Egyiptom (Föld)

Go down

Egyiptom (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Kedd 07 Jan. 2014, 10:31

A Rákuniverzum beli Egyiptom, Apokalipszis fennhatósága és kormányzása alatt.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Egyiptom (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 07 Jan. 2014, 15:31

Szeráf látta, hogy a szőke lány milyen pajzsot hoz létre. Az atlantiszit nem ez érdekelte, hanem az idegenek. A szárnyasnak megint eszébe jutott, hogy kellett volna kérni valamilyen álruhát Víziótól. Legalább egy pár vörös kontaktlencsét, mert így mindenki kiszúrja őket, hogy nem idevalósiak.
Such oldotta meg a helyzetet. Szeráf emlékezett rá, hogy a valóságformázó a jövőben is fegyvert teremtett magának, most egy karperecet látott rajta. Olyat, amivel Zyro Seattle-jéből visszatértek. Felismerte Egyiptomot, hiszen a piramisok itt is megvoltak ugyanúgy, ahogy az ő világukban. A nő azt mondta, hogy ez itt Apokalipszis fenségterülete.
Szeráf próbálta elképzelni En-Sabah Nur szerepét ebben a világban. Azt biztosra vette, hogy nem hódolt be, hiszen annál büszkébb volt. Talán készül a visszavágásra, a hatalomátvételre. A kérdéseit nem tartotta magában, hanem a nőhöz intézte:
- Talán van olyan technológiája, amivel hazajuthatnánk. Zaphire, Apokalipszis itt renegátnak számít vagy ő is Aian egyik hadura?
Szeráf tudta, hogy ha renegát is, akkor sem lesz egyszerű a menet. El tudta volna képzelni, hogy Apokalipszis gyártotta le az androidokat, hogy meggyengítse Aiant. Ha segítene is nekik, valamit biztosan követelne cserébe.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Egyiptom (Föld)

Témanyitás by Bishop on Kedd 07 Jan. 2014, 22:05

Felkészülök a váratlanul gyors csapásra, ahogy érzékelem, hogy Lyron is igen gyors mozgásra képes. De nem kell kitérnem, valamiért nem támad, talán a meglepő felállás miatt, de ezt nem tudom pontosan megállapítani, mert annyira koncentrálok, hogy egy esetleges másik, nem várt helyről jövő támadás ellen is időben védekezhessek. Ami kizökkent az a megjelenő kék aura, majd azon belül a másik. A következő pillanatban már máshol vagyok és érzem a teleportálás kellemetlen hatásait. A lehető leggyorsabban próbálom összeszedni magam, majd azonnal körülnézek és felmérem a terepet. Egyértelmű, hogy hol vagyunk. Nincs túl sok információm a területről ebben a világban, de Zaphire azonnal elmondja a legfontosabbakat.
~  Apokalipszis uralta Afrika, itt is, akkor Wakanda is az uralma alatt van, tehát nagy eséllyel ebben a világban is az a központja, nem Egyiptom. Valahogy haza kell jutnunk, ez tény, de Apokalipszis rossz választás lehet, túl kockázatos és én nem állhatok le tárgyalni vele, más megoldást kell találni. A teleportkarperec még mindig hasznos lehet.
Szeráfra nézek a szavai után, de nem lep meg amit mond, már a saját világunkba is Apokalipszis mellé akart állni, de ő még nem látta és tapasztalta azt az őrült és értelmetlen pusztítást, amit ő végezhet. Néhány másodpercig várok majd nyugodt hangon szólok.
- Apokalipszis valóban rendelhet technológiával, de én túl kockázatosnak tartom. Nem fog segíteni, ha nem bizonyítjuk, hogy felsőbbrendűek, erősebbek vagyunk és megérdemeljük ezt, vagy ha igen, akkor olyan árat követel amit senki nem fizetne meg. Biztos van más lehetőség. Mi legyen?
Fejemmel enyhén a piramisok és a város felé bökök de még nem indulok el, hátha érkezik jobb javaslat.

Such némileg meglepődik, amikor a kékes aura körbeveszi, Zaphire meg akarja védeni, amíg koncentrál. Már most megérte számára minden perc, amit a lányra áldozott, ha Lyron támadott volna, ez megmenthette volna egy nagyon komoly csapástól, akár részben tompítva azt és ténylegesen elég időt tudott volna nyerni vele. A teleportálás után egy hálás pillantást vet felé és enyhén, kedvesen el is mosolyodik. Ezután méri csak fel a helyzetet. Pár percig még mérlegeli magában az esélyeket, majd a többieken néz végig. A helyzet a piramisok alapján egyértelmű, de ez lehet Such számára akár egy nagyon rossz alternatíva is. Egyelőre még nem dönt, megvárja a többiek reakcióját.
- Döntsétek el mi legyen a következő lépés. Még fenn tudom tartani a teleportkarperecet, de fogy az idő.
Bízik saját képességeiben, de látni akarja az első ötleteket, a távolban lévő metropoliszra néz, de az nem nyeri el a tetszését. Közben beállítja a teleportkarperecet, ha tudja akkor a Piramis koordinátáira, hogy már csak aktiválni kelljen egy visszateleportálás előtt. A cél megadásánál ha van rá lehetősége figyel, hogy ne nyílt terepre érkezzenek meg, hanem lehetőleg ténylegesen egy épületbe, távolabb Aian két emberének tombolásától. Vagy ha ez nem megoldható, ellenkezőleg messzebb, ahol már valószínűleg a veszélyes részeken kívül vannak.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Egyiptom (Föld)

Témanyitás by Reptile on Szer. 08 Jan. 2014, 02:39

Két említésre érdemes, pontosabban három, de maradjunk egyenlőre kettőnél... Két említésre érdemes dolog is történik, az egyik egy igencsak feltűnő pajzs, ami belátást enged a leányzó képességeibe, az ilyesmi általában telekinetikára jellemző a tanulmányaim szerint, noha vannak egyéb mutációk melyek hasonlóakat képesek generálni, de ez a legelterjedtebb az ilyen példák esetén. A másik ami igencsak fontos, hogy az ellenfelünk megtorpan, észre vett rajtunk valamit ami eléggé hirtelen hatott számára ahhoz, hogy elvonja magáról a támadásról a figyelmét, bele telik pár másodpercbe, mire realizálom, hogy mi lehetett az oka. A szemeink, feltűnt már hogy ebben a világban furcsa módon mindenkinek vörösek a szemei, de ennek a tényével nem tudtam foglalkozni, mivel sosem válaszoltak a kérdésre, alanyt pedig nem adtak akit vagy amit felponcolhattam volna, hogy rájöjjek a dolog miértjére. A harmadik dolog hogy fény vesz körbe és a következő pillanatban erős hányinger fogad.
~ Újabb teleportálás... ~ Komoly probléma ez mostanság, elsődleges célom az életkorom meghosszabbítása, a második utána pedig egy szerkezet létrehozása mely fogja a hasonló jeleket és engedélyt kér hozzá, ugyanis ez lassan igencsak kellemetlen, nem a rosszullét miatt, továbbra is a helyzetek miatt amibe az ilyesmik belekeverik az embert. Miután kitisztulnak a szemeim, ezúttal legalább ismerősebb táj tárul elém, hamarosan pedig maga az információ is elhangzik, miszerint ez a hely Apokalipszisé. Kellemes és kellemetlen információ is ez egyben, ugyanis nehéz lenne apokalipszist elképzelni mint valakit aki erősebbnek elfogadott mást önmagánál, ugyanakkor meglehet nála az amivel hazajuthatnak, azonban ami valóban problémás, hogy nem tudjuk hogy az itteni Apokalipszis milyen személyiséggel rendelkezik, jómagam nem tartom kizártnak, hogy ő sem több mint egy torz uralkodó, azonban vagy ez, vagy visszamegyünk a tombolás közepébe és később fogságba, ez jobb lehetőségnek tűnik egyenlőre. Andrew szavaira megállok mellette és egy kicsit megkocogtatom a vállát. Az arckifejezésem, igaz nem egy átlagos arccal rendelkezem de kifejezi hogy éppen olyasmiről nyilatkozik amit ő maga jobban nem ismer, ám igyekszem azt is kifejezni hogy abban egyetértek, hogy az e világiról nem tudhatjuk hogy mi lehet egy hasonló cselekedetnek az eredménye. Ha más nem, azért nem fognak minket megtámadni mert jelenésünket tesszük, maximum a szemeink miatt, s mivel ezt a döntést nekem kell meghozni mert a többiek csak választ várnak, a véletlenszerű teleportálás pedig bármennyire is furán hangozhat, nem véletlenül hozhatott ide minket, hiszen véletlenek mint tudjuk nincsenek. Így a lányt hallgatva ugyan, de én nyugodt tempóban megindulok a város irányába, a többiek majd eldöntik hogy jönnek-e vagy sem, persze ha a lány a tudtomra ad valami olyan információt ami miatt létszükségletű lenne kerülni a helyet, akkor rendben, legyen, de addig nincs jobb lehetőségünk, mert ez nem lehet véletlen.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Egyiptom (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Szer. 08 Jan. 2014, 10:01

2025. január – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf, Nathaniel Orrin / Pók és Slade Hutchinson / Such

Zaphire is visszamosolygott Such-ra a fiú kedvesebb megnyilvánulására. Mindenki láthatta, hogy a fiú újabb koordinátákat üt be a teleportszerkezetbe, noha egyelőre nem aktiválta azt. A kérdésekre a lány felnézett, láthatóan zavarban volt azzal kapcsolatban, hogy a szökésről érkeztek a kérdések irányába. Láthatóan annak ellenére, hogy Such ismerte őket nem igen bízott bennük és kérdőn pillantott a fiúra, hogy mit is mondhat el vajon és mit nem. Néhány pillanat múlva a választól függetlenül is felelt.
- Mindenki Lord Aian – a kezét ismét ugyanúgy emelte és érintette a homlokához, mint első alkalommal. – szolgája ezen a világon. És igen, Apokalipszis Afrika ura, noha a birodalma középpontja nem itt van, hanem nyugatabbra, Wakandában.
Többet egyelőre nem mondott a világról, amíg nem kap megerősítést Such-tól, hogy megbízhatóak-e a többiek és ő hozzájárul ahhoz, hogy mindezt megtegye.
- A várost, vagy bárkivel a kapcsolatfelvételt nem ajánlom maguknak. Egyből rájönnek, hogy nem ide valósiak, nem vörös a szemük – mondta. – Illetve benne egy bébi istenség növekszik és megfogják érezni.
Itt Pók-ra nézett.
- Mennyi ideje van magában? – kérdezte.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Egyiptom (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 09 Jan. 2014, 22:55

Szeráf tudhatta, hogy Ramireznek ez lesz a reakciója. Inkább itt ragadna, minthogy Apokalipszistől kérjen segítséget. A szárnyas sem úgy gondolta, hogy odamennek, oldalba verik, rákacsintanak és elmondják, mit akarnak. Nem lenne egyszerű dolog, a Nagy Szürke nehéz eset. A nő láthatóan nem tudta még hová tenni a társaságot. Nem bízott bennük, nem tudta, mennyit mondjon. Lehet, hogy még azon is kiakadt, ahogy Szeráf Lord Aiant emlegette.
~Szentségtörés, ja, az a legfontosabb most - gondolta magában a szárnyas.
Zaphire végülis csöpögtetett egy kevéske információt. Apóka mégiscsak alávetett volt ezen a világon. Szeráf biztosra vette, hogy titkon valamilyen terven dolgozik, hogy átvegye a hatalmat. Annál viszont okosabban csinálja ezt, minthogy Aian megneszelje. Logikus volt a többi is, amit a nő mondott. Lyron is őket szúrta ki egyből. Kész csoda, hogy abba a templomba egyáltalán gond nélkül be tudtak jutni. Mivel Pók nem tudott beszélni, Szeráf ránézett, bólintott és felelt a nőnek:
- Csak mutogatni tud, nem beszél. Amikor behatoltunk Szehmet épületébe, akkor ugrott bele, kb két hete.
A szárnyas körülnézett. Éles szemeivel messzebbre kellett látnia az átlagembernél. Figyelte a várost és a repkedő vadászgépeket. A szemekről eszébe jutott valami.
- Zaphire, az egész univerzumban nincs sehol máshol olyan gép, ami hazaküldene minket? Higyje el, hogy semmi mást nem akarunk. Nem érdekelnek minket az itteni istenek, hadurak, sem a világ. Egyáltalán ide sem akartunk jönni. Víziót is csak az ígérete miatt követtük.
Hagyott egy kis szünetet, hogy a nő átgondolja, mit hisz és esetleg Such-ot is megkérdezze akár nézve, akár szóval. Utána folytatta:
- Mennyi idő után lesz vörös a szem? Ha Póknál ez hamar bekövetkezik, akkor Zaphire-rel ketten előadhatnák, hogy foglyokat vezetnek, akiknek a szemét is bekötik. Ha az uniformist fel tudnák venni ők ketten, az talán még jobb lenne. Vagy ha van más megoldás a vörös szemre, illúzió, akármi...
Ha ez nem megy, Zaphire akkor kérem, mondjon valamilyen semleges zónát, ahol időt nyerhetünk és nem csapnak le ránk ízibe.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Egyiptom (Föld)

Témanyitás by Bishop on Pént. 10 Jan. 2014, 23:49

Zaphire nem mond sokat és a másik férfit, ha jól tudom Suchot figyeli, benne nyilván jobban bízik, mivel úgy tűnik együtt vannak. Kifújom a levegőt és átgondolopm a dolgokat, most részben Szeráfnak is igaza van, valahogy ki kell jutnunk ebből a világból.  ~ Az álcázás fontos, de még mindig nem oldja meg ugyanazt a problémát, Apokalipszissel nem lehet tárgyalni és nem fog segíteni, akármit is teszünk. Ez így csak még veszélyesebb. Bár talán lehet egy ideig itt is meglennék... ezt ne most. Kell egy jobb alternatíva. Kell lennie másik helynek is.
Én is Zaphire-ra nézek és próbálom kérdőre vonni tekintetemmel, most szükség van minden információra, nem szabad, hogy bármit is elhallgasson.
- Tudnunk kell, ha van más lehetőségünk is. Kérlek segíts, hogy minél előbb hazajuthassunk.
Nem próbálok ellene más módszereket bevetni, egyszerűen megkérem. Ezután Pók után indulok a sivatagon keresztül a város és a piramisok felé. Figyelem, hogy a többiek is követnek-e és ha nem akkor intek nekik. Nem maradhatunk sokáig itt a semmi közepén. Mozgás közben folyamatosan figyelem a környezetem, őrök, járőrök, érzékelők, távolban lévő mozgás után kutatva. Igyekszem észrevenni, ha észrevettek vagy felfigyeltek ránk a város felől. Ugyanakkor feszülten figyelek, hogy egy meglepetésszerű támadás elől is ki tudjak térni, ha szükséges.

Such figyeli a reakciókat és azt kapja amit várt. Végiggondolja ismét a lehetőségeket, majd dönt. Jelzi Zaphire-nak, hogy nyugodtan mondhat többet is. Közben lassan elindul ő is a többiek után. Megvárja, amíg a lány elmondja, majd kis szünet után szól Such is.
- Még legalább tíz másik dimenzióutazásra is képes gép van a világon, különböző pontokon. Egyik sem biztonságos, már mindegyiket megpróbáltam volna. Védettek és mindent és mindenkit Aian ural. De tudok egy lehetőséget. Vissza kell mennünk New York-ba, a főpiramisba, onnan csendben is megszökhetünk. Az a legbiztonságosabb.
Próbál olyan távolságba kerülni, hogy mindenki ismét a teleport hatótávján belül legyen. Egy pillantást, vet Zaphire-ra, erősen jelezve, hogy ezt most hagyja rá. Még megvárja a többiek gyors reakcióját, majd aktiválja a karperecet és felkészül a teleportálásra. Ha sikeres az, érkezés után azonnal felméri a területet. Kíváncsi, hogy fog alakulni a helyzet, ezek után.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3515
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Egyiptom (Föld)

Témanyitás by Reptile on Vas. 12 Jan. 2014, 04:46

Úgy tűnik hogy a hölgy eléggé fél velünk megosztani bármi lényegesebb információt, amire most viszont szükség lenne, az viszont kiderül hogy Apokalipszis valóban gyengébb ezen a világon és elismert mást erősebbnek, talán csak azért hogy élhessen és ténykedhessen, talán már próbálkozott néhány dologgal, melyek sikertelensége után úgy határozott hogy lényegtelen a harc... Hmm, nehezemre esik elképzelni de egy nagyon kevés lehetőséget látok benne. Mindenesetre is úgy tűnik hogy nem lenne jó a város felé indulni, plusz egy kérdés is érkezik az irányomba, amit talán bugyuta mutogatással el tudnék magyarázni, lényegében csak mutogatnom kéne két számot és egy "x"-et a kezeimmel, vagy ujjaimmal, mint kétszer hét, abból valószínűleg leszűrné, de Szeráf megválaszolja helyettem a kérdést, amire pár másodpercig egy viszonylag hálásabbnak mondható tekintetet engedek meg magamnak az irányába, majd pedig ismét a város irányába tekintek. Feltűnt korábban, hogy Such bütykölt valamit a karperecen, valószínűleg ha hálót lőnék rá, egy darabig tudnám késleltetni a teleportálást, de jelenleg úgy néz ki, hogy nincs rá indokom... Azt a karperecet ő maga teremtette és valóban működik is, a későbbiekben ki kell majd találnom egy módszert mellyel távol tarthatom majd az általam kreált dolgoktól, a találmányaimtól és egyéb kísérletekből született eredményektől, már ha valóban veszélyt fog rájuk jelenteni, mivel jelenleg is képes meghazudtolni teljes mértékben azt az oldalát amivel eredetileg megismerkedtem és heteken keresztül alkalmam volt tanulmányozni, így bízni nem bízok benne, ezelőtt sem tettem, közös edzés ide vagy oda, sok értelme nem volt, de már nem számít azt már lezártam amikor átköltöztem Apokalipszis brancsához. Továbbá némán hallgatom hogy mit beszélnek s kezdek lassan menetelni a város irányába, nem sietek, csak nyugodtan sétálok, egyenlőre nem néz ki úgy hogy fenyegetne veszélyforrás, egyenlőre.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Egyiptom (Föld)

Témanyitás by Tyranis on Vas. 12 Jan. 2014, 10:54

2025. január – Egyiptom, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf, Nathaniel Orrin / Pók és Slade Hutchinson / Such

Egyébként az leesik Póknak, amikor az erős életbenmaradásáról gondolkodik, hogy Apokalipszis nem ismert el mást erősebbnek valószínűleg, csak a tény, hogy senki sem tud meghalni, nincs halál… ez a világ tökéletes számára, mindenki erősnek minősül. Ez mindenki másnak is eszébe jut könnyedén, nem túl bonyolult levezetés, ha erre gondolnak. Szeráf szavain elgondolkodott Zaphire, majd hamarosan válaszolt is. Szeráf a távolban nem látott semmilyen különlegességet, vagy furcsaságot az élesebb szemeivel sem.
- Akkor még talán egyszer ennyi ideje van arra, hogy a bébi isten valódi alakot öltsön és feleméssze őt – mondta. – És akkor a társatok a mostani formájában megszűnik létezni.
Such válaszolt a lány helyett, amire Zaphire is csak bólintani tudott.
- A Trapezohedron-ban levő volt a legkevésbé őrzött – tette hozzá. – A többinek a közelébe sem lehet jutni. Ami a szemeket illeti, legalább két-három hónap kell ahhoz, hogy vörösek legyenek, aztán a hegyes fogakhoz, csápokhoz meg minden máshoz már évek, évtizedek, vagy századok. Személytől függnek.
Ahhoz már nem tett semmit sem hozzá, hogy mit mondott Such, így lényegében megerősítette a fiú szavait. Aki úgy mozgott eközben, hogy még mindig benne legyen mindenki a teleport hatótávban, majd ismét aktiválta a szekezetet és mindenki a megjelent a császári piramis közelében. (a piramis)
A közelben semmi sem volt, ahogyan felmérte Such a terepet, csak a néhány magasabb rangú előkellőség meglepetten pillantott a megérkezőkre, nem igen számítottak valószínűleg teleportációra. Azt Such tudta, hogy közvetlen az épületbe nem lehetett teleportálni, arra még Walker és a császárnő sem volt képes, amikor idehozták őt.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1575
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Egyiptom (Föld)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.