Fort Lee városának utcái

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Fort Lee városának utcái Empty Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 23 Feb. 2011, 09:16

A korábban virágzó nagyváros mára bevándorlókkal és menekültekkel túlzsúfolt nyomornegyeddé vált. Főként a még időben elmenekült New York-iak húzták meg itt magukat, akik az ide vezető George Washington hídon át jöttek. A New Jersey-t irányító Új Parlament elrendelte, hogy a Senki Földjéről érkező menekülteket itt meg kell állítani és alaposan átvizsgálni, nehogy fertőzést vagy egyebet hozzanak az államba. Ez gyakran azt jelenti, hogy a szegényebb, nincstelen családok sosem jutnak tovább Fort Lee utcáiról délebbre. A katonaság folyamatosan felügyeli a területet.

Fort Lee városának utcái Nyom

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fort Lee városának utcái Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14787
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 13 Nov. 2012, 13:09

Fredrik Simonsen

Mikor hazaértél a Hell on Wheelből, egy levél várt a földön, az ajtó alatt csúsztathatták be. Nincs rajta feladó, így sejtheted, hogy egy megbízásról van szó. Az első, ami kicsusszan a borítékból egy fénykép rólad és Aaronról a temetőtől nem messze, ahogy beültök Aaron kocsijába. Mellette egy másik, amin ketten álltok a Hell on Wheel pultjánál. A képek nem túl élesek, de a lényeg látszik, feltűnő külsőddel könnyen felismerhető vagy rajtuk. Egy harmadik fénykép is van a borítékban, egy ismeretlen fickó van rajta, bikanyakú, kopasz férfi, erős állkapoccsal és törött orral.
A fényképek mellett egy levél is szerepel.
"Tisztelt Megbízott!
Ahogy a csatolt képek is jól mutatják, Ön láthatóan remek kapcsolatot ápol Aaron Morgannel. Az is tudomásomra jutott, hogy a holnapi napon megrendezésre kerülő utcai autóversenyre Ön meghívást kapott a barátjától. Kitűnő alkalom, hogy Ön végre pontot tegyen egy ügyre, ami régóta zavar engem.
A fényképek közt megtalálja Mr Vargas fotóját, aki a holnapi rendezvény vezetője lesz. Ha sikerül elintéznie, hogy holnaptól ne tudjon mást rendezni, csak a saját temetését, igen hálás leszek.
Tisztelettel,
Megbízó"
A borítékban találsz még ötezer dollár előleget készpénzben.

Másnap ennek fényében érkezhetsz Fort Lee városának utcáira, az előre megadott helyszínre, egy parkolóba. Mivel ismered már Aaron kocsiját, rögtön észreveheted őt, mikor fél nyolc előtt behajt a parkolóba.

Aaron Morgan

Miután új barátodtól elköszöntél a kocsmában, nyugodt estéd volt, ki tudtad pihenni magad a másnapi versenyre. Nap közben még van időd az autót csinosítgatni a műhelyben, hogy estére minden jól szuperáljon. Hét harmincra kell a helyszínre érni, eddigre már jócskán lement a nap. Fort Lee utcái mindig is kedvelt színterei voltak a versenyeknek. A forgalmas utakról néhány sarok alatt kerülhetsz keskeny, kanyargós sikátorokba, és nincs messze a Washington híd sem. A hosszú, egyenes szakaszon dől el, kinek mennyire jó a verdája, és mennyire jó a sofőr, hisz a hidat nem zárják le, tele van autókkal.
A megadott időpont előtt érsz a helyszínre, már elég sokan vannak jelen, egy parkolóban van a hepaj. Megvan minden, ami ilyenkor kell, hangos zene, tömeg, és rengeteg agyontuningolt kocsi.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Aaron Morgan on Kedd 13 Nov. 2012, 18:38

Esős nap, utálom az ilyeneket. Le is húzom a rolókat, hogy az a kevés természetes fényt is kizárjam és befekszem a kocsi alá. Kitisztítok mindent, csillogjon villogjon a motor estére. Szerencsére a technaikai résszel semmi baja nincs, ugy dorombol a kicsike ahogy a nagy könyvben megírták. Teljesen véletlenül nem veszem észre Steph hívásait, már csak abban reménykedem, hogy nem jelenik meg az este.
Estére kitisztul az idő, sőt egész langyos lesz, így hagyom, hogy a szél hüsitse az arcom. A helyszín! A jól ismert szag csap meg már messziről Az olaj az égő ferodol és gumiabroncsok semmivel össze nem téveszthető szaga. A tömeg megnyílik ahogy begurulok, majd gyorsan el is lepik a kocsit. Mire kiszállok a motorháztető fölött négyen görnyednek, elismerően füttyügve. Messziről megismerem Johnny-boy kopasz fejét ahogy közeledik a tömegben. Na igen amíg ő nem bólint rá a kocsira addig nem indulhat a versenyen. Közben vetek pár pillantást a többi kocsira. Sok ismerős akad és még több ismeretlen, na igen a negyedmérföldes versenyek jellemzőe, hogy gyors és egyszerü pénz, legalábbis annak aki tudja nyomni a gázt, mert a versenyzők egy része nemhogy a zsetonját még a kocsiját is itt fogja hagyni. Na míg macerálják a kocsit addig megnézem a konkurenciát.
Aaron Morgan
Aaron Morgan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Aaron Morgan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Fredrik Simonsen on Pént. 16 Nov. 2012, 14:25

Még két órája sincs, hogy elköszöntem Aarontól, úgyhogy nagyon meglepődöm, amikor megtalálom a borítékot a padlón. Úgy tűnik nem voltam elég óvatos, és valaki követett. Ezentúl jobban a hátam mögé fogok figyelni, de most végül jól jártam. Az 5000 dollár előleg egyáltalán nem rossz, bár semmi információm nincs a célpontról, tehát nem tudom, hogy mennyire lesz nehéz eltenni őt láb alól. Mivel nyilvános helyre megyek, a nagyobb fegyvereket itthon kell hagyjam. Csak a pisztolyomat és a késemet rejtem el a kabátom belsejében, valamint a célpont fényképét az egyik belső zsebembe csúsztatom, miután alaposan memorizáltam az arcvonásait.
Mivel nincs saját kocsim, taxival közelítem meg a helyszínt. Egy néhány utcával arrébb levő helyre érem a fuvart, ugyanis az országúti versenyek természetesen illegálisak, nem akarom a nyomukra vezetni a zsarukat. Fél nyolc körül érkezem meg a parkolóba, és egyből meg is pillantom Aaron kocsiját. Oda is megyek hozzá, hogy üdvözöljem.
- Szevasz haver!- mondom amikor kiszáll az autóból, és kezet nyújtok neki.- Mondd csak, lehet valahol fogadni?- kérdezem meg. Ha már egy kis pénz állt a házhoz, szeretném valamivel még izgalmasabbá tenni az estét, a munka pedig megvár az első futam végéig.

_________________
Reneszánsz: Fredrik Simonsen, Sean Maguire (Szimmetria ügy)
Végtelen Háború: Gustav Simonsen
Fredrik Simonsen
Fredrik Simonsen
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Oct. 15.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Fredrik Simonsen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Aaron Morgan on Szomb. 17 Nov. 2012, 13:38

Fred is befut nemsokára. Az egyik kocsi hátuljából kiveszek két Coronitát, az egyiket messziről odadobom neki.
- Szevasz, hogyne lehetne fogadni ez a lényege a dolognak! - vigyorgok és mutatok az egyik ford furgon felé - Látod ott azt a ballonkabátos kóreait? Na nála lehet megtenni minden futam elött. Szabályokat vágod? Negyed mérföld, két versenyző, egyenes ági kiesés. De még nem tudni a sorrendet, azt később hirdeti ki Johnny-boy. Még feltehetőleg nincs itt mindenki. Addig ha gondolod gyere velem nézelődni , vagy keress magadnak egy csajt - Intek körbe a tulajok büszkeségével a választékon.
Közben egy kisebb balhé alakul ki egy zöldre fújt Toyota mellett, gondolom valami oda nem illőt találtak a kocsiban, aztán a tulajnak nem tetszik, hogy nem engedik indulni.
Aaron Morgan
Aaron Morgan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Aaron Morgan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 20 Nov. 2012, 15:21

//Aaron, az NJK-kat majd én mozgatom, ezért vagyok itt részben, és hacsak nem szólok külön, akkor körönként egyszer írj!//

A kocsik ellenőrzése jól halad, egyszer-egyszer kialakul egy kis vita, de senki nem olyan hülye, hogy belekössön a szervezőkbe, mert akkor örökre elvágná magát az ilyen pénzforrástól. Ahogy Aaron Johnny-t említi, Fred észreveszi az autókat ellenőrző férfit. Kopasz, kemény felépítésű férfi, az arcát viszont nem látni, mert elég nagy körülötte a nyüzsgés.
A koreai fickó ismeri, hogyan kell üzletet kötni, és nem is várja meg, míg őt keresik fel, rámenősebb ennél. Fél percbe sem telik, és már ott áll mellettetek.
-Valaki fogadást említ? Te, új fiú, akar fogad? - Néz Fred felé, és rögtön elővesz egy listát a zsebéből.
-Nyolc versenyző, nyolc pici őrült, lehet rájuk fogad! Fogad barátra, Aaronra? Jól fizet, elég jól - itt közelebb hajol Fredhez - mert pici esély, hogy nyer.
Johnny közben elér Aaron kocsijához is, egy ideig nézegeti, aztán bólint, és tekintetével Aaront keresi a tömegben. Mikor szemkontaktusba kerül vele, bólint neki, jelezve, hogy a kocsija rendben van, elindulhat a versenyen. Bár elég messze van, ha Fred külön figyel rá, most észreveheti, hogy törött az orra.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Fredrik Simonsen on Szer. 28 Nov. 2012, 22:59

Amint szóba kerül a fogadás, egyből felbukkan egy ázsiai fickó, és lelkesen kezdi magyarázni a lehetőségeket. Úgy tűnik Aaron nem igazán tartozik az abszolút favoritok közé, de így is jó. Nagyobb kockázat, nagyobb élvezet, nagyobb győzelem.
- Én mégiscsak rá fogadnék. Mennyi a szorzó?- kérdezek vissza. Igazából csak kíváncsiságból kérdeztem, mert nem számít, eldöntöttem hogy fogadni fogok. Miután elmondja, előveszek száz dollárt, és felteszem Aaronra. Nem akartam nevetségesen kicsi összegben fogadni, de azt sem szeretném, hogy felhívjam magamra a figyelmet azzal, hogy túl sok pénzt teszek fel.
Amikor ezzel végzek, megkeresem Aaront a tekintettemmel. Amikor megtalálom, épp Johnnyval rendezik le az autóval kapcsolatos dolgokat. Csupán egy biccentéssel elintézik a dolgot, szóval úgy tűnik nem zavarom meg a haveromat, ha odamegyek hozzá.
- Még sosem voltam országúti versenyen. Ha ráérsz körbenézhetnénk, kíváncsi vagyok milyen a felhozatal!- mondom cinkos mosollyal, de ha elindulunk valójában csak fél szemmel figyelek a csajokra, inkább Mr. Vargast próbálom megtalálni.

_________________
Reneszánsz: Fredrik Simonsen, Sean Maguire (Szimmetria ügy)
Végtelen Háború: Gustav Simonsen
Fredrik Simonsen
Fredrik Simonsen
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Oct. 15.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Fredrik Simonsen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Aaron Morgan on Csüt. 29 Nov. 2012, 09:52

Miután rábólintottak a kocsira - naná , hogy rábólintottak! - ugy érzem ideje, hogy szemügyre vegyük a verseny másik attrakcióit, és láthatólag Frednek is ez járt az eszében, szóval nézzünk körül.
- A pénzed miatt meg ne aggódj, azért ilyenek az odszok mert Johnnyéknál még csak egyszer versenyeztem és az nem sült el valami jól, a másik meg, hogy indul a környék kemény csávója, akit fentröl tömnek vassal, de láttam már a kocsiját, ha jól használom a nitrót állva hagyom. - Na jó egy kicsit nagyképüsködök, de az is kell na.
Közben megmutatom a többi indulót, és eligazítom pár szóban melyik csajokkal azért nem kellene kezdeni.
- Azokkal vigyázz, mert már billogozottak, ha érted mire gondolok. De gyere pult körül mindig lebzsel néhány gruppi, ott biztos találunk valaki szórakoztatót. Amúgy a verseny nem kezdődik míg meg nem érkezik a nagyfőnök, szóval van időnk.
Aaron Morgan
Aaron Morgan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Aaron Morgan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 02 Dec. 2012, 19:51

Az ázsiai férfi elveszi a száz dollárt, és egy cetlit ad cserébe, ami szerint egy ezrest nyerhetsz, ha tényleg Aaron lesz a befutó. Ezután a férfi továbbáll újabb fogadásokat kötni, ti pedig a pult felé indultok. Fred észreveszi, hogy az Aaron által Johnny-nak nevezett fickó kifejezetten hasonlít a fényképre, amin Mr Vargas szerepel; nem nehéz jól megnézni, mert az autók vizsgálása közben mindig arrébb állnak az emberek a közeléből.
A pulthoz érve valóban egészen tetszetős a felhozatal. A hűvös időjárás ellenére is lenge öltözékben láthattok nőket, akik a sebtiben felállított italos pult mellett álldogálnak. Néhányuk koktélt iszogat, mások söröznek, és persze akad néhány, akiket akár ti is meghívhattok egy italra.
Johnny közben már az utolsó autót ellenőrzi, így valóban, ha megérkezik a "nagyfőnök", elindulhat majd a verseny. Aaron, mivel csak egyszer versenyzett Johnny-nál, csak annyit tud, hogy a versenyeket Johnny rendezi, de valójában ő is csak egy alkalmazott. A főnökéről viszont nem sokat hallott, a legutóbbi alkalommal is csak futólag látta az idősebb férfit, aki csak a verseny idejére jött, és rögtön lelépett utána.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Aaron Morgan on Hétf. 17 Dec. 2012, 11:12

- Relax haver a zséd vissza fog jönni. Ismerem a srácot aki ellen megyek, nem elég bátor ahhoz, hogy nyerjen, ha a helyzet kritikus leveszi egy pillanatra a gáztól a lábát, nekem pedig ennyi elég!
Könnyedén odahuzok magunkhoz két megfelelőnek tünő lányt, kérek nekik inni.
- Csajok ez itt a cimborám Fred, és a verseny után lesz nálam egy kis afterparty, mit szóltok hozzá?
Közben mikor elveszem a lányok italát a pultrol és Frednek odasúgom, hogy mivel ő az új fiú ő választ először! Majd cinkosan mosolyogva koccintok a lányokkal.
Aaron Morgan
Aaron Morgan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Aaron Morgan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Fredrik Simonsen on Kedd 25 Dec. 2012, 23:38

Miután Aaron megnyugtat, hogy jól fogok kijönni a fogadásból, egyből át is tér a verseny előtti lazításra. Kihalász a tömegből két csajt, és egyből rendel is nekik egy italt. Ráadásul azt is felajánlja, hogy én válasszak lányt, úgy tűnik igen nagylelkű hangulatban van. Mivel láthatóan a nők terén is kitűnő Ízléssel lett megáldva, úgyhogy nem könnyű a döntés, de végül a szőke lányt választom. Én is kérek egy whiskyt a pultostól, majd megszólítom a lányokat:
- Most vagyok először országúti versenyen, de ha mindig ilyen szép lányokat lehet itt találni, akkor ezek után rendszeres látogató leszek!- mondom, majd Aaronhoz fordulok:
- Bár az én nevemet már elmondtad, de attól tartok a hölgyeket elfelejtetted bemutatni!- figyelmeztetem a haveromat mosolyogva. Ha egy pillanatnyi szünet áll be a beszélgetésben, lopva oldalra pillantok, hogy szemmel tarthassam ezt a Johnny-t.

_________________
Reneszánsz: Fredrik Simonsen, Sean Maguire (Szimmetria ügy)
Végtelen Háború: Gustav Simonsen
Fredrik Simonsen
Fredrik Simonsen
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Oct. 15.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Fredrik Simonsen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 27 Dec. 2012, 13:26

A két nő szívesen fogadja a meghívást, egy kicsit még vihorásznak is, mikor a bókokat kapják.
-Ó, egy afterparty nálad, eredeti szöveg - cukkolja Aaront a szőke lány, aki közben Fred mellé áll, és belekortyol az italba, amit kapott.
-Na igen, ilyen lányokból azért még itt is kevés van, nem is könnyű őket felcsípni - válaszol Fred megjegyzésére a másik lány, aki Aaron mellett maradt.
Aaron látta már a két lány korábban is, de nem ismeri név szerint őket, így inkább a lányok mutatkoznak be.
-Alicia vagyok, ő pedig Britney - mondja a szőke lány. - És mondd csak, új fiú, versenyezni jöttél, vagy csak a szemedet legeltetni a járgányokon?
A kérdés bizonyára arra irányul, hogy épp Johnny felé pillantasz, aki az utolsó autót ellenőrzi. Valami nincs rendben a járgánnyal, Johnny vitázni kezd a tulajjal, aki adja a hülyét.
-Azt gondolom, hogy szeretnél partyzni, ha te nyersz, de mi a terved, ha esetleg alul maradsz? - Kérdi körben Britney Aaront. - Úgy tudom, Dilis Dan-nel fogsz versenyezni. A múlt héten három futamot vitt el, és már nem olyan dilis, mint régen.
Az említett Dilis Dan valóban az ellenfeled lesz, és bár mostanában nem futottál vele össze, elképzelhető, hogy tényleg van egy nyerő szériája. Távolabb Johnny és a problémás járgány tulajdonosa egyre élesebb szóváltásba keveredik, és mikor Fred megint odapillant, látja, hogy lassan a tettlegességig fajul a dolog, ahogy egymást kezdik lökdösni, kóstolgatni a felek. Aaron jól tudja, hogy aki Johnny-val kezd, az nem csak a versenyről mondhat le, de általában egy borsos kórházi számlát is bezsebelhet.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Aaron Morgan on Szomb. 29 Dec. 2012, 18:21

-Tudod bevett csapaton ne változtass, és az afterparty egy jó régen bevállt csapatfelállás, főleg ha tudod, hogy Dilis Dannak nincs jó napja és a te kocsid állva hagyja!
Szemügyre veszem a kialakuló dulakodást és csendben konstatálom magam elé motyogva csendben, hogy csóringernek mostanában nem kell nemhogy kocsit biciklit sem vezetnie ha így folytatja.
- Ha pedig nem nyernék - ami ugye kizárt dolog, láttad a kicsikémet? Ellenore jobb formában van mint bármikor - akkor is afterpartyzunk csak keményebben!. Van otthon behűtve egy üveg 15 éves skót whiskym csak nem akarjátok, hogy egyedül árválkodjon?
Újra megnézem Johnnyékat, majd elhúzott szájjal fordulok Fredhez.
Ha engem kérdezel a srác szerencsésnek mondhatja magát ha ma este nem kaparják el.
Aaron Morgan
Aaron Morgan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Aaron Morgan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 20 Jan. 2013, 13:27

//Mivel Fredrik nagyon hosszú ideig nem írt, ezért nem várok rá tovább. Korábban már szóltam neki a várakozások miatt, a továbbiakban nem "rohangálok" utána.//

Alicia megkapja a "választ", mely szerint Fred tényleg csak a járgányokat nézi, ugyanis szótlanul figyel továbbra is. Alicia elunja a dolgot, barátnőjéhez fordul.
-Ez teljesen kuka - jegyzi meg röviden, és italával együtt továbbáll a férfitől.
Britney viszont Aaron mellett marad, és jót mosolyog a túltengő önbizalmon. Láthatóan kacérkodik a gondolattal, hogy valóban veled tartson a verseny után. Mikor szóba hozod a balhézó srácot, ő is odafordul.
A tömegtől nem sokat látni, a srác nekimegy Johnnynak, aztán csak egy hatalmas csattanás hallatszik, és a következő pillanatban a srác úgy terül el a földön, mint egy zsák krumpli. Johnny megvető pillantást vet a fiúra, foghegyről odasercint egy méretes köpést, aztán elsétál.
-Takarítsátok össze! - Szól még hátra. - Egy perc, és indul az első futam!
-Téged szólítanak, nagy legény - fordul most hozzád Britney, mivel te vagy az első futam egyik résztvevője. Már látod is Dilis Dant, aki a rajtvonalhoz áll a kocsijával - pontosabban az [i]új[/] kocsijával. Egy alaposan felturbózott járgánya van, nem olyan, mint amilyenre emlékszel. Úgy tűnik, tényleg nyerő szériája lehetett, vagy abból vette ezt a kocsit, vagy a kocsi miatt tudott nyerni.
Britney egy sok szerencsét csókot nyom az arcodra, aztán félreáll, mert jelenésed van.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Aaron Morgan on Pént. 25 Jan. 2013, 21:18

//Bocsi hogy elcsusztam nem mindig kapok üzenetet, hogy jött válasz :S//

- Ejnye csak ennyi? Nagyon biztos vagy bennem, hogy nincs szükségem szerencsére

Odasétálok a kocsihoz, beülök kicsit megbőgetem, turáztatom ahogy illik, mert szerepelni azt kell na! Odaállok a rajtvonalhoz, majd míg készülnek az indításra, lehuzom a másik ablakot és odaszólok a srácnak.

- Tegyük eg ykicsit érdekesebbé a dolgot - előveszek 1000 dolcsit megmutatom neki, majd az anyósülésre ejtem- Persze csak ha nem félsz!

Használom a képességem, magam elé képzelem a kocsi felépítését, majd rajtnál kicsit ugy modosítom a dolgokat, az olaj adagolást meg mindent, hogy nagyobb teljesítményt nyujtson. Ugy gondolom az ellenfél kocsiját veszélyes volna, mert mindenki tisztában van a járgánya teljesítményével. Azért figyelek hogy tönkre ne vágjam a saját kocsimat!
Aaron Morgan
Aaron Morgan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Aaron Morgan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 26 Jan. 2013, 13:50

Az autóddal felállsz a rajthoz, és már látod is a negyed mérföldes pályát magad előtt. Fort Lee nem éppen egy gazdag negyed, a városnak ezen a részén vannak kihaltabb területek, ti is egy ilyenen fogtok versenyezni. Melléd áll Dilis Dan, akinek felturbózott autója úgy bőg fel, mint egy gépszörny. Az letekered az ablakot, ő is megteszi, jól látod az már ismert kifejezést az arcán, bal szeme kissé ráng, és folyamatosan szája szélét nyalogatja - nem kétséges, honnan kapta a nevét. A pénz felmutatására heves kapkodásba kezd, végül előhalászik valahonnan egy rakás gyűrött bankót, és az ülésre dobja ő is.
-Részemről mehet a dolog, k-kemény legény! - Próbál visszavágni Dan.
A képességednek és a műszaki ismereteidnek hála kicsit meg tudod berhelni a kocsit, amitől kisebb rengés képződik csak, kívülről valószínűleg nem lehet érezni, csak az autóban ülve. Kisvártatva Britney-t pillantod meg, amint lenge öltözetében kisétál a két autó elé, és kezében magasra emel egy piros kendőt. Az autók mellől Johnny hangját hallod.
-Ismeritek a szabályokat: negyed mérföld, egy futam, a győztes 2500 dollárt kap, a vesztes semmit. Ha leér a kendő a földre, indulhattok!
Britney rád kacsint, majd egy kicsit meglengeti még a kendőt. Mögöttetek felbőgnek a hangfalak, kemény basszus rázza meg a kocsikat, és az emberek tombolva várják a rajtot. Britney végül elengedi a kendőt, ami lassan hullik a földre. Ahogy leér, Dilis Dan őrült erővel tapos a gázpedálba.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Aaron Morgan on Vas. 27 Jan. 2013, 22:00

Nem maradok le, én is már idegeket feszítve tartom a lábam a pedálon, teljesen az elöttem lévő útra koncentrálok. Érzem ahogy feldübörög a vér az ereimben a fülemben hallom a dobolást, az autó ritmusát. Abban a minutumban, hogy leér a kendő padlóig taposom a pedált. A rövid utú váltóval tizedmásodpercek alatt váltok, a maximumon autózok (legalábbis próbálok). Ellenfelemre csak a cél elött alig 150 yarddal tekintek rá, ekkor már az 5. sebességben vagyok és tolom rá a nitrót az utolsó szakaszra, hogy legyen végső hajrá. (Vigyázok, hogy ne engedjek tul sokat, véletlenül se égessem le a motort , annyit nem ér). A célt áthaladva könnyen fékezek, visszagördülök és várom a győztes kihirdetését.
Aaron Morgan
Aaron Morgan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Aaron Morgan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 28 Jan. 2013, 17:53

A kipörgő abroncsok füstje borítja be a rajtvonalat, és a negyed mérföldnyi táv pillanatok alatt fogy el az autó alatt, mintha csak falná a betont a járgányod. A két autó fej fej mellett halad, ez már önmagában igazolja, hogy Dilis Dan járgánya és érzéke a versenyhez valóban javult, hiszen képes felvenni a versenyt a te megbuherált autóddal is.
Az utolsó szakaszban szinte egyszerre égetitek el a nitrót, és az autók olyan sebességgel kezdenek száguldani, hogy a külvilág már csak elmosódott, homályos foltnak látszik körülöttetek. Végül átszáguldotok a célon, de olyan közel voltatok egymáshoz, hogy belülről nem tudnád megmondani, hogy ki a győztes. A célhoz visszagördülve a két autót elözönli a tömeg, van aki pezsgőt puffogtat, Dilis Dan láthatóan biztos a győzelmében, és már ünnepelteti is magát. Britney is odatalál hozzád, és a válladra teszi a kezed.
-Nem is volt rossz, de azért az egy kicsit túlzás, hogy állva hagyod.
Johnny egy kamerát köt a laptopra az egyik autó motorháztetején, és visszanézi a felvételt, hogy kiderüljön, ki a győztes.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Aaron Morgan on Kedd 29 Jan. 2013, 00:35

- Állva vagy ülve? a részletek nem számítanak
Magabiztosan mosolygok, átkarolom a lányt és egy darabig élvezem a tömeg éljenzését, majd felcsapom a motorháztetőt, közben feltekerem a magnóban a hangerőt és vetek egy pillantást a rendszerre, hogy tényleg nem lett e baja. Az ajtót nyitva hagyom hogy jobban lehessen hallani a zenét. Közben odalépek Danhez és kezet nyujtok neki.
- Jó kis verseny volt mondhatni! Gyere nézzük meg együtt mi lett a vége. - elindulok Johnny felé, közben Britney fülébe súgok - na mit mondasz volt elég jó egy kis after partyhoz? Vagy Danni fiu szimpatikusabb?
Mindezt kaján félmosollyal az arcomon mondom neki és tikkelek eggyet a szememmel. Közben odasétálunk a laptop elé, kiváncsi vagyok a végeredményre saját szemmel.
Aaron Morgan
Aaron Morgan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Aaron Morgan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Fredrik Simonsen on Szomb. 02 Feb. 2013, 14:40

// bocsánat, nincs igazából mentségem hogy eddig miért nem írtam, lusta disznó voltam, de most már a kaland végéig tényleg fogok rendesen írni!//

A csajjal eléggé elbénáztam a dolgot, de annyira nem veszem azért a szívemre, legalább nem vonja el a figyelmemet a munkáról. Közben a verseny is elkezdődik, Aaron és ellenfele, egy bizonyos Dilis Dan fej fej mellett száguldanak. Mivel gyorsulási verseny, csupán negyed mérföld, nem tart túl sokáig a futam, és a versenyzők szabad szemmel megállapíthatatlan különbséggel érnek célba. Aaron kiszáll, és odamegy Johnnyhoz, aki éppen a laptopján nézi a célfotót. Előveszem a célpont fényképét, még egyszer leellenőrzöm, hogy valóban Johhny-e az illető, aztán kitapogatom a kést és a pisztolyt a zsebemben. Ha minden megvan, akkor én is közelebb megyek. Ha Aaron nyert, akkor felveszem a nyereményemet a fogadásból, aztán már nem halogatom tovább a munkát.

_________________
Reneszánsz: Fredrik Simonsen, Sean Maguire (Szimmetria ügy)
Végtelen Háború: Gustav Simonsen
Fredrik Simonsen
Fredrik Simonsen
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Oct. 15.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Fredrik Simonsen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 04 Feb. 2013, 19:06

//Jobb később, mint soha!//

Britney-t már láthatóan nem izgatja annyira a végkimenetel, mint téged, ő a buliért van itt, és hogy esetleg szervezzen estére valami jó kis bulit. A zene és a kezében lévő újabb sör meg is hozza neki a jó hangulatot, és mikor átkarolod, nem ellenkezik. A kocsid jó állapotban van, mivel kímélted a nitróval, látszólag nem lett baja semmilyen alkatrésznek.
Dan idegesen reagál rá, mikor kezet nyújtasz neki, láthatóan nem egészen érti a szituációt, és bizalmatlan veled szemben. Végül azért elfogadja a kézfogást, de csak azért, mert látja, hogy sokan figyelik.
-J-ja, nézzük meg, mennyivel kaptál ki - válaszolja végül, és kissé idegesen elneveti magát.
A kamerához mentek, ahol Johnny éppen lassítva nézi a felvételt. Ekkor érkezik Fred is közelebb, aki eddigre már megbizonyosodott, hogy a fényképen szereplő férfi minden bizonnyal Johnny, a verseny lebonyolítója.
Mindenki Johnny-t figyeli, mikor ő harmadszorra is megnézi a felvételt, majd megállítja, és megfordítja a gépet. A célfotón jól látható, hogy Aaron nagyjából harminc centivel előzi meg Dilis Dant, ahogy befejezi a versenyt. Valóban nagyon szoros, de itt már egyértelműen látszik.
A tömeg azonnal felélénkül, Johnny azonnal Aaron kezébe nyomja a nyereményét, 2500 dollárt, Dilis Dan dühöng, és az abroncsait szidja, amik elkoptak a múltheti futamokon, a koreai férfi pedig sorjában számolja le a nyereményt mindenkinek, aki jó lóra tett. Úgy fél perc elteltével Fred hozzájut a pénzéhez: kilencszáz dollár a nyereménye, plusz egy százas, amivel fogadott.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Aaron Morgan on Hétf. 04 Feb. 2013, 21:09

Vigyorgok Dan képébe és tartom a kezem a személyes kis fogadásunk miatt.
- Majd legközelebb nagyfiú.- tömeg felé fordulva megemelem a sörömet -Mindenki a vendégem a következő körre!
Majd megcsókolom a csajt, kezébe nyomok egy üveg sört neki is, és elkezdünk táncolni. Megemelem a piám Johnny felé is és biccentek neki. Közben a csaj fülébe sugok
- Szóval akkor szólj pár cimborádnak, házibuli nálam!
A többi versenyző most éppen nem érdekel, nyertem ilyenkor ünnepelni kell! Fred felé is intek, hogy nemsoká lécelünk hozzám, banzájozni.
Aaron Morgan
Aaron Morgan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Aaron Morgan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 12 Feb. 2013, 18:20

Dan láthatóan remélte, hogy nem jut eszedbe a fogadás, de nincs mese, behajtod a pénzedet, ő pedig leszámolja az ezer dollárt. Britney a további sörök hatására egyre kedvesebb lesz, Johnny pedig félrevonja Dant, hogy lehűtse egy kissé a kedélyeket, mielőtt nevéhez híven valami dilis dolgot csinálna. A buli még egy ideig folytatódik a helyszínen, közben Johnny eltűnik, aztán egyre többen kezdenek szállingózni. Végül néhány srác, és jóval több csaj kíséretében visszamehetsz a lakásodra, ahol elképzeléseid szerint házibulit rendezel.

Vége.

//Mivel Fred ismét nem írt 8 napig, ezért sajnálatos módon elszalasztotta a célpontot, és bukta a megbízást.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 16 Szept. 2013, 03:15

Aaron Morgan kalandja

Az elmúlt kilenc hónap során Aaron végignézte, ahogy Carlos Alvarez szervezete uralma alá hajtja New Jersey alvilágát. Ez legerőteljesebben a bandák szintjén zajlott le. Nap nap után újabb bandák döntöttek úgy, hogy mostantól a Bíborembernek dolgoznak. A legnagyobb erőt a Siklók képviselték, mögéjük soroltak be a többiek. A Blue Ant az elsők közt választotta a könnyebb utat. Ahogy a bandák sorban Alvarez vezetése alá kerültek, a többi alvilági fejnek egyre kevesebb tér jutott. Alvarez elit emberei sokukat megölték, mások elfogadták, hogy a másodvonalba szorulnak, és igyekeztek békés üzleti kapcsolatot kialakítani a Bíboremberrel. Olyanok is voltak, akik elhagyták a várost.
Mindeközben Aaron kénytelen-kelletlen a volt uzsorásnak dolgozott. Legfőképpen futárként, alkalmanként pedig utcai autóversenyzőként alkalmazták. A férfi kezdettől fogva bosszút forral ugyan Alvarez ellen, de a bűnbáró számolt ezzel. Az "együttműködés" kezdetét jelentő találkozásuk óta sem Aaron, sem Kira nem látták a férfit. Aaron rendszerint Halálárnytól, vagy egyszerű bandatagoktól kapta a szállítandó csomagokat, míg Kira csak megbízott ügyintézők tárgyalásainál volt jelen, és ez is ritkán fordult elő, őt inkább pénzmosásra használták. Kilenc hónapon keresztül semmi sem törte meg ezt a kínos rutint, ám az elmúlt héten több olyan dolog is történt, ami valamiféle változást vetített elő. Az egyik az volt, hogy Kira engedélyt kapott arra, hogy egy hétre Európába menjen pihenni. Ez egyértelműen annak a jele volt, hogy a rájuk irányuló figyelem enyhült. Kira távozásának napján azonban más is történt. Aaron éppen hazaért, amikor rejtett számról hívást kapott. Egy ismeretlen hang szólt bele, és csak ennyit mondott:
- A holnapi vevő az anyag áránál sokkal többet adhat neked. Esélyt arra, hogy jobbra fordítsd az életed! Vannak még, akik szárnyalnak.
Ezután letette. Ez tegnap történt.

Aaron a megszokott parkolóban vár, hogy a csomag megérkezzen. Reggel kilenc után néhány perccel, fel is bukkan egy ismerős alak a sarkon. A sápadt nő kényelmesen sétálva, mosolyogva közelít az autóhoz. Amikor megérkezik, egy kacér mosollyal hajol be az ablakán.

- Jól viselkedtél, nagyfiú? - kérdezi Halálárny. Nagyjából havonta egyszer szokta ő átadni a csomagot. Ez valamiféle ellenőrzésként is működik. A nő nem nagyon vár válaszra, hanem egy jókora hamburgeres zacskót ad be a férfinak. Aaron ismeri már a rendszert annyira, hogy tudja, hogy ez kokain. Csak a szokásos. Körülbelül negyed kiló lehet.
- Új vevő, a zacskóban egy papíron van a cím.
Ezután kihívóan kacsint egyet, majd tovább indul.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Aaron Morgan on Hétf. 16 Szept. 2013, 07:25

Vigyorgok a csajra mintha a világ legtermészetesebb dolga volna.
- Mindig csak ez a hivatalos hangnem se puszi se pá.
Mondom a csajnak, de valószínüleg csak a hátának.
~ Frigid picsa.
Kihajtok a parkolóbol tetszőlegesen választva meg az irányt. Közben előveszem a fecnit és korrigálom az útvonalat.
~ Ki a frász lehetett a telefonban? Nagyon óvatosan kell eljárjak, mert ha ez az egész csak egy teszt akkor megüthetem a bokám. Viszont nem szabad elszalasszak egy kínálkozó lehetőséget sem. Végülis Kira európában ami talán lépéselőnythet, ha más nem nem viszem vásárra az ő bőrét is. 
Közben futva megnézem a a zacskó tartalmát, a szokásos, nagyszerű, besuvasztom az anyósülés alá, csak ne legyen szem elött. Felhajtok egy Red Bullt útközben, lehet hogy hosszú lesz az este.
~ Hát akkor lássuk a medvét, mit tudunk kihozni a ma estéből.
A gondolatra, hogy végre történni fog valami haloványan elmosolyodok és megnyalom a szám szélét.
Aaron Morgan
Aaron Morgan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Aaron Morgan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fort Lee városának utcái Empty Re: Fort Lee városának utcái

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.