Sivary Unió

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Dumb on Vas. 11 Jan. 2015, 04:12

Talán kérhetnék pár nap gondolkodást, vagy inkább utasíthatnám őket, hogy annyit várjanak. Mert a procedúra több tekintélyt kapna, de valahogy a vezetők véleménye ilyen téren nem érdekel. Tudom, hogy fontos a papírforma, a bárgyú szertartás, etikett ilyesmi. De nincs most hozzá kedvem, inkább csak átlapozom az adatokat és rögtön meghozom a döntést.
- A fegyver tartást megszigorítjuk, egyelőre a bevándorlók támogatást a fegyvereik leadásához kötjük. Barátságos arculattal, reklámok a család biztonságáról és a remekül szervezett rendőrségünkről. Remélem van szóvivőjük rendőrfőnök. Kell egy arc a sajtónak, egy határozott, erős arcéllel ellátott férfit javaslok, valaki megbízható képűt. - Kicsit elgondolkozok a szlogeneken, pár lehetséges megoldáson.
Osztok, szorzok és megoldok még egy gyors problémát.
- Egy füst alatt toborzási reklámot is rendezhetünk. Aki fegyvert akar azt megtanítjuk használni és jó helyre tesszük. Az utcán többé nem kell félniük, maximum attól, hogy reggel le fogkrémezik a zakójukat. - Egy elégedett mosoly is csúszik az arcomra, majd mikor rajta kapom magamat egy határozott mozdulattal összerántom a köpenyem és Katnissre pillantok...
Tudom a nevét és elgondolkozok, hogy jobban is meg kéne néznem magamnak. Talán egy kicsit elengednem az ösztöneimet. De majd csak a tea után, most azonban.
- Ezt jegyezze le Miss! Uraim, van még kérdésük? - Határozott, enyhén türelmetlen hangom után leolvad az arcomról a hirtelen felszívott keménység majd lehuppanok a kanapéra és felteszem a lábaimat, hogy elkényelmesedhessem. A csésze pedig magasra tartva a jobb kezemben, magasan a fejem felett. Elnézem a filter címkéjének imbolygását amíg nem kapok választ.
avatar
Dumb
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 27
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Vas. 18 Jan. 2015, 20:15

~ Karakter: Casper Vos / Rémálom ; Helyszín: Sivary Város; Kaland: Lovasok ~

Rémálom maga hozzá meg a gyors döntést az ügyben. Sem a megfigyelő rendszer egyik rendszergazdája, sem a rendőrség fővezére nincs abban a helyzetben, hogy bármilyen módon is kérdőre vonjon egy ilyen politikai, állami döntést. De a mostani határozottság még azt is lehetetlenné teszi, hogy a kanapén végigfekvést vagy a címke nézegetését megjegyezzék maguknak. Casper látja az üres címkét lengedezni maga előtt. Nincs rajta semmi, sem reklám, sem logo, nincs rá szükség. Az átfut a fején, hogy a fegyverviselés szigorítása kétélű penge. A bevándorlók száma meg fog csappanni, és az idejövők nagy része nem mondana le a fegyveréről, szóval már a mostani lakosságtól sem lesz könnyű elvenni a fegyvereiket. Viszont a másik oldalon a hadsereget is növelni lehet a rendelkezéssel, ami a Sivary érdeke.
- Nem uram, nincs több kérdésem. Ez kellően világos volt. - válaszol a rendőrség vezetője először - Értesítem a felmerülő problémákról.
Aztán a rendszergazda is megerősíti ezt.
- Érthető nagyúr. Megkezdjük a program fejlesztését a rendőrség számára.
Ezután a két férfi megáll és vége legyen a hívásnak, ami akkor történik meg ha Rémálom megszakítja a vonalat. Katenis jegyzetel valamit, aztán kérdően pillant fel.
- Miss? Milyen Miss?


~ Karakter: Haley Miller; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~

A két katona valóban egy adminisztrációs épülethez kíséri Haleyt és Wintert. Ahogy óvatosan megnézi látja, hogy nagyjából egy egységnyi fizetést nyomtak a kezébe. És még csak semmilyen követelményt nem is támasztottak ennek fejében. Az őrök viselkedése sem túl agresszív, igazából elől haladnak párban, ha Miller lemarad akkor csak követnie kell őket. Bekísérik a nagy barna épületbe. Belépve egy közepesen fejlett, világos, légkondicionált hely fogadja. Mindenhol álmennyezet és állfalak, ami mögött a különböző csövek, kábelek, rendszerek meghúzódnak. A katonák persze feltűnést keltenek itt és Haley szegényes álcája is. Végül egy bevándorlással foglalkozó pulthoz kísérik őt. Itt egy idős hölgy néz rá vissza.
- Állampolgárságot szeretne igaz?
Kérdezi kedvesen az idős nő. Mintha mi sem lenne természetesebb ennél. Az épület egyébként, ha Miller jobban körülnéz tele van rendőrökkel, hivatali dolgozókkal, és idegen személyekkel, akik valószínűleg letelepedni szeretnének. Úgy tűnik csak őt kellett az utcáról összeszedni, ezért kezelik kiemelten.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Dumb on Vas. 18 Jan. 2015, 23:10

A követező paranccsal megszakítom a vonalat, hátra nyújtózom. Egy pillanatra elgondolkozok az emberi gyarlóságon, rövid pillanat. Nem fér bele semmi jelentőségteljes, ez sokat elmond a témáról. Nem érdemes sokat gondolkozni rajta. Inkább beteszem a ház lejátszó rendszerébe az egyik kellemes klasszikusom a gyűjteményemből.Nem is foglalkozok Katniss kérdésével, ezek a mai gyerekek nem tisztelik a kultúrát. Eldöntöm, hogy nem is próbálok vele úgy viselkedni mintha megérdemelnék a tiszteletet.
- Katniss, hozzon nekem a gyógyszeremből egy keveset, tudja aminek Skywalker van a dobozára írva. A pipámmal együtt. Továbbá szükségem lenne egy másfajta pipára is. Nem tudom a munka körébe tartozik-e, ha nem akkor szerezzen egy helyes kis egyedet, hogy segítsen megkönnyebbülnöm. - Amint határozottan kiosztottam az utasításaimat hátra dőlök, mint aki jól végezte dolgát. Várom az élet örömeit, a mai napom igen eredményes volt.
Lassan felhívom a marketingeseket is, hogy megszüljék miként érdemes a népnek átadni az új szabályokat, meg a katonáskodós reklámot is. Ennek az államnak kell egy kicsit kockáztatnia, hogy legyen benn spiritusz, óvatosan nem lehet Utópiát építeni, ha túlságosan ragaszkodunk a konvenciókhoz nem lesz semmi új. Nem igazából, csak egy kicsit frissebb régi, csiszolt, esetleg fényezett. De attól még nem új, csak szebb régi lenne.
Már csak a birka népnek kell átadni és kényelmesen hátra dőlhetek...
Majd akkor is hátra dőlhetek. A mosolyom elégedett és ledobom magamról a felesleges ruha illúziókat, had élvezzem ezt a drága, modern kanapét a bőrömmel.
avatar
Dumb
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 27
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Miller lányok on Hétf. 19 Jan. 2015, 11:10

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~
Ahogyan Haley a pénzre pillantott úgy tippelte, hogy legalább egy egységnyi fizetésnyi összeg volt ez, már csupán azért, mert megérkezett ide és jelezte, hogy szeretne állampolgárságot, vagy menedékjogot. Úgy tűnt számára, mintha úgy kezelnék a pénzt, mint a HPI-ben, mintha nem is lenne fontos, vagy annyi van belőle, hogy teljesen mindegy, hogy most ennyit kap-e valaki, vagy pedig nem. Eddig meglepően pozitív csalódás volt mindez annak ellenére is, hogy milyen hatásfokú volt az a bomba, amit Indonéziában dobtak le és mekkora méretekkel rendelkezhetett a Sivary. Ezeket a tapasztalatokat is mentette Maniac-el, bár az egész hely mindezek ellenére eléggé nyomasztó volt főleg annak a Lovasnak a beszéde miatt, hogy mire is készülnek. Csöndben követte a két katonát, mellette Winter baktatott és bele-bele szimatolt a levegőbe, vagy éppen a talajt szaglászta, hogyha idegen illatot érzett. Ahogyan Haley jól gondolta valóban egy olyan épülethez kísérték, mint amire számított, ráadásul ahhoz. Nem maradt le túlságosan egy-két lépésnyi távolságban haladt lemaradva csak a két katonához képest. Ennyit is azért tartott, hogyha hirtelen megállnak, akkor a nézelődés közben nehogy nekik menjen, mert nem vette őket észre. Már csak a szerep fenntartása végett is, hogy eljátssza az egyszerű földi „halandót”, embert, és nem pedig azt, hogy Zuhanás előtt született és ex-Flottás tudós jelenleg. A barna épületbe beérve magához közel hívta Wintert, hogy ne mászkáljon el túl messzire tőle, hátha nem viselik a középületekben olyan jól, ha egy nagyobb testű állat is bemegy. Még akkor sem, ha éppen kutyának adta ki magát a farkas és végtelenül szelídnek bizonyult. Ha valaki a rövid séta közben próbálta megsimogatni őt, akkor hagyta, ha volt olyan személy is, akit szimpatikusnak talált, mert kedves volt vele és jó helyen, a füle tövénél, vagy a feje búbján meg is vakargatta őt, akkor annak megnyalta a kezét és boldogan még a farkát is csóválta. Bent az épületben is próbált figyelni Haley, itt már nem túl titkoltan, hanem úgy, mint amikor egy turista teljesen idegen helyre jutott, amiről még csak képeket sem látott korábban. Azért igyekezett a lábait szedni az őrök után és továbbra is eljátszani a teljesen átlagos és egyszerű embert. A környezet hőmérsékletváltozása nem is igen tűnt fel neki, a teste valószínűleg nagyon hamar alkalmazkodott az új helyzethez. Látta, hogy megannyi rendőr, hivatalnok van ezen a helyen és sok más idegen személy is, olyanok, mint ő maga, átvitt értelemben. Lehetséges, hogy ők tényleg akartak maguknak itt állampolgárságot és nem csak tudományos vizsgálat céljából, mint Haley. Az feltűnt neki, hogy az őrök és ő maga a szegényes viseletével meglehetősen kilógott a sorból. Lehet, hogy jobban körül kellett volna néznie mielőtt így szabja át az öltözetét, de legalább úgy tűnt, hogy kellően gyors „ellátásban” részesül ennek hála, mintha szégyellnék azt, hogy ennyire szegényt kell itt látni.
- Köszönöm, hogy behoztak – mondta némileg meghajolva, hálásan a két őr felé.
Ezek után nézett az idős hölgyre, aki megszólította. Némileg zavartan nézett a nőre és a szerepe szerint el is pirult rá, mintha számára meglepő lett volna az, hogy ennyire könnyű volt kitalálni, hogy miért is érkezett. Pedig a nőtől úgy hangzott, mintha ez teljesen megszokott lett volna ezen a helyen.
- I… igen asszonyom – mondta zavartan.
Ekkor a mellette lefekvő Winter felnyüszített és megcsóválta a farkát, mintha ő is jelezte volna, hogy szeretnének valóban állampolgárságot.
- Ha nem gond… - itt elpirult egy kicsit illemből. – Tiszta öltözetet is kaphatnék majd, illetve megmosakodhatnék? Kezdem magam nagyon kellemetlenül érezni, hogy mindenki így bámul amiatt, hogy nem vagyok megfelelő ruhában és koszos is vagyok…
Nagy kislányos szemekkel nézett a nőre, mintha nem lenne idősebb annál, mint amennyinek kinéz. Egyelőre megjátszottan zavartan, igyekezett nem túl játszani és a lehető legtermészetesebbnek hatni ezzel, várta, hogy mit is fog a nő mondani, mi lesz a következő lépés, hogy állampolgárságot kaphasson itt.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivary Unió - Page 3 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Hétf. 19 Jan. 2015, 22:26

~ Karakter: Casper Vos / Rémálom ; Helyszín: Sivary Város; Kaland: Lovasok ~

Casper tartva a múltban ragadt viselkedését és egy több mint ezer éves zeneszámot rak be, még a Zuhanás előttről. Ahogy Katnishez szól az asszisztens odafordul és várja a kéréseit, a fiatal nő meglepődik és meg is szeppen a hallottakon.
- Nis, csak egy s-el... nem fontos... máris hozom.
Ezzel elsiet és kikeresi a számára értelmetlen nyelven íródott feliratú dobozt és az archaikus pipát. Oda is adja Rémálomnak. Aztán a ruhája felső részéhez nyúl, mint aki gondolkozik, hogy mit is tegyen, de végül úgy dönt nem alacsonyítja le magát és továbbra is asszisztens marad. Gyorsan kisiet a szobából, de még hátraszól.
- Máris fog érkezni valaki.
Addig a Lovas kényelmesen ki tudja élvezni a kanapét. A marketingeseket is fel tudja hívni, mivel általában Háború propaganda szövegeit dolgozzák ki az ott lévők, így az ő kevésbé militarista és utópista üzeneteivel könnyen megbirkóznak. Legalábbis az igazgató szerint holnapra már kap promo anyagot. Még tart a hívás, amikor egy csinos, fiatal szőke lány lép be Casper ajtaján. Éppen csak egy fátyol borítja a testét. Ha jobban megnézi, ismerős lehet, van jó pár filmje az államban. Úgy tűnik Katnis semmit nem bízott a véletlenre és az egyik vállalkozó kedvű pornósztárt értesítette a dolgokról. A nő megáll a Lovas előtt és kivár amíg az végez a dolgával. Utána hallgatja a férfi kívánságait.


~ Karakter: Haley Miller; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~

Haley és Winter továbbra is jól játssza a szerepét. Senkinek nem gyanús semmi. A történések közben Haley menti a tapasztalatokat Maniac rendszerén keresztül. Nem mintha a Mesterséges Intelligencia nem tudna mindenről ami a bolygón történik, de ez így a nő saját kidolgozott anyaga lesz, ami teljesen más. Bent az adminisztrációs épületben már más a környezet mint azt utcán. Itt a szegényes ruhájával és a katonákkal már feltűnést keltenek. Egy várakozó kisfiú kihasználja a helyzetet és megsimogatja Winter fejét és annak csak örül ha még nyalogatást is kap ezért cserébe. Közben Haley igen pontosan felméri az épületnek azt a részét, amit lát, jelenleg ez csak a bejárat, a várakozó rész és az ügyféli pultok, ablakok. Nem túl sok a hely méreteihez, az itt lévők sokféleségéhez képest. Ellenben az szinte biztos, hogy az épületnek vannak földalatti szintjei, amelyek egy földalatti alagútrendszerbe csatlakoznak. Ez elsőre látszik a tervezésén, tapasztalt szem számára. A színészkedése is remekül sikerül. Mindenkinek feltűnik, hogy "rosszul érzi magát" amiatt hogy ennyire szegénynek kell mutatkoznia. Azonban azon amit mond mindenki nagyon meglepődik. Még az öreg néni is a pult mögött. Most úgy érezheti magát Haley, mint akiről tudják, hogy fogalma sincs valamiről, amiről kellene, hogy legyen. Az idős hölgy végül csak legyint.
- Majd megfürdik drágám otthon, a saját lakásán.
Megnyit egy felületet és meg is kezdi az állampolgársági dolgokat.
- Nézzük. Szükségem van a teljes nevére, amit használni akar, a születési helyére, a korára, és egy tenyérlenyomatra. Ezt mind ezen a képernyőn intézze el.
Az egyik oldalsó monitoron meg is jelenik az ablak Haleynek, ahova az adatokat kell bevinnie, illetve a tenyerét szkennelnie. Mindenki azt várja, hogy ezt gyorsan megteszi. Közben sorolják neki tovább az információkat.
- Mint állampolgár kap egy lakást, ami az öné, ezt kiválaszthatja hét különböző szektor közül. Kap egy járművet, amivel közlekedhet. Hozzáférést a teljes biztosítási és egyéb ellátásokhoz. Mint lakos egységenként támogatást. Akarja, hogy a rendszer keressen önnek munkát, vagy keres magának?
Ez viszont már gyanús lehet Millernek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Miller lányok on Kedd 20 Jan. 2015, 11:03

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~
Haley tudta, hogy Maniac tökéletesen tisztában van minden effélével, de saját maga nem is azért gyűjtött anyagot és adatta ki biológus és botanikus formában azt, amit gyűjtött, hanem azért, hogyha valaki emberibb dolgot szeretne olvasni, hallgatni, akkor mégse a Mesterséges Intelligencia teljesen száraz anyagával kelljen dolgoznia. A könyvkiadásai pedig úgyis eléggé sikeresek voltak és mindig akadtak emberek, akik megvették. Más kérdés, hogy az antropológia teljesen újdonság volt számára és effélével korábban még nem foglalkozott. az állatok és a növények mások, mint az emberek, igaz, több mint ezer év alatt eleget volt emberekkel, látta a kultúrákat és élt a Birodalomtól távol a kutatásai miatt ahhoz, hogy eltudjon bármelyik kultúrában, népcsoport köreiben vegyülni. Főleg azért is tartotta mindezt másnak, ami most itt történt, mert így az emberek, akik később utána keresnek a Sivary-nak nem azt látják meg, nem azt olvashatják, amit Maniac tud a helyről, hanem azt, amit egy másik Birodalmi személy élt meg az ottléte alatt. A kettő közötti különbség pedig ég és föld volt minden szempontból. Amíg várakoztak és bent voltak Winter is sikeresen kapott egy kis simogatást, egy kisfiútól, amire széles farok csóválással felelt és meg is nyalta a fiú kezét örömében. Továbbra is úgy tűnt, mintha egy kutya lenne, amit igazából nem volt nehéz eljátszania, hiszen egy ember mellett élte az életét és szelídített jószág volt, ettől kezdve pedig már csak a genetikája választotta el a háziasított kutyáktól. Amíg bent voltak felmérte a terepet, hogy mi is van bent, amit szinte azonnal megtudott állapítani, hogy szinte mindenhol máshol is a világon alsóbb részei is vannak az épületnek, földalattiak, azt már a szkennelésből tudta, hogy földalatti alagútrendszerek is vannak a városban, és ez is a része ennek. Ezt már azok előtt tudta, hogy egyáltalán leszállt volna a sivatagban. A nem túl bonyolult színészkedése sikeres volt, mindenki elhitte azt, amit szeretett volna, hogy kezd mennyire zavarban lenni amiatt, hogy így mutatkozik itt, ennyire szegényen, míg mindenki más teljesen normális öltözetben volt. A szavaival látta, hogy nem csak az idős hölgyet lepte meg, hanem mindenki mást is, így ezzel valószínűleg pontosan azt érte el, amit szeretett volna, hogy mindenki teljesen elveszett fiatal lánynak nézze és ezáltal, ha voltak férfiak, akiknek tetszett segítsék is őt később. Az idős nő szavaira ő maga nézett meglepetten és végtelenül hálásan, hogy saját lakást kap. Olyannak tűnt, mint aki el sem hiszi azt, ami hallott.
- Köszönöm! – hebegte továbbra is a kelet-ausztrál akcentussal.
Ahogyan megjelent a monitor nem sokkal mellette, akkor odament. Közben koncentrált egy kicsit és megváltoztatta a tenyérlenyomatát, hogy mégse a sajátját, hanem egy teljesen másikat adjon meg a regisztrációnál. Először a nevét adta meg, Hely Lezal, születési helyre egy nagyobb Kelet-ausztrál város nevét adta meg, ahol tudta, hogy kellően sokan laknak, ha pedig utána kérdezősködnének ne tudjanak a nyomára akadni. Születési időnek egy pillanatra bele kellett gondolnia, hogy hány évesnek is látszik, ennek megfelelően 1016. 19.egység 3. napját adta meg születésnapnak. Az egész végén pedig a valószínűleg eddigre megváltozott tenyérlenyomatát is felvitte a gépbe. Ekkor kezdett mellette Winter nyüszíteni és a mancsával nyúlkálni, mintha ő is szeretett volna mancslenyomatot adni. Haley elmosolyodott és megvakargatta a társa fültövét.
- Nem Butus, neked nem kell megtenned – felelte továbbra is az akcentussal.
~ Nem vagyok butus ~ kérte ki magának Winter. ~
~ Tudom, de a szereped szerint igen és ez a neved mostantól ~ válaszolta. ~

Winter nyüszítve, hogy nem kell ilyet tennie lehúzta a fejét és leült a földön. Közben Haley figyelte, hogy miket mond még a nő, ezeket is jegyzetelte a fejében, és így Maniac mentette is. lakóhelynek próbált egy olyat választani, ami közel van a sivataghoz és közel esik a vadászgépéhez, hogyha bármi gond van, akkor gyorsan eltudják azt érni Winterrel. Meglepetten hallgatta a többi dolgot is, honnan van ezeknek ennyi pénze? Kizárt, hogy önmaguktól. Csatornát nyitott Maniac felé.
~ Honnan van a Sivary-nak ennyi pénze, az adataid szerint önellátóak, de ezek fényében mindez logikátlan és lehetetlen. ~
- Miféle munkákból lehet válogatni? – kérdezte. – Eddig főleg takarítással és mosogatással foglalkoztam… nem igazán értek sok mindenhez. De ha van lehetőség rá, szívesen alávetem magam továbbképzésnek is később…
Még mindig hihetetlenkedve beszélt, mintha magába a mennyországba csöppent volna bele. De közben azért figyelt is, mert túl szépnek érezte az egészet, gyanús volt. Valahol kellett buktatónak lennie ebben az egészben.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivary Unió - Page 3 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Szer. 03 Jún. 2015, 01:14

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~

Haley tovább játssza a szerepét és a hamis adatokkal még regisztrál is, illetve kialakít egy hamis személyazonosságot a Sivaryban, amit később tudsz használni. Szerencsére ezt könnyű megtenni, közben pedig Winternek is jut egy kis kutyáskodás, simogatás és egyéb. A ház kiválasztásánál három lehetősége van igazából, ebből egy olyat tud választani ami a város peremén van, tehát közelebb a sivataghoz és a vadászgéphez. A többi már Haleynak is gyanús lesz, hogy honnan van a Sivarynak ennyi pénze. Ez nem egy egyszerű válasz, így Maniac megjeleníti számára a megfelelő adatokat. A Sivary jelenleg a marsi technológiáját használja ahhoz, hogy államot építsenek fel, szóval gyakorlatilag nincsen pénzük, hanem "ingyen" építik fel az államukat. Más kérdés, hogy már hadsereggel és komoly gazdasággal és egyéb erővel is rendelkeznek. Az kérdéses, hogy honnan van a belső valutájukra fedezet, valószínűleg egyelőre csak a semmiből generálják. Arra a kérdésre, hogy milyen munkákból választhat magának, az idős hölgy könnyedén válaszol.
- Főzés, takarítás, gyári munkák, bolti munkák, ezek képzettség nélküliek. Maga is kereshet magának munkát, ha ezeket unja. Nos nézzük csak hogyan tudjuk azt a lakást lefoglalni magának.
Ezzel az öreg nő matatni és szöszölni kezd, amíg próbálja elintézni a dolgot. Aztán kinyomtat egy átlátszó személyiségazonosságot azonosító kártyát.
- Jól van. Meg is van a lakása és az állampolgársága. Köszöntöm a Sivaryban. Sikerült már munkát választani?
Itt ismét Haleyn és a színjátékán múlik hogy mit is fog tenni. Magán a helyen nincs sok változás, néhány kíváncsiskodó még mindig bámulja a koszos, szakadt ruhákban lévő kelet-ausztrál lányt, mintha kilógna a világból.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 03 Jún. 2015, 10:04

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~
Amíg még Haley ügyködött a hivatalos papírokkal, addig Winter is élvezte a szereplést. A simogatásokat hálás farok csóválással köszönte meg, ha pedig tudta még egy-két ember kezét is megnyalta. Sosem volt ő sem különösebben emberek között azóta, hogy a mamája, Haley megmentette őt kölyök korában, de nagyon tetszett neki, hogy ennyire a figyelem középpontjában van. Haley, amint készen volt a papírokkal nekilátott megnézni a házakat, lakásokat, amikből választhatott. Szerencsére volt olyan, amilyet szeretett volna, ami a város szélén volt, közvetlen a sivatag mellett is egy. Így legalább könnyedén lesz menekülő útvonal, hogyha szükségessé válik az, hogy ő és Winter távozzanak a vadászgéphez és azzal visszamenjenek a Fertőzött területekre, vagy éppen a HPI-be. Ahova kell. ezek után a többi nem igazán érdekelte már, de a szerep miatt még végignézte azokat is és kíváncsian böngészte végig a lehetőségeket.
- Azt hiszem, hogy ezt szeretném – felelte végül és kiválasztotta a sivatag mellettit.
Azok után, hogy egy nagyobb testű kutya is volt vele nem csodálkozhatott senki, ha Butusnak, azaz Winternek is nagyobb teret szeretne és esetlegesen nem a belváros forgatagában tartaná őt. Ekkor kezdett végérvényesen gyanús lenni minden a számára. Nem csak az, hogy így ingyen adnak neki házat, benne élelmet, felszerelést, hanem az, hogy honnan volt ennyi pénz a helynek. Ezt azonnal le is kérte Maniac-től és reménykedett abban, hogy lesz hozzáférése és kap tényleges adatokat, nem csak annyit, hogy „nincs hozzáférése”. Kellemesen csalódott, hogy választ kapott. Ősi-Marsi technológia volt az egész hely alapja. Milyen kapcsolatban álltak ezek a Spear-rel? Ismerte őket is, annak idején elég sokat zsoldoskodott arrafelé, a bolygó legkülönösebb kultúrája volt az övék. Amennyit tudott az ott vezető trióról nem igen hitte, hogy külön kis kolóniát hoztak volna létre ezen a helyen, főleg nem készülnének olyan módon háborúra, mint ahogyan a Sivary tette.
~ Az Ősi-marsi technológián felül milyen kapcsolat van a Spear és a Sivary között? ~ tette fel a kérdést Maniac-nek. ~
Az egy dolog volt, hogy ingyen építkeztek, az még belefért Haley-nek is, de a hadsereg és a hadiipar kegyetlen nagy összegeket fel tudott emészteni egy-egy társadalomban. Az érdekelte, hogy erre honnan van pénze a Sivary-nak. Erre egyelőre nem kapott választ, de ami késik, nem múlik. Főleg, hogy erre Maniac-től sem kapott egyelőre kérdést, így megpróbálta közben máshogyan feltenni ezt, hátha kap még némi plusz információmorzsát, bár ebben már igencsak kételkedett.
~ Ki hitelez pénzeket a Sivary-nak, és kivel állnak már most gazdasági téren kapcsolatban. ~
Ekkor szólalt meg a nő is és válaszolt Haley azon kérdésére, hogy milyen munkákból válogathat a nő magának. figyelmesen hallgatta végig azt és bólogatott. Szerencsére tudott úgy tenni, mintha gondolkodna, amíg a nő lefoglalta a lakást neki és ki is nyomtatta a megfelelő iratokat. Azt Haley hálásan vette át, majd egy pillanatra elgondolkodott, hogy melyik is lenne a jó. Nem akart eltérni attól, amit mondott korábban, így már tényelegesen megvolt, hogy mit fog választani.
- Azt hiszem, hogy a takarítás megfelelő lesz nekem – mondta.
Igazából soha életében nem takarított, mindent elintézett Maniac neki, így kíváncsi volt, hogy ez miként fog neki menni, de annyira csak nem lehetett nehéz. A szerepet továbbra is igyekezett fenntartani, hogy zavarban van, hogy ennyire kilóg innen a ruháival és a porral a testén. Ha megvolt minden, akkor még egyszer megköszöni a nőnek, amit tett.
- Köszönök mindent! – felelte hálásan. – További szép napot!
Ezek után, ha még van valamilyen papír, vagy ehhez hasonló, amit kap, akkor elteszi, majd egyedül Winterrel, vagy kísérettel, de elindul a számára kijelölt és előbb nekiajándékozott házhoz, hogy ott szedhesse majd rendbe magát.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivary Unió - Page 3 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Csüt. 09 Júl. 2015, 16:53

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~

Haley-nak sikerülnek az első lépések, hogy beépüljön a Sivary Unióba, máris szerzett állampolgárságot és saját lakást is, olyan helyen, ahol neki optimális volt. Persze ez nem volt nehéz, révén helyben osztogatják, szórják az ilyesmit. Ez már végleg gyanús lesz Millernek, aki nekilát Maniac-től lekérni az adatokat.
~ Adatok megjelenítése ~
Hallja a Mesterséges Intelligencia gépies de mégis emberi hangját a fejében. A retinájára vetül a kép, ami egy könnyen gördíthető anyag, szövegekkel, képekkel és birodalmi ikonokkal, amely mindig több információt tartalmaz ránézésre is. Az anyagban az áll, hogy a Sivary egyáltalán nem új dolog, hanem már évszázadok óta létező szerv, szervezet, csak eddig minimális volt az aktivitása. Rendelkeznek Ősi-Marsi technikával, azonban ez némileg más mint a Spear technológiája. A Sivary rendelkezik mesterséges-szimbionta létformákkal, amelyek a lehető legjobban hasonlítanak az eredeti Ősi-Marsi technológiákhoz. Magasan fejlett létformák. A történelmükből annyi biztos, hogy a hagyományos Ősi-Marsi társadalom teljes ellentétei voltak, terjeszkedtek és hódítottak, teljes háborúban álltak az akkori egységes bolygóval. Ez az időszak közepes ideig tartott, aztán legyőzték őket. A Sivary társadalmában a hatalmat egy tanács, több tucat fő birtokolja, a lehető legfejlettebb technológiákkal együtt. A nép, egy szintre kerül, mindent elosztanak, mindenkit anyagi-szellemi szintben egy átlagban tartanak, amiből csak nagyon kis kilengések vannak. Ennyi a nyilvános, ismertető és tájékoztató anyag, a fontosabb részletekhez nagyobb hozzáférésre van szükség. Illetve csak arról van részletesebb leírás, hogy mekkora veszélyt jelenthetnek egy birodalmi személyre. De már ez is elég lehet Haley-nak, hogy sejtse mi is ez az egész. A második kérdésére, amit a Mesterséges Intelligenciának tesz fel, könnyű és gyors választ kap. A Sivary jelenleg önálló és független, belső működésű kialakuló állam, senkivel nem áll pénzügyi kapcsolatban. Senki nem hitelez számukra. Összesítve Haley kezdheti sejteni, hogy a Vex-Drox-Spear hármason és az Egyesült Köztársaságokon kívül a többi földi birodalom egyelőre nem is sejti, hogy pillanatok alatt felépült egy állam Ausztráliában. Erről még nem reppent fel a lepel, nem léptek színpadra. Kívül ha Haley olvasgat, akkor úgy tűnik, mintha bambulna, amíg az idős hölgy felsorolja a dolgokat, illetve várakozik az adatokra. Ez szerencsére még nem is olyan gyanús és jól illik a buta-szegény-keleti álcához, amit igyekszik kialakítani. A takarításon kicsit meglepődik az ügyintéző, de magában csak legyint rá.
- Takarítás, lássuk csak. Majd levélben, üzenetben értesítik ha találnak magának munkahelyeket. Addig várjon türelmesen.
A papírjait már megkapta, munkát is keres neki a rendszer, ezzel itt Haley végzett és mehet a saját dolgára.
- Viszontlátásra. Nézze meg egy térképen, hogy merre van a lakása és hogyan jut oda. A kártyájával fog minden nyílni, ami a magáé.
Innentől már valóban semmi nem tartja vissza Millert, maximum még egy elköszönés. Távozhat és mehet, amerre tervezi. Azt viszont látja, hogy közterületen és középületben mindenfelé audiovizuális megfigyelő rendszer lehet, így igen jól monitorozva van minden. Az épületből kilépve, valóban bármit csinálhat Haley, amit csak eltervez.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Miller lányok on Pént. 10 Júl. 2015, 10:25

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~
Az információk meglepték Haley-t, amit kapott Maniac-től, hogy a Sivary évszázadok óta létezik. Túlságosan lassúnak vélte a fejlődést, vagy talán most túlságosan is gyorsnak így a végén, hogy a semmiből így kitörtek. Igyekezett a többi dolognak is utána nézni, amihez még volt hozzáférése. Szóval több évszázada léteztek, ugyanazon technológiát használták, mint a Spear. Őket nagyon is jól ismerte, egy ideig ott zsoldoskodott, így saját tapasztalatból is volt forrása, hogy milyen is az az Ősi-Marsi technológia. Azonban az adatok szerint a Sivary mégis kicsit más volt, mint a Spear. Ezek itt rendelkeztek valamiféle mesterséges-szimbionta dolgokkal. A szót tökéletesen ismerte, hogy szimbiózist, harmóniát jelent, azaz valami a gazdatesten él. A többi adat pedig meg is erősítette ezt, illetve rövid információs hátteret adott. Olyannak tűnt a nő számára, mintha ez a tökéletes ellentéte lett volna a régi Ősi-Marsi társadalomnak, a sötét oldala annak a kultúrának. Így tudta volna a legjobban leírni ezt. Ezen információk fényében pedig egyáltalán nem csodálkozott volna azon, hogyha a Sivary a Spear-t támadta volna meg elsőként az olvasott információk alapján. De ehhez olyan szintű ultrafejlett létformáknak kellett volna lenniük, hogy képesek legyenek felvenni a harcot Átokkal, Sárkánnyal és Besitával. Nem sokkal később megkapta erre is a választ, hogy megvolt ez is, igaz valamivel kevésbé voltak ezek veszélyesek, de többen voltak, a teljes tanács ilyen veszélyes személyekből állt, ami egyáltalán nem tetszett Haley-nek. Többet sajnos nem tudott meg, ahhoz már tényleg magasabb rang kellett volna. Igaz ez is bőven elég volt ahhoz, hogy a nőnek rálátása legyen arra, hogy mibe is csöppent bele azzal, hogy így most beépült a Sivary-ba. Azt nem tagadhatta, hogy mindig is izgalmas terepmunkát akart, de azért ezt így a semmiből kissé túlságosan éles váltásnak gondolta. De most már nem akart visszakozni, így végig fogja vinni mindazt, amibe belevágott. A második kérdésére meglehetősen gyorsan, azaz szinte azonnal megkapta a választ, hogy egyelőre senkivel sem állnak pénzügyi kapcsolatban, azaz saját maguk alakítják a gazdaságot még. Tehát fiktív pénzekkel játszanak az államcsőd ellen, vagy pedig az elmúl évszázadok alatt sikerült akkora vagyonra szert tenniük, hogy egyelőre nincs szükségük erre. Érdekes volt a társadalmi berendezkedés, amit létre kívántak hozni, merőben eltért a megszokott földi rendszerektől. Haley nem tudta a kommunizmushoz kötni, révén nem ismerte a Zuhanás előtti történelmet, így számára teljesen újdonságként hatott egy olyan világban, ahol úgymond „vallási” vezetők, vagy éppen törzsfők és klánok uralkodnak. Szóval roppant kevesen tudtak még a helyről, a Drox, Vex, Spear és talán az Egyesült Köztársaságok. Mindenki mást igencsak meglepetésként fog érni, hogyha kiderül, hogy a Sivary megalapult és itt vannak. Talán figyelmeztetnie kellene őket, de ki hinne neki? A családja az Ismeretlen Birodalomban és ennyi, de ők a háború utáni újraépítéssel vannak elfoglalva. Közben befejezte az olvasást, így remélte, hogy a bambulása nem volt olyan feltűnő, mert közben végig figyelt arra is, amit a nő mondott neki. A takarításra végül zavartan elmosolyodott, amikor látta a nő meglepettségét. A szavakra hálásan bólintott.
- Köszönöm szépen! – mondta.
A papírjait már átvette, így nem is nagyon volt más teendője. A nő még adott neki némi instrukciót, amire úgyszintén bólintott. Most már tényleg egyenesben volt minden tekintetben, csak el kellett jutnia a szállására, tiszta ruhát venni és körbenézhet jobban a városban.
- Még egyszer köszönöm! További szép napot! – mondta hálásan.
Ezzel megfordult, ha volt a itt térkép, akkor itt nézte meg, hogy hova kell mennie, ha nem, akkor az utcán teszi mindezt. Most már nem akart sok időt veszteni, mert kezdett zavaró lenni, hogy a ruhái miatt ennyien kinézik. Így ha megvolt a cím, akkor igyekezett eljutni a lakásához a lehető leggyorsabban. Ha ez sikerül, akkor amint belép a házba Maniac felé nyit egy csatornát és arra kéri az MI-t, hogy szkennelje végig a lakást, hogy van-e benne poloska. Deaktiválni nem akarja, az gyanús lett volna, csakhogy tudja, hogy miként viselkedjen a házban. Amint ez megvan, akkor bent próbál ruhát találni, hátha van, ha nincs, akkor ruhában áll be a zuhany alá, hogy az is tiszta legyen vele. Ha volt ruha, akkor csak félreteszi a koszost és a zuhanyzás után átöltözik és ezek után néz körbe alaposan a házban, megcsodálva, hogy mit is kapott csak úgy ingyen.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivary Unió - Page 3 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Pént. 10 Júl. 2015, 19:29

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~

Haley miután mindent elintéz, megfordul és nekilát a távozásnak. Bent a közigazgatási épületben szerencsére van térkép, így megtervezheti, hogy merre is akar menni. Most sincs annyira a város központjában, így nem kell túl sokat gyalogolnia. Nagyobb sétával el is érhet a házhoz, pontosabban lakáshoz amit választott. Egy nagyobb épület, benne négy lakás van, kettő a földszinten, kettő az első emeleten. Valamennyi füves rész, járda és egyéb közterület van hagyva az épület körül. Csak egy nagy ajtó van, az vezet a központi folyosóra és a lépcsőházba. Haley lakása az emeleten van. Minden ajtó a kártyájával nyílik, azzal léphet be a lakásába is. Láthatóan a lakás nem egy egész családnak, hanem maximum két főnek van berendezve. Van egy hálószoba egy két személyes ággyal, egy nappali, egy konyha és étkező egyben, fürdő és külön mellékhelyiség és egy üres szoba, amit szabadon be lehet rendezni bárminek. A felszereltség teljes, de nincsenek különösebb luxustárgyak. Ahogy elnézi, Haley látja, hogy egy előkészített alsó-közép színvonalú lakást kapott, amit ha berendez akkor normál középkategóriás lehet. A háznak egyébként van garázsa is, ahol egy nagyon furcsa Ősi-Marsi jármű várja, egy embert képes szállítani, mellé csomagokat. A lakáson talál mind női, mind férfi ruhákat, amibe át tud öltözni, ezek egységes színűek, de azért mégis tiszták és újak. Egyik sem pontosan a sportos mérete, de ez nem is meglepő. A szkennelés eredménye egyértelmű. A házban nincs poloska, ellenben a folyosókon van vizuális és hangrögzítés is. A fürdés és az átöltözés után pedig Haley nekiláthat bárminek, amit csak eltervez.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Miller lányok on Szomb. 11 Júl. 2015, 10:27

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~
Haley és Winter egészen hamar megérkeztek arra a helyre, ahova a kártyája szólt, hogy kiutalták neki a lakást. Egy kellemes kis ház volt, a méreteiből ítélve úgy látta már kintről is, hogy többen lakhatnak itt és nem csak ő lesz az egyelten lakó. A kártyával ment be az épületbe és akkor már tényleg látta, hogy négy lakásnak volt elegendő hely. Valahol remélte, hogy még más nem lakik erre, úgy könnyebb lenne majd menekülni és eltűnni innen, hogyha mindez szükségessé válik. Miután belépett a lakásba az ajtót bezárta maga mögött és körbenézett odabent. Nem várt túl nagy felhajtást, főleg, hogyha úgyis ingyen adnak mindenkinek, így a középkategória tényleg stimmelt, amit várt. Ha igaz, hogy mindenkinek egyenlő anyagiakat adnak, egy középosztály létezik csak, akkor mindez tényleg megfelelő volt. odakint volt még egy garázs is és egy járművet is kapott magának, ezzel az egész már teljesen luxusnak tűnt, mintsem középosztálynak. A szkennelést is megejtette Maniac, legalább nem kellett aggódnia a viselkedés miatt, amit itthon megejt, vagy ha beszélget hangosan Winterrel. Nem volt a lakás poloskázva, csak a folyosók. Az pedig logikusnak tűnt a számára is, hogyha gyilkosság történik valamelyik házban, akkor könnyedén a gyilkos nyomára bukkanhatnak. Talált ruhákat is, illetve még volt lehetősége arra is, hogy saját ízlés szerint rendezze be a lakást később. Úgy vélte, hogy sokan otthonról is hoztak némi holmit, amikor elmenekültek, de neki nem volt efféléje. Sőt! Azt sem tudta, hogy meddig szándékozik itt maradni. Végül is levette a koszossá tett ruháit és beállt a zuhanyzóba. Wintert is megfürdette, aki nem rajongott az ötletért, úgy vélte, hogy saját maga is megtudja ezt tenni és majd megmártózik egy tóban, vagy kútban, ha olyan helyen járnak. Persze Haley mindebbe nem ment bele és nem hagyta megszökni a farkasát. Aki végül morogva, vicsorogva tűrte a fürdetést és azt, hogy a törölközővel lett szárítgatva. Végül is mind a ketten újra tiszták lettek és Haley is az itt található ruhák közül vett fel magának egyet, lehetőleg egy olyat, ami nem volt túl kirívó, hanem teljesen átlagos, még színben is. Tudta, hogy a külső adottságai, szépsége, alakja és persze Winter miatt amúgy is kifog lógni a tömegből, de azért igyekezett a feltűnést kerülni. Még egy kendőt is igyekezett találni, amit majd a fejére köt, hogy némileg elrejtse a lángvörös fürtjeit, bár az arcán levő vörös csíkok, minták egyébként is roppant feltűnővé tették. Nem kellett még a haj is pluszban mellé.
~ Mit eszünk vacsorára? ~ kérdezte a fürdés után Winter. ~
~ Még meg sem érkeztünk, neked máris az evésen jár az agyad? ~ fedte meg Haley. ~
~ De ha éhes vagyok ~ nézett bánatos képpel farok csóválva a gazdájára. ~
~ Csakhogy te évek óta nem lehetsz éhes sem, amióta megkaptad a génkezelést! ~ nézett rá az állatra.

Az már nem is felelt, csak farokcsóválva indult meg a feltételezett hűtőtárolóhoz, hogy megnézzék, hogy mi van benne. Haley nagyot sóhajtva követte, hogy megnézze a hűtőt és kinyissa azt, felmérni, hogy mi lehet benne. Alapvetően ő maga nem volt az a kifejezetten étkezős típus mostanság. Korábban szeretett enni, de az utóbbi évtizedekben szinte semmit sem fogyasztott, főleg, amióta terepen végezte a kutatómunkákat. Ez a rész mindig kimaradt, de Winternek mindig csinált valamit, vagy vadászott, ha a farkas enni akart. Most azonban az álca miatt kénytelen lesz majd enni és inni. Most is csak ellenőrizte, hogy mi van itthon, hogy kell-e vásárolni, majd amint készen voltak úgy döntött, hogy ideje körbenézni a városban. Pórázra kötötte Wintert és úgy vele együtt szándékozott elindulni a belvárosba, hogy ott nézzen körbe először, még úgysem volt arra. Most már végre annyira nem tűnt ki a tömegből tisztán, kendővel a fején, így remélte, hogy maximum Winter lesz az, aki igencsak magára vonja a figyelmet és nem pedig saját maga. Amíg haladtak addig is igyekezett a környezetet felmérni, tanulmányozni, megjegyezni a dolgokat, hogy miket lát, milyen boltokat, az emberek honnan származhattak és efféle apróságokat.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivary Unió - Page 3 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Szomb. 11 Júl. 2015, 23:50

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~

Haley a házban még talál több egységre elég tartós, száraz élelmet és kannákban tiszta ivóvizet valamint fém energiacellákat, ezek különböző fénnyel jelzik töltöttségüket és alapból energiát adnak át mindennek, ami a bizonyos közelségükbe kerül, töltenek gépeket, avagy folyamatosan működtetik őket. Jól felkészített a lakás ilyen szempontból. A zuhanyzás és átöltözés után Haley még egy kendőt is felköt, Winterre pórázt tesz és el is indulhat, ki a lakásból, a házból, majd az utcára és onnan a belváros felé. Mehet gyalog és járművével is. Grant egy sivatagban lévő, határ menti kisváros, bár nagyon tisztességesen van felépítve és működtetve, rendben tartva, kis homok és por van mindenhol, de ez természetes. Az épületek négyzetrácsos alapra lettek felhúzva, utcákkal közrefogva, könnyű eljutni a központba. Ott vannak nagyobb terek, kisebb parkok, piacok, áruházak, műhelyek, boltok, nagyobb közigazgatási épületek és persze ipari létesítmények is vannak, előállítók, építkezések. Az utcákat páncélos katonák járják, tartják fent a rendet, mindenhol megfigyelő berendezések. A lakosság egyértelműen a világ minden részéről jött, főleg innen, az ausztrál szürke zónákból, de más szürke zónákból is vannak, illetve az ismert birodalmakból, államokból is. Valaha szegények lehettek, akik itt próbálnak új szerencsét. Senki sincs lefegyverezve, van aktív önvédelem, de a rendre igencsak ügyelnek. A kivetítőkön folyamatosan propaganda megy. Háború és Őrület, két Lovas háborús propagandája. Illetve az hogy ők a szegények felemelésén dolgoznak. Ahogy a kommunikációból kitűnik, úgy látszik a Sivary azt a látszatot kelti, teljesen sikeresen, hogy csak két Lovas van, nem több. A nép a többiről mit sem tud, akiket Haley a dokumentumban láthatott felületesen. Ez csak annyit jelent, hogy a Föld számára van még egy-két meglepetésük. Ha akar, Miller sétálóutcás, nyugodtabb részre is elmehet. Akárhogy is tesz, Haley egyszer csak furcsa dologra lesz figyelmes. Az út közepén, a járművek között egy furcsa alak sétál felé, egy élő emberi csontvázra hasonlít legjobban, irreális megjelenéssel. Egyszerűen csak sétál felé és messziről, mereven Haleyra néz. Egyszer csak megáll, a karjait kitárja, hirtelen egy jármű hajt át rajta és az alak eltűnik. Egyszerűen csak nincs ott a következő pillanatban. A környezetből kiderül, Haleyn kívül senki nem látta, még Winter sem érzékel semmit, sem senki más a közelben. Különös.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Miller lányok on Vas. 12 Júl. 2015, 10:26

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~
Haley Winter legnagyobb örömére tisztázhatta, hogy van megfelelő mennyiségű élelem a lakásban, több egységre elegendő. Ez így eléggé brutálisan sok volt, legalább is a nő így vélte, főleg, ha minden lakában, házban ennyi élelem és víz van elhelyezve. Vajon ezeket is Ősi-Marsi technológiával állították elő, vagy csak egyszerűen több helyről raboltak? Vásárlást a tudása és az információk fényében teljesen kizárta. Ennyi tartalékra nem lett volna elegendő pénzük. Persze, ha saját maguk gyártották, akkor máris kevésbé volt furcsa, de akkor is. miért nem kezdett még itt senki sem érdeklődni, szaglászni? Lehet, hogy megtették, de mindegyik rövid és fájdalmas véget ért, nehogy bárki is megkérdőjelezhesse a Lovasok feljebbvalóságát és hozzáértését. Amint ezzel is végzett tényleg nekiindulhattak a város felfedezésének. Kint, ahogyan az várható volt egy sivatagos környezettől mindenhol homokosak voltak az utcák. Igazából saját maga nem bánta, lakott, járt már ennél sokkalta rosszabb környezetben is, nem csak ezen a bolygón, de az űrben is. alaposan körbetudott nézni, az egyből feltűnt neki, hogy mindenhol térfigyelők vannak. Ez eléggé kellemetlen volt a számára, igaz hozzászokott ahhoz, hogy Maniac az egész életét figyeli, de az mégis más volt, mint ez. Az sokkalta közvetlenebb volt, mint ez. Hamarosan meg is tudta, hogy mire fel volt mindez, mindenkinél fegyvereket látott, itt nem csak a rendvédelmi erőkre gondolt, hanem az egyszerű polgárokat is. A beszélgetések, akcentusok alapján úgy tűnt, hogy nem csak Ausztrál személyek vannak itt, hanem a világ minden részéből érkezettek is. azzal nem tudott vitatkozni, hogy ausztrálok ide menekülnek, ahogyan azzal sem, hogy a Pride-ból sokan jönnének ide, de a többi területről meglepő volt, hacsak nem a háborúk elől tették. Akkor pedig szegény nyomorultak még nem is tudták, hogy mire készül a Sivary, hogy nagyjából mindenkinek hadat üzenhet amekkora haderejük van és a bombáik… Amíg sétált a folyamatos propaganda is ment a kivetítőkön. Hergelésnek és agymosásnak tökéletes volt. Haley-t pedig kirázta a hideg attól, amit hallott. Főleg a most már tudott információk fényében. A szegénység felemelkedését hirdették, ez pedig a nő legjobb tudomása szerint egyetlen módon jöhetett létre, ha mindenki mást eltörölnek, aki e felett áll. Rosszul volt a gondolattól, hogy mekkora népirtásra készülhetnek. Noha erre nem talált adatot, de katona volt és volt némi érzéke efféléhez is, ha máshonnan nem a sok élettapasztalata alapján. Főleg, hogy mindenki azt fogja hinni, hogy csak ez a két lovas van, miközben jócskán többen voltak, de erről nem tudott senki. Tehetetlennek érezte magát, talán tényleg szólnia kellene a Pride-nak, az Ismeretlen Birodalomnak, a Milíciának és a Rocksolidnak a legmagasabb körökben, hogy járjanak utána a Sivary-nak, hogy azelőtt felléphessenek ellenük, hogy késő lenne.
Amíg ezeken a vészjósló gondolatokon tört a fejét, nagyjából Winter vezette, aki a gazdájánál sokkalta lelkesebben nézelődött, szaglászott. Ő nem igen volt még városokban korábban, így neki minden roppantul érdekes volt. Ha sikerült ételillatot találnia, akkor arra vette az irányt és húzta Haley-t magával. A belvárosban már neki is kezdett sok lenni az ember, így úgy döntött, hogy egy kicsit nyugodtabb, kevésbé kocsis részre megy be, ezt pedig meg is találta, ám ekkor nem tudta tovább húzni a gazdáját, mert a nő megtorpant. Haley megtorpant, ahogyan meglátta a csontvázat és emiatt a farkasa is megállásra kényszerült. A nő végigkapta a tekintetét a környéken, de úgy tűnt, hogy senki más sem észlelt azt amit ő, a jármű vezetője, aki áthajtott az alakon, minden bizonnyal nem. ha látta volna, akkor balesetet okoz, de ilyen nem történt. Ez az egész hely tényleg egyre furcsább és furcsább volt.
~ Maniac, mi volt ez a valami csontvázféleség, amit láttam? ~ kérdezte. ~
~ Na! Mire vársz, nem megyünk tovább? ~ kérdezte Winter türelmetlenül. ~
~ De-de, mehetünk, bocsánat, elbambultam egy picit ~

Bízott abban, hogy mint mindig Maniac most is gyorsan reagál, így közben már elindult és besétált a sétálóutcába Winterrel. Ott is végignézett mindent, mint eddig, kirakatokat, boltokat. Majd mintha csak sima ember lenne, aki a sok sétától elfáradt, akkor keresett valami ülőhelyet, igyekezett fás, árnyékos helyen és oda ült le Winterrel együtt, hogy „pihenhessen” egy kicsit, közben pedig továbbra is nézelődött, a járókellőket, a városkát és az esetleges biztonsági erőket. Ha volt errefelé bármi, ahonnan ingyen „újságra” tehetett szert, akkor szerzett egyet, hogy azt is átfuthassa és elolvashassa a Sivary szerinti fontos híreket.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivary Unió - Page 3 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Szer. 15 Júl. 2015, 04:22

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~

Haleyt baljós gondolatok terhelik, ahogy sétál Grant városában és nézelődik. Egyre jobban nyomják az elméjét a Sivaryval kapcsolatos gondolatok, hogy erre még nem áll készen a Föld és még hatalmas gondokat okozhatnak. Ezt a kellemetlen hangulatot pedig a csontváz megjelenése töri meg. Miller képtelen másra mint néhány pillanatig csak a szeme elé táruló látványra figyelni. Aztán feltűnik neki, hogy rajta kívül senki más nem látja/látta amit ő igen. Így ennek fényében is válaszol a farkasának, Winternek, aki eddig értetlenkedik, hogy miért is állt meg a nő. Végülis Haley gyorsan összeszedi magát és haladnak tovább mind a ketten. A sétálóutcán mindenféle boltok és egy mini-piac van pár standdal, néhány érdekes látványosság, de semmi több. Természetesen még padok is vannak, ahol pihenést tud tettetni Miller. A hírekbe is itt olvas bele, főleg ezek gazdasági adatok, népességről, termelésről, városokról. Azt mutatják milyen gyorsan is fejlődik a Sivary Unió. Mivel ez a hely az állam hivatalos neve.
Maniac megállapítja, hogy csak Haley látta a csontvázat, amely egy majdnem tökéletes emberi csontváznak felelt meg, de nem tudja azonosítani, mivel nem egyértelmű, vagy csak a nőnek nincs elég hozzáférése. Akárhogy is, Haley itt ismét zsákutcába futott.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 15 Júl. 2015, 12:53

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~
Miután leült a padon még talált is lehetőséget arra, hogy híreket olvasson. Sajnos semmi nagy látványosság nem volt ezen a helyen, így a nézelődésnek ennyi volt. Ezért maradt lehetőségnek az, hogy belenézzen a hírekbe. Ott főleg olyan információkat tudott meg, amiket egyébkén is tudott, sőt az itt megosztottaknál még többet is. Ahogyan nézte őket végre megvolt a hely teljese neve is, mert erről eddig nem tudott, Sivary Unió. Azért érdekelte volna, hogy minek az uniójának adják el magukat, bár kételkedett benne, hogy ez a kérdés felmerült volna bárkiben is ezen a helyen. Ha meg igen, akkor egészen biztosan az ismert két Lovasra fogták, pedig fogalmuk sem volt arról, hogy mennyivel többen vannak ezek a lények. A gyors fejlődés, amit itt is látott úgy tűnt, hogy valószínűleg megfelelt a valóságnak, mert Haley is tudta, hogy tényleg gyorsan fejlődik a hely, roppant gyorsan a semmiből. Nem is csodálkozott volna, ha hamarosan az itt levő szürke helyből a térképen tényleg a rendes állna tűnt volna fel. De ez akkor sem volt túl megnyugtató. Olvasás közben meg-megsimogatta Winter fejét is, aki ennek örült és megnyalta a gazdája kezét is, majd szépen kényelmesen lefeküdt a földön és ő maga is jó kutya módjára figyelt és szaglászott. Amíg Haley az olvasással foglalkozott, addig nem volt feltűnő az sem, hogyha Maniac-el társalog, így ezt az időpontot választotta annak, hogy utánakérdezzen a csontváznak, amit látott. Kiderült, hogy valóban csak ő maga látta ezt, senki más, aminek nem örült, mert ebből támadásra gondolt. Azonosításra nem kapott megerősítést, így Haley tudta, hogy két lehetőség maradt, egy nincs hozzáférése további adatokhoz, kettő nincs adata még konkrétan Maniac-nek erről. Azt pedig eléggé kizártnak tartotta, így maradt az a lehetőség, hogy nincs hozzáférése. Akkor pedig valamilyen magasabb rangú személy titkos kis projectéről lehet szó. Vagy valakinek a magántulajdonáról és azért nem adja ki Maniac. Halkan sóhajtott fel, majd még volt egy másik kérdése is Maniac felé.
~ Ugye jól sejtem, hogy ez egy mentális támadás volt? ~ kérdezte. ~ Ha igen, a helyzetét megtudod adni, hogy honnan érkezett helyileg? Milyen messze van tőlem, aki ezt intézte irányomba? ~
Mégsem csak fel sem merült benne, hogy távolról lehet, úgy vélte, hogy innen a közelből tette valaki, ami roppant kellemetlen lenne, mert akkor a támadó már tudhatja azt is, hogy Birodalmi és nem pedig az, akinek kiadja magát. Noha már tudta, hogy a Lovasok többsége bír mentális erőkkel, de azt nem feltételezte, hogy mindenkit figyelnek mentálisan, az túl beteg és szinte kivitelezhetetlen lett volna. szóval maradt az, hogy valaki a közelből plántált képeket az elméjébe. Így viszont azt is kilőhette, amit korábban gondolt, hogy Birodalmi illetékű lenne az egész. Közben igazából nem is tudta, hogy mekkorát tévedett a gondolatmenettel. Az, hogy mit is fog tenni ezek után az sokban függött attól, hogy milyen választ fog kapni. Ha nem mentális támadás volt és nem a közeléből érkezett, akkor néhány további percet marad még itt, amíg befejezi az olvasást, majd utána Winterrel együtt elindul hazafelé, hogy otthonról nézzen magának álláshirdetéseket. Ha mégis efféle volt és a közelben volt a forrása, akkor a lehető legkevésbé feltűnően igyekszik eljutni a célszemélyhez, aki ezt intézte felé. Vagy csak eljutni a közelébe, hogy kémlelhesse a mozgását, felmérhesse, hogy kicsoda, vagy micsoda ő és miért tehette, amit tett.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivary Unió - Page 3 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Csüt. 16 Júl. 2015, 21:08

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~

Haley a padon üldögélve jól át tudja gondolni a dolgokat, olvasni a híreket és persze Maniac-el is gyanútlanul kommunikálhat. A kérdése nagyon jó amit feltesz. Maniac azonnal azonosítja a mentális támadást és a forrását is. Talán Miller számára meglepő módon annak forrása nem a közelében van, hanem tőle nagyon távol, egy másik kontinensen. Afrika észak-nyugati része, de nem a parti területek, hanem a kontinens belseje, azon belül is szépen navigál és közelít Maniac, hogy melyik hegynek a lábától, melyik pontból érkezett a mentális támadás. Azért ezek igen pontos adatok Haley számára. Így eldöntheti hogy ezek után mit is szándékozik tenni a kérdéssel. Mivel nem a közelben van a forrás, Haley néhány perc üldögélés után, elindul Winterrel együtt az új lakásba, hogy ott keresgélhessen az álláshirdetések között. Ez szépen is megy, de Haleynek egyszer csak feltűnik, hogy "nehezen szabadul" a sétálóutcából, mert egy-két árus mindenképpen rá akar sózni valamit, egy italt, egy süteményt, egy kendőt, valamit, akármit, csak hogy vegye meg és érezze jól magát. A legtöbben kedvesek vele, mert szimpatikus nekik. Természetesen így is gond nélkül vissza tud menni a házhoz, még akkor is ha nem vásárol semmit, bár akkor kicsit macerásabb. Amint Haley visszaér, éppen csak becsukja maga mögött az ajtót, kopogást hall azon.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Miller lányok on Pént. 17 Júl. 2015, 10:48
Előtörténet
LINK

Kaland
Beépülés a Sivary-ba
Haley Miller és Winter
Flotta tiszt, tudós - mindenlépben két kanál farkas


Játékostárs(ak) neve: Egy szomszéd

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~
Haley azonnal választ kapott a Maniac-nek feltett kérdésre és abban a pillanatban remegett meg. Úgy számított rá, hogy az illető, aki a támadást intézte irányába az itt lesz a közelben látótávolságon belül. maximum egy-két saroknyira, de az, hogy Afrika kellős közepén, ami nagyjából tízezer klikkre volt tőle! Ki volt az, akinek ilyen hatalmas ereje volt, hogy így képes volt megtenni mindezt? És miért pont saját maga? Egy jelentéktelen figura volt a világtörténelemben, a Birodalomban csak egy flottás tiszt a megannyi sok másik közül, aki manapság igencsak remete életet élt. Éppen ezek miatt nem tűnt logikusnak az egész. Ha ez a valaki a Lovasokat akarta volna kikémlelni, vagy valamelyik uralkodót, ország, vagy állam vezetőjét, akkor azt megértette volna. De egy teljesen random személyt, akiben semmilyen különlegesség nem volt azt leszámítva, hogy képessége volt? Elég természetes volt, hogy ezt gondolja magáról, révén semmilyen fogalma sem volt arról, hogy milyen vérvonalba tartozik és kik a rokonai. De szerencsére elég sok információt sikerült így kapnia a kérdésének hála, és koordinátái is voltak. Lehet, hogy el kéne majd oda mennie, körülnézni. Amíg továbbra is Maniac-el beszélt és kapta az adatokat még mindig úgy tett, mintha az újságot olvasná tovább, hogy ne legyen feltűnő az, hogy a Mesterséges Intelligenciával beszélget. Mivel megvolt a pont is, hogy honnan jött a támadás, így nem volt kétséges, hogy mi lesz a nő következő kérdése.
~ Így, hogy megvan a pont kérek egy képet arról a helyről, ahonnan a támadás érkezett és abból az időből, amikor az történt. Lényegében küld el a képét annak, aki ezt tette. Amennyiben mindez lehetséges és van hozzáférésem ~ üzente Maniac-nek. ~
Kíváncsi volt, hogy ki lehetett az, aki ezt intézte ellene. Bár valószínű volt, hogy erről nem kaphat adatot.
~ Mi található azon a környéken, ahol a támadó jelenleg tartózkodik? ~ kérdezte még. ~
Amint mindenre megkapta végül a választ és nem volt neki sem további kérdése akkor indult el, hogy hazamenjenek Winterrel. Azonban hamar rá kellett jönnie arra, hogy ez nem lesz annyira egyszerű, mint ahogyan elképzelte. Ugyanis nem tudott olyan könnyedén távozni, mint szeretett volna. Nagyon sokan szerettek volna neki eladni mindenféle holmit, amiket igyekezett továbbra is kelet-ausztrál akcentussal elhárítani. Végül is egy üdítőt, vagy vizet vett magának, hogy ne legyen feltűnő annyira, hogy nem fogyaszt semmit sem, révén a sivatag közelsége bizonyára eléggé szárazzá tette a levegőt és egy sima embernek is ennyi séta, ücsörgés után jól esett volna ilyesmi. Illetve még csak félúton jártak, amikor Winter is a szokásos formáját hozva „hisztizni” kezdett, hogy ő bizony éhes és enni akar valamit. Ráadásul, hogy külön jobb legyen a „színészi alakítása” nagy bánatos szemekkel, csorgó nyállal nézte az ételeket. Így Haley kénytelen volt venni valamit a farkasnak, mielőtt valaki még megszólta volna, hogy éhezteti azt a szegény állatot. Pedig ha tudták volna, hogy mennyi mindent zabált össze Winter úgy, hogy egy falatot sem kellett volna sem ennie, sem innia. Valószínűleg bárkit kész anyagi csődbe tudott volna vinni azaz állat. Amint Winter is megette a saját maga adagját, amit vett neki Haley, valami főtt, vagy sült húst, akkor utána remélhetőleg végre kitudták magukat „verekedni” a sétálóutcából és hazaérni a séta után. Bent mielőtt beléptek volna a lakásba már levette a farkas pórázát és előreengedte a lakásba, majd belépett ő is. Már megvolt a programja, hogy majd állást keres, és néz valamit a hálón, valamilyen filmet, vagy hasonlót. Bent levette a kendőt is a fejéről, majd csukta be az ajtót, alig tett pár lépést, amikor csöngettek. Úgy vélte, hogy valaki láthatta, hogy jön haza és kíváncsi lehet az új szomszédra. Ha emberek közt élt volna, akkor ő maga is valószínűleg így tett volna.
- Egy pillanat és megyek! – szólt ki hangosan, majd halkabban folytatta. – Te maradj a helyeden!
Szólt rá Winterre is. Még letette a keze ügyéből a pórázt és a kendőt, majd visszasietett az ajtóhoz. Ha volt rajta kukucskáló azon nézett ki először. Ha nem tűnt gyanúsnak a személy, aki odakint volt, akkor először résnyire nyitotta az ajtót és úgy köszönt ki rajta.
- Üdvözlöm, miben segíthetek? – kérdezte továbbra is tartva az akcentust.


template nélkül:

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~
Haley azonnal választ kapott a Maniac-nek feltett kérdésre és abban a pillanatban remegett meg. Úgy számított rá, hogy az illető, aki a támadást intézte irányába az itt lesz a közelben látótávolságon belül. maximum egy-két saroknyira, de az, hogy Afrika kellős közepén, ami nagyjából tízezer klikkre volt tőle! Ki volt az, akinek ilyen hatalmas ereje volt, hogy így képes volt megtenni mindezt? És miért pont saját maga? Egy jelentéktelen figura volt a világtörténelemben, a Birodalomban csak egy flottás tiszt a megannyi sok másik közül, aki manapság igencsak remete életet élt. Éppen ezek miatt nem tűnt logikusnak az egész. Ha ez a valaki a Lovasokat akarta volna kikémlelni, vagy valamelyik uralkodót, ország, vagy állam vezetőjét, akkor azt megértette volna. De egy teljesen random személyt, akiben semmilyen különlegesség nem volt azt leszámítva, hogy képessége volt? Elég természetes volt, hogy ezt gondolja magáról, révén semmilyen fogalma sem volt arról, hogy milyen vérvonalba tartozik és kik a rokonai. De szerencsére elég sok információt sikerült így kapnia a kérdésének hála, és koordinátái is voltak. Lehet, hogy el kéne majd oda mennie, körülnézni. Amíg továbbra is Maniac-el beszélt és kapta az adatokat még mindig úgy tett, mintha az újságot olvasná tovább, hogy ne legyen feltűnő az, hogy a Mesterséges Intelligenciával beszélget. Mivel megvolt a pont is, hogy honnan jött a támadás, így nem volt kétséges, hogy mi lesz a nő következő kérdése.
~ Így, hogy megvan a pont kérek egy képet arról a helyről, ahonnan a támadás érkezett és abból az időből, amikor az történt. Lényegében küld el a képét annak, aki ezt tette. Amennyiben mindez lehetséges és van hozzáférésem ~ üzente Maniac-nek. ~
Kíváncsi volt, hogy ki lehetett az, aki ezt intézte ellene. Bár valószínű volt, hogy erről nem kaphat adatot.
~ Mi található azon a környéken, ahol a támadó jelenleg tartózkodik? ~ kérdezte még. ~
Amint mindenre megkapta végül a választ és nem volt neki sem további kérdése akkor indult el, hogy hazamenjenek Winterrel. Azonban hamar rá kellett jönnie arra, hogy ez nem lesz annyira egyszerű, mint ahogyan elképzelte. Ugyanis nem tudott olyan könnyedén távozni, mint szeretett volna. Nagyon sokan szerettek volna neki eladni mindenféle holmit, amiket igyekezett továbbra is kelet-ausztrál akcentussal elhárítani. Végül is egy üdítőt, vagy vizet vett magának, hogy ne legyen feltűnő annyira, hogy nem fogyaszt semmit sem, révén a sivatag közelsége bizonyára eléggé szárazzá tette a levegőt és egy sima embernek is ennyi séta, ücsörgés után jól esett volna ilyesmi. Illetve még csak félúton jártak, amikor Winter is a szokásos formáját hozva „hisztizni” kezdett, hogy ő bizony éhes és enni akar valamit. Ráadásul, hogy külön jobb legyen a „színészi alakítása” nagy bánatos szemekkel, csorgó nyállal nézte az ételeket. Így Haley kénytelen volt venni valamit a farkasnak, mielőtt valaki még megszólta volna, hogy éhezteti azt a szegény állatot. Pedig ha tudták volna, hogy mennyi mindent zabált össze Winter úgy, hogy egy falatot sem kellett volna sem ennie, sem innia. Valószínűleg bárkit kész anyagi csődbe tudott volna vinni azaz állat. Amint Winter is megette a saját maga adagját, amit vett neki Haley, valami főtt, vagy sült húst, akkor utána remélhetőleg végre kitudták magukat „verekedni” a sétálóutcából és hazaérni a séta után. Bent mielőtt beléptek volna a lakásba már levette a farkas pórázát és előreengedte a lakásba, majd belépett ő is. Már megvolt a programja, hogy majd állást keres, és néz valamit a hálón, valamilyen filmet, vagy hasonlót. Bent levette a kendőt is a fejéről, majd csukta be az ajtót, alig tett pár lépést, amikor csöngettek. Úgy vélte, hogy valaki láthatta, hogy jön haza és kíváncsi lehet az új szomszédra. Ha emberek közt élt volna, akkor ő maga is valószínűleg így tett volna.
- Egy pillanat és megyek! – szólt ki hangosan, majd halkabban folytatta. – Te maradj a helyeden!
Szólt rá Winterre is. Még letette a keze ügyéből a pórázt és a kendőt, majd visszasietett az ajtóhoz. Ha volt rajta kukucskáló azon nézett ki először. Ha nem tűnt gyanúsnak a személy, aki odakint volt, akkor először résnyire nyitotta az ajtót és úgy köszönt ki rajta.
- Üdvözlöm, miben segíthetek? – kérdezte továbbra is tartva az akcentust.


_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivary Unió - Page 3 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 3 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.