Bálterem

4 / 24 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24  Next

Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Pént. 27 Dec. 2013, 21:33

~ Charles Dialin egyedül / Jonah Wright és Tony Price ~

Mindenki annyira karácsonyi szellemben úszik, hogy nem jutok egyről a kettőre. Akiket kinéztem, azokkal vagy van valaki vagy nem lehet velük még pár értelmes szót se váltani. Az egyik meg előadta a fehér karácsonyról, hogy mit is ért alatta pontosan. Hát nem tudom, meddig lesz a suliban ilyen rasszista felfogással...
Senki nem jön oda hozzám köszönni vagy hátbaveregetni, de még csak nem is biccentenek, pedig sokat ismerek közülük közös órákról. Egy pár rosszalló tekintetet még mindig látok, de senki nem szól semmit. Egyszer csak meghallom Beethoven zenéjét. Hoppá! Olyan DJ-t hívtak, aki becsempészett egy kis jó ízlést is? Király! Nézelődök, hogy van-e valaki, akivel szívesen szóba állnék, ha már szimpatikus csajt nem sikerült kifogni. Ha sikerül megtalálnom Jonah-t, akkor odamegyek hozzá és így szólok:
- Üdv barátom! Hogy telik az este?

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 28 Dec. 2013, 00:49

~Harcimadár és Danny Long~
Úgy néz ki, hogy meglepően jól sikerült átadnom, amit akartam, őszintének tűnik, ahogy azt mondja, hogy érti, mire gondolok. Ennek örülök, nem gondoltam, hogy ilyen jól fog menni. A tekintete is valahogy barátságosabbá vált.
A következő kérdésére viszont nem igazán tudok épkézláb választ adni. Ez teljesen új dolog nekem, de ez nyilván nem is csoda, mivel nem sok közöm van az űrbeli dolgokhoz, legalábbis eddig semmiképp nem volt.
- Nem ismerem azokat az embereket, akik kint vannak az űrben, és diplomaták, szóval nem igazán tudom.
Igazából nem is tudtam, hogy ilyenek vannak.
- Nem akar mindenki mindent jobban tudni másoknál? A többi fajnál ez nincs így? Itt a Földön nagyon sok ilyen ember van, de nem gondoltam volna, hogy ez annyival jellemzőbb ránk, mint másokra.
Nem igazán tetszik, hogy a többi faj rossz véleményen van rólunk néhány nagyképű diplomata miatt.
- Azért nem hiszem, hogy az alapján kéne minket megítélni, hogy az a pár ember milyen. Elég sokfélék vagyunk, de nyilván ti is, meg az összes többi faj.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
avatar
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Vron on Szomb. 28 Dec. 2013, 01:07

~Nicholas T. McIntyre és Nallo~
Kicsit nehezen tudom követni, ahogy váltogatja a témákat. Valószínűleg az én angoltudásomon múlik, de lényegében valószínűleg mindegy is. Közben érzem, hogy egy kicsit zavarban van, és tart valamitől. Ahogy egy kicsit jobban figyelek, ki tudom venni, hogy attól fél, hogy nem fogom tudni követni, és elijeszt. Vagy valami ilyesmi. Elég nyilvánvaló viszont, hogy szívesen beszélget velem, és ez kicsit önbizalmat ad. Jól esik, hogy nem zavarj a külsőm, és az, hogy nem vagyok ember.
- Ne haragudj, de nem tudom jól követni, ha egyszerre sok mindenről beszélsz. Annyira nem vagyok még jó angolból.
Kiválasztom azt a témát, ami jobban érdekel, és az azzal kapcsolatban kezdek el beszélni.
- Nálunk inkább a külsőmmel volt gond. A lemúriaiak zöldek, és ők Atlantiszon is elég gyakran járnak, szóval az még nem is lett volna gond, de a szemem, a tarajom meg a többi elég furának számít. És a képességem meg... hogy is van az a szó? Nem rég hallottam... indikszrét? Valami ilyesmi. Szóval sok mindenkit zavar, hogy érzem, hogy mit éreznek. Remélem téged nem nagyon. Remélem megtanulom majd teljesen kikapcsolni, de most még nem megy.
Kicsit félek erről beszélni, mert lehet, hogy csak most tudatosul benne igazából, hogy működik a képességem, és ettől megijed. De azt hiszem így tisztességesebb.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 28 Dec. 2013, 09:59

~ Harcimadár és Danny Long ~
Bele kellett gondolnia, hogy mit is mondjon pontosan és azt hogyan. Neki is megvolt a képe az emberekről, amit látott és amit elképzelt. Szerencsére mindez már változott némileg pozitívabb irányba azóta, hogy itt volt a bolygón és látta, hogy valóban nem minden ember olyan, mint amikkel odakint az űrben találkozott. Talán akkor csak a diplomaták és a politikusok olyan rosszak csak az emberek között. A kérdésre megrázta a fejét.
- Senki sem szól bele abba, hogy a másik birodalomnak mit és hogyan kellene tennie és mit kéne változtatnia. Révén évmilliók óta működő birodalmakról van szó. Az emberek jöttek és úgy kezdtek el kioktatni mindenkit, mintha az ő alig párezer éves civilizációjuk mindent jobban tudna azoknál, akik galaxisokat uralnak. És az emberi értékrendet kellene átvennie mindenkinek, mert azaz egyetlen jó… nem képesek és nem akarnak alkalmazkodni senkihez. Nem tartják be más fajok szokását és mindenkire a sajátjukat akarják erőltetni.
Lar’syee igaz manapság is úgy viselkedett, mint egy shi’ar, de azért emberi közegben moderálta magát és próbált az emberek nézetei szerint viselkedni, hogy ne okozzon azért annyira botrányt és felháborodást azáltal, hogy micsoda ő maga és pontosan tudta, hogy egy ember ezt soha sem tenné meg a fordított esetben. Amit látott mindig elvárták, hogy mivel ő ember, mindenki úgy viselkedjen a körülötte.
- Mind ezt mondjátok – engedett meg egy mosolyt magának a nő. – Pedig egy fajt mindig a küldötteiről ítélnek meg, az első benyomás odakint az űrben is létezik, nem csak itt a Földön.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14068
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Kyle Phoenix on Szomb. 28 Dec. 2013, 12:26

~Nallo és Nicholas T. McIntyre~

Hát még a saját bevallása szerint is sikerült kissé összezavarnom zöld iskolatársamat a hirtelen témaváltásokkal. El is határozom, hogy igyekszek majd kicsit összeszedettebben beszélni, mert mégsem lenne fair, ha folyton csaponganék, rákényszerítve az akaratomat. Ettől függetlenül elég jól vette az akadályokat, ezért meg magamban hálás vagyok, mivel nem koptatott le.
Úgy tűnik, hogy más népek sem mentesek az előítéletektől, ahogy a szavaiból kiveszem, bár ki tudja, hogy Atlantiszon ez miben merült ki, de amilyen visszahúzódónak indult, lehet, hogy a többiek inkább csak elkerülték, vagy nem igazán közösködtek vele. Na persze gondolom kevesen mernek igazán szabadon úgy beszélni valakivel, aki hamar észreveszi, ha nem mondanak igazat neki. Ettől függetlenül kicsit szomorú, ha ilyesmi számkivetetté tesz valakit.
- Azt hiszem értem mire gondolsz. Idefent talán még nagyobb feltűnést keltenél a kinézeteddel, bár az emberek manapság már talán könnyebben túl teszik magukat az ilyesmin – folytatom a saját gondolatmenetemet. – Az hogy meg érzed, hogy mit gondolnak? – vállat vonok. – Elvégre nincs rád írva – mosolyodok el – mármint tudom, hogy nem hangzik, becsületesen, de talán ne mondd el mindenkinek. Mármint – állok meg egy pillanatra, hogy összeszedjem a gondolataimat – sokaknak vannak titkaik, és hát a titkok azért titkok, hogy rejtve maradjanak – próbálok valami csattanósat a végére biggyeszteni.
Aztán egy pillanatra magamba nézek, hogy vajon az én fejemből mit szedhetne elő, bár nem igazán erősségem az önvizsgálat. Egyébként is túl sok dolog szalad át a fejemen. Aztán kizökkenek, ahogy meghallom a felcsendülő komolyzenét.
~Na ez például nagyon nem illik ide – fut át az agyamon Beethovent hallva.~
- Szóval én inkább érdekesnek találom a képességedet – mondom és úgy is gondolom, majd egy pillanatra felnézek, mintha a saját elmémet vizsgálgatnám – ráadásul, éppen incsen olyan titkom sem, amit féltenék – mondom aztán barátságosan vigyorogva. – Egyébként lehet érezni, ha a képességedet használod? Mármint ha tudatosan teszed?
avatar
Kyle Phoenix
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Night on Szomb. 28 Dec. 2013, 15:25

~Törpilla, Zack~
A lány nem nézett rám még a megjegyzés után sem, ami kissé dühítő, de egyesekre nem igen lehet hatni semmivel sem.
~ Hmm. Van akire egyszerűen nem lehet hatni.
Mikor közli, hogy ő sosem alszik, egy éles kérdéssel válaszoltam, de ő ezt nyilvánvalóan nem érzékelte. De a kérdésemre úgy válaszol, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon.
- Húha.
A szavai súlyát hamar felfogom, annak ellenére, hogy milyen váratlanul értek.
~ Ezek szerint tényleg nem kell neki alvás. Bár nem vagyok szakértője a fajoknak, de azért én is hallottam ezt azt. Már sokat hallottam az édesanyjáról, de az apja nevét csak említésből ismerem, de már nem emlékszem mivel kapcsolatban.
Ezúttal a lány szegez nekem egy kérdést. Melynek válaszáról, halvány lila gőzöm se volt. Még ha kék is van, akkor sem tudom a választ.
- Nem tudom. Ezt talán egy SHIELDes tudóstól kéne megkérdezni.
Mondom a lánynak.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
avatar
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Tyranis on Vas. 29 Dec. 2013, 10:48

~ Zack Blue és Törpilla / Tyranis ~
Akkor állt meg Tyra csak egy pillanatra, amikor kiderült, hogy a férfi nem tudja a választ a kérdésére. A gondja az volt, hogy mindez neki is csak viszonyított értékként volt meg és nem teljesen pontosan. Ha pedig csak ilyen ez, akkor lehetséges, hogy könnyedén elszámolja a dolgokat és mindez katasztrófa lesz. Sokkal jobban szerette azt, ha ő maga számolja ki az adatokat és számításokat, mintsem a másra hagyja. Az emberek nem logikus módon számoltak és következtettek, igaz a matematika és a fizika talán a leglogikusabb dolog volt ezen a világon, amit az emberek alkottak. Igaz mindarra már rá kellett jönnie, hogy az emberek jócskán le vannak maradva technológia és fizikai bizonyítások terén a kozmikus fajokhoz képest. Szerencsére ismert pár olyan személyt, tudóst, akik a kozmikus eredményekkel is tisztában voltak, mint dr. Richards, dr. Stark, illetve a dr. Sally és dr. Walker páros. Még mindig a számsort figyelte, de megcsóválta a fejét arra, amit a férfi mondott neki.
- Ők nem tudják, azért próbálom éppen most számolni a bizonyítást. – mondta még mindig érzéketlenül.
A számításai alapján logikusnak vélte, hogy a férfi rá fog kérdezni, hogy mégis mihez számol ennyire, illetve mit, az emberek viselkedéséből mindezt a logikátlanságot már leszűrte, hogyha látják, hogy valaki dolgozik nem hagyják azt tenni, inkább mindenféle felesleges és haszontalan kérdéssel zaklatják. Így logikus volt, hogy felelni fog a még fel nem tett kérdésre, mert kiszámítható volt, hogy felfogják tenni.
- A multiverzumban való közlekedés egyszerű formájára keresek megvalósítható módszert. Hogy a specifikusan kiválasztott realitásokba lehessen utazni anélkül, hogy kárt okoznánk a multiverzum szövetében és annak összeomlását elindítanánk.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1560
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 30 Dec. 2013, 02:29

~Harcimadár és Danny Long~
Tényleg nem gondoltam volna, hogy az űrdiplomatáink ekkora bunkók. Én aztán igazán nem vagyok nagyon otthon más kultúrákban, de azt azért érzem, hogy ha valaki másnak az otthonában vagy, az ő szabályai szerint kell viselkedni. Legalábbis egy határon belül. Azért nyilván az se jó, ha abszolút nem figyelnek oda, hogy valaki más fajból származik, ezért néhány dolog fura lehet neki.
- Hát, ne haragudj! Ha ez valamit javít azon, hogy mit gondolsz az emberekről, szerintem sincs rendben, ha ezt csinálják.
Erről eszembe jut egy érdekes kérdés. Lehet, hogy meglepő dolgokat fogok hallani, de annyi baj legyen! Remélem nem udvariatlanság ezt megkérdezni.
- Nálatok például milyen dolgok vannak máshogy, amit az emberek nem szoktak betartani?
Így Harcimadárral beszélgetve egyre kíváncsibb vagyok, hogy milyen is lehet shi'ar-nak lenni, meg egyáltalán egy olyan fajba tartozni, ami sok bolygót ural és rendszeresen utazik az űrben. Nem igazán gondolkodtam eddig azon, hogy mi lehet a világűrben, de most az a gondolat ötlött fel bennem, hogy érdekes lenne egyszer elmenni egy másik bolygóra. Bár talán előbb más országokkal kéne kezdenem, végül is itt a Földön sem voltam Amerikán, sőt New Yorkon és Genoshán kívül máshol.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
avatar
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 30 Dec. 2013, 11:08

~ Harcimadár és Danny Long ~
A shi’ar bólintott Danny szavaira, ritka eset, amikor valaki bocsánatot kér amiatt, hogy mi is történik az űrben. Csak a gond az, hogy soha sem azok teszik meg ezt, akiknek kellene, hanem mások. Néhány pillanattal később szólalt meg csak.
- Igen, javít – nyugtatta meg a másikat. – Már amióta itt vagyok azóta is látom, hogy nem minden ember olyan, mint akik kijutnak az űrbe, hogy képviseljék az emberi fajt. Úgy tűnik számomra, hogy ilyen kérdésben kellene fejlődnie az embereknek, hogy nyílt személyt küldjenek diplomatának.
Érezni lehetett, hogy mindezt a lehető legpozitívabban gondolta és nem pedig csak egyfajta megnyugtatásként szánta, főleg, hogy amióta itt volt, ha Danny beszélt vele korábban rájöhetett, hogy a nő meglehetősen egyenes volt és kimondta mindig azt, amit gondolt. Még akkor is, ha azzal megsértett másokat. A következő részen elgondolkodott, itt most várt legalább fél-egy percet, amíg válaszolt, addig is megevett egy csokis süteményt és az üdítőjébe is beleivott.
- A kultúrát és a világszemléletet szeretik nem figyelembe venni. Nem érdekli őket, hogy mi miként viszonyulunk az életünkhöz, milyen a társadalmi berendezésünk, a vallás mindig kényes ügy szokott lenni. Nehezen nyelik le, hogy minden nagy birodalom militarista és úgy érzik, hogy ezen változtatniuk kell.
Várt néhány pillanatot, hogy Danny belekérdezhessen, vagy rá valamire, ha nem ért valamit.
- Illetve volt még egy, de azon igazából a skrullokat kivéve mindenki jót mulatott, egy földi tudósnő sokk hatása közben ostoba libának nevezte a skrull császárnőt nyilvánosan. Miközben az egyik skrull hadúr fenyegette őt és a társait.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14068
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Bishop on Hétf. 06 Jan. 2014, 21:39

~ Jonah Wright, Tony Price és Charles Dialin ~
A zene vált és körbe is nézek, de igazából semmi. Na jó még egyszer ellenőrzöm, de tényleg semmi. Veszek egy nagy levegőt és pozitívan állok a dolgokhoz.
~ Oké már ez is megvan, legközelebb viszek egy adathordozót és konkrétan az egész listát kicserélem, tetszeni fog mindenkinek. Főleg a karácsonyi számok metál változata, a hörgéssel és az ordítozással.
És még csak most kezd leesni, hogy nem nagyon tűnt fel senkinek. Még szerencse, hogy legalább Jonah felkészült.
- Ennek örülök, rám fér a normális étkezés, lehet kellene majd egy hölgyet is vinni a társasághoz. Ha már itt él a temetőhangulat az ön szavaival élve.
Kérdően még Wrightra nézek, igazából nem túl kérdően, gazdagok vagyunk, jól nézünk ki és remekül festünk öltönyben, kb bárkit be lehet így fűzni aki normális. Még ha tényleg csak társaságnak kell Veszély miatt, imádom azt az androidot, lassan már túl jó lesz. Mivel már kellően megnyugodtam bólintok a büntetésekkel kapcsolatban.
- De nem csak Logan esetében lehetne ezt meglépni. Feltételezem a többi tanár is hasonló módon örülne Mr. Dialin munkájának.
És ahogy kimondom a nevét meg is látom. Először még csak felénk néz, majd alig akarom elhinni de mintha ide tartana és végül ideér és köszön Wrightnak. Pár pillanatig meglepett tekintettel nézek rá, de nem akarom ezt túljátszani, úgyhogy hamarosan elég hideg és közönyös leszek. Kell a f.sznak, hogy idejöjjön b.szogatni a telibek.rt anyjával, meg a farokverésével. Pár pillanatig még gondolkozom rajta, hogy én szólok előbb, de végül várok, Jonahhoz szót, kíváncsi vagyok, hogy reagál erre. Én csak látványosan átnézek rajta, meg beleiszok a vodka-narancsba. Játszon mással ne velem.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Kedd 07 Jan. 2014, 01:20

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Ahogyan megkapom a választ így belegondolva már eléggé egyértelműnek tűnik, gondolhattam volna rá de valahogy... Kisebben gondolkodtam hirtelen, ha mondhatom így, nem egészen másik világokban, pedig pont ezt beszéltük, hmm, félreértések, kellemetlenek. Mindenesetre is nem nagyon tudok rá mondani, vagyis valami minimálisat de, csak az a baj hogy ezzel maximum találgathatok, mert ezen kívül csak egyetlen egy másik realitásban jártam az pedig nem igazán volt olyan állapotban hogy ilyesmi szervezet létezhessen benne, legalább is nem a Földön.
- A példádból arra tippelek hogy itt egy kicsit gyakoribb lehet az ilyesmi, de csak tipp. - Tényleg fogalmam sincs róla, de akkor is ez az egyetlen logikus dolog erre, ha már minket is egy egész felkészült csapat fogadott nem sokkal az érkezésünk után, méghozzá meglehetősen profi módon azok alapján amikre emlékszem. Az utalásra, miszerint a szerény személyem társasága is kellemesnek bizonyult elmosolyodom sokat sejtetően, mármint annak a terén hogy örülök hogy így érzi, válaszolni viszont nem tudnék rá mit értelmesen, az arckifejezésem pedig mindent elárul, minden kis apró pozitívumot ezzel kapcsolatban, szeretem feldobni mások napját, mindig is eltöltött valamiféle örömmel ha másnak segíthettem vagy tehettem érte valamit, valahogy benne van a természetemben, most pedig egy igencsak... Ártatlan emberről van szó, ha mondhatom ezt, félénk, kedves, visszafogott, szinte mindig egy apró lépéssel biztosabb vagyok a korábban felvetett gondolataim pozitív megerősítésében. Azonban nem akarom hirtelen elsietni, nem, pont most próbálok erről átállni, de vajon valóban akkora dolog ez? Hmm. Majd az este végére kiderül hogy hogyan és miként, egyenlőre a hobbi témára felelek ahelyett hogy ilyesmiken gondolkodnék tovább.
- Nos, új világ, új lehetőségek, gondolom tervezel pár dolgot majd kipróbálni. - A felsorolt hobbikon pedig kicsit elgondolkodom, a harcművészetéből látni fogok majd valószínűleg, mert hamarosan úgyis megkérdem tőle hogy kíváncsiságomat kielégítően meg tudom-e ezeket itt tekinteni valahol vagy valami mód van-e a meglesésükre, de az még egy picit várhat.
- A videó játékok valóban hobbi szinten, vagy ilyen " hardcore " hobbiként van jelen? És hogy-hogy nem voltál? Azt értem hogy magántanuló voltál de szórakozóhelyek, rendezvények, vagy valami ilyesmire nem jártál ahol nem idősebbek voltak? - Tudom hogy a válasz nem, de valószínűleg meg lesz indokolva hogy miért nem, ha egy téma folytatva van általában ez egy olyan dolog amit meg sem kell kérdőjelezni hogy válasz legyen rá. A játék pedig... Mást nézni játék közben nekem valahogy nem unalmas, nekem sosem volt úgy hozzá igazán tehetségem, máson meg látom hogy " óh, ezt így kéne csinálni ", plusz szeretem ha valamit kommentálnak, nem véresen komolyan természetesen, csak úgy kötetlenül.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 07 Jan. 2014, 09:48

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
- Vagy itt kellően fejlett a technológia, hogy ezt nyomon tudják követni – helyeselt a lány szavaira.
Csilla ötlete, illetve azaz ötlet, amivel ő maga állt elő volt a két lehetséges opció, amire gondolni tudott ezzel kapcsolatban. Persze még mindig ott volt a harmadik lehetőség, hogy egyszerűen nem érdekelte őket mindez. Az anyja szerint ezek voltak azok a világok, ahol még nem találkoztak realitásutazókkal és Fájdalom, a multiverzális hódító sem járt arrafelé. Ahogyan felpillantott a lányra és meglátta azt a sokat sejtető mosolyt, akkor néhány pillanatra zavartan pillantott el valamerre, mert nem igazán tudta, hogy mit is kéne neki erre reagálni, arról persze fogalma sem volt, hogy Csilla sem és azért kapott csak egy mosolyt „ajándékba”. Ez most neki messze nem az a helyzet volt, amihez otthon hozzászokott. Ahol a rajongói rohanták le, ott legalább biztosan tudta, hogy mit is akarnak tőle, igaz az is rendre zavarba hozta, de ez itt most akkor is teljesen más szituáció volt. A lány szavaira kapta vissza a fejét.
- Igen, szeretnék – bólintott. – Ami azt illeti jelentkeztem a SHIELD-nél az Angyal Programba, így majd ez úgy tudom, hogy elég időmet lefoglalja és megkapom a mozgás lehetőségét, mert eléggé hiányzik már. Az ARMOR-nál nem igen volt lehetőség rá…
A következő kérdésekre is figyelt, majd végül megvakarta a tarkóját.
- Csak casual játékos, többre nem volt időm – mondta. – Te is szoktál valamivel játszani videojátékok terén? – a kérdésre még megvárta a választ, majd a másik részre is felelt. – Voltam, de nem igazán jártam, nem kellemes, hogyha a fangirl had a nyomodban lohol és levegőt venni sem hagynak, nemhogy élni.
Látszott rajta, hogy nem igazán volt oda azért a rajongásért, ami körbevette őt, mindez újra csak alátudta támasztani azt, hogy nincs elszállva magától, hanem szerény. Végül elnézett a zenepult felé, majd újra vissza Csillára.
- Ha visszaváltanak valaha normális zenére – itt megakadt egy pillanatra. – Lenne kedved táncolni velem?

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Tyranis on Kedd 07 Jan. 2014, 10:09

~ Jonah Wright, Tony Price és Charles Dialin ~
Elvigyorodott Price szavain, igen a nő ötlete is remek volt, végignézett a termen, hátha sikerül valamilyen csinos nőt kiszúrnia, saját maga részéről ő legjobban EssEx-nek örült volna, úgyis kezdtek igencsak közel kerülni egymáshoz, főleg azóta, hogy egy suliba jártak, de a lány most nem volt itt. Így kénytelen lesz beérni valami másodrangú nővel, vagy nőkkel… vagyis lányokkal. Mintha valamilyen bordélyban lett volna és nem pedig egy középiskolai karácsonyon. Végül a szeme megakadt egyen.
- A hölgyemény eléggé bevállalósnak tűnik és magasan a többi felett áll – bökött a fejével Harcimadár felé. – Mit gondol Mr. Price, egy kis egzotikum estére?
Másrészt benne volt, hogy a földi nők már nem igen adtak kihívást, de egy földön kívüli, nem elég, hogy egzotikum, de még ott van az is, hogy rá nem biztos, hogy lehet azzal hatni, hogy rohadt gazdag és már ezért tenné szét a lábát.
- Talán még azt is megtudom oldani, hogy Veszély ne „lásson” be a szobába – gondolkodott el hangosan.
És ebben a pillanatban következett be az a megszokott mondás, hogy az ördögöt a falra festeni, mert a pojáca közeledni is kezdett feléjük, így Jonah-nak már nem maradt ideje arra, hogy a hóhányásos dolgot… hóhányás! Ez sem hangzott rosszul. Szóval a hóhányásos dologra reagálhasson. Ahogyan az emlegetett szamár odalépett hozzájuk és megszólította őket, Jonah egy sokatmondó pillantással nézett eddigi beszélgetőpartnerére, amivel utalt arra, hogy ő megmondta, hogy ez az alak az illemet sem ismeri. Végül visszanézett Dialin-ra, a tekintetéből sütött a rosszallás és még némi undor is.
- Nem tudom, hogy hol tanult, vagyis hol nem tanult illemet Mr. Dialin, de a legjobb tudomásom szerint nem szokás a tanárát „barátom” jelzővel illetni – mondta. – Ha már itt van, nem Veszéllyel adatom át, ön fog feltakarítani a bál után, gondolom számított erre, ha már a madarai mocskát elrejtette az ételekben.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1560
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd 07 Jan. 2014, 15:16

~ Jonah Wright, Tony Price és Charles Dialin ~

Jonah nem örül túlságosan, sőt mintha kifejezetten boszús lenne. Ismerem, összebarátkoztunk már régebben. Nem a legbarátságosabb, de brilliáns elme és mindig ki tud találni valamit, amivel feldobja az iskola unalmas hangulatát. A mellette állóval még nem nagyon beszélgettem, de ő is hasonló alkat. Az egyik legjobb tanuló, amennyire tudom, de a modorát sokan nem szeretik. Nem tud hízelegni, ennyi. Na és aztán?
- Ó, "tanár úr"! Nemrég még ugyanabban a padban ültünk, most már magázódunk - mondom nevetve. Ami utána jön, azon viszont csodálkozom és ez ki is ül az arcomra. A madaraim a szobában vannak. Kaptak kaját, vizet és ennek a helyiségnek a közelében sem jártak. Valaki megint rámkeni. Sok csínytevést csináltam már, de azért nem mérgezem meg a fél iskolát. Mindenesetre ha már a csajozás nem jött össze, ez viccenk jó. Akkor folytassuk, mintha tényleg én tettem volna!
- Papageno és Papagena nem mocskosak. Kivéve ha belemásznak a babkonzervbe, mint a múltkor. De legalább jól sikerült a mutatvány? Saaajnos nem lehettem itt, hogy megnézzem.
Kezd összeállni a kép. Nem a DJ rakta be azt a zenét, hanem az, akinek elege lett a trükkjeimből és meg akar leckéztetni. Rákacsintok Jonah-ra és ezt még megjegyzem:
- Látom, a karácsonyi szirupok mellé valami csínytevő becsempészett az előbb egy kis kultúrát. A Les Préludes-nek jobban örültem volna. Azt a madarak is szeretik.
Ezzel elveszek egy italt az asztalról és várom, hogy folytatja a haver a viccelődést.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Bishop on Kedd 07 Jan. 2014, 22:05

~ Jonah Wright, Tony Price és Charles Dialin ~
A felhozott ötletre újra a meglehetősen k.rvás idegenre nézek, igazából nincs semmi bajom a viseletével, nem csak az egyértelmű okok miatt, valamikor többre becsülöm az idegeneket és a kultúrájukat mint a mi sz.rzsák emberi civilizációnkat. Főleg mióta tanulom a nyelvüket is, bár azért nem vagyok olyan jó. Jonah javaslatára elmosolyodom.
~ Azért én maximum egy éjszakára számítanék, de így biztos két hét szobába zárkózott idő kellene, vagy kettő. Előbb halnék meg végkimerülésben, mint, hogy abbahagyjam, kétszer. Jó nem panaszkodom. Kíváncsi vagyok mennyire vágna meglepett arcot, ha valamelyikünk letámadná egy próbálkozással. Mondjuk lehet elég szánalmas lenne, de mindenképp megéri. Szóval f.sza az elképzelés, csak más a helyzet.
Még gyorsan válaszolok a felvetésre, mielőtt a f.szfej ideér, bár igazából magasról lesz.rom szóval ha ide is ér, még pofátlanul közbevágok.
- Határozottan tetszik az ötlet, még ha a tollas madarakért nem is vagyok oda... És még shi'arul is tudok pár szót.
És eddigre már ide is ér Dialin, annak ellenére, hogy átnézek rajta még hallom a társalgást, sajnos, nagyon sajnos, már szinte várom, hogy jöjjön valaki részvételt nyilvánítani. Ez tényleg ennyire fogyatékos és nem veszi magát észre, amikor az észt osztották neki előbb a szájába verték kétszer, majd visszaküldték, úgy érzem. Az egyik pillanatban megállok az ivásban mert majdnem félre nyelek és konkrétan arcon köpöm egy sugárral a srácot. Ehhez már kell egy intelligencia szint, rendesen. Mielőtt Jonah válaszol én még azért közbe szólok
- Jonah próbálta neked értelmesen elmagyarázni a helyzetet, amit meg is értenél, ha nem lennél egy b.lfasz nyomorék és felfognád, vagy nem játszanád az eszed. Elég sz.r humorod van, nagyapád stílusával meg nem nyitnék a helyedben. Én értem az áttételes dolgokat, de ez b.zdmeg, amit csinálsz nem az. Fuss neki még egyszer.
Azért végig nyugodt maradok, csak a szavaim olyanok mint mindig. Nem zavar ha dühös lesz vagy ilyesmi, én mint mindig felkészülök a reakcióra.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Szer. 08 Jan. 2014, 01:55

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
- Valóban. - Helyeselek a technológiára való megjegyzésre, az is lehet, a továbbiakban pedig hiába gondolkodom, a felsoroltakon kívül nem nagyon látok más logikusat, vagy talán azt hogy félünk valamitől, talán magától az ismeretlentől, igazából ez sem lenne meglepő mert mindig mindenki fél az ismeretlentől, benne van a természetünkben. A sokat sejtető tekintetemre egy újabb félénk reakciót kapok, ezúttal kifejezetten erőset, melyre inkább letörlöm ezt a kifejezést és egy kevés csönd után, a hajamat oldalt egy simítással a helyére igazítva szólalok meg.
- Bocsi. - Ennyit fűzök hozzá tömören, de kedves mosollyal, nyugodt arckifejezéssel és ehhez hasonlóan nyugodt hangnemben, próbálván kicsit oldani a dolgot, most még csak a céljaim között sem volt zavarba hozni, csak azt próbáltam kifejezni hogy örülök hogy úgy érzi ahogyan. Mindenesetre is az angyal programra terelődik a téma, amire kis tarkó vakargatás után kénytelen vagyok belátni, hogy...
- Hallottam már róla, de még nem néztem utána, hogy mi is lehet pontosabban. Mit foglal magában? - Talán ilyen téren kicsit tájékozottabb lehetnék, majd pótlom, bár sok dologgal így érzem, az ember sosem tudhat eleget a világról ami körbeveszi, ezen még javítani fogok, majd ha a szobám magányát fogom élvezni, vagy utána nézek majd az egyik közösségi szobában, amelyikhez kedvem lesz, bár egyedül jobban szeretek kutakodni, rendszerint akkor nincs semmi ami elvonná a figyelmem. A videó játékokra bólogatok.
- Stratégiai játékokkal néha, de azokkal is maximum könnyű szinten, nincs tehetségem a játékokhoz, rendszerint jobban szeretem nézni ahogyan mások játszanak. A fangirl megjegyzésre megengedek magamnak egy finom nevetést.
- Használd ki amíg nincsenek. Néha el szoktam járni egy kis társasággal a városba, ha gondolod velünk tarthatnál egyszer. - Ha szeretne nyugisan szétnézni ez még akár jó lehetőség is lehet, persze ha nem akkor nem, nem erőszak a disznótor, ahogyan mondani szokták otthon az óceán másik oldalán. Érdeklődve hallgatom a zenével kapcsolatos megjegyzést, ami egy táncra való felkérésbe fordul át, őszintén szólva kicsit meglep, félénkségből adódóan nem gondoltam hogy ennyire egyszerűen fog menni, igazából azt sem vehettem biztosra hogy eljön ez a pillanat az este folyamán, a meglepetés pedig egy újabb mosolyt csal az arcomra, kezdenek kissé kimerülni az arcizmaim, de ennek csak örülni lehet.
- Örömmel. - A zene pedig feltételezem hogy hamarosan vált, ha más nem akkor a DJ csak kapcsolt már, eléggé nehéz lenne nem észrevenni a különbséget.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Szer. 08 Jan. 2014, 09:48

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Szóval nem hallott még az Angyal programról, Zack pedig nem igen tudta, hogy mit is mondjon erről a dologról. Az úgy eléggé snassznak hangzott volna, hogy a következő generáció szuperhőseit képzik ott. Főleg, hogy ő maga nem is ezért jelentkezett, hogy elsődlegesen az legyen, hanem leginkább a mozgás lehetősége miatt, meg segítsen másoknak. Az otthon tanultakat pedig ott kamatoztathatja, jobban, mint az iskolai edzéseken.
- Kicsit katonai tréning, de nem teljesen, mert megannyi mást is tanítanak ott – mondta végül. – Harcművészet, együttműködés másokkal… van egy olyan része is, hogy aki sikerrel elvégzi a programot és átmegy a vizsgán, azt beveszik Bosszú Angyalnak. Nem mintha egy szeretnék lenni közülük… inkább a testmozgás és a tapasztalatszerzés miatt jelentkeztem.
Stratégiai játékok említésére ő maga is bólintott, ő is szeretett effélékkel játszani, amikor épp nem volt internet hozzáférés a közelben.
- Jók is, Civilization sorozat? – kérdezte. – Vagy épp Settlers. Nem sokat, inkább multiplayert szoktam, végre úgy beszélhettem másokkal, hogy nem tudták ki vagyok és nem arról ítéltek meg.
Ismét egy utalás, hogy a hírnév eléggé terhes volt számára és a tipikus modern kori problémába ütközött, hogy könnyebb volt neten barátkoznia, mint élőben másokkal. Elmosolyodott zavartan az ajánlaton, amit Csillától kapott.
- Azt hiszem, hogy ez esetben élek majd a lehetőséggel, köszönöm.
Láthatóan örült annak, hogy a lány elfogadta a tánc felkérést, de még mindig ugyanaz a zene ment, mint az előbb, így még felkelni sem lehetett.
- Itt ebben a világban is megvannak a klikkesedések a diákok között? – tette fel a kérdést, ha még úgysem volt esély a táncra. – Csak, hogy tudjam mire számítsak…

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Tyranis on Szer. 08 Jan. 2014, 10:36

~ Jonah Wright, Tony Price és Charles Dialin ~
A nevetésre Jonah összeráncolta a homlokát, láthatóan nem volt éppen abban a vicces kedvében, amit Charles hitt, hogy úgy viszonyul a dolgokhoz. Nem volt itt tavaly, ahhoz, hogy lássa, hogy Wright akkor sem lelkesedett a karácsonyi ünnepséghez. Hagyta, hogy Price végigmondja, amit akar, egészen gyerekkora óta, általános óta ismerte őt, így már hozzászokott a kirohanásokhoz, meg ahhoz, hogy mit is szokott tenni a barátja. Ő magában csak a szemeit forgatta Dialin szavaira. De nem tehette meg, amit akart, révén azt adta be, hogy tanárként van jelen, ehhez mérten kellett továbbra is viselkednie.
- Ugyanabban a padban, amiért a családom dollármilliókat fizetett, míg az öné arra is kellően zsidó volt h bevásárolja magát ide, mert nem törődnek vele, hogy befejezi-e az iskolát vagy sem. Egy csokoládégyárhoz végül is nem kell végzettség, az elnöki székhez meg igen.
Soha sem rejtette véka alá, hogy mit is célzott meg, hogy egyszer elnök akar lenni. Ahogyan azt sem fukarkodott a hasonlóan gazdagok orra alá dörgölni, hogy az ország tíz leggazdagabb embere között vannak a szülei és jobban ki van tömve, mint a barátai és ismerősei közül bárki. Megköszörülte a torkát.
- A magázódás pedig a jólneveltség jele, amiért úgyszintén dollár-százezreket fizettek az ön szülei is az előző iskolájában, ahogyan Mr. Price és az én családom is, hármunkból csak ketten vagyunk olyanok, kik megérték az árukat, és nem hoztunk szégyent sem a családunkra, sem pedig a Klubbra. Mondja Mr. Dialin, a szüleit még mindig kikezdik ott az ön által preferált helyhez nem illő viselkedés miatt?
Volt már rá példa, hogy az apja elvitte a tizenhatodik születésnapja után az Aranyifjút a Pokoltűz klubba, ahol igencsak nagy fejesekkel is találkozott. Lényegében az volt az egyetlen hely, ahol még moderáltan is viselkedett, mert a saját jövőjét soha sem akarta kockáztatni.
- Remekül ahhoz Mr. Dialin, hogy ön takarítson – ismételte el újra ezúttal kissé már ridegebb hangon, ahogyan egy tanár szokott válaszolni, ha hülyének nézik. – Miért tagadja le mindig, amit tesz? Eddig úgy tudtam, hogy hozzánk – utalt magára és Price-ra. – hasonló magasságokba akar emelkedni csínytevés terén, látta, hogy mi letagadtuk valaha, amit tettünk? Nem, még ha büntetést kaptunk akkor sem.
Ugyan nem mondta ki hangosan, de a hangjából érződött, hogy gyáva alaknak tartotta ezért Charles-t.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1560
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szer. 08 Jan. 2014, 14:47

/ Jonah, Price, Dialin /

Price úgy válaszolt, ahogy szokott. Ezek a legjobb alanyok, akiket könnyű felhúzni, akár egy köszönéssel is. Negyven évesen már akár gyönyörű gyomorfekéllyel küzdhetne. Mondjuk szerintem ő nem fog, de ha már azon is felbosszantja magát, amin még nem kéne, akkor én folytatom. Mert ez vicces. Sőt megfordítom a dolgokat és őt fogom magázni, a havert meg továbbra is tegezem.
- Mr. Price, Ön ismeri a nagyapámat? Alaposan utánajárhatott, hiszen tényleg átteteles rákban halt meg az öreg Dialin - mondom elég morbid módon kicsavarva a szavait. Nem sértett meg, pedig tudom, hogy meg akart. Értem én, hogy haragszik a világra és ha egy kicsit szembesítik a folytonos puffogás fölöslegességével és értelmetlenségével, az mókás helyzeteket szülhet.
Jonah más tészta. Ő most nagyon komoly, céltudatos, eltökélt. Ennek mutatja magát és kiemeli az értékeit, engem meg megpróbál lealacsonyítani. Erre is megvan a módszer. Lehet, hogy tényleg nem érzi jól magát ezen a bálon, de szerintem megoldja úgy, ahogy én is szoktam. Ha már unalmas helyre kell mennie, akkor feldobja ő maga. Lehet, hogy ezt az egész madaras ügyet is ő találta ki. Rá vallana, hogy még bizonygatja is, hogy soha semmit nem tagadott le.
- Dehogynem törődnek velem! Tudod te, milyen ultimátumot kaptam. Hajjaj! - el is nevetem magam. Jonahnak tudnia kell, hogy utolsó esélyem ez az iskola. Már mondtam neki korábban is. Csak játsza az eszét, de most megint előhozom a témát. Aztán pedig beleszagolok az italába. Ha már az illemet emlegeti, akkor csináljunk még több illetlenséget.
- Mivel van megküldve? Viszki, vodka vagy valami még durvább? Elvégre valami kell, hogy feldobjon egy ilyen unalmas karácsonyi bulit, nem? Gondolom, ezért vagytok itt.
Ezután pedig elveszek egy süteményesvillát az asztalról. Szándékosan elűzöm az arcomról a mosolyt és ránézek nagyon komolyan Price-ra. Addig nézem, amíg ideges nem lesz, utána Jonah-t nézem. Ezután hátat fordítok, felemelem a poharamat jó magasra, a villával kocogtatom, mintha szót kérnék és belekiabálok a tömegbe, lehetőleg a zenét is túlharsogva:
- Üdvözletem mindenkinek! A nevem Charles Dialin és bizonyára örültök, hogy a madaraim megkönnyebültek! Boldog Karácsonyt!


A hozzászólást Szürke Eminenciás összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 09 Jan. 2014, 10:43-kor.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Vron on Csüt. 09 Jan. 2014, 00:07

~Nicholas T. McIntyre és Nallo~
- Nem szoktam elmondani, ha nem kérdezik. -felelem Nick felvetésére. - De nem szeretek hazudni ha nem muszáj.
- Egyébként a titkokat nem tudom kiolvasni mások fejéből, csak azt, hogy van nekik. Olvastam valamelyik tankönyvben, hogy vannak olyanok is, akik tudnak gondolatot olvasni, a telepaták. Atlantiszon is hallottam róluk valamennyit, de az nem volt sok. De én nem olyan vagyok. Azt hiszem ti empatának mondjátok az ilyet, aki az érzelmeket érzi? Ugye?
Ez volt az első, aminek utána érdeklődtem, meg olvastam is róla, szóval valószínűleg jól mondom angolul. Legalábbis remélem.
Annak örülök, hogy őt ez nem zavarja, el is mosolyodom, amikor érzem, hogy komolyan gondolja. Mindig jólesik, amikor valakit nem zavar a képességem, és ilyenkor, amikor nincs kényszer, általában jobban is tudom kontrollálni.
- Nem hiszem. -felelem a kérdésére - Legalábbis senki sem mondta még eddig.
Ekkor hallom meg, hogy valaki megütögeti a poharát, és fennhangon szól a többiekhez. A zaj miatt pár szót nem tudok kivenni, de a neve ismerősen cseng, és amikor a madarakat említi, rögtön rájövök miért.
- Ez a madaras fiú, ugye? Nem értettem teljesen, amit mondott, de nem bocsánatot kért, ugye?
Túl messze van ahhoz, hogy bármit érezzek tőle, de a hangsúlya elég egyértelműen gúnyos.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Csüt. 09 Jan. 2014, 05:35

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Érdeklődve hallgatom, hogy mi is az-az angyalprogram és így belegondolva egészen érdekesnek tűnik, feltételezem hogy bárki jelentkezhet, nem lenne logikus másként, ahogyan pedig az elmondottakból leszűröm, eléggé jó fizikum kellhet ahhoz hogy valaki bírja is azt amit ott diktálnak.
- Gondolom ettől függetlenül ha eljutsz a vizsgáig akkor megpróbálod majd a legjobban zárni. - A feltételezésemet arra alapozom amennyit eddig mutatott magából, kétlem hogy azokkal a jellemvonásokkal amikkel rendelkezik megfutamodna azzal a jelleggel, hogy csak azért volt ott hogy formában maradhasson, nem azok más fajta emberek, de még mindig jónak mondanám őket is mert én például valószínűleg az első héten kiesnék. A játékok terén is úgy tűnik hogy igencsak gyorsan megvan a közös hang.
- Inkább Civilisation, a Settlersnél sosem tudtam elérni hogy a céhek eléggé felkapottak legyenek a haladáshoz. Próbálkoztam még egy párral, mint az Endless Space, de annak amilyen régi, olyan bonyolult a rendszere is. - Sajnos akárhogyan is néztem azt a játékot, sehogy sem tudtam eligazodni azon hogy milyen helyzetben mit kéne elsődlegesnek tekinteni és hogy a termelés és a bolygók népességének gyarapodása hogyan funkcionál, még videókon keresztül sem értettem teljesen.
- Mikkel játszottál? Mobák vagy inkább mmorpg-k? - Eléggé érdekel a téma, szívesen belelátnék kissé a nyugodt mindennapjaiba. Erre megvárom hogy válaszoljon, a hírnévvel való ellenszenvre csak ezután térek ki egy kissé.
- Látom tényleg eléggé ellenedre volt a dolog, pedig a legtöbben képesek egy nemzet előtt lejáratni magukat ezért. - Van egy megérzésem azzal kapcsolatban, hogy erre mi lesz a válasz. Örülök hogy elfogadta az ajánlatot, ezzel kapcsolatban pedig eszemben sincs elkezdeni reklámozni a dolgokat, majd ha összefut velük ő maga beavathatja abba majd őket amibe szeretné, örülök hogy egyenesen beszél velem és nem szeretem eljátszani az emberek bizalmát, így is rengeteg titkot hordozok már magammal. A klikkesedésen el kell kicsit gondolkodnom, elég sok társaságban megfordulok ami a sulin belül kialakult, mivel szeretem az embereket és a másokkal töltött időt és azért lássuk be, eléggé könnyű velem beszélgetni, a legtöbb témára nyitott vagyok, így az ilyesmivel mint a klikkesedés nem igazán szoktam foglalkozni, mert nem érint, de tény hogy valamilyen szinten jelen van.
- Annyira nem jellemző, inkább a baráti társaságok az elterjedtek, persze vannak páran akik... - Itt kénytelen vagyok elhallgatni és az egyik szemöldökömet finoman felvonva oldalra tekinteni, ahogyan valaki hangosan felszólal. A szavai furcsának mondhatóak lennének, de igazából ha jól értelmezem akkor magyarázza a korábbi dolgokat amik pár asztallal odébb történtek. Mindenesetre is pár másodperc után vissza terelem a figyelmem Zackre.
- Szóval vannak páran akik hajlamosabbak ilyen rendszerbe tömörülni, de nem jellemző, azokat a bizonyosokat pedig nem lesz nehéz felfedezned a tömegben. -


// Mintha nagy kavarodás lenne belőle Smile. //


A hozzászólást Sarah összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 09 Jan. 2014, 10:02-kor.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Serena Davidson on Csüt. 09 Jan. 2014, 12:21

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Bólintott a kérdésre, valóban esze ágában sem volt megfutamodni a vizsgán, bár nem tudta, hogy mit is adhatnak ott fel záróvizsgaként, de valahogy úgy vélte, hogy nem épp a legkönnyebb feladat lesz. Az Angyalok csak a legkeményebb küldetéseken vettek részt, ahol náluk jócskán erősebb ellenfelek jöttek szembe, így sejtette, hogy nem sétagalopp lesz.
- Nos ige, nem fogok meghátrálni, ha már odáig elértem – mondta.
A játékoknál szélesen és őszintén mosolyodott el, hogy végre tényleg van egy közös pont a beszélgetésben, sőt olyan játék is, amivel mind a ketten játszottak, annak ellenére, hogy majdnem tizenöt év volt a két világ között.
- Endless Space? – kérdezte meglepetten. – Nálunk ilyen játék nem volt, amennyire tudom még a múltban sem. A céhekkel kapcsolatban meg ha gondolod majd egy-két tippet tudok adni, hogy ne legyenek azokkal gondjaid.
Miket is játszott, nem tudta, hogy van-e itt olyan, így inkább hasonlót keresett, ami hasonlít egy adott fajta játéktípushoz.
- FPS leginkább, így se nem moba, se nem MMO – válaszolta. – CoD-hez hasonló játék, a következő generációja egészen pontosan. 2030 körül jelent meg először nálunk az első verziója. Néha nem ártott a feszültséget levezetni valahol – felelte kissé zavartan. – A lövöldözős és mégis kissé stratégiára alapuló játékok nekem jók voltak erre.
Ismét bólintott, tudta, hogy nagyon sokan vannak így, hogy bármit megtesznek azért.
- Soha sem értettem azokat, akik így akarnak 15 perc hírnévre szert tenni. Addig akarják csak, amíg nincsenek képben, utána visszasírják a magánéletet.
Annak a válasznak örült, hogy nem igen vannak klikkes csoportok, ahogyan az általában lenni szokott egy középiskolában, persze mint kiderült itt is voltak, de annyira nem durvák, mint amiről hallott korábban a saját világában. A csörömpölésre felkapta a fejét, majd az alakra nézett, akinek a szavaiból az jött le, hogy ő a madarak tulajdonosa. Egyelőre nem foglalkozott vele tovább, hanem visszafordult Csilla felé.
- Ez megnyugtató – mondta. – Meddig rendezhet fesztivált mielőtt valamelyik tanár ki nem hajítja innen? – érdeklődött.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Kyle Phoenix on Csüt. 09 Jan. 2014, 17:49

~Nallo és Nicholas T. McIntyre ~

Nallo magyarázata után kicsit jobban értettem a dolgot, és rájöttem, hogy némiképp tévúton jártam a képességével kapcsolatban. Tehát érzelmek, hmmm az sem hangzik azért rosszul. Bár az szerintem egy kicsit kevésbé kellemetlen, sok ember úgyis nehezen palástolja az érzelmeit, nem kell empatának lenni. Ettől függetlenül persze biztos sokan érezhetik úgy, hogy nem jó dolog, ha a fejükben kutakodnak, még akkor sem, ha ezeket az érzéseket igazából ők sugározzák magukból.
Egy pillanatra én is poharat kocogtató bohóc felé fordulok. Dialin megint játsza az eszét.
- Barom – morgom félhangosan.
Na most én is biztos vetek egy apró düh fodort az érzelmek tengerébe. Persze annyira nem érdekel a dolog, hogy komolyan berágjak, elvégre nekünk sikerült elkerülnünk a madárürüléket, meg nem is az én feladatom a rendetlenkedőket megszabályozni.
- Ez a madaras fiú, ugye? Nem értettem teljesen, amit mondott, de nem bocsánatot kért, ugye?
Nem tudom, hogy mik Nallo képességeinek határai, de mivel távolabb álltunk, ha rá is fókuszált, akkor is ki kellett szűrnie a körülöttünk állók közül.
- Nem – mondom összeráncolt szemöldökkel – nem kért. Csak az eszét játsza, bajt kever – megvonom a vállam. – Nem fontos, lehet, hogy egy tanár úgyis nemsokára kihajítja innen.
Kortyolok egyet az üdítőből majd szélesen elmosolyodok.
- Na ha az ő fejébe néznél, és áthaladnál a sűrű sötétségen, akkor valószínűleg egy klinikai esetre bukkannál – mondom Nallonak. – Nem tudom nálatok, hogy van, de itt mindig akadnak olyanok, akik direkt a társaság ellen tesznek, csak hogy zűrzavart okozzanak, vagy szimplán gonoszkodásból, vagy mert máshogy nem tudnak kitűnni a tömegből.
Na nem mintha közben nyomozósdit játszanék, de nem rémlik, hogy láttunk bármikor is madarakat a teremben röpködni, így valószínű, hogy az a trutyi is korábban került a kajákra, de akkor még valószínűleg letakarva volt a konyhában. De ha meg nem Dialin kedvenckéi voltak, akkor meg mit arcoskodik, és tesz úgy, mintha köze lenne a dologhoz?
avatar
Kyle Phoenix
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Bishop on Pént. 10 Jan. 2014, 23:49

~ Jonah Wright, Tony Price és Charles Dialin ~
Nem tudom, hogy ezt szükséges-e vagy akarom-e egyáltalán kommentálni. Dialin hülyébb mint hittem, Wright konkrétan a sz.rt is kiveri belőle verbálisan, de még reagálni se tud erre, szerintem fel se fogja, teljesen másról kezd beszélni. Amikor az italom felé hajol, én elhúzom azt és megfontolom, hogy arcon b.sszam rendesen, ekkorra egy bunkó g.cit ritkán látok magamon kívül. Oké szóval a primitív s.ggarc nem érti meg sem áttétesen, sem frontálisan. Az első mondatára hidegen válaszolok.
- Helyes, megérdemelte. A kedves családod többi tagja is mehetne utána, nem lenne kár értük. Érted sem.
Azt hiszem ezt most nem csak hozzávágom, hanem komolyan is gondolom. Én örülnék neki, ha a családját valami véletlenül kiirtaná, az ilyen férgek bőven megérdemlik, nélkülük is van elég ember ezen a rohadt bolygón. Igazából már le is nézem a stílusa miatt,  hogy lehet valaki ennyire h.lye? Még egyszer megfontolom, hogy mondok neki még valamit, vagy teszek is ellene, de inkább hideg maradok. Kezdem érezni, mire megy ki ez az egész. A rám eső tekintetre válaszképp meglepetten felhúzom az egyik szemöldököm. Rendben, még meleg is, ez már csak egyre jobb. Kiakadok, az tény, de most vagy elkezdek üvöltözni vele, vagy visszafogom magam, egy időre. Még pár perc. Végül Wright-hoz fordulok.
- Ennél azért többre számítottam a részéről, nem volt szó róla, hogy értelmi fogyatékos lenne. Én lelövetném.
Ami tetézi az egészet, hogy egy kis beszédet is tart.
~ Rendben, jó oké elismerem, most jött el az a pont, amikor elég volt belőle.
Nem tolerálom az ilyeneket a közelemben, kifújom a levegőt, majd megint Jonahhoz szólok, amíg még normális idegállapotban vagyok és nem az őrület keringet.
- Nem hittem volna, hogy ennyire könnyen fog menni. - nézek kicsit kiakadva Jonahra, majd vissza Dialinra - Ezt szerintem nyílt vallomásnak is lehet venni. Nem jár ez tanári felelősségre vonással?
Végén azért kicsit megnyomom a tanári szót. Jézus, hová kerültem megint.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Sarah on Vas. 12 Jan. 2014, 07:57

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Nos, ha eljut odáig akkor nem fog meghátrálni, valahogy eléggé kézenfekvő volt hogy így lesz, ahogyan azt már korábban is megjegyeztem, de helyesen is teszi.
- Aztán ha átmész akkor megint kapargathatod majd a rajongókat magadról. - Mondom mosolyogva, majd pár másodpercig elgondolkodok, s csak azután folytatom.
- Bár akkor nem ha a kormány akkorira is összerak valami semmiből jött csapatot, gondolom te is hallottál róluk. - Nem jut eszembe hirtelen hogy hogyan is nevezték el őket, csak hogy valami nagy patriótáknak vannak beállítva, de őszintén szólva én nem bízom semmilyen politikusban... Na jó, majdnem semmilyenben, ebben a nagy szuperhős csapat mizériában sem hiszek különösebben, úgyis csak valami kampányfogás, a nép végül is oda van a dologért és nem nagyon értem, hogy miért. Most mondhatnám hogy " mert amerikaiak ", és lássuk be nem véletlenül vélekednek erről a népről is úgy ahogyan a világ legtöbb részén de ez... Na jó, nem boncolgatom, mindenkinek megvan erről a maga véleménye. A visszakérdezésre kissé magam is meglepődök az általam említett egyik játékkal kapcsolatban, bár gondolom náluk történt valami az illetővel vagy illetőkkel akik a későbbiekben elkészítették, igazából nem vagyok benne biztos, hogy miért vártam hogy ott is ugyan úgy ismert lehet, pedig lett volna már alkalmam hozzászokni a " más világ, más történetek " gondolkodáshoz, jobb lesz valóban átállni erre mert amennyi érdekesség van errefelé, valahogy biztos vagyok benne hogy nem ő lesz az utolsó olyan személy aki másik realitásból pottyan közénk és beszélgetek vele. Mindenesetre is maga a játék nem számít, legalább is nem annyira mint az a tény hogy adna tippeket a céhekkel kapcsolatban.
- Nagyra értékelném ha egyszer demonstrálnád esetleg élőben. - Nem akarok telhetetlen lenni, a tippek is tökéletesek, de valóban jobban örülnék annak ha végig is nézhetném a mikéntjét, több okból is, azok viszont egyrészt egyértelműek, másrészt pedig csak akkor fontosak ha bele is egyezik a magyarázáson felül, végül ezzel az ő szabad idejét rabolom, átvitt értelemben persze, az ember általában akkor játszik ha ráér szóval ilyen téren nem nagyon számít. A felvetett többjátékos lehetőségek közül úgy tűnik, hogy egyik sem jött be, helyettük FPS típusúakról van szó, ami nekem kissé idegen, láttam már, de őszintén szólva ezeket még sosem próbáltam, főleg a közösségnek köszönhetően, a viselkedés miatt amit a legtöbben mutatnak.
- Itt talán a Battlefield az ami az ilyesmit a legjobban képviseli, ebben nem vagyok biztos. - Tényleg nem követem nyomon ezeket, de a nagy címek általában hosszú időn át megmaradnak és egy idő után úgysem szokás számozni őket, csak adnak nekik egy alcímet és le van tudva.
- Az ilyenek úgyis maximum egy évig vannak kamerák célkeresztjében, valamennyi magánéletet pedig csak megtarthat az ember vagy tévedek? - Igazából nem tudom elképzelni hogy kamerákkal betörnek a házba mert éppen kíváncsiak valamire, vagy hogy állandóan ott lenne pár ember a ház környékén arra várva hogy kilépjen az illető és lebombázhassák kérdésekkel. A madaras sráccal feltett kérdésre jobban szemügyre veszem a környékét, hogy kik tartózkodnak körülötte s csak azután válaszolok.
- Ahogyan elnézem maximum két percig, ha nem Jonah akkor valaki más fogja hamarosan kikísérni innen. Amúgy számíthatsz ehhez hasonlóakra, vagy rosszabbakra, nem is tudom mikor történt de a legmaradandóbb egyik élményem amikor az egész suli habban úszott, bár személy szerint inkább találtam azt komikusnak miután kiderült hogy a hab nem mérgező. - Halványan elmosolyodok, végül is tényleg nem volt annyira problémás, csak addig hittem veszélyesnek amíg rá nem jöttem hogy veszély nem riadóztatott az egész iskolában.


A hozzászólást Sarah összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 12 Jan. 2014, 12:54-kor.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Bálterem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 24 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.