Bálterem

6 / 24 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Next

Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Kedd 21 Jan. 2014, 03:06

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Szóval mégiscsak megölték Ghostot, igazából annyira nem lep meg a dolog, bár az előzőek után a börtön eléggé reálisnak tűnt volna, de valahogy általában mindig ez van ha valaki a világot fenyegeti, jönnek a hősök és megölik... Hát, legalább is a filmekben, képregényekben és a játékokban is ez van, a valóságban meg valódi életekről van szó, az pedig tökéletes kérdés ilyenkor, hogy van-e jogunk más élete felől dönteni. Én úgy vélem nincs, de ennek hangot adni fölösleges, eléggé kényes téma. Így végül is csak bólintok, hogy értem, majd pedig kortyolok egy keveset ismét ahogyan a zene vált.
- Ideje volt. - Jegyzem meg nyugodtan, tényleg nem értem hogy mi tarthatott eddig ezen, igaz nem vagyok ideges miatta. Enni kéne talán de őszintén szólva még mindig nem érzem magam vészesen éhesnek és ha felvetődött volna bármi téma akkor inkább válaszoltam volna egyből mintsem hogy arra kelljen várni hogy leküzdjem a kaját. Igaz ez csak az egyik ok, a zeneváltással a már korábban megesett felkérés gyakorlati része kezdődik meg, így nagyon kicsavartan megfogalmazva, aminek úgyszintén ideje volt. Mozgatja a gondolataimat hogy vajon mennyire tud táncolni, abból ítélve hogy felkért valószínűleg van benne tapasztalata, aki nem igazán táncolt még ezelőtt az úgysem merne ilyesmit megkockáztatni, valahogy sokan kellemetlenül érzik magukat ha tánc közben belebotlanak a másikba, ami érthető, de szerintem ezzel nincs probléma, elnézhető hiba, idővel úgyis ráéreznek, legalább is az alapokra, persze az más hogy ha valaki így megy el egy olyan rendezvényre ami főleg a tánc körül forog... Na de nem lényeges. Természetesen elfogadom a kezét s magam is felállok a helyemről, majd pedig belé karolva, vagy a kezét fogva indulok meg nyugodt tempóban a táncparkett felé, attól függően hogy melyik lehetőséget ajánlja fel, nekem mind a kettő ugyan olyan tökéletes.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Tyranis on Kedd 21 Jan. 2014, 09:24

~ Jonah Wright és Tony Price ~
Tony szavai után Jonah arra fordult, azt sajnálta, hogy Frost távozott, nah meg nála azt, hogy már nem volt diák, így nem járhatott be az óráira, nem mintha a telepátiával foglalkozó „tudomány”, vagy órák érdekelték volna.
- Megverni – gondolkodott el hangosan. – Azt iskolán kívül is lehet Mr. Price, gondoljon a saját jó hírére. Ha itt marad a teljes megalázás és lekicsinyítés tökéletesen megfelelő lehet. Kezdhetjük vele, aztán ha még mindig unatkozunk a szülei is kiutálhatóak a Klubból.
A hangjából kiérződött, hogy ez micsoda gyönyörű mestermunka lenne, ha sikerülne elérniük valamikor.
- Végtére is Charlie és a csokigyár csak a mesében működött és az is csak Depp miatt – mondta.
Elgondolkodott azon, hogy Csillát nem hagyta volna ott a másik realitásban Tony, gyorsan végigvette, hogy kik is voltak ott. Hát ennyire érdekelte, hogy eltűntek az iskolatársai, hogy még ahhoz is meg kellett erőltetenie magát, hogy eszébe jusson, hogy kik nem kavarták a sz*rt itt. Price volt az egyetlen, akit hiányolt, illetve Alicia.
- Én Alicia-t nem hagytam volna ott – mondta. – Csilla… meh. Még az ágyban is túlértékeli magát. Jó test, nulla ész és ugyanennyi tehetség… pedig ahány pasi megfordult az ágyában az ember azt hinné, hogy ragad rá valami.
Price ajánlatára szélesen vigyorodott el, ez már igencsak jól hangzott a számára.
- Természetesen élek a lehetőséggel Mr. Price, köszönöm a meghívást – felelte. – Az apám a birtokon pár hete talált egy rekesznyi nyolcvan éves ír whiskey-t és egy rekesznyi hatvan éves skótot. Úgy hiszem, hogy ezekből a hétvégén igencsak szép számmal fog fogyni. Bízom benne, hogy mindenki értékeli majd ezeket a páratlan italokat.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1560
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 21 Jan. 2014, 09:49

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Ahogyan Zack kivezette a táncparkettre Csillát egyáltalán nem érződött benne az a zavarodottság, ami a beszélgetés alatt jelen volt, eléggé úgy tűnt most, mint aki tudja, hogy mit csinál és mit tesz. Most igencsak határozott volt, ami eléggé alátámaszthatta Csilla gondolatait, hogy a fiú tudhat táncolni. Ahogyan kiérkeztek a zene miatt Zack megfogta Csilla kezét, a másikat pedig finoman a derekára helyezte, ahogyan ezt az efféle bálokon megszokott zenéknél szokás is. Meglehetősen rutinosan tette és így ennél most sem jött zavarba. Ha látja, hogy a lány is készen van, akkor ő kezdi a táncot és férfi létére ő vezeti a partnerét. Ezalatt nem tudta nem észrevenni, hogy Price és Wright időnként őket bámulja és nézni, egészen pontosan inkább a lányt.
- Miért vagy olyan „népszerű” a sznobok szemében? – kérdezte. – Nem éppen a nyálcsorgatás kategóriája az, ahogyan ránéztek.
Érdeklődött, nem ártott volna tudnia, ha éppen rossz kapun kopogtat, vagy ha a tűzzel játszik.

//Egyébként a képregényekben nem igen ölnek a hősök, ritka. Éppen ezért tűnnek fel újra és újra ugyanazok a gonoszok Smile//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Kedd 21 Jan. 2014, 13:39

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Már csupán a vezetésből egyértelművé válik, hogy a srác valószínűleg tud táncolni, végül is idősebbeknek szánt rendezvényekre járt, ott valószínűleg nem egészen az a tánc megy mint amiben a legtöbb korombeli általában rendszeresen részt vesz... Avagy a meghatározhatatlan mozgás villogó fényekben és néha füstben ami a hatások miatt néz ki maximum jól, néhány kivételével, igazából láttam már valakit tangózni diszkóban... Nagyon nem ment oda, de ő legalább tudott is táncolni, ami értékelendő. A táncparketten természetesen magam is felveszem az alapállást, megfogom a kezét, a másik kezemet pedig a vállára teszem, majd pedig ahogyan elindulunk tartom a lépést, lényegében tökéletesen, ami kellemes, régen volt hogy nekem kellett vezetni a partnert, ezért egy picit nehéz is ismét átadni a stafétabotot, ami pár lépésen érződik is, de végül sikerül alkalmazkodni. A szavaira felvonom az egyik szemöldököm, nem kezdek el nézelődni, csupán finoman tekintek végig a társaságon ahogyan tánc közben esetleg fordulunk, s így esik át a figyelmem egy ponton a két jómadáron.
- Áh... Tony és Jonah. Nem beszélek róla szívesen, főleg nem egy frissen megismert személynek, de te is őszinte voltál eddig velem és legalább ugyan ezt érdemled. Tudod, egyszer... Mondjuk úgy hogy nagyon szerettem valakit, bele voltam bolondulva ahogyan az első szerelemhez illik, de végül összetörte az illető a szívem, ez pedig... Hibákat szült. Ilyesmi hibákat... Tony nem, ő rendes, Jonah... Egy utolsó tapló, türelmes ember vagyok, de amint végeztem a suliban és nem rúgathat ki a tenyerem nyoma biztos hogy az arcán fog díszelegni egy darabig. - A hangomban és az arcomon is eléggé látszik hogy a szavaim igazak, talán ideje volt hogy belássam, bár már nem most történt de valamikor meg kellett ennek történnie, hogy belássam hogy amit csinálok az nem mehet tovább. Mindenesetre kissé felsóhajtok.
- Ez is azon része az életemnek amit szeretnék lezárni, de tudom hogy örökre ott lesz mint egy szégyenfolt. - Noha én magam annyira nem nevezném szégyenfoltnak, de ugyanakkor nem szívesen látom ezeket be, remélhetőleg megérti, vagy legalább értékeli hogy őszinte vagyok és lehet most dobtam el mindent... Ismét csak reménykedhetem, hogy nem, de megérdemli hogy őszinte legyek vele. A részemről ezt mindenesetre is csend követi, nem tudom, hogy mit mondhatnék még, remélhetőleg nem ugyan ez lesz a válasz.

// Tény, kiment a fejemből, sorry Very Happy.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Bishop on Kedd 21 Jan. 2014, 23:47

~ Jonah Wright és Tony Price ~
Az ötlet jó, de engem nem különösebben zavarna ha itt verném meg. Mit tudnak velem csinálni? Semmit, teljesen mindegy mit teszek, én itt már idén végzek, többet érek annál, hogy bárki kicsapja a hisztit, főleg Dialint miatt. A szerencsétlen indiánt is szájba rúgtam, vertem, senki nem csinált belőle ügyet, pedig necces volt a helyzet. Ennyit az emberi realitásérzékről. Nekimehetek egy medvének és bajom sem esik, miközben mindenki végignézi. Nevetséges, így utólag. A felvetésre azért bólintok.
- Nem ér annyit. Inkább másra pazarolom azt az időt és energiát. A jó híremnek nem ártana, annál körültekintőbb vagyok, de a kevésbé direkt módszerek. Mint például az említett kiutálás, sokkal stílusosabb.
Igazából, ezen nincs mit elemezni, így van. Ha valakit ténylegesen meg akarok alázni, azt lassan teszem, úgy, hogy ne tehessen ellene, de érezze magán a nyomást. Szájba vágni egyszerűbb és hatásosabb, de van akinél nincs értelme. K.rva élet kezdek átmenni filozófusba. Jonah Aliciát vitte volna magával, érdekes.
~ Igazából nincs gondom vele, csak az hogy miért lélegzik még mindig. Inkább vittem volna magammal az egyik haverját, az ír srácot, az kevésbé tűnt szétesettnek. Meg őszintén... hogy néz már ki az a raszta csaj... rossz rá nézni.
Az utána következő megállapítással viszont részben egyetértek, részben viszont rohadtul nem, ezt már érdekes megemlíteni.
- Ebben van valami. - emelem meg az egyik ujjam jelezve, hogy azért még van valami - De teljesen tehetségtelennek nem nevezném, annál azért jobb volt nálam. Viszont, gyanús, hogy nincs annyi tapasztalata, mint amennyi köztudott, sőt.
Igazából ezen már régen is gondolkodtam, hogy olyan sűrűn még sem cseréli a pasikat. Egy másik ismerősöm egy nyár alatt tizenhetet cserélt le, és még azóta legalább annyit, az azért más. Az italok hallatán enyhén elmosolyodom.
- Biztosan mindenki élvezni fogja a kínálatot. Ha jól tudom egészen nemzetközi lesz a társaság, Európából és Ázsiából is jönnek. Engem meg már ismer Mr. Wright, olyat nem engedek be, aki nem felel meg a nívónak. Este mikorra várjam az érkezését?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Tyranis on Szer. 22 Jan. 2014, 09:54

~ Jonah Wright és Tony Price ~
- Amennyiben igényli Mr. Price… létre tudok hozni önnek egy veszélytermi programot, amiben addig verheti azt, amíg akarja, energia-levezetés címén – mondta. – Vagy ha diszkrétebbek vagyunk, a képességemmel egy élőnek ható figurát.
Jonah igazából nem volt az a fajta, aki bárkivel is verekedett volna, a testalkata soha sem tette erre megfelelőnek, éppen is ezért használt mindenféle más módszert annak érdekében, hogy megszerezze és elérje, amit akar. Mindig is úgy gondolta, hogy talán éppen ezért egészítették ki olyan jól egymást Price-al, mert amíg Price volt az agresszívabb kettejük közül, ő maga a nyugodtabb és megfontoltabb. Oldalra sandított.
- Azokhoz hasonlítottam, akik egy-egy mi felénk tartandó bulin felbukkannak – javította ki magát, a hangsúlya pedig olyan volt, hogy érezni lehessen, hogy nem a prostituáltakhoz hasonlította, hanem azokhoz, akiket hoznak a többiek. – Valóban, eddig úgy tudtam, hogy csak az inkompetens férfiak hazudnak ezzel kapcsolatban felfelé. De úgy tűnik, hogy arra az EU-ban, ahonnan származik mindenki.
Saját maga is gyanúsnak találta igen, de végül is egyszer megvolt, többször nem kellett.
- Az egyetlen kellemetlen és zavaró az volt, hogy utána nem akart lekopni – mondta némileg megvetően. – Hogy abban reménykedett, hogy hosszabb távra szólna.
Az első napon még roppant szórakoztatónak találta, amíg rá nem jött, hogy a saját képessége miatt visszanyalt a fagyi a lányra nézve. Attól kezdve pedig már nem volt szórakoztató csak, csak zavaró. A nemzetközi társaságra csak bólintott, az olyan mindig jó volt.
- Természetesen nem is aggódom attól, hogy rossz lenne a hangulat. Este 8 körül érkezem majd – mondta.
Tudni lehetett, hogy ilyenkor soha sem késik, amikor egy-egy bulira kellett megérkezni.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1560
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Szer. 22 Jan. 2014, 10:22

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Figyelmesen hallgatta végig Csillát, hogy mit is mondott a lány, mindezek után nem volt nehéz úgy nagyjából összetenni a képet, hogy valószínűleg Wright kihasználta az adódó lehetőséget, amikor az felmerült, míg Price nem. Ez lehetett az oka annak, hogy így viszonyult hozzájuk. Ami a hibákra vonatkozott, ahhoz már nem igen tudott mit hozzá tenni, amennyire ő látta élete során, leginkább jellemfüggő és kérdés a dolog, hogy ki miket tesz egy ilyen dolog után. Saját maga egyetlen csalódás után sem használta ki a lehetőségeket, pedig igencsak megtehette volna, hogy bárkit választ a széles rajongótáborából. Valószínűleg a nevelőapja ilyenkor örült annak, hogy kik is voltak Zack valódi szülei, hogy a magánélete miatt nem került botrányokba legalább.
- Értem – mondta végül.
Ennyit mondott, de érezhető volt a szóból, hogy nem csak rávágta mindezt, hanem tényleg így is gondolta.
- Egyébként… külföldiként… tényleg úgy véled, hogy jó ötlet fizikai erőszakot alkalmazni az USA egyik leggazdagabb családjának tagján? – kérdezte óvatosan.
Bólintott, ahogyan kimondta a lány, hogy szeretné lezárni az életének azon szakaszát. Mivel egyelőre nem is igen ismerte, így ítélkezni sem szeretett volna felette. Így inkább csak egy bíztató mosollyal jutalmazta Csillát.
- Reméljük, hogy sikerül – felelte.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Csüt. 23 Jan. 2014, 04:10

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Kicsit megkönnyebbülten mosolyodom el a reakcióján, ami rövid, tömör, de mégis érezhető benne hogy nem csak egy egyszerű lezárás, hanem ténylegesen van is mögötte valami.
- Rosszabb reakcióra számítottam, hogy tudsz ennyire megértő lenni? - Teszem fel kissé talán túlzottan kíváncsian a kérdést, erre már nem merném mondani, hogy családi vonás, bár ki tudja, bár az ilyesmi általában már inkább személyfüggő, talán neki is vannak ilyesmi téren kellemetlen tapasztalatai, bár ő kétlem hogy meglépte volna ugyan azokat a hibákat mint amiket magam megtettem, habár a hírnévből adódóan sokkal egyszerűbb lehet a dolog, de abból ítélve hogy nem szeret híres lenni erősen az ellenkezőjére ad ez okot gyanakodni, de ezt viszont csak akkor tudhatnám biztosra, ha rákérdeznék, az viszont már jóval átlépne egy bizonyos határt.
- Hmm... Tény, még a suli is elnézi a dolgait a pénz miatt, jó politikus lenne belőle is. - Ugyan olyan gerinctelen mint akik azokban a körökben mozognak, nem több, azokat akik pedig rajonganak érte nem tudom megérteni, de ez most nem fontos, nem akarok gyűlölködni, de akkor is megérdemelne egy olyat hogy a fal adja a másikat, ha pedig nem is én, egyszer valaki meg fogja tenni. De tényleg elég ebből a témából.
- Reméljük. - Mosolyodom el magam is ismét, bár én biztosra veszem, hogy sikerülni fog, igazából csak egy kevés fegyelem kérdése hogy megdől-e a dolog vagy sem.
- Hívhatlak Zacknek? - Ideje erről legalább minimális szinten meggyőződni, plusz hirtelen nem is nagyon jut eszembe téma, de talán nem is lenne szükséges, lehet csak hagynom kéne hogy magával ragadjon a tánc hangulata, de ha úgy is lesz, erről még előbb szeretnék tudni.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Csüt. 23 Jan. 2014, 12:23

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Csilla megjegyzésére Zack meglepődött és ismét kissé zavarba jött ettől. Nem is igazán tudta, hogy mit is kellene mondania erre. Vagyis hogyan kellene megfogalmaznia ezt az egészet úgy, hogy ne nézze a lány komplett idiótának.
- Ami azt illeti, nem ismerlek még – mondta. – Apa arra tanított és a mesterem is, hogy ne ítélkezzek másokról előre azok alapján, amit hallottam róluk. Tapasztaljam meg, hogy milyen egy-egy személy és úgy formáljak róluk képet.
Volt egy olyan érzése, hogy naivnak fogják ezért nézni, de ő ilyen volt és ha akart volna, akkor is nehezen szabadult volna meg ettől. Révén egészen kis korától kezdve ezt tanulta a harcművészettel együtt, amikor a nevelőapjával kezdte a Vasöklök képzését tanulni. A név kérdésére elmosolyodott.
- Igen, persze – mondta. – Mindenki így hív. És nálad a Csilla megfelelő, vagy van ennek becézése is?
Ha már a neveknél tartottak, akkor jó lett volna külső szemlélődő szemével látni a dolgokat, hogy miket lehet tudni a családjáról.
- Úgy tudom, hogy nagyon sokáig az iskola igazgatója volt Zacharias Morsus – kezdte. – Róla kaptam a nevemet a nevelőapámtól. Mit lehet tudni ebben a világban a Zacharias-ról, illetve az apámról? Még nem igen volt alkalmam vele nagyon beszélni… és akkor már. Úgy tudom, hogy lényegében pár héttel csúsztam el attól, hogy találkozhassam a biológiai apámmal, vagyis az e világi énjével. Őt ismered?

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Kyle Phoenix on Csüt. 23 Jan. 2014, 12:40

~Nallo és Nicholas T. McIntyre~

A válaszomat megelőzte az iskola egyik legnépszerűbb – legalábbis a fiúk között – tanárjának érkezése, aki aztán igen hamar rendet tett. Meg tudtam érteni, hogy miért is jelentkeznek olyan sokan Ms Frost óráira, főleg egy tizenhat éves szemeivel, tökéletes jelenség volt. Igen hamar sikerült neki az, ami Mr Wrightnak nem, méghozzá, hogy leállítsa Dialint, és rövid úton eltávolítsa a teremből.
- Ez szerintem nem annyira az együttműködésről szól – válaszolok közben Nallonak. – Egyszerűen vannak, akik attól érzik tökösnek magukat, bocs emberi kifejezés – teszem hozzá – hogy folyamatosan ellenszegülnek, és gondot okoznak, mint Dialin. Nem iagzán hiszem, hogy Wright azt mondta volna neki, hogy azonnal kezdjen takarítani, mégis azt imitálta. Ezek után vagy tök hülye, mint ahogy Dialin sem tudta még a gondolatait sem kordában tartani, vagy ennyire nem vágja, hogy eléggé kifele áll a szekere rúdja...izé, hogy bármikor kirúghatják – magyarázom az újabb „emberi” kifejezést.
Miután a cirkusz nagyjából véget ért, a szemem sarkából láttam még Wright és Price arckifejezését, nyílván nem volt ellenükre az események ilyetén alakulása.
- Amit tettél, az vagány dolog volt – mondom őszintén Nallonak -  és szerencsés vagy, hogy van egy bátyád, aki figyel a hátadra. Apropó, ha még nem jársz, talán jelentkezned kéne Ms Frosthoz, ő biztos sokat tud az empatikus érzékelésről, de legalábbis, hogy hogyan hajthatod az uralmad alá. Aztán lehet, hogy örülne neki, ha végre lenne valaki, aki nem azért járna az órájára, hogy végig a vonalait fixírozza.
Aztán a bajkeverő távozásával a hangulat is visszatért a normálisba.
- Na nem mintha nagyon odalennék ezért a zenéért, de mégis karácsonyosabb...
avatar
Kyle Phoenix
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Danny Long on Csüt. 23 Jan. 2014, 23:53

~Harcimadár és Danny Long~
Elég tömény információmennyiséget zúdít rám Harcimadár. Azért sikerül úgy-ahogy követni a történetet, bár vannak olyan pontok, amik nem tiszták, de ezt nyilván az előzetes tudás hiánya adja. Azt például nem tudom, hogy milyen csapat volt a Galaxis Védelmezőinek elődje, de azt hiszem, ez most részletkérdés. Mindenesetre nem irigylem szegény tudósnőt azért, hogy ezt át kellett élnie. Ezek után azért jobban meg tudom érteni, hogy miért borult ki annyira.
Közben a zene kezd elég furán alakulni. Nem mintha komoly bajom lenne a rockkal, de azért eléggé rombolja a hangulatot a szám, bár a maga módján karácsonyi. A DJ felé nézek, aki szintén elég értetlenkedve néz körül. Dialin folytatja tovább a bohóckodást? A korom és a tapasztalatlanságom miatt nem érzem magam abban a helyzetben, hogy nekiálljak fegyelmezni a srácokat, és nem is szeretném. Egyébként sem vagyok tanár, csak X-man, szóval nem hiszem, hogy bárki elvárná tőlem, hogy rendet tegyek. Pláne, hogy közben megjön Emma. Az öltözködése így Karácsonykor sem éppen visszafogott, de ezen már nem lepődöm meg tőle. Pláne, hogy nem ő az egyetlen, elég csak a mellettem álló Harcimadárra nézni. Vissza is fordulok hozzá, hiszen Emma két mondattal megoldja a problémát.
Közben Harcimadár a másik kérdésemre is válaszol, de erre kevésbé részletesen. Nyilván ő se tud sokkal többet, de ezek a képességleírások nem mondanak semmit. Jellyről viszont hallottam, bár nem találkoztam még vele.
- Nem lehet valami könnyű dolga. Nem tudom, hogy nekem menne-e akár csak annyira, mint neki.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
avatar
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 24 Jan. 2014, 09:16

~ Harcimadár és Danny Long ~
Az már a shi’ar nőnek is feltűnt, hogy valami nincs rendben, nem a zene miatt, neki az teljesen egy kaptafára ment egyelőre, hogy mi az ideillő és mi nem. De Dialin tettei és, hogy miket csinált az már olyan volt, hogy telepátia sem kellett ahhoz, hogy érezze, hogy valami nincs rendben és másokat is zavar az a tény, hogy a fiatal férfi mit is tesz idebent.
- Mennyire lehet a diákokat telepatikus úton rendszabályozni? – kérdezte.
A tekintete elárulta, hogy nem viccelt a kérdéssel és teljesen komolyan gondolta azt. Akár a nemleges válasz függvényében is ő maga utasította volna a fiút, ha nem lépett volna be a helységbe Frost. Róla már tudta, hogy telepata és akkor az egész el lesz intézve. Szerencsére valóban így is lett és alig fél perccel később a rendbontó már távozott is a helységből. Danny szavaira csak egy halvány és rövid mosoly jelent meg az ajkain, majd újra viszonylag ridegebb lett, ahogyan a tömeg felé pillantott, hogy a volt császárnőjét kereste és figyelte.
- Én örülök, hogy csak harcos és testőr vagyok és nem kell diplomáciával és politikával foglalkoznom – mondta. – Még úgyis, hogy kaptam kiképzést, hogy melyik nagy fajnak mi az etikettje és hogy kellene viselkedni.
Végignézett újra a diákokon.
- Itt a bolygón nem igen tanítják az etikettet, igaz? – érdeklődött.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14068
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Vron on Szomb. 25 Jan. 2014, 02:27

~Nicholas T. McIntyre és Nallo~
Úgy látom, hogy kicsit kezd eldurvulni a dolog Dialinékkal, de végül megérkezik Ms. Frost, a telepata tanár. Ő elég gyorsan rendbeteszi a dolgokat, a zene is visszaáll, és néhány perc után már úgy tűnik, mintha nem is történt volna semmi.
- Valahogy így értettem én is. - mondom közben Nicknek - Pont ilyenek vannak nálunk is odalent. Meg gondolom bárhol máshol is, akár más bolygókon.
Amikor azt mondja, hogy vagány dolog volt, amit tettem, elmosolyodom jól esik az elismerése.
- Köszi. Egyébként igazából nem a bátyám, hanem a mostohatestvérem. De ez hosszú történet. És egyébként is teljesen olyan nekem, mintha az igazi bátyám lenne. Tényleg sokkal nehezebb lett volna az életem nélküle.
Ez a téma kicsit előhozza a honvágyamat. Nagyon sokszor hiányzik a családom, meg úgy általában Atlantisz. Azt sem szoktam meg, hogy nem vagyok víz alatt. Talán az hiányzik a legjobban. Próbálok nem rágódni ezen, mert nagyon elszomorodnék, annak ellenére, hogy egyáltalán nem vészes a suli. Inkább gyorsan válaszolok Nick másik felvetésére.
- Már jelentkeztem Ms. Frosthoz. Igazából ezért jöttem ide.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Bishop on Szomb. 25 Jan. 2014, 02:53

~ Jonah Wright és Tony Price ~
A Veszélytermi program ötlete nem is rossz, szimpatikusabb mint egy képességgel életre keltett báb. Igazából annyira nincs szükségem rá, ha valóban képes annyira felidegesíteni, akkor szájba fogom verni, élőben, csak azért, hogy tudja hol a helye.
- A program ötlete szimpatikus. Főleg annak fényében, hogy azt gyakorlásként lehet rendszeresen is használni, délutáni edzés vagy más elfoglaltság véljából, senkinek egy szava sem lehet rá.
Miközben szememmel keresek másokat, akik még egészen normálisak és el tudom őket fogadni, tehát nem küldeném el őket a p.csába pusztán azért mert lélegeznek a téma megint Csillára terelődik. Gyorsan felé pillantok.
~ Ezzel nem teljesen értek egyet. De nem azért mert valamelyikünknek k.rvára nincs igaza, egyszerűen nézőpont, meg talán az első tapasztalat, de inkább ízlés kérdése. Csilla nem rossz bőr.
Nem vagyok olyan f.sz, hogy a tökéletes egyetértést miatt csöndben hallgassak és ne mondjam el a véleményem. Csak normálisan kell megfogalmaznom és barátian közölnöm, hogy Wright se nézzen hülyének, hogy kiről is beszélek.
- Úgy tűnik Mr. Wright ebben eltérő a véleményünk. Nekem az a része még kifejezetten tetszett is, nem vagyok egy érzelgős típus, de aranyos volt. Azt a zenét szereti amit én, nagyjából úgy is öltözködik, és néha bele tud zavarodni a saját gondolataiba. Nekem nincs gondom vele.
Te jó ég, ahogy ebbe belegondolok, elég félreérthetően hangzott. Azért egy gúnyos félmosoly kúszik az arcomra.
- De az ilyenek. - bökök fejemmel a táncolók felé - Mindig szépen leminősítik ugyanarra a szintre...
Az érkezéssel kapcsolatban bólintok, nyolc óra, ez azt jelenti, hogy 7:55-kor már készen állva fogom várni. Nem túl korai, de nem is túl késői időpont, megfelelő lesz.
- Előreláthatólag a családi birtokon lesz megtartva. Majd elküldöm üzenetben a címet és a fontosabb adatokat. Kihagytam esetleg valamit?
Ez eszembe juttat egy másik nagyon fontos kérdést, amit fel is kell tennem.
- Egyébként már régóta foglalkoztat a kérdés, hogy mi értelme van ennek a karácsonyi bálnak... Mások lejáratásán kívül.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Szomb. 25 Jan. 2014, 07:14

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Érdeklődve hallgatom a magyarázatát a kérdésemre, ami... Kicsit naiv, de én csak értékelni tudom, hiszen sokszor nekem sem megy az előítéletek elkerülése, igaz a legtöbb esetben ez semmit sem befolyásol azon, hogy miként beszélek első alkalommal az illetővel, vagy miként viszonyulok hozzá, bár ha valami negatív pletyka terjeng akkor persze, ott motoszkál az ember agyában, de minek hagyni hogy az befolyásolva tönkretegyen esetleg egy jó barátságot? Oké, ez csak egy példa, eléggé színes skálán lehet ezt is mozgatni, de most lényegtelen.
- Értékelendő jellemvonás. - Mosolyodok el. - Gondolom néha azért neked is nehéz eltekinteni pár dologtól, kritikus példák esetében. - Konkrét példára nem gondolok éppen, de könnyedén fel lehetne sorolni néhány ma ismeretes személyt, azonban ilyesmi nincs célomban.
- Mindenki Csillának hív, de ha van ötleted becézés terén kíváncsian várom. - Sajnos nem igazán olyan névvel rendelkezem amire csak úgy ki lehet találni egy becenevet, igaz Amerikában eddig amit észrevettem hogy az emberek nagy részét nem a nevük alapján becézik, érdekes hogy milyen nevekkel látják el egymást az emberek, ezzel valamilyen szinten kifejezve a törődésüket, baráti szinten főleg, igaz ez errefelé ahogyan észrevettem valahogyan nem szokás, ki tudja hogy miért. A hirtelen feljött néhány kérdésen kicsit meglepődök, ez az a téma amire nem igazán számítottam volna, de próbálok valami értelmeset válaszolni, bár ez most problémás lesz, főleg mert eddig úgy tűnik hogy félreértve a dolgokat úgy hittem hogy az egyik Morsus az apja amiatt az incidens miatt amiről korábban beszélt, ugyanakkor a nevében nincs benne csak hogy Zacharias, plusz még mellé két családnév amikből az egyikről tudok, a másik pedig csak ismerős, de most már nem vagyok benne biztos hogy jól értem a dolgokat.
- Azt hiszem történt pár félreértés, lényegében ki kicsoda neked? Miss Davidsont leszámítva.- Eddig teljesen más hitben voltam, valószínűleg akit le apázott még nem sokkal azután hogy leálltunk beszélgetni a nevelője volt, legalább is gondolom, de ezt sem veszem konkrétumnak, miután tisztáztuk ezeket pedig természetesen tervezek válaszolni.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Szomb. 25 Jan. 2014, 11:44

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
A felvetésre megrázta a fejét alig észrevehetően.
- A harcművészethez, amit tanultam rengeteg meditáció is szükséges – mondta. – Illetve, mivel kínai, meg kellett tanulnom azt is, hogy kizárjam a negatív érzéseket, gondolatokat, hogy a csí áramlását… mindegy. Szóval elég nagy önkontrollom van ahhoz, hogy megmaradjak annál, amit tanultam és ne az előzetesen hallottakról ítélkezzem.
Ilyen esetekben tényleg roppantul örült a hosszú képzésnek, amin át kellett mennie és esnie a saját világában. Határozottan úgy érezte, hogy mindez igencsak az előnyére volt, hogy így tanulta meg az önuralmat és azt is, hogy a negatív gondolatokat miként zárja ki az elméjéből és így objektív tud maradni. Arra igazából nem volt ötlete, hogy milyen becenevet lehetne adni a lánynak.
- Nincs ötletem, csak általában minden nevet becéznek, azt hittem, hogy a tiednek is van – mondta.
A család kérdése, hogy ki kicsoda, igen, ott lehettek nem egyértelmű dolgok.
- Charles Waver a biológiai apám – kezdte. – Soha sem találkoztam vele, valószínűleg meghalt, amikor pár napos voltam, a szimbionta háború első napjaiban. Apának a nevelőapámat tekintettem mindig is, Gabriel Morsus-t.
Remélte, hogy ez így már elég lesz ahhoz Csillának, hogy tudja, hogy ki kicsoda és kire is kérdezett rá valójában.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 25 Jan. 2014, 11:44

~ Jonah Wright és Tony Price ~
- Valóban nem – mondta. – Én is használom személyes dolgokra. Van egy remek jéghokis programom. Időnként a többiek vannak az ellenfél képében.
A jégkorong nála régi szenvedély volt, ezt Price is valószínűleg tudta, hogy már általános elsőtől kezdve élt ezzel a szenvedélyével, noha amiatt, hogy szemüveges volt, vagyis időnként kellett neki, és a testalakata sem tette különösebben alkalmassá erre ő minden alkalmat megragadott arra, hogy hokizzon.
Csak elvigyorodott, amikor Price mondta, hogy most nem egyezik a véleményük. Egyáltalán nem zavarta ennek a ténye, nem fog ezen összeveszni a másikkal. Igazat megvallva a szemében Csilla közel sem ért annyit, hogy elkezdjen vitatkozni ezen talán a legjobb, de mindenképp a legrégebbi barátjával.
- Mi sem érthetünk mindenben egyet Mr. Price – mondta. – Ezekkel nincs is gond, nekem az egyetlen komolyabb bajom, hogy buta, legalább is hozzánk mérve.
Igazából egy pillanatra felmerült benne, hogy lehet, hogy EssEx miatt vélekedett így? Még az is elképzelhető volt, mert azóta valahogyan egyetlen lány sem tudta különösebben megütni a mércéjét és a legtöbbet csak unottan és undorral figyelte, ahogyan a ténykedésüket is. Az ő arcán is megjelent a gúnyos mosoly, ahogyan Price-n is a megjegyzésre. Az egyik birtok, legalább kiszabadulhatnak erről a helyről egy kicsit.
- Nem, nem maradt ki semmi – mondta. – Még egy dolog, majd valamikor be akarok önnek mutatni valakit. Ez az alkalom nem lenne jó rá, majd egy következőn, amit én tartok.
Kivárt néhány pillanatot.
- Emlékszik a rádióadásokra az AIM idejéből Mr. Price, amit titokban hallgattunk? – kérdezte. – Arra, amit két mutáns tartott az AIM ellen, éltetve a mutánsokat és felkelést szítva a cég ellen?
Price is emlékezhetett, egy férfi és egy fiatalabb lány voltak, akik ezt tartották. Soha sem sikerült őket elkapni.
- A hölgy neve, ha még emlékszik EssEx volt – mondta egy roppant elégedett mosollyal. – Igencsak közel kerültünk egymáshoz az utóbbi időben, amíg önök realitáson kívül voltak.
Az utolsó kérdés igencsak jó volt, megvakarta a tarkóját.
- Az igazat megvallva Mr. Price fogalmam sincs – vallotta be. – Egyébként is hiányoznak a drága italok, illetve a manónak és rénszarvasnak beöltözött Victoria’s Secret modellek.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1560
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Kyle Phoenix on Szomb. 25 Jan. 2014, 22:14

~Nallo és Nicholas T. McIntyre~

Nyílvánvalóan vannak dolgok, amikről hasonlóan gondolkodunk Nalloval, és ezek szerint az atlantisziak meg az emberek sem különböznek olyan sokban egymástól. Itt is ott is vannak jók, kevésbé jók, bajkeverők, barátok és ellenségek, akikkel sok időt töltenél, és akikkel legszívesebben soha többet nem találkoznál.
- Az mindenesetre furcsa, hogy Mr. Wright hagyta így eldurvulni a helyzetet – bár a feltevés nyílván tiszteletlenül hangzott – mégiscsak tanár – mondom vállat vonva. – Főleg ahogy össze van nőve Tony Priceszal.
Na nem mintha szokásom lenne a tanárokat bírálni, mivel azért bíztam abban, hogy nem véletlenül lettek azok, akik, de az egész mégis csak furcsa volt egy kicsit. Viszont a cirkusznak szemlátomást vége volt, így én is igyekeztem a gondolataimat más irányba terelni.
- Na igen, Ms Frost biztos tudja, hogy hogyan lehet elzárnia az elméjét a zavaró gondolatok elől, bár nem nagyon tetszhetett neki, amit Dialain koponyájában láthatott – utalok vissza a „tevepatára”. – Egyébként szoktál kijárkálni innen? – mutatok körbe az iskolára célozva.
avatar
Kyle Phoenix
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Bishop on Vas. 26 Jan. 2014, 06:01

~ Jonah Wright és Tony Price ~
A jéghokit már egy ideje biztosra vettem, Wright nem az a fajta aki önbizalom hiányos. Igazából g.ci sovány a hokihoz, meg nagyjából a sportok feléhez, de nem nagyon érdekli, azért is csinálja, nem sz.rozik. Ez igazából jó dolog, mint hobbi, de élesben biztos mondták már neki, hogy nem kellene, még csak próbálkozni sem. Kétszer.
- Praktikus. Gyakorlatilag így bármit meg lehet tanulni, ami csak fontos lehet később, anélkül, hogy mások zavarnának. Harcművészetre nem gondolt Mr. Wright? A lázadókhoz illik.
Az már más kérdés, hogy én azért kezdtem el vele foglalkozni, hogy aki nem tetszik ezt egy könnyű mozdulattal, stílusosan le tudjam szerelni. Nálam ez meríti ki a sport fogalmát.
~ K.rva ironikus, hogy még meditációt is tanultam, de az egész egy beképzelt f.szság aminek semmi értelme nincs. Nem éreztem soha, még csak egyszer sem a sajátját. De legalább már verekedni tudok, megérte...
Végignézek a társaságon és kiszúrok egy kék csajt, egy kék sráccal. Azt már elsőre látom, hogy ezek túl színesek nekem, nem akarok ezen is fennakadni, inkább elkapom a tekintetem és egy ideig kinézek az ablakon. De most komolyan hogy az anyámba lehet ilyen elcs.szettül kinézni, ezen... Mindegy.
- Igazat megvallva, a teremben minden diák buta hozzánk képest. Kivéve az olyan zseniket, akik például Veszélyhez hasonló programokat tudnak írni, de a többiek rendkívül szűk látókörűek. Nagyrészt a képességeik miatt kerülnek ide, amiről azt hiszik mindenre megoldás. A vizsgákon és az általános műveltségben persze nem működik, ez már bőven elég nekik, hogy feladják.
Utána néztem néhány diáknak, biztos vagyok ebben. Engem sose az zavart egy-egy emberben, hogy milyen elk.rt a viselkedése, nekem mindig a jellemük volt sok. Elég csak egyszer, egyetlen egyszer végiggondolni és leegyszerűsíteni a döntéseiket és kiderül róluk, hogy nem érnek többet egy féregnél. Az elhangzó névre bólintok, szépen körüllőtte az egészet Jonah mielőtt kimondta a konkrét helyzetet. Tehát ez komolyabb dolog, nem csak meghúzni akarja. Ez jó.
- Értem. Akkor ez egy komolyabb érdekeltség. Majd a megfelelő alkalomkor szívesen találkoznék vele.
Közben összeáll a kép, idősebb csaj, igazi lázadó, tökös ráadásul még dögös is. Tökéletes kombinációnak tűnik, kíváncsi vagyok mennyire van igazam, teljesen.
- Valóban, régi szép idők. De innen is van egy tanárnő, akit szívesen látnék jégkirálynőnek öltözve, a modellek mellet. - mosolyodok el a gondolatra - Kíváncsi vagyok, hogy Dialin elméje egyáltalán egyben van-e még. Túl könnyen ment az egész.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Vas. 26 Jan. 2014, 07:27

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Érdekes dolog a türelmet és az előítéletek megelőzését harcművészettel magyarázni, de őszintén szólva van benne valami, noha én nem tudhatom, sosem jártam ilyesmi edzésekre, szóval éppen ha nem tűnne összefüggőnek a dolog sem kérdőjelezhetném meg amit mondott. Az igaz hogy pont ahol kezdene érdekesebb lenni, ott hagyja abba, nem is igazán értem hogy miért, de nem lényeges. Végül is úgy néz ki, hogy ez is nevelésből adódik, kézenfekvő ez tény, de kétlem hogy például egy felnőtt ember képes lenne például ezt hasonlóan átvenni, maximum egy nagyobb trauma esetén, az képes eléggé megváltoztatni hozzá valakit, azonban ez már megint egy másik dolog.
- Érdekesnek hangzik. Kungfu? - Igazából ez az egyetlen harcművészet amit az említettekhez tudok kapcsolni, mégiscsak az egyik legismertebb, noha biztosra veszem hogy van még egy pár, ez is mehet a listára aminek utána fogok nézni, azt tudom hogy ennek az egynek rengeteg ágazata van, néhány pedig meglehetősen agresszív.
- Voltak, még régebben hallottam párat szüleimtől, olyasmiket mint a csicsi, vagy csillus, de ezek valahogy nem maradtak meg hosszútávon, igazából nem csodálkozom rajta. - Egy nagyon minimális szinten valahogy ez a két becenév képes megzavarni, de csak kicsit, kénytelen vagyok mosolyogni rajta és visszafojtani egy halk nevetést. Valahogy kissé idegen is lenne ha valaki ezekkel a nevekkel próbálkozna, nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy becéznek, persze egyszer előjöhet majd valaki egy jó ötlettel, vagy hát ki tudja, a legtöbb dolgot amúgy sem bánnám mint név mert... Végül is csak becenév. Figyelmesen hallgatom végig a családjával kapcsolatosakat, ezek szerint pedig nagyjából helyesen feltételeztem így második nekifutásra.
- Így már minden tiszta. A korábbi kérdéseidre válaszolva pedig... Az-az igazság hogy nem nagyon társalogtam egyikőjükkel sem igazán, bár a volt igazgató elég sok helyen megjelent, meglepő hogy mennyien képesek vásárra vinni a bőrüket néhány szaftos, igencsak jó áron mozgó képért. Még régen ő volt az egyik személy aki megszüntette a ködöt a város körül, a jelenlegi iskola eredeti alapítója és tapasztalt a mágia terén, ő tartotta távol a démonok nagy részét ettől a helytől és végül eltűnt, most már tudjuk hova. Gabrielről az terjeng hogy a testvére, végül is eléggé hasonlóak is, nem csak kinézetre bár igaz hogy nem tapasztaltam egyikőjükből sem annyit hogy ezt most biztosra mondhassam. Ha valaki egy közösségen belül fontosabb szerepet tölt be általában nem szeretem zavarni, hiszen ki tudja hogy milyen fontos dolga lehet éppen.... - Kicsit sikerült eltérnem, bár igaz, hogy ezek sem túlzottan bő információk, igazából Serenától többet megtudhatna neki volt közelebbi közelebbi kapcsolata velük, kettővel legalább is, összefüggések, hmm.
- A biológiai apádról sajnos semmit sem tudok mondani, de miss Davidson biztos hogy rengeteget tudna róla mesélni.  -

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 27 Jan. 2014, 02:01

~Harcimadár és Danny Long~
Kicsit meglepődöm a kérdésre. Egy pillanatra azt hiszem, hogy viccel, de aztán rájövök, hogy nem szokása, és az arckifejezése is azt jelzi, hogy komolyan gondolta.
- Hát... nem igazán. - mondom kissé zavartan. Ez valahogy eszembe sem jutott, de Emma se szokta csinálni tudtommal, úgyhogy azt hiszem Harcimadárnak se örülnének, ha csinálná. Nem értek a dologhoz, de ez elég durva beavatkozásnak tűnik. Még nagyon szoknom kell Harcimadár hozzáállását a világhoz. Szerencsére pont meg is érkezik Emma, és megoldja a helyzetet, így ebből nem lesz probléma.

Örülök, hogy egy pillanatra elmosolyodik. Ilyenkor sokkal emberibbnek tűnik, mint amikor rideg és katonás. És ez határozottan jól áll neki. Azonban az egész csak egy pillanatig tart, szinte rögtön el is tűnik a mosolya.
- Nekem is egyszerűbb így. Nem véletlen, hogy én sem vagyok diplomata. - felelem egy félmosollyal. - Sokszor még a Földön se nagyon tudom, hogy kivel hogy kéne beszélnem. Kicsit le vagyok maradva ebben, bár már azért tanulom. Egyébként itt az X-suliban lehet idegen fajokról is tanulni, de máshol nem hiszem. És más földi népek szokásait se nagyon tanítják. Nekem a nagyapám kínai volt, és ő tanított egy pár dologra a saját népéről, de ennyi.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
avatar
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 27 Jan. 2014, 12:08

~ Harcimadár és Danny Long ~
Roppant nagy sajnálattal kellett konstatálnia azt, hogy valóban nem lehet telepatikusan nevelni a diákokat, pedig jó néhányra tényleg igencsak ráfért volna mindez. Mindezek után figyelmesen hallgatta tovább, hogy Danny mit is mesélt és mondott. Az igaz lett, hogy a megállapítása helyesnek bizonyult azzal kapcsolatban, hogy etikettet és jó modort nem igen tanítanak a bolygón. Ebből következett, hogy nem igen tudta, hogy mennyire jó ötlet az, hogy itt idegen kultúrákat is tanítsanak, akik távol vannak ettől a bolygótól, ha még a sajátjukat sem ismerik. Akkor minek kellett még egy? Igazából úgy vélte, hogy legalább értékelni lehet, hogy itt próbálkoznak mindezzel, még ha máshol nem is. A kínai szóra felvolta a szemöldökét, ez a név ismerős volt neki. És nem csak azért, mert sok tárgyon látta már a „Made in China” feliratot, hanem másért is.
- Kína, régen ott voltak híres császárok, ugye? – kérdezte.
Kissé zavartan igazította meg a tollazatát a fején, mintha még gondolkodott volna valamin, de nem szeretett volna butaságot mondani.
- Azt hiszem, hogy még harcművészetekkel hozzák azt a helyet összefüggésbe – mondta ki végül.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14068
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Hétf. 27 Jan. 2014, 12:08

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
- Nem kungfu, bár a filmek miatt egy kicsit ahhoz is értek – rázta meg egy kicsit a fejét. – A Sárkányok útja a neve. Csak nagyon kevesen tanulhatják és az egész tanulás végén csak egyetlen tanítvány juthat el oda, hogy megküzdjön a sárkánnyal, hogy annak a hatalmát megkaphassa. Én apámmal együtt tanultam, az én világomban ő lett a Halhatatlan Vasököl, de itt ebben a világban is Mr. Morsus viseli ezt a címet és nevet.
Azt tudta, hogy a férfi itt tanít meditációt, ami nagyjából ugyanazon az alapokon nyugszik, mint amit a harcművészet képzése alatt tanultak, de mégsem annyira mélyen, mert ahhoz a diákok jelentős része kevés lenne. Így csak sima meditációt tanultak, ami már bőven elég volt ahhoz, hogy az érzelmeket irányítani lehessen és bármikor megnyugtathassa magát az ember. Igazából Zack az összes különleges harcművészet ágat felismerte, főleg azt a hetet, ami híres volt a világából. Noha használati szinten nem ismerte őket, de az „avatárokat” megismerte volna a stílusuk alapján. A beceneveken végül felnevetett, furcsán hangoztak.
- Ezeket kimondani sem lehet nagyon angolul – mondta. – Ennyire furcsa lenne a ti nyelvetek, igaz már a Csilla is igencsak nyelvtörő, hogy ne angolosan ejtsem ki.
Figyelmesen hallgatta azt, hogy a lány mit mondott, a ködre bólintott, igaz ott abban a SHIELD adatai szerint egy bizonyos Thorhalla-nak is nagy szerepe volt, a két későbbi főmágus kellett a köd eltűntetéséhez, és pont akkor volt Galactus is itt. Igen, már tudták, hogy hova tűnt Zacharias Morsus, aki az „anyját” akarta Bostonban megölni.
- Az én világomban tényleg a testvére volt – mondta. – De itt úgy tudom, hogy nem, vérségi kapcsolat van, az biztos, de a rendes kapcsolatot nem tudom, hogy mi lehet kettejük között.
Bólintott végül.
- Pont őt nem akartam kérdezni róla, hanem olyantól szerettem volna hallani, aki nem elfogult a témában – ismerte be.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 27 Jan. 2014, 12:09

~ Jonah Wright és Tony Price ~
A harcművészetre legyintett, igazat megvallva soha sem érdekelték az efféle dolgok, még Morsus meditációs óráit is jellemzően végigaludta és nem egyszer horkolta végig azt, mert rohadtul unalmasnak találta őket. Más valamit, amivel jobban meg lehetett botránkoztatni másokat, azokat a dolgokat már szerette.
- Sokkal jobb egy hokiütővel szétverni valaki fejét, ha oda jutok, hogy megverjek valakit – mondta. – Vagy azzal nekimenni a rendőröknek és a kordonjuknak egy tűntetésen.
Ennél már szélesen vigyorgott, ez tényleg megtörtént, az apja átkozottul boldog is volt, amikor a fiát bevitték a rendőrségre, mert nemhogy kiskorúként részt vett egy tűntetésen, de még a hatóság elleni erőszak vádjával is megvádolták az akkor tizenhat éves fiút, ez nem sokkal azok előtt volt, hogy a régi sulijából kiíratták és bedugták ide. Jonah elkapta Price tekintetét, ahogyan kiszúrta, hogy hova nézett.
- Azt a „beszélgetést” meghallgatnám Mr. Price – mondta. – Pontosítsunk a szavain a kék lányt és minket kivéve mindenki s*gghülye itt. A kék… Törpilla alig négy éves, Ko-Rel és Thanos lánya. Thanos-nak! Nem tudom, hogy olvasta-e a kozmikus tantárgy tankönyvét, de Galactus és a Halál utána a harmadik legrosszabb teremtmény odakint a világűrben. A Halál avatárja és szerelme. Láthatóan a portás alulmarad a beszélgetésben. A lány aktájában az volt, hogy bármiféle elektromosság nélkül atombombát gyárt, lényegében uránium nélkül. Ahogyan energia nélkül működő szuperpáncélt is összeeszkábált lényegében szemétből. Ezen felül szociálisan mindenre alkalmatlan, Veszélybe több érzelem szorult… Veszély, jah, de Farahnaz meg folyamatosan csadort hord… és ő is szociálisan alkalmatlan, mert aspergeres. Milyen helyen vagyunk már, ahol az értelmes nők társalogni nem tudnak? Meh… ezenfelül túl sok az ufó ezen a helyen.
Néha megvolt az előnye annak, hogy tanár és hozzáférhetett mások adataihoz és láthatta azokat. Az egy dolog, hogy ezek titkosak és nem kiadhatóak, de az meg kit érdekelt? Őt nem. Bólintott, hogy EssEx valóban komolyabb érdekeltség, majd csak kellett egy jó időpontot találni arra, hogy mikor is mutassa be a lányt hivatalosan. Ő is elvigyorodott, ahogyan elképzelte Frost-ot jégkirálynőnek, bár ő még az idősebbik Miss Davidson-t, egészen pontosan a legidősebbet is szívesen elképzelte volna úgy a modellek között.
- Eddig egyben volt az a saláta? – kérdezte. – Frost max egybetenni tudja, de még jobban szét nem. Akarja, hogy utánuk menjünk MR. Price és kihallgassuk a dirit és Dialin-t?

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1560
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Vron on Hétf. 27 Jan. 2014, 23:58

~Nicholas T. McIntyre és Nallo~
A veszélytermi órákon találkoztam már Mr. Wrighttal, de egyáltalán nem volt tanárszerű. Sem az életkora, sem a viselkedése alapján nem jöttem volna rá, hogy tanár, ha nem tanítana engem is. A bálon is egy diákkal beszélgetett végig, amennyire láttam, és nem úgy nézett ki az egész, mint egy tanár-diák beszélgetés. Ezt Nick is megemlíti, így tudom, hogy nem csak nekem tűnt fel a dolog. Nem mintha zavarna, csak fura egy kicsit. Azt tudom, hogy  nem ez az általános a tanárok részéről, mivel a többi tanár nem így viselkedik. ÉS sokkal idősebbek is.
- Nem túl fiatal Mr. Wrightahhoz, hogy tanítson? - kérdezem Nicktől. - Nem tűnik sokkal idősebbnek, mint a végzős diákok.
Már rég óta érdekel, hogy hogy van ez, talán most választ kapok.
Nick másik kérdésére kicsit elkomorulok. Az az igazság, hogy szeretnék kijárkálni, és felfedezni a felszíni világot, de nincs kivel, egyedül meg félek. Annyira furcsa és idegen az egész, és ráadásul nagyon feltűnő is lennék az emberek közt.
- Nem igazán. -felelem. - Nincs kivel mennem, egyedül meg biztosan elvesznék.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 24 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.