Bálterem

7 / 24 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24  Next

Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Danny Long on Kedd 28 Jan. - 1:00

~Harcimadár és Danny Long~
Láthatóan kicsit zavarba jön, amikor Kínát említem. De persze érthető, végülis honnan kéne tudnia, hogy milyen népek vannak itt a Földön, amikor csak Amerikában volt, meg egy kicsit Genoshán, mióta idejött. Miért nem gondoltam erre? De legalább valami elképzelése van Kínáról, és ez is több, mint ami elvárható lenne.
- Igen, tényleg voltak császárok régen Kínában, bár róluk nem tudok olyan sokat. A nagyapám inkább a harcművészetekről tanított. Kínából származik a Kung-fu, az egyik leghíresebb földi harcművészet, azt tanította nekem gyerekkoromban.
Örülök, hogy nem a rossz dolgokat hallotta, a hamisítványokat, meg a diktatúrát. Emlékszem, hogy ezeken mennyit dühöngött nagyapa, hogy rossz hírét keltik a népünknek. Mindig így mondta, sosem volt hajlandó nem igazi kínai családként kezelni minket, annak ellenére, hogy már nagymama se volt kínai. Volt egy pár ilyen furcsasága.
- Honnan hallottál ezekről? -kérdezem.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 28 Jan. - 12:23

~ Harcimadár és Danny Long ~
Némileg megkönnyebbült, amikor kiderült, hogy nem tévedett túlságosan sokat azzal kapcsolatban, hogy mi is volt azon a területen. Igaz azt már nem nagyon tudta, hogy mikor is voltak ezek, vagy mi történt, annyira nem „járt” utána ezeknek, csak felületesen volt egy-két dolog. Talán ez is csak azért maradt meg neki, mert császárok voltak és ez a rang odakint az űrben is igencsak használatos volt, legalább is a földiek is többek között erre fordították a Majestor szót és a Majestrix pedig a császárnővel volt egyenértékű. A skrullok is ilyen nevet hordtak, Veranke császárnő és a Kree Sztelláris Birodalom is császárság lett. A harcművészet is valószínűleg emiatt maradt meg a nőnek.
- Nem ismerős így a Kung-fu név – ismerte be. – Igazából nem volt egyetlen harcművészet sem a nevén nevezve, csak utalás rá. Milyen ez a Kung-fu?
A kérdésre egy pillanatra megakadt és láthatóan elgondolkodott, hogy miként fejezze ki magát. És valóban a megfelelő angol szavakat kellett ehhez keresnie, de végül csak megtalálta őket úgy jó fél perccel később.
- Lady Lilandra egyik könyvében láttam ezeket – mondta végül. – Nekem kellett meghallgatnom, amit felolvasott belőle és politikai oldalról közelített meg a dolgokat.
Láthatóan nem túlzottan örült annak, hogy ilyesmiket kellett hallania, de legalább tényleg ragadt rá valami a földi kultúrából, még ha nem is nagyon akarta, akkor is.

//Folytatás: Las Vegas//


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 11 Aug. - 8:40-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bálterem - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14787
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Kyle Phoenix on Csüt. 30 Jan. - 21:30

~Nallo és Nicholas T. McIntyre~

Úgy tűnik Nallonak is szemet szúrt az a néhány apróság, ami nekem is. Persze ez itt nem egészen volt olyan középsuli, mint a többi az országban, nézzük csak meg, hogy milyen óráink is vannak például. Mégis, ha egy tanár meg egy diák ennyire összetart, akkor az soha nem jelentett jó például a többi diáknak, és erre jó less majd odafigyelni. Ettől persze nem igazán lettem boldogabb. Éppen elég csak simán túljutni ezen az időszakon, kezelni a felmerülő konfliktusokat, nem hogy még arra is figyelni, hogy melyik diák melyik tanár kebelbarátja.
- Őszintén szólva nem tudom – felelem Nallo első kérdésére. – Biztos meg volt az oka, amiért engedték, hogy itt maradjon és tanítson. Még ha nem is szimpatikus a fickó… - majd vállat vonok – lehet, hogy egyszerűen csak ilyen, vagy ismeri Pricet már régebbről.
Nallo húzódzkodása a város felfedezésétől eléggé érthető, én is biztos furan érezném magam Atlantiszon, ha mindenki folyton engem bámulna, és valószínűleg feltűnő is lennék. Itt meg aztán az is kitűnik, ha valaki mutáns, és akkor még nem beszéltünk a zöld bőrről meg a tarajakról.
- Szerintem valaki már erre is kitalált egy megoldást, szerintem majd kérdezzünk rá a tanaraknál az új évben – ajánlom fel Nallonak bíztatóan. – Ugyan nem vagyok new yorki, de tudok egy pár helyet, amit kár lenne kihagyni, ha már a városban jársz…

//Köszi a játékot//


A hozzászólást Kyle Phoenix összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 1 Feb. - 0:13-kor.
Kyle Phoenix
Kyle Phoenix
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Bishop on Csüt. 30 Jan. - 23:22

~ Jonah Wright és Tony Price ~
A hokiütő jó választás, egy tüntetésen vagy kint egy utcai harcon mindenképpen, de nincs mindig kéznél. Ízlés kérdése valójában, és stílusé is, én felkapok egy ütőt, az IQ-m mindenki szemében esik vagy száz pontot, ismét egy p.raszt, kezelhetetlen metálos címszó alatt, nem mintha nem sz.rnám le maghasról.
- Punk viselethez illik, ez tény, hatásos is, egészen addig, amíg valaki lőfegyvert nem ránt. Onnantól egyikünk módszere sem jelent megfelelő erőt Mr. Wright. Talán később, ha a mutánserőink fejlettebbek lesznek.
Igazából csak megjegyzem, nem akarok jobban belemenni a fejtegetésbe, k.rvát nem érdekli, hogy kinek milyen képessége van, és hogyan fog fegyvernek használható tárggyal a rendőröknek rontani, ha van a témák között egy EssEx is, aki meg sokkal jobban érdekli Wrightot. Az ismertetésre a kék bőrű lányra nézek, azért, gondoltam, hogy nem szokványos eset, de ez, nem éppen... hogy nem tudtam eddig erről, f.sza.
~ Thanos és Ko-Rel lánya, aki csak négyéves, de már egy zseni, simán csinál atombombát, szuperpáncélt szemétből, ráadásul még érzelmileg nulla is. Végülis miért ne, működőképes gondolat, kezeljük csak simán bejárós diákként, mintha semmi nem lenne. Ki a f.szomnak volt ez az ötlete? Kinek? Hogy az anyámba nem tudtam eddig erről semmit? Még mindig meg lep ez az iskola, hova kerültem én... te jó ég...
Bólintok arra amit Jonah mondott, szép kis történet, ha nem ő mondaná, kizárt hogy elhiggyem.
- Néha már az idegenekkel sokkal toleránsabb vagyok, mint a normál diákokkal. Közel sincs annyi rossz tulajdonságuk, ami engem inkább zavar, hogy egyiknél sem lehet különösebb eredményt elérni. Pedig nincsenek túl komoly igényeim.
Hát jah, kezdem magam elcs.szettnek érezni, hogy így a kellemes tinilányok társasága után kipróbálnék egy idegent is, de annyira nem sürgős a téma. Inkább csak megjegyzés, de egyébként sem engem minősít, inkább a helyi kínálatot, meg amúgy az emberi fajt. Komolyan valakinek teljesen más bőrszín kell, hogy felkeltse az érdeklődésemet minimális szinten? Nem hiszem el. Jöhet Dialin, még ő is jobb ennél, sokkal. Hátra nézek az ajtóra, majd vissza, most már nem nézem olyan feltűnően a jelenlévő személyeket.
- Utána mehetnénk, de azt javaslom még várjunk. Egyrészt túl gyanús lenne, ha most indulnánk, a másik oldalról meg, ahogy Dialint elképzelem, még egy ideig értelmetlenül fog jó időt eltölteni az igazgatónál, mielőtt az érdekesebb részek következhetnének. Egyszerűbb csak kényelmesen odaérni. Mit gondol?
Azért megvárom, hogy ő mit gondol. Ha már végképp egy rakat f.s lesz a bál, csak ki kell sétálnunk és végighallgatni a büntetést, amit Dialin kap az igazgatótól. Ez tetszik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Pént. 31 Jan. - 6:56

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Sárkányok útja, érdekesnek hangzik, bár ez a megverni a sárkányt és átvenni az erejét furcsa, de gondolom a sárkány az valamiféle mester lehet aki talán a legjobb jelenleg abban az ágban. Igazából így belegondolva eléggé jó rendszer mert az új mindig egy picit jobbnak kell hogy legyen az előzőnél, tekintve hogy le kell győznie, könnyű gyorsan összepakolni a kicsit egyértelmű dolgokat is, főleg a megfelelő információknak köszönhetően, lényegében csak egy dolgot nem értek.
- Milyen hatalmat? - Ötletem sincs hogy mi lehet ebben a harcművészeti stílusban ami konkrétan hatalomnak számít. Jómagam elfojtottam a nevetést amikor a beceneveket említettem, azonban annak hatására hogy Zack elneveti magát, nekem is nehézkessé válik ezt megállni és egy minimális szinten kibukik belőlem, de nem tart tovább néhány másodpercnél.
- Furcsa és bonyolult, egyszer egy filmben benne volt mint boszorkány nyelv a hangzása miatt, csak a címére nem emlékszem. - Arra, hogy itt a két Morsus nem testvérek legszívesebben a fejemet vakargatnám, erről igazából fogalmam sincs hogy mit is mondhatnék, eléggé új is hirtelen a dolog, bár oké, tény hogy a semmiből került az illető, így egyik napról a másikra nem sokkal azután hogy a másik eltűnt, de... Nos a lényeg hogy nyilvánosan ferdítettek mindenkinek, rendben van, kíváncsiságból úgyis utána fogok járni a dolognak, nálam amúgy is minden titok biztonságban van, hiszen sosem éltem még vissza mások bizalmával. Ez meg oké, jó vicc, lenne pár ember akit meg tudnék kérdezni ezzel kapcsolatban de ők meg ugyan minek válaszolnának... Lényegtelen, attól még meg lehet majd próbálni ha eljön az ideje. Hamarosan.
- Sajnálom hogy nem igen tudok neked ezzel kapcsolatban segíteni, ha gondolod segíthetek majd felkeresni egy olyan személyt aki többet tud róla. - Szolidan információ gyűjtögetés céljából megkérdezni pár embert nem egy nagy dolog, aztán majd ki mit tud alapján összerakható hogy mi az ami tény, bár nem tudom hogy mennyien beszélhettek vele, majd kiderül. Oké persze nem kell túlzásba vinni, csak pár apró kérdés. Rengeteg információt lehet gyűjteni másokon keresztül is ha az ember rámegy a témára, a másikat meg minek érdekelné hogy miért érdekel.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Tyranis on Pént. 31 Jan. - 11:09

~ Jonah Wright és Tony Price ~
- A mutánserőm igencsak sokat fejlődött Mr. Price, amíg realitáson kívül voltak – mondta. – Már képes vagyok lövést eltéríteni, hogy az ne találjon el.
Mindezt kivételesen nem felvágásnak szánta, hogy mennyivel jobb, mint Tony, hanem csak tényként. Azóta, hogy a képessége fejlődött még jobban szerette használni, mint előtte. Erről most ugrott be neki, ha már így volt vele, akkor nyugodtan „varázsolhatna” magára némi plusz izomzatot is és máris sokkal könnyebben menne a hokizás is. Ezen elgondolkodott, nem is tűnt olyan rossz ötletnek.
Megértően bólintott, valahogyan ő is kezdte magát úgy érezni, hogy az ufókat könnyebb elviselni, mint a mezei embereket, mert annak ellenére, hogy mennyire nem értik meg a földi szokásokat, sokkalta normálisabbak és kulturáltabbak, mint az idióta emberek.
- Talán a legnagyobb gond, hogy vannak igényeink – gondolkodott el.
Egyetértett azzal, hogyha kicsit később mennek, akkor azzal jobban járnak, de addig is, két újabb pohárért nyúlt, majd ezúttal whisky-t csinált a benne levő üdítőből és úgy nyújtotta át Price-nak.
- Akkor megyünk később Mr. Price, de addig is, igyunk. Mondjuk… Dialin bukására – vigyorodott el gonoszul.
Amennyiben Price elfogadta a koccintást, akkor utána egy húzásból itta meg az italát, már csak várakozniuk kellett arra, hogy indulhassanak és fültanúi legyenek a saját győzelmüknek.

//Köszi a játékot!//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bálterem - Page 7 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1600
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 31 Jan. - 11:21

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
- A kínai sárkány hatalmát – mondta. – A csí egy igencsak speciális és egyedi felhasználási módját. De szerintem erről Mr. Morsus-t kellene megkérdezni, végül is ő lett a Halhatatlan Vasököl. Én vele együtt tanultam, de mindig is tudtam, hogy nem én leszek az, aki megküzd a sárkánnyal, hanem ő.
Nem érzett emiatt neheztelést, saját maga roppant fiatal, ezzel tökéletesen tisztában volt mindig is. Talán majd egyszer, de addigra már igencsak öreg lesz, ha ő fogja majd átvenni ezt a feladatkört egyszer valamikor majd Gabe-től. Igazából nagyon, de nagyon remélte, hogy ez igencsak sokára fog bekövetezni majd. Talán annyira sokára, hogy már ő maga is öreg legyen ehhez és ne jusson el addig, hogy ő legyen a következő Vasököl. Elmosolyodott, amikor kiderült, hogy volt már filmben is valamilyen gonosz nyelvnek a magyar. Érdekes lehetett, saját maga nem hitte, hogy találkozott vele korábban, még a filmekben sem, révén kínai és amerikai filmekben szerepelt és nem Európaiakban. Hálásan bólintott arra, hogy a lány felkínálta a segítségét neki.
- Köszönöm, szerintem élek majd ezzel a lehetőséggel.
Amikor véget ért a zene és így a tánc is, Zack elengedte Csillát és kissé hátrébb lépett, hogy ne legyen olyan zavaróan közel a lányhoz.
- Remélem megbocsátod, de én visszavonulnék. Hónapok után ma voltam először mások között és elszoktam tőle – beszéd után elnyomott egy ásítást. – Kimerítő tud lenni.
Ha a lányt nem zavarja, akkor még egyszer elmosolyodik.
- Jó éjszakát, remélem mi hamarabb találkozunk – mondta, majd elindul a szobája felé.

//Neked is köszi a játékot.//
//Folytatás: Zack szobája//


A hozzászólást Serena Davidson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 10 Feb. - 10:55-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bálterem - Page 7 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1318
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 6
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Pént. 31 Jan. - 23:02

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Kissé döbbenten hallgatom annak tényét, hogy mégiscsak tévedtem, valóban úgy kellett volna értelmezni mint ahogyan hallottam, nem pedig emberrel azonosítani a sárkányt ami... Érdekes, nagyon érdekes, igazából még mindig nem vagyok benne biztos hogy mit gondoljak így hirtelen erről de végül is démonok rohangáltak az utcákon, azok között is voltak olyasmik a képek és videók alapján amik igencsak sárkányokra hajaztak, noha azok jobban hasonlítottak inkább azokra amiket a filmekben általában látni lehet, szóval igen... Ettől függetlenül megdöbbentő.
- Wow.... - Fejezem ki magam egyszerűen, próbálnék többet hozzáfűzni de hirtelen nem megy. Van egy olyan érzésem hogy ezzel kapcsolatban még érdeklődni fogok, nem érint semmilyen formában, de eléggé érdekesnek hangzik ahhoz, hogy bármikor szívesen hallgassak róla akár csak apró információ morzsákat. Arra hogy él majd a lehetőséggel csak mosolyogva bólintok, tényleg szívesen segítek és érdekel is, ha nem érdekelne is szívesen segítenék természetesen, akkor maximum csak a kutatás hangulata lenne más, már ha lehet ezt komolyan kutatásnak nevezni. Ami kicsit szomorú, hogy a zenének lassan vége, én pedig még nem szívesen engedném még útjára, de sajnos úgy tűnik hogy idő van, látszik is rajta hogy fáradt és hát ki vagyok én hogy itt tartsam? Elengedem magam is, ő pedig lényegében kihátrál a magánszférámból, őszintén szólva engem nem zavart a közelsége, egy pillanatig sem, de meg tudom érteni hogy miként tekint a dolgokra, ahogyan azt is hogy pihenésre van szüksége.
- Persze, érthető. Köszönöm a remek estét. - Jegyzem meg a könnyed mosollyal még, nem tudom hogy nélküle mennyire lett volna más, találtam volna könnyen társaságot de az valószínűleg messze nem lett volna ilyen különleges.
- Jó éjszakát. - Köszönök még el, majd pedig pár másodpercig figyelem ahogyan távozik. Jómagam elsőként nem így teszek, még a korábbi asztalhoz lépek oda és emelem le róla a poharam, majd pedig közbenézek, hogy kik vannak még itt. Ami azt illeti eléggé megfogyatkoztunk, jól eltelhetett az idő, vagy lehet csak én érzem úgy, nem számít, megiszom még a pohár tartalmát, ha már ki lett töltve ne legyen meghagyva alapon, majd pedig kicsit hezitálva ugyan, de jómagam is távozom. Azt hiszem ez az este több módon is sikeres volt, mindez a mutációm nélkül és végre képes voltam úgy kordában tartani hosszabb időn keresztül hogy nem viselt meg. Mint mondtam korábban, remek este volt, ideje megkoronázni egy kiadós pihenéssel.


// Köszi. //

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 1 Feb. - 0:09

A karácsonyi bálnak ezzel vége, és most elkezdődött a Valentin napi bál, a szabályok ugyanazok, mint eddig. Kellemes játékot hozzá! Ha még vki karácsonyi bálos reagot írj, azt sajnos törölni fogjuk, hogy ne rondítson bele a játékba.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bálterem - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14787
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 1 Feb. - 15:35

~ Rejtőző Medve ~

Nem tudom, mit várok igazából ettől a báltól. Talán csak egy pár új ismeretséget. Túl sok diákkal nem vagyok közeli viszonyban, főleg az elmúlt időszakban. Annyira megviseltek a történtek, hogy bezárkóztam és jóformán csak az írással foglalkoztam. Már kész is van a versciklus és elküldtem Bölcs Seregélynek. Tudom, hogy most távol van, de egyszer visszajön. Megígérte, hogy el fgoja olvasni és véleményezi majd. Az ő véleményére pedig adok. Az idő nem sürget, a lényeg az volt, hogy kiírjam magamból a dolgokat. Ezt megtettem és amikor végigolvastam, én magam előégedett voltam és úgy éreztem, végre megszabadultam a tehertől.
Idén fogok érettségizni és talán már nem lesz sok lehetőségem olyan kikapcsolódásra, mint a mai. Nézelődöm is a bálteremben, hogy kik vannak itt. Ébredeznek az ösztöneim is és talán ma találok valakit, akivel egy hullámhosszon is leszünk amellett, hogy tetszik. Maga az ünnep persze nem érdekel, mert tudom, mennyire kétszínű. Egy római kori pogány szokásra ráhúzták a keresztény hódítók vallásos mázát és így jött létre, ahogy a többi is. Kereszténység... Az irtotta ki az őseim nagy részét. Pedig ők, ahogy a rómaiak és a többi régi nép is, még ismerték az állati eredetű ősök tiszteletét. Én most is magamra festettem a medveős jelét, egy villámot, ami keresztülmegy az arcomon. Tradíció. Hagyomány. Még arra is jó, hogy kiszűrjem, aki ezt nem bírja tolerálni. Amíg találok szimpatikus partnert, megszállom a süteményes tálcát. Kezdetnek legyen egy csokis fánk, egy szelet túrótorta és gey lekváros linzer. A szervezetem kívánja az édességet.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Chao Hui Wang on Szomb. 1 Feb. - 20:01

~ Lumiére Desrosiers ~

Áthelyeztek. Azt hiszem, hogy ez a legmegfelelőbb kifejezés. Egy iskolának nevezett helyre kerültem, bár ami azt illeti, az a másik hely a páncélosokkal jobban tetszett, még ha sok érthetetlen dologról is beszéltek. Legalábbis nekem az volt, ők biztos értettek mindent. Azt mondták, hogy ez egy iskola ahol majd megtanítanak mindenre amit tudnom kel. Igaz, hogy eddig a nekem szánt szobát nem nagyon hagytam el, de biztos így van. Inkább hasonlít ez a hely egy lakásra, mint az, ahova a páncélosok vittek, ez mégis inkább idegen számomra. Biztos a lovagi neveltetés miatt, hisz keveset voltam polgárok között és szinte egész életembe a lovagok között, így érthető a vonzalom.
Valaki az itteniek közül, akinek a nevét még nem tudtam megjegyezni, említette ezt a bált, hogy jöjjek el, hisz ez biztos nagyban segíti majd a beilleszkedésemet. Eleinte izgatott és feldobott voltam e miatt, de hamar sikerült aláássam a lelkesedésemet, hisz hamar sikerült fejben kikövetkeztetnem, hogy ez biztos nem lesz olyan, mint amilyenekhez én szokva vagyok. Ezt bizonyára bárki meg is mondhatta volna.
A másik dolog ami utalt rá, hogy kicsit kellemetlenül fogom érezni magam az a ruhásszekrény tartalma volt. Katasztrofális. Még mindig nem értem, hogy ilyen ruhákban, hogy tudnak létezni. Azt hiszem, hogy ha lehetőségem nyílik rá, akkor a páncélos alakoktól fogok felszerelést kérni. Jobb az ízlésük.
A bál megtartásának oka számomra teljesen értelmetlen volt. Valami Valentinnek vagy minek nevezték. A díszítésből ítélve valami tavaszi ünnep lehet talán? A teremben, ahol mindez meg volt tartva, viszont nem voltak még túl sokan. Ezek szerint vagy én érkeztem korán, vagy hagyomány a késés. Ez nem változtat viszont semmit azon, hogy szerintem amúgy sem tudtam volna elvegyülni a tömegben. Egyrészt a ruházatom amúgy is kitűnik, másrészt a szárnyaim is eléggé vonzzák a kellemetlen figyelmet.
Úgy döntöttem, hogy a legjobb az lesz, ha egyszer körülnézek. Biztonsági okokból. Sohasem lehet tudni, hogy mikor jön jól. A roskadozó asztalokat némi kis kíváncsisággal vizsgáltam. Nem mondom, hogy olyan sok, feltehetőleg ételről, el tudtam volna mondani, hogy egyáltalán mi az és, hogy szeretem-e. A kóstolás nem jöhet szóba, hisz nem tudhatom, hogy milyen hatással lehetnek rám ezek az ételek. Ha majd akad valaki akkor lehet, hogy kikérem a véleményét, ez itt egyelőre tabu számomra.
Chao Hui Wang
Chao Hui Wang
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 24
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Dec. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Chao Hui Wang
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Kira Sign on Vas. 2 Feb. - 1:52

~Tina, Matt~

Viszonylag korán érkezem meg a bálterembe. Bár mondjuk jó előre bekészültem, nem én vagyok az aki órákig készülődik, de azért lány létemre nekem is kell valamennyi idő.
Szolid sminkkel, szép hullámosra szárított hajjal, egy olyan ruhában, amit még anyám hordott az egyik bálján. Nekem tetszett, és örültem, hogy mikor árva lettem elvihettem ezt is a házból. Térd alá érő élénkzöld kis ruha volt, bár kissé be kellett venni a hosszából, mert azt akartam, hogy térd föl érjen, mint anno anyának is, szerintem egész jól sikerült. Valamiért ez jobban ment mint a főzés.
Az egyik sarokban álló növény leveleit vizsgálva vártam, hogy Matt megérkezzen.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Bálterem - Page 7 Sexymechanicbyparkleggy Bálterem - Page 7 Girloffantasybymanofins Bálterem - Page 7 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Bálterem - Page 7 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Bálterem - Page 7 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Night on Vas. 2 Feb. - 12:58

~ Akali Amikwa/ Vörös fülemüle~

Bár nem vagyok szerelmes senkibe, hogy ez az ünnep annyira érdekelne, de azért jó szocializálódási lehetőség. Az utóbbi időben csak az órákra jártam és a legtöbb időt a szobámban töltöttem, zenéléssel, fafaragással és festéssel.
Úgy éreztem itt az ideje, hogy ha mást nem is akkor legalább barátokat szerezzek. Ami őszintén szólva nem tudom milyen könnyű itt. Hiába mutáns itt mindenki, nem sokaknak a külsejét csúfítják szárnyak és démonfarok. De ez mindegy is. Kezdek hozzászokni már és a repülést is tanulgatom az órákon, bár még van némi probléma a landolással, de már szerintem egész tűrhetően megy, ha nem kell semmit se cipelni közben.
Nem öltöztem túl a báloz, sőt lehet nem s öltöztem fel eléggé. Indán ruhában(a szarvakon kívül kb. stimmel is a kép, mert neki nincsenek.) voltam, festéssel és tollakkal, ahogy azt odahaza is hordtam az átalakulás előtt.
Ahogy belépek a bálterembe, ég csak kevés embert látok. Senki sem áll túlzottan közel senkihez így gyanítom, hogy még csak félpárok vannak a teremben, vagy szinglik, akik hozzám hasonlóan csak szocializálódni jöttek. Bár ahogy azt a lányt elnézem a sarokban, szerintem, az határozottan vár valakire.
Ahogy körbenézek, megakad a szemem az egyik fiún, pontosabban az arcfestésén.
~ Ezek szerint nem én vagyok az egyetlen indián itt.
Ha észlelem, hogy rám néz a fiú(Rejtőző Medve), akkor valószínűleg elpirulok, bár az az arcfestékemtől úgy sem látszik, és a következő pillanatban valószínű, hogy láthatatlanná fogok válni. Ezt még meg kell tanulnom kontrollálni. Valamiért ez a kettő mindig együtt jár nálam.
Ha nem veszem észre, hogy néz, vagy a láthatatlanná válás után, de én a büfé asztalhoz veszem az irányt, hogy igyak valami gyümölcsöset.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Bálterem - Page 7 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Bálterem - Page 7 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Bálterem - Page 7 Indian_girl_by_welximak-d628caj Bálterem - Page 7 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Vas. 2 Feb. - 15:22

~ Rejtőző Medve és Akali Amikwa/ Vörös Fülemüle~

Látom Teremtő Lányt érkezni és integetek neki. Nem beszéltünk sokat, de aranyos kis teremtés. És konyít a zenéhez. Azon az utolsó estén Jótét Dalnokkal hármasban egy jót koncerteztünk, de ő hamarabb elment. Betartotta a szabályokat. Mostanában velem sem volt annyi gond. Nem volt kedvem bajba keveredni, elfogadtam, hogy itt milyen rend van.
Látok néhány új diákot is. Az egyik egy igen helyes vörös hajú leányzó és neki is indián arcfestése van. Nem ismerem fel elsőre, hogy mit akar ez jelenteni vagy melyik törzshöz tartozik, de indián jel, az biztos. A bőrszíne viszont nem olyan és még szárnya, meg farka is van, mint a sárkányoknak. Gondolkozom, de nem világos még. Az őseink ismertek sárkányokat, lehet, hogy ez a lány is valamelyikük erejét örökölte? Én meg medvévé és transzba esve valami torz, félig medveszerű, félig emberszerű csontos lénnyé tudok változni. Vannak furcsaságok és ezt jól tudták az elődök is.
Láttam már ezt a lányt, de még nem váltottunk egy szót sem. Ahogy mostanában szinte senkivel. Azt hiszem, őt meg kell ismernem és ez most a legjobb alkalom. Felveszem vele a szemkontaktust. Ha sikerrel járok és nem menekül el, akkor a sütikkel a tálcámon odamegyek hozzá és köszöntöm:
- Légy üdvözölve! Megkérdezhetem, melyik törzshöz tartozol? Én Waynoka Stevens vagy, cheyenne indián. De szólíts csak Rejtőző Medvének!

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Night on Vas. 2 Feb. - 23:36

~ Rejtőző Medve és Akali Amikwa/ Vörös Fülemüle~

// Tina visszainteget neked. (ezért vele nem akartam külön reagot írni.) //

Nem velem foglalkozik a srác így én odamegyek a büféasztalhoz, hogy töltsek magamnak gyümölcslevet. Belekortyolok az italomba. Amint ismét feltekintek, a másik indián tekintetébe "botlom", aki megindul felém. Legszívesebben eltűntem volna, de rájöttem, hogyha fel akarok hagyni a rejtőzködéssel, akkor nem kéne most eltűnni.
miközben megvárom, hogy odaérjen hozzám, a nyakamban lévő sárkánytotememet kezdem el birizgálni.
A srác mikor odaér hozzám köszön, majd bemutatkozik. Sőt még azt is megkérdezi, hogy melyik törzshöz tartozom és a sajátját is elárulja. Bár be kell valljam, a Rejtőző Medve hallatán enyhén elmosolyodom.
- Üdvözlégy, Rejtőző Medve. Akali Amikwa vagyok a Lakota törzsből. Bár a barátaim Vörös Fülemülének hívnak. Megkérdezhetem, pontosan mit is jelent a minta az arcodon? Ugyanis sok törzsnél feltűnik és más-más jelentés mellett.
Teszem fel a kérdésem, közben pedig érzem, hogy már nem szorongok annyira. Talán mert úgy tesz, mintha észre sem vette volna észre a különös testi elváltozásaimat.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Bálterem - Page 7 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Bálterem - Page 7 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Bálterem - Page 7 Indian_girl_by_welximak-d628caj Bálterem - Page 7 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 3 Feb. - 0:09

~ Rejtőző Medve és Akali Amikwa/ Vörös Fülemüle~

Mintha kissé zavarban lenne, kaparássza a sárkányt formázó nyakdíszét. Ő van tradicionálisabban öltözve. Én egy elegáns fekete nadrágot vettem fel és hozzzá egy indián fehér inget, de nem vittem túlzásba. Se fejdísz, se karpánt, csak a medveős jele az arcomon. Elmosolyodik, mikor bemutatkozom. Sokszor kinevetnek, de egy másik indián csak nem fog az indián nevem miatt kigúnyolni. Nagyot csalódnék, bár tudom, hogy mára a kultúránkban is óriási pusztítást végeztek a megszállók. Nagy Gyógyító megmondta, Mindent előre megmondott.
Szóval lakota indián. Velük nem volt felhőtlen a kapcsolatunk. Megismertetük őket a lovaskultúrával, de elűztek, mert többen voltak. Később mégis összefonódott a két törzs sorsa. Nem tudom, ő mennyire van ezekkel tisztában, de nekem kiskorom óta tanították a történelmünket a szüleim. Nem akarom megbántani, úgyhogy csak röviden szólok:
- Vörös Fülemüle! Szép madár. Illik a név egy ilyen csinos leányhoz.
Mikor kérdez, a villámjelre mutatok:
- Ez a medveős jele, az én totememé. Legalábbis felénk, Wyomingben a megmaradt cheyenne-eknél ezt jelenti. Mutánsként egy hatalmas medvévé tudok változni, ahogy az ősök is képesek voltak erre.
Gondolkodom, hogy volt-e olyan képességhasználati óra, amin láthatott medveként, de nem tudom felidézni. Sok diák van, nem biztos, hogy észrevett. De egészen tisztelettudónak és műveltnek látszik. A formája viszont érdekel. Vajon mióta lehet ilyen? És hogyhogy ilyen sápadtarcú? Ezek nehéz kérdések és ha bántották ezek miatt, akkor talán nem beszél róluk szívesen. Azért mondok néhány finom szót:
- Gondolom, te nem igazán tudsz alakot váltani, különben elrejtetted volna ezeket - nézek a szárnyára és a farkára. - Milyen magasra tudsz velük repülni?
Közelről még helyesebbnek tűnik és az öltözéke is nagyon csinos. Még a végén lesz értelme ennek az ünnepi katyvasznak, ha szót értünk.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Árny on Kedd 4 Feb. - 14:14

~Tina, Matt~

Nos, egy újabb bál, az előzőt kihagytam, tény, fáradtabb voltam annál minthogy jelenést tegyek, valószínűleg nem tudtam volna sokáig lefoglalni magamat és így amúgy is korán távoztam volna, arra a kevéske időre pedig öltönyt nyúzni fölösleges, igaz a társaság általában jó, a diákság nagy részével kellemesen el lehet társalogni. Ettől függetlenül valószínűleg itt sem jelentem volna meg, ha nem lenne egy lány akinek oly módon sikerült felkeltenie a figyelmem, hogy egyszerűen képtelem voltam átsiklani a lehetőség felett és nem elhívni, plusz aki miatt az elmúlt időben rengeteget gyakoroltam egy trükköt, aminek remélhetőleg hamarosan hasznát vehetem. Be kell látnom, hogy kicsit ideges is vagyok a dolog miatt, ami tőlem szokatlan, nagyon szokatlan, de mit lehetne tenni, ez mégsem egy átlagos alkalom, az egészen pedig nem segít, hogy mostanság... Eddig is éreztem néha hogy valami nincs rendben, ez még annál a bizonyos veszélytermi óránál kezdődött, azóta sem szóltam senkinek, de egyre jobban érzem, nem tudom, hogy mi lehet az, megmagyarázhatatlan érzés és sajnos egyáltalán nem kellemes, de most inkább elhessegetem ennek a gondolatát, rajtam múlik, hogy hagyom-e hogy ilyesmik rontsanak a mai estén, tehát nem, egyértelműen nem fognak, a mai nap nem erről szól. Nem tartott sokáig összekészülni, rengeteg alkalommal bújtam már öltönybe, na jó, erősen túloztam, de elégszer volt már hozzá szerencsém ahhoz, hogy rutinosan öltsem azt magamra és kisebb ellenőrzések után indulhassak is a bálterem felé, ami előtt egy picit megtorpanok, még egyszer igazítva a csokornyakkendőmön, bár inkább hordanék átlagosat, valahogy sosem találtam szimpatikusnak, de ennyi baj legyen. Ahogyan belépek és végignézek a társaságon... Hát, még nem vagyunk sokan, ami nem csoda, eléggé az egész elején vagyunk, Tina viszont már itt van, ez talán a legmeglepőbb az egészben, az érkezésére később számítottam, így pedig talán még ha nem is sokat, de megvárattam. Általában ez fordítva van, úgy elfogadott de így, nos nem tudom, kicsit kellemetlen de őt ismerve valószínűleg el fogja nézni, valószínűleg. Mindenesetre is nyugodtnak hatóan lépek oda hozzá, mosolyogva, legszívesebben kézcsókkal üdvözölném de sajnos ezt nem sokan ismerik errefelé... Nagyon nem sokan, ezt a saját bőrömön sikerült megtapasztalnom. Igaz hogy én is itt nőttem fel de nekem valahogy mégis megtanították, valószínűleg mély gyökerekre nyúlik vissza a családomban.
- Hölgyem, remélem nem várakoztattam meg túlzottan. Kérem fogadja el bocsánatkérésem jeléül.- Ezzel megpróbálom előadni a trükköt, ahogyan az ingujjamból, látszólag inkább a semmiből, rántok elő egy tövisek nélküli rózsát s egy apró forgatás kíséretében nyújtom át a lánynak a kényesen őrzött virágot, egy helyzetnek megfelelő tekintetet az arcomra öltve.
~ Köszönöm Liam, hálám üldözni fog. ~ Cseng egy pillanatra a fejemben a gondolat. Azt hiszem egészen jó belépő, magázódással kezdeni általában jó, később át lehet térni a tegeződésre, megfelelő pillanatban visszatérni rá pedig igencsak pozitív hatást válthat ki, nem mintha alapjában nem adna súlyt a dolgoknak, jelen esetben valószínűleg kellemes értelemben.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Kira Sign on Kedd 11 Feb. - 19:48

~Tina, Matt~

A növényt épphogy csak elkezdem szemlélni, mikor meglátom, hogy Rejtőző Medve is megékezik. Mikor integet én visszaintek neki. Medve nem cécózik sokat odasétál egy indiánruhás félig sárkány mutánshoz.
~ Szerintem nem ismerik még egymást, de lehet tévedek. Mindenesetre nem úgy köszöntek egymásnak, mint akik rég ismerik egymást.
Nem sok időm van elmélkedni, mert hamar megérkezik matt is. Szerencsére nem kellett sokáig várnom rá. Sőt ami meglepett, hogy öltönyben volt meg csokornyakkendőben, még azt hittem én fogok túl öltözni, de így pont illünk majd egymáshoz.
Rámosolygok Mattre, mikor meglátom. Aztán a srác odasétált hozzám és bocsánatot kérve a késésért egy szál rózsát varázsol elő a semmiből. bár tudom,hogy ő nem tudná megteremteni, így tuti, hogy valahonnan előhúzta, de mégis, annyira szép gesztus volt tőle.
Csak irulok pirulok, miközben elveszem a virágot és megszagolom.
- Csak most jöttem én is. Nagyon szépen köszönöm.
Mondom, majd egy puszit nyomok a srác arcára köszönet képen.
- Van kedved táncolni?

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Bálterem - Page 7 Sexymechanicbyparkleggy Bálterem - Page 7 Girloffantasybymanofins Bálterem - Page 7 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Bálterem - Page 7 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Bálterem - Page 7 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Night on Kedd 11 Feb. - 22:59

A dicséretre csak elmosolyodom, nem mondok semmit, majd ha érdekli honnan kaptam a nevet, akkor majd úgyis megkérdezi tőlem.
Rejtőző Medve elmeséli nekem, hogy az indián nevét a képessége miatt kapta.
- Ezek szerint nemcsak én kaptam a képességem után nevet. Anyám, a sámán, az Álcázó Sárkány névvel illetett az átváltozásom után, de én nem akartam azt nevet viselni, mivel nem tettem érte semmit, hogy kiérdemeljem, csupán a pubertás műve volt, míg a Vörös Fülemüléért megdolgoztam.
Mondom őszintén és már felmerül bennem a gyanúm, hogy túl sokat is fecsegek, pedig eddig pont, hogy zárkózottabb voltam.
Leheletnyi csönd után újabb kérdést tesz fel, ezúttal a szárnyaimról, gondoltam, hogy észrevette, de jól esett, hogy nem rettentette el ez attól, hogy szóba álljon velem. Mondjuk a repülés kissé kényes téma nálam, de azért válaszolok a kérdésre.
- Sajnos nem, pedig a régi sulimban még a fehér bőröm miatt se fogadtak be Lakota társaim, a fehérek pedig a vallásom miatt nem. Ami pedig a repülési magasságot illeti... az igazat megvallva, nem tudom. Csak bő két hónapja változtam át és nem igazán tudok még rendesen repülni. A képességfejlesztés órákon többször fejlesztettem az álcázást, mint a repülést, mert gondjaim vannak a landolással.
Mondom, a végén rövid magamon való nevetéssel. Elvégre a képességfejlesztésen tuti láthatott már landolni, vagy ha nem, akkor a károkat, amik maradtak  a berendezésben.
- És te már ura vagy a benned lakozó medvének? Úgy hallottam a lupinokban van egy állati én is, bár lehet tévedek.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Bálterem - Page 7 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Bálterem - Page 7 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Bálterem - Page 7 Indian_girl_by_welximak-d628caj Bálterem - Page 7 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szer. 12 Feb. - 2:05

~ Rejtőző Medve és Akali Amikwa/ Vörös Fülemüle~

Ó, egy sámán leánya ő? Akkor biztosan sokat tudhat, hiszen a tudás hordozói tovább akarják azt adni a leszármazottaiknak. Nálunk így szokás. Egészen megnyílt ahhoz képest, hogy milyen kis félénknek tűnt. Bátorítom tovább és kérdezek arról, ami érdekel.
- Édesanyád biztosan sok mindent taníthatott neked. Az ország melyik részén éltél a suli előtt? Az én szüleim kézművesek, így én ilyesmiket tudok. Nem sok mindent, de például kosarat fontam már és ismerek egy pár csomófajtát. Igen, a Rejtőző Medve nevet akkor kaptam, mikor előtört belőlem az addig bujkáló ős. Szóval ez még nem a hősnevem. Remélem, egyszer tehetek valamit, amiért megkapom.
Remélem, hogy érteni fogja. Ha sámán lánya, akkor értenie kell, hogy egy hőstett után kap igazán dicső nevet az indián. Ez a legtöbb törzsnél így volt, ha jól tudom. De mit álcáz? Most nem kérdezek rá, lehet, hogy túl sok lenne elsőre.
Egy igazi számkivetett. A népe is kiközösítette a bőrszíne miatt, a sápadtarcúak pedig a hite miatt. És akkor még nem is volt mutáns. Ezt én is ismerem, bár engem a cheyenne-ek sosem bántottak.
- Sajnálom, hogy te is keresztülmentél ezeken. Szörnyű, ha még a saját fajtád is kirekeszt. Hogy viselted el? Mi tartotta benned a lelket? Én olyan helyre jártam, ahol nem sok indián volt. Mindig bántottak a többiek, mert egy vézna cheyenne voltam. A kevés helyi indiánnal viszont nem volt gondom.
Szegény lány. És két hónapja még mutálódott is, sárkány formába, azt mondja. Nem hittem volna, hogy ennyire friss a dolog. Nem látni rajta, hogy annyira idegenkedne az alakjától, bár... Lehet, hogy nem is a társaságtól félt? Hanem attól, hogy valami bajt csinál véletlenül? Az órákról nem rémlik, de hallottam a sárkányról, aki nem tud rendesen leszállni. Mikor nevet, én is elmosolyodom és bizalmasan a szemeibe nézek. Ezt a témát nem firtatom, kicsit kellemetlen neki, úgy látom. A másikat viszont büszkén vállalja.
- Álcázás? Hogy csinálod? Beleolvadsz a környezeted színeibe, mint a kaméleon? Nagyjából tudom uralni. Már csak akkor változok át, mikor akarok és az ösztönöknek is tudok parancsolni. Az érzékeim viszont még nem a legfejlettebbek és az erőm is növekedni fog, azt mondták. Az első alkalom nagyon furcsa volt. Ott majdnem halottak is maradtak... Neked milyen volt az első? Ha nem akarsz, nem muszáj válaszolni.
Visszagondolok rá, mikor kilöktek az ablakon és az udvarra már óriási medveként érkezem. Nem halt meg senki, de ez csak véletlen. Pedig nem bántam volna. Csak fehérek voltak, akikkel mindig bajom volt. Azóta már azt is tudom, mennyivel erősebbek vagyunk mi egyáltalán az embereknél, nem csak a fehéreknél. Vajon Vörös Fülemüle hogy gondolkozik ezekről? Ezt nem ma este fogom megkérdezni, de egyszer biztos megtudakolom tőle. Kicsit olyan téma ez nekünk mutánsok, mint az első nemi együttlét az embereknek. Néha fájdalmas, néha örömteli, de mindenképpen meglepő és új élmény.

/ Megint kifelejtettem a fejlécet.  Mad  /


A hozzászólást dr. Zield Jones összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 12 Feb. - 15:30-kor.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Night on Szer. 12 Feb. - 10:19

~ Rejtőző Medve és Akali Amikwa/ Vörös Fülemüle~

- Eléggé sokat, megtanultam a gyógynövények használatát is tőle. Dakota államban éltünk. Sajnos én nem tudok kosarat fonni se a csomófajtákat kiismerni, de azért az alap csomókat mindenki tudja. Elvégre a cipőm is meg tudom kötni. Ami pedig a hős nevet illeti még én sem kaptam, de egyszer mindenki életében eljön az idő, hogy megkapja.
Mondom egy újabb mosoly kíséretében. Eléggé kezdek feloldódni. talán mert valaki olyasvalakivel beszélgetek, akinek hasonló sorsa lehetett.
- Nem volt könnyű, én legtöbbször valami szabadidős tevékenységben vezettem le a bennem dúló érzelmeket. Elég sok mindent csináltam: íjászkodtam, szobrokat faragtam, festettem. Ha pedig el akartam vonulni a világ elől, akkor elmentem lovagolni egyet. Nincs is jobb érzés, mint vágtatni a szélben.
- Sajnálom, hogy neked sem volt könnyű gyerek korod, de szerintem a múlt arra jó, hogy tanuljunk belőle, hogy az életünk további utazásán, már jobban és okosabban éljünk. Ezt anyám mondta mindig nekem.
Kissé bepárásodik a tekintetem, de csak azért, mert előtör belőlem a hiányérzet. Rég nem beszéltem anyámmal, aki megígérte, hogy majd látogatni fog, de valamiért még nem tette ezt meg.
Szerencsémre Medve hamar témát vált így a pára hamar eltűnik a szememből.
- Nem egészen. Inkább láthatatlanságnak nevezném, bár ennek két módját ismerem. Ha telesen láthatatlanná válok, akkor azt csak nagyon rövid ideig vagyok képes fent tartani, de akkor csak a légzésem buktathat le vagy ha belém ütköznek. Előnye, hogy mozoghatok is, míg a kaméleonnak egy helyben kell maradnia a "láthatatlansághoz". Az álcázást kétszer annyi ideig tudom tartani, de akkor a levegő mozog a helyemen. De ezt csak napsütésben lehet inkább kiszúrni. Aztán megtanultam, hogyan álcázzak tárgyakat is, egyelőre 5 kilóig megy a dolog.
- Ami az átalakulást illeti, én átalakulásomkor nem vadultam meg, mintha nem rendelkeznék ösztönökkel, sem pedig sárkány énnel, mintha csak a külső jegyeit örököltem volna a sárkánynak. Semmi mást.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Bálterem - Page 7 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Bálterem - Page 7 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Bálterem - Page 7 Indian_girl_by_welximak-d628caj Bálterem - Page 7 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szer. 12 Feb. - 16:18

~ Rejtőző Medve és Akali Amikwa/ Vörös Fülemüle ~

Cipőfűzés. Na igen, én nem a hétköznapi csomókra gondoltam, hanem az erősebbekre meg a bonyolultabbakra. De hát persze, ha nem tanítottak neki ilyet, akkor nem értheti. Én meg a gyógyfüvekre néznék bambán, ha beszélni kellene róluk. De a hősnévről jut eszembe. Miért lett ő Fülemüle, ha nem madár, hanem sárkány? A Vöröst értem, hiszen ilyen színű az a szép kis hajkoronája.
- Elárulod, miért kaptad a Fülemüle nevet?
Szóval megtalálta a maga útját. Többnyire magányos tevékenységekben és ezt meg is értem, ha mindenhonnan kiutálták. Sok mindenhez ért, sokoldalú. Mondhatnám, hogy ezerarcú. Ez tetszik nekem. Az pedig nem zavar, hogy fakó. A szíve igazi indián.
- Tudod, annyira örülök, hogy megismerhetek még egy indiánt itt az iskolában. Forge tanár úron kívül nem igazán volt még erre alkalmam. Ez egy bölcs mondás. Nálunk is van egy hasonló: "Aki nem ismeri a múltját, az nem tanulhat." Lényegében ugyanaz, csak egy kicsit messzebbre visszanyúlva.
Most mi van vele? Egy kicsit mintha elszontyolodna. Aztán viszont elmúlik és mesél egy kicsit a képességéről. Láthatatlanná tud válni. A levegő mozog a helyén? Ezt nem igazán értem.
- Hű, sokszor jól jött volna ez a képesség - mondom elvigyorodva. - Szerintem néha mindenki vágyik rá, hogy láthatatlan legyen. De ez a levegőmozgás hogy működik pontosan? Nem igazán tudom elképzelni.
Hallgatom, amit mond, hogy vadság nélkül alakult át. Próbálom felidézni, hogy mit tudok a régi sárkányokról, amiket az indiánok ismertek. Szarvas kígyók, amik hősöket ölnek. Meg a földsárkány. Nincs túl sok történet, amit ismerek.
- És hogy bírod ezt a formát? Nagyon nehéz lehet megszokni. Gondolom, így lóra sem ülhetsz. És egyébként... Te nem eszel valamit?
Az én tálcám közben kiürült és ideje újabb édességeket magamba tömni, meg valamivel leöblíteni. Gyümölcslé lenne jó, keresek is. Á, almadzsúz, tökéletes. Ha Vörös Fülemüle megmondja, hogy mit szeretne, akkor szedek is neki egy tiszta villával a tálkájára meg öntök a poharába, amit kér.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Night on Szer. 12 Feb. - 23:15

~ Rejtőző Medve és Akali Amikwa/ Vörös Fülemüle ~

- Ahol laktunk tehetségkutatót rendeztek, egyszer úgy döntöttem én is benevezek. Elég sokan indultak és a fehér bőrű osztálytársaim röhögtek is, mikor meghallották, hogy feliratkoztam. Aztán a sors fintora az lett, hogy elértem a harmadik helye énekléssel. Nos azóta viselem ezt a nevet. a verseny után persze a fehérek is barátkozni akartak velem, de én nem kértem népszerűségből eredő barátokból, így maradtam a két igazi indián barátomnál.
Mondom őszintén és már megint azon kapom magam, hogy túl sokat dumálok. Annyi dolgot mondok, amelyek valószínű nem is érdeklik őt.
Aztán a srác helyesel a mondásomra is.
- Én is nagyon örülök. Nekem sem sikerült még sok mindenkivel kijönnöm itt. Bár én sem voltam mostanában túlzottan sokszor a többiek közt. Egyenlőre az új önmagamat akartam megszokni, aztán a környezetemet.
Rejtőző Medvének tetszik a képességem, de nem érti az álcázás részben, hogy miért is foszforeszkál a helyemen akkor a levegő.
- Szerencsére nekem még nem volt rá éles helyzetben szükségem rá. Ami pedig az álcázást jelenti, a válasz egyszerű, mint a fizika. Amiről a fény nem tud visszaverődni, az nem látható, ilyen a levegő is. Amikor láthatatlanná válok, a testem atomjai is hasonlóan viselkednek, és áteresztik magukon a fényt, de csakis a fényt. Az álcázás folyamán csak a nagy része engedi át a fényt, így a megmaradt atomok részben láthatóak maradnak. Ha megengeded akkor bemutatom.
Elveszek a büféasztalról egy almát, vagy narancsot, amelyik van. Majd felemelem úgy, hogy a lámpa megvilágítsa azt.
- Most a fény még visszaverődik a felületéről, de most már csak néhány atomjáról.
Mondom, mikor álcázom a kezemben lévő gyümölcsöt. Az egész külső szemlélő szemével úgy tűnhet, hogy az alma eltűnt a kezemből, de aki közel áll hozzám, mint Medve annak úgy tűnik, mintha a levegő a kezemben motoszkálna, agy inkább izzana. Pont, mint egy forró nyári délutánon a levegő.
Aztán az gyümölcs 10 másodperc múlva visszaváltozik normálissá, a kezem is leengedem. Medve újabb kérdést tesz fel, amire ugyan válaszolok, de nem szeretem ezt a témát.
- Lassan, de megszokom. Már sikerült elérnem, hogy ne verjek le velük semmit se véletlenül. mert régebben, ha meglepődtem vagy hasonló akkor kicsapódtak és levertem valamit.
- Persze ezt itt.
Mondom, majd beleharapok az almába. Vagy meghámozom a narancsot és azt kezdem el nassolni.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Bálterem - Page 7 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Bálterem - Page 7 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Bálterem - Page 7 Indian_girl_by_welximak-d628caj Bálterem - Page 7 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 13 Feb. - 15:30

- Á, te énekelsz is? Pár éve én is elkezdtem ezzel foglalkozni. Amióta visszakerültünk az elrablóinktól, azóta viszont eléggé hanyagoltam. Miket szeretsz dalolászni?
Még egy közös pont. A kellemes meglepetések napja ez. Még lehet, hogy visszatér a kedvem az énekelgetéshez. Ráadásul ő még új itt. Lehet, hogy lenne kedve közös tanuláshoz. Bár én meg nemsokára érettségizem. Az a legfontosabb, de szerintem majd javasolni fogom, hogy legalább egyszer üljünk össze.
A kis bemutató segít, hogy megértsem, miről beszélt az előbb. Én inkább humán beállítottságú vagyok és nem igazán érdekel az ilyesmi. Fizikából meg nem vagyok annyira erős, hogy ez csak úgy beugrott volna.
A sárkányformájáról úgy beszél, hogy látszik, nem szereti. Zavarja, persze, hogy zavarja. Azt hiszem, én sem örülnék, ha nem lennék képes medvéből visszaváltozni emberré. Nem kellene ezt erőltetni. Vidámabb vizekre evezünk.
- Aha. Köszi, így már világos! Hasznos kis képesség. Egyébként ha marad időd a tanulás mellett, még mindig szoktál farigcsálni vagy festeni? Vagy mivel kapcsolódsz ki itt a suliban?
Nem kér a kínálgatásból. Kiszolgálja saját magát és az almát kezdi harapni, amivel megmutatta, mit tud. Én pedig újabb adag tortát és süteményt veszek el. Túrótorta, kezdetnek jó lesz. Három kókuszgolyó, egy vaníliás tekercs meg egy ilyen Raffaello. Na jó, kettő Raffaello. Három, legyen! Még mindig kívánom az édességet.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Night on Csüt. 27 Feb. - 16:16

~ Rejtőző Medve és Akali Amikwa/ Vörös Fülemüle ~

- Sok mindent. Attól függ éppen milyen a hangulatom. Bár a kedvenc előadóim Sakira és Jennifer Lopez, bár az előbbinek csak az angol számait ismerem csak.
- Téged is elvittek? Senki sem mesélt semmit az esetről, pedig érdekelt volna. Persze, ha ez kellemetlen téma,akkor társaloghatunk tovább a zenéről.
Mondom, miközben elveszek pár szem epret és csoki kockát az asztalról, hiába nincs megolvasztva a kettő együtt még úgyis finom.
Medve a faragásról kezd el kérdezni én pedig válaszolok is neki.
- Persze szoktam. Furán is néztek rám, mikor meglátták nálam a kis fahasábokat, mikor beköltöztem.
Mondom mosolyogva.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Bálterem - Page 7 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Bálterem - Page 7 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Bálterem - Page 7 Indian_girl_by_welximak-d628caj Bálterem - Page 7 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bálterem - Page 7 Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 24 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.