Egyéb területek

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Pént. 24 Okt. 2014, 16:00

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Falat lassan egymás után sorban mondja el az újabb és újabb információkat Helmutnak. A férfi barátja minden mondatnál kellemetlenebbül érzi magát, a ruháját, a tárgyait igazgatja és közben hallgatja Mihail beszédét. A végére mintha teljesen kiakadna a fejleményeken a vexi. A dokumentumot, a szerződést Jeremy át tudja küldeni amit szintén fellapoz Filtorn, de az sem nyugtatja meg, sőt tovább növeli az idegességét. Eddigre már Mihail is érzi, hogy nem remélhet sok jót.
- Hát... őőő... - kezdi a tapasztalt férfi mintha még csak egy kezdő lenne - Akkor most tisztázzuk. Te eladtad az összes árudat Murtonnak, aki illegálisan fogja eladni azt, átmossa a pénzt amit ezen a bankon keresztül átutal neked. Ez teljesen illegális. Ha ez kiderül még rosszul járhatsz. Érdekes, hogy milyen szinten beette magát az alvilágba a Lovag. Amit én ajánlani tudok neked, hogy már most számolj veszteséggel. Értesítsük a Milíciát és utána meglátjuk mi lesz. Ennél nincs jobb ötletem. Szerintem még nem kellett volna eladnod az árut neki, akkor lenne valami a kezedben.
Egy időre elhallgat a férfi aztán mintha ötlete támadna folytatja tovább.
- Azt hiszem tudok egy módszert amivel visszaszerezhetnénk a pénzed. Csaltál már életedben adót?
Kérdezi teljesen nyugodtan Filtorn mintha éppen az ebédéről kérdezné Mihailt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Vas. 26 Okt. 2014, 13:32

Filtorn az elejétől mutatta, hogy helytelenítette azt, amit barátja művelt. Falat kényszerhelyzetben cselekedett, nem akart harcba keveredni, ha nem volt muszáj. A háborút csak utólag akarta elindítani. A Lovag blöffölhetett is azzal, hogy elveszi az árut, ha Falat nem adja és lehet, hogy nagyobb ára lett volna ennek. Az üzletember viszont besétált Murton területére, ott élvetveszélyes volt játszani a nagyfiút akkor is, ha az Ismeretlenek lesben álltak. Egyáltalán ez sem volt biztos akkor.
Filtorn összegzése nem stimmelt. A szerződésben Falat nem látott semmi kivetnivalót, mikor alaposan átnézte. A drogokat már birtokolni is illegális volt. Nem is számított bármilyen törvényes módszerre. A szürke bank a Lovaggal üzletelt, az sem lehetett tiszta. Mihail fújtatott, mint egy ló. A Vexben nem volt ehhez hozzászokva. A veszteség nem rázta meg, azzal már megalkudott. Egy peres ügyre nem vágyott. 
- Jó, indítsd el a Milíciás ügyet. Szerinted érdemes már ráuszítani a zsarukat a klubjára vagy előbb még próbálkozzak kémnővel is? Te hogy tennéd?
Falat inkább rögtön cselekedett volna, de kikérte a tapasztalbb kutya véleményét.
- Annyit fizetek, amennyit muszáj - mondta Mihail olyan mosollyal és arccal, amiből ki lehetett találni. Sokkal kevesebbet vallott be, mint amennyit zsebre tett. Az ő köreikben az adócsalás mindennapos volt. Várta, mit hozott ki ebből barátja.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Michael Nikostratos on Vas. 05 Júl. 2015, 21:12

//A 21th Century Fox Bemutatja://
~ Karakter: Ignacy Rotblat-Rostowski; Helyszín: Afrika ; Kaland: Hőség ~

Becsapódik mellettem pár lövedék, miközben megérint a halál. Hallom Shera hangját, és az ötletét is megfontolom. Való igaz, hogy elég szívás a helyzet, és itt fogunk mind elpusztulni, ha nem hátrálunk. Ha hátrálunk, akkor is, amint hátat fordítunk nekik, végünk, azt se tudjuk hol vannak, mint vannak, konkrétan mindannyiunknak lőttek.
- Negatív, nem tudjuk hol vannak, mit használnak, valószínűleg a menekülés közben is végeznének velünk, ugyan úgy, mintha maradunk. Szerintem mindenki békéljen meg nyugodtan a halál gondolatával, mondjon el egy utolsó fohászt, és találkozunk a túlvilágon. - mondom, és folyamatosan jár az agyam.
- Az egyetlen esélyünk, ha támadunk, de nem tudjuk mit támadjunk és hogyan... - gondolkodok hangosan, miközben próbálok kitalálni valamit. Nem megy. Talán kérjek csapást a bázisról? Egy teljes területre ható bombázás segíthetne, de azzal mi is bajban lennénk. Megpróbálnék a Bázissal kapcsolatba lépni egy titkosított csatornán, de végül nem teszem. Mi van, ha bemérik az adást? Lebuktatok mindenkit, nem, ezt egyedül kell megoldjuk. Mélyet sóhajtok.
- Shera, ide tud jönni hozzám? Szükségem lenne önre... meg kellene öljön. - mondom halkan, miközben arra gondolok, hogy ha a génállományom az ellenség kezébe jut, elég félelmetes előnyre tennének szert. Már így is közel hallhatatlan ellenségekről beszélünk, és ha én még tovább erősítem őket... nem akarok belegondolni sem.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Hétf. 06 Júl. 2015, 22:15

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Filtron csavaros észjárást sejtető hanggal felel a barátjának, hogy hogyan is javíthatnák ki ezt a hibát.
- Először megvárnám, hogy a Milícia képes-e nyomást gyakorolni rá, ha az elegendő, felesleges felbőszíteni olyan személyes támadással mint a klubja. Például tételezzük fel, hogy a Milícia meggyőzi róla, hogy tényleg fizesse ki neked azt a pénzmennyiséget, amennyivel a saját részének levonása után rendesen tartozna és nem csalná el. Neked már az is megérhetné. Ha ezt nem teszi meg, akkor lehet célba venni a klubját.
Ez elég egyértelmű tanácsnak tűnik és úgy is fogalmaz Falat barátja, hogy ez a leghatározottabb tanácsa. A felmerülő ötletre is kíváncsi Mihail, így azt már teljes egészében hallgathatja meg, és még frissen is, hiszen nem rég ötlött a barátja eszébe.
- Hamarosan lesz egy nagyobb üzleti befektetési sorozat, mondjuk úgy hogy Dél-Amerika egy északi országában. Fektess be egy összeget, nem kell sokat, azt leadózod a lehető legkedvezőbb kulccsal. Aztán nem hivatalosan, virtuálisan befektetsz még annyit, amennyi a mostani veszteséged. Lehet nagyobb is mint a valós. A Vex-ben csinálsz céges iratokat róla, hogy mennyit buktál az utóbbi időben. A két szám egyezik. Ha valaki kérdezi hova lett a nem hivatalosan befektetett pénzed, mutogatsz a papírra, hogy mind elbuktad. A valóságban pedig felveszed a kamatokat. Tudom, hülyén hangzik, de jogilag teljesen működőképes.
Ajánlja fel és tanácsolja Filtron, aztán várja Falat válaszát minderre.


~ Karakter: Shera Wardez / A Halál Angyala, Miranda Calm, Ignacy Rotblat-Rostowski, Stein, Elaane Leandle / Álom; Helyszín: Afrika ; Kaland: Hőség ~

Miranda aktiválja a képességét. Ennek azonban az a hátránya, hogy kívülről semmit nem érzékel. Nem lát, nem hall, a páncélja sem érzékel, csak a beáramló oxigént a gömbön belül, de semmi mást nem. Így nem látja Álom halálát sem, csak Shera leérkezését, azonban később, miután a nő már helyet váltott, nem képes odamenni hozzá és beszélni vele, mert kívülről semmit nem érzékel. Ettől függetlenül tud mozogni és ha akarja, meg is teheti. A páncélja hajtóműve elkezdi javítani magát. A többiek látják, hogy Mirandát körbeveszi egy fekete gömb és innentől hiába érik támadások. Egyébként maga a gömb teljesen fekete és rossz érzés belenézni, irritálja a szemét, annyira fekete, sötét. Stein teljesen regenerálódik, a végtagjai sem lazák már és a ruházatán kívül, teljesen harcképes és egész. Ez azonban nem tart sokáig, körülbelül tíz másodperc múlva Stein darabokra robban. Nem marad belőle semmi, ami regenerálhatna, légneművé válnak a darabjai. A közelség miatt ezt Shera és Ignacy pontosan látják. Shera, a Halál Angyala már teljesen regenerálódott lábával tud mozogni a sikló mögött, ami számára a fedezéket jelenti. A szkennelésnek nincs eredménye, a páncél egy jelet sem képes azonosítani, nem érzékel semmit. A siklót is végigpásztázza, szintén eredménytelenül, nincs gyenge pontja, ez első szériás, még Zsarnok tervezte. Ezután, ha szándékában áll, könnyen tud mozogni Igancy-hoz, nem történik körülötte illetve vele jelentős változás. Ignacy szintén fedezékben tölti az idejét, hangosan gondolkozik és parancsokat osztogat. Jelentős mozgást ő sem végez. Lát mindent ami körülötte történik. Nem tudja miért, de olyan érzése támad, hogy már ott vannak körülötte, nagyon közel. Nem érzékel semmilyen változást, de már biztosan érzi, hogy ott lihegnek a nyakában.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Kedd 07 Júl. 2015, 10:20
Előtörténet
LINK

Kaland
Hőség
Shera Wardez aka Halál Angyala
Ász, új-ellenállás tag


Játékostárs(ak) neve: Miranda Calm ésIgnacy Rotblat-Rostowski

+18
~ Karakter: Shera Wardez / A Halál Angyala; Helyszín: Afrika; Kaland: Hőség ~
A lábát érezte már Shera, hogy regenerálni kezdett, szinte azonnal látta, hogy a társnőjük felhúzta a páncélját és aktiválta a képességét.
- Nyomorult gyáva szajha! – sziszegte a fogai között.
Pontosan tudta, hogy ettől a pillanattól kezdve már ismét eggyel kevesebben vannak, mert ha legalább egy csöppnyi esze van annak közönséges utcaszélre való riherongy áruló ribancnak, akkor még le is lép. Idehozza őket az Árnyékhadsereg karmaiba, majd az első veszélyre megoldja, hogy ne essen baja. Most már akár el is repülhet innen, amit igazából kinézett belőle ezek után. Meg kellett volna ölnie és elvenni a képességét, sokkal jobban jártak volna. Révén Shera efféle mutatványt nem mutatott volna be. Mindegy, ha mégis lesz olyan szerencséjük, hogy túlélik ezt a mai napot az első dolga az lesz, hogy megöli a ribancot. Kivételesen nem a képessége ellopása miatt, azt jelen esetben nagy ívből cseszte le, nem, ez pusztán a saját maga megelégedésére fog szolgálni, és élvezni fogja minden egyes pillanatát. Nem akarta túlkombinálni mindezt. Másrészt Shera nem is akart a nőre nézni, mert az a feketeség irritálta a szemét és bántotta. Így inkább körbenézett, leginkább csak a saját csapattársait keresve, mert arra nem számított, hogy az Árnyékhadsereg emberei közül bárkit is meg fog látni, vagy észrevenne. Látta, hogy Stein is végre kezdett egy darabban volt, de ennek csak egy-két pillanatig örülhetett, mert közvetlen utána a férfi felrobbant. Várta volna a vért és minden effélét, de semmi sem történt, semmi ilyesmi, mindene légneművé vált, nehogy újra regenerálódni tudjon. Volt egy olyan érzése, hogy még molekulák sem maradtak meg belőle. A szkennelései sikertelenek voltak, természetesen semmilyen gyengepontot nem talált. Igaz annyira nem is reménykedett, hiszen Birodalmi technológia volt. Ez volt az egyetlen nagy baja az Ellenállással is. hiába voltak lopott cuccaik, hiába voltak erős képességgel bíró tagjaik, nem vehették fel a versenyt a másik fél technológiai előnyével. Röviden és tömören: baszhatták.
Nagyjából itt tartott a gondolai között, amikor meghallotta Ignacy hangját. Szerencsére egy pillanatra sem döbbent meg, biztosra vette, hogy a férfi már elintézte, hogy újra növekedjen valamelyik sejtjéből. Shera ugyanis már nem látta, hogy Ignacy levágta volna az ujját, mert már nem volt ott. De a parancs az parancs volt és nem teketóriázott tovább a nő, próbált azonnal eljutni a feletteséhez, közben nem gondolni arra, hogy lehetséges, hogy az Árnyékhadsereg emberei éppen most kerülgetik őt, hogy ne menjen nekik és ne bukjanak le idő előtt. hiszen Stein-t is úgy eltudták intézni, hogy fel sem tűnt a csoportnak.
- Igenis uram! – mondta válaszként. – Engedélyt kérek arra, hogy azt az áruló prostit kicsinálhassam, ha a Birodalmi kutyák nem teszik meg!
Utalt a gömbben levő „társukra”. Ha sikerül megérkeznie Ignacy-hoz, ezúttal nem finomkodik, hanem igyekszik a lehető leggyorsabb lenni, azaz az összes csápját, amit képes a kezei alól kihúzni belemélyeszti a férfiba és a nanovírusokat a leggyorsabban devolválja a másikat és saját maga is így szedje át a férfi képességeit, adottságait, tovább növelve egyébként is magas értékeit. Ami a többi képességet illette csak jól jött a számára, hogy ő maga is túlélhesse ezt a napot. Arra ügyel, ha támadás érné, akkor próbál kitérni előle és védekezni. Ha már kellően messze volt az embertől Ignacy a visszafejlődésnek hála, akkor Shera elvette a férfi fegyverét, ha volt nála és megpróbálta kivégezni őt. Ha ez is sikerült, akkor próbált egy fedezéket találni, amit még az esetleg láthatatlanul közlekedő Birodalmi kutyák is nehezebben tudnak megközelíteni és üzenni az Ellenállásnak, hogy ne küldjenek erősítést, az akció csapda volt… Amíg Ignacy nem jön vissza valamilyen módon ki kell tartania, vagy saját magának is megfontolni a menekülést.


template nélkül:

+18
~ Karakter: Shera Wardez / A Halál Angyala; Helyszín: Afrika; Kaland: Hőség ~
A lábát érezte már Shera, hogy regenerálni kezdett, szinte azonnal látta, hogy a társnőjük felhúzta a páncélját és aktiválta a képességét.
- Nyomorult gyáva szajha! – sziszegte a fogai között.
Pontosan tudta, hogy ettől a pillanattól kezdve már ismét eggyel kevesebben vannak, mert ha legalább egy csöppnyi esze van annak közönséges utcaszélre való riherongy áruló ribancnak, akkor még le is lép. Idehozza őket az Árnyékhadsereg karmaiba, majd az első veszélyre megoldja, hogy ne essen baja. Most már akár el is repülhet innen, amit igazából kinézett belőle ezek után. Meg kellett volna ölnie és elvenni a képességét, sokkal jobban jártak volna. Révén Shera efféle mutatványt nem mutatott volna be. Mindegy, ha mégis lesz olyan szerencséjük, hogy túlélik ezt a mai napot az első dolga az lesz, hogy megöli a ribancot. Kivételesen nem a képessége ellopása miatt, azt jelen esetben nagy ívből cseszte le, nem, ez pusztán a saját maga megelégedésére fog szolgálni, és élvezni fogja minden egyes pillanatát. Nem akarta túlkombinálni mindezt. Másrészt Shera nem is akart a nőre nézni, mert az a feketeség irritálta a szemét és bántotta. Így inkább körbenézett, leginkább csak a saját csapattársait keresve, mert arra nem számított, hogy az Árnyékhadsereg emberei közül bárkit is meg fog látni, vagy észrevenne. Látta, hogy Stein is végre kezdett egy darabban volt, de ennek csak egy-két pillanatig örülhetett, mert közvetlen utána a férfi felrobbant. Várta volna a vért és minden effélét, de semmi sem történt, semmi ilyesmi, mindene légneművé vált, nehogy újra regenerálódni tudjon. Volt egy olyan érzése, hogy még molekulák sem maradtak meg belőle. A szkennelései sikertelenek voltak, természetesen semmilyen gyengepontot nem talált. Igaz annyira nem is reménykedett, hiszen Birodalmi technológia volt. Ez volt az egyetlen nagy baja az Ellenállással is. hiába voltak lopott cuccaik, hiába voltak erős képességgel bíró tagjaik, nem vehették fel a versenyt a másik fél technológiai előnyével. Röviden és tömören: baszhatták.
Nagyjából itt tartott a gondolai között, amikor meghallotta Ignacy hangját. Szerencsére egy pillanatra sem döbbent meg, biztosra vette, hogy a férfi már elintézte, hogy újra növekedjen valamelyik sejtjéből. Shera ugyanis már nem látta, hogy Ignacy levágta volna az ujját, mert már nem volt ott. De a parancs az parancs volt és nem teketóriázott tovább a nő, próbált azonnal eljutni a feletteséhez, közben nem gondolni arra, hogy lehetséges, hogy az Árnyékhadsereg emberei éppen most kerülgetik őt, hogy ne menjen nekik és ne bukjanak le idő előtt. hiszen Stein-t is úgy eltudták intézni, hogy fel sem tűnt a csoportnak.
- Igenis uram! – mondta válaszként. – Engedélyt kérek arra, hogy azt az áruló prostit kicsinálhassam, ha a Birodalmi kutyák nem teszik meg!
Utalt a gömbben levő „társukra”. Ha sikerül megérkeznie Ignacy-hoz, ezúttal nem finomkodik, hanem igyekszik a lehető leggyorsabb lenni, azaz az összes csápját, amit képes a kezei alól kihúzni belemélyeszti a férfiba és a nanovírusokat a leggyorsabban devolválja a másikat és saját maga is így szedje át a férfi képességeit, adottságait, tovább növelve egyébként is magas értékeit. Ami a többi képességet illette csak jól jött a számára, hogy ő maga is túlélhesse ezt a napot. Arra ügyel, ha támadás érné, akkor próbál kitérni előle és védekezni. Ha már kellően messze volt az embertől Ignacy a visszafejlődésnek hála, akkor Shera elvette a férfi fegyverét, ha volt nála és megpróbálta kivégezni őt. Ha ez is sikerült, akkor próbált egy fedezéket találni, amit még az esetleg láthatatlanul közlekedő Birodalmi kutyák is nehezebben tudnak megközelíteni és üzenni az Ellenállásnak, hogy ne küldjenek erősítést, az akció csapda volt… Amíg Ignacy nem jön vissza valamilyen módon ki kell tartania, vagy saját magának is megfontolni a menekülést.


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Kedd 21 Júl. 2015, 22:41

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis még nagyon fiatal. Alig jött a világra és csak tanult, valamint kisebb kirándulásokat, kísérleteket tudott eddigi élete során tenni. Most azonban úgy döntöttek, hogy kipróbálják, tesztelik élesben is. Először Afrikába akarták küldeni, hogy egy újabb titokzatos bunker és az abban rejlő technológia és kiborgok elfoglalását segítse, de ezt túl könnyű feladatnak találták a számára. Más feladatot kapott. Az európai szürke zóna egyik legnagyobb metropoliszába, Új-Párizsba kellett mennie. Új-Párizs igen fejlett, kiemelkedik a körülötte lévő pusztaságból, több szintes város, nagy légi és földi forgalommal. Mint minden ilyen város alatt, nagy földalatti rendszer is tartozik hozzá, amely garantálja a város stabilitását és a kábelek, csövek, csatornák, földalatti utak elvezetését. De sokkal mélyebben a város alatt, van valami más is, elfedve, egy titkos földalatti komplexum. A nyomok arra utalnak, hogy működik. Valószínűleg még a birodalmiak építhették, amikor az eredeti város romjaira felépítették az új metropoliszt, amit később az ide vándoroltak Új-Párizsnak kereszteltek el. Tyranis feladata, hogy lejusson a komplexumba, felderítse azt és elhozzon minden hasznosat, használhatót. Ha - bár erre kisebb az esély, a jelek alapján - üres a komplexum, akkor pedig ott kell berendeznie egy központot. Természetesen mivel a Sivary még nem fedte fel magát, ő sem teheti. Felügyelőként Szökőár került beosztásra mellé. A férfi egy birodalmi, kinézetre középkorú, hosszabb barna haja van, általában fekete ruhákban és vékony szövetekben jár. Jellemre arrogáns, lekezelő. Rendkívül pontos választásnak bizonyult, mivel a szimbiontáját bizonyos használat mellett képes kék színűvé váltani, ami annak a jele, hogy különlegesen használja és ez nagyon ritkán fordul csak elő.

Speciális Sivary járművel, repülővel érkeztek meg a városba. Jelenleg az egyik repülőtér külső részében vannak, egy kávézóban. Szökőár Tyranisal szemben ül egy asztalnál, egyik csizmája az asztalon hever, közben egy kistányérról villával eszi a süteményét és még valamilyen italt is kortyol hozzá. Tyranis előtt is van egy csésze ital, de csak rajta múlik, hogy hozzá ér-e egyáltalán. Szökőár evés közben beszél hozzá.
- Meg kell tanulnod beilleszkedni. Nem szaladgálhatunk csak úgy körbe a világban, hogy mindenhol bejelentjük, hogy mi vagyunk a még meg nem jelent, de már felépített új birodalom emberei. Ez nem így működik, különösen ha gyakran idegen területekről embereket is elrabolunk Lovasnak. Be kell illeszkedni. Nézz körül, nézd meg az embereket. Mindennapi, hétköznapi alakok. Hozzánk képest ők hangyák és mi vagyunk a birodalmiak, de ezt nem kell a homlokodra írni. El kell vegyülni, ugyanazt csinálni amit ők. Egyébként egészen hasonlóak azokhoz akiknek van valamilyen fajta ereje, az apró dolgok ugyanazok. Sétálni kell velük az utcán, enni valamit, inni valamit, nézelődni, figyelni a kis dolgokra. Persze tudod, hogy ha bármi történne te halandóként kirepülnél, és ez biztonságot ad. Elnézegeted a játékszereket, mintha valódiak lennének. Közben élvezheted is az életet, teljesen szabadon, csökkenti a stresszt és kellemes. Nem lehet mindig ikonikus alaknak lenni és játszani a felsőbbrendűt. Azt csak mindenki el akarja adni neked, kivéve az UP2-seket. Gondolom te se akarsz több száz évig engedelmes tanonc lenni és egy toronyban élni. Kérsz süteményt?
A választól függően Tyranisnak rendelnek egy süteményt, vagy ez nem történik meg és Szökőár a sajátját visszateszi az asztalra.
- Induljunk, fontos feladatod van.
Ezzel neki is lát kisétálni a reptérről.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 22 Júl. 2015, 09:53

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Bárki más valószínűleg roppant nagy örömmel, ujjongással vette volna azt Tyranis helyzetében, hogy egy efféle feladatot kapott, de a lány csak gépiesen, érzelemmentesen vette mindezt tudomásul, ahogyan azt is, hogy Szökőár fog vele menni, hogy figyelje a feladat végrehajtását. Még az indulás előtt alaposan áttanulmányozta az Új-Párizsról meglevő információkat, amiket tudott a Sivary. Ennek fényében vett fel magára álruhát is, hogy ne lógjon ki a tömegből, ha megérkeznek. Pontosan tudta, hogy a Sivary-nak még titokban kell maradnia, így ez tűnt a leglogikusabb lépésnek ebben a helyzetben. Az indulásuk után nem sokkal pedig már a város repterének egyik kávézójában ültek és Szökőár magyarázott neki. Ez volt rövid élete alatt az első eset, hogy élelem került elé, mivel genetikailag félig HPI-s volt, így nem volt szüksége élelemre, vízre, az élvezetek pedig számára nem jelentettek semmit sem. Így emiatt sem kóstolt soha semmit. Amíg Szökőár oktatott, addig, mint mindig, ha egy Lovas tette figyelte a férfi szavait, de közben az embereket is nézte, figyelte. A gesztusaikat, mozgásukat, ha hallatszott a hangjuk a szavaikat. Mivel eddig csak olyanok embereket látott, akik a Sivary által megteremtett feltételek között éltek, így tudományos érdeklődéssel viseltetett a más körülmények között élők irányába. Noha nem azért tette, mert Szökőár mondta, de még annak is tűnhetett. De míg egy pszichopata, vagy szociopata könnyedén eltudott volna vegyülni pusztán azzal, hogy évekig figyelte, hogy milyenek mások és eljátssza az érzelmeket, de addig Tyranis számára mindez teljesen feleslegesnek tűnt. Jelentéktelennek. Egyébként sem akarta elmondani, hogy kicsoda, de azt sem, hogy megjátsszon valamit, ami nem logikus, vagy nem hatékony. Éppen ezen okok miatt vett csuklyás, vagy kapucnis felsőt, hogy az arcába húzhassa és elrejthesse azt, így legalább nem kellett tovább a mimikájával foglalkozni és azzal, hogy más esetlegesen mit olvashat ki az arcából, szeméből.
- Élvezni az életet? – kérdezte végtelenül rideg, teljesen érzelemmentes hangon.
Számára mindez olyan jelentéktelen és semmitmondó volt, hogy úgy vélte nem is érdemes vele foglalkozni, mindazonáltal érdekesnek vélte, hogy mi is lehet erről a véleménye Szökőárnak. Tisztában volt vele, hogy őt magát nem arra hozták létre, hogy efféle világi dolgokkal foglalkozzon, sokkal nagyobb dolognak készült, már csak amiatt is, hogy miként képes látni a világot. Számára minden érzelem teljesen felesleges volt és az volt a logikus, a normális, hogy az érzelmek nem vonták el a figyelmét minden másról. Éppen ezért tartotta úgy, hogy az UP2-k szinte tökéletes létformák, ha egy kicsit kevesebb gépies rész lenne bennük, akkor tökéletesek lennének. Persze megértette, hogy Zsarnok miért is olyannak hozta őket létre, amilyenek és arra tényleg tökéletesek voltak.
- Az emberek túl sok időt fecsérelnek a világi dolgokra, ami se nem logikus, se nem optimális – állapította meg végül.
Arra csak gépiesen bólintott, hogy valóban nem akar örökké tanonc lenni, de arról azon felül, hogy a Főlovas, vagyis az apja minek szánja még nem tudott részleteket. Lovasnak, egynek a többiek közül, de hogy azon kívül, mivel valamilyen oka biztosan volt annak, hogy létrehozták őt. Nem merengett ezen, inkább a saját céljait kezdte kitalálni a hat egység alatt. Arra ismét csak bólintott, hogy feladata van, így felállt az asztaltól, precíz mozdulatokkal, semmi felesleges mozdulat nem volt ebben, minden teljesen optimális. A csuklyáját a fejére hajtotta, hogy a hófehér haja és a sárga csík az arcán ne látszódjon és ne legyen feltűnő. Közben pedig felzárkózott Szökőár mellé, hogy együtt hagyhassák el a repteret. Ha ez megvolt és már nagyjából tudták az információk miatt, hogy merre is volt a bunker, ahova menniük kellett, akkor elindul abba az irányba. Más esetben repült volna, de az, ahogyan Szökőár is mondta túl feltűnő és az elvegyülés volt a lényeg. Így a legoptimálisabb és leglogikusabb módon, ha volt bérelhető jármű, akkor bérel egyet, ha ilyesmire nincs lehetőség, akkor a Pride olvasása közben látott módon fog eljutni a helyre, gyalog.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szer. 22 Júl. 2015, 14:00

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis hallgatja Szökőár monológját és közben van is egy gépies kérdése, ez meglepi a férfit, hogy egyáltalán kérdez. Szökőár bólint.
- Igen, élvezni az életet. Csinálni valamit, ami megbizsergeti a neuronjaidat a testedben. Biztos örülsz, hogy a saját testedben vagy és nem az én hülye testemben, vagy hogy nem tartunk bezárva egy tartályban, hanem mozoghatsz. Ezeket is lehet élvezni.
Mondja sokkal átgondoltabban, mint az előbb a férfi. A másik megjegyzésére Szökőár már szélesen elmosolyodik.
- És mégis mi mást csinálnának? Nincs elég erejük, hatalmuk, intelligenciájuk hozzá, hogy komolyan változtassanak bármin is, ezt ők is tudják, úgyhogy csak a saját életszínvonalukkal foglalkoznak.
Miután minden egyebet visszautasít Tyranis, elindulhat a felügyelőjével, hogy végrehajtsa a feladatot. A csuklyáját felhúzza és ezzel eltakarja magát. Utána zárkózik fel a Lovashoz. Valóban bérelt járművel mennek, hiszen még azt is sejtik hol lehet az egyik lejárat. A járművet csak sofőrrel együtt lehet bérelni, az viszi el őket a helyre. A beszélgetéseket Szökőár intézi. A jármű és sofőrje el is viszi őket Új-Párizs belvárosába, annak is a mocskos alsó talajszintjére. Az utcák tele vannak bűnözőkkel és gyanús alakokkal. Itt keresnek egy romos, elhagyatott raktárt, aminek az oldalán van egy lefelé vezető lépcső. Innen egy nagy kör alakú csatorna vagy katakomba járat indul. Itt már gyanús lehet, hogy minden száraz és tiszta. Elhagyatott, de száraz és tiszta. A járat nagyobb, üres földalatti terekhez, folyosókhoz vezet. Minden tágas és levegős. Lépcsők és folyosók vezetnek egy lejjebb lévő, központi térre. Annak a közepén, a beton borítás közepén van egy öt egység átmérőjű fehér kör, amit egy fekete gyűrű alakú keret fog körbe. Valamilyen fémből készült, nagyon fejlett technológia. Szökőár megáll a lejárat mellett és Tyranisra néz.
- Találd ki, hogy kell lejutni. Én itt maradok és figyelem a környéket, egyedül kell lemenned.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Csüt. 23 Júl. 2015, 11:52

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
A lány megvárta a férfi válaszát, hogy mit mond. Úgy tűnt a számára, hogy Szökőár semmit sem tud róla, vagy pedig egyszerűen képtelen felfogni azt az állapotot, amiben Tyranis volt a felsőbbrendűség tudata ellenére. Logikus volt, hogy a férfi közel sem azt a választ várja, ha egyáltalán választ vár, amit a lány mondani készült.
- Semmilyen biológiai folyamat nem játszódik le a szervezetemben amiatt, hogy itt vagyok és nem bezárva egy tartályba, vagy a te testedbe – mondta bármiféle érzelem nélkül. – És ez így van jól, az érzelmek csak elvonják a fontosabb teendőkről az ember figyelmét.
Azt már nem mondta ki hangosan, hogy elég csak megnézni Zsarnokot, hogy hova jutott úgy, hogy az volt az optimális állapota, hogy nincsenek érzései. A Birodalmiak voltak az univerzum legfejlettebb lényei, Tyranis is efféle tökéletességre igyekezett törekedni. A következő kijelentésére látta a mosolyt a férfi arcán, aki az előző lekicsinylő hangnemében felelt is rá, semmire sem tartva a többi embert.
- Ebből egyenesen következik, hogy az emberi evolúció egy zsákutca – állapította meg. - Nem tartom logikusnak, hogy Zsarnok megtartotta az emberiséget az arra méltókon felül.
Erre még tényleg nem jött rá, hogy miért volt szükség, de nem adta fel, hogy majd egyszer valamikor rájön. Ahogyan elindultak felzárkózott Szökőár mellé, aki el is intézte a fuvart kettejük számára. Amíg a járművel haladtak egyszer sem szólalt meg, csak figyelte az utcákon közlekedőket. Amint megérkeztek a rossz negyedbe és kitette őket a sofőr követte tovább Szökőárat, majd meg is érkeztek oda, ahol gyanították azt, hogy itt lehet valami. Amint ott voltak már Tyranis számára is logikusnak tűnt a feltételezés, révén amilyen lepusztult környéken voltak ez a hely annyival tisztább és karbantartottabb volt itt a föld alatt. Semmi sem volt romos, sőt miután leértek a föld alá az egyik csarnokba ott már minden sokkalta fejlettebb volt, mint aminek kellett volna lennie. A lány azonnal próbálta felmérni, hogy milyen fejlettségi szinten lehet az egész, már HPI-s, vagy még azért alatta jócskán. Próbált rájönni, hogy nem-e egy Ellenállás bázisra kell betörni, mert ők is igencsak fejlettek voltak, és noha tudta, hogy a Sivary úgymond szövetségben áll velük, de szinte senki sem tudta, hogy a Sivary nem csak két lovasból áll, hanem többől, így egy efféle merénylet egy esetleges Ellenállás bázis ellen, amit aztán Szökőár miatt a HPI-re lehet fogni eléggé logikusnak tűnt. Amikor végül a roppant fejlett technológiájú ajtó elé értek, akkor szólalt meg a kísérője is ismét. Bólintott Szökőár szavaira, majd közelebb lépett a földön levő alakzathoz. Nem is számított korábban sem arra, hogy a férfi majd vele megy, egyedüli, külön neki szánt feladatként kapta mindezt, ahol majd az erejét élesben is kipróbálhatja, nem csak gyakorlatban megfigyelt, vizsgált körülmények közepette. Nem igen aggódott amiatt, hogy védelmi berendezések bekapcsolhatnak, ha voltak is ilyenek, logikus volt, hogy csak emberekre hat, nem olyan erős entitásokra, mint ő maga, vagy Szökőár. Azért felkészült, hogyha szükséges, akkor a védőpajzsára koncentrálhasson, hogy az jobban védhesse. Nyugodt, gépiesen pontos léptekkel haladt egészen azon körlap közepéig, ami a földön volt. ha megérkezett, akkor itt nézett először körbe, hogy mi is lehet rajta, amivel aktiválni tudja. Arra már felkészült, hogyha szükséges, akkor a képességeit is latba veszi, hogy lejusson, de mindezt csak végső megoldásként. Ezen esetben több lehetősége is volt, egyszerűen beteleportál mögé, vagy anyagtalanná teszi önmagát így átsiklik az anyagon, vagy pedig a képességével megsemmisíti a fedő egy részét. De egyelőre nem akart ezzel bajlódni, hanem valamilyen mechanizmust keresett, hogy azzal aktiválhassa a fedőlapot, bármiként is működik az jelen esetben.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Csüt. 23 Júl. 2015, 15:36

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis elmondja véleményét Szökőár szavaira, amin a férfi elmosolyodik kissé.
- Ha így vagy vele, akkor örök életedben csak szolga leszel. És ha hazaérünk szólok a Főlovasnak, hogy mostantól éjszakára zárjunk el a tartályodba.
Sem a hangja, sem a mozdulatai nem árulják el, hogy a férfi ezt teljesen komolyan gondolta, vagy csak viccnek, megjegyzésnek szánta a válaszát. Mindenesetre az érezhető, hogy nem elégedett Tyranis válaszával. Az emberekről szóló válaszra már nem reagál hangosan a Lovas, csak bólint a hibrid lánynak, hogy hallotta. Mindenesetre Tyranis tovább gondolkozhat Zsarnok lépésein. Kevés séta, egy fuvar és még valamennyi séta után pedig Tyranis és a felügyelője meg is érkeznek a földalatti komplexumba. Ahogy nézelődik, látja, hogy a külső részek még jócskán a HPI-s fejlettségi szint alatt vannak, nagyjából azon a szinten vannak, amin az eredeti város lehet, az amit a Birodalom épített a romokon. Azonban a belső nagy tér közepén lévő fém alakzat, az már teljes mértékben HPI-s technológia. Egyelőre nincs semmilyen jel, ami arra utalhatna, milyen bázisra kell most betörnie. Ahogy Tyranis a fehér kör közepére sétál, a felvonó aktiválódik. A fekete keretben lévő fehér kör lassan elkezd fordulni és közben süllyedni. Szökőár a felszínen marad és onnan nézi, ahogy a lány eltűnik. Amint kellő mélységbe ért, felül bezáródik a járat, és onnantól fényt maga a padló ad, ami nem csak fehér, de most már egy homályos átlátszó rétegen keresztül fényt is bocsát ki. Tyranis több száz emeletet süllyed. Végül az ereszkedés megáll, majd kissé emelkedik és a felvonó egy hatalmas hangár vagy garázs szintjére viszi. Itt már minden HPI-s nanotechnológiával/ból készült. A hangár talaja szürke színű, beton hatását kelti, ahogy a falak is, a plafonon vannak fényt adó testek. Középen van egy út hagyva és az út szélén két oldalt járművek sorakoznak. Vannak birodalmi vadászgépek, birodalmi siklók, birodalmi terepjárművek, néhány nagy mértékben átalakítva, módosítva. Ami különös, hogy olyan járművek is vannak itt, amikről Tyranisnak eddig tudomása sem volt. Nagyon réginek tűnnek ezek. Néhány régi légi jármű is van. Néhány járműnek csak a helye van meg, egy-egy nagyobb fekete folttal. A hangár hosszú, középen a felfestett út, két oldalt a járművek, hátrafelé, a távolban egy sík fallal végződik, előre felé van más is, a fal ott más színű, valamint van egy félig áttetsző anyagból lévő paraván is, ami kissé el van húzva, onnan zaj is hallatszódik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Pént. 24 Júl. 2015, 11:42

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
A lány felvonta a szemöldökét, fogalma sem volt róla, hogy a másik viccelt-e, vagy komolyan gondolta amit mondott, de abban elég biztos volt, hogy a Főlovas nem tenne így, mert ő jobban megértette Tyranist, mint Szökőár.
- Megvannak a céljaim ezeket tudja a Főlovas is, de nem fogom elmagyarázni egy olyan személynek, aki az érzelmeivel határozza meg az életét, mert képtelen lenne megérteni azt, hogy én miként látom és érzékelem a világot. Optimálisan.
Ezt is, mint minden mást gépiesen ridegen mondta. Tőle roppant messze állt, hogy megalázzon, vagy lejárasson másokat, így a szavainak sem ez volt az értelme, csak pusztán színtiszta rideg tényeket közölt. Igaz jelenleg a tervei e korai fázisában, amikor még jellemzően tanul, bőven megelégedett volna egy kis helységgel is, ahol naphosszat tud gondolkodni és a tudását pallérozni. Amint mindent tudott és készen állt, akkor jött volna el az ideje. Szerencsére volt ideje tanulni, nem sietett előre, ami azt jelentette, hogy kisebb esélye volt annak, hogy hibázik. De volt egy olyan sejtése, hogy Szökőár úgysem értené meg mindezt, így ezért is nem mondta el neki inkább.
Miután kiérkeztek a helyszínre sikerült felmérnie azt, hogy miként váltakozott a technológia. Elsőként sikerült nem HPI-s technológiát észrevennie, ami még nagyjából beleillett Új-Párizs környezetébe. Ezek még valószínűleg közvetlen a Zuhanás után készültek, amikor a Birodalom felépítette a városokat a megmaradt embereknek. Ezt a történelemleckékből tudta, később bent pedig már sikerült valóban HPI-s technológiát észlelnie, látnia. Ez volt az első találkozása ezzel technológiával, azt leszámítva, amit a HPI-s Lovasoknál látott. Többek közt Szökőárnál is valószínűleg. Ezt neki is látott vizsgálgatni, szigorúan tudományos érdeklődésből, nem érzelmek indíttatásából, amikor is a panel, amire ráállt süllyedni kezdett. Nem találta hatékonynak azt, hogy máris beindult, mert így bárki ráakadhatott a bázisra, amit kerestek. Bár logikusnak tűnt, hogy csak HPI-s DNS-re induljon be, mert akkor bárki idevetődhetett nem ért volna el semmit azzal, hogy rálép erre. Arra pedig matematikailag kicsi volt az esélye, hogy a Sivary pont két Birodalmi DNS-el bíró személyt küldjön ide. De éppen így lett. Amíg ereszkedett lefelé, addig is felmérte azt amit láthatott, a fényeket. Végül megérkezett nagyon mélyre a föld alá. ekkor lépett le a platformról és határozott léptekkel indult meg. A tanulmányai révén már megismerte ezeket a járműveket, repülőket, földi gépeket. Bármiféle érzelem nélkül is lenyűgözőnek, érdekesnek tartotta ezt a technológiát, amivel a Birodalmiak rendelkeztek. Azonban hamarosan kellően sok séta után olyan járműveket is látott, amiket korábban nem. semmilyen oktatóanyagban, amit a Sivary bocsátott a rendelkezésére. Ezeknél, ha tudott, akkor közelebb lépett, hogy jobban szemügyre vehesse őket. A kivitelezés, a formák roppant réginek, archaikusnak tűntek a számára. Ha sikerült megvizsgálgatnia őket, akkor indult tovább, látott még üres helyeket is, ott semmi sem volt egyelőre, vagy már nem. Ezt nem tudta eldönteni, hacsak nem volt azoknak a helyén, környékén valamilyen por, ami árulkodhatott erről. Végeredményben is nem volt fontos a számára, így haladt tovább. amíg ezt tette, addig is felmérte, hogy mi merre található, mi merre van. Ekkor szúrta ki a paravánszerű részt, ahonnan még hangokat is hallott. Bárki más talán azt a helyet hagyta volna utoljára, de nem lett volna logikus Tyranis számára. Így a lány határozott léptekkel indult el abba az irányba. Nem szándékozott lassítani, sem megtorpanni, arra azonban ügyelt és figyelt, hogy mi érkezik-e támadás irányába, ha igen, akkor próbál kitérni, illetve védekezni. Ha ilyesmivel egyelőre nem kell számolnia, akkor belép oldalról a paraván mögé és elindul ott. Ez volt a leghatékonyabb és legcélravezetőbb, logikus volt, hogy a helység tele van érzékelőkkel, azaz bárki is van itt, már úgyis tudott arról, hogy Tyranis bent van a bázison. Ettől kezdve teljesen felesleges volt és szükségtelen az, hogy rejtőzni, lopózkodni próbáljon. Ha beér arra a részre, ahonnan a hang jön, akkor próbálja felmérni azt, hogy mit is lát itt, mi adhatja ki a zajokat.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Pént. 24 Júl. 2015, 14:27

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

A Sivary Lovas, Szökőár látja, hogy végre egy apró reakciót sikerült kiváltania Tyranisból, a lány felhúzta a szemöldökét. A férfi elégedetten elmosolyodik.
-Azt mondanám, hogy megsértődtél, de mivel tudom, hogy ilyesmire nem vagy képes, csak azt mondom, hogy pofonegyszerű téged becsapni.
Ehhez többet nem fűz hozzá a férfi, hanem ráhagyja a lányra, hogy kitalálja, mit is akar ez jelenteni. Innentől egy kisebb utazás, mind járművel, mind gyalog vár Tyranisra. Aztán végül megérkeznek a helyszínre. Tyranisnak nincs sok dolga, nagyon könnyen le tud jutni a földalatti komplexumban. Eközben pedig felmérhet mindent, amit csak szeretne, bár a HPI-s technológiából nem sok minden állapítható meg ránézésre. Leérve a hangárba, az archaikus gépeket közelebbről is meg tudja vizsgálni, mindegyikből különös illat árad, az üzemanyaguk illata. Miután ezeket megvizsgálta, halad tovább. Az üres helyeken, ahol nem állnak járművek, csak a helyük van meg, ott korom nyomokat és egyéb égésre, robbanásra utaló jeleket tud felfedezni a lány. Felmérve a területet, a paraván szerű rész felé indul el, ahonnan zajt is hall. Valóban a hely tele van érzékelőkkel és már rég észrevették őt, így nincs értelme óvatoskodnia. Gond nélkül elér a paravánig, és belép mögé. Egy lakás központi-nappali részéhez hasonló terembe érkezik be. Minden igen nagy, HPI-s méretű. A nappali több részből áll. Középen van egy nagy holografikus kivetítő, amin egy film megy éppen, ez sem ismert Tyranis számára és nagyon réginek tűnik. A nyelvét sem érti a lány, olyan mintha birodalmi lenne, de egyszerűen túl más, ősi ahhoz. A háttérben zene is szól, hasonló nyelven, ez elég hangos, ezt hallotta távolról zajnak Tyranis. Oldalt, egy hosszú asztalon konzolok és HPI-s kommunikátorok is állnak, ezeken játékprogramok futnak. A jelek alapján nem úgy tűnik mintha lenne itt bárki is, minden csak úgy magára van hagyva. A terem egyébként téglalap alaprajzú, a falak mentén több egység vastagon egy magasított rész van, onnan két lépcsőfok vezet le egy központi kerek részhez. A konzolok és kommunikátorok bal oldalt vannak, a film szemben van kivetítve, a paraván Tyranis háta mögött, jobbra pedig egy folyosó vezet tovább, valamerre, nyilván a további részekhez, valamint még van valami, a fal mögött is, ahova a film van kivetítve. Ha beljebb sétál, akkor akad csak ellenállásba.
Amint beljebb lépett a terembe, a mennyezetről ugrik elé egy robot. A robot furcsa külsejű, nem logikus módon a szemei szándékosan vörösen világítanak, és van fogsora, amelyben fehéren világító fogak sorakoznak. Jól láthatóan a belső vázat körülveszi egy exoskeleton, ez valamilyen magasan fejlett, rugalmas anyag. Maga a robot teste olyan mintha egy rocksolidos végtelen egység lenne, jócskán átalakítva, a lábakon karmok vannak, a végtagok máshogy mozognak, rugalmasabbak, erősebbek, a test hátsó részén, a tarkótól végig a gerinc vonalon és hosszú farokban végződően tüskés gerinc található. Az egyik karjában egy energiafegyver található, a másik karja maga alakul át szigony szerű fegyverré. A robot Tyranis számára ismeretlen hangon, oroszlán morgással figyelmeztet, aztán a karmos lábával a lány arca felé rúg, nagyon nagy sebességgel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Szomb. 25 Júl. 2015, 12:26

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Tyranis már nem fűzött több dolgot ahhoz, amit mondott Szökőár neki, bár az eddig látottak alapján úgy vélte, hogy a férfinak esze ágában sem volt azt mondani a Főlovasnak, amit és ez is csak egy hazugság volt a részéről. Tudta, hogy mindez is az emberekhez tartozik, még egy roppant felesleges vonás, ami csak még kevésbé teszi hatékonnyá az embereket. Lent a bázison már nézelődött, főleg, amikor a számára ismeretlen, archaikus járműveket látta meg. Ezeknek szentelt egy kis időt, hogy megvizsgálhassa mindegyiket. Beleszagolt a levegőbe jobban, amikor furcsa szagot érzett, soha sem érzett korábban még gépolajat, így nem is tudta, hogy mi lehet mindez. Hamar rájött, hogy ez micsoda valójában, hogy az üzemanyag. Nem tartotta optimálisnak ezt a módszert, így a régiesség rovására írta, hogy emiatt. Közben még az érzékelőket is észrevette, így a gondolatmenete ismét helyes volt, hogy tudják, hogy itt van. Mindezek ellenére nem zavartatta magát, hanem ugyanúgy nézelődött, mérte fel a helyet, mint korábban. Sikerült elérnie a paravánhoz is és belépni a mögé. A mögött a méretek már igencsak ismerősek voltak a számára azok alapján, amiket látott a HPI-s információkban, így valóban újra megerősítést nyert mindaz, hogy a hely tulaja egy Birodalmi lehet. Odabent körbenézett, azonnal meglátta, hogy mi okozta a hangot, egy film ment, aminek ugyan nem értette a nyelvezetét, mert túlságosan is régi volt, de hasonlított a Birodalmira. Logikusnak tűnt, hogy mivel a film is régi volt, hogy ebből a nyelvből alakulhatott ki a ma is ismert közös nyelv. A zenét is meghallotta, ez is a zajforrások egyike volt, oldalra nézve még valamiféle játékot is látott futni, illetve HPI-s kommunikátorok, konzolok. A figyelmét egyelőre a filmre fordította, hogy a nyelvet figyelje. Szándékában állt megtanulni azt a lehető leggyorsabban, hogy értse, hogy mit is beszélnek benne. Ha volt ideje, akkor addig maradt a holografikus kivetítő előtt, amíg már meg nem érti a nyelvet, ha nem is teljesen folyékonyan, akkor részlegesen. Úgy tűnt számára, hogy mindez igencsak logikus lépés, révén odakint is archaikus autókat látott, nem érte volna meglepetésként, ha az egész helység és idebent minden ezen az ősi nyelven íródott volna.
Azonban, mint kiderült mégsem volt olyan sok ideje arra, hogy a filmet nézze, mert amint elindult volna abba az irányba, ahol a film holoképe volt kivetítve a plafon felől egy robot ugrott le elé. végigmérte a megérkező robotot, nem volt logikus valóban, ahogyan a szemei világítottak, úgy tűnt, hogy azért készült így, hogy fenyegetőbb legyen, de Tyranisból semmilyen érzelmet nem váltott ki. Végignézte a gépet, a fogakat, látta, hogy hasonlított némileg a Rocksolid Végtelenjeire, de mégsem volt teljesen olyan. A külseje rugalmasnak tűnt, logikus volt, hogy valamilyen HPI-s technológia legyen, ha már itt szinte minden olyan technológián alapszik. Valamilyen ragadozóra hasonlított részben, macskaszerűre a kinézete alapján, persze jócskán átalakítva és veszélyesebbnek tűnt. Az energiafegyver jól jött a lány számára, hogy azzal rendelkezett a robot a másik karja pedig most alakult át, így már látszott az is, hogy képes alakváltásra. Ahogyan a robot végül morogni kezdett a lány izmai már megfeszültek és ugrásra kész lett saját maga is. Ahogyan az ellenfele mozdult saját maga is felgyorsította, hogy magánál lassabb mozgásúnak lássa a robotot, közben pedig aktiválta az erejét. Amint ez megtörtént a csuklya alatt az arcán levő sárga csíknak sárgán kellett kezdenie izzani, akárcsak az azon a felen levő szemnek. Próbált hozzáérni a robot karjához, amivel csapott felé, és elnyelni a mozgási energiákat, ahogyan arra is készült, hogy erre energia kisüléssel fog az ellenfele válaszolni. Saját maga valószínűleg érezte, hogy milyen energiával működik a robot fegyverzete, így azt is próbálta leszívni, elfojtani és elnyelni önmagába. Majd ezt a két erőt saját magában igyekszik átalakítani mágneses erővé, olyanná, ami ellenerőben van az ellenfele alkatrészeivel. Ha sikerült ezt megtennie, akkor ezt az erőt hozz létre végig a robot vázán belül, ami hatalmas erővel robban, tágul kifelé, így próbálva teljesen szétfeszíteni, szétrobbantani belülről a robotot. Ha nem sikerül megtennie, akkor csak kitér egyelőre és végigméri a másik mozgását, az illesztéseknél, mindenhol gyenge pontot keres, ahol a lehető legkönnyebben és gyorsabban véget vethet a küzdelemnek.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Vas. 26 Júl. 2015, 16:25

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis megáll a paraván belső részén és nézi, hallgatja a filmet. A nyelvet lassan megtanulja, bár még igencsak hiányosan, sok szó és szószerkezet hiányzik még a tudásából, ezeket is meg kellene tanulnia, hogy mi-mit jelent a teljes nyelv ismeretéhez. De az alapokat már most tudja. Abban igaza van, hogy igen sok felirat a bázison ezen az archaikus nyelven íródott, ami valószínűleg tényleg a közös nyelv elődje. Ahogy beljebb halad, ugrik le elé a robot és rögtön rá is támad, így megkezdődik a harc Tyranis és a gép között. Tyranis aktiválja a képességét és felgyorsul. A gép is felgyorsul, úgyhogy nem látja azt lassabban, éppen csak egy szintre kerülnek. Tyranis meg tudja fogni a robot karmos lábát, amivel éppen az arcába készül rúgni és meg is állítja azt. A mozgási energiát teljes egészében elszívja, amitől megdermed a gép, utána az energiafegyver energiáit is elszívja, a benne fénylő zöld színű plazma lassan kialszik és kihűlve hasztalanná válik. A következő tettével mágneses robbanást vált ki a robotban, ami ettől szétesik. Nem az történik amire Tyranis logikusan számíthatott, hogy a mágneses robbanás apródarabkákra tépi majd összegyűri a robbanás centruma körül a gépet, hanem egyszerűen darabokra hullik a robot. A végtagjai, a teste, a törzse, a fejrész több magában is működő darabbá esik szét, és egyik sem sérült komolyabban. A fej belseje egy fehér színű koponya, rajta a mosollyal és a szemekkel, ehhez kapcsolódik a fejen lévő, kék, külső, rugalmas borítás, valamint a külső, tüskés gerinc. Alapvetően a fejrész és a gerinc egy kígyószerű robotként tovább működik, de gyorsan "összedobálja" magát a részeiből lábtól fejig. Alig telik el a robbanástól kis idő, a robot már ismét Tyranis előtt áll, csak valamivel távolabb tőle. Úgy tűnik a lány rossz módszerrel próbálkozott.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Hétf. 27 Júl. 2015, 11:10

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Annyi ideje szerencsére volt, hogy a legalapvetőbb dolgokat megtudja tanulni a nyelvvel kapcsolatban, talán majd, ha még lesz ideje, akkor az egészet megértheti majd. De ahhoz egy kicsivel több idő kellett. Ha elfoglalta a bázist, akkor bizonyos volt abban, hogy meglesz ez a kellő idő számára és sietnie sem kell majd. Így ezekkel a gondolatokkal indult el beljebb a paraván mögé, ahol máris találkozott az első szembejövő létformával, még akkor is, hogyha mindez csak egy igencsak furcsa robot, azaz mesterséges intelligencia volt és nem pedig egy élőlény. Az pedig szinte pillanatokkal később neki is támadt Tyranis-nak. Ahogyan ez megtörtént, mivel a robot igencsak gyorsan mozgott a lány is így tett, hogy felgyorsította önmagát. Az teljesen logikus volt, hogyha tényleg egy sima ember jutott volna le ide, akkor az már most halott lett volna, mert esélye nem lett volna a gép ellen, szerencsére a lányt mindez nem zavarta. Úgy tűnt a számára, hogy adaptálódik a robot és képes szinte flottások gyorsaságát felvenni, de nem tudott gyorsabb lenni, így máris ebből a szempontból olyan nagy veszélyt nem jelentett Tyranis számára. Ekkor kezdte el használni a lány a képességét és elszívni a robot mozgási energiáit, ahogyan a fegyverének energiáját is. látta, érzékelte, hogy elfogyott belőle mindez és ekkor állt neki annak, hogy mágneses erővel szétrobbantsa az ellenfelét. Azonban nem ez történt, logikusnak ennek kellett volna, de mégsem így történt. A fizika törvényeivel ellentétesen a robot csak darabjaira hullva zuhant a földre. De még így sem minden része esett darabokra, hanem maradtak nagyobb egységek is. Logikus volt, hogy ezek olyan anyagokból állhattak, amikre a mágneses erő nem volt hatással. De ami ezek után következett az még kevésbé volt logikus. A robot egyszerűen szó szerint újraépítette önmagát, mindent visszapakolt magára, amik a mágneses robbanásnak köszönhetően leestek róla. Nem is kellett sok idő a robot pedig hamarosan újra teljesen működően állt Tyranis előtt.
Abban a lány már egészen biztos volt, hogy adaptálódik a robot mindahhoz, amit a másiktól érez, másik irányából éri támadás, így a lehető legegyszerűbb és leghatékonyabb módot kellett választani. Az előzőkből egyenesen arányosan következett, ha fizikai erővel próbálkozik esélyes, hogy a robot ellenállóbb lesz, ha pedig a készítője a következtetések alapján tényleg egy Birodalmi személy, akkor a Flottás és az akörüli erőkre felkészülhetett. Mindezek miatt is egy olyan gyors módszer kellett, hogy az ellenfél ne adaptálódhasson, a leggyorsabb pedig erre a számításai alapján az anyagmegsemmisítés volt, anyagmanipulációval. Hogy a robototnak esélye se legyen adaptálódni azért is volt erre szükség és nem csak annyira, hogy megváltoztassa az anyagát például betonra, vagy levegőre. A teljes megszüntetés mellett döntött. Megfeszített izmokkal figyelte a másikat, a gondolatai, számításai valószínűleg még egy másodpercig sem tartottak. Arra figyel, hogyha az ellenfele támadna, akkor ő maga is fel legyen gyorsulva, hogy kitérhessen. Azonban, ha volt ideje arra, hogy elsőként támadhasson, vagyis effélét tegyen, akkor azonnal lép is. Koncentrációval próbálta azonnal feloldani és megsemmisíteni a robot teljes testében minden atomi és molekuláris szintű kötést a molekulák között, majd a részecskéket, amikből a robot állt egyszerűen semmivé tenni. egyszerre a teljes testében, igazából, hogy nehogy bármi is kimaradjon a robothoz képest egy méter sugarú gömbben szándékozott ezt tenni. nem akarta, hogy bármi is megmaradjon a másikból, hogy abból újra felépíthesse saját magát. Így logikus módon a lehető leghatékonyabb megoldásra törekedett ezáltal. Az előzőek után számolt azzal, hogy lehet, hogy ez sem lesz elég az ellenfele ellen és ezt is képes lesz „túlélni”.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Hétf. 27 Júl. 2015, 20:36

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis az előző sikertelen támadása után ezúttal biztosra akar menni és elpusztítani a robotot, mielőtt az bármit is tehetne érdemben. A gép próbálja Tyranist teljes erőből és maximum gyorsasággal lefejelni, így a lánynak erősen hátra kell hajolnia, hogy ezt elkerülhesse és ne sérüljön meg, illetve zavarja meg őt mindez a koncentrációba. Az egyik lehető legpusztítóbb képességét veti be. A robotot először légneművé teszi teljes mértékben, majd még a megmaradó gázt, a részecskéket is elnyeleti a valóság szövedékében. Ráadásul mindezt egy méteres gömbben. A padlóban egy nagy kráter szerű bemélyedés marad, az egyik asztalt mintha pengeéles tárggyal vágták volna el ívesen, semmivé válik az a része. Tyranis sikeresen elpusztította a robotot. Azt azonban nem tudhatja, hogy egyfajta központi szerveren is futott egyszerre a robot programja, így az nem semmisült meg. A padló és az asztal hála a HPI-s nanotechnológiának újraformálja magát az odaáramló nanobotokból. Ilyesmit eddig még nem látott Tyranis. Más fenyegetés nem érkezik felé, tovább haladhat és felfedezheti a komplexum többi részét is. Ha odamegy a mögé a fal mögé, amire a film is ki van vetítve, ahogy eredetileg is szerette volna, egy félköríves, sötétebb rövid kis folyosóra ér. Ez csak a "vászon" fal két oldalán lévő ajtót köti össze, a padló plüssborítású, bent nincs lámpa, de vannak konzolok és további birodalmi kommunikátorok, amik fényt adnak. Valamilyen vezérlő szerűség lehet. Ha a jobboldali folyosóra megy, akkor egy fémes, szépen kivilágított folyosóra ér, két oldalt három-három másik folyosó ágazik le innen.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Kedd 28 Júl. 2015, 11:17

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
A logikus levezetés határozottan jó volt, hiszen az ellenfél nekilátott annak, hogy megtámadja Tyranis-t. A lány már ezt felkészülten várta, így könnyedén tudott hátrahajolni, hogy a robot ne tudja őt lefejelni, és ezáltal a képességhasználatot sem hátráltatni. Ezt a pillanatot várta ki és aktiválta az egyik legerősebb képességét. Elsőként egyszerűen légneművé változtatta a robotot, majd minden egyes atomját megsemmisítette. Nem számított, hogy a talaj és a környező tárgyak egy része is így járt azon a részen, ami még beleesett a gömbbe. Amint a robot megsemmisült Tyranis szemtanúja lehetett a HPI-s technológia szépségeinek, bár ő maga nem így fogta fel, hanem csak roppant hatékonynak ezt a módszert. A talaj és az asztal egyszerűen újrapótolta magát a nanobotoknak hála. A folyamatot szándékozott végignézni a saját felsőbbrendű szemléletével, hogy olyan szinten lássa azt, hogy a nanobotok szó szerint miként építik fel az adott részt, miként mozognak, áramolnak. Amint ez kész volt továbbra sem érkezett semmilyen fenyegetés, így indulhatott tovább. Most már tényleg bement a vászon mögé, ahogyan eredetileg is tervezte, majd azon haladt tovább. idebent nem talált sok mindent, így a konzolokhoz lépett, hogy azon próbáljon valamit holografikusan behozni. Igyekezett tervrajzot keresni a bázisról, vagy effélét, biztonsági protokollokat, hogy tudja, hogy mire számíthasson és láthassa, hogy mekkora terepet is kell feltérképeznie, biztosítania. ha ezt sikerült megtennie, akkor még igyekszik leszkennelni is a bázist, hogy megtalálja azt, hogy hol vannak élőlények. Ha ezzel sikerült végeznie, vagy semmit sem ért el és azért végzett, akkor elindul a másik oldali folyosón, az már olyan fémes folyosó volt, mint ami az egész komplexumra elvárható és logikus lett volna. Ha korábban Tyranis nem tudta a vezérlőben megtalálni azt, hogy hol vannak élő személyek a bázisban, akkor itt a folyosón kezd koncentrálni és életenergiát, olyan energiákat keres a környéken, amit egy élő ember bocsát ki. Lényegében önmegát próbálja szkennernek, életjel detektornak használni. Legyen bármi is az eredmény pillanatokkal később, ha készen van, vagy nem sikerült tovább indul a folyosón, majd ha elér az első folyosószakaszra, akkor némi óvatosság mellett néz be oda, hogy mi van arra. Mindegyiket végigóhajtja nézni, hogy felmérhesse az egész terepet. Végül pedig majd azok alapján dönt, hogy merre megy tovább, hogy melyiket találta a legígéretesebbnek, leglogikusabb választásnak. Mindez attól is függ, hogy miket lát erre, ha tudja mik lehetnek a folyosók végén, akkor arra megy, ami irányítóterembe, vagy energiaellátó központba vezet. Ha nem, akkor logikusan próbálja kikövetkeztetni a folyosókra való benézéssel, hogy mi is lehet az adott részen, akár energiaérzékeléssel és arra megy, ami a leghatékonyabbnak, legoptimálisabbnak tűnik a számára.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szer. 29 Júl. 2015, 01:39

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis belép a félköríves, rövid, sötét folyosóra, végignézi a konzolokat és a kommunikátorokat, de egyiket sem tudja használni. Mindegyik HPI-s biológiai szkennerrel működik, ezeket nem tudja kicselezni, nem engedik, hogy bármit is csináljon, maximum a kivetítők fényeit és a lezárt panelek kisebb információit nézheti meg. Ráadásul ez sem teljesen a közös nyelv, hanem van benne az ősibb változatból is. Sikertelensége után a lány kisétál onnan és átmegy a tágas fémfolyosóra. Mivel nem tudta az előbb az életjeleket leszkennelni, így megállva a folyosón, koncentrációba kezd, saját testét szenzornak használva. Molekuláris és atomi szinten szerencsére fém, nanobot a környezet, nem érzékeli azt hogy kvark szinten ez mind él körülötte, de ez így nem is kelt "zaj" hatást. Tyranis nem igen talál életjelet. Mintha egy-egy pillanatra, apró csíkokban feltűnne valamilyen életjel, aztán teljesen el is tűnik és ez cikázik a bázison. Nem talál rá biztos választ, hogy mi lehet az. Ezután végignézi a folyosóból leágazó többi folyosót. Óvatosan mozog, de nincs semmilyen fenyegetés, ami zavarná őt. A folyosón balra az első leágazás végén valamilyen gyártósor, gyártóüzem, ehhez hasonló egység van, balra a második leágazás egy fegyver, lőszer és felszerelés raktárhoz vezet, ami persze több részből áll, balra a harmadik leágazás végén próbaterület, kísérleti terület és egy fejlett javítórészleg van. Jobbra az első leágazás egy orvosi részlegre vezet, a második egy HPI-s szintű lakáshoz, amiben minden megtalálható, minden szoba és terem amire szükség van, még vendégrészleg is, valamint nagy edzőterem, medencék, és egy boxpálya is, jobbra a harmadik leágazás egy nagy hálószobához vezet. Valamint a komplexumnak még van egy lezárt része, egyenesen tovább, végig ezen a folyosón, de az le van zárva teljesen. Az egész hely alatt még található egy energiamag is, de HPI-s technológia révén, oda nem vezet út, amíg nem kell hogy valami miatt valaki lemenjen oda, így nincs hol odajutnia a lánynak. Végül a helyzetet elemezve Tyranis azt választja, hogy a gyárat ellenőrzi először. Egy vékonyabb három méter széles fém megfigyelőrészre ér ki. Az egyik oldalt végig sima fal, a másik oldalon negyvenöt fokban döntött, átlátszó, vastag ablak van, tíz egység hosszú, öt egység magas darabok, köztük egy-egy fém oszlop. Lent automata robotkarok, összeszerelő szalagok, csarnokok vannak. Alkatrészek, gépek amelyek más gépeket építenek. Vannak prototípusok, félkész darabok is. Ahogy látja Tyranis a kint előbb elpusztított robothoz is rengeteg új alkatrész van. Azonban lent, az egyik futószalagon öt nanopáncél áll és mindegyik egyenesen Tyranist nézi, figyeli. A lány látja, érzékeli, hogy ezek a maguktól működő páncélok szinte elpusztíthatatlanok és rendkívül hatékonyak. Nem támadják meg, csak figyelik és követik minden mozdulatát. Az egyetlen dolog, ami nem az üveg túloldalán van, hanem Tyranissal egy légtérben, az egy különös kard, amelyet egy robotkar tart mereven a kezében, a falból kinyúlóan. Különlegesnek tűnik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 29 Júl. 2015, 12:07

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Ahogyan beért a helységbe Tyranis nekilátott annak, hogy megvizsgálja a paneleket, hátha megtud valamit onnan, vagy képes felmérni azokat. Azonban csalódnia kellett, révén semmit sem tudott tenni a panelekkel. Olyan védelmi rendszerrel rendelkezett a hely, amit nem tudott feltörni. Ha ismerte volna a hely tulajdonosát, annak biológiai mintáit, akkor képes lett volna talán arra, hogy felvegye azokat alakváltással és a rendszer logikus módon akkor beengedte volna. amiket pedig megtudott nézni azok is félig azon a régi nyelven íródtak, amiből még nem értett meg mindent, így csak negyed, vagy annyi információ sem jutott el hozzá. De így jelenleg semmit sem ért el, így úgy döntött, hogy nem hatékony, ha ezzel próbálkozik tovább, így úgy döntött, hogy tovább indulni és inkább felderíti a komplexum további részeit. A nagy és széles fémfolyosón sétált tovább, ahol végül is megállt, hogy élőlényeket keressen az energiájuk alapján. Ha sokkal részletesebben nézett volna körül energiajelek után, akkor érezhette volna, hogy a szuperrovarok miatt minden él a bázison, de ennyire nem akarta. Azonban semmilyen életjelet nem érzékelt, néha mintha egy-egy pillanatra valamit érzett volna, de az hamar megszakadt és eltűnt. Így teljesen logikusan kizárta azt, hogy mindez ténylegesen élőlényektől származna. Óvatosan haladt, nem kívánt afféle kellemetlen meglepetésbe futni, mint sikerült az első csarnokban, sem pedig aktiválni bármiféle védelmi mechanizmust azon felül, hogy így is tudtak a jelenlétéről. A leágazó folyosókat is szemügyre tudta venni, hogy mi merre van. talált fegyvergyártó központot, raktárszerűséget, lakóhelységet, tesztelő környezetet, orvosi helységet és sportolási lehetőségre alkalmas területet. Amit igazából keresett azt nem találta meg, az energiaközpontot, logikus volt, hogy egy még lejjebb levő területen van az egész komplexum alatt, ahol mégjobban védhető, nem mintha attól kellene tartani, hogy olyan sokan képesek lennének arra, hogy kárt tegyenek benne. Teleportálással megoldhatta volna, hogy oda jut, de a rész logikusan igencsak védve lehetett és nem akarta tönkretenni az energiaellátást a bázisnak, így egyelőre nem szándékozott oda menni. Később, úgyis volt ideje, azzal úgysem törődött, hogy Szökőár bizonyára lassúnak fogja tartani a késlekedés miatt. Illetve egy elzárt rész is volt még; annak a feltörésével hasonlóan járna, mint már próbálkozott, nem jutna semmire, nem lenne hatékony, ha azzal törődne. Amiket eddig tudott a legoptimálisabb az volt, hogyha a gyártósorra és a gyárba megy. Így ezt is tette.
Odabent nem találta logikusnak azt, amit látott. Tudta, hogy Maniac bármit képes létrehozni, így nem tűnt optimálisnak az, hogy a hely tulajdonosa gyártott robotokat. Főleg, hogy ezek a HPI-ben igencsak elavultnak tűntek. Ha tudta, hogy Maniac képes emberek is létrehozni, akkor pedig főleg annak találta mindezt. Hacsak nem volt a tulajdonos már a Birodalom része és nem támaszkodhatott Maniac-re, csak a technológiával rendelkezett. A beérkezés pontjából mérte fel a csarnokot, látta az első robothoz hasonló alkatrészeket, így logikus volt, hogy nem csak azaz egy példány volt belőle, amit látott és egy sorozatnak logikus volt az is, hogy ugyanazt a Mesterséges Intelligenciát adják, így szinte biztos volt, hogy az a része nem semmisült meg a robotnak, hanem volt biztonsági másolat. A nanopáncélok vonzották magukra a lány tekintetét, amik egyértelműen őt nézték és „éltek”. Néhány pillanatig mozdulatlanul figyelte őket, majd ahogyan azok nem támadták meg őt beljebb ment. Legalább már volt fogalma arról, hogy milyen védelmi mechanizmusok fogadják őt itt, mindenhol mesterséges intelligenciák és HPI-s technológia. Igaz mindezek másik légtérben voltak, de nem volt kétségbe afelől, hogyha szükséges a páncélok könnyedén egy légtérbe jutnak vele. Ahogyan még nézelődött a szeme megakadt egy kardon. Így elindult annak az irányába, amíg haladt a szemeivel bezoomolt a kardra, hogy megnézze miből is áll, miféle fegyverről van szó. A vizsgálatok után, valószínűleg meg is érkezett oda, azt látta, hogy a páncélok végig őt figyelik, de nem foglalkozott velük. Inkább kinyúlt és próbálta megragadni a kard markolatát és levenni a helyéről felkészülve arra, hogyha szükséges a páncélok támadása, vagy egyéb biztonsági rendszer aktiválódása miatt, akkor kitérhessen azok támadás elől. Ha nem volt ilyen és letudta venni a fegyvert, akkor próbálta beazonosítani, hogy mire lehet képes, milyen funkciói vannak és vágni, szúrni néhányat a levegőben vele, hogy a lehető legjobb fogást megtalálja rajta.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szer. 29 Júl. 2015, 13:21

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis a leglogikusabb irányba indul el, a gyártósor felé. Ott szemügyre tudja venni a gépeket gyártó gépeket, a robotokat és az "élő" önműködő nanopáncélokat. A technológiai mindenhol nagyon fejlett, messze a Sivary és az Ősi-Marsi szint felett, de kinézetre minden sokkal archaikusabbnak, ősibbnek tűnik. Végül a kardot is észreveszi és annak az irányába indul el. Egészen rázoomol a szemivel és szemügyre veszi a kardot. A pengéje valamilyen összetett fémötvözet, van benne titán, ittrium, higany és kis mértékben mesterséges fémek. Maga a penge folyamatosan rezeg, szemmel nem látható és érezhető módon, de rezeg és ezzel a rezgéssel akkor is képes elvágni nála kevésbé kemény anyagokat, ha csak éppen hozzájuk ér. A keresztvasnál van kisebb díszítés és egy koponyaforma is. A markolata vékony, csőszerű, kis recék segítik a fogást és még bőrrel is be van vonva. Tyranis megragadja a markolatot, majd nagyobb erővel ki kell tépnie a kardot a robotkar fogásából. Amint ezt megteszi, nem történik semmi, a nanopáncélok még mindig csak figyelik őt. Tesz néhány suhintó és szúró mozdulatot. A kard hihetetlenül kiegyensúlyozott, könnyű, de nem túlságosan könnyű, lehet egy kézzel és két kézzel is használni. Bár méretre egy kicsit szélesnek számít a mostani kardokhoz képest. Mialatt a karddal gyakorol, Tyranis kék fényjelenséget érzékel a háta mögül és onnan már életjeleket is fog. Ha megfordul, szembetalálkozik egy furcsa páncélossal. A páncél olyan mint a leghíresebb magokk páncélok ötvözete (link, link, link) és a fejrész is nagyon furcsa, kicsivel nagyobb mint ami indokolt lenne és ilyen típusút nem is látott még Tyranis.
Egyéb területek - Page 5 14cshe1
A páncélos mozgása és mérete határozottan emberi, egy birodalmi férfi lehet. A páncélos kezében egy nagyon fejlett kézifegyver van. A háromszög alakú csőből, torkolatból egy Avatar, egy Avatar-M, egy Avatar-Reaper és egy nagyon erős mágneságyú méri be egyenesen Tyranist. Az alak végül megszólal.
- Remek kard. A pengéje az egyik legkülönlegesebb titán ötvözet, én fejlesztettem. A higany miatt kissé érzékeny a hőre, ez a gyenge pontja. Folyamatosan rezeg a pengéje, jobb mint az Amazon technológia. Ne is érj hozzá, mert azonnal levágja a kezed. Próbáltam olyan frekvenciára belőni a rezgést, mint az UP2-s fegyverzetnél, de az persze lehetetlen. A markolatában van egy mágneses rezgésgenerátor, ami a kard lapjának rezgéséből nyeri vissza az energiát és így működik tovább, örökmozgó. Persze minimális energiavesztés mindig van, de a mozgásból, suhintásokból és csapásokból is tudja magát tölteni és ez pótolja a veszteséget. Ráadásul női kard, nekem még csak nem is jó.
Miközben lelkesen beszél, azért mozog, de az automata fegyverét folyamatosan a lányon tartja, hogy sakkban tartsa ezzel. Hacsak Tyranis nem támad, akkor a férfi sem támadja meg őt.
- Megölhetnélek egy másodperc alatt több száz Avatar lövéssel, de eszemben sincs ezt tenni. Az nem elég vicces, hehe. És ismertelek már születésed előtt is.
Ezzel az alak közelebb sétál a lányhoz és ha engedi, akkor - akár a Sivaryban - az egyik kezét felé nyújtja, a kézifegyverét kissé feljebb emelve.
- 99.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Csüt. 30 Júl. 2015, 11:14

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Az egész hely roppant különös volt, nem tartotta logikusnak azt, hogy valaki ennyire archaikus külsőt adjon egy területnek, ami HPI-s technológiával rendelkezik. Nem volt logikus, mert minden manapság sokkalta hatékonyabb külsővel és formákkal rendelkezett. Arra a következtetésre jutott, hogy roppant logikátlan személy birtokolja ezt a helyet. Tyranis, ahogyan egyre közeledett a kardhoz, úgy zoomolt rá, hogy megállapíthass azt, hogy milyen anyagokból is készült a fegyvert. A legtöbb fém nem okozott „meglepetést” a lány számára, azonban a higany ott léte nem volt logikus. Az túlságosan is puha fém volt, ráadásul szobahőmérsékleten folyékony, nem is beszélve arról, hogy hőre szublimál. A folyamatosan rezgő az teljesen megszokott technológia volt, ezt ő maga is tudta, csak még nem látott személyesen efféle Amazon technológiát. A hatásait és a működési elvét pontosan ismerte az egyik legelső dolog volt, amit megtanult a „születése” után. Éppen ezért esze ágában sem volt hozzáérni a pengéhez, mert az esélyesen még az ő kezét is levágta volna könnyedén, hiába volt körülötte a védelmező energiamező. A markolat kinézete annyira nem érdekelte, az esztétika egyébként sem tartozott azon dolgok közé, amiket meg akart volna érteni. Feleslegesnek tartotta és egyáltalán nem volt hatékony. Sikerült megragadnia a markolatot és levenni egy nagyobb rántással a kardot a helyről. A szeme sarkából nézett a nanopáncélokra, de azok nem mozdultak, hanem ugyanott voltak, ahol eddig is. amint a kard a kezében volt azonnal érezte, hogy mennyire jó a súlyeloszlása, milyen optimális módon illeszkedik bele a tenyerébe. Kicsit nehéznek tűnt, de számára a súly nem volt mérvadó, hiszen olyan ereje volt, mint a Flottásoknak. De a kialakítás arról árulkodott, hogy egyszerre lehetett egy, vagy éppenséggel két kézzel forgatni, azaz egy másfél kezes kardról volt szó. Egy nő számára. Egy férfinak logikusan nézve egykezes. Amíg a fegyvert próbálta észlelte a fényjelenséget, azonnal abba az irányba fordult és a karddal együtt állt védekező állásba. Már ezelőtt megérezte az életenergiát is, szóval akit észlelt korábban valóban felbukkant. Logikus volt, hogy nem fogja hagyni, hogy csak úgy elvigye az egyik fegyverét.
A fegyver típusát, amit a páncélos alak ráfogott megismerte azonnal, Avatart techológia. A legjobb tudomása szerint képes volt még ezekből is jó néhányat kibírni mielőtt kárt tettek volna benne, de ennek fényében sem volt logikus, hogy mindezt ki akarja próbálni. A férfi, akinek termete egyértelműen HPI-s jegyeket mutatott olyasmi páncélban volt, ami a lány számára sem volt túl ismerős, hibridnek tűnt. Látott rajta olyan jegyeket, amik a Magokk-hoz hasonlítottak, de csak képeket látott azokról korábban. Mivel a férfi nem támadott, így egyelőre Tyranis sem tette meg, inkább csak hallgatni kezdte, hogy mit mond a másik. A lelkesedés még a lánynak is nyilvánvaló volt, ahogyan beszélt arról, amit csinált. A figyelmeztetésre semmi sem látszott Tyranison, pontosan tudta, hogy nem érhet a pengéhez, de legalább még néhány műszaki információt megtudott a fegyverről. Arra, hogy egyből megölhetné nem tudott egyetérteni a lány a számításai mást mondtak, kissé oldalra biccentette a fejét minderre.
- Az esélyeim matematikailag ennél jócskán magasabbak – mondta gépiesen.
A férfi Tyranis számításai szerint azokat a pszichológiai jegyeket viselte, amiket a tanulmányai során az őrültekre jellemzőek. A szavaiban azaz egy dolog volt érdekes, amit mondott, hogy ismerte őt a születése előtt, ami lehetetlen volt néhány egyedi esetet leszámítva.
- Ismert? – kérdezte hasonlóan gépiesen. – Hacsak nem képes a jövőt látni, mint Átok, vagy olyan szintű matematikai logikát használni, mint Zsarnok, Maniac, vagy jómagam, hogy kiszámítsa azt, hogy mi lesz az elkövetkezőkben az esélye majdnem 0 annak, hogy ismert volna már akkor is. Ha ezek nem fedik le a magyarázatot, akkor miként?
A válasz tényleg érdekelte, hogy miként volt mindez lehetséges. Amikor a férfi közelebb lépett és a karját nyújtotta a lány továbbra is mozdulatlan maradt és lepillantott a kézre. Látta már ezt a szokást a Sivary-ban, amikor a fővárosban volt, de nem tűnt logikusnak az efféle fizikai kontaktus a számára. Saját maga nem nyújtotta a kezét üdvözlésre, csak szóban tette meg.
- Tyranis – mutatkozott be. – Ki maga egészen pontosan?

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Csüt. 30 Júl. 2015, 16:59

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis végül találkozott a hely tulajdonosával, egy birodalmi férfivel. Ahogy kimondja, hogy az esélyei jóval magasabbak annál, amit az illető mondott, 99 nevetésben tör ki.
- Hahahahahahaha! Nagyon vicces vagy. Az egész környezet körülötted HPI-s technológia és az én oldalamon van. Ha akarnám meg se tudnál mozdulni, vagy csak nehezen mozdulnál, éppen elég időm lenne lelőni téged. Már ha nem a környezet tenné meg helyettem...
Gondolkozik el hangosan a végén, de azért próbál nem túl fenyegető lenni. Úgy tűnik Tyranis elszámolta magát ebben az esetben. Már ha egyáltalán igazat mond a páncélos. A kérdésre, hogy hogyan és honnan is ismeri őt, Tyranist, az alak oldalra biccenti a fejét, ez esetben csak a maszkja mozdul kissé el.
- Birodalmiként használhatom Maniac rendszereit és ha kellően ügyesen tud az ember kérdezni, akkor szinte bármit megmond neki a gép. Csak tudnom kellett rólad és Maniac néhány engedély után szépen kiszámolta, hogy milyen leszel felnőve. Ismerem a Főlovast, ő mesélt rólad régen, még tanácsot is kért. Így már rég mindent tudok rólad. És csodállak.
Teszi még hozzá elismerően. Végül a páncélos közelebb lép Tyranishoz, bemutatkozik és a kezét nyújtja, mialatt a fegyverét feljebb emeli. A kézfogást a Sovary Lovasok között is láthatta már Tyranis, mint az üdvözlés formáját. Most azonban nem találja logikusnak, így 99 vissza is húzza a kezét. A kérdésen felnevet.
- Andrew Ramirez vagyok, más néven 99. Egy amolyan... szabadúszó, fejvadász, törvényen kívüli. Legtöbb időmet más bolygókon, galaxisokon töltöm. Fegyvereket, gépeket, technológiákat fejlesztek, meg programozok, néha idegeneket és embereket vadászok, felrobbantok egy-két dolgot. Hasonló elfoglaltságok.
Miután részletesebben is bemutatkozott, hátrál kicsit és végigméri a lányt.
- Arról viszont fogalmam sincs, hogy mit keresel itt. El kellene vennem a kardot és kidobatni téged. De jobb ötletem van! Mit szólnál hozzá ha megküzdenél a kardért és ha ügyes vagy megtarthatod?!
Mondja lelkesen. A kézifegyverét a vállához emeli, ahol a páncél egyik karjához csatlakoztatja és így vállágyúvá alakítja, majd a fegyver visszahúzódik a páncélba. Hátranyúl aztán egy kardot húz elő és emeli maga elé. Közben a zene is vált.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Csüt. 30 Júl. 2015, 22:56

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Tyranis azzal a ténnyel nem tudott volna vitába szállni, hogy az egész bázis HPI-s technológia, hiszen saját maga is látta, hogy valóban így van. A nevetést figyelte, de hiába próbálta megérteni, hogy mi volt olyan vicces abban, amit elmondott nem tudott rájönni. Röviden arra jutott, hogy semmi, de nem tudott egy őrült fejével gondolkodni. Mivel „hála” a Főlovasnak nem rendelkezett túl sok empátiával, így nem tudta eldönteni, hogy a férfi hazudik-e, vagy igazat mond azzal kapcsolatban, amit állít. Így még mindig nem vetette el azt a lehetőséget, hogy a számításai helyesek és csak a férfi nem mond igazat és pont úgy gyerekként kezeli őt, ahogyan Szökőár. Mivel nem voltak érzései Tyranisnak, így egyáltalán nem találta fenyegetőnek a férfit, ahogyan beszélt. A szavakra nem reagált, de látszott rajta, hogy mindent értett és annak a fényében számolt tovább, amit a férfi mondott. Utána arra is kapott választ, hogy honnan tud róla a férfi. Az eleje csak részben volt logikus a lány számára, Maniac természetesen elmondhatta, hogy létezik, amikor a Sivary-ról kérdezgethetett. De a férfi állítása szerint nem ez történt, mert előbb tudott róla, mintsem létrehozták volna. Mindazt érdekesnek találta, hogy Ramirez ismerhette a Főlovast, sőt az tanácsot is kért tőle. Nem tűnt logikusnak, hogy egy ilyen személytől kért volna az „apja” tanácsot. Igaz nem tudhatta, hogy milyen volt a férfi 150-200 évvel ezelőtt, akkor lehet, hogy sokkalta normálisabb és nem ennyire őrült. A csodálatra felhúzta a szemöldökét, egy újabb felesleges dolog.
- A csodálat egy újabb fölösleges érzelem, ami csak a hatékonyság kárára megy – állapította meg.
Azonban érdekességet is hallott, amire úgy tűnt logikusnak, hogy rákérdez. Vagyis abból következett a kérdés.
- Ezek szerint az ön DNS-ét használták fel a létrehozásomhoz? – kérdezte.
A hangjában nem volt semmi érzelem, most is rideg, érzelemmentes, szinte gépies. Logikusnak tűnt a számára, ha tényleg ennek a férfinak a DNS-e volt benne, akkor miért is távolították el belőle az empátiát, nem kellett volna, hogy ő maga is olyan legyen, mint ez Ramirez. A tényleges bemutatkozás ekkor történt meg, így már tudta, hogy egy remek harcossal állhat szemben, aki igencsak sok mindenben járatos. Mivel Tyranis nem viszonozta a kézfogást, noha a Lovasok között is látta, így a férfi is visszalépett hátrébb. A kardot továbbra sem engedte le, noha Ramirez fegyverei visszahúzódtak a páncélba, majd szépen lassan eltűntek onnan, ahogyan logikus módon visszaolvadtak a nanopáncélba. A lelkes beszéd és az alapján, ahogyan a férfi beszélt hozzá úgy tűnt a lányt ő is gyermeknek nézi és nem annak a valakinek, aki valójában. Azonban mivel a férfi ismerte a Főlovast és Tyranis amúgy sem hazudott a jelleme miatt, így nem látta okát annak, hogy ne mondja el, hogy miért van itt. A férfinak úgyis elég lett volna csak Maniac-et megkérdeznie erről, legalább is erre jutott a lány.
- A Főlovas feladatával vagyok itt – mondta. – Szüksége van erre a bázisra, így azért küldött, hogy biztosítsam a Sivary-nak.
Logikusnak tűnt, hogy a férfinak esze ágában sem lesz átadni a bázist semmilyen körülmények között, de arra jutott számításaival, ha legyőzi a férfit, akkor egy visszavágónál esetleg dupla, vagy semmi elven feltehetnék a bázist jutalomnak és megszerezheti tőle. Csak ehhez meglehetősen gyorsan kell tanulnia és a másik fölé jutni a harc közben, mert tökéletesen tisztában volt vele, hogy hiába van tudása, a gyakorlatot nem pótolja, azzal pedig Ramirez rendelkezett.
- Elfogadom a kihívást – jelentette ki.
Felvett egy alapállást a fegyverrel, eddig mindig tiszteletadással kezdték a harcokat és felszólításra indult mindez, így most is kivárta, hátha akar effélével élni az ellenfele. Ha igen, akkor ő is megadja a tiszteletet és visszaveszi az alapállást, ha nem és Ramirez támadna, akkor elsőre próbál kitérni a támadás elől.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Pént. 31 Júl. 2015, 16:00

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis úgy gondolja, hogy Ramirez is gyereknek nézi őt és azért viselkedik így vele, de téved, valójában a férfi teljesen felnőttként kezeli őt, nagyjából mindenkit ilyen módon kezel, függetlenül az illetőtől. Amikor a csodálatot kérdőjelezi meg az tetszik 99-nek.
- Nagyon jó hozzáállás!
Feleli őrült hangon, egyik ujjával Tyranisra mutatva. A következő kérdésre a férfi elmosolyodik a maszkja alatt, bár ezt Tyranis nem láthatja.
- Számítottam rá, hogy felteszed ezt a kérdést. Nem az én DNS állományom használták fel a létrehozásodra, és nem tudom kiét. Nem járultam hozzá és figyeltem rá hogy véletlenül se legyen így. Akkor a lányom lennél, vagy ilyesmi. Csak tanácsot kért tőlem a Főlovas és megbeszéltünk pár dolgot.
Mondja el az igazságot Tyranisnak, ezzel választ adva a lány kérdésére. A tényleges bemutatkozás ezután történik meg. Ezáltal több információt is megtud a hibrid lány Ramirezről. Tyranis végül elmondja hogy milyen célból küldték ide. Amint végigmondja, a páncélos mintha megfagyott volna, nem mozdul ténylegesen. Valójában természetesen Maniac-nál ellenőriz jó néhány dolgot. Nagyjából egy perc után szólal meg újra Ramirez.
- Háh! Nem tudják, hogy az én bázisom. Legalább nem tök szándékosan ütöttek rajtam... Viccesek ezek a véletlenek.
Ramirez mindez után veti fel, hogy ki kellene dobnia Tyranist és elvennie tőle a kardot, de nem ezt fogja tenni, hanem hogy harcolhatnak és ha Tyranis elég jó, akkor megtarthatja a kardot. A lány ebből gyorsan levezeti, hogyha elég gyorsan tanul, akkor a visszavágóban akár dupla vagy semmi tétet is ajánlhat és elnyerheti a bázist. A zene vált, 99 előhúz egy kardot és beáll vele támadó állásba. Mindketten megadják a harc eleji tiszteletet. Ramirez felveszi az alapállást és meghajol, ha Tyranis is megteszi azt, akkor visszaveszi a támadóállást. Ramirez támad elsőként. Fontos pontokat vesz célba, szúr és rövid vágásokat ejt. A páncélja hihetetlenül gyorssá teszi és valóban nagyon tapasztaltnak tűnik. Bár közel sem harcol igazán, csak felméri Tyranist. A vágások és a szúrások precízek és gyorsak. Védekezésre akarja késztetni Tyranist és terelgetni, legfőként hátrafelé. Ha Tyranis nem vigyáz eléggé a védekezésnél, könnyen szúrást vagy vágást érezhet a testében. Egyébként ha megfelelően koncentrál akkor tud védekezni. Az hogy Ramirez milyen stílust használ, rejtély, nem birodalmi és nem is földi, valószínűleg archaikus lehet.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Szomb. 01 Aug. 2015, 10:55

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Tyranisnak, ha lett volna összehasonlítási alapja, hogy miként szokott Ramirez viselkedni általában, akkor egyből rájött volna, hogy a következtetése helytelen volt, de mivel nem tudta, hogy miként viselkedik másokkal a férfi, így logikusnak tűnt számára továbbra is, hogy gyermekként bánik vele. A férfi válasza után kissé oldalra biccentette a fejét, nem értette a másikat. Azt már megfigyelte, hogy az emberek viselkedésében időnként volt legalább minimális logika, amiből rá lehetett jönni, hogy mit akarnak, mit miért tesznek, de ennél? Az előbb még lelkesen beszélt a rajongásról, most pedig egyetért, hogy úgy véli Tyranis, hogy ez teljesen felesleges, ahogyan az érzelmek is. Nem volt ebben semmi logika és a férfi hangja továbbra is őrült volt. A lány abban már teljesen biztos volt, hogy a szociális érintkezésről és a viselkedésekről tovább kell majd tanulnia és logikát keresnie benne, mert jelen pillanatban roppant kaotikus volt az egész. A következő kérdésére is választ kapott, bólintott, hogy érti, hogy mit is mond a másik. Végtére is valóban logikus volt, hogy nem ez a férfi a HPI-s felének az őse. Ahogyan a férfi kimondta, hogy azt nem tudja elképzelni, hogy miért is van itt a lány, logikus módon elmondta Tyranis a teljes igazat, hogy a Sivary igényt tart a bázisra és tulajdonképpen ki kell költöztetnie a férfit innen, hogy elfoglalhassa ezt. Amint látta, hogy Ramirez teljesen ledermed az ő minden izma is hasonlóképpen megfeszült, a legkisebb mozgást sem végezte, ő is olyan lett, mintha az idő megállt volna. Pillanatokkal később rájött arra, hogy a férfi lehetséges, hogy most beszél Maniac-el és amiatt reagál így teljesen mozdulatlanul, de még más is lehet a háttérben. Végig azalatt a közel egy perc alatt saját maga is így maradt, amíg figyelte a másikat, aki végül meg is szólalt. Tyranis tudta, hogy nem tudják, hogy kié a bázis és a bejáratot is nagyjából csak tippelték, hogy itt van. Így ő is „véletlennek”, vagyis matematikailag igencsak alacsony valószínűségűnek találta, hogy miért pont ez a bázis lett az, amit kinéztek maguknak.
- Mindez nem változtat a tényen, hogy a Főlovasnak szüksége van erre a bázisra – szögezte le.
Biztosra vette, hogy az „apja” nem fogja megváltoztatni a véleményét annak fényében sem, hogy már tudják, hogy kinek a bázisa mindez. azt, hogy ki kéne őt tenni ekkor merült fel, Tyranis pedig belement abba, hogy harccal döntsék el, hogy megmaradhat-e neki a kard, vagy pedig vissza kell adnia, főleg, hogy már kisebb levezetést is elvégzett fejben. A tiszteletadáshoz természetesen ő maga is leengedte a kardot és meghajolt Ramirez irányába. Utána vette fel csak az alapállást. Ahogyan gondolta logikusan a férfi roppant gyors és gyakorlott volt, a gyakorlat és rutin pedig a lányból hiányzott. Ennek ellenére nem akart meghunyászkodni és felvette a harcot a másikkal. Saját maga is felgyorsult, hogy ez ne legyen hátráltató tényező az ellenfelével szemben közben pedig védekezett. A védekezés közben igyekezett figyelni a másik mozdulatait, hogy miként forgatja a kardot, milyen módon teszi a mozdulatait, a legkisebb rezdülését is látni. Eközben persze védekezett, a sebességet, mozgást és a gyorsaságot figyelembe véve, illetve a fegyver mozdulatait is hajtotta végre a saját védekezését. Egyelőre most is minden mozdulata roppant precíz és pontos, semmilyen felesleges mozdulatot nem óhajtott tenni, csak mindig annyit, amivel ki tudja védeni a másik támadását és azt, ha esetleg korrigálja azt, hogy arra is tudjon reagálni. Közben pedig végig szinte számítógépes pontossággal igyekezett tanulmányozni a másikat. A korábban figyelteken felül igyekezett kiszúrni, hogy mi lehet a gyenge pontja a másiknak. Nem a páncélét, hanem a benne levő emberét. Mikor áll, helyezkedik úgy, hogy az oldala, karja védtelene legyen, vagy éppen a lába. Esetleg úgy helyezkedik, hogy nincs teljes stabilitásban a teste és könnyedén támadható a láb, kilökhető az egyensúlyból. Ezeket kereste, ha pedig látott, akkor a védekezés után gyorsan, pontosan és precízen próbált a megtalált gyenge pontokra lecsapni, lesújtani. Vágással, vagy szúrással, amelyik éppen kivitelezhető volt, közben pedig vigyázott arra, hogyha mindez csak csapda és csel lenne, akkor a riposztot, vagy egyéb felé irányuló támadást védeni is képes legyen.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 5 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.