Mármint biztosan jól állna - nyögte ki.
… vagy mégis, mert úgy érezte, hogy most sikerült neki. Végül zavartan felsóhajtott és lelkiekben felkészült arra, hogy most kap egy akkora pofont, hogy legalább a fal adja neki a másikat erre az egész miatt. Örült, hogy újra Galactus került szóba, viccesnek találta, hogy ebben a pillanatban inkább beszél egy világot evő kozmikus entitásról, mintsem arról, hogy Csilla mennyire jól néz ki, mert az kissé zavarba ejtő volt, főleg, hogy a lány rá is játszott, legalább is szerinte.
- Azt hiszem, hogy Ezüst Utazót győzték meg, hogy fordítsa vissza a mesterét, mármint ha Galactusra gondolsz… Ghost egészen más téma, ott újra kellett alkotni a Fantasztikus Négyest, négy mutánsból, köztük az akkor alig tizenkilenc éves anyámmal, aki azóta sem képes a légynek sem ártani.*


*Mondja úgy, hogy nem tudja, hogy AoA-n utoljára Apokalipszisként csak egy full realitást pusztított el. mrgreen

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Csüt. 16 Jan. 2014, 23:30

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Az első reakció az amire nagyjából számítottam, bár türelmesen várok, hátha újabb információhoz jutok, de végül nem érkezik válasz, amit megértek, a ruhával viszont nem azt a reakciót váltom ki mint amire számítottam. Az lényegében inkább volt hangos gondolkodás mint konkrétan felvetett téma, de erre válaszként elsőnek azt kapom, hogy közönséges lenne hozzám. Szegény srác nem nagyon tud mit mondani, a véleménye érdekel természetesen és nem sértődök meg ilyesmin, igazából nem is hiszem hogy bármilyen formában negatívan kéne értelmeznem, s már válaszolnék is amikor folytatja. Ez az a része a dolognak amire végképp nem számítottam, eléggé erősen vörös színben pompázik már az arca, nem tudom hirtelen, hogy mire számít, de tőlem egy nyugodt mosolyt kap válaszul.
- Aranyos vagy, és sajnálom, csak hangosan gondolkodtam, nem akartalak zavarba hozni. - Mégiscsak becsúszik egy kis gondterheltség abba a mosolyba. Igyekszem kicsit hűteni a hangulatot, legszívesebben megerősítésként tennék pár egyéb dolgot, fizikai kontaktusra gondolok ezalatt, mely általában segít lehiggadni az embereknek, de van egy olyan érzésem, hogy most jobb ha ezt nem teszem meg, bármennyire is apróságokról van szó, mert legjobb szándékom ellenére is valószínűleg csak rátennék egy lapáttal.
- Remélem hogy nincs harag vagy ellenérzések. - Mondom aggodalmasan, nem szeretném hogy esetleg hirtelen emiatt már így a kezdetekben tönkremenjenek a dolgok, utána szidhatnám magam mert be kell látnom hogy az eddigiek alapján nem szeretném hogy elússzon és az a legdurvább része hogy pont a társasága miatt vagyok úgy, ahogyan, kifejezetten élvezem azt, régen volt hogy valakivel valóban ennyire jól el tudtam lenni. Így csak remélhetem hogy ez nem ront az egészen, mert nem szeretném ha emiatt végül úgy gondolná hogy inkább kerül. Szóval főleg ezen problémázva hallgatom végig a következőkre a választ, Galactusra és Ghostra, bár igyekszem nyugodt maradni de valóban nem arra számítottam mint ami az előbb volt és csak nagyon remélem hogy nem lesz belőle valami nagyon rossz fordulat.
- Nem gondoltam hogy Galactus szavakkal is meggyőzhető. - Mondom kicsit eltűnődve, de végül folytatom. - Anyukádnak pedig le a kalappal, nem lehetett egyszerű úgy megoldani a helyzetet és nem sokan vannak akik ilyenek, néha úgy érzem hogy túl kevesen is. -

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Danny Long on Pént. 17 Jan. 2014, 22:58

~Harcimadár és Danny Long~
Elmosolyodom, amikor Harcimadár igennel felel. Örülök, hogy sikerül kicsit pozitívabb arcát mutatnunk az emberiségnek, nem csak nekem, hanem itt mindenkinek. Vagy legalábbis a többségnek. A másik kérdésemre hosszan várakozik a válasszal. Közben eszik és iszik is, de úgy érzem, hogy nem csak ennyi az oka. Már majdnem megkérdezem, hogy valami rosszat mondtam-e, amikor végül válaszol. Ötletem sincs, hogy ki és mi alapján választják ki azt, hogy ki megy ki képviselni az embereket az űrbe. Talán az ENSZ lehet mögötte, de hogy miért ilyeneket választanak, azt nem tudom. Az igaz, hogy nekem is fura ez a militarista dolog, és nagyon nem is tetszik, de durva lenne diplomataként kimenni és azt mondani, hogy csinálják másként. A vallás meg pláne olyan, amit nem kéne bolygatni, már itt a Földön is rengeteg háború indul amiatt, hogy nem tudják tiszteletben tartani az emberek egymás vallását. Azt gondolják, hogy ez odakint másként van? Elég fura lenne. Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy kik ezek az emberek. A skrullos történeten nem igazán tudom, hogy megijedjek vagy nevessek. Azért már elég rég óta vagyok itt ahhoz, hogy tudjam, hogy a skrullok nem valami barátságos társaság.
- És nem akarták megölni, vagy valami? - kérdezem. Ezután, ha válaszolt, felteszem a kérdést:
- Te találkoztál személyesen ezekkel a diplomatákkal? Kik ezek, és ki választotta őket?
Az alapján ahogy mesél, úgy tűnik, hogy ismeri őket. Remélem tényleg.

//Bocsi a kihagyásért.//

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
avatar
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Vron on Pént. 17 Jan. 2014, 23:21

~Nicholas T. McIntyre és Nallo~
Nick is megerősíti, hogy a srác nem bocsánatot kért, csak pofátlankodik. Nem fél, hogy elkapják a tanárok? Közben Nick kérdésére is felelek:
- Szerintem mindenütt vannak olyanok, akik nem tudnak együttműködni. Nálunk legalábbis biztos. Voltak páran, akik ilyenek voltak, és nagyon nem szerettek a képességem miatt. Mert én tudtam, hogy igazából félnek. Talán attól, hogy nem tudnak kitűnni. Egyszer majdnem nagyon megvertek, amikor ezt a szemükbe mondtam. Csak kicsin múlt, hogy megúsztam, a bátyám mentet meg. Azóta nem mondom nekik, de tudom, hogy ez van.
Emlékszem, nagyon meglepődtem, amikor megéreztem a félelmet belőlük. Sok mindennel keveredett, de én nagyon erősen éreztem, talán azért mert én meg tőlük féltem. Először azt is hittem, hogy ez csak a saját félelmem, de később rájöttem, hogy nem. Addig azt hittem, hogy tényleg annyira magabiztosak ezek a srácok, mint ahogy mutatják magukat, azóta viszont teljesen másképp nézek rájuk, És kevésbé is félek tőlük.


//Bocs  nagy kihagyásért, nem egyszerű a vizsgaidőszakom.//

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Bishop on Szomb. 18 Jan. 2014, 03:44

~ Jonah Wright, Tony Price és Charles Dialin ~
Wright-al egy véleményen vagyunk úgy tűnik, ami nagyon megnyugtató. Legalább tudom, hogy nem csak az én szokásos túlzásomról van szó, tényleg kezd nagyon irritáló lenni Dialin. Egyszerűen azért mert egy h.lye és nem tud normálisan reagálni, szerintem meg se érti amit mondunk neki. Ami mondjuk szerintem őt sokkal kevésbé zavarja mint engem. Jonah megint rendesen ráolvas, de le se sz.rja. Na persze, én nem veszem, be, hogy olyan erős jellem. Amikor látom, hogy mit csinál konkréten néhány másodpercig csak pislogok, majd lehúzom a poharamban lévő maradék italt és próbálok találgatni.
~ Rendben, ez már kezd nagyon... nagyon... sok lenni. Nem tolerálom, hogy óvodás szinten viselkedjen és így gúnyoljon ki bárkit. Nincs olyan társadalmi korlát, ami vissza tudna tartani. Megint ideges leszek, nem tetszik valaki, balhé lesz, jönni fog a mentőautó. Nyugalom, kevesebb indulat is elég.
Hirtelen nyugodtnak érzem magam, na nem azért mert a k.rva menő pszichológiai módszerek beváltak volna, sz.rt sem érnek ilyen szinten. Egyszerűen meg van a döntés mit teszek, lelépek egy kicsit.
- Elnézést Mr. Wright - fordulok gyorsan még felé - de meg kell tennem, amit másnak kellett volna már rég.
Ezzel elindulok az asztalokhoz, mivel közben észreveszem, hogy üres a poharam töltök bele, bele is iszok majd Dialin felé veszem az irányt. Megállok előtte, majd amikor látom, hogy folytatja egy gyors mozdulattal a képébe öntöm az italt. Ha kikerüli akkor egy gyors jobb egyenessel megpróbálom eltalálni. Egy pillanatra megfordul a fejemben, hogy a poharat is az arcához vágom, hátha elvágja, de erről leteszek.
- Anyáddal szórakozz!
Ha ez sikerül, sarkon fordulok és egyszerűen elsétálok, még mielőtt reagálna. Konkrétan kimegyek a teremből is elszívni egy szálat. Ezt már nem lehet kibírni...

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 18 Jan. 2014, 09:44

~Harcimadár és Danny Long ~
- Úgy tudom, hogy már előtte meg akarták ölni – mondta. – A béke alatt mindenki a skrullok kegyeit kereste, mintha nem bíztak volna benne, hogy a Majestrix, Lilandra császárnő nem tudná kézben tartani a dolgokat és békére kényszerítve egymással szemben a skrullokat és kree-ket, amit akkor már évek óta megtett. A skrullok pedig undorító módon kihasználták ezt, a doktornő sem rendelkezett katonai múlttal, a kree-k rákényszeríttették, hogy a Galaxis Védelmezőinek elődjében legyen és a skrullok kidobták egy elpusztulás előtt levő bolygóra, ahol elvárták, hogy skrullokat mentsen és még a társait is. A végén összeomlott és akkor mondta mindezt. Úgy tapasztaltam eddig, hogy ez igencsak emberi szokás.
Legalább is az, hogy mások felmenőit és egyéb rokonságát, vagy vezetőit szidják, ha valakinek valami nem sikerült. A másik kérdésen el kellett gondolkodnia, hogy kik lehettek azok, akik az emberek közül kint voltak. Sajnos testőrként volt az első kapcsolatfelvételkor, így annyira nem emlékezett a nevekre.
- Egy árnyak között járni képes férfi, illetve egy másik, aki a gépekkel tudott beszélni, vagy elektromosságot irányított. Illetve manapság Carl Morrow, azaz Jelly díszeleg ebben a szerepben. Ő próbálkozik rugalmasnak lenni, de nem mindig sikerül neki.

//A karim nem emlékszik a neveikre, Danny-nek sem mondana semmit, két jelentéktelen njk lényegében, Halloween és Ogre karijai. Az egyik egy őrült, a másik egy maffiózó lol…//~ Mindenki ~
Az, hogy Charles nekiállt annak, hogy elkezdje lekapkodni a tányérokat és poharakat az asztalokról, ahol a diáktársai is vannak, mindez már kezd igencsak hangos felháborodást kiváltani a legtöbbekből és a legtöbben meg sem engedik, hogy megtegye. A zene is ekkor ugrott át egy újabb számra, ami a gyenge gyomrú bálozóknak úgyszintén nem nyerte el tetszését. A DJ értetlenül kapkodta a fejét, nem értette, hogy mi is van ebben a pillanatban. Price még eljutott addig, hogy szerezzen egy újabb italt és ekkor indult el Charles felé, hogy képen öntse. Ám ekkor mindenki egy csettintést hallott a fejébe és ösztönösen kapta a fejét a bejárat felé. Ott a suli legújabb tanárnője állt ott, aki szeptemberben érkezett, Emma Frost, telepata tanárnő.

Némileg idegesen és dühösen nézett végig a társaságon, mint általában most is a fehér igencsak kirívó ruháját viselte, ami a fiú diákok között igencsak népszerű volt, sokan csak a nő miatt vették fel a telepata órát. Végül csípőre tette a kezét és úgy nézett végig a társaságon.
- Mr. Dialin! – szólalt meg hangosan. – Hagyja a tányérokat és poharakat. Kifelé és egészen biztos vagyok benne, hogy tudja, hogy merre van az igazgatói iroda. Menjen oda, Mr. Morsus bizonyára roppantul örülni fog önnek karácsony előtt. És valaki keressen már egy normális zenét.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14068
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 18 Jan. 2014, 10:04

~ Jonah Wright, Tony Price és Charles Dialin ~
- Jó kapcsolatok Mr. Dialin, jó kapcsolatok – válaszolta Charles szavaira.
Itt egy pillanatra megfordult a fejében, hogy belefullasztja abba az ételbe, amit eszik a srác, meglehetősen könnyű lett volna arra gondolni, hogy mindez megtörténjen és mint a karikacsapás máris lett volna karácsony előtti estére Bestiának munkája. Még csak rá sem foghatták volna, hogy ő tette meg mindezt, mert végül is Dialin roppant „veszélyes” mutatványt hajtott végre azzal, hogy így teli szájjal pofázott ezen a helyen. Főleg, hogy minden tele volt mutánsokkal és két telepata ufóval. Meglepetten nézett Tony-ra, amikor elnézést kért, hogy távozzon.
- Nyugodtan Mr. Price – bólintott.
Figyelte, hogy a társa mit is akar tenni, bár volt egy ötlete, de roppant sajnálatos módon őt nem igen volt kedve elküldeni büntetőmunkára, még akkor sem, ha ugyanazt készült valószínűleg tenni, mint Jonah is tett volna. A telepatikus csettintésre a megfelelő irányba kapta a fejét és elvigyorodott. Miss Frost még mindig átkozottul jól nézett ki, ezen nem tudott vitatkozni. Miközben a tanárnő elkezdte elzavarni Charles-ot Jonah csak csatlakozott Price-hoz és halkan szólalt meg, miközben már a zene is átváltott egy igencsak jó számra.
- Az esti fan service is megvan – mondta halkan. – Egyébként ki az az ősz srác a suli bringájával?
Nézett egy pillanatra Csilla és Zack irányába. Mindezek után, ha Price még mindig ki akar menni a helységből, akkor hagyja távozni és nem állítja meg. Inkább figyeli azt, hogy mi lesz a végkimenetele a Frost vs. Dialin meccsnek.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1560
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Szomb. 18 Jan. 2014, 13:06

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
- Semmi gond, tényleg – felelte.
Hálás volt a lánynak, hogy nem feszegette tovább azt a témát, ami miatt ennyire zavarban volt. Csak ennyire, hogy úgymond bocsánatot kért miatta. Nem is akart Zack jobban belemenni ebbe, így is eléggé kínos volt az egész. A következő részre, pedig úgy felelt, hogy Csilla szinte be sem fejezte a mondatot.
- Nem, persze, hogy nincs – vágta rá azonnal.
Láthatóan nem is gondolkodott a válaszon az ellenérzéssel kapcsolatban, csak mondta a szavakat. Ebből is látszott, hogy nem hazudott, hanem teljesen ösztönösen és őszintén válaszolt erre. Végre örült, hogy közben zeneváltás is volt, de az közel sem olyan lett, mint amit várt volna, így kényszeredetten sóhajtott fel ismét, a telepatikus csettintésre felkapta a fejét és a megérkező felé nézett. A tanárnő öltözködésén nem akadt fenn, vele már találkozott és mivel nem hozzájuk jött, hanem a rendbontóhoz, így nyugodtan fordult vissza Csilla felé.
- Éppen időben – mondta. – Nem Galactust győzték meg, a hírnököt, de úgy tudom, hogy itt is így volt és hallgatott a mester a hírnökére és inkább tovább állt. Ami Ghost-ot illeti… anya majdnem a végső pusztulásba taszította a világot. Képtelen volt megölni, de még csak bántani is Ghost-ot, megbocsátott neki. Azt hiszem, hogy emiatt választották őt a Multiverzum őrzőjének feladatára.
Annak ellenére, hogy mondta, hogy mi történt a hangjában szeretet volt és örült neki, hogy az anyja a történetek ellenére képtelen volt azt megtenni, amit kellett, hogy a fiatal nőt a hatalom nem részegítette meg és önmaga tudott maradni.
- De ez már csak történelem – mondta. – Remélem hamarosan végre betesznek rendes zenét.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szomb. 18 Jan. 2014, 15:40

~ Jonah Wright, Tony Price és Charles Dialin, Emma Frost ~

Kezd alakulni a dolog. Végre valami érdekes. Többen odajönnek és szedik ki a kezemből a cuccokat, hogy ne pakoljam le. Szeretek hatni az emberekre. Ez szórakoztat. Meg az, hogy Tony mennyire fel tudja húzni magát ilyen apróságokon. Most valami rockzenét tettek be. Ezt már nehezebben lehetne rám fogni, mert abban a műfajban nem vagyok művelt. Nem is érdekel, de majd kitalálok valamit, hogy az is én voltam. Jonah jól elintézte. Kicsit zavar, hogy az eddigi legnagyobb balhém mögött tulajdonképpen nem is én állok, de majd igyekszem. Lehet, hogy le akart állítani és meg akart szégyeníteni, nehogy a nyomába érjek. Én inkább kezdő lökésnek fogom fel.
Ohó, ki van itt! A kedvenc tevepatám...akarom mondani telepatám. Amióta ő van, élek-halok a telepata klubért. Ha ő mondja, akkor én ezer örömmel megyek. Tudom, hogy ebből nem lesz semmi több, csak a szememet legeltethetem, de az is megéri. Ha Price pofán akar önteni, akkor megteheti. Egy kis ital nem zavar. Neki biztosan sokkal rosszabb az egész, hogy nem üthet agyon se engem, se az összes többi, idegesítő embert, aki van a világon. Szegény srác... Azt hiszem, máskor is fogom még szívatni. Most viszont nincs hozzá több szavam. Ezt ő biztos úgy mondaná, hogy "leszarom".
Ha senki nem fog le vagy nem áll neki verekedni, akkor vigyorral a számon megtörlöm az arcomat egy szalvétával és távozom. Jonah-nak csak intek egyet és a DJ-nek még odakiabálok:
- Liszt Ferenctől a Weihnachtsbaumot javasolnám, ha megengedi.
Ezután elindulok a bejárat felé és a tanárnőhöz szólok:
- Tiszteletem, Ms. Frost! Természetesen tudom, merre kell mennem. Önt rendelték ki, hogy oda vezessen, nehogy még több bajt csináljak útközben?
Remélem, hogy így van. Csajozás nem lesz ma este, de legalább a nyálamat hadd csorgassam.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Bishop on Szomb. 18 Jan. 2014, 19:13

~ Jonah Wright, Tony Price és Charles Dialin ~
Már előre felkészülök és el is indulok, hogy a többiek szerencsétlen f.szkodásától eltérően én tényleg észhez térítsem Dialint. Hogy süllyedhet valaki erre a szintre? Mielőtt oda érnék hallok egy csettintést a fejemben. Reflexből arra nézek, elgondolkozom, hogy valamilyen nagyon kedves és személyes megjegyzéssel nyissak, de sejtem ki lehetett ezért inkább megvárom amíg látom is. A látványban nem kell csalódnom, mint mindig Frost most is jól fest, és ez el is tereli a figyelmem az előbbi problémáról.
~ Éppen itt volt az ideje, hogy tanár rendezze le az egészet. Ha én próbáltam volna meg, ilyen pofátlanul az egészet körülbelül három másodpercen belül ki lettem volna b.szva, hogy mit képzelek magamról. Ehhez képest Dialin öt perce, hát, erős. De legalább a probléma meg van oldva és a terv is összejött. Teljes siker.
Magamban elvigyorodom az egészen, teljesen simán ment minden, még csak igazán kihívás sem volt, talán a zenepult egyedül. Most már nincs szükség rá, hogy kimenjek egy cigire, bár azért kellene, de még kivárom az egész végét. A kérdésre oda nézek az említettekre, majd vissza Jonahra, miközben újra magamhoz veszem az italom.
- Valamilyen új srác, de nem tudom a nevét, nem rég érkezett csak. Gondolom most lefutja a kötelező köröket Csillánál, az úgyis amolyan kötelező próba a normálisabb fiú diákoknak. Vagy nem így gondolja Mr. Wright?
Visszanézek rá, egy elégedett mosollyal. Igazából jah, neki is megvolt a csaj, nekem is megvolt, meg beszéltem még egy normális sráccal, azt hiszem neki is, most szerintem ennek a srácnak is meg lesz. Egész jó beavatás, szavam nem lehet rá.
- Úgy látom az említett Shiar hölgy egészen jól érzi magát, a majom szerű X-Manünk társaságában. Lehet valaki más után kellene nézni.
Körülnézek még azért, általában az ilyen bálokon szoktak jó nők lenni, pedig most nincs is nagy igényem rá, inkább a látvány miatt. Ha van valami normális étel, ami legalább ehető akkor veszek abból is egyet. Kezdek éhes lenni, úgy meg nem a legjobb nézelődni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Vas. 19 Jan. 2014, 03:39

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
A két nemleges válaszon, miszerint valóban nincs probléma megnyugszom, örülök hogy elnézi nekem ezt a dolgot, mert mint mondtam egyszerűen mondhatná azt is hogy nem kér a társaságomból, szomorú dolog lenne hirtelen tönkretenni valami jót, de hála a jó égnek nem így alakult.
- Ez esetben megnyugodtam. - Mondom kissé felszabadultan, ahogyan az idegesség tovább száll, mivel eléggé oly módon közölte hogy ne legyen okom egy pillanatig is kételkedni a szavaiban. A zene közben vált, de nem vissza a rendes kerékvágásba, úgy veszem hogy a DJ eléggé bamba lehet, mivel egy zene listából törölni néhány dolgot és átnézni még egyszer nem lehet olyan problémás dolog. Mindenesetre is nekem nincs problémám ezzel, az előzővel sem volt, ez viszont legalább rock, ami pedig rock az általában jó.
- Legalább van valami köze a karácsonyhoz. - Mosolyodom el, noha a hangulathoz nem megy de sebaj. A csettintésre jómagam is a hang irányába fordítom a tekintetem, noha eléggé hamar kiderül, hogy inkább volt telepatikus trükk mintsem valós csettintés, valóban túlzottan is tiszta volt a zene mellett ahhoz így belegondolva. Eléggé dühös feje van, valószínűleg volt jobb dolga is mielőtt ide riasztották, kellemetlen, de úgy tűnik hogy ő legalább intézkedik, nem úgy mint Jonah, pedig tőle simán kitelt volna hogy kidobja a srácot, legalább is azt hittem hogy lesz annyira tökös hogy cselekedjen, tévedtem volna? Nem számít, így már viszonylag béke lesz. Csak bólogatok Zack megszólalására... Vajon valóban becézi így valaki? Igazából erről így hirtelen semmit sem tudok, majd megkérdem hogy esetleg mikén becézhetem ha szükség lenne valami okból ilyesmire, amíg viszont magamban becézgetem addig úgysem hallja, a fejemben hívhatnám nyuszinak is de az meg gyökérség.... Miközben beszél kicsit megdörzsölgetem a szemeimet, noha nem feltűnő módon, csak mint aki egy kevés fáradtságot dörzsöl ki belőlük.
~ Még hogy nyuszi... ~ Én és az a nagyon színes fantáziám és jó képzelőerőm, igyekszem kirázni a képet a fejemből, de abban a szégyenlős szerepben valahogy eléggé jól áll neki. Na de vissza a témára!
- Valahogy úgy. - Válaszolom Galactusra, bár kicsit másként rémlik, lehet én emlékszem rosszul az olvasottakra. Az anyjával kapcsolatban elmosolyodom.
- Jó ember lehet, volt honnan örökölnöd a géneket. De nem értem akkor végül is hogyan lett megoldva a helyzet? Börtönbe zárták? - Tehát a nagy harc, a végső, amiben végül is nem halt meg senki, ez tökéletesen rendben van, de akkor végül is hogyan állították meg Ghostot? Most már szeretném hallani a történet végét. A zenére pedig bólogatok.
- A DJ csak kapcsol lassan, nem lehet olyan nehéz kezelni a pultot. - Igen, véleményem változatlan ezzel kapcsolatban.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 20 Jan. 2014, 08:50

~ Jonah Wright és Tony Price ~
Jonah már nem reagált arra, hogy Charles még intett neki, esze ágában sem volt viszonozni mindezt. Egyelőre egy null volt kettejük javára az idiótával szemben, vagyis összességében sok nulla, és remélte, nagyon remélte, hogy ez volt az utolsó, amit tenni kellett ahhoz, hogy megszabaduljanak Charles-tól.
- Ilyenkor sajnálom, hogy egyikünk sem telepata, vagy nincs megvásárolt telepatánk Mr. Price, hogy manipulálja a dirit arra, hogy rúgja ki ezt az idiótát – mondta. – Révén a képességem szerintem kevés lesz ehhez, de akár kipróbálás tárgyát is képezheti.
Csak akkor innen le kell lépni, mert ez folyamatos koncentrációt igényel majd a részéről és azt sem ártott volna tudni, hogy mikortól és meddig kell ezt tennie. A szavai után Csilláék felé fordult.
- De valóban így gondolom, noha a srác színéből ítélve inkább a bicikli támadta le, mintsem fordítva. Ilyen régen… ah el is felejtettem, hogy amíg hibernálva voltatok nem csináltathatta fel magát senkivel sem…
Végül pedig a shi’ar nő felé pillantott, valóban úgy tűnt a legnagyobb sajnálatukra, hogy éppen remekül szórakozik a majmócával.
- Végül is amennyire tudom, az ufók majomnak és főemlősnek tartanak minket – mondta Wright. – Long pedig tökéletesen bizonyítja mindezt. Lehet, hogy ezért érzi jól vele magát.
Elfintorodott.
- Ez a világ vége, amikor a suli két legjobb nője közül az egyik a telepata tanár, a másik meg egy shi’ar – morgott. – Legalább az egyetemen vannak jók és ott bármit tenni velük már legális, míg itt? Egy pap és apáca nevelde is kisebb szigorral viseltetik a kapcsolatok iránt, mint ez a suli…

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1560
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 20 Jan. 2014, 09:11

~ Emma Frost és Charles Dialin ~
- Tevepata?! – csattant fel a nő hangosan.
Olyan tekintettel nézett Charles-ra, hogyha ölni lehetne a tekintettel a fiú már halott lenne, és ezt ő maga is megérezte, hogy ezzel a gondolattal messzire ment. Ahogyan azt is érezte, ha nem diák lenne, hanem valahol máshol találkoztak volna, akkor most, vagyis ezek után igencsak kellemetlen helyzetben találná magát, így hálát adhat bárminek, vagy bárkinek, hogy az iskolában van és Frost nem fogja bántani.
- Egyedül megy oda, és biztos vagyok benne, sőt tudom, hogy nem fog semmit sem tenni, hanem szépen odamegy, bekopog és leül várakozni – kezdte mondani. – Utána, ha Mr. Morsus behívja, szépen és illedelmesen elmondja, hogy…
A többiek felé nézett és egy undorodó fintor jelent meg az ajkain.
- Hogy a madarai mit alkottak a bálon, majd a zenét és azt, hogy miként provokálta a társait, kifigurázva egy másik tanár utasítását. Most menjen!
Még ha Charles nem is akart volna menni, a lábai szinte maguktól mozdultak és érezhette, hogy teljesíteni akarja, amit a nő mondott. Az igazgató irodáját pedig tényleg könnyedén megtalálhatta már.

~ Mindenki ~
A DJ pedig eddigre szedte össze magát és cserélte le a betett albumot és tért vissza a zene a normális előre tervezett irányba.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14068
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Hétf. 20 Jan. 2014, 09:27

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Azt valóban nem tudta tagadni, hogy ennek legalább volt némi köze a karácsonyhoz még akkor is, ha úgy, hogy nem igen kért volna belőle. Nem a stílussal volt baja, az ilyen zenét meghallgatta máskor is, csak éppen egy ilyen helyre nem kifejezetten illett ez az egész. Ennyi baja volt csak ezzel, semmi több. Amiatt pedig végképp örült, hogy úgy nézett ki a tanárnő végre kipenderítette a háromból a provokatív sznobot a helységből. Amikor visszakerült a téma az anyjára és arra, hogy mi történt Ghosttal, az már picit kellemetlenebb volt, az anyja valóban csak börtönbe zárta volna.
- Anya ezt tette volna, de a társai megölték végül, hiába próbálta őket lebeszélni róla – mondta némileg keserűen.
Nem az zavarta, hogy Ghost meghalt, azt a világon igazából senki sem bánta, hanem az zavarta, hogy az anyja miként érezhette magát mindezek után, hogy ő megbocsátott neki, megígérte, hogy minden rendben lesz, erre a többiek, a maradék három megölte. Igaz őket is ünnepelt hősként kezelték, de mégis ott volt az a kicsit keserű él, hogy úgy mentették meg a világot, hogy megöltek érte valakit. De végül is lehet, hogy pont ez volt az oka annak, hogy az anyja lett mindenki kedvence idővel, mert ő volt az egyelten, aki nem ontott vért azon a napon. Sőt, még az Ezüst Utazónak kellett őt megvédenie nem is egyszer. A DJ pedig végre kapcsolt és a zene is váltott vissza normálisra. Felkelt a helyéről és a kezét nyújtotta a lány felé.
- Akkor szeretném most behajtani a táncot – mosolyodott el.
Ha Csilla elfogadja a kezét, akkor kikíséri a lányt a parkettre.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Bishop on Hétf. 20 Jan. 2014, 21:47

~ Jonah Wright és Tony Price ~
Ezzel a srác ki is van ütve. Igazából ja, túl könnyen ment, főleg, hogy még Dialin is rásegített. Az IQ szintje rendben van, zuhan rendesen, ahogy arra számítottam előre. Mára talán, esetleg, megengedem, hogy ennyi elég legyen, később majd még kap többet is. Arra amit Jonah mond, nagyon finoman, nem k.rva bunkó módon megvonom a vállam.
- Én remélem marad, legalább még egy ideig, mert akkor egyszer a sz.rt is ki fogom belőle verni. Már ha nem változtat a stílusán. Most túl könnyen ment...
Gyorsan megeszem még, ami van a szendvicsből majd megiszom a pohárban lévő italt is. Amint ezzel megvagyok leteszem a poharat és a tálcát, hogy ne zavarjon semmiben. Nem minősítem magamban sem a dolgokat, mert mindegyik rohadt rossz volt. A Csillával kapcsolatos dolgokon elmosolyodom. Kezdek furcsán pozitívan gondolkodni, ijesztő.
~ Többször kellene másokat nyilvánosan megalázni. Lehet többet érne mint a saját magam nyugtatása. Annyira azért nem érdekel mondjuk, de jól esik.
Már csak azt kell kitalálnom, hogyan fogom szokásos bejáratott stílusomtól eltérően, de nem túl nyálasan elmondani, amit akarok Jonahnak.
- Valószínű, ahhoz félénknek tűnik a srác. Csillával igazán nincs bajom, ami ritka. Lehet, hogy r.banc, de tudja is hogy az és ironikus módon még ő az egyik legnormálisabb az egész iskolában. A másik dimenzióban, rajta kívül mindenkit ott hagytam volna. Elég kiábrándító volt, ami ott történt. Kizárt, hogy hazajutottak volna nélkülem...
Jól esik kicsit növelni a saját egom, csak éppen az a szomorú, hogy ez még igaz is. Szívesen megnéztem volna, ahogy az indián minden g.cit félrefordít és beteleportálja őket egy ismeretlen világba, mondjuk a gázkamrák közé. Meg is érdemelték volna. Közben azért hallom a dolgokat, úgy tűnik Mr. Wright-nál aktuálisak a nőügyek.
- Úgy gondolom, hogy csak veszély miatt ilyen siralmas a hangulat ilyen téren. De az ő hatóköréből könnyű kikerülni, főleg hogy most már szabadon ki lehet járni a városba. Ha gondolja Mr. Wright, hétvégén, nálunk, az egyik házunkban lesz egy összejövetel. Normális társaság, elvárható hangulattal. Ha érdekli.
Megvárom a választ, azért azt mégsem mondom, hogy ott majd lehet dugni, ahányat akar egyszerre. Szóval csak diszkréten.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 24 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.