Egyéb területek

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szomb. 01 Aug. 2015, 23:12

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis szavaira Ramirez testhelyzetet vált, súlyt az egyik lábára helyezve és a fejét is kissé megrázza, széles vigyorral az arcán.
- Hát ha majd közlöd vele, hogy hova is sikerült betörnöd, akkor majd elmondja mekkora hülyeséget is találtatok ki, te meg csináltál meg. Már alig várom.
Jelenti ki egyszerre lelkesen, ironikusan és nyugodtan 99. A tényleges kardpárbaj, amibe Tyranis logikus módon beleegyezik, hamarosan kezdetét veszi. Még előtte azonban mindketten megadják a kellő tiszteletet, ami meg is lepi Ramirezt valahol, de igazából annyira nem foglalkozik vele. Tyranis taktikája az, hogy ki tudja ismerni az ellenfele módszerét, harcmodorát, majd később le tudja győzni a szerzett információkkal és akár a visszavágóban a bázist is elnyerje a férfitól. A különleges fémötvözetek egymásnak csapódnak, csattogó, hangos zajt kiadva. A harc nagyon gyorsan zajlik, mindkét fél nagy sebességgel mozog. Tyranis elemzi, gépies módon az ellenfél csapásait. Mivel kellően koncentrál a csapások irányát és erejét könnyen kiszámítja és ki is védi. Támadni azonban egyelőre nincs lehetősége. Ahogy elemzi Ramirez technikáját, látja hogy a férfi nem teljes koncentrációval és hatékonysággal harcol. A mozdulatai gyorsak, csuklóból illetve alkarból jönnek, rövid szúrásokkal és vágásokkal operál, dominál a harcban és terelgeti őt. Inkább megszokásból harcol, mint figyelemből. Egy idő után Tyranisnak lehetőség nyílik, a férfi a bal combját védtelenül hagyja, és ő oda tud sújtani. Azonban a kard hiába ér a férfi combjához, mintha nem egy igen fejlett fegyver lenne, hanem valamilyen plasztik játék, úgy pattan arról vissza. Nem sokkal ezután is elkövet a férfi egy hibát és oldalról indított vágással ismét a bal oldalát hagyja szabadon, ezúttal ténylegesen a törzsét. Tyranis ott támad, Ramirez most sem védekezik, azonban mielőtt a kardja a páncélhoz érhetne, fájdalmat érez a bal vállában - azaz az ellenkező oldalon a támadásával - ha odanéz látja, hogy 99 katanája átsiklott a vállán és a hegye hátul kiért. A férfi egy mozdulattal kihúzza a pengét, amin egy csepp vér sem maradt meg. Ezután kis pihenőt ad Tyranisnak, egy kézre fogva a kardját, előre tolva azt.
- Mindjárt vált a zene.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Vas. 02 Aug. 2015, 11:16

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Tyranis még mindig kissé oldalra biccentve tartotta a fejét, miközben Ramirez áthelyezte a súlypontját. Ezt is figyelte, nem tudta, hogy mikor készülhet a férfi támadni, vagy mikor nem, így szükséges volt az, hogy figyelje a mozgását. A maszk miatt a vigyort ugyan nem láthatta, de logikusnak tűnt a lánynak, hogy roppant elégedett helyzetben érezheti magát a férfi és úgy, hogy biztosan ő áll győzelemre. Pillanatokkal később a szavai is alátámasztották mindezt. Nem tudta, hogy kicsoda a férfi és milyen képességekkel bír, így továbbra sem volt semmilyen számítással eldönthető az, hogy hazudik, vagy pedig valóságot állít. Egyetlen egy módon volt mindez kideríthető, ami roppant logikus volt ebben a helyzetben és 99 válasza is igencsak sokat elmond majd minderre.
- Ez esetben a legoptimálisabb és leghatékonyabb az lenne, ha már most kapcsolatba lépnénk a Főlovassal, hogy tájékoztatni lehessen minderről. Amennyiben ön is így véli megtudom adni a komvonal frekvenciáját, amin elérhetjük.
A rendes párbaj mindezek után vette kezdetét. Az egész elején nem is számított rá, hogy lenne esélye arra, hogy visszatámadjon Ramirezre, Minden koncentrációja arra ment el, hogy figyelte, elemezte a másikat, illetve védekezett. Amik remekül mentek egyelőre, semmilyen plusz mozdulatot nem hajtott végre, ami a hatékonyság kárára ment volna. sikerült hamar észrevennie, hogy mintha a másik csak játszott volna vele és nem vette volna komolyan a küzdelmet. Logikus volt, hogy a másik is csak tesztelte ellenfelét egyelőre a harcból pedig Tyranis számára ez jött le egyelőre. Sikerült meglátnia, hogy csuklóból és alkarból mentek a mozdulatok, inkább tűntek elegánsnak, mintsem tényleg erősnek, ahhoz teljes kar felső mellkasi izmok is kellettek volna. nem sokkal később hibát ejtett a férfi és szabadon hagyta az egyik lábát. Az eddigiek után logikusnak tűnt a lány számára, hogy szándékos „hiba”, mozdulat volt, hogy lássa a férfi, hogy a lány mire is képes, de ő ki is használta a helyzetet. Hamar rá kellett jönnie, hogy a fegyvere nem feltétlen fog hatékonynak bizonyulni a másik páncélzata ellen, noha a technológia szinte minden átvágott úgy pattant le a férfi vértjéről, mintha egy sima fémcsövet érintett volna a másihoz. Azonban Tyranis nem hagyta, hogy mindez kizökkentse a harcból és nem hagyott fel azzal, amit eddig tett. védekezett, figyelt és tanult, majd amikor újra támadt egy lehetősége, akkor próbált azzal élni. Azonnal az oldal felé csapott, amit Ramirez nem is védett, ám mikor csak centik voltak a páncélhoz érezte meg a fájdalmat a vállában. Az arcán sem látszott meg, hogy érezte volna a fájdalmat, ahogyan hangot sem adott mindennek. Nem nézett oda, a seb úgyis pillanatok alatt kellett, hogy begyógyuljon, csak a szeme sarkából nyugtázta, hogy miféle sérülést szerzett. Amikor kapott egy kis szünetet, akkor sem szólalt meg, hanem inkább nekilátott annak, hogy kielemezze ezt az egészet.
Ilyen esetekben roppant jól jött számára, hogy fotografikus memóriával rendelkezett, révén nem volt ott Maniac, hogy a segítségére legyen. Próbálta visszaidézni az elméjében attól a pillanattól kezdve a képeket, hogy a penge teljesen átszúrta, majd szépen visszafelé haladva addig a pontig, amíg a saját támadását meg nem indította. Valószínűleg a saját szeme sarkából látta Ramirez támadását, így most arra összpontosítva végigtudja vezetni azt, hogy milyen cselt, trükköt használt a másik, hogy megsebezze, illetve saját maga hol rontotta el az egészet. Lényegégben a fejében lassítva, először visszafelé próbálta lejátszani a jelenetet, annak is csak azon részét, ami a férfi támadása volt, utána pedig előrefelé. Mind a férfi, mind pedig a saját mozgását, tetteit próbálta elemezni. Abban már teljesen biztos volt, hogy Ramirez mindkét alkalommal direkt hagyott magán támadási felületet, így arra próbált rájönni, hogy miként kellett volna úgy támadnia, hogy azt ne használhassa ki a férfi és azt is, hogy miként ismerheti majd fel ezeket a későbbiekben, hogy még egyszer ne tudja majd átverni és csőbe húzni a későbbiekben. Ha mindezekkel készen volt, akkor szólalt csak meg ismét, valószínűleg néhány másodpercnél nem vett az egész többet igénybe, maximum fél percet.
- Folytathatjuk – mondta.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 6 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Vas. 02 Aug. 2015, 15:40

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis információ hiányában még most sem képes eldönteni, hogy a vele szemben álló birodalmi férfi az igazat mondja-e vagy éppenséggel hazudik. Ahhoz valóban több tapasztalat lenne szükséges az illetővel kapcsolatban. Tyranis szavaira és a valóban a lehető leglogikusabb és értelmesebb lépésre 99 csak a fejét ingatja, láthatóan nem túl elégedett az ötlettel, hogy már most tisztázzák az egészet.
- Nem, nem, nem, neeem. Abban nincs semmi vicces. Ha már lejöttél ide, akkor harcoljunk és szerezd meg a kardot. Utána együtt felhívjuk a Főlovast. Lefogadom veled előre, hogy fogalma sem volt hova küldött csak tippelt.
Mondja el álláspontját Ramirez. A kellő tiszteletadás és a támadóállás felvételen után megkezdődik a kardpárbaj Tyranis és Ramirez között. A lány egyelőre csak védekezik és figyel, próbálja megtanulni, kielemezni az ellenfele mozgását. Sajnos miközben ezt teszi kétszer is besétál az ellenfele által hagyott "csapdába" vagyis lecsap egy nagyon nyilvánvalóan szabadon hagyott pontra. Végül Ramirez átszúrja a vállát, utána eltávolodik. Amíg 99 időt hagy neki, Tyranis úgy dönt hogy visszapörgeti a fejében, hogy mi is történt. Amíg ő Ramirez bal oldalát támadta, tehát saját szemszögéből jobb oldalra, addig Ramirez egy hosszabb vágásba kezdett, alulról irányítva, viszont amikor észrevette, hogy Tyranis "belesétált a csapdába", mindkét alkarjával és csuklójával egy hirtelen mozdulatot tett, átirányítva a hosszú vágást egy gyors, erős szúrásba ami át is siklott a vállán. Csak azért tudta megtenni mert jelenleg jóval nagyobb erővel és gyorsasággal harcolnak mint egy földi személy, de ez most lényegtelen, hiszem mindketten nagyjából ugyanolyan értékekkel küzdenek jelenleg. Tyranis csak úgy tudta volna a sérülést elkerülni, ha nem a lehető legsebezhetőbb pontot támadja, hanem keres egy másik pontot, ahova gyorsabban lecsaphat. Talán ezzel tudja kivédeni a férfi cseleit.
Amikor Tyranis kimondja, hogy folytathatják 99 nem is habozik. Oldalasan áll be vele szembe, kardját egy kézben fogja, karját kinyújtja, könyökét azért kissé behajlítja és így ejt kisebb csapást az ő kardja felé. A helyzetben az a negatív Tyranis számára, hogy így lehetetlen elérnie a páncélos testét, csak a kardját és maximum a kardját tudja támadni jelen helyzetben, a többi egyszerűen túl távol van tőle.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Vas. 02 Aug. 2015, 20:36

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Azt már saját maga is könnyedén kitudta találni, hogy a férfi fejingatása nem tetszést jelentette, hogy nem tartotta jó ötletnek azt, amit Tyranis hatékonynak és logikusnak, hogy már most értesítsék a Főlovast arról, hogy mi is történt itt. Helytállónak tartotta, hogy tényleg nem tudhatták azt, hogy Ramirez területe, ha pedig valamit sejtettek, akkor azt tudták, hogy egy HPI technológiával teli helyről van szó és éppen ezért volt az a parancs Tyranis számára, hogy minden használhatót hozzon el. A legkisebb dolog is, ami Birodalmi technológiával készült is már használható, hasznos volt a Sivary számára, révén technológiában jócskán felettük álltak.
- A vicc és a vicces tettek se nem túl hatékonyak, se nem túl logikusak jelen helyzetben.
Állapította meg ismét gépiesen. Ha lettek volna érzelmei valószínűleg örült volna annak, hogy soha sem fenyegette az a veszély, hogy olyan legyen, mint Ramirez, vagy mások, mint akiket Szökőár emlegetett, hogy csak az élvezeteket hajkurásszák és örömszerzésért élnek. Saját örömükért. Lealacsonyító és logikátlan volt a lány számára. A számításai szerint eléggé nagy százaléka volt annak, hogy nem sikerült Ramirezt meggyőznie arról, hogy ez értelmetlen és logikátlan, így eljutottak oda, hogy megküzdjenek a kardért. Szerencsére Tyranis kellően gyorsan tanult, nem csak az ellenfele mozgásából, de a saját hibáiból is, így mire elszenvedte az első sérülését, hogy átszúrta a férfi a vállát már tudta, hogy mind a két támadása egy-egy csapdába való bemenés volt, mert a férfi átverte. Eddig csak tiszta küzdelmei voltak, így azért is volt ez számára egyelőre szokatlan és furcsa. De végül is azért küldték ki élesbe, hogy gyakoroljon és tapasztalatot szerezzen, amivel jobb harcos lesz belőle. Ezt pedig csak a Lovasok ellen nem szerezhette meg, így Ramirez tökéletesnek tűnt a számára. A sérülése után volt egy rövid kis ideje, így nekilátott kielemezni a sérülését és az ottani támadást. Ehhez a saját fotografikus memóriáját használta fel külön a szeme bal sarkában levő dolgokra koncentrálva, ahol látta, hogy mi történt vele, de nem arra figyelt. Sikerült is fejben véghezvinni a számításokat és a képeket kielemezni, majd szinte filmszerűen lejátszania gondolatban. Most valóban meggyőződhetett arról, hogy csak egy csel volt, hogy ezáltal ő maga hagyja magát szabadon és támadhasson így a férfi. Látta, hogy miként lehetett volna kikerülni a támadást és védekezni ellene. Így legalább nem fogja legközelebb ugyanezen hibát elkövetni. Logikus volt, hogy nem a szándékosan hagyott leggyengébb pontot keresse, hanem egy másikat. Bár elég furcsa volt gyenge pontokról beszélni egy tökéletes HPI-s páncélnál, illetve egy valószínűsíthetően Flottás beültetésekkel rendelkező férfinál, aki már csak a feltöltések miatt is szinte tökéletesen képes harcolni és akkor még az egyenletbe be sem került az élettapasztalat és gyakorlat.
Amint az elemzéssel készen volt mondta is Tyranis, hogy folytathatják a harcot, amint Ramirez felvette az alapállást saját maga is így tett, majd egyből nekilátott védekezni, ahogyan a férfi újra támadni. Hasonlóképpen csinálta, mint az előbb, bár logikus módon, ahogyan kezdte kiismerni a férfi mozgását, már nem kellett olyan nagy koncentráció, mert megjegyezte a mozdulatokat és immáron ösztönösen tette ezeket. Mikor a kéz kard összetalálkozott úgy, hogy nem érhette el a férfit, próbált úgy mozdulni, hogy két penge továbbra is egymásnak feszüljön és ne tudjon az ellenfele se szúrni rá, csak úgy tovább támadni, ha elemeli az ő pengéjétől. Ezt a pillanatot szándékozott kihasználni, kissé oldalra és előre lépett a pengéjével végigvezetve a férfi pengéjén az övét, próbálva a lehető leggyorsabban belharcba érni úgy, hogy a másik kardot kifele tolta, hogyha a férfi vissza is rántaná, ő már ne érhesse el az. A belharcot azért szerette volna, mert abban ugyan ő maga sem tudta a fegyverét használni, de a másik sem. Ha sikerült bejutnia, akkor energiamanipulációhoz nyúlt és a szabad kezével igyekszik megütni a férfi mellkasát és a gravitációs erőket megbabrálni, hogy az ütéssel felkenje a falra a másikat, vagy épp ha nincs fal a közelben méterekkel dobja hátrébb. Ha nem tudja kivitelezni valami miatt, akkor ismét kivárja az esetlegesen felkínált gyenge pontot a másikon, de ezúttal figyel és próbálja elkerülni az őt érő támadást kihasználva, hogy magát védhesse, és úgy támadjon, hogy Ramirez ne találhassa el és ő maga ott támadjon, ahol nem tudna a másik sem védekezni, sem őt elérni.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 6 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Hétf. 03 Aug. 2015, 00:19

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis mondatára határozottan bólint Ramirez, még a kezeit is karba tenné, de a helyzet ezt nem engedi meg.
- Amúgy is veled kellene foglalkoznom, így legalább szórakozok is ugyanabban az időben. Kellemes és hasznos is egyben.
Jelenti ki a férfi. Próbál azért figyelni rá, hogy ne legyen bántó Tyranisnak, még ha pontosan tudja is, hogy a lánynak nincsenek érzései. Nem sokkal később pedig már, mind a tisztelet adás, mind a kezdő támadás után, megkezdődik a kardpárbaj. Tyranis és Ramirez egymással harcol. A szerzett sérülése után Tyranis kap egy szünetet, amit felhasznál arra, hogy elemezze, a másik mégis miként és milyen technológiával tudta őt megsebezni. Ez sikerül is neki, megfelelően kielemzi az emlékeit. Utána újra harcba kezdenek. Ebben a helyzetben Tyranis látja, hogy nem tud rendesen hozzáférni az ellenfeléhez, annak teste túl messze van tőle. Ezen változtatva, amikor a két penge összecsap, kitartja a csapást és gyorsan belharcba kerül. Ramirezt ez kizökkenti a rutinjából és hibázik is, kihagy egy pillanatig. Ezt az időt kihasználva, Tyranis energiamanipulációval gravitációs erőt mér 99 mellkasára. De nem az történik amit vár, hogy Ramirez elrepül vagy felkenődik a falra. A páncélja lábában lévő stabilizátorok megtartják és az egész páncél megfogja a testét. A férfi le néz a mellkasára aztán vissza Tyranisra. Ellentámadásként Ramirez egy mozdulattal próbál végzetes csapást mérni Tyranis orrcsontjára, de a lány már készült és el tudja kapni a kezet. Ezt a támadást kivédi. A következő amit érzékel, hogy az ellenfele oldalról egyenesen a dereka felé csap a kardjával, lendületből. Ha megpróbálja kivédeni, érzi hogy Ramirez fel próbálja őt lökni, ha ellenben nem védekezik, akkor kétséges hogy ki tud-e időben térni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Hétf. 03 Aug. 2015, 11:02

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Ha lettek volna érzelmei Tyranisnak, akkor valószínűleg most vonta volna meg a vállát Ramirez szavaira. Továbbra sem értett egyet a férfival, hiszen egyáltalán nem volt logikus, amit mondott, hogy miért is kellene húzni az időt. Azonfelül még további problémák is felmerültek ez ügyben.
- Mindez továbbra sem logikus, se nem hatékony – jelentette ki ismét.
Valószínűleg, ha lettek volna érzelemi sem sértődött volna meg, hiszen egy ember általában figyelmet szokott kívánni, így ez a lehető legjobb dolog lett volna, de Tyranis számára ez volt a logikátlan, ő egymaga sokkal jobban eltudta foglalni magát, mintha körülveszik mások. Főleg olyanok, akik meg sem értik a gondolkodását és az intelligenciájuk sem éri el az övét. Az olyanok társaságában az emberek társasága minden volt csak nem hatékony. De mindezek után nem is nagyon húzták az időt, hanem neki is láttak a harcnak. Az első fordulónak roppant hamar vége is lett azzal, hogy Ramirez átszúrta a lány vállát, aki a köztes kapott is kis szünetben szinte azonnal végigelemezte a látottakat, amikre nem figyelt a harc közben azokat is. Így most már tudta is, hogy ezen a módon miként harcol a másik és hogyan tudja majd kivédeni a későbbiekben azt, hogy a teljesen nyilvánvaló csapdákba és trükkökbe ne szaladjon bele, hanem máshogyan intézze ezeket. Amint kimondta, hogy folytathatják Ramirez szinte azonnal megtette ezt. A mostani támadásnál nem tudott kardtávolságból támadni, mert a férfi úgy tartotta a fegyverét, hogy mindez ne történhessen meg. Így Tyranisnak kissé látványos megoldást kellett választania kezdve azzal, hogy belharcba kerül a férfival. Mindezt sikeresen ki is tudta vitelezni. Azonnal feltűnt a lánynak, hogy sikerült kizökkentenie a másikat, nem páncél mozdulataiból, hanem onnan, hogy nem tudott védekezni, nem számított rá, hiszen nem érkezett egyből ellentámadás irányába. Ekkor próbálta meg, hogy gravitációs erővel hajítja el a másikat és próbálja nekikenni a falnak, de mindezt nem sikerült megtennie, mert a páncélja azonnal alkalmazkodott a megváltozott gravitációhoz. Látta a lány, hogy a férfi lepillant a páncélra, majd vissza. Szerencsére számított is az ellentámadásra, így a felé érkező kezet sikerült megfognia. A következő, amit meglátott, hogy a kard az oldala felé tartott, a nála levő kardot azonnal fenti irányból mozdította úgy, hogy a teljes oldalát védje és Ramirez pengéje ne érhesse el őt. Ekkor azonban még megérezte, hogy a férfi fellökni is próbálja őt, minden lehetséges fronton támadást indítva irányába. Ha lett volna önmagán páncél, akkor logikus lett volna, hogy a karddal nem igen törődik, de mivel nem volt, így kénytelen volt ezzel is.
Hogy a fellökés ne következhessen be a saját maga körüli gravitációs teret próbálta megváltoztatni, hogy a saját maga vonzása a földhöz képest olyan nagy legyen, hogy szinte egyensúlyba hozza lökés és ne lehessen ezáltal kizökkenteni. Ezzel egyidejűleg a férfi mozgási energiáit is próbálta elszívni, ha nem is volt képes teljesen, akkor is részben, hogy ezáltal lassítsa a másikat legalább olyan emberi szintre. Ha sikerült megtennie, akkor logikus volt, hogy ő lesz a gyorsabb, így próbált odébb mozdulni félre a kard útjából és olyan helyen, ponton megütni a férfi karját egy felrántásból a kardjával, hogy a hirtelen jött ütéstől elejtse a fegyvert. Ha nem sikerült lassítani, akkor csak egyszerűen próbált félretáncolni a penge útjából, a saját gravitációs nehezítését pedig megszünteti, amint már olyan távolságban van, hogy nem képes kézzel elérni a férfi. ha ez sem sikerül, akkor próbál úgy esni, hogy a kardjával még mindig távol igyekszik a fegyvert tartani magától, amíg nem esik olyan mélységbe, hogy már alapból se találná el a lendülő fegyver. Majd a földön odébb gurul és próbál szinte azonnal felpattanni.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 6 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Hétf. 03 Aug. 2015, 19:53

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Úgy tűnik Tyranis és Ramirez gondolkodásmódja nem áll közel egymáshoz az adott kérdésben. És Tyranis nem is látja, hogy a férfi sokszor igen logikusan is tud dönteni.
- De rendkívül szórakoztató.
Jelenti ki őrült hangon, a vállát megvonva. Talán ez az utolsó mondat a párbaj előtt. A kardpárbaj hevében egyre gyorsabban és határozottabban mozognak mind a ketten, bár Tyranis már megsérült, de kielemezte a helyzetet és azóta a párbaj egészen más fordulatot vett. Tyranis az utolsó pillanatban rántja fel a kardját az oldala mellé, ami így teljesen védi őt. Az ellenfele pengéje nagy erővel csapódik az ő kardjának, de képes megtartani és ezzel kivédeni a csapát. Ramirez még egy ideig egymásnak feszíti a két kardot, aztán elrántja, hogy felkészüljön egy újabb csapásra és közben megpróbálja fellökni Tyranist. A lány azonban felkészült már és elszívja az ellenfele mozgási energiáját, miközben a saját maga és a föld közötti gravitációt növeli. Ennek eredménye, hogy Ramirez nem tudja őt fellökni, sőt Tyranis látja ahogy szó szerint a szemei előtt, mintha egy felvétel lenne csak, a páncélos lelassul. A mozdulatai egyre lassabbak, könnyen el tud táncolni előre. Tyranis nem is vár, azonnal csapást indít Ramirez felé, hogy a férfi kezét úgy támadja, hogy az elejtse a fegyverét. Arra azonban nem számít ami történni fog. A korábbi "lelassulás" után Ramirez visszanyeri a mozgási energiáit, ahogyan újra megerőlteti magát és a páncélt és az előbbi lassuló hatást kompenzálva, a nagyrészt Magokk páncél felgyorsul, jóval gyorsabb mozgásra mint amit Tyranis jelenleg használ. Ramirez egy pillanat alatt, elmosódott foltként ugrik át Tyranis felet, szép nagy ívet leírva, majd máris a lány háta mögött van és egy fentről lefelé indított csapással próbálja megtámadni a a hibridet. Ha Tyranis ezt sikeresen kivédi, akkor azonnal próbálja elkaszálni mindkét lábát. Úgy tűnik Tyranisnak nincs könnyű dolga.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Kedd 04 Aug. 2015, 11:19

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Tyranis Ramirez utolsó szavaira már nem mondott semmit, nem lett volna logikus, hiszen úgysem volt képes a logikával meggyőzni a másikat. Így ezért is valóban a párbaj előtt azok voltak az utolsó szavak. A harc első köre roppant rövidnek bizonyult, miután a lány tapasztalatlansága miatt is két teljesen átlátható csapdába sétált be, aminek az lett a következménye, hogy a férfi át is szúrta a vállát a kardjával. Ezek után kapott egy nagyon kicsi szünetet, amikor lehetősége lett arra, hogy elemezze azt, hogy mi is történt nem sokkal korábban. Mindezt megtéve rá is jött arra a lány, hogy mivel verték át és így logikusnak tűnt a számára, hogy többé nem fog ebbe a hibába belefutni és ki tudja majd védeni ezeket a későbbiekben. Szerencsére annak, hogy igencsak gyorsan tanult a lány. Ez is volt az oka annak, hogy a következő fordulóban már máshogyan alakult a harc képe, már nem csak védekezett Tyranis, de támadott is. Sikerült is meglepnie a másikat, de nem túl jól, hiszen annak a páncélja képes volt kompenzálni a lány támadását, így még mindig talpon volt képes maradni. A folytatásban azonban újra Tyranisnak kellett védekeznie, ahogyan egy támadás az oldala felé ment, majd amit kivédett az jött, hogy Ramirez próbálta feldönteni. Mindezt igencsak felkészülten várta és azonnal megnövelte a gravitációját, hogy mindez ne történhessen meg. Ennek hála valóban talpon is maradt, majd még elnyelte a férfi mozgási energiáit, hogy így könnyebben táncolhasson félre, amit maradéktalanul meg is tudott tenni, így nem sikerült őt sem eltalálni, sértetlen maradt ismét.
Ami következett arra valóban nem számított, a számításaival erre nem jutott. Ramirez szinte a semmiből gyorsult fel, sokkalta gyorsabbra, mint korábban. Olyan gyorsra, hogy arra a férfi önmagától nem is lett volna képes, mert gyorsabb lett, mint amit a Flottások tudtak. Így logikus volt, hogy a páncélnak vannak még egyéb nem ismert funkciói is. azt érzékelte, hogy a férfi a háta mögé ugrott, így ezt rögtön próbálta kivédeni és még gyorsabb sebességre gyorsulni, ha ez lehetséges volt, most nem próbált trükközni, a gyorsasághoz nagyobb erő is járt, így csak próbált félretáncolni a támadás elől, kitérni. Ha sikerült, akkor valószínűleg jött a lábára menő támadás, ami ellen egyszerűen próbált védekezni. Próbált felugrani a levegőbe úgy, hogy a kardjával védje magát, hogy ne érhesse újabb támadás. Azonban nem szándékozott leérkezni a földre, hanem a levegőben akart maradni lebegve, hogy ne legyen az a kellemetlenség, hogy a lábát próbálja eltalálni a férfi, vagy kizökkenteni az egyensúlyából. Pillanatokkal később, ha még volt ideje arra, hogy cselekedjen mielőtt a nála valószínűleg még mindig gyorsabb férfi is tudna valamit tenni, akkor próbál koncentrációval teret váltani és közvetlenül Ramirez háta mögé megérkezni, majd ott nem felülről vágni, mint a másik tette, hanem csak egyszerűen hátba szúrni a másikat. Úgy igyekszik mindezt megtenni, hogyha a férfi fordulna vele szembe, akkor az egész oldalát, mellkasát, hátát – attól függően melyik irányban fordul – is végigtudja vágni. Persze az előzőek után ügyel arra, hogy nehogy közben a férfi is visszatámadhasson a gyorsaságát, vagy a páncélzatát használva. Ha mégis megtörténhetne, hogy Ramirez támad irányába, akkor próbál a karddal is védekezni, illetve kitérni annak a férfi, vagy az ellenséges fegyver elől, hogy azok ne találhassák el, ne sebesíthessék meg.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 6 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szer. 05 Aug. 2015, 00:31

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

A hosszabb beszélgetés, egyeztetés után Tyranis és Ramirez kardpárbajba kezd. Már a küzdelem eleje is jóval átlag emberi szintnél sokkal nagyobb erővel és gyorsasággal történik, ahogy a két fél összecsap, mégis szinte csak könnyed bemelegítés a harc folytatásához képest. Tyranis elszívja az ellenfele mozgási energiáját, ezzel jelentős előnyre szert téve, de ez sajnos csak rövid ideig tart, mert utána 99 mintha energiát nyert volna visszagyorsul és még túl is gyorsul az előző mozgásán, átugrik a lány felett és felülről próbál rá lecsapni. Tyranis is próbál gyorsabban mozogni, nem akar védekezni, hanem rögtön eltáncol a csapás elől, így Ramirez csak a levegőben suhint egy hatalmasat. Amint a csapásnak vége a férfi megpróbálja elkaszálni a lány lábait, de Tyranis éppen időben felugrik és lebegve marad fent. Ez is jó lépésnek tűnt a férfi ellen, ugyanis a lábsöprés után lassabban támad felfelé, de még így is nagyon magabiztosan és pontosan szúr Tyranis felé. A hibrid ekkor teleportál és egy pillanattal később máris Ramirez háta mögött van. A villámgyors helyváltoztatás után könnyedén támadhat, szúrhat. A számításai részben helyesek voltak, nagyon gyorsan tud mozdulni a férfi helyzetéhez képest és így sikeres a támadása. Azonban Ramirez nem fordul rögtön vele szembe, hanem oldalt fordul neki és elhajol, így nem tudja végigvágni az oldalát és a mellkasát, egy hajszállal kerüli csak el a férfi a kardját.
- Ügyes.
Jegyzi meg a férfi. Ezután a saját kardjával megpróbálja elütni Tyranisét és leszorítani azt a talaj felé. Ha ez sikerül neki akkor próbálja úgy mozgatni a lány kardját, hogy az majdnem elejtse vagy talán el is ejtse. Ha Tyranis ezt jól ki tudja védeni, akkor az ellenfele egymás után sok gyors csapással támadja őt. Most semmivel nem próbálkozik, tisztán játszik valamiért.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 05 Aug. 2015, 10:28

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
A páros között a harc tovább folytatódott, Tyranis sikeresen kitudott térni a felé menő támadás elől úgy, hogy egyszerűen oldalra táncolt. A felülről való támadást nem tartotta logikusnak se hatékonynak, ez elől nagyon könnyedén ki lehetett térni, volt megannyi jobb módszer, amit már ő maga is ismert. Ebből következett logikusnak, hogy a férfi nem mutatta meg egyelőre, hogy mennyire jól tud harcolni, hanem inkább csak egy olyan szintet üt meg, ami minimálisan van Tyranis felett, hogy ezáltal is ne pár másodpercig tartson csak a harc. Talán így vélte szórakoztatónak a férfi? Nem tudta eldönteni, révén Ramirezzel ellentétben Tyranis semmit sem érzett szórakoztatónak. A gyors mozdulatnak hála már csak a kard szelét érezte, ahogyan ott suhintott el vele a férfi, ahol a lány pillanatokkal korábban állt. Ám ekkor még mindig nem volt nyugta, ahogyan logikusnak gondolta, már érte is a következő támadás, kihasználva azt, hogy részben még mindig háttal van Ramireznek. Amint a lábára jött a támadás a levegőbe ugrott és ott is maradt, nem szándékozott ekkor visszajönni a talajra, mert akkor az ellenfele azonnal támadott volna, amit tényleg nem tudott volna kivédeni. És még így is egy újabb támadás indult felé, ám ez már lassabb volt sokkal. Bőven volt ideje a lánynak arra, hogy koncentráljon és teleportálással, vagyis térváltással megjelenjen a férfi háta mögött és ezúttal már ő maga kezdjen támadásba. Most ő volt szemben Ramirez hátával, amit szinte azonnal ki is használt, de nem úgy, ahogyan a férfi. Tyranis nem felülről vágva támadott, hanem szúrt és hasított a másik hátának irányába. Azonban pont mielőtt eltalálhatta volna a férfit az kitért a támadás elől, így centikkel ugyan, de elkerülte a támadás a másikat.
A dicséretre, amit erre a támadássorozatra kapott csak egy gyors pislogással felelt. Bárki másnak jól esett volna, hogyha egy ilyen kaliberű férfi a harci tudását így jutalmazza, de Tyranis számára ez az alap volt, hogy jól kell, hogy teljesítsen és nincsen más út, lehetőség. Azok nem voltak se logikusak, se hatékonyak. A következőkben pillanatok alatt átlátta a lány, hogy Ramirez mit is akar végrehajtani a támadásaival. Lefegyverezni igyekezett őt, logikusnak tűnt, hogy a saját támadásának kivitelezése érdekében megtegye. Mivel gyorsan tanult most igyekezett azt bevetni, amit a férfi is használt a harc elején vele szemben. Harci csel, avagy elhitetni a másikkal, hogy sikerült, amit szeretne és ha úgy alakul, hogy már elhitte mindezt, akkor úgy cselekedni, hogy kiderüljön mégsem volt így. Több lehetőség is végigfutott az elméjén, hogy melyik lenne a legjobb és leghatékonyabb ebben a helyzetben attól kezdve, hogy a teljes testét időlegesen anyagtalanná teszi, de végül is úgy döntött, hogy az a leglogikusabb, ha ugyanolyan módon adja ezt elő, ahogyan nem sokkal korábban Ramirez is tette. Így hagyta, hogy a két penge összetalálkozzon és Ramirez lefelé tudja nyomni a pengéjét. Direkt úgy mozdította a kezét, igyekezett a lehető legészrevétlenebbül, hogy az tényleg olyan legyen, mintha ő lenne a fizikailag gyengébb és a férfi fölébe emelkedett. Éppen ezek miatt a megfelelő pillanatban hagyta, hogy a penge kihulljon a kezéből. De pont erre készült, úgy kezdett felállni, mintha megadni készülne magát, felemelni a kezeit ezt jelezve, hogy feladja. Ha lát, ha nem bármilyen reakciót erre Ramirez-től, akkor is mozdul, a lehető leggyorsabbra akarja magát felgyorsítani, mágneses energimanipulációval visszarántani a fegyvert a kezébe, felkészült arra is, hogyha ez nem sikerül, akkor addig kinyúlni, hogy a lefele eső markolatot még elkapja. Közben próbál oldalra, előre mozdulni úgy, hogy Ramirez kardjának pengeívén belülre kerüljön részben belharcba, hogy a férfi ne találhassa el. Ha sikerült kiviteleznie, akkor a saját kardját rántja fel hirtelen és miközben egészen közel áll fel teljesen a férfihoz a pengéjét a férfi nyakához emeli úgy, hogy a penge többi része végig a fej mellett halad el. Ha nem sikerül ezt kiviteleznie a fegyver leejtése után, se semmit, akkor próbál úgy mozogni, hogy a kardját összeszedhesse és Ramirez ne találhassa el őt semmilyen esetben sem.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 6 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szomb. 08 Aug. 2015, 19:21

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

A párbaj a két rendkívül erős fél között egyre kiélezettebbé válik. Tyranis kivédi Ramirez támadását és több mozdulattal, egy összetett támadássá alakítja a kontrát. Felugrik, de nem érkezik meg a földre ismét, hanem lebeg, ezzel meglepi a férfit, aki ugyan támadna rá, de máris a háta mögé teleportált és a lehető leggyorsabb támadással, máris felé szúrt. Ramirez éppen csak elkerüli a pengét, ami a háta mögött van így és még meg is dicséri Tyranis harci fogását. Bár ez csak egy pislogást vált ki a lányból, semmi többet. A folytatásban Ramirez támad és próbálja lefegyverezni a lányt. Tyranis végigszámol minden lehetőséget és végül dönt. Csapdába akarja csalni az ellenfelét, hogy az azt higgye, bevált a trükkje és utána a meglepetés erejével csaphat le rá. Ami ezután történik, az olyan gyors, hogy valójában egy szempillantásnyi idő sem telik el. Tyranis ügyesen játssza meg, amit szeretne, elejti a kardját, Ramirez ugyanebben a pillanatban villám gyorsan csap a nyaka felé, aztán sebészi pontossággal állítja meg a kardot úgy hogy az éppen ne érjen a bőréhez és ne is vágja meg, Tyranis kardja mágneses erőnek hála visszacsúszik a kezébe, de addigra már késő, lefejezték volna. Bár ez neki nem lenne halálos, igencsak kellemetlen új testet növeszteni vagy a régivel újra egybeforrni, legalábbis Tyranis ezt olvashatta minden birodalmi adatnál. Ramirez egy ideig ott tartja a nyakánál a kardot, várja hogy próbálkozik-e a valamivel és ha igen, akkor meglepően egyszerűen, egy energiacsapással semlegesíti.
- Vesztettél.
Jelenti ki Ramirez, aztán leengedi a fegyverét. Elkezdi dobálni a kardját egyik kezéből a másikba, mindig el-el kapva, végül a jobban tartja meg és meg is forgatja. Csupa logikátlan lépés, játssza hogy szórakozik, gyerekesen.
- Próbáld ki hogy energiacsapást küldesz a pengébe, el fogja nyelni és feltöltődik vele. Minden energiát képes elnyelni és használni. Ez a különleges képessége. A higany hozzá a titkos hozzávaló.
Mondja el nyugodtan Ramirez. Tyranis dönthet, hogy most mit is akar csinálni, attól függnek csupán a következmények. Ha kipróbálja amit a férfi mond neki, akkor valóban elnyeli a penge az energiát és látványosan, folyamatosan kezdi kisugározni azt, erősítve magát.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Vas. 09 Aug. 2015, 10:43

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Ahogyan kikapott nem volt szándékában már tovább támadni, ha kicsivel gyorsabb tudott volna lenni, akkor sikerült volna mindaz, amit végre akart hozni. De nem sikerült, így megvárta, amíg Ramirez elveszi a nyakától a fegyvert és akkor egyenesedett fel. Nem most akarta kielemezni a veresége körülményeit, erre még volt bőven ideje a későbbiekben is még voltak feladatai, amiket végre kellett hajtania, azok előrébbvalók voltak jelen helyzetben. Tudta, hogy milyen következményekkel járt volna az, ha most nem állítja meg az ellenfele a kardot, hanem egyszerűen lefejezi. Nem tapasztalta még, hogy milyen új testet növeszteni, vagy éppen összeforrasztani a levágott két részt, csak olvasott róla, esetleg látta holoképeken. Mindazonáltal nem volt logikus az, hogy kipróbálja mindezt, elég volt a tudat, hogy nem halhat bele mindebbe. Tyranis már éppen készült volna arra, hogy visszaadja a nála levő kardot a férfinak, hiszen vesztett, nem nyerte el a fegyvert, amikor Ramirez megszólalt. A lány kissé oldalra biccentette a fejét, hogy még ilyesmit is elmond a férfi a fegyverről. Mindazonáltal logikusnak tűnt, hogy kipróbálja mindezt, így megpróbálkozott ezzel. Többfajta energiát is belesugárzott a fegyverbe szépen egymás után és valóban az történt, amit Ramirez mondott erről. Így a fegyver folyamatosan erősödött, egy idő után azonban a fordítottját csinálta a lány és egyszerűen elvont a fegyvertől minden energiát, hogy az ismét alapállapotába kerüljön. Amint ez megtörtént akkor a fegyvert lefele fordítva nyújtotta Ramirez felé. Ha a penge nem lett volna olyan, amilyen akkor azt tartva nyújtotta volna vissza, hogy lássa a férfi, hogy biztosan nem fogja megtámadni. De ezt ennél nem tudta megtenni. Ha a férfi nem veszi át, hanem tétovázik, vagy megszólalna, akkor még előtte igyekszik Tyranis megtenni ezt.
- Vesztettem, a fegyver önnél marad – mondta. - Így a logikus.
Megvárta, hogy mit is fog reagálni a másik minderre, majd utána szólal meg ismét.
- Itt az ideje, hogy felhívjuk a Főlovast és tájékoztassuk a fejleményekről. A kérést figyelembe vettem, így most már önnek sem lehet kivetnivalója az ellen, hogy most vegyük fel a kapcsolatot vele.
Gépiesen, érzelemmentesen nézett Ramirezre és várta, hogy a férfi merre indul el, hogy felvegyék a kapcsolatot a Sivary-val és tájékoztassák őket, hogy a kinézett bázis nem éppen olyan, amit el lehet foglalni. Ekkor jutott eszébe még valami.
- Az egyik Lovas, Szökőár, aki úgyszintén Birodalmi odafent várakozik, tudná értesíteni, hogy ő is lejöhet? Mert a várakozása nem logikus ettől kezdve és nem hatékony, hanem felesleges.
Figyelte a másikat, hogy erre a kérésre, mondatra miként is reagál, főleg, hogyha kiderül, hogy Tyranis nem egyedül érkezett. a válaszokat mindenre figyelemmel hallgatja, és ha haladnak, akkor követi Ramirezt.

//Bocs, hogy ilyen rövid lett, de nem nagyon volt mit írnom. Sad

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 6 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Vas. 09 Aug. 2015, 14:00

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis elvesztette a párbajt Ramirez ellen, kicsit várnia kell, aztán a férfi el is veszi a nyakától a kardot. Azonban ahelyett, hogy visszakérné a fegyverét a férfi, még mesél a kardról néhány információt. Tyranis ki is próbálja amit a páncélos mond neki. A penge valóban képes elnyelni és felhasználni energiákat. 99 figyeli ahogy a lány próbálgatja az energiákat és a kard mindegyikre jól reagál. Végül Tyranis átnyújtja a fegyvert a férfinek, aki azonban nem fogadja el azt.
- Mindenképp veszítettél volna ellenem, de ügyesen harcoltál, a kard a tiéd.
Jelenti ki a férfi és megvárja, amíg Tyranis elteszi magának a kardot. Ha ezt megteszi, akkor válaszol a lány másik felvetésére is.
- Az üzlet az üzlet. Gyere a vezérlőbe.
Ezzel Ramirez elindul és visszasétál a lakás szerű nappali részbe és ott hátul a vezérlők felé veszi az irányt.
- Tudom, hogy ott van. Itt minden HPI-s anyag, minden részén van érzékelő, látok mindent. De semmi kedvem leengedni, hogy utána folyadékká váljon és be kelljen zárnom egy nagy palackba. Marad kint.
Közli a férfi. Beállít valamit az egyik konzolon, aminek hatására a mennyezetből egy lebegő monitor ereszkedik le és kettéválik, két ugyanakkora monitorrá, az egyik Tyranis a másik Ramirez elé lebeg, kényelmes távolságban.
- Hívd fel a Főlovast.
Ezután Tyranis be tudja táplálni a megfelelő frekvenciákat és kommunikációs csatornán fel tudja hívni a Főlovast.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Vas. 09 Aug. 2015, 15:57

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Tyranis egy-két percig próbálgatta azt, amit még mondott neki Ramirez. Bárki másnak valószínűleg a szívét fájdította volna mindez, hogy ezt így utólag hozta a férfi a tudomására, még szerencse, hogy a lány nem érzett semmit. Amint mindennel végzett és tulajdonképpen deaktiválta a fegyvert úgy, hogy minden energiáját elszívta a férfi felé nyújtotta azt. Azonban talán még ő maga is meglepődött, de ez közel sem biztos, amikor a férfi nem fogadta el a fegyvert tőle. Kissé oldalra biccentette a fejét. A számításaiban benne volt, hogy nem győzhetett semmilyen esetre sem, a korábban kiszámított érvek, tények miatt. De akkor sem találta logikusnak, hogy a szavaival ellentétben mégis odaadja a fegyvert Ramirez.
- Mindez nem logikus, nem ilyen változókkal kellett volna az egyenletet felállítani – mondta ki.
Meg sem próbálta már kitalálni, kikövetkeztetni Ramirez logikáját, mert amilyen gyerekesen, logikátlanul viselkedett az előbb is, esélytelen volt az, hogy komolyabb számítások nélkül bármit is megmondjon a férfival kapcsolatban. Ehhez mélyebb és komplexebb matematikai kellett volna, amit még ki kellett találnia, meg kellett értenie. Ezt nem tudta néhány másodperc alatt kikövetkeztetni, kiszámolni. Mivel láthatóan tényleg nem tudta odaadni a férfinak a fegyvert és az várt valamire, így logikus módon az oldalára csatolta a fegyvert. Valóban ez tűnt a logikus lépésnek, mert Ramirez ekkor már ki is mondta, hogy az üzlet másik felét betartja. Elindult utána és követte, a vezérlő irányába. Egy ilyet úgyis keresett, de nem találta meg eddig, most legalább egyből odavezetik. A séta közben hozta fel, hogy szólni kellene a kint várakozó Szökőárnak, hogy ő is jöjjön le. Azonban úgy tűnt, hogy a férfi nem akarja leengedni, a szavaira felhúzta a szemöldökét a lány.
- Az emberekkel való érintkezésem és tapasztalatom alapján, amit elmondott a palackkal és Szökőárral kapcsolatban logikusnak tűnik, hogy egy viccről van szó. A következtetésem helytálló?
Miután megérkeztek a vezérlőbe Tyranis odalépett Ramirez mellé és várta, hogy a plafonból a monitor megjelenjen. Amint ez megtörtént és megkapta az engedélyt a férfitól, akkor az általa ismert frekvencián hívta fel a Főlovas, azon, amelyiken ő maga szokta, azaz valószínűleg, ha a Főlovasnak volt titkára, asszisztense, akkor azt is megkerülve, egyenesen az „apjához” intézi a hívást. Ha a kapcsolat létrejön, akkor nem is vár sokáig, hanem egyből belekezd, hogy jelentést tegyen.
- A kijelölt bázison vagyok, de az elfoglalása nem várt problémákba ütközött. A bázis nem lakatlan, és az ön egyik ismerőse a tulajdonosa Főlovas. Az említett személy pedig nem más, mint 99, avagy Andrew Ramirez.
Néhány pillanatra elhallgatott mielőtt folytatta volna a beszédet.
- Ezen információk fényében a leglogikusabb lépés az volt, hogy felveszem önnel haladéktalanul a kapcsolatot, révén nem lenne sem logikus, sem hatékony egy potenciális szövetségest ellenségünkké tenni.
Itt maradt végleg csöndben, a tekintetét a Főlovasra szegezte és várta, hogy a férfi mit is fog ehhez szólni, illetve milyen további parancsai vannak a bázis megszerzését illetően a kialakult helyzetben.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 6 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Vas. 16 Aug. 2015, 00:17

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Ramirez éles, őrült nevetésben tör ki Tyranis szavai után, szinte kineveti a lányt.
- Hahahahahahahahahaha! Ez annyira filmes klisé volt, hogy számítanod kellett volna rá. Persze hogy nem győzhettél sehogy sem, de a kardot bőven kiérdemelted, amúgy is neked akartam adni.
Jelenti ki továbbra is őrülten a férfi. Ezek után Tyranis valóban megtarthatja a kardot, amit várakozás után el is tesz az oldalára. 99 ezek után Tyranist a vezérlőhöz vezeti, ami érzékeli a mintáit és elérést ad neki. Itt már a monitort vagyis monitorokat is lehívja a férfi és előkészíti a hívást. Közben Szökőárról is szó esik. Ramirez a lány megállapítására kíváncsian fordul Tyranis felé, a mozgásán látszik hogy kíváncsian méri fel a hibrid arcát.
- Nagyjából. Utalásnak jobban hangzik mint viccnek. És nem csak viccnek szántam. Valószínűleg tényleg megpróbálná a legerősebb képességét használni, hogy fölénybe kerüljön, aztán kénytelen lennék a folyadékot, ami a teste lenne elzárni és jobb ötlet híján egy nagy átlátszó palackba rakni. Unalmas az ilyesmi. Nincs kedvem ilyenre vesztegetni az időm. Olyan... idegesítő tud lenni. Mint amikor egy játékban csak azért kell lelőnöd az ellenséged mert akadályoznak az utazásban.
Időközben a körülmények is megteremtődnek és az engedélyt is megkapja Tyranis, hogy betáplálja a kommunikációs csatorna frekvenciáit a HPI-s gépbe és az létrehozza a hívást. Természetesen Tyranisnak van saját kódja, amivel felkeresheti a Főlovast, és ő is tudja, hogy a lány keresi. Ahogy arra számítani lehet a Főlovas nem veszi fel azonnal a kapcsolatot Tyranisékkal, hanem erre várni kell. A Főlovas tökéletes holografikus képe, bár háttér mögé vetítve, de megjelenik Tyranis és 99 szemei előtt. Az alak a szimbiontával együtt jelenik meg, szokásos módon, egy nagy tárgyalószékben ülve, bár csak a felsőteste látszik.
- Feltételezem ez egy teljes véletlen volt. Tyranis térj vissza Szökőárral a Sivaryba. 99-el később megbeszélem a részleteket.
- Rátaláltatok a fészkemre. Hehe. Mázlitok volt. Tyranis szépen kifejlődött, bár már tudtam előre hogy milyen lesz. Nagyon szórakoztató lány.
- Nagyon ígéretes.
A beszélgetés ezek után Tyranis érzékszervein kívül zajlik, Ramirez sisakján belül. Amint mindennel megvan a Főlovas és 99 a kapcsolatot bontják. A férfi ezek után a felvonó felé kezd el sétálni. Tyranis ha akarja, akkor követheti. A központi folyosó folyatása, a lezárt rész, egyszer csak falból folyosóvá alakul át és a folyosóról egy nő sétál elő.
Egyéb területek - Page 6 30mbqdu
- Tyranis. Itt az ideje, hogy távozzon.
Mondja a nő érzelemmentes hanggal és tekintettel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Vas. 16 Aug. 2015, 14:37

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
- Nem szoktam filmeket nézni, csak abban az esetben, ha oktató jellegűek – mondta.
Eddig valóban nem sok ideje sem lehetősége nem volt arra, hogy filmeket nézzen. Túl fiatal volt és a tanulási fázisa még bőven nem ért véget és nagyon sok mindent kellett tanulnia a filmekből való tanulás pedig egyáltalán nem tűnt hatékonynak, sem logikusnak, hogy ezzel hátráltassa magát. ezek után kapta meg a kardot, az indokok után nem is próbált érvelni semmilyen módon, hogy miért is nem kellene megtartania, hanem eltette a fegyvert. Végre indulhattak oda is, hogy pontot tegyenek az egész ügynek a végére, hogy mi legyen a bázis későbbi sorsra, milyen parancsokat kap Tyranis a Főlovastól annak fényében, amit sikerült itt kiderítenie. Amint megérkeztek az eligazítóba szinte azonnal megjelentek a monitorok. Ramirez itteni megjegyzésére vissza is kérdezett a lány, hogy valamilyen vicc-e akart lenni, hogy miért nem engedi le a férfi Szökőárat. A magyarázatra a lány bólintott, most már legalább tudta, hogy kivételesen nem viccelt, vagy szórakozott a másik, hanem tényleg komolyan gondolta a helyzetet, ami logikus módon mindenki másnak roppant mókás lett volna, ahogyan az egyik Lovas bezárásra került volna folyadék alakban. Mindazonáltal a magyarázatot elfogadta, hogy így van és csak bólintott rá, hogy nem fogja tovább erőltetni mindezt. Jó helyen volt a férfi odakint is, inkább azzal kezdett foglalkozni, ami miatt tényleg bejöttek az irányító terembe, az pedig a Főlovas felhívása, illetve tájékoztatása volt. A saját vonalán hívta fel a férfit, már csak várakozniuk kellett egy kicsit, hogy a Főlovas válaszoljon.
- Nem szoktam játékokkal sem játszani, elvennék az időmet a tanulástól – mondta.
Nem sokkal később valóban meg is jelent a Főlovas, ahogyan szokott szimbiontával magán. Tyranis szinte azonnal fel is vázolta azt, hogy mi a helyzet itt Új-Párizsban. A parancsra biccentett és megszólalt.
- Természetesen Főlovas! - felelte.
Még megvárta azt, amíg a két férfi megbeszélik egymással a dolgokat, mind hangosan, mind pedig úgy, hogy ő már azt nem hallotta. Amíg ez zajlott teljesen mozdulatlanul és mereven állt Ramirez mellett. Amint a kapcsolat bontva lett, akkor mozdult meg újra és indult a férfi után, hogy az a felvonóhoz vezesse. Amint elindultak az egyik falból egy folyosó lett, a HPI-s technológia előnyei nyomán. Végigmérte a nőt, aki megérkezett, főleg, hogy az ugyanolyan hangszínben szólt hozzá, ahogyan Tyranis is szokott másokkal, gépiesen, színtelenül. A lány hasonlóképpen válaszolt neki.
- Végezzen el számításokat, pontosan azt teszem - felelte.
Ha megérkeztek a felvonóhoz, akkor fellép arra, majd még tiszteletteljesen hajolt meg búcsúként Ramirez felé afféle elköszönésképpen. Végtére is ki tudja, hogy mikor találkoznak legközelebb.
- Viszlát! – mondta ezt is gépiesen és ridegen.
Ha feljutott vissza a felvonóval arra a szintre, ahol elindult, akkor elindult megkeresni Szökőárat, hogy merre is „felügyel”, ha pedig megtalálta, akkor nem messze áll meg tőle és szólal meg.
- A Főlovas parancsára vissza kell térnünk a Sivary-ba, a bázis elfoglalása egy potenciális HPI-s szövetséges személy jelenléte miatt szükségtelen.
Ezzel igazából meg sem várva Szökőár szavait elindul abba az irányba, amerről jöttek.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 6 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Vas. 16 Aug. 2015, 20:29

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis közli, hogy nem szokott filmeket nézni, csak oktató jellegűeket, Ramirez nem túl lenyűgözötten fordul felé erre a kijelentésre.
- Helyes. Akkor a rengeteg filmes utalást sem értheted amit ez a hely tartalmaz.
Később jó pár fontos dolog megbeszélése és kis séta után elérkeznek a vezérlőhöz, ahonnan Tyranis fel is hívhatja a Főlovast. Várakozás közben Tyranis válaszára az archaikus nyelven felel 99.
- Stréber. Hatékony taktika, kifizetődő hosszútávon.
Később a hívás létrejön a Főlovas és Tyranis között, a lány meg is kapja az utasításait, majd a beszélgetés a Főlovas és 99 folytatódik tovább. Amint annak a beszélgetésnek is vége és a kommunikációs csatorna megszakad, Ramirez nem is szól semmit csak elindul a felvonó felé, Tyranis pedig követi. Az addigi lezárt folyosórész fala akkor alakul át folyosóvá és sétál elő. Közli Tryanisal, hogy távoznia kell, mire a lány is válaszol. A válasz után a nő tekintetét lassan, gépiesen Tyranisról a páncélosra viszi.
- Mennie kell. Most nem érsz rá.
- Tudom.
Ezek után Ramirez és az ismeretlen nő Tyranist a felvonóhoz kíséri, a csavar formájú felvonó lassan emelkedni és fordulni kezd, felfelé szállítva a hibridet. Az elköszönést viszonozza 99, ő is meghajol.
- Viszlát Tryanis! - kiállt a lány után - Látogass meg később is, szükséged van edzésre.
Ezzel a felvonó már olyan szintet ér el, ahonnan Tyranis nem látja, érzékeli a férfit, csak a fényt és az alagutat és hamarosan felér a felszínre. Szökőár a közelben várja, pontosabban néhány oszlop mögött rejtőzött, mozgott amíg a lány fel nem ért a beton részre.
- A Főlovas? - kérdezi a Lovas, bár tudja hogy nincs oka kételkedni Tyranisba - És mit találtál odalent? Mindegy. Gyere menjünk vissza.
Ezzel Szökőár elindul vissza az úton, bevárva Tyranist, közben várja a lány beszámolóját. Visszamennek az útra, majd onnan bérelt járművel mennek a reptérre.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Hétf. 17 Aug. 2015, 14:26

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Tyranis számára valóban nem mondott sokat a hely, ahol most voltak. Egyetlen egy filmes utalást nem ismert meg, igaz ha még látott volna filmeket sem biztos, hogy rájött volna, hiszen jó eséllyel a többség Zuhanás előtti film volt. Ramirez megállapítására nem felelt már, nem tudott mit hozzátenni érdemben, ahogyan a következő mondatokra sem. Nem értette ugyan, hogy a stréber szó mit jelent, de annak a fényében, amit a férfi mondott, hogy hatékony módszer logikusan az következett, hogy rövid megnevezése annak, amit a lány mondott. A rövid beszélgetés után, a Főlovas parancsba adta, hogy térjenek is haza, Tyranis pedig nem is akart késlekedni, amint Ramirez elindult vissza a felvonó irányába a lány követte. Itt találkoztak szembe egy nővel, akinek a jelleme, megmozdulásai, szavai eléggé önmagára emlékeztették. Azért még végigmérte, hogy megállapítsa, hogy élőlényről van-e szó, vagy pedig nem. Végül hamar meg is érkeztek a felvonóhoz, ahol tiszteletadással búcsúztak el egymástól Ramirezzel.
- Logikus, hogy éljek a meghívással, sokat tanulhatok még öntől – mondta.
Nagyjából ezek voltak az utolsó szavai Ramirez irányába, mert a felvonó el is indult felfelé. Odafent a katakombáknál Tyranis hamar megtalálta a kísérőjét, akinek el is mondta, hogy mi volt a Főlovas parancsa. Amikor Szökőár visszakérdezett, akkor határozottan bólintott, hogy valóban a férfi volt az, aki kiadta a parancsot, hogy térjenek vissza. Mikor már elindultak, akkor kapott a lány kérdést is, hogy mi volt odalent. Logikusnak tűnt, hogy elmondja mindezt.
- Egy HPI-s bázis van odalent. A bázis tulajdonosa ismert engem már azelőtt, hogy a Főlovas nekilátott volna a létrehozásomnak, tőle kért tanácsot és ötletet – kezdte magyarázni. – Lent minden nagyon furcsa és archaikus módon van berendezve, Zuhanás előtti technológiának tűnt, de mégis HPI-s megoldással. Mindezeken felül több robot is van odalent, amik képesek adaptálódni és alkalmazkodni a képességekhez.
Ahogyan haladtak tovább, akkor folytatta a beszédet.
- Párbajoztam is a hely tulajdonosával, Andrew Ramirezzel, a harc végén nekem adta a kardot is – mutatott a fegyverre. – Majd meghívott, hogy jöjjek vissza később gyakorolni és tanulni harcot tőle. Mielőtt kommunikációs kapcsolatot hoztam létre a Főlovassal, le akartalak téged is hívni, de nem engedte, mert azt mondta, hogyha lejössz palackba kellene zárnia téged. A Főlovas megerősítette, hogy ismeri és parancsba adta, hogy térjünk vissza.
Az egész végén egy pillanatra megtorpant és a férfira nézett.
- Szökőár – kezdte. – Mit jelent az, hogy stréber?
Még megvárta a választ, aztán valószínűleg felérnek a felszínre, onnan pedig hasonlóképp jutnak vissza a reptérre, mint ahogyan ide is érkeztek, bérelt járművel.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 6 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szer. 19 Aug. 2015, 04:46

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranisnak valószínűleg mindenben igaza van, amit gondol, csak éppen Ramirez néhány szavát nem tudja száz százalékosan értelmezni. A felvonóba vezető úton még egy nővel is találkozik Tyranis, még nem tudja, de éppen Ramirez élettársával találkozott. Ahogy részletesebben végignéz rajta, látja, hogy a nő részletesen megtervezett nanobotokból áll, egyértelműen gép. Részletesebben azonban nem elemzi. Amikor az elbúcsúzás után felemelkedik a platformmal, 99 archaikus módon tiszteleg neki. Utána pedig - bár ezt Tyranis már nem érzékeli - visszasétál a nőhöz, hogy valóban edzenek, gyakoroljanak. Fent, az alagútrendszerben gyorsan megtalálja a kísérőjét, Szökőárt. Ahogyan a lány jelentést tesz, Szökőár némán hallgatja, bár néhol láthatóan furcsállja a lány szavait.
- Részletesen jelentést kell majd tenned, mert nincs közted és a Lovasok között olyan kapocs, mint közöttünk.
Szögezi le a Lovas, aztán hallgatja tovább a lány beszámolóját, és mosolyog rajta, tőle szokatlan módon.
- Hmmm... bezárni egy palackba. Ezt fenyegetésnek is vehetném, ha akarnám. Látom szép kardot is kaptál. Nem érzékeltél semmilyen kötődést Ramirez felé? Sok tanácsot adott a létrehozásodhoz, bizonyos mértékben az apád.
Megvárja erre a lány válaszát, aztán még hozzátesz valamit.
- Andrew Ramirez nem teljes szövetségesünk, nem klasszikus szövetségesünk. Inkább mi vagyunk vele, mint ő velünk. Ha érted a vonatkozást.
Ezután sétával és bérelt járművel jutnak el a reptérhez. Ha Tyranis már nem akar mást tenni Új-Párizsban, akkor a speciális katonai repülőjükkel repülnek vissza a Sivary Unióba, a Sivary-városba, ott pedig a felügyelet is megszűnik. Választhat, hogy mit csinál.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 19 Aug. 2015, 15:31

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~
Tyranisnak annyi bőven elég volt, hogy azt állapítsa meg, hogy a nő, akit odalent látott egy robot, vagyis android. Mindez pedig logikus magyarázatot adott a viselkedésre, hogy attól volt ennyire gépies, ami a lány számára természetes. Ahogyan haladtak fölfelé akkor tett jelentést Szökőárnak. Már megfigyelte, hogy a férfi inkább gyereknek kezeli, mintsem felnőttnek és azok alapján, amit a beilleszkedésről mondott a lány logikusnak látta, hogy röviden, ne túl szakszerűen mondja el neki azt, amit odalent tapasztalt. A többi Lovassal szemben természetesen nem így tette volna, de a férfinél ez volt a logikus. Szökőár szavaira gépiesen bólintott, amikor a jelentést hozta szóba. Most már viszont sokkal merevebben, kevésbé emberien válaszolt. Az előbb még próbált úgy tenni, hogy az megfeleljen Szökőárnak, ezúttal viszont teljesen olyan volt, mint szokott, egyáltalán nem emberi, mint aki nem is ezen a bolygón jár, távoli.
- Tisztában vagyok vele – mondta. – A jelentésem pontos és optimális lesz, minden apró részlet és nano másodperc is belekerül, a legapróbb nanobot mozgásának elemzése is.
Ahogyan folytatta a beszámolót feltűnt neki, hogy a férfi mosolygott is. Az érzelmek híján nem tudta egyelőre eldönteni, hogy melyik rész is tetszhetett Szökőárnak, vagy csak lesajnáló-e ez a mosoly, vagy mit is akar kifejezni vele tulajdonképpen. Logikusnak tűnt, hogy a hasonlat tetszett neki, amit még Ramirez mondott a palackkal. A mondat második felére megcsóválta a fejét.
- Ramirez tudtomra hozta, hogy segített, de a DNS-emben levő Flottás DNS-nek nem ő a tulajdonosa. Így logikus, hogy annyira se tekintsem „apámnak”, mint a Főlovast – mondta. – Nem éreztem semmilyen kötődést ezen információk birtokában sem.
Nem volt logikus ezt felhoznia Szökőárnak az érzelmek és a kötődés is csak haszontalan érzelem volt, ami minden másról elvonta a figyelmet. Ekkor már úgy vélte, hogy nem fog semmilyen választ kapni, főleg, hogy a stréber is kimaradt, de ekkor még Szökőár mégis hozzátett valamit ahhoz, milyen kapcsolat van Ramirez és a Sivary között. A lány bólintott, hogy értette.
- A Sivary-nak nagyobb szüksége van rá, mint neki ránk – felelte. – Természetesen értem, hogy mire vonatkozott a kijelentésed.
Ezek után értek vissza a dokkba, majd tértek vissza a Sivary-ba. Tyranis itt vált el Szökőártól, első dolga az volt, hogy visszatérjen a szállására és jelentését elkészítse a Főlovasnak és a többi Lovasnak, olyan módon, hogy az számukra is optimális legyen és érthető. Utána pedig nekiáll gyakorolni, tanulni és meditálni pihenésképpen.

//Folytatás: Mars//

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egyéb területek - Page 6 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szer. 19 Aug. 2015, 19:31

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Új-Párizs ~

Tyranis valóban nem elemzi jobban a szeme előtt lévő nőt, megelégszik annyival, hogy mesterséges létforma. A földalatti bázisról való távozása után, már valamennyire a felszínen, az utcaszint alatti csarnokban újra találkozik a felügyelőjével, Szökőárral, aki azonnal jelentést is kér tőle. Tyranis tesz egy Szökőárhoz igazított jelentést, majd a Lovas közli vele, hogy ha visszaérnek, akkor egy részletesebb jelentést is kell készítenie. A válaszára Szökőár megrázza a fejét.
- Felesleges ilyen részletes jelentést tenned. Senki nem kíváncsi arra, hogy a sarokban lévő falt alkotó nanobotok hogyan álltak és csinálták ugyanazt egész végig, vagy hogy hány nanoszekundum telt el, amíg valaki valahol megtett egy lépést. Nem lényegre törő. Ahogy te mondanád, nem hatékony. Magadnak készíts ilyet, ha gondolod.
Mondja el komoly hangon a Lovas. Tyranis másik válaszára a férfi bólint.
- Logikus. Attól még segített a létrehozásodban, valamilyen köze van hozzád, és ezt ő is tudja.
Végül még Tyranis megerősíti, hogy tudja mire vonatkozott a Lovas kijelentése, erre már nem kap több reakciót, azonban Szökőár még mond neki valami.
- Nem tudom mit jelent az a szó. Valószínűleg archaikus nyelv, kérdezz meg egy olyat, aki beszéli.
Jelenti ki hűvösen, majd Tyranis és a Lovas távoznak a városból. Először sétálnak, majd földi járművet vesznek bérbe, végül a speciális hadi repülővel térnek vissza a Sivary-városba. Tyranis itt elválik a felügyelőjétől és a saját lakrészébe megy, hogy elkészítse a jelentését. Ezután szabadon csinálhat, amit akar. Tanulhat, gyakorolhat, edzhet. Egyszer azonban felkeresi a Főlovas és elmondja, hogy Szökőár közölte vele mit mondott, hogy az sem zavarná és hátráltatná őt, ha egy tartályba lenne zárva, ahol alig mozdulhat. A Főlovas közli, hogy ne gondolja így, mert az fenyegető lenne számára és rontaná a teljesítményét, hatékonyságát és hogy ilyet ne tartson elfogadhatónak többet, ha nincs szó speciális esetről. Egyébként nyugodtan cselekedhet magától, csak a munkáját felügyelik, mint mindig.

//A kaland véget ért. Köszönöm a játékot! Kérlek írj majd egy bővítést a kard megszerzéséről és hogy mit csinált az eltelt időben, valamint mennyi azaz eltelt idő.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 6 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.