Egyéb területek

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Kedd 11 Márc. 2014, 23:23

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Mihail kapcsolatának, barátjának a stílusához hozzá tartozik, hogy az idővel jól bánik és ezért néha siet, máskor szinte mindenre ráér. Filtron egy ideig hallgatja, mivel is van dolga Falatnak.
- Mint mindig öreg harcos, mint mindig. - feleli a lapok kiterítésével kapcsolatban - Hogyne tudnám. Mindenki ismeri...
A végén a hangja kicsit elhalkul, ahogy az előbbi megjegyzés után komolyabbra vált és felméri Mihail helyzetének veszélyességét és az egyéb tényezőket. Ahogy az Krasznaja gyanította, valóban ismerhette a Lovagot a férfi, ez még így csak a hangja alapján is igen nyilvánvaló. Másodpercekkel később szólal meg csak újra Helmut.
- Emlékszem azokra az üzletekre, bár a mi köreinkből ki ne kényszerült már arra, hogy a Milíciával üzleteljen. Az Ismeretlen Birodalomból csempészett vízi útvonalon hajókkal majdnem teljesen tiszta ittriumot, tonnákat. A Milícia szokásos módon testpáncélok gyártására használhatta a ritka anyagot. Tiszta üzlet volt ha jól tudom. Még előtte fogás kell rajta találnom, hogy bármi komoly vádat fel lehessen hozni ellene.
A vonal másik végén Filtron időt kér, majd a magánszámítógépében kezd el kutakodni, dolgozni, előszedni régebbi adatokat, információkat.
- Az üzlet nyereségesnek tűnik, amit szeretnél, benne lennék. Ha lenne bármilyen eszközöm. Mit akar tőled? És mihez kezdenél az információval?
A kérdései leginkább barátiak, de természetesen üzleteik is miközben folytatja a kutatást. Végül mégis talál valamit.
- Megvan, megvan. Régi történet, de talán mész vele valamire. Még a Milíciás évei alatt, volt egy-egy fegyvercsempész üzlete is. Az egyiknél a Milíciának eggyel kevesebb pakkja érkezett meg, két hét múlva Murtonnak lett hirtelen eggyel több adagja. Az anyagi kár nevetségesen kevés, de talán el lehetne vinni presztízs kérdésig. Segít ez valamit?
Kérdezi őszintén érdeklődve. Csendben várja ezután Falat válaszát, még ha az időbe is telik, Filtron nem szólal meg. Az étteremben eközben minden nyugodt és tiszta, nincs nyoma annak, hogy Falat és társasága vagy a viselkedésük feltűnt volna bárkinek is, a korábbiakon felül.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szer. 12 Márc. 2014, 15:32

Falat jól sejtette, Filtron tényleg hasznos kapcsolatnak bizonyult. Tudott egy-két dolgot és még többet kiderített. Az orosznak pedig ki kellett találnia, hogy mihez kezd ezzel. Közben egy kicsit világosabbá tette a helyzetet:
- Szabotálni akarja az itteni üzleteimet. Vagy inkább az árut akarja. Én meg ezt el akarom kerülni és nyugodtan akarok bizniszelni.
Az Ismeretlen Birodalom említésére beugrik neki, amit Jeremy korábban kiderített. El is mondja Helmutnak:
- Az Ismeretlen Birodalommal már volt egy érdekes ügylete. Megszivatta a helyi maffiát, de a hatóságokat is. Megjelölte a lóvét, aztán leadta a drótot a zsaruknak és felszámolták az egész bandát. A pénz meg nem került elő - kettőt találhatsz, hogy kinél lehet... Ja, és a Milíciáról még. Itt eltűntek a bábjaik és hallani arról, hogy visszaszorultak Afrikában. Meg pletykálnak az Új Ellenállásról is, hogy az ő kezük van a dologban...
Ezután Mihail egy kicsit elgondolkozik, csak egy pár másodpercig. Megvakargatja az állát illetve az annak helyére nőtt hájréteget és felel:
- Tárgyalni akar velem. Ha felajánlom neki, hogy hallgatok erről a bizonyos sikkasztásáról és így elkerüli a Milícia bosszúját, az talán elég lesz, hogy békén hagyjon. Mivel nem csak én tudok erről, nem elég, ha engem lekapcsolna - bár az sem olyan könnyű. De Feninből akkor is el kell üldözni valahogy. Esetleg... Ha az említett sara mellett még ráfogjuk, hogy ellenálló. Hmm, milyen érdekes, hogy a Milíciát kiszorították, ő pedig felemelkedett, még ha kis halnak is álcázza magát. Talán így. Van még valami tipped?
Falat közben magához vett egy kis saláta jellegű ételt és kortyolgatott egy alkoholmentes üdítőt is. A fejében jártak a kis fogaskerekek és próbálta összerakni az információkat, amiket eddig hallott és begyűjtött. A híradóra most rá sem nézett, inkább Jeremy-re vigyorgott rá, hogy eddig jól haladnak. Az embereinek is érdeke volt, hogy jól sikerüljön a biznisz. Elvégre belőle éltek.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szomb. 15 Márc. 2014, 21:46

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Filtron hangosan csettint egyet a nyelvével, amikor hallja milyen helyzetben is van a barátja.
- Csúnya... csúnya ügy. Jól beletenyereltél. Én azt mondom vidd ki az árut a városból, amíg még lehet. Az a biztos.
Akármit is mond erre Mihail, nem sokat változtat a férfi véleményén. Az új információkat hallva hangosan kezd el gondolkodni, latolgatni magában a lehetőségeket, néha hümmögni. Ezek egy része nem igazán érthető Falat számára, mivel nem összefüggő részek. Nagyjából egy perc múlva Helmut válaszol is.
- Még forróbb a helyzet mint hittem. A Milícia még mindig jó kiinduló pont lehet, ha visszaszorultak a térségben, valahogyan biztos gyanúba lehetne keverni Murtont, ha már korábban is volt ilyen ügye. Esetleg még az Ismeretlen bűnszervezeteket lehetne ellene fordítani, de ahogy tudom nálunk - utal ekkor a kontinensre - azokból kevés van. Az Új Ellenállást ha elfogadsz egy tanácsot hagyd. Senki nem fogja elhinni, hogy a Lovag nekik dolgozik, és ehhez hasonló. Ő nem az a bábú a táblán, aki ilyesmire adja a fejét. Egyszerűen elfoglalja mindenhol az alsó-középső szinteken és meghúzza magát, de nem ellenálló.
Természetesen nincs semmilyen bizonyíték arra, hogy Falat kapcsolatának ismeretei, az információk hiányában pontosak lennének, így feltétlenül hallgatni vagy támaszkodnia nem túl átgondolt lépés lehet. Mivel Mihail és Helmut nagyjából ugyanazt mondják el végül mind a ketten, a férfi más felé viszi a beszélgetést.
- Tisztázzuk. Bedobod Murtonnak a kártyád, de ha nem sikerül rá nyomást gyakorolni, mit teszel? Van más terved is. És tőlem mit vársz, mit tegyek?
A kérdésekre várva a választ halkul el a vonal másik vége. Jeremy Mihail jelzésére bizakodóan elmosolyodik, miközben rendel még italt az asztalnál ülőknek. A testőrök nem különösebben reagálnak, csak teszik a dolgukat, ahogy eddig is. Ezalatt a kerti rész színpadán egy zenekar áll össze és elkezd szólni az élőzene a gépi helyett.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Vas. 16 Márc. 2014, 04:12

Filtorn nem tudhatta, miért nem akart Falat csak úgy lelépni az áruval. Nem csak azért, mert nem ijedt meg és nem is büszkeségből. A hadseregről pedig nem akart szót ejteni. A diszkréciónak annyi lett volna. Ha voltak is kételyei, nem akart minden hidat felégetni. Latolgatta az esélyeket, ahogy a telefonpartnere is. Ennyit válaszolt neki:
- Komolyabb lehetőség ez, minthogy csak úgy lelépjek. Néha kell a kockázat.
Figyelt, hogy mit motyog Helmut, de nem értett mindent a szavaiból. Az összefoglalást viszont már persze megértette. Ő nem mondta volna olyan biztosra, hogy a Lovag nem próbálkozik az Ellennállásnál is. Csak úgy, ahogy hozzá illene. Elhitetni velük, hogy az ő érdekeiket szolgálja, közben csak még egy szálon futna a biznisze. Életveszélyes szálon, de a megtudottak szerint ez a fazon mindig pengeélen táncolt. Az összegzésre így válaszolt egy sóhajtás után:
- Kb. másfél óra és találkoznom kell vele, de szerintem ezt megpróbálom elhalasztani. Persze beszélek majd vele, meghallgatom, mit akar. Nem üldözött ki egyből, mert kell neki a cucc. Az ajánlatot elfogadhatja, akkor persze, minden ok, látszólag. Én nem hiszek neki ekkor sem. Te pedig azután, mikor már kiértem a kis birodalmából, a körzetéből, ahol ő az úr, mégis elhintenéd a gyanút a Milíciánál, hogy felfigyeljenek rá. Ha nem megy bele, arra az esetre kellenének ezek az Ismeretlen bűnözők. Kevés van, de azokat is meg kéne csípni. Tudsz valami kontaktot?
Falatnak volt egy másik ötlete is, de azt nem kötötte Helmut orrára. A magánhadsereg vezetőjének megemlíthetné, hogy valaki rá akarja tenni a kezét arra, amit Falat neki szán. Ha tényleg olyan komoly csapata van, akkor Murtont is le tudná kapcsolni. De vajon akarja-e? Eddig nem zavarta, most csak a drog miatt nekimenne egy ilyen nemzetközi bajkeverőnek? Ez majd kiderül, gondolta. Most hallgatta, hogy Helmut mit lép a felvetésre és közben nézte a zenekart. Ha ezek zajongani kezdenek, akkor ő nem tud telefonálni. A testőröknek a szemeivel intett a zenekar felé, hogy figyeljenek. Egy előadás közben könnyebb észrevétlenül bajt csinálni, mint csendben vagy nyugodt éttermi duruzsolás közben, ezt Mihail is tudta és az emberei is. És valószínűleg az ellenség úgyszintén. Az orosz még ennyit hozzáfűzött:
- Itt valami koncert lesz. Átmegyek egy másik helyre, de közben figyelek.
Ezzel intett, hogy fizetni akar és ha lehetett, akkor meg is tette. Utána távozott és egy szomszédos étterem felé tartott, tartva a vonalat. Nem akarta bontani, mert annyira körülményes lett volna újra kapcsolódni.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Vas. 16 Márc. 2014, 17:03

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Helmutnak lehetséges, hogy gyanús les Mihail válasza, ugyanakkor ez nem érezhető a hangján, amikor válaszol.
- Jaj Mihail - sóhajt fel lemondóan - nem vagy te már olyan friss játékos a pályán, hogy kockáztass, ráadásul ekkorát.
Többet nem fűz hozzá, hallhatóan elfogadja Falat döntését, nem is igazán tehetne mást, de legalább elviekben sincs a terv ellen. Mihail által felvetett ötleteket, tervet némán végighallgatja, végiggondolja az egészet, majd még mérlegel néhány másodpercig. Ebből Falat csak a kis eltelt időt érzékeli a reakció előtt.
- Csak óvatosan. Besétálni a területére nem veszélytelen, lehet egyszerűen csak el akar téged tüntetni, hogy majd előkeresse az árut. Ezt nem fogjuk hagyni, nyilván, de azért készülj fel mindenre. Küldj egy titkosított üzenetet, amikor végeztél és én meg fogom tenni, amit tudok. Előkeresem addigra az említett bizonyítékokat és elküldöm a Milíciának. Hamis vádak nem is kellenek, elég lehet amink van. Elég ha megingatjuk, nem kell teljesen eltüntetnünk a színről.
Az élő zenekar által adott zene, ugyan érezhetően hangosabb és lendületesebb is mint az eddigi, mégsem túlzott mértékben Ennek ellenére Falat a biztonságra koncentrál, a fellépés alatt valóban könnyebben lehet észrevétlenül lépéseket tenni. A számlát könnyen tudja rendezni, majd elhagyhatja a helyet.
- Tartom, tartom. - válaszolja Filtron, saját magát félbeszakítva.
Az utcára kilépve embereivel, Mihailnak nem olyan könnyű egy másik étterembe eljutnia. A méretek, ahogy már Falat tapasztalta az indokoltnál nagyobbak a város ezen részén, és a konkurencia sem települt közel az étteremhez. De most csak egy rövidebb ideig kell sétálniuk, hogy elérjenek egy másik vendéglátói épülethez. Itt is helyet foglalhatnak a kellemesen tágas, növényekkel természetesebbé tett termek egyikében.
- Nem vagyok érdekelt Feninben. A kikötőknél mindig ott vannak, legalább egy-két csoport. Az Ismeretlen Birodalom jó a légikereskedelem, a maffiájuk is érdekelt ebben.
Ezt Mihail is tudhatja, jellegzetesen a kereskedelmi pontokon, illegális áruk eladásával, csempészettel és orgazdasággal foglalkoznak a volt Ázsia területéről, a kasztrendszerből kivált bűnözők. Filtron egyelőre nem mond többet.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Vas. 16 Márc. 2014, 23:48

Mihail túlmagyarázta a dolgot és Helmutban ez gyanút kelthetett, gondolta a válaszból. Igazából előbb is gondolhatta volna, de hirtelen vágta rá, amit rávágott. Falat legszívesebben a Föld színéről is eltüntette volna a Lovagot, aki megpróbálta szabotálni az itteni üzleteit. Ez egy régről hozott rossz beidegződés volt nála, amit le tudott küzdeni, ha erőt vett magán. Most is ezzel próbálkozott. Arra gondolt, hogy a bosszú nem jó tanácsadó, ha be akar törni a fenini piacra. Vett egy nagy levegőt és válaszolt Filtornnak.
- Rendben, tiszta úton megy.
Egy pillanatra abbahagyta a beszédet és Jeremy-re nézett kezével intve és mutatóujját felemelve, hogy ez fontos. Filtorn valószínűleg értette, hogy ez lesz a jelszó, de a kissé színpadias hangsúlyból is érezhette.
- "Vacsora négy nap múlva?"
Ahogy Falat rendezte a cehhet, távolodva még nézte a zenekart. Ő sosem volt valami nagy zenerajongó. Még abban az időben sem, amire már nem emlékezhetett az agymosás miatt. A háttérben szólhatott valami, de koncertekre ő sosem járt, legfeljebb diszkóba, táncestre néha, még a Zuhanás előtt. Most sem érdekelte nagyon, csak tétován leste őket, ahogy kiment.
A lábai fájtak és már ezerszer megbánta, hogy nem kocsival indult neki. A következő étteremig már elslattyogott valahogy és ott azonnal leült. Megkérte a pincért, hogy hozzon valami alkalmatosságot, amire a fájós lábait ráteheti. Mégse a székekre kellene. Kellemes kinézetű hely volt ez, igazi fenini, tele zölddel. Körülnézett, hogy merre van a legfélreesőbb hely, ahol nyugodtan lehet tárgyalni és azt választotta.
- Na, megvagyok. Te el nem tudod képzelni, mennyit kell itt gyalogolni! Jól van, köszönöm ezt is, kiderítjük, amit lehet. Óvatosan, persze, hogy óvatosan. Kell még valami részlet?
Várta, hogy Filtorn kiegészíti-e még az elmondottakat. Ő közben az Ismeretlen Birodalom furcsa világára gondolt. Fanatikus hívők, akik újraszületésben hisznek. Nem is tudja felfogni, aki nincs ebben benne, gondolta. Az ottani alvilág meg ebből jött ugyan, de felülemelkedett az energiaáramláson és hasonlókon. Kikötők. Falat tájékozódott Feninről, úgyhogy azt nagyjából tudnia kellett, hogy átfolyik-e rajta valamilyen folyó vagy a tengerhez van közelebb ez a közép-afrikai kis városállamnak nevezhető rész. A másik eshetőség a reptér volt, ahova ő is érkezett illetve ha volt másik, akkor az is. Azzal viszont számolt, hogy ez már igen kockázatos kutakodás lett volna. Kifejezetten a helyi alvilág után szaglászni a saját környékükön, ahol biztosan a Lovagnak is vannak informátorai, igencsak feltűnő lett volna. Egyelőre nem osztotta ki Jeremy-nek a feladatot, csak agyalt, hogy mi legyen. Ahogy Helmut válaszát várta, nézelődött a teremben és rendelt egy süteményt, utána egy forró italt. Ha kihozták, akkor azt kezdte apránként kortyolgatni. Az ilyesmi mindig segített neki koncentrálni.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Kedd 18 Márc. 2014, 00:05

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Mihail jelzésére felfigyel Jeremy. A hangsúlyból és lejtésből azonnal rájön, hogy mi a jelmondat. Egy bólintással nyugtázza ezt. Helmut csak hasonló módon válaszol, mivel ő nem látja Falat mozdulatait, de már elég jól ismeri.
- "Négy nap múlva, felírom."
Az étteremben a személyzet egyik tagja hoz neki egy fém, könnyű vázas lábtartót. Ezen egyszerre csak egy lába fér el, de ha kér még egyet, akkor már kényelembe helyezheti magát. Egy három oldalról, derékmagasságig érő alacsony fallal körülvett asztalnál találnak megfelelő helyet. Az alacsony falak valójában növénytároló is, így az ott lévő zöldnövényzet még inkább takar és a hangot is szigeteli részben. Csak egy nyitott oldal van ahol a pincérek, illetve a vendégek tudnak közlekedni. A rendeléseket egy idősebb férfi veszi fel, mivel Mihail kíséretén is jól látszik, hogy a túlsúlyos férfinak sok pénze és nagy étvágya lehet, egy tapasztaltabb embert küldtek mellé.
- Szerezz egy siklót, akkor nem lesz kényelmetlen. - válaszolja Helmut - Nem jut eszembe semmi, ami még fontos lehetne. Van még esetleg olyan, amit feltétlenül elmondanál a Lovagról?
Végighallgatja az információkat, ha Mihail mond még valamit, majd elköszön. A másik esetben, ha már nincs újabb információ biztosítja Mihailt, hogy meg tesz minden tőle telhetőt. Amikor a beszélgetés látszólag a végéhez közeledik, Jeremy Falatra néz, majd hangosan szól.
- Mi is lesz pontosan négy nap múlva főnök?
Kérdez rá végül a megbeszélt jelszóra, mivel ő nincs tisztában vele, hogy Krasznaja mire is érti ezt, mire vonatkozik és egyáltalán mit jelent. Ha Filtron végül bontja a vonalat, mert már nincs rá szükség Falat egyedül marad a gondolataival az asztalnál.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd 18 Márc. 2014, 11:33

Falat kikérte a második lábtartót is és így végre kényelembe helyezhette magát. Ha Filtorn nem mondta volna, a következő útját akkor is valamilyen bérelhető közlekedési eszközzel szándékozta megtenni. A falak a növényzettel egész jól szigeteltek, de a nyitott oldal miatt Falat egy kissé halkabban beszélt és megválogatott szavakkal. A Lovagról még mondott egy-két dolgot, ami eszébe jutott. Nem sok hasznát látta ezeknek, de elmondta, hátha Filtornnak többet mondanak:
- Hát mi van még, mi van még... Kis elosztónak álcázza magát itt. A nőkkel igen lovagias. Van egy pár építőanyag-gyártó vállalata arrafelé. Ja, és még egy dolog: a szállodai szobámban hívott rejtett számról. A biztonsági főnök szerint kívülről nem tudhatta meg, hol keressen. Az furcsa alak amúgy, Merlen a neve. Katona volt, aztán a civil szférába nyergelt át, de meglepően kis keresettel. Valamit sunyiban bizniszelhet. Valószínűleg a seregben szokott rá a drogra és hét válása volt. Hét, érted? Mindig elhagyták a női. Lehet, hogy az ő keze is errefelé hajlik. És van egy ismeretlen vevő, akiről nem sok mindent tudok, de ő ajánlotta ezt a bizniszt, amiért idejöttem. Szóval bonyolult az ügy...
Ezután még elmondta a pontos címet, ahol a találkozónak lennie kell és utána ő is elköszönt. Ha az idős pincér közben ki is hozta, amit Mihail rendelt, akkor ő nekilátott. Először a kortyolgatásnak, mert járatta az agyát. Helmut intézi, amit kell, megmondta. Most már csak neki kell észnél lennie. Jeremy kérdésére csak három kortyolás után válaszol. Megkönnyebbült egy kicsit, hogy lesz segítsége és nem olyan paprikás a hangulata. Így az emberét sem idegesíti.
- Ezt a mondatot kell elküldened neki titkos úton, amikor végeztünk. Egyébként meg ha minden jól megy, akkor nagy buli lesz négy nap múlva... Figyelj, tehát az van, hogy a Milíciát egyszer átverte. Lenyúlt egy csomagot a rakományból, de nem foglalkoztak vele, mert kis tétel. De ha felhívjuk rá a figyelmüket, az nem tesz jót neki. Azzal zsaroljuk meg, hogy ha ő szabad teret enged itt, akkor nem szólunk. Valójában viszont igen, a mondat után a haver intézi is. És még két dolog van. Az Ismeretlen Birodalom emberei. Itt nem sok lehet, mert Murton nem tűri a konkurrenciát, ahogy mondta. Max egy-két kis csempészcsoport a kikötőben vagy a reptéren, apró üzelmekkel. Őket még meg lehet próbálni, úgyis biztos utálják a fickót az ottani trükkje miatt, amit kiderítettél. Csak nehéz ügy megtalálni őket úgy, hogy ne keltsünk gyanút. A Lovag keze mindenhova elér itt, főleg az alvilágban. Ha mégis tudsz tenni valamit ügyesen, akkor tedd meg. Ha ez túl rizikós, akkor viszont hagyjuk. És a másik: szerezz egy siklót vagy hasonlót, amivel haladhatunk, mert a lábam már eléggé kész van.
Miután ezeket elmondta, nekilátott a süteménynek.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Kedd 18 Márc. 2014, 23:12

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Helmut az elmondott információkat hasznosabbnak találja, mint azt Falat gondolja. Gyorsan el is menti magának a legfontosabbakat.
- Azért van itt még sok használható dolog Mihail. Ezek is kelleni fognak, ha simábban akarjuk intézni a dolgot. Értem persze. - válaszolja a biztonsági főnökkel kapcsolatban - Különös egy alak. De az egész ügy különös. A cím is megvan. Nyugodtan keress ha még van valami fontos! Tudod, hogy érsz el. Sok szerencsét Mihail.
Köszön el végül és bontja a kapcsolatot. A rendszer Mihailt csak a központi menübe dobja vissza, bár innen valószínűleg számára csak a kilépés a logikus lépés, hacsak nem akar más vexivel is beszélni. Jeremy a kapott válaszokra bólint.
- Ez már jól hangzik. Nyomást gyakorolunk rá hazai terepen. Ami azt illeti, akár körül is nézhetek a kikötőknél. A kis bűnözők nem jelenthetnek ránk nagy veszélyt, még ha a Lovag emberei figyelik is a tevékenységüket. Mit akar velük elérni főnök, mik legyenek a céljaim? Állítsam őket magunk mellé, vagy elegendőek az információk is?
Ezután a kérdés után Jeremy kivárja Mihail válaszát, majd csak utána tér rá a többire.
- Ha már arra tartok, útközben bérelhetek egy járművet. Induljak most?
Amennyiben igenlő választ kap, megtörli a száját az erre szolgáló szövettel az asztalnál, majd feláll és kimegy az étteremből. Ezután nem sokkal, pár perccel később, minthogy Falat elfogyasztja az összes süteményt érkezik meg egy matt fekete, lapos, lebegő siklójármű az étteremhez. Az egyik pincér oda is megy az asztalhoz, és jelenti, hogy Mihail járműve előállt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szer. 19 Márc. 2014, 00:51

Filtorn sokat sejtetően válaszolt Falatnak, aki csak remélni tudta, hogy tényleg jut ezzel valamire a barátja. Ő nem a "különös" szót használta volna a helyzetre. Inkább a veszélyes, kockázatos és egyben nagyon izgalmas jelzőket. Nyitás egy új piac felé sosem egyszerű és most tényleg beletenyerelt, ahogy a másik vexbeli mondta az előbb. A központi menüből kilépett, mivel nem volt oka újabb hívást indítani a hazájába.
Jeremy szavaira Mihail felvonta a szemöldökét, majd tovább kortyolgatott. Végül így válaszolt:
- Nem is tőlük kell tartani, hanem attól, hogy a Lovag nem nézi jó szemmel a szaglászásunkat. Főleg nem a konkurrenciánál. Mert ha a régi konkurrencia összefog az újjal, az már veszélyesebb lehet neki. És ezt kéne elérned. Infó is kell, persze. Bármi számít, amit tudnak a csávóról, a környékről, stb. De a jelölt pénzes ügyletet mondd el nekik és közöld, hogy az a pali csinálja itt álcában a nagy bizniszeket, aki otthon keresztbe tett az Ismeretleneknek. Mondhatod, hogy ha visszaszorul, akkor több teret kapnak itt. Jó vexíliumunk csak nekünk van, úgyhogy a kis ügyleteik nem zavarnának. Ha mellénk állnak, talán többet érünk el, de kapkodni nem kell. A dél-wabbasi találkozóról azért tudjanak.
Falat bólintott Jeremy-nek, hogy nyugodtan béreljen járművet. Ő nyugodtan falatozott, amíg az összekötő intézkedett. A sütemény ízlett neki, el is várta, hogy jó minőséget kapjon egy ilyen helyen. Mikor jött a pincér, akkor az egyik testőrének intett a tortavillával, hogy tartson Jeremy-vel. Ő pedig rendelt még valami gyümölcslészerű, nem alkoholos italt. Ananászt, narancslevet vagy ilyesmi ízesítésűt. Most trópusi gyümölcsök ízével akarta leöblíteni az édességeket.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szomb. 22 Márc. 2014, 03:17

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Jeremy feláll az asztaltól majd már úgy, indulásra készen hallgatja végig Mihailt.
- Ezt én is tudom. - bólint amikor Falat felhívja a kapcsolatfelvétel veszélyeire a figyelmét - Arra gondolok, hogy ezek kis halak. Nem lesz gyanús, ha elkezdünk üzletelni velük. Ha a Lovag meg is tudja, nem fog szemet szúrni neki, ha más nyílt lépéseket nem teszünk. Ki ne beszélne a helyi csempészekkel információért egy új területen? Ezt neki is tudnia kell. Azért szolid leszek.  
Ha Mihailnak nincs más az összekötőhöz intézett szava, akkor az távozik. A testőr, akinek jelez veszi a parancsot, pozitív visszaigazolást ad, majd követi a másik férfit. Közben Falat megkapja a gyümölcsös italát, aminek íze leginkább édes narancsléhez hasonló. A testének nagy méretével arányban nagyobb pohárban kapja. A sikló megérkezése után egészen hosszú idő telik el. Falat ezalatt akár egy egész étkezést is megejthet időközben. Hosszabb várakozás után azonban Jeremy ismét bejelentkezik. Ezúttal teljesen nyugodt, arcán ez tükröződik, hangja is tárgyilagos.
- Felemás eredményeim vannak. - tér egyből a lényegből - Az Ismeretlen Birodalmi csempészek egy része inkább kimarad ebből és meghúzza magát. Másik felük utálja Murtont. Elfoglalja a területeiket és kiszorítja őket. El akarják tüntetni, ezért jó lehetőségek lehetnek. Nincs sok pénzük, de fegyverbe fogható erőnek megfelelnek. Sok minden használhatót mondtak. Először is vannak emberei a Pride-ból. Azok az emberek gyilkológépek, felfegyverezte őket és most a katonái. A helyi hatóságnál van néhány besúgója, de ott nincs nagy befolyása. És ami még nem olyan köztudott róla, van egy saját klubja wabbastól északra. Egy nagy szórakozóhely, pénzmosásra tartja fent.
A megszerzett információkat és kapcsolatokat elsorolva, Jeremy ahogy eddig is, türelmesen várja főnöke válaszát. Hogy mi legyen a következő lépése.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Hétf. 24 Márc. 2014, 00:35

Falat szerette a rendezettséget, ez olyan mérnöki szokás volt. A kis halakkal beszélni lehetett ártatlan dolog is, de még nem ismerte annyira a Lovag gondolatmeneteit, hogy tudja, miként vélekedne az ilyesmiről az ő esetében. Jeremy-re rá merte bízni a dolgot, mert ennek a palinak helyén volt az esze. Nem hiába fogadta fel őt összekötőként. Itt Feninben gyakorlatilag ő volt Mihail jobb keze és már sokat segített. A háborút persze nem nyerték még meg, rengeteg tennivaló volt hátra.
Falat hagyta távozni a két emberét és iszogatta a gyümölcslevet. Méretes pohárban kapta és elég finomnak is találta. Lassan kortyolgatott és nézelődött. Nézte a pult mögött zajló munkát, az érkező és távozó vendégeket. Nem beszélgetett a testőrökkel. Ez most nem az a helyzet volt, meg amúgy is csak zsoldosok voltak neki. Ha volt kivetítő, akkor itt is vetett pár pillantást a műsorra. Nézte a technológiát is, ami valószínűleg ebben az étteremben is a Vexből származott. Mindig szerette ezeket vizsgálgatni. A lábait masszírozgatta és kezdte érezni, mennyire nagy segítség az a két lábtámasz. Jeremy érkezéséig persze nem bírta ki evés nélkül. Megnézte az étlapon, milyen helyi különlegesség van és abból kért. Levest is rendelt, abból is húsosat és fenini specialitást, ha volt ilyen. Aztán pedig húsokat, nem organikusat, hanem az egészségesebb fajtát és utána olyan italt, ami nem volt túl édes, sem alkoholos. Jóllakva, legalábbis viszonylag jóllakva fogadta az összekötő hívását.
A hallottakat összegezte magában. A fél bagázs kivárja, mi lesz. Ha Falaték elbuknak, ők akkor is úszkálhatnak a sekély vízben. Nem kockáztatnak. A másik felére viszont sikerült érzelmileg hatnia az összekötőnek. Mihail számára a kapcsolatok, a pénz, a lehetőségek általában többet jelentettek a fegyvereknél, de megjegyezte, hogy az itteni Ismeretlenek inkább tűzerővel bírnak. Ennek is meglehetett a helye.
A Pride harcosainak nem örült. A káosz centrumából érkezve biztosan gátlástalanul harcolnak azért, aki fizet nekik. Egy ilyen kaliberű pasas pedig olyan fegyverrel láthatta el őket, amilyennel csak akarta. Talán pont a Milíciától lenyúlt rakományt használta fel. Gondolkozott azon, érdemes-e ezt összekötni a titkos hadsereggel, amiről hallott. Azokról annyit tudott, hogy profi katonák, kb. ezren vannak és errefelé vannak elhelyezve. Egy kissé nagy létszámnak tűnt ez a Lovagtól, aki inkább az eszével oldotta meg a dolgokat, mint ágyúval. Falat nyitva hagyta a kérdést, de elgondolkodott, hogy ha az a hívás beetetés volt, akkor megint más a leányzó fekvése. De nem is ez volt a legfontosabb hír.
A hatóság nincs a Lovag zsebében, csak informátorai vannak ott. Ha rászállnak a klubjára, akkor a "tiszta" ügyletei bebukhatnak. Ez megint egy tényező volt, amivel lehetett volna zsarolni. Vagy ha nem a hatóság, akkor egy pár bosszúszomjas ázsiai, Ismeretlen bűnöző duhajkodhatna arrafelé.
- Jó. Ha tudják, tartsák a szemüket a klubon és legyenek készek fülest adni a szerveknek, ha úgy alakul, hogy ezt be kell vetni. Ha mocskos a pénz, akkor már óvatosabb lesz. És minket is támogassanak, messzebbről persze, észrevétlenül, de úgy, hogy ha kell, puskát tudjanak rántani. Te, Jeremy... Ezek a Pride-osok mennyire vágnak egybe a másik csapattal? Aminek rejtőzik a vezetője.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Hétf. 24 Márc. 2014, 23:24

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Mihail magában gyűjti és rendszerezi az információkat, majd felhasználja azokat. Tervez, számításba veszi a lehetőségeket és esélyeket majd azok alapján új terveket kovácsol. Eközben logikusan egyre közelebb kerül a helyzet megoldásához. Jeremy a kérdés után kissé megemeli a tekintetét és elgondolkozik. Olyan, mintha elsőre nem is tudná, hogy mondhatná el amit akar, végül azonban kifújja a tüdejében lévő levegőt, kissé ötlettelen arckifejezéssel. Végül azonban mégis beszélni kezd, alig pár másodperc múlva.
- Nem mondom biztosan főnök, de semennyire. Az információk alapján arról a hadseregről egy csapat fekete ruhás kommandós jutott eszembe, mágnesgyorsítós fegyverekkel, álcázókkal, magasan fejlett technológiával. Vérbeli profik. A Pride-osok is, de ők mások... Szerintem ők azok, akik a legrosszabb negyedekből valók és az utcán tanultak harcot. Színesre festett haj vagy taréj, mindenféle kiegészítő, ami a harcban csak akadályoz, felemás páncélok, izmos testalkat sebek. Úgy tudom energiafegyvereik vannak, inkább lézer mint plazma. Erősek, de egyenként azok és nem csapatban. Szólok azoknak, akik a kikötőben mellettük állnak, de lehet ilyen állatok ellen már nem szívesen mennek harcba. Főnök, maga is tudja mik mennek ott, ahonnan ezek jönnek.
Falat is tudhatja, hogy vannak olyan részei a Pride fővárosának, ahol ha a közrendet fenntartó katonákat kivonják, elsődlegesen más területeken való létszám hiány miatt, elszabadul a pokol. Ez általában magában foglalja a legbrutálisabb és erőszakosabb gyilkolást és rombolást, és gyakran épületek is megsemmisülnek, amíg a helyi klánok kitombolják magukat. Ugyanakkor valószínűleg a Lovag részéről ez csak egy használt módszer, hogy erősebbnek látszódjon, mintsem valóban onnan szerzett volna harcosokat magának.
- Van még valami? - kérdezi Jeremy végül.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Kedd 25 Márc. 2014, 14:46

Jeremy azzal kezdte, hogy nem biztos, amit mond és valóban, megvolt az esélye annak, hogy téved. Falat mindkét eshetőséget figyelembe vette. Valahogy kezdte azt érezni, hogy ez a mai találkozó csak a kiindulópont és a Lovag nem tesz fel mindent egy lapra. Úgy érezte, hogy itt még nem lesz baj. Jól tudta, hogy mi megy a Pride-ban. Ezt nagyjából mindenki tudta, aki nem dugta a homokba a fejét a hírek elől.
- Lehet, hogy ennek nincs sok értelme, de kérdezősködj még egy kicsit Merlenről is. És egy nevet is kérek, az Ismeretlenek vezetőjének a nevét. Adj neki kontaktot, amin elérhet téged, ha változás lenne. Persze mi is szólunk nekik, ha van valami. Aztán jöhetsz is vissza.
Jeremy megtette, amit lehetett. Falat még megnézte azt a helyet, ahonnan az összekötő bejelentkezett, majd ha nem volt több kérdés, hozzászólás, stb., akkor bontotta a vonalat és ücsörgött tovább.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Csüt. 27 Márc. 2014, 00:31

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Jeremy biztosítja Mihailt, hogy még utána néz a kiadott feladatoknak, majd ő is bontja a vonalat és kijelentkezik. A hely, ahol az összekötő volt a hívás alatt látszólag valamilyen parkoló, vagy belsőparkoló lehetett, mivel jól megvilágított járművek sorakoztak egymás után mögötte. Ez akár a kikötőknél vagy a dokkoknál is lehetett, tehát a férfi közvetlenül oda ment információért, ahol a megfelelő szervezetek a közelében vannak. Falatnak ezúttal nem kell sokat várnia, Jeremy nemsokára visszaérkezik az étteremben. A főbejáraton lép be, majd mellette a testőrrel megy végig az épületen, egészen Mihail asztaláig. Ott egyelőre nem ül le, csak az egyik szék hátának támaszkodik két kézzel, miközben beszélni kezd.
- Tireeka Sans Naro, ő a helyi alsó csempészhálózat vezetője. Megkapta az egyik elérhetőségemet, és folyamatosan kapcsolatba tud lépni velem ha szükséges. Számítanak rá, hogy valami nagyot tudunk előhozni, ha a helyzet megkívánja. Merlenről még sikerült kideríteni néhány infót. A feleségei azért hagyták el, mert valamikor a fickónak teljesen elszáll az agya. A nyugodt profiból átmegy tomboló vadállatba, és agresszív lesz. Mind a hét korábbi feleségét egyszer vagy többször megverte, emiatt hagyták ott újra és újra. Azt, hogy milyen szert használ, nem sikerült kiderítenem, de ilyen mellékhatása csak kevésnek van. - ekkor egy pillanatra megáll - Ez nem könnyű drog, rosszul feltételeztük elsőre. Ez valamilyen nagyon erős cucc, amit ritkán használ, de olyankor kilövi magát vele. Talán Jeff, vagy valamilyen más koktél, keverék.
Jeremy leül a székre, miután mindent elmond, ezzel elég időt hagyva Falatnak, hogy végiggondoljon mindent és még egyszer végigvezesse a hallottakat.
- Mit fogunk tenni a Lovag ellen főnök? Előállt valamilyen tervvel, vagy elmegyünk egyáltalán a találkozóra? - kérdezi végül Jeremy, teljesen nyugodt hangon. Figyelve arra, hogy ne legyen negatív hatása a több egyszerre feltett kérdésnek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Csüt. 27 Márc. 2014, 11:22

Az összekötő tette a dolgát, ahogy szokta és hamar vissza is jött. A Merlenről szerzett új infók Falat arra gondolt, hogy ez az agresszív hajlam is lehet a gyakori munkahelyváltás mögött. És ilyen lelkiállapottal komolyabb tisztséget elég merész dolog lenne bevállalni. Ettől persze még lehetett valami alvilági ténykedése, de ez korántsem volt biztos. Feltételezések voltak ezek, de egyre jelentéktelenebb feltételezésnek tűntek.
Ahogy az összekötő leült, Falat még csak tűnődött és összegezte magában a hallottakat, közben hagyta pihenni Jeremy-t. Az Ismeretlenek, a rejtélyes hadsereg, a Lovag, a Milícia. Ebből kezdett neki összeállni valami, amit ki tud kotyvasztani, ha ügyes és jól alkalmazkodik a felmerülő problémákhoz is. Abban ugyanis biztos volt, hogy nem fog minden simán menni. A Lovag brilliáns stratéga volt és Mihail amellett, hogy itt ellenlábasának számított, tisztelte ezért. Szerette volna olyan jól forgatni a lapokat, ahogy Murton és meg is fog ezzel próbálkozni, gondolta magában a túlsúlyos férfi. Még volt idő, bár egyre kevesebb. Kombinált, kitalált valamit, amivel több oldalról bebiztosítja magát és a sikert, de előtte még egyeztetni akart. Fontos volt neki a pontosság.
- Oké. Hívd fel újra Filtornt. Elmondom neki ezeket és lehet, hogy ő is megtudott közben ezt-azt. Te, Jeremy... Az a sikló kényelmes amúgy? - kérdezte Mihail, passzírozva vádliján a hurkákat. Már nem fájt annyira, de még eléggé érezte.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szomb. 29 Márc. 2014, 03:40

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Mihail végül elveti az ötletet az új információk alapján, hogy a biztonsági főnöknek, komolyabban is köze lenne az alvilági szervezetekhez, az itt illegálisnak számító drogbeszerzésén kívül. Mialatt Falat gondolkodik és terveket készít a meglévő tudása segítségével, Jeremy leül és a kínálkozó lehetőséggel élve, elvesz magának egy pohár italt a testőrök előtt lévőek közül. A kérdés után az összekötő lerakja a poharat, majd figyelmét Mihailra fordítja.
- Persze, hogy kényelmes. Került annyiba, hogy minden elvárásnak eleget tegyen.
Az előző utasítással kapcsolatban azonban nem válaszol azonnal, kissé elgondolkodik, majd előrenyújtja a kezét Mihail felé.
- Rendben főnök, de magánál van a kommunikátor.
Ha Falat átadja az emberének az eszközt, akkor az nekilát a hosszadalmas bejelentkezési műveletnek a Vex biztonságos belső hálózatába. Filtorn hívása megkezdődik, azonban érezhetően sok ideig nem érkezik reakció. Jeremy azonban nem bontja a hívást és ha Falat hagyja ezt neki, akkor hosszú percekkel később, ami alatt már lényeges dolgokat is tehetne az asztalnál ülő bármely férfi, Helmut végre felveszi. A hangján hallatszik, hogy nem számított ilyen gyors újbóli hívásra.
- Igen, tessék? Én vagyok az Mihail. Már a hallak is. Mi az, miben segíthetek?
Kérdezi meg végül, miközben hallhatóan valamit elpakol a háttérben.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szomb. 29 Márc. 2014, 12:27

Falat örömmel hallotta, hogy sikerült egy jó járgányt bérelni. Ő hajlandó volt megfizetni a kényelmet és általában meg is fizette. Ha nem, mint az előbb, a járkálás során, azt hamar megbánta. Odaadta Jeremy-nek az eszközt. Nem akart a kapcsolódással bajlódni, ezt rábízta az összekötőre. Kivárta, hogy felépüljön az összeköttetés és utána hallgatott. Filtorn megint nem szólt bele, de most sokkal több idő telt el. Mihail visszavette a kommunikátort és hagyta Jeremy-t enni-inni, ezt egy bólintással jelezte is. A hang hamarosan jelentkezett, némi meglepettséggel és elfoglaltsággal a hangsúlyban.
- Öreg harcos, nagy munkában zavartalak meg? - kérdezte Mihail. Tudta, hogy Helmutnak mindig ezer dolga van, amik közül most a segítség csak egy lehet a sok közül.
- Informálódtunk errefelé, van még egy pár cucc. Az itteni Ismeretlenek két csoportra oszlanak. Az egyik fele kimarad és inkább sütögeti a saját cipóit, mint eddig. A többi viszont berágott a jómadárra és vagyon híján fegyverrel segítenének. Viszont Murtonnek vannak Pride-osai, jól felszerelve és nyilván megfizetve. A zsaruknál vannak spiclijei, de nincs a kezében az egész hatóság. Ami talán a legfontosabb, hogy egy klubban mossa tisztára a pénzeket, Wabbas-tól északra. Az Ismeretlenek rajta tartják a szemüket. Az a Merlen meg szerintem mellékes. Komolyabb drogokkal élhet. Jeff vagy hasonló ütős cucc. Néha beáll az agya és üt-ver, ezért hagyták ott a női. Lehet is, hogy nincs más üzelme és csak emiatt nem jut feljebb. De jó, ha tudsz róla és ha valamivel összevág, akkor hallgatlak. Na és azt találtam ki, hogy...
Falat itt vesz egy nagyobb levegőt és elmondja a tervet, ami összeállt a fejében:
- Elmegyünk a Lovaghoz. Tálaljuk, hogy tudunk a Milíciás ügyeiről, de ha ő nem tesz keresztbe nekünk, akkor mi sem neki. Azt szorgalmazom majd, hogy beleegyezzen a térnyerésembe. Ahogy az előbb is megbeszéltük. Ha ezzel csak kiröhög, szólok, hogy vannak kapcsolataim itt is, messzebb is, persze név nélkül és tudunk neki ártani, ha akarunk, akkor is, ha én nem élve megyek-e ki innen. Mert nem félek tőle. Sőt, ha el akar intézni, akkor biztosra veheti a bosszút, ez lesz a mondás. Az Ismeretlenek tudják, hol lesz a tali és ha minden jól megy, arrafelé járnak úgy "véletlenül", hátha balhé lesz. A klubról nem szólok, nehogy eltüntesse a nyomokat, mielőtt léphetnénk. Mert ha abban maradunk, hogy nincs alku, akkor távozok, de ekkor már te is indíthatod a Milícia értesítését, meg a helyiek is rászállnak a klubra. Egy füles a zsaruknak, tudod. Ha meg a cuccot akarja lenyúlni és engem eltüntetni, akkor vér fog folyni, nem csak átvitt értelemben és nem biztos, hogy ez megéri neki. És még egy dolog jutott az eszembe: tudjuk, hogy egy nőcsábász, akinek minden lábujjára jut egy bige, de... Tudunk valakiről, aki különösen fontos a számára? Volt feleség, a gyereke anyja vagy hasonló, aki "a nő" az életében? Vagy akár egy gyerek, aki nem csak úgy becsúszott, hanem számít is? Mert akkor még ezzel is megfenyegethetnénk.
Falat a választ várva közben még arra gondolt, hogy a Lovagtól meg kell tudakolnia, mennyit is tud pontosan? Előtte pedig lesz majd még egy telefon, mégpedig a hadsereg vezetője felé, de ez titok, így Helmutnak nem mondja el. Három oldalról igyekszik bebiztosítani magát. Ha ebből kettő besül, akkor is marad egy támogatója. De a helyzet még változhat is, ha Helmut más megvilágításba helyezi, újabb infókkal, meglátásokkal. Bár Mihail most már csak konkrét dolgok alapján módosítana a terven, újabb feltételezések miatt nem igazán.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Szer. 02 Ápr. 2014, 00:25

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Helmutnak valóban sok feladata lehet, sikeres és tehetséges üzletemberként, kereskedőként. Ettől függetlenül szokásos baráti hangján válaszol.
- Nem nagyobban, mint mindig. Hallgatlak.
Némán hallgatja végig azt amit Falat elmond neki. Hallani lehet még, hogy leteszi a kezében lévő utolsó dolgot, valószínűleg egy közeli asztalra, majd utána a vonal másik végén beáll a teljes csönd. Miután Mihail befejezi még néhány másodpercig nem kap választ, mintha már nem élne a vonal, azonban néhány másodperc múlva ismét hallani a hangját, ami a hosszabb csend után most valamivel hangosabbnak tűnik Mihail számára.
- Ez komolyabb mint hittem. Abba belegondoltál, hogyha odamész hozzá és nyíltan megfenyegeted, kirobbantasz egy háborút, akkor az az életedbe is kerülhet? Persze, hogy belegondoltál vén harcos. De megér ez ennyit. Én azt mondom neked, biztos lehetsz benne, hogy az árudat akarja, nélküled, erre számíts mindenképp. Először próbáld meg erőszak nélkül megoldani. Vannak melletted is sokan, igen, de ő hazai terepen van, sok a fegyverese, akiket biztosan tart, a tieid ha jól értem nem olyan hűségesek. Meggyőzni, nyomást gyakorolni rá sokkal jobb megoldás. De... ettől még a terved jó, csak tudd, hogy kockázatos.
Ekkor ő áll meg és vesz egy mélyebb levegőt, majd folytatja.
- Elküldöm az összegyűjtött adatokat a Milíciának, ha jeleztek ebben biztos lehetsz. És lenne egy bizalmas kérdésem. - itt egy kicsit halkabban kezd beszélni - Mennyi vexilliumról van szó?
Mindenképpen megvárja Falat válaszát Filtorn, és az akár a valós adat, esetleg hamis vagy csak egy elutasító válasz, csak azután megy tovább.
- Utána jártam a családi viszonyoknak. A nők terén nem tudok mit mondani, sokat tart, még többel kavar. Van három kedvence, de nem gondolom, hogy ezek pótfeleségeken kívül más funkciót is betöltenének. Ha egy ilyen ember elmondaná a szeretőinek a titkait, hamar a padlón találná magát. Szerintem csendben hallgat. Van itt még más is. Pár gyereket sikerült csinálnia az évek során. Van egy fia akivel tartja a kapcsolatot, néha találkoznak. Hogy részt vesz-e az apja vállalkozásában, azt nem tudom. Walera Murton, átküldöm az adatait, amint konzolhoz jutok. Valamit tudnia kell mégiscsak.
Leveszi a hangsúlyt végül, jelezve, hogy befejezte és várja Mihail reakcióját. A hangján érezhető, hogy mint barát a barátot félti Falatot az egész ügytől.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szer. 02 Ápr. 2014, 14:44

Mihail ekkora döbbent csöndre azért nem számított. Bevállalta a rizikót, ez tiszta sor, de enélkül nincs üzlet. Lehet, hogy most sokkal többet kockáztatott, de ez fel is pörgette. Hasznot szagolt.
- Persze hogy végiggondoltam. És nem véletlenül teszek fel ekkora tétet. Először csak beszélünk és tárgyalunk, az áru meg jó helyen lesz, ezt hidd el nekem. Kapaszkodj meg: hatszáz egység. És amit nem mondtam még, hogy ne befolyásoljon...
Most Mihail tart egy kis szünetet és megmasszírozza közben a lábát. Már nagyjából kezd rendbejönni, úgy érzi. Jót tett a pihenés. Amit most elmond, azt pedig eddig titokban tartotta ugyan, de elérkezettnek látta az időt. Helmut még jobban rávilágított a helyzet komolyságára és Falat már minden részletet megoszt vele.
- Kis terjesztők is érdeklődtek és vettek ezt-azt, meg egy gazdagabb is, bizonyos Vrox, aki a partikat akarja feldobni, de van egy vevő, akinek az egész kell. Ennek van egy profi hadserege, kb. 1000 főnyi. Mint a Milícia, csak ezek mind itt vannak valahol és még kevesebbet tudni róluk. Se név, se semmi. Diszkréciót akart, úgyhogy megkérlek, te is kezeld ezt bizalmasan. Rajtad kívül másnak el se mondanám. Még egy bebiztosításként rácsörgök, hogy tudjon Murtonról és a találkozóról. Ha annyira akarja a drogot, talán hajlandó ő is segíteni. Vele holnapra van egy találkozó megbeszélve. Huszonegy óra, egy csendesebb városrészi parkolóházban, semleges területen. 15. emelet, 2430-as parcella, az Ikten irodaháznál. 
Falat ezzel meg is jelölte a címet és megvárta, hogy Filtornnak volt-e valami hozzátenni valója. A családi viszonyok csak annyira érdekelték a dílert, amennyit fel tudott azokból használni a maga céljaira. Nem volt kiemelt nő és a gyerekek közül is csak egyről lehetett tudni. A többit talán támogatta a lehető legnagyobb titokban, de az is lehet, hogy abszolút nem foglalkozott velük. Ezt az egyet viszont érdemes kicsit megvizsgálni, hiszen biztosan nem véletlen, hogy rá lehetett találni.

- Ok, szóval nincs főcsaja, Walera-t meg később csekkoljuk. Most, hogy mondod, van még egy ötletem, csak kissé meredek. Mármint az eddigiek veszélyesek, de beválhatnak, ez viszont nem annyira balhés, de nem is biztosan eredményes. Az Ismeretlenekkel kerestethetnék egy beépülőt, aki előadja az igazi büdös ribancot a klubban és Murton felszedheti. Ha valami jó kis kütyüt rá tudok rakatni, akkor követhetjük, lehallgathatjuk vagy ha elég jó a bula, akkor likvidálni is lehet. Csak nem tudom, mennyire lehetne egyáltalán megtalálni a palit és hogy működne-e ez. Te csináltál már hasonlót, barátom?
Falat általában magabiztos volt, de most egy kicsit elbizonytalanodott. Az ötlet bevillant, de ilyen machinációhoz még nem nyúlt, ezért kért megerősítést. Filtorn sokkal dörzsöltebb volt és talán ebben is tudott segíteni. A választ persze Falat még kiértékelhette és elfogadhatta vagy elutasíthatta, de mindenképp kíváncsi volt rá.

/ Ha nem jó így a tali címe, akkor jelezd valahogy. Köszi! /

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Hétf. 07 Ápr. 2014, 01:10

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Mihail szinte érezheti, ahogy Helmut elismerően bólint a vonal másik végén, amikor meghallja a számadatot. Ez a hangjában is érezhető, bár csak szolidan, gyakorlottabb és nagyobb üzletember annál, hogy hatszáz egység konkrétan sok legyen számára, viszont relatívan ez egy igen nagy arány.
- Szép nagy üzletnek vágtál neki Mihail.
A folytatás miatt Filtorn elhallgat, kivárja amíg minden információ elhangzik, hogy azok alapján mérlegelhessen. A helyzet még számára sem könnyű, bár valószínűleg sokkal jobban mozog ilyen terepen is.
- Már értem miért nem mondtad el. Ez így már teljesen más helyzet, mint amit elsőre hittem. Jól van, nagyon gyanúsnak hangzik az a titkos sereg. Jól jöhetnek még, de nem elsődleges tervnek. Ne feledd, hogy lehet csak álca, vagy csapda, valaki így próbál anyaghoz jutni. De még ha minden stimmel is, azt mondtad diszkréciót akarnak, lehet nem segítene neked, hogy ne fedje fel magát. Azért keresd fel őket. A címet pedig leírom. Nem ismerem Fenint, nem tudom hol van a hely, de majd rákeresek és megnézem, hátha szembe tűnik valami.
A továbbiakkal kapcsolatban Helmut egy ideig hallgat. Még érezhetően gondolkodik valamin. Eközben Jeremy érdeklődve figyeli a beszélgetést, ahogy eddig is. Az összekötő is szeretné jól informált lenni, nagy eséllyel szakmai ártalom nála. Végül Falat barátja válaszol.
- Persze, hogy csináltam. Ez itt nálunk bevett dolog. Akit te büdös ribancnak mondasz, azok általában a legképzettebbek, legluxuskategóriásabb lányok. Van belőlük néhány, ha kifizeted őket, használhatnád. De ez hosszabb távú terv, nekik is kell beépülési idő. Még annyi, hogy ne a piti alakokkal kerested őket, annál profibbak. Ajánlanék én magam, de csak a Vex-ből tudok. Azt javaslom keress magadnak valakit, és finoman kérdez rá, hogy vállal-e olyasmit ami neked kell. Így működik ez. Volt már néhány ilyen gyilkosságom régebben. Csak vigyázz magadra. Van még valami, amiben nem vagy biztos?
A hangja végig magabiztosnak tűnik, amikor a tanácsokat adja. Nem csak büszkeségből mondja, valóban lehettek ilyen ügyei korábban. A kérdést, ahogy eddig is őszintén, segítőkészen teszi fel és várja a választ.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Hétf. 07 Ápr. 2014, 13:27

Nagy szám volt ez a hatszáz, de Helmut még nagyobbakkal is tudott dobálózni. Azt mindenesetre elismerte, hogy tényleg nagy bizniszről volt szó. Egész jól fogadta a másik hadsereg említését is. Amit mondott, hogy ez akár csak álca is lehet, az elgondolkodtatta Falatot. Valahogy úgy érezte, hogy az a hadsereg tényleg létezik, csak beazonosíthatatlan. Vagy talán mégsem? Egyszerűen pár orvlövész lesz ott meg egy teherautó a rakománynak? De Jeremy annyi mindent megtudott. Nehéz volt azt hinni, hogy ez az egész csak megszervezett hazugság, bár lehet, hogy érdemes volt ezzel is számolnia. Egy pénzéhes dílert ilyen könnyű volna tőrbe csalni azzal, hogy beígérik a teljes áru megvételét? És csak azért akarnak diszkréciót, hogy utólag ne legyenek megtalálva? Feldühítette, hogy ezt nem vette eddig igazán komolyan. Fújt egyet és megmarkolta az asztalt.
- Beszélni mindenképpen fogok velük, de... Az összekötőm derített ki pár dolgot és elég jól felszerelt csapatról van szó. Ez a szándékaikról persze semmit nem árul el, de úgy tűnik, nem csak árnyéksereg, hanem tényleg léteznek.
A beépülő nőkkel kapcsolatban Filtorn már tapasztalt volt az elmondottak szerint. Jó ötletek adott és pontosított is az elképzelésen.
- Jó, hát tudod, hogy értettem a ribancot. Felhasználói szemmel. Akkor majd kiderítem, merre lehet ilyet találni, bár ez a ma és a holnap gondját nem oldja meg. Egyelőre ennyi. Most nyakamba veszem a várost és ha változik valami, szólok. Ha nem, akkor a találkozó után küldjük a megbeszélteket. Kösz mindent, barátom!
Falat megvárja még, hogy Filtorn mit válaszol. Csak akkor bontja a vonalat, ha már minden meg van beszélve és neki sem jut eszébe újabb kérdés, ötlet, akármi.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Vas. 13 Ápr. 2014, 03:58

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Jeremy-nek tűnik fel elsőként és kizárólag, hogy Mihail megfogta az asztal szélét, ami idegességre vagy izgalomra utalhat, ezúttal lehet mindkettőre. Ezután még jobban figyeli, hogy mit is tesz a főnöke, illetve mi hangozhat el a vonal másik végéről. Helmut a hangja alapján megbízik Falat információban és nem vonja kétségbe a barátjai szavait a hadsereggel kapcsolatban.
- Jól van. Még mindig jobb egy árnyéksereg, mintha a helyiek próbálnának meg lekapcsolni, vagy az Árnyékhadsereg lenne az. - veszi az utolsó résznél kissé komolytalanra, hogy oldja a feszültséget, majd visszatér a tárgyra - Van valamid, akármi, ami utal arra, hogy mit akar az a hadsereg ennyi droggal? Vagy egyáltalán mi a céljuk mit akarnak. Ha kitalálod mire kell nekik a szer, a céljaikat is könnyen ki tudod következtetni. Tovább akarhatják szállítani, eladni, cserélni, és még sok más lehetőség. Tudsz erről bármit?
Mihail tudja, hogy Jeremy nem mondott ilyen téren semmit és valószínűleg ő sem tudja, hogy a titkos hadseregnek mi célja lenne hatszáz egységnyi vexilliummal. Így a kérdés teljesen megválaszolatlan. Filtorn a folytatásra már gyorsabban felel mint eddig, Falat határozottságát hallva valamivel bizakodóbb hangon.
- Találj egy jó lányt. Sok sikert mindenhez! Nincs mit köszönnöd, én segítek, ha segítek. Keress fel akkor, ha találsz valamit, én most felírtam minden fontosat, hogy ne felejtsem el. Viszlát Mihail!
Helmut most egyelőre nem tud többet segíteni ilyen távolságból, bár már így is megtudta amit megtudott. Mivel már nem hangzik el újabb fontos információ és el is köszönnek, Falat terv szerint bontja a vonalat. Amint ez megvan az összekötő fordul felé.
- Na főnök, mit beszéltek meg, mit tegyünk most?
Kérdezi Jeremy érdeklődve. Látszik rajta, hogy alig várja, hogy valamilyen megoldást találjanak a problémáikra.

//Nem volt gond a címmel. Különböző területeken különbözőképpen mondják, olvassák a címeket, nincs egységes forma valójában, a különböző adatok nevéből, számából mindenki meg tudja állapítani, hogy hol is van egy hely, mint ma ha az irányítószám és házszám meg lenne cserélve például, az is könnyen értelmezhető. Elnézést a kései reagért.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Hétf. 14 Ápr. 2014, 11:59

Mihail most szembesült igazán a "több szem többet lát" elv működésével. Filtorn olyan dolgokra mutatott rá, amiket ő már elkönyvelt ténynek, pedig nem azok voltak. Ahogy Vroxot is összekeverte a titkos vezetővel az elején.
- Valójában nem tudunk erről semmit. Csak azt, hogy egyben és hamar akarják az egészet, kisebb tétel nem kell nekik. Titokzatosság és sürgetés, így indult, meg némi ráhatás, hogy ha ellenállnánk, akkor el tudják venni, ha akarják. Az összekötőm, Jeremy beszélt velük. De megpróbáljuk majd kideríteni, miben mesterkednek.
Az elköszönés után Falat lezárta a kommunikációs eszközt és levette a napszemüvegét, megdörgölve a szemét. Megint sok mindenről volt szó, új ötletek születtek, mások megcáfolódtak és újabb kérdések vetültek fel. Először is össze akarta foglalni Jeremy-nek a lényeget, de az már megelőzte a kérdéssel. Szorgalmas alkalmazott volt, Mihail becsülte is és nagy vigyorral kezdett bele.
- Na. A tervemet hallottad. Első lépés a tárgyalás, de ez nem újdonság. Kérdezünk, óvatosan válaszolunk is, aztán ha eljön az ideje, fenyegetünk és zsarolunk. Ha az Ismeretlenek be is szállnak a harcba, Murton emberei akkor is jobbak, képzettebbek és valószínűleg többen is vannak. De nem biztos, hogy megéri neki a harc. Amit elmondtál, azok alapján nem olyan típus, aki ehhez nyúl. Helmut talált még ezt-azt. A nőcsábász az elpottyantott fattyak közül eggyel tartja a kapcsolatot, úgyhogy az a bizonyos Walera Murton biztos számít neki. Az adatokat hamarosan küldi, úgyhogy le kell majd csekkolnunk.
Falat ekkor a maradék üdítőt még megitta és megvakarta a lábát, majd folytatta:
- A hadsereg vezetőjével beszélnünk kell. Elmondjuk, hogy a helyi főmaffiózó bele akar köpni a levesünkbe és ha kell az anyag, akkor jó lenne, ha tudnának valamit tenni. Akár információval, akár fizikai beavatkozással. Ezt mondjuk tekinthetnénk úgy is, hogy így megfizetik a diszkréció felárát - de persze a legnagyobb titokban kell mindent intézni. És valahogy burkoltan meg kéne tudakolni, hogy a fiúkat akarják-e vele feldobni vagy tovább értékesítik, stb. A céljaikat kéne megtudni. De még ez előtt van egy másik dolog. Egy kémet, női kémet kell szerezni, aki az ujjai köré csavarja a Lovagot. Ez egy hosszabb távú terv, de megérheti. Ha lassan iktatjuk ki, az is jó, csak győzzük kivárni és ne legyen gond addig sem. Itt kell a te rutinod és szakértelmed, hogy merre lehet találni igazi felsőkategóriásat. Lehallgatót, manipuláló eszközöket, esetleg biotechnológiát is alkalmazhatna és ha rendkívül jó, akkor ki is nyírhatná a csávót. A klubján keresztül kell majd megközelíteni, de először találjunk egy ilyen álribit. A klubot egyébként le tudjuk jelenteni a zsaruknál, névtelen fülessel, de majd csak a dél-wabbas-i tárgyalás után. Dióhéjban. Na, lássuk, mennyi időnk is van még?
Falat ránézett az órájára és a rendelkezésre álló infók alapján megpróbálta kiszámolni, mennyi idő kell, hogy odaérjenek a találkozóra és mit lehet még előtte intézni.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Bishop on Pént. 18 Ápr. 2014, 04:26

~ Karakter: Mihail Krasznaja ; Helyszín: Fenin városa ~

Helmut még nyugtázza az információkat, amiket Mihail elmond neki, hogy biztos lehessen abban, hogy az említett hadsereg valóban létezik. A vonal bontása után Jeremy fordul Falat felé. Némán és teljes figyelemmel hallgatja az elmondott tervet. Láthatóan fejben már jegyzetel és elkezdi összeszedni a dolgokat, amiket Falat elmondott és, hogy ezekhez mire is lesz szükség. Amikor Falat befejezi és végigmond mindent, már összeszedetten tud válaszolni.
< - Szervezett nyomásgyakorlás, beépített nő, beszervezett hadsereg minden van itt főnök! Na lássuk. Egyszerre csak egy dolgot tudunk csinálni, melyik legyen az első ezek közül? Olyan nő tudok szerezni, akire szükségünk van, de nem azonnal. Idő kell, hogy találjak egyet és talán napok, hogy be is szervezzem. Utána csak az ő módszerein múlik minden. A titkos hadsereg vezetőjével akár innen is felvehetjük a kapcsolatot, de nem biztos, hogy válaszolni fog, ha éppen nem alkalmas neki. A fiú megkereséséhez, adathalászathoz megint szükségem lenne egy kis időre, de azzal gyorsan végeznénk. A hatóságokat meg könnyű megtalálni és jelentést tenni, az Ismeretlenekhez is meg van a magunk vonala. Melyik lenne a legfontosabb ezek közül? >
A kérdésre Jeremy gyorsan végignéz az éttermen, de bent nem lát órát, ezért a magánál lévő kis szerkezetén hozza be azt.
< - Még egy fél óránk van hátra a találkozóig. - válaszolja komoly hangon. >
Falat tudja, hogy a meglévő siklójárművel az egész út nem vehet igénybe tíz-tizenöt percnél több időt az ötvenből. Ez bőven elég ahhoz, hogy még intézhessen néhány hívást, vagy egy hosszabbat, de arra már valószínűleg kevés lenne, hogy kiküldje az összekötőt. Ezek alapján Mihail újra tervezheti a következő lépését.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Egyéb területek - Page 2 Empty Re: Egyéb területek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.