Egyéb területek

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Egyéb területek Empty Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Csüt. 20 Feb. 2014, 19:08

Ezek a fejletlen, gyéren vagy éppen nagyon sűrűn lakott területek a szürke zónák. Jelentéktelen államok, államszervezetek vagy teljesen független területek. Találhatóak itt városállamok, szegény országok, katonai erővel nem rendelkező államok, önálló de fejletlen birodalmak. Legtöbbször a nagy, jelentős államok körül helyezkednek el és sok esetben azok védelmére, kereskedelmi kapcsolatára és támogatására vannak szorulva. Ilyen például Afrika jelentős része, amelyet a Drox és a Vex szövetsége lát el, vagy a Pride körül elhelyezkedő városokkal telezsúfolt észak-amerikai zóna.
Egyéb területek 7nf8
Egyéb területek Dsc_0062
Egyéb területek Qnxb
Egyéb területek 101072

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 20 Feb. 2014, 22:39

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
Mihail Krasznaja a napokban kapott egy üzleti megbízást. Vexillium kereskedőként igen fontos lehet számára a termék terjesztése, mivel az mindenhol magas árával nagy bevételeket tud biztosítani. Mivel nagyobb üzletről van szó, több száz egységnyi anyag, ami felér egy kisebb vagyonnal, természetesen Falatnak lehetősége van magának járművet, megfelelő személyzettel bérelni és maga mellé zsoldosokat vagy őröket. Illetve saját kereteihez mérten megtervezheti az egész üzleti utat előre. Szokás szerint névleges vásárlásról nem lehet szó, Mihailnak vinnie kell magával a megfelelő mennyiségű árut. A vexillium egyébként hozzá, mivel az idők során terjesztői forrássá vált, a legprofesszionálisabb gyárakból kerül teljesen tisztán hozzá. A vevőről nem tud szinte semmit, viszont a kellő mennyiségű háttértudása megvan. Az utóbbi időben több alvilági forrás jelentette, hogy a kontinens egyes részein kiszorították a Milíciát és nem kerül más szervezet a helyükre. Így valószínűleg ezért van szükség új forrásra és elosztóra, az ő képében. Néhány megbízhatatlan forrás még az Új Ellenállást is kapcsolja az eseményekkel, de ezeknek a híreknek nagy része általában egyszerű elmélet csak. Ha kellő módon felkészül és megszervezi a fontosabb pontokat, akkor sem az utazással sem az üzlet kezdésével nem akad gondja. A hely, ahova menni kell egy független kisváros, a volt Afrika középső, mérsékelt éghajlati részén, Fenin.
Egyéb területek 101072
A két órás feltehetően repülőgépen eltöltött utazást követően látóhatáron belülre kerül a város. Mint a legtöbb fejlettebb terület, a kisvárosnak, ami a kupola alatt helyezkedhet el sok hasonlósága lehet a Vex-el. A helyi légikoordinációs központ most jelentkezik be a vonalba és ad instrukiókat a pilótának, valamint a gép is most kér engedélyt a városba lépéshez.


~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
Mihail az elmúlt napokat felderítéssel töltötte. Aki megkereste egy ajánlattal, arról nem sokat tudott meg, sőt szinte semmit, a területéről viszont annál többet. A Milícia meggyengült és nem váltotta fel másik szervezet. Ez szabad piacot jelenthet, csak óvatosan kell lecsapni rá, viszont gyorsan is, mert az ilyennek hamar híre megy. Tudta, hogy az emberek nem adták fel és mozgolódik az ellenállás. Ezt tényként megtartotta magának, de nem számolt azzal, hogy az ő kezük volna a dologban. Egy egészséges szerrel kereskedő nagykutyát ugyan minek csalnának oda? Kisebb dolga is nagyobb az ellenállásnak. Persze vigyázni kellett, ezért megfelelő testőrséggel ment. Ez négy képzett, a legjobb vexi fegyverekkel ellátott bizalmas testőrt jelentett, akikkel már korábban is dolgozott. Rajtuk kívül még egy összekötőt vitt. Került, amibe került, megfizette a védelmet.
Utánanézett annak is, hogy más kereskedők is készülnek-e arrafelé a Vexből. Ha igen, akkor végiggondolta, kik azok és mikkel lehet sarokba szorítani őket.
A terv az volt, hogy megvárja az összekötő jelentkezését. Dublőrre nem igazán volt esélye, mert még egy ilyen dagit nehezen lehetett volna találni. Saját összekötőt viszont vitt magával és az első kört rá is bízta. Az összekötő feladata az volt, hogy mindent figyeljen meg és nézzen körül alaposan. Az áruból 20% minta lesz rábízva és a fenini kapcsolatnál is az összeg 20%-ának kell lennie. Ha az első körben nem lesz gond, akkor lehet folytatni a tárgyalást, Falat többi embere pedig a helyi forrásokból addig megpróbál több dolgot megtudni a rejtélyes ajánlattevőről.
A szállodát előre lefoglaltatta, de álnéven, ahogy a repülőtől a szállásig őket fuvarozó kocsit is. A lehetőségek szerint olyan szolgáltatót választott, ami megbízhatónak tűnt a szerzett információk alapján. Ahogy közeledtek, már készítgette a gurulós bőröndöt és a többi csomagot is. Szimpla öltözetben ment, ahogy a többiek is. Napszemüveget csak ő hordott. Rádiós összeköttetésben volt a testőrökkel és az összekötővel már most. Az aktatáskák duplafedelűek voltak és persze alul volt a lényeg, felül a szokásos holmik. Várta, hogy a gép megkapja az engedélyt és földet érjenek.


~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
Mihail felbérelheti a kívánt személyzetet, a négy elit zsoldos, akit felbérelt testőrként az egyik legkorszerűbb, vékony testhez illeszkedő rétegelt páncélzattal és legalább öt kisebb-nagyobb fegyverrel van felszerelve, energiaalapú oldalfegyverektől, a fúrólövedékes karabélyokig a leghatékonyabb, de szolid fegyverek vannak náluk. A Vex állam színeinek megfelelően zöld és arany színű a felszerelésük. Képzettségük és felszereltségük ellenére Falat is tisztában van vele, ha nagyobb erővel akarnak rajtaütni, akkor nem fogják tudni megvédeni, de ha a helyzet nem alakul különösen rosszul, akkor minden gond nélkül ellátják a feladatukat. A gép és a pilóta a költségek közül a legkisebb, gyakorlatilag a várható bevételhez képest teljesen elhanyagolható tényező. Az informátorok szerint még két kisebb vexillium díler van Feninben, de ezek jóval Mihail alatt helyezkednek el az üzleti ranglétrán, tehát nem ellenfelek számára. Viszont az előreküldött összekötő semmilyen eredményt nem tud felmutatni. Ugyan az egyik legjobb ember, akit ajánlottak a munkára, a városban mozogva sem tud új információt szerezni, csak azt, hogy a piac teljesen nyílt és igen sokan vannak akik megvennék a drága árut is, valamint, hogy a Milícia által mozgatott bábszervezetek eltűntek. Ezen kívül még megemlíti azt is, hogy gyanúsan nagy a csend és nem történik semmi, illetve nem lehet tudni semmiről. Az üzleti partnerről továbbra sincs semmilyen konkrétum a szokásos biztosítékokon felül.
A gép megkapja az engedélyt a városba lépésre és a dokkolásra. A leszállás és kipakolás Falat utasításai szerint gond nélkül zajlik le, a járművek is megérkeznek és a kiválasztott luxusszállóig viszik a személyeket. Mivel a nagy mennyiségű anyag szállításához gépek is kellenek, amik megemelik a nagyobb súlyt, különösen diszkréten kezelik a szállítást. Végül Mihail és emberei megérkezhetnek a szállásukra és lepakolhatnak ott. Egyelőre még nincs konkrét időpont megbeszélve az ügyféllel, de Mihailnak van egy kommunikációs csatornája, amivel el tudja érni. Ha a férfi nem csak az elvégzendő dolgokra koncentrál, ő maga is azt érezheti, hogy egyszerűen túl nyugodt minden. A városban a forgalom egészen kicsi a Vex hatalmas áradatához képest, a gyalogosok száma is sokkal kevesebb és az épületek is kisebb, és több hely van köztük, ami tovább növeli a nyugodtság érzetét. Az ablakon kinézve ez a szinte idilli látvány tárul Mihail elé.


~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
Falat nem háborúba ment, de azért egy kisebb öszetűzések ellen alkalmazható csapattal felkészült. Annyit sikerült kiderítenie, hogy komoly erőkkel még nem szállták meg a fenini kábszerpiacot. Két terjesztőről tudtak, de azok csak kisebb dolgokban utaztak. Az viszont aggasztóbb volt, hogy semmi hír balhékról, bandákról. Mint a vihar előtti csend. Az egész hely ezt a benyomást keltette. A Vexben nyüzsgés volt, pezsgett az élet, itt meg csak úgy megállt.
A kicsekkolás a pakolás felügyelet alatt ment, egyelőre gond nélkül.

Falat a szállodában természetesen először egy komoly ebédet rendelt volna magának, de valami nem tetszett neki. Ami az ittenieket talán megnyugtatta, őt nyugtalanította. Mintha valamire készülnének és direkt kiürítették volna a környéket. A magával hozott elemózsiát kezdte majszolni, de az hamar elfogyott. Szólt az összekötőnek, hogy azonnal hívja fel az itteni kapcsolatot. Az első kör az emberéé volt. Ha lekapcsolják, értékes megbízottat és még értékesebb árut veszít el, de a többi megmarad. És ez esetben gondoskodik majd arról is, hogy az itteniek megkapják a kellő büntetést. Egy rendesen nyélbe ütött üzletnek viszont jobban örült volna. És egy adag normális ételnek is. Egy jó nagy adagnak. Nem volt viszont nyugodt, nem bízott az itteni személyzetben. Várta, hogy vége legyen ennek az egésznek és hazahúzhasson, úgyhogy nyüstölte az összekötőt:
- Jeremy, ne totojázz, csörgesd meg azt az ipsét. Ugorjon a majom a vízbe, történjen valami végre!


~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
Mihail saját napfényes lakosztályának nyugalmából, két testőr kíséretében tudja intézni az ügyeket, közvetlenül kommunikációs csatornán, kivetítőkön és hologramokon keresztül, vagy összekötők által parancsok szerint. Mind a két esetben hasonlóan hatékonyan jár el, csak a módszere más. Jeremy teljesíti a parancsot és kapcsolatba lép a megfelelő személlyel. Az összekötő, akit Falat felbérelt továbbra is jól végzi a dolgát és professzionális, így könnyen meg tudja kezdeni az üzletelést küldött. A vexillium eladása, ilyen mértékben a jól őrzött, személyes átadást eltekintve olyan mint egy tőzsdei üzlet az eladó és a vevők között. A virtuális forgalom megnyílik, aminek hatására az egyelőre még mindig ismeretlen vevő fél csatlakozik a hálózathoz és a hozzá beérkező rendelések Mihailk számára is láthatóak. Látja, hogy a helyi terjesztő, akinek eladja a szert milyen ajánlatokat kap, folyamatosan emelve az egyébként sem alacsony árat. Pénzt teremtenek gyakorlatilag, mivel a különbözetnek az egyes árak között, nincs megtermelt, ipar általi fedezete, de ettől még ugyanolyan értékes. Rip Sure, a Vex egyik tanácstagja, a vexillium üzlethálózat birtokosa így lett a Föld leggazdagabb embere, sokszor emlegetik úgy, hogy annyi pénze van, hogy meg tudná venni az Ismeretlen Birodalmat. Nagyjából egy órán át teljesen rendben folyik az üzlet, ekkor érkezik egy hívás falathoz. Az előre küldött üzletelője az.
- Szükség lenne a többi árura is. Lehetőleg minél gyorsabban.
Hangja érezhetően ideges, gyorsan veszi a levegőt is és szinte a vonalon keresztül is tapintható a feszültség. Ha a kép kivetített, akkor az arcán jól látszik az idegesség. Valami nincs rendben, ez már biztos, de Falat az áru 20%-t gyakorlatilag már eladta.

//Nyugodtan egészítsd ki a környeztet, vagy a körülményeket, módszereket, mivel te tudod milyen hotelt foglaltál stb... ha esetleg nem érzed elég leírónak a reagot. //


~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
Falat mérnöki és tervezői agya természetesen a technika felé billentette a döntés mérlegét. Műszaki szemmel jó alaposan meg is vizsgálta az itt fellelhető technikai eszközöket. Nem csak a kivetítőt, amin az összekötő be tudott jelentkezni képpel és ha akart, anélkül is, hanem minden mást is, az utolsó hajszárítóig bezárólag. Amíg az összekötő intézkedett helyette, addig volt erre ideje. Egy szép nagy lakosztályt bérelt ki, amiben az embereinek is van ágy, szekrény és minden egyéb. Mikor mindent átnézett, egy hatalmas, kétszemélyes ágyban terült el. Épp elfért rajta a hájas testével és feje alá tömött néhány párnát, hogy onnan figyelje a kivetítő eseményeit.
Tetszett neki ez az egyszerű pénztermelés, bár látta a kockázatát is. Figyelte a forgalmat, az igényeket, az emelést, az arányokat. Próbálta ezeket terület szerint is megfigyelni, meglátni bennük az előforduló ismétlődéseket, szabályszerűséget. A rendszert kereste és már azon járt az agya, hogy fordítsa ezt az egészet végérvényesen a maga hasznára. Rip Sure példája követendő volt, ha a vagyonra gondolt. Márpedig arra gondolt, azért volt itt.
Egy órán belül elment az első adag. Megtörölhette a kezét, az első feladat teljesítve, semmi nem jött közbe. Hacsak nem manipulálták ezt az egész rendszert, valótlan adatokat mutatva. Az összekötő ideges hangja nyugtalanította, de pánikba ekkor sem esett. Terpeszkedett a kétszemélyes ágyon, amiben fekve eddig nézte az eseményeket és most figyelte Jeremy arcát. Nem szólt, csak nézte. Tudta, hogy az egyik legjobb szakember. Ha sürgeti Mihailt, akkor tényleg gyors intézkedésre van szükség. De miért? Konkurrencia nincs, hova kellene sietni? Megfenyegették? Közbejött valami? A tokás arcból határozott hang tört elő:
- Jeremy, ez nem így megy! Még fel sem fedte magát a barátunk. Nem kapkodunk, csak ésszel. Mi a gond? Tudd, hogy ki a főnököd!
Falat nem félt. Az áru egyötödéből már profitot csiholt. Ha nagy a gáz, távozni fog és intézkedni, de abban nem lesz köszönet. Kíváncsian várta, mit fog kibökni az összekötője.


~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
Mihail a környezet technológiai felszereltségét vizsgálva többnyire fejlett, új szabványú gépeket talál, létfenntartó berendezések, biztonsági rendszerek elemei, riasztók, órák, különböző számítógépek, terminálok és konzolok, kiszolgáló automaták, kommunikációs eszközök, jelerősítők, elosztók. Ezek mind kis méretű, kompakt és modern készülékek, de főleg luxus céljából lett mindegyik minőségileg kivitelezve és a katonai felszereléssel ellentétben, attól, hogy kényelmesek nem biztos, hogy valójában fejlettebbek vagy hatásosabbak is. Ezt valóban könnyen megteheti, amíg várakozik. Ha igényli, akkor rendelhet a szállodában magának több fogásos menüsort is, amit az alkalmi személyzet egészen az ágyig szállít neki, de csak ha kéri. Van lehetősége arra is, hogy egy kivetített ábra segítségével nyomoz követhessen a rendelések helyét is. A kivetített térképen Falat láthatja maga előtt Fenin alvilági berendezkedését, az alsóbb szinteken vagy a szegényebb negyedekben csomópont szerűen helyezkedik el egy-egy nagyobb terjesztői vagy éppen csempész raktár. Ezek a pontok maguk körül egy nagyobb kör alakú területet látnak el, és néhol egymással is összekapcsolódnak. Akár az áttétes betegségek. Összességében a képlékeny határokkal elválasztott lila rész a város térképen kirajzolja a fogyasztói körzeteket. Ezen kívül ami feltűnő lehet, hogy van egy nagyobb rendelő is, valószínűleg a város gazdagabb negyedének egészen a centrumában. A vexillium drága ugyan, de nincs semmilyen mellékhatása és nem okoz függőséget, ezért nagyon sok gazdag él a szerrel szórakozás céljából. A megjelenő adatok Falat, mint gyakorlott eladó számára teljesen átlagosnak tűnnek, nincs bennük feltűnő rész.
Jeremy arcán leginkább idegesség, türelmetlenség látszik, félelem vagy kétségbeesettség esetleg tanácstalanság nem, így valószínűleg a probléma közel sem akkora. A férfi beletúr a hajába, vesz egy nagy levegőt, majd lassan kifújja és így válaszol.
- A szer nem csak magánszemélyeknek kell, de a rejtélyes vevőnk egy egész kisebb hadseregnek is szállítani akar. Vagy eladjuk neki az összeset, vagy nem vesz semmit, és azonnal akarja az árut. Az a gond, ha nem adjuk neki oda... nem hiszem, hogy ne lenne egy osztagnyi katonájuk ellenünk. Nem hiszem, hogy a városból is kiengednének egyáltalán. Elvenni el tudná. Mi legyen főnök?
Kérdezi végül miután hangosan is átgondolja a helyzetet.


~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
A mérnöki szemle során sok jó cuccot talált, de nem volt meggyőződve, hogy a legjobbakat. Minőségiek voltak, kicsik és kényelmesek, de hogy kijátszhatatlanok vagy hosszú távon is megbízhatóak, arra már nem vett volna mérget. A biztonsági rendszer részeit még alaposabban megnézte, hogy tud-e rajtuk fogást találni. Arra volt kíváncsi, hogy a szobában zajló események kiknek a tudomására juthatnak, ezt próbálta visszakövetni. Ha a rendszer elég védett volt, akkor persze Falat nem ment semmire.

Élt a lehetőséggel, hogy a rendzsert meglássa és a megrendelések helyét belője. Látta a szisztéma felépítését. Ahogy ez lenni szokott, kis halak, kis főnökök és a területeik, amik néha össze is kapcsolódtak. Az a bizonyos, tehetősebb rétegből kikerülő megrendelő ragadta meg a figyelmét. Sok kicsi sokra megy, de ha egy nagy még többet akar, arra oda kell figyelni, gondolta. Ő maga is szerette az anyagot és tudta, hogy ez más volt. Nem építette le a szervezetet, sőt még gyógyító hatása is volt. Rák ellen kitűnőnek bizonyult.
Ezt a bizonyos gazdag megrendelőt sejtette az összekötő idegességének hátterében. Ahogy ráripakodott, Jeremy összeszedte magát. Nem félt, csak úgy tűnt, hogy az üzlet sikeressége miatt izgul.
Falat átgondolta az ajánlatot több szemszögből. Ha egy vásárlónak elad mindent és a többiek hoppon maradnak, az jó nagy bevétel, de hosszú távú befektetésnek nem feltétlenül jó. Mindent egy lapra feltenni? Habár amit eddig eladott, annak már híre mehet és jöhetnek a későbbi igények is.
Aztán a rejtőzködés. Egy kisebb sereggel áll kapcsolatban, de nem akarja felfedni magát. Miért bujkál? Csak nem az ellenállás döntött úgy, hogy belekóstol a jóba? Azt titkolni is kell, ha velük üzletel valaki. Ha meg közéjük tartozik, azt még inkább.
Ha a fantom azért szervezte meg az egészet, hogy lenyúlja az anyagot, egy kisebb sereggel már megtehette volna a leszállás után. Nem erőszakkal akarja elvenni. Fizetni akar. Talán azért, hogy legközelebb is kapjon. Akkor fizessen! A kisebb gócpontok meg majd kapnak utánpótlást.
- Nem-nem, akkor már támadott volna. Jeremy, ő az anyagot, mi a lóvét akarjuk azonnal és egyben. A pénzesek centrumában meg nézess utána a megrendelőnek. Tudni akarom, milyen hadseregről van szó!
Falatnak még mindig nem tetszett valami. A továbbiakat a kapott eredményektől tette függővé.


~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
Mihail a biztonsági rendszereket ellenőrizve minden rendben találhat, a konkrét hardverek védelme teljes, nyilván a programok és egyéb mechanizmusok is jól védettek, de ennél jobban nem tudja leellenőrizni. Azt tudja, hogy a hotel saját irányítóval, központtal és természetesen védelmi szobával kell, hogy rendelkezzen, és oda kell hogy befussanak a rendszerek adatai. Tehát az egész rendszer csak olyan védett, mint az egyik irányító, ahonnan a belső rendszereket kontrollálják, ezt viszont Falat nem tudja ellenőrizni, csak ha fizikailag is hozzáfér az ilyen rendszerekhez. Jeremy az újabb feladatok hallatán bólint, majd a kezéhez veszi egy másik kommunikátorát és elindul az egyik irányba, ez jól látható a kivetített képen. Még megfordul és szembe néz Falattal, mielőtt munkára indulna.
- Értettem. Adjon egy kevés időt, fél órát, az alatt talán meg tudom szerezni a kellő információt.
Ha engedélyt kap rá, akkor bontja a vonalat és nekiáll teljesíteni a feladatokat. Ezalatt az idő alatt Falat is szabadon tehet akármit, amire csak lehetősége van és intézkedhet kedve és belátása szerint. Nagyjából az idő letelte után azonban Jeremy-től hívás érkezik. Ezúttal már egy másik helyen van, ez látszik a háttérből.
- Meg vannak az információk főnök. A gazdag vevőnk egy bizonyos Vnox, névből ítélve valamilyen nemes lehet, teljesen ártalmatlan, sok a pénze, sokat vesz. A hadsereggel akadtak kisebb gondok, de már a legfontosabbakat tudom. Nem sima zsoldosokról vagy összetoborozott haderő, rendesen felszerelt, profi katonák. Vannak vagy ezren, valahol itt a városban vagy a környéken állomásoznak. A többi információ még bizonytalan. - itt megáll egy pillanatra - A vevő azt kérdezte, nem túl burkoltan, hogy mennyi lenne az ára a diszkréciónknak. Milyen választ adjak?
Teszi fel végül a kérdést, még mindig kissé feszült, de már egyáltalán nem kapkodó hangon az összekötő.


~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
Falat alaposan körülnézett és nem talált rést a pajzson. Nem akadt szarvashiba a rendszerben, legalábbis abban a részében nem, ami itt, egy vendég számára elérhető volt. A központba most nem akart lemenni, de a későbbiekre vonatkozóan tervbe vette.
Figyelte az összekötője tetteit. Rutinos volt már. A Vexben nagyjából mindenkit ismert a szakmában és ha valami mégis hiányzott a képből, megvoltak a forrásai, hogy kiderítse. Mihail egyik legjobb embere volt ez a Jeremy Barnes. Itt meglévő kapcsolatok nélkül, az észjárására és a megfigyelő készségére támaszkodva sok mindent elért. Falat pedig bátran támaszkodott a szaktudására és ezért rábólintott a kérésre:
- Fél óra. Bízom abban, hogy nem okozol csalódást.
A szabadidőt kihasználva Mihail most már lement két emberével az étterem részbe és megpróbált annyit enni fél óra alatt, amennyi csak belé fért. Arra gondolt, hogy ha nem rendeléssel, hanem így oldja meg, akkor nem igazán csalhatják csapdába. Amit bármely más vendég is ehetett, azt környékezte meg. Levest, főtt ételeket és süteményt is tömött magába, ha ez elérhető volt. Szeretett enni és amióta kapta azt a kezelést (amire az agymosás miatt már nem emlékezhet), azóta a szervezete meg is kívánta a nagyfokú energiabevitelt. A költségek pedig bőven megtérnülnek majd, ha minden a terv szerint megy. A másik két testőrre bízta addig a szobát.
Egy pár perccel korábban liftezett vissza a szobájába. Nem volt szokása elkésni, főleg ilyen fontos ügyek esetén. Befeküdt az ágyba, hogy az ebéd után kellemesen terpeszkedjen. A megbeszélt időben az összekötő jelentkezett is. Falat alaposan megnézte, hogy mit lát a háttérben a másik helyszínből.
Ahogy várta, Jeremy megtette, amit lehetett. Mihail meghallgatta és átgondolta a dolgokat. Egy jól felszerelt, titkos magánhadsereg, amit olyan jól tartanak, hogy méregdrága és csúcskategóriás drogokkal is ellátnak. Mire kell ez ebben a halálosan nyugodt országban? Falatban erősödött az érzés, hogy az Ellenállással van dolga. De miért költenének drogra a lázadáshoz alkalmas eszközök beszerzése helyett? Ez a láncszem még hiányzott. Ha valami másról volt szó, akkor viszont az is elképzelhető volt, hogy területfoglalásra készült ez a bizonyos Vnox. Falat ezekbe nem akart belefolyni. Ő élt a lehetőséggel, hogy dílerkedhetett Zsarnok uralma alatt is és elfogadta a megszálló hatalmat. Nem látott esélyt arra, hogy megdőlhetne, ezért inkább megteremtette magának a magas életszínvonalhoz kellő helyzeteket. Ebben pedig sikeres volt. Most is az üzletet szagolta ebben az egészben.
- Pontosan mik voltak ezek a kisebb gondok? Az ára meg... Ha egy ilyen gazdag alakról van szó, akkor nyilván ismer hasonlókat. Három ugyanolyan kaliberű megrendelőnek ajánljon engem, ez az ár. Azt hiszem, elég méltányos és mindketten jól járunk. Mi hallgatunk és begyűjtjük a lét, ő pedig áremelés nélkül viheti el a cuccot egy pár jó szóért cserébe.
Falat ezt látta megoldásnak. Ha beindul a kapcsolatok egymásra épülése, akkor rátelepedhet az itteni piacra. Jó pont lehet, hogy ilyen helyzetben sem él vissza az ügyfél bizalmával, nem emeli az árakat, hanem úriemberként viselkedik. Pedig tud kocsisként is, nyomdafestéket nem tűrő stílusban is nyilatkozni. Ezt most már nehezebb kihozni belőle, mert megtanult uralkodni magán.


~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
Jeremy még bólint a biztatásra, majd kisétál a képből, és a kommunikációs ablak is bezárul. Falat két éttermet is talál a szállodában, viszont annak magas színvonala miatt, mind a kettőben rendelnie kell az ételt. Bár az alkalmazott magasan fejlett biotechnilógiák miatt valószínűleg, ha nem rendel, hanem mindenki számára egységes menüből választ, azt sem biztonságosabb, semmilyen szempontból. Mivel igen sokat fizet az ott tartózkodásáért, annyit ehet, amennyit csak akar. A kiszolgálók szemrebbenés nélkül hoznak számára, annyi fogást, amennyit rendel. Az étel jól elkészített, minőségi alapanyagokból készült, ízletes és friss, Falat kérhet külön ínyencségeket vagy átlagos, mindenhol ismert ételeket is. Az étkezés után pedig visszatérhet saját szobájába, teljesen zavartalanul. A testőrök itt a hotel területén belül, diszkrét felszereléssel, ruházat alá vett páncélzattal és elrejthető fegyverekkel figyelik a biztonságát. Az Új Ellenállással kapcsolatban Falat is tisztában van, az általánosan emlegetett történetekkel, ami szerint az Ellenállás nem a Birodalom rendszerét, hanem Zsarnok módszereit akarja ledönteni. A HPI és az egész Birodalom egyébként teljesen elkülönül a Föld többi részétől, gyakorlatilag közvetlen kapcsolat nincs is, csak a hódító államok képviselik Zsarnok akaratát, valamint a tíz évenkénti ünnepségek során a bolygó köré érkező Flotta. A mindennapokban viszont nem érezhető a hatása, hogy valaki uralja a teljes bolygót, mivel minden terület független. Tehát valószínűleg az Ellenállást is a saját területük, a HPI érdekli és nem az egész világ sorsa.
Mihail Jeremy háta mögötti részen láthat egy sima szürke falat, nem festett színű, hanem természetes fém, aminek az oldalán különböző kábelek és csövek futnak. Mivel a fenini fejlettségi szint magas, így nem látható csak nagyon kevés helyen a falakon kívül vezetett hálózat, tehát Jeremy nyilván egy alapból nem személyi tartózkodásra kijelölt helyen van. Ez sok lehetőséget jelenthet, egy egyszerű föld alatti szint, ami nincs berendezve, vagy egy épület elhagyatottabb része, esetleg biztonsági folyosó vagy terem. Az elhangzottakra Jeremy beletúr a hajába és végigszántja a fejbőrét is.
- Nem tudtam úgy információt szerezni, hogy ne jöjjenek rá, az ő kapcsolataik jobbak. Már tudják, hogy mi tudjuk, mekkora erővel rendelkeznek és még azt is, hogy kutakodtam utánuk. Ez nem jó az üzletnek. És egy felszerelt hadsereg mindig problémát jelent, nem tudjuk még azt sem hol lehetnek, könnyen rajtunk tudnának ütni...
Vallja be a felmerült problémákat az összekötő. Mihail ajánlatát végighallgatja, majd kérdő tekintettel néz vissza a főnökére.
- Főnök, diszkrécióról volt szó, úgy gondolom, hogy ebbe bele érti, hogy hivatalosan mi nem is érintkeztünk vele. Szerintem felesleges azt kérnem, hogy ajánljon még más aktív vevőknek, nem fogja megtenni, bárki is legyen, nem akarja, hogy más tudjon a vételről. Helyette valamilyen más követelmény kellene. Vagy... próbáljam meg és lépjek vele kapcsolatba mindenképpen?
Mivel Jeremy mindig pontosan követi az utasításokat, így az erős kétségei ellenére is ha kell, akkor megteszi amit Falat kér, mert feltételezi, hogy annak nyomós oka van, még ha neki nem is tiszta.
- Ami még ennél is fontosabb. Személyes átadást akar majd. - teszi hozzá komoly hangon, az előző válaszoktól függetlenül.


~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
Amikor Falat kénytelen volt ételt rendelni, akkor ezt megtette. Ha végezni akartak volna vele, nem ez lenne a módja, erre jutott. Mihail bőségesen megebédelt. Gazdagon megrakott levesekkel kezdte, aztán következtek a csirke-, marha- és sertéshúsok salátákkal, különböző köretekkel, majd tortaszeletek, kelt tészták és végül a pudingok, krémek. A Vexben és a világ egyéb tájain is ismert ételek mellett kipróbált néhány helyi különlegességet is. Mindezt pedig alkoholmentes italokkal öblítette le. Annyit falt, hogy még az ő hatalmas testével is jól tudott lakni.
Semmi gond nem volt, a fent maradt testőrök sem jelentettek problémát, amikor Mihail visszatért. A képernyőt nézve egy furcsa házat látott. Semmi díszítés nem volt rajta és csövek mutatkoztak. Ilyet nem használtak a fejlett helyeken, mint Fenin, kivéve, ha nem a lakhatás volt a cél. Falat valamilyen üzemre gondolt elsőre, de ebben nem volt biztos. Lehetett akár valamilyen elhanyagoltabb épületrész is.
Annyi tuti volt, hogy Jeremy mélyre ment a kutakodásban. Ezt el is árulta. Kiderült, hogy Falat szaglászik. Nem aggódott emiatt. Úgy érezte, ha egy hadsereggel üzletel és titokzatoskodás van, akkor joágban áll utánajárni. Ki boltolna csak úgy, gondolkodás nélkül akárkivel? Akik megteszik, hamar bebukhatnak, gondolta Falat. Ezt Jeremy lelkére is kötötte.
- Nyugi! Óvatosak voltunk. Megnéztük, van-e veszély és mondhatod, hogy úgy látjuk, nincs.
Ez utóbbira Falat nem vett volna mérget, de jobbnak látta azt tudatni az üzletféllel, hogy mindent rendben talált. Szerinte sokkal jobb volt biztosat tudni és úgy bizniszelni, mint labilis, feltételezéseken alapuló kapcsolatrendszeren keresztül. Ha kell, ezt majd meg is magyarázza. De tényleg csak akkor, ha szükséges. A túl sok magyarázkodás sem jó.
Az összekötő pontosított: kétoldalú diszkrécióról volt szó. Hát igen, nem ezzel kezdte. Tehát ez az üzlet nem történt meg, Falat sosem hallott Vnoxról, sőt az a legjobb ha nem is járt Feninben. Ez már egy olyan hadsereg és vezető képét vetítette maga elé, amit ellenőriznek és nem örülnének, ha drogügyletet találnának. Mihailnak eszébe jutott a Drox, ami a világ egyik legnagyobb fegyverszállítója volt. Simán szerezhették tőlük a felszerelést, de nem is ez volt a lényeg. Hanem az, hogy mire megy ki a játék?
- Pontosan kell fogalmazni, Jeremy. Így már más a leányzó fekvése. Nos, akkor tehát...
Falat levette egy pillanatra a napszemüvegét és megtörölgette a szemeit. Nyújtózkodott, böfögött egyet és a plafont kezdte nézni, ahogy feje alá dobta a húsos kezeit. Személyes átadás. Mi értelme van ennek? Ha tőrbe akarják csalni, mit akarhatnak? Ő drogkereskedő volt, a Vex egyik fontos embere, szakmájában az egyik legjobb, nagy vagyonnal és árukészlettel. Erre akarták volna rátenni a kezüket? Az nem lesz olyan egyszerű. Mihail a saját kis üzelti birodalmát úgy alakította ki, hogy őt ne lehessen csak úgy eltávolítani onnan. Még az sem működött volna, hogy aláíratnak vele valamit, amiben mindenéről lemond. Ehhez a Vex-beli jogászainak a jóváhagyása és az ő személyes jelenléte is kellett. Mérnökként is ismerhették, főleg akkor, ha utánajártak. A Vex fejlettebb lehetett, mint Fenin és ha valami tiltott, titokban tartandó fejlesztési machinációról volt szó, akkor könnyen elképzelhető volt, hogy rá gondoltak. Így nem jutnak el a legnagyobb kutyákhoz, de talán segítséget kapnak. Jó pénzért és kölcsönös titoktartásért Falat akár ebbe is belement volna. Még akkor is, ha ez az Ellenállás. Ha nem fedik fel magukat és ő nem értesül a céljaikról, akkor nem vehetik elő. Holmi anarchista törekvések meg őt nem zavarják. Lázadjanak, aki ellen akarnak, amíg ő építheti a birodalmát. Egy Vex-kereskedő csak nem olyan kaliberű, hogy a lázadók le akarjanak rá csapni. Az meg a másik, hogy lett volna erre alkalmuk. Falat valami együttműködési ajánlatra gondolt és ezért rövid tűnődés után szólt Jeremy-hez:
- Helyszínt kérek. Megyek és megbeszélem vele, mit ajánlok.
Ha Jeremy megmondta, akkor Falat ellenőriztette a helyet. Ha innen el tudtak érni közlekedési térképet és városismertetőt, akkor innen, ha nem, akkor a recepción kérdeztetett meg mindent az egyik testőrével. Utána pedig a megfelelő járművekkel útnak indult. Az embereinek megmondta, hogy végig figyeljenek. Ha bármi gyanúsat látnak, szólnak neki, ez volt a parancs.


~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
Falat nem tud Zuhanás előtti húsokat rendelni, mivel a nagytestű állatok, így a sertés és a szarvasmarha is kihalt és egy átlagos kutyánál nagyobb szárazföldi állatok nincsenek a Földön, csak más fajta húsokat rendelhet. Ebből viszont igen nagy a választék, szintetizált szerves anyagokból szinte bármilyen ízű és állagú hőst képesek előállítani a fejlett régiókban, így jelentős választékot kialakítva. Természetesen kérhet organikus húst is, bár az bizonyítottan nem olyan egészséges és az íze is kicsit más, de sokan választják azt is. A többi ételnek van Fenini megfelelője, így azok nem jelentenek gondot, közel azonos az íze a tésztáknak és a desszerteknek, mint bárhol máshol. Az egyeztetés alatt Jeremy bólint.
- Értettem, ezzel fogom fedni az üzletet. Csak biztosak akartunk lenni, ebben a helyzetben érthető is, látják, hogy nem amatőrökkel van dolguk.
Az összekötő, ahogy eddig is, a korábbi munkák során diszkréten fogja kezelni a helyzetet, ezt Mihail pontosan tudja. Az embere mindig pont annyira közvetlen vagy hivatalos, amennyire a helyzet megkívánja, ami előnyt jelent neki a kommunikáció során. Miközben Falat gondolkodik, Jeremy hátrébb lép egyet, majd maga előtt összefont karokkal várakozik a döntésre, néha a saját kommunikátorát leellenőrizve. Krasznaja, ahogy számításba veszi a lehetőségeket, nem tud sok támpontot találni, azon kívül amit ő is végiggondol. Egy dolog azonban az eszébe juthat, nem tudnának semmilyen szerződést, hitelesen aláiratni vele. Az üzletek nagy részét különleges, erre használt rendszerekkel hitelesítik. Mivel nincs nemzetközi jog és a területek mind külön kezelik a jogi ügyeket, ha Feninben rákényszerítenének valamit, az a Vex-ben sosem lenne elfogadott. A Pride-ban nem ismernek el egy törvényt sem, csak azt, hogy mindent megtehetnek, amit meg tudnak tenni és a legerősebbnek van joga uralkodni, de mást, szerződéseket vagy törvény által megszabott kötelezettségeket, tiltásokat nem. Így tehát egy szerződést képtelenek lennének érvényesíteni Falat akarta nélkül. Ebből következik, hogy bármit is akarnak, az valószínűleg konkrét fizikai dolog lesz. Jeremy végül, amikor Mihail kiadja a parancsot bólint.
- Azonnal főnök. Megbeszélek velük egy időpontot. - válaszol, majd ismét zárja a vonalat, percekkel később azonban ismét nyitja a kommunikációs csatornát - Holnap, huszonegy óra, meg van a cím, egy belvárosi járműtároló emeletes ház, garázsok és parkolók főleg. Ott akar találkozni, az emelet és a parcella is megvan, át tudom küldeni.
Szokás szerint nem aznapi az időpont, a biztonság érdekében, de még másnap is igen sok ideje lesz majd Falatnak, ami alatt lépéseket tehet. Néhány órával később Falat újabb hívást kap, de nem az összekötőjétől. A kommunikátora jelez, ismeretlen azonosító, privát vonal. Ha létrehozza a csatornát, nem vetül elé kép, csak a hangot hallja, tökéletes akusztikával. Egy nagyjából középkorú férfi, mély, reszelős hangja hallatszik. Azt azonnal tudhatja, hogy nem Vnox az, ő az adatai alapján jóval fiatalabb.
- Üdvözlöm Falat. Figyeljen rám, bármit is akar tenni, lépjen egyet hátra és gondolja át újra. Ez itt az én területem, akármit tervez jól gondolja meg. Nem szeretnék egy területi konfliktusba kerülni. A maga érdekében remélem megérti. Találkozzunk ma este, van egy ajánlatom ami érdekes lehet magának. Érdekli?
Lassan és jól tagoltan beszél, teljesen nyugodt hangon, néha a fontosabb szavakat vagy szótagokat megnyomva. Ha Mihail megpróbálja visszakövetni a csatornát, az letiltja a hozzáférését.


~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
Falat a fellelhető választékot ette végig. Ő szerette az organikus húsokat is és olyat is rendelt, meg szintetikusat is. Az étlapot pedig rendesen felderítette nemzetközileg ismert és fenini fogásokat is sorra véve.
Jeremy nyugtázta, hogy érti, mit kell mondania és azt is, hogy miért. Mihail ezt már tapasztalta, hogy noha barátoknak nem igazán lehet nevezni őket, félszavakból is megértették egymást. Az összekötőt rutinos embernek ismerte, nagy beleérző készséggel és az eddigiek alapján feltétlen hűséggel. Főnöke rossz döntéseit is képes volt olyan módon előadni, hogy ne derüljön ki a baki. Mihail most egy kicsit többet gondolkodik a megszokottnál, mivel külföldön más a dörgés. Jobban át kell vizsgálni mindent, több tényezőt kell összevetni. Sokkal többet. Végül eszébe jutott az is, hogy a csúcstechnológiájú rendszerek már önmagukban biztosítékot nyújtanak olyan machinációkra, amikre először gondolt. Azok már a múltéi, az elfeledett múltéi, a jelenlegi szisztéma stabil és kijátszhatatlan ilyen szempontból. Nem papír és nem pötyögés, hanem valami kézzelfogható dolog lesz a háttérben. Egy hadseregről hallva ez nem feltétlenül pozitív, de majd kiderül. Falat bízott magában és Jeremy-ben is, hogy kivágják magukat és végül gazdagabban, befolyásosabban térnek vissza a Vexbe. Még a reméltnél, előre kalkuláltnál is nagyobb haszonnal.
Az összekötő hamar letárgyalta az időpontot, amit Falat meg is jegyzett. A testőrök hallhatták és tudhatták, hogy ezt akkor sem szabad elfelejteni, ha a főnök engedélyez nekik egy kis kimaradást. Falat egyébként nem tervezett ilyet. Azért bérelte fel őket nem kevés pénzért, hogy dolgozzanak, nem azért, hogy lazsáljanak. Válaszul Mihail csak ennyit mondott:
- Rendben, küldjed! Aztán térj vissza a bázisra!
Az összekötő tudhatta, hogy a jelenlegi állás szerint ez Mihail lakosztályát jelentette a szállodában. Ha visszajön, akkor lehet bővebben is beszélni. Az átküldött adatok alapján Falat majd mindent meg akar tudni az épületről és a közelben lévő helyekről is, a környékről. Rejtekhelyeket, eldugott járatokat és a helyet legtöbbször látogató, így jól ismerő csoportokat, esetleg jelentős személyeket akar, de ezt majd szóban mondja el az összekötőnek. Jeremy-nek lesz dolga és elég nehéz feladatokat kap majd. A mérnökagy már előre tervezett.
Amíg várta Jeremy-t, újabb adag ételt rendeltetett magának és a megkérdezésük alapján a testőröknek is. Most már nem ment le, felhozatta. Az embereinek tehát megadta a lehetőséget, hogy egyenek, de csak felváltva tehették ezt meg itt a szobában, kettes csoportokban. Ő maga most főleg salátákat, könnyű ételeket, kevés kalóriát tartalmazó fogásokat kért. Ha Jeremy visszaért, neki is rendelt és hagyta enni az összekötőt.
Amikor a hívást kapta, először így reagált:
- A névtelen Területgazda... Természetesen értem, amire gondol, de kitől is védi ezt a területet? És egyáltalán hogy ért el engem?
Falat közben mérlegelt és pörgette az agyát. A kérdés csak alibi volt. Vnoxtól és a seregétől védte a területét a fickó és persze Falattól. A mérnök pedig tudta, hogy a rendszerekbe ügyesen be lehetett férkőzni és ezt egy olyan valaki, aki Fenin területét magáénak tudhatja, simán megtehette. Megpróbálta lenyomozni a hívást, bár nem tartotta amatőrnek a beszélőt. A hozzáférés le lett tiltva. Az ismeretlennek tehát tudomására jutott a bizalmatlanság, de miért is várt volna vakhitet? Falat nem volt egy beszari ember, sem egy mindenkiben megbízó alkat és ezt általában tudatta is. Mindig voltak kérdései és sokszor ellenvetései is. Most sem járt el máshogy, de a kérdésekre olyan választ várt, amik inkább további kérdéseket vethettek fel. Mind például a találkozó helye és időpontja. Még nem foglalt egyértelműen állást, azt a következő körre tartogatta.
Arra számított, hogy Jeremy kérdezősködéseinek eredménye a megkeresés. A helyi nagykutya nem szállt be az üzletbe, csak figyelt és rájött, hogy valaki szaglászik. Lenyomozta és megkereste az összekötő főnökét, most pedig itt volt a vonal másik végén. Ez volt az egyik teória. A második verzió szerint a konkurrencia próbálkozott, habár eddig úgy tűnt, nincsenek jelen itt. Egy harmadik lehetőség volt, hogy a magánhadsereg tulajdonosának akartak csapdát állítani azok, akik ellen a katonákat gyűjtötte. Ez lett volna a legkockázatosabb, mert Falatnak kettős ügynökké kellett volna avanzsálnia. Ez három lehetőség volt, de még továbbiak is felmerültek benne, főleg akkor, ha vitatta Vnox vásárlási szándékainak valósságát is. Várta tehát a választ és közben pörgette a lehetőségeket, az azokból eredő következményekkel és a szükséges teendők, elővigyázatossági lépések megtervezésével egyetemben.


~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Afrika, független területek ~
Jeremy alig negyed óra után gond nélkül visszaérkezik a hotelbe, visszatérve Falathoz. Ezalatt az idő alatt a megbeszélt találkozó pontos adatai is megérkeznek, bár a megadott a cím, számok és nevek önmagában nem mond semmit Mihailnek, azt már tudja, hogy egy járműtárolásra szolgáló toronyház lesz a helyszín, valahol a belváros egyik nem túl forgalmas részén. Megkapja a holnap éjszakai időpontot és a pontos emeletet is parcellaszámot is, de térkép nélkül ezeket nem tudja hol elhelyezni. Időközben a kívánt ételeket is meg tudja rendelni, különféle saláta félékből igen sok van az étlapon. Jeremy is rendel magának, szokás szerint gyorsan fogyasztható, finom, gyors ételt, jól elkészítetten. Ezt pár perc alatt meg tudja enni, ami az ő rohanó életében fontos, mégis kellő mennyiségű táplálékot tartalmaz. A testőrök nem kérnek semmit, nekik a saját felszerelésük részét teszi ki a hozott táplálék, amelyek gyakorlatilag különféle porok és tabletták, de ezek is minden olyan anyaggal szolgálnak, amivel a normális étkezések, ételek is. A nyugodt körülmények között az addigi kis feszültség mindenkiben csökken, Mihailban is és az embereiben is érezhetően. Így természetesen Falat is jobban számba tudja venni a lehetőségeket, mérlegelni majd a lehető leghelyesebb lépést megtervezni. Ezek a megfelelő körülmények csak egészen az ismeretlen kommunikációs felkérés kezdetéig tartanak. A vonal másik végén a hang tulajdonosa kivár néhány hosszú és néma másodpercet, mielőtt válaszolna.
- Mindenkinek meg vannak a céljai és a módszerei, ahogy magának is. Ez az én területem, az én áruimmal és üzleteimmel. Konkurenciát nem tűrök meg. Ne próbálja sokáig húzni az időt, mert nem fog sikerülni. Mindenkinek véges az ideje, ne raboljon belőle.
Mondja még mindig az előbbihez hasonló hangon. Jeremy aggódva figyeli a főnökét hívás közben.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Hétf. 24 Feb. 2014, 19:37

Mihail taktikáját nem volt nehéz kitalálni és az idegen nem ment bele a játékba. Mégis mondott ezt-azt, amiből úgy tűnt, hogy Falatot nem látja szívesen Feninben. A falatozó Jeremy közben aggódott, de Mihail intett a hüvelykujjával, hogy minden oké, ura a helyzetnek. A testőrök meg megoldották a porokkal és egyebekkel, amik Falat számára nélkülöznek minden finomságot és ínyencséget. Ezért is nem testőr, hanem főnök. Az idegennek röviden felelt:
- Meg bizony. Na, akkor időrablás helyett egyezkedjünk. Mikor, hol és miről ismerem meg?
Egyelőre ennyit mondott, a választól függött, hogy mit talált ki utána. Persze néhány dolgot már eleve eltervezett - mint a Vrox által megadott cím lenyomozását majd Jeremy és egy térkép segítségével - , de a többi még változhatott.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Kedd 25 Feb. 2014, 00:04

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin, luxushotel ~

Mihail szinte érezheti, hogy a kommunikációs vonal másik végén lévő arcán egy önelégült mosoly jelenik meg. Ez a kép szinte kivetül a szemei elé, a pár másodperces csöndben, amíg a választ várja.
- Látom méltó a nevéhez és gondolkodik. A város harmadik szintje, dél-keleti régió, tizenegyes szektor, Dél Wabbas telep, kétszáztizenkettes szám. Legyen ott két óra múlva. Meglepő, hogy egy ennyire felkészült terít nem hallott a Lovagról. A többit majd személyesen.
Ezzel bontja a csatornát, az adás megszakad akkor is ha Falat reagálni akar vagy már éppei beszél. A következő pillanatban a kommunikátor jelzi, hogy üzenet érkezett és egy képet vetít ki Mihail és a teremben lévő Jeremy valamint a két testőr elé.
Egyéb területek Tumblr_md20i8mmvY1rh17p3o1_1280
Ha Jeremy vagy éppen Falat a kapcsolatain keresztül utána keres a Lovag névnek alvilági körökben és a képet is használja, hamar információkhoz jut. A férfi valódi neve Vanal Murton, egy interkontinentális bűnszervezet vezetője, akinek most éppen a Feninben van nagyobb érdekeltsége. Nincs fő profilja, mindennel foglalkozik, egyszerű csempészettől kezdve, drog és fegyver kereskedelmen át illegális szervezetek és kisebb államok gazdasági összeomlasztásáig. Nincs kifejezett nemzetisége sem, amiből embereit szervezi, a bolygó minden pontjáról jövők vannak a szolgálataiban. Murton taktikája, hogy soha nem tör túl magasra, az alsó szinteket birtokolja az alvilági hierarchiába, viszont mindenhol ott van. Így Falat könnyen rájöhet, hogy egy igazi nagykutyával van dolga, ahogy azt a köreiben mondják. Ha utána néz a megadott címnek a város régi, mára már elavult raktárnegyedében van, egy még működő, raktár és logisztikai központ, kisebb toronyépületekkel összekötve. Hivatalosan a környéken nem történik semmi gyanús, viszont egyértelmű hogy Vanal területének szívében van. Ha hatósági adatbázisban is rákeres valaki a Lovag névre, a Vex hálózatán keresztül is több tucat találat adódik, főleg bűncselekmények, amelyek nem bizonyítottak.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd 25 Feb. 2014, 14:20

Falatot eléggé bosszantotta, hogy a fickó mennyire elégedett volt magával. Az idegen úgy érezhette, nyeregben van, ő győzött. Mihail még nem játszotta ki minden kártyáját és tervezett néhány meglepetést. A megadott címet megjegyezte, de fel is írta. Mielőtt nyugtázhatta volna, hogy ott lesz, a vonalat bontották. Ezen nem aggódott, a találkozót a másik fél nyilván biztosra vette.Mihail nagyot rúgott az előtte lévő legelső bútorba és az összekötőre förmedt:
- A helyi főgóré hívott, hogy nem kell neki a konkurrencia! Jeremy: miért nem tudok én a Lovagról? Azonnal járj utána, de a címnek is, amit megadott! Aztán pedig a Vrox-féle találkozó helyszínéről is tudj meg mindent! Ki jár oda, ki kerüli, mik vannak ott. Rémhírek, álhírek, pletykák, minden számít!
A Lovagról hamarosan meglettek az adatok. Egy nemzetközileg ismert és elismert bűnözőről volt szó, aki ügyesen navigált a birodalmak és népek között. Nem volt törtető, nem tett fel mindent egy lapra, inkább a sok kicsi sokra megy elvét követte.
Falat nagyjából azonosította a korábban látott sok kis gócpont összefogójaként, aki vágyik az árura és elég dörzsölt ahhoz, hogy kiszagolja, mi történik a városban.
Mihail ki akarta használni azt a két órát. Ha Jeremy-nek idő kellett a másik cím lecsekkolásához, azt megkapta. Ha el is ment, hogy nyomozzon, végig összeköttetésben kellett maradnia főnökével. Falat viszont kiadta az ukázt az embereinek:
- Irány a recepció!
Ezután távozott a szobából, ügyelve arra, hogy az ajtó rendesen záródjon, ne maradjon félig nyitva és hogy ne hagyjanak semmi létfontosságút a szobában. A fegyverei a ruha alatt nála voltak, a napszemüveg pedig a fején. A testőrök között ment a lift felé. A folyosón körülnézett, minden részletre figyelt. Arcokra, oda nem illő dolgokra. Most nagyban játszott és óvatosnak kellett lenni. Két tűz közé került és a fejében műr megszületett néhány ötlet, hogy mit kezdjen ezzel a helyzettel. További információkra volt azonban szüksége, ezért igyekezett lefelé.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Kedd 25 Feb. 2014, 21:22

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin, luxushotel ~

Mihail emberei szó nélkül, idegesen és feszülten figyelik, ahogy a férfi belerúg a legközelebbi bútorba. Világossá válik előttük is a helyzet, hogy közel sem történik mindig úgy és olyan simán, ahogy annak lennie kellene. Bár ez a testőrök hidegvérén nem változtat, leellenőrzik az erősebb fegyvereiket is a biztonság kedvéért. Jeremy az ideges reakcióra kissé felemeli a kezeit védekezően.
- Főnök a Lovag egy globális, nem lokális maffiózó. Mindenhol csak kisebb ügyletei vannak, de jól álcázza magát. Úgy tudtam a piac üres két kis terjesztőtől eltekintve. Ő az egyik "kis" terjesztő, ez volt az álcája. Ezt nem láthattam előre.
Jeremy látva Falat idegességét még néhány adatot előkeres a férfiről. Vanal két évvel korábban az Ismeretlen Birodalomban több másik bűnszervezet pénzét szerezte meg egy helyi kapcsolat által. Jelölt pénzt adott a szövetségeseinek, amikkel felderítette a pénzmosásra használt szervezeteiket és a kapcsolata felszámolta ezeket a helyi hatóságok által. A pénz később soha nem került elő, de egyértelmű, hogy Murtonnál kell lennie. Ez volt az egyik legnagyobb fogása, több mint kilencvenhét pénzügyi intézmény ürített itt ki. Ez alapján Falat már sejtheti, hogy a Lovag inkább okos mint sem erős. Nevét a nőkkel való előzékeny stílusáról kapta. Vnoxról is sikerül az összekötőnek információkat kiderítenie. A férfi teljesen ártalmatlan klasszikus vagyonosnak tűnik. Gyakran rendez esteket, üzleti találkozókat, rendezvényeket. Az anyag is valószínűleg ezekre az eseményekre illetve magáncélra kell neki. Főleg más gazdagok körében terjesztené a vexilliumot. Ami kiderülhet Mihail számára még Jeremy szavaiból, hogy valószínűleg valamit korábban félreértett. Nem Vnox áll a titkos sereg mögött, ő attól teljesen független.
Időközben az új információk által Mihail az emberivel és teljes felszerelésével együtt leérhet a recepcióhoz. Út közben semmi szokatlant vagy nem odaillőt nem vehet észre, minden a legnagyobb rendben van a luxushotel területén belül. Legalábbis első látszatra, de eddig is a tudta nélkül történtek események.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szer. 26 Feb. 2014, 21:50

Falat Jeremy védekézésétől csak dühösebb lesz és tovább kiabál:
- Éppen ezért kellett volna tudnom róla, hogy létezik! Már mielőtt idejöttünk, ismernem kellett volna!
Mihail érti, hogy az már túl pontos infó, túl nagy elvárás lehetne, hogy egy ilyen profi aktuális ténykedésének helyét tudják. Nem az bosszantja, hogy nem tudták, ki itt a főnök. Megbújt, ügyes volt. Az bosszantja, hogy egyáltalán nem hallott még egy ilyen elismert bűnözőről.
Az összekötő újabb információ viszont hasznosnak bizonyultak. Mihail egy kicsit le is csillapodott, ahogy ezeket megtudta. A Lovag használta a legmodernebb technikákat, kémkedett, megfigyelt, csalt, stb. A nőket talán gyenge pontnak lehetett tekinteni nála, de Falat erre azért nem vett volna mérget.
Vnox egy szimpla gazdag fazonnak tűnt, aki most droggal akarja feldobni a partikat és egy kisebb szintű terjesztőként beállna az itteni hierarchiába, mint vexíliumdealer.
Az is kiderült, hogy Jeremy nem fogalmazott elég jól. A hadsereg teljesen más ügy volt, de időben egymás után említette ezeket, így Falat összekötötte. Jeremy pedig csak most tisztázta, hogy nem kellene összekötni. Tehát a titkos hadsereg titkos vezetője vagy megbízottja akar vele találkozni. Ez akár még a hatóság is lehetett volna. Vagy maga a Lovag, aki így akarja rátenni a kezét az árura. Mivel a megjelölős akciója már híres, hírhedt volt annyira, hogy rá lehetett találni, talán mégsem ezzel fog próbálkozni. Hamis pénzt még bevethet, ha itt ez megoldható, de Falat egyéb trükköket is el tudott képzelni. Vanal eljátszhatta a titkos hadsereg vezetőjét és a nagykutyát is, akit sértenének az ilyen üzelmek. Aztán ha rá tudja beszélni a dílert (jelen esetben Falatot) valami hülyeségre, akkor kijátsza úgy a kártyákat, hogy nyerjen. Mihail ezt nem akarta hagyni akkor sem, ha teljesen másról volt szó. Gondolkodott és mielőtt távozott, még odaszólt Jeremy-nek:
- Köszönöm, így már tisztább a kép. Figyelj csak, ennek a rejtélyes vevőnek milyen volt a hangja? Nem rekedt? De akkor még egyszer: a címeket is nyomozd le! A toronyházat is, ahova a rejtőzködő hívott és a Dél-Wabbas 212-t is! Nem csak az épület fontos, a környéke is. Tudj meg mindent! Ki jár oda, ki kerüli, mik vannak ott. Rémhírek, álhírek, pletykák, minden számít! Nem kell, hogy a Lovaghoz vagy bárki máshoz kötődő dolgokat szűrj le. Gyűjts össze mindent erről a két környékről!
A folyosón haladva mindent rendben talált és a recepcióig nem zavarta meg semmi az útját. Amikor leért, megnézte, ki ült a pult mögött. Ha nő volt, akkor egy kicsit kedveskedően szólt. Ha férfi, akkor csak nyersen:
- A szálloda biztonsági vezetőjével szeretnék beszélni.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Csüt. 27 Feb. 2014, 00:31

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin, luxushotel ~

Jeremy nem vesztegeti tovább az idejét és munkához lát. Az összekötő utána néz a városban a címek körüli területeknek. A 212-es épület egy korábbi raktár és ipari telep területén van, ezek valaha működő üzemek és az azokhoz tartozó infrastruktúrák maradékai. Közel tíz éve már, hogy Fenin városának az a része, a megerősödött egyéb, technológiai, energetikai ágazatok átvették a helyét. Ez a város fejlődésének a része, és ahogy a Pride-ban sem, itt sem tesznek semmit a lakatlanná, üressé és kihalttá vált részekkel, építenek helyettük újakat. Így gyakorlatilag a Lovag által megjelölt reklám ténylegesen egy kihalt rész közepén van, ahol érdekes módon, nagy valószínűséggel Vanal keze alatt 3-4 építőanyagokat nagy mennyiségben előállító üzem van, hivatalosan. A környéken üres lakóházak és igen sok fémipari létesítmény van, üzemen kívül. Ezek gyakorlatilag már csak jó állapotban lévő romok. A másik cím, a toronyház ténylegesen egy járművek tárolására és parkolására szolgáló épület. Több mint hetven szint, mindegyik ugyanolyan felépítésű. A közelben nagyobb utak, sugárutak és főutak vannak, a közvetlen szomszédban három ugyanilyen torony és a negyedik oldalon egy magas irodaház. Az irodaház egy nagyobb lokális cég, az Ikten birtokában van. A cég látszólag nem köthető egyik alvilági szervezethez sem. Személyi felhasználású gépeket, hordozható kommunikátorokat, tárolóegységeket és más ehhez hasonló termékeket gyártanak. Tehát az egyik terület, egyértelműen a Lovagé, amíg az ismeretlen rendelő által megadott, az ő számára is idegen lehet. Egy nagyobb városban persze mindig vannak történetek, de ezek közül egy sem egyezik vagy tűnik hitelesnek. Főleg rémtörténetek eltűntekről, gyilkosságokról, misztikus eseményekről.
Lent a recepción a szolgálatban lévő férfi Falat nyers hangja után segítőkészen pillant fel. Belép a kommunikációs rendszerbe, de egyelőre még nem küld üzenetet a kérés szerint.
- Talán valamilyen problémája akadt a biztonsággal uram? - kérdezi - Miért akar beszélni vele?
Hangján érezni, hogyha Mihail valamilyen jó módszerrel nem győzi meg a férfit, akkor nem szívesen értesítené a biztonsági vezetőt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Csüt. 27 Feb. 2014, 19:43

Ahogy Falat is pontosítja és elismétli, mit akar, Jeremy beveti magát. Azt csinálja, amiben a legjobb. Rengeteg dolgot kiderít. A 212 Vanal felségterülete, egy letűnt kor romjain. Tökéletes az alvilág számára. A toronyház viszont jobban szem előtt lévő városrészben épült és egy műszaki gyárhoz tartozik. A parkolóházak is sok bűntény helyszínét képezik, szóval Mihail ettől nem lett nyugodtabb. Végiggondolja, amit hallott és próbál következtetéseket levonni. Majd az összekötőhöz szól:
- Szép munka, Jeremy!

Odalent egy férfi ül a pult mögött és ahogy az várható volt, előbb megkérdezi, miért kell a biztonsági főnök. Falat nem is számított arra, hogy rögtön ugrasztják, hiszen biztosan van ennél fontosabb dolga is.
- Zaklató hívást kaptam a szobámban, de még nem szeretnék a hatóságokhoz fordulni. Az a hotel rossz hírét keltené, nem igaz? Beérem a biztonsági főnökkel.
Ezután a pultra könyökölve várja, hogy az alkalmazott cselekedjen. Közben nézi azt a kommunikációs rendszert és minden egyéb fellelhető műszaki dolgot is itt a recepción. A mérnöki agy dolgozik benne és fel akarja térképezni, mi hogy működik itt. Ha egyszerűbb dolga lenne, akkor is szétnézne, mert imádja a kütyüket.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szomb. 01 Márc. 2014, 03:08

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin, luxushotel ~

Mihail szavaira Jeremy elégedetten bólint, a hibák után végre sikerül megfelelő eredményt elérnie. Ahogy Falat a következtetéseket próbálja levonni könnyen rájöhet, hogy a toronyházak valóban megfelelő helyek. Kellően függenek az üzemeltetők az ügyfelek pénzétől, nagy méretűek, normál esetben egyes érkezők és távozók kivételével civil nincs is a környéken. Ideális hely egy átadásnak, vagy más illegális üzlet lebonyolításának. Ellenben a Vanal által megjelölt hely, egyértelműen a férfi dominanciáját szolgálja. Viszonylag messzebb esik a város aktív, lakott részeitől és teljes egészében a Lovag területe. Bármi is történik ott arról a hatóságok nem fognak értesülni, vagy csak már túl későn. Ez is valószínűleg Murton taktikájának a része, kényszerhelyzetbe akarja hozni Mihailt.
A recepciós az elhangzottak után magában mérlegeli a lehetőségeit. Nem szeretné feleslegesen sem a vendéget váratni, de a biztonsági főnök ide hivatását sem tartja annyira jó ötletnek, legalábbis a saját szemszögéből. Végül azonban engedelmeskedik Falatnak. A belső kommunikációs rendszeren át értesíti a biztonsági vezetőt, hogy jöjjön a megfelelő helyre.
- Hamarosan itt lesz, kérem nyugodjon meg uram. - teszi még hozzá a pult mögött ülő alak.
Jó néhány perc múlva az egyik oldalsó folyosóról egy középkorú, fekete ruhát viseli, kissé nagydarab férfi sétál oda Mihailhez és a vele lévő kísérethez. Végignéz rajtuk, majd a recepciós tekint. Miután felméri a helyzetet végül Falatra néz.
- Mi a panasza uram? Milyen hívásról van szó?
Kérdezi mély, erőteljes hangján, aminek hangzása most teljesen semleges.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szomb. 01 Márc. 2014, 15:08

Mihail fejben már szövögette a terveit, elkezdve kidolgozni a félresiklás esetére szóló mentőakciókat is. Meg kellett gondolnia mindent, mind a két találkozóval kapcsolatban. A legsürgetőbb persze a Lovag-féle találkozó volt.
A recepcióst sikerült meggyőznie arról, hogy csalja elő odújából a főnökét. Amikor nyugtatta Falatot, ő csak megköszönte és többet nem mondott. Ez az alkalmazott csak egy kis láncszem volt, akin keresztül a górét Mihail előkeríthette. Nemsokára meg is jött az illető, aki pont úgy nézett ki, ahogy azt az orosz várta. Megtermett fickó feketében. Nem cécózott sokat, rögtön a tárgyra tért. Falat is így tett és elmondta, amit akart:
- Telox Revler vagyok és a 422-es lakosztályban szálltam meg - kezdte Falat azzal az álnévvel, amire a szállodai szobát lefoglalta.
- A szobámban kaptam egy hívást ismeretlen számról, pedig egyáltalán nem vártam. Néven szólított az illető és fenyegetőzött. Egy idegennek hogy juthat tudomására a vendégeik neve és elérhetősége? Ahogy mondtam a recepciósnak, nem szeretnék hatósági ügyet. Csak annyit kérnék, hogy az ilyeneket tiltsák le nálam. És legyen szíves, közölje velem, ki telefonált! Ez esetben nem teszek komolyabb panaszt.
Falat a hívó személyét persze tudta, de ha a főnök még valamit ki tudott deríteni, akkor talán hasznos információhoz juthatott. Annak is a tudatában volt, hogy ha sokat emberkedik, akkor még valami kedvezménnyel vagy kártérítéssel is meglepik. Ez a jelenlegi helyzeten nem könnyített volna, de egy kis megtakarított kiadás mindig jól jöhetett.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szomb. 01 Márc. 2014, 22:38

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin, luxushotel ~

A biztonsági főnök arcán hűvös nyugodtság látszik, Mihail szavai nem váltanak ki belőle különösebb reakciót.
- Üdvözlöm Revler úr. - köszön utólag, majd a zsebéből elővett információs kártyán ellenőrzi Falat személyazonosságát, pontosabban hamis személyazonosságát és az adatait. Mindent rendben talál, még a térképen megjeleníti a szobát a hotel térképén belül, azután bezárja az ablakot és felnéz. Végighallgatja Mihailt, amikor a telefon szót hallja kissé összeráncolja a szemöldökét, de különösebben nem foglalkozik vele. Nyilván valamilyen más nyelvből vagy területről jövő kifejezésnek gondolja, a már ezer éve nem használt archaikus szót. Ennek ellenére tökéletesen megérti a problémát. Bólint majd egy szó nélkül a recepciós konzolja felé hajolva munkához lát. Megnyitja a belső rendszert és előkeres néhány adatot.
- A kérdésére válaszolva, sehogy. Külön kód kell a belépéshez, ami meghatározott időközönként változik. Kívülről nehéz bármit is megtudni. Itt nem szerepelnek az ön elérhetőségei, semmilyen kommunikációs adat. Bárki is hívta, innen nem deríthette ki, hogyan tudja magát elérni.
Hangja teljesen nyugodt, ahogy saját maga előtt is elhárítja a vádakat. Mihail valóban óvatos volt, amikor megszervezte a Fenini utat, Jeremy jelzi neki, hogy valóban nem volt egy kommunikációs csatorna sem megadva a részéről. Tehát a Lovag sem a luxushotelen keresztül szerezhette az információt.
- Belépek az adatbankban. - folytatja tovább a biztonsági vezető - Leellenőrzöm a hívását. Egy másodperc és meg is van. Igen itt van, részletes adatokkal.
A titkosítás egy előhozott parancssor segítségével feloldja, mivel alapvetően a hívás adatait tartalmazó karakterek torzítva jelennek meg, néhány azonosítón kívül. A következő pillanatban ez megszűnik és minden olvashatóvá válik. A férfi úgy mozdul, hogy Falat és emberei saját maguk is láthassák a megjelenített képet.
- Ismeretlen hívó fél, titkosítva volt minden, nincs róla sok adat. A városon belül történt az adatátvitel, aki megfenyegette itt van Feninben. Ez az azonosítója, az utolsó négy szám alapján le tudom tiltani.
Még visszanéz Mihailra, megerősítést várva, és ha megkapja azt akkor pirossal megjelenik a ****9471 felirat és a rendszer kijelzi, hogy tiltva van.
- Az épületen belül és annak közelében már nem fogja tudni elérni magát. Akarja, hogy még tegyek valamit? Növeljem a védelmet vagy a készültségi szintet?
A férfin látszik, hogy Mihail fenyegetése, a hatósági üggyel egyáltalán nem gyakorol rá nyomást. Szabályszerűen, diszkréten végzi a munkáját.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Vas. 02 Márc. 2014, 09:28

Miután a Falat átesett a kötelező átvilágításon (amire természetesen felkészült, nem csak légből kapott módon diktált be egy nevet), a biztonsági főnök egy kicsit grimaszolt a "telefon" említésére, de a lényegre koncentrál. A válaszából az tűnt ki, hogy ez a rendszer megfelelően védett volt. Ha fel is törte volna valaki, Falat igazi nevét persze akkor sem találhatta volna meg. De hát valahogy be kellett vezetni ezt a panaszt úgy, hogy hihető és kevésbé gyanús legyen. Az összekötő is okosabb volt annál, minthogy ilyen szarvashibát ejtett volna. Mihail ebből arra következtetett, hogy a Lovag nem utólag kezdett nyomozni, hanem már előre tudott az egészről. Vagy ő szervezte meg, vagy tudomására jutott, hogy az ismeretlen, aki a hadsereg mögött állhat, nagyobb készlet felvásárlására készül, amire ez a nemzetközi vizeken evező patkány (azaz szakmabeli) is lecsaphat. Ha elég okosan csinálja. Ez egész ügyes megoldásnak nézett ki eddig, de Falat várta a további fejleményeket.
A szerkezeteket még mindig alaposan megnézte, tekintetét végighordozva rajtuk összehasonlítgatta azokat a Vex-beli megfelelőikkel. Ez csak olyan mérnöki, szakmai rutin volt nála. A kivetített képen minden adatot szemügyre vett és azt is, amit a főnök nem mondott, de esetleg látható volt. Ha látott esetleg loginnevet, azt is megjegyezte. Értette, hogy nem adnak ki teljes számot, még ilyen ügyben sem, hiszen az adatokat védeni kell. Az utolsó négy számjegy alapján viszont már talán nehezen, de el lehet indulni, gondolta.
- Nem, azt hiszem, mégsem szükséges. Köszönöm a segítséget, Mr...?
Falat a nevet csak akkor kérdezte meg, ha előzőleg nem látta kiírva, például a biztonsági főnök személyi kártyáján vagy a terminál kivetített képén. Ha látta a nevet, akkor nem szólította azon a férfit, csak a köszönetmondásig jutott, majd távozott a szállodából és kiment az utcára a testőrökkel és Jeremy-vel. Bízott a személyzetben, de ő maga is nyitva tartotta a szemeit.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Vas. 02 Márc. 2014, 15:10

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin, luxushotel ~

Mihail bevett módszerekkel dolgozik, senkiben nem kelt gyanút, a hotel dolgozói közül mindenki az ügyére koncentrál és nem az ő személyére. A gépeket megfigyelve láthatja, hogy az itt használt technológia, mint az Afrika fejlettebb területeinek nagy részén a Vex városállamában használthoz hasonló, bár attól jóval elmarad fejlettségben. Korábban már sokszor tapasztalhatta, hogy a kontinensen minden a Drox-Vex-Spear hármas hatása, utóhatása alatt áll. Ezek az államok látják el a fejletlen, vagy közepesen fejlett területeket eszközökkel, élelemmel, nyersanyaggal, drogokkal, fegyverekkel és technológiával. Sok esetben közvetetten de mindenképpen tőlük függenek, így természetes, hogy bizonyos mértékben a három városállam képére formálódnak. A gépek mind csak konzolok vagy terminálok, lehetővé teszik, hogy a felhasználók belépjenek a központi rendszerbe és ott műveleteket végezzen, de maguk az eszközök csak megjelenítők, irányítófelületek, a műveletvégző egységeket nem tartalmaznak, azok egy vagy több központi gépen lehetnek. Mérnöki tudásával még a az adatforgalom módját is megállapíthatja, részecske impulzus által működnek, a fém falakon keresztül kábeleken, azonos helyiségben vezeték nélkül. A megjelenítőre nézve az elmondottakon kívül pontosan láthatja a hívás hosszát, adatmennyiségét, Falat saját helyzetét a hotelen belül a hívás alatt, használt technológiát és a kommunikációs csatorna típusát. Minden más, tehát a konkrét információk azonban szigorúan kódoltak és titkosítottak, azok hozzá féréséhez fel kellene törni a rendszert. A biztonsági főnök azonosítóján a Merlen név szerepel, csak az első név, így Mihailnak erre nem kell rákérdeznie.
- Örülök, hogy segíthettem. További szép napot kívánok.
Válaszolja a férfi a köszönetmondásra, majd a recepcióssal vált pár szót és távozik is. Ezután Falat és az emberei távozhatnak az épületből, ugyan a személyzet egy része érdeklődve figyeli őket, de nem túl feltűnően. Nem aggódnak, a luxushotel jobb hely annál, hogy bárki fizetés nélkül távozzon. Kiérve az épület előtti nagyobb térre Jeremy Falathoz fordul.
- És most mit fogunk csinálni főnök? Hova megyünk, merre indulunk?
Mihailnak még nagyjából két órája van a találkozóig. Rendelkezésére áll minden, ami egy városban található, és meg van a megfelelő anyagi forrási is, ha fel kíván készülni. Azonban valószínű, hogy mind a Lovag mind az ismeretlen üzletfele kiterjedt hálózattal rendelkezik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Vas. 02 Márc. 2014, 18:13

Mihail ismerős technikákat látott. A berendezések nagyjából csak lekérdezésre, megjelenítésre voltak jók. Ha ezeket valaki meg akarta hamisítani, azt a központi teremből tehette meg, itt nem. Amit itt látott, az volt a rendszerben, vagy legalábbis ez annak egy része volt, amit a rendszer tárolt. Merlen távozott a szolgálati helye felé, Falaték pedig az utcára mentek ki. Fel sem merült benne, hogy egy vendég ne járkálhatna szabadon ki vagy be.
Jeremy-ben mozgott a munkaláz és kérdésekkel bombázta Falatot. Az orosz csak arra várt, hogy kiérjenek az épületből. Körülnézett és ha hallótávolságon kívül voltak, akkor szólt az összekötőhöz.
- Nézz utána ennek a Merlennek! Köthető-e bárhova, megint csak érdekelnek a rémhírek, megalapozatlan pletykák is. A másik pedig a 9471 végű szám. Tudom, hogy ez csak egy részlet, de bízom a képességeidben, hogy a többi részlettel összevetve tudsz találni valamit. Óvatosan, mert már két helyről is lehet számítani a besúgókra. Bár az sincs kizárva, hogy a Lovag áll a másik mögött és rá akar tenyerelni a cuccra. Egy ember veled tart. Maradj elérhető és szólj, ha van valami!
Falatnak egyelőre elég volt három ember, az összekötőnek pedig egy. A többieknek intett, hogy kövessék és szétnézett az utcán, hogy merre van valami kisebb vendéglátóipari egység, ami elég forgalmas ahhoz, hogy ne keltsenek feltűnést, ha beülnek oda. Közben már azon gondolkodott, hogy az árut hol tudná a legnagyobb biztonságban tudni ahhoz képest, ahol most volt. Eközben újabb ötlete támadt, de azzal megvárta az összekötő válaszát.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Hétf. 03 Márc. 2014, 23:32

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin, városa ~

Jeremy kissé fáradtabban már ugyan, de nekiáll a kiszabott feladat végrehajtásának. Jelez az egyik testőrnek, majd Falattól jobbra az egyik kertbe vezető lejárón át sietősen tovább indul egy másik úton. Valószínűleg Mihail embere sem tudja pontosan merre is indulhatna el, legalábbis ilyen helyzetben, mikor bármit tesz az könnyen magára vonhatja a figyelmet vagy egyszerűen hamis információkhoz jut. Falat és emberei elindulhatnak az utcákon, de ebben az esetben, mivel a luxusnegyedben vannak jelenleg, ahol az épületek, az utcák, köztes részek, más létesítmények, parkok területe és mérete nagyobb mint indokolt vagy ésszerű lenne. Ez is egyfajta fény és csillogás hatást kelt, mesterségesen tökéletes környezet, aminek egyik hátránya, hogy mérete miatt több ideig tart közlekedni. Végül negyed óra után érkezhetnek meg egy kerti étteremhez és bárhoz. Itt vannak szabad asztalok, ahol gond nélkül elhelyezkedhetnek. A személyzet pedig a rendeléseiket is felveszi. Néhányan a jelenlévő társaságból ugyan furcsállják a férfi méretét és a testvérségét, de csak egy-egy pillantás ideiéig. Innen Mihail ugyanúgy folytathatja tovább a műveleteket, az asztalok kellően távol vannak egymástól, hogy mások ne hallhassák őt és az embereit. Ha ezt a lehetőséget választják a helyfoglalás után tíz perccel Jeremy nyit kommunikációs csatornát főnöke felé. A megjelenő képen az összekötő egy zöld terület szélén áll.
- Sikerült kiderítenem néhány információt. - kezd bele - A szám zsákutca, kilencvennégy-hetvenegy a leggyakoribb végződés a városban. Az első négy szám összes kombinációja foglalt, lehetetlen lenne átnézni. Merlenről van néhány adat. Régen közelharci oktató volt, majd szolgált a seregben néhány évet. Miután leszerelt elhagyta az első feleségét. Védelmi pályán helyezkedett el, hajók, épületek, nyilvános helyek, majdnem mindennel foglalkozott. Két éve dolgozik a hotelben. Összesen eddig hét felesége volt, mindegyikkel megszakadt a kapcsolata. Erről kering néhány pletyka miért nem szerették a női. Ami nekünk érdekes lehet, hogy itt nem jellemző a vallás. Aki házasodik általában már nem válik, átgondolja. Hét az túl sok ehhez, van valami ami miatt eddig mindenki elhagyta. Gyereke nincs és most kapcsolata sincs. Érdekes még, hogy nagyon is képzett, mégis biztonságtechnikus... agresszívabb területen többet is kereshetne. A Lovagról ne próbáljak még valamit kideríteni a találkozó előtt?
Kérdezi végül, miután tényszerűen ismerteti Merlent általánosságban.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd 04 Márc. 2014, 14:26

Falat nagy fába vágta a fejszéjét. Sokat kellett gyalogolni, ő pedig ezt nem szerette. Itt minden annyira nagy volt, sokkal nagyobb a kelleténél. A luxust szerette, de csak akkor, amikor kocsival közlekedett. Most mégsem akart autóba ülni, inkább elbandukoltak az étteremhez, amíg Jeremy a másik irányba távozott. Mihail megszokta, hogy megnézik a hatalmas teste és a védelmi személyzet miatt, de hát nem zárkózhatott be csak ezért. Illetve megtehette volna, de minek? Egyszer úgyis ki kellett menni.
Keresett egy jó masszív széket vagy inkább padot és ráült, az embereinek intett, hogy leülhetnek, miközben figyelnek.
Megdolgoztatta az összekötőt is rendesen, de a fizetsége sem fog elmaradni. Az embere pedig ezt jól tudhatta és hamarosan jelentkezett is. Ismét szép munkát végzett, megtudott néhány dolgot. Ezeket Falat megjegyezte és a rejtélyes utalásra kérdezett rá:
- Remek. Mik azok a pletykák? És igen, ha van még valami, azt derítsd ki!
Úgy fogalmazott, hogy csak Jeremy értse, más ne. Hallótávolságon kívül voltak és nem is beszélt túl hangosan, mégis óvatos volt. Az összekötővel fél szavakból is megértették egymást jó esetben. Az információkat átgondolta. Merlen a Lovag ellentéte lehet, ami a nőket illeti. Az egyik az ujja köré csavarja őket, a másik mellett nem maradnak meg. Ahogy Merlen sem a munkája mellett, hiszen az elhangzottak szerint a posztjait és a helyeit is váltogatta rendesen. Se gyerek, se kapcsolat. Tökéletes beépülő vagy kém lehet, akinek nem kell tartania attól, hogy otthon lebukik. És a vesztenivalója is kevés lehet. A másik meg ez az alibi munka. Arra jó, hogy legyen egy fix, bejelentett fizetése és ne szúrjanak szemet a titkos üzelmei. Egy biztonsági főnököt meg ki ellenőriz? Nyilván neki is van főnöke, de azért ez egy elég jó poszt. Mihail is csinálta egy jó ideig. Ő a titok nyitját a katonaidőszakban látta Merlennél, aki talán köthető volt a titkos hadsereghez is, amelyikkel Falatnak randiznia kellett. Ha Jeremy még mondott valamit, akkor Falat azt meghallgatta, majd megjelölte, hova menjen utána.
- Ha végeztél, csatlakozz! Itt vagyunk a Tenexy's-ben.
Ezután bontotta a vonalat és amíg várt az újabb jelentkezésre, átgondolta, mi lehetett Merlen szerepe. Az is lehet, hogy semmi és az ő ügyétől függetlenek a rejtett dolgai. De ha nem, akkor ezzel foglalkozni kellett. Ha a Lovagot segítette, akkor a hívás és a félremagyarázás világos volt. Ha viszont a másik csapatot, akkor már tudott arról, hogy Falat hívást kapott és ha ismerte a Lovagot, felkészülhetett néhány dologra. Bonyolult volt az ügy, de a mérnök nem riadt meg ettől.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szer. 05 Márc. 2014, 00:21

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin, városa ~

Mihailnak már nagy súlya és a nagyobb távolság megtétele miatt gyengén fáj a lába mire le tud ülni. Az ülőalkalmatosság elég stabil ahhoz, hogy gond nélkül megtartsa őt. Jeremy a visszakérdezés után valamivel jobban kifejti a megszerzett információkat.
- Állítólag különböző könnyű drogokat is használ, hogy kezelje a stresszt. Feltételezhetően a mellékhatások nem tetszettek a feleségeknek. Tudja főnök a vexilliumon kívül a többi anyag mit művelhet az emberek szervezetével. Nincs rá bizonyíték, hogy függő vagy alkalmi használó csak. Mindjárt utána nézek még a nagyhalunknak is, van itt egy jó forrás.
Ezzel ha Falatnak nincs több utasítás bontja a vonalat. Az előételeket ekkor hozzák ki az asztalhoz. Ha nekilátnak annak elfogyasztásához, nem sokkal miután végeznek Jeremy újra bejelentkezik.
- Van még pár dolog. Murtonnak volt pár üzlete a Milíciával is. És mint tudjuk, aki egyszer a Milíciával üzletel, annak nehéz elszakadnia tőlük. Lehet nem is teljesen független, vagy csak jól forgatja a lapjait. Azt viszont nem hiszem, hogy csak egy báb lenne, ahhoz túlságosan szabadúszó körökben mozog. A Vex tudtommal nagy mennyiségű vexilliumot, több ezer tonnát adott el közvetetten a Milíciának. Főnök nincs véletlenül valamilyen kapcsolata a Vexben, aki segíthetne a Milícián át? - még megvárja a választ majd befejezi - Indulok vissza.
Falat jól tudja, hogy ezek már kifejezetten magas körök, nem az ő szintje. Ha mégis szeretne egy próbát tenni, először számos bürokratikus akadályba ütközik. Kapukba, amik nem engedik tovább. Végig kell gondolnia a helyzetet, lehetőségeit és kapcsolatot majd egy tervet készítenie előre, aminek alapján halad, számos B tervvel, hogy egyáltalán jusson valamerre. Ez mégsem lehetetlen. A vendéglátóhely kivetítőin éppen globális helyzetről vannak hírek. A Pride területén a Rocksoliddal kapcsolatos konfliktusban valamilyen kis szinten változás látszik. De pontosan senki nem tudja mi történik. Ennek hatására a Pride-ban, a Föld legsűrűbben lakott és legnagyobb népességű területén, főleg a központi városban nagyobb tömegek mozdultak meg. A törvények nélküli államban ez szinte általános tömegmészárlást és azt leverő, még nagyobb pusztítást végző Pride katonák kisebb háborúját jelenti. Az adásban szereplő, provokatív stílusú bemondó azzal zárja a hírt, hogy Uvan Strupz újabb hazugsága lepleződött le, mivel a mostani incidens során kiderült, a Pride-nak jóval nagyobb bevethető ereje van, mint az elismert. Azonban további háború már nem várható.
Végül Jeremy is gond nélkül visszaér a testőrrel együtt. Köszön majd helyet foglal az asztalnál.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szer. 05 Márc. 2014, 17:35

Falat üldögélt és masszírozta a lábát. Az ízületek fájtak inkább, mint az izom, de ez olyan kis hiánypótló mozdulat volt. A súlyát már elég régóta hordozta és már sokszor megmondták neki, hogy valamit tenni kellene. Ő nem törődött ezzel és nagy gondja nem is volt a mai napig sem.
Az újabb adag infót hallgatva Mihail próbálta drogosként látni ezt az embert. Merlen posztjában észnél kellett lenni, ezt csak józanul és körültekintően lehetett csinálni. A drogok pedig egy idő után ezt már nem tették lehetővé - kivéve, ha valaki ilyen jó cuccot használt, amit Falat árult. Vagy ha a fejlett technológiákkal tett ellene.
Ha felvásárló volt és rendszeres felvásárló, azaz függő, akkor egy idő után rákényszerülhetett, hogy beszálljon az üzletbe. A költségeket fedezni kellett és a dílerkedés jövedelmező volt, az alibi munkája mellett pedig ezt csinálhatta is akár. Ha pedig itt kis elosztó volt, akkor a Lovag felfigyelhetett rá és együttműködésre kényszeríthette egy jó ajánlattal vagy fenyegetéssel. Falat egyelőre pletykaként kezelte ezt, nem vett rá mérget, hogy igaz.
A következő rész volt a hasznosabb és az aggasztóbb. A Milícia. Kb. legyőzhetetlen hadsereg, ami ugrik, ha Zsarnok mondja. Cserébe pedig szabadon garázdálkodhatnak az alvilágban. Hát igen, komoly hatalom, gondolta Mihail. Ha Vanal összedolgozott velük, akkor behódoltathatták. Előnyöket szerezhetett onnan is, például hiába körözik, sosem fogják elkapni, ha milicista. Vagy képes lenne őket is kijátszani és az Ellenállás embere lenne, aki beépült oda? Ez már egy kicsit messzemenő kép lenne, de nem volt kizárt.
A vonal bontása után Mihail várta, hogy Jeremy visszatérjen és gondolkodott, hogy kit ismer a Vexben a Milíciával üzletelők közül, akár közvetetten. Az ő birodalmát is megtűri Zsarnok. Talán van valaki, aki segíthet. Próbált felidézni ilyen kapcsolatot és ha megvolt, akkor jöhetett a tervezés, latolgatás. Közben nézte a híradót is. Távoli vidékeken lázongtak az emberek, rohanva a halálba. Falat ezt értelmetlennek látta. Ő tudta, hogy találja meg a számításait egy új világban is. A próbálkozásai egy részére már nem emlékezhetett az agymosás miatt, de igazi túlélő volt. Leszámítva a csövezős, nihilista éveit. Mikor az összekötő megérkezett a testőrrel, Mihail is köszönt neki:
- Jól van. Egyél, egy kicsit szusszanunk.
Ezzel hagyta is Jeremy-t falatozni, ő pedig járatta az agyát.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Csüt. 06 Márc. 2014, 23:59

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin, városa ~

Jeremy helyet foglal, majd rendek magának a bárból egy italt és két fogást is. Mihail tudhatja, hogy mivel az összekötőnek azt a parancsot adtam, hogy a pletykákra, rémhírekre, nem stabil forrásokra és részben a városi legendákra támaszkodva is szerezzen adatok, lehetséges, hogy ő jelenleg hibás következtetéseket von le. Nem lehet abban biztos, hogy gondolatmenetei vagy egyáltalán az információk, amikre támaszkodik megfelelőek. Az étteremben eltöltött percek mindegyike közelebb viszi Falatot a Lovaggal való találkozó időpontjához, de ő nyugodtan, előre megfontoltan tervezi meg lépéseit. Így is van több mint másfél órája, hogy bármit tegyen. Mindenképpen eszébe jut még gondolkodás közben, hogy alapvetően a Milícia két módon üzletel nála kisebb, de jelentős szervezetekkel, így valószínűleg a Lovaggal is. Vagy valamilyen módon beolvasztja az adott személyt, csapatot a bűnszervezettel együtt a Milícia alvilágába vagy csak nagyobb összegeket kér tőle, hogy tovább végezhesse a dolgát. Lényegében az a koncepció egyfajta maffiától beszedett "védelmi pénz", hogy tovább működhessenek ott ahol vannak és úgy ahogy akarnak. Falat ismeretei arra is kiterjednek, hogy a Milíciával senki nem akar vagy nem mer közvetlenül üzletelni. Mivel a szervezet vezetői, saját embereiket is megölik, ha szükséges és általában meg is teszik. Ez vonatkozik a szövetségeseikre vagy az üzletpartnereikre is. Falat már korábban is hallotta a hírt, hogy aki a Milíciával üzletel, annak már nincs sok ideje hátra, de ennek hitelességében nem lehet biztos. Tény, hogy az idők során a bűnszervezet igen sok embert megölt, akik korábban elméletileg a szövetségeseik voltak. A vendéglátó intézményben eközben minden nyugodt, az ételek nemsokára kész lesznek, valamint senki nem figyel Mihail-ékra.
Az utolsó gondolatról Falatnak eszébe juthat, hogy ez alól az íratlan törvény alól kivétel a Vex. Az évek során a Vex nem indított háborút vagy kapott hadüzenetet, minden alkalommal csak a szövetséges Drox-Spear városállamokat támogatta és segítette, területén soha nem zajlott harc. A Milíciával sem került soha konfliktusba és ez a globális kiterjedésű alvilági rendszerükre is érvényes. Valójában felosztják egymás között a területeket, idegen államokban is. Pont erről juthat Falat eszébe, hogy ismerhet valakit, aki segíthet számára a Vex-ből.

// Elnézést, hogy csak információkat tartalmaz a reag, történést nem. Mihailnak lehet egy kapcsolata, szabadon választott. De ha ezt használni akarja, szüksége van egy tervre, hogy mit, hogyan, kitől,milyen részletesen, kin/kiken keresztül érheti el, hogy foglalkozzanak az ügyével,. Ezt nyugodtan kijátszhatod és ha megfelelő, akkor történhet aszerint. //

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Pént. 07 Márc. 2014, 17:11

Falat fejében az is megfordult, hogy maga a Lovag terjeszti magáról ezeket a híreket. Feltüntetheti magát olyan színben, aki még a Milícián is kifogott, bár talán ezt sokan nem hiszik el. Bonyolult volt az ügy és az orosznak meg kellett gondolnia, mit tegyen. Ahogy agyalt, beugrott neki, kit lenne érdemes megkeresni. Helmut Filtorn, a kitűnő díler lenne alkalmas személy. A Vexben az egyik legjobb volt, ha nem a legjobb. Kereskedelem, stratégia és sokoldalúság jellemezte. Nagyjából mindennel foglalkozott, amivel a Vexben szokás: drog, technológia, fegyverek, alkohol. A vexbeli alvilágban talán nem mindenki tudta, hogy a Milíciával is üzletelt már, de Falatnak elárulta egyszer. Többször segítették már egymást kisebb vagy nagyobb ügyekben, de Falatnak még tartozott egy folyamatban lévő üzlet miatt, aminek a hasznát csak az év végére várta megtérülni. Itt lehetett az ideje viszonozni a szívességet olyanban, ami pénzben nem kifejezhető. Amíg Jeremy evett, Falat beszélt hozzá és adta a parancsokat:
- Helmut Filtorn lesz az emberünk. Ahogy múltkor is, az összekötőjét kell megkeresni. Rent Laurentis a kupola alatt egy éttermet vezet papíron és ha azzal hívod fel őket, hogy "az északi oldal beszállítói" szeretnének beszélni vele, akkor tudni fogja, hogy én vagyok, mint mindig. Meg kell kérni, hogy Helmuttal csekkolja le, milyen kapcsolatban áll Murton valójában a Milíciával és hogy mi a gyenge pontja. Elmondhatod, hogy mekkora bizniszről lenne szó, de a hadsereget ne említsd! Ha Murton tényleg védelem alatt áll, akkor nincs esélyünk ellene, kivéve ha mi is védelem alá kerülünk vagy olyan hírét keltjük, amiért már nem bíznak benne. Ha pedig nincs védelem alatt, akkor el kell érni, hogy a Milícia értesüljön, mit terjeszt magáról ez a nőfaló és lecsapnak rá.
Hagyta, hogy az összekötő ezeket meghallgassa és mindent megegyen-megigyon. Amilyen dolgos szerzet volt, Jeremy biztosan közvetlenül utána hozzálátott a feladathoz. Mihail nézte tovább a híreket és még pörgette az infókat a fejében, boncolgatva a tervet, hogy jó-e így és ha van benne gyenge láncszem, hogy küszöbölje ki azt.

// Ok, ez most ilyen gondolkodós periódus részemről is:) //

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szomb. 08 Márc. 2014, 04:15

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin, városa ~

Falat, miközben a lehetőségeket veszi számban eszébe juthat, hogy a Milíciával kapcsolatban nem sokan mernek magukról hamis információkat terjeszteni. A Milícia nem tűri meg ezt, mindenkit felkutat és levadásztat vagy a Milícia maga kivégez, aki ilyet tesz. Ez annak az oka is, hogy a bűnszervezet jelét, amely egy véres tenyérnyom, rajtuk kívül más nem meri használni. A jel önmagában hatalommal bír, sok esetben elég egy-egy helyzet megoldásához, ha elküldik a szokásos jelüket, egy szövetdarabot rajta egy valódi véres tenyérnyommal. Ráadásul maga a szervezet tagjai, összesen a vezető ezer fő, akik Avatar technológiával is rendelkeznek már több mint ezer évesek. Velük a világon nem sokan mernek nyíltan szembeszállni, így valószínűleg a Lovag sem adhatja ki magát bárkinek. Jeremy evés közben sokszor bólint vagy biccent, hogy megértette az elmondott egy-egy részfeladatot. Mikor befejezi, megtörli a száját a közelben lévő puha plasztik anyagban, majd zsebéből egy másik, teljesen újnak látszó kommunikációs egységet vesz elő. Ez egy vékony, fekete, csillogó lap szerű gép, titkosított adatforgalommal, több védelmi programmal. Az összekötő bejelentkezik a rendszerbe és a grafikus megjelenítőbe. Így egy a Vex-en belül használt, teljesen biztonságos globális hálózatra jut. Ennek előnye, hogy csak azok használhatják akiknek van a Vex városából hozzáférésük, tehát ottaniak. A hátránya, hogy, mint most is igen sok időt vesz igénybe a bejelentkezés. A megjelenítőn percekig csak középen forog a rendszer jele, alatta egy alig látható, vékony fehér csík ami fut. Végül a csatlakozás sikerül. Jeremy kommunikációs csatornát nyit a Mihail által megadott címre. Miután éles a vonal, elmondja a kódot, majd, hogy mit szeretne. Természetesen diszkréten kezeli ezt, normálnál kicsit halkabban beszél és nem hangosítja ki a hívást. Falat ezalatt figyeli a híreket. Jelenleg az egyik szürke zónáról, elmaradott területről, egy kontinensről van szó benne, a hírek szerint a volt Ausztrália nyugati partjainál történnek fontos események. A Sivary nevű szervezet alapított egy igen nagy méretű államot. A Spear-hez hasonlóan Ősi-Marsi technológiát használnak. A források szerint teljesen új technológiával ruházták fel az ottani népeket, új városokat építenek jelenleg is. Egyelőre minden információ meg nem erősített róluk, de valamiért már most hadban állnak a Spear-el, akivel akár szövetségesek is lehetnének laikus szemmel.
Jeremy megbeszéli az általános dolgokat a másik összekötővel, majd Mihail felé néz és hozzá kezd beszélni.
- Főnök, már eljutottam, ameddig kellett. Filtorn tudni akarja a konkrétumokat, csak úgy nem hajlandó együttműködni.
Ezzel ha Falat elfogadja átnyújtja neki a kommunikátort. Ha a férfi átveszi Jeremy helyét a hívásban, csak teljesen csendet hall egyelőre a másik oldalról.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szomb. 08 Márc. 2014, 18:03

Falat fejében már egy picit tisztult, hogy mik voltak az eshetőségek. Eléggé öngyilkos próbálkozás lett volna a Lovag részéről a Milícia szövetségeseként beállítani magát, ennél pedig Murtonnak biztosan több esze volt. Amíg Jeremy evett és utána, mikor kapcsolódni próbált, a híradóban folytatódtak a csatározások beszámolói. Szerencsésnek tudhatta magát, hogy olyan államban élt, amit mindezidáig elkerültek a háborúk. A Vex vezetői jól egyensúlyoztak és sem Zsarnok, sem más, kisebb birodalmak nem fordultak a drog fellegvára ellen. Mihail azt pedig megállapította, hogy a média itt is jól értett az emberek félelemben tartásához és fegyelmezéséhez. Más országokban dúl a háború, ezért meg kell becsülni, ami itt van és nem kell lázadni, különben úgy járnak, mint azok. És emellett még érdemes félni, hátha egyszer jön egy újabb birodalom, ami itt is lecsap. Ezt is üzente a híradó az általános tájékoztatás mellett.
Jeremy zökkentette ki Falatot a gondolataiból. Felvette a kapcsolatot a másik összekötővel és már Filtorn volt a vonalban. Átvette az adóvevőt és először még nem szólt bele, csak várt egy pillanatot. Az ilyen nagykutyák, mint Helmut meg Mihail nem kapkodták el a dolgokat. A túloldalról nem jött hang, de Falat is csak ennyivel kezdte:
- Üdv barátom! Jól megy a bolt? Lenne itt valami érdekes.
Ennyivel vezette be, a többi a kommunikátorba beleszóló másik fél válasza után következhetett. A hangról Helmutnak meg kellett ismernie Falatot, ahogy neki is a másikat. A vonal biztonságos volt, ismerte ezt a technológiát. De a technika mindig csak egy dolog volt. Az ember is hibázhatott és sokszor ez volt a leggyengébb láncszem.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szomb. 08 Márc. 2014, 23:27

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin, városa ~

Az adás, amit egy ideig Mihail néz és közben elemez, egyértelműen igen manipulatív, és egyben nyíltan irányító szándékú is. Mind a hírek tartalma, a sorrendjük, a szövegük, annak megfogalmazása és az adott bemondók, előadók stílusa is. Valószínűleg valamilyen politikai adóról lehet szó, amely irányítani akarja a városállam lakosságát. Bár ennek eredménye megkérdőjelezhető. Miután Falat átveszi a kommunikátort, Jeremy feszülten figyeli és hallgatja a történéseket. A testőrök nyugodtan, professzionálisan viselkednek, a jelenlegi helyzet egyáltalán nem zökkenti ki őket. A vonal másik oldaláról még néhány másodpercig nem érkezik válasz, majd Mihail meghallja Helmut hangját. A szokásos megfontolt, a valódi életkoránál, valamivel a hangja alapján idősebbnek tűnő férfit hallja, ez egyértelmű.
- Üdvözlet. Mint mindig öröm végre beszélni veled. Mint mindig, az üzlet működik... de még mindig nem eléggé. - teszi meg Filtron a kötelező formai köröket, majd egy időre elhallgat - Nem kaptam pontos információkat, hogy miért keresel, csak ködösítést. Hallottam, hogy külföldön üzletelsz. Mi érdekes lenne számomra?
Mivel már régebb óta ismerik egymást, Helmut már sejti, hogy valamilyen célja van a hívásnak. Egyelőre érdeklődve várja, hogy mi is lenne az, valóban kíváncsi rá, hogy Mihail milyen helyzetben is lehet, illetve mi az, ami számára is érdekes lehet. Hangjában azonban kis türelmetlenség is érezhető, a hűvös vérmérséklete ellenére.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Vas. 09 Márc. 2014, 12:29

Falat bevezetője lassan hozta meg az eredményt, Filtorn mégis kissé sietősnek hangzott. Pedig pont ő nem szólt bele az előbb. Megismerték egymást és megvolt a szokásos köszöntés. Falat nem akarta tovább húzni az időt. Lelkesen és egészen kedvesen beszélt:
- Tudod, hogy az első körben sosem teregetem ki a lapjaimat. Ahogy te sem szoktad. Na, szóval Fenin. Van itt egy pár megrendelőm és itt garázdálkodik a Lovag is. Tudod, Vanal Murton.
Mihail itt várt egy pillanatot. Filtornnak ismernie kellett az ipsét.
- Rámcsörgött, hogy nem akar konkurrenciát, de lenne egy ajánlata. Hallottam a praktikáiról és hogy a Milíciával is bizniszelt. Ki tudod deríteni, hogy mi volt ez pontosan? És be kéne sározni előttük, fogást találni rajta. Aztán ha rátettem a kezem az itteni piacra, megyek tovább és neked is juthat majd belőle.
Habár Helmut eleve tartozott, Falat nem csak erre akarta emlékeztetni, hanem felvillantott egy új lehetőséget is. A szavát pedig állni szokta, legalábbis azoknál, akikben bízik. Ezt a másik is tudhatta.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.