Guyana (Dél-Amerika)

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Re: Guyana (Dél-Amerika)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Pént. 13 Jún. 2014, 12:45

Oszlató nem tudta pontosan megállapítani, ki görnyedt a kunyhóban, ki állt vele szemben. Gondolkozott, hogy miért görnyed így a valami, aminek még a nemét is csak találgathatta. Ha hetek óta beteg, sérült lett volna, akkor már rég éhen kellett volna halnia. A vér szaga Charles-t egy pillanatra emlékeztette a nem is olyan régi időkre, mikor még azzal táplálkozott. Még mindig végtelenül hálás volt a sorsnak, hogy visszakapta az emberi létet. Nem a S.H.I.E.L.D-nek volt hálás. Ők csak próbálkoztak, nem várt fejlemény volt, hogy Dialinre így hatott a vírus. Ettől más dolgokat még köszönhetett a szervezetnek, de az emberi létért csak a sorsot áldotta. A vérszaggal és a görnyedezéssel együtt azt rakta össze magában, hogy ez a lény valakit már elkapott és azt itt vérezteti valahol, ő pedig beteget játszik. A szagok szerint csak játszotta. A lény szavaiból semmit nem értett és némi gondolkodás után úgy gondolta, hogy talált egy embertelent. Charles készen állt, hogy kitérjen, ha támadás lesz. Figyelt és közben válaszolt:
- A S.H.I.E.L.Dtől jöttem, kimentjük a hajótörötteket. Dél-Amerikában van, egy kis szigeten Georgetown mellett. Látom, hogy rosszul van, hívok segítséget, orvost, rendben? A többiek hol vannak?
Charles élesen tartotta az érzékeit és a reflexeit, hogy ha kell, csinálja, amit kell, de ha nem volt más, akkor hívta az Őrnagyot a rádión és így beszélt:
- Találtam egy túlélőt a parttól nem messze egy kunyhóban. Sérültnek néz ki és nem tudja, hol van.
Dialin nem gondolta, hogy ez így is van, de ezt mondta. Amíg várta a parancsot, próbált a vérszagból még többet megállapítani. Összehasonlította a fővárosban érzettekkel és ha valamelyikre hasonlított, akkor arra következtetett, hogy Haward Maximoff szaga az.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Guyana (Dél-Amerika)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 14 Jún. 2014, 10:55

2048. január 20. hétfő – Guyana, Georgetown (Dél-Amerika)
Résztvevők: Charles Dialin / Oszlató és David Storm

- Orvos nem segíthet – hörögte a férfi. – Ez terrigenesis!
Az illatok alapján nem volt itt senki más, a vér is a férfié volt. pillanatokkal később a férfi fájdalmasan üvöltött fel és terült el a földön. Magánál volt, a légzés pedig szépen lassan kezdett mélyülni és nyugodni. Hamarosan pedig már rendesen vette a levegőt és nem zihálva. Ekkor nézett fel, mialatt Charles elküldte az üzenetét.
- Már jobban vagyok – nyugtatta meg a férfit. – SHIELD? Magukkal kellett volna találkoznunk és elvinni a foglyot… csak egy támadás ért minket…
Davidtől is kapott Charles egy üzenetet, hogy talált egy túlélőt, majd a parancsnok is válaszolt a rádióüzenetre.
- Hozzák ki mindkettőt a gyülekezési pontra!

David aggodalma alaptalannak bizonyult a lány nem támadta meg, miután leengedte a fegyvert, csak bólintott.
- Igen, embertelen vagyok – mondta.
Engedte hogy David megnézze a sebet, ehhez felhúzta a felsőjét oldalt, ahol fogta az oldalát. A bőre ott is teljesen kaukázusi volt csak éppen egy hatalmas nagy lila folt látszott. Nem kellett orvosnak lenni ahhoz, hogy megállapítható legyen, hogy valószínűleg belső vérzése van és mihamarabb orvosi segítségre szorul. Elfogadta a segítséget és emiatt nem ült le, tudott járni, csak támogatni kellett.
- Egy megbeszélt pontra szállítottunk egy foglyot, de támadás ért minket. Pont a SHIELD-del készültünk találkozni – mondta. – Egy társam van kint a dzsungelben, épp halászik. Csak ketten voltunk, de a rabot elvesztettük.
Az üzenetet eltudta küldeni és Charles-tól is kapott egyet ekkor.Ha visszakísérte az első részbe a lányt, akkor Eli furcsállva nézett végig rajta.
- Ő kicsoda? – kérdezte. – Nem tűnik embertelennek.
A parancsnoktól is ekkor érkezett vissza válasz.
- Hozzák ki mindkettőt a gyülekezési pontra!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Guyana (Dél-Amerika)

Témanyitás by Sarah on Szomb. 14 Jún. 2014, 19:35

Minden probléma nélkül halad, hamarosan pedig ahogyan igazolta a feltételezésem és elfogadja a szükségszerű támogatást lassan haladásba is kezdünk, én a magam részéről nem erőltetem, úgy veszem, hogy rengeteg időnk van, közben pedig van ideje megválaszolni a többi kérdést is, melyekre bólogatok, majd pedig jelzem, hogy megvan az egyik keresett személy, a visszajelzés szinte azonnali, tehát ezek szerint ha csak két túlélő van akkor megtaláltunk mindenkit, meglehetősen gyorsan. Mellesleg a sérülését hamarosan kezelni kell majd, ez viszont van egy olyan érzésem, hogy már nem az én problémám lesz, kap majd ellátást a túlélőknél vagy a SHIELD által.
- Megtaláltuk a társát, ha minden zavartalanul halad hamarosan találkozunk vele és egy másik ügynökkel egy csónaknál, ott kapnak további eligazítást, kivisszük magukat innen és vélhetőleg kap orvosi ellátást. - Vélhetőleg, nem mondhatom biztosra, nem is igen érdekel, mint mondtam ez valószínűleg nem az én problémám, a hangom pedig szinte már-már gépies ahogyan egy kezdetleges eligazítást adok, ha meglesznek mindketten adok majd részletesebb információkat ami a városra való felkészüléshez szükséges lehet, arról nem kell tudniuk, hogy megtaláltuk a szállított személyt is, ahogyan magát a vírus mivoltát sem, maximum a létezéséről kapnak információkat hogy könnyebb legyen a közreműködésük.  Az öreg feltesz egy kérdést, melyre kifejezéstelen tekintettel az irányába tekintek, majd pedig vissza a nőre akinek éppen segítek.
- Hogy hívják? - Amint erre megvan a válasz válaszolok csak az öregnek.
- Embertelen, minden adat logikailag megerősíti, még ha a fizikai megjelenés nem is kifejezetten. - A parancsnoknak nem reagálok, csak folytatom az utat kifelé zavartalanul a csónak irányába, egyik kezemet folyamatosan a fegyveren tartva, ha bármilyen irányból fenyegetés érkezne arra apróbb szükségszerű felmérés után tüzet nyitok, legyen az továbbra is az öreg vagy bármi esetleg bárki más. Kezdem lassan katonának érezni magam, ami átmenetileg pozitív tényező, átmenetileg, nem tervezek sokáig báb módjára egy szervezetnek ugrálni, rám vár egy hálózat kiépítése, bár nem idegeskedem ezen, ahogyan szinte semmin sem, egy jó ideig úgyis menni fogok az árral, mint a legtöbben.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Guyana (Dél-Amerika)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Vas. 15 Jún. 2014, 11:08

Charles próbálta összeszedni az ismereteit az embertelenekről. A Terrigen-köd működés ilyen idegen helyen miért következett be? Van nála valami hordozó, gondolta magában. Végignézte a szenvedést, de nem avatkozott be, mert ezt szent folyamatként ismerte, amibe nem kéne beleavatkozni. Idegen világ volt az emberteleneké és még ilyen szorult helyzetben is furcsán reagálhattak, gondolta.
Az embertelen összeesett, de kitisztult és elárulta, hogy megtámadták őket. A szavaiból úgy tűnt Oszlatónak, a S.H.I.E.LD. szervezte meg Maximoff elrablását. Az üzenetet továbbította a másiknak:
- Megtaláltuk az egyik társát is itt a szigeten. Vírus tört ki, élő halottakká változtatva az embereket, de Guyana fővárosában maradt egy kis túlélő csoport. Magneto fia-t Georgetownban ők őrzik egy biztos helyen, de átadják a S.H.I.E.L.D-nek, már meg van beszélve. Tehát elérték a céljukat. Megengedi, hogy kivigyem?
Ha az embertelen engedte, hogy legyengült testét a vámpír kicipelje, akkor ő igyekezett ezt megtenni és elmenni vele a gyülekezési pontra. Ha mégis támadás lett volna, akkor kitérni próbált.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Guyana (Dél-Amerika)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 15 Jún. 2014, 14:03

2048. január 20. hétfő – Guyana, Georgetown (Dél-Amerika)
Résztvevők: Charles Dialin / Oszlató és David Storm

Odakint a hátban a férfi lassanként felállt a helyéről, mostanra már meglehetősen stabilnak tűnt az állapota és képes volt dülöngélés nélkül is megállni.
- Élőhalottak? – kérdezte meglepetten.
Egészen jól beszélte az angolt, de helyenként törte és a ragozást is többször elrontotta.
- Mik azok? – érdeklődött. – Guyana. Georgetown?
Láthatóan nem ismerte ezeket a helyeket és neveket. Arra, hogy kivigye-e a férfi arra hálásan bólintott.
- Megköszönném, a társnőm az épületben bújt el, Elysia, ő megsérült súlyosan. A SHIELD-del kellett volna találkozni, de a támadás közbeszólt – mondta újra.
Ha Charles elindul, hogy mutassa az utat, akkor a férfi követi őt és visszaérnek a kerítésig.
- Van valami itt, már amikor a közelbe értünk éreztem, valami furcsa – mondta közben.

- Elysia – mutatkozott be a lány.
Amennyiben szükséges volt még Eli is segített idős kora ellenére abban, hogy kivigyék a lányt a csónakhoz. Lassan haladtak, mert a lánynak láthatóan igencsak fájt az oldala és nehezen, lassanként tudott sétálni a támogatás mellett is.
- Van valami a tengerben, ami nem oda való – mondta. – Valami hatalmas, valami csápos, nem tintahal, valami más… az támadott…
Ezalatt közben megérkeznek a csónakhoz és ekkor látja meg David a kerítésnél Charles-t és a másik embertelent, de azok még nem vették őket észre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Guyana (Dél-Amerika)

Témanyitás by Sarah on Vas. 15 Jún. 2014, 22:48

Van egy nevünk is az embertelenünkhöz, őszintén szólva ha nem szükséges nem kérdeztem volna meg, mivel nem számít a cél szempontjából, csupán formalitás inkább, azokra pedig nem kifejezetten szokásom adni, maximum nagyon ritka esetekben. A haladás nehézkes, de nem sietünk, mint mondtam részemről időnk egyenlőre mint a tenger, így olyan tempót tartok mellyel könnyedén tud jönni az embertelenünk, ennek köszönhetően pedig valószínűleg nincs szükség az öreg segítségére és logikusabb, ha kettőnk közül legalább egyikünk harckészenlétben van és minden irányba figyel, veszélyforrások után kutatva. Lassan kiérünk a csónakhoz, előtte viszont látszólag fontosnak betudható információkat kezd el csicseregtetni a támadásról, mely ezek szerint egy lény volt, nem pedig egy felkészült szervezet. Ezzel kapcsolatban mivel még mindig nem tudjuk, hogy mik rejtőzhetnek ezen a bolygón lehetne tippelni, de a találgatás sem az én dolgom, az én dolgom most az, hogy két személyt biztonságban kijuttassak a városból, ha viszont az a valami a közelben tanyázik abból probléma lehet, noha ha valóban annyira hatalmas, akkor nem kizárt hogy a víz amiben haladunk túlzottan sekély számára. Mindenesetre is ahogyan a csónakhoz érünk segítek neki beszállni, majd pedig a rádióba szólok ahogyan végignézek az épületen és a kerítésen, ellenőrizve hogy látok-e ismeretlen személyt vagy veszélyforrást.
- Parancsnok, az egyik túlélő állítja, hogy ismeretlen csápos lény támadta meg őket mely nem lenne a tengerbe való, tudunk valamit erről, vagy kezdjünk ennek a tényével jelenleg bármit is? - Beszéd közben kiszúrom Dialint, akinek jelzésszerűen intek, mivel úgy néz ki hogy még sem ő sem pedig a vele lévő embertelen nem vette észre a jelenlétünket. Továbbra is keresek veszélyforrásokat, de a szigeten már nem valószínű, hogy lesz.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Guyana (Dél-Amerika)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Hétf. 16 Jún. 2014, 12:29

Oszlató úgy látta, hogy kezdett rendbe jönni az embertelen. Állt a lábán és nem nézett ki olyan rosszul, mint amikor Charles belépett a kunyhóba. Az angolja nem volt jó, de lehetett érteni, Oszlató pedig megpróbálta megértetni vele, miről beszélt eddig.
- Igen, a vírustól az emberek a haláluk után is mozognak és gondolkodnak, de már csak húst akarnak. Nem tudjuk, honnan ered mindez, de itt Dél-Amerikában bukkant fel. Most ennek a kontinensnek az északi részén vagyunk. Guyana államban, aminek a fővárosa Georgetown.
Elindultak kifelé és az embertelen közben beszélt egy másikról, egy bizonyos Elysia nevű embertelenről. Charles remélte, hogy Storm és suarez megtalálták a nőt, mivel ez azt jelentette volna, hogy itt végeztek. Egyelőre. Szaglászott és hallgatózott, hogy mi az a furcsa, amit az embertelen érzett. Mikor Storm intett, akkor észrevette a kis csapatot és szólt a túlélőnek.
- Menjünk oda! Úgy látom, a társaim megtalálták Elysiat. 
Charles odament és hagyta, hogy a két embertelen beszéljen egymással, majd beszólt rádión az Őrnagynak:
- Itt vagyunk, két túlélőt találtunk. Az egyik jól van, a másik nem annyira. A S.H.I.E.L.Ddel kellett volna találkozniuk, mikor támadás érte őket. Valami furcsa dolognak a jelenlétéről beszélnek, de nem derült ki, mi az.
Charles figyelt, hogy ha támadás volt, akkor kitérjen és visszatámadjon. Eközben már arra gondolt, hogy az embertelenek a fantasztikus technológiájukkal segíthetnének a vírust megakadályozni, így nem neki kellene mindehova elszaladgálni a fertőzöttek ellen. Biztos hálásak lesznek, ha ezt a két túlélőt a S.H.I.E.L.D ellátja és épségben visszajuttatja.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Guyana (Dél-Amerika)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 16 Jún. 2014, 15:07

2048. január 20. hétfő – Guyana, Georgetown (Dél-Amerika)
Résztvevők: Charles Dialin / Oszlató és David Storm

Charles odabent még látta azt a gubót, a férfit és egy összetört tárlóeszközt, nem emberi készítésűt. Egy asztal, egy szék és egy ágy volt még benne, ezek összetörve. Egészen pici volt az a kis ház, minimális ellátmányhoz. Mikor a férfi elmagyarázta azt, hogy mi micsoda, akkor bólintott, hogy érti, bár a felkelő holtak igencsak furcsák voltak a számára.
A csapat végül mindkét része megérkezett a csónakhoz és betudott szállni mindenki, mindkét férfi küldött üzenetet az Őrnagynak, az pedig válaszolt is.
- Nem tudunk ilyesmiről, a műholdakat a megfelelő régióra állítjuk, hátha megtaláljuk, hogy miről beszélnek – mondta. – Visszafelé szedjék még össze Maximoffot, aztán küldjék meg a koordinátákat, egy óra múlva megérkezik egy helikopter a felszereléssel, azzal fogják elhagyni a várost és hozzák a kért ellátmányt.
Semmilyen támadás nem érkezett sehonnan, úgy tűnt, hogy a szigeten egyelten élőholt sem volt szerencsére.
- Orvosi ellátást is egy a helikopteren tudunk bevinni, hacsak nem hozza ki a Dokihoz valaki a sérültet – tette még a férfi hozzá a rádióban.
- Most mi lesz? – kérdezte az embertelen férfi.
- Innen hova menjünk? – kérdezte Eli is, révén egyikőjük sem hallotta a rádión kapott üzeneteket.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Guyana (Dél-Amerika)

Témanyitás by Sarah on Hétf. 16 Jún. 2014, 15:46

Hamarosan egyben van az öt fősre gyarapodott csapatunk, a parancsnok pedig közli, hogy nem tudják miféle lényről lehet szó, valahogy nem lep meg, sőt, ha azt mondták volna, hogy tudnak róla meglepőbb lett volna, de még úgy sem annyira, hogy konkrét meglepettséget váltson ki belőlem.
- Értettük. - Válaszolok még, majd pedig valószínűleg utolsónak beszállok a csónakba és a kérdésekre végignézek az összegyűlteken, amíg teljesen megfogalmazom magamban, hogy mit akarok mondani és mik lehetnek olyan információk, amikről tudniuk kell és mik olyanok, amiket majd a későbbiekben közölhetnek velük.
- Most lesz egy kisebb hajóutunk a szigetről, nagyjából fél órát fog felemészteni. Az érkezésünk után egy vírus által fertőzött területen fogunk tartózkodni, mivel önök jelenleg a S.H.I.E.L.D. védelme alatt állnak ha lehetséges maradjanak a közelben és ha úgy adódna, ne érintkezzenek a fertőzöttekkel semmilyen formában. Egy táborba visszük magukat, ahonnan jelzünk a szervezetnek és attól a ponttól kezdve egy órán belül kivisznek minket helikopterrel... - Ezen a ponton az öregre nézek - ... amin maguknak is érkezik az ígért ellátmány. Őt pedig... - Bökök a fejemmel Elysiara - minél hamarabb el kell látni, valószínűleg továbbra is az önök anyagait felhasználva, azonban a helikopteren lesznek orvosi felszerelések, melyekből ha ragaszkodik hozzá pótolhatjuk amit mi emésztettünk fel a készletből. - Ezzel pedig a részemről teljesen el van intézve minden, felkészülhetnek hogy a közeledő helikopter nem ellenséges, nem panaszkodhatnak a gyógyszerek miatt amiket felhasználtunk, a célszemély biztosítva lesz és így a későbbiekben több információt szerezhetnek tőle, vagy bármit is kezdenek vele őszintén szólva nem mozgatja a fantáziámat, sem pedig a gondolataimat különösebben, plusz a vírusról sem mondtam többet mint amit tudniuk kellene tőlem, ellenben az egész tervvel tisztában lehetnek. Még rágyújtok egy cigire miközben megvárom, hogy értették-e és hogy van-e bárkinek bármilyen hozzáfűznivalója, majd pedig megragadom az evezőt, mivel valószínűleg mi fogunk ugyan úgy is visszafelé evezni, mivel egy öreg, egy sérült és ki tudja, hogy mi lehet a harmadikkal, logikusan ez ismét ránk marad. Amint minden megvan és minden a helyén kezdek is evezni, ugyan azzal a tempóval mint amivel jöttünk, akkor is megfelelt, most is meg fog.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Guyana (Dél-Amerika)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd 17 Jún. 2014, 00:01

Charles a benti felszerelés összetörését a tterrigenesisnek tulajdonította. Az Őrnagynak még küldött egy üzenetet, hogy az épebb embertelen ezen a folyamaton van túl és úgy kezeljék majd, hogy ezt vegyék figyelembe. Nem magyarázta tovább a fertőzést a túlélőnek. Neki is furcsa volt elsőre, mikor ilyet látott, még vámpírként is. Nem úgy szoktak felkelni a halottak, ahogy a szigeten látta Rachel és Storm társaságában. Mostanra már nagyjából megszokta, természetesnek vette, hogy ilyenek voltak itt.
Oszlatót aggasztotta, hogy nem tudnak a veszélyről és hogy nekik is hasonló utat kell megtenniük, mint azoknak az emberteleneknek, akiket itt hoznak, akiket megtámadott valami. Remélte, hogy az Őrnagy tudja a dolgát. Érdekében állt, hogy eljussanak Maximoffhoz, biztosan megtesz mindent, hogy épségben átjussanak. Kivételesen Storm kezdett beszélni és ő mondta el, mit fognak csinálni. Charles nem is akarta már semmivel kiegészíteni. Ha végre vízre szállhattak, akkor beszállt az evezésbe. A hallását, szaglását élesen tartotta, hogy ha támadás érte őket, minél hamarabb tudjon reagálni. Nagyon tartott ettől. Ha az embertelenek hajóját legyőzte a valami, akkor ők egy kis csónakban két sérülttel még esélytelenebbek. Igyekezett gyorsan evezni, hogy hamar átérjenek, de a túlparton is vigyázott. Ha azóta elszaporodtak ott a zombik, akkor kezdte lőni őket, hogy utat csináljon a csatornanyílásig. A többiekre is figyelt és ha valakinek segítség kellett, segített.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
avatar
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Guyana (Dél-Amerika)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 17 Jún. 2014, 11:01

2048. január 20. hétfő – Guyana, Georgetown (Dél-Amerika)
Résztvevők: Charles Dialin / Oszlató és David Storm

Ettől kezdve a párosnak már nem volt nehéz dolga, ugyanazon az úton, ahogyan jöttek vissza is tudtak jutni a bázisra. Itt a korábban látott doktornő igyekezett ellátni a sérült embertelent mindaddig, amíg az említett helikopter megérkezett. Az élőholt veszély miatt hangtalan járművet hoztak, vele együtt a kért felszereléseket. Cserébe a csapat megkapta Maximoff-ot. Vele és az embertelenekkel pedig a helikopter útnak indult oda, ahova vinnie kellett a célszemélyeket. Jó néhány órás út után egy SHIELD bázishoz értek. Itt börtönbe vitték Magneto unokáját, a kté ügynök pedig végre normális körülmények között pihenhetett, amíg a sérülteket is ellátták, illetve a kapott információkból próbáltak valamit kitalálni a helyi tudósok.

//Akkor itt vége az első küldetésnek, a másik helyre írjatok, lehet pár szabad körötök, a kérés annyi, hogy ezzel Ti is átkerültök február 16-ra, így bővítést írjatok pár sorban a reagba arról, hogy mit tettetek, csináltatok. A köztes időben mehetett a csapat mindenfelé a bolygón, intézhették az ügyeiket stb, jutalomból az előző küldetés sikeréért. A kérés annyi, hogy most értetek vissza a Dél-Amerikai bázisra, amikor az első reagotokat írjátok.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Guyana (Dél-Amerika)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.