Moszkva (Föld)

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Moszkva (Föld) - Page 3 Empty Re: Moszkva (Föld)

Témanyitás by Bishop on Vas. 27 Ápr. 2014, 03:24

Hagyom, hogy Such elmondja a tervet. Egyáltalán nem bízok benne, de eddig nem tett olyat, amiért megkérdőjelezhetném a szavát, különös módon pont ő nem. Nem foglalkozok ezzel tovább, amint befejezte biccentek egyet. Victorianak válaszolok, határozottan, hogy lássa, azt akarom, amit mondok.
- Csináljuk azt, ami hatékonyabb szerinted. Te jobban ismered ezt a világot apád révén. Melyik a jobb választás.
A csapat tagjaiban feltétel nélkül megbízom, ez most is így van. Nem feltételezem magamról, hogy én jobban tudnám, mint ő vagy bármelyikünk jobban tudná. Ha nem akar egyedül dönteni, akkor választok én is, de most rábízom magam.
Zaphire pontosan azt mondja, amit gondoltam, most őt nem annyira veszem figyelembe, túlságosan Such oldalán áll. Ha a saját véleményét mondaná tisztán akkor figyelnék rá. Ő csak egy áldozat, egy civil, akit ki kell innen vinni, ezt észben tartom. Ahogy Pókra terelődik a szó, a homlokomhoz nyúlom és annál fogva támasztom meg a fejemben, miközben kicsit lejjebb hajtom.
- Megígértette velem, hogy visszamegyek érte. De nem vihetjük át a mi világunkba, azt egyik sem vállalhatja. Valamit ki kell találnunk. Én arra gondoltam, hogy kockázatos ugyan, de kivághatnánk belőle mi. Itt nem tud meghalni, eszméletlenül átvisszük a mi világunkban és ellátjuk a toronyban, a legmodernebb eszközökkel vagy mágiával, hogy ne haljon meg. Mit gondolsz erről Victoria?
Nem tudom mit kezdjek ezzel, remélem közösen tudunk olyat kitalálni, ami jó megoldás lehet. Legalábbis remélem, de nem fogom kockáztatni a világunkat, hiába áll már ostrom alatt, ez túl nagy felelősség. A kérdésre először némán megrázom a fejem.
- Nem adott semmit, amivel kapcsolatba léphetünk volna vele és a tartózkodási helyét sem tudom. Az lett volna a jel, ha kikapcsoljuk a Trapezohedron védőpajzsait, de nem sikerült.
Ezzel gyorsan be is fejezem a választ és most kivételesen nem gondolok a hely miatt Szehmetre. Ez már egész jól megy.

Such ahogy maga elé néz egy pillanatra fókusz nélkül jön rá, arra amire akart. Összeáll előtte az új terve. A megoldás sokkal egyszerűbb volt, mint amire számított volna, de határozottan működőképes. Ráadásul nincs sok dolga vagy szerepe csak együtt kell működnie az ellenállókkal, a volt ellenállókkal. Már nem tekinti őket lázadó kis szervezetnek, már minden megváltozott. A kérdésre nyugodtan válaszol.
- Az eredeti terv szerint először óvatosan információt szerzünk, majd azután megkeressük a megfelelő kormányépületet, behatolunk és szerzünk egy kristályt. A kristállyal visszateleportálunk a háznál lévőkhöz, onnan egy másik kontinensre, biztos helyre. Végső lépésként a kristályt használva visszamegyünk a Végtelen Háború világába. Mindenesetre, bármit is teszünk, menjünk vissza.
Ez most kiegészül és megváltozik, de ez csak előrelépést jelent. Kedvesen mosolyog rá Zaphire-re a megjegyzése után. Ha a benne lévő szilánk nem változtatta volna meg, talán még aranyosnak is találná, de így csak szánalmas a szemében, amit jól palástól. Megvárja, most a terv alakulását, nem szól bele csak az eredmény a lényeg, majd az alapján cselekszik. És már tudja is hogyan.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Moszkva (Föld) - Page 3 Empty Re: Moszkva (Föld)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 27 Ápr. 2014, 09:42

2025. január – Moszkva, Rákuniverzum
Résztvevők: Slade Hutchinson / Such, Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf, Nathaniel Orrin / Pók és Victoria Miller

Vic figyelmesen hallgatta végig a két fiú beszédét. Végül megadóan sóhajtott fel és gondolkodni kezdett.
- Végtére is megpróbálhatjuk kivágni belőle, ki ért annyira az anatómiához, hogy vakon megtegye mindezt? – mondta. – Bár kétlem, hogy örülne annak, ha a hazaérkezésünk után egyből le lenne tartóztatva, ahogyan a másik is. Csak akkor Tianba kell menni, Zack bácsi már nincs a toronyban, tudod, hogy elköltözött nem is olyan régen.
Ez tényleg rémlett Andrew-nak is, hogy a világ minden mágiahasználója elköltözött oda, hiszen ott voltak a legjobb feltételek számukra.
- Én értek hozzá – szólt közbe zavartan Zaphire.
Ez még Such számára is megdöbbentő lehetett, hiszen amit tudott a lányról, azok alapján ehhez nem lett volna szabad értenie. Vic csak bólintott neki, hogy rendben, majd a többiekre nézett, hogy ők mit szólnak ehhez.
- Ha pedig – folytatta a lány. – Ha… visszajövünk ide, hogy hazamehessetek. Nem szükséges felvenni a kapcsolatot az ellenállással, mindig is tudták, hogy mi van veletek. Hogy bejussatok abban is tudok segíteni.
A hangja most furcsán komoly volt.
- Ahogyan mindenki, az oroszok is mindent megtennének azért, hogy elkaphassák az egyik androidot, az ellenállás egyik tagját. Adok nekik egy esélyt, hogy megpróbálhassák.
Mivel Andrew eddig nem szaglászott a képességével a lány közelében, ha megteszi, akkor érezhette, hogy Vic valóban Vic, ellenben Zaphire irányából minimális emberekre jellemző illatot érzett, mintha nem lenne életben, vagy tényleg az, aminek mondja magát.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Moszkva (Föld) - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Moszkva (Föld) - Page 3 Empty Re: Moszkva (Föld)

Témanyitás by Bishop on Pént. 02 Május 2014, 09:00

Vic szerencsére tudja, hogy mire gondolok és mit szeretnék tőle, meg is adja magát és végiggondolja azt a lehetőséget, ami felvetettem. Nem túl ellentmondóan rázom csak meg a fejem a szavaira.
- Nem számít, ha le kell őket tartóztatnunk. Megígértem Yusufnak, hogy elkapom és Marokkóba viszem őket, ez most is fennáll. Én nem akarom őket elengedni, ha ez neked sincs ellenedre.
Még meglátom mit gondol erről, de valahol kötelesnek érzem magam megtenni, még ha most érdekből segítjük is egymást, otthon megint ellenségek leszünk és nem engedhetem meg magamnak, hogy csak úgy elengedjem őket. Még Tian említésére is emlékszem, ez a két hét nem volt olyan sok idő, csak nekem tűnt úgy, különböző okok miatt. Amikor megszólal érdeklődve Zaphire felé fordulok, és némán hallgatom amit mond. Kissé megállok, amikor felfogom, hogy mit mond.
~ Ő is egy android és végig figyelt minket. Ezek szerint Vízió tudott mindenről. És most képes lenne értünk feláldozni magát. Érdekes ez a világ, ahol a gépekben több emberség van mint az élőlényekben.
Megvárom, amíg befejezi és kérdően tekintek Vic-re, hogy ő mit is szól ehhez, meglepődött-e annyira mint én. A levegőbe szaglászok, biztosra akarok menni, és valóban érzem a szagán, hogy valami nincs rendben vele.  Némán állok és nézek a lányra, akiről már tudom micsoda, egészen addig, amíg kínossá nem válik az egész.
- Akkor most mi legyen? - kérdezem végül Zaphiret. Ő lesz a kulcsfigura, had mondja meg ő mivel kezdjünk.

Such ezúttal nem csak megjátszott meglepettséggel figyeli az eseményeket. Valóban nem is sejtette, hogy Zaphire nem az aminek látszik, eddig nyilvánvalónak tűnt. Voltak ugyan kisebb gyanús jelek és Slade feltételezte, hogy ráállították a nőt, de arra nem, hogy valójában nem ember és az ellenállás küldte. Most vált hasznára a túlzott óvatosság és hogy nem mondott neki semmi olyat, amit valójában tervezett vagy akart. De ettől még nem feltételezi, hogy Zaphire nem tudott mindenről végén. Talán hálás is lehetne, ha még lenne benne olyan érzés. Such végül úgy dönt, hogy egy pillanatra megakad a levegője és úgy fordul Zaphire felé.
- Te végig tudtad? Akkor miért?
Egyelőre azt próbálja kideríteni, hogy mennyit tud Zaphire és mit akart valójában. Ezután következhet csak az, hogy mit akar tenni.
- Nem muszáj kockáztatnod magad, téged is ki tudunk vinni, ha akarod.
Such most kivételesen arra is számít, hogy ez megtörténik, de előnyösebb lenne, ha elkapnák és rövid időn belül kivonnák a forgalomból. Ez csak a gép szándékaitól függ, ha még mindig segíteni akar neki, akkor jobb ha nem esik bántódása, eddig is hasznát vette és védelmére volt ha kellett.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Moszkva (Föld) - Page 3 Empty Re: Moszkva (Föld)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 02 Május 2014, 12:53

2025. január – Moszkva, Rákuniverzum
Résztvevők: Slade Hutchinson / Such, Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf, Nathaniel Orrin / Pók és Victoria Miller

Helyeslően bólintott, hogy Andrew azon a véleményen volt, hogy le kell a többieket tartóztatni. A látottakon Victoria is igencsak meglepődött, hogy Zaphire nem is az, akinek eddig mondta magát, hanem egy android.
- Tudtam – mondta a lány. – Mert ilyen vagyok… és ilyen is voltam a halálom… vagy inkább a feltöltésem előtt. Én voltam, akit megölt a Szilánk Testvériség, amikor elvették a darabot belőlem.
Vic is kérdőn nézett rá, hogy mi legyen a folytatás, mennek, vagy maradnak, ez igazából Zaphire-n függött, a lány jó néhány másodperccel később válaszolt is.
- Menjünk vissza, megpróbálom kiszedni belőle, amennyire csak lehet.
A válasz után a társaság elindult visszafelé és újabb úgy fél óra múlva meg is érkeztek oda, ahol a többiek voltak.

Úgy másfél óra telt el Szeráf és Pók számára, ezalatt semmi, de tényleg semmi sem történt náluk. Azonban az idő letelte után meglátták a visszafelé tartó társaikat, plusz még egy személyt. Magneto unokája, Victoria Miller is velük volt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Moszkva (Föld) - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Moszkva (Föld) - Page 3 Empty Re: Moszkva (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 02 Május 2014, 13:43

Szeráf jól elvolt itt a hallgatásban. Az erdőben elbújtak és semmi nem történt. Ő nem akart semmit mondani a társának. Ha Pók akart kommunikálni, akkor a hozott íróeszközzel, papírral megtehette. A szárnyas gondolatai közben körbejárták ezt az univerzumot, a sajátját - és az életét. Mikor csalódott az emberekben, elpusztította, akire haragudott és odaállt Magneto mellé. A hangzatos eszmék mára már nem hatották meg annyira, mert a Mester tettei valami mást mutattak. Nem olyan vezető volt, akit Szeráf már szívesen követett volna. Az Elődök Földjén rájött, hogy valójában a halálvágy is jelen van benne és utána elkezdett tenni ez ellen. Az amnéziás esetek titka itt, illetve még Marokkóban derült ki és ha minden igaz, a szimbionta ottmaradt Szehmetnél. Azt ugyan nem tudta pontosan, hogy abba az energialénybe hogy mehetett bele egy ilyen, de látta, ami történt. Szívós fajta az. És épp ez volt a lényeg. Szeráf mindig is hangoztatta, hogy a mutáns a felsőbbrendű faj, a jövő örököse. Az elmúlt időszakban viszont találkozott olyan lényekkel, amik messze meghaladták a Homo Sapiens Superiort. A jövő világában azok a keresztezett, programozott lények, a Zyro-ból lett Apokalipszis, akivel noha nem találkozott (valószínűleg szerencséjére), de hallott róla. Aztán a pusztító lény az Elődök Földjén, aminek az erejét úgy is megérezte, hogy nem látta, csak a nevetését hallotta. Akkor a földhöz szegezte, elrémisztette a sátáni kacaj. És az ördög lánya, aki helyrette ott a dolgokat, de ő is óriási hatalmat képviselt. És akkor a domborműveken látott ősi lények, az Isten és az Ördög. Végül itt a Rákuniverzumban az ősi istenek, amik közül az egyik Pókban volt. És valaki, aki képes volt legyőzni a halált egy univerzumban. Szeráf nem volt zseni, de a forrófejűsége ellenére hülyének se lehetett nevezni. Magneto tévedett, de még Apokalipszis is, aki az elvhez hűebben ragaszkodott. Nem a mutáns volt a legnagyobb hatalmú faj, a szárnyasnak el kellett ismernie ezt. Ott még nem tartott, hogy bevallja, csak az egóját dédelgette mindig is ezzel. Annyit ismert el magának, hogy egy a sok közül, erős, ahogy a faja is, de nem a legerősebb. A gyengéket ettől még nem fogja jobban tisztelni, de nem is akar úgy viselkedni, mint egy király sarja. Azon kapta magát, hogy igazából már nem is akar senkihez tartozni, senki alá, senki mellé. Magányos útra akart indulni és ha valakivel kellett ehhez kooperálni, akkor hajlandó volt rá. Mikor Such-nál ugyanezt látta Zyro világában, árulónak titulálta. Most pedig már ő is áruló akart lenni abban az értelemben. Az Ellenállás tagjait ugyanúgy utálni fogja a szavaik és a tetteik miatt, bár tulajdonképpen azt már elismerte, hogy igazuk van. De az útjában voltak eddig, harcoltak ellene, nem tisztelték meg és ezt nem felejti el. Valami újba akart belekezdeni, olyanba, amivel a hatalmát, az erejét növelheti. Ez veszélyes hozzáállás volt, mert sokszor épp ellenkezőleg sülhetett el a dolog, de nem bánta. Valami kellett, valami cél, ha már mások céljaival nem tudott azonosulni. Az itteni terveit is kezdte eldobálni gondolatban.
Az érkezők zökkentették ki. Túl hamar jöttek, kizárt, hogy ennyi idő alatt megszerezték a kristályt és csak úgy idegyalogolnak. Meg lett beszélve a teleport. Meglátta Millert és legszívesebben felgyújtotta volna az egész bagázst, de inkább nem szólt. Az ülő helyzetéből felállt, hogy kész legyen, bármi is következik. Nem köszönt, nem beszélt, csak nézett. Figyelt, hogy ha harc lesz, akkor készen álljon. Ő maga nem akart támadni. Haza akart menni és ahhoz kellettek ezek a szemétládák. Többre ugyanis nem tartotta őket, csak talán Such-ot, de őt se szerette, Zaphire-t pedig megvetette. De ha segítenek, elfogadja tőlük, gondolta.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Moszkva (Föld) - Page 3 Empty Re: Moszkva (Föld)

Témanyitás by Reptile on Szomb. 10 Május 2014, 03:20

Végül semmi sem történik, nem jön értünk egy csapatnyi orosz illetve az istenként tisztelt macskaféle sem küld a pontos koordinátáinkra erősítést mert éppen a szüksége lenne a... Reprodukciós eszközére. Ez mind szép és jó, így ugyanis van időm alaposan eltervezni mindent előre a kutatásaimmal kapcsolatban amiket ezen a lényen fogok végezni, tudom, hogy mik a gyengéi, egyet legalább is mindenképpen tudok, tudom, hogy miként tarthatom majd kordában és esetleg életben pont megfelelő ideig amíg megszerezhetek belőle minden kulcsfontosságú gént amire szükségem lehet a jövőben, könnyebb megoldani mint amennyire az ember elsőre gondolná, azonban egy jó adagnyi elektromos kisütés mindent képes megoldani, igaz a saját világunkban ügyelnem kell majd arra, hogy a lény valószínűleg halandó lesz és érzékeny, legalább is még ebben az állapotában, ha kifejlődik akkor már problémásabb lesz, most viszont még kezelhető. Mindenesetre is már minden lehetséges óvintézkedést végiggondoltam és elemeztem a fejemben, s kiválasztottam a legmegfelelőbbeket a feladatra, hogy teljesen minimálisra csökkenthessem a szökésének lehetőségét, mert az tény, hogy hajlandó vagyok kockáztatni az egész világ jelenlegi normáinak felborítását a tudomány fejődéséért, de a kísérleteknek nem tenne jót ha elszabadulna. Amint megvan belőle minden el kell pusztítanom. Az egészből már csak a legapróbb részletek és azok esetleges hibáinak csiszolása hiányzik, amihez viszont már nem jutok el, ugyanis hamar mozgásra leszek figyelmes amire pár másodpercig feszülten tekintek, de végül úgy tűnik, hogy a csapat tért vissza... Meglepő módon az egész csapat, kiegészülve plusz egy taggal akit azonnal felismerek és gyalog és gyanúsan hamar a valószínűsített időhöz képest. Valami nem stimmel. Sietősen felvések valamit a kezemben lévő cetlire, majd pedig a további kényelmes ücsörgés helyett megvetem a lábam az eddig pihenésre használt faágon és elrugaszkodva nem sokkal a közeledő társaság előtt érek földet, legalább is miután még egy kicsit közelebb jöttek. Még veszem a fáradtságot, hogy minimálisan éljek a kulturáltságnak és egy nagyon apró biccentést megejtek egy régi ellenség, ám jelenleg úgyszintén semleges állású személy irányába, az-az Victoria irányába, majd pedig átadom a pár másodperccel korábban írt jegyzetet.
" Korán visszatértetek, mi történt? " Szimpla és lényegre törő, nem csodálnám ha valami egyszerű hiba csúszott volna a tervbe, azonban remélhetőleg nem történt semmi ami keresztbe húzna mindent, nem lenne felettébb kellemes áttervezni az egészet és már így is idő szűkében vagyok, ez a legjobb lehetőségem elhagyni ezt a realitást és kétlem hogy két héten belül adódna egy újabb lehetőség, bár talán... Viszont akárhogyan számolom, az esélye erősen minimális.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Moszkva (Föld) - Page 3 Empty Re: Moszkva (Föld)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 11 Május 2014, 00:07

2025. január – Moszkva, Rákuniverzum
Résztvevők: Slade Hutchinson / Such, Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf, Nathaniel Orrin / Pók és Victoria Miller

A csapat megérkezett és csak Pók volt az, aki feltett bármiféle kérdést. Se Such, se Ramirez nem felelt a kérdésre, helyette Zaphire volt az, aki megtette.
- Hazamentek, mindannyian – mondta.
Ezek voltak az utolsó szavak, amire a társaság tagjai emlékeztek. A lányból világoskék fény áradt, pontosan ugyanolyan, mint akkor, amikor legutoljára használta a lány a képességét. Mielőtt bárki kérdezhetett, vagy cselekedhetett volna a fény beterített mindenkit, majd a sötétség vette át ennek a helyét.
A következő emléke a csapatnak, hogy teljesen más helyen vannak, Victoria és Andrew Marokkó palotájának lépcsőin tértek magukhoz teljesen sértetlenül, ugyanabban a ruhában, amiben korábban voltak. Az égen most is ott volt a másik Föld, de ez határozottan a saját világuknak tűnt és nem Rákuniverzumnak.
Szeráf és Pók egy kórházban tértek magukhoz, kinézve az ablakon az Empire State Buildinget látták modern külsővel, a technológia is ismerős volt, a saját világukban voltak. Szeráf tökéletesen volt, csak egy kisebb fejtrauma érte, aminek az eredetét nem tudták meghatározni, Pók állapota volt sokkal súlyosabb, ő szinte teljesen szét volt szabdalva és valamit kiszedtek belőle, ami beleette magát a testébe. Idegen organizmust nem találtak, se semmit. Csak a két fiú tudta, hogy mit is szedtek ki belőlük.
Such egy orvosi szobában tért magához, a helység ismerős volt, újra New Yorkban volt, a császári piramisban. A kezében egy papír, Zaphire írt neki néhány szót. „Mivel maradni akartál, nem küldhettelek haza, remélem jól döntöttél. Zaphire”. Őt Moszkvában találták meg sértetlenül, de eszméletlenül, onnan küldték vissza az oroszok őt az AIM elnökének felügyelete alá.

//Mivel nem sok értelmét láttam a folytatást lemesélni, így lezártam ezzel a kalandot.
Pók és Szeráf következő körben itt lesz bemesélve, szóval figyeljétek a helyszínt.
Andrew Wakandában folytatja
Such pedig maradt itt és ő majd a SEAR területén játszik tovább.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Moszkva (Föld) - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Moszkva (Föld) - Page 3 Empty Re: Moszkva (Föld)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.