Rocksolid

8 / 40 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 23 Jún. 2014, 15:09

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Látta és érezte, hogy a párjának mennyire jól esett és mennyire szerette hallgatni ő is, ahogyan Ingrid nevetett, ez is kölcsönös volt mind a kettejüknek. A nő pedig örömmel veszett el a mosolyban, amit kapott és az érdeklődő tekintetben. Bólintott Tubrok szavaira, hogy tudja, hogy megvárja majd a férfi, ezt már megígérte korábban is. Ő maga is őszintén mosolyodott el, amikor ismét megkapta a kérdést, hogy meddig lesz távol. Már most tudta, hogy a párja mennyire türelmetlen ezzel kapcsolatban, hogy lehet, hogy napokig, vagy egy egész egységnyi időre lesz távol. Ingrid sem szeretett volna túl sokáig, de a munka az munka volt, amit nem hanyagolhatott, a karrierista és maximalista nők hátránya, hogy soha sincs elég idejük semmire sem. Gyengéden megrázta a fejét, tényleg nem tudta. Szerette volna Tubrokot megnyugtatni, hogy alig pár órára és egy napon belül vissza is érkezik, de pontosan tudta, hogy mindez hatalmas hazugság lett volna, ezt az ígéretet nem tudta volna tartani. Az érdeklődést azonban nem tudta nem észrevenni, így ez nem meggyőzés volt, hogy ne legyen sokáig távol, hanem tényleg csak kíváncsi volt még úgyis, hogy tudta korábbról a választ.
< - Most is csak azt tudom mondani, mint pár órával, vagy egy nappal korábban – felelte megjátszott kioktatással. – Fogalmam sincs, néhány napig muszáj lesz otthon lennem, hivatalos ügyeket intéznem, belépni a Flottába, megejteni a feltöltéseket, felmenni a Hídra, újabb hivatalos ügyeket intézni. Bízom benne, hogy nem küldenek el máris messzire hosszú küldetésre. Maximum egy egység, de annál többet nem hiszem, de igyekszem nem olyan sokáig távol maradni tőled. El sem tudom képzelni, hogy mennyire szenvednél attól, ha olyan sokáig nem látnál. A legrosszabb esetben, majd a HPI-n keresztül felhívlak, hogy valamilyen módon tudjunk társalogni, ha már kommunikátort sajnos nem adhatok a törvényeink miatt. >
A hangjából érződött, hogy ő szívesen adna egy kommunikátort Tubroknak, hogy megkönnyítse a kommunikációt kettejük kzöött még akkor is, ha távol vannak egymástól, de átadni Birodalmi technológiát az bűncselekmény volt és Ingrid nem mert ilyesmit kockáztatni egyelőre még úgysem, hogy Lerontis „megvédené”, azaz nem róná fel neki mindezt addig, amíg a hasznára van a férfinak. Egymás simogatása közben hamarosan megérezte, hogy a párja is tejesen eltudott lazulni és lelassult a légzése is, már majdnem olyan szintre, mintha aludna, de érezte, hogy mindez nem történt meg. Amíg a férfi magához fogva tartotta Ingridet számára egy pillanatra sem lett mindez kényelmetlen, így örömmel maradt ebben a helyzetben addig, amíg csak lehetett. Csak szándékosan úgy próbált hozzáérni Tubrokhoz külön, hogy a még meglevő sebhelyeket és sérüléseket rendbe tudja hozni a saját teste. A kapott csókot örömmel viszonozta most is, majd elmosolyodott ismét, ezúttal nem nevetett fel, csak mosolygott. Beleharapott a kérdés után az alsó ajkába, mint általában, amikor komolyabban gondolkodik, vagy éppen megjátssza azt, hogy így tesz. Jó néhány másodpercig váratta a párját a válasszal mielőtt végül ismét a szemébe nézett.
< - Nézzük én tudnék jó pár személyt, aki megmerné tiltani, igaz nem itt a Rocksolidon belül – mondta. – Bár kinézem Nava-ból, hogy megpróbálná megtenni némi fenyegetőzéssel és szitkozódással együtt. De nem járna sok sikerrel, nem érdekelne minket, hogy mit mond. >
Nem akarta hozzátenni, hogy az apjának meglenne a hatalma és az ereje is ahhoz, hogy megtegye ezt, de az eddigiek alapján igencsak hamar elfogadta Tubrokot és nem tiltakozott az ellen, hogy a férfi gyermekét várja Ingrid, sőt hosszú idő után először hasonlította az anyjához őt. Úgy tűnt, hogy a csiklandozás sikeres volt, mert alig kezdte el ezt, a férfi összerándult és felnevetett, ettől felbátorodva végigzongorázta Tubrok oldalát Ingrid, hogy megnézze, hogy végig tényleg csikis-e mindenhol, csak akkor hagyta abba a párja „kínzását”, amikor a férfi már alig kapott a nevetéstől levegőt. Így már egyértelmű volt a számára, hogy miért is nevetett ennyire a regeneráció bizsergetésétől, tényleg csikizte őt. győzedelmes tekintettel nézett a férfira, amikor ő is próbálta Ingridet csikizni, de nem sok sikerrel, egyedül a hónalj alatt sikerült egy kis mosolyt csalnia a nő ajkaira, ennyi árulkodott arról, hogy ott érzékenyebb.
< - Így már legyőztelek – suttogta elégedetten. – Ha legközelebb hiányolom majd a nevetésed, legalább már tudom, hogy miként csaljam ki belőled, úgyis olyan nagyon szeretem hallgatni. Én nem vagyok az, csak a talpamon és a térdhajlatban. >
A mosolya elárulta, hogy majd a párja kipróbálhatja egy másik alkalommal, de most túl lusta volt ahhoz, hogy akrobatikus tornamutatványokkal úgy forduljon, hogy mindez kivitelezhető lehessen. A tánc közben továbbra is ő is távolságtartással figyelte a párját a szavaira pedig így kimérten bólintott. Azonban megérezte, hogy volt még valami más is a szavai mögött, ekkor enyhült meg a tekintete és a mosolya is a távolságtartóból kedves és szerelmes lett. Így már azt mutatta ki, amit tényleg érzett és nem pedig azt, amit eddig a kettejük közötti játék miatt fenntartottak.
< - Mire gondolsz még? – kérdezte ezúttal már kedvesen megtörve a játékot. – Ah. >
A tekintete egy pillanatra megváltozott, ahogyan átfutott rajta a felismerés, Tubrok könnyedén kitalálhatta, hogy Eyjolf jutott eszébe, hogy mennyire ügyesek voltak annál a remek fiú összehozásánál. De ezt nem mondta ki hangosan, ahhoz túl sokan voltak és a gyermeket semmiképp sem akarta idő előtt felfedni, az túl nagydolog volt, az, hogy együtt vannak még belefért, de a gyermek nem. mikor visszatértek a komolyabb témához, hogy mi lett volna, ha nem úgy alakulnak a dolgok, akkor valahol mélyen örült volna, ha Tubrok nem lett volna ennyire rideg, de nem hibáztatta érte, hiszen saját maga is így fogadta volna a dolgot és ugyanígy viselkedett, amikor ilyesmi került szóba. A férfi szavai után elmosolyodott egy kicsit. Ez csak a múlt volt, ami nem történt meg, a jövő mást hozott és ennek végtelenül örült, hogy úgy lett. Már nem kellett többé aggódni miatta. De azzal egyetértett, hogyha nem jöttek volna össze, személyként hatalmast vesztettek volna, még akkor is, ha a tárgyalások eredménye ugyanez lett volna.
< - Felejtsük el ezt – kérte a párját. – Nem történt meg, nem szeretném, ha ez elrontaná a kellemes hangulatot. És ne is gondoljunk rá többé, ez már történelem és többé nem fog előkerülni, még a történelem lapjain sem. Mindenki jól járt, minden szempontból és ez a lényeg. >
Azt Ingrid még éreztette vele, hogy valóban jól gondolta, hogy tényleg nem bántotta volna őket, csak ha tényleg nem lett volna más lehetősége és mindent megtett volna azért, hogy legyen más lehetőség. A Mordaen-nel való második táncnál már Ingrid is merészebb lépéseket mert tenni, hiszen a gyorsabb zene számára jobban feküdt, mint a lassabb. Igyekezett a tempót tartani és csak úgy mozogni, hogy Mordaen tudja vele tartani a lépést és ne maradjon le. Ha a férfi engedte, akkor mint sokszor élete során átvette az irányítás és a vezetés szerepét, mindezt úgy, hogy csak a vele táncoló férfinak tűnjön fel, de a külső szemlélődőknek ne és ezzel is segítette őt, hogy a parketten tudjon maradni és Ingriddel tarthassa a lépést. Persze csak akkor tette meg, ha nem érezte a táncpartnere ellenszenvét ezzel kapcsolatban, ha igen, akkor felhagy ezzel és visszatér arra, hogy Mordaen vezesse őt. amikor a férfi beszélni kezdett, akkor kiderült, hogy valóban nem ért a harcokhoz és nem látta át azt, amit Tubrok igen.
- Valóban így van, de tényleg lesznek mindig feltűnő és lealkonyuló nemzetek, birodalmak. De a jelenlegiek eléggé régen állnak ahhoz, hogy megmaradjanak. Hiszen a legnagyobbakat máris kortalan uralkodók vezetik. Ehhez nagyobb ismeret szükséges, hogy ki lehessen számolni, de nem megoldhatatlan matematikai vonatkozásban, csak túl sok a változó – mondta. – Abban nem értünk egyet, hogy feleslegesek a harcok. Ez szabályozza a világ népességét, illetve a történelem során mindig is a háborúk voltak azok, amik miatt a technológia a legjobban és leggyorsabban fejlődött. Ez a tendencia ma is tart és mindig is így lesz.
Pontosan látta, hogy mennyire elnyerte a kártyázás említése Mordaen tetszését és a többi szava is, amit mondott. Örült annak, hogy máris sikerült remélhetőleg egy szövetségest találnia a Rocksolid nemessége körében, ez határozottan jól fog neki jönni később, még akkor is, ha ilyen kirívó személy volt az. Az úrnőre csak magában mosolyodott el, ha a férfi tudta volna, hogy valóban így lesz…
- Megértem az ezredes nézeteit – mondta. – Tudom, hogy lényegében szinte ő nevelte fel Lord Tubrokot és az uralkodó apja helyett apjaként tekintett rá. Hasonlóan viszonyulnék egy hozzám hasonlatos nőhöz, ha az a fiam közelében legyeskedne. Ami az úrnőséget illeti… ilyen rosszul kártyázik az uralkodó?
Kérdezte egy mosollyal, majd a férfi szavainak másik részére is válaszolt.
- Azt tudom, hogy vannak, akik nem néznék jó szemmel, de azt is pontosan tudják, hogy tökéletesen el tudom a magánéletemet választani a munkámtól és nem okoz gondot, hogy azt tartsam szem előtt, amit szükséges – felelte. – Öröm látni, hogy más is osztja ebben a helyzetben az érettebb gondolkodásmódot.
Ismét elmosolyodott, amikor a férfi kimondta, hogy ráfért Tubrokra, hogy játsszon vele valaki és várassa, főleg, hogy mennyire türelmetlen volt, de ez már nem fért volna bele az illembe, így nem reagált rá hangosan. A szélsőséges reakciók említése után Mordaen valóban megláthatta Ingriden azt a kíváncsi tekintetet, amit várt, érdekelte a nőt, hogy mit is akarhat ezzel még a férfi. A mosolya szélesebb lett, ahogyan Elofon nevét kimondta a férfi, főleg, hogy a tárgyalóban semmit sem tudott róla leolvasni korábban, illetve őt és Fanant ismerte a legkevésbé az ott levők közül. Ők voltak fiatalok és eddig a háttérben maradtak.
- Ez kellemes csalódás – állapította meg. – Úgy véltem, hogy a vezetőség megalázónak tartja, hogy alig két perc alatt zúztam össze mindent, amit ellenem próbáltak felhozni. A tábornok a saját hadistratégiámmal próbált meg kizökkenteni, egy ideig hagytam a játszadozásukat, de mikor Elofon tábornok tervét, hogy mire készülnek velem szemben és a Pride ellen a szemükbe mondtam, főleg, hogy elnézést is kértem, ha valahol tévedek, mert nem szoktam helyben sok ember közös haditervét kidolgozni egyszerre a levegő is megfagyott. Úgy tűnt, hogy nincsenek hozzászokva, hogy egy nő jobb hadvezér lehet náluk.
A férfi szabadkozásánál megrázta nagyon kicsit a fejét, ő maga nem nézett olyan látványosan körbe, mint Mordaen. Nem volt szüksége rá, hogy felmérhesse a terepet. A Rocksolid iránti érdeklődésre adott válasz után valóban meglátta a férfiban azt, hogy ezek után érdeklődött volna a kora iránt, amit így el is árult. A megdöbbenésen Ingrid nem lepődött meg, sem azon, hogy a következő pár lépést elvétette a férfi, direkt próbált úgy mozdulni, hogy ez ne legyen feltűnő és kompenzálni tudja mindezt. Szívesen megmondta volna a férfinak, de igen találkozott, Tyr ott volt, de ezt sem tehette meg.
- Nem kell elnézést kérnie emiatt – legyintett.
Tényleg nem zavarta az, hogy így reagált Mordaen erre, így remélte ő is, hogy a férfi tényleg hamar megnyugszik.
- A miért engem küldtek miatt azt hiszem, hogy csalódást kell, hogy okozzak – mondta. – Azért engem küldtek, mert én voltam az a személy, akinél a legoptimálisabb tárgyalási eredmény volt elérhető. Még úgyis, hogy civil vagyok és nem Flottás egyelőre.
Kivárt néhány pillanatot, hogy lássa milyen reakciója van erre a férfinak és utána folytatta.
- Egyelőre nincs olyan nagy kiváltságos helyem. A családom mindig is a Birodalom legfelsőbb körébe tartozott, az életem jelentős részét az Anyahajón éltem le. Bár mikor hazatérek innen belépek a Flottába, ajánlatot kaptam ugyanis egy munkára az Anyahajó hídján. Még ha nem is teljesen hivatalos, mert nem volt kinevezés, de talán mégis vehetjük úgy, hogy mégis van ilyen helyem.
Mivel érezte, hogy a férfi szívesen hallana pár dolgot róla, azért ezt hozzátette még. A következő kérdésen sem gondolkodott sokat.
- Noha jelenleg valóban politikus vagyok, nem ez a fő szerepkör. A családom mindig is katonákból állt, így jómagam is annak tartom magam inkább. Noha nem vagyok a Flotta tagja egyelőre, de sok helyen jártam és sokat tanultam szerte a Földön és azon túl. Több harcban vettem részt az űrben is, amikor a képesítésemre volt szükség, külsősként vezettem kisebb Flottás egységeket is, mert kérték a segítségemet. Szeretek táncolni, játszani, stratégiai játékokat főleg. Ezenkívül időnként színészkedem és színdarabokban lépek fel, ha a színész ismerőseim megtudnak győzni ebben. Több kiállításom is volt, illetve van is éppen a HPI-ben, építészet és festészet terén – fejezte be. – Ön? A lázadáson kívül mikkel szeret foglalkozni?
Érdeklődött, nem csak udvariasságból, hanem érezhetően tényleg kíváncsi volt. Ingridnek feltűnt, hogy a férfi az arcát, vagyis a csíkokat figyeli, mindezen nem lepődött meg, errefelé a tetoválások megszokottak voltak, míg a Birodalomban ilyen látványosan már sokkalta kevésbé. A kérdés után készségesen felelt is.
- Köszönöm – mondta. – Bár ezek nem tetoválások, mindenkit megtéveszt. Mikor megkaptam a génkezelést kicsivel több, mint öv évesen, akkor jelentkeztek, genetikai örökség gyanánt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Kedd 24 Jún. 2014, 15:10

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Tubrok Ingrid hosszabb válasza után finoman végigsimít a nő arcán és halkan kifújja a levegőt.
< - Nem fogom sokáig nélküled kibírni, de miattad mindent megteszek. Ha hazajössz bepótoljuk a kimaradt időt is. - hallgat el néhány pillanatra - Örülnék neki, ha minden nap tudnánk beszélni, ha távol vagy akkor is, ha nem megoldható, azt is elfogadom. >
A férfi hangján az érződik, hogy nem bánja, ha nem kaphat kommunikátort vagy Ingridnek távol kell maradnia egy ideig. Megérti és elfogadja mert szereti őt, nincs is ellenvetése, csupán ő is szeretné megkapni párként a neki járó figyelmet és ezt ő is szeretné megadni a nőnek. Az ölelkezés közben Ingrid ismét megtalálja a sebesüléseket, amiket ő okozott és végtagjaival, testével be tudja ezeket fedni, hogy így gyógyítsa Tubrokot. Ragal feszülten figyeli őt, mialatt az alsó ajkába harapva gondolkodik. A válasz után elmosolyodik és a lehető leggyorsabban megcsókolja őt, megpróbálva ezzel minimálisan is elterelni a figyelmét Ingridnek.
< - Hagyjuk most Navát. A fivérem csináljon és gondoljon amit akar. Sokszor nem érdemes megfogadni a szavát, amikor érzelmi alapon dönt. Nekem egy szavam sem volt az ő választására. Ha megpróbál eltiltani tőled, én is megteszem vele. - mosolyodik el végül. >
Az elején ugyan komolyan beszél, de nem akarja magát átadni az érzelmeinek ilyen kellemes helyzetben, így végül egy komolytalan megjegyzéssel zárja. A csikizés után, miután Tubrok abbahagyja a nevetést kissé csalódottan veszi észre, hogy nem sikerül mozdulataival nevetést előcsalnia a nőből. Kezeit most elveszi Ingrid testétől és újra kényelmesen végignyújtózkodik, közben végig boldogon mosolyog.
< - Legyőztél... csinálj velem, amit akarsz. - ajánlja fel sokatmondó hangon, közben Ingrid ajkaihoz nyúl - Engedd meg, hogy csikizzelek. >
Kéri halkabb hangon, közben izgatva a nő ajkait, ezzel is próbálja bizonyítani, hogy nagyon kellemes lesz Miller számára a csiklandozás. Tubrok igyekszik leküzdeni Ingrid lustaságát és rávenni, hogy kedveskedjen neki. Tudja, hogy Ingrid idősebb, tapasztaltabb és könnyen ellen tud neki állni, ha valóban akarja, mégis rá akarja venni.
A tánc közben, Tubrok örömmel látja, hogy Ingrid megtöri a játékot, az ő tekintete is megenyhül. Némán, kis mosollyal bólint a kapott válaszra. Ezúttal a férfi ér észrevétlenül a nő testéhez, nagyon gyengéden Ingrid hasát böki meg, jelezve, hogy valóban a kettejük gyerekére gondol ő is. Figyel arra, hogy a mozdulatot senki más ne vegye észre. Eyjolf valóban sok gondot tudna okozni, ha idő előtt kiderülne a létezése, de ez nem valószínű. A komolyabb téma közben Ingrid láthatja a párja arcán a tényleges meglepettséget. Néhány pillanat múlva válaszol csak Tubrok.
< - Nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni, nem ezért hoztam fel. Akkor erről ne beszéljünk. >
Ragal kis ideig most csöndben marad és csak a táncra figyel, amíg a kellemesebb témához nem érnek. Mordaen-el való tánc és társalgás alatt Ingrid továbbra is láthatja a fiatal férfi szemében a kíváncsiságot és pozitív megítélést irányába. A férfi lassan átengedi a vezetést Millernek, hagyva, hogy ő vezesse bele újabb mozdulatokba és lépésekbe. Ingrid érzi, hogy Mordaen próbál tanulni tőle és egyáltalán nem feszélyezi, hogy most nem övé a vezető szerep. A nő válaszára a nemes nemlegesen rázza meg a fejét.
- Nem bírálom a háborúk és harcok pozitív hatásait, mint a technológiai fejlődés vagy a túlnépesedés meggátolása. Azt állítom, hogy teljesen feleslegesen harcolnak a nagyhatalmak területi alapon, csak ide-oda tologatják a határaikat, néhány apró egységnyit a térképen. Ami persze egy adott korszakban nagy előnyt jelent... de globális szinten csak egy dinamikus állandó. Ugyan ki bírná ki ebben a világban háború nélkül? - mosolyodik el szélesen - Még a Birodalomnak sem sikerül.
A következő beszélgetési témánál Mordaen arcáról tökéletesen le lehet olvasni, hogy még túl fiatal ahhoz, hogy meg akarja érteni a szülői viselkedést vagy érzéseket. Ő csak elfogadja azt, amit Ingrid mond neki Diederik kapcsán és, hogy a nő mit tenne ha valaki hasonló módon kerülne közel a fiához. A kártyás kérdés és a mosoly már jobban elnyeri a tetszését, amit nem is leplez.
- Egyáltalán nem kártyázik rosszul, de gyanítom magával szemben nem csak a játékra fog elsősorban figyelni. Mi férfiak már csak ilyenek vagyunk, főleg itt a Rocksolidban. Sok északi egy helyen. Gyakran játszik szerencsejátékokat?
Ingrid válaszának második felén Mordaen elmosolyodik, bólint azt illetően, hogy a nő tökéletesen el tudja választani a munkát és a magánéletet, ebben egyáltalán nem kételkedik. Azonban valami más érezhetően jobban érdekli a válasz kapcsán.
- Ez egy remek tulajdonsága Lady Ingrid. A válasza alapján, a tárgyalások után is számíthatok a társaságára?
Kérdez rá arra, amit most megsejtett, hogy Ingrid nem csak a tárgyalások idejéig akar különösen jó kapcsolatot ápolni a törzsfővel, hanem utána is visszatérne ide. Ezután amikor Ingrid elmondja mi is történt a tárgyalóban a saját szemszögéből, nem lát meglepettséget a táncpartnere arcán.
- Nos, látja ezért nem voltam ott a tárgyaláson. Minek tárgyaljak, ha úgyis eldőlt előre a helyzet? Véleményem szerint nem ahhoz nem szoktak hozzá, hogy egy nő jobb náluk, biztos vagyok benne, hogy az Egyesült Köztársaságok hadvezérnői között van, aki elverne minket, az lehetett hátborzongató, hogy egyedül megtette ezt. Nagyon megalázó felnőtt férfiként. Nem voltam ott, nem állítom biztosan. Azt hiszem ezt hívják zsarnoki fölénynek.
A kisebb botlásokat, amiket Mordaen tesz, mikor meghallja a vele táncoló nő korát, Ingrid egészen jól el tudja rejteni, de nem teljesen, ha valaki figyeli őket, annak ez biztosan feltűnhetett. A legyintésre és a szavakra már a fiatal férfi is nyugodtabb lesz és így tudja tovább folytatni a táncot, feszültség nélkül. Ingrid kijelentésére, hogy még egyelőre civilnek minősül újra "felkapja a fejét".
- Úgy döntött a Birodalom, hogy egy félkatonai személyt küld tárgyalni? Ne vegye minősítésnek, de maga még hivatalosan az, ha jól értem.
Mondja ki hangosan a gondolatait kissé meglepetten. Amikor Ingrid részletesebb információkat árul el arról, hogy milyen az ő és a családja rangja illetve milyen rangba fog hamarosan kerülni, megint érzi, ahogy egyre nő Mordaen szemében a személye. Nem reagál azonnal a férfi, hagyja, hogy Miller nyugodtan meséljen még magáról bővebben.
- Igazán megtisztelőnek érzem, hogy magával táncolhatok. Teljesen lenyűgöz milyen sokszínű és mennyi mindenben érintett. Tartok tőle, sokkal nehezebben tudom csak lenyűgözni. Mint említettem szeretek vezetni, részegen főleg, de józanon valahogy mindig gyorsabban és pontosabban sikerül, versenyzek is. Mellette sportlövő vagyok, mozgó és álló célpontokra, mozgásból és álló helyzetből egyaránt. Ami látóhatáron belül van azt el tudom találni, nem számít milyen messze van és milyen fegyver van a kezemben. A tékozlás egyik előnye, sok időm jut gyakorlásra. Saját magam területein építgetem, építettem az új palotám, a régi terveket mindig felrúgom, szereti is a kivitelező, ha megint új ötletem támad. Talán idén kész lesz. Na és persze szórakozni járok, mint most is. Mással nem igazán töltöm az időm, olvasok, néha tanulok ha valami érdekel. Unalmamban kimegyek a Rocksolid ellen tüntetni... csak a szokásos, mint mindenki másnál.
Zárja ironikus szavakkal és kis mosollyal a válaszát. Ingrid ugyanazt látja a fiatal férfin is, amit az emberek nagy többségétől, amikor közli, hogy a csíkjai genetikai eredetűek. Furcsálló meglepettséget, ami nem is szokatlan a helyzetet tekintve.
- Soha nem hallottam róla... gyanúm van rá, hogy a genetikai ismereteim közül hiányzik a hasonló csíkok kialakulásának folyamata. Van ennek a külső megjelenésen kívül bármilyen hatása? Kérem világosítson fel, sose voltam jó tanuló.
Kéri illedelmesen, minden más hangot mellőzve. Valószínűleg szívesen viccelődne a csíkokkal, ha nem Ingriden látná őket, hanem egy számára sokkal jelentéktelenebb személyen, de így azonban már kezdi érdekelni a kérdés. Meghallgatja a választ, amennyiben Ingrid eleget tesz a kérésnek. Valamivel később még néhány személy érkezik a tánctérre, növelve a párok számát. Ha Ingrid engedi Mordaen rövid időre visszaveszi a vezetést és egy olyan lépést kísérel meg, amiben Ingridnek oldalra kell pördülnie, a ruhája miatt rendkívül látványos módon és a levegőbe kinyújtania az egyik kezét, könnyedén, de feszesen tartva, mintha valamiért nyúlna, a másik kezét pedig a férfi fogja, hogy kellő eleganciával tudjon megállni. Ezzel is meg akarja mutatni Mordaen a most érkezőknek, hogy mennyivel jobbak náluk. Amennyiben a jelenet megtörténik, mert Miller is együttműködik, a fiatal férfi visszatérve az egyszerűbb lépésekhez elmosolyodik.
- Attól tartok, ha a számnak vége, vissza kell vezetnem Lord Tubrokhoz. Még azt fogom viszont hallani, hogy magával is kikezdtem. Lehetetlen és kellemetlen feltételezés.
Azt a részét komolyan gondolja, hogy biztosan lennének olyan rosszakarói, akik ilyesmit terjesztenének róla, és a helyzet valóban kellemetlen lenne, ettől függetlenül az eddigi hangnemén szólal meg, tényleges aggodalomnak jelét se mutatva. A zene végéig még azonban biztos van valamennyi idejük.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 25 Jún. 2014, 17:02

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Elmosolyodott, amikor Tubrok végigsimított az arcán és néhány pillanatra lehunyta a szemét is, hogy kiélvezze mindezt. Megrázta egy kicsit a fejét, amit mondott megoldható volt, hogy a HPI-n keresztül kapcsolják neki a Rocksolidot, igaz kissé bonyolultabbá tette a közvetlen beszélgetést, mert nem egyből lehetett hívni a célszemélyt, de ettől függetlenül működött, kivitelezhető volt és legális. Maximum nem beszélnek majd olyan dolgokról, amit nem kéne, hogy más is halljon hadititkokat, politikai kérdéseket, csak személyeseket. Az pedig nem zavarta Ingridet, hogyha más is hallotta volna, majd csak rájönnek, hogy nem kellene hallgatózni, ha nem bírja a gyomruk, amit hallanak. Érezte, hogy miért is örült volna Tubrok annak, hogyha minden nap tudnak beszélni, ha távol is vannak egymástól. A férfi válasza után finoman az orrára koppintott egyet és rámosolygott.
< - A HPI-n való beszélgetés működik – mosolygott. – Így majd azon át hívlak fel. Aztán, ha a fiúnk megszületik, ő úgyis HPI-s is lesz, neki is jár majd kommunikátor, elérem, hogy ez már piciként is legyen neki. Akkor pedig tényleg könnyedén tudunk bármikor beszélni közvetlenül egymással, bármikor, amikor csak szeretnél. >
Bizakodóan mondta, mivel így nem is kellett olyan sokat kibírniuk majd a nem közvetlen összeköttetéssel. Így tényleg nagyon kényelmes lett volna neki is, hogy bármikor, bárhol tudjanak, még akkor is, ha ő maga az univerzum ténylegesen másik végében van. Nagyon szerette és kényelmesnek érezte a Birodalmi technológiát, még akkor is, ha mások a birodalmon kívül idegennek találták azt. Az ölelkezés közben megvoltak a sebek, amiket okozott, így azokra tapasztotta a kezét hosszabb időre, hogy gyógyítsa őket. A szavai után a gyors csókkal Tubrok tényleg kitudta őt zökkenteni jó néhány pillanatra. A párja mondata után megrázta a fejét, nem azért mondta Nava-t, hogy ilyen mélységekbe belemerüljenek vele kapcsolatban, csak annyi volt, hogy tényleg ő volt az egyetlen, akiből kinézte, hogy mindezt szóvá merte volna tenni és eltiltani próbálta volna a bátyját Ingridtől. Ismét megrázta a fejét jelezve, hogy rendben van, nem foglalkoznak ezzel tovább, ezért is nem szólt már hozzá a témához, hogy ne menjenek bele ebbe. Nem szerette volna ő sem megtörni a kellemes és jó hangulatot. Látta a férfin, hogy csalódott, hogy Ingrid nem csikis az oldalán és nem tudta ezzel nevetésre bírni őt, ahogyan ismét elnyújtózott Tubrok Ingrid is feljebb emelte a kezeit és a párja mellkasára tette őket egymásra, majd az egymáson levő kézfejeinek tetejére tette az állát és így nézett a mosolygó férfira és ő is elmosolyodott. Gonoszkás mosoly jelent meg az ajkain, ahogyan Tubrok felajánlotta, hogy tegyen vele bármit, amit szeretne. Már válaszolt volna, de a párja ujjai az ajkaira értek és folytatta, amit mondott.
< - Én győztem és még te kérsz szívességet? – nevetett fel lágyan. >
Kissé széjjelebb nyitotta az ajkait és lágyan kapta be a férfi ujját és kezdte a nyelvével kényeztetni azt. Jó pár pillanat múlva azonban feljebb emelkedett és a fejét is elhúzta, és nekiállt felkelni a helyéről. Már az elején is úgy mozdult, hogy a kezeivel takarja magát, mintha szégyenlősködne és Tubrok a lehető legkevesebbet lássa belőle, eltakarva a melleit és az ágyékát. Felült az asztal szélére, az egyik lábán a térdénél átvette a másikat a kezeivel pedig a melleit takarta el szégyenlősen, hogy semmit se lásson a másik belőle. Jó néhány másodpercig maradt így, megvárva, hogy Tubrok türelmetlen legyen, majd az egyik kezével megtámaszkodott az asztalon, a másikkal pedig még mindig takarta magát, az alkarjával az egyik mellét, majd a csuklórészével a másikat a kézfejével pedig a felső bordáit érintett meg. A lábát is leemelte a másikról, de még mindig szűziesen tartva, hogy ne mutasson magából semmit. Kissé kicsúszott az asztal szélére, hogy elérhessen a székben ülő Tubrokig és a felé nyúlt a lábával, felkínálva azt. Ha a férfi engedte, akkor a lábfejével végigsimított a mellkasán, majd a hasán egészen az ágyékáig le a férfiasságáig, mindezt lassan és időnként úgy mozgatva a lábát, hogy masszírozza is a férfit vele. Végül kacér tekintettel nézett rá és nyújtotta oda a lábfejét a párja kezéhez, hogy azt tehessen a lábával, amit csak szeretne. Immáron a tánc közben Ingrid is örömmel vette, hogy a saját tekintetének enyhülése után Tubroké is enyhül. Megérezte a finom lökést a hasán, és így most már tényleg biztos volt benne, hogy a párja a tekintetével és a ki nem mondott szavakkal valóban Eyjolf-ra gondolt. Utána a tárgyalással kapcsolatban az őszinte döbbenetet látta a férfin, amit nem sűrűn szokott.
< - Ne aggódj, nem hoztál – próbálta megnyugtatni. – Csak annál sokkal jobban szeretem a társaságodat élvezni, mintsem ilyen komoly témákról beszélgetni, amikor nincs is rá szükség. Főleg úgy, hogy milyen kevés időnk lesz együtt esténként, mert nem idevalósi vagyok és elhív a kötelesség. >
Kedves mosollyal zárta mindezt és egy pillanatra sem akarta éreztetni a párjával, hogy azért is vélekedett így, mert kevés az idejük együtt Tubrok halandósága miatt.
< - Mienk az este, élvezzük ki – felelte végül. >
És utána kérte fel a táncra Mordaen. A férfival szemben érezte, hogy a pozitív megítélés egyre erősebb minél tovább beszélgetnek, ami igencsak kölcsönös volt, mert Ingridnek is szimpatikus volt a férfit, így engedte is, hogy a táncpartnere megérezze és leolvashassa róla, hogy hasonló véleményen van ő is, mint a férfi. Ahogyan átvette a tánc vezetését és megérezte, hogy a férfi tanulni is akar tőle, attól kezdve direkt úgy mozgott, hogy Mordaen a lehető legkönnyebben tehesse meg mindezt és neki legyen a legkényelmesebb. Most is játszi könnyedséggel alkalmazkodott ahhoz a személyhez, akivel szemben volt és segítsen neki mindenben. Arra bólintott, hogy a területi alapon való háborúzás tényleg felesleges, de mégis szükséges volt, legalább is Ingrid így látta.
- Ez igaz, de más ok nem lenne a háborúra – mondta. – A területekért, nyersanyagokért megy mindig a harc. Ha ezt feladnák, akkor igazából évente kiválaszthatnának véletlenszerűen milliókat és főbe lőhetnék őket, hogy a populáció nagysága megmaradjon és ne legyen túl nagy. A népeknek egyszerűbb lenyelni, hogy egy-egy új földért és nyersanyagért adják a vérüket, mintsem értelmetlenül. És így már elértünk ahhoz, hogy az egész a propagandáról szól valójában a fejlődésen felül – itt elmosolyodott. – Senki sem bírná, az erőszak az emberekben mindig is jelen volt, mindig is ott lesz, hacsak mesterségesen ki nem írtjuk.
A szavai után leesett Ingridnek, hogy nem volt jó hasonlat, amit mondott Diederikre, hiszen Mordaen még túl fiatal volt ahhoz, hogy mindezt érzékelje és felfogja. A beszéde és nézetei miatt idősebbnek gondolta újfent, mint aminek látszott és mivel nem a rendes szüleinél nőtt fel, így nem is annyira tudhatta, hogy milyen lehetett mindez. viszont nem kerülte el Ingrid figyelmét, hogy a férfinak tetszett a kártyás hasonlat és az ahhoz tartozó részek. Szóval Tubrok jól kártyázott, eddig nem tudta ezt, de most már igen, akkor kénytelen lesz a pókerarcot felvenni, hogy még nehezebbé tegye a párja dolgát. A szavakra, a sok északi egy helyen Ingrid csak mosolygott, ha Mordaen tudta volna, hogy egy tényleg skandináv nővel táncol éppen, érdekelte volna, hogy miként reagálnak, igazából a nemességre is, de itt még mindig voltak azok a gondok, amik.
- Szoktam, ha van rá lehetőségem – mondta. – Mindig jóleső érzés, így kikapcsolódni.
Mosolyogva bólintott, hogy pontosan tudta, hogy nem rossz tulajdonság, elég ideje volt arra, hogy gyakorolja és tökélyre vigye, hogy különzárja az érzelmeit és a munkáját. Bár az apja révén igencsak könnyű dolga volt, ezt már pár napja tudta. A kérdésre egy sokatmondó mosolyt kapott a férfi, amiben igazából benne volt, hogy igen. De a hangos válasz az etikett szerint nem volt ennyire közvetlen, hanem sokkalta inkább formális, ahogyan mindaz elvárható volt a rangjuknak megfelelően.
- Minden elképzelhető Lord Mordaen – felelte az eddig is használt hangnemben. – Ha minden jól alakul, akkor valóban nagy az esélye annak, hogy számíthat rá.
Örült annak, hogy a férfi nem lepődött meg azon, hogy mi is volt a tárgyalóban, bár a legsúlyosabb rész így is kimaradt, amikor majdnem vége lett a vezetőknek. De abból, amit Mordaen mondott, hogy Elofon áradozott róla úgy tűnt, hogy a tábornok nem igen vette magára azt, ami akkor ott történt, hanem lenyűgözte az is. A végén Ingrid illedelmesen kuncogott egy kicsit.
- Ennyire nem vagyok zsarnoki – mondta. – Csak bizonyára mondta Elofon tábornok is, hogy úgy tárgyalok, mintha én lennék a győztes fél és a másik fél örülhet, hogy egyáltalán meghallgatom. Kemény voltam, tény, de ezúttal nem volt célom az, hogy megalázzam a másik felet, főleg, hogy tiszteletet érdemelnek, hogy a vereségből győztes félként emelkedtek ki.
Hagyta, hogy a hangja is erről árulkodjon, hogy tényleg úgy érzett a Roksolid iránt, ahogyan mondta és nem csak azért, hogy jó pontokat kapjon ezért. A botlásokat nagyjából kompenzálta, és utána jött az újabb igencsak nagy meglepetés a férfi részéről, ahogyan kiderült, hogy miként küldték ide Ingridet. Ha a férfi ismerte valamelyest a Birodalmat, akkor tényleg köztudott volt, hogy csak katonai diplomatákat küldenek, akik tagjai a Flottának. Ingrid igencsak kilógott az ezeréves hagyományokból az ittlétével. Igazából élvezte is, hogy megtudja döbbenteni Mordaen-t a szavaival, ahogyan azt is, hogy nem botránkozik meg a másik azon, hogy milyen is ő valójában.
- Tökéletesen jól értette – mondta. – Valóban félkatonai személynek számítok, és igen, valószínűleg jól tudja, hogy mindig Flottást küldenek tárgyalni.
Megannyi ok volt, hogy őt küldték, meg egy kis trükközés is, hogy felkerüljön a listára. A családi háttér, a származása, a viking ősök, a hozzáértése, az, hogy tökéletesen passzol Tubrokhoz és még lehetett volna sorolni, hogy miért is volt itt a Rocksolidban éppen. Nem tudta nem észrevenni, hogy tisztelet is került a férfiba, amikor ezeket kifejtette, hogy ki is. Egy újabb személy, aki azt hiszi, hogy a családja tagjai magas rangon vannak a Flottában, pedig nem volt így, mennyivel könnyebb lett volna, ha csak ennyi lett volna az egész. Mindezek után figyelmesen hallgatta végig, hogy Mordaen mit is mesél magáról, ő is egészen érdekes férfinak tűnt, a hobbijaival, foglalkozásaival, hogy miket szokott űzni, mit sportol. Belőle sokkalta könnyebben ki tudta ezeket szedni, mint Tubrokból. A kastélynál szélesen elmosolyodott, az nyerte el különösen a tetszését.
- Ahogy látom a Rockolid nemességének jelentős része szereti az építészetet – mondta elégedetten. – Én magam Maniac-et szoktam ezzel „őrületbe kergetni”, amikor mindig átépítettem az Anyahajón a lakrészemet, éppen olyanra, ami tetszik. Ha lennének kivitelezőim már biztosan felmondtak volna. Gyorsulási versenyek, vagy sima versenyzés?
Ahogyan a csíkokra terelődött a szó a másoktól is megszokott reakciókat látta Ingrid a férfin, mint másokon is, a Birodalomban, vagy éppen azon kívül. Már megtanulta ezt ignorálni és kezelni, így nem okozott gondot, ha valaki erre rákérdezett. Vagyis eddig nem okoztak. Érezte, hogy a férfi viccelődött volna, de most a kérdése komoly volt. Mivel a legtöbb adat még Ingrid számára is titkos volt, így nem mondhatta el azt, amit szeretett volna. A képességét pedig így egy vadidegennek nem reklámozta, keressen rá a férfi, aztán ha megtudja, megtalálja, akkor utána még válaszolhat is a kérdésére a múltlátással kapcsolatban.
- Mindenkinek hiányzik ez a tudása Lord Mordaen – felelte kimérten. – Magamon kívül nem tudok másról a HPI-ben, akinek ilyesmi lenne, ez családi örökség a szüleimtől. Más hatás? Keressen rá a teljes nevemre az ultrafejlett létformák listáján és választ kap a kérdésére.
Látta az újonnan megérkező párokat a táncparkettre, valószínűleg azért érkeztek, mert látni akarták őt Tubrokkal, de most csalódniuk kellett. Ekkor természetesen visszaadta az irányítást Mordaen-nek és hagyta, hogy ő vezesse, a pörgést és az utána levő mozdulatot a lehető legelegánsabban és kifinomultabban igyekezett végrehajtani, hogy mindenkit lenyűgözzön vele, még Tubrokot is. A visszaérkezés után ő maga is folytatta az egyszerűbb lépéseket és halkan nevetett fel a férfi szavaira.
- Nem lenne kellemetlen – mondta. – Dicséret önre nézve, hogy milyen jó izélése van, és dicséret nekem, hogy milyen jól nézek ki, és eltudtam önt is bűvölni, hogy az uralkodó érdeklődése mellett megpróbálkozzon ezzel.
Érezhető volt, hogy őt egyáltalán nem érdekelték volna ezek a pletykák, csak jót szórakozott volna rajtuk, de nem lett volna képes komolyan venni őket.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Pént. 27 Jún. 2014, 23:16

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Tubrok meglepődik az orrára kapott koppintáson, nem különösebben a mozdulat lepi meg, már tapasztalta párszor, inkább nem érti most miért is kapta ezt. Annak, hogy Ingrid Eyjolf által tud neki is egy birodalmi kommunikátort szerezni rendkívül örül.
< - A találékonyságodat is imádom benned. - mosolyodik el. >
Most Ingrid nem egy csókot kap, Tubrok a szavai után a fenekén simít lassan végig, körbejárva a domború idomokat az ujjaival, rendkívül kellemes módon. Simogatás közben mintha valaminek eszébe jutna a témáról Tubroknak, elveszi a kezét és kicsit feljebb helyezkedik, elgondolkozik egy pillanatra majd Ingridre pillant  és elmosolyodik.
< - Hogyan tudnak a birodalmi kommunikátorok közvetlenül kapcsolódni egymáshoz galaktikus távolságból? A fény sem elég gyors ehhez. Ez is hadititok Boszorka? - érdeklődik kedves hangon. >
Ingrid tudja választ és ha akarja még legálisan el meg is oszthatja a férfival. A kommunikátorok is Maniac-ot használják, mint minden más birodalmi eszköz aminek virtuákis része van, Maniac speciális rezgései, jelei pedig előbb érkeznek meg, minthogy elküldené őket a rendszer, kis korrekcióval ugyanakkor érkeznek meg, így minden kép valós idejű. Ez a tény egyben cáfolja azt a korábbi még Zuhanás előtti elméletet, hogy a jelen pontjai nem kapcsolódnak egymáshoz közvetlenül, mindig eltelik egy kis idő mire kapcsolódnak, ezt Maniac ma már könnyen áthidalja. Amikor Ingrid kizökken a gyorsan kapott csóktól, Ragal elégedetten mosolyodik el és figyeli, hogy ez nem csak fordítva működik, ő is erős hatással van a nőre. Annak is örül, hogy a nő nem akar jobban belemenni a Navából kapcsolatos kérdésben, csak némán jelzi, hogy ne menjenek ebbe bele jobban. Ingrid következő kérdésén Ragal ismételten elmosolyodik és lassan biccent.
< - Igen, én kérek szívességet. Tőled tanultam. - kacsint egyet. >
Tubrok elégedetten fújja ki a levegőt, amikor Ingrid a szájába veszi az ujját és a nyelvével kényeztetni kezdi. Ténylegesen feszült, izgatott figyelemmel nézi, amit Miller csinál az asztalon, Ingrid érzi, hogy a párja szinte minden pillanatban azt akarja, hogy végre hozzá érjen vagy többet mutasson magából, de pontosan azt élvezi, hogy ezt nem kaphatja meg. Tekintetével követi a nő lábát, ahogy az a mellkasához és, majd lejjebb kezd csúszni. Ingrid maga is láthatja, hogy nagyon jó a párjának amit csinál, amikor leér Tubrok férfiasságához, az még feszesebb és merevebb lesz. Ennél a pontnál Ragal finoman nyel is egyet. Végül kézbe veszi Ingrid lábát, de nem kezdi el rögtön csikizni a talpát. Ingrid érzi, hogy a párja nagyon gyakorlottan bánik a lábával. Először a lábfejét kezdi el simogatni, az ujjaitól felfelé, lassú mozdulatokkal, majd alul is a talpát. Minden mozdulattal kicsit feljebb hatol, egyre nagyobb részt kényeztetve. A simogatás lassan ingerlésbe, masszírozásba megy át, egészen a térdig ér el, de ettől még a lábfejét sem hagyja továbbra sem figyelmen kívül. Az egyik keze, a vádlit és a talpat valamint a térdhajlatot kényezteti, a másik a felső részeket, felváltva, amikor az egyik fent van, a másik lejjebb valamivel. Ingridnek ez rendkívül jól esik, teljesen el tud lazulni az érzéstől. Minden rezdülésén érződik a férfinak, hogy nagyon élvezi ezt. Valamennyi idő után Tubrok gyengéden megfogja a lábfejet, magához közel emeli és bekapja a nagylábujjat, a nyelvével gyakorlott módon kezdi kényeztetni azt, utána szépen végighalad a többi ujjon is. Közben újra elkezdi simogatni csak a lábfejet. Egészen addig folytatja, amíg nem kap valamilyen jelet a nőtől, hogy nem csak neki élvezetes ez. Még néhány percig folytatja, utána abbahagyja. Ujjaival elkezdi csiklandozni Ingrid talpát, amíg a nő fel nem nevet. Tubrok felhúzza magát a széken, egészen felül, oldalra nyúl és az egyik kerti növénynek letépi a levelét, majd azzal folytatja tovább a talp csiklandozását.
< - A lábad is egy istennőé. - jelent ki elégedetten. >
A tánc közben Tubrok is jobban elengedi magát Ingrid tanácsára és próbálja csak élvezni a helyzetet. Közben fürkészi Ingrid tekintetét és próbál belőle a lehető legtöbbet kiolvasni, hogy mivel is tehetne még a nő kedvére.
< - A zuhany alatt sem örültél, hogy felvettem és meg is értem az okát. Melletted mással kellene foglalkoznom... ha vége lesz ennek megjavulok. - mondja a végét komolytalanul - Élvezzük ki. >
Mordaen örömmel látja, hogy Ingrid is szimpatikusnak találja őt, ahogy ő is a nőt. Hálásan mosolyodik el, amikor Miller direkt úgy folytatja tovább a táncot, hogy a fiatal férfi minél több mozdulatot eltanulhasson. Ezt meg is teszi és figyelemmel kíséri a nő mozgását, azt kíséri. A háborúval kapcsolatban szinte nevetve rázza meg a fejét.
- Nem azt mondtam Lady Ingrid, hogy változtatni szeretnék rajta, csak rá akartam mutatni, hogy egyébként mennyire értelmetlen a háború, globális szinten, ezen okok miatt. Abban sem értek egyet, hogy ennyi erővel kijelölhetnénk x embert, akiket halálra ítélünk. A Milícia pontosan erre van Dél-Amerikában, nem hiszem, hogy nekik szükségük lenne az ottani területekre, amelyek amúgy is a tulajdonukat képezi. Egyszerűen mészárolnak.
Vezeti le újra a gondolatait a saját szemszögéből kiindulva. A sokat mondó mosoly és Ingrid ki nem mondott "igen" válasza, arra a kérdésre hogy itt marad-e újabb mosolyt csal Mordaen arcára.
- Ez esetben lehet, hogy talán, esetleg, ha mégis visszajönne, rendkívül örülnék a társaságának.
A feltételes módot szándékosan túlozza el, ezzel is mutatva, hogy megértette az előbbi kis utalást. A Rocksolidot illető dicséretre Mordaen nyugodtan bólint.
- Azt hiszem az ezredeseinket, tábornokainkat és leginkább Lord Tubrokot illeti a dicséret és az elismerés. Az ország nem harcolt, maradt a helyén, ahogy a civil lakosság nagy része is. Nem rajtuk múlt. Elofon tábornokra rebbentsen legközelebb egy pillantást, ha megkérhetem, biztosan könnyen engedni fog magának és újabb remek történeteket hallhatok én is.
Veti fel kellő tisztelettel, de érezhető játékossággal. Azt, hogy miért Ingridet és főleg miért egy félkatonai személyt küldtek tárgyalni Mordaen nem feszegeti tovább, de érezhetően sejt valamit, hogy nem véletlen döntés volt. Az építészettel kapcsolatban nem felel azonnal a fiatal férfi, odafigyel a következő néhány lépésre, azután folytatja csak.
- Valahogy mindenkit érdekel. Persze könnyű úgyhogy csak parancsolgatni kell... fém meg van elég mióta a köpeny alól emeljük ki az olvadt vasat. Normál versenyek. A gyorsulási unalmas. Semmi legális természetesen.
Az utolsó szavaknál kissé önironikusan. Ingrid ezután azt tanácsolja Mordaennek, hogy keressen rá a nevére az ultrafejlett létformák listáján, mire a fiatal nemes szélesen elmosolyodik, talán kissé jobban is mint illendő lenne, de nem zavartatja magát.
- Szívesen rákeresnék, ha tartalmazna a lista pontos képességleírásokat.
A bonyolultabb, összetettebb és nagyon látványos mozdulatot Ingridnek sikerül hibátlanul kiviteleznie, és ez valóban lenyűgözi a közelben lévő nemeseket. Sajnos azt nem látja Ingrid, hogy Tubrok hogyan reagál. Visszaállva a normál, egyszerűbb lépésekhez Mordaen elgondolkozik azon, amit Miller mond a pletykákról.
- Ön nyugodtan veheti dicséretnek. Valószínűleg, ha szándékában állna már rég elbűvölt volna. Velem mostanában túl sokszor történt hasonló félreértés... furcsán vicces lenne egy újabb.
Mondja el őszintén, hogy mit is gondol a kérdésről. A túl sokszor kifejezésnél Ingrid is érzi, hogy valóban nagyon sokszor fordulhatott ez elő az utóbbi időben, ami Mordaen megjelenésé nézve nem is meglepő. Fiatal és megnyerő, nyilvánvalóan sikeres lehet a fiatal nemes hölgyek körében, míg a komolyabb kapcsolatra vágyók inkább nem közelednek hozzá olyan mértékben. Türelmesen megvárja erre Ingrid reakcióját és arra még láthatóan szándékozik ő is reagálni. Közben a második szám is lassan a végéhez közeledik és ezalatt, ha Ingridnek is megfelel, Mordaen közelebb vezeti kettejüket Tubrokhoz. Amikor a következő zene indul mosolyogva engedi el Ingridet a fiatal férfi és fordul Tubrok felé, aki időközben az egyik oldalsó pulthoz ment, hogy megigyon egy italt.
- Visszatértünk Nagyúr héhé... < Visszatértünk Nagyúr. Köszönöm a lehetőséget. Lady Ingrid ön remekül táncol. Remélem nem zavartam meg az estéjüket. >
< - Ugyan, örülök, hogy még egyben látom Mordaen. - válaszolja Tubrok röviden, barátian. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 28 Jún. 2014, 12:05

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Ingrid most szándékosan nem felelt, nem utalt arra, hogy a párja miért is kapta a koppintást az orrára, hagyni akarta, hogy Tubrok maga jöjjön rá arra, hogy egyszer már mondta Ingrid, hogy megtudják oldani, de utána a férfi megint megjegyezte, hogy jó lenne a naponta. Inkább csak türelmesen nézett a férfira, hogy leesik-e neki valamikor, de ha nem, az sem zavarta különösebben. Szélesen mosolyodott el a dicséretre, hogy szereti benne a férfi, hogy ennyire kreatív tud lenni, az ágyban már tapasztalhatta, de harctéren még nem látta különösebben, hogy mennyire zseniális tud lenni a nő, ha tényleg az akar lenni, vagy pedig rákényszerítik erre. Boldog volt amiatt, hogy ennek a ténye, hogy így legális módon tudnak majd beszélni és a kommunikátor is legálisan lesz itt örömöt váltott ki a férfiból. Eyjolf születéséig pedig úgyis csak nyolcvan nap volt hátra, vagyis már annyi sem, így ezt a rövidke időt valahogyan tényleg kibírják majd ezen eszköz nélkül. Nagyon is tetszésére volt, ahogyan a fenekét kezdte simogatni a férfi, kellemesen lehunyta a szemét és átadta magát az érzésnek és kényeztetésnek. Csak akkor nézett fel ismét a férfira, amikor Tubrok elvette a kezét és kissé feljebb helyezkedett, mert akkor Ingrid is megemelte magát, hogy a férfi könnyebben kitudja vitelezni azt, amit szeretne. A kérdésre néhány pillanatig nem felelt, majd felnevetett.
< - Nem, ez boszorkányság – mondta boldogan. – Ezt elmondhatom, ez nem minősül birodalmi technológia átadásának, ez legális. Valóban a fény nem elég gyors ehhez, de a rendszer, mint olyan sok minden más a Birodalomban Maniac-et használja minderre. Ugye Maniac kitudja számítani a jövőt, így a lényegében az információk, képek és minden még azelőtt megérkezik a másik eszközre, mintsem el lett volna küldve a tényleges valós információ. Amint a másik eszköz elküldi a rendes információt Maniac egy korrekciót hajt végre a másik eszközön, tökéletesítve azt, amit pillanatokkal korábban ő küldött, hogy tényleg pontosan ugyanazt kapja az illető, amit a másik akart. Mindezt nanoszekundum tört része alatt és ennek köszönhetően tényleg valós idejűnek tűnik és tényleg az is az információáramlás a birodalmi eszközök között. Tudjuk, hogy Maniac ott van mindenhol, így ez számára gyerekjáték. Így ezért lehet tökéletesen késleltetés nélkül beszélni az univerzum másik felén levő személyekkel is, mind írásban, mind audio, és audiovizuális módon is. >
Kíváncsian pillantott a párjára, hogy értette-e ezt és érdekelte, hogy mi is volt a férfi véleménye erről az egészről. Ingrid maga főleg annak a fényében, hogy tudta, hogy milyen is volt a kommunikáció a Zuhanás előtt páratlan találmánynak tartotta az információ ezen közlekedését, ami manapság volt a Birodalmon belül, gyors és kényelmes, a távolság pedig tényleg nem volt senki számára akadály. Egyszerű, gyors és kényelmes és szó szerint nem voltak olyan határok, ahol mindez ne működött volna. Ingrid persze ismerte a fizikai tételeket, hogy miért is nem tartották ezt elképzelhetőnek a Zuhanás előtt, de azokba most nem akart belemenni, sjaát maga számára a fizika nagyon könnyű volt, de voltak benne olyan tételek, bizonyítások, amik nem biztos, hogy érdekelték volna Tubrokot, vagy éppen más Zuhanás előtti tétel nélkül értelmetlenek lettek volna. Elmagyarázni meg felesleges volt, hiszen a legtöbbet már úgyis megcáfolták azóta, hogy Newton, Einstein, Hawking vagy bárki más megalkotta őket. Látta és érezte a párján, hogy örült annak, hogy ő is kitudta Ingridet zökkenteni, ahogyan a nő is megtette már párszor az elmúlt időszakban, amióta ismerték egymást. Ingrid végül még a nyelvét is kiöltötte egy pillanatra a férfira.
< - A rossz szokásaimat nem kell eltanulni – mosolygott jelezve, hogy nem gondolta komolyan. >
Ismét látta, szinte érezte a bőrén, hogy mennyire izgatott volt Tubrok, amikor elkezdett lemászni róla és szándékosan szűziesen takargatta magát, nem mutatva magából szinte semmit sem a férfinak. Tudta, hogy mit is akarna a férfi, de még hosszú másodpercekig nem ért hozzá a lábával sem, főleg nem mutatott magából semmit sem. Már akkor feltűnt Ingridnek, hogy valami „nincs rendben”, amikor a lábával a férfi mellkasához ért és elindult simogatni őt a lábfejével. Szerencsére elég sok dolga volt már férfiakkal és elég sok fétist és aberrációt látott, hogy pillanatokkal később rájöjjön, hogy mivel is van dolga. Egy kicsit meglepte, eddig Tubrok a legkisebb jelét sem mutatta annak, hogy lábfétise lett volna, most pedig határozott jeleit mutatta. Lehet, hogy csak most jött volna rá? Ám ez a kérdése megdőlt abban a pillanatban, ahogyan a párja hozzáért a lábához és simogatni kezdte. Nem most jött rá, pontosan tudta, ráadásul jó ideje azok alapján, ahogyan Ingriddel foglalkozott. Így viszont az lepte meg a nőt, hogy ennyire eltudta vonni erről Tubrok figyelmét, hogy ilyen sokára derült csak fény erre. Amint a simogatással a férfi Ingrid talpához ért egy picit megrándult a nő lába, ahogyan az érzékenyebb részre ért. Szerencsére kellően korádban tudta tartani a testtét, így részben elnyomni azt is, hogy mindez mennyire csiklandozza őt és sikerült a kellemesebb részre, azaz arra, hogy mennyire finom volt, amit a férfi csinált. Lehunyta a szemét és kiélvezte a simogatást, ahogyan végül Tubrok az ujjaival kezdett foglakozni és hangosan fel is sóhajtott, jelezve a párjának, hogy számára is roppant kellemes mindez.
< - Nagyon jól csinálod – mondta halkan. >
Egyébként, amikor Tubrok a térdhajlatához ért, akkor is megrándult Ingrid lába, hiszen azt a részt is említette, hogy ott is csikis. Ahogyan a férfi áttért arra, hogy megcsiklandozza a nőt nem kellett sokáig várnia ahhoz, hogy felnevessen a nő ezen. Mikor végül a növénnyel kezdte csikizni tovább a nő lábát, akkor Ingrid nevetés közben húzta fel magához a lábakat, majd ügyelve, hogy ne verjen le semmit sem az asztalról húzta fel a lábait maga mellé behajlított térddel, így már nem kellett megtámasztania sem magát a kezével, mert a lábai tették mindezt a másik kezével is magát takarta el, nem mintha eddig olyan sokat mutatott volna magából annak ellenére, hogy teljesen meztelenül üldögél az étkezőasztal szélén.
< - Ha akarsz valamit, most már ide kell jönnöd – mondta miközben egy kacér mosollyal nézett Tubrokra. >
Már a táncparketten Ingrid mosolyogva figyelte a párját és csak gyengéden rázta meg a fejét.
< - Nem kell megjavulnod, csak a Birodalom és a Rocksolid ügyét felejtsük el majd – mondta. – Bármilyen más politikai dologról beszélhetünk, csak ezt nem szeretném. Még akkor sem, ha ennek köszönhetjük azt, hogy ismerjük egymást és minden mást, ami kettőnk közt történt. >
Mindezek után már Mordaen-nel táncolt, továbbra is úgy, hogy a férfi tanulhasson, amiért érezhetően a másik roppant hálás volt, könnyedén letudta olvasni róla Ingrid ezt. Azon nem csodálkozott, hogy máshogyan látják a háborúkkal és a területért vívott dominanciaháborúkat a férfival, kész csoda lett volna, ha ugyanúgy. Révén Ingrid sokkalta többrétűen látta és volt képes elemezni azokat, mint a férfi talán valaha is képes lesz rá. a Milíciánál határozottan rázta meg a fejét, naivság volt ennyire leegyszerűsíteni őket. Soha sem lehetett tudni, hogy mire készülnek és Ingridnek volt tapasztalata velük már.
- A Milícia ennél sokkalta komplikáltabb – mondta úgy, hogy érezhesse a férfi, hogy tapasztalatból beszél. – Mindennek megvan az oka, hogy miért mit tesznek, a gondolkodásmódjukat a vezetőknek pedig ne hasonlítsa nagyon máshoz, hiszen ők is ismerik a Zuhanás előtti világot, a történelmét annak az időszaknak, ami igencsak más volt, mint az, amiben ma élnünk. Higgye el Lord Mordaen, addig örüljön, amíg nem ismeri őket. Valóban mészárolnak, de mindig van mögötte ok és nem csak úgy „indokolatlanul”, mint a Pride, hogy az erősebb maradhat csak meg.
Meg azonkívül ott volt az is, hogy nemesként elég nehéz lehetett megérteni a sima egyszerű közpolgárt, akinek mindenért, még a napi betevőért is meg kellett küzdenie. Elégedett volt amiatt, hogy a férfi örült annak, hogy később is eljön majd és itt lesz a Rockolidban és miatt tudnak majd találkozni. Szóban erre már nem felelt, csak egy bólintással jelezte, hogy hasonlóképpen gondolja, hogy ő maga is szívesen találkozna és beszélne majd a férfival a későbbiekben is. Halkan és illedelmesen nevetett fel arra a részre, hogy mit is tegyen Elofonnal, igazából Mordaen valószínűleg még nem ismerte Ingridet, hogy tudja, hogy micsoda bíztatás volt a számára és szívesen játszott így a férfiakkal. Lehet, hogy jobb is ez, ha nem tudja meg Tubrok, hogy a fiatal férfi mire kérte meg, mert határozottan megpróbálná lebeszélni erről, ha már úgyis megkérte, hogy ne nagyon tegyen úgy, mintha az ujjai köré próbálná őket csavarni, pedig ez egy roppant kihagyhatatlan helyzetnek tűnt.
- Meglátom, hogy mit tehetek – kacsintott a férfira. – De az biztos, hogy nem marad történet nélkül.
Ingrid is hasonlóképen felelt, tisztelettel, de az a játékosság is kacérság ott volt benne, amit az anyjától örökölt. Bólintott arra, hogy valóban könnyű volt úgy építészettel foglalkozni, az anyagok meg bőven elegek voltak, régen, ha nem lett volna Zuhanás már régen elfogyott volna minden, de manapság már nem kellett emiatt aggódni. A parancsolgatás pedig emberi jellemző volt, de úgy, hogy valaki saját maga tervezze meg a lakrészét a legkisebb részletekig egészen más volt, mintsem annyit mondani, hogy ezt és ezt akarja. Abban nem volt művészet, míg a tervezésben igen. Ingrid újra elmosolyodott, ahogyan az illegális autóversenyzés került szóba, izgalmas lehetett az efféle dolog, ilyet úgyis csak a Milícia alatt látott, de ott mi nem volt illegális? Szóval ténylegesen ilyesmivel még nem nagyon volt dolga. Erre már nem mondott semmit, csak éreztette, hogy határozottan tetszett neki, hogy ilyesmikben is részt vesz a férfi. Ingrid a fejét csóválta meg megjátszott rosszallással arra, hogy a férfi nem fog rákeresni a nevére, mert nem szerepel rajta, hogy miféle képessége van.
- Úgy látom, hogy kénytelen leszek én kielégíteni a kíváncsiságát Lord Mordaen – mondta. – Talán csalódnia kell, de semmi látványossal nem rendelkezem. Képes vagyok látni a múltat, tárgyakét és személyekét víziók formájában. Emiatt és a képesítéseim miatt 3-as a besorolásom azon a bizonyos listán.
Azt sajnálta, hogy nem látta Tubrok reakcióját az előbbi mozdulatra, de abban eléggé biztos volt, hogy a párja majd úgyis elmondja a véleményét, ha már ketten lesznek. Ennyire ismerte már, hogy ilyenkor bizonyára megejtsen egy-két bókot ezzel kapcsolatban.
- Valóban, ha akartam volna, már megtörtént volna – felelte a férfi felvetésére.
Valószínűleg könnyedén megtudta volna tenni, úgy, hogy fel sem tűnik a másiknak. Ezt nagyon egyszerű volt elérni, még a HPI-seknél is, nemhogy egy azon kívüli személyről. Bólintott ismét, hogy megérti, hogy miért is nem szeretné a férfi tovább feszegetni mindezt, és Ingrid sem akarta kellemetlen helyzetbe hozni őt, így megadta magát, hogy legyen, ahogyan a férfi akarja. Valóban egészen jóképűnek tűnt, bár nem igazán volt Ingrid esete külsőre, sokkalta jobban szerette a világos hajúakat, ami Tubroknál meg is látszott.
- Természetesen érthető, nem is kívánom önt kellemetlen helyzetbe hozni – mondta ki hangosan is.
Komolyan gondolta, hogy nem szeretné, főleg nem úgy, hogy a másik oldalon az uralkodó állt, ami még kellemetlenebbé tehette volna a helyzetet a fiatal férfi számára. Közben a szám vége felé Ingridnek is feltűnt, hogy kifelé mentek a parkett szélére, hogy könnyebben elhagyhassák azt, ami végül a szám végén meg is történt. Az ilyenkor illő módon Ingrid pukedlizett, vagy meghajolt Mordaen felé, ezzel is megköszönve a táncot, majd amint kiértek teljesen a parkett szélére visszalépett Tubrok oldalára, ha már úgyis mutatták a tánc közben, hogy együtt vannak és valóban sokkal több van közöttük politikai kapcsolatnál. Akkor most is olyan közelségbe lépett, ami azt mutatta, de még nem volt illetlenül közel, sem pedig közönséges és nemesek közé nem illő.
< - Ön is és gyorsan tanul Lord Mordaen – mondta a férfinak visszaváltva időközben Rockolidos nyelvre. – Nem zavart, örülök, hogy megismerhettem. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Szomb. 28 Jún. 2014, 20:19

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Néhány másodperc gondolkodás után Tubrok hirtelen rájön miért is kapta az orrkoppintást. arra is csak most emlékszik vissza, hogy azt amire rákérdezett Ingrid már mondta neki korábban. A zuhanyzást is ugyanígy felejtette el a felöltözés előtt, most is a szeretett nő közelsége felejtette ezt el vele és vette el az eszét. Ezen elmosolyodik és elveszik Ingrid tekintetében néhány pillanatra. Ingrid a pillantás közben minden gondolatot ki tud olvasni a férfiból, meglehetősen tetszik neki, hogy Miller könnyen ilyen helyzetbe tudja hozni, hogy elfelejt dolgokat, valószínűleg ezt sem tapasztalta korábban más nő mellett, talán csak Erénával. Ragal örömmel veszi észre, hogy Ingridnek milyen jól esik a fenéksimogatás, ezért ezt egy kicsit tovább folytatja. A kommunikációt érintő kérdésre adott válaszon azonban meglepődik, pontosabban a boszorkányság szón csak, az utána következő részt Tubrok figyelmesen hallgatja. A végén bólint, jelezve, hogy érti miről is van szó.
< - Meg vagyok elégedve a fejlettségetekkel. - jelenti ki röviden - Nem is tudom mire mennétek Maniac nélkül. >
A végén már csak érezhetően szurkálódik, de mégis lenyűgözi maga a technológia, csak nem mondja ki. Ez nem is meglepő, hiszen a mostani földi kommunikációs rendszereknek a legnagyobb vívmánya, hogy kiküszöbölték a Föld árnyékolását és növelték az átvihető adatmennyiséget, a Zuhanás előtti időkhöz képest. Amikor Ingrid kiölti a nyelvét ezúttal Tubrok koppint igen gyorsan az orrára, ő is csak játékosan, hogy a párja ne vegye zokon ezt.
< - Pont a rossz szokásaidat szeretem eltanulni. - válaszolja mosolyogva. >
Mialatt Ingrid a lábával kényezteti Tubrokot felfigyel a férfi reakciójára, azt is észreveheti, hogy Ragal légzési is valamivel gyorsabbá válik, nem érzi de valószínűleg a szívverése is hevesebb lesz. Eszébe juthat, hogy mennyire szerette a lábát simogatni a férfi szeretkezés közben, eddig nem volt feltűnő, de utólag ez már utalhatott a fétisre. Tubrok valóban igen élvezetes módon kényezteti a lábát és örömmel hallja a sóhajt és a kimondott szavakat, amelyek miatt kicsit tovább folytatja. Ad még egy csókot Ingrid lábfejére mielőtt elengedné, a csiklandozást követően. Ezután húzza fel az asztalra a lábait Ingrid és várja, hogy a férfi menjen oda hozzá. Tubrok nem habozik, már korábban felült a székben, így most könnyedén feláll és az asztal széléhez lép, Ingriddel szemben. Kihasználja a magasságát és egészen fölé hajol. Végigsimít Ingrid lábain, de mivel ott nem éri már el az érzékeny részeket, kezeit felvezeti a nő oldalán és a hónalját kezdi el csikizni, remélve, hogy legalább egy mosolyt sikerül a nő arcára csalnia. Ezalatt egyszerűen ráhajol Ingridre és megcsókolja őt.
< - Ugyan mit akarnék tőled, semmit nem mutatsz magadból. >
Súgja Ingrid fülébe, majd alányúl és egyszerűen megemeli őt a fenekénél fogva és tartva, magához húzva a testét. Ezt akkor is megteszi ha Ingrid csak kicsit ellenkezik vagy tesz ellene, de nem túl határozottan. Az emelésnél érezheti igazán Ingrid, hogy Tubrok a korábbiakhoz képest már közel sem olyan heves, még mindig kissé fáradtnak érződik a mozgása is. Ennek ellenére megemeli őt, úgy hogy az arcuk egy magasságba kerüljön és újra megcsókolja őt.
< - Az a kérdés, hogy te akarsz-e valamit tőlem. Ha igen van egy feltételem. - súgja továbbra is halkan. >
Tubrok lassan visszahátrál a székhez, még mindig nem engedve Ingridet, majd leül és az ölébe ülteti a nőt, közben hangosan kifújva a levegőt. Így "visszaszerezve" őt az asztalról.
Már a tánc közben Ingrid válaszára megértően és határozottan bólint Tubrok, jelezve, hogy úgy lesz és ha rajta múlik soha nem hozza többé szóba ezt a politikai témát.
< - Akkor nem beszélünk róla, ameddig meg nem kérdezi, hogyan ismertük meg egymást. De akkor is te fogsz dönteni. - biztosítja őt, Eyjolfra utalva. >
Mordaen a tánc alatt félrekapja a tekintetét egy pillanatra, Ingrid válaszán már érzi, hogy sikerült rossz pontra nyúlnia a beszélgetés alatt.
- Nem akartam olyan vizekre evezni, amihez személyes tapasztalat is kötődik. Nézze el nekem. Mészárlásról egyébként sem illik tánc közben beszélni, még szerintem sem.
Próbálja valahogy menteni a helyzetet, nehogy véletlenül kellemetlen legyen a légkör kettejük között. Ezután az valamiképp segít Mordaen-en, hogy Ingriden is látszik, hogy a későbbiekben is szívesen beszélne vele. Ingrid hangjában a játékos kacérság, már Elofonhoz tartozó kérdéssel kapcsolatban újabb kellemes meglepetést okoz a fiatal férfinak. Miller ekkor már érezheti, hogy nem csak neki nem az esete Mordaen, ez fordítva is igaz és talán ez az egyetlen oka, hogy a fiatal nemes nem érdeklődik iránta más módon is. Csak egy mosollyal válaszol de kiolvasható ebből, hogy már előre örül az újabb történetnek a fiatal tábornokról és annak is, hogy majd később is beszélhet a nővel. Amikor Ingrid ismerteti a képességét a táncpartnere csendben, érdeklődve hallgatja, majd kissé nyitva marad a szája, amint elképzeli a képesség használatát.
- A hármas szép szám. Nagyon leegyszerűsítve azt jelenti, hogy képes egyedül egy teljes katonai osztagot elpusztítani, mindenestül. A képességét gyakran szokta használni?
Továbbra is érdeklődően de nem túl tolakodóan kérdez. Ingrid tudja, hogy az ultrafejlett létformák besorolása egy nagyon komplex, gyakorlatilag minden figyelembe vevő Maniac program alkotja meg, ebben külön kategóriákra bontva is vannak értékek. A pusztítási skála általában a legnépszerűbb, de közel sem a legreálisabb, kilences szint egy bolygó elpusztítását jelenti, a hármas egy teljes katonai osztagét, ebben Mordaennek igaza van, de rengeteg más érték is adódik ezek mellé. Gyakorlatilag minden érték relatív és folyamatosan változó. A tánc végéhez érve Ingrid ha akarja pukedlizhet is, illendő a Rocksolidban, de mivel magasabb rangú a férfinál így ezt el is hagyhatja vagy lecserélheti egy biccentésre, Mordaen viszont mindenképpen meghajol. Tubrok és Ingrid válasza után elköszön és hátat fordítva távozik, mind a tánctérről, mind a teremből.
< - Én is szintúgy örülök. Remek estét kívánok a továbbiakban. Engedelmükkel távozok. >
Tubrok erre csak biccent, majd teljes testével Ingrid felé fordul. Miller egyébként nagyon közel is húzódhat a párjához, ez nem illetlen itt, főleg ha már kifelé is mutatják, hogy együtt vannak, hozzá is dőlhet finoman vagy át is karolhatja a férfit, mások is így tesznek a klubban, akik társasággal vannak. A közeledést láva Tubrok biztatóan mosolyodik el.
< - Kérsz egy italt? - ajánlja fel és mutatja a halványkékes színű italt, amit magának kért. >
Ha Ingrid igenlő választ ad kér neki is egy pohárral, amit a pultnál lévő nő rendkívül nagy eleganciával önt ki egy aranyozott szélű kristálypohárba. A másik esetben Tubrok kiissza, ami még a poharában van és visszalöki azt a pultra.
< - Lenyűgözően táncolsz.- mondja őszinte hangon - Akarsz velem még egyet vagy más terveid vannak? >
Tubrok is láthatóan kellemes, oldott hangulatban van, élvezi az estét és a lehetőséget. Igazán azt szeretné csinálni, amit Ingrid és most láthatóan mindenre rávehető, amit csak Miller szeretne. Szívesen táncol még, vagy csak nézi, ha esetleg a nő mással is táncol, vagy vele megy el kártyázni, Ingriden áll a döntés.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 29 Jún. 2014, 11:37

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Ingrid mosolyogva figyelte a párját, amint látszott neki, hogy megértette, hogy miért is kapta azt a koppintást az orrára és miért is várakozott, hogy erre Tubrok önmaga jöjjön rá. akkor sem hagyta a mosolygást, amikor a férfi a szemeibe nézett és elveszett a tekintetében, ekkor teljesen nyitott könyv lett a nő számára. Noha Ingrid nem tudta, hogy direkt, vagy véletlenül, de a lényeg az volt, hogy az lett és örült annak, amit látott. Hogy a férfinak is tetszik, nagyon is, hogy a nő ennyire könnyedén tudja kizökkenteni és elérni azt nála, amit most is tapasztaltak, hogy elfelejt dolgokat és ennyire összezavarodik. Ingrid is imádta ezt, főleg annak a fényében, hogy milyen volt a férfi és mennyire összeszedett tudott lenni. Meg az egész lényét és ezeket a meghitt pillanatokat, amikben ekkor része, részük volt. Ahogyan azt is látta, kiolvasta Tubrokból, amit már eddig is tudott, hogy Ingriden kívül nem igen volt ilyenben része korábban. A fenéksimogatást roppant örömmel vette és ezért egy rövid csókkal jutalmazta a férfit még azelőtt, hogy nekilátott volna elmondani azt, hogy miként is működik a kommunikátor technológia. Amikor ezalatt meglátta a kérdő tekintetet a boszorkányságra felnevetett ismét. Végül Tubrok szavai után kissé oldalra biccentette a fejét mielőtt megszólalt volna ismét.
< - Ajánlom is, hogy meglegyél elégedve – mondta. – Ha nem lenne Maniac, lenne valami más. Zsarnok bizonyára megoldotta volna másképpen. >
Nem aggódott amiatt, hogy nem lett volna így, briliáns volt Zsarnok, így ilyen kis dolog nem lett volna akadály neki, bár tény, hogy Maniac létrehozása annak idején talán a legjobb döntés volt és tényleg mindenkinek megkönnyítette az életét. Nem gondolta ő maga sem komolyan a választ, hanem a szurkálódásra ő is szurkálódással felelt, ami ez volt jelen esetben. Tovább mosolygott, mostanra már letörölni sem tudta az arcáról ezt, amikor ezúttal ő kapott egy koppintást az orrára a nyelve kiöltése nyomán. A párja szavaira felnevetett, látható volt, hogy belegondolt abba, hogy mi lenne a világgal és a Rocksoliddal, ha Tubrok eltanulná az összes rossznak titulált tulajdonságát. Bár igazából tudta, hogy csak nézőpont kérdése, hogy mi minősül rossznak és mi nem. őt magát továbbra sem érdekelte különösebben, hogy miként ítélik meg magánemberként, az a saját magánügye volt, hogy akkor milyen, a tárgyalásokon és munkák során, a kötelezettségeinél azonban mindig kifogásolhatatlan volt amit tett, jó pár megbotránkoztatáson kívül, de ezek mindenkinél megvoltak a saját maguk módján. Így ez számított annyira.
< - Ez esetben jaj a világnak! – nevetett fel ismét. – Már engem is nehezen bír el, mi lenne vele, ha még lenne a földkerekségen ezekkel a jellemvonásokkal? Kezdek aggódni, hogy mi lesz, ha a fiúnk mindent örököl tőlünk. >
Természetesen nem aggódott, ez a hangjából is érződött, sőt kifejezetten örült volna, ha minél több jellemvonást megörököl Eyjolf tőlük. Ahogyan a férfi a lábával foglalkozott a bőrén érezte a párja gyorsult légzését, ebből nem volt nehéz kitalálnia, hogy a szívverése is gyorsulhatott, így most már valamelyest logikusnak tűnt számára, hogy miért is simogatta szeretkezések közben annyira a combját, lábát Tubrok, de ott tényleg nem volt feltűnő, nem volt sokkalta több ez, mint másnál, főleg, hogy a kényeztetés nem csak a lábaira korlátozódott. Miután már a lábait maga alá húzta figyelte, hogy jön-e utána a férfi és nem is kellett csalódnia ezzel kapcsolatban, felfelé pillantott, amikor Tubrok fölé magasodott, kellemesen mosolyodott el, ahogyan végigsimított rajta a férfi és valóban széles mosolya lett, amikor a hónaljnál szándékosan próbálta a férfi megcsikizni őt, de mint legutóbb felnevetni nem nevetett fel, itt kevésbé volt érzékeny, mint a lábain. Ingrid egészen felemelte a fejét, amikor a párja fölé hajolt, hogy könnyebben tudja majd megcsókolni őt. Amíg a párja a fülébe suttogott Ingrid belecsókolt Tubrok nyakába többször is és végül pont mielőtt felemelte volna a férfi gyengéden harapott bele a bőrbe, finoman, érzékien, szándékosan az egyik érzékenyebb ponton. A felemelés ellen nem tiltakozott, csak, amikor ez megtörtént a kezeivel körbefonta a párja nyakát és a lehető legjobban hozzásimult. Mivel még mindig érezte, hogy a férfi fáradt, így igyekezett neki azzal, hogy a súlyát ő maga tartsa a vállaknál a kezével és ne Tubroknak kelljen a kezeivel őt tartani teljesen. A kapott csókot szenvedélyesen viszonozta, majd csak akkor nézett fel, amikor már leültek és újra elhelyezkedett a párja ölében, hogy kényelmes legyen neki és véletlenül se nyomja őt.
< - Még mindig hihetetlenül fáradt vagy, érzem, igaz ez a mai nap után nem meglepő. Nem kellene emlegetned sem engem – suttogta. – Estére ígérted magad, majd akkor akarok csak tőled bármit is. Addig hagyom, hogy regenerálódj, mert most még fájdalmaid is vannak. >
A saját igényeivel most egyáltalán nem törődött, hanem teljes egészében Tubrok épségét és egészségét tartotta szem előtt, érezhető volt, hogy az jelenleg sokkalta fontosabb volt neki, mert Ingridnek nagy volt a türelme és tudott várakozni, illetve elnyomni azt, amit nem szeretett volna, vagy amit éppen kellett. Nem szerette volna a férfi biológia háztartását felborítani semmivel sem. Már a táncparketten látta a bólintást és az egyetértést, ekkor jött csak rá, hogy rosszul fogalmazott és nem úgy, ahogyan szeretett volna. Tubrok szavai után megrázta egy kicsit a fejét és utána szólalt meg.
< - Rosszul fogalmaztam – javította ki magát. – Beszélhetünk róla, csak azt a részt hagyjuk ki, hogy mik lettek volna a következmények, ha nem ülünk le tárgyalni. Azt a részt felejteném el a legszívesebben. A többit nem – elmosolyodott. – Főleg, ahogyan végigflörtöltük a teljes tárgyalást, úgy, hogy másnak lényegében fel sem tűnt, vagy ahogyan egymagam győztem le a hadvezéreidet. Ezekről szerintem évek múlva is beszélni fognak és engem sem zavar. >
Ahogyan ismét belenézett a férfi szemébe látható volt, hogy tényleg csak azokat a részeket nem szeretné említeni, hogy mi lett volna, ha. Semmi más nem zavarta, csak a be nem következett háttér információk. Szívesen elmesélte volna később a fiúknak, hogy miként találkoztak, ha rákérdez és mindent a tárgyalásokkal kapcsolatban, mert a legtöbb része mókás volt, legalább is Ingrid szemszögéből, noha tudta, hogy a Rocksolid vezetői Tubrokot és Elofon-t kivéve valószínűleg nem így látták. Mordaen szavaira megrázta a fejét és derűsen nézett már rá, nem hagyva, hogy a férfi kényelmetlenül érezze magát amiatt, hogy erre a témára terelték a szót. Őt nem zavarta, nem szerette a Milíciát, de tudott róluk beszélni objektíven is, nem figyelembe venni a saját érzéseit és viszonyulását a maffiához.
- Nem tudhatta – mondta Ingrid. – Ne érezze magát emiatt kényelmetlenül.
Ekkor éreztette direkt a tekintetével, mozgásával is, hogy valóban nem neheztel a férfira és nem vette magára mindezt. Annak viszont igencsak örült, hogy máris elnyerte a férfit tetszését, hogy újabb történeteket hallhat majd a fiatal tábornoktól, mert Ingrid szándékosan fog okot adni erre. Annak is örült, és némileg megkönnyebbült, hogy nem az esete a férfinak és valóban ebből így nem lesz kellemetlenség a későbbiekben, mert Mordaen nem fog kikezdeni vele, még véletlenül sem. Nem volt nehéz rájönnie Ingridnek, hogy a férfi mikor képzelte el, hogy milyen is lehet a képessége a nőnek. Végighallgatta, amit a másik mondott, majd kimérten bólintott. Egyszerűen tényleg így volt, de Ingrid tudta, hogy ennél jócskán bonyolultabb volt az a lista és annak a felállítása. Megannyi adat, változó és egyéb volt Maniac rendszereiben, amik alapján kiszámította és összeállította az ultrafejlett létformák listáját.
- Röviden és nagyon leegyszerűsítve, valóban így van – mondta az elejére. – És mindezt továbbra is úgy, hogy a Flotta képzését nem kaptam meg, sem feltöltve, se máshogyan. Csak egy-két alap dolgot, amik a politikusi pályához kellettek. A Birodalomba tartozó mindkét hadsereg remekül kiképzett az évek során.
Utalt ezzel az Árnyékhadseregre és Fagyhadseregre, bár volt egy olyan érzése, hogy a férfi már a korábban elejtett információkból is rájött minderre. Mindezt azért osztotta meg vele, mert nem igazán zavarta, hogyha más is megtudja, hogy ezek is kiképezték. A barátai úgyis tudták, hogy ez megtörtént és amikor félig civilként részt vett az űrben is harcokban és csapatot vezetett is nyilvánvaló volt. Egy katona pedig úgyis leolvashatta a mozgásából, hogy képzett katona és harcos, ez nem volt újdonság. Ami magát a képességes kérdést illette ezek után felelt csak erre a részre, hogy látta az előzőre Mordaen reakcióját.
- Ami azt illeti, a génkezelésem óta rendelkezem vele, de nem tudtam, hogy ez képesség. A közelmúltban lett csak nyilvánvaló számomra, hogy nem csupán a művészi képzelőerőm játszik velem, hanem más. Azóta igen, használom tudatosan is és gyakorlom. Itt a Rocksolidban sok olyan dolog van, ami látható úgy, hogy milyen volt a Zuhanás előtt háromszáz-négyszáz évvel ezelőtt, amikor a vikingek éltek erre. Szebb, mint… mindegy.
Itt megrázta a fejét, már így is túl sokat mondott, szebb, mint amilyennek az anyja leírta őket. A korábbi szavaiból, elhintett információkból már úgyis rá lehetett jönni, hogy a család rangja miatt emlékszik a Zuhanás előtti időkre a pontos életének évszáma is erről árulkodott, de így ezzel érthető lehetett, hogy miért is érdeklődött a Rocksolid iránt, ez régebbi és mélyebb volt, mint holmi hóbort és hobbi. Végül a rangok közötti különbség miatt csak biccentéssel köszönte meg a táncot a férfinak. Amikor Mordaen elköszönt tőlük a parkett szélén, még Ingrid is elköszönt tőle.
< - Önnek is további szép estét Lord Mordaen – mondta búcsúzóul. >
Még megvárta, amíg a férfi távozott és csak utána fordult Tubrok felé, akihez mivel itt tűnt illetlennek finoman hozzá is simult oldalról. Amennyire látta mások is tettek így és mivel a tánc alatt már kimutatták, hogy együtt vannak, így most sem érezte ezt soknak. Az italra megcsóválta a fejét, hogy most nem. Már ivott eleget és így is megígérte, hogy a férfi mellett marad egész éjjel a teste pedig túl volt pörgetve a sok étel és ital mellett.
< - Kedvel – mondta. – Én is őt. Tudtad, hogy Elofon-t teljesen lenyűgöztem és ódákat zengett rólam a nemességnek? – nevetett fel halkan és illedelmesen, majd suttogásra fogta. – Illetve megtudtam, hogy a nemesség egy része azt hitte, hogy megöltelek már kéjgyilkosság közben és különböző részeidet küldtem el a Rocksolid vezetőinek. Ez az első eset, hogy kéjgyilkosnak tartottak – mondta elégedetten. >
A párjára sandított, hogy lássa a reakciókat ezekre, amiket most mondott. Kíváncsi volt, hogy mik is lesznek a reakciói a férfinak. Őszintén és hálásan mosolyodott el a dicséretre, jól esett neki, hogy Tubrok ezt gondolta, hogy tényleg ilyen. Egy pillanatra elgondolkodott, hogy mit is kéne tenni.
< - Ha Lord Mordaen kapott tőlem két táncot, te is érdemelsz még egyet – mosolygott. – Utána rád bízom magam, hogy hajnalig kártyázunk, ami a holnapi napot nézve nem lenne túlságosan tanácsos, vagy befejezzük a városnézést és az este hátralevő részét kellemesen kettesben töltjük a csarnokodban. >
Szándékosan csábosan nézett a férfira, hogy ezzel is megkönnyítse a döntését. A szavai második fele direkt halk volt, hogy csak Tubrok halhassa és más ne. Mivel a táncba valószínűleg Tubrok is belemegy belekarolt a férfiba Ingrid, hogy a párja kivezesse ismét a parkettre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Vas. 29 Jún. 2014, 16:56

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Miközben egymás tekintetében mélyednek el, nem csak Ingrid képes a párjában olvasni, de Tubrok is érzi, hogy éppen mire gondol a párja. Néhány másodpercig tart csak ez a közeli pillanat, majd Ragal finoman elkapja a tekintetét. Amikor Ingrid felnevet a meglepett arckifejezésén a férfinak, Tubrok ismét kissé meglepődik. Nem számított rá, hogy ilyen kis dologgal nevetést tud kiváltani a nőből, de ennek nagyon örül, hogy ennyire feloldódtak egymás közelében.
< - Persze, ti birodalmiak mindig kitaláltok valamit. - folytatja tovább a szurkálódást. >
A piszkálódás kedvéért finoman Ingrid fenekébe is csíp egyet, szélesen elmosolyodva, várva a nő reakcióját erre. Már mindketten szinte folyamatosan mosolyognak és ezt nem töri meg semmi, Ingrid még egyszer felnevet, mire Tubrok a koppintás után most végtelenül finoman simít végig az orrán, ahogy azt a nő szokta vele csinálni. Ingrid megjegyzésén a fiúkkal kapcsolatban már Tubrok is hangosan felnevet.
< - Valld be, hogy csak attól tartasz, ha a fiúnk kettőnkre üt, nem tudod majd elég gyorsan kirakni a nőket, akiket hazahoz majd. >
Ezt kivételesen nem a kettejük között megszokott hangon mondja, hanem némileg kedvesen, jelezve, hogy ez a veszély tényleg fennállhat, a látott képek alapján, hogy milyen is lesz Eyjolf ha felnő. Mikor Tubrok Ingrid fölé hajol, elégedetten veszi észre, hogy a nő is belemegy a játékba. Ingrid hallja párja elégedett mély hangját, ahogyan hümmög, mikor a nyakába harap és érzi is, hogy a férfi valamivel szorosabban szorítja a fenekét, jelezve, hogy mennyire élvezi. Sikerült az érzékenyebb ponton belé harapni és ez vált ki erősebb reakciót Ragalból. Hálásan pillant Ingridre Tubrok, amikor megtámasztja magát kezeivel a férfi vállainál, Ingrid könnyű, az emelés már csak Tubrok testalkata miatt sem okoz fáradtságot neki, de így mégiscsak kényelmesebb a számára is. Végül egymás ölébe ülnek vissza a székre, Tubrok ekkor kérdez rá, hogy Ingrid akar-e valamit. Az erre kapott válaszon elmosolyodik és lágy csókot lehel a nő ajkaira.
< - Rendben van. Kitaláltad a gondolataimat. Este a tiéd vagyok, addig is gyere kicsit közelebb, regenerálgass csak. >
Ezzel közelebb húzza magához Ingridet, hogy teljesen egymáshoz simuljanak és a hátánál, illetve a derekánál karolja át őt és kezdi finoman simogatni a bőrét, közben a fülébe csókol. A kert fényei, illatai és hangulata továbbra is kellemes. Néhány perc simogatás után Tubrok ismét megszólal és kicsit mozdul is a széken.
< - Igazad lett, felavattuk a kertet is és nem bírtuk ki a vacsora végét sem. - mosolyodik el elégedetten. >
Már a klubban, a tánc közben Tubrok némileg nyugodtabban bólint, örül annak, hogy csak egyes részekről nem akar beszélni Ingrid és nem az egész tárgyalás tabu téma számára kettejük között. A felvetéseken ismét elmosolyodik.
< - Nem volt olyan észrevétlen az a flört, csak nem akarták észrevenni. És nem mondtam, de imádtam, hogy belementél a célozgatásba. >
Ezt is érezhető elégedettséggel és őszinteséggel mondja. Mordaenel való tánc során a fiatal férfi csak bólint a Milíciával kapcsolatban, de erre már nem válaszol, nem akarja még egyszer úgy terelni a beszélgetést, hogy hasonló kellemetlenség legyen a vége. Inkább csak örül Ingrid nyugtató pillantásának. A kis utalásokat és sejtetéseket, amelyeket Ingrid szór el, hagy meg beszéd közben láthatóan a fiatal férfi nagyon jól érti. Már tudja, hogy a nő egyaránt képzett a Milícia, az Árnyékhadsereg és a Fagyhadsereg által is, ami láthatóan kivívja az elismerését.
- Már értem miért magát küldték tárgyalni. Önnél jobb választás nem is lehetett volna, ezek alapján Lady Ingrid.
Mikor Ingrid a következő megszólalásánál elvágja a mondta végét mert nem akar túl sokat mondani a családjáról és a Zuhanás előtti dolgokról, Mordaen nyugodtan és nyugtatóan bólint. Most ő próbálja kimutatni, hogy nem gond számára, ha Ingrid nem mond el hasonló tényeket, nem is várja el tőle.
- A viking kor nagyon régen volt, biztosan szép lehet onnan képeket látni, de attól tartok számomra talán még unalmas is lenne. Sok mindennél szebb lehet, azaz egy biztos.
Kis mosoly is megjelenik az arcán. Majd a tánc lassan a végéhez ér és Mordaen is elköszön, azután távozik a teremből. Tubrok örömmel veszi, hogy Ingrid oldalról neki simul, válaszként finoman, egyik kezével átkarolja őt. Így már összetéveszthetetlenül egy párnak látszanak. Mivel Ingrid nem kér italt, Ragal kiissza a poharát és visszacsúsztatja a pultra. Figyelmesen hallgatja, amikor Ingrid megszólal, mialatt hallgatja több érzelem is megjelenik rajta, mivel erre Ingrid külön figyel, mindegyik feltűnik neki, Elofonon jót mosolyog ő is, kellemes csalódás számára is a tábornok, a kéjgyilkosos részen kissé meglepődik, hogy azt is kinézték Ingridből, Mordaenel kapcsolatban pedig határozottan egyetért.
< - Ebből is látszik, hogy a nemességnek fogalma sincs, hogy valójában csak egy Boszorka vagy és nem egy gonosz boszorkány. - feleli ő is suttogva, majd felemeli a tekintetét - Mordaent én is kedvelem, Elofon mindig meglepetéseket okoz, az elején ellened volt. >
Az ajánlatra és választásra amit Ingrid ad, Tubrok sejtelmesen és sokatmondóan elmosolyodik és a szemében ismét egy kis türelmetlenség csillan. Elegánsan fogja maga mellé Ingridet és karol belé, lassan a táncparkettre vezetve vissza őt.
< - Táncolunk és utána megmutatom neked a város többi részét. - mondja határozottan. >
A tánctéren állva Ingrid már észreveheti, hogy néhányan tényleg őket figyelik, vagy a szélről vagy a tánctérről. Valószínűleg pára tényleg csak ezért jöttek el ma este. Tubrok felvesz egy kényelmes alapállást és ismét közelebb húzódik a párjához, hogy így kezdjék el, ha Ingridnek is jó. Tubrok nem akarja túlbonyolítani ezért csak egyszerű lépésekkel kezd, amelyek között könnyen lehet tovább társalogni.
< - Furcsa érzés - vallja be - melletted olyan, mint amikor kamaszként jártam az első nővel. Úgy értem, nem hasonlítható össze, sokkal mélyebb érzés, de hasonlóan új és zavarba ejtő. Remélem nem volt túl érzelgős. - mosolyodik el végül nagyon is határozottan. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 30 Jún. 2014, 12:19

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Sajnálta, hogy végül Tubrok elkapta a tekintetét, noha finoman és nem hevesen, de akkor is megtette. Pedig roppant kellemesnek találta azt, hogy ennyire könnyedén tudnak egymásban olvasni, mintha mind a kettejüknek lett volna telepatikus ereje, pedig erről szó sem volt és nem rendelkeztek ilyesmivel. Ingrid tovább mosolygott, amikor megint látta, érezte azt, hogy a párja meglepődött, szerette, hogy ezt ki tudja váltani belőle és nem azt a teljesen határozott törzsfőt látja benne, hanem a férfit is, aki ott volt mögötte. Ezek után most nem nevetett fel, csak figyelte a férfit mosolyogva. A szurkálódásra nem felelt szóban, csak a tekintete árulta el, hogy valóban úgy volt, hogy mindig kitalálnak valamit, egészen pontosan jellemzően Zsarnok talál ki valamilyen újdonságot, de ettől még a megállapítás helytálló és ez volt a világ rendje, ez volt a természetes. Legalább is Ingrid számára. Ahogyan Tubrok játékosan belecsípett a fenekében, mint általában most is azt a megszokott szemrehányó pillantást kapta jutalmuk, amivel Ingrid rá szokott nézni, viszonzásul végigfuttatta a nő a kezét a párja oldalán le egészen a fenekéig és viszonozta a csípést, ezúttal finoman, hogy ne okozzon fájdalmat a kimerült férfinak. Az, hogy Tubrok az orrán simított végig immáron sokkalta jobban elnyerte a tetszését, és örömtelien figyelte, ahogyan a másik is felnevet azon, amit mondott. Ahogyan Tubrok is elképzelt, hogy mi lesz a fiúkkal, ha felnő. Valóban roppant jóképű volt, arányos testtel, ha nem hasonlított volna a fiú ennyire az apjára és nem a saját gyermeke lett volna, akkor még ő is elfogadta volna partnernek. Így azonban az maradt, hogy roppant elégedett lehetett azzal, hogy mennyire jóképű fiúk lesz, remélte és bizakodott abban, hogy a természete is elviselhető lesz és nem fog azzal elüldözni senkit maga mellől. Igaz itt trónörökösként jellemzően úgysem ezért fognak a nők érte bolondulni, hanem elsődlegesen a rangja miatt, aztán a külseje és minden más csak ezek után következhetett.
< - Valóban ettől is tartok – ismerte be. – Majd én leszek a rémes anyós, akitől tarthatnak és megértik, hogy miért kaptam a hárpia becenevet is az ellenfelemtől. >
Örült annak, hogy Tubrok ezt kedvesen mondta, hogy ő is egyetértett azzal, hogy mindez valós „fenyegetésnek” tűnt. Igazából nem bánta volna, valószínűleg a férfi sem, de ezt nem tudhatta pontosan. Roppant elégedettséggel töltötte el, amikor a megszokott mély hümmögést hallotta meg a harapás nyomán, amivel a párja jelezte, hogy tetszik neki ez, ahogyan a fenekén a szorítás is erősebb lett. Utána kapaszkodott bele a férfi nyakába, hogy így tartsa meg magát, a hálás tekintetre csak elmosolyodott így jelezve, hogy ez természetes a részéről és nem szorul köszönetre. Mikor már végre ismét egymás karjaiban, ölében voltak még mindig mosolygott és örömmel viszonozta a kapott csókot Tubroknal. Sejtette, hogy valóban ezt szeretné a párja és nem is tévedett olyan sokat, a kérésnek eleget tett és ismét elnyúlt a férfin, hogy a lehető legtöbb részével érjen hozzá és minél nagyobb felületen tudja őt regenerálni annak hála, hogy egymáshoz érnek. A férfi mellkasára hajtotta a fejét és lehunyta a szemeit, miközben a férfi simogatta és végül ő maga is hozzálátott ehhez, hogy ugyanígy tegyen. Csak Tubrok szavaira nézett fel ismét és nézett bele a párja szemeibe. Ismét felnevetett és utána szólalt meg.
< - Azért most tovább jutottunk az étkezésben, mint a legutóbbi két alkalommal – utalt a tegnapi vacsorára meg a reggelire. – Már a desszerthez értünk lényegében. >
A kert pedig valóban fel lett avatva és már igencsak sok másik hely is, pedig még csak a második közös estéjük volt itt, mi lesz majd a későbbiekben? A gondolatra elmosolyodott egy pillanatra, majd elhessegette ezt. Már a táncparketten végig figyelte továbbra is Tubrokot és örömmel látta, hogy a férfi sokkalta nyugodtabb lett annak hála, hogy mégsem a teljes tárgyalást akarta Ingrid elfelejteni, csak a tényleg kellemetlen részeket és így már neki is elnyerte a tetszését. Már előre eljátszott a gondolattal, hogy milyen is lesz, ha majd a fiúk rákérdez, hogy miként is ismerték meg egymást. Vajon előbb fogja tudni a történelemkönyvekből, mint a szüleitől? Roppant jó kérdés volt. A mosolynak pedig nagyon örült, hogy a válasz előtt még azt is kapott a párjától.
< - Lehettem volna kevésbé is diszkrét – ismerte be, majd elmosolyodott. – Biztos voltam benne, hogy elnyeri a tetszésedet. >
Teljes határozottsággal mondta mindezt, hogy tényleg így volt, nem túlzott vele, mindig is így gondolta, már a tárgyalás alatt is. és örült annak a ténynek, hogy nem tévedett ezzel kapcsolatban, hanem valóban így volt. A Mordaen-nel való tánc közben látta, hogy sikerült megnyugtatnia a fiatal nemest és a Milíciát már szóba sem hozták ezek után, a férfi szavaira hálásan bólintott, hogy ő is egyetértett azzal, hogy jobb embert nem küldhettek volna ide. Valószínűleg sokan gondolták így mindenhonnan nézve, főleg, hogy az Ismeretlen Birodalom és a Pride is jól járt ezzel. Itt is vélhették úgy, révén nem omlik össze a Rocksolid sem és a Birodalom felé is elvégezte azt, amit kell. És persze a legfontosabb az volt Ingridnek, hogy Cal is így vélte és az ő szava jelentett a legtöbbet neki ebben a kérdésben. Látta, hogy Mordaen megértette a kis utalásokat és magában össze is tette a dolgokat, mindennel kapcsolatban, így Ingrid teljesen diszkréten hozta a férfi tudtára, amit akart és lényegében semmit sem mondott el abból, amit nem lehetett volna. Valószínűnek találta, hogy a férfinak tényleg lehet, hogy unalmas lenne, de Ingrid szerette azt látni, neki fontos volt az, hogy honnan jött és mik voltak a családi örökségek és hagyományok, a vikingkor pedig az volt, hála a Miller vérvonalnak. A tánc végén már, amikor Tubrokhoz simult érezte, hogy a párjának elnyerte a tetszését az, hogy mindezt megtette és neki is az, hogy Tubrok is átkarolta őt, így már tényleg nyíltan felvállalták, hogy egy párt alkotnak. Amíg elmondta, amiket megtudott végig figyelte a párját, így minden érzelmet könnyedén letudott olvasni róla, a kellemes meglepettséget és kellemes csalódást Elofon irányába, a meglepettséget azon, hogy a nemesség mit is gondolt arra, hogy Ingrid mit művelt vele, pedig az is egy szép halál lett volna, főleg, ha Ingrid teszi meg. És arra is látta, hogy mi volt a véleménye azzal kapcsolatban, amit a nő mondott Mordaen-hez. Most ő mosolyodott el, ahogyan kimondta Tubrok, hogy a nemességnek halovány fogalma sincs semmiről, és nem tudják, hogy milyen Ingrid valójában, ezzel pedig ő maga sem tudott vitatkozni, tényleg nem tudták. Felvonta a szemöldökét arra, hogy Elofon az elején ellene volt, igaz a tervek után nem találta annyira meglepőnek, de az, hogy miként zúzta össze a férfi haditervét és taktikáját ez imponálhatott neki és akkor nyerhette el a szimpátiáját és csodálatát.
< - Valóban nem tudják, de most megnyugodhatnak, hogy láthatják, hogy semmit sem csináltam veled – felelte mosolyogva. – Bár Mordaen meglepődött, hogy ilyennek lát téged, mosolyogva és boldognak. Szerintem ebből nem fogják elhinni, hogy mégsem tettem semmit. Ami Elofont illeti, azt hiszem, hogy akkor kedvelt meg, amikor átláttam a haditervét és összezúztam a tervét és tegnap is legyőztelek titeket. >
Ez volt az egyetlen pont, amit ő reálisnak látott, főleg, hogy szinte nem is ismerte a férfit, csak annyit tudott róla, amennyit itt látott. A választásra Ingrid is elmosolyodott, amikor meglátta a sejtelmes mosolyt és a szemekben felcsillanó türelmetlenséget. Ettől a pillanattól kezdve nem is volt kétséges az, hogy Tubrok mit is fog választani. Hagyta, hogy a férfi a parkettre vezesse újra, ahol ismét ő maga is felvett egy alapállást. Most már nem volt nehéz kiszúrnia, hogy mennyien vannak itt és mind őket figyelik. A látványosságok mindig futótűzként terjedtek és ők ketten is annak voltak mondhatóak, a szerelembe belebolondult eddig rideg törzsfő és a Birodalmi küldött. remek páros és remek pletykatémát adtak, főleg úgy, hogy sokan azon is meglepődtek, hogy Tubrok életben volt még. Ingridnek megfelelt az, hogy közelebb kezdték egymáshoz a táncot és a párjához igazodott abban, hogy mit és hogyan táncolnak. Amint a férfi megszólalt Ingrid kérdőn pillantott rá, majd sokatmondóan mosolyodott el, mint akinek nem volt újdonság, amit hall.
< - Tudom – mondta halkan és kedvesen. – Feltűnt már az elején is. Nem voltál az, egyáltalán. És hasonlóan érzem én is, hogy olyan ez, mint nagyon-nagyon régen. >
Megvárta, hogy mit is reagál erre a párja, majd halkan folytatta.
< - Kíváncsi lennék a nemesség hány százaléka hiszi, hogy csak a tárgyalások idejére csábítottalak el – mosolyodott el. – Olyan 95-99%-ra tippelnék. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Hétf. 30 Jún. 2014, 23:15

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Miután Tubrok elkapja finoman a tekintetét nem sokkal később újra felveszi a szemkontaktust Ingriddel. Neki is tetszik, hogy ilyen könnyen tudnak olvasni egymásban, de ő most szándékosan nem akarta "látni" Ingrid gondolatait és ezért nézett el, azt viszont nem bánja ha a párja olvas benne. Tubrok elégedetten mosolyodik el, amikor látja a nő szúrós, szemrehányó tekintetét, majd érzi a kezét az oldalán. Amikor Ingrid végül a férfi fenekébe csíp, nem érez különösebb reakciót csak Ragal mosolya lesz szélesebb ettől. Ezután a férfi a kezét visszavezeti a nő fenekére és egyik ujjával finoman dörzsölni kezdi azt a részt, ahol korábban megcsípte.
< - Nem leszel rémes anyós, ha rendes lányokat fog hazahozni. Úgy gondolom a sok közül csak néhányat fog bemutatni nekünk is. >
A hangján hallatszik, hogy valóban így gondolja és ezt találja logikusnak, ugyanakkor ő ezt a szülei halála miatt nem igazán élhette meg, Diederik pedig nem volt soha az igazi apja. Mikor már egymás ölében ülnek a széken, Ingrid végignyújtózik ismét a párja testén, mire Tubrok megint hátradönti a széket és végigfekszik rajta, hogy mindkettőjüknek kényelmes legyen a helyzet. Ahogy a férfi mellkasára hajtja a fejét és behunyja a szemét rendkívül kellemesnek érzi a helyzetet Ingrid, majd a következő pillanatban megérzi Ragal kezét, ahogy finoman az arcát és nyakát simogatja, néha a hajába is beletúr. Ingrid végül felnéz és a párja szemeibe nézve válaszol Tubrok megjegyzésére, a válaszon a férfi ismét elmosolyodik.
< - Lehet egyszer még a vacsora végéig is eljutunk. - nevet fel mély hangján - Szívesen felajánlanám, hogy aludj egy kicsit rajtam, de nincs rá szükséged. >
Mondja ki végül a gondolatait, éreztetve Ingriddel, ha akar akkor nyugodtan pihenhet rajta úgy mint az előbb lehajtott fejjel, csukott szemmel, még ha nem is alszik. A választól függetlenül Tubrok tovább folytatja a kellemes simogatást, a kevésbé érzékeny pontokon.
Az első Tubrokkal való tánc során, arra hogy Ingrid lehetett volna kevésbé diszkrét is Tubrok már nem felel szóban, csak sokatmondóan elmosolyodik, jelezve, hogy azt sem bánta volna. Ha ezután Ingrid nem hoz már mást szóba, akkor a tánc lassan a végéhez ér, az utolsó lépéseket Ragal csendben kiélvezi még. A Mordaennel való tánc is lassan a végéhez ér, mivel mindketten egyetértettek abban, hogy az aktuális szám végén már nem kezdenek bele egy újabb táncba. Miután Mordaen el is hagyja a termet, egy rövid beszélgetés után Tubrok Ingridbe karolva újra felvezeti őt a tánctérre. Ott állva érezhetően Tubrok nagyon büszke arra, hogy így mutatkozhat Ingriddel és élvezi is, hogy vannak akik őket figyelik tánc közben. Ingrid szavaira egyetértően bólint.
< - Látják, hogy semmi rosszat nem tettél velem, ez legyen elég nekik. Az nem zavar ha úgy látnak, ahogy, ritkán vagyok szerelmes. - itt egy gyengéd mosoly jelenik meg az arcán, ahogy Ingridre pillant - Elofont nem tudom mi nyűgözhette le, talán a hidegséged is imponált neki a többin felül, a tervéről ne beszélj többes számban, csak a többieket zúztad össze, én ugyanúgy tárgyaltam veled tovább. Magamban jót mosolyogtam a vezéreimen, nagyon meglepted őket. >
Miközben Ingrid arról gondolkodik a közös megjelenésük milyen jó pletyka lehet a nemesség körében szinte láthatja maga előtt Diederik gondterhelt arcát, amiről Tubrok mesélt neki, hogy hogyan is fog reagálni az öreg ezredes, amikor már biztos lesz benne, hogy Tubrok megszegte az ígéretét. Miután a férfi elmondja az érzéseit, kíváncsian figyeli mit is reagál erre Ingrid, majd halkan fújja ki a levegőt, amikor meghallja, hogy mégsem volt túl érzelgős az előbb.
< - Én most érzem ezt először ilyen erősen. Most is előnyben vagy velem szemben Boszorka - válaszolja kedvesen. >
A kellemesen nyugodt tánc közben Tubrok ismét közelebb húzódik Ingridhez és most ő alkalmazkodik a nőhöz és veszi fel annak tempóját és mozgását. Azt akarja elérni, hogy Ingrid minél kellemesebben és természetesebben érezze magát. A mozdulataival is mutatja, hogy a nő nyugodtan vezesse, ha akarja.
< - Nem hiszem, hogy van akár 1% is, aki hinne abban, hogy nem a tárgyalás miatt csábítottál el. Ne felejtsd el, hogy ők még mindig boszorkánynak gondolnak. - kacsint a nőre - Majd ha visszajössz, ha nem bánod az orruk alá fogom dörgölni a tévedésük. Hmmm. Azt hiszem túl gyorsan tanulok tőled. >
A végét is komolyan mondja és gondolja, valóban eljátszaná ezt a nemességgel és Ingrid adta erre az ötletet. Ha a nő belemegy ebbe, akkor egy kis mosoly is megjelenik Ragal arcán majd folytatja.
< - Találd ki, hova akarsz menni és mit akarsz látni a városból. Az iparnegyed feltételezem nem érdekel, a nemesi negyedet már láttad, esetleg a katonai létesítmények érdekelnének? >
Hagyja egy kis ideig ezen gondolkodni Ingridet, a válasz után az egyik kezét lassan a nő derekára csúsztatja és ha ez nem zavarja, akkor így folytatja tovább a táncot.
< - Ha akarod, kérhetsz számot is. - ajánlja fel. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 01 Júl. 2014, 15:00

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Ingrid örült, amikor Tubrok végül is visszavette a szemkontaktust kettejük között. Mivel így a visszanézésnél látta, hogy miért is fordult el a párja tőle végül nem engedte, hogy a férfi olvasson benne olyan könnyedén, csak akkor, hogyha nagyon szeretné, akkor úgymond küzdenie kelljen mindezért. Így remélte, hogy ezzel kiküszöbölheti az előbbieket és nem fogja ezt a kellemes együttlétet megtörni a férfi egy újabb esetleges félrenézéssel. A tekintete némileg bosszús lett, amikor Tubrok csak még szélesebben mosolyodott el a fenékcsípésre, amit válaszként adott neki és nem pedig máshogyan. Túlságosan is élvezte mindezt Ingrid szerint a párja, de azt, ahogyan a megcsípett helyet kezdte simogatni a férfi már egyáltalán nem bánta. Mindezt roppant kellemesnek találta és már régen nem fájt az sem, amit csinált a másik. Gyengéden rázta meg a fejét arra, amit Tubrok mondott, azok után, hogy milyen volt saját maga, milyen a férfi egyáltalán nem volt közel sem olyan derülátó, mint a párja. Sőt, pontosan az ellentéte, mert ő maga ismerte is a Birodalmi férfiakat és a testfelépítésüket.
< - Apád büszke lenne az unokájára – mondta. – Már így előre biztos vagyok benne, a te ágyasaid száma, vagy korábban az övéi szerintem meg sem fogják közelíteni a fiúnkét. Nem elég, hogy jóképű lesz, de még a Ragal klán tagja is. és nem tudom, hogy mennyit tudsz a HPI-s férfiak biológiai felépítéséről, de azt már tudod, hogy ő sem fog elfáradni és egy HPI-s férfinak napokig lehet erekciója úgy, hogy közben bár hányszor élvezhet el. >
Fejtette ki az aggodalmait, abban pedig valóban eléggé biztos volt, hogy nem nagyon szinte senkit sem bemutatni a fiú, csak aki iránt valóban komolyan érdeklődik. Ilyen lesz majd egyszer az első barátnője, aztán majd amikor tényleg szerelmes lesz. Addig is, pedig, jaj a Rocksolid nemességének, a férfiaknak féltékenységből, a nőknek pedig egészen más miatt. Igaz már Gregnél is tartott hasonlótól, hogy mi lesz, ha tőle örökölt többet ilyen téren és nem Cal-től. De most nem a gyerekek miatt kellett volna aggódnia, így próbált nem is ezzel foglalkozni, hanem sokkalta inkább kiélvezni azt, hogy itt lehet Tubrokkal. A válaszából Tubrok is érezhette, hogy ő maga is hasonlóan volt, hogy nem gondolta, hogy sokakat fog bemutatni, de Ingrid is hasonlóan volt ezzel, mint a párja. Az anyja eltűnt, előtte mutathatta csak be neki, akit lehetett, Ry volt ilyen egyedül, az apjának pedig senkit sem lehetett. Őt egyedül Cal ismerte és remélte, hogy Tubrokot is be tudja majd, másnak igazából el sem mondta soha sem ezt, de a férfinak igen, mivel ő más volt, különleges. Az Ingrid számára is roppant kényelmes volt, amikor a széket hátradöntötte Tubrok és mind a ketten eltudtak feküdni könnyedén, roppantul élvezte, hogy így feküdhet a párja mellkasán és rajta a férfin, a fejével a mellkason és hallgathatja a férfi szívének dobbanásait. Kellemesen nyugtató volt számára ezt hallgatni, ahogyan a simogatás is roppantul elnyerte a tetszését, olyan meghitt és bensőséges volt az egész helyzet a számára. A felnézés és a szavai után szélesen mosolyodott el és örömmel hallgatta azt, hogy Tubrok ismét nevet.
< - Lehet, hogy kénytelenek leszünk úgy étkezni majd, hogy vendégek is vannak velünk – állapította meg. – Akkor tényleg kénytelenek leszünk befejezni az adott étkezést, mivel mégsem sérthetnénk meg senkit azzal, hogy félrevonulunk egy gyors légyott miatt. >
A felajánláson ismét elmosolyodott, közelebb hajolt Tubrokhoz, végigsimított a férfi arcán és ha a párja engedte, akkor meg is csókolta röviden, majd kényelmesen visszahelyezkedett a mellkasra és visszafeküdt rá. Emberként tényleg elaludt volna így, de most így, hogy ennyi energia tombolt benne az étkezések és hasonlók miatt nem tudta volna olyan könnyedén megtenni, de a következő perceket kiélvezte így feküdve, csukott szemmel. Míg végül ő maga is simogatni kezdte Tubrokot, ezúttal ő sem az érzékeny pontokon, csak úgy, hogy kellemes legyen a párjának és ne hozza őt ezzel kellemetlen helyzetbe.
< - Ha már a vendégek szóba kerültek, milyen gyakran szoktál vendégeket fogadni? – érdeklődött. >
A második tánc elején, amit ismét Tubrokkal kezdett meg, kézzelfoghatóan érezte, hogy mennyire boldog a másik és milyen büszkén mutatja meg a nemességnek azt, hogy együtt vannak és együtt mutatkozhatnak. Ingridnek volt egy olyan érzése, hogy a nemesség és az itt levők része nem kifejezetten örült ennek a ténynek, hogy így volt. Ahogyan azzal is roppant elégedett volt, hogy mindenki őket figyelte. Ezzel Ingrid is elégedett volt, hogy így volt, szerette, hogy a központban volt és most mindezt megkapta. Ő maga is elmosolyodott a férfi szavain, roppantul élvezte azokat is. Ami Ingrid részét illette tetszett neki így Tubrok és örömmel figyelte, hogy szerelmesnek látta, sokkal jobban kedvelte így, mintha távolságtartó és rideg lenne, bár abban is volt nem kevés sárm és persze úgyis nagyon, de nagyon jóképűnek tűnt számára, de így mégjobban. Magáról pedig tudta, hogy őt nem sokan látták így még, talán senki sem, az apja pedig az anyjához hasonlította, aminél szebb bókot talán nem is kaphatott volna senkitől, főleg, hogy tudta, hogy ez a pár szó, amit akkor hallott mennyit jelentett neki és az apjának is.
< - Pedig nagyon jól áll, nem tudhatják, hogy mit vesztettek – felelte mosolyogva. – Ami a tárgyalást illette, pontosan tudom, hogy milyen remekül szórakoztál alatta. Megmondtam már az elején, az első beszélgetésükkor kettesben, hogy nagyon fogod élvezni az egészet. Ami Elofont illeti, majd holnap kiderítem a bálon, ha eljön – egy pillanatra beleharapott az alsó ajkába. – Megígértem Mordaen-nek, hogy kap Elofon egy csábos mosolyt, és pillantást, mert szeretne még több áradozó történetet hallani az ifjú tábornoktól. >
Szélesen mosolyodott el végül az egészen, tudta, hogy megígérte Tubroknak, hogy nem fog semmit sem csinálni a vezetőkkel, de ez az ajánlat és ígéret Mordaen irányába túlságosan is magas labda volt ahhoz, hogy kihagyhassa, remélte, hogy hasonlóan fog vélekedni erről és nem lesz ellenére, hogyha ezt megejtené másnap a nő. Amint belegondolt Diederik helyzetébe és a nemességébe egy pillanatra a lelki szeme előtt megjelentek a képek, ahogyan az öreg ezredes arcát látta, mintha most tudná meg, hogy Tubrok megszegte, amit ígért és mintha most jutott volna el a férfiig, hogy itt vannak mind a ketten és nyíltan felvállalták azt, hogy együtt vannak, noha bejelentés még nem történt ezzel kapcsolatban. A képessége fényében ezt a néhány pillanatot még úgyis felfogta, hogy lehetséges, hogy tényleg most történt mindez. örült, hogy a párja megkönnyebbült, amikor megnyugtatta, hogy nem volt a vallomásával túlérzelgős. Tényleg nem találta annak, csak talán az volt picit furcsa a nő számára, hogy ezt itt tánc közben mondta el és nem akkor, amikor ketten voltak a kompban, vagy Tubrok csarnokában. Végül Ingrid is kedvesen mosolyodott el.
< - A korom miatt előnyben vagyok, de ezt nem tartanám kifejezetten nagy előnynek. >
Tényleg így gondolta és nem csak nyugtatásnak szánta. A tánc közben hála annak, hogy Tubrok is alkalmazkodott Ingridhez a nőnek sikerült tényleg kellemesen és természetesen éreznie magát, nem érezte magát kényelmetlenül és kellemetlenül amiatt sem, hogy ennyi nemes volt körülöttük és ennyien nézték őket, a Birodalomban elfoglalt magas rangnak is megvoltak az előnyei, ez is közöttük volt. A kezdeményezést és a vezetést most nem vette át, hagyta, hogy Tubrok tegye mindezt most is. figyelmesen hallgatta azt, amit a párja mondott, bólintott is, hogy igaza van ebben, hogy talán egy százalék sem hinné el. Ha ő lenne a másik oldalon és ő látná azt, ami kettejük között zajlik saját maga sem hitte volna el, hogy nem csak a tárgyalások manipulálása a cél.
< - Annak is fognak, főleg azok után, hogy visszajöttem – mosolyodott el ismét. >
Ahogyan kimondta Tubrok, hogy az orruk alá szeretné dörgölni mindezt, Ingrid szemeiben egy pillanatra a büszkeség csillant meg, ahogyan ezt érezte a férfi iránt, hogy ennyire jól és gyorsan tanult tőle. Végül halkan fel is nevetett, csak annyira, hogy az illemet ne sértse meg még vele. Megrázta a fejét, dehogy bánta, hogy meg akarja tenni Tubrok, sőt már előre élvezte ennek a lehetőségét.
< - Nem bánom – mondta ki hangosan. – Nem baj az nekem, hogy gyorsan tanulsz, nagyon is jó ez így. >
Látta a mosolyt is az egész végén a párja ajkaim, ami különösen tetszett neki ezek után. A kérdésre elgondolkodott néhány pillanatra, de meglehetősen hamar választ is adott rá. Nem zavarta egyáltalán Ingridet, hogy a csípőjére csúsztatta a kezét a párja, sőt még tetszett is neki.
< - A levegőből megnézhetjük az ipar negyedet is – mondta. – Ilyesmit sem láttam korábban a HPI-ben való élés miatt. Csak a Milíciánál, de ők megint mások. A katonai bázisokat lehet, tudod, hogy szeretem a harcászatot és a katonaságot – mosolyodott el. >
Amikor a férfi felajánlotta, hogy választhat Ingrid számot a szemei felcsillantak. Láthatóan igencsak tetszett neki az ötlet. Ha Tubrok mondja, hogy merre kell ezt megtennie, akkor a tánc végén így is tesz és egy gyorsabb, latinosabb zenét kér, amiben ugyan beszélgetni kevésbé lehet a sok pörgés és gyors mozdulat miatt, de ez volt az, ami Ingridhez igazán illett és ebben a ruhában még lélegzetállítóbb lehetett a tánca.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Szer. 16 Júl. 2014, 23:15

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Miután újra felveszik a szemkontaktust egymással, Tubrok már nem töri meg ezt, mivel Ingrid nem hagyja, hogy a férfi olyan könnyen olvashasson benne. Ingrid bosszús tekintetére, az elégedett mosolya csak tovább nő, tényleg túlságosan élvezi a nő szemrehányó reakcióját. Ez egészen addig tart, amíg Miller el nem lazul a kellemes simogatástól. Tubrok figyelmesen hallgatja Ingridet, ahogy a fiúkról beszél, először kellemesen elmosolyodik, majd kicsit kérdően néz Ingridre, a szeretők kapcsán, de végül összeáll benne a kép és megért mindent.
< - És napokig fog folyamatosan hemperegni a nőivel. – mosolyodik el – Tudom, találkoztam már flottásokkal Nava jóvoltából. Egy sereg szeretőre lesz szüksége… >
Állapítja meg ő is, miközben kifújja a levegőt, mintha ez is az ő gondja lenne majd. Arra, hogy lehet vendégeket kellene hívniuk ahhoz, hogy befejezhessék az étkezéseket, Tubrok ismét felnevet, a szokásos mély hangján, amit Ingrid szeret hallgatni.
< - Én nem bánom, hogy sosem jutunk el a végéig. Nekem tökéletesen megfelel ez a befejezés is. >
Az utolsó szavaknál már közelebb hajol és finoman megcsókolja Ingridet, jelezve, hogy mennyire tetszik is neki ez az egész, ami köztük van. Amikor Ingrid gyengéden végigsimít a párja arcán, Tubrok hagyja, hogy megcsókolja és örömmel is veszi ezt, utána fekszik végig és lazul el Ingrid teljesen a férfi testén, majd kezdik el egymást kellemesen simogatni. A feltett kérdésen a vendégekkel kapcsolatban Tubrok gondolkodik egy kis ideig, majd egy hümmögés után válaszol.
< - Viszonylag gyakran, ahogy az időm és kedvem engedi. A háború miatt már rég volt nálam bárki is. Miért kérdezted? >
Kérdez vissza kíváncsian. A második tánc közben, Ingrid élvezi, hogy a középpontban legyen, és a nemesek egy része őket figyeli, valamint örül annak, hogy Tubrokot szerelmesnek látja. Tubrok az ő reakcióját veszi észre azonnal, hogy Miller szereti ha ennyire előtérben van. Így ekkor kölcsönösen örülnek egymás reakciójának. Egy ideig boldogon figyelnek egymásra és a táncra, utána Ingrid válaszol a korábbiakra.
< - Ha jól áll, érd el, hogy ilyen legyek és akkor mások is megcsodálhatják. – mondja magabiztosan a jóképűségével kapcsolatban – Mordaen már belevitt a rosszba, vagy te őt… Majd „véletlenül” észre fogom venni, ha Elofon áradozik rólad és úgy teszek, mintha nem tudtam volna előre. – mosolyodik el a kis tervre. >
Láthatóan neki is tetszik az ötlet, hogy hozzák rövid időre zavarba Elofont. Valószínűleg inkább azért, hogy ő se maradjon ki ebből, most kevésbé törzsfőként megközelítve a helyzetet.  Ebben az is szerepet játszik, hogy már majdnem lezártnak tekinti a tárgyalásokat és a politikai részt, és megengedhet magának ilyen kis „hibákat” is. Ingrid következő mondatát Tubrok ismét, őszintén elmosolyodik. Érezni a mozdulatain, hogyha most nem a tánctéren lennének, ezért megcsókolná Ingridet.
< - A korodat is imádom benned, azt amilyen van. Kezelhetnél mindenkit porszemként, mint más tenné, de te alkalmazkodsz. >
A hangja is tükrözi, hogy ezt valóban imádja a nőben, így nem érzi a köztük lévő hatalmas korkülönbséget olyan mértékben, nem is zavaró számára. Mivel Ingridnek is megfelel, a tánc közben Tubrok továbbra is tartja a vezető szerepet, de mindig alkalmazkodik Ingridhez és próbál úgy mozogni, hogy mind a kettejüknek kényelmes legyen. Egy-egy mozdulatnál hagyja, hogy Ingrid neki megfelelő módon kezdeményezzen, hogy ne legyen gond a magasságuk közti különbség. Ahogy a nemesség kerül szóba, hogy mennyire fog változni a véleményük a nő visszatérte után, Tubrok magabiztosan mosolyodik el és meggyőzötten pillant Ingridre.
< - Az ellenkezőjét fogják gondolni mindenben. – jelenti ki – Ha látják, hogy visszajössz és együtt vagyunk, arról fognak beszélni, hogy a Rocksolid javára befolyásoltad a tárgyalásokat. Még bele se gondoltam. >
A hangjával érezteti, hogy eddig tényleg nem gondolt ebbe bele, de általában jók az ilyen megérzései. Ez is segíthet Ingridnek, hogy megkedveltesse majd magát a nemesség körében. Majd Ingrid Tubrok ötletére, hogy ő ezt majd a nemesség orra dörgöli, elmosolyodik és a testbeszédével utána szóban is közli, hogy ezzel mennyire elégedetten. Ennél pontnál csúsztatja Ragal a csípőjére a kezét, érzi, hogy ez is tetszik Ingridnek, így szinte azonnal közelebb is húzza magához tánc közben. Természetesen úgy, hogy ez egyikőjüket se zökkentse ki és Miller is csak finom húzást érezhessen. Mielőtt Ingrid válaszolhatna a következő kérdésre, Tubrok halkabban szólal meg.
< - Ne menj olyan messzire. Így is hiányollak. – jegyzi meg a kettejük közti megszokott hangon. >
A következőkben kerül szóba, a városnézés és a helyek, amiket Ingrid még szívesen látna. Tubrok végighallgatja őt, majd értően bólint.
< - Akkor megnézzük az iparnegyedet felülről, ha gondolod nagyon alacsonyan is repülhetünk, de leszállni felesleges, nincs ott semmilyen érdekesség. A katonai bázisoknál meg vigyázok, nehogy túl sokat láss, még a végén kémkedéssel is megvádolnak. >
Ismét egy mosollyal, komolytalan hangon fejezi be Ragal. Ingrid közelsége egyre jobban feloldja a férfit, ezt Miller is érezheti. Tubrok még visz pár lépést a táncban, ahol Ingrid fordulnia kell, vagy jobban kinyújtania a testét, csak, hogy lenyűgözzék az őket néző nemeseket, majd a zene és így az aktuális tánc is lassan véget ér. Ezután Tubrok valóban oldalra vezeti Ingridet. Egy beugrónál felmennek egy kisebb lépcsőn, ahol egy nagyobb terem ajtaja nyílik. Az ajtó nyitva van és láthatóan néhány technikus dolgozik éppen azon hogy a tánctéren minden tökéletes legyen. Lényegében csak a futó programokat ellenőrzik, de akkor is figyelnek folyamatosan. Rangjához méltó módon főhajtással és hangos üdvözléssel köszöntik Tubrokot és Ingridet is. Itt kérhet számot Ingrid, ami el is fog indulni a következőnek, bár a latinos zene elsőre furcsának hangzik a két ezzel foglalkozó északinak, természetesen kikeresnek egy megfelelő számot. Miller még válogathat is. Mikor megvan a szám, Tubrok kicsit jobban kihúzza magát, Ingrid ekkor már láthatja, hogy a férfi „felveszi” az „uralkodói szerepét”. Gyengéden megfogja Ingrid kezét és a kijárat/tánctér felé nyújtja, hogy vezesse őt a nő.
< - Hölgyem, felkérném az utolsó táncra. Úgy hiszem, ebben ön a jobb, vezessen. >
Láthatóan nagyon élvezi az egészet Tubrok és várja, hogy Ingrid mit is tesz, elindul-e, hogy táncoljanak. A teremben lévő technikusok egy része kissé furcsán néz a törzsfőre a szavai után, de ahogy Ingridre néznek, látszik az arcukon, ahogy elkönyvelik, Ingrid teljesen megbolondította az uralkodójukat. Ragal valószínűleg ezekben a fajta pergős táncokban nincs annyira otthon, ezért kéri a vezetést. Ha Ingrid elindul, néhány másodperc múlva visszaérthetnek a parkettre, ahol a lent lévők érdeklődését is felkeltette az új szám.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Csüt. 17 Júl. 2014, 10:52

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Ingrid számára hamar teljesen nyilvánvaló lett, hogy a párja roppantul élvezte azt, hogy a nő ennyire szemrehányóan nézett rá, élt a gyanúval, hogy csak azért csípte meg a fenekén, hogy ezt elérje nála. Annak azonban nagyon örült, hogy a férfi most már szívesen nézett újra a szemeibe, hogy nem láthatta olyan könnyedén a benne most felrejlő érzéseket, gondolatokat. Pedig igazából a legtöbb csak a férfi magabiztosságát és elégedettségét növelte volna, mert Ingrid teljesen elégedett volt vele és a mai nappal is, miként eltöltötték mindazt. Szerencsére, bár lehet, hogy Tubrok szerencsétlenségére a kellemes helyzetben Ingrid meglehetősen hamar volt képes arra, hogy ellazuljon és teljesen megnyugodjon. Utána Eyjolf-nál, amikor a férfi kimondta, hogy így pedig napokig fog majd nőkkel hemperegni Ingrid sokatmondóan bólintott, főleg, hogy itt a Rocksolidban csak „egyszerű” lányok voltak, így valószínűleg ez lesz az eshetőség. Egy pillanatra felvonta a szemöldökét, ahogyan a férfi kimondta, hogy Nava által ismert meg Flottásokat. Azt eddig is tudta, hogy Tubrok már találkozott Flottásokkal, hiszen mondta korábban is, de az Ingridet is meglepte, hogy Nava által. Honnan ismerhetett Nava ilyeneket? A Rocksolid nem kifejezetten volt az a hely, ahova a HPI-ből átjárnának a Birodalmiak szórakozni és Nava jelenleg a trónörökös volt, a Ragal klán egyik túlélője, kizárt volt, hogy Tubrok elengedte őt a Pride-ba, vagy a Vex-be szórakozni, főleg, hogy mind a kettőt gyűlölte. Akkor mégis hogyan? Nem akart erre rákérdezni Tubroknál, főleg, mert nem akarta a kellemes beszélgetést elrontani kettejük között ezzel, így inkább csatornát nyitott Maniac felé. Nem volt túl szép dolog, de úgyis az egész pár pillanatig tartott, és mivel a tekintete sem változott meg, így Tubroknak sem tűnhetett fel.
~ Honnan ismer Nava Ragal, a Rocksolid trónörököse Flottásokat, illetve HPI-seket? ~ kérdezte. ~
< - Bizony, egy seregre – suttogta. – Ami azt illeti, tudom, hogy még évekre vagyunk ettől, de ha eléri azt a kort, hogy először legyen nővel, szeretném, vagyis örülnék neki, ha ezt a Birodalomban tudná megtenni majd. Az lenne a legjobb neki szerintem, ha egy tapasztalt személy mellett jönne rá mindezekre, még mielőtt véletlenül itt valamelyik kislányban kárt tesz. A Birodalomban úgyis a legtöbbeknek nagy tapasztalta van és figyelnek azokra, akiknek azaz első alkalmuk. >
Ahogyan Tubrok kifújta a levegőt és érezhető volt, mintha az ő gondja lenne ez is Ingrid lágyan nevetett fel. Aranyosnak vélte, hogy a férfinak már most a fiúk miatt fáj a feje, pedig meg sem született. Gyengéden és finoman koppintott rá a párja orrára a nő és simított rajta ismét végig.
< - Nem akkora gond ez, de ismerd be, hogy te is napokig megállás nélkül szeretkeznél velem, ha megtudnád tenni – kacérkodott. >
Direkt olyan hangsúlyban mondta és a testbeszéde is arról árulkodott, hogy nem felróni szeretné a fizikai gyengeségeit a párjának, mert roppant elégedett így is vele, hanem csak azt szerette volna, hogyha Tubrok elképzeli úgy, hogy még nem támadnak rossz érzései az egész miatt. Örült annak, hogy a párja ismét felnevetett, amikor az étkezés és a vendégek közötti párhuzamot hozta fel. Mosolyogva figyelte őt és a végén már mondott volna ő maga is valamit, de erre nem maradt lehetősége, mert Tubrok odahajolt és megcsókolta. Örömmel viszonozta a csókot, majd adta a sajátját neki.
< - Ha így megy tovább, akkor előbb fogsz éhen halni, mintsem valamikor rendesen tudj enni – suttogta. >
Figyelte a férfit, amikor elgondolkodott Ingrid kérdésén. Bólintott arra, hogy érti, hogy sokszor vannak itt mások is és eléggé olyan nagy nyüzsgés van errefelé, mint ahogyan a régi mesékben is szokott lenni. A háború pedig… Ingrid is tudta, hogy az már jó ideje tartott.
< - Csupán érdekel, hogy miként telnek a mindennapjaid – mosolyodott el gyengéden. >
A válasza után gyorsan mozdult, úgy, hogy lehetőleg ne essenek le a székről, azt próbálta kivitelezni, hogy a kicsi hely ellenére ő kerüljön alulra és Tubrok pedig felülre. Ha sikerült megtennie, akkor a feje felett fűzte össze a kezeit és végignyúlt Tubrok alatt egy kellemes nyújtózkodás közepette, elég időt adva, hogy Tubrok megcsodálja őt, amíg ezzel foglalatoskodik. Amint ezzel végzett még mosolyogva pillantott fel a párjára.
< - Ez jól esett – felelte elégedetten és nyújtózott még egyet nagymacska módjára. >
A második tánc közben örömmel veszett el az érzésekben, amiket mindez kettejükből kiváltott és figyelte a párját csak nagyjából minden mást kizárva. Végig diszkrét mosoly volt az ajkain, annyi csak, amennyit nem baj, ha mások is észrevesznek. Az ajánlaton egy pillanatra megvillantak a szemei, el is játszott a gondolattal, hogy mások előtt is zavarba hozná őt, csak azért, hogy úgy lássa, de sajnos nem szerette volna emiatt kellemetlen helyzetbe is hozni, hogy olyannak lássa a nemesség, mint egy néhány éves kamasz fiút és nem pedig egy érett uralkodónak. Nem tett volna jót Tubrok hírnevének és akkor tényleg boszorkánynak tartották volna őt.
< - Meg mered kockáztatni, hogy mit gondolnak majd rólad, hogy a mindig határozott uralkodót úgy látják, mintha most bújt volna elő az édesanyja szoknyája mögül? – kérdezte mosolyogva. – Mordaen… szerintem nem kellett őt bátorítanom, hogy mindezt elérjem, engem pedig már ismersz ilyen téren, így azt hiszem, hogy a legjobb megfogalmazás az lenne, hogy kölcsönös volt. >
Ingridben az is felmerült ekkor, hogy látta, hogy Tubrok is igencsak odavolt az ötletért, hogy Elofont így „kijátsszák”, hogy az is benne lehetett, hogy azért kíváncsi a férfi rá, mert túlságosan szabadelvűnek gondolja a fiatal tábornokot? Nem kérdezett rá hangosan, annyira meg nem is számított igazából. Mind a hárman, talán négyen, ha Elofon-t is belevette ebbe jól fognak szórakozni, és ez volt az, ami igazán számított ebben a helyzetben. Ingridnek úgysem esett nehezére úgy tenni, mintha flörtölne valakivel, az anyja révén úgyis ilyen volt a jelleme. A folytatásban nem volt nehéz észrevennie, hogy miként reagált rá a párja és a legszívesebben ott helyben megcsókolta volna, igazából Ingrid is így volt vele, hogy szívesen megtette volna, ha nem itt lettek volna mindenki szeme láttára a táncparkett közepén. A férfi szavaira Ingrid is elmosolyodott, bele sem mert gondolni, hogy milyen lenne, ha nem alkalmazkodna másokhoz.
< - Örülj neki, hogy a szüleim így neveltek – mondta. >
Direkt többes számot mondott, mert még az apja is kitartott emellett úgyis, hogy UP2 volt és nem hagyta soha sem, hogy a lánya fejébe szálljon a dicsőség amiatt, hogy milyen családból is származik. Persze tudta, hogy miért is emelte ki ezt a férfi, és Ingrid is örült annak, mindig is örült, hogy ennyire alkalmazkodó mindenhez és nem pedig begyöpösödött és megrögzött, hogy mindenkit alacsonyabb rangúnak vél magánál. A táncnál követte tovább Tubrokot, hagyva, hogy a férfi vezesse, természetesen érezte, hogy mikor engedte a férfi, hogy kompenzáljon, ami a magasságuk közötti különbséggel járt, ezeket pedig természetesen megtette olyankor. A párja következő szavainál felvonta egy pillanatra a szavait, igen, ez is lehetségesnek tűnt. Bólintott is rá.
< - Pedig közel sem volt így, ők nem ismerik Maniac-et, így könnyű efféle pletykát elindítani – mondta mosolyogva. – Volt több olyan pont is, ahol többet engedhettem volna nektek, de nem tettem, mert az Ismeretlen Birodalom érdeke nem ezt szolgálta. >
Eléggé biztos volt benne, hogy Tubrok ebből rájön, hogy amikor várost és területet nem adott, de egy bázist, amit felhúzhatott a Rocksolid a határ mellett pontosan ilyen volt, főleg, hogy várost és nagyobb területet is akart ott akkor a Rocksolid, amit igazából Ingrid át is adhatott volna, mert még az optimális határon belül mozgott a követelés. Mindazonáltal látszott a nő arcán, hogy elégedett lesz azzal, hogyha a nemesség azt fogja gondolni, amit Tubrok mondott. Neki mindez valóban csak jót jelent. A gyengéd húzást természetesen megérezte, de nem zökkent ki a táncból, csak ismét a férfira mosolygott kacéran és a halk szavak után megcsóválta a fejét.
< - Kezdhetek aggódni érted – mondta ő is a kettejük közötti megszokott hangon. – Ha már most hiányolsz, hogy fogod kibírni, ha napokig nem látsz? >
A következő szavakon Ingrid felnevetett, a kémes rész után, neki is tetszett a hasonlat.
< - Azt hittem, hogy azon már túl vagyunk, hogy aggódni kelljen, hogy kémnek gondolnak, mert a két nappal ezelőtti kis kirándulásom után már úgyis elkönyveltek annak – mondta ő is komolytalanul. >
Örült annak Ingrid, hogy ennyire sikerült feloldania Tubrokot a közelségével, főleg mások előtt és nem csak úgy, hogy ketten vannak, mert akkor már látta ilyennek és így. Ahogyan a plusz lépések belekerültek a táncba, a pörgéssel, forgással, nyújtózkodással természetesen a lehető legelegánsabban hajtotta azokat is végre Ingrid, hogy tényleg lenyűgözhessenek mindenkit. Mindezek után pedig a tánc is véget ért, követte a párját oda, ahova vezette őt a technikusokhoz, akik egyből megfelelően köszöntötték őket. Sejtette, hogy a tánckérése meglepi az itt dolgozókat és valóban így is lett, de ennek ellenére sem módosított azon. Egy olyan számot kért, amit errefelé is biztosan ismertek és nem csak a Birodalmi körökben. Amint ez megvolt Tubrok reakciójára felnevetett, hogy most játssza ő a férfit, látta a technikusok zavart tekintetét, majd elkönyvelték azt, hogy a férfi szerelmes és Ingrid teljesen megbabonázta őt, még egy pont annak, hogy boszorkánynak tartsák. Belekarolt Tubrokba ezek után, hogy visszamenjenek, lent pedig a parketten felvette az alapállást.
< - Szerencsédre a férfiak dolga ennél nem olyan bonyolult, menni fog neked is – mosolygott. – Legalább is annál a résznél, amikor a nő pörög és forog. Csak igyekezz majd megtartani és nem engedni, hogy elessek. >
Amint elkezdődött a szám akkor annál a résznél, ahol Tubroknak tényleg vezetésre volt szüksége, akkor ott vezette őt, ez a szám eleje volt jellemzően, utána következett, ahol a nőknek kell sokat forognia, pörögnie, itt Tubroknak csak időnként kellett a levegőben Ingrid kezét megtartania, hogy a körül tehesse a mozdulatokat, illetve a megdöntős részben volt nagyobb szerepe.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 8 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Kedd 22 Júl. 2014, 13:52

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Ingrid és Tubrok egymás kellemes közelségében kellemesen el tud lazulni, úgy mint jó néhányszor az elmúlt napok alatt. A nőnek eszébe juthat, hogy talán Ragal azért nem akar benne feltétlenül olvasni, mert eddig sem tette mindig, és emiatt sok kellemes kis meglepetés is érte a nővel kapcsolatban. A kellemes közelség közben Ingrid észrevétlenül tud csatornát nyitni Maniac irányába, Tubrok arcán nem látszik, hogy észrevenné ezt.
- A kért összefüggések elemzéséhez szükséges megfelelő hozzáférés. Kérés elutasítva.
Ezzel Ingrid úgymond most is lepattan Maniacról az információt tekintve. Tubrok ezután türelmesen és megértően hallgatja, hogy Ingrid szerint a fiúk első együttlétének hogyan is kellene zajlania. Végül mint férfi elgondolkozik, utána értően biccent.
< - Rendben, legyen így. Nehogy véletlenül kárt tegyen valakiben, az első alkalommal az még talán el is riaszthatja, az nem hiányzik. Nem vagyok benne biztos, hogyan is kellene közölni vele, talán kettőnket említve. >
Gondolkozik hangosan ő is. Láthatóan nem zavarja az, hogy még évek lehetnek hátra, hogy a fiúk oda jut, szerinte is jobb előre gondolkodni, mint túl későn rájönni a hibára. Miután Tubrok megjátszott gondterheltséggel kifújja a levegőt, Ingrid felnevet, erre majdnem Ragal is így tesz, de végül megállja, azonban ahogy nem sokkal később Miller végigsimít a párja orrán, miután rákoppint arra, Tubrok elneveti magát. A megjegyzésre kihívó csókot ad Ingridnek és azután válaszol.
< - Már hogy is ne szeretkeznék veled napokig, egészen amíg élvezed. >
A válasza is hasonlóan boldog hangú, mint Ingridé volt korábban. Most nem jut eszébe, hogy ő "csak" egy földi ember és emiatt nem tudja olyan sokáig tartani magát az ágyban, mint amit Ingrid megszokhatott egy birodalmitól. Ingrid azonban azt is könnyen felmérheti, hogy bizonyos szempontból Tubrok jobb is mint egy flottás vagy HPI-s, hiszen ő a fél napot is több elélvezés nélkül bírta ki. Ahogy a párjára tekint Ingrid láthatja, hogy a férfi fejében is éppen ez fordul meg, lehet tőle vette át ezt a gondolatot/érzést is. Tubrok határozottan mosolyodik el erre, amikor meglátja ugyenezt Ingriden. A következő megjegyzésen ismét mély hangján felnevet.
< - Meg tudsz te is etetni Boszorka. - mondja a kettejük között megszokott hangon. >
Mielőtt Ingrid válaszolhatna, Tubrok gyorsan bekapja az orrának a hegyét és finoman, alig érezhetően megharapdálja azt. Ingrid következő válaszán, hogy csak érdekelte a párja mindennapi élete és ezért kérdezett rá a vendégekre. Ezután Ingrid egy váratlan pillanatban, testi erejét, ügyességét és képzését használva egy másodperc töredék alatt fordít a helyzeten és kerül ő alulra, a székre, és fordítja maga felé Tubrokot. A férfinak éppen csak annyi ideje van, hogy meglepetésében megtámaszkodjon, majd kaján mosollyal az arcán figyeli, ahogy Ingrid nyújtózkodik alatta. Most is minden rezdülésén érezni a türelmetlenséget.
< - Gonosz vagy Boszorka. - suttogja halkan - És ha én... >
Ezzel lejjebb engedi magát a két karjával, majd megcsókolja Ingrid bal mellét. Szájába veszi a mellbimbót és nyelvével kényeztetni kezdi, játszik vele, utána ajkait a bőrnek tapasztja és szívni kezdi Ingrid bőrét, kicsit emelve a fején és így a nő mellén is, csak hogy utána halk cuppanó hang kíséretében elengedje. Végül visszaemeli magát Ingrid arcával szemben és úgy tesz mintha nem történt volna semmi. Tubrok még egyszer végigpillant Ingriden, és a válasz után, most már megszokott módon mosolyodik el ismét.
< - Úgy tudtam felül szeretsz lenni. - jelenti ki, ezúttal piszkálódás nélkül, egyszerű érdeklődéssel. >
A második tánc alatt már Tubrok enyhén megrázza a fejét Ingrid válaszára. Néhány másodpercig valamivel jobban figyel a lépéseire, majd utána válaszol csak. Láthatóan most már összeszedettebb mint az előbb.
< - Nem kell annyira zavarba hoznod. Elég ha gonoszkodsz, mint mindig. - válaszol őszintén, majd Mordaen újabb említésére elmosolyodik - Örülök neki, hogy kijöttök egymással, Mordaen nehéz eset. >
Mialatt Ingrid gondolkodik, ha akarja kiolvashatja párjából, hogy ő is túlságosan szabadelvűnek gondolja a fiatal tábornokot, ami a zavarba ejtését illeti, eddigi tapasztalatai alapján Ingrid már láthatja, hogy ha valóban annyira szabadelvű a fiatal tábornok, akkor ő is élvezni fogja és később sem lesz kellemetlen számára. Nem sokkal ezután jön az a pillanat amikor legszívesebben mindketten megcsókolnák a másikat, de mivel a tánctér közepén vannak, ez nem történik meg. Ingrid tudja, hogyha lemennének a parkettről, a terem szélén nyugodtan csókolózhatnának, senkit nem zavarna. Már eddig is látott csókolózó párokat. Ahogyan az egész klubra jellemző, hogy elegáns, valóban magas szintű és kulturált de ugyanakkor jóval szabadabb szórakozást nyújt a nemességnek. A tárgyalásokkal kapcsolatban Tubrok értően bólint, tudta már eddig is, hogy Ingrid úgy döntött, ahogy azt a feladat kívánta.
< - Igen, tudom. - kezdi halkabban - Én nem bánom, hogy miként döntöttél, így is nagyon elégedett vagyok a tárgyalásokkal, de ezt már mondtam neked. >
Hangjában érezteti, hogy tényleg így gondolja és nem csak Ingrid megnyugtatása miatt mondja. Természetesen látszik a szemén, hogy visszaemlékszik és tudja melyek azok a pontok, ahol a Rocksolidnak nem kedvezően döntött Ingrid, de ezeket tényleg nem bánja a férfi. Korábban még Ingrid azt látta Tubrokon, hogy a férfi talán jobban örült volna ha ő a Rocksolid javára dönt, de ebben a pillanatban annak örül igazán, hogy Ingrid önmaga volt végig, hiszen ebbe, a valós énjébe szeretett bele. Miután Tubrok tánc közben közelebb húzza Ingridet, ismét elmosolyodik a nő válaszán.
< - Ne tagadd Boszorka, hogy te is alig fogod kibírni, ha napokig távol leszel. - válaszol a piszkálódásra ő is ugyanolyan hangon. >
Még az ezután következő megjegyzésén Ingridnek Ragal is szélesen elmosolyodik. Utána pedig a tánc lassan véget ér. Felmennek a technikusi szobába, ahol Ingrid számot kér, majd egy kisebb jelenet játszódik le köztük. Ingrid végül belekarol a párjába és levezeti, vissza parkettra. Lent Tubrok felveszi az alapállást és figyelmesen hallgatja Ingrid utasításait.
< - Nem fogsz elesni, figyelni fogok. - biztosítja szóban is. >
A pörgősebb, latinosabb tánc során Ingridnek könnyű dolga van, rajta kívül láthatóan kevesen vannak akik otthon lennének ebben a stílusban, de azok a személyek szintén nagy élvezettel táncolnak a párjukkal. Tubrok végig figyel rá, nézi ahogy Ingrid pörög, forog és ezt mindketten nagyon élvezik. Mindig ott van azokban a pillanatokban, amikor meg kell fognia a nőt, Ragal ebben sem hibázik. A megdöntésnél eltelik néhány pillanat, amikor Ingrid újra azt érzi, hogy Tubrok nagyon meg akarja őt csókolni, de akkor sem teszi. Folytatják tovább a táncot és időközben Tubrok is jobban belejön.
< - Már értem miért kérted ezt a számot. - mondja két mozdulat között. >
Tubrok szívesen végigtáncolja a számot, a gyorsabb tempó miatt azonban kevesebb beszédre van ideje, amit ugyanúgy kiélvez.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 23 Júl. 2014, 19:42

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Ahogyan így egymáson feküdtek Ingridnek valóban beugrott, hogy Tubrok szerette, hogyha meglepődhet azon, hogy a nő mit és hogyan lép, hogy nem akarja előre kiszámítani, és rájönni erre. Így pedig tényleg érthető volt már a számára teljes mértékben, hogy miért is nem akart az előbb sem olvasni benne a párja. Így viszont, hogy ezt realizálta magában teljesen megnyugodott ezzel kapcsolatban. Igencsak meglepődött a válaszon, de nem mutatta jelét ennek most sem, hiszen már azt is leplezte, hogy egyáltalán csatornát nyitott Maniac irányába. Az igazság az volt, hogy igencsak felkapta a vizet ezen és dühös lett, egy pillanat tört részére talán még a teljes teste is megmerevedett. Mi az, hogy nem volt jogosultsága és engedélye ahhoz, hogy ezt megkérdezze. Egy nyomorult kis hercegecske után kérdezett csak, nem pedig valamilyen…
~ Miaz, hogy nincs hozzáférésem? ~ kérdezte ingerülten. ~ Egy Rocksolidos hercegecskéről kérdeztem információkat és nem pedig a Flotta egyik magas rangú admirálisáról! Nehogy azt mond, hogy egy Flottás kém és azért titkolózol ennyire! ~
Tudta, hogy felesleges neki dühöngeni ebben az ügyben, mert akkor sem kap több információt, Maniac gép volt, akiből az adottságaival, képzettségeivel sem tud majd semmit sem kicsikarni. Még egy dolog, aminek majd akkor kell utána járnia, amikor már Flottás lesz, remélve, hogy addigra meglesz a megfelelő hozzáférése és megtudhatja ezeket. Kellemetlen lenne, hogyha meg kellene kínoznia Nava-t ahhoz, hogy megszerezze az információkat. Más kérdés, hogy önmaga roppantul élvezné a procedúrát, de Nava-ról nem lenne ugyanez elmondható és valószínűleg Tubrok sem lelkesedne az ötletért, ha megtudná mindezt. Micsoda kár. Mindez az egész alig néhány pillanatot vett csak igénybe és a feje is úgyis a párja mellkasán feküdt, így remélte, hogy nem tűnt fel neki. Akkor nézett csak fel Ingrid, amikor Eyjolf-ra terelődött a szó és már róla beszéltek. Most már biztos volt benne, hogy Tubrok is megértette, hogy milyen az, ha egy szülő eljátszik a gondolattal, hogy mi lesz évek múlva, ha a gyermeke felnőtt lesz, ez is most pontosan azaz eset volt. megnyugtatóan mosolyodott el a párja szavai után.
< - Ne aggódj, majd elmagyarázom neki én, ha eljutunk egyszer oda, vagy… – mosolygott. – Addigra úgyis el kell majd Greg-nek is mondani ezeket a dolgokat, így már lesz tapasztala benne – kacsintott a párjára. – Legalább a testvéri köteléket növelné. >
Mindezek után már mind a ketten felnevettek, főleg az orrkoppintás után, Ingridnek igencsak tetszett Tubroktól a megjátszott gondterheltség, miközben ez messze nem volt az, hiszen ez egy igencsak boldog és kellemes téma volt, ami miatt a nő igencsak izgatott volt már, hogy végre a karjaiban tarthassa a közös gyermeküket, pedig még olyan sok idő volt hátra. A kihívó csókot ő maga is hasonlóan viszonozta, örült annak, hogy most a szavai tényleg nem váltottak ki kellemetlenséget a férfiból, hanem ő is ugyanúgy felelt neki arra, ahogyan Ingrid. Igazat megvallva a nő örült volna végtelenül annak, hogyha a férfi HPI-s lenne, noha tényleg nem volt oka a panaszra, hiszen saját maga is igencsak ügyes volt abban, amit tett és embernél még nem látott olyat Tubrok előtt, hogy ennyi ideig kibírta volna akárcsak egy orgazmus nélkül is. a HPI-sek ennyi idő alatt, akárcsak ő maga is többször elszoktak élvezni. Ahogyan a férfira pillantott, mintha ő is pontosan erre gondolt volna ebben a másodpercben, most mégis olvasott benne, vagy átvette a gondolatot akaratlanul is. Ingrid is elmosolyodott, majd a párja szavai után ő is felnevetett.
< - Megtudnálak, de akarom én, hogy túlságosan is elkényelmesedj? – kérdezte. >
Ismét felnevetett, ahogyan Tubrok beleharapott az orrába finoman, de ezek után nem is várt sokáig, hanem megfordult, készült arra, hogyha szükséges lenne, akkor elkapja a férfit, de nem kellett, mert Tubrok sikeresen megtartotta magát. Határtalan elégedettséget érzett, ahogyan látta a férfi arcán a türelmetlenséget, amint végigmérte őt a nyújtózkodás alatt, ajkaira is elégedett mosoly ült ki a férfi suttogásán. Kérdőn pillantott párjára a tekintetén látszott a ki nem mondott kérdés: „És ha te…?”. Amint a férfi a nyelvével hozzáért a mellbimbójához az azonnal megkeményedett, Ingrid lehunyta a szemét és hangosabb sóhaj szakadt ki belőle. Az egyik kezét a párja tarkójára csúsztatta, amíg az vele foglalkozott és ott kezdte őt simogatni és kényeztetni; halkan nyögött fel, amikor a bőrét még szívni is kezdte a férfi, a szavaira azonban elmosolyodott, de a kezével még mindig simogatta a másikat.
< - És ha te ezentúl azt mered mondani, hogy gonosz vagyok, gondold oda, hogy te magad is az vagy – suttogta. – Igen felül, de akkor nem tudnám megtenni ezt… >
Nem hagyta, hogy a férfi esetlegesen rákérdezzen, hogy mit kissé feljebb emelkedett és ezzel egy időben húzta lejjebb magához Tubrokot a tarkójánál, amikor az ajkaik találkoztak szenvedélyesen csókolta meg a férfit és húzta lejjebb a szék irányába. A heves csók közben szándékosan a férfi érzékenyebb pontjain szántott végig a körmeivel annyira, hogy még ne okozzon fájdalmat, csak gyönyört, mindkét oldalon megtéve ezt. Ahogyan leért a párja fenekéig belemarkolt a körmeivel mindkettőbe, most sem okozva szándékosan sérülést neki, úgy számolta, hogy erre kissé megfog ugrani Tubrok és amikor éppen lefele rándult meg kissé erősebben tartotta lent magánál, hogy ne húzódjon el, még szándékosan az ágyékával a párjáénak dörgölőzött, hogy így is kínozza és viszonozza az előzőt. A második tánc alatt Ingrid továbbra is tartott a lépéseket, majd a férfi szavain elgondolkodott láthatóan is. Jó néhány másodperc kellett, hogy válaszoljon.
< - Gonoszkodni fogok – ígérte meg kedvesen. – Miért, te és én nem vagyunk azok? >
Saját magát sem tartotta könnyű esetnek és mivel enyire hasonlított Tubrok hozzá, vagy ő a párjához, így őt sem. Éppen ezért volt neki Mordaen sem az, míg másnak talán az lett volna. A saját önfejűsége és makacssága is sokat segített neki abban, hogy másokkal könnyedén kijöjjön. Ami az ő oldalát illette, az pedig nem érdekelte, hogy ha más nem volt oda érte. Most is látta, meg korábban is utalt rá Tubrok, hogy Elofon-t tényleg túl szabadelvűnek gondolta, de éppen ezért volt benne az, hogy valószínűleg nem fogja később kellemetlennek venni azt, amire készülnek, hanem tetszeni fog neki. Amikor mind a kettejük között forrt a levegő tényleg bánta, hogy éppen a táncparkett közepén vannak, de annyira nem volt közel sem illetlen, hogy most levonuljon hirtelen néhány csók miatt a táncparkettről, még akkor sem, ha látta, hogy mások is éltek ilyesmivel. Ennél azért ő maga jobban nevelt volt és láthatóan Tubrok is. A tárgyalásra csak bólintott, tényleg tudta, hogy a párja így érez és saját maga is, hiszen tökéletesen kivitelezi azt, amit kell és bőven benne vannak még az optimálisban. Így Ingridben sem voltak ezzel kapcsolatban kellemetlen érzések. Látta azt, hogy máskor talán örült volna a férfi, hogy a Rocksolid javára dönt Ingrid, de most már annak, hogy úgy tette, ahogyan, mert ez volt a nő, akit szeretett. A tánc folytatásában nem tiltakozott, sőt örömmel vette hogy ismét közelebb húzta Tubrok magához.
< - A válaszom nagyban attól is függ, hogy mennyire akarom az egódat tovább fényezni, vagy éppenséggel összetörni – válaszolta kacéran. >
Természetesen látszott rajta, hogy hiányozni fog neki Tubrok, főleg, hogy ki tudja, hogy mennyi ideig lesznek távol, de ott volt az is, hogy a hosszú élete során tanult türelmet és sokkalta türelmesebb volt a férfinál. A tánc végén, miután már jöttek vissza a technikusi szobából és éppen egy olyan részen voltak, ahol senki sem láthatta meg őket Ingrid megtorpant, a falhoz tolta Tubrokot és megcsókolta, ha már a táncparketten nem tudták megtenni és úgyis láttak másokat is így tenni, akkor ennyi neki is kijárt. Mindezek után engedte csak meg a férfinak, hogy visszavezesse a táncparkettre, ahol már a pergősebb zene fel is csendült. Csak bólintott a másik szavaira, hogy nem kell aggódnia, megbízott Tubrokban, hogy valóban így lesz, így nem is félt ettől. Látta, hogy kevesebben vannak, akik ebben otthonosak lennének, ami nem is volt annyira baj, ehhez úgyis nagyobb tér kellett, mint a sima tánchoz. Amíg a tánc közben egymás közelében voltak igyekezett vezetni Tubrokot, hogy hamar belerázódjon ebbe. A döntésnél újra érezte, amit korábban a másik táncnál is, hogy ismét meg akarja csókolni a párja, majd ment tovább a tánc. Amikor hosszabb pörgős rész jött, aminek a végén Ingrid egészen addig pörgött, mígnem megérkezett a párja karjaiba. Akkor szólalt csak meg reagálva a férfi előző szavaira.
< - Ez az egyik legkönnyebb – felelte. – Nem akartam olyat kérni, amit nem biztos, hogy itt bárki is ki tudná végig hiba nélkül táncolni – itt beledőlt ismét hátrafelé a férfi karjaiba a következő döntéshez. – Olyat majd otthon mutatok egyedül. >
Mikor vége volt és ismét talpra érkezett néhány pörgéssel távolodott el Tuborktól ismét.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 8 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Szer. 23 Júl. 2014, 22:35

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Ingrid kellemesen fekszik Tubrokon, a férfi felső testére hajtott fejjel. Ragalnak egyáltalán nem tűnik az fel, hogy közben a nő csatornát nyitott a Mesterséges Intelligenciával, ugyanolyan módon simogatja őt tovább. Miller az Árnyékhadseregtől tanult is olyan technikát, amivel elrejtheti, elnyomhatja az érzéseinek és gondolatainak testi jeleit, ez nem okoz számára gondot. Maniac a felháborodásra, hideg, gépies kissé fémes hangján válaszol.
- Negatív. Nincs elég magas hozzáférési engedély. Kérés elutasítva.
Tovább nem is tartja fent a mentális kommunikációs csatornát Maniac, megszakítja azt. A géppel valóban nem lehetett semmilyen módon más eredményt elérni, mint amely a program szerint logikus, tökéletes ezen a területen, Zsarnok tervezte. Amikor Ingrid Nava megkínzásáról gondolkodik, ösztönösen részben el is képzeli, kissé önkéntelenül a bal kezének ujja összezáródnak és mintha a vérnek fémes ízét érezné a szájába. Tubrok ebből szerencsére csak annyit érez, hogy Ingrid finoman megsimítja és a nyelvét mozgatja kicsit a szájában, azonban Miller pontosan tudja mi ez. A Milíciánál volt alkalma ezt kitapasztalna, ha a teste kipihent, feltöltött állapotban van, mint most amikor napok óta rendszeresen alszik és eszik a hajlamai is felerősödnek, fogékonyabb erre is. Ingrid akkor néz fel, amikor már Eyjolf kerül szóba. Valóban láthatja a párja szemében, hogy rendkívül élvezi találgatni, elképzelni a fia évek múlva elkövetkező jövőjét. Az utóbbi időben Ragal fogékonyabb lett erre és jobban élvezi, mint amikor először próbálkozott ezzel, a gyerekek iránti szeretet valószínűleg genetikailag benne van, ahogy a testvérénél is, nála most kerülhet ez elő. Tubrok a felvetett ötletre végül egyetértően biccent.
< - Legyen. Én is úgy gondolom, hogy Eyjolfnak is ez lenne a legjobb és Greg is élvezhetné a báty szerepét. Cal általában mennyi időt tölt a gyermeketekkel? - kérdezi érdeklődően. >
Az elcsattant kihívó csók után Tubrok mélyen a párja szemeibe néz és annak ellenére, hogy nem akar benne olvasni, meglátja, hogy mit érez Ingrid. Hogy izgatott és legszívesebben már karjaiban tartaná Eyjolfot. Ingrid izgatottságát mindig könnyen felismeri Ragal. Közelebb hajol és egy rövid csókot ad Ingrid ajkaira.
< - Türelem Boszorka. - leheli kedvesen - Nemsokára itt lesz mellettünk. >
Láthatóan komolyan is gondolja a nemsokára szót. Bár a fogantatástól a születésig tartó időszak nem változott jelentősen a Zuhanás óta, az új időszámításban, a korábban kilenc hónapnak megfelelő idő "csak" nyolcvan nap Zsarnok rendszerébe, és az emberi test általában ezt valamivel gyorsabbnak érzi, még ha nem is az. Ingridnek erről lehet személyes tapasztalata is, mivel vannak Zuhanás előtti emlékei. Az elkényelmesedéssel kapcsolatos megjegyzésen Tubrok ismét felnevet, majd széles mosollyal néz vissza Ingridre.
< - Én megetetnélek fordított helyzetbe. Nem baj, ha kicsit elkényelmesedsz mellettem, így is sokban hozzám alkalmazkodsz. >
Az utolsó szavaknál mosolya kissé hálássá válik és a szemeiben is látszik, hogy ezt is imádja Ingridben, hogyha szükséges akkor a nő hozzá alkalmazkodik és nem várja el tőle, hogy ő "erőltesse meg" meg magát valamiért kettejük között, akár egészen kis dolgokban. Az egymással való gonoszkodás közben már Tubrok rendkívül élvezi ahogy Ingridből kiszakad egy halk sóhaj és mint korábban is, most is kicsit több ideig játszik Ingrid mellével, csak, hogy még egy sóhajt kicsaljon belőle. Miután távolabb húzódik Ragal figyeli Ingridet, hallgatja őt, a befejezetlen mondatra most ő kérdezne vissza, de ezt már nem tudja megtenni. Ingrid odahúzza őt magához és hirtelen megcsókolja, amit Tubrok azonnal viszonoz. Végigkarmol a hátán le egészen a fenekéig a férfinak, amitől valóban meg is ugrik. Ettől közelebb kerül az ágyékuk egymáshoz, ezt kihasználva Ingrid neki is nyomja a sajátját a párjáéhoz és dörgölőző mozdulatokkal kezdi "kínozni". Tubrok jó néhány másodpercig nem is mozdul, csak hagyja, hogy Ingrid szorítsa őt és közben egymáshoz súrlódjanak. Az egyre akaratosabb csókja mindent elárul, hogy mennyire is élvezi ezt. A csók és az egész helyzet rendkívül sokáig tart, majd Ingrid az egyik pillanatban elkezdi érezni, hogy Tubrok leengedi magát karjaival és finoman ránehezedik. Minden pillanatban egy kicsit jobban nehezedik rá, figyelve rá, hogy ez ne legyen kellemetlen Miller számára. De mivel Ingrid teste kényelmesen meg tudja tartani a párja súlyának többszörösét is, Tubrok végül elengedi magát és teljesen ráfekszik Ingridre. A testük egymáshoz nyomódik, a bőrük szinte összetapad és érzik egymás minden rezdülését, teljes testét. Ingrid számára is rendkívül kellemes ez a fekvés, korábban ha volt már alkalma ilyesmire, akkor tudja, hogy könnyen rá tudnak "kapni" a párok erre, különösen szeretkezés után. A súly valóban nem okoz neki gondot, kicsit nehezebben mozdul a férfi alatt, de más hatása nincs. Tubrok vár valamennyi időt, majd újra megtámasztja és kitolja magát. Egyszerűen feláll, ott hagyva Ingridet, távolabb is lép a széktől és sokatmondóan néz le rá, tetőzve ezzel a gonoszkodást a saját részéről.
A lassabb tánc közben Ingrid visszakérdezésére, Tubrok gyengéden megrázza a fejét, ezzel mutatva, hogy nem is számít ez a kis megjegyzés Mordaenről, nem ezért említette.
< - Helyes, gonoszkodj csak. - felel még az előtte lévő mondatra - De azok vagyunk, mind a ketten nehéz esetek. Most kivételesen csak Mordaenre gondoltam valamiért. >
Annak kifejezetten örül Ragal, hogy látja Ingridnek is tetszik a fiatal nemes önfejűsége és makacssága, ami kettejükben is megvan. Ha ezt leolvassa a párjáról Ingrid, még az is eszébe juthat hogy az eltelt napok alatt Tubrokkal egészen idomultak egymáshoz, az önfejűségük ellenére sem ütközik a véleményük a legtöbb esetben, pedig van amiben eltérő a nézőpontjuk, de ez természetes. Ahogy a hangulat kezd forróvá válni közöttük mind a ketten úgy gondolják, hogy most nem lenne illendő csak egy csókért levonulni a tánctérről, így ez nem is történik meg. Ezután kerülnek egymáshoz ismét igen közel táncolás közben. Ingrid válaszára Tubrok még illendően, de szélesen elvigyorodik, és mélyen a szemébe nézve próbál benne olvasni.
< - Szóval nagyon fogsz hiányolni, értem én. - jelenti ki magabiztosan - Jól van, tudom Boszorka, majd kitalálunk mást is a kommunikátoron kívül. - ígéri meg végül. >
Most sem csak azért mondja, hogy Ingrid valamivel kellemesebben érezze magát, tényleg szeretne még a kommunikátoron felül más érintkezési formát találni, hogy ne kelljen akár egy tízes egységre is annyira távol lenniük egymástól. Miután a technikusi szobában megtörtént a zeneválasztás, kézen fogva indulnak vissza. A folyosó és a lépcső kevésbé megvilágított, így vannak kellemesen nagy árnyékos részek is, rajtuk kívül pedig nincs más. Tubrokot váratlanul éri az hogy Ingrid a falnak löki, meglepetten néz rá, majd a csók még jobban meglepi. Ingrid érezi, ahogy a párja magához öleli, fogja őt, a csókot szenvedélyesen viszonozza. Olyan érzés mintha a férfi ki akarná inni őt, úgy mintha a legelső vagy legutolsó csókjuk lenne ez az egy. A csók után távolabb húzódnak egymástól, majd visszasétálnak a tánctérre, Tubrok egy kellemes, elégedett mosollyal az arcán. Nem szólal meg, de látszik rajta mennyire élvezte. A pörgős tánc alatt már Ingrid könnyen uralhatja a parkettet, messze ő táncol a zenére a legjobban, amivel szinte elkápráztatja a nemesek egy részét is. Ragal most elsősorban a táncra koncentrál, hogy mindig megfelelően lépjen és jól fogja meg Ingridet. Közben minden alkalommal fürkészi Ingrid mozdulatait, főleg amikor fordul. A rocksolidos nemesi ruhában Miller valóban jól fest, a kellemesen élénk színek, a szoknya szerű alsó rész és a kisebb rajta lógó kiegészítők mind vele fordulnak, maga a ruha is könnyű, nem akadályozza a mozgást, mégis nagyon elegáns. Pont olyan aminek Ingrid elsőre elképzelte. Amikor oda érnek Tubrok megdönti a karjaiban lévő Ingridet, most kell csak figyelnie, hogy ne dőljön túl sokat a hajlékonyságát túlságosan kihasználva, mert akkor a ruha véletlenül sokat mutathat. Ha figyel erre Ingrid akkor ezzel sincs gond. A második hajolásnál a férfinak már nincs ideje egy teljes válaszra, ezért csak halkan súg a fülébe.
< - Megígérted azt a táncot kettesben. - kacsint Ingridre. >
Elengedik egymást és újra messzebb kerülnek. Ingrid néhány forgással távolabb kerül és tovább folytatja a táncot. Igazán most ő van előtérben, Tubrok már egészen ráérzett a ritmusra, de csak őt segíti, hogy a nő teljesen ki tudjon bontakozni és nagyon élvezhesse a táncot. A kellő pillanatban Ragal megint megfogja Ingrid kezét, hogy megpörgesse a nőt maga körül. Ennél a jelenetnél a táncparkett széléről, ahol az éppen nem táncoló nemesek nagy része áll és nézi a párokat, halk illedelmes taps hallatszik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Csüt. 24 Júl. 2014, 12:52

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Ingrid a Maniac-el való perlekedés alatt az Árnyékhadseregnél tanult módon rejtette és nyomta el teljesen az érzéseit és azzal nem is engedte megmutatni, hogy kiderüljön Tubrok számára, csak tovább folytatta a férfi simogatását. Ismét megkapta Maniac-től, hogy nincs magas hozzáférése, de mégis mi a fenéért kellett egy ennyire egyszerű kérdéshez magasabb hozzáférés? Tényleg érdekelni kezdte az egész, most vagy Nava felől volt a titok, vagy pedig azok felől, akiket ismert és azért nem engedte. Duzzogva hagyta, hogy Maniac megszakítsa a kapcsolatot, azonban amikor elkezdte elgondolni, hogy milyen lenne Nava-t megkínozni önkéntelenül is ökölbe szorult a keze és a vér kellemes, fémes ízét és megérezte. Egy pillanatra megborzongott kellemesen és még azt is megérezte a testén, hogy pusztán a gondolattól felizgult, hogy mit is tenne. Nyelt egy nagyobbat, túlságosan régen volt ennyire kipihent és régen evett ennyit, utoljára a Milíciánál, ott pedig mindig ki is használta a lehetőséget. Mindig sokkal jobb volt számára a szex is, ha előtte valakit lényegében agyonkínzott, vagy agyonvert a hátsó udvarban. Valahogyan le kellett majd vezetnie a feszültséget még azelőtt, hogy Tubrokban tesz kárt emiatt, mert nem akarta bántani semmilyen esetben sem őt. Szerencsére Eyjolf miatt ezek a gondolatok is tovaszálltak és a teste is megnyugodott, ahogyan az anyai ösztönök vették át a testi vágyak helyét. Ingrid örült annak, hogy Tubrok is egyre lelkesebb volt és sokkalta szívesebben képzelte el a dolgokat, mint a nap elején, megbarátkozhatott a gondolattal, illetve a Greges képek is segíthettek. Most már csak amiatt kellett aggódni, hogy nehogy a túlzott lelkesedése korábban buktassa le őket, mint kellett volna. Bólintott a férfi szavaira.
< - Igen, én is örülnék, ha sok időt tölthetnének együtt és jóban lennének – mondta. – Sokat szokott vele, amikor az ideje engedi és nem kell dolgoznia. Vedd figyelembe, hogy Greg sem alszik, csak napi egy órát, így mellette huszonhat órában mindig ott vagyunk mellette, ha tudunk. Jól gondolom, ha azt szeretnéd, hogy itt szülessen a Rocksolidban majd a fiúnk? >
Igazából nem volt kifogása ellene, hogy így legyen, az igazi kérdés az volt, hogy apás szülés legyen-e, vagy sem. Szerencsére az övé közel sem volt, lesz olyan véres és fájdalmas, mint az egyszerű emberi nőké, így Tubrokot sem viselné meg annyira mindez. Most Ingrid egyáltalán nem tudta és nem is akarta elrejteni, hogy szeretné a fiúkat már maguknál, így tényleg nem volt nehéz Tubroknak ezt kiolvasnia belőle. Mosolyogva figyelte a párját, ahogyan közelebb hajolt és engedte a finom csókot is, ami után elmosolyodott, legszívesebben a férfira öltötte volna a nyelvét ebben a pillanatban, de végül nem tette meg. Nemsokára. A nyolcvan nap olyan kevésnek hangzott a korábbi kilenc hónaphoz képest, főleg, hogy most tényleges hónapok nem is voltak, így rövidebbnek tűnt az egész, pedig nem volt az. Saját maga is így érezte a korábbi elmesélések alapján, amikor az anyja mesélt erről. Meg az is közre játszott, hogy sok az elfoglaltság, rohanósabb a világ, így nem tűnik fel, bár az volt az igazság, hogy a vége felé Greg-nél is számolta már a napokat, hogy mikor születik meg a fia végre.
< - Egyszer én is lehetek türelmetlen – mondta ki végül. – Ez nem mindig csak a te kiváltságod. >
Végül Ingrid is felnevetett, hogy a párja megetetné őt, már úgyis volt rá példa, hogy adott neki jó pár falatot, amikor étkeztek és a bálnát először kóstolta meg Ingrid. Látta a hálás mosolyt és tekintetet, amire csak megrázta a fejét, hogy nem szükséges megköszönnie, számára ez természetes volt, hogy így tett és nem várt el olyasmiket Tubrokról, ami számára megerőltetés lenne, míg önmagának ez könnyedség. A gonoszkodás alatt, hogy a férfi tovább játszott Ingriddel sikerült is elérnie, amit szeretett volna és egy újabb halk sóhaj szakadt ki belőle a kényeztetés hatására. A szavai után látta, hogy Tubrok akart volna valamit mondani, de direkt nem hagyta, hogy mindez megtörténjen, hanem ekkor már megcsókolta és most ő kezdte el a gonoszkodást a másikkal szemben. Pontosan úgy történt, ahogyan elképzelte és várta és megugrott a markolás hatására a férfi. Az egyre követelőzőbb csókokat is érezte, hasonlóképpen viszonozta őket, már megszokta, hogy mindig ennyire heves a partnere ilyen esetekben, amit roppantul szeretett benne. A csók közben nem zavarta, hogy ráfeküdt Tubrok, nem érezte nehéznek a teljesen különböző testfelépítésük ellenére sem, sőt sokkalta inkább kellemesnek találta, hogy nem csak ő fekszik Tubrokon, hanem a férfi is rajta és nem kell attól tartani, hogy véletlenül a nagyobb súly miatt légzési nehézségei lennének. Volt már ilyesmiben része, így külön kellemesnek is találta, hogy érezhette teljesen a férfit mindenhol. Amikor végül Tubrok elszakadt tőle és feltolta magát Ingrid egy kicsit követte, hogy ismét megcsókolja, de a férfi felállt, mint nem is olyan régen a szeretkezés előtt ő maga is. csak akkor Tubrok utána nyúlt és visszarántotta, de Ingrid ezt nem akarta.
< - Úgyis visszajössz egy percen belül – mondta mosolyogva. >
Most, hogy egyedül volt a széken ismét végignyújtózott rajta, megfeszítve a teljes testét, hagyva, hogy a párja végig gyönyörködhessen rajta. Figyelte a tekintetét, hogy mikor lesz türelmetlenebb, mint az előbb, ha pedig mindez nem volt elég arra, hogy visszacsalja magához, akkor tovább ment a gonoszkodásban és lassan, érzékien kezdte magát simogatni a nyakától indulva, végig a mellein, ahol a mellbimbókkal is elkezdett játszani. Végül az egyik kezével az ágyéka felé haladt lefelé, közben többször felnézett Tubrokra, hogy a párja miként bírja mindezt és mikor törik meg és jön vissza hozzá. A tánc közben továbbra is mosolyogva figyelte a párját, ahogyan megrázta a fejét, majd válaszolt. Örült, hogy felkérték arra nyilvánosan is, hogy gonoszkodjon és nem kell a jó kislányt adnia, amiatt is elégedett volt, hogy a párja szerint is mind a ketten nehéz esetek voltak, de mégis nagyon jól kijöttek az első pillanattól kezdve. Illetve remekül idomultak egymáshoz a nézeteik ellenére, amiben volt pár helyen eltérés, főleg a sokat látottság és a koruk eltérése miatt volt így. ahol pedig nem értettek egyet valamiben, ott igencsak hamar találtak közös nevezőt és máris nem volt semmilyen gond közöttük. A válaszára a kisfiús széles mosoly igencsak tetszett neki, főleg, hogy már a válasz előtt tudta, sejtette, hogy mit is fog válaszolni a párja neki. Amikor Tubrok a szemeibe nézett direkt nem hagyta, hogy a férfi olvasson benne, nem akarta, hogy lássa a válaszát.
< - Felséged, mint általában most is roppant beképzelt és én központú – mosolygott kevesen ő is. – Egy kicsit fogsz, többet nem ígérek, mert különben ismét túl türelmetlen leszel – végül bólintott. – Igen, találunk valamilyen módszert. >
Ő maga is ugyanúgy érzett ezzel kapcsolatban, mint Tubrok, hogy szeretett volna más módszert is, mint a kommunikátor. Mikor már jöttek vissza a technikusi teremből ismét elégedettséget érzett és örömet, amikor megtudta lepni a férfit azzal, hogy a falhoz tolta, lökte és megcsókolta utána. Már azzal, hogy Tubrok magához ölelte érezte, hogy mennyire tetszett a férfinak is mindez, amint hevesebben kezdte a párja csókolni Ingrid belesimult a férfi karjaiba és ahogyan csak tudott hozzásimult a férfihoz. A csókok pont olyanok voltak, mint a szeretkezés előtt szokott lenni, akkor akarta szinte kiinni a másik lelkét is a csókokkal. A csók után ismét távolabb húzódtak és indultak vissza, noha nem mondta ki a párja, de a nő látta rajta, hogy mennyire elégedett volt a mosolya, a tartása és a tekintete is erről árulkodott. A tánc közben pedig Ingrid végre elérte, amit szeretett volna és ő uralta a parkettet, messze jobb volt ebben a többieknél, akik még táncoltak, igaz neki jócskán több ideje is volt arra, hogy tökélyre vigye mindezt és gyakorolhassa, a hajlékonyságról nem is beszélve, hogy abban is sokkalta jobb volt, mint a nemesség tagjai. A ruhája valóban beváltotta a reményét abban, amire gondolt és remekül illett ehhez a tánchoz, csak a hátradöntésnél kellett vigyáznia, amit meg is tett. A szoknya remek ide, csak egy jobb felső kellett volna, hogy minden tökéletes legyen ehhez a tánchoz. A második hajolásnál Ingrid szemtelen módon próbálta kihasználni, hogy Tubrok is sokkalta közelebb hajolt hozzá, hogy a fülébe súghasson, ahogyan fordította a fejét szándékosan úgy mozdult, hogy az ajkaival súrolja a férfi ajkait, de nem csókolta meg, csak éppen ennyire, a tekintete pedig elárulta, hogy nem fog meghátrálni abból, amit ígért. Ezek után kerültek ismét távolabb, majd újra közelebb, ahogyan Tubrok feltartotta a kezét, hogy segítse a nőt a pörgésben Ingrid megtette, amit kellett és jó néhány kört tett maga körül, és közben gyorsan szólalt meg, hogy néhány szóban mondja el, hogy mire is számítson Tubrok most.
< - Kapj majd fel a csúszás után és magaddal szemben tegyél le – hadarta. >
Ezzel ismét hátrébb táncolt. Remélte, hogy Tubrok értette, hogy ennél is mit kellett tennie, a súly különbséggel nem lesz gond, mert nem volt túl nehéz, emiatt nem aggódott. Mikor elért kissé távolabb jó pár lépés távolságból nekifutott egy kissé, majd úgy mozdult, hogy a lábait előre téve csússzon azokkal, míg a háta megdől, a karjaival nyúlt Tubrok felé, hogy ő segítse és lendítse tovább, majd amikor már készült felállni direkt úgy mozdult, hogy könnyítse a párának azt, hogy a csípőjénél elkapva a levegőbe emelje és megforgassa úgy maga felett, hogy az egész végén pontosan vele szemben érkezzen meg. H ezt sikerül kivitelezniük, akkor a táncnak megfelelően az egyik combját felhúzta Tubrok combjához és a karjait hátraengedve dőlt meg ismét, mialatt az egyik kezével végül Tubrok nyakát ölelte meg.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 8 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Csüt. 24 Júl. 2014, 21:19

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Eyjolfal kapcsolatban miközben egymáson fekszenek Tubrok elgondolkozik. Nem csak a szülés miatt, hanem az egész kérdésről általában. Ő is finoman bólint Ingridnek, amikor a gondolatai végére ér.
< - Igen, azt szeretném ha a fiúnk itt születne meg. Ha te is így akarod. - válaszol halkabban - Akkor Eyjolfnak is napi huszonhat óra kell, főleg amikor még kicsi. Megpróbálok rá annyi időt szakítani, amennyit képes vagyok. De tudod, hogy nekem éjszaka aludnom is kell. >
Végig kicsit halkabban, de nagyon őszintén és közvetlenül beszél Ragal, majd Ingrid arcát kezdi el fürkészni a válaszra várva. Tubrok láthatóan már most szívén viseli a még meg sem született fia nevelését. Ha Ingrid ismer olyat aki hozzá hasonló helyzetben, földi párt talált magának és annak szült gyereket, akkor tudhatja, hogy ez általában meg szokta viselni a másik felet. Ezután amikor Ingrid legszívesebben a nyelvét ölteni a párjára, Tubrok figyelő őt, hogy akar-e valamit tenni, de mivel nem, így csak arra figyel amit Miller mond.
< - Lehetsz türelmetlen, szeretem is ha az vagy. Csak ne mondd azt, hogy miattam. >
Felel a megjegyzésre Tubrok türelmesen. Eyjolf láthatóan nagyon jó kedvre deríti a férfit. Kis fejrázással is jelzi, hogy nem azért említette a türelmetlenséget Ingrid részéről mert zavarná, éppen ellenkezőleg. Utána Ingrid jelzi apró mozdulatokkal, pillantásokkal, hogy Ragalnak nem szükséges hálásnak lennie azért mert a nő alkalmazkodik, mert ez csak természetes. Mindezt Tubrok megérti és válaszként finoman rámosolyog a párjára. A gonoszkodás alatt Ingrid látja Tubrok türelmetlen pillantását, ahogy végignyújtózkodik előtte a széken, majd saját magát kezdi kényeztetni. Már látja a párja szemében, hogy tényleg nem fogja kibírni. Ragal még jobban merevedni kezd, ahogy Ingrid keze egyre lejjebb csúszik a hasán az ágyéka felé és végül nem bírja tovább. Gyorsan visszalép a székhez, majd óvatosan megint vissza fekszik Ingridre.
< - Meggondoltam magam Boszorka, folytassuk ugyanott. >
Úgy helyezkedik, hogy arcuk egy vonalba kerüljön. Ha Ingrid engedi neki, akkor mindkét kezével az arcát kezdi el simogatni, főleg az orra vonalát és ott ahol a csíkok futnak, egy idő után beletúr a hajába és finoman játszani kezd vele, közben csókokkal borítja Ingrid ajkait. Ezen felül még bal lábfejével is kényeztetni kezdi Ingrid lábait, fentről lefelé, simító mozdulatokkal.
< - Imádlak Boszorka. - jegyzi meg kedvesen. >
A tánc közben már Tubrok arcán még egy kis mosoly jelenik meg, ahogy Ingrid nem hagyja, hogy olvasson benne. A felség megszólítás és a rövid játékosság szélesebb mosolyt csal megint a férfi arcára. Miután Ingrid végigmondja, komolyan bólint egy kicsit, jelezve, hogy megértette.
< - Nekem az egy kicsit is elég. Csak ne mond azt, hogy nem fogok hiányozni. - fejti ki jobban a gondolatait. >
A technikusi teremből visszajövet még megállnak csókolózni, majd visszatérnek a tánctérre. Itt Ingrid meglehetősen jó mozgásával uralja a parkettet és le is nyűgözi az őt figyeli nemeseket. A második döntésnél, hajolásnál Ingrid meg tudja tenni amit szeretne és ajkaik Tubrokkal egymáson súrlódnak végig. Ragal kissé önkéntelen a nő ajkai után kap, de nem éri el azokat, így nem teljesedik ki a mozdulat csókban. A pörgések és forgások közben, amiket egymás körül tesznek Ingrid gyorsan pár szóban el tudja mondani az utasításokat a párjának. Tubrok bólint erre, de a tekintetén látszik, hogy mégsem érti teljesen Ingridet, talán túl gyorsan mondta vagy egy szót eltévesztett, mindenesetre biztos magában, hogy meg fogja tudni oldani ezt. Így Ingridnek emiatt nem kell aggódnia. Nekifut, becsúszik, a karjait hátra nyújtja, Ragal most is a jó pillanatban van ott, elkapja őt, majd már kölcsönös munkával Ingridet felemeli és megforgatja. Miller érzi, hogy a párjára sem lehet panasz, a férfi kitesz magáért, hogy neki úgy sikerüljön ez a tánc, ahogy szeretné. Aztán mikor Tubrok leteszi Ingridet, ő egyik kezével körbeöleli a férfi nyakát, a combját felhúzza a másikéhoz és hátrébb dől a testével. Az egész jelenet végén az előbbinél hangosabb taps hallatszik a pár körül, a jelenlévők felől. Tubrok ekkor kedvesen Ingridre mosolyog és várja mit is tesz a nő.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Pént. 25 Júl. 2014, 17:18

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Ingrid örült, hogy Tubrok nem csak annyiban szeretné hagyni a dolgot, hogy neki mindegy, hogy hol is születik a gyermekük, csak utána legyen itt. Hanem szerette volna alapból azt, hogy már a Rocksolidban lássa meg a napvilágot. Tudta a nő, hogy ez majd kicsit előzetes szervezést igényel, hogy az érintett napoknál szabadságot vegyen ki és itt lehessen Tubrokkal, hogy nehogy az legyen, hogy éppen a kötelessége az univerzum másik végébe szólítja és így a férfi nem lehet ott az első gyermeke világra jötténél. Amikor kimondta a párja, hogy szeretné itt, akkor Ingrid gyengéden mosolyodott el, közelebb hajolt hozzá és gyengéd csókot lehelt az ajkaira így is kifejezve, hogy örül annak, hogy ezt a választ kapta a kérdésére. Az alvással kapcsolatban bólintott, hogy pontosan tudta. Az ezer év alatt volt már hasonlóban része, hogy ismert olyanokat, ahol csak az egyik fél volt HPI-s a másik pedig egyszerű ember és nem volt könnyű azoknak a pároknak a gyermekvállalás, az emberi fél mindig nagyon nehezen viseltem a gyermeket. Amin igazából nem csodálkozott, hiszen egy HPI-s gyermek emberfeletti odafigyelést igényelt a folyamatos ébrenléte miatt.
< - Akkor viszont szeretném, ha apás szülés lenne – mosolyodott el. – Hogy ott legyél, amikor világra jön. Igaz közel sem lesz olyan véres, se drámai, mint amit egy férfi várhat a kedvesétől. Még köldökzsinórt sem kell majd elvágnod, mert azzal sem fog rendelkezni. >
Ez a része a terhességnek és a szülésnek sokkalta humánusabb módja volt, mint a Zuhanás előtt, nem volt semmilyen komplikáció, a nők nem halhattak bele a szülésbe és a gyermeknek sem volt semmilyen baja. Még néhány pillanatot várt azzal, hogy mondjon-e valamit az alvás résszel, vagy pedig nem, de végül úgy döntött, hogy mégiscsak hozzátesz valamit.
< - Majd igyekszem, hogy minél kevesebb teher legyen neked – suttogta. – Nem szeretném, ha téged is megviselne nagyon, mint másokat a te helyzetedben. Szerencsére itt vannak androidok, akik vigyáznak rá, amikor éppen mi nem tudjuk megtenni. >
Próbálta éreztetni, hogy tényleg ne érezze magát a férfi kényelmetlenül amiatt, hogy a gyermeke ennyire más lesz és sok felügyeletet igényel. Amikor a türelmetlenség került szóba ismét, Ingrid ezúttal már tényleg kiöltötte a nyelvét a párjára, eddig bírta, most már nem hagyta annyiban mindezt, az egész végén elmosolyodott és közelebb hajolt a férfihoz.
< - Most még itt vagy, így miattad nem lehetek az, mert az enyém vagy és akkor kaphatlak meg, amikor csak akarlak – suttogta és a végén most ő kapta be Tubrok orra végét. – Majd ha otthon leszek, akkor leszek miattad, hogy nem látlak és nem vagy mellettem. De most Eyjolf a türelmetlenségem forrása. >
Ingrid örült annak, hogy a férfi nem akadékoskodott, csak elfogadta azt, hogy természetes az, hogy alkalmazkodik hozzá a mosolyt ő maga is kedvesen viszonozta a párjának. Amíg magával játszott, hogy kiprovokálja Tubrokból azt, hogy visszajöjjön hozzá elégedetten látta és így mosolyodott el, amikor először csak a türelmetlenséget látta a szemekben, aztán a fizikai jeleit is annak, hogy nehezen bírja ki a férfi azt, hogy ott áll csak és nincs a közelében. Arra már nem is volt szükség, hogy teljesen a combjai közé érjen a kezével, mert a férfi közben visszajött a székre. Ingrid direkt úgy feküdt ekkor, hogy a párja a lehető legkényelmesebben feküdhessen rá, majd kacéran mosolygott rá és ezzel a tekintettel az alsó ajkába is beleharapott. A kezével körbeölelte a férfit és hagyta, hogy Tubrok az arcát simogassa, a szavaira pedig felnevetett lágyan.
< - Mondtam én, hogy nem fogsz egy percet sem kibírni – csipkelődött egy picit. >
Amint elkezdte a férfi simogatni ő maga is ezt tette, végigsimított Tubrok tarkóján a másik kezével az oldalán és a hátán, egészen le a fenekéig, ezúttal nem markolt bele körömmel csak ujjbeggyel, a combjait felhúzta és behajlította a térdét, azon a lábán, amelyiken nem simogatta Tubrok a lábával az övét és a sajátjával a férfi combjait, lábát kezdte végig simogatni. A rövid apró csókokat viszonozta, majd egy idő után ő túrt bele Tubrok hajába és húzta egy kissé hátra így a fejét, hogy a férfi nyakához férhessen, amihez azonnal oda is hajolt. Gyengéden kezdte csókolni a szabad bőrfelületet, a nyelvével ismét apró köröcskéket rajzolt gyorsan a párja érzékenyebb pontjain, majd egy-két helyen ajkait a bőrre tapasztotta és nekiállt kiszívni a férfi nyakát. A szavaira érezhette, hogy Ingrid elmosolyodik, noha valószínűleg éppen nem láthatta, a forró leheletével szántotta végig végül Tubrok bőrét még és hajolt oda hozzá, hogy megcsókolhassa szenvedélyesen. A csók közben néhány másodpercre szakadt csak el, hogy megszólalhasson.
< - Én is téged – lehelte, majd magához ölelte a férfit és folytatta a csókot. >
A tánc közben Ingrid továbbra is mosolyogva figyelte a párját, ahogyan ő is ezt tette továbbra is. Látta rajta, hogy gondolkodott azon, amit mondott neki és azon is, hogy mit nem engedett meg neki, jelenleg azt, hogy olvasson benne a férfi. A saját mosolya is szélesebb lett, hogy elnyerte a párja tetszését azzal, hogy ismét egy kisebb játékot nyitott azáltal, hogy felségnek nevezte és nem pedig a rendes nevén. A szavai után szándékosan láthatóan gondolkodott el azon, hogy mit is mondjon. Mintha mérlegelnie kellett volna azt, hogy most hiányolja-e a férfit majd, vagy mégsem. Most direkt hagyta, hogy ezt lássa rajta Tubrok, csakhogy kétségek között hagyja a férfit és ő se tudja eldönteni, hogy vajon ismét csak játszik Ingrid, vagy teljesen komolyan gondolja azt, hogy így húzza az időt. Igazából próbálta addig húzni ezt, amíg bármilyen reakciót is kivált a férfiból, legyen az türelmetlenség, vagy kérdő tekintet, vagy bármi más. Ha megkapta valamelyiket, akkor őszintén mosolyodott el végül.
< - Persze, hogy fogsz – mondta kedvesen. – Egy picit fogsz akkor, ha dolgozom, ezt garantálhatom. Ha úton leszek feléd, akkor pedig már nagyon hiányollak majd. >
A harmadik tánc közben már, a pergősebbnél Ingrid mesterien kitudta vitelezni, amit szeretett volna és megtudta oldani, hogy az ajkai súrolják Tuborkét. Látta, hogy a párja azonnal kapott volna a lehetőségen és szerette volna tényleg megcsókolni, de Ingrid ezt nem hagyta számára. Még csak az kellett volna, hogy kizökkenjenek a táncból ebben a pillanatban, amit a nő roppantul élvezett. Így is kaptak ezzel a mozdulattal igencsak jó beszédtémát a helyi nemesek, mert biztosra vette, hogy kiszúrják, lényegében félig meddig ezért is csinálta, hogy őket is provokálja, ne csak a partnerét. A gyors utasításoknál látta, hogy Tubrok nem teljesen értette meg, hogy mit is szeretett volna mondani neki, de több idő nem volt arra, hogy újra elmondja, mert következett az a rész. A kivitelezés közben jött rá, hogy a férfi időközben rájött szerencsére mit is kell kivitelezniük, így pontosan sikerült azt megtenni, amit Ingrid szeretett volna. A leérkezés után, ahogyan beálltak a megfelelő pozícióba hallotta a sokkal hangosabb tapsot a kinti nemesek részéről, ahogyan elnyerte a tetszésüket az előbbi produkció. Igazából Ingrid merte is remélni, hogy ez lesz a reakció, hálásan mosolygott Tubrokra, hogy ennyire jól sikerült az előbbi mozdulatsor és azért is, hogy mindent megtett, hogy így menjen. Ha minden igaz, akkor a szám már a végéhez közeledett, így Ingrid zárásként a felegyenesedés után még kipörgött néhány fordulattal, majd a kezét nyújtotta Tubrok felé, ha a férfi elkapta, akkor azt használta vezetésre és újabb néhány fordulat utána pontosan a párjához érkezik meg úgy, hogy eddigre Tubrok lényegében átöleli őt hátulról, mert a nő belepörgött a karjaiba, és ő maga pedig a férfi elé érkezik meg. Az egyik kezét ráfektette végig Tubrok alkarjrára, a másikkal pedig felfelé nyúlva öleli át a férfi nyakát, a magasság miatt lábujjhegyre állt, hogy jobban mutassanak, az arával pedig Tubrok nyaka és arca felé fordul, ha a férfi is felé fordul, akkor elvileg úgy kell végezniük, hogy az ajkak néhány centire fognak megállni egymástól mire a zene is véget ér.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 8 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Szomb. 26 Júl. 2014, 18:17

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Tubrok örömmel fogadja a csókot amit Ingridtől kap a válasza miatt, a szülést illetően. Neki is érezhetően ugyanolyan fontos a gyerek és ezáltal a születése is mint Ingridnek. Az apás szüléssel kapcsolatban Ragal egyetértően bólint.
< - Rendben van. Szeretnék én is ott lenni. Nem tudom pontosan milyen egy birodalmi nőnél a szülés, de örülök ha minél kevesebb nehézséggel jár neked. >
A férfi szemeiben látszik, hogy, bár tudja nem kellene, kicsit félti és aggódik Ingrid miatt, nehogy valami gond mégis felmerüljön. Greg születésnél, amikor az Anyahajó orvosai megtudták, hogy természetes módon akar szülni Ingrid, a fájdalomérzékét leszedálták és gyakorlatilag bizsergésig redukálták vissza, hogy érezze mikor, hogyan kelljen nyomnia, de ne érezzen fájdalmat. A szülés után egy órával pedig a regenerációja teljesen visszaállította a testét. Ha előre megbeszéli ezt akkor talán még a Rocksolid esetében is megoldható ugyanez, bár valószínűleg az itteni orvosoknak is igen fejlett és hatékony eszközeik vannak és ez nem fog gondot okozni. Amennyire Ingrid a Flotta rendszerét ismeri, lesz lehetősége jó néhány nap szabadságot kivenni, így ez sem lehet súlyos akadály. Ingrid következő mondatára Tubrok finoman elmosolyodik.
< - Igen vannak androidok és lesznek dajkák is, ha engeded. De szeretnék én is minél több időt vele tölteni majd, csak néha aludnom is kell majd. >
Tubrok kissé előrébb nyújtja a fejét és gyengéden megcsókolja Ingridet, mint őt a nő korábban. Ezzel "köszönetet mondva" azért, hogy ebben is remekül kiegészítik egymást és szinte ugyanarra gondolnak. Ezután amikor Ingrid kiölti a nyelvét Tubrok, finom koppintást érez az orrán a párjától. Elégedett mély hümmögést hall Ragal felől, ahogy bekapja a férfi orrát. Végül Tubrok elmosolyodik mielőtt válaszolna.
< - Jól van na. Nem vagyok önző, kettőnk fiáról van szó, inkább miatta legyél türelmetlen. Én is az vagyok. - vallja be őszintén. >
Még egyszer kedvesen megcsókolják egymást. Majd következik az a rész, amikor gonoszkodnak egymással és végül Ingrid nagyon gyorsan vissza tudja magához csalni a férfit. Miután Ragal újra visszafekszik rá, elmosolyodik Miller megjegyzésén.
< - Hát persze, hogy nem, fél percet se bírok ki. Az őrületbe kerget. ha várnom kell rád. - leheli lágyan. >
A csókok közben Tubrok ismét mély hümmögéshez hasonló elégedett hanggal adja Ingrid tudtára, hogy mennyire élvezi amit a nő a fenekénél és a lábánál csinál. Ingrid könnyen hátrahúzza a párja fejét és így már hozzáfér a nyakához. Egyből az érzékenyebb pontokat keresi meg. Amint elkezd kis köröket rajzolni nyelvével azokra érzi, ahogy a férfi teste többször egymás után libabőrös lesz, ahogy megborzong. A nyakán lévő érzékeny pont tényleg nagyon érzékeny az ilyen érintésre. Közben Ragal saját lábával finom mozdulatokkal a nő belsőcombját kezdi simogatni. Aztán Ingrid elkezdi kiszívni a párja nyakát, mire Tubrok elégedetten fújja ki a levegőt. Próbálná ezt is viszonozni, de rögtön következik a rendkívül szenvedélyes csók. Mivel most Tubrok van felül a csók közben először nem talál olyan felületet ahol igazán jól tudná kezeivel kényeztetni Ingridet, de aztán oldalról öleli körbe és kezdi el a hónaljtól egészen a fenékig simogatni Ingrid oldalát, a melleket is folyamatosan érintve. Néha finoman bele is markol a nő testébe. Nyelvével körülfonja a Ingridét és próbálja minél szenvedélyesebben és hevesebben csókolni. Ingrid érzi, hogy a férfi most nagyon szenvedélyes, egészen belemerül ebbe, kevés ennyire jó csókban volt része a több mint ezer év alatt mint a mostani. Hosszú percek után Tubrok elkezdi mozgatni a testét Ingriden, hogy egymáson dörgölőzzenek, közben továbbra is folyamatosan csókolja őt.
< - Mindig elcsábítasz. - súgja amikor elszakadnak egymástól egy kis időre. >
A tánc közben Ingrid remekül játszik és el is éri hamar a célját. A türelmetlenséggel kapcsolatban nem mond választ és nem is hagyja, hogy a másik olvasson benne. Tubrok néhány másodpercig kivár majd tekintete kérdőre válik. Miller csak ekkor ad választ. Erre a férfi még egy kicsivel közelebb húzza a táncközben, de csak annyival hogy még éppen ne legyen illetlen. Ingrid ismét érezheti, hogy legszívesebben most is adna neki egy csókot Tubrok, de mint korábban, most sem teszi meg, annál jobban figyel a táncra.
< - Nekem az egy picit is elég. - válaszol mosolyogva - Akarod, hogy majd a leszállópályán várjalak, ha már nagyon hiányzom? - kérdezi végül. >
A harmadik tánc alatt a zeneszám már valóban a végéhez közeledik. Tubrok még viszonozza a mosolyt, amit Ingridtől kap, láthatóan amiatt boldog, hogy Ingridet sikerült boldoggá tennie. Ingrid ezután még lezárásként belevisz néhány mozdulatot, lépést. Most ő az irányító elsősorban, Tubrok csak sodródik vele együtt és figyel rá, mialatt élvezi az egészet. Legvégül úgy érkeznek, ahogy azt Miller akarja, belepörgött a párja karjaiba és az hátulról öleli át őt. Néhány másodpercig így állnak, ezalatt Ingrid érezheti a párja valamivel gyorsabb lélegzetvételét. A jelenlévő nemesek, látva hogy ezek voltak az utolsó lépések még egy harmadik, hangosabb és nagyobb tapssal méltatják a produkciót. És ez az a pont, amikor Tubrok nem bírja a tovább, ahogy ajkaik pár centire vannak egymástól, előre nyúl és megcsókolja Ingridet. Még akkor is megteszi, ha Ingrid el akarna valamiért húzódni. A csók alatt még kellemesen meg is dönti Ingrid testét, karjaival tartva őt. Nem nyújtja túl hosszúra az ajkaik játékát, nehogy kellemetlenné váljon, csak annyira, hogy élvezzek és mindenki lássa így őket.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Vas. 27 Júl. 2014, 12:08

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Ingridet örömmel töltötte el, hogy máris ugyanolyan fontos mindez Tubroknak, mint neki. Azon őszintén és szélesen mosolyodott el, hálásan, hogy a férfi bent szeretne lenni, hogy tényleg apás szülés legyen majd az esemény. Ennek a gondolata is megnyugtatta már valahol, hogy így lesz. Úgy tudta, hogy az ő apja is ott volt az ő születésénél és így tovább, nem szerette volna ezt a kellemes hagyományt megtörni, hogy mind a ketten együtt örülhessenek a kis jövevénynek. Arra azonban megjátszott sértődéssel felelt, hogy a párja aggódott érte, hogy ne kelljen kényelmetlenül éreznie magát emiatt az egész miatt. igen, egyébként a férfiak és a szülés, az anyja mondta még annak idején, hogy volt egy ilyen mondás, hogy egyetlen férfi sem bírná ki mindezt, amin a nőknek ilyenkor át kell menniük, de nem zavarta. Igazából annak ellenére, hogy mi látszott az arcán örült annak, hogy így törődött vele Tubrok és aggódott érte.
< - Pont úgy beszélsz, mint a Birodalmi orvosok – nyűgösködött egy kicsit. >
Látta a szemében az aggódást és a féltést, pedig Ingrid Birodalmi volt, addigra Flottás, nem volt semmi olyan, ami közbejöhetett volna. Ő nem halhatott bele a szülésbe, mint más nők, akik a HPI-n kívül élnek valamilyen komplikáció miatt. emiatt örült a HPI technológiájának. A tekintete végül megenyhült, közelebb hajolt Tubrokhoz és gyengéden csókolta meg, hogy így fejezze ki a háláját és köszönetét azért, hogy így érzett a férfi.
< - Nem jellemző a természetes szülés a Birodalomban – mondta. – Én régimódi vagyok, így azért szerettem volna így Greg-et is világra hozni. Anya is így szülte Gunnhildot, így már mikor meghallották, hogy a „beteg” egy Miller szerintem kiakadtak. Lényegében epidurális érzéstelenítést kaptam egész testre. Nem éreztem fájdalmat, csak bizsergést, hogy tudjam mikor vannak fájásaim a nyomáshoz. Nem igazán szeretik a HPI-ben, ha valamelyik ember fájdalmat érez, pedig, ha tudnák, hogy szívesen éreztem volna – fintorodott el egy pillanatra. – A hatás úgy egy óráig tartott, meglehetősen hatékonyak ebben. Szóval ugyanaz a szülés, csak a gyermeken nincs magzatburok, se vér, se semmi, tisztogatni sem kell. Bár talán jobb is, hogy nem éreztem, az orvosok egészen biztosan kikészültek volna tőle, hogy még élvezem is az egészet. Gondolom te is jobban örülnél annak, ha nem éreznék semmit, így majd az orvosoddal, vagy egy megbízható szülésorvossal kellene beszélni, hogy miként tudjuk megoldani. >
Most inkább Tubrok lelki békéje miatt ajánlotta fel ezt, mintsem azért, mert tényleg szükséges lett volna.
< - Ami pedig azt illeti, megtudom oldani, hogy itt legyek, mikor Eyjolf megszületik – mosolyodott el. – Ki fogok tudni szabadságot venni előtte jó pár napot, és akkor azokat, úgy öt-hat napra gondoltam, itt tölteném veled. >
Vetette fel, remélte, hogy Tubrok is örülne ennek, hogy a gyermekük születése előtt ennyit lehetnének együtt. Úgyis eléggé biztosra vette, hogy a férfi teljesen ideges lenne már azokban a napokban, jobban, mint ő és türelmetlenebb is. jobb, ha itt lesz Ingrid, hogy Tubrok figyelni tudja őt és ne amiatt aggódjon, hogy mi lehet vele, mikor indul meg a szülés, valami baja lehetett és még sorolhatta volna Ingrid a végtelenségig. Mindezek után mosolyogva figyelte a férfit, hogy mosolyog és mit is mond. Nem kételkedett benne, hogy a párja sokat akar majd a fiúkkal lenni, éppen ezért is volt jó ötlet hálócsarnok közelébe tenni a gyerekszobát addig, amíg pici lesz a gyerek, utána már ha nagyobb, akkor kaphat egy másikat, de addig még jó, ha ott van a közelben, elérhető távolságban. Az android egy dolog volt, a dajkának talán jobban is örült, hogy egy élőlény fog a gyermekkel foglalkozni, amíg a szülők nem tudtak, és amennyire tudta ez teljesen megszokott volt mindig az uralkodópárok esetében, hogy dada vigyázzon és nevelje a gyermekeket az elején pont azért, mert a szülők elfoglaltak. A HPI-ben Maniac erre külön személyeket hozott létre programmal, de itt volt olyan, aki tényleg ezt elláthatták.
< - Ha megbízhatóak lesznek a dajkák, akkor beleegyezem, hogy legyenek – mondta. >
Nem mintha aggódott volna, hogy komolyabb baja lehet a gyermeknek, inkább attól félt, hogy olyan személyek jutnak be ide, akik ellenségesek és elvihetik a gyermekét, mert neki, vagy a Tubroknak az ellenségei. Örömmel nyugtázta, hogy amit ezek után tett, azok elégedettséggel töltötték el a párját. Az önző részre Ingrid először csúnyán nézett Tubrokra, majd pedig felnevetett lágyan.
< - Nem vagy önző? – kérdezte szurkálódva. – Nem is tudom, hogy ki akart elrabolni a Birodalomtól, hogy csak az övé legyek és senki másé. >
Gyengéden pillantott rá és adott a férfi arcára egy puszit, hogy ő is roppant türelmetlen volt a fiúkat illetően és nem csak Ingrid. Ahogyan Tubrok visszajött hozzá és újra ráfeküdt Ingrid győzedelmes tekintettel nézett a párjára főleg annak a szavai után, hogy fél percig sem bírja ki nélküle. Ezt már tapasztalta, de azért egészen jól tudta Ingrid feszíteni a férfi határait, hogy várakoznia kelljen. Csak egy sejtelmes mosollyal felelt erre, de szavakkal már nem. Utána kezdték kényeztetni egymást, Ingridet elégedettséggel töltötte el, hogy hangosabb reakciókat váltottak ki a csókjai, a simogatása a férfiból. Ahogyan Tubrok is belekezdett ebbe és Ingrid belsőcombját simogatta, amint a ballábon tette mindezt az egyik pontnál megérezhette és hallhatta, hogy Ingrid halkan nyögött fel és a légzése is gyorsulni kezdett, amikor éppen a nyakával foglalkozott, a teste is megfeszült néhány pillanatra a csípőjét ösztönösen emelte meg ezen idő alatt és az ágyékát így a férfi ágyékának tolta. Ha Tubrok tovább kísérletezik ezen a részen, akkor igencsak hamar rájön valószínűleg egy Ingrid egy érzékenyebb pontját találta meg, amiről eddig még nem is tudott, mert azon a környéken minden erősebb és hevesebb érintés ugyanezt váltotta ki belőle. A válaszra valóban nem adott már időt a nyakszívás után, mert akkor csókolta meg hevesen a férfit, a hosszú és szenvedélyes csók közben továbbra is simogatta Tubrok egész testét, ahol elérte, a lábaival pedig körülfonta a férfi lábait, ahogyan rajta feküdt, persze ha Tubrok azokkal is szeretné őt simogatni, akkor úgy helyezi a sajátjait, hogy ezt a férfi megtehesse könnyedén. A hosszú csók alatt ő maga is hihetetlen szenvedélyes volt, hiszen nem is igen élvezett ennyire még egy egyszerű csókot soha sem. Mikor a párja elkezdett rajta mozogni, Ingrid már tényleg úgy mozdult ösztönösen is, hogy Tubrok a combjai közé kerüljön, mikor elszakadtak egymástól kissé már lihegett, a szavakra elmosolyodott.
< - Mert szeretlek – suttogta halkan, búgó hangon. >
Az egyik kezével ekkor végigsimított Tubrok arcán, majd ismét lehúzta magához, hogy folytathassa a csókot. A tánc közben hamar kihozza a választ Tubrokból, amit szeretett volna, a férfin megjelentek a türelmetlenség jelei, pontosan az, amit szeretett volna. A nő válasza után elégedetten mosolyodott el, hogy a párja ismét közelebb húzta magához, főleg azért, mert látta a másikon és érezte, hogy most itt újra megcsókolná. A férfi válaszán azonban meglepődött és engedte is, hogy meglátszódjon rajta. Láthatóan nagyon jól esett neki, hogy Tubrok megtenné azt, hogy kimegy elé a leszállópályára, hogyha visszajön a Birodalomból. Ezt nagyon aranyosnak és romantikusnak találta ebben a pillanatban, hálásan pillantott rá ó.
< - Ha nem okoz túl nagy kellemetlenséget és nem túl illetlen, örülnék neki – vallotta be őszintén. >
A harmadik tánc végén, amikor megérkezett Tubrok karjaiba érezte a párja sűrű levegővételét, hogy kicsit kapkodja a levegőt. A tapsokat is hallotta, hogy a nemeseknek elnyerte a tetszését, amit bemutattak, ez igencsak jól esett amúgy szerény egójának. Azonban a folytatás meglepte, esze ágában sem lett volna elhúzódni, amikor Tubrok közelebb hajolt és megcsókolta őt. A csóknál elvette a másik kezét a párja kezéről és azzal is átölelte őt a nyakánál, most nem zavarta, hogy a táncparkett kellős közepén vannak és itt teszik, amit. A megdöntésre kissé hátrébb dőlt ő is, hogy kényelmes legyen, és szenvedélyesen viszonozta a csókot. Amikor annak vége van és felegyenesednek, elválnak egymástól még Tubrokra mosolygott, és gyorsan diszkréten végigmérte a nemességet, hogy mit is gondolhatnak az előbbi jelenetről, mennyire nyerte el tetszésüket, vagy épp botránkoztak meg.
< - Miért érzem úgy, hogy óriási kínnak érzed ezek után, hogy még a várost is meg kell mutatnod? – kérdezte nagyon halkan, kicsit csipkelődve az előbbiek után. >
Hagyta, hogy Tubrok vezesse, ha elindulnak, akkor belekarol és így követi a férfit.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 8 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Vas. 27 Júl. 2014, 16:02

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Tubrok nem reagál Ingrid durcás tekintetére sem a nyűgös szavaira, csak a mosolya lesz valamivel kisebb, de még mindig őszinte és így figyeli a szeretett nőt. Aztán Ingrid tekintete meglágyul és megcsókolja Tubrokot, aminek a férfi kifejezetten örül. Ő is röviden és gyengéden viszonozza a csókot. Miután elszakadnak egymástól és újra egymás szemébe néznek, most Tubrok jelzi pillantásával, hogy ez természetes és Ingridnek ezért a törődésért nem kell hálásnak lennie. A szüléssel kapcsolatos információkat is figyelmesen hallgatja, majd ismét bólint.
< - Igen, határozottan jobban örülnék ha nem éreznél fájdalmat. Tudom, hogy nem bánnád, engem mégis zavar a gondolat. - válaszolja őszintén - Az orvosom nagyon megbízható, ő mentett meg miután majdnem teljesen kivéreztem. Sokra tartom. Ért a szülészethez is, nem hiszem hogy az érzéstelenítéssel gondja lenne. >
Beszéd közben érezhető a hangján, hogy tényleg nagyon megbízik az említett magánorvosban és bármikor a kezébe adná az életet, így Ingrid is megbízhat benne. Ingrid, mivel korábban utána nézett ennek is a Rocksolidot illetően, tudja hogy az itteni orvosok mindenhez értenek az orvostudományon belül. Tehát a fogorvosi, szájsebészeti műveletektől egészen a szívműtétig mindent kell tudniuk, beleértve a szülést is. Természetesen valamennyi gépi asszisztációra szükségük van, de alapvetően meg van a tudásuk a különféle problémákra. Amikor Ingrid kimondja, hogy jó pár napot a szülés előtt ki tud majd venni szabadságnak, Tubrok azonnal az ajkain csókolja őt, nem rendes csók, csak hogy az ajkaik összeérjenek rövid időre.
< - Ezt örömmel hallom. Én is meg tudom oldani, hogy csak veled foglalkozhassak azokban a napokban. - ígéri meg ő is. >
Tubrok valóban nagyon örül, hogy majd abban a pár napban együtt lehetnek és nem kell amiatt aggódnia, hogy a szülés esetleg rossz helyen indulna meg. Egyébként amennyire Ingrid Cal-t és az apját Adamet ismeri valószínűleg nem is hagynák, hogy olyan állapotban még dolgozzon, inkább "hazazavarnák" a saját érdekében és hogy ne kelljen terhes nőt dolgozni látniuk. Ebben a két férfi igen hasonló, a Greggel való terhesség alatt is hasonló volt a helyzet. Tubrokkal kapcsolatban Ingrid, amennyire ismeri a párját, már tudja, hogy valószínűleg igaza van és Ragal valóban nagyon fog érte és a kicsiért aggódni az utolsó napokban, jobban mint indokolt lenne. A megbízható dajkákkal kapcsolatban Tubrok kissé furcsállva néz Ingridre, majd teljesen nyugodt és nyugtató hangon válaszol.
< - Ha nem szeretnél dajkát, és neked is megfelel, néha áthívhatom majd Erénát, hogy figyeljen Eyjolfra. Örülnék neki, ha már kicsi korától fogva ismerné Eyjolfot. >
Ajánlja fel ezt a megoldást is Ingridnek. Láthatóan Tubrok most felfedezi a nő tekintetében, hogy mitől is tart Ingrid és ezért ajánlja fel, olyan személyt akiben teljesen megbízik. A csúnya nézés után Tubrok is felnevet Ingriddel együtt, mialatt az önzőség kerül szóba.
< - Ez nem önzőség, ez őrültség. - válaszolja halkan. >
A gyengéd tekintet és az arcra kapott puszi ismét nagyon jól esik Tubroknak, el is mosolyodik ahogy a nő ajkai a bőréhez érnek. Az egymással való gonoszkodás után, mind a ketten intenzívebben kezdenek el a másikkal foglalkozni. Ingrid könnyen körbe tudja fonni sajátjaival a férfi lábait és úgy simogatni őt. A csók közben is érezhetően Ragal egy pillanatra megakad, Ingrid nagyom heves reakcióján, amit a simogatás váltott ki belőle. Tubrok ujjaival finoman elkezdi kitapintani Miller bal combján az érzékeny pontot, másodpercek alatt meg is találja, majd ott kezdi el őt tovább kényeztetni. Néha éppen csak érinti bőrével a pontot, máskor erősebben simít rajta végig ujjbegyeivel, találgatva mi is tetszik Ingridnek igazán. A hosszú és szenvedélyes csók alatt Ingrid az egyik pillanatban mozdul és Tubrok máris a combjai közé kerül, ahogy azt várja. Mikor elszakadnak egymástól már Ragal is szaporábban veszi a levegőt.
< - Én is szeretlek. - válaszol ugyanúgy, halk, mélyebb hangon a férfi. >
Ismét összefonódnak és még egy szenvedélyes, hosszú csókba kezdenek. Ezalatt Tubrok ágyékát folyamatosan Ingridéhez dörgöli és felhúzott lábának lábfejével az érzékeny pontot is próbálja tovább ingerelni, mialatt folyamatosan úgy csókolja a nőt, mintha ki akarná inni a lelkét. Egészen addig folytatja amíg Ingrid izgatott állapotba nem kerül. Ha ez megtörténik, ajkaik elszakadnak egymástól, ahogy Tubrok felemelkedik Ingrid testéről. Először csak néhány centire derékból emeli magát, majd szinte feltérdel a széken és így dől fölé, saját magát lábaival tartva. Az egyik kezét Ingrid nyakára, a másikat a mellkasára helyezi és masszírozni kezdi őt. Először csak finom lazító és melegítő mozdulatokkal, majd jobban is belemarkolva a testébe. Természetesen érinti a melleit, idomait, érzékeny pontjait, de most nem egyszerűen végigjárja kezeivel a testét, hanem valóban masszírozni kezdi őt. Egészen figyelmesen, érzékien csinálja Ragal mindezt, figyelve Ingrid testének jeleire. Egyértelműen ért hozzá.
< - Lazulj el. Élvezni fogod. - mondja halkan Tubrok. >
Lassan lejjebb halad, továbbra is igen kellemes mozdulatokkal, és hamarosan Ingrid érzi is, hogy kezd ellazulni. A második tánc végén Ingrid kellemesen romantikusnak találja a párja felajánlását, hogy kimegy elé és hálása pillant rá ezért. Ezeket az érzéseket Tubrok rögtön le is olvassa róla és elmosolyodik.
< - Dehogy okoz kellemetlenséget. Te sosem. - válaszolja kedvesen. >
A harmadik tánc után Ingrid és Tubrok a tánctér közepén megcsókolják egymást. Idővel elválnak egymástól, Tubrok viszonozza Ingrid mosolyát és belekarolva a nőbe lassan levezeti őt a parkettről. Oldalra pillantva Ingrid látja a nemességen, hogy pár személynek igencsak tetszett a jelenet, az egyik hölgy különösen szépnek találta. De vannak néhányak akiket valóban, még ha nem is botránkoztat meg, nem nyeri el a tetszésüket. Összességében Ingrid megjelenésével, viselkedésével, a Rocksolidhoz való alkalmazkodással elnyerte az itt lévők tetszését, a szokásos kivételektől eltekintve. Nyilván a katonai és politikai vezetők máshogy gondolják. Végül leérnek a tánctérről, Tubrok finoman vezeti Ingridet vissza a termeken át. A csipkelődő megjegyzésre csak megjátszott rosszállással rázza meg a fejét.
< - Türelmetlen vagyok, de nem érzem kínnak. Szívesen megmutatom a várost, ha szeretnéd. - itt megáll egy pillanatra majd elmosolyodik - Úgyis ki fogsz készíteni éjszaka. - jegyzi meg elégedetten. >
Nyugodt tempóban visszavonulnak a kijáratig, ahol a személyzet egy tagja búcsúztatja őket. Mielőtt kilépnének a nagy, kétszárnyas kapun, az kinyílik és Stegan lépne be rajta, egy fiatal, magas, fekete hajú rendkívül szép, karcsú nővel az oldalán. Meglátva Ingridet és Tubrokot előzékenyen félre áll és előre engedi kettejüket.
< - Lord Tubrok, Lady Ingrid. - hajt illendően fejet Stegan. >
< - Szép estét tábornok. - viszonozza kellő magabiztossággal a köszöntést Tubrok. >
A Stegan mellett álló nő kicsit félénknek tűnik, nem mer szólni csak illendően meghajol. Ezután Ingrid és Tubrok kényelmesen, az őket már beindított hajtóművel és teljes belső készenléttel váró, siklóhoz tudnak sétálni. Ragal ismét előre engedi őt, majd csak másodikként szál be, közvetlenül mellé ülve.
< - Akkor látogatást teszünk az iparnegyedben. >
Jelenti ki Tubrok félig Ingridhez félig a sikló rendszereihez szól. A gép megemelkedik, felszáll, majd városnéző sebességgel kezd repülni a főváros felett. A város látványa még mindig hasonlóan fényes, ezüstös és havas mint korábban.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Vas. 27 Júl. 2014, 18:35

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Látta, hogy ezúttal a durcázásának semmilyen hatása nem volt és biztos volt benne, hogy a férfi nem fog engedni azzal kapcsolatban, hogy ne érezzen Ingrid fájdalmat. Már azelőtt tudta a választ, mielőtt a párja kimondta volna. Ennek ellenére örült, hogy a csókot örömmel fogadta a párja, most ő kapta meg azt a tekintetet, amit nem sokkal korábban Ingrid is megtett, hogy nem kell köszönni a figyelmességet és kedvességet, mert természetes. Ennek ellenére mégis kellemesnek érezte mindezt, hogy így tett a férfi és biztosra vette, hogy Tubrok is hasonlóan érzett, amikor Ingrid ugyanígy nézett rá nem is olyan sokkal korábban. Miközben beszélt aközben is figyelte a párját, aki pedig őt, hogy milyen is egy HPI-s szülés és milyen élményei voltak a nőnek ezzel kapcsolatban korábban, nem is olyan régen, alig két éve. És végül Ingrid nagy bánatára Tubrok valóban kimondta, hogy szeretné, ha itt is érzéstelenítést kapna, hogy határozottan biztosan ne érezzen semmit sem. Kissé oldalra biccentette a fejét, volt egy megérzése a szüléssel kapcsolatban, hogy miért is a férfiak ragaszkodnak a fájdalommenteshez leggyakrabban.
< - Ebben nincs benne az, hogy te és férfitársaitok lennétek rosszul, hogy milyen fájdalmat visel el egy nő azért, hogy világra hozza a gyermeketeket? – kérdezte. >
Tényleg kíváncsi volt erre, de a tekintete és apróbb mozdulatai elárulták, hogy beleegyezett abba, amit Tubrok szeretne és nem fog vitatkozni azért, hogy kapjon itt is epidurális érzéstelenítést, hanem elfogadja a párjának ezt a kérését. Persze addigra Flottás lesz, szóval meg kell találni majd a módját, hogy miként lehet a teljes folyamat idejére úgy lecsökkenteni az érzését, hogy a Flottás szervezete ne dolgozza fel a megnövekedett regeneráció miatt. Arra bólintott, hogy megérti, hogy mit jelent neki az orvos és megpróbál bízni benne, és annak ellenére, hogy mennyire fejlett a Rocksolid orvostudománya nem fogja sarlatánnak tartani az illetőt. Eddig nem igen volt dolga nem Birodalmi orvosokkal, a Milíciánál nem volt rájuk szüksége azon idő alatt, amíg ott volt. Néhány pillanatra még elgondolkodott és ezen idő alatt az alsóajkába harapott. Az egész nem volt pár másodpercnél, utána mosolyogva és nevető szemekkel nézett Tubrok szemeibe.
< - Addigra Flottás leszek – nevetett fel. – Gyorsabb regenerációm lesz, mint most. Majd összeszedem az anyagot, hogy mit kaptam az Anyahajón és kiszámítom, hogy mennyi kell, hogy Flottásként is hasson. Ah, és ha jól sejtem, téged is gyorsabban foglak regenerálni. >
Azt a részt nem hozta fel most, hogy majd egy titoktartási szerződést is szeretne aláíratni az illetővel, hiszen úgy vélte, hogy ilyenkor szokás biológiai mintát is venni a betegtől, illetve Eyjolf-tól is, és a saját mintái még előle is titkosak voltak, nem akarta, hogy illetéktelen kezekbe kerülhessen és felhasználhassák, ki tudja, hogy mi lehetett benne és mennyit örököl a fia is ebből. Gregnél tudta, hogy valószínűleg semmit, de ott Cal volt az apa és nem Tubrok. Az így eszébe jutott, ahogyan a párja az orvosról beszélt, hogy a helyi orvosok mindenhez értettek, mindenhez kellett nekik a bőrgyógyászaton át az agyműtétig, ez némileg megnyugtató volt, még akkor is, ha úgy értettek hozzá, hogy nem feltöltéssel kapták, hanem tanulniuk kellett. Ismét szélesen elmosolyodott, hogy mennyire megörült a férfi annak, hogy itt lesz az utolsó pár napban, mert szabadságra megy. Ő is boldog volt azért, hogy Tubrok i úgymond „szabadságot” vesz majd ki, hogy együtt lehessenek. Már csak az kellett volna, hogy arra az időre Greg-et is eltudja hozni, hogy ő is láthassa az öccsét a születése után. Amíg az ajkaik összeértek gyengéden harapott bele Tubrok alsó ajkába és húzta el egy kissé a férfi ajkát, majd engedte el.
< - Szerintem nem is tudnál mást tenni, hogyha belegondolsz, hogy a hatalmas ágyadban várok, ott fekszem teljesen egyedül, esetleg valamilyen filmet nézek, vagy olvasok és édességet eszek, nélküled – nevetett fel lágyan és boldogan. – Valószínűleg ruha nélkül. >
Amint kimondta, hogy szabira megy eszébe jutott, hogy mi volt két éve, Cal és Adam sem engedte, hogy a terhesség vége felé dolgozzon, hanem muszáj volt pihennie, inkább a hobbijaival foglalkozzon. Nem akarták, hogy baja essen, még akkor sem, ha tudták, hogy nem lesz sem neki, sem Greg-nek baja. Talán ez volt a legerősebb jellemvonás, amiben a két férfi hasonlított egymásra. Már ekkor is zavarta, hogy ilyen törődőek voltak vele és nem igen tehette, amit akart, de végül csak megadta magát, mégsem makacsolhatja meg magát és mondhat nemet a Birodalom második emberének! Amikor a dajkákra került a szó nem szerette volna, de igazából az arcára volt írva, hogy mire gondolt és ez fel is tűnt Tubroknak. A férfi szavaira megrázta a fejét, de jó ötletnek tartotta, hogy legyen dajka, mégiscsak jobb, ha ember foglalkozik a gyermekkel, mintha egy android, még a Birodalmi dajkák is ezt a célt szolgálták ilyen esetekben.
< - De-de – mondta. – Csak aggódom, hogy nem lehetek egy térváltásnyira tőle, mint Greg esetében. Tudom, hogy nem lehet baja, de már most megöl az aggodalom, hogy mi lesz, ha történik vele valami. Azt hiszem kissé túl anyáskodó vagyok és Greg-ért is jobban aggódom, mint kellene – pirult el egy kicsit. – Eréna? Rendben, Szelin-nek is örülnék, akkor legalább az unokatestvéreivel lehetne. Csak mind a kettejüket tovább kell képeznem, hogy miként kell bánni egy HPI-s csöppséggel, mert kicsit máshogy, mint egy nem HPI-s gyermekkel, illetve a dadákat is, akiket felfogadunk. Ó… a ti dadátok még él?  - kérdezte óvatosan. >
Egy pillanatra sem zavarta, hogy egy korábbi szeretőjét, korábbi barátnőt szeretett volna erre a feladatra időnként. Tudta, hogy a legtöbbeket zavarná mindez, hogy ennyire így áll hozzá, de saját maga bízott önmagában és abban, hogy Tubrok úgysem fog beleszeretni, ettől kezdve pedig egyáltalán nem zavarta a nő jelenléte még úgysem, hogy nem is ismerte egyelőre. A párja szavaira a nevetés után megrázta a fejét, nem teljesen értett egyet azzal, amit a másik mondott.
< - Nem őrültség, szerelem – suttogta. >
Mikor már egymásba gabalyodtak ismét, érezte, hogy a párja megakadt a simogatás közben, ahogyan megérezte azt, hogy Ingrid miként reagált a combja belső részénél levő érintésekre. Majdnem a belsőcomb legfelső részénél volt az a kisebb terület, az erősebb érintések sokkal erősebb hatást váltottak ki Ingridből, hangosabb sóhajt, vagy nyöszörgést a csók miatt, mert a sima nyögést elfojtotta mindez, illetve remegés és test megfeszülés volt a reakció. A gyengébb érintésekre is ugyanezt kapta reakciónak, csak kevésbé intenzíven. Elmosolyodott, amikor Tubrok is kimondta, hogy szereti, majd tovább folytatták a csókot, továbbra is simogatta a férfit ugyanúgy, mint eddig. Szándékosan nem volt provokáló még mindig, tiszteletben tartva azt, hogy a párja kielégült és nem bírna most még egy együttlétet. Éppen ezért furcsállta, hogy viszont a férfi elkezdte őt szándékosan ingerelni. Ahogyan egyre jobban kezdte ezt tenni Ingrid csókjai egyre jobban kezdtek követelőzővé válni és a simogatása is viszonozni kezdte azt, amit Tubrok tett vele, hogy ő is izgassa a párját. Minden alkalommal sóhaj szakadt ki belőle, ahogyan az ágyékához dörgölőzött a másik és már igencsak sűrűn kapkodta és végül a férfi is megérezhette, hogy kezdett nedvesedni. Amikor Tubrok elhúzódott tőle, akkor zihálva nézett fel rá utána akart emelkedni.
< - Ez így kegyetlenség tőled – nyögött fel. >
Már akarta volna visszahúzni magához Tubrokot, de mikor a férfi masszírozni kezdte akkor inkább nem tette meg. A férfinak elég volt csak Ingrid mellei közelébe érni, de már ettől megkeményedtek a mellbimbói és az egész teste megfeszült, különösen amikor az érzékenyebb pontokat masszírozta át a másik. A férfi szavaira szemrehányóan nézett rá, próbáljon ellazulni, miközben most izgatta fel a másik? Most már nehéz volt, mert a párja minden egyes érintése után megfeszült a teste, minden érintését kívánta, nem igazán akarta ennyivel beérni Ingrid, többet akart, ennek ellenére érezte, hogy a másik nagyon jól ért ehhez és a teste tényleg kezdett a kellemes és érzéki masszírozás ellenére ellazulni, pedig minden egyes érintés után egyre jobban vágyott a másikra. Immáron a második tánc vége felé Tubrok kedves szavaira ismét elmosolyodott, ez is jól esett neki, hogy ennyire figyelmes volt a másik őt illetően. Igaz fordított helyzetben is ez lett volna, ha a párja a HPI-be jött volna, akkor ő maga is kiment volna elé, hogy fogadja. A harmadik tánc után, hogy a csók végén szétváltak Ingrid még egyszer rámosolygott Tubrokra és hagyta, hogy lemenjenek. Amíg ezt tették mérte fel az ott levő nemeseket, a többségnek tetszett az egész zárása, egy nő el volt ragadtatva, és persze voltak, akiknek nem nyerte el a tetszését, hogy mit mernek megengedni itt. összességében úgy tűnt Ingrid számára, hogy a többségnek elnyerte a táncokkal a tetszését és valószínűleg ezek után kellemesebben fognak hozzá viszonyulni a későbbiekben. Persze ez a nemesség volt csak, nem pedig a politikusok és Tubrok tanácsadói. Kifele menet ha már kiértek a táncteremből, akkor, ha a férfit nem zavarta az ujjai közé fonta a sajátját, hogy kéz a kézben menjenek ki a klubból, ahogyan megérkeztek. A párja szavaira gonoszan mosolyodott el, ahogyan láthatóan kihívásnak vette, hogy nem érzi kínzásnak.
< - Teszek róla Minnað, hogy annak érezd – felelte gonoszan és halkan. – És igen, szeretném látni a várost – a végén pedig rákacsintott a férfira. – Még szép, hogy megteszem. >
Lassanként visszaértek a kijárathoz, ahol már el is köszöntek tőlük, mikor kilépett volna az ajtón az kinyílt és egy számára is ismerős alak lépett be egy magas nővel. Diszkréten, észrevehetetlenül mérte fel a párost, igaz Stegan nem volt meglepetés számára, ismerte már azelőtt, hogy a Rocksolidba jött. Csak egy diszkrét fejbiccentést küldött a férfi felé, annyit, amennyit a tábornokok köszöntésekor is megtett még a tárgyalásnál is. A jókedve és mosolya is megmaradt, de érezhetően sokkal hűvösebb lett Stegan felé. Igaz a tábornok ennek a közelében sem láthatta eddig.
< - Tábornok! – köszönt. >
Nem sokkal később pedig megérkeztek a siklóhoz. Ingrid szállt fel elsőként és várta meg, hogy a párja is csatlakozzon hozzá. Mikor elindultak az ipar negyed felé, akkor rámosolygott a férfihoz és hozzásimult az oldalához. Belecsókolt a nyakába és gyengéden beleharapott az egyik érzékenyebb pontjába és amikor Tubrok ráfigyelt teljesen, akkor gonosz módon végigsimított a férfi combján és férfiasságán.
< - Hoppá, azt hiszem, hogy ez véletlen volt – mosolygott ártatlan tekintettel. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 8 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop on Hétf. 28 Júl. 2014, 02:56

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Tubrok a kérdésre lehajtja a fejét gondolkodóan és kis ideig úgy marad, majd felnéz, egyenesen bele Ingrid szemeibe, és így válaszol.
< - De, de így van. Nem szeretném látni a fájdalmadat és ezzel a legtöbb férfi is hasonlóan van az ő nőjével. - itt megáll egy pillanatra - Feltételezem más helyzetben, műtétkor, ha bent lennél te is gondolnál erre. >
Végig őszinte hangon beszél, hogy Ingrid lássa az egyetértését és a gondolatait. A hangjával érzékelteti a második mondatnál, hogy egyáltalán nem szeretné a szülést és egy műtétet összehasonlítani, csak a köztük lévő különbség miatt nem talált jobb példát. Miután Ingrid a tekintetével és apró mozdulatokkal már elárulja a válaszát, Tubrok nem is várja el, hogy hangosan kimondja azt, eldöntöttnek veszi az érzéstelenítés kérdését. Amikor Ingrid lehunyja a szemeit és izgatottan az alsó ajkába harap Ragal kíváncsian figyeli őt, majd a szinte nevető tekintet meglepi a férfit.
< - Ennek örülök. - mosolyodik el Tubrok is - Nem kell majd attól tartanod, hogy véletlenül kárt teszel bennem. Ha meg is történik, gyorsan tudsz majd regenerálni. Tájékoztatom az orvost is az erős regenerációdról. Gyakori ez a képesség a birodalmiaknál... ami kettőnk között van? - kérdezi végül kíváncsian. >
Ingrid ha belegondol nem sok olyan személyről tud akik testei között kialakult ez kapcsolat és egyfajta áramlás, akiknél igen azok általában nagyon jól illenek egymáshoz és a kapcsolatuk is olyan, vagy már hosszú ideje vannak szenvedélyesen együtt. A titoktartással a birodalom szabályai szerint nem kell majd fáradnia, mivel Ingrid esetében nem valószínű, hogy kiadnák a genetikai mintákat bárkinek is, a speciális génállományára való tekintettel. Így a szülés előtt vagy után kell elmennie majd egy teljes biológiai szkennelésre a HPI-be, egy alig pár perces műveletre, ezt Rocksolidos orvos nem végezheti. A rövid csók közben Ingrid beleharap a párja alsó ajkába és el is húzza azt és ez a kis mozdulat rendkívül tetszik Ragalnak is. Arra hogy Ingrid mit csinálhat unalmában az ágyban meztelenül sokatmondóan elmosolyodik.
< - Ha csak rá gondolok türelmetlen leszek. Jól értesz ehhez Boszorka. - jegyzi meg. >
A következőekben, amikor a dajkákról, Eyjolfról beszélnek Ingrid szavain Tubrok ismét kedvesen elmosolyodik. Miután a nő befejezi, egy puszit ad az orrára.
< - Nem, már halott, sajnálom. Ő is akkor halt meg... Nem baj ha anyáskodó vagy, Greg még pici és Eyjolf is az lesz, nagyon pici, csöppség, ahogy te mondod. Szelin, Eréna, mindegy, az legyen akit szeretnél. >
Teljesen őszintén beszél, hogy Ingrid halhassa a valódi gondolatait. Azért láthatóan nagyon hálás Ingridnek, hogy a nő egyáltalán nem féltékenykedik és nem aggódik Eréna jelenléte miatt. Ingrid valahogy érzi, látja is Ragalon, hogyha egyszer elmegy Erénához és közli a nővel hogy többé nincs intim viszonyuk, utánuk ők ketten tényleg csak legjobb barátok lesznek. Hasonlóan mint ő és Cal esetében. A következő megjegyzésre Tubrok tekintete nagyon kicsit megenged.
< - Szerelem... - suttog vissza - ezt is te mutattad meg igazán Boszorka. >
Amikor már csak egymással foglalkoznak mindketten egyre izgatottabbak lesznek. Tubrok kitapintja és kényezteti a párja bal combján lévő nagyon érzékeny pontot, de nem feszíti túl a húrt. Egyszer éri csak el, hogy Ingrid teste remegjen, de többször nem törekszik erre. A csók kettejük között egyre szenvedélyesebbé, követelőzőbbé válik és az izgatás, simogatás is kölcsönössé válik. Azonban Ingrid érzi, hogy neki nem sikerül olyan erőst kiváltania a férfiból mint korábban, közel sem annyira ingerelhető. Ellenben Tubrok hallja a sóhajokat és a nyöszörgést és érzi Ingrid testének jeleit. Finoman kezd mozogni és hozzáérni a nő testéhez, lassítva a mozdulatait. Kitartóan állja Ingrid szemrehányó tekintetét, és a szavakat, bár érezhetően nem esik jól neki sem. Nem akarta ennyire túlfeszíteni a húrt. Ha Ingrid hagyja magát, akkor a masszírozás közben a teste ugyan lassan, de kezd nyugodtabb állapotba kerülni. Még mindig izgatott, de már közel sem "szenved" annyira mint az előbb, furcsa állapot, amit lehet csak most tapasztal ő is először. Tubrok végül óvatosan megragadja a két csuklóját és Ingrid kezeit feje felé vezeti, nyújtott karral, majd ott tartja őket, közben testével előre dől és megcsókolja őt. Rövid de szenvedélyes csók, ami után elszakadnak és a férfi a szemeibe néz.
< - Nem akartam kegyetlenkedni veled. - súgja halkan - Ha akarsz, itt vagyok, nem kell estig várnunk. >
Ajánlja fel, közben kicsivel magasabb emelkedve, de még mindig a kellemes közelségen belül. Tubrok érezhetően már pihentebb és izgatott is, de még most sem teljesen olyan mint korábban.
A klubban már, a harmadik tánc után távoznak. Séta közben Ingrid szavaira Tubrok néhány másodpercre becsukja a szemét, kifújja a levegőt majd elmosolyodik.
< - Néha nem tudom, hogy te is pontosan annyira akarod-e. Vagy csak azért csinálod, hogy engem kínozz. >
A "kínozz" szó előtt tart egy kis szünetet, hogy Miller önkéntelenül is hallja a szó felszólító értelmét is és úgy is pillant Ingridre a párja, mintha megérdemelné a kínzást. A bejáratnál még találkoznak Stegannal és a vele jövő nővel, utána kényelmesen beszállnak és felemelkednek a siklóval. Tubrok örömmel veszi, hogy a nő azonnal nekisimul és még harapást is kap tőle. Az érintésre valóban nem számít, és meglepetten néz le Ingrid kezére, hogy mit is csinál a nő, majd vissza rá. Néhány másodpercig habozik aztán hirtelen és váratlanul megcsókolja Millert.
< - Hopp. Azt hiszem ez is véletlen volt. >
Mosolyodik el gonoszul és hagyja, hogy Ingrid következzen a "játékban".

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok on Hétf. 28 Júl. 2014, 16:42

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Úgy tűnt, hogy Ingrid megérzése valóban helytálló volt és részben azért akarta a fájdalomcsillapítást, mert nem szerette volna látni, hogy a másik szenved. Illetve mert belegondolt volna a férfi, hogy ő maga hogyan bírta volna. Amiket hallott azok szerint sehogyan sem. Nem hiába hallotta a Milíciánál sem azt a mondatot, hogyha a férfiaknak kellene szülniük a nők helyett, már kihalt volna a Föld. A műtétre Ingrid elhúzta a száját, a szemeiben valami elemi vadság villant meg, ahogyan maga elé képzelte a jelenetet, végül pedig zavartan rázta meg a fejét. Ami azt illette élvezte volna, hogyha látja, hogy a másiknak fáj, ha épp olyanja van és az külön örömet és gyönyört okozott volna, hogyha ő maga teheti azt Tubrokkal. Egy pillanatra a lelki szemei elé került, hogy megharapja úgy szeretkezés közben, hogy a vére kiserken a párjának. Megborzongott és halkan nyögött fel egyet. Vett egy mély levegőt, amit aztán reszketegen fújt ki, valószínűleg Tubrok nem is tudta, hogy mennyire veszélyes vizekre evezett ezzel.
< - Bármi, amiben szadizmus és mazochizmus van ne nagyon feszegessük – mondta rekedten. – Folyamatos pihenés és étkezés mellett sokkal erősebb a késztetés, hogy megtegyem ezeket, mint egyébként. És már az kicsit sok volt, hogy elképzeltem, hogy milyen lehet érzéstelenítés nélkül világra hozni egy gyermeket. >
A párja tényleges szavaira nem adott választ, de remélte, hogy abból, amit elmondott abból a férfi érteni fogja, hogy valószínűleg nehezen tudna csak arra gondolni, amit Tubrok felhozott, de igyekezne megtenni.
< - Remélem soha sem sérülsz meg úgy, hogy nekem kelljen döntenem a kezelésedről – mondta. >
Nem csak a szadizmus miatt, hanem azért, mert nem szerette volna, hogyha újra életveszélyes sérülést szenved el a férfi, hiszen olyan törékeny volt a testfelépítése ellenére. Legalább is önmagához képest az volt. A folytatásban örült, hogy Tubrok ismét elmosolyodott, amikor arról beszéltek, hogy Ingrid miként tudja őt regenerálni. Az első kijelentésre bólintott, hogy az jó, hogy tájékoztatja őt a férfi, a másodikra viszont már ismét elmosolyodott, ahogyan megrázta a fejét. Vele korábban nem volt ilyen, még Ry-al sem, pedig igencsak heves és szenvedélyes szeretkezésekben volt részük nagyon-nagyon sokáig. Ami azt illette minimális számról tudott csak az ismerősi körében, akiknél ilyesmi kialakult a pár között. Nagyon örült annak, hogy ez ennyire egyedi és ilyen hamar kialakult Tubrok és közte. Még néhány szívdobbanásnyi időt kivárt, majd válaszolt is szóban.
< - Nem – mondta. – Nagyon, nagyon ritka. Kevés olyan párral találkoztam, akiknél lett volna ilyen. Azoknál fordul elő, akik nagyon régen vannak együtt és még mindig nagyon szenvedélyes a kapcsolatuk, illetve akik hihetetlenül összeillenek testileg-lelkileg – mosolyodott el. – Egyelőre mi ide tartozunk, aztán remélem a másik részt is kilőjük sok-sok év múlva. >
A csók közben, amit tett, érezte, hogy nagyon elnyerte a párja tetszését, főleg az, hogy mit is mondott, hogy mit tenne unalmában. Sokatmondóan mosolygott ő is és ez kacér lett a válasz után, hogy már most türelmetlen a párja emiatt. Egy kicsit, kislányosan harapott az alsóajkába megint, mert támadt egy ötlete, már most volt egy olyan érzése, hogy Tubroknak tetszeni fog.
< - Mit szólnál ahhoz, ha elhoznám majd a filmeket, színdarabokat, amikben szerepeltem, hogy megnézhesd, vagy együtt nézzük őket? – kérdezte kedvesen. – Bár ha együtt tesszük, nem hiszem, hogy eljutnánk a végére. >
Az orrára kapott puszin elmosolyodott, majd a válasz után az arcára szomorúság ült ki, nem szerette volna felkavarni ezt, nem tudta, hogy a dadát is megölték, főleg, hogy csak egy dada volt és nem is biztos, hogy a család tagja. Tényleg kellemetlenül és kényelmetlenül érezte magát emiatt, pedig ez lett volna a legkellemesebb megoldás, erre a legkellemetlenebb lett.
< - Én sajnálom, nem kellett volna felhoznom – szabadkozott. – Nem tudtam. >
Annak örült azonban, hogy az Erénához való viszonyulása így elnyerte a párja tetszését, hogy ezzel nem kell majd foglalkoznia a későbbiekben. Szelin pedig adta magát, hogyha nem túl nagy teher a nőnek a sajátja mellett, akkor ő is benne legyen ebben. Még Ingridet is meglepte, hogy mit érzett a párja felől, hogy ezek után tényleg csak olyan lesz a viszonya Tubroknak és Erénának, mint neki Callel. A megenyhült tekinteten ismét eltudott mosolyogni az előbbi kellemetlenség után. Örült neki, hogy tényleg ő volt az első, aki ezt elérte a férfinél és viszont is így volt igaz, pedig tényleg nagy volt a kettejük közötti különbség. Erre azonban most nem válaszolt már csak egy csókkal. A hosszú és szenvedélyes csók közben Ingrid nem lepődött meg, hogy most nem váltott ki olyan intenzív hatást Tubrokból, mint máskor, az utolsó együttlétkor tényleg teljesen kielégült a férfi és nem volt HPI-s, hogy egyből újra harcra kész legyen egy ilyen után sem. Itt most látszott és érezte viszont azt, hogy ez nagy különbség volt, mert ő még képes lett volna folytatni tényleg napokig főleg úgy, hogy valószínűleg utoljára Ry volt az, aki ennyire feltudta őt ingerelni pusztán az érintésével és annak kapcsolatnak átkozottul régen volt vége, majdnem hétszáz éve. Azóta senki egészen eddig. Hagyta, hogy a masszírozás ellazítsa így sikerült a testének is valamelyest lenyugodnia, ezzel egyszerre a szemrehányó tekintete is eltűnt és csak élvezte a masszírozást. Hagyta, hogy Tubrok a feje fölé vigye a kezeit, majd lefogja őket. Nem próbálta kihúzni őket, tetszett neki, hogy így tesz a párja. A csókot hihetetlen szenvedélyesen viszonozta, majd ismét kissé levegő után kapkodva nézett fel a férfi szemeibe.
< - Tudom, hogy nem – lehelte. – Se én, se te nem tehetünk róla, hogy a testem is beléd szeretett, és így reagál az érintésedre, puszta közelségedre. >
Egyáltalán nem hibáztatta a párját azért, hogy így alakult és nem haragudott rá. A következő szavakon megrázta a fejét, látta a jelét annak, hogy a férfi kívánja, de most nem úgy, nem olyan elemi erővel, mint eddig. Még mindig fáradt volt, érezte.
< - Nem szeretnék fájdalmat és kellemetlenséget okozni, főleg, hogy tudom, hogy még nem szeretnéd annyira – suttogta, hogy érezze a másik, hogy tényleg nem neheztel rá. – Éjjelre kipihened magad. Addig valahogy csak kibírom, hacsak más módon nem könyörülsz neg rajtam. >
Érezhető volt, hogy nem ez lenne az első eset és Ingrid utalt rá, hogy nem könnyített magán akkor sem, amikor két estén át egymással játszottak, így ha most befejezik is a játékot ő maximum kissé frusztrált lesz ugyan, de azt is tökéletesen eltudja rejteni, hogy ne vegye senki észre. Amikor már távozóban voltak a klubból Ingrid figyelmét nem kerülte el, ahogyan a párja lecsukta a szemét és miként fújta ki a levegőt, tudta, hogy mennyire elnyerte a tetszését az, amit mondott az előbb és menyire elégedett vele. Akkor szokott ilyesmit csinálni csak. Kacéran nézett fel a férfira és így mosolygott rá miközben felelt a kérdésre.
< - Szerintem mindkettő – felelte. >
Kifejezetten tetszett neki az a tekintet, amit kapott, ekkor Ingrid úgy viszonozta az előbbit, hogy Tubrok könnyedén kiolvashassa belőle, hogy nagyon veszélyes játékba kezdett, amit Ingrid és valószínűleg a férfi is igencsak élvezni fog. hamarosan pedig már be is tudtak szállni a siklóba, ahol tovább folytatták egymás ingerlését és kínzását. A nő elmosolyodott a simogatása és harapása utáni csókon és felnevetett Tubrok válaszán. Itt volt az ideje, hogy ő lépjen. Kihasználva a gyorsaságát mozdult, hogy beleüljön lovaglóülésben a párja ölébe, majd fogta le Tubrok kezeit és húzta hátra, ahol egy kézzel próbálta összefogni a két csuklót.
< - Nos azt hiszem, hogy az enyém vagy – suttogta közelről a párjának, hogy az ajkaik szinte összeérjenek. >
A szabad kezével végigsimított Tubrok mellkasán le egészen a férfi ágyékáig, közben végig erősebben végigszántva a mellkast és hasat az ujjbegyeivel.
< - Mihez is kezdjek veled? – kérdezte gonoszul. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 8 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 8 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

8 / 40 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.