Rocksolid

5 / 40 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Szomb. 29 Márc. 2014, 03:40

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid miután kinyitja a szemét, az arcra kapott simogatás után, látja, hogy Tubrok gyönyörködve figyeli őt, minden kis apró mozdulatát. Majd elhúzza a kezét onnan. Ragal a válasz hallatán, hogy Ingridnek nem eshet baja az Anyahajón megkönnyebbül. A vicces megjegyzést kezdetben nem érti, mivel a nyakkitörés motívum nincs úgy benne a nyelvében, mint ahogy azt Ingrid használná, de Tubrok hamar rájön erre és ő is elmosolyodik.
< - Látod, most én féltelek jobban, mint kellene. - mondja ő is kezdetben komolytalanul - De annak örülök, hogy ott biztonságban vagy. >
Érezhetően a hűvös, megnyugtató hang, amit Ingrid használ valóban beválik. Nem maga a hang gyakorol hatást Tubrokra, hanem, hogy ennyire magabiztosnak látja Ingridet. Ezután figyelmesen hallgatja végig, amit Miller mond neki az Ezüst Háborúkról. Ragal szemein látszik, ahogy elképzeli, hogy milyen is lehetett átélni, saját szemével látni, amit most csak hall. Látszik az is, ahogy a veszteségeket is elképzeli.
< - Egészen más ezt tőled hallani, olyantól, aki átélte. Most már én is másképp látom. - mondja komolyan, majd egy pillanatra elgondolkozik valamin - És az idegen fajok most is ezért bűnhődnek. >
Nem fejti ki jobban, csak Ingridre pillant, Tubrok már tisztában van vele, hogy a nő ennyiből is megérti, amit mondani akar neki. Amikor Ingrid zavartan megvakarja a tarkóját, a férfi kicsit meglepődik, valamiért nem számított erre a reakcióra. A válaszra ismét elmosolyodik.
< - Ne gonoszkodj. Tényleg nem mondtad. - mondja kedvesen. >
Később, mikor megint közel kerülnek egymáshoz Tubrok nem bánja, hogy Ingrid nem viszonozza minden érintését. Egy kis ideig csak ő akarja kényeztetni a másikat, amit meg is tesz, ha Ingrid hagyja neki. Ajkait már éppen Ingrid nyakára tapasztja a csók után, hogy kiszívja azt, de mégis elhúzódik. Tubrok is érzi a párján, hogy a nő nem feltétlenül akarja, hogy az egymással való játék megint szexbe forduljon. Még egy lágy csókot lehel Ingrid ajkaira, majd távolabb húzódik tőle. A nő szúrós tekintetére, a fenékre csapás után, válaszul elégedetten elmosolyodik. Azonban az ölelésre, és a kedves szavakra már nem feltétlenül számít, így ez is egy kellemes meglepetés a férfi számára Ingrid részéről.
< - Jó feneked van. Nem tudom megállni. - mondja kissé szabadkozva, hogy viszonozza a párja szavait. >
Kint a folyosón, a séta közben Ingrid könnyen oldalba tudja bökni Ragalt, mivel az nem figyel egy pillanatra. A férfi teste önkénytelenül is megrándul, és Ingrid felé fordul. Nem válaszol azonnal, néhány másodpercig még csak a nő arcát figyeli.
< - Persze, hogy nem emlékszel, mert Boszorka vagy, az ősi meséiddel. - válaszol ő is szurkálódva, aztán mégis kedvesen elmosolyodik - Ne hidd, hogy nem örülök neki, ha aggódsz értem. Csak még nem szoktam meg. >
Séta közben Ingrid figyel és korábbi ismeretei alapján, könnyen elhelyezheti a termet, ahol vannak. Az edzőtermekkel és gyakorlópályákkal azonos földalatti emeleten vannak csak sokkal délebbre, és ezt a részt eddig azért nem láthatta, mert maga a lejáró sem szembetűnő. Tubrok kíváncsian figyeli párja minden reakcióját, ahogy látja, hogy egyre izgatottabb és izgatottabb a ruha miatt. Végül már mosollyal az arcán figyeli, ahogy Ingrid megpillantja a ruhát. Tubrok most is rendkívül örül és elégedett is, hogy sikerült ezzel is lenyűgöznie Ingridet. Maga a ruha, ahogy Miller kézbe veszi, érezhetően nagyon puha és finom anyagú, remek szövésű és önmagában jó illatú, valamint rendkívül könnyű. A kérdésre Tubrok, még mindig mosolyogva megrázza a fejét.
< - Dehogy bánom. Vedd fel. >
Ingrid könnyen végezhet az átöltözéssel, a birodalmi egyenruha könnyen levehető, úgy lett tervezve és a rocksolidos ruhadarab felvétele sem bonyolult. Ahogy a ruha már Ingriden van, érzi, hogy annak egyes része egészen hozzá lettek igazítva. A ruhán vannak olyan részek, díszítőelemek amelyek csak egészen vékonyan fedik a testét és a mozgás hatására finoman megremegnek. Ezzel még szebbé téve az összképet. A terem falai ekkor hirtelen elkezdik visszaverni a fényt, tükröt alkotva. Így saját magát is láthatja. Amint körbe fordul az új ruhájában, Tubrok végignéz rajta, majd közelebb lép és átöleli.
< - Csodáson nézel ki benne. Máris az úrnőm vagy így. >
Közelebb hajol, majd ha Ingrid hagyja akkor megcsókolja őt és közben hátulról megtámasztja karjával, majd lassan hátra kezdi őt dönteni. Ezt egészen addig folytatja, amíg Ingridnek kényelmes, majd visszahúzza mindkettejüket teljesen álló pozícióba. Eközben az android a birodalmi egyenruhával kezében távozik.
< - Na most már éhen fogok halni. - jelenti ki Tubrok - Menjünk vacsorázni. >
Ha a nőnek is megfelel, akkor megint kézen fogva indul el vele a kinti kert irányába. Percek múlva máris felérnek a lépcsőkön. Tubrok most nem mond semmit, de ha Ingrid mond vagy kérdez valamit szívesen felel rá. Kint a kertben már megterített fa asztal várja őket. Úgy vannak elhelyezve a székek, hogy egymással szemben és egymás mellett is ülhessenek. Az asztalon több fajta étel sorakozik, amelyek közül szabadon szedhetnek maguknak, de van már tányérokon előkészített fogás is. A kertet most a növényzet levelei közé tett kisméretű világítótestek borítja kellemesen gyenge fénybe. Tubrok felajánlja Ingridnek, hogy üljenek úgy, ahogy ő szeretné. Majd ha ez megtörtént, feltesz még egy kérdést.
< - Szeretnéd ha szólna valamilyen zene halkan a háttérben? >
Hangja leginkább érdeklődő. Tubroknak valószínűleg mindegy, hogy van-e a vacsora közben valamilyen zene, de ha Ingrid azt akarja, akkor ő is szívesen hallgatja. Miller észreveheti, hogy mind a kert, mind az asztal az ő igényei szerint lett berendezve, hogy neki tetsszen. Ragal ismét figyelmes akar vele lenni.

//Elnézést az esetleges hibákért / elírásokért.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 29 Márc. 2014, 10:19

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Miután kinyitotta a szemét elmosolyodott, ahogyan meglátta, hogy a párja őt figyeli, gyönyörködik benne. Jól esett neki és a hiúságának is az, hogy így nézi őt a férfi. néhány pillanattal később azonban leesett neki, hogy Tubrok nem érti a vicces megjegyzését. Ő maga hozzá volt szokva, hogy jó néhány Zuhanás előtti szójátékot megtanult, eltanult a szüleitől, akiknek mindez hétköznapi volt, így Ingrid számára is. Kivárt néhány pillanatot, hogy meg kell-e magyaráznia, hogy mire is használják ezt a szófordulatot, de nem kellett, mert a férfinak igencsak hamar leesett, hogy mi is volt mindez. még mindig boldog volt amiatt, hogy az ilyeneket ennyire gyorsan megérti annak ellenére, hogy tényleg soha sem találkozott velük. De most ugyanígy látta a megkönnyebbülést is, hogy tényleg nem lehet a nőnek semmilyen baja sem, azonfelül kettejükön közül tényleg őt érhette kevesebb gond, nem nagyon kellett attól félnie, hogy valaki agyonlövi egy Avatarral, mást pedig nem követett el, hacsak nem Lerontis akar neki keresztbe tenni, ezeken felül nem volt más, amitől baja eshetne. De nem tiltakozott amiatt, hogy aggódnak érte, ő maga is ugyanúgy aggódott a másikért, ez alapvető érzelem volt abban a helyzetben, amit egymás iránt éreztek és mindig így fog maradni majd. Bármikor is próbálják majd letagadni, vagy azt mondani, hogy nincs így, így marad majd. Éppen ezért nem is szándékozott azt tenni, hogy nem mondja ki mindezt, hogy nem kell aggódnia Tubroknak miatt.
< - Szerencsére annak a ténye, hogy apa az, aki, igen sok mindentől és mindenkitől megvéd – mosolyodott el. – Nem mintha olyan sokan tudnák, hogy kicsoda ő valójában, lényegében szinte senki sem. >
Utalt itt arra, amit valószínűleg Tubrok is tudott korábban, hogy mindenki úgy tudja, hogy az UP2-knek nincs családja, sem pedig senkijük, hanem teljesen egyedül vannak és nem minősülnek semmilyen esetben sem embernek már. Meg Ingrid tudta, ha el is mondaná, akkor sem biztos, hogy hinnének neki, mert a megszokott dolgok megszokottak és ez, hogy milyen az apja valójában sokaknál kicsaphatná azt a bizonyos biztosítékot. Ingrid örült annak, hogy sikerült végül megnyugtatnia a férfit, ha nem is a hangja miatt, akkor amiatt, hogy teljesen biztos volt a dolgában, hogy tényleg úgy van minden, ahogyan azt kimondta hangosan is. Ezek után tértek rá az Ezüst háborúkra, majd később, ha úgy adódik, akkor akár képeket is tudott volna a párjának mutatni azokat, hogy miként látta ő maga az akkori helyzetet, bár tudta, hogy harcosként a férfi is eltudja képzelni azt, hogy mi lehetett akkor. Látta, hogy valóban ez történt és Tubrok próbálta maga elé képzelni azt az eseményt. Az utolsó részekre pedig bólintott, igen, emiatt fizetett a teljes univerzum manapság is.
< - A legrosszabb az volt, hogy egyedül voltam, anya és apa is harcoltak – mondta. – Én már akkor is be akartam lépni a Flottába, anya a tagja volt, apa meg, tudod. Ott akartam én is lenni odakint a harcban, de nem lehettem – néhány pillanatra elhallgatott. – Ha szeretnéd megtudom majd mutatni, hogy milyen volt ott lenni az én szemszögemből, az emlékeimből. >
Annak ellenére, hogy tudta, hogy volt egy elhanyagolható esélye annak, hogy az efféle emlékek előkeresése Maniac révén az elméjéből károsodást okozhat benne felajánlotta mindezt a férfinak és valóban örömmel megmutatta volna ezeket is, ha a másik szeretné látni. Ami az idegen fajokat illette ahhoz a részhez nem tett több megjegyzést, annyi is elég volt, amit a férfi mondott. Ez köztudott volt és ő maga ennyiben hagyta mindezt jelenleg. Illetve megértette, hogy a férfi mire célzott, így szükség sem volt ezzel kapcsolatban további szavakra. A következőkre elmosolyodott és így nézett a férfi szemibe.
< - De szereted, ha gonosz vagyok – állapította meg. >
A csók után kissé odébb mozdította a fejét, hogy felkínálja a nyakát a párjának hagyva, hogy megcsókolja azt is. Nem volt ezúttal nyűgös, vagy nem húzta vissza a férfit amikor elhúzódott tőle. Annyira még tényleg nem volt jól, hogy most újra nekiálljanak egy előjátéknak. Azonban a következő kapott csókot örömmel viszonozta. Látta a másikon az elégedett mosolyt, amikor Ingrid durcásan nézett rá a fenékre adott paskolás után. Nem tudta megállni, hogy ne mosolyodjon el, főleg, hogy érezte, hogy az öleléssel és a csókkal sikerült meglepnie a másikat. Egy igencsak kellemes meglepetés lett ez, pedig már lassanként rá kellett ébrednie Tubroknak, hogy Ingrid szeret ilyesmit csinálni és örömmel megragad ő is miden egyes pillanatot és lehetőséget, hogy megérinthesse a párját. Most a külön kérésen felül is, hogy ne távolodjanak el egymástól, mert félt, hogy megint hasonló élményben lesz része, mint legutóbb. Végül kacér mosollyal nézett fel a férfira.
< - Nem csak a fenekemnek nem tudsz ellenállni – felelte a kettejük közötti hangsúlyban. >
Elégedett mosoly jelent meg az ajkain, ahogyan Tubrok kissé összerándult a bökés után, ezt a férfi még láthatta is, ahogyan a nő felé fordult nem sokkal később. Egy pillanatra megjátszott rosszallás futott át a nő tekintetén a szavakra, de ez néhány másodperccel később el is tűnt a szemeiből és a tekintetéből.
< - Jól van na, öreg vagyok, egyébként a Boszorkák is emlékezhetnek – mondta. – És csupán öt évig voltam egyszerű ember. Így ezért is nem nagyon emlékszem már, hogy milyen éhesnek, álmosnak, vagy éppen betegnek lenni. >
A hangjából kiérződött, hogy azért néha szeretné, hogy úgy lehessen, hogy ezeket tényleg érezhetné. Igazából szeretett HPI-s lenni, hogy nem kellett ezekkel törődni és bármit megtehetett, de gyakorta hiányzott neki főleg, hogy látta a múltat és az anyja öröksége miatt kötődött is ahhoz az időhöz. Ezek miatt pedig, meg talán azért is, mert annak született vágyott volna az efféle alapvető szükségletekre is. Annak azonban nagyon örült, hogy a párja nem bánja, hogy aggódik érte, csak szokatlan a számára mindez. Pedig eléggé biztosra vette Ingrid, hogy jó néhány ágyasa biztosan beleszeretett a férfiba az évek során még úgyis, hogy a legtöbb bizonyára csak érdek miatt volt itt és nem egyébért. Bár lehet, hogy nem mondták ki még neki, hogy aggódnak érte, de most legalább két személyt tudott volna mondani, akik így éreznek. Illetve ott volt a teljes Rocksolid is, akik szerették az uralkodójukat.
< - Pedig szerintem többen aggódnak érted, mint gondolnád – felelte. – Lehet, hogy csak én mondom ki hangosan, de ettől függetlenül mások is biztosan így vannak vele. Diederik és a fivéred is bizonyára aggódnak, csak ők miattam. >
Miközben haladtak könnyedén betudta azonosítani, hogy hol lehetnek, kissé meglepte, hogy pont erre a részre kellett jönni, errefelé inkább a hadászati dolgokat gondolta volna, mintsem a „szabóságot”. A föld alatti szint stimmelt, hogy ne legyen szem előtt, és ezt ha nem kereste volna, akkor meg sem találta volna, annyira el volt dugva. A lejárat sem volt különösebben figyelemfelkeltő. Még látta a párja arcán a mosolygást, ahogyan figyelte őt a ruha miatti izgalomban, de mikor azt meglátta már nem foglalkozott Tubrokkal, hanem a szép ruhaköltemény kötötte le teljesen a figyelmét. Amint megkapta az úgymond engedélyt, hogy a férfi nem bánja, hogy itt átöltözzön, akkor gyorsan bele is kezdett. Ahogyan külsőre látszott, hogy nem lesz nehéz belebújni tényleg így volt. A felvétel után különösen érezte, hogy mennyire könnyű, mintha szinte semmit sem viselne és milyen puha is volt az anyaga a ruhának. Roppant kényelmesnek találta, olyan volt, mintha otthon készítette volna, pontosan tényleg rá lett szabva. Amint körbefordult a kialakuló tükörben meg is tudta csodálni a ruhát magán és tényleg meg kellett állapítania magában, hogy jól állt neki. Mikor Tubrok odalépett hozzá, hagyta, hogy a férfi átölelje. A szavaira elmosolyodott és viszonozta a csókot. Ezúttal, ahogyan a férfi dönteni kezdte már nem lepődött meg, csak átfonta a karjaival a másik nyakát, hogy így is megkapaszkodjon a tartás ellenére. Igencsak mélyre tudta ezúttal Tubrok dönteni, igazából pont addig, amíg a férfinak volt kényelmes. A szavakra felnevetett lágyan.
< - Téged nem nehéz lenyűgöznöm, de végtelenül örülök, hogy így is tetszem neked – suttogta. – Menjünk vacsorázni, nem tudnám hasznodat venni éhhalál után. >
Szurkálódott egy picit még. A rövid séta alatt Ingrid sem szólalt meg, csak élvezte a kéz a kézben való sétálást és azt, hogy így itt lehetnek egymáshoz ennyire közel, meghitt pillanatokban. Amint felértek ismét látszott az arcán, hogy mennyire tetszett neki, ahogyan a fények is be lettek hozva, illetve, ahogyan be lett rendezve most a kert. Hálásan pillantott Tubrokra ezek miatt, ami az étkezést illette, talán bármikor máskor azt mondta volna, hogy egymással szembe üljenek le, de azt még most is túl nagy távolságnak érezte volna, így inkább, mint két estével ezelőtt az egymás melletti leülés mellett döntött inkább, hogy továbbra is a párja közelében maradhasson. A zenére meglepetten nézett fel, igazából már a saját vacsorameghívásakor is gondolt rá, csak nem tudta, hogy mit is szerethet a férfi, így emiatt vetette el ezt inkább. Meg mert nem tudta, hogy a HPI-s zenei művészet mennyire nyerte volna el a férfi tetszését.
< - Lehet igen – mosolyodott el. – Valami lágyabb komolyzene. >
Végül leült az egyik székre és végignézett a fogásokon, mint két napja Tubrok volt gondban ezekkel kapcsolatban, most ő.
< - Elfogadnám a segítségedet, hogy mi micsoda és mit ajánlasz kipróbálásra – pillantott a férfira. – A modern ételekkel én nem vagyok tisztában, mint te a régi skandináv fogásokkal. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Vas. 30 Márc. 2014, 04:03

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok bólint Ingrid apjával kapcsolatban, már tudja azt, hogy emiatt a nő védettséget élvez, de erről valójában csak kevesen tudnak, még a barátainak egy része sincs tisztában ezzel. Ugyanakkor az, hogy az apja egy UP2-s, némi rossz érzést is kivált belőle, bár ezt nem mutatja ki. Ingrid érzéseire az Ezüst Háborúk alatt megint bólint, ezúttal sokkal megértőbben.
< - Tudom milyen érzés. Én is részt akartam venni sok csatában régen, olyanokban is amikben nem vehettem részt. Nehéz volt leküzdeni azt az érzést. - Ingrid felajánlására kissé meglepődik és csak néhány másodperc múlva válaszol - Szeretném látni. És köszönöm, hogy engeded. >
Látszik a férfi arcán, hogy sokat számít neki, hogy Ingrid betekintést enged neki a saját emlékeibe. Eddig is rendkívül közel voltak egymáshoz minden tekintetben, de egymás gondolatait akkor sem láthatták úgy, ahogy a másik fél. Ezért Tubrok számára egészen személyes élmény lenne. Ingrid szavaira ő is elmosolyodik.
< - Nem. - mondja halkan - Nem szeretem, ha gonosz vagy. Imádlak. >
Miután befejezi közelebb hajol és egy második csókot is lehel Ingrid ajkaira, nem sokkal az előző után, hogy azzal is erősítse a szavait. A fenékre csapás után, elégedetten figyeli a párja megjátszottan durcás reakcióját. A megjegyzésre ugyanolyan hangon felel.
< - Nem csak a fenekednek, igazad van. A melleidnek sem tudok ellenállni. >
Mondja szándékosan úgy, mintha csak az érdekelné Ingridben, mégis figyel rá, hogy ezzel ne legyen bántó. Ragal már megszokta, hogy ilyen kis szurkálódásokkal csak örömet okozhat Millernek, és mindketten ugyanolyan jól értik a másikat. Séta közben, hallva a nő szavait Tubrok valamivel szorosabban fogja meg a kezét, majd Ingrid szemeibe néz, kihasználva az alkalmat, hogy megálltak egy pillanatra.
< - Egy szóval sem mondtam, hogy öreg vagy. Nem is merném. Boszorka vagy, régi mesékkel. - itt megáll egy pillanatra, majd komolyabb hangon folytatja - Tényleg nem bánom, ha aggódsz értem, de ne csak azért tedd, mert földi ember vagyok. >
Arra, hogy mások is aggódnak érti, kedvesen végigsimít Ingrid oldalán.
< - Az ő aggódásuk más, mint a tiéd, máshogy is teszik. Azok sokkal kevesebbet érnek a szememben. - mondja ki a gondolatait. >
A lenti teremben, a csók közben Ingridet majdnem teljesen vízszintes helyzetbe dönti, amíg még kényelmesen megtudja őt tartani. Most nem használja ki Ingrid rugalmasságát, csak annyira, hogy még mindkettejüknek kényelmes legyen. Az újabb szurkálódó megjegyzésre őszintén elmosolyodik.
< - Siessünk, nehogy útközben éhen haljak, a kezedet fogva. - nevet fel végül. >
A gyors séta után, a kertbe megérkezve Tubrok örömmel látja, hogy sikerült elérnie azt a hatást amit akart, valóban tetszik a nőnek a környezet. Most egymás mellett ülnek le, így Ragal, mint legutóbb úgy ül le mellé, hogy ha akarja Ingrid könnyen hozzáérhet, vagy nekidőlhet és a combjaik is majdnem összeérjenek.
< - Rendben. - feleli a zenével kapcsolatban - El fog indulni. >
Valóban néhány másodperc után, a bokrok közül, az asztal közelében halkan, kellemes, lágy komolyzene kezd szólni. A rocksolidos zene ezen ága sokban eltér a HPI-ben megszokottól, de nincs benne semmi meglepő, szokatlan, ugyanúgy komolyzene, csupán más. Ez tovább fokozza a kert hangulatát. Tubrok Ingrid kérését végighallgatja, majd végigsimít a szakállán, mialatt válaszol.
< - Nos ez itt sült bálnahús, ezt már kóstoltad. Különféle ízesítésben, fűszerekkel, zöldfűszerekkel és sóval. Ezek levesek, sűrű mindegyik, vannak bennük tészták, növények, kisméretű tengeri állatok. Ezt nem tudom, hogy ízlene-e neked, nem megszokott az íze. Mellette van ragu leves, első este már kóstolhattad. Szintetizált anyagokból készült, én a természetest jobban szeretem, de ez sem rossz. Oldalt van húsospite, talán ez a legjobb szó rá. Hallal és külön bálnával, mert azt kérted legyen olyan fogás is. Mellé holtot szoktunk enni, az egy krémes, túrós köret. Együtt nagyon finom. Vannak saláták is, amiket magadnak rakhatsz a tányérra, kiválogatva mit szeretnél. Előételnek ez szolgál. Apróra vágott falatok, hús, tészta, növények egyaránt, keverékbe forgatva és jól átsütve. Hátul vannak a desszertek. Szeretném, ha megkóstolnád a ealt, a te nyelveden torta, neked ízlene. Van még olyan desszert is, mint neked a süteményed, az erdei gyümölcsös, csak annyira nem finom, mint amit te készítesz. Vegyél, amelyikből akarsz. >
Kezével mindig az adott tálra mutat, végig érdekesen próbálja leírni az ételeket, és figyeli Ingrid reakcióját, hogy mi tetszik meg neki. Türelmesen kivárja amíg a nő szed, vagy ha kéri, akkor szed neki. Ahogy Ingrid végignéz a fogásokon mindegyik jól van tálalva és az illatuk is kellemes.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 30 Márc. 2014, 11:33

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid azon nem csodálkozott, hogy Tubrok is átélt hasonlót, hogy nem vehetett olyan harcban részt, amikor akart és meg akarta tenni. Bizonyára Diederik nem engedte ezt neki meg, szerencsére. Csak azért ez mégis egy kicsit más eshetőség volt a kettő, a férfinak nem kellett szó szerint ezer évet várnai arra, hogy hivatalosan is katona lehessen, főleg nem úgy, hogy mindig is erre készült és ez volt az életcélja. Attól kezdve, hogy rájött arra, hogy nem elég neki az, hogy csak úgy éljen a HPI-ban még régen az Ezüst háborúk előtt. Látta a párján a meglepődést a felajánlásával, és azt is, hogy nagyon hálás volt annak, hogy így is láthatja Ingridet úgy, ahogyan, az ő gondolatait és, hogy miként látta a nő a világot annak idején. Ezt nem találta Ingrid olyan vészesnek, régen volt, sokat változott, nem Zuhanás előtti emlék, így minden gond nélkül ajánlotta fel, hogy nem aggódott a következményektől is. Tudta, érezte a nő, hogy mennyire fontos lehetett ez a férfinak, hogy annak ellenére, hogy szinte kitalálják egymás gondolatait ez igencsak belsőséges élmény lesz.
< - Csak téged mégsem ezer évig mellőztek és tartottak a „kispadon” – mondta kedvesen, majd legyintett. – Ez természetes szerinte, nem kell köszönnöd, én is láthatom a te családod és családtagjaid múltját a tárgyakon keresztül, így ez is természetes. Megkérem Maniac-et, hogy gyűjtse ki ezeket az emlékeimből és a képekkel együtt a vacsora alatt, vagy utána megnézheted. >
Ekkor gondolati úton megnyitotta a kapcsolatot az említett mesterséges intelligenciával.
~ Maniac, gyűjtsd ki az emlékeimből azokat a részeket, amik az Ezüst háború alatt történtek és legnagyobb érzelmeket váltották ki belőlem. Félelem, aggódás, féltés, ijedtség, ezek legyenek az alapérzelmek, amik alapján keresel. Ha megvannak, akkor mentsd ki ezeket az emlékeket a kommunikátoromra lehetőleg úgy, hogy minél több érzelem is érezhető legyen belőle. És igen, újfent megkapod az engedélyemet, hogy a régi emlékeimben kutass. ~
Az utolsó mondatot direkt tette hozzá, hogy ne kérdezzen vissza rá újra az mesterséges intelligencia minderre, hanem egyből nekilásson annak, hogy ezeket kikeresi. A végén felnevetett, ahogyan Tubrok kimondta, hogy nem csak szereti, hanem imádja, ha gonoszkodik. Elégedetten mosolyodott el a végén és örömmel viszonozta a kapott csókot is. Továbbra is megjátszott rosszallással nézett a férfira, amikor az kimondta, hogy nemcsak a fenekét szereti, de a melleit is. Természetesen nem vette magára mindezt, tudta, hogy ez csak ismét egy kis játék kettejük között, amiben a Tubrok nem is tévedett egyáltalán. Most is élvezte ezt, már csak azért is, mert jó volt olyasvalakivel ilyesmit játszani, aki úgyszintén vevő rá és ő is élvezi mindezt.
< - Há! – nézett Tubrokra ezúttal győzedelmes mosollyal. – Tudtam én, hogy eredetileg a testi bájaim nyűgöztek le és nem az intellektusom. >
Ő is hasonló hangnemben felelt szurkálódva és roppantul ügyelt arra, hogy nehogy megbántsa a férfit, főleg, hogy tudta, hogy közel sem a teste érdekelte a párját, hanem a teljes lénye. Sikerült alig három nap alatt elérnie mindezt, ami miatt igencsak büszke volt magára, hogy még mindig megtudja szerezni azt, amit csak akar magának. De ha eredetileg tényleg csak a teste érdekelte volna sem tudta volna hibáztatni a párját, hiszen mindent megtett, hogy felkeltse a férfi figyelmét ezzel kapcsolatban és tényleg sikerült is megtennie. A folyosókat figyelte haladás közben, majd Tubrok szavaira pillantott fel ismét a párjára és ő maga is megszorította a férfi ujjait viszonzásul, állta a tekintetét, amikor egymás szemébe néztek. Gyengéden mosolyodott el, nem bánta, hogyha öregnek tartja a férfi, révén ez teljesen igaz volt, a világon nagyon kevesen mondhatták el magukról az összlakosságot tekintve, hogy idősebbek lettek volna nála. Kevesen voltak, akik emlékezhettek arra, hogy éltek a Zuhanás előtt és mindezt el is tudták mondani magukról.
< - Nem kell szabadkoznod, tényleg idős vagyok – mondta. – Még szerencse, hogy nem érzem magam olyan öregnek – nevetett fel lágyan. – Nem azért teszem, hanem azért, mert szeretlek és fontos vagy nekem. >
Ez teljesen igaz volt, már korábban is mondta a férfinak, hogy még az apjáért is aggódik, pedig neki aztán tényleg nem kellett. De ugyanígy aggódott az anyjáért, Cal-ért és Gregért is, nem tartotta különösen fontosnak az aggódást azért, mert sima ember volt Tubrok. Ha Birodalmi lenne is ugyanezek lennének az érzései iránta és ugyanilyen szinten, számára nem igen játszott közre az, hogy könnyedén meghalhatott a párja. Nem teljesen volt igaz, mindenkire úgy gondolt és úgy féltette, mintha mindez megtörténhetett volna. Még mindig kedvesen mosolygott a másikra a simogatás után, noha az egyenruhája sokat rontott ennek az élményén, ezért is örült, hogy odalent átöltözhetett a Rocksolidi nemesi ruhába. Mindazonáltal igencsak jól esett neki, hogy ennyit adott máris a férfi a véleményére és annak is, hogy így gondolta, hogy az ő aggódása a legfontosabb a számára. Ingrid biztosra vette, hogy nekik is nagyon fontos volt családtagként és barátként is Tubrok, de ott mégis benne volt a pakliban, hogy a férfi az uralkodójuk volt és nem pedig egy egyenrangú személy velük. Ez pedig Ingridnél igen, ő teljesen az volt, vagyis igazából még felette is állt Tubroknak, de ezt nem akarta soha sem felhozni, sem érzékeltetni vele.
< - Pedig ők töltötték veled eddigi életed legnagyobb részét. Ők bizonyára nem fognak szembeszállni veled, maximum Nava, de tudod, hogy én megteszem – felelte kedvesen. – Ők jobban ismernek téged nálam, még úgyis, hogy én tudok rólad olyasmiket, amiket nekik és másnak soha sem mutattál ki. Nem kellene őket hátrébb helyezned velem szemben. >
Ahogyan Tubrok kimondta, hogy most már mehetnek, nehogy meghaljon Ingrid kuncogott ez kicsit, de örömmel követte a párját, a zene is megszólalt a kérésére és közben ő még mindig figyelte az ételeket, hogy mi micsoda lehet. Figyelt a zenére, tényleg igencsak eltért a HPI-s megszokott komolyzenétől, de igencsak kellemesnek tűnt a számára. Ahogyan Tubrok nekilátott annak, hogy elsorolja az ételeket Ingrid végignézte őket, hogy melyikekre mondta azt, amit. Igencsak jól néztek ki és mind ínycsiklandozónak tűnt. Szerencsére igencsak bevállalós volt, így nem okozott neki gondot az, hogy végigkóstoljon mindent. Szerencsés bűnözés, nem kellett aggódnia amiatt, hogy meghízik attól, ha mindent végigkóstol és végigeszik. Régen ezt nem tehette volna meg, emiatt is örült annak igencsak, hogy kapott génkezelést annak idején. Egyelőre nem lehetett látni, hogy mi is a véleménye egy-egy ételről, ahogyan Tubrok mutatta végig őket. Igazából az látszott rajta, hogy valószínűleg mindent megfog kóstolni, legalább is olyan szinten, hogy kiderüljön az, hogy ízlik-e neki.
< - A Zuhanás előtt nem igen lehetett bálnát enni, maximum luxus éttermekben – mondta. – Veszélyeztetett fajok voltak, és főleg a zsírjukért vadászták őket, nem a húsukért. Akkoriban a szarvasok voltak, amiket főleg ettek. Ahhoz hasonlót próbáltam tegnapelőtt szintetizeltátani és készíteni. Illetve gombás és igen halas ételeket. Anya és Olaf sok ilyesmit főztek régen. Olaf is svéd volt, a komornyikunk. >
A ragulevest és a sült bálnát már ismerte valóban, így azt most nem akart venni, így inkább maradt előételnek a salátáknál. Így abból vett magának, igazából több kisebb tányért tett maga elé és mindegyikből tett néhány falatot magának rá, hogy mindegyikből. Nem sokat, éppen csak annyit, hogy jobban megízlelhesse őket és úgy négy-öt falat legyen mindegyikből. Ennyivel már jócskán feltudja mérni, hogy mi milyen ízű lehet és az utóízüket is jobban érezhesse, illetve kijöjjön az aroma és a tényleges íz. Még megvárta, hogy Tubrok is szedjen magának és csak utána áll neki a végigkóstolásoknak.
< - A húsos pite ugye főfogás? – érdeklődött. – Remélem nem bánod, ha mindent végigkóstolok? >
Kérdezte mosolyogva végül az egészet illetően. Még megvárta a választ, majd utána szólalt meg újra. Itt volt az ideje annak is, hogy megkérdezze, hogy a párját, hogy mit is szeretne megnézni először abból a sok információból és képekből, amiket mostanra összeszedett Ingrid a férfi kérésére, illetve saját maga javaslatára.
< - Mit szeretnél megnézni először vacsora közben? – kérdezte. – A családi képeket, vagy pedig az Ezüst háborús emlékeimet? >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Hétf. 31 Márc. 2014, 23:51

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok pontosan tudja, hogy az idő amennyit Ingridnek kellett várnia, hogy végre Flotta tag lehessen teljesen más valójában, mint amit ő korábban átélt. Válaszolna, de mivel látja, hogy a nő csak legyint, ő sem szól már hozzá ehhez. Ingrid kedves szavaira hasonlóan felel, miközben kissé megrázza a fejét.
< - Én csak megengedhetem, hogy lásd az emlékeim. Te megmutatod őket, nekem ez is számít. >
A kapcsolat azonnal létrejön Maniac felé, mivel Ingrid előre megerősíti a kérést, a mesterséges intelligencia gyakorlatilag zéró idő alatt végzi el a parancsot, majd válaszol.
~ Művelet végrehajtva. A kért emlékek rendelkezésre állnak. - hallatszik a fémes hang Miller fejében.
Mint minden alkalommal, a mesterséges intelligencia azonnal bontja is a kapcsolatot, csak annyit vár, hogy Ingrid agya feldolgozza a beérkező információkat és értelmezze azokat. Tubrok Ingrid szurkálódó szavaira elmosolyodik. Láthatóan ismét belement a kettejük közötti kis játékba és meglehetősen élvezi is azt. Néhány másodpercig nem reagál, majd megjátszottan szúrós tekintet vet a nőre és válaszol.
< - Hát... a személyisége miatt nőt még nem vittem az ágyamba. De te még esélyt se adtál rá, hogy más is érdekeljen, rögtön kikezdtél velem, az első pillanatban. >
Érezhetően sikerül megtalálnia azt a hangot, amely kellően komoly és komolytalan egyszerre, így szerencsére nem kell azzal foglalkoznia, hogy nehogy véletlenül rosszat mondjon. Valóban a nő teljes egészében érdekelte már a kezdetektől fogva, még ha maga sem tudta, így most minden szaván érezni, hogy csak a "szerepét" próbálgatja. Ezt Ingrid is érzi, hogy bármit is válaszol, az Tubrok számára csak a játék része lesz. Ingrid szavaira a korával kapcsolatban Ragal értően bólint.
< - Nem vagy öreg, te idős vagy, így értettem. - mondja ki végül - Tudom, hogy nagyon sok tekintetben vagy jóval idősebb nálam, remélem nem zavar. >
Amikor Ingrid kimondja, hogy miért is félti valójában a férfit, Tubrok arcán egy őszinte mosoly jelenik meg. Különösen jól esik neki, hogy Ingrid ennyi idő után már ilyen közelinek tekinti őt és ez az érzés ugyanakkor kölcsönös. Azonban ő már érezhetően nem félti annyira Ingridet, az eddig tapasztaltak alapján már rá kellett jönnie, hogy nincs igazán semmi amitől féltenie kellene Ingridet, kivéve a saját képességétől. Főleg ez az ami aggasztja, még ha nem is mondja ki. Ezután a következőkre Tubrok halkan kifújja levegőt, majd megint Ingrid szemébe néz, hogy a nő lássa, mit is érez valójában.
< - A fivérem, a vezéreim, nem azért féltenek, mert jobban ismernek mint te. - mondja és miközben beszél érezhetően megnyílik Ingridnek - Nava sem. Nekik én az uralkodójuk vagyok, szüksége van rám a birodalomnak, hogy kézben tartsam. Ha ez nem így lenne, hiába a személyes kapcsolat, másképp éreznének. >
Néhány másodpercre megáll, elgondolkodik, majd jobban kifejti Ingrid számára.
< - Valószínűleg csatában esnék el harcosként, a családomért, amit a hitünk szerint el is várnának tőlem. Ez nem kegyetlenség, hanem a részünk. Nem szabadna félteniük akkor. >
Próbálja úgy megfogalmazni és a hangjával is érzékeltetni, hogy attól még fontos az említett személyeknek, csak másként mint Ingrid gondolná és korábban volt hasonló helyzetben, mint amit elmond. Reméli, hogy így sikerül megértetnie Ingriddel, miért is fontosabb számára az ő érzése, mint másoké. Mert az más, őszintébb eredetű.
A vacsora közben Ingrid gond nélkül tud szedni, kisebb tányérokra maga elé mindegyik fogásból. Így már az ínycsiklandó illatokat is sokkal jobban érezheti, amitől ösztönösen összefut a nyál a szájában. A szervezete a felvett táplálékot tudja energiaként raktározni, és már így is többlete van, hamarosan pedig megkezdheti az értékeinek a növelését. Így Ingrid átlagosan is gyorsabb, erősebb, pontosabb lesz, mint egyébként. Tubrok örömmel látja, hogy a párjának mennyire tetszik a vacsora és kis mosollyal az arcán figyeli, hogy Ingrid mindenből szed.
< - Igen főfogás. Nem, - mondja derülten - örülök neki, ha mindenből veszel. Bár nem én készítettem, remélem ízleni fog. >
Magához egyelőre csak az előbb bemutatott sűrű levest veszi, de még megvárja a nőt az evéssel. Figyelmesen hallgatja Millert, amikor befejezte biccent.
< - Most is csak a gazdagok engedhetik meg maguknak a bálnahúst. - kezd bele magyarázóan - Drága a vadászata, mert robotok nem képesek végezni. A többi halét és állatét igen. A mezőgazdaságunk is teljesen gépesített, csak tulajdonosok, mérnökök, gépészek, ellenőrök kellenek. Amit máshogy termelünk az drágább és nem jut mindenkinek. - itt megáll egy pillanatra - Tyr beszél svédül. Én is tudok pár szót, de csak alapokat. Soha nem volt szükségem rá. >
Még megvárja a választ, azután lassan nekikezd az evésnek. Ingrid végigtudja kóstolni az összes fogásból, amit szedett. Mindegyiknek nagyjából olyan íze van, mint ami név, illat és előzetes ismeret alapján képzelt. A húsospitéhez hasonló étel azonban mintha borsos lenne, de mégsem az. Mindenesetre igen finom, és kellemesen hosszú ideig érződik az utóíze a falat lenyelése után. A torta amelyet Tubrok ajánlott pedig, mintha egy íz bomba lenne, ahogy a szájába veszi megannyi gyümölcs friss ízét érzi, ahogy szétomlik nyelvén. Tubrok a kérdésre felpillant evés közben, lenyeli a falatot, majd szinte gondolkodás nélkül válaszol.
< - A családi képeket kérlek. Nem szeretném a háborúkkal elrontani a közös vacsoránkat. >
Ezután figyelmesen pillant Ingridre és várja mit is tesz a nő. A második mondatán érezhető, hogy az Ezüst Háborúkra is kíváncsi, csak a vacsora kedvéért akarja későbbre halasztani. Mielőtt azonban a nő cselekedhetne, Ragal óvatosan leteszi az evőeszközt, majd a mellette ülő Ingrid hasára teszi a kezét és megsimogatja azt.
< - Kell egy másik ruha, ha nagyobb lesz a hasad. >
Egy pillanatra a hangja is igen gyengéddé válik. Még vár egy kicsit, majd elveszi a kezét és folytatja az evést. Ingrid most látja Tubrokon, hogy mennyire szereti valójában mindkettejüket és ez a viselkedésére is kihat. Ilyen apróságok is képesek elvonni a figyelmét, a korábbi hidegségével ellentétben.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 01 Ápr. 2014, 10:24

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Tubrok szavai ellenére ugyanazt érezte, hogy ugyanaz mind a két dolog. Ha a férfi nemet mondott volna arra, hogy megnézhesse a tárgyakhoz tartozó emlékeket, akkor Ingrid eleget tett volna a kérésnek és nem firtatta volna azokat tovább. Lehet, hogy később persze idővel újra felhozta volna, hogy szeretné látni a múltat, de nem azonnal. Elég ideje volt arra élete során, hogy megtanulja mit is jelent a nem, ahogyan azt is, hogy rájöjjön, hogy mikor lépi át azt a bizonyos határt valakinél, hogy az már sérti, vagy éppen zavarja a másikat. Így csak szándékosan lépte azt a vonalat túl, de igyekezett mindig, hogy véletlenül ne fordulhasson elő. Látta, hogy a párja hozzászólt volna még a dolgokhoz, de a legyintés miatt inkább már nem tette meg. Most még lelkes volt a férfi, de nem tudta Ingrid, hogy a végén mennyire lesz az, ezek nem csak egyszerű holofelvételek voltak, amiket megnéznek és annyi, itt ugyanazt fogja érezni a férfi, amit Ingrid és ugyanaz lesz a látásmód is. Kivételesen örült annak, hogy az apját emberként látja a képessége miatt, így Tubrok is annak fogja, nem pedig UP2-nek, így talán még kevésbé fogják azok az emlékek feszéjezni őt.
< - Remélem nem lesznek túl intenzívek és lehengerlőek – mondta. – Direkt azokat az emlékeket szedettem elő Maniac-el, amik a legnagyobb hatással voltak rám akkoriban. Nem tudom, hogy nálatok megszokott technológia-e, de ugyanazt fogod érezni, mint én akkor. Lehet, hogy nem fogod megköszönni a mindezt. >
Annak ellenére, amit kimondott őszintén remélte, hogy nem így lesz, hanem sikerül kielégítenie a párja kíváncsiságát. Főleg, hogy ő lesz az első, akinek ilyen személyes dolgokat is megmutat az élete során. Cal más volt, amikor neki mutatott hasonlókat egy-egy dologban, révén Cal-t nagyon régóta ismerte és feltétel nélkül megbízott benne, de Tubrokot időben még alig ismerte még úgyis, hogy amilyen közel kerültek egymáshoz teljesen mást sugallna egy kívülállónak. Azok közül nem egy mondhatná, hogy emberöltőket töltöttek egymás oldalán már és tökéletesen ismerik egymást, annyira, amennyire két ember csak képes lehet minderre. Meghallotta Maniac hangját is, hogy készen voltak, amiket kért és már bontotta is a mesterséges intelligencia a kapcsolatot. Ingridnek további parancsai úgysem lettek volna ezúttal felé, így hagyta is, hogy megtegye és nem adott ki további utasításokat a számára. Látta, hogy a párja elmosolyodott a szavain és ő is belement a játékba, örült a szúrós tekintetnek, mert ez is csak megerősítette abban, hogy tovább folytathatják a kis játékukat.
< - Tévedés – nevetett fel. – Már az első előtti pillanatban megtörtént. Amennyire kiismertelek, már akkor valószínűleg, amikor megtudtad, hogy egy nőt küldenek. És túljutottál az esetleges megbotránkozáson, hogy mindez egy férfi hatalmú birodalomban megalázó lehet rátok nézve. >
Könnyedén kinézte volna, hogy valóban így volt, hogy Tubrok az egója miatt efféle kihívást tűzött ki maga elé, hogy mindenképp megpróbálja megszerezni magának azt a küldött nőt, aki érkezik. Szerencséje volt azzal, hogy Ingrid nem szokványos Birodalmi nő volt, hanem teljesen más. Igaz más esetben a tárgyalásig sem nagyon jutottak volna el. Hasonlóan ő is félig komolyan, félig komolytalanul válaszolt, ezzel úgy érezte, ha a férfi bármelyiket is venné alapul, akkor sem tudná őt megsérteni, mert nem igen volt mivel. De amennyire érezte a másik szavaiból, mozdulataiból, tekintetéből nem fogja komolyan venni, csak a játék részeként. Így emiatt még egy apró kis megjegyzést is hozzá szándékozott tenni.
< - Nem árt megtudni a nő jellemét is – felelte kacéran. – Különben járhattál volna úgy máskor is, mint velem, hogy szándékosan játszik veled valaki. Bár gonoszság terén kétlem, hogy bárki a közelembe ért volna. >
Az idős és öreg részre igazából valójában egyiket sem gondolta komolyan, remekül érezte magát a bőrében és nem zavarta a kora. Továbbra is fenntartotta azt, hogyha emberi korban lenne, akkor valószínűleg egyidősnek kellene magát Tubrokkal tartania.
< - Egy perccel sem érzem magam öregebbnek 1022 évnél, és nem látszom idősebbnek úgy hét évesnél – gondolkodott el megjátszott komolysággal. – Úgy hiszem, hogy rendben vagyok a következő pár ezer évre – nevetett fel. – Nem, persze, hogy nem zavar. >
Az utolsó mondatot már komolyan gondolta és végigsimított közben Tubrok arcán is, hogy ezzel is nyomatékosítsa azt, amit kimondott. Lábujjhegyre állt és lágy csókot lehelt a férfi ajkaira is, ha engedte. Figyelmesen hallgatta, hogy mit is magyarázott neki Tubrok az aggódással kapcsolatban, most ő bólintott megértően, hogy érti, hogy mit is szeretne ezzel mondani a párja. Ami azt illette tudta Ingrid is a viking hagyományok miatt, hogy ez az illő, hogy csatában és harcban essen el valaki. Ha őt magát is elérné a végső halál, akkor ő is így szeretne meghalni, harcban, a Birodalomért, vagy mások védelmében. Ez minden dicső és nemes harcos szokása volt. Persze azt is tudta és értette, hogy mint uralkodót féltik Tubrokot és aggódnak érte, míg Ingrid mint férfiért és nem pedig vezetőért. Ennek ellenére nem hitte volna, hogy Nava, vagy Diederik is csak mint uralkodót féltenék őt, hanem hasonló lehet, mint amit ő maga is érzett, de ezt már nem mondta ki hangosan és nem is érzékeltette a másikkal, ezt csak megtartotta saját magának.
< - Mindig a legmagasabb rangban levők a legmagányosabbak, ez soha sem változott évezredek alatt sem – felelte némileg keserűen. – Tudom, hogy a vallásotok és neveltetések része, nem is tudnám hibáztatni őket ezért. >
A vacsora közben már a férfira mosolygott, nem is várta volna el tőle, hogy főzzön, a saját gesztusa is valószínűleg egyszeri alkalom volt, mert egy olyan biológiai bűncselekményt bűn lenne még egyszer elkövetni, még ha Tubrok azt is mondta, hogy finom volt. Az akkori teljes vacsora legjobb részét pedig meg sem kóstolta a párja, mert azelőtt távozott, hogy a desszertek sorra kerültek volna. Végül is így több maradt Ingridnek és azok tényleg jók lettek. Ahogyan nekilátott az étkezésnek érezte, hogy ismét raktározza a szervezete a megevett tápanyagokat és jócskán az átlagos és megszokott erőnléte fölé fog kerülni. Igazából az idejét nem tudta, hogy mikor volt utoljára olyan állapotban, mint amibe most fog kerülni, talán a génkezelés megkapása után közvetlenül, amikor még szokatlan volt számára, hogy nem kell ennie és innia, illetve aludnia és még megszokásból élt ezekkel ugyanúgy, mint a hibernáció előtt. most már teljesen biztos volt benne, hogy valahol le kell vezetnie majd a felesleges energiáit, mielőtt ezek miatt véletlenül sérülést okoz Tubroknak. Mindenből tudott szedni magának, noha még nem kezdett bele az evésbe, mert a párja szavaira reagált még előtte.
< - Az igazat megvallva soha sem tapasztaltam, hogy milyen a középosztály, vagy az alsóbb rétegek élete. Még a Zuhanás előtt sem – felelte. – Noha a Zuhanás előtt nem sok országban volt már nemesség, vagy efféle rangok a legfelsőbb réteget a befolyásos és gazdag családokat, személyeket a felső tízezer tagjainak hívták. Mind a Miller, mind a Smith család ezen réteg tagja volt. A Smith anya lánykori neve – tette még hozzá. – Így már lényegében mai szavakkal élve, akkor is a nemesség tagja voltam. Ezt is alapul véve, tényleg nem választhattál volna jobban párt magadnak. >
Gyengéden és kedvesen mosolyodott el ezekre, majd a párjára nézett, amikor kimondta, hogy Tyr beszél svédül. Mindezen nem csodálkozott, ha korábban nem is tette Ingrid abban biztos volt, hogy az anyja megtaníthatta rá. Szerencsére elég sűrűn használta a svédet, így nem felejtett belőle, volt, hogy az apjával is így beszélt, illetve Greg-et is tanította rá.
- Svenska är ett av mitt modersmål – mondta tökélete svéd kiejtéssel mosolyogva. – Det är mycket enkelt språk. Om du vill kan jag lära dig det också.
Kivárt néhány pillanatot, hogy mi is ismer meg belőle Tubrok, majd a segítségére sietett, ha nem sok mindent.
< - Azt mondtam, hogy az egyik anyanyelvem a svéd, ami igen egyszerű, és ha szeretnéd ezt is megtaníthatom neked. Az angol mellett, ami a Birodalmi alapja és archaikus formája ez volt az első, amit megtanultam. Apa is beszéli anya miatt és hozzám mindkét nyelven szóltak, hogy már egészen kicsinek is ismerjem ezt is és egyszerre tanuljam meg őket. Gondoltam, hogy beszéli Tyr, ahogyan emiatt a norvégot és a dánt is, illetve az óészaki miatt a feröeri és izlandi sem állhat távolt tőle és biztosra veszem, hogy azokat is beszéli. Én óészaki nyelven beszéltem vele, talán ez állhat a legközelebb ahhoz, amit az istenek is beszéltek. >
Mindezek után látott csak neki annak, hogy végigkóstolja az ételeket. Legjobban talán neki tényleg az a bálnahús ízlett, amit tegnap is megkóstolt, ami Tubrok kedvenc étele is, ennek hangot is adott, hogy továbbra is azt tartja a legfinomabbnak, utána pedig a húsos pite nyerte el a tetszését az előételek és főfogások közül. Mivel mindenből tényleg csak pár falatot evett így ebből a kettőből vett többet végül magának, hogy a rendes étkezése is ezekből álljon. A desszerthez még nem nyúlt, bármennyire is azt szerette volna a legjobban megkóstolni, mert édesség és a kedvence, még nem. Majd ha eljutnak addig az étkezéssel, nagy akaraterőbe került, hogy leküzdje a késztetést, de végül csak megállta. Bólintott arra, hogy családi fényképek legyenek először, már éppen nyúlt volna a kommunikátoráért, hogy lehívja a képeket, amikor Tubrok a hasára tette a kezét, ős is odahúzta a sajátját és megfogta a párjáét. Végtelenül gyengéden pillantott a párjára és örült, hogy a férfi így tudott reagálni erre és így érzett már most.
< - Az még odébb van – felelte lágyan. – És lehet, hogy akkor nem helyi ruhát választok majd, hanem sajátot. Még megvannak azok a ruháim, amiket akkor viseltem, amikor Greggel voltam várandós. Akkor a családi képek, az elejétől fogok indulni. >
A kommunikátorhoz nyúlt és nekiállt lehívni a képeket. Az elsőn négy fiatal volt látható, egy nagyon rövid hajú fekete hajú férfi és nő, illetve egy szőke férfi és nő. Mindannyian a húszas éveik elején járhattak és egy régies épület előtt álltak növények a háttérben. A fekete hajú páros hasonlított egymásra, határozottan testvérek voltak, le sem lehetett volna tagadni, a két férfin pedig katonai egyenruha volt.
< - Anya és apa első találkozása a New Yorki egyetemen – mondta Ingrid. – A fekete hajú lány anya barátnője volt, ő mutatta be apának, aki a másik férfival együtt a katonaságot volt népszerűsíteni az egyetemen. >
A következő kép már egy étteremszerűségben volt, itt már csak Ingrid szülei voltak, Miller-ön sem katonai egyenruha volt, hanem egy világos póló, farmer és bőrdzseki, itt még a katonaság miatt rövidre nyírt hajjal. Steph-en egy rövid szoknya, térdig érő magassarkú csizma és egy igencsak kacér top. Egymás mellett álltak, így a közel harminc centis különbség sokkal nyilvánvalóbb volt, mint az első képen. Ingrid felnevetett.
< - Most már láthatod, hogy kitől örököltem, hogy a nálam sokkal magasabb férfiakhoz vonzódom – mosolygott. >
Újabb kép, ez már az esküvő volt, itt már Miller-nek a rendes megszokott majdnem fülig érő haja volt, Steph-nek mint mindig hosszú szőke. Egy újabb kép, Miller ismét egyenruhában van, Steph-en egy hosszú ruha, egy katonai támaszponton vannak, a háttérben katonai épületek és vadászgépek látszódtak, és Steph-nek már láthatóan nagyobb a hasa, terhes volt.
< - Itt már úton vagyok, ez 2017 nyara – mondta Ingrid. – 2020-ban volt a Zuhanás, azaz mostani időszámítás szerint Zuhanás előtt egyben készült ez a kép. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Csüt. 03 Ápr. 2014, 22:38

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok Ingrid aggodalmával kapcsolatban csak megrázza a fejét.
< - De meg fogom köszönni, akkor is ha nem minden fog tetszeni. Örülök, hogy még közelebbről megismerhetlek. - mosolyodik el - Nem létezünk nálunk hasonló technológia. Még nem teljesen értjük és térképeztük fel az érzéseket és az agy minden részét. Erre mind képes önállóan a géped? - teszi fel végül a kérdést. >
A férfi szemén látszik a kíváncsiság, hogy igazán látni akarja a párja múltját, legalább egy kis részét. Ezt csak fokozza, hogy Ingrid mennyire különleges számára minden szempontból, nem csak egy egyszerű nő az életében és, hogy Zuhanás előtti emlékeket is láthat. Valamennyire megtisztelve is érzi magát az egész miatt, hogy ilyen könnyen beleláthat Ingridbe, bár ez nem olyan erős, mivel eddig is megtették és gond nélkül olvastak egymásban. A játék folytatásakor Tubrok ismét elmosolyodik, láthatóan jól szórakozik az egészen.
< - Miből gondolod, hogy megbotránkoztam? Csak azért, mert én vagyok a Rocksolid törzsfője, nem kezelhetek egyenrangúként egy nőt? - mondja megjátszott sértettséggel - De igen, már akkor érdekeltél, nem volt eddig dolgom birodalmi nővel, főleg nem olyannal, mint te. >
A félig komolytalan hangnemtől függetlenül, nagy valószínűséggel Ingridnek igaza van, és Tubrok valóban célul tűzte ki magának, hogy mindenképpen megszerezze a követet. Természetesen akkor nem tudhatta, hogy végül ez egy sokkal komolyabb kapcsolathoz vezethet. Ingrid következő megjegyzése után Tubrok közelebb lép hozzá és finoman megcsókolja, de csak egészen röviden.
< - Gonoszságban senki nem vetekedhet veled... Eddig sem bántam, ha játszottak velem. >
A végén az utolsó szavakat kissé megnyomja, hogy ezzel is érzékeltesse, mennyire élvezi a kettejük közötti kis huzavonákat, amivel Miller szokta kínozni őt. Korábban a szeretői is megtették ezt, de közel sem ilyen mértékben, ők csak kiszolgálták őt, eleget téve az akaratának. Amikor Ingrid a koráról kezd beszélni, Tubrok egy pillanatra elhallgat. Először azt hiszi, hogy talán rosszat mondott, de azonnal rájön, hogy a nő csak viccel, majd végül fel is nevet.
< - Már nem tagadhatod le, hogy valóban egy istennő vagy. Ezer év után már nem fogom elhinni neked. >
Szándékosan úgy beszél, mintha még ő is ezer évig élne és együtt lennének, ezúttal figyelve arra, hogy ez ne váltson ki Ingridből negatív érzéseket. Tubrok még nem gondol így a halálra, számára még messze van és rendkívül erősnek is érzi magát jelen pillanatban. Ingrid érezheti, hogy a simítás rendkívül jól esik a férfinak ismét, majd a hirtelen adott csók némileg meglepi. Feltűnhet neki, hogy ezeknek a kis meglepetéseknek rendkívül tud örülni Tubrok, főleg azért mert igazán őszinte mozzanatok kettejük között. Már az asztalnál ülve a komolyabb témán Ragal elgondolkodik néhány másodpercig.
< - Nem mind magányosak. - mondja ki - Zsarnok, igen, azok után amit mondtál róla. De itt a Földön, ha jól tudom majdnem minden uralkodónak van átmeneti vagy állandó társa, olyan személy akivel együtt lehet. - itt megáll néhány másodpercre - És nekem is itt vagy Te. >
Végül lágyan elmosolyodik. Ezután Tubrok figyelmesen hallgatja mit is mond Ingrid a Zuhanás előtti társadalmi rétegről, amibe tartozott, a felső osztályba. Ez egyáltalán nem idegen számára, a Vex-ben ez hasonlóan működik. Akinek sok pénze, vagyona, kapcsolata van, befolyásos személyiség az nemesi rangot kaphat, de csak akkor ha valamilyen szinten az ősi népük tagja. A rendszer évszázadok óta működőképes. Ragal miután Miller befejezte bólint.
< - Értem. Akkor mindig is nemes voltál. Ez sokat számít nekem. - akad meg egy pillanatra - De ha nem lennél az, nekem akkor is ugyanaz maradnál. >
Ingrid amikor svédül beszél, mivel figyeli Tubrok arcát, látja, hogy a férfi viszonylag jól érti amit mond, ezen a szinten még könnyen beszélheti a nyelvet. Mivel Ingrid mégis lefordítja a szavait, majd a rocksolidos nyelven szólal meg, a férfi sem svédül, hanem anyanyelvén válaszol.
< - Szívesen tanulnám és köszönöm, hogy tanítasz. Már két nyelvvel tartozol nekem. - jegyzi meg, majd bólint Tyr-el kapcsolatban - Eddig ő tanított, amikor volt egy kis időm rá. Minden Zuhanás előtti északi nyelven beszél, ő fordította le a rúnákat is, amik közül sokat még ma is használunk. De ezt már tudod, a feltöltések miatt. Az istenek nyelvét még sosem hallhattam tőle. Ha elmész, beszélni fogok vele, mindenről. >
Erősíti meg, amit már korábban is elmondott. Evés közben Ragal örömmel látja, hogy Ingridnek is azok az ételek ízlenek különösen, amik neki is a kedvencei, a bálnahús és a pitéhez hasonló fogás. Így amint befejezi a levest ő is azokból szed magának, majd oldalra pillant, hogy lássa, ahogy Ingrid szájába veszi az első falatot, a végigkóstolás után. Még elmosolyodik ezen, majd utána teszi kezét lágyan a másik hasára. A bensőséges pillanat alatt bólint a ruhával kapcsolatban.
< - Azt veszel fel, amit szeretnél. Csak felajánlottam. - mondja kedvesen. >
Amikor Ingrid a kommunikátorért nyúlt, azon tökéletesen ki tudja vetíteni a képeket. Minden olyan, ahogy azaz emlékeiben is él, lényegében saját magát látja így egy bizonyos szinten. Tubrok őszinte érdeklődéssel nézi a képeket és hallgatja, hogy mit is mond el ezekről Ingrid. Az első képnél már láthatja is a nő, amit remélt korábban, Tubrok néhány másodpercig csak az apját figyeli és látszik a szemén, hogy ez a kép igen sokat változtat a gondolatain. Eddig is tudta, de most realizálja, hogy minden UP2-s korábban egy ember volt. Egy élő, érző személy, nem egy gép. Néhány másodperc múlva kissé Ingrid felé fordul.
< - New York, ha jól ejtem. Hol volt a Zuhanás előtt? >
Megvárja a választ a kérdésre és ha megkapja értően bólint, majd ismét a képek felé fordul. A következő megjegyzésre Tubrok is elmosolyodik, de ezúttal nem szól közbe, a mosolya pontosan elárulja mire is gondol egy pillanatra a vonzódást említve. Ahogy a képeket nézik, Ingridnek is feltűnhet valami, ami valószínűleg Tubrokot is megragadta. Az étteremben lévő kép, első látásra akár ma egy fejlettebb államban, például az ősi gyökerekkel rendelkező Drox-ban is lehetne. Kis különbségeken kívül, lényegében nincs nagy eltérés. Természetesen a ruházat, az épület berendezése és maga a beállítás teljesen más, de mégis hasonló a mostani világhoz. Még az akkori technológia sem volt annyival lemaradva a HPI-nek köszönhetően. Az utolsó képért Tubrok kinyúl a kezével és a kivetített felületet mintha megfogná, fordítja kicsit maga felé. A holokivetítő tökéletesen követi a mozgását és emulálja a fizikai hatásokat. Tubrok arcán látni lehet, hogy mennyire érdekli, örül neki, hogy Zuhanás előtti képet láthat. Valóban érdekelheti az akkori világ, Millertől függetlenül is. A képen önmagában látható, hogy időszámítás előtti, olyan mintha furcsán csillogna. Ennek oka, hogy a teljes galaxisra kiterjedő, részecske szintű hálózata Maniac-nek, mindenhol ott van, minden anyagban, minden részecskéhez van egy bot csatlakoztatva, kivétel nélkül. Ez azt eredményezi, hogy a fény minimális szinten ugyan, de másképp terjed, ami a Zuhanás előtt nem így volt. És ez már ilyen szinten látszik, bár csak abban mutatkozik, hogy egy hasonlóan régi képnél minimális fényesség látszik.
< - Nagyon boldognak látszanak mindketten. - szól végül Tubrok - Anyád különösen, miattad. Sok időt tölthettek együtt. Folytatjuk? >
Teszi fel végül a kérdést, amelyet inkább kérésnek szán. Ezalatt az ételéért nyúl és eszik pár falatot, ha látja, hogy Ingrid léptetni kezdi a képet.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 04 Ápr. 2014, 11:15

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid örült annak, hogy az emlékeiben az apja úgy néz ki, ahogyan régen is, amiként Tubrok hamarosan látja majd a fényképeken, így legalább nem tényleges UP2 valójában kényszerül szembesülni vele. Azon talán kicsit meglepődött, hogy az itteniek nem ismerik még annyira az érzelmeket és az emberi agyat, hogy olyan technológiát állítsanak elő, amivel ezek is átadhatóak. Számára mindez olyan megszokott és hétköznapi volt, hogy nem ennek megléte volt a furcsa, hanem az, hogy nincsen ilyesmi. Így jobban belegondolva lehet, hogy nem is volt jó ötlet az, hogy a leghevesebb érzelmeket kiváltó részeket válogatta össze, igaz azokban az időkben nem is nagyon volt olyan, ami ne ilyeneket váltott volna ki belőle. Akkoriban még fiatal volt, kevésbé uralta az érzéseit és jócskán gyakrabban voltak ideges és dühös fellobbanásai. Igencsak lobbanékony volt akkoriban, örült, hogy már nem így van és felnőtt abból az állapotból. Igaz ez sokáig lappangott benne, ahogyan elfojtotta, amikor a Milíciánál volt akkoriban jött elő ez a legjobban. Pont abban az időben, aminek a meglétét szégyellte és fogja is örökre, noha igencsak nagyban formálta az is a tényleges ma is ismert személyiségét.
< - Igen, képe – bólintott. – Ez egy olyan egyszerű technológia, hogy egy ilyen kis hordozható kommunikációs egység is képes megtenni. Így tényleg pontosan ugyanúgy fogsz mindent érezni, mintha ott lettél volna abban a pillanatban, még a gondolataimat is úgy fogod érezni, érzékelni, mintha a sajátod lenne. >
Igyekezett nem úgy mondani, hogy ezzel lebecsülje a Rocksolid technológiáját, vagy megsértse a férfit vele. Révén nem állt szándékában, leginkább olyan hangsúlyt próbált megtalálni, hogy a férfi érezze, hogy még különlegesebb élményben lehet majd része, mint gondolta volna talán. Hogy tényleg megtudhatja azt, hogy milyen lehet Ingridnek lenni. Remélte, hogy mindezzel eléri a kellő hatást Tubroknál, noha látta a férfi szemeiben, hogy valóban kíváncsi volt arra, hogy mit is láthat és tapasztalhat a nő emlékeiben. Ingrid nem épített arra, hogy a férfi tiszteletet is érezzen amiatt, hogy ezt engedi neki, részben azért is tette, mert annyira könnyedén olvastak egymásban, hogy ez már ahhoz képest tényleg csak nagyon kis apróságnak tűnt a számára. A kis játék folytatásában tovább mosolygott, hogy most már a férfi is elővette a sértettséget. Ezzel lett teljesen biztos benne, hogy már az előtt meg akarta szerezni őt magának, hogy tudta egyáltalán, hogy miként is néz majd ki a küldött. Azok alapján, amit már tudott a párjáról mindezt könnyedén elképzelhetőnek tartotta, hogy csak az egója miatt emellett döntött volna.
< - Nem hiszem, hogy előttem olyan sok nőt kezeltél volna egyenrangúként – felelte. – Maximum a rokonaidat, de utána csak parancsoltál másoknak, hogy tegyenek a kedvedre. Meg miért kezeltél volna valakit egyenrangúként, aki csak az uralkodót látta benned és nem pedig a férfit, aki valójában vagy? >
Továbbra is úgy beszélt, nehogy megsértse a másikat a szavaival. Az ajkai győztes mosolyra húzódtak, ahogyan Tubrok kimondta, hogy valóban már akkor érdekelte, amikor kiderült, hogy nőt küldenek. Még mindig mosolygott, amikor a párja odalépett hozzá és megcsókolta, amit a rövidség ellenére is szenvedélyesen viszonzott. Örült, hogy a férfi így gondolta, hogy nem vetekedhetett vele gonoszságban senki sem, így hát elérte azt, amit akart mindezzel. Azon nem csodálkozott, hogy korábban mások is megtették mindezt, de abban nem kételkedett, hogy azok közelébe sem érhettek annak, amit ő megengedett magának. Hiszen ő egyenrangú volt és nem kellett engedelmességgel tartoznia a férfi felé, hogy azt tegye, amit parancsol a másik. Egy kis alázat nem ártott egyikőjüknek sem, hogy kérni kellett a másiakt és nem pedig parancsokat osztani, hogy mit tegyenek és mit nem. Ő maga utoljára így a Milíciánál volt, ahol kiszolgáltatta magát, amikor magasabb rangba került, mert ezt megengedheti magának a saját beosztottjaival szemben. A katonai lánc pedig más volt, ezeket nem is arra értette. Most végül ő is felnevetett akkor, amikor a párja is, vagyis leginkább a férfi szavain.
< - Ezer év múlva magadat is istennek kellene nevezned ezek alapján – suttogta. >
Most szándékosan ő maga sem gondolt bele abba, hogy ezer év múlva már nem fog élni a férfi, a fiúk még valószínűleg igen, hacsak nem történik valami hatalmas katasztrófa, akkor saját maga is. De most jó pár pillanatig belegondolt abba, hogy ennyi idő elteltével is milyen jó lett volna Tubrok oldalán lenni, hogy még mindig él a férfi ekkor. Most tűnt fel neki a csóknál és simogatásnál, hogy a férfinak mennyire tetszenek, amikor ezt csak úgy szinte a semmiből megteszi minden előjel nélkül és mennyire örül neki. Ő maga is hasonlóképen volt, amikor a férfi időnként csak úgy a semmiből csókolta meg őt, hogy így ezekkel is kifejezhessék azt, hogy mennyire szeretik egymást. Már az asztalnál ő nem értett egyet azzal, hogy nem mind magányosak.
< - Én nem a szeretőkre gondoltam, vagy az átmeneti társakra – felelte. – Lehet, hogy vannak szeretőik, vagy hosszabb-rövidebb időre párjuk, de van olyan is, aki tényleg ismeri őket? Te is mondtad, hogy előttem senki sem ismert igazán téged. Igaz most már itt vagyok neked, de négy nappal ezelőttig nem voltam az életed része. Addig te is magányos voltál. Még én sem „mondhatom” el a barátaimnak, akiket legalább 800 éve ismerek, hogy ki vagyok valójában. Cal tudja, az egyik öreg barátom és korábbi mesterem, mentorom tudja és te. Ezer év alatt három személy… >
Remélte, hogy így ezzel már megértette a férfi, hogy mire is gondolt valójában a magányossággal kapcsolatban. A történelem során is, még a Zuhanás előtt is szinte minden uralkodó így járt. A hatalom érdekelte csak a másik nemet, amikor róluk volt szó, itt is így látta leginkább Ingrid. Megfogta a párja kezét és kedvesen, finoman szorította meg, miközben ránézett és rámosolygott Tubrokra.
< - Végtelenül örülök, hogy egymásra találtunk – mondta halkan, meghitten. >
Örült annak, hogy elnyerte a párja tetszését, hogy lényegben mindig is nemesnek minősült Ingrid és nem csak az „új” Birodalmi szokásoknak megfelelően az, hanem már a Zuhanás előtt is az volt. Ezzel pedig már tényleg sokkalta régebb óta annak számított, mint valószínűleg a Ragal család. Gondolta, hogy ugyanaz maradna, ha nem így lett volna, de legalább ha ezt felhozzák majd, valahogyan ahogyan még legális is, tényleg senkinek sem lehetne semmilyen baja azzal, hogy együtt vannak, ha a rangokat nézik. Ahogyan svédül beszélt, látta, hogy a férfi egészen jól megérti azt, amit mondott neki, aminek igazán örült, noha igyekezett tényleg egyszerűen fogalmazni, hogy így legyen. Mosolyogva bólintott, hogy erre is szívesen tanítja majd őt, hiszen valószínűleg a férfi azokat a szabadidőket, amiket korábban Tyr-nél töltött tanulással most Ingriddel fogja tölteni, így a tanítás is rá hárul, legalább ennyi terhet levéve az egykori istenről. Meg Ingrid sem bánta, ha ő taníthatja a párját. Mosolyogva bólintott az egészre.
< - Egyszer én is szívesen hallanám az istenek nyelvét – felelte kissé ábrándozva. – Igen tudom, de a feltöltések nélkül is tudtam mindezt. >
Arra vigyázott, hogy nehogy támadólag hasson a válasza, mert nem annak szánta. Még megvárta ő is, hogy a párja is szedjen magának a vacsorából, csak utána látott neki a rendes étkezésnek, ahogyan Tubrok is. Rámosolygott végül a ruhával kapcsolatban.
< - Ha vannak itt is olyan viseletek, ami kevésbé testhezálló és nem látszom benne hordónak, akkor örömmel elfogadom az ajánlatodat – nevetett fel lágyan. – A hiúság mindenek előtt áll, végtére is én is nőből vagyok. >
Azért kiérezhető volt a komolytalan hangból, hogy nem csak ez állt a háttérben. Ingrid magára mindig is katonaként gondolt és az efféle dolog, hogy nagyon meglátszik rajta az, hogy gyermeket vár a hasa miatt számára némileg gyengeségének tűnt, hogy gyengének tűnhet ezáltal, még akkor is, ha nem volt így. Talán a Zuhanás előtti dolgok miatt benne mindez, hogy védenie kell a gyermeket, még ha ez nem is volt szükséges. Ez volt részben a legfőbb ok arra is, hogy nem külsőleg fejlődött a gyermeke, hanem végig természetes úton. Az első kivetített kép után hagyta, hogy a férfi az apját figyelje, közben evett néhány falatot is. Örült, ahogyan látta, hogy a párja realizálja, hogy Jonathan Miller egykor tényleg egy ember volt és nem mindig csak az a gépezet, aminek manapság tartják őket. Bólintott, hogy jól ejti Tubrok a New York szót, a kérésre egy másik képet is kivetített, az a mai HPI-t mutatta Amerika keleti partján, közelebb közelített a képen és azon részt hagyta meg, ahol régen a város volt. Elég közel vitte, hogy a Metropolis is látszódjon ott, mivel valószínűleg a kép az aktuális pillanatot jelképezte, így még úgy számolta Ingrid, hogy ott nappal lesz. Egészen pontosan késő délután és már nyugodhat lefelé a nap is.
< - Itt volt ekkora területen – mutatott végig az érintett részen. – Közel tizenegy millió lakossal. A Zuhanás előtt közel nyolc milliárd lélek élt a bolygón. >
A kocsmában készült képnél nem tudta nem észrevenni Tubrok mosolyát, amikor a magasságbeli különbségeket és a vonzódást említette. Saját maga nem a képeket figyelte, azokat tökéletesen ismerte, sokkal inkább a párja reakcióit, így látta, hogy különösen tetszett neki, hogy láthat képeket is a Zuhanás előttről, tárgyakat, helységeket. Látta az örömöt is, aminek ő maga is roppantul örült, hogy ezzel is sikerült boldoggá tennie a férfit. A megállapításra bólintott, hogy tényleg nagyon boldogok voltak, nem is tudott olyan időről, hogy veszekedtek volna-e. Igazából az anyjának elég volt a csúnya nézését elővenni és vége volt a vitáknak.
< - Igen, boldogok voltak – felelte. – Mind a ketten nagyon örültek nekem. Persze, folytatjuk, mostantól már én leszek „főszerepben” – nevetett fel. >
A következő kép egy modernebb és szép kórházi szobában volt, Steph az ágyban feküdt, mellette egy széken Jon ült, Steph egy rózsaszín takaróba csavart gyermeket tartott a karjaiban, akinek a csuklóján volt egy szalag is, rajta kivehetően a név is, Ingrid Miller. A kisgyermek fején apró haj is volt, amik egyáltalán nem voltak vörösek, hanem szőkék. Következő kép már egy lakásban volt, még mindig nagyon pici csecsemő Ingrid, egy fenyőfa állt feldíszítve a hatalmas ablak előtt, az ablakon túl a havas város látszott éjszakai fényben, illetve a havas Central Park. Egy kisebb ugrás, már nyár lehetett, nappal, a háttér és a látvány ugyanaz, csak most többen vannak a képen. A teljes család, nagyszülőkkel együtt, ami Tubroknak is feltűnhetett, hogy Steph egyáltalán nem hasonlított a szüleire, mindkettejüknek sötét haja volt, míg Steph szőke. Jon az apjára hasonlított igazán, míg az anyja barna hajú és szemű volt. Még jó néhány további kép volt, ezek főleg a városban készültek, ahogyan babakocsiban tolják Ingridet, főleg a Times Square és a jobb környékeken, meg a Central Parkban. Hol a szülőkkel van lefényképezve, hol pedig nagyszülőkkel, illetve egy képen Olaf is rajta volt.
< - A nagyszüleim meghaltak a Zuhanáskor, ő pedig Olaf, akit említettem már, a komornyikunk volt az Ezüst Háborúkig. Manapság úgy tudom, hogy épp a Pride-ban van és erkölcsre próbálja tanítani a helyieket – nevetett fel. – Őt ismerve még sikerre is járhat. A folytatáson pedig meg ne próbálj nevetni! >
Próbálta játékosan fenyíteni Tubrokot, a következő két képen már kissé idősebb volt Ingrid, vagyis itt látszott igazán, hogy egyedül volt a képeken és nem másokkal. A szőke haja mellé hatalmas kék szemekkel, csodálkozva, de mégis értelmesen nézett a világba, vagyis jelenleg a fényképezőgépbe. Az első képen egy világító játékkockát tartott a kezében és azzal játszott. A másiknál láthatóan az anyja mondott neki valamit és arra figyelt. Steph válla és haja is belelógott a képbe, valószínűleg ez nem előre beállított és szándékos kép volt, hanem csak egy jó pillanatban elkapott rögtönzött darab.
< - Egy kicsit pufók kislány voltam – mosolygott. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Vas. 06 Ápr. 2014, 04:06

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Amikor Ingridnek feltűnik, hogy a Rocksolid technológiája mennyivel elmaradottabb, eszébe juthat, hogy ez nem csak a Birodalom felsőbbrendűsége miatt lehetséges. A Zuhanás után az emberiség ókori, közel őskori szintre süllyedt vissza és onnan kellett újra létrehozni a modern civilizációkat. A mostani 1021 év pedig közel annyi, ami az ő világában az ókor és a 2000-es évek között volt. Tehát elméletileg csak közel olyan szintű technológiákkal kellene rendelkezniük, azonban az előre kiépített városok és a elavulttá vált birodalmi technológiák átadása, valamint a folyamatos háborúk miatt a fejlődés sokkal gyorsabb, mint a Zuhanás előtt. Tubrok a válaszra nem reagál rosszul, sőt kifejezetten örül, hogy ilyen különleges dologban lehet része.
< - Még nem tapasztalhattam hasonlót, már várom. >
A kis játék folytatása alatt Tubrok eljátszva szerepét, kissé lemondóan csóválja meg a fejét. Mintha zavarná, hogy Ingrid "nem érti meg" még a levegőt is hangosan fújja ki a tüdejéből.
< - Lehet, hogy a HPI-n belül nincs így, de itt nem csak szép és fiatal nők vannak, akik vonzóak. Vannak akik más szempontból érdekelnek, és őket sem a rangom nyűgözi le. Miért ne kezelhetném őket egyenlőként? >
Hangjával végig megjátszottan kérdőre vonó próbál maradni, azonban figyelnie kell rá, hogy nehogy véletlenül elnevesse magát miközben beszél. Tubrok számára már egészen szórakoztató a párbeszédük. Örömmel látja, hogy Ingrid arcára mosoly húzódik, érzi milyen szenvedélyesen viszonozza a csókot, majd később felnevet a szavain. Ezek még tovább fokozzák a férfi jelenlegi boldogságát is. Főleg mert látja Milleren, hogy a szavai ezúttal semmilyen rossz érzést nem váltottak ki belőle.
< - Igen, akkor már annak kellene tekintenem maga. - válaszolja érezhetően kissé egoista módon. >
Az asztalnál ülve, Ingrid gondolatmenetére a vezetőkkel kapcsolatban Ragal néhány másodperc múlva értően bólint.
< - Igazad van. Valóban magányosak, én is az voltam előtted, ha ilyen mély kapcsolatokat nézel, én nem is erre gondoltam. De nem vágyik mindenki ilyenre, és az átlagos emberek között is sokan vannak, akiket alig ismernek páran igazán, többen mint három fő. >
Próbálja tisztázni a gondolatait. A szemein látszik, hogy tökéletesen megértette mit is mondott el Ingrid, csak ő most másra gondolt a magány alatt. Amikor Ingrid megszorítja az ujját felé néz, majd a kedves szavakra először csak egy őszinte mosollyal felel. Tubrokot némileg meglepi, hogy Ingrid egyszer csak kimondja a szavakat, de a kis zavarán túllépve hasonló módon felel végül.
< - Én is nagyon őrölük, hogy megtaláltuk egymást. - mondja halkabban, szeretetteljes hangon. >
Arra, hogy Ingrid feltöltések nélkül is ismerte már a nyelvükkel kapcsolatos információkat csak egy mosollyal felel. Valószínűleg már számított erre a válaszra, a korábbiak után. Ezután a ruhákkal kapcsolatban elégedett pillantást vet a mellette ülő nőre.
< - Igen vannak, terhes nők számára is. Próbáld fel őket, ha akarod, neked mindegyik jól állna. - teszi hozzá még  a végén. >
Hasonlóan Ingridéhez már az ő válasza sem komolytalan, hanem ténylegesen felajánlja a rocksolidos viseletet a birodalmi mellett vagy helyett a párjának. A képeket nézegetve Ingrid már láthatja, hogy az érzelem manipuláló technológia tökéletesen működik. A kommunikátor által kibocsátott nanoháló kiterjed az érzelemközpontokra és elkezdi módosítani a jeleket. Ez Ragal apró mozdulatain, mimikáján már látszik. Most úgy reagál a képekre, mintha sokkal jobban ismerné őket, az érzelmi tartalom miatt. A holokivetítő parancsra megjeleníti felülnézetből a HPI területét, amin Ingrid gond nélkül ki tudja jelölni az egykori New York vonalait. Mivel a kontinens keleti felén elterülő egybefüggő metropolis, ilyen nagyításnál már teljesen kitakarja a kép többi részét, most nem látszik olyan nagynak a Zuhanás előtte város, mint egyébként.
< - Akár a Spear. - feleli az információkra Tubrok - New York egy városállam volt, vagy egy másik birodalom része, fővárosa? - kérdezi még mindig érdeklődve. >
Még megvárja a választ, majd csak utána fordítja a tekintetét újra a képre. Majd ismét elmosolyodik.
< - Mutasd. - válaszolja arra, hogy Ingrid kerül a képeken a középpontba. >
A megjelenő képek mindegyikét Tubrok módszeresen és kíváncsian fedezi fel, nézi végig. Látszik, ahogy gondolkodik és a fejében próbálja összerakni a képek közötti összefüggéseket, nem a kor változást tekintve. A kórházas képet csak megnézi, majd a másodiknál a férfi tekintete megenyhül, ahogy a kicsi Ingridet nézi. Nagyon tetszik neki, ahogy a fa alatt játszik. A várost is megfigyeli, bár a Central Park érdekli a legjobban. Számára az egykori New York közel sem olyan érdekes, mint volt akkor. Végül egyik ujjával a Karácsonyfára mutat.
< - Miért van egy feldíszített fa a lakásban? Valamilyen rituálé része? >
Az ezután következő képeken Ragal az egész családot végigméri, néhány másodperc múlva már egy halovány mosollyal. A kellemes emlékek rá is hatással vannak. Most nem jut eszébe, hogy mit veszített, amikor lemészárolták az ő családját, csak a megjelenő képekkel foglalkozik. Stephanie szüleit néhány másodperccel tovább nézi, majd jelez Ingridnek, hogy mehetnek tovább. Az elhangzottakra bólint, majd amikor elhangzik, hogy mi is történt Miller nagyszüleivel egy pillanatra megáll.
< - Nagyon sajnálom. >
A hangján érezni lehet, hogy valóban sajnálja, rocksolidosként nagy tiszteletben tartja a halottakat, nem csak megszokásból, vagy illemből mondja, tényleg számít neki. Az utolsó képeknél a "fenyegetés" miatt ugyan nem nevet fel, de arcára egy nagyon széles mosoly ül ki, ahogy meglátja a képeket. Ingridre tekint, majd vissza a kislányra a képen és azonnal felismeri a hasonlóságokat, talán csak a hajszín az ami valamennyire megzavarja. A véletlenül eltalált kép, láthatóan jobban tetszik Tubroknak.
< - Pufók? - kérdez vissza még mindig mosolyogva, kicsit szurkálódva - Nagyon... szeretni való, ahogy anyádra figyelsz éppen. Nehéz elhinnem, hogy rossz kislány voltál. >
Egyelőre várja Ingrid válaszát, és hogy további képeket nézzenek. De ha ezeknél megállnak egy ideig azt sem bánja, abban az esetben folytatja az evést, és befejezi az adott szelet bálnahúst.
< - Nagyon szeretett téged a család, szerencsés vagy, hogy ennyit kaptál tőlük. >
Jegyzi meg egy kis idő után visszagondolva.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 06 Ápr. 2014, 11:06

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Természetesen Ingrid tudta, hogyha azt nézte, hogy honnan kellett újraindulnia a megmaradt emberiségnek, akkor normális az, hogy a közelében sem járnak a Birodalmi technológiáknak. Még ő maga is látta, hogy hol tartott az emberiség a Zuhanás után és a szerencsések között volt, hogy nem került vissza olyan szintre az apja miatt, mint a legtöbben. Csak számára természetes volt a modern világ, hogy 2020-ban mindez nem ért véget, hanem folytatódott, így néha teljesen megszokásból felejtette el azt, hogy a világ többi részére nem volt mindez igaz. Persze azt is tudta, hogy az idő ugyanannyi volt most is, mit korábban, de csak a fejlődés volt valamivel, jócskán gyorsabb, mint annak idején ugyanennyi idő alatt. Igaz most könnyebb volt mindez megtenni sok minden miatt. Túlságosan is régen volt a Milíciánál, kicsit több, mint háromszáz év alatt mindez könnyedén elfelejthető volt. Főleg, hogy ott is a modernebb részeken volt és nem pedig a fejletlenebbeknél. Megkönnyebbült annál a résznél, hogy a párja nem vette magára mindazt, amit mondott, hanem inkább csak örült annak, hogy ilyesmiben is része lehet, és olyasmit tapasztalhat meg, amiben korábban soha sem volt része, ám Ingrid számára mindez teljesen hétköznapi volt.
< - Akkor egy igencsak különleges élményben lesz részed – mosolygott Tubrokra. >
A kettejük között menő játék pedig tovább folytatódott, Ingrid örült, hogy a férfi is élvezte, látta a másikon, hogy nehezen állja meg, hogy elnevesse magát a beszéde közben, de ez önmagára is igaz volt, neki is nehéz volt ezt megtennie. Még mindig ugyanazt az arckifejezést viselte, mint nem sokkal korábban az egész beszélgetés alatt és most láthatóan elgondolkodott. Igazából már megvolt a válasza, hogy mit is felel, ezen nem kellett volna gondolkodnia, de a szerep megkövetelte mindazt, hogy mégis megtegye, mintha nem tudná, hogy mivel is vágjon vissza az adott helyzetben. Tyr szavainak hála tudta, hogy csak azok járhattak így, azokat kezelhette egyenrangúként, akik szembe mertek vele szállni és nem lettek besorolva mindenki más közé, de ezt nem igen hitte, hogy olyan sokan megmerték volna tenni, már csak amiatt, hogy a férfi uralkodó volt. Egy pillanatra elnézett Tubrok mellett, majd újra vissza a férfira és felnevetett megjátszott gúnyos hangzással.
< - Más szempontból érdekelne téged egy nő? – kérdezte. – Mindjárt odébb lépek kettőt mielőtt a plafon rám zuhan ettől a kijelentéstől. Legalább egy fél tucat indokom és válaszom lenne, hogy miért nem is nem, ebből egynek a rangodhoz van köze a többinek pedig a hatalmas egódhoz, ami még éppen csak elfér csarnokaidban. >
Rajta is hallatszott és érződött, hogy nehezen tudta megállni, hogy ne nevesse el magát, persze arra is vigyázott ezúttal is, nehogy megsértse és megbántsa a másikat, amit nem szeretett volna megtenni. Nem csak Tubrok, de Ingrid is nagyon boldog volt ezekben a pillanatokban, percekben. Végül ő is felkacagatott, ahogyan a párja kimondta, hogy akkor már tényleg istennek kéne önmagát is hívnia és nem csak Ingridet. Jelen helyzetben, meg egyébként is a nő igencsak örült volna annak, ha tényleg ez lett volna a jövő, hogy tényleg ezer év múltán is együtt lehettek volna még. Az egoista hangzásra csak mosolyogva csóválta meg a fejét, semmi rosszallás nem volt benne, ezt nem is lehetett kiolvasni ebből, inkább csak az a kedves reakció, hogy a férfi javíthatatlan, de pont ez tetszett Ingridnek benne igazán, így még ez sem volt negatívum, hanem határozottan csak pozitív hozzáállás és reakció. Már az asztalnál ülve figyelmesen hallgatta végig, hogy Tubrok mit is mondott a kapcsolatokkal, bólintott, hogy érti és ebben igaza van a férfinak, csak akkor is ott volt az a tény, hogy másnak, aki nincs magas rangban és nem lehet, vagyis nehezebb lehet kihasználni a barátságát, mert nincs előrelépés ebből, annak könnyebb barátkoznia. Éppen ezért is „hazudott” évszázadok óta a barátainak is Ingrid és nem mondta el az igazat az apjáról másoknak.
< - Igen, ebben igazad van – értett egyet hangosan is a férfival. – Bár, lehet, hogy csak addig nem vágynak effélére, amíg rá nem jönnek, hogy milyen is valójában. >
A hangjából kiérződött, hogy itt most ebben saját magára is gondolt, hiszen mondta Tubroknak, hogy nem keresett kapcsolatokat, mert feleslegesnek érezte mindazt, de ez négy nappal korábban mint derült égből a villámcsapás változott meg, ahogyan megismerte a férfit. És ennek hála hirtelen mégis úgy gondolta, hogy nincs is ennél jobb dolog a világon, mintsem együtt lenni valakivel és szeretni valakit. Ő is gyengéden mosolygott a párjára és örült, hogy hasonló véleményen vannak arról, hogy egymásra találtak. Az a hír igencsak jó volt számára, hogy voltak bővebb ruhák itt is, amiket később akár fel is vehetett majd a terhessége második szakaszában, amikor már meglátszik rajta, hogy gyermeket vár. Hálásan mosolyodott fel a felajánlásra, már a mosolyból érezhető volt, hogy igencsak hálás ezért Tubroknak.
< - Köszönöm, ez esetben élek a lehetőséggel – felelte. – Neked mindegy, hogy mit vennék fel, szerinted rajtam minden jól állna. >
Szurkálódott még egy picit a végén kedvesen. Most sem bántásból tette, csak kedvesen. Amikor már a képeket nézték látta Tubrokon, hogy az érzelemmanipuláció már hatott, de nem akarta elmondani egyelőre, majd csak a legvégén az egésznek. Volt egy olyan érzése, hogy mindez fel sem tűnt a férfinak, pedig a folyamatok már zajlottak. A további New Yorkkal kapcsolatos kérdésekre csak megrázta a fejét, majd kijjebb zoomolt, hogy teljes Észak-Amerika látszódjon a holoképen. A kezeivel mutatta a határokat, hogy hol húzódott az egykori USA, és amíg ezt mutatta akkor szólalt meg.
< - Csak egy város volt – felelt. – Ez, amit mutatok volt az egykori Amerikai Egyesült Államok területe, röviden USA. Meséltem két napja, hogy háromszáz feletti ország volt a világon akkoriban, az egyik legnagyobb és legjelentősebb, pont az USA volt. Körülbelül 400 millióan éltek a teljes országban. Nem birodalom volt, csak egy ország, köztársaság, mint a legtöbb állam a Zuhanás előtt. Az USA ötvenkét államra bomlott, minden államot úgymond egy kormányzó irányított, őt a nép választotta négy évente. Az államok képviselőket küldtek a szenátusba, akik országos szinten döntöttek. Felettük a kormány állt, az elnök és a miniszterei. A kormányt is a polgárok választották négy évente, egy elnök maximum kétszer lehetett hatalmon és többet nem. Az elnökök nevezték ki a minisztereket és ha ők határoztak valamit, akkor azt a szenátusnak még el kellett fogadnia ahhoz, hogy a törvény életbe léphessen. New York, az New York állam fővárosa volt, de nem a teljes USA-nak, az Washington D.C. volt itt délebben. >
Magyarázta el gyorsan az egész állami berendezkedést és rábökött arra is, hogy hol volt Washington korábban. Mindezek után tértek vissza a tényleges családi képekre, Ingrid inkább a férfit figyelte, hogy milyen reakciókat vált ki belőle az, amit lát. A fenyőfás kérdésre bólintott, hogy valóban az, aminek a férfi gondolja, bár a rituálé szót a Karácsonyra még nem halotta korábban. De ez a megfogalmazás határozottan tetszett neki.
< - Igen, valami olyasmi. Karácsony a neve – mondta. – Vagyis volt. Egy szent ünnep a keresztények között, ez egy vallás volt. A vallás egyik központi szereplőjének születésnapja esett arra a napra is, amikor én születtem és a teljes világ az ő születését ünnepelte eredetileg. Utána már csak az ajándékozás és a szeretet ünnepe maradt belőle. Ilyenkor fenyőfát díszítettek az emberek, illetve mindent ünnepi fényekben világítottak ki. A Karácsony hangulata, nem tudom, hogy miért. Anyáék is keresztények voltak eredetileg, és mégis Olaf mondta, hogy a születésem után valahogyan értelmét vesztette náluk ez az ünnep és minden vallási dolog. >
Ez úgy korábban eszébe sem jutott egészen eddig, mert efféle dolgokon nem is gondolkodott semmit soha, csak most, hogy felmerültek ezek. Ahogyan haladtak tovább feltűnt Ingrid számára, hogy Tubrok kiszúrta, hogy az anyai nagyszülei valahogyan nem stimmelnek a képekre amiatt, hogy teljesen máshogyan néznek ki, mint a lányuk. Noha Tubrok nem kérdezett rá, ő mégis úgy érezte, hogy nem árt, ha ad magyarázatot minderre. A részvétre hálásan bólintott, noha már ezer éve túljutott a bánaton és a gyászon.
< - Köszönöm – felelte. – Anya szülei azért nem hasonlítanak, mert nem vérszerinti szülők. Csak örökbe fogadták őt és sajátjukként nevelték fel, mert nekik nem lehetett sajátjuk – ha látja Tubrokon, hogy ez furcsa neki, akkor folytatja. – Ez akkoriban teljesen megszokott volt, hogy gyermektelen családok árva gyermekeket vesznek magukhoz, hogy aztán úgy neveljék fel, mintha az övék lenne. >
Nem tudta, hogy errefelé ilyesmi volt-e, de abban eléggé biztos volt, hogy családközpontú személyként mindez, ez a gesztus igencsak tetszeni fog Tubroknak.
< - A park egyébként, amit néztél, a Central Park, Manhattan városrész szívében, egy hatalmas területű hely volt, ahova a városból érkeztek pihenni és sportolni az emberek – magyarázta. – Illetve sok rendezvénynek volt az otthona is >
Annak örült, hogy a róla készült képek elnyerték a férfi tetszését, főleg az a csodálkozós, amikor az anyukáját figyelte, noha már nem emlékezett arra, hogy mit is mondott, vagy mutatott a nő neki. Felnevetett a megállapításra, hogy nehéz volt őt rossz gyereknek elképzelni ezen képek alapján. Azt sajnálta, hogy olyan képe nem volt, ahol az apjára néz így, hiszen sokkalta inkább apás kislány volt, mint anyás. Főleg a Zuhanás után, de akkor nem is igen volt más választása, hiszen az apja nevelte fel.
< - A képek csalnak, csak azt mutatják, hogy milyen bájos voltam, de azt most sem tudod megmondani rólam ránézésre, hogy milyen gonosz vagyok valójában – suttogta és közelebb hajolt a párjához, hogy megcsókolhassa röviden. – Csak azok után, hogy tapasztaltad. >
Elmosolyodott és bólintott arra, hogy igen, valóban szerencsés volt az egésszel kapcsolatban.
< - Igen, bár ez akkoriban megszokott volt – mondta. – Minden normális család így nézett ki akkoriban. Nem volt benne semmi szokatlan. >
Most mielőtt következtek volna az újabb képek ő is megevett néhány falatot az ételéből és megvárta azt is, hogy Tubrok be tudja fejezni azt a szelet bálnahúst. Addig belekortyolt az italába is, amit töltött magának. Ha a férfi végzett, akkor jöhettek tovább a képek. Itt már picit nagyobb volt Ingrid több, mint két éves, azaz közeledett az mostani időszámítás szerinti egyhez. Még néhány kép, ami a városban volt, majd a következők egy tengerparton vannak, itt már a képen látható másik személyeken is látszik némi feszültség, ahogyan a Miller házaspáron is és Ingrid sem volt gyermeki mivolta miatt olyan felhőtlen. Itt most ő állt meg néhány pillanatra.
< - Ekkor már javában tartottak az eltűnések – mondta. – Épp nyaralunk New Jersey-ben, már mindenki tudta és érezte, hogy történik valami a háttérben. Én ekkor lettem különösen nyűgös, éreztem amit a világ is érzett. A feszültség rám is átragadt. >
A következő kép ismét otthon volt, Ingriden vörös és sárga ruha már itt is, a képen az apja nyakában ült, és Jon pedig hátulról ölelte át Stephet.
< - Az utolsó közös fénykép. Apa másnap tűnt el, mikor legközelebb láttuk, már U7 volt. Mi három nappal később hagytuk el New Yorkot, szerencsére időben. Úgy egy egységgel később történt meg a világ vége és kezdődött az új, akkor történt a Zuhanás. A következő képeim már az Anyahajón készültek, ahol teljes gyermekkoromat töltöttem. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Kedd 08 Ápr. 2014, 00:19

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok már csak egy hálás pillantással válaszol arra, hogy egy igazán különleges élményben lehet része. Ez már kezdettől fogva az neki, mióta Ingrid kimondta, hogy az emlékeibe pillanthat bele és érezheti, amit ő érzett. A játék folytatása közben érezhetően Millernek sikerül kiváltania a kellő hatást, egyáltalán nem sértő Tubrok számára, amit mond, ellenben tovább viszi a megjátszott fonalat kettejük között. A férfi arcára lassan egy elégedett vigyor kúszik fel, majd valamivel közelebb lép Ingridhez, pont annyi, hogy már "kellemetlen" legyen kettejük számára a közelség.
< - Csak nem féltékeny vagy Boszorka? Az én önérzetem alig fér a falak közé, elismerem, de a tiéd sem kisebb. Nem akarod azt hallani, hogy más nőt rajtad kívül is kezelhetek egyenlőként. Valld be. >
Igyekszik visszatartani, de végül nem bírja ki és elneveti magát. Majd már teljesen játékosan figyeli és várja, hogy a nő mit is válaszol erre, illetve hogyan reagál, testbeszéddel, tekintettel. Ragal érezhetően a komolytalan hangnemből kiérzi a kedves javíthatatlanságára vonatkozó részt. De ezt ő sem bánja egyáltalán, különösen mert neki is ezek a részek tetszenek különösen Ingridben, amiket úgysem tud megváltoztatni, de nem is akar mert szerinte az teszi tökéletessé Millert. Így ő is hasonlóképen válaszol a testbeszédével. Az asztalnál ülve Ingrid kedves megjegyzésére Tubrok kinyúl, megfogja majd óvatosan megszorítja a nő kezét.
< - Igen, csak akkor jön rá, mennyire hiányzott addig, amikor érzi. - válaszolja halkabban. >
Ingrid ekkor láthatja a férfi szemében, hogy mennyire is szereti őt, és, hogy bármit megtenne, hogy boldoggá tegye őt. Ez részben hasonló ahhoz, amit Ingrid is érez ebben a pillantásban, csak a párjánál, férfiként valamivel másabb. A ruhákkal kapcsolatban Ragal még egyszer bólint.
< - Rajtad minden... - ismétli el - De a legjobban annak örülök, ha semmi nincs rajtad és hozzám bújsz. >
Az utolsó mondatnál viszonozza a szurkálódást ami kap, nyitva hagyva a mondatot, hogy Ingrid feltétlenül csak a szeretkezésre gondol erről, vagy azokra a pillanatokra is, amikor nem volt köztük provokáció. Már a tökéletesen kivetített képeket nézve, Tubrok végig figyelmesen hallgatja Ingridet. Bár a probléma még mindig fennáll, hogy a HPI mostani hatalmas méretei miatt nem érzékelhető olyan méretben az egykori New York vagy Washington mérete. Ettől függetlenül az USA már igen impozánsnak tűnhet egy mostani uralkodó szemében.
< - Elismerem, nagy eredmény, hogy egy ekkora, több országból álló államot össze tudtak tartani. Még egységes központi hatalom sem volt, a választások miatt. Ezt hogyan oldották meg? >
Kérdezi érdeklődve. Ingrid tudhatja, hogy a demokrácia igen idegen lehet egy nem a Zuhanás előtt született személynek. Jelenleg a Földön elméletileg négy helyen van demokráciának nevezhető rendszer, azonban egyik sem az. A Vex és Drox városállamokban, hiába létezik választott parlament, a legnagyobb döntéseket a tanácstagok hozzák, valamint az adórendszer alacsony kulcsai miatt, amiknek bevétele éppen arra elég, hogy magát az adórendszert fedezze, maguk a tanácstagok szupervállalatainak bevétele fedezi az állam költségeit. Az Európai Szövetségi Unióban ugyan fejlettebb ez a rendszer, de a feudalista berendezkedés miatt a területek, földek nem vásárolhatóak, a vagyon, hatalom mindig ugyanazok kezében van. A legtöbb ember kénytelen nagy pénzekért bérelni a földeket, még a városokban is. Ez egyértelmű fölényt jelent az ottani magasabb rétegeknek. Az Egyesült Köztársaságok pedig már csak a nevükben köztársaságok, valójában már rég egy nagyobb létszámú elsősorban női tanács vezeti az államot. Ezek fényében Tubrok is azt gondolja, hogy a szenátus nem volt elmozdítható a helyéről, bár ezt nem mondja ki. Ragal láthatóan elgondolkodik néhány percre, majd feleszmélve ismét Ingrid felé fordul és valamivel halkabban kezd bele.
< - Különös látni, hogy mindez egy ember által omlott össze. Máshogy hittem eddig. >
Oldalra pillant ekkor Ingridre és ha látja, hogy most nem szeretne erről a témáról beszélni, akkor csak enyhén megrázza a fejét és a figyelmét ismét a párjára és a megjelenő képekre tereli. Tubrok a Karácsonnyal kapcsolatos információkat is végighallgatja.
< - Azt mondtad, hogy te és a családod is a mi isteneinkben hittek. Azért vesztette el a Ka-rácsony - ejti kissé rosszul elsőre, mivel a rocksolidos nyelven ez a szó nehéz lehet - a jelentőségét. >
A hangjából kiérződik, hogy az ünnep számára nem különösebben érdekes, sokkal inkább a Miller család ahhoz való viszonyulása, arra kíváncsi inkább. Azzal kapcsolatban, hogy Stephanie valójában nem a szülei édes gyereke volt, Ragal enyhén elmosolyodik. Ahogy arra Ingrid számított a férfi értékrendje miatt ezt rendkívül pozitívnak találja.
< - Ez nálunk is létezik. - mondja végül - Ha valaki árvává válik, nincs olyan, hogy egy másik család ne fogadja be és nevelje fel sajátjaként. Ezzel tartozunk másoknak. >
Miközben válaszol, a hangjában és a testbeszédén is érződik egyfajta büszkeség, hogy az északi törzsek, a sokak által híresztelt kegyetlenségük ellenére, ennyire összetartóak tudnak lenni a családok tekintetében. A Central Parkot nézve Ingrid láthatja, ahogy a párja szeme mintha megcsillanna, ahogy valami az eszébe jut. Még egy ideig gondolkozik ezen, majd végül kimondja amit gondol.
< - Nekünk is lehetne egy Central Parkunk. Itt a város közepén. Nem csak jég és acél lenne mindenhol, egy park is díszítené a központi részeket. Mit gondolsz? >
Igaz ez számára is hirtelen támadt ötlet, de ettől még kíváncsi arra, hogy Miller mit is mond erről, milyen ötletnek tartja. Egy park kialakítása lehetséges, a megfelelő környezettel és növényekkel, már most, azonban ez nagyobb erőforrásokat igényel. Így ez inkább elhatározottság kérdése. Tubrok kíváncsian várja Ingrid válaszát, egészen amíg meg nem kapja azt. Ezután, amikor a nő közelebb hajol hozzá, a meleg levegőtől libabőrös lesz a bőre egy részen. Tubrok Ingrid szavaira vágyakozóan pillant rá, majd rendkívül szenvedélyesen viszonozza a csókot. Most azonban hagyja, hogy a nő rövid idő után elhúzódhasson. Csak, hogy ezután ő adhasson egy csókot a párjának. Kezével megfogja Ingrid felkarját és finoman simogatni kezd a csók közben. Érezhetően ismét nagyon jól esik neki a hirtelen jött érintés kettejük között.
< - Nem szóltam. - válaszolja úgy, hogy Miller azt halhassa amit akar - Nagyon-nagyon gonosz vagy. >
Miután teljesen elhúzódnak egymástól Ragal nem tesz újabb mozdulatokat. Még erősen él benne, hogy Ingrid rosszul volt és nem akarta, ezért most hagyja, hogy a másik döntse el, mennyire legyenek közel egymáshoz a vacsora alatt. Ahogy közelről nézi a férfit, Ingridnek feltűnhet, hogy már egész nagy vörös foltok látszanak a párja nyakán. Tisztán látszik a vonal, ahol végig kiszívta a nyakát. Végül a további képeket nézve, Tubrok arcán is megjelenik némi aggódás, nyomottság, stressz. Ugyanazok az érzelmek, amik akkor őt is nyűgössé tették. Most a férfi is érezheti azt a szinte fojtogató érzést, amit két nappal előtte Ingrid is a látomásban. Ezeket az érzéseket azonban Tubrok érezhetően próbálja nem kimutatni.
< - Jól állt már akkor is a vörös és sárga. Mutasd kérlek az Anyahajót. Már értem New York mit jelenthetett neked. >
Szavai teljesen őszinték, valóban az érzések segítségével egészen Ingrid helyébe képzelhette magát. Egyelőre a tányérját is félre tolja és a párja felé, valamint a kommunikátor által kivetített képek felé fordul, hogy így várja a következő sorozat képet és emléket. Az érzelem manipuláló technológia, még mindig érezhetően jól működik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 08 Ápr. 2014, 12:19

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid megkönnyebbült, amikor kiderült, hogy nem volt sértő, amit mondott és nem sikerült megbántani sem Tubrokot, hanem a férfi is csak további játéknak fogta fel mindazt, amit eddig csináltak. Különösen széles lett a saját mosolya is, ahogyan a párja felnevetett a szavakon. Most már neki is igencsak nehéz volt visszafogni magát, hogy ne nevessen fel, pedig igencsak nagy késztetést érzett minderre, hogy megtegye. Ahogyan a másik közelebb lépett hozzá nem lépett hátrébb, örült, hogy még közelebb kerültek egymáshoz, de nem bújt, vagy simult hozzá ezúttal, az teljesen tönkretette és elrontotta volna a kettejük közötti játékot ezúttal. Csak a továbbra is dacos és némileg sértett tekintettel figyelt Tubrokra ebből a helyzetből, miközben az egyik kezét csípőre tette és a fejét is kissé oldalra biccentette, hogy ezzel is tovább fokozz a megjátszott helyzetet, amiben voltak. Érezhető volt, hogy semmi sem volt valós ebből, minden csak megjátszott azért, hogy ez a kis helyzet még kellemesebb és szórakoztatóbb legyen kettejük között.
< - Én féltékeny? Kikérem magamnak már a puszta feltételezést is! – felelte továbbra is megjátszott sértettséggel. – Nem vallom be, mert nincs így. Ennél jobban kell dolgoznod, hogyha féltékennyé akarsz tenni – itt már kacér hangon fejezte be. >
Igazából nem ismerte a féltékenység tényleges fogalmát Ingrid, soha sem érezte ilyen esetben, maximum úgy, hogy valakire irigy volt a katonai sikerei miatt, mint például Cal-re, hogy ő egymaga irányíthatta az Anyahajó hídját, amíg Osborn Greggel foglalkozott. Csak ilyesmi esetekben történt meg mindez, így nem tudta, hogy egy ilyen eset valójában tényleg kiváltana-e belőle féltékenységet, vagy mi hozná elő. Végül azonban ő maga is felnevetett néhány pillanatra, bármennyire is szerette volna, de nem ölelte meg a párját, kíváncsi volt arra, hogy a férfi milyen visszavágással jön arra a részre, hogy jobban meg kellene dolgoznia a féltékenység érzése miatt. A tekintete és mozdulatai az előbbi nevetés ellenére a megjátszott sértettséget tükrözték, amit szándékosan éreztetett a játék miatt Tubrokkal. Ingrid boldog volt, hogy lényegében ugyanazt a választ kapta viszont, mint amit ő adott a javíthatatlan résszel, pont úgy szerette a férfit, amilyen volt, talán éppen amiatt, hogy olyan nagyon távol állt attól, amit a Birodalomban megszokott másoktól és számára ezek az apró tökéletlenségek tették tökéletessé a férfit. Már az asztalnál, ahogyan Tubrok odanyúlt a kezéhez a férfi ujjai közé fűzte arra a rövid időre a saját ujjait, amíg ez a néhány pillanat tartott. Gyengéden mosolyodott el a szavakra, de már nem válaszolt erre szóban, a mosolya és a mozdulatai beszéltek helyette, hogy lényegében továbbra is úgy érzi mindezt, mint a párja a ruhára viszont nem tudta megállni, hogy ne nevessen fel.
< - A terhesség vége felé leginkább majd csak te tudsz hozzám bújni és nem fordítva, a hasam miatt nehéz és kényelmetlen lenne – felelte. – De legalább a kedvenc pózodat vehetjük fel, hogy hátulról ölelsz át, mert úgy a hasam nem lesz útban. >
Sejtette, hogy mindez igencsak örömteli lesz a férfinak, hiszen úgyis szeretett hátul lenni, nem csak szeretkezést tekintve, de egyébként is. Ez csak egy szempontból lesz rosszabb, hogyha Ingrid az ébredés után próbál meglógni az ágyból, hogy egyéb ügyekkel foglalkozzon lehetséges, hogy véletlenül felébreszti majd a férfit, hogyha próbál kibújni a karjaiból. A saját provokációjából láthatta, hogy Ingrid nem csak a szeretkezésre gondolt, hanem minden egymással töltött pillanatra is, amikor úgy feküdtek egymás mellett, a szavai is erről árulkodtak. Amint kihúzta a kezét a férfiéból végigsimított az arcán ezzel nyomatékosítva is, hogy minden egyes pillanatot roppantul élvez vele, amíg együtt lehetnek és nem pedig csak a szeretkezéseket. Ilyenkor még mindig egy picit furcsa volt neki, hogy a szakáll rész is ott van a férfi arcán, de egyáltalán nem volt zavaró, csak furcsa és különleges számára. Persze látott már korábban is effélét, de az teljesen más volt, mivel csak filmeknél volt efféle, ahol látott, vagy pedig a Milícia alatt, de ott sem volt egyik szeretőjének sem ilyesmije, így még meg kellett teljesen szoknia mindezt. Már a képeket nézve sajnos nem tudta elérni azt a hatást, amit szeretett volna a városokat illetően, mert ott volt a HPI azon területen, amik rontottak az élményen. Látta, hogy igencsak felkeltette mindez a figyelmét Tubroknak és érdekesnek találta. Igaz ebben nem csodálkozott már csak a demokrácia miatt sem.
< - Ez volt a megszokott akkoriban – mondta. – A törvények mindenkire vonatkoztak, a legtöbb pedig már évtizedek óta megvolt. Csak kisebb változások voltak bennük, egyébként el kellett fogadni a döntést. A teljes USA-nak megvoltak a saját törvényei, ami mindenkire vonatkozott, illetve voltak apróbb más törvények, amik csak egy-egy államra. Ilyenek voltak például a nagykorúság évszámai, meg az italvásárlásé. Szóval ilyen apróságokban voltak eltérések, és sok államban még halálbüntetés is volt. Akkoriban más volt a világ, mint ma, ha valakinek nem tetszett valami, akkor sztrájkok és lázongások törtek ki, amíg a kormány vagy nem tette meg, amit akartak, vagy előfordult, hogy az aktuális hatalmat erővel mozdították el és új kormányt választottak, vagy addig helyezték őket nyomás alá, amíg nem mondtak le, ez fordult elő gyakrabban, hogy önként mondtak le a hatalomról. Ugyanez volt, ha valaki nem vált be egy adott poszton leváltották és újat neveztek ki helyette. Egyébként nem az USA volt a legnagyobb területű ország, voltak nagyobbak is. >
Kinagyította a térképet, hogy a teljes világ látszódjon rajta és utána mutatta a többit.
< - Itt az USA felett Kanada volt, igaz gyérebben lakott, mint az USA a sok erődség és hideg miatt. itt volt India, a világ legsűrűbben lakott országa, közel másfél milliárd ember élt ott. A másik ilyen nagy itt a mai Ismeretlen Birodalom területén Kína volt, a világ második legnépesebb országa, ők is több mint egy milliárd lélekkel. És a legnagyobb kiterjedésű ez itt – húzta végig a kezét a megfelelő helynél. – Oroszország. >
Tudta, hogy a demokrácia manapság nem igen működött, de ezen nem csodálkozott, még az anyja is mesélte, hogy a legtöbb tudományos fantasztikus könyvben, meg egyebekben is a legtöbb helyen militarista államok, illetve monarchiák álltak, amik képesek voltak arra, hogy sokáig fennmaradjanak. A demokrácia senki képzeletében nem működött úgy sem, hogy az írók abban nőttek fel és éltek. Azt is tudta, hogy manapság miként néztek ki az államberendezkedések a Földön, hiszen mindig is figyelte azokat, a Zuhanás előtt sírva fakadtak volna a politológusok, ha tudták volna, hogy mi is fog következni és miként néz ki a mai világ. Mindezek után hagyta, hogy Tubrok elmerengjen és nem szólalt meg, nem zavarta meg a férfit ebben. Csak akkor mosolygott, ahogyan figyelte a párját, látta rajta, hogy nem akar a témáról beszélni és azt is, hogy talán meglepődött, hogy csak Zsarnok okozott mindent, de mégis Ingrid örült, hogy így lett, ő ismerte a régi világot, tudta, hogy mi lett volna, ha nincs a Zuhanás. És mégis volt valami, amit ki akart ezzel kapcsolatban mondani.
< - Ha ő nincs és nem lett volna Zuhanás soha sem ismerjük meg egymást és már régen halott lennék – felelte. – Ha Zsarnok nem teszi azt akkor, az emberiség mára kiirtotta volna magát, afelé haladtunk a Zuhanás előtt. >
A képeknél már Ingrid nem tudta megállni, hogy ne kuncogjon fel halkan, ahogyan Tubroknak a Karácsony szó nehézséget okozott és nem igen tudta kimondani. Nem volt ebben most semmi gonoszkodás, végtelenül aranyosnak találta, hogy a számára ennyire egyszerű szóval nehezen boldogul a párja. Ezt láthatta a férfi is akkor, ha ránézett, hogy ezeket érzi és gondolja a nő a jelen pillanatban. Bólintott arra, amit a férfi mondott, majd egy kicsit kiegészítette.
< - Én ezt a teljes világra is értettem – mondta. – Anyáék pedig addig tartották tényelg kereszténynek az ünnepet, amíg meg nem születtem, utána tértek át, vagyis vissza a skandináv vallásra. Eddig nagyon eszembe sem jutott mindez. Nem tudom, hogy mi volt az oka ennek. >
Ismét elmosolyodott, ahogyan kiderült, hogy itt is működik ez a rendszer, talán jobban is, mint régen a Zuhanás előtt, ahol rengeteg árva gyermek volt és még külön intézmény is foglalkozott velük. A rendszer ugyanolyan jól működött, mint régen a vikingeknél ott sem voltak árvák, amennyire rémlett neki, hanem mindenki családban nőhetett fel. Szerencsések voltak a Rocksolid gyermekei. Azoknak a pletykáknak pedig, hogy milyen kegyetlenek tudtak lenni az északi harcosok nem adott hitelt, ez a háborúhoz tartozott és a vikingeknek mindig is ez volt a hírük. Tény, hogy Stegan és emberei tényleg azok voltak, de tőlük félt és rettegett is mindenki. Ingrid látta a párján a büszkeséget, hogy mindez náluk is van, az árvák befogadása és büszke arra, hogy ilyen szinten.
< - Nálatok jobban működik, mint a Zuhanás előtt – mosolygott. – Akkor sok gyermek nőtt fel család nélkül és sokat a saját szülei dobtak ki, mert nem kellett nekik. >
Mikor a Central Parkról beszélt feltűnt neki, hogy a párja elgondolkodik valamin, kérdőn pillantott rá, de nem szakította meg a gondolkodást és a merengést, kíváncsi volt, hogy vajon megosztja-e a gondolatait Tubrok vele, vagy sem. Hamarosan kiderült számára, hogy igen, a felvetésen nem lepődött meg. Ingrid is szerette a Central Park látványát és ott lent is szeretett lenni, ahogyan a kacsákat etették a tóban, és minden más programot, így a képek nézése közben nem volt meglepő számára, hogy Tubrok is hirtelen vonzódást érzett a park iránt. Megpróbálta gyorsan maga elé képzelni a főváros belső részét, hogy milyen is lenne parkosan és meg kellett állapítania, hogy jól nézhetne ki, örökzöld fákkal és esetleg egy kisebb tóval is benne, ahova betelepítenek madarakat. Minden korosztály számára ideális lehetne, főleg, ha tényleg béke jön most és vége lesz a háborúnak. Igazából arra kíváncsi lett volna, ha nem lenne Tubrok érzelemmanipulálás alatt, akkor is felvetette volna-e ezt az ötletet. De ezt egyelőre nem tudhatta. Nem gondolkodott sokáig, hanem hamar válaszolt.
< - Szépen nézne ki – mondta. – És még komolyabb átépítések nélkül is kivitelezhető lenne – mondta az építész szemével. – Szerintem jó ötlet lenne. >
Még mindig nem akarta megmondani, hogy már most is annak hatása alatt van Tubrok, amit csak az Ezüst háborús emlékekhez várt, bár már úgy vélte, hogy lassanként realizálja mindezt és leesik neki. Most Ingridet lepte meg, hogy milyen szenvedélyes volt a párja, de mindezt nem bánta egyáltalán, látta a libabőrt és a vágyakozó pillantást is. Annak ellenére, hogy az egész napot együtt töltötték szeretkezéssel még mindig ugyanúgy vágyott rá a férfi, mintha egymáshoz sem értek volna, mindez igencsak jól esett neki. A második csóknál már ő is előre nyúlt, kissé feljebb emelkedett a székből, amit egészen odahúzott a csók közben a párjáéhoz, addig amíg a két szék nem ért össze, hogy jobban egymáshoz férjenek. A kezével először Tubrok tarkóján simított végig, majd a nyakán és a mellkasán. Ő is szenvedélyesen viszonozta a csókot és úgy helyezkedett, hogy a lehető legjobban hozzátudjon simulni a párjához. A szavakra csak elmosolyodott, néhány centire húzta csak el az ajkait a másikétól és így felelt suttogva.
< - Tudom – lehelte. – Szeretem a határaidat, a tűrőképességed feszegetni. >
Ekkor ismét Tubrok tarkójára csúsztatta a kezét, ismét szenvedélyesen és ezúttal hosszan csókolta meg a férfit. Az elhúzódás után ült vissza a székére rendesen, a csókban és a közelebb ülésben pedig határozottan benne volt, hogy nagyon közel szeretné a férfihoz tölteni a vacsorát Ingrid. Elégedetten mosolyodott el, amikor meglátta a párja nyakán a vörös foltokat, amiket ő okozott neki, most már tényleg biztos volt benne, hogy a férfinek másnak hosszú nyakú felsőt kell felvennie, ha nem akarja, hogy mindenki előtt szétkürtölje, hogy mit is csinált vele Ingrid. Ahogyan a nyomasztóbb képekhez érte ugyanazokat az érzések tűntek fel a férfin, amiket annak idején Ingrid is érzett magán, csak ő kicsiként nem volt képes arra, hogy elrejtse őket, Tubrok pedig mindent megtett azért, hogy ne látszódjanak ezek rajta. Még mindig nem akarta elmondani azt, hogy ennek a hatása alatt állt, várta továbbra is, hogy rájöjjön Tubrok minderre. A kérésre bólintott az őszinte szavakra pedig elmosolyodott. Még most is türelmetlen volt a párja.
< - Az otthonom volt – mondta. – Lehet, hogy csalódás lesz az Anyahajó, hiszen nincs konkrét kinézete, olyan, amilyennek mi akarjuk. >
A következő képen egy emlék volt Ingridtől, az első pillanat, amikor az Anyahajóra lépett, egy sötétebb folyosó, de az egész lenyűgözte, kis félelem mellett hatalmas csodálat és felfedezésvágy volt benne. A következő kép is egy emlék, az apjáról UP2-ként, ahogyan a férfi a hibernációs kamráknál van, az egyik előtt áll, amiben Ingrid anyja van, a kezeit a kamrának támasztja és a fejét az alkarja felső részén támasztja meg. A kép, amit Ingrid már mondott, hogy sokszor találta így a férfit, a hiány és fájdalom volt érezhető ebből a képből, ahogyan a kislány hiányolta az anyukáját, de még Jon hiánya is kézzelfogható volt. A többi képen szépen lassan az idősödő Ingrid látszott, főleg gyakorlatok közben, a lakás, ahol élt, ugyanolyan volt, mint ahol otthon New Yorkban laktak, még a kilátás is. De voltak parkok is, szabad ég alatt készült kép is, vagy épp edzőteremben. Szépen lassan idősödve a lány, láthatta Tubrok hosszabb szőke hajjal, vállig érő hajjal, majd derékig érővel. Már egészen kicsiként úgy 3 éves korában is szép volt, bár nagyon soványnak tűnt, legalább annyira, mint az anyja, már-már egészségtelenül. Látható volt, hogy négy éves korában kezdett nőiesedni, bár a soványsága miatt alig észrevehetően. Sok képen a tanáraival verekedett, vagy éppen célba lőtt, már akkor emberként is hihetetlen precíznek tűntek a mozdulatai, profinak, emberfelettinek, pedig nem volt génkezelésnek alávetve. Szépen hónapról hónapra haladva elértek végül kicsit tovább, mint öt éves kora, addig amíg a régi idő szerint tizennyolcnak nem számított volna. Itt már nagyjából olyan volt, mint amit Tubok is látott, csak kicsit fiatalabb arccal és sokkal soványabbnak, most tökéletes volt Ingrid már a génkezelés után, de ott a képeken mintha végig beteg lett volna.
< - Anya alkatával rendelkeztem – magyarázta. >
Egy a következő képen is ugyanúgy nézett ki, mint előtte, nagyon hosszú szőke hajjal még és kicsit szeplősen.
< - Ez már Zuhanás után 60, miután kikerültem a hibernációból, az utolsó kép a génkezelés előtt, majd a következő úgy egy órával később. >
Átváltott arra, ez már a génkezelés után volt, ugyanaz az arc nézett vissza Tubrokra, ami most ült mellette, csak az arca úgy egy évvel fiatalabb volt és persze a haja is ekkor is derékig ért és nem olyan rövid volt, mint manapság. A meglepettséget és hihetetlenkedést érezte a gép miatt. Már vörös volt Ingrid, az arcán ott voltak a csíkok, az arca kissé teltebb lett, ahogyan az egész teste is, dúsabb idomok és végre egészségesnek látszott és nem betegesen soványnak. A szeplők eltűntek és testileg már olyan volt, mint amit Tubrok is ismert hála az elmúlt két napnak. Ekkor Ingrid mosolyogva pillantott a férfira és fordította teljes figyelmét felé, hogy lássa a reakciókat, hogy mi is a véleménye.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Szomb. 12 Ápr. 2014, 22:54

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok mosolyogva figyeli, amikor Ingrid megjátssza a szigorú tekintet és testtartást. Egészen addig vár, amíg Ingrid végül felnevet, ekkor az ő mosolya is szélesebbé válik. Mér érzi ő is, hogy a játék egészen szórakoztatóba csapott át, így ennek megfelelően is tesz. Ingrid sértett viselkedésével nem törődve közelebb hajol hozzá és egy csókot ad a szájára, majd ténylegesen megcsókolja őt. Amikor elhúzódik, akkor ő is valamivel komolyabb arckifejezést vesz fel.
< - Én nem akarlak féltékennyé tenni. - mondja határozottan, majd folytatja a kettejük között megszokott hangon - Te hozod fel mindig azt, hogy mennyire élvezted a korábbi szeretőiddel, és milyen sokan voltak előttem... >
Természetesen úgy mondja, hogy érezhető legyen, ez nincs így, Ragal nem gondolja így, csak egy korábbi megjegyzésre utal ezzel vissza. Ingrid válasza után a férfi már nem bírja tovább és kedvesen húzza őt magához a játéktól függetlenül. A terhesség következményeivel kapcsolatban kissé kajánul mosolyodik el.
< - Nem fogod megbánni, igyekezni fogok, eddig is kényelmes volt hátulról nem? >
Végül még rá is kacsint Ingridre. Látszik, hogy ő maga egyáltalán nem bánja, ha Ingridnek egy ideig útban lesz a nagy hasa, bizonyára kreatívan meg fogja oldani. Ezúttal viszont ő sem csak a szeretkezésre gondol, hanem azokra a pillanatokra is amikor csak egymáshoz bújnak, hogy érezhessék a másik közelségét. Amikor Ingrid végigsimít a párja arcán, Tubrok látja, hogy még mindig furcsa számára a szakáll, ezért kezével óvatosan a nőjéhez nyúl és úgy fogja meg, hogy így Ingrid önkénytelenül is beletúrjon a szőke arcszőrzet hosszabb részébe. Kíváncsian figyeli, hogy ez mennyire tetszik Millernek. Ezután töretlen figyelemmel és érdeklődéssel hallgatja a további információkat az időszámítás előtti USA-ról. Egyelőre törzsfőként még furcsa számára amit hall. Ingrid is tudja, hogy az, hogy a törvények mindenkire vonatkoznak leginkább a Birodalomra jellemző már csak. Bár a HPI-ben is vannak kivételek, de ezek száma elenyésző a többi polgárhoz képest. A Földön sehol sem teljes az egyenlőség, mindenhol vannak akik a törvények felett állnak valamilyen tekintetben.
< - Erős állam lehetett, ha valóban képes volt így működni. A népetek nem hagyta magát elnyomni. >
Csak egy rövid megjegyzést tesz, hogy ne szakítsa félve Ingridet. A térképen a korábbi országhatárokat mutatva már sokkal látványosabb minden, mivel a globális szinten már nincs semmilyen zavaró tényező ami befolyásolná az arányok egymáshoz viszonyulását a képen. Tubrok értően bólint. Az Ismeretlen Birodalom kiterjedése ma is igen hasonló a korábbi Kínáéhoz, ezért nem ez tűnik fel a férfinek. Kezeivel most ő mutat végig az egykori Oroszország határain.
< - Miért volt egy ekkora pusztaság Oroszország része? Ki tudták használni valamilyen módon? - kérdezi érdeklődve. >
Amikor Ingrid Zsarnokkal kapcsolatban válaszol, Tubrok nem pont arra számít, amit végül a nő kimond így ez egy kicsit őt is meglepi. Hasonló komolysággal és mélységgel felel erre.
< - Tudom. Ahogy minden ember tudja ezt a világon. De ez természetes, a világunk része, nekem a kezdetektől fogva így van. Én nem érzek hálát ezért. >
Hangja végig komoly és a tekintetén is látható, hogy ugyan mindennel tisztában van, mégsem gondolja ugyanúgy mint Ingrid. Miller most láthatja, hogy Tubrok ezzel a kérdéssel kapcsolatban kivételesen úgy gondolkodik, ahogy ez a birodalomban megszokott. Zsarnok hozott egy döntést és ezzel létrehozta a ma ismert világot megmentve az emberiséget, de ez az alapfeltétel és annak következménye, ezért nem tartoznak neki semmivel, Ingrid sem. De ezt nem mondja ki hangosan. A Karácsonnyal és Ingrid szüleivel kapcsolatban Ragal egy kis ideig elgondolkozik.
< - Talán adtál nekik valamit, ami miatt már nem volt szükségük a hitükre. >
Miközben válaszol a reakcióján érezhető, hogy egyáltalán nem biztos ebben, sőt Ingridhez hasonlóan ötlete sincs, csak ez jutott először az eszébe. Az árvákkal kapcsolatban már nem válaszol hangosan, csak finoman elhúzza a szája szélét és a szemein is látszik, hogy nem örül egyáltalán, hogy gyerekeknek család nélkül felnőnie, de ő ez ellen már nem tehet semmit, mivel ez már csak a múlt. Tubrok örül annak, hogy Ingrid egyetért vele a parkkal kapcsolatban.
< - Majd ha minden sokkal nyugodtabb lesz visszatérhetnénk rá komolyabban is. Szeretném, ha megvalósulna, de nem akarok hirtelen döntést hozni. >
Egyelőre még nem tűnik fel neki, hogy másképp gondolkodna az érzelmei miatt, ennek ugyan tudatában van, mégsem érzékeli magán. Ez a technológia hatása. Amikor Ingrid közelebb húzódik és kezét Tubrok tarkójára csúsztatja, érzi, hogy ettől a férfin végig fut a hideg. A szenvedélyes csókot ugyanúgy viszonozza, kezeivel Ingridnek szintén a nyakánál és a melleinél viszonozza a kényeztetést. A csók közben egy időre a levegővételről is megfeledkezik, annyira magával ragadja. Végül amikor elhúzódnak, a közelség miatt egyik kezét még Ingrid alkarján tartja, a másikkal megpöcköli Ingrid orrát.
< - Ne légy telhetetlen. - mondja szurkálódva. >
Rendkívül jól esett neki a csók, azonban amikor visszafordul az asztal felé, az oldala egy pillanatra megfeszül, ahogy a karmolt seb meghúzódik az oldalán. Ez nem vált ki belőle semmilyen reakciót, csak éppen az oldala feszült meg önkénytelenül, valószínűleg még fáj neki a korábbi seb. Az új képekhez érve Tubrok enyhén megrázza a fejét, hogy nem gond, ha nem lesz akkora változás, úgyis kíváncsi rá. Ingrid külön figyeli és ezúttal látja is Tubrokon tükröződni saját érzéseit a képekkel kapcsolatban. a férfi is ugyanúgy kíváncsi és fel akarja fedezni az anyahajót, de egyben tart is tőle valamilyen szinten, mint ő egykor. Az viszont már a saját meglepettsége, amikor az U7-es egységet, Ingrid apját az egyik kamránál látja, ahogy annak támaszkodik. Ez a kép egészen esendő az UP2-sekről alkotott képhez képest. Ez egy újabb bizonyíték a számára, hogy az egykori Jonathan Miller még ma is mennyire emberi lehet. Egy pillanatra ekkor Tubrok oldalra pillant Ingridre, majd vissza a képre. Ezután Ingrid felnövésének útját már mosolyogva követi végig. Talán csak a lány soványsága az ami zavarja. A hosszú szőke haj is szokatlan neki, bár a vállig érőnél enyhén elmosolyodik, de soványság jobban szembetűnik neki. Éppen ezért jön jókor a férfi számára Ingrid megjegyzése a testalkattal kapcsolatban, amire bólint.
< - Szokatlan téged ilyennek látni. >
A következő képen Tubrok is meglepődik. Számára ez a megszokott kinézete a nőnek, azonban most Ingrid érzéseit éli át. A kivetített képet közelebb húzza és Ingrid elé rakja, hogy összehasonlítsa. Pontosan ugyanúgy néz ki, lényegében Ingrid alig változott, csak kisebb különbségek vannak.
< - Sokkal jobban tetszel így. - mosolyodik el kedvesen. >
Úgy mondja ki a szavakat, hogy az ne legyen sértő Ingrid számára, a génmódosítás előtti kinézetét is szépnek tartja, amikor már felnőtt, de igazán így tetszik neki, a vörös hajjal, csíkokkal és teltebb idomokkal. Néhány másodpercig most elveszik Ingrid tekintetében, majd a nő karján tartó kezével simogatni kezd őt és megcsókolja. Most egészen váratlanul és hirtelen próbálja Tubrok, hogy meglephesse veled Ingridet. A csók közben egyszer még finoman bele is harap a nő belső ajkaiba.
< - Mutasd mid van még Boszorka. >
Mosolyodik el. Szándékosan úgy beszél, hogy Ingrid ezt a képekre és az egymással való érintkezésre is érthesse. Tubrok kezével oldalra nyúl, visszahúzza a képet amit eltolt a csók közben, majd várakozóan tekint Ingridre.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 13 Ápr. 2014, 08:29

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingridnek minden erejére szüksége volt, hogy megjátssza továbbra is a sértettséget és a testtartást, miközben Tubrok mosolyogva figyelte őt. Így roppant nehéz volt megtenni mindezt, főleg, hogy ennyire jól szórakoztak. De végül csak sikerült megtennie és e közben látta is, hogy már a párja is roppantul élvezi ezt az egész kis játékot. Csak ennek fenntartása miatt próbált kicsit távolabb húzódni, hogy ne engedje, hogy megcsókolják, de ez inkább csak megjátszott ellenállás volt, mert ugyanúgy vágyott rá. Szenvedélyesen viszonozta a tényleges csókot már, és utána még néhány pillanatig ugyan mosolygott, de igyekezett a lehető leghamarabb visszavenni azt a tekintetet, amit eddig is használt ebben a kis játékban most, hogy nehogy kiessen a szerepből. Amikor Tubrok beszélni kezdett a tekintete is egyre szúrósabbá vált, természetesen nem vette magára, ez látszott a mozdulatán, csak megjátszott volt az egész. Persze megvolt a visszavágása, amivel élni is szándékozott és ezt szinte azonnal meg is tette.
< - Mondja az, aki egy fedél alatt él a szeretőivel és azzal kérkedik, hogy azon a szőnyegen várják a nők, amelyiket a lábammal érintenem kellett. Ezt a megalázást, hogy egy szintre lettem degradálva velük és nem kapok kitűntetett figyelmet. >
A fejét sértetten tartotta el, hogy ne nézzen Tubrokra, a hangja most is megjátszottan volt sértett, ahogyan a mozdulatai is, igyekezett úgy, hogy a lehető leginkább élethű mozdulatok legyenek, de érezni lehessen, hogy semmit sem gondolt ebből komolyan. A tekintete és tartása akkor változott meg, amikor Tubrok végül magához húzta gyengéden, akkor elmosolyodott és felnevetett, majd örömmel ölelte át a párját és simult hozzá. Ha a férfi engedte, akkor még hosszasan meg is csókolta őt. A kaján mosolyt nem tudta, nem észrevenni, igazából nem is csodálkozott ezen, valahol titokban pontosan ezt a mosolyt várta, hogy ne lehessen eldönteni, hogy mire is gondol valójában, a szeretkezésre a hátulsó résszel, vagy pedig, csak a tényleges ölelkezésre, amit egymás karjaiban tölthetnek el. A szavai sem voltak perdöntőek, végül a kacsintás adta meg a végszót, hogy tényleg csak az ölelésekre is gondol és ezúttal nem volt nagyon semmilyen más hátsó értelme a szavainak. A gondolatokra nem mert volna mérget venni a nő.
< - Kényelmes volt igen – bólintott. – Bár jobban szeretem, ha a mellkasodra feküdhetek és oldalról bújhatok hozzád. >
Ismerte be végül mindezt. Az érintés miatt nem igen volt más lehetősége, mintsem valóban beletúrni a férfi szakállába, már korábban is érezte, hogy kellemes tapintása volt ennek, csak tényleg furcsa és szokatlan volt neki mindez. Óvatosan tette, nehogy meghúzza azt és ezzel fájdalmat okozzon Tubroknak. A férfi láthatta, hogy tényleg igaz volt, amit Ingrid mondott, hogy tetszik neki, csak a szokatlan és furcsaság volt az, ami ott volt ebben az egészben. De tényleg elnyerte a tetszését, csak meg kellett szoknia még. Ezer év alatt ritkán találkozott effélével és ez azért látszott rajta. Mindezek után, amikor már a régi világról mesélt figyelte, hogy Tubroknak milyen reakció vannak ezzel az egésszel és miként viszonyul ehhez, főleg, hogy minden annyira idegen lehet a számára ezzel kapcsolatban. Az egész demokráciával és mindennel, hiszen manapság csak a HPI-ben volt ilyesmi, amit pedig mindenki a teljes világon ridegnek és felsőbbrendűnek gondolt. Így, hogy most ennyit mesélt a Zuhanás előtti világról eléggé ironikusnak találta a férfi szavait, ő persze nem tudhatta, de az emberek lényegében birkák voltak és mindent elhittek a hazudozó kormányoknak és hatalmaknak. Ingrid úgy vélte, hogy közel sem volt igaz az, hogy erősek lettek volna. Meg is rázta a fejét minderre és még szakított időt arra is, hogy válaszoljon, mert úgy érezte, hogy minderre szükség lehet a teljes megértéshez.
< - Ez csak a látszat – mondta. – Nem igazán voltak erősek, elpuhultak és ellustultak. Az emberek éltek azzal, hogy voltak globális szinten jogaik. A diktatúrákat és monarchiákat nem számítva, akkoriban tényleg ez volt a normális, az átlagtól eltérő államformák meg kevesen voltak. Egészen más világ volt az, mint a mai. >
A globális térkép már sokkal jobb képet mutatott, mivel ott kellően nagy területeket lehetett lefedni, egy-egy korábbi országgal. Nem lepődött meg, hogy pont az egykori Oroszország volt az a terület, ami a legjobban felkeltette a figyelmét Tubroknak. Főleg, hogy egy részét manapság épen a Rocksolid is uralta. Elő kellett ásnia a fejéből az emlékeket, hogy mit is tud erről a helyről, bár amennyire rémlett neki akkor is meglehetősen nagy pusztaság volt az egész, bár közel sem annyira mint manapság, már csak a hőmérsékletbeli különbségek miatt is. Megrázta a fejét a párja szavaira.
< - Részben, azért volt ekkora, mert annak idején az oroszok vándorló törzsek voltak, és ezeket a területeket hódították meg. Főleg a délebbi részeken éltek, északon hideg volt, noha közel sem annyira, mint manapság. Nem tudom, hogy Tyr mesélte-e, de a Föld most jócskán hátrébb helyezkedik el a Naprendszerben, mint eredetileg volt. A Zuhanás előtt a Föld éghajlata is teljesen más volt, éppen globális felmelegedés zajlott, nem volt ritka már, hogy ezen a környéken, ahol most vagyunk nyári időben harminc egységig felment a hőmérséklet, plusz harmincra gondolok. A Zuhanás előtti utolsó évtizedben nagyon látványosan melegedni kezdett minden. Oroszország területén, ahol lehetett fát termeltek ki, földművelés folyt. De így sok nagy pusztaság is volt valóban. De a tényleges okokat nem tudom sajnos. >
Bólintott Tubrok szavaira, csak amiatt érzett úgymond hálát, hogy annak köszönhetően ismerték meg egymást Tubrokkal, noha ezer évvel később, de semmi egyéb. Igaz a Birodalomban élők nem tudták, hogy miként nézett ki a régi világ, ahogyan más sem, így nekik ez a lépés teljesen elfogadott volt és csak egy történelmi tény, hogy Zsarnok mit is tett. De Ingrid emlékezett és pontosan tudta, hogy milyen volt a világ akkoriban és azt is, hogy mi lett volna, ha Zsarnok nem született volna meg, és nem tette volna azt, amit tett. Leginkább számára is történelmi tény volt, de ő tudta, hogy mi lett volna, ha valami máshogy történik, vagy kicsit máshogy… És itt folytathatta volna megannyi traktussal mindezt, de nem tette.
< - Csak én nem csupán emberként tekintek erre, anya miatt tudósként is megtudom tenni – felelte. – Nekem ez nem csak egy történelmi adat, ami egyszer megtörtént és ennyi. Én megéltem és emlékszem rá, nekem ez teljesen más, mint annak, aki nem. >
Ennél jobban nem tudta kifejezni mindezt. A Karácsonyra visszatéve Tubrok véleményén elgondolkodott, ebben lehetséges, hogy volt valami, noha nem tudhatta, lehet, hogy fel kellett volna vennie a kapcsolatot Olaffal és megkérdezni őt, hogy neki mi is a véleménye erről, vagy az apját kifaggatni majd éjszaka a beszélgetésükkor. Bár még az az opció is játszott, hogy majd később visszatér erre és nem most egyszerre akar majd mindent megtudni. Csak bólintott egy rövidet, de hangosan már nem felelt a kimondott szavakra. Az árvákkal kapcsolatos résznél látta a férfin, hogy mennyire nem tetszett az neki, amit mondott, hogy miként kellett a gyermekeknek élnie a Zuhanás előtt. Megnyugtatásként kinyúlt a férfi arcéhoz és Tubrok engedte, akkor megsimogatta azt, hogy ezzel is éreztesse, hogy ezzel tényleg nem kell már foglalkozni, az a múlt volt és az a fontos manapság, amit a Rocksolid ma tesz és nem az, amit a Zuhanás előtti bolygón az akkoriak. A parkra és annak tényére, hogy majd visszatérnek Ingrid is elmosolyodott, de ebben most több volt, az a rész is benne volt, hogy Tubroknak még mindig nem tűnt fel, hogy a szerkezet hatása alatt van, igaz nem is lett volna szabad, hogy megtörténjen. A csókba ő maga is ugyanúgy beleveszett, mint a párja, a légzése főleg annál a résznél gyorsult fel, amikor Tubrok a melleit kezdte simogatni és kényeztetni. Ahogyan megpöckölte a párja az orrát csak lágyan nevetett fel.
< - De az vagyok – suttogta. – Nem tudok betelni veled. >
A párja fájdalma nem tűnt fel neki ezúttal, a képeknél viszont tényleg figyelte a reakcióit, ugyanaz a gyermeki kíváncsiság, mint ami benne is megvolt, bár a meglepettség, amit az apja esetében látott a férfin tényleg a sajátja volt. Ingridnek nem volt meglepő, de a férfinak igen és éppen ezért igencsak erős volt. Ahogyan Ingridre nézett a nő lágyan mosolyodott el ekkor. Majd jött a többi kép, látta, hogy tetszett minden Tubroknak, noha szokatlannak vélhette úgy a nőt, ahogyan ott látta, fiatalon, betegesen soványnak és persze szőkének. Amennyire látta a párján a vállig érő haja tetszett talán a legjobban neki, ott volt a legláthatóbb reakció erre. Ingrid csak sejtelmesen mosolyodott el, a szokatlan szóra. Magának is furcsa szokott már mindez lenni, ha így látja magát, főleg, hogy az elmúlt ezer évben azt a külsőt szokta meg, amivel most rendelkezett és ez is ő maga volt. Sőt talán így jobban is érezte magát, mint eredetileg. A férfi meglepettségénél már nem bírta ki és halkan kuncogott fel, aranyosnak találta, még akkor is, ha a saját érzései tükröződtek vissza Tubrokra. Ahogyan a párja a képet odahúzta hozzá, hogy összevesse a kettőt már felnevetett hangosan. Valóban nem volt sok különbség a kettő között, csak a haj volt más hosszú, illetve Ingrid egy, maximum két évvel nézett ki idősebbnek, mint akkor. A valódi koráról a tekintete és a szemei árulkodtak igazából. Azokon látszott, hogy közel sem egy olyan kis bakfisról van szó, mint amit a külseje sejtet, hanem egy igencsak sokat megélt és látott asszonyról, nőről.
< - Gondoltam, hogy most jobban fogok tetszeni – felelte mosolyogva. >
Egyáltalán nem bánta, hogyha a gyerekkori képeken nem tetszett volna a férfinak, az a múlt volt, és az tényleg nem számított, a mai nap volt a fontos és nem pedig azok. De örült, hogy azok is tetszettek, még ha a mostani állapotban volt a legszebb a párja számára. Mosolyogva veszett el ő is Tubrok tekintetében, a simogatásra éppen felelt volna ő is néhány kedves érintéssel, amikor a férfi megcsókolta. Valóban sikerült meglepni ezzel, de már az első pillanatban is érezni lehetett, hogy örült mindennek a simogatásnak és a csóknak is. A szavaknál nem kellett túl sokáig bíztatni, ahogyan Tubrok a képért nyúlt, hogy visszahúzza Ingrid akkor mozdult, a képek ráérhettek, így ismét közelebb húzódott a párjához és hevesen és hosszan csókolta meg, ha a férfi hagyta. A kezével végigsimított a férfi tarkóján, a másikkal a mellkasán, ha pedig volt elég hely a széken ahhoz, hogy a férfi ölébe ülhessen vele szemben, akkor a csók közben mindezt megtette, lehetőleg egy gyorsabb mozdulattal, hogy Tubrok ne ellenkezhessen ez ellen. Ha megtudta tenni, akkor a felső testével közelebb húzódott, szinte teljesen hozzásimult Tubrokhoz, kissé feljebb emelkedett, hogy fentről nézhessen le a párjára, beletúr a hajába és ezúttal ő húzta hátra a férfi haját, hogy hátra kelljen hajtania a fejét és így felülről lehajolva tudja hosszasan és szenvedélyesen megcsókolni őt. közben pedig már koncentrálni kezdett, hogy megnövessze a haját olyan hosszúra, mint ami a képeken a legjobban tetszett a párjának. Hosszú percek múlva húzódik csak el Tubroktól, ha a férfi engedi, akkor visszaülne a saját székére, ha nem, akkor az ő ölében helyezkedik el hozzábújva és úgy mutogatja tovább a képeket.
< - Akkor a másik fele annak, amim van – nevetett fel. >
Újabb képek, itt már több készült a HPI-ben, azokból az évekből, amikor Ingrid ott tartózkodott, volt a családjáról is, mivel jelentős része ezeknek Ingrid emlékei voltak, így az apja Tubrok számára meglepő módon ismét emberként szerepelt, mondta már Ingrid, hogy ő így látja őt, ahogyan a többi UP2-t is, de most tényleg láthatta a nő képességét valós formában megnyilatkozni. Egy baráti társaságról is volt kép, itt Ingrid szépen bemutatatta a többieket, hogy ki kicsoda, csak azokat, akikkel ma is tartja a kapcsolatot. A vörös hajánál is láthatta Tubrok, hogy többféle hosszban van, az egészen tüsitől a nagyon hosszúig. Általában normális képek voltak a képek, átlagos helyszínen, de volt néhány extravagánsabb is, mint fellépéseken, vagy éppen bálon, rendezvényeken.
< - Nick és G. többször rávett, hogy szerepeljek valamelyik filmjükben, vagy épp színdarabban, így még színésznő is vagyok időnként – mosolygott. >
Ezeken a képeken nem igen volt változás őt illetően, ugyanúgy nézett ki, míg végül sok évszázaddal később egy kisfiúval van egy képen. Itt Ingrid gyengéden mosolyodott el, az érzésekből Tubrok tudhatta, hogy nem Greg az, nem olyannak érezte ezt.
< - Cal az – mondta. – Az első találkozásunk, egy éves ekkor. >
További képek a barátairól, majd Cal-el is sokszor szerepelt, a baráti, bizalmas kapcsolat gyönyörűen kivehető volt kettejük között, ahogyan az is, hogy semmilyen szerelmi érzelem nem volt jelen egyik fél részéről sem kettejüket illetően. Ami feltűnhetett Tubroknak, hogy így már majdnem kilencszáz év telt el, de olyan kép nem volt Ingridről, amin félreérthető helyzetben lett volna férfiakkal, sem pedig úgy, hogy valakivel együtt volt. Vagy kihagyta azokat a képeket, vagy nem volt képe az exeiről. Végül képek Vex-ből és Pride-ból, ahol a barátaival volt, és láthatóan őt leszámítva mindenki remekül szórakozott.
< - A lánybúcsúztató, az esküvőm előtt vagyunk két-három egységgel – magyarázta. >
Következő képek az esküvőről voltak, itt érezhető volt némi hűvösség Cal és közte a korábbiakkal ellentétben, de nem sokkal későbbi képeken már ismét a régi kapcsolat volt közöttük. Néhány képpel később Ingrid már terhesen volt látható, a hasa először még kicsi volt, majd sűrűbben jöttek a képek egészen addig, amíg már igen nagy volt a pocakja, ezeken még úgy vállig-lapockáig érő haja volt. Majd a következún egy gyermeket tartott a karjaiban és itt már olyan rövid volt a haja is, mint amit Tubrok megismert
< - Ő pedig már Gregory Leif Miller-Osborn – mosolygott gyengéden. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Vas. 13 Ápr. 2014, 15:09

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok jól szórakozik azon, ahogy Ingrid próbálja tartani a szerepét és nem elnevetni magát. Arra számít és külön örül is neki, hogy először nem hagyja a csókot a nő, a megjátszott sértettség miatt, azonban második próbálkozásra már engedi. Ingrid újabb válasza után ő is felveszi az előző tekintetét, bár neki már közel sem sikerül olyan hitelesen a korábbiak után, de ez nem is áll szándékában, csak játszani akar.
< - Talán elfelejtetted - kezdi megjátszott gúnnyal a hangjában - hogy az összeset egy szavadra küldtem el, mintha nem is lettek volna? Amikor rákérdeztem, azt mondtad nem számít, persze most már megsértődsz rajta. >
Végül rájátszva a szavaira kissé még oldalasan el is fordul Ingridtől, eljátszva, hogy nem csak a nő van ezen megsértődve, hanem ő is. Ez egészen addig tart, amíg a férfi nem bírja tovább és közelebb húzza magához Ingridet. A hosszú csók kifejezetten jól esik neki a korábbi "veszekedés" után, amit ő is hosszasan elnyújt, miközben átöleli Ingridet. Ezután a beszélgetés közben Tubrok finoman elmosolyodik arra, hogy Ingrid is élvezi, mikor hátulról öleli őt át. Arra értően bólint, hogy a nő jobban szeret oldalról hozzábújni és a mellkasán feküdni, ezt már ő maga is észrevette.
< - Majd ha megszületik a kicsi, utána bepótoljuk és úgy fogjuk csinálni, ahogy te szeretnéd. >
Ajánlja fel, de a hangja még mindig olyan, hogy Ingrid ne tudja eldönteni, hogy csak a szeretkezésre gondol, vagy minden más alkalomra is amikor egymást ölelik, de az utóbbi valószínűbb, hiszen Tubroknak minden érintés fontos amit Millertől kap. Ragal valamivel határozottabban fogja meg és vezeti Ingrid kezét, amikor a nő a szakállába túr, hogy ezzel kicsit erősebben szorítsa meg azt. Látszik rajta, hogy ez nem zavarja és nem okoz neki fájdalmat sem, Ingrid nyugodtan megteheti, ha szeretné, ezt próbálja jelezni neki.
< - Úgy gondoltam, hogy egy kicsit rövidebbre veszem. - utal az arcszőrzetére - korábban olyan volt és jobban tetszett. >
Még megvárja, hogy mi a véleménye Ingridnek erről, majd lassan elengedi a kezét és nem "kényszeríti" újabb mozdulatokkal. Ezután ismét figyelmesen hallgatja a párját, hogy mit is mond neki az USA-ról, bár az első pillanatban még kicsit meglepi amit hall, de utána nagyon gyorsan megérti a helyzetet, hogy az USA koránt sem volt olyan erős mint képzelte. Ingrid mivel követi a földi háborúkat és a Zuhanás előtti időket is ismeri különösen jól tudja, hogy annak ellenére, hogy a korábbi Amerikai Egyesült Államok hadserege a maga idejében milyen erős volt, a mai államok, birodalmak közül az összes nagyobb képes lenne könnyűszerrel legyőzni. A folyamatos háborúk miatt a haditechnika sokkal erősebben fejlődik mint korábban és általánosságban is sokkal pusztítóbbak a fegyverek. Tubrok kivár kicsit a válasszal, Ingrid hátha hozzáfűzne ehhez valamit, de mivel ez nem történik meg, újra a térképet kezdi nézni.
< - Értelek. Nagyon más világ volt az akkori. - fordul újra Ingrid felé - Ki kellene oktatnod a tudósokat. Sokan azt gondolják, hogy a Zuhanás előtt, Észak-Amerikában, ott ahol mutattad az USA-t egy hatalmas Pride rendszerű állam volt. De ezek szerint ez koránt sem igaz. >
Ezt a történetet Ingrid már érintőlegesen korábban is hallhatta. Főleg a megtalált nagyvárosok romjai miatt gondolhatták úgy egykor a tudósok és régészek, hogy az Egyesült Államok hasonló berendezkedésű volt. Azonban ez az egész feltételezés sokkal inkább Uvan Strupz kiváló propagandájának tudható be, amivel államát egészen az időszámítás kezdetéig, hamisan ugyan, de vissza tudja vezetni. Ezzel Tubrok is tisztában van, de csak most, Ingrid szavai után biztos benne teljesen. Oroszországgal kapcsolatban Ragal ismét bólint. A hőmérsékleti adat láthatóan szokatlan számára.
< - Az már nagyon meleg, Afrika középső részein, a sivatagokban van annyi. Legalábbis most. - egészíti ki magát - Már értem, akkor még nem volt szintetizáló technológia és szükségük volt a nagy területekre, hogy nyersanyagot termeljenek ki. >
A végét már csak megjegyzésnek szánja, a reakcióján látszik, hogy ebbe nem szándékozik jobban belemenni, mivel Ingrid is kimondja, hogy ő sem biztos ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Már így is sokat megtudott a Zuhanás előtti időkről. Tubrok a következő résznél, Zsarnokkal kapcsolatban némán hallgatja Ingrid véleményét, majd ő maga is elgondolkozik valamin.
< - Igen tudom. Neked ez teljesen más, de én akkor sem tudom úgy látni. Én nem voltam ott. >
A hangján érződik, hogy teljesen megérti Ingridet, hogy mit ért a szavai alatt, de ő maga akkor is másképp vélekedik erről, neki ez a természetes. Ingrid még azt is le tudja olvasni a párjáról, hogy nem bánja, hogy ebben eltér a véleményük, legalább ebben kiegészítik egymást. Talán ebben mutatkozik meg leginkább a köztük lévő ezer éves korkülönbség. A további beszélgetés során Tubrok pontosan látja Miller finom reakcióiból, hogy melyek azok a témák, amikről nem szeretne többet beszélni és ő is ehhez alkalmazkodik, hagyja hogy másra terelődjön a szó. Végül a csók után már elégedetten látja, hogy ezzel is sikerült kizökkentenie Ingridet, a szavakra pedig halkan felnevet.
< - Nem is te lennél, ha nem lennél ilyen telhetetlen. - feleli a kettejük között megszokott piszkálódó hangon. >
Ezúttal azonban a szurkálódáson felül ezt egyben kedves megjegyzésnek is szánja, jelezve, hogy mennyire élvezi a nő telhetetlenségét. A képek nézegetése közben, amikor Ingrid felkuncog, Tubrok kissé bosszúsan pillant rá, mintha zavarná, hogy Ingrid aranyosnak találja, de aztán az arcán egy kedves mosoly jelenik meg. A szavakra már nem felel csak váratlanul megcsókolja Ingridet, majd elégedetten veszi észre, hogy tényleg sikerült meglepnie ezzel a másikat. Miután elhúzódnak egymástól, és Tubrok a képért nyúl, már látja a párja tekintetén, hogy mit is akar a nő, ezért elengedi a képet, hogy mással foglalkozzanak. Ingrid érzi, ahogy a férfi bőre megint libabőrös lesz az érintéseire és a csók mennyire jól esik neki, főleg amikor különösen szenvedélyessé válik. A férfi hevesen és követelőzően viszonozza ezt. Van elég hely, így Ingrid kényelmesen képes elhelyezkedni Tubrok ölében, aminek a férfi csak különösen örül. A fenekénél fogja meg Ingridet és húzza magához, miközben körkörös mozdulatokkal kényeztetni kezdi az idomait. Ingrid azt is érezi, hogy ismét sikerül kellemesen meglepnie a férfit, amikor felé helyezkedik, a hajhúzásra valóban hátra tartja a fejét és így könnyen megcsókolhatja őt felülről. Ragal most egyáltalán nem bánja, hogy ő van kiszolgáltatottabb helyzetben, csak kiélvezi amit Ingrid tesz vele. A csók közben körülfonja a nő nyelvét a sajátjával és a fejét is kissé előrébb tolja. Ingridnek sikerül percekig elnyújtania a csókot, ami mindkettejüknek egészen élvezetes abban a helyzetben. Ezalatt a teste reagál a parancsra, a fejbőrénél kis bizsergést kezd érezni, majd nem sokkal később érzi, hogy a haja már a vállához és hátul a tarkójához ér. Az alvás, a folyamatos táplálékbevitel és a csók miatt felgyorsult biológiai folyamatok miatt a haj növekedése sokkal gyorsabb, nincs szükség percekre, néhány másodperc alatt válik kellő hosszúságúvá. Ez a gyorsaság már Ingridnek is feltűnhet. Amikor végül befejezik Tubrok még ajkaival Ingrid felé kap, hogy még egyszer megcsókolhassa mielőtt elhúzódnak egymástól. Ahogy arra a nő is számít, nem engedi őt visszaülni a saját székébe, magához öleli és húzza, hogy kényelmesen elhelyezkedhessen az ölében. Ingrid ezt könnyen meg tudja tenni, de mielőtt a kommunikációs egységhez nyúlna érzi, hogy a férfi beletúr a hajába, finoman meghúzza azt, majd az egyik tincset lassan az ujja köré csavarja és elkezd vele játszani. Tubrok ekkor előre hajol, majd oldalról belecsókol Ingrid fülébe.
< - Mindig meg tudsz lepni valamivel. - suttogja halkan. >
Ha Miller ekkor hátra pillant láthatja Ragalon, hogy mennyire kedvére van a hosszabb, vállig erő vörös haj. Így még jobban tetszik neki Ingrid, amit a mozdulataival is a tudtára ad.
< - Na mutasd. - mondja türelmetlenül. >
Az újabb képeket is kíváncsian nézi végig Tubrok. Ingrid barátainak bemutatásnál mindenki után biccent egyet, jelezve, hogy megértette mit kell tudni az illetőről. Ha akarja Ingrid akár a teljes baráti társaságát bemutathatja, a férfi azt sem bánja.
< - Már értem miért szeretsz ennyire szerepekben játszani. - válaszolja a színházas képnél. >
Ennek a ténynek is külön örül Tubrok, hogy Ingrid egyben színésznő is, ami csak még színesebbé teszi őt a szemében. A következő képnél egy ideig figyeli a megjelenő kisfiút, majd amikor meghallja, hogy Cal az, láthatóan meglepődik.
< - Nem képzeltem, hogy még ilyen kicsiként ismerted meg. - vallja be. >
Láthatóan nem az lepi meg amit mond, hogy egy évesen ismerte meg Calt, amit kimond, hanem, hogy ezek után, hogy gyakorlatilag kisgyerekkorától fogva barátok, képesek voltak egymáshoz adni őket. De ebbe nem akar bele menni, ezért nem hozza szóba. A további képeket is érdeklődve figyeli, bár van olyan is ami kevésbé érdekes számára, mindegyiket alaposan megnézi. Amikor azonban meglátja Greget őszintén elmosolyodik. Az érzelem manipuláló technológia benne is szeretet ébreszt, apai szeretet. Kezeit lassan Ingrid hasára csúsztatja, majd finoman megsimogatja. Néhány másodpercig boldogan figyeli Ingrid arcának rezdüléseit, majd újra a képre néz.
< - Miért vágattad le a hajad a születése után? Volt valamilyen jelentése? >
A válaszra várva közelebb húzza magához az egyik tálat, amin olyan saláta van, amit kézzel is lehet fogyasztani. Ha Ingrid kér, akkor neki is ad, majd lassan enni kezd, miközben az esetleges további képeket nézi. Ingrid már ekkor érzi, hogy Tubrok valamiért kissé feszült. Végül nem bírja tovább és valamivel később leteszi a nála lévő tálat, majd testével jobban Ingridéhez simul és hátulról átkarolja a nőt. Az egyik kezével a tarkóján simít végig, majd félre húzza a haját és oldalról a nyakát csókolja meg, ha ezt hagyja neki Ingrid. Ha jól esik neki, akkor Ragal tovább folytatja és kicsit lejjebb megy, majd a nyakának azt a részét is csókokkal kezdi kényeztetni, testével ezalatt még jobban hozzá bújik. Ajkai lassan szakadnak el a nő bőrétől és csak annyira húzódik el, hogy a lehelete még cirógassa Ingrid nyakát.
< - Lenne kedved hozzá? >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 13 Ápr. 2014, 21:49

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid továbbra is remekül szórakozott az egész helyzeten, amit sikerült összehozniuk Tubrokkal. Valóban pillanatról pillanatra jobban érezte magát ebben a kis rögtönzött szituációban. Főleg, hogy Tubroknál is érezte, hogy hasonlóan van, a megjátszott sértődés közben, hogy nem is engedte magát elsőre megcsókolni, csak a második alkalommal. Továbbra is nehéz volt visszafognia magát, hogy ne nevessen fel, leginkább akkor, amikor a párja is szúrós szemmel próbált rá nézni, de nem igen akart összejönni, ennek ellenére folytatta, amit elkezdett. Ennek Ingrid igencsak örült, hogy már csak a játék kedvéért is játszik a férfi és nem másért. Azért, hogy jól érezzék egymás társaságában magukat. Szerencsére neki könnyebben ment az efféle érzések megjátszása, mint Tubroknak, így továbbra is tényleg úgy tudott tenni, mintha sértetten érezné magát és nem is szándékozott máshogyan tenni. A férfi szavai után a sértettség mellé még „felhúzta” a szemrehányó tekintetet is és azt, hogy megalázva érzi magát a szavak után.
< - Én nem szóltam egy szót sem, talán elfejted? – kérdezte sértett hangon. – Te közölted, hogy elküldöd őket és esélyt sem adtál arra, hogy én űzzem el őket és győzzem le minden téren őket, ahogyan egy törvényes asszonynak lehet az ágyasokat. Elrontottad az évszázad szórakozását! >
Amennyit Tubrok tudott már Ingridtől elképzelhetőnek tarthatta, hogy tényleg megtette volna mindezt, de ezek most csak játékból kimondott szavak voltak és nem többek. Ahogyan a férfi elfordult, ő is megtette ugyanezt és a kezeit összefűzte a mellkasán, hogy így is mutassa, hogy mennyire sértett jelenleg és nem érdekli, hogy a másik is „megsértődött”. A csók előtt már viszont mosolygott, főleg, hogy a párja nem is bírta ki olyan sokáig, hogy ne ölelje meg őt és ne csókolhassa. A hosszú csók után mosolyogva figyelte a párját és ismét lágyan felnevetett a szavain, már csak azért is, mert tetszett neki a javaslat, főleg amiatt, mert ismét nem lehetett elsőre teljesen eldönteni, hogy mire is gondolt Tubrok pontosan, csak az alvásra és az egymáshoz bújásra, vagy pedig a szeretkezésre is.
< - Mertem is ajánlani – mondta játékosan, mintha fenyegetné ezzel a párját. >
Igazából hálás volt mindezért, hogy felhozta a férfi mindezt. A szakállba túráskor óvatos volt annak ellenére, hogy Tubrok jelezte, hogy nem kell annak lennie. Nem szerette volna tesztelni, hogy mi az már, ami fájdalmat okozna, de az óvatosságon felül érezhető volt, a határozottság. Korábban is mondta, hogy tetszik neki az arcszőrzet és ez továbbra sem változott, még mindig az volt a véleménye, hogy férfiasabbá teszi a hordozóját. A levágására nem mondott semmit sem egyelőre, de miután Tubrok elengedte a kezét Ingrid még mindig ott tartotta a sajátját és végül önként ő szorította meg kissé erősebben a férfi szakállát és azzal húzza a férfit oda magához, hogy megcsókolhassa, ha a másik nem ellenkezik. A csók után, ha engedte, akkor rámosolyog és kissé elgondolkodott.
< - Nem tudom, hogy milyen lennél rövidebb szakállal – felelte. – Megnézhetjük azt is, főleg, ha neked jobban tetszett úgy. Bár a mostanit könnyebb lenne befonni, régen sok viking férfi fonta a szakállát, legalább is a képek tanúsága alapján. >
Csak ezek után húzta el a kezét vissza magához, hogy tovább mutogathasson és magyarázhassa azt, hogy mi és hogyan volt a Zuhanás előtt. Tudta, hogy a hadseregek milyen erősek voltak akkoriban, de azokat össze sem akarta igazából még említés szintjén sem hasonlítani a maiakkal, hiszen most minden sokkalta fejlettebb volt, mint akkoriban és nem lett volna értelme annak, hogy így tegyen. Mivel Tubroknak azok a dolgok, amik akkor voltak úgysem mondtak volna semmit sem, így inkább nem szerette volna most hirtelen ezzel összezavarni őt. Meg olyan kis semmiségnek tűntek a Zuhanás előtti haderők a régi golyóalapú fegyverekkel a mai technológiákhoz képest, még az atombomba is gyermeki játékszernek tűnt azokhoz, amikkel ma rendelkeztek néhányan, pedig akkoriban az tűnt az egyik, ha nem a legerősebb fegyverzetnek. Későbbi alkalommal is megtehette, hogy ezekről is mesél, amikor több idejük lesz és nem éppen egy vacsora kellős közepén vannak.
< - Ha megtehetném, akkor összezúznám Sturpz propagandáját – nevetett fel. >
Szívesen megszégyenítette volna őt azzal, hogy nyilvánosan megcáfolja azt a hiedelmet, amit a Pride vezetője terjesztett, hogy a Pride visszavezeti magát az USA-ig, pedig köze nem volt a kettőnek egymáshoz. Már csak azért sem, amit korábban elmondott. A megérzése jó volt, hogy a férfinak meglepő lesz az, hogy milyen hőmérsékletek voltak errefelé a Zuhanás előtt, a megjegyzésre bólintott, hogy ma már tényleg csak azokon a részeken van ilyen hőmérséklet. Régen sok helyen volt, de ma már nem, ma sokkalta hűvösebb volt az egész Föld, mint akkor. Mivel látta, hogy a párját sem igen érdekli ez a téma és nem akar róla beszélni, így nem is folytatta, pedig még tudott volna az éghajlatról is igencsak sokáig mesélni. Zsarnok részét illően Ingridet sem zavarta, hogy valamiben eltér a véleményük, ez így volt természetes, nem egyezhettek tökéletesen főleg gondolatok terén nem. Azzal is egyetértett, hogy valóban máshogyan látják a világot, ha más miatt nem is az ezer év sok volt, nem egy, nem is kettő emberöltő, hanem legalább száz generáció, ha egyet tíz évnek számolt Ingrid. Ha a férfi is kortalan lenne és emlékezne olyasmikre, amikre Ingrid, akkor ez a nézőpont is más lenne, legalább is Ingrid valóban így gondolta. Már ehhez sem fűzött szavakkal semmit sem, csak ismét bólintott egy rövidet, majd erről a kellemetlenebb és nehezebb témáról el is terelte teljesen a figyelmét a csók, amit kapott. Tubroknak valóban sikerült őt teljesen kizökkentenie ebből és magára vonni a nő teljes figyelmét. A férfi nevetése után elégedett mosoly jelent meg az ajkain.
< - És nem is te lennél, ha nem élveznéd ennyire minden pillanatát és nem éreznél ugyanígy, ahogyan én. >
Ő is a kettejük közötti hangot használta minderre és hasonlóan a párjához ő maga is kedves megjegyzésnek és egyben dicséretnek is. Hogy mennyire örül annak, hogy így van és ennyire szeretik egymás társaságát és az érintéseket, csókokat és azt is, hogy egyikőjük sem tudott betelni a másikkal. A szúrós tekinteten, amit kapott ismét csak felnevetett, nem tudta komolyan venni ezt és továbbra sem tudott máshogyan gondolni a párjára, mintsem mennyire aranyos volt, hogy úgy viselkedett, mint egy gyerek, még akkor is, ha csak a gép miatt. Ahogyan a képet elengedte Tubrok láthatta egy pillanatra Ingrid arcán, hogy az volt szinte ráírva, hogy „na azért”. Miután elhelyezkedett a férfi ölében hagyta, hogy a párja a fenekénél húzza magához és masszírozni, simogatni kezdje. A csók közben halkan nyögött fel, hogy mindezzel is jelezze azt, hogy mennyire tetszett neki az, amit Tubrok csinál közben. Örült neki, hogy sikerült ismét meglepnie a párját, először is az ölébe üléskor, utána pedig azzal, hogy most ő vette át az irányítást ebben a helyzetben és a korábbi hajhúzásokat viszonozva ugyanazt tette a párjával, amit Tubrok vele is korábban. Igaz ezt máshogyan, más helyzetben nem is nagyon tudta volna kivitelezni csak ebben, hogy így ül lovagló ülésben ül rajta, már csak a kettejük közötti különbség miatt is csak ez volt a jó helyzet. A csók közben végigsimított egy idő után a férfi tarkóján, ahogyan elengedte a haját, mikor már nem kellett hátrahúznia azt, a másikkal pedig amennyire tudott a párja oldalán és mellkasán. A csókokat rendkívül hevesen és követkelőzően adta Tubroknak és jó sokáig el is húzta, amíg lehetett. Ezalatt érezte meg a hajának növekedését, aminek gyorsasága még őt is meglepte. Persze tisztában volt azzal, hogy ez jelenleg nem meglepő, hiszen milyen sokat evett, aludt és most az adrenalin, illetve az endorfin is dolgozott benne, de akkor is. Persze nem pár percre számított, hanem úgy kettőre, de ez még egy perc sem volt és máris érezte a nyakán és vállán a haját. Mindezek után már csak arra volt kíváncsi, hogy Tubrok miként fog reagálni, amikor meglátja őt így élőben is. Mikor húzódott volna látta, hogy a párja utána nyúl, hogy ne engedje el, hanem újra megcsókolja, amit Ingrid természetesen engedett neki és ismét igencsak szenvedélyesen csókolta meg a párját és simult a karjaiba. Mikor ténylegesen elhúzódtak egymástól akkor nekiállt annak, hogy befészkelje a magát Tubrok ölébe úgy, ahogyan előző nap is ültek a trónszéken odafent a hegyen az erődítményben. Ez olyan belsőséges és kellemes pozíció volt számára is és remekül érezhették egymást. Szélesen mosolyodott el, amikor megérezte, hogy a férfi a hajába túrt és játszani kezdett az egyik tincsével. A csókra, amit a fülére kapott lágyan nevetett fel. Örömteli mosollyal fordult úgy, hogy lássa Tubrok arcát és a boldogsága csak tovább nőt, amikor meglátta, hogy mennyire tetszik így a férfinak.
< - Úgy láttam a képek nézése közben, hogy így tetszettem neked a legjobban – mosolygott. – Örülök, hogy így van és nem tévedtem. >
A hangján érződött, hogy tényleg így van, hogy örül ennek a ténynek és végre volt valaki, aki miatt nőiesebben nézhet ki és úgy nézzen ki, ami tényleg a másiknak nagyobb örömet okoz és úgy legyen, hogy csak van, mert praktikus. A türelmetlenségre megint felnevetett, nagyon jól érezte magát most ezen a kis vacsorán, teljesen elengedte magát és boldog is volt. A képeknél szerencsére nem volt túl sok ismerős, tényleg csak a hozzá legközelebb állókat, a hatos fogatot mutatta meg a párjának és egy-két mondatot mondott róluk, így Tubrok előtt is nagyjából körvonalazódott, hogy kik lehetnek azok, akik majd örülnek kettejüknek és kik azok, akik kevésbé. Amilyen képek voltak még, azok főleg kiállításbeli képek voltak, házak, makettek házakról, vagy éppen festészeti kiállítások, mind Ingrid nevét viselték, a saját művei közül láthatott így Tubrok is jó néhányat. A filmes és színházas képnél álltak meg egy picit végül, amikor a férfi is megszólalt. Ingrid rámosolygott és határozottan bólintott a feltételezésre, nem is tudhatta még ekkor Tubrok, hogy mennyire ráhibázott ezzel.
< - Igen, amiatt is – felelte. – Már előtte is szerettem, gyakorlatban tartja az elmét és a színészet jól jön a politikában is. Én pedig remek színésznő vagyok – mondta elégedetten. – Tapasztalhattad az első este is már. >
Most már szinte végig mosolygott, le sem tudta az ajkairól ezt törölni, ez a meglepettségnél sem tűnt el, amikor Tubrok meglepődött azon, hogy ilyen kiskorától ismerte már Cal-t. ahogyan haladtak végül előre és elértek Greg-hez Ingrid látta, hogy ez a kép mit váltott ki a férfiból. Nagyon-nagyon tetszett neki, amit látott már most, főleg, hogy előrevetítve már tudhatta, hogy mit láthat majd a párján úgy nyolcvan nap múlva, amikor a saját gyermekük születik majd meg. A kezét odatette a férfiéra, amikor a hasán simított végig és végtelenül gyengéden, kedvesen szorította meg azt. Ahogyan egymásra néztek láthatta Ingriden, hogy mennyire boldog és mennyire örül annak, amit Tubrok arcán látott és hogyan reagált erre az egészre, amit a kép váltott ki belőle. A kérdésen elgondolkodott.
< - Nem tudom, ez tűnt praktikusnak – mondta. – Előtte mint láthattad jó ideig hosszabb hajam volt, úgy véltem, hogy friss anyukaként úgysem fogok férfiakra vadászni, akkor meg a katonásabb külső úgysem zavar senkit és a fiam egy nagy változás volt, így szerettem volna, hogy legyen látható jele is ennek. >
Örömmel fogadta azt, hogy ő is kapott a salátából, amikor Tubrok odahúzta azt. Innen kezdve pedig már igazából nem volt sok kép hátra, a legtöbb Greg köré központosult, ahogyan az apjával, Ingriddel, vagy épp a nagyapjaival volt mikor melyikkel, Jon természetesen itt is emberi alakban látszódott, mint minden képen, ami a génkezelés után volt és Ingrid emléke volt. Látszott a férfin a rajongás is, amivel az unokája iránt viseltetett, ez is az volt, amit Ingrid mondott, hogy látja az érzelmeket az apján, amiket adott pillanatokban reagálna, ha még ember lenne, azaz azokat, amiket programként generál magának. Illetve ott volt a képek egy részén Vic is a fiúval. Vic-nél megállt egy pillanatra, hogy bemutassa őt is, aminél a vízióban látott dolgok után kénytelen volt picit ferdíteni a dolgokon, mivel lehet, hogy tényleg Cal húga volt, de közel sem vérszerinti.
< - Ő Cal húga, Vic – mondta. – Adam-et pedig nem kell bemutatnom, révén szerintem ő az egyetlen olyan ember ezen a bolygón, akit mindenki egyből megismer. Ők meg a családom, Vic olyan, mint a húgom lenne, valahogy így alakult. Egyébként a Leif is ősi skandináv név – itt egy pillanatra elhallgatott. – Szeretném, ha majd a fiúnknak is legalább az egyik neve ilyen lenne, ha nem bánod. >
Ennél a kérésnél Tubrok szemeibe nézett és a férfi láthatta, hogy milyen fontos volt számára mindez, már csak a saját családi hagyományuk miatt is. A válasz után fordult vissza a képekhez, hogy még keressen rajta néhányat, hogy mit mutasson meg, úgy döntött, hogy végül még a korábban mentett más bolygókat mutatná meg, hogy miket látott, amikor megérezte, hogy a párja jobban hozzábújik és átöleli. Ekkor ő maga is úgy mozdult, hogy ebben könnyítsen Tubrok mozdulatain és könnyebben felvehessék a legkényelmesebb pozíciót. Amíg kereste a képeket érezte meg, hogy feszült kezdett lenni Tubrok, egy pillanatra azt hitte, hogy gond van és valamit rosszul tett, vagy rosszat mutatott neki.
< - Valami baj v…? – kezdte kérdezni némi aggódással. >
Azonban a hangja elakadt, amikor megérezte, hogy a párja elhúzta a haját a nyakáról és megcsókolta azt. Elmosolyodott, már pontosan tudta, hogy semmi sem zavarta a férfit, csak ismét meghozta a közelsége azt a hatást, amit remélt is. Hümmögő hangot hallatott, hogy így fejezze ki az elégedettségét azzal kapcsolatban, amit a párja csinált. Kikapcsolta a kommunikátort, hogy Tubrok már ne legyen az érzelemmanipuláció hatása alatt a folytatásban, a gépet pedig kissé odébb tolta az asztalon. Finoman hozzádörgölőzött a párjának, és úgy helyezkedett, hogy a lehető legjobban simuljon bele a karjaiba és hozzá, a nyakát pedig úgy fordította, hogy a fejével is hozzá tudjon simulni a másikhoz és minél több felületet felkínáljon magából Tubroknak. A bőre libabőrös lett a férfi érintésétől és kellemesen borzongott meg, ugyanez igaz volt, amikor a párja kissé hátrébb húzódott, hogy feltegye a kérdést. Ekkor Ingrid kissé lejjebb helyezkedett az ölelésben úgy, hogy felnézhessen a férfira, rámosolyogott és lehúzta a férfi fejét magához, hogy szenvedélyesen megcsókolhassa ismét. Ez volt a szavakkal ki nem mondott válasza a feltett kérdésre, a csók közben most ő simított végig Tubrok tarkóján, ezzel is választ adva. Mikor befejezték a csókot szólalt csak meg.
< - Látom minden alkalmat megragadsz, amikor olyan ruhában vagyok, amiből könnyedén ki tudsz hámozni – suttogta. >
Nem engedte meg, hogy Tubrok válaszoljon minderre, mert ekkor kissé felemelkedik, hogy felérjen a férfihoz, átkarolja Tubrokot mindkét kezével a nyakánál és ismét szenvedélyesen csókolja meg őt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Csüt. 17 Ápr. 2014, 00:52

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Miután mindketten megjátszott sértettséggel elfordulnak egymástól, majd a játékot megtörve ölelkezve megcsókolják egymást Tubrok már nem igazán tudja, de valószínűleg nem is akarja folytatni a kis játékot. Legalábbis a testtartása és a tekintete erről árulkodik. Hangosan felnevet Ingrid fenyegetésén, majd óvatosan végigsimít a nő arcán. Eközben néhány másodpercre ismét elveszik Ingrid tekintetében.
< - Ne veszekedjünk soha komolyan emiatt. Ha valami olyat tennék, ami zavar téged, beszéljük meg. >
Mondja őszintén, valóban nem szeretné ha a párja kellemetlenül érezni magát ilyesmi miatt. Tubroknak valószínűleg kell még egy kis idő, mire teljesen megszokja, hogy csak egy nő van az életében. Amikor Ingrid belemarkol végül a szakállába és magához húzza, Ragal még elégedetten elmosolyodik, majd viszonozza a csókot. Az ötletre enyhén megrázza a fejét.
< - Nem akarom befonni, soha nem állt jól. Rövidebben még jobban fog tetszeni, hidd el. - próbálja finoman meggyőzni Ingridet. >
Ha látja a nő szemében, hogy egyet ért vele, akkor egy nyugodt mosollyal fordul vissza a képek felé. Ahogy Ingrid kimondja, hogy szívesen végezne Uvan Strupz propagandájával Tubrok mosolya még szélesebbé válik, felé fordul, közelebb hajol majd megcsókolja Ingridet, közelebb húzva magához.
< - Ezt nagyon szeretem benned. - vallja be a csók után is szélesen mosolyogva. >
A következő megjegyzésre, azzal kapcsolatban, hogy nem tudnak betelni egymással az arcán a mosoly egészen gonosszá válik.
< - Ma is a fél napot az ágyban töltöttük, utána a fürdőben még kétszer egymás után. Hogy is ne élvezném. >
A hangján érezni, hogy mint az előzőt ezt is egyfajta elégedett dicséretnek szánja. Ingrid láthatja a párja szemein, hogy rendkívül örül annak, hogy ennyit foglalkoznak egymással és szeretkeznek egy nap, főleg úgy, hogy eddig minden alkalommal egyre jobb volt. Még megvárja a nő válaszát erre, majd csak utána figyel másra is. Az első szenvedélyes csók után, amikor Ingrid az ölébe ül, Ragal még tovább játszik a már hosszabb hajával. A tincset amit az ujja köré csavart lassan a szájába veszi és finoman húzni kezdi ezzel Ingrid haját. Megkeresi azt a határt, amit még élvez a nő és nem jelent neki fájdalmat, aztán oldalról a kezével is beletúr a hajába, és a kitapasztalt módon kezdi húzni.
< - Nem tévedtél. Valóban úgy tetszettél a legjobban és tetszel most is. - válaszolja a képekkel kapcsolatban, majd elhallgat egy pillanatra - Cserébe te is kérhetsz tőlem valamit. >
A húzást abbahagyja, ha Ingrid jelzi számára, hogy nem akarja, ehhez nem is kellenek szavak, csupán a kis mozdulatokból is jól megértik egymást. Tubroknak egyre jobban tetszik Ingrid nevetése, ahogy újra és újra hallja, rendkívül örül neki, hogy sikerül vidámmá tennie őt. A barátok bemutatásánál tökéletesen megérti, hogy ki mit gondol majd a kapcsolatukról és milyen viszonyban vannak Ingriddel, erre is figyel ugyan, de mivel nincs lehetősége ezen változtatni, csak megjegyzi magának. Arra már számított, hogy lesznek akik nem fognak örülni a komoly kapcsolatuknak. Ingrid válasza után most ő nevet fel hangosan, figyelve arra, hogy ne legyen bántó mindez.
< - Oh, de még mennyire, hogy az vagy. Boszorka. - mondja szurkálódva, arra, hogy a nő milyen remek színésznő. >
Érződik, hogy nem az vicces számára, hogy Ingrid színésznő, sőt azt rendkívül sokra becsüli, hanem a nő kissé egoista stílusa. Ezután nem csak Miller nem tudja abbahagyni a mosolygást, Tubrok is viszonozza ezt. Neki sem lehet letörölni a mosolyt az arcáról, néhány hosszú másodpercig arra sem figyel amit Ingrid mond neki, csak láthatóan szerelmesen néz rá és elveszik az apró kis részletekben, Ingridben.
< - Imádom, amikor az ölembe ülsz. – szalad ki a száján. >
Az egész helyzet kizökkenti őt néhány pillanatra, de utána gyorsan összeszedi magát, kissé megszorítja a nő kezét, majd érezhetően megint tényleg rá figyel és nem kalandozik el újra a gondolataiban. Ingrid rövid hajának okára kapott válaszra már nem felel, mivel akkor esik ki egy kis időre. Tekintetét ehelyett, érezhetően kicsit zavartan megint a kivetített képekre fordítja. Kíváncsian figyeli a különböző családi képeket, Greget és Jont, Osbornt, ahogy az unkájukkal játszanak. Ez egészen ismerős neki és az érzelemmanipuláció is közelebbivé teszi mindezt számára. Mintha csak a saját gyerekét látná a képeken, olyan ez számára és ezzel Ingrid is tisztában van. Az egyik első megjelenő képen Tubrok önkéntelenül is végigméri Vic-et és rögtön fel is tűnik neki a lány külsője. Mivel Miller említette korábban, csak bólint vele kapcsolatban. Kinyúl a kép felé, majd ujjaival kissé belenagyít, hogy jobban láthassa az arcát.
< - Nagyon szép zöld szemei vannak. >
Ennél többet nem mond, csak megjegyzi magának lányt, majd kiközelít a képből. Ingrid már tudja, hogy azok a szemek Zsarnokéi. A látomás során hasonlóan éles, szinte világítóan zöldek voltak azok is, és ha közelebbről megnézi, Vic szemei mintha a kissé a messzeségbe tekintenének a képeken. Ekkor hideg fut végig a testén, de ha már nem néz a szemekbe ez azonnal elmúlik. Greg teljes nevét hallva Tubrok kissé meglepődik, azonban érezhetően tetszik neki.
< - Akartam is kérni. - válaszolja a névválasztásra - Szeretném ha csak ősi északi neve lenne a gyerekünknek. Én alig ismerek néhányat, rád bízom magam. Tudom, hogy még nagyon korai ez, de gondoltál valamire? >
Az utolsó kérdést nem azért teszi fel, mert ő maga szeretné már előre dönteni, hanem mert azt érzi ki Ingrid szavaiból, hogy esetleg neki már van ötlete és szívesen elmondaná. Kíváncsian várja meg a választ, majd azután elgondolkozik valamin. Ha Ingrid nem szakítja félbe most se, akkor néhány másodperc után kissé elhúzza a száját a férfi.
< - Nekem nincs családom, akit bemutathatnék. Diederiket igen és Szelint, ő Nava asszonya, ahogy egymás között hívjuk. És majd idővel Navát, ha lecsendesedik közöttetek minden. >
Bizakodás érezhető a hangjában és némi sajnálat is arra, hogy neki csak talán három olyan személy van, akit így bemutathatna és azok közül is csak egy a vér szerinti rokona. Valószínűleg annak ellenére, hogy már középkorú, a történtek és a Rocksolid család központi berendezkedése miatt hiányzik a családja. De ezért örül annyira a sajátjának, amire pár napja még csak nem is gondolhatott. Erre a gondolatra, amit Ingrid szinte tökéletesen le tud olvasni róla, elmosolyodik és átöleli a nőt. Ezzel is kifejezve a háláját neki, hogy egymásra találtak.
Ingrid érezheti Tubrok elégedett reakcióját, amikor jobban a kajaiba simul és hümmögő hangot ad ki. A férfi nyelvével egy kört rajzol a nő nyakára, kipróbálva, hogy mennyire tetszik a párjának az, amit korábban ő is élvezett. Ingrid ezután tud lejjebb csúszni és magához húzni a párja fejét, majd megcsókolni őt. A ki nem mondott választ Tubrok azonnal érti és kezeit lassan a nő érzékenyebb részeire csúsztatja, illetve ott nyúl be a ruha alá, ahol van egy kis szabad rész. Miller a kommunikátort is "éppen hogy" ki tudja kapcsolni, amint ezt megteszi Tubrok máris még jobban átfonja és magához húzza őt, hogy egymással foglalkozzanak. A csókokat szenvedélyesen viszonozza, miközben Ingridet az erogén részein kezdi finom mozdulatokkal kényeztetni. Egyelőre még csak lassan és ráérősen és a csókokat is próbálja minél hosszabban elnyújtani.
< - N... > kezdene bele a válaszba a suttogás után, de nem tudja megtenni, mert addigra Ingrid sikeresen letámadja és belé folytja a szót. Ahogy átkarolja a férfit és úgy húzza magához a csók közben érezheti, hogy a párja most is mennyire vágyik rá. A második csók már sokkal követelőzőbb. Tubrok ágyékát alulról Ingridéhez dörgöli, majd szándékosan néhányat alulról lök rajta, mintha már benne lenne. Végül az elnyújtott csókot megszakítja, hogy helyette több röviddel kényeztesse Ingridet és tegye a nőt is türelmetlenné, ezt próbálja azzal is fokozni, hogy kezeivel Ingrid fenekénél, csípőjénél és a combján végig cirógatja a bőrét. Ha Ingrid nem mozdul el szándékosan, akkor alulról a szoknya szerű részt is gyakorlott mozdulatokkal húzza fel róla egészen a csípőjéig. Majd a következő pillanatban Ragal határozottan rácsap Ingrid bal fenekére, ami még hangosan csattan is. Ezután egy lélegzet vételnyi időre hátrébb húzódik, hogy Ingrid szemébe nézhessen, de még érezzék egymás leheletét.
< - Gonoszkodj. - mondja határozottan. >
Testével kicsit lejjebb helyezkedik, így felkínálva magát, hogy Ingrid "bosszút állhasson" rajta.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 17 Ápr. 2014, 12:25

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A kis játék végén, ahogyan Ingrid megérezte Tubrokon, hogy nem szeretné már ezt az egészet folytatni, akkor az ő testtartása is megváltozott, ahogyan a tekintetéből is eltűnt a megjátszott sértettség és ismét mosolyogva figyelte a párját. Ő még minden nehézség nélkül tudta volna a szenvedélyes csók ellenére, vagyis után is folytatni mindazt, amit elkezdtek korábban, de nem akarta ráerőszakolni ezt a férfira. És mivel Tubrok már nem szeretett volna tovább játszani, így már értelme sem volt fenntartani mindezt. Azonban, amit Ingrid szeretett volna, azt mégiscsak sikerült elérnie, hogy a fenyegetésen nevessen a párja. Ezen őszintén elmosolyodott, roppant kellemesnek találta azt, ahogyan végigsimított az arcán Tubrok. Ahogyan a férfi elveszett a tekintetében saját maga is megtette ugyanezt, ahogyan a férfi gyönyörű kék szemeit figyelte. A kérésre bólintott, ő maga is megkérte erre már a férfit, még két nappal ezelőtt, amikor fent voltak a hegyen az erődnél és Ingrid elmondta, hogy kicsoda is valójában. Ő már akkor szerette volna, ha inkább megbeszélik az efféle dolgokat, mintsem közéjük álljon például egy olyan kis „apróság”, minthogy kicsoda az apja. Vagy az, hogy hetvenöt évet töltött a Milíciánál és milyen magasra, sokra vitte náluk, a köreikben.
< - Rendben, én is fogok szólni, ha valami zavar – ígérte meg őszintén. – De szerencséd van, mert igencsak kevés dolog szokott és azok többsége is Cal szeretői. >
A vége kissé komolytalan volt, de direkt úgy mondta, hogy Tubrok érezze, hogy tényleg ennyi minden szokta zavarni és kellően rugalmas személy szerencsére. Ő sem szeretett volna vitatkozni, azt olyan kis felesleges dolognak tartotta, legalább is kettejük között egyelőre. Az apjával az, hogy vitatkozik az természetes, de Tubrokkal kellően kiegészítették egymást ahhoz, hogy hamar megtalálják mindenben a közös nevezőt, legalább is eddig úgy tűnt, hogy mindez igencsak működik, nem csak személyes kérdésekben, de minden másban is. Az ötlete igen hamar elbukott, mikor kiderült, hogy a párja nem szereti fonni a szakállát, mert nem állt jól neki, legalább is az állítása szerint. Mivel igazából tényleg nem sok tapasztalta volt a szakállakban, hogy kinek miként állhat jól és milyen lehet másként kénytelen volt Tubrokra hagyatkozni és hinni neki, így megértően bólintott a szavaira és gyengéden mosolyodott el.
< - Hiszek neked – felelte ismét őszintén. – Csak tudod, hogy nincs az arcszőrzettel túl sok tapasztalatom. A legtöbb, amit általában látok az apa két-három naposnak kinéző szőkés borostája és itt véget ért a tudományom. Esetleg a filmeknél, ha kellett, növesztettek a színészek pár perc alatt, aztán a jelenetek végén szabadultak is meg tőle, mintha nem is tudom valamilyen életveszélyes vírus lett volna, ami megöli őket. >
Így ebből is éreztette, hogy tényleg semmit sem tud ezekről, hogy mi állhat jól és mi nem, de bizalommal viseltetett Tubrok felé, így elhitte azt, amit mondott és nem volt kifogása az ellen sem, hogy megnézze, hogy az milyen lehet. Ha végül mégsem tetszik neki annyira, akkor még mindig újra meg lehetett növeszteni, igaz valószínűleg kissé lassabban, mint ahogyan a HPI-ben tehették volna a férfiak. Strupz-ot említve tudta, hogy a férfi örülni fog ennek, hogy ezt így nyíltan kimondja és valóban meg is kapta azt a reakciót, amit szeretett volna. Ő is szélesen mosolyodott el, majd a csókot szenvedélyesen viszonozta és belesimult a párja karjaiba. Örült, hogy ennyire szerette ezt benne Tubrok, hogy kimondja a véleményét és közösen ugyanazokat a vezetőket nem szeretik a Földön, legalább is a többségre mindez igaz volt. Az a fél nap pedig lehetett volna több is, ha Tubrok kortalan lenne, akkor ez az idő mindössze bemelegítés lenne és nem pedig a teljes együttlét, Ingrid valahol titkon remélte, hogy egyszer eltölthet majd a párjával két-három napos szeretkezést is valamikor megszakítás nélkül. A férfi szavaira neki nem gonoszkás, hanem elégedett mosoly jelent meg az ajkain.
< - Bízom benne, hogy több is lesz ez valamikor, mint fél nap – suttogta. >
Ahogyan Tubrok a haját húzta Ingridnek, mint amit már korábban is tapasztalhatott szeretkezés közben az az olyan helyzeteken felül is megállt a helyét. Most sem mutatta a fájdalomnak a jelét, igazából nagyon picit érezte, de ez maximum kicsit kellemetlen volt számára, mintsem fájdalmas, mint egy szúnyogcsípés. Hozzá volt szokva a katonai képzések miatt a fizikai fájdalomhoz, így ezért is bírta sokkal jobban azt, mint mások. Mikor már nem csak a fájdalmát „tesztelte” Tubrok, hanem rendesen húzta hátrább a haját Ingrid hátravetette a fejét, hogy kompenzálja a hajhúzást és így ismét felkínálta a nyakát és a mellkasát a férfinak. Nem zavarta mindez és a kis fájdalmat még kellemesnek is találta, szerette érezni még ha ilyen formában is, ez most talán jobban feltűnhetett a férfinak, mintsem szeretkezés közben. Ha majd végül elengedte a haját Tubrok, akkor egyenesedett vissza és nézett a férfi szemeibe. A kérésre gonoszul mosolyodott el, amiatt pedig örült, hogy tényleg eltalálta, hogy így tetszett a legjobban a férfinak.
< - Most épp nincs mit kérnem – felelte határozottan elgondolkodva. – Majd idővel behajtom, addig is rettegj attól, hogy mit kérhetek majd tőled, ha eljön az ideje. >
Nevetett fel a végén, így a helyzet „komolysága”, amit próbált megalapozni a szavaival is egy pillanat alatt semmivé lettek. Ha Tubrok engedte, akkor megcsókolta még a barátai bemutatása előtt. Szélesen mosolyodott el, ahogyan most a párja nevetett fel a kissé egoista megjegyzésre a színésznőséggel kapcsolatban. Továbbra is mosolyogva figyelte a férfit, ahogyan az őt és jó néhány másodpercre ki is esett neki minden, mert végig úgy figyelte Ingridet, mintha kiskamasz lenne, aki életében először szerelmes és látja a szíve hölgyét. Különösen tetszett Ingridnek mindez, hogy így reagált a férfi rá. Ismét felnevetett, ahogyan az az önkéntelen vallomás kicsúszott a párja száján. Ekkor finoman simított végig Tubrok arcán és rámosolygott kacéran.
< - Te mit nem imádsz, ami hozzám köthető? – kérdezte szurkálódva. >
Eddig semmit sem tudott volna felsorolni, a családi vonatkozásokat nem számítva, de azokkal most nem számolt. Szóval még mindig ott tartott, hogy mindent imádott a férfi, igaz ő maga is így volt vele, hogy mindent szeretett, amit a férfi tett, vagy mondott. Annak is végtelenül örült, hogy már Tubrok is végig mosolyog és egyikőjük sem tudta ezt abbahagyni a másik közelében. Minden olyan idillikus és tökéletes volt, hogyha Ingrid nem tudta volna azt, hogy nem képes álmodni Maniac és a génkezelés miatt, akkor azt hitte volna, hogy mindez csak álom és alszik valahol a szobájában és akkor képzeli el ezt a pár napot. A képeknél Ingrid inkább csak Tubrokot figyelte, mintsem a képeket, azokat ismerte tökéletesen, gyengéden mosolyogva nézte a párját, ahogyan meglátszódtak az érzelemmanipuláció eredményei. Titkon remélte, hogy ennek hála majd, ha találkozik Greggel, akkor könnyebben tudja majd elfogadni őt, természetesen nem mintha a sajtja lenne, csak pozitívabban fog hozzáállni a fiúhoz és nem éri majd hátrányos megkülönböztetés itt a születendő gyermek mellett. Látta a reakciókat, nem kellett odanéznie egyelőre, hogy tudja, hogy most érhettek el Vic-hez és valóban, ezek után mondta el, amit szeretett volna. Annak ellenére, hogy a lány mennyire fiatal volt, hogy fele idős Tubrokhoz képest, attól még rettenetesen csinos és gyönyörű, mindig is szebbnek tartotta saját magánál, így nem is csodálkozott azon, hogy ennyire megnézte a férfi magának. A zöld szemekre bólintott, hogy tényleg szépek voltak. Ingrid emiatt furcsa volt, neki a vörös haj mellé kék szemek párosultak, pedig tudta, hogy jellemzően a vörös hajhoz zöld szemek párosultak a genetikát tekintve, legalább is még a Zuhanás előtt így volt. Bár azt nem tagadhatta, hogy fogalma sem volt, hogy miként lett vörös a haja a génkezelésnek köszönhetően, maximum úgy, hogyha a családban a felmenők között volt ilyen hajú és ez lett a kezelésnek hála domináns az egyébként receszív gén.
< - Valóban gyönyörűek a szemei és ő is az – mondta. >
Nem volt benne féltékenység, csak a tényeket mondta. Majdnem rávágta, hogy az apja szemeit örökölte. De az eléggé furcsán vette volna ki magát, hiszen Osborn nem volt zöld szemű, hanem barna, mint Cal is. Eddig korábban azt hitte, hogy az anyja szemeit örökölte Vic, de már tudta, hogy nem volt igaz. Most jobban megnézte a sógornőjét, főleg a közelebb hozott képen és egy pillanatra megborzongott és a hideg futkosott a bőre alatt. Az a messzire néző tekintet, azok után, amit látott és tapasztalt Zsarnokról neki lehetett ilyesmi a nézése. Elkapta a tekintetét végül a szemekről és az egész kellemetlen érzés is elmúlt. Remélte, hogy most mindezt Tubrok nem érzékelte és nem vette észre, szerencsére pillanatok alatt el is vonta a figyelmét az, hogy a névre terelődött a beszélgetés és a párjának tetszett Greg teljes neve, főleg az, hogy a Leif is ott volt benne. Ott derült fel újra igazán, amikor Tubrok ráhagyta azt, hogy nevet válasszon a fiúknak és szerette volna, ha csak óészaki nevet, vagy neveket kapna. Akkor már a kettő mellett döntött és gondolkodni kezdett. Tény, hogy nagyon korai volt, de nem bánta, már tudták, hogy fiú lesz és itt nem volt olyan gond, hogy esetleg elveszti a babát, ő már biztosan megszületik és semmi baja sem lesz. Ez nagyban megkönnyítette mindezt, főleg, hogy régen a Zuhanás előtt nagyon régen még a születés után sem adtak nevet, csak sokkalta később, mert balszerencsét hozott. De most jó lett volna pici helyett már a saját nevén utalni rá. Végiggondolta a lehetőségeket, majd végül kettőt választott.
< - Kettő jut eszembe, az egyik az Eyjolf, ami ajándékot jelent, és tökéletesen illik a fiúnkra, mert tényleg egy ajándék – mosolygott a férfira. – A másik a Ragnar, istenek harcosa, kiváló harcos, vagy erős uralkodót jelent. Eyjolf Ragnar Miller Ragal, teljes születési névnek. >
Nem szakította félbe, amikor Tubrok elgondolkodott, sőt kíváncsian várta, hogy mit is készül mondani. Megértette azt, hogy mit is mondott a férfi, de nem kellett volna szerinte emiatt így reagálnia. Persze a Rocksolidon belül voltak és a nagy családok a megszokottak, de akkor is. Végigsimított ismét a párja arcán és a ki nem mondott gondolatra elmosolyodott és örömmel viszonozta az ölelést, hogy hasonlóan érez ő is, hogy végtelenül boldog emiatt és hálás is. Jó pár pillanatig így maradt, míg végül meg is szólalt kissé elhúzódva, hogy Tubrok szemeibe nézhessen.
< - Szép neve van Szelin-nek. Régen volt egy mondás – kezdte. – Még a Zuhanás előtt, hogy a kevesebb néha több. Lényegében egyforma nagyságú a családunk, Osbornnal soha sem voltam olyan közeli és meghitt kapcsolatban. Inkább formális a kapcsolatunk, hiába ismerjük egymást ezer éve, csak tíz év van köztünk, ez inkább kortársakká tesz minket, mintsem tényleg após és meny kapcsolatba. Sőt, most már a felettesem is lesz. Soha sem fordultam hozzá személyes kéréssel még a fiamat, vagy Cal-t illetően sem. Vic pedig, vele szinte lehetetlen szót érteni bárkinek. Apa meg, apa… szóval közvetlen családnak maradt a fiam és Cal rajta kívül. Így én sem tudnék mást bemutatni neked. Barátok meg barátok, olyanok bizonyára neked is vannak a harcostársak között. Így ne érezd magad emiatt rosszul. >
A már tényleg csak egymással való foglalkozás közben ugyanolyan jól esett Ingridnek is az, ami korábban Tubroknak is. Halk sóhaj szakadt ki belőle erre. Valóban nem kellett szóban válaszolnia, mert a csók is bőven elégnek bizonyult, neki még nem voltak nagyon ötletei arra, hogy ezen a női ruhán hol lehetnek lengébb részek, amiket kihasználhat a férfi, de abban nem kételkedett, hogy a párjának ez a ruha levétel mindennapos rutin volt már jó ideje. Megremegett, ahogyan Tubrok a sima bőrét érte a ruha alatt, roppant kellemesnek találta most is, mint mindig. De ha épp ruha felett érintette meg is sokkal jobban érezte azt, mintha az egyenruhájában lett volna. Már az első csókoknál Ingrid is nekikezdett annak, hogy a férfi erogén zónáit simogassa és ingerelni kezdje ott a párját. Amint magához húzta teljesen Tubrok már megérezte, hogy mennyire vágyik is a férfi rá. A lökéseknél Ingrid halkan nyögött fel, majd amint a rövidebb csókokra váltottak, amíg a férfi simogatta lenyúlt a férfi felsőjének alsó részéhez és ha Tubrok hagyta, akkor egy gyakorlott mozdulattal veszi le róla azt és ejti le maguk mellé a földre. Ezek után már könnyebben tudta a férfi mellkasát és oldalát is simogatni. Nem ellenkezett, sőt örömmel vette, hogy a szoknyát is felhúzta a férfi. Ahogyan rácsapott a másik a fenekére a teljes teste megfeszült és szemrehányóan nézett a párjára. Mindez nem okozott neki fájdalmat, csak kicsit bosszús volt amiatt, hogy Tubrok kizökkentette a helyzetből.
< - Nagyon meg fogod ezt bánni – lihegte. – Főleg, hogy már utasítgatsz! >
Egy nagyon gonosz mosoly jelent meg az ajkain, majd újra megcsókolta a férfit. Pár perc után húzódott el kicsit, eközben végig simogatta és ingerelte a férfit, majd lassanként indult lejjebb a nyakára, vállára, majd mellkasára és így még lejjebb. Mindenhol lassan érzéki csókokkal borította be a férfi meztelen bőrét és az ölében ülésből kissé hátrébb is húzódott, hogy a lejebb haladást megtudja oldani. Közben is végig simogatta a párját, többször a csókok közben lágyan beleharapott a férfi bőrébe, vagy épp a szájába vette az adott részt és gyengéden szíva meg a bőrt, hogy tovább fokozza a férfi vágyát és gyönyörét. Ahogyan a hasához ért, a testével már nagyjából teljesen leszállt róla és a lábaival a földön állapodott meg, az egyik kezével ekkora ért le Tubrok férfiasságához és nadrágon keresztül kezdte azt simogatni, illetve masszírozni. Ha a férfi le akarta volna venni a nadrágját szemrehányó pillantással nézett fel és a kezére csapott, hogy ne tehesse meg. Végül az ajkaival is leért odáig, a nadrágon keresztül húzta végig az ajkait a férfiasságon és ekkor is beleharapott néhányszor gyengéden, mindezt csak azért, hogy tovább fokozza a párja türelmetlenségét és hevességét, illetve a gonoszkodással kínozhassa őt és szinte megőrjítse a várakozással és azzal, hogy nem kaphatja meg azt, amit ekkor tényleg szeretne. Végül egy határozott mozdulattal lökte el magát onnan, hogy felálljon onnan, mert ekkor már nagyjából térdelt Tubrok és a széke előtt a földön.
< - Azt hiszem, hogy itt az ideje, hogy megkóstoljam a süteményt, amit ajánlottál. >
Felelte teljesen komolyan szándékosan, hogy ne dönthesse el a férfi, hogy ezt most komolyan gondolta-e, vagy pedig ez is a gonoszkodás része csak. Ha Tubrok utána nyúl, hogy visszahúzza magához, akkor nem ellenkezik egy pillanatra sem, hanem hagyja párjának, hogy megtegye mindezt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Csüt. 17 Ápr. 2014, 21:10

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok örül annak, amikor Ingrid megígéri, hogy szólni fog, ha bármi is zavarja majd a későbbiekben. Ő is Ingridhez hasonlóan feleslegesnek tartja, hogy bármin is veszekedjenek, főleg ha ennyire szeretik egymást.
< - Hát, ha velem vagy akkor nem hiszem, hogy sokat gondolnál a férjed szeretőire. – neveti el magát. >
A hangja komolytalan, ahogy a nőé is, de amit kimond azt úgy is érti. Eddig is igen rugalmasak voltak a másikkal szemben, így ez valószínűleg a későbbiekben sem lesz probléma, főleg, hogy már sokban alkalmazkodtak egymáshoz, bármilyen gond nélkül. Ahogy Ingrid felvezeti, hogy a Birodalomban miként viselkednek a férfiak az arcszőrzettel kapcsolatban, hangosan felnevet.
< - Ha megmondanád nekik, hogy szerinted férfiassá tesz. - mosolyodik el sokat mondóan - Biztos nem akarnák letépni magukról. Itt sokaknak van szakálluk, majd megnézheted, hogy neked milyen tetszik a legjobban. >
Tubrok nyilván látja Ingriden, amit a nő ki is mondott, hogy tényleg nincs sok tapasztalata ezzel kapcsolatban, ezért teszi még hozzá az utolsó mondatot. Amikor már egymás karjaiba simulnak az első csók után, Tubrok egy kissé távolabb húzódik, a simogatást is abbahagyja egy kis időre és kezét Ingrid csípőjére csúsztatja.
< - Szeretném én is. De fél napnál több már fáj. Majd később igyekszem, hogy még jobb legyen. >
Válaszolja a hosszú szeretkezéssel kapcsolatban. Kissé zavartan pillant Ingridre, látszik rajta, hogy komolyabban vette a megjegyzést, mint aminek a nő szánta. Egyelőre azt próbálja leolvasni Ingrid arcáról, hogy zavarja-e őt, hogy maximum "csak" fél napig bírja. Ha Ingrid válaszol neki erre a ki nem mondott kérdésre, akkor lassan tovább folytatja a simogatást és újra finoman megcsókolja Ingridet. Mialatt Tubrok a nő hajával játszik, érzi a másik minden rezdülésén, hogy mit is akar tőle, a felkínált lehetőséget pedig kihasználja. Oldalról közelebb hajol, és a hajhúzás alatt elkezdi lassan végigcsókolni Ingrid nyakát. Fentről lefelé oldal irányba halad, egészen amíg el nem éri a mellkast. Ezután engedi el Ingrid haját. A "fenyegetés" után válltól egészen kézig simít végig a párja karján és ha Ingrid hagyja neki, akkor a karját hátra kulcsolja és jobban hátra, magára húzza őt. Így teljesen egymáshoz surlódnak.
< - Már most félek... - suttogja Ingrid fülébe. >
Az egész helyzetet végül az töri meg, hogy Ingrid felnevet. Erre már Ragal is szélesen elmosolyodik. Ha mindkettejüknek kényelmesebb akkor marad abban a helyzetben, hogy Ingrid teljesen a karjaiba tudjon simulni. A feltett kérdésen elmosolyodik.
< - Nem is tudom. Mindent imádok rajtad, nincs kivétel. Annyira zavar? - válaszolja ő is szurkálódva. >
Tubrok ekkor játékosan belecsíp Ingrid fenekébe, úgy ahogy azt a nő szokta vele. Mind a ketten hasonlóan boldogok ezekben a pillanatokban és ezt láthatják is egymáson. A kellemes pillanatot kihasználva, a képek nézegetése közben Ragal átkarolja és magához öleli teljesen Ingridet, semmi másért, csak, hogy érezhessék egymás közelségét, majd jó néhány másodperc múlva engedi csak el őt. Minden mozdulatán érződik, hogy mennyire örül Ingridnek, hogy együtt lehetnek. A képek nézegetése alatt, Tubrok látja, hogy amikor jobban megnézi Vic-t, azt Ingrid is észreveszi. Pár pillanatig még vár, hogy ez zavarja-e a párját, de mivel láthatóan nincs így, csak bólint egyet válaszként.
< - Hogyan ismerted meg annyira, hogy a húgodként tekintesz rá? - kérdezi érdeklődve. >
Ingrid hiába akarja, hogy ne így legyen, Tubrok megérzi, amikor a testén végigfut a hideg. Kissé aggódóan kapja oda a tekintetét és néz Ingrid szemeibe, néhány pillanatig kivár majd halkabban szólal meg.
< - A képességed megint? >
Végül azonban mégsem vár választ, mivel már láthatóan nincs semmi gond, amit egy mosollyal nyugtáz és elkapja a tekintetét. Ha Ingrid nem akar róla beszélni, akkor ő sem akarja erőltetni. Ezután kerül szóba a születendő fiúk neve. Ragalnak láthatóan tetszik mind a kettő név, amit Ingrid felvet.
< - Tetszene, ha így hívnák. - válaszolja kedvesen, mégis mintha zavarná valami - De legyen a neve csak Ragal. Évszázadok óta ez a szokás a Rocksolidban, az öröklés miatt. Nem akarom megtörni a hagyományaink. Nálunk nincs két családi név, egyedül az apai. >
Mialatt erről beszél Ingrid láthatja a férfi szemein, hogy ez nagyon fontos neki, ugyanolyan fontos, mint neki az, hogy óészaki neve legyen a gyereküknek. Ezen kívül a feltöltésekből is tudhatja, hogy a Rocksolidban valóban ez az elfogadott névadási mód, nincs egyetlen kivétel sem jelenleg az össznépességből. Ezután Tubrok figyelmesen hallgat, mialatt Ingrid a családjáról beszél. Értően biccent, most már ő is tisztában van vele, hogy jelenleg a nőnek sincs sokkal nagyobb családja, mint neki.
< - Nem érzem magam rosszul. - jelenti ki határozottan - Csak nem akarom, hogy te kellemetlenül érezd magad a családom miatt, mert kevesen vagyunk. Ha neked is jó, akkor majd bemutatom őket, ahogy te teszed. >
Ajánlja fel Ingridnek. Amikor már egymással foglalkoznak Ingrid gond nélkül le tudja venni Tubrok felsőjét és így hozzáfér a felsőtestéhez. Ahogy az erogén zónákban kezdi ingerelni a férfit, annak is megvan a kellő hatása. Viszonzásul Tubrok megragadja Ingrid melleit, majd körkörös mozdulatokkal kényeztetni kezdi, mielőtt a fenekére csap. A szemrehányó pillantásra elégedetten mosolyodik el, majd várakozóan figyeli Ingridet, ahogy egyre lejjebb halad a testén. Ingrid amint megérinti Tubrok férfiasságát, az azonnal megfeszül, és ez a további érintésekre csak fokozódik. Tubrok kinyújtózik a széken és így élvezi a "kínzást", néhány mozdulatnál még a tekintetét is a felemeli és hangosan kifújja a levegőt, jelezve, hogy jól esik neki, amit csinál vele a másik. Amikor Ingrid már az ajkait is használja, nyúl előre, hogy levegye a nadrágját, de a csapás után azonnal el is húzza azt. Meglepetten figyeli, amikor Ingrid feláll, majd az ajkai is kissé nyitva maradnak a meghökkenéstől, a nő szavai után. Látszik a tekintetén, hogy nem akarja elhinni, hogy Ingrid inkább a süteményt választaná helyette. Gyorsan mozdul és fellöki magát karból a székről, majd megragadja Ingridet, és magára rántja, miközben visszadől a székre. A kezeit végigvezeti a nő testén, direkt a legingerelhetőbb pontokat érintve. Szenvedélyesen és hevesen csókolja eközben Ingridet, úgy mintha az élete múlna rajta. Még mielőtt Ingrid mozdulhatna, rendkívül gyakorlott mozdulatokkal szedi le róla a ruhája felső részét, szinte letépi róla. Így már mindketten félig meztelenek.
< - Nem mész sehova. - leheli két csók között, rendkívül türelmetlenül, majd még szenvedélyesebben folytatja. >
Tubrok csókjai és az érintései is egyre hevesebbé válnak. Karjaival átfonja Millert, és magához fogja, szinte "kényszerítve" őt, hogy ne tudjon elhúzódni a testétől. Ha Ingridnek nincs ellenére, akkor először kezeivel majd ajkaival kezd lejjebb haladni, a nyakán, majd a mellkasán, egészen a melleiig. Az egyik mellbimbót a szájába veszi és szívni kezdi, a másikat pedig finoman megpöcköli. Most engedi csak el Ingridet, amikor már érzi, hogy biztosan nem fog tudni elhúzódni tőle olyan könnyen.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 18 Ápr. 2014, 12:39

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
< - Remekül látod a dolgot – nevetett fel jókedvűen. >
Valóban egy pillanatra sem gondolt rájuk, egyébként sem, csak ha éppen találkozott valamelyikkel, itt pedig ez határozottan soha sem fog előfordulni. Így senkinek sem kellett attól tartania, hogy valami zavarja itt. Ahhoz valami nagyon-nagyon extrém dolognak kellett volna történnie, hogy így legyen. Legalább is, ami kettejüket érintette, a politika, vagy ehhez hasonló dolgok pedig már teljesen más lapra tartoztak és nem szigorúan a magánéletbe, így azokat fel sem emlegette, hogy beletartozhatnának ebbe. Ahogyan Tubrok, ő sem félt attól, hogy gond adódna, főleg, hogy szinte az első pillanatban megvolt a közös hullámhossz kettejük között, maximum a saját makacsságuk lehet az, amikor eltér a véleményük és egyikőjük sem akar majd engedni és ott lehetnek viták majd. A következő részen megjátszottan gondolkodott el a szakállat illetően, míg végül jó néhány másodperccel később szólalt meg ismét.
< - Valószínűleg csak azok tartanák meg, akik oda vannak értem – nevetett fel ismét. – A nők többsége is taszítónak találhatja, bár így kiderülne, hogy hányan epekednek utánam. Majd igyekszem diszkréten „megbámulni” a többi szakállt, hogy rájöjjek melyik tetszik a legjobban. >
Nem gondolta komolyan a második részt, már így is látta itt a helyi férfiakon mindezt, de nem is vett róla különösebben tudomást, hogy úgy figyelje az arcszőrzetet, hogy melyik is nyeri el a tetszését komolyabban. Talán majd visszaidézi az emlékeiből ezeket és úgy próbál dönteni, igaz de az más, mert nem tudhatta, hogy melyik állhat jól Tubroknak és melyeik nem. Így majd rajta lehet kísérletezni, de az meg a lassú növekedés miatt tartósabb project is lehet. Ingrid kissé meglepődött, amikor a szavai és a csók után Tubrok kissé hátrébb húzódott tőle és a simogatással is megállt. Pillanatok múlva derült ki, hogy miért is történt mindez, nem állt szándékában megbántani ezzel a férfit, sem pedig azt, hogy komolyan vegye a megjegyzést. Nem hitte volna korábban, hogy ez ennyire fájdalmas lehet a párjának, mármint az együttlét azon a fél napon túl. Mint mindig most is elfelejtette, hogy nem egy HPI-ben élő férfiról van szó, hanem egy egyszerű emberről. Gyengéden simított végig ekkor Tubrok arcán és lágyan mosolyodott el, hogy ezzel is próbálja megnyugtatni őt a ki nem mondott kérdéssel kapcsolatban.
< - Így is minden képzeletet felülmúl – felelte kedvesen. – És nem szeretnék fájdalmat okozni neked, semmilyen formában. >
Láthatta Ingrid arcán, hogy a nő örült volna annak, amit kimondott, hogy tényleg tovább tartana kettejük között sokkal az együttlét, de semmiképp sem zavarta, hogy „csak” fél nap. A minőség bőven kárpótolta a „rövidségért”. Az újabb csók közben Ingrid is végigsimított Tubrok tarkóján és oldalán a kötéseket elkerülve. Néhány pillanatig teljesen belesimult újra a férfi karjaiba, majd csak a hajhúzásnál húzódott hátrébb annyira, amennyire a helyzet megkívánta. Minden egyes újabb és újabb csóknál egy-egy halk sóhaj hagyta el az ajakait jelezve, hogy mennyire tetszik neki és mennyire élvezi ezt a fajta kényeztetést. Hagyta, hogy a párja átkulcsolja a kezét a háta mögött és így húzza oda magához, amennyire csak lehet. Ingrid is átkarolta Tubrok nyakát mindkét kezével, hogy a kezei ne legyenek útban és a lehető legkényelmesebb legyen saját maga számára is. Különösen tetszett neki így ebben a helyzetben, hogy a felsőteste minden porcikájával a férfinak simulhat.
< - Helyes! – suttogta Ingrid. – Féljél csak! >
Tökéletesen kényelmes volt neki ez a helyzet, így maradhattak ebben továbbra is. Akkor pillantott csak fel, amikor a kérdésére választ kapott hasonlóan mosolyogva nézett fel, ahogyan Tubrok is tette.
< - Egyáltalán nem zavar – felelte elégedetten. >
Pár pillanatig mégjobban próbálta bevackolni magát Tubrok karjaiba, csak akkor ugrott meg egy kicsit, amikor a férfi belecsípett a fenekébe. Ekkor ismét egy megjátszott szemrehányó pillantást kapott a férfi, de néhány pillanatnál nem tartott tovább, annál sokkalta kényelmesebb és kellemesebb volt ez a helyzet, mintsem ezt sokáig fent tudta, vagyis akarta volna tartani. Ingrid is pontosan ugyanazt érezte, mint a párja, hogy végtelenül hálás ezekért a pillanatokért és remekül érzi magát így itt ebben a helyzetben, amiben éppen voltak, egymáshoz simulva, illetve, hogy egymással foglalkozhatnak. A kérdésre adott válasz előtt húzódott egy el kicsit csak Tubroktól, de csak annyira, hogy még mindig ott maradjon hozzábújva, de felnézhessen a szemeibe.
< - Most lesz majd öt éves hamarosan – mondta. – Ott lakik a „szomszédban”. Mégiscsak Cal húga és szereti a testvérét, sokat voltunk egymásnál. Illetve Greg is szeret átjárni hozzá és Vic is szereti őt, és a társaságát, őt soha sem zavarja el. Így lényegében ugyanannyit voltam én is vele, mint a saját testvére. Ezért is érzem úgy, mintha nem csak Cal testvére lenne, hanem az enyém is. >
Ha már a saját húga nem lehetett a közelében, így jó volt neki, hogy lett egy másik, akire úgy gondolhatott. Még akkor is, ha már tudta, hogy kicsoda a lány valójában. Az egyelten, ami miatt rosszul érezte ezzel kapcsolatban magát, hogy szegény Cal miként fog reagálni, ha majd megtudja, hogy a lány, akit a húgaként szeretett nem is a húga, hanem Zsarnok lánya. Bármennyire is szerette volna elrejteni a borzongást túl közel volt Tubrokhoz és a férfi könnyedén kiszúrta azt, hogy valami nincs rendben. A kérdésre bólintással felelt, bár most nem volt benne biztos, hogy tényleg a képessége „szórakozott-e”, vagy pedig csak egy érzés rémlett fel benne azzal kapcsolatban.
< - Csak eszembe jutott egy pillanatra valami, de már elmúlt – felelte. >
Nem hazudott ezzel kapcsolatban, hogy nem nézett Vic szemeibe már tényleg nem érezte azt a kellemetlenséget, amit pillanatokkal korábban. mindezek után került elő a név és mondta ki azt, ami neki tetszett. Örült annak, hogy Tubroknak is elnyerte a tetszését mind a kettő, de annak már kevésbé, hogy itt mik a szokások és azokat nem akarja a férfi megtörni.
< - Itt lehet – mondta Ingrid, bár láthatóan nem örült ennek túlzottan. – Igazat megvallva a Eyjolf Ragnar Tubrokson jobban hangzana – itt néhány pillanatra elhallgatott. – De ahhoz viszont ragaszkodom, hogy a Birodalomban a Miller is ott legyen a nevei között, amikor regisztrálom azt, hogy megszületett, hogy ott is tudjanak róla. Ő félig Birodalmi is. És akarom, hogy a családom neve fennmaradjon, ahogyan majdnem ezerkétszáz éve létezik. >
Túlságosan is öntörvényű volt ehhez és neki is sokat jelentett, hogy a Miller név tovább öröklődjön valamilyen formában, főleg azok után, hogy egészen a kezdetekig tudták a vérvonalat visszavezetni. Így talán jelenleg az ő neve volt az, ami a legősibb volt ezen a világon, hiszen 1500-as évekig tudták visszavezetni, a régi időszámítás szerint ez közel négyezer év volt, ennyi ideig pedig egyetlen vérvonal sem maradt fent soha sem. Ő teljes egyenjogúságban nőtt fel, ahol a gyerek az anyja nevét is viselhette volna, már a Zuhanás előtt is, igaz az anyja felvette a Miller-t a házasság után, de ettől függetlenül saját maga is lehetett volna Smith-Miller, vagy Miller-Smith is. De ettől függetlenül már fiatalon eldöntötte, hogy a saját családneve mindenképp szerepeljen a gyermeke, gyermekei nevében is. A feltöltésnek hála tudta, hogy itt mindig az apa családneve öröklődik tovább. Ekkor egy pillanatra megakadt a gondolkodásban. Igen, ez volt az ami meglepte és zavarta, de csak most jutott el a tudatáig, hogy mi is hiányzott neki igazából és mit hiányolt a nevekkel kapcsolatban.
< - Meglepett… - kezdte, majd néhány pillanatra elhallgatott. – Régen is voltak családok, klánok… de nem a klánok nevét kapták a gyerekek, hanem az apa nevét és utána a „son”, vagy a „dottir” jelzőt, attól függően, hogy fiú, vagy leánygyermek volt az utód. Tyr erről nem mesélt a rúnák fordításánál? Egy személyt tudok, aki az anyja nevét kapta. Loki Laufeyson. Laufey volt az anyja, és Farbauti az apja, igaz Loki jégóriás volt és ők hermafroditák. Így akkora jelentősége nincs. >
Igazából tényleg érdekelte, hogy ezt a szokást miért is nem vették át, pedig ez annyira jellemző volt a vikingekre és amennyire az anyjától tudta még a Zuhanás előtt is voltak olyanok, az izlandiak, akik így hordták a nevüket és nem voltak családnevek. Ezek után következett a családra való visszatérés. Arra, amikor mondta Tubrok, hogy nem szeretné azt, hogy Ingrid kellemetlenül érezze magát meglepetten nézett a férfira. Úgy tűnt, hogy most ő felejtette el, hogy a nő honnan is származik és nem egy a Rocksolidi nemességből, hanem a Birodalom tagja. Legyintett egyet és nem tudta megállni, hogy ne nevessen fel egy kicsit. Nem a férfin és annak megállapításán nevetett, hanem a helyzet abszurditásán.
< - Azt hiszem, hogy eddig én felejtettem el, hogy te nem vagy a Birodalom egyik tagja, most pedig te azt, hogy én nem vagyok ide valósi – felelte lágyan. – Ha egyedül lennél sem érezném magamat kényelmetlenül – próbálta nyugtatni a párját. – Annak ellenére, hogy én családban nőttem fel, eltudom fogadni az általános Birodalom béli nézetet is. Nem zavar, hogy kevés rokonod van, talán pont az ellentéte lenne ijesztő, hogyha egy hatalmas családdal rendelkeznél és mindenkinek be kellene, hogy mutass. >
A második részt nem csak nyugtatásnak szánta, hanem tényleg komolyan is gondolta, hogy neki az lenne ijesztő egy kicsit. Több, mint ezer éve élt kicsi családban olyan közegben, ahol a család nem megszokott, így neki tényleg ez volt a megszokott és nem bánta, nem zavarta, hogy Tubroknál is csak három másik személy sorolható egyelőre a család tagjai közé. Az utolsó mondatra hálásan bólintott.
< - Köszönöm, örülnék neki – mondta. >
Amikor már egymással foglalkoznak és Tubrok a melleit kezdte simogatni, kényeztetni, Ingrid úgy mozdult, hogy a keblei mégjobban belesimuljanak a férfi kezeibe, mert roppant kellemesnek találta azt, hogy így foglalkozik vele a párja. Ahogyan csókolta végig a férfit hamar megkapta a várt hatást és ebből már tudta, hogy mennyire jó lesz a vége, amikor elér a gonoszkodás csúcspontjához. Miként várta, tényleg megtörtént, hogy a férfi már vette volna le a nadrágját annál a résznél, de nem hagyta. A kívánt hatás pedig akkor érkezett el, ahogyan felkelt és közölte, hogy a süteményt akarja. Látta a döbbenetet a párján, a tátva maradt szájjal, hogy nem akarta elhinni, amit hallott. Így sikerült pontosan elérnie azt, amit szeretett volna, mielőtt a férfi felpattant volna, hogy utána nyúljon Ingrid ajkain egy gonosz mosoly jelent meg, ezzel is mutatva, hogy ez is csak játék volt és a teljesítése a parancsnak, hogy gonoszkodjon. Arra ügyelt a visszarántásnál, amit természetesen hagyott, hogy ne nagyon üssék meg magukat, ahogyan visszaérnek a székre. Ismét felvette néhány pillanat alatt a lovagló ülés pozícióját Tubrok felett, amikor már ismét ültek a székben. A csókot hasonlóan hevesen és szenvedélyesen viszonozta, mint ahogyan kapta, a légzése pedig ekkor kezdett gyorsulni, ahogyan az erogén zónáit ingerelte Tubrok. Az ő kezei sem maradtak tétlenek, ő is ugyanúgy az erogén zónákat kezdte simogatni és izgatni, mint a férfi, ezzel is próbálta tovább fokozni a párja hevességét. Nagyon fel sem tűnt neki, hogy mikor és hogyan szedte le Tubrok róla a felsőjét, amit a férfi játszi könnyedséggel tudott megtenni.
< - Nem is akarok – lehelte ő is. >
Nem csak a férfi reakciói lettek egyre hevesebbek, de Ingridé is, pontosan ugyanolyan ütemben, mint a párjáé. Ahogyan méginkább magához húzta Tubrok Ingrid is úgy mozdult, hogy teljesen összesimuljanak, mintha egy test lenne a kettő. A csókok közben tovább izgatta a férfit és a tarkóján, nyakán, oldalán is egyre erősebben simított végig. A nőnek esze ágában sem volt elhúzódni, csak annyira tette meg, hogy a párja jobba tudja őt simogatni és csókokkal elhalmozni, kissé feljebb mozdult, hogy Tubrok jobban és kényelmesebben elérje a melleit, halkan, kéjesen nyögött fel, amikor a mellbimbóját a férfi a szájába vette és szívogatni kezdte. Az egyik kezével végigsimított Tubrok tarkóján, a másikkal a körmeivel szántotta végig a nyakát és a vállait, a térdeit teljesen betolta a szék támlájáig, hogy így az alsóbb felével méginkább hozzáérjen a párjához, a fenekét és ágyékát pedig eközben hozzádörgölte a férfi combjához és ágyékához. A fejével amennyire tudott lehajolt Tubrok füléhez, a forró, egyre gyorsuló és hangosodó lélegzeteit így érezhette és hallhatta a párja. Ha letudott addig hajolni, akkor gyengéden harapott bele a férfi fülébe ezzel is jelezve, hogy tetszik neki, amit a másik csinál.
< - Szemből, vagy hátulról szeretnéd majd? – suttogta izgatóan Tubrok fülébe. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Szomb. 19 Ápr. 2014, 03:48

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Sejtelmes mosoly jelenik meg Tubrok arcán amikor Ingrid megemlíti, hogy mire is használná azt, hogy elmondja a birodalmi férfiaknak, mi a véleménye az arcszőrzetről.
< - Meglepődnél, hogy milyen sokan epednek utánad titokban. - súgja kedvesen - Nem is lehet egy ilyen Boszorkának ellenállni. >
Közelebb hajol beszéd közben úgy, hogy végül az ajkaik egymás súrolják, majd csak akkor csókolja meg, amikor már érzi Ingriden, hogy ő is így akar tenni. Ezúttal csak egészen röviden, hogy ezzel fokozza kettejük közelségét. Miután az együttléteik hosszára terelődik a szó, Ingrid nyugtató szavai láthatóan hasznosak, Tubrok szemeiből eltűnik a feszültség. Kedvesen simít végig a nő arcán, viszonozva ezzel az érintéseket amiket kap mellkasán és a nyakán.
< - Ne zavarjon, hogy fáj. Egy pontig élvezem és csak fokozza az élményt. >
Ezt láthatóan nem csak Ingrid megnyugtatásáért mondja, hanem így is gondolja és ezt a nő is észrevehette, hogy a hosszú szeretkezések végét különösen élvezi Ragal, amikor már valószínűleg húzódik néhány része. Így ezt most megbeszéltnek tekinti kettejük részéről. Amikor egymást kezdik kényeztetni Ingrid érezheti, hogy a párjának mennyire jól esik az, hogy együttműködik vele mindenben és pont úgy simulnak egymáshoz, ahogy azt most Tubrok akarja. A kis megjegyzéseken el is mosolyodik, rendkívül élvezi a helyzetet. Válaszként csak újabb csókokat ad Ingridnek, de szóban már nem felel. Ahogy a nő végül kicsit távolabb húzódik, Ragal meglepetten néz fel rá, majd hirtelen eszébe jut, hogy volt egy kérdése korábban. Egy pillanatra erről is megfeledkezett Ingrid közelségében. Kis időre oldalra néz, majd a tekintetét visszaemeli Ingridre.
< - Majd egyszer találkoznék vele. - válaszolja Vic-el kapcsolatban - Úgyis jóban vagytok. >
Arcát miután befejezte Ingrid nyakába fúrja és újabb csókokkal kezdi őt kényeztetni. Ezt egészen addig teszi, amíg a nő meg nem borzong. A kérdésére kapott válaszra lassan biccent egyet. Látja, hogy Ingridnek már nincs semmi baja és nem fog újra kiesni, ezért nem akarja tovább feszegetni ezt a kérdést.
< - Rendben van. - válaszolja röviden, kis megkönnyebbüléssel. >
Már  a nevekről való beszélgetés közben Tubrok halkan felsóhajt. Néhány másodpercig csak határozottan Miller szemeit, majd a tekintetét figyeli, minden apró kis mozdulatát, hogy olvashasson benne. Hamar rájön, hogy kettejük makacsságával nincs értelme erről vitázni és ez az arcán is azonnal látszik.
< - Értem, miért akarod tovább adni a neved, én is így tennék a helyedben, és engem sem zavar. De én nem fogom megtörni ezzel az íratlan törvényeinket. Nem lehetne, a fiúnknak két neve? Itt a Rocksolidban a Ragal és a Birodalomban a teljes? >
Próbál végül valamilyen kompromisszumra jutni. A hangján érezhető, hogy elég nyílt gondolkodású ahhoz, hogy férfiként elfogadja amit Ingrid akar, de uralkodóként ezt már nem teheti meg. A régi, óészaki névadás módjára bólint, bár ezzel kapcsolatosan Ingrid nem mondott neki újat, ezt Tubrok eddig is tudta, ezt most a pillantása is elárulja. Ő is kissé magyarázóan kezd bele a válaszba a nő után.
< - De, Tyr nagyon sokat mondott erről is. Sajnos ezt nem vettük át. A gyökereinktől származik a klánrendszer. A klánt pedig az összetartozás teszi erőssé, amit a közös név ad. Muszáj, hogy öröklődjön egyenesen ágon. Régen és most is ez kovácsolt össze minket, északiakat. Te tudod a legjobban, hiszen láttad, mi történik, ha egymás ellen fordulunk. >
Az utolsó résznél a hangja kissé elhalkul, és a szemkontaktust is megtöri egy pillanatra. Kicsit helyezkedik a széken, majd azután, hogy a család kerül szóba, már mosollyal az arcán fordul megint Ingrid felé Ragal.
< - Így is elég lesz neked, ha be kell mutassalak a teljes nemességnek. Az is egyfajta család, úgyhogy még ne nyugodj meg. >
A végét már egész komolytalan hangon mondja, "figyelmeztetve" Ingridet, hogy mégsem lesz olyan könnyű dolga, ha arra számít, hogy a családjával való ismerkedést könnyen letudhatja.
Ahogy visszazuhannak a székbe, egyikőjük sem üti meg magát, kellően párnázott az ülőalkalmatosság és Tubrok is kifejezetten figyel erre. De azért szándékosan úgy fogja meg Ingridet, hogy a nő teste a karjaiba dőljön önkénytelenül is. Leérkezve azonnal egymásnak esnek és egyre szenvedélyesebbé válnak kettejük között az érintések. Tubrok elégedetten veszi észre, hogy már a gonoszkodás miatt sem akar tőle a párja elhúzódni, ezért egy kicsit lazít a fogásán. Ingrid könnyen tudja ingerelni a másikat a megfelelő pontosan, de egyelőre csak az ő légzése gyorsult fel. Eközben fel is tudja venni a kívánt lovagló pózt és egészen Tubrok füléhez hajolni ebben a tartásban. Érezve Ingrid reakcióit, Ragal újabb rövid csókokkal kezdi kényeztetni a testét, majd szépen halad azon végig, amíg el nem ér a másik mellbimbóhoz és azt is szívni kezdi. Ezt akkor hagyja csak abba, amikor érzi, hogy Miller a fülébe harapott, ekkor ő is felnéz , hogy egymás szemébe nézhessenek.
< - Csináljuk szemből. >
Válaszol türelmetlenül. Kezeit lejjebb csúsztatja, majd a már felhajtott szoknyarész nagyobb felét leszedi Ingridről, a maradékot pedig a derekához tolja fel, hogy egyáltalán nem legyen útban. Ingrid így már szinte teljesen meztelen, csak a derekára hajtott szoknyarész van rajta, ezzel ellentétben Tubrokról még csak a felsője lett levéve, bár ezzel most még nem foglalkozik. Helyette alulról nyúl Ingrid testéhez, végig simít a hasán, egészen az alhasi részekig. A másik oldalon, a fenéktől indul el és most fordítva, lentről felfelé halad végig a gerincvonalon, egészen a tarkóig. Ezután az alul lévő ujjaival Ingrid csiklóját kezdi mozgatni, és még további mozdulatokkal Ingerelni őt. Az ágyékuk közben teljesen egymásnak feszül és Ingrid már érezheti, hogy a férfi mennyire vágyik rá, de még mégsem kezdene bele azonnal.
< - Kezd magad lassan simogatni. - mondja ezúttal sokkal inkább kérő hangon, mintsem utasítóan. >
Ha hagyja neki akkor Ingrid egyik kezét finoman megfogja a csuklójánál és a mellkasáról elemelve a nő saját mellére teszi. Már legutóbb is nagyon élvezte a látványt, valószínűleg megint ugyanarra vágyik. Várakozóan figyeli, hogy a párja mit is fog tenni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 19 Ápr. 2014, 08:37

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
< - Értem? Kétlem, sokkalta inkább a rangomnak és annak, hogy hova juthatnának fel azáltal, hogy az ágyamba bújnak – nevetett fel lágyan. >
Láthatóan tökéletesen tisztában volt azzal, hogy mindez így van és már nem zavarta, hogy ez a helyzet. Évszázadai voltak elfogadni mindezt, egykor még zavarta volna, de már azok az idők jócskán elmúltak és nem akadt fenn egy ilyen kis apróságon. Már, akinek ez apróság volt, saját maga számára igen. Már nagyon fiatalon, amikor a HPI-ben volt megtanulta, hogy ne mondja azt, hogy eredetileg az Anyahajón él és a szülei magas rangú Flotta tisztek, mert ez megbélyegzett mindent a későbbiekre. Csak addig állt ez fent, amíg el nem fogadta, hogy mindig így lesz, utána már nyugodtan megmondta, mert igencsak hamar eljutott oda, hogy ő legyen az, aki partnert választ magának és ez volt az a pont, hogy mindez nem érdekelte már. Bármennyire is hiú volt, már nem ringatta magát abba a hitbe, amit Tubrok mondott, még ha jól is esett volna neki. Ahogyan ekkor az ajkaik közel kerültek egymáshoz a férfi igencsak hamar elérte azt, hogy Ingrid is meg akarja őt csókolni. A rövid csókot igencsak szenvedélyesen viszonozta. Örült, amikor sikerült végül megnyugtatnia a férfit, hogy nem zavarja a „csak” fél napos szeretkezés. Ekkor elmosolyodott, főleg, amikor az arcát cirógatta meg a párja. A fájdalom okozására csak rosszallóan csóválta meg a fejét. Valószínűleg a férfi még nem jött rá arra, hogy mi lehet a háttérben, leginkább azért, mert Tubrok törékenysége miatt így is igyekezett teljesen visszafogni magát, hogy ne okozzon maradandó sérülést semmilyen téren sem a férfinak. Látta és tapasztalta persze, hogy a férfi is szereti, ha fáj neki, de volt különbség a között, ami még gyönyört okoz és a között, ami már tényleg fizikait. Meg abban is biztos volt, hogy a kettejük fájdalomküszöbe között nagy távolságok lehetnek. Noha látta, hogy a párja befejezettnek tekinti ezt a témát, ő úgy érezte, hogy akkor most jött el egy talán kissé kényesebb témának az érintése és így egy vallomásé is.
< - Nem is arra a fájdalomra gondoltam, ami még fokozza az élvezetedet – mondta kicsit komolyabban. – Ne bíztass soha egy olyan személyt, aki szeret másnak fájdalmat okozni – itt kissé zavartan az alsó ajkába harapott. – Felizgat és nagyobb gyönyört ad mind az, ha nekem okoznak fájdalmat az együttlét közben, ezt már tapasztaltad. Illetve az is, ha én okozhatok és tudom, látom a másikon, hogy fáj neki. A fájdalomokozás nem csak szeretkezés közben, hanem mindig… >
Kissé szégyellősen nézett a férfira a vallomás után. Saját magát ez a tény nem zavarta, ha akarta volna, akkor Maniac ezt az „aberrációt”, vonzalmat már rendbe hozta volna, ha kéri, de nem volt olyan vészes és messzire menő, hogy úgy akarja, hogy ezt kikezeljék. Egy újabb valószínű örökség a szüleitől. A fájdalomokozást pedig most már Tubrok könnyedén összetehette, hogy mennyire élvezhette a nő azt, amikor a Milíciánál volt és szinte biztosan ez is közre játszott abban, hogy szégyelli is azt, hogy az életének azon szakasza megtörtént olyan formában, ahogyan.
< - Szóval, ha túl messzire mennék véletlenül és már tényleg fájdalmat okoznék, azonnal szólj, hogy leállhassak – kérte a férfit. – Így is vigyázok, hogy ne történjen meg, de néha túl nagy a kísértés és a csábítás, hogy ne tegyem. De ha szeretnéd, akkor rendbe hozathatom Maniac-el, úgyis az lenne a normális, ha ezt a beállítottságomat kikezeltetném vele. >
Az utolsó mondatot őszintén mondta, hogyha kéri a férfi, akkor a kedvéért megteszi, noha nehezen tudta elképzelni, hogy milyen lehet ezen beállítottság és vonzódás nélkül az élet. Neki ez is a része volt és nem bánta, hogy a HPI lakosságának jelentős részétől eltérően ez jelen van. Valószínűleg éppen ez tette őt olyan jó szeretővé, hiszen eddig nem igen találkozott olyan férfival, aki ne szerette volna ezt a vadságot benne és azt, hogy fájdalmat okoz nekik növelve a gyönyörérzetet. Nagyon bízott benne, hogy mindez nem áll majd Tubrok és közé, hogy a férfi emiatt nem undorodik meg tőle, hogy azon a kis „apróságon” felül ilyen mélységekben gyökeredzik ez az egész nála. Az ölelkezés közben örömmel vette az újabb kis csókokat és nem zavarta, hogy szóbeli választ nem kapott már a szavaira, nem is volt már ezen résznél tovább szükség rájuk. Végül meglepetten nézett a párjára, amikor kimondta, hogy egyszer találkozna Vic-el. Ezt Ingrid határozottan nem tartotta jó ötletnek, igaz nem is kellett attól félnie, hogy mindez megtörténne, a lányt ismerve kizártnak tartotta, hogy belemenne ebbe. Ha igen, akkor abból pedig katasztrófák lennének. És akkor még Tubrok nem is tudta, hogy kinek a lánya valójában. Vajon akkor is ennyire érdeklődő lett volna, ha tudja, hogy Vic nem Osborn, hanem Zsarnoké? Ingrid végül kissé idegesen nevetett fel.
< - Az egy dolog, de ettől függetlenül rám is rám vágja az ajtót, mint az apjára, vagy a bátyjára – felelte. – Így is Cal megkért, hogy beszéljek vele és próbáljam észhez téríteni, ha innen hazamegyek. Kétlem, hogy utána még jóban lennénk. De majd meglátom, hogy mit tehetek, mert azt úgyis szeretném, ha Cal-el és a fiammal találkoznál még azelőtt, hogy Greg-et elhozom ide először. Akkor talán rá tudom venni Vic-et is, hogy jöjjön el, bár nem biztos, hogy érdekelné, hiszen ha a korokat nézzük a lányod lehetne és noha mindenről van véleménye… nem biztos, hogy odaillő lenne. >
Jobb eshetőséget hirtelen nem tudott, hogy mikor hozhatná össze ezt a találkozást, ami már most meglehetősen érdekesnek ígérkezett. Nem lebeszélni szerette volna Tubrokot, csak a kínos helyzetekből megkímélni, saját maga már megszokta Vic-et, hogy milyen is szokott lenni, őt nem zavarta, de Tubrok, az Tubrok volt. Ha már Elofon-t is szabadelvűnek találta, akkor mit is szólhatott volna a teljes mértékben kezelhetetlen lányra. Ahogyan ezek után a férfi a nyakába fúrta a fejét és csókolgatni kezdte Ingrid is végigsimított a párja tarkóján és a kellemes érzések miatt lehunyta a szemeit egészen a borzongásig. A névvel kapcsolatban Tubrok láthatta rajta, hogy Ingrid nem volt túl boldog emiatt, még akkor sem, ha ez volt a szokás. Számára megszokott volt, hogy a neveket úgy választják, ahogyan tetszik nekik, családnevet illetően is. Kissé megalázónak találta, hogy így elnyomják a nőket a hagyományok nevében. Ő mindig is úgy élt, hogy egyenrangú volt, a szülei is, nem számított, hogy milyen nemű is volt valaki. Azzal persze tisztában volt, hogy csak miatta nem fognak egy háromszáznegyven éves hagyományt megszegni, sőt előtte a Pride elődjében még több év is volt. De akkor sem repesett az örömtől, az valamelyest segített, hogy látta Tubrokon, hogy szíve szerint ő is úgy nevezné a fiúkat, ahogyan Ingrid szeretné, hogy a Miller is benne legyen, csak mégsem tehette meg. Végül azonban csak kimondta azt, amit Ingrid is megtette, hogy a Birodalomban akkor is benne lesz, legyen a Miller. A nő bólintott.
< - Legyen mindkét helyen az odaillő a neve – mondta. >
Az kellemes csalódás volt, hogy Tubrok is ismerte a régi neveket, hogy miként nevezték az utódaikat a vikingek. A következő szavakkal nem igen értett egyet, szerinte a közös annyira nem volt fontos és nem ez adhatta a tényleges összetartozást. Számára ez leginkább csak egy csoportosulást jelentett, hogy kik tartoznak oda, de ennyi. A névvel csak büszkélkedni lehet, hogy melyik vérvonal tagja valaki, amit még mindig be lehet illeszteni a névbe, jelzőként, de hogy ez adná az összetartás alapját? Mindezt számára nehéz volt elfogadni és elismerni.
< - Szerintem a vérségi kapcsolat jobban összekovácsolja a klánokat, embereket, mint egy név – mondta ki a saját véleményét ezzel kapcsolatban. – Egy nevet meglehet tagadni, megváltoztatni, de a vérségi kapcsolat örök marad. >
Lehet, hogy ez már-már eretnekségnek tűnhetett Tubrok szemében, de mint eddig sem, most sem rejtette véka alá azt, amit gondolt az egésszel kapcsolatban. Az egymás ellenfordulásra bólintott, pontosan tudta, hogy mi történik akkor. Végül lágyan nevetett fel a nemesség bemutatása résznél.
< - Szerencsére elég jó az arc név memóriám – mosolygott. – És holnap megint lesz alkalmam elbűvölni őket, sőt talán néhány hódolóra is szert tehetek. >
Amikor már egymással foglalkoztak Ingridet nem zavarta, hogy Tubrok erősebb szorította őt magához, így nem is igen mozdult el, amikor már nem szorította őt a férfi karja annyira. Csak éppen olyan kicsit, hogy jobban hozzáférjen a párjához. Ahogyan a további csókokat kapta, néhány pillanatra abbahagyta a párja simogatását és hátrahajolt, egyrészt így Tubrok könnyebben fért hozzá, másrészt egy-egy gyors mozdulattal lökte le a lábairól a cipőket, amik rajta voltak, hogy az se zavarja már egyikőjüket sem tovább. Derékból hajolt vissza, vagyis egyenesedett fel, halkan nyögött fel újra, ahogyan a csókok utána a másik mellének kényeztetésére tért rá Tubrok. Nem várta, hogy a párja felnézzen a suttogás után, azt hitte, hogy csak egy pillanatra szakad el tőle és úgy válaszol, de nem ez történt. A türelmetlen válaszon egy pillanatra elmosolyodott, majd előrehajolva csókolta meg a férfit, tovább simogatva és izgatva őt. Akkor húzódott el, amikor a férfi levette róla a szoknyája nagyobb részét és így már szinte ruhát sem hagyva a nőn. Ha tudta, akkor most már, hogy a szoknya maradék része se zavarja őket, akkor a lehető leggyorsabban próbálta levenni magáról azt is.
< - Már értem, hogy miért szereted a helyi nemesi ruhákat – lehelte. >
Lényegében ennyi részes ruhát ilyen gyorsan és könnyedén még senki sem vett le róla, mint ahogyan Tubrok az előbbi pillanatokban. Már éppen húzódott volna kicsit hátrébb, hogy levegye a férfiról is a nadrágot, vagy legalább kioldja azt, amikor megérezte a férfi kezét az alhasánál, amitől megremegett és ismét felnyögött, mikor a párja a szeméremajkai között simított végig, majd ért a csiklójához. Néhány pillanatra a teste megfeszült a hirtelen jött gyönyörtől, Tubrok pedig érezhette, hogy Ingrid ismét teljesen nedves volt. Ennek a kényeztetésnek hála a nő légzése ismét sokkal gyorsabb lett, odalent érezte a férfi nadrágján át, hogy mennyire vágyott rá a másik. Éppen hajolt volna vissza, hogy megcsókolja Tubrokot, amikor megkapta tőle a kérést, hogy mit is tegyen. Nem ellenkezett, mikor a férfi a szabad kezével az ő kezét vezette, majd azonnal nekilátott annak, hogy teljesítse a párja kérését. Már az elmúlt alkalommal is látta, hogy mennyire tetszett a másiknak ez, így most sem szándékozott megtagadni tőle mindezt. Végigsimított a melle vonalán, lassan haladva a mellbimbó felé, majd ahogyan odaért csak éppen-éppen ért hozzá először, gyengéden. A szabad kezével közben Tubrok kezéért nyúlt ki, és ha a férfi engedte, akkor végigvezette a testén, le egészen a fenekéig, majd beljebb a nagyajkak felé hátulról. Kissé feljebb emelte a fenekét és az ágyékát a férfiéról és ha engedte a párja, hogy tovább vezesse a kezét, akkor a férfi két ujját bevezette a hüvelyébe hátulról. Ekkor viszi csak vissz a másik kezét is a melleihez, ahol már morzsolgatta mellbimbóit és simogatta magát. Ha Tubrok a másik kezével is nekilát kényeztetni őt, akkor lassan a sűrű levegővételek között mozgatni kezdte a csípőjét és ágyékát is, mialatt tovább simogatta magát. Végül a fejével hajolt lejjebb és az egyik mellét kissé megemelte, hogy elérje, így nyelvével kezdte a mellbimbót kényeztetni és gyengéden harapdálni, míg a szabad kezével a másikat is morzsolta. Ezalatt felpillantott Tubrokra, hogy lássa mit is szól a férfi az egész helyzethez, hogy mennyire tetszik neki, amit most lát és tapasztal.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Szomb. 19 Ápr. 2014, 22:10

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok is ugyanolyan helyzetben volt eddig mint Ingrid, a legtöbben, akik érdeklődtek iránti, csak a rangjáért, nevéért tették és nem maga miatt, így képes teljesen megérteni Ingrid szavait. Elmosolyodik, amikor a nő felnevet és fejét ingatva válaszol neki.
< - Hát nem azokra gondoltam, akiket te mondasz. Neked is vannak titkos hódolóid, ebben biztos vagyok. >
Ő most inkább azokra gondol, akik soha sem mutatják ki vagy vallják be hogy mit éreznek, de Ingrid biztosan ki tudná őket zökkenteni, ha megemlíti, hogy szerinte mi a férfias és a vonzó. Tubrok egy pillanatra megáll, már előre látja Ingriden, hogy még mondani akar neki valamit és az komolyabb hangvételű lesz, mint az eddigiek. Végig tartja a szemkontaktust és a nő minden szavára figyel. Azonban Ingrid láthatja a párja szemében, hogy amit hall az nem lepi meg, mintha már belül érezte volna korábban, hogy valamilyen hasonló tulajdonsága van. Nem válaszol azonnal kivár néhány pillanatot, hogy látszódjon, komolyan veszi ezt a kérdést.
< - Szólni fogok, ha túl messzire mész. - biztosítja Ingridet efelől határozott hangon - Nem kell vele tenned semmit. Ez is te vagy, a részed, én így szeretlek... >
Mélyen a nő szemeibe néz az utolsó szavaknál, hogy lássa sikerül-e ezzel megnyugtatnia őt. Láthatóan ez a tény nincs rossz hatással a kapcsolatukra, Tubrok is élvezi a vadságot és eddig még nem okozott neki feleslegesen fájdalmat Ingrid. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy ezt taszítónak tartaná. Elfogadja és megjegyzi, de többet nem tesz vele. Amikor Vic-re terelődik a szó, látva Ingrid feszültségét először nem közvetlenül arra reagál.
< - Még nem mondtad, hogy be akarsz mutatni nekik, mielőtt Greg ide jönne. >
Tubrok várakozóan pillant Ingridre, hátha akar még erről mondani valamit. Majd csak ezután folytatja.
< - Ezért akarok vele találkozni. Amit mondtál róla, abból úgy gondolom, hogy nem érdekli mi a rangom, vagy te mit érzel irántam. Kíváncsi vagyok mi a véleménye rólam. - vallja be - És megköszönöm ha meghívod. Nem fogok megsértődni bármit is mond. De ez gond neked? - kérdezi végül kis meglepettséggel a hangjában. >
Ingrid ezt már máskor is tapasztalhatta, hogy néhányan azért akartak találkozni a lánnyal, hogy úgymond lássák milyenek is a szemében, mennyit érnek, hiszen aki kicsit is jobban ismeri Vic-t, az tudja róla, hogy az sem érdekli, hogy az apja a Flotta Admirálisa, máshogy tekint az emberekre, meg van a saját véleménye. Természetesen eddig mindenkit nem túl szép szavakkal küldött el a lány, aki ilyesmivel zavarta volna, de talán tenne kivételt. Válaszra várva Ragal figyeli Ingrid reakcióját és ha még mindig azt látja, hogy a párja nem szeretné a találkozást, akkor inkább lemond róla. A fiúk nevére ő is határozottan bólint és örül annak, hogy végül sikerült megállapodniuk.
< - Később még beszéljünk erről. - jegyzi meg. >
Még egyszer ezt meg szeretné beszélni Ingriddel, de nem most amikor rendkívül kellemes módon vannak egymás karjaiban. Viszont arra amit Miller elmond a klánokról már határozottan nemlegesen rázza meg a fejét.
< - Törzsek vagyunk, ezért a család a fontosabb, de a klánoknál nincs így. - itt megáll egy pillanatra - Egy klánt a név tart össze, mivel olyan emberekből szerveződik akik között nincs vérségi kötelék. Később, amikor családjuk lesz, a rokonok is a klán részévé válnak, de ez nem számít. A névért harcolsz, azért ölsz, annak a nevében szerzel területeket, nem a családodért. Ha a fiad egy másik klán oldalán harcol, egy háborúban muszáj megölnöd. Ha nem követed a törvényeket és kilépsz a klánrendszerből Ász leszel és felkoncolnak. Eleget harcoltam a Pride területén, hogy ezt megtanuljam. >
Ezekkel a dolgokkal Ingrid is tisztában van. Még a legelső klánok olyan bűnözők, rablók, fosztogatók egysége volt akik előrébb helyezték mindennél a bajtársiasságot. Később ezek a csapatok alkottak kiterjedt hálózatokat és váltak egészen fejlett szerveződési formává. Erőszakos, kegyetlen de hatásos törvényekkel és módszerekkel. Később a Pride ezt nagyrészt eltörölte mert az összes fegyveres erőt maga alá egy hatalmas óriásklánba olvasztotta, azonban a legnagyobb nevek még ma is megvannak. Így most egy hatalmas klánon belül vannak kisebbek. Ezután a nő komolytalanabb megjegyzésére a nemességről Tubrok is halkan felnevet.
< - Csináld csak, tekerd őket az ujjad köré. Úgyis annyira élvezed. >
Már a kettejük közötti szurkálódó hangon fejezi meg, provokálva ezzel Ingridet, hogy visszavágjon és mondjon még valamit.
Egymás kényeztetése közben Ingrid könnyen meg tud szabadulni a cipőjétől és az időközben a derekára feltolt szoknya résztől is. Ezek is a földön végzik, most már teljesen meztelen. A nyögések és elégedett sóhajok után Tubrok még izgatóbb, szenvedélyesebb kényeztető mozdulatokra vált, hogy még jobban felfokozza a nő vágyát. A csókot rendkívül szenvedélyesen viszonozza, mintha megpróbálná kiinni Ingridet és azzal csillapítani saját szomját. Ami szeretkezés előtt már szinte megszokott tőle. A nő szavaira már nem felel, csak sokat mondóan hümmög egyet. Hagyja neki, hogy a kezét vezesse, ahogy ő is teszi. Végighalad a fenékvonalon, a két ujja Ingrid hüvelyébe csúszik és rögtön tudja, hogy mit is szeretne a párja. A ki nem mondott kérésnek eleget téve két oldalról kezdi őt kielégíteni, hátulról ujjazva és elöl a csiklóját és belülről az ajkait ingerelve. Hála annak, hogy Ingrid feljebb emelte a csípőjét, most bőven van helye is, hogy ezt megtegye. Eközben már saját magát kényezteti, a férfi örömére. Lenézve Tubrokra Ingrid láthatja, hogy mennyire tetszik neki a gyönyörű látvány és élvezi az egész helyzetet, de most nem zökken ki úgy mint az első alkalomkor, most másképp élvezi ki a helyzetét. Halovány, elégedett mosoly jelenik meg az arcán és le sem tudja venni a szemét a nő testéről. Mind a két kezével igyekszik a lehető leginkább kielégíteni a párját, egyre gyorsuló mozdulatokkal. Mivel már nem tud hogy még jobban hozzá férni, felső testével előre hajol és Ingrid hasát kezdi csókolni, a köldökénél, majd lassan felfelé haladva tovább, alulról a melleihez érve. Végül érzékien nyal végig a szabad bőrfelületen, csak nyelve hegyével érintve Ingrid testét. Most az sem bánja, hogy ebben a helyzetben nem tud egyikük sem vele foglalkozni és még a nadrágja is rajta feszül. Minden mozdulatával próbálja elérni, hogy Ingrid minél inkább élvezzen és egyre hevesebbek legyenek a reakciói.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 20 Ápr. 2014, 09:41

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
< - Így minden bizonnyal vannak – nevetett fel. >
Ezzel nem tudott vitatkozni, nem mindenki volt olyan bátor, mint ő, hogyha akar valakit, az nem csak titkos ábránd lesz, hanem tényleg mer lépni az ügyben és megszerzi magának a kiszemelt célpontot, célszemélyt. Belegondolt, hogy vajon hányan lehetnek így, de nem tudott volna tippet sem mondani, elég sok személyt ismert mind személyesen, mind pedig csak látásból ahhoz, hogy Tubrok szavai valóban igazak legyenek és legyen jó pár ilyen férfi. Már csak a nagy számok törvénye miatt is igazat kellett adnia a párjának. Bár ez az egész helyzet jól is sült el, mert legalább lesz egy kis „feladata” otthon, hogy rájöjjön ki miként érez iránta azzal, hogy másokat figyel meg. Ilyen szempontból soha sem nézett másokat, de ez jó kis kihívásnak tűnt a számára és legalább megmondhatja majd a végén nagyjából, hogy Tubrok mennyire találta mindezt el és mennyire volt igaza azzal, amit mondott, találgatott.
< - Most, hogy felhoztad, le fogom buktatni őket – mosolygott. >
Szerencsére kellően jól tudott másokban olvasni ahhoz, hogy mindez olyan egetverően nagy kihívás ne legyen, de azért remekül elszórakoztassa őt. Amikor beismerte, hogy egyszerre szadista és mazochista is ő is tartotta végig a szemkontaktust, határozottan megkönnyebbült, amikor nem vélt felfelezni semmilyen negatívumot a férfi szemeiben ezzel kapcsolatban, sőt mintha a párja már várta volna azt, hogy Ingrid mindezt beismerje neki. Igaz mindazok után, hogy ilyen könnyedén és gyorsan sikeresen egymásra hangolódtak a jelek tényleg beszédesek voltak, amikor véresre karmolta Tubrok hátát és oldalát, illetve akkor élvezte az együttléteket a legjobban, amikor a férfi eléggé durva volt és más nőnek már régen fájdalmat okozott volna mindaz. Bár tudta, hogy a vad szex és a mazochizmus, illetve szadizmus között már volt egy igencsak éles határvonal is. Annak is örült, hogy kivételesen nem próbálta elütni komolytalanabb megjegyzéssel Tubrok ezt az egészet, hanem komolyan vette. Megkönnyebbült, határozottan, amikor ez nem keltett undort a férfiban, hanem elfogadta, hogy Ingrid egyszerűen ilyen. A férfi láthatta a megkönnyebbülést a nő szemében, hogy örült annak, hogy mindez nem lehet akadály kettejük között és elfogadja a másik, arra, hogy kimondta ismét, hogy szereti Ingrid elmosolyodott és ismét végigsimított a párja arcán.
< - Akkor maradok olyan, mint most és vigyázok tovább rád, nehogy valóban bántsalak – felelte kedvesen. – Mert tényleg nem szeretnék neked maradandó sérülést okozni. Mielőtt mondanád, hogy nem kell vigyáznom, egyszer, amikor elengedtem magam, először voltam nem Birodalmival, hanem egy emberrel… megöltem véletlenül – nyelt egyet. – Véletlenül túlságosan megsebeztem, és mielőtt érkezhetett volna a segítség kivérzett. Soha sem akarom még csak véletlenül sem kockáztatni az életedet, sem fenyegetni. >
Ezt volt a legnehezebb beismerni, hogy mit is tett, de ez is hozzá tartozott, ez is Ingrid volt, így még most nem ártott tudnia Tubroknak, hogy mi is történt a múltban. Igaz, akkor még a Rocksolid sem létezett, amikor ez történt, a Milíciánál. Mikor áttértek a vidámabb témára, hogy mikor mutatná be Ingrid a többieknek, a saját családjának és először a bemutatás időpontja volt amire reagált a férfi, így ő is erre felelt először.
< - Igazából most jött hirtelen az ötlet – felelte. – Egyszerűbb, ha megismer már azelőtt, hogy idejövünk, hogy tudja, hogy kihez és miért jövünk ide. Így nem lehetne, hogy olyan elveszett a Rocksolidban és nem teljesen idegen környezetbe jönne, hanem már ismerne téged. >
Úgy vélte, hogy mindezzel egyszerűbb lenne Gregnek elfogadni a helyzetet és ha nem akarna eljönni ide, akkor megmondhatná már előtte és nem lennének kellemetlen helyzetek itt a Rocksolidban, ha Greg esetleg nem kedvelné Tubrokot. ezek után kapta a választ, hogy miért találkozna Vic-el. Ingrid egy kicsit felnevetett, ismerős volt neki ez az indok, nagyon is. Nem ez volt az első eset, amikor mindez megtörtént és megtörténne, Messze nem Tubrok volt az első ilyen, aki ezért akart vele, és nem is az utolsó. Még megcsóválta a fejét, nem úgy, mint aki rosszallná a dolgot, csak annyira, hogy lássa Tubrok, hogy mindez nem volt túl meglepő és szokatlan Ingrid számára. Néhány pillanatig még csöndben maradt, majd utána szólalt meg végül.
< - Te leszel meghívva, nem ők – mondta. – Te fogsz a Birodalomba jönni, amint megkapom a kinevezésemet a Hídra, kapok majd egy lakást a Szilánk tetején. Oda fogsz eljönni, elintézem, hogy eljöhess. Talán még azt is, hogy az Anyahajóra, ha már a magas rangú tisztek úgyis idegen fajú hölgyeket visznek haza oda, egy ember férfi nem olyan nagy kérés. Megkérem, hogy jöjjön el, de ne számíts arra, hogy tényleg eljön. Valószínűleg engem is elküld a fenébe és elmegy belőni magát a Pride területére. Valóban nem érdekli, az egódat féltem igazából, hogy nagyon nagy ütést visz be, amit hiába mondod, hogy nem veszed magadra mégis megtörténik. Téged féltelek tőle, de végül is kellően nagyfiú vagy, úgy vélem, hogy megtudod oldani. >
A végét már suttogta csak. Ebből az egészből kiderülhetett, hogy tényleg nem zavarta, hogy ezért akar a férfi a lánnyal találkozni, csak egy kis féltés volt benne. Tudta Ingrid, hogy Tubrok nem volt hozzászokva, hogy semmibe vegyék, lényegében egy kapcának, Vic esetében pedig nagyon is reális volt mindez és nem tudta, hogy a férfi meddig tudná mindezt elviselni. Igazán kellemetlen hangulat is lehet ott ettől, mert amíg saját maga visszafogta magát, amikor kellett, Vic senki kedvéért nem volt hajlandó ilyesmire. Ingrid is bólintott a gyerek nevével kapcsolatban, hogy majd később beszélnek róla. A klánoknál figyelt arra, hogy mit mondott a férfi, bólintott is, Tubrok láthatta, hogy mindezzel Ingrid is tisztában van és nem mondott neki újdonságot. Értette és elfogadta, hogy így van, még ha annyira nem is tartotta modern felfogásnak, hanem kissé barbárnak, de ezt nem tette szóvá, nem volt joga megtenni. Mindezekkel leginkább Demio miatt lett tisztában, a legismertebb Ász révén, az a Pride kerület felrobbantása igencsak nagy port kavart főleg, hogy Ingrid figyelte a világ történéseit. Végül egy kicsit elmosolyodott és próbálta kevésbé komolyabb hangvétel elé vinni ezt a részt.
< - Nah és én hol helyezkedem el ezen világképben kívülállóként? – kérdezte. >
Szélesen mosolyodott el, amikor Tubrok is felnevetett a nemességgel kapcsolatban. Természetesen, mint mindig most is volt egy visszavágása, nem csak azért, mert a férfi ezt várta tőle, hanem egyébként is, mert élvezte az efféle kis szurkálódásokat.
< - Meg is fogom tenni – felelte. – Ne csodálkozz ha a hatalmad meginog, mert túl sokan lesznek féltékenyek arra, hogy a tied vagyok és nem az övék. >
Mikor már csak egymással foglalkoztak ruha nélkül simult hozzá Tubrokhoz, valóban könnyedén megtudott szabadulni a ruhái maradékától. Egyáltalán nem zavarta, hogy egy ennyire publikus helyen ruhák nélkül van vacsora után, vagy még éppen közben, de mindezzel már nem foglalkozott. Élvezte azt is, hogy a bőre a férfi bőréhez ér és érezhette a párja testmelegét, ő is egyre jobban és érzékibb érintésekkel próbálta izgatni a férfit, hogy mind a ketten még szenvedélyesebbek legyenek. A párjának sikerült elérnie, hogy Ingrid vágyát növelje, ő maga is úgy csókolta a férfit, mintha elevenen akarná felfalni, a csókjaival akarná a szomját oltani. A hümmögést még felfogta, és el is fogadta a választ, így mégis beigazolódott a gyanúja, hogy tényleg ezért is szerette ezeket a női ruhákat a férfi. Ahogyan Tubrok az ujjaival beléhatolt ismét felnyögött és megfeszültek az izmai, a háta is ívesen és kicsit homorított. Eddigre már rendesen kapkodta a levegőt a kényeztetés miatt, az ajkai kiszáradtak és kénytelen volt megnedvesíteni őket. Vágytól fűtött tekintettel nézett a párjára, miközben a kényeztetése miatt sűrűn a levegőt kapkodta. Miközben magát is kényeztette lenézett a férfira és láthatta, hogy most is mennyire tetszett neki az, hogy mit is tesz önmagával Ingrid. Mikor Tubrok előre hajolt, hogy elérje őt, Ingrid is úgy mozdult, hogy a párja könnyebben elérhesse őt az ajkaival, ismét felnyögött, mikor a nyelvével érintette a férfi a bőrét, eddigre ő felemelte a fejét és csak a kezeivel kényeztette a melleit, mellbimbóit. Ám ennél a pillanatnál már nem bírta tovább és az egyik kezével kinyúlt Tubrok felé, a hajába túrt és kicsit erősebben húzta hátra a férfi haját, hogy a feje hátrafeszüljön. A légzése tovább gyorsult és emiatt hangosabb is lett, a csípője többször megrándult a gyönyörtől, amiben a férfi részesítette. A férfi fölé hajolt és szenvedélyesen csókolta meg a párját, ha engedte. Végül még mindig úgy, hogy a haját húzta hátra néhány milliméterre húzta el az ajkait csak, hogy érezzék egymás leheletét még és ajkaik súrolják egymást.
< - Akarlak! – suttogta. – Magamban akarlak érezni! >
Ekkor még újra megcsókolta Tubrokot, hihetetlen hevesen és szenvedélyesen, de már elengedte a párja haját. Ha tudta, akkor a saját magával való játékot is befejezte és úgy mozdult, hogy ugyan a férfi még mindig tudjon vele játszani, de ő is elérje a másik nadrágját, hogy azt kioldhassa és némileg letolhassa róla, hogy ne akadályozza már az sem kettejüket a beteljesülésben.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Hétf. 21 Ápr. 2014, 03:07

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok is elmosolyodik, amint Ingrid közli, hogy most már azért is le fogja buktatni a titkos hódolóit.
< - Helyes. Majd szeretném tudni, hogy milyen sikereket értél el. >
Ingrid valószínűleg minden nehézség nélkül teheti majd meg, amit eltervezett, az alapvető tapasztalatain és tudásán kívül a személyes vonzereje is nagyban segít ebben, amit ki is használhat a cél eléréséhez. A már sokkal kapcsolatos témáról való beszéd közben Tubrok látja a nő szemein, hogy az megkönnyebbül, amitől is jobban érzi magát. Ezt a kérdést mind a ketten egyaránt a megfelelő komolysággal kezelik. Ragal elhallgat, amikor Ingrid kimondja, hogy ölt már meg így egy férfit, szeretkezés közben. Vesz egy mélyebb levegőt és lassan kifújja, láthatóan helyre teszi magában ezt a kérdést. Egyáltalán nem tűnik úgy, hogy emiatt aggódna, mivel a korábbi szeretkezések alatt már sikerült jócskán kizökkentenie Ingridet és egyelőre nem esett nagy baja. Ettől még láthatóan érzékeli ennek súlyát és nem veszi félvállról ezt a tényt. Ha Ingrid engedi ismét kinyúl felé és óvatosan, gyengéden simít végig az arcán.
< - Már értem, miért féltettél ennyire. Többet nem fogok szólni érte, ha aggódsz miattam. Vigyázunk mind a ketten, hogy ne essen bajom. - mondja határozottan, a halkabb, meglehetősen kellemes, hideg és nyugtató hangján. >
Még néhány másodpercig ezután várakozóan pillant a nőre és figyeli minden rezdülését, hogy hogyan is reagál és sikerült-e megnyugtatnia. Ha Ingrid figyel a párjára már érezheti rajta, hogy igaz nem tart ettől, de már tudja, hogy sokkal jobban oda kell figyelnie. Tubrok valószínűleg nem magát félti, a haláltól eddig sem félt, de Millert meg szeretné óvni egy olyan traumától, amit ez okozhatna nála. Ezután a családi találkozó kerül szóba, ekkor Tubrok is valamivel nyugodtabban folytatja, hogy nem mazochizmusról és szadizmusról van szó. Gregel való találkozásra szinte helyeslően bólint.
< - Rendben van, szívesen találkozok a fiaddal. Amit eddig mondtál róla, szerintem nem lesz gond ezzel. Igyekezni fogok, hogy jól kijöjjünk egymással. Tudom, hogy a kisgyerekek természetes módon úgy érzik, az anyjuk mellett az apjuknak van helye és ha esetleg az anya mással van, akkor azt támadásnak veheti. De bízom a Birodalom nyílt felfogásában... és egy kis segítségben tőled. >
Az utolsó szavaknál már elmosolyodik, mialatt komolytalanabb hangra vált és rákacsint Ingridre, jelezve ezzel önbizalmát a találkozással kapcsolatban. Tubrok szemei kissé kitágulnak, kellemes meglepettség ül ki az arcára, amikor megtudja, hogy ő fog a Birodalomba menni. Néhány másodpercig elgondolkodik, de nem szavakkal válaszol, szó nélkül közelebb hajol és szájon csókolja Ingridet.
< - Alig várom, hogy alkalmat kerítsünk erre a találkozóra. Nem gondoltam, hogy elviszel a HPI-be. >
A meglepettségét gyorsan palástolja, de a hálás tekintete megmarad. Még az elmondottak másik részére is gyorsan reagál.
< - Nem kell eljönnie, nem akarom erőltetni, ha nem szeretné. Tegyen, amit akar. Csak érdekes személyiség, kíváncsi vagyok mit gondol rólam. Helyén tudom kezelni azt is, ha nem finomkodik. Itt senki nem mer velem tiszteletlen lenni, Navát kivéve. >
Ingrid láthatja, hogy ezzel kapcsolatban sem aggódik egyáltalán a pártja, viszonylag biztos magában, csak szeretné megejteni a találkozót. Ettől függetlenül Miller pontosan tudja, hogy Vic kedvétől függően még bármi lehet ebből. Az egyik ismerőse korábban egyszer akkor találkozott a lánnyal, amikor rossz passzban volt, később pedig azt mondta, hogy olyan volt mintha először verbálisan utána fizikálisan térdelte volna herén. Máskor még Ingrid is tapasztalhatta, hogy mennyire kedves és nyílt tud lenni Zsarnok lánya. Most már azt is tudja, hogy ezt valószínűleg mind az anyjától örökölte, őt látta pontosan ilyennek a víziójától, a kivételes intelligenciája emellett biztosan az apjától származik benne. Az már más kérdés, hogy mire használja a képességeit. Tubrok a komolytalan klános kérdésen halkan felnevet.
< - Te valahol az ellenállhatatlan birodalmi követ és a leggonoszabb boszorka között vagy. De ne kérdezd hol? - válaszolja szurkálódva. >
A következő mondatra a férfi arcán lévő mosoly, szélesebbé válik, és a szemein is látszik, hogy mennyire élvezi ezt az egészet. Kissé szúrós pillantást vet Ingridre mielőtt válaszolna.
< - Legyenek csak féltékenyek rám. Eltanulom tőled, hogyan élvezzem ki a gonoszságod. Még a végén rosszul jársz velem. >
A végét már megjátszott figyelmeztető, fenyegető hangon mondja ki. Már az előjáték alatt Tubrok elégedetten hallgatja Ingrid nyögéseit és érzi a csípőjének rángásait. Hagyja, hogy a másik a hajába túrjon és így kényszerítse a fejét hátra. Örömmel felkínálja magát a nőnek és a csókot is rendkívül szenvedélyesen viszonozza. Közben a kezeivel tovább folytatja, amit elkezdett, egy másodpercre se hagyja abba. Ezek után már az ő lélegzetvétele is felgyorsul és az izgatás miatt a szíve is gyorsabban ver már. Úgy válaszol a levegővételek között, hogy a szinte forrón perzselő leheletével is provokálja Ingridet.
< - Megkapsz. - súgja lágyan - Terpessz kicsit jobban. >
Ha Ingrid eleget tesz a kérésnek, akkor Tubrok is azonnal cselekszik. A kezeit lassan elveszi a nő nemi szervétől, az ujjait kicsúsztatja a hüvelyből és a csiklót sem izgatja tovább. Saját magán csatolja le az övet. A nadrágot már Ingrid tolja lejjebb, majd a mozdulatot, összhangban vele Tubrok fejezi be, az alsónadrágját és egészen letolva a lábáról. Ezután magához nyúl és a férfiasságát hátulról Ingrid fenekének nyomja. Előrébb hajol alig valamivel és elkapja a nő alsó ajkát, majd finoman ráharap, ha Miller nem húzódik távolabb. Folyamatosan, gyengén harapja, nem engedi el és eközben a csípőjét lassan mozgatni kezdi. Végül úgy vezeti magát Ingrid alá és tolja magát alulról hozzá, hogy Ingridnek már csak lejjebb kell tolnia a csípőjét és máris benne van a férfi. Tubrok nem hatol belé azonnal, hagyja, hogy a nő tegye meg, ahogyan akarja. Ingrid már most érzi, hogy a párja mennyire merev és hogyan feszül hozzá. Tubrok a kezeivel már a csípőjét szorítja, nem túl erősen, hogy amint egymásban vannak, rögtön segítsen neki a mozgásban. Most valahogy még jobban vágyik rá a férfi mint eddig.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3597
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 2
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 40 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.