Titkos bázis, Új-Zéland

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Bishop on Szer. 14 Május 2014, 22:56

Megteszem a kezdőlépéseket, ellenőrzöm a páncélzatot és felerősítem manuális módon, figyelmen kívül hagyva a biztonsági feltételeket. A fedezékben egyelőre biztonságban vagyok, nem mozdulok ki azonnal, csak amikor már választüzet tudok nyitni. A lövéseim pontatlanok és nagy valószínűséggel egy sem ér ellenséges egységet, de nem is ez a célom, fedezékbe próbálom őket kényszeríteni és megzavarni a támadó mozdulataikat. Figyelem a harcmodorukat és furcsállom a nyilvánvalót, amit látok.
~ Nem adnak le pontos lövéseket, nagy szórással és tűzgyorsasággal operálnak, minden téren. A lehető legnagyobb kárt okozzák, mintha mindegy lenne, hogy van-e tiszta találat... Nincs is rá szükségük.
Mire végére érek a gondolatmenetemnek, látom a vért magam körül a növényzeten, arra fordulok és a megmaradt csonkokból és szervekből kiveszem az áldozatot. Smiley az! Azonnal összeáll bennem a kép. Még két lövést adok le, fedezve magam, majd a lehető leggyorsabb módon egy stabil szikla fedezék mögé próbálok bevetődni. Nem számítottam ilyen módon kevert misztikus fegyverkezésre, a lövedékeik sokkal erősebbek, irreálisan nagy károkat okoznak. Nem tudom mi lehet ez, de egy emberemnek már vége, és nem egy egyszerű ügynök volt. Újratárazom a fegyverzetem, ha ez szükséges, és a kommunikátorhoz nyúlok, hideg hangon szólok bele, mint mindig.
- Vettem. Minden egység húzódjon az én vonalam mögé. Bérmajom maga is. Soltzbauer fogja a kért gránát vetőit az embereivel és álljanak készen. Álljanak rám, vizuális megerősítéssel. Tüzelni fogok egy megadott irányba és a becsapódási pontokra kérek gránátozást, teljes erejűt. Vége.
Magam mögé nézek és várom, hogy az ügynökök készen álljanak. Megragadom az energia fegyvert és a fedezék mögött hasra fekszem. Fejben számolok és átlagos adatokat véve megpróbálom az ellenség elmozdulását valószínűsíthető értékekkel kiszámolni az utolsó ponthoz képest. Ezután kigurulok oldalra a fedezékből, a földön fekve, hogy a lehető legnagyobb védelmem legyen a céltalan sorozatok elől. A dzsungel azon részeire adok le egy-egy rövid sorozatot, ahonnan továbbra is látom a lövedékeket érkezni. Az első három lövés után feltolom magam és fedezéket váltok, jó öt méterrel hátrébb kerülve. A gránátok és ellenséges lövések elől tömör kőzet mögött keresek védelmet, mást nem kockáztatok meg. Egyelőre nem kockáztatok sokat, minél előbb próbálom megállítani a védők előrenyomulását, minimalizálva az áldozatokat. Ha valaki mégis a célterületen maradt, akkor a következő támadást leállítom, ennyit tehetek. Ha Bérmajom jelzi, hogy gond van vagy magától nem válaszol, az első csapást utólag javítva hátrébb teszem.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Danny Long on Csüt. 15 Május 2014, 01:02

Eleinte jól alakul a tervem, sikerül észrevétlenül felkapaszkodnom a fára, és a lombok között megindulok az ellenséges vonalak mögé. Úgy tűnik, minden adott, hogy hátulról megszorítsam őket, de ahogy közelebb érek elbizonytalanodom. Sose volt gondom a távolság megbecslésével, de a közelükbe érve nem látok semmit. Mivel biztos vagyok benne, hogy nem jöttem túl keveset elkezdek lefelé mászni, és a következő pillanatban érzem, hogy megakadok egy hálóban.
~ A rohadt életbe, ezek mindenre gondoltak?!
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy számítottak ránk, vagy az egész erdőt folyamatosan erődítve tartják. Természetesen vagyok annyira profi, hogy amint megérzem a hálót, reflexszerűen mozdulatlanná dermedek, hogy minél kevésbé gabalyodjak bele. Nagyon jól álcázott, ragadós szövet, mintha valami pókháló lenne. A fegyvereimet leejtettem, de most azoknak úgyse venném hasznát, a zakómba rejtett késnek viszont annál inkább. Áldom az eszemet, hogy kiegészítettem vele az eszköztáramat. A zakóm alatt a bal oldalamon van rögzítve, tehát oda igyekszem nyúlni. Inkább óvatos vagyok mind gyors, továbbra is az a legfontosabb, hogy ne gabalyodjak bele a hálóba. Ha sikerül elővennem a pengét, megpróbálom kivágni magam, és fohászkodom, hogy ne legyen olyan kemény a háló anyaga, amit nem visz át az acél.
Nem vagyok túl boldog, amikor meghallom, hogy Goblin beleszól a kommunikátorba. Érthető, hogy nagy tűzerőt akar bevetni, de az nekem a legkevésbé sem lenne egészséges. Eddig nem akartam jelezni, mert nem akartam kockáztatni, hogy amiatt lefülelnek, de most már nem ez a legrosszabb, ami történhet. Halkan szólok a mikrofonba.
- Nem fog menni. Csapdába estem az ellenséges vonal magasságában.
Továbbiakat majd a szabadulási kísérletem eredményétől függően tudok mondani.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 15 Május 2014, 11:06

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Joseph Soltzbauer (Raten), Daniel Long / Bérmajom és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. május 19. (hétfő)

Joseph és az ügynökök sikeresen kiértek biztonságos távolságba, ami már az ellenség lőtávolságán kívül helyezkedett el. Amint a férfi végignézette azt, hogy ki sérült meg örömmel tapasztalhatta, hogy senki sem. Szerencsére eléggé nagy ívben mentek a lövések ahhoz, hogy hamar fedezékbe lehessen húzódni és ne sérüljenek meg. A környezet nem mondhatta magát ilyen szerencsésnek ellenben. Hamarosan meg is kapta a parancsot Hershel-től.
Goblin könnyedén vissza tudott húzódni a fedezékbe. Most már azonban, hogy az emberei sem tüzeltek a visszavonulás miatt az ellenség sem tette. Ennek hála nem kellett amiatt sem aggódnia, hogy szétlövik a fedezékét és könnyedén kitudta adni a parancsokat, amire az ügynököktől meg is érkezett a válasz. Bérmajom viszont nem reagált semmit sem. Így hátulról az ügynökök újra mozgolódni kezdtek, amit Hershel hamarosan meg is látott. A manővert végre tudta hajtani, erre az ellenség is visszalőtt, majd jöttek a gránátok. Valószínűleg ott is lehetett még elég misztikus dolog, mivel a robbanások jócskán erősebbek és nagyobbak lettek, mint talán bárki számított rá. Úgy jó fél perccel később, amikor minden lecsendesedett több kisebb-nagyobb kráter látszott azon a részen, ahova a gránátok mentek. Ellenben végre néma csend ereszkedett az erdőre, újabb lövések sem érkeztek az ellenfél részéről.

Bérmajom próbálkozott elérni a kést, de igencsak nehéznek bizonyult a háló anyaga miatt. végül sikerült megtennie, de a kés nem vágta. Nem azért, mert túl erős volt a háló, hanem, mert amelyik helyen elvágta ott szinte azonnal rendbe is jött a háló és csak még erősebb, vastagabb lett, mint eredetileg. A háló végül „megadta” magát és Bérmajom a föld felé kezdett zuhanni. Mielőtt leért volna a talajra és csúnyán megütötte volna magát feketeség ölelte körbe, a következő pillanatban pedig egy sötét helységben találta magát, a teleportálás megszokott tüneteivel. Innen már hiába próbált rádióval üzenni az interferencia miatt nem sikerült mindezt megtenni.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2370
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Bishop on Szomb. 17 Május 2014, 17:46

Az ellenséges tűz alábbhagy, ennek következtében nehézségek nélkül fekszek ki oldalra és jelölöm ki a támadási zónát. A gránátok már a levegőben vannak, amikor az üzenetet megkapom, így már nem tudok semmit tenni. Némán figyelem a becsapódásokat, ezek is jóval nagyobb kárral jártak mint azt a gránátok típusa alapján lehetséges lenne. Tehát területi sebzést alkalmaznak vagy egy adott területen növelik a fegyvereik erejét. A becsapódások után nem érkezik több lövés és néma csönd áll be, ekkor nyúlok ismét a kommunikátorhoz.
- Bérmajom jelentkezzen. Ismétlem jelentkezzen.
Nem kapok választ, csak az interferenciát hallom. Ez különös, ha a robbanás szakította volna meg az adást, semmit nem kellene hallanom, tehát még van rá esély, hogy életben van. Nem ismerem ki magam a misztikus megoldásokon, ezért semmit nem veszek biztosra egyelőre Smiley halálán kívül.
~ Fogynak az embereim, azok akikre mindenképpen szükségem lenne. A francba. Semmi nem alakul terv szerint, még annyira sem mint a legutóbbi alkalommal. Ez nem járulékos veszteség, ezek hibák. Smiley, Reynolds, Bérmajom kiesett a bevethető kategóriából. Újra kell gondolnom mindent.
Még utoljára végigpásztázom a környéket, hogy találok-e újabb ellenségre utaló nyomot. Ha nem akkor körülnézek, hogy maradt-e bármi használható, akár felszerelés, akár ellenséges lövedék, vagy sérült a közelemben.
- Szedjék össze magukat. Visszamegyek.
Nem engedve a páncél védelméből, továbbra is takarásban, fedezékek mögött próbálok haladni. Egészen a hátraküldött erőkig megyek vissza, és megkeresem Soltzbauert.
- Jelentést!
Először meg kell tudnom mennyit vesztettünk. Utána újra tudom alkotni a tervet és éjszaka ha megfelelő készültségben vagyunk mérhetünk egy csapást. Minél több időt vesztünk, az ellenségnek annál több ideje van felkészülni ellenünk. De nem lenne kifizetődő egy azonnali visszatámadás, szétziláltan, szervezetlenül. Ennél megfontoltabbnak kell lennem. Vesztes helyzetből könnyű vereséget szenvedni, ha pontosan azt tesszük, amit elsőre akarunk, azt akarja az ellenség is.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szomb. 17 Május 2014, 18:17

Az utasítás egyértelmű, és továbbítom is egyből. A tüzérség gyorsan, rutinosan áll készenlétbe, miközben a többiek pihenését megszakítom – ennyi idő alatt kifújhatták magukat, de nem osztálykiránduláson vagyunk – és mindenkit beállítok védelmi pozícióba. Elméletileg nem érhet minket meglepetés, miközben megkapjuk a parancsot. Intek az embereknek, és fülsértő hangerővel indulnak meg a gránátok. Egész idő alatt fedezékben próbálok maradni, nem látom pontosan, hogy mennyire pontosak, és milyen tűzerővel bírnak a lövéseink, de bízok az ügynökökben. Eközben próbálom felmérni a lehetőségeinket, hogy mire vagyunk alkalmasak. Ha gyorsan összeszedjük magunkat, tekintve hogy nálunk nincs sérült, akkor ellencsapást mérhetünk rájuk. Valószínű, hogy nem számítanának egy rögtön bekövetkező rohamra, inkább azzal számolnak, hogy visszavonulunk terveket kovácsolni.
Eközben meghallom a főnök parancsát, mire a kommunikátorhoz nyúlok.
- Fedezzük, főnök? – kérdezem röviden, és a válaszától függően utasítom az ügynököket. Ha nem érkezik válasz, akkor csak készenlétben várjuk a férfit.  Ha csatlakozik hozzánk, biccentek, és a körülményektől függően állok vigyázzba – ha a fedezék engedi, és biztonságosnak vélem, akkor megteszem, ha viszont nem találom kockázatmentesnek a formaságot, akkor inkább elhagyom, és csak biccentek.
- Az ittlévők között nincs sebesült, és amennyire tudom a szakaszvezetőkön kívül nincs eltűnt. Bérmajom, Smiley, és Reynolds MIA, állapotukról nem tudunk. – mondom, miközben töröm a fejemet. Tényleg, Smileyt nem láttam a visszavonulás óta, neki is az emberek védelmét kellett volna intéznie velem. Ezek után várom a főnök parancsait, miközben ellenőrzöm a ruhámat, nem-e hagytam el fegyvert vagy tárat, gránátokat és egyéb eszközöket a visszavonulás közben.  
- Jó lenne visszatámadni, uram. – bár a mondatot kijelentésnek szánom, a hangsúly mégis kérdő. Természetesen nem adhatok utasítást, csak a véleményemet közvetítem a főnök felé.
- Talán meglepné őket egy hirtelen jövő roham. Ők valószínűleg zavarodottabbak, mint mi.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 19 Május 2014, 00:48

Nem könnyű hozzáférnem a késhez, de végül sikerül. Amikor sikerül kihúznom a zakómból, szótlanul fohászkodom, hogy képes legyen átvágni a hálót. Amikor megejtem az első vágást, nagy kő esik le a szívemről, amikor könnyedén átszalad a penge, de rögtön véget is ér az örömöm, amikor a háló valahogy regenerálja magát. Sosem találkoztam még ilyen anyaggal. Minden perccel egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a Tanács sokkal komolyabb ellenfél, minta azt gondoltuk. Nem esem pánikba, hanem igyekszem minél szélesebb, nagyobb mozdulatokkal vágni, próbálva egy mozdulattal akkora lyukat vágni, amin kieshetek, mielőtt bezárulna. Végül néhány próbálkozás után sikerül is, bár nem vagyok teljesen meggyőződve, hogy tényleg a vágáson múlt, nem pedig egyszerűen elengedték a hálót. Nincs viszont időm töprengeni ezen, hiszen fel kell készülnöm a becsapódásra. Reflexből készülök a megfelelő esésre, majd a továbbgurulásra, de mielőtt talajt érnék, egy pillanatra elsötétül a világ, majd egy sötét szobában találom magam. Az enyhe szédülés nélkül is egyértelmű lenne, hogy teleportáció történt. Ezek szerint valaki észrevette, hogy beleestem a csapdájukba. Az adóvevőből statikus zörej szól, úgyhogy deaktiválom, csak zavarna. Felállok, és körülnézek a helyiségben. Valószínűleg bent vagyok a bázison, de a meglepetésről ennyit. Készülök támadásra, de igazából nem számítok rá. Valószínűleg inkább kihallgatni akarnak, mint megölni. Legalábbis először.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 19 Május 2014, 09:52

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Joseph Soltzbauer (Raten), Daniel Long / Bérmajom és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. május 23. (péntek)

Hershel minden nehézség nélkül vissza tudott hátrálni oda, ahova akart. Nem érkezett újabb lövés, nem látszott az ellenség részéről semmilyen mozgás. A robbanást ugyan valószínűleg a kinti őrség is hallotta, de nem jött senki, hogy ellenőrizze azt, ami történt. Taktikailag eléggé evidens volt, hogy nem küldenek újabb embereket a halálba. A teljes csapat tökéletesen volt, ezúttal senki sem sérült meg, csak néhány kisebb felületi karcolás, vágás volt látható az ügynökökön, ahogyan a lövések okozta robbanások felsértették őket. Jó néhány pajzs teljesen tönkrement, amikor eltalálták, de mindenki tökéletesen harcképes volt, míg az ellenség láthatóan nem. Amikor szóba és gondolatba került a három eltűnt és elvesztett egység kapott Hershel újabb írásos üzenetet bentről, Reena-tól, ami egy rövidke volt csak: „A belső védelmi rendszer kiiktatva”.

A szoba teljesen sötét volt, ahova Bérmajom került, kellett jó néhány pillanat, hogy a szeme alkalmazkodjon a sötéthez, ami itt volt. A pókhálós anyag ekkor tűnt el róla és már szabadon tudott mozogni is ezek után. Utána már láthatta, hogy úgy háromszor három méter lehetett a hely két méteres belmagassággal. A szobában semmi sem volt, a falak, a padlózat és a plafon is teljesen fémből volt. kellemetlenül hűvös volt idebent. Talán percek teltek el, amikor az ajtó kinyílt, egy férfi nyitotta ki azt, fegyver nem látszott rajta, szürke ruházata volt, sötétkék felsővel, rajta egy aranyszínű kínai sárkány. Arcát maszk takarta el, így az nem látszott, már éppen szólalt volna meg, amikor a férfi mellkasából öt fémes dolog robbant ki, karomszerű dolgok. A férfi hangtalanul esett a földre, mögötte nem látott néhány pillanatig semmit Bérmajom, de végül meglátta a társnőjét, amint deaktiválta az álcázást. Ekkor a folyosó, amin a nő állt sötétségbe burkolózott, minden fény lekapcsolt, hogy úgy öt-tíz másodperccel később a vészvilágítás kapcsoljon be.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2370
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by King Raten Chromixen on Csüt. 22 Május 2014, 23:03

Végignézek az ügynökökön, mielőtt jelentenék. Látom, hogy senki sem sérült meg komolyabban, és bár nem úgy néztek ki, mint akiket skatulyából húztak elő, mindannyian bevethető állapotban voltak. Igen, ideális helyzet a támadásra. A kis pihenés közben a főnök is felméri a helyzetünket, majd valamit szöszmötöl – gondolom ellenőrzi az ellenséget, vagy nem tudom, nem látom pontosan – és ez után kiadja a parancsot a támadásra.
Ez már éles helyzet, nincs idő további akadékoskodásra. Mindenben követem a kiadott parancsot, és ha továbbra is magam alá osztott ügynökökkel kell mennem, akkor így teszek. Remélhetőleg van pajzsunk, amivel fedeztethetem magam, de ha nincs, akkor a környezet adta fedezékekre kell támaszkodnom. A parancstól függő tempót diktálok, ha gyors lerohanásra van szükség, akkor is fedezékről fedezékre nyomulunk, de ha meg akarjuk lepni az ellenséget a visszatámadással, akkor még lassabb lopakodásra szorítkozom. Természetesen fegyverem mindig készenlétben, és próbálok ügyelni rá, hogy ne vegyék észre a csapatunk. Teljes álcázás van érvényben, csak kézjelekkel kommunikálok az ügynökökkel, és folyamatosan fedezzük egymást előrenyomulás közben. Ha harcra szorítkozunk, mindig a tiszta, legnagyobb veszélyforrású célpontokat tekintem elsődleges prioritásúnak.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Bishop on Pént. 23 Május 2014, 00:46

Felmérem a helyzetet és a körülményekből adódó első és leglogikusabb lépés a visszavonulás és egy konkrét felkészülést követő, pontos, előre tervezett támadás. Még időben de nem azonnali. A felállás viszont megváltozik. Elolvasom az üzenetet és mérlegelem a lehetőségeket.
~ Ez titkosított jelátvitel, idegen eszközről nem tudnak adatot küldeni, de valószínűleg még észlelni sem, magát az információ átvitelt. A vonal védett, kényszerítés nem kerülhet szóba, arra megvan a megfelelő kód, hogy jelezhető legyen. Megbízható információ. Az ügynökök készen állnak és most még velünk lehet a meglepetés előnye is. Nehéz döntés.
Nem akarok több időt veszteni, miután meghozom a döntést. Azonnal a levegőbe küldöm a dronet, hogy felmérhessem vele az ellenség pozícióját. Aztán kiosztom a parancsokat.
- Megindítjuk az ellentámadást, készítse fel az embereket. A belső biztonsági rendszerese a bázisnak ki van iktatva, addig kell cselekednünk. Teszünk egy taktikai mozgást, észak-nyugati irányba, elkerülve a pontot, ahonnan visszavonultunk. A helyzettől függően állapítom meg a konkrét támadás menetét.
Ezzel megragadom az irányítót és az egyik fegyverem. Elsősorban olyan útvonalat választok ki, ami párhuzamosan halad a bázissal, majd azt egy másik pontról éri el, egy olyan pontról ami relatívan ellenkező helyen van mint az első pont. Ha ez nem lehetséges az ehhez legközelebb álló megoldást választom. Fentről a géppel folyamatosan monitoroztatom a katonák mozgását, a lehető legelőnyösebb útvonalat is így választom ki. Amennyiben sikerül elérni a bázist, egy másik de közeli pontról, azonnal elemzem a környezetem és megpróbálom megállapítani az ellenség helyzetét, védettségét, szervezetét. Utána következhet az ostrom, de elsőre senkit nem küldök meggondolatlanul a halálba. Egyelőre mások a prioritások és ez vezethet a győzelemhez.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 23 Május 2014, 09:31

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Joseph Soltzbauer (Raten), Daniel Long / Bérmajom és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. május 27. (kedd)

A kinti csapatnak ki lett adva, hogy menjenek a megfelelő pontra. Profi módjára a lehető leghalkabban és legfeltűnésmentesebben haladtak az erdőben. Hamarosan meg is érkeztek arra a pontra, amit Goblin kinézett nekik és onnan ismét feltudta mérni a helyet. Az őrség és mindenki még mindig ugyanúgy megvolt odakint, mint korábban. Láthatóan nem tűnt fel nekik, hogy a belső védelemnek annyi volt. a kinti támadásoknak persze hangja volt és emiatt sokkalta éberebbnek tűntek, mint korábban és jobban figyelték az erdőt, de mivel a Hydra csapata nem fedte fel magát egyelőre nem valószínű, hogy kiszúrták őket. Az egyetlen változás korábbhoz képest, hogy a sétáló őrjárat is idekint maradt és nem mentek vissza az épület belsejébe. Jelenleg mindenki állt teljes készenlétben, így már oda volt a meglepetés ereje. Ami kellemetlenebb, hogy az épület előtt fent a teraszról valaki távcsővel – mindenkinek nyilvánvalóan hőérzékelős távcsővel – kémlelte az erdőt és már nem sok hiányzott, ahhoz, hogy elérje azt a pontot, ahol Goblin és csapata rejtőzött.

Odabent Reena nem szólt Bérmajomhoz, csak újra teljesen álcázta magát és eltűnt a bérgyilkos szeme elől. Ettől kezdve hiába voltak fejlettebb érzékei sem látta, hallotta őt. viszont néhány másodperccel később odakintről egy férfi hangját lehetett hallani.
- Hé, ki nyitotta ki a cellák ajtaját?

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2370
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Bishop on Hétf. 26 Május 2014, 19:02

A helyváltoztatás sikeres. Az ellenség nem szerez tudomást az új helyzetünkről, ami átmeneti előnyt jelent. A speciális távcsővel végigpásztázom a területet, megállapítom az ellenséges egységek helyzetét és egy gyors taktikát állítok fel. Határozottan gyors, mintsem átgondolt, de valamit valamiért. Az eredeti tervet módosítom, kihasználva az ellenség éberségét, figyelembe véve a megfogyatkozott létszámunkat. Minden téren összeáll előttem az új terv. Ha a rejtett csapdákon és titkos védelmen kis veszteségekkel sikerül átjutnunk, nyerhetünk is. Mielőtt még a mesterlövész észrevehetné a csapatot, kiosztom a parancsaim. Halk de érthető hangon, kézjelekkel egyértelműsítve.
- Nem hagyjuk, hogy az ellenség kihasználhassa az előnyét. Azonnal támadunk. Az eredeti tervet módosítottam, ebbe nincs már beleszólásuk. Ketté válunk, az ügynökök fele velem jön, és hozzuk az összes megmaradt pajzsot, egy gránátvetőt. Mi leszünk a front. Maga, Soltzbauer, vezeti a többi katonát, maguknál lesz az összes vető. Maga nyugati, én keleti irányból közelítik. Indulás után pontosan harminc másodperccel tüzet nyitnak az ellenségre. Kezdjék a lövésszel. Használjanak sokkológránátokat. Miután maguk tüzet nyitottak, előre török az embereimmel és megpróbálunk feljutni a lépcsőkön. Addig maguk fedeznek, amíg biztos pontot el nem érünk. Utána szerepcsere. Minden világos? Mozgás!
Megvárom, hogy megértette-e. Nincs vesztegetni való időnk, magamhoz veszem az ügynökök felét, visszük az összes pajzsot és keleti irányban megindulok a dzsungelben a templomba felvezető lépcsők felé. A másik csapat mozgását is figyelem. Közel érve megállok és kivárom a támadást. Ha hallom a gránátok hangját, akkor utasítást adok egy pajzsfalra, majd előre törünk az erdőből, egyenesen a lépcsőkhöz. Én hátulról az energiafegyverrel fogok ekkor terv szerint tüzelni, minden feltételezhetően sokkolt, bénult ellenséget megpróbálok kivégezni. Ha a lövész még a helyén van átveszem a gránátvetőt és egy robbanógránáttal próbálom lerobbantani a fedezékével együtt a hegyről. Kevés ennél kapkodóbb offenzívát vezettem valaha, de nincs időnk. Az idő a nyertesek luxusa, egyelőre vesztésre állunk.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by King Raten Chromixen on Hétf. 26 Május 2014, 21:51

Sikeresen jutunk előre, megyünk, rendületlenül. Sheperd irányítja az egységeket, így valamennyire levéve a közvetlen parancsnokság terhét a vállamról. Ettől függetlenül ugyan úgy figyelek én is az emberekre, hogy tartsuk az alakzatot, és hogy ne legyen senki meggondolatlan. Mikor megállunk, végignézek az ellenség vonalain. A parancsnokkal együtt látom a férfit, aki távcsővel kémleli a tájat, és a parancsnok gyorsan ki is adja az ukázt. Bólintok, és intek az embereknek. Mindent a parancs szerint próbálok meg csinálni, figyelek rá, hogy ne bukjunk le idő előtt. Nem örülök neki, hogy nekünk nem marad pajzs, de megértem – ők lesznek a frontvonalban, ha minden a terv szerint megy. Az embereket eloszlatom, hogy kocentrált tűz esetén ne legyünk könnyű célpontok, és kiadom a tűzparancsot. Amennyiben hozzám is jut vető, úgy én is lövök, de ha nincs hozzá elég, akkor hagyom, hogy a többiek tegyék a dolgukat, én pedig a sima fegyverrel próbálom fedezni őket, ha szükség van rá. Úgy irányítom az embereket, hogy a mieinket ne kaphassa el a szórt tűz, tehát ha túl közel érnek egy ellenséghez, akkor a távolabbi célpontokra lövünk. Nem veszíthetünk több embert, főleg nem baráti tűzben.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 26 Május 2014, 23:51

Egy szűk, és teljesen üres, sötét, fémfalú cellába érkeztem. Meglehetősen hűvös van, de ez nem olyan probléma, ami most nagyon aggaszt, de megerősít abban, hogy nem lenne jó sokáig itt maradni. Nem mintha nagyon szükségem lenne megerősítésre ezzel kapcsolatban. Ez viszont olyan helyzet, ahol nem tudom én megtenni az első lépést, így nincs más hátra, mint várni. Néhány perc telik csak el, mire az ajtó kinyílik. A belépő férfi látszólag nem visel fegyvert, de nem hiszem, hogy tényleg fegyvertelen lenne. Öltözéke valami egyenruha lehet, amit maszk egészít ki. Mielőtt azonban megszólalna, fémes tárgyak robbannak ki a mellkasából, és holtan esik össze. Reflexből hátraugrom, és felkészülök a védekezésre, de nem látok semmit a teremben a holttesten kívül. Aztán a következő pillanatban Reynolds deaktiválja az álcázást. Fellélegzem. Úgy néz ki, tényleg megérte magunkkal hozni. Nincs azonban időnk csevegni, mert kintről már hallatszik is egy hang: "Ki nyitotta ki a cellák ajtaját?" Ezek szerint nem csak az én cellám nyílt ki. Ha többeket is tartottak fogva, akkor szép kis káosz fog itt kitörni. Reynolds azonnal újra aktiválja az álcázást. Én is akcióba lépek. Nem lenne célszerű a cellában maradni, és megvárni, amíg újra bezárják, de nem is akarok ész nélkül kiszaladni a folyosóra és esetleg tűzvonalba kerülni. Így hát az ajtóhoz lépek, és először csak kinézek. Közben ellenőrzöm, hogy a másik két pisztolyom a zakómban van-e még. Ha csak a teleportálásnál nem kerültek valahogy ki onnan, akkor meg kell legyenek.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 27 Május 2014, 11:12

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Joseph Soltzbauer (Raten), Daniel Long / Bérmajom és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. május 31. (szombat)

A kinti csapat két irányba szakadt szét és indultak el a megfelelő pontra. Mind a ketten megérkeztek a megfelelő helyre. Joseph-nek is jutott gránátvető, így ő is tudott azzal lőni. A támadások két oldalról egyszerre lepték meg az ellenséget. A meglepetés egyelőre a Hydra embereinél volt, így a lenti őröket úgy tudták leszedni, hogy azok viszonozni sem voltak képesek a tüzet. Mire Hershel felnézett a magasba, hogy a lövészt leszedhesse az már nem volt ott. A lenti két őrt tehát a csoport könnyedén tudta leszedni, de még így is legalább 14 őr volt, aki látszott végig egészen a tetőig, azaz a nagy térig, ahol a bejárat is volt. mivel eléggé könnyedén kivehető volt a támadás után, hogy két oldalról érte a támadás az őrséget így a feljebb levők szintenként váltottak irányt. További három rész volt felfelé és a korábban látott másik hat személy is úgy helyezkedett a legfelső részen, hogy három-három nézzen a két irányba. Az első szint Hershel felé, a második Joseph, a harmadik ismét Hershel felé nézett, a fentiek pedig fele-fele. Így kettővel több személy figyelte őket, emiatt jó volt talán, hogy náluk voltak a pajzsok. A katonák az ellenség oldalán láthatóan felkészültek voltak, mert szinte azonnal vették fel ezt a pozíciót és nyitottak tüzet vaktában arra, amerre a két csoportot tippelték meglehetősen jó közelítéssel.

Odabent Bérmajom kinézett a cellája ajtaján, egy félkörös helységnél volt, az egyik legbelső cella volt az övé, pontosan szemben a főbejárattal, további öt-öt cellát látott ezen a helyen, mindkét irányban ennyit. A főbejáratnál vele szemben egy őrt volt úgy hat méterre, ugyanolyan színű egyenruhában, mint a kintiek is voltak. Egyelőre még a cellákon nézett végig és nem vette észre a szökni próbáló mutánst, csak a földön fekvő tetemet, ami a cella előtt volt.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2370
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Bishop on Kedd 27 Május 2014, 20:01

A meglepetés támadás sikeres, utat nyit nekünk a második csapat és mi előre hatolhatunk. Áldozat vagy sebesülés nélkül, a megbénult ellenséget a visszatámadás esélye előtt zúzzuk szét. A legelső lépés sikeres, de még rengeteg van hátra a lépcsősor tetejéig. Az ellentámadás azonnal érkezik, utasítom az embereim, hogy húzódjanak átmenetileg fedezékbe.
~ A lövész már nincs a helyén, remélem ez előny, mintsem rossz jel. Eljött az ideje a második fázisnak, a feljutásnak.
Ha az ellenséges tűz intenzitása csökken, kinézek a fedezékem mögül és megpróbálom felmérni a helyzetet, feltételezem minden közel az előbbi állás szerint van. Az ellensége őrök a helyükön, nem mehetünk feljebb ha látnak minket, könnyen sebezhetőek vagyunk hátulról, minden fordulónál. Most nyúlok a kommunikátorhoz.
- Váltsanak füstgránátokra és borítsák el azokat a részeket, ahonnan ránk láthatnak a felül lévők. Ne ránk tüzeljenek, az ellenség és mi közénk. Shepherd vége.
Megvárom most is, amíg az első gránátok megérkeznek, és a füst elkezd gomolyogni. Nem vagyok biztos a hatásában, kivárom, amíg láthatóan működik egy ilyen egyszerű fizikai takarás is. Ezalatt végig fedezőtüzet nyújtok az emberimmel Soltzbauer alakulatának. Pontos, kimért lövésekkel próbálom mellkason vagy fejen lőni az éppen a másik csapat irányába tüzelőket. Ha a füstfalak állnak, kiadom a parancsokat és megkezdjük ez előrenyomulást. Pajzsok előttünk, enyhe szögben felfelé emelve, hogy a felülről jövő támadásokat is védjék, illetve a szög miatt a lövedékek ne ütközzenek, hanem lepattanjanak. Ezeket a számításokat gyorsan végzem el, szögek alapján, fejben, szemmértékre. Nem egy páncélt kell megterveznem, gyorsan teszem mindezt. Két ügynök hátrál a lépcsőn, ők figyelik a hátunkat. Én megyek középen, elől. Ha bármi nem terv szerint történik, kiadom az utasítást a visszahátrálásra, mielőtt embereket veszítenék. Az első forduló a cél, addig kell eljutni a lehető leggyorsabban, ennek érdekében meg is teszek minden tőlem telhetőt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szomb. 31 Május 2014, 00:17

Tüzet nyitottunk az ellenfélre, és a meglepetés erejével meg is ritkítottuk a soraikat, de hamar észbe kaptak, és viszonozni kezdték a támadást.
- Fedezékbe, de biztosítsatok fedezettüzet a támadóknak! Ne legyetek könnyű célpontok, de folytassátok a tüzelést, különben végünk! – kiáltottam az embereimnek, és én is valamiféle fedezéket kerestem. Nem akartam, hogy lemészároljanak minket könnyű célpontként, de a fedezettüzet se szüntethettük be, mert akkor egyből lemészárolják a támadó egységet, ami után mi könnyű, ínyenc falatok leszünk a számukra. Közben érkezik egy parancs, amit valószínűleg mindenki hall, és én is ösztönösen cselekszem. Ha nem reagálnak egyből az ügynökök, akkor elismétlem a parancsot.
Ha az ellenfél belövi a helyzetünket, és nem biztonságos a maradás, akkor kiadom a parancsot új fedezékek keresésére, és gyors mozgásra. Mivel nincsen kiépített fedezékrendszerünk, ezért felesleges egy helyhez ragaszkodnunk, és ha máshonnan nyitunk viszonzó tüzet, talán meg is zavarjuk őket. Ha Goblinék elérik az első fordulót, a kommunikátoromhoz nyúlok.
- Mennek tovább, vagy ideje hogy mi is meginduljunk, főnök?

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 31 Május 2014, 01:29

Kinézek az ajtón, és csak egyetlen őr pillantok meg. Hasonló egyenruhát visel, mint az, akit Reynolds az előbb kiiktatott. A folyosón nincsenek menekülő foglyok, de mivel az őr a többi cellát is ellenőrzi, gyanítom, hogy nem én vagyok az egyetlen, akit itt őriznek. Vagy legalábbis őriztek. A fickó még nem vesz észre, úgyhogy az első gondolatom az, hogy a meglepetés erejével lecsapok rá, de aztán rájövök, hogy nem feltétlenül jó ötlet. Reynolds újra láthatatlanná vált, így én sem tudom, hogy éppen hogy helyezkedik, tehát könnyen lehet, hogy ha megeresztek egy lövést, az a fickó helyett őt kapja el. Visszahúzódom hát az ajtó mögé, és várok, hogy Reynolds elintézze úgy mint az előzőt. Közben ellenőrzöm, hogy megvannak-e a pisztolyaim, de nem azokat veszem elő, hanem a kést, ami remélhetőleg velem jött a teleportáció során. Nem akarok fölöslegesen lőni, és ezzel felhívni magamra a figyelmet. Ha a fickó közel ér az ajtóhoz, és Reynolds még nem ölte meg, akkor lesből nekiugrom, és vagy megpróbálom álltól átszúrni az agyát, vagy ha nincs nálam a kés, akkor kitörni a nyakát. Mindenesetre egy mozdulattal igyekszem megölni, hogy ne legyen ideje kiáltani vagy támadni. Ha a nő megoldja a problémát helyettem, akkor csak óvatosan elindulok a kijárat felé, felkészülve további támadásokra.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 31 Május 2014, 11:06

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Joseph Soltzbauer (Raten), Daniel Long / Bérmajom és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. június 4. (szerda)

Odakint a támadó offenzíva tovább folytatódott. Shepherd ismét jó taktikát választott, amit a hátul levő Joseph-ék is úgy hajtottak végre, ahogyan annak lennie kellett volna. Mindez a későbbiekben is így maradt – feltételezem, hogy nem követne el Hershel baklövést – és pár perccel később Goblin csapata felért a tetőre. Noha ide nem lőtt felfelé senki, mégis több halott volt látható, átszúrt felsőtesttel és átvágott torokkal. Reynolds ölhette meg őket a növeszthető fémkarmaival. A fenti és a lenti csapat összesen hat embert vesztett, három-három volt az áldozatok száma, sérült nem volt. az ellenségtől egyetlen találat is halált okozott a misztikus lövedékek miatt. Amint a csapat fent volt Reynolds is előtűnt a láthatatlanságból pontosan a felettese előtt.
- A belső védelmi rendszer kiiktatva uram – jelentette. – Bérmajom cellablokkja deaktiválva, otthagytam, bízva abban, hogy egy személlyel képes elbánni. A bázis kétszintes, ő eggyel lejjebb található, mint ahova a bejárat után érkezni fogunk. Odabent még mintegy harminc élő személy található az előzetes felmérésem alapján, tizenkettőt likvidáltam. Várom a további parancsait uram.
Ha időközben Goblin azt a parancsot adja Joseph-nek és csapatának, hogy csatlakozzanak akkor ők is minden nehézség nélkül megtudták ezt tenni és mindenki az épületbe való bejárat előtt van már.

Bérmajom a gondolkodás és kutakodás közben szomorúan tapasztalhatta, hogy nincs nála semmilyen fegyver. Se a korábban elejtett pisztolyok, sem a pluszok, sem a póttárak, de még a kés sem. Se semmi, amit fegyvernek tudott volna használni. Egyedül a ruházata és a rádió volt nála más nem. odakintről közben lövések és halálhörgés hallatszott. A férfi léptei pedig még mindig hallhatóak. Úgy tűnt, hogy Reynolds már nem foglalkozott a férfival és biztosra vette, hogy megoldhatja Bérmajom. Öt dupla lövés, azaz tíz hangzott el, ahány cella volt összesen. A férfi végül megérkezett Bérmajom cellájához. Hiába húzódott a mutáns vissza oda a férfi látta, két pisztoly volt nála, azokat emelte Bérmajomra és húzta meg a ravaszt gondolkodás nélkül.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2370
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Bishop on Hétf. 02 Jún. 2014, 23:31

A lépcsőn feljutás sikeres. A terv kivitelezése az első terasz elérése után könnyű volt, megfelelő szögbe fordulás, tüzelés fedezet mellett, fedező tűz nyújtása a másik rajnak. A külső véderőket felmorzsolódtak, elfogadható veszteségekkel. Hat ember, egyenlően a két rajból. A halál mindig részese egy csatának, katonák jönnek és elesnek, a szerencsésebb vagy a jobb életben marad és talán a köbvetkező küzdelemben már erősebb mint az előzőben. Ezek nem törvényszerűségek, ezek megtörténnek, én csak elfogadom a tényeket. Felérve a bejárathoz már a közelről likvidált ellenséges holttestek is szembetűnnek. A válasz erre magától értetődő. Hidegen bólintok az előttem megjelenő nőnek. Sokkal jobbak az eredmények, mint amiket vártam.
~ Áttétesen de minden a terv szerint halad. A meglepetés erejét kezdetben elvesztettük, de a második, átszervezett visszatámadás mégis váratlanul érhette a védőket. A lépcsőkön a megbeszélt utasítások magjára építkezve haladtunk föl, három helyett két csapattal. Bérmajom helyett Reynolds vette át a belső támadás szerepét. Ezek alapján logikus a behatolást is az eddigi adatok és tervezetek alapján végrehajtani.
Hátra küldök két ügynököt, hogy figyeljék a feljárókat, fedezzék a másik csapatot, egyelőre más feladatuk nincs, a többieknek addig fel kell készülniük.
- Remek mentés volt. - bólintok elismerően Reynoldsnak, majd a kommunikátorhoz nyúlok - Minden tiszta, megkezdhetik a felzárkózást, lehetőleg gyorsan.
Megvárom amíg mindenki felér és rendezi a sorait, addig számba veszem az adott lehetőségeket, megtervezem a következő lépést. Nekilátok kiadni a parancsokat.
- Figyelem! Megkezdjük a behatolást. Reynolds ügynök vezeti a behatolást, mivel ő már járt bent és ismeri a belső elrendezést, őt követik akiket maga mögé vagy mellé rendel, én szintén elől haladok. Az első folyosónál jobb illetve bal oldali szétválással fedezzük egymást. A behatolásnál, sarkoknál, termek ellenőrzésénél szabályos, professzionális katonai mozdulatokat várok. Bent használják a hő és elektromágneses érzékelőiket, a lézercélzókkal. A rendszer intelligens, a maguknál lévő chip automatikusan máshogy mutatja a baráti egységeke, kiemeli a lézerek fényét. Harmincan vannak bent, szét kell őket szórnunk, mielőtt össztűz alá vehetnek minket. A belső biztonsági rendszer deaktiválva van, nincsenek csapdáik vagy védelmi rendszereik. Le kell csapni rájuk. Mindenki készüljön fel, a behatolás indul.
Az ajtónál felállok az ott lévő katonákkal, egyelőre bízom a képzésükben és tudásukban. Én magam is a parancs szerint járok el, bal oldalon, viszonylag elől maradok, felkészülök egy teljesen szabályos belépésre, a hő és elektromágneses érzékelőket használom, ellenőrzöm az optikákat. Ha minden rendben jelzem, aztán kiadom a jelet és remélhetőleg az első csoporttal lépek a kezdeti fordulóba. Onnan rögtön balra. Bármit látok ami ellenséges, tüzelek rá, lehetőleg azelőtt, hogy lőhetne. A gyorsaság és az erő számít, minél előbb végezni kell velük, zárt helyen a fegyvereik még halálosabbak.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Danny Long on Szer. 04 Jún. 2014, 02:10

Ahogy ellenőrzöm a fegyvereimet, csalódottan tapasztalom, hogy semmi nincs nálam. Se pisztoly, se tár, se kés. A teleportáció során automatikusan eltávolították volna? Milyen technológia az, ami ilyesmire képes? Akárhogy is, az sehova sem visz, ha ezen morfondírozom. A cellákat ellenőrző katona pisztolyai pont megfelelnek majd nekem, és remélhetőleg tartalék tárat is találok nála. A meglepetés erejére azonban nem számíthatok, a férfi észrevesz. Lépéselőnyben van, így nem támadok, hanem reflexszerűen ellépek az ajtóból, és a cella belső falának vetem a hátam az ajtótól az őrnek balra. Ha sikerült elkerülnöm a lövedéket, leguggolok, és a bejárat felé fordulok, közvetlenül mellé helyezkedve. Ha újra lőni akar rám, kénytelen lesz bejönni, nekem pedig van időm felkészülni rá. Amikor belép, minden bizonnyal arra fog fordulni, amerre engem látott behúzódni. Miközben ezt a mozdulatot teszi, én megpróbálom felemelkedve megragadni mindkét csuklóját, és a két karját felfelé emelve kifelé csavarni, így elfele irányítva a két pisztoly csövét magamtól. Közben a megfelelő ponton nyomást gyakorlok a két csuklóra, hogy elejtse a fegyvereket. Ha csak az egyik fegyvert fogja rám, akkor is mindkét csuklóját megragadom, de a lent tartott karját nem tudom úgy megfogni, hogy felfelé nyomhassam, így azt csak kifelé tolom. A koncentrációját azzal is igyekszem megtörni, hogy térddel megcélzom a heréit. Nem elegáns megoldás, de ez most a legkevésbé sem érdekel. Ha sikerült lefegyvereznem, akkor a bal kezét elengedem, és az azonos oldali vállát ragadom meg, majd kilépek balra, és a vállára gyakorolt nyomással megtámogatva jobb lábbal elgáncsolom. Ha sikerül a földre vinnem, én is megyek vele, és azonnal átnyúlok a nyaka mögött, kicsit megemelem a fejét, majd ha minden jól megy, egy gyakorlott mozdulattal kitöröm a nyakát.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 04 Jún. 2014, 05:18

Goblin terve, bár nem a legjobb, de kétségkívül hatékony. Sikeresen feljutnak a kívánt pontra, és megkapjuk az engedélyt a csatlakozáshoz, mire jelzek az embereknek, és sietve csatlakozunk a többiekhez. A főnök most nem kér jelentést, nincs rá szükség, és csak időhúzás lenne amúgy is – látja az állapotunk, és hogy mennyien vagyunk. Jó érzés végignézni a hullák sorain, mélyet szippantok a levegőből, és próbálom beszívni a halál szagát, amit szinte érinteni lehet. Természetesen közben figyelek a parancsokra is, és érzem, hogy egyre izgatottabb vagyok – ez a távolról öldöklés nem az én világom. A közelharc, amikor látom a vért és az áldozatok szeméből eltűnő életet – az az igazi. Meghallgatom a nőt, és attól függően, hogy milyen alakzatot kíván felvenni, foglalom el a helyem. Eközben aktiválom a Sheperd által kért eszközöket is, és közelharci fegyverre váltok. Ezek után a csoporttal haladva, folyamatos éberséggel indulok meg, próbálok minden mozgást időben észre venni. Pattanásig feszülnek az izmaim, de higgadt vagyok, nem követek el meggondolatlanságot. Az első, hogy előbb lőjek, mint az ellenség. A második, hogy éljek túl, bármi áron. Kész vagyok használni a kezembe ültetett kis segédeszközt is, ha nagyon szorul a hurok, és ez esetben előre szólok a csapattársaimnak is. De ezt nem vetem be, amíg nem szükséges. Egyelőre ez az adu ászom, amit jó még takargatni, nem akarok esélyt adni, hogy felkészüljenek rá.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 04 Jún. 2014, 08:56

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Joseph Soltzbauer (Raten), Daniel Long / Bérmajom és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. június 8. (vasárnap)

- Köszönöm uram! – mondta.
Időközben a katonák felvették azt az állást, amit Shepherd utasított nekik és immáron már figyelték a kijáratot is rátartott fegyverekkel. Reena megvárta, amíg a Joseph is felérkezett oda hozzájuk, csak utána mondta, hogy mit hogyan kellene tenni. Saját magán és Goblinon kívül négy másik személy jelölt ki, hogy ők jöjjenek legelöl, utánuk jöhetett Joseph három másik társával, a többiek fedezik őket hátulról és amint a kijelölt pontra az AptB-hez érnek, akkor ketten maradnak majd csak hátra az ottani ajtóhoz és többiek behatolnak a célterületre. Ott az elhelyezkedésük szerint mindenki a legközelebbi részt támadja és fedezi, az elöl levők a szemközti részt, a jobb oldalra esők a jobb oldalt, a balra a balt. Amint mindenki vette a magyarázatot és Goblinnak sem volt ellenvetése, akkor indult befelé. A folyosóra beérve (4-es pontról) azonnal körbenézve legalább egy tucat holttest hevert, gyorsan és tisztán megölve őket a nő által. A csapat könnyedén minden ellenállás nélkül érkezett meg az AptB részleghez, ami le volt zárva vastag fémajtóval és mivel csak a vészvilágítás ment idebent a beléptető konzol sem működött.
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Residential082east

Bérmajom szerencsére gyorsan reagált a lövés mellette száguldott el és szinte belerobbant a falba ott ahol azt eltalálta. A fal mellett meglapulva várta ki az őrt, aki a várakozásnak megfelelően meg is érkezett pillanatokon belül. Hála az emberfeletti gyorsaságának és ügyességének megtudta ragadni ellenfele csuklóit, igaz a férfi rúgni akart, de Bérmajom ügyesebb volt nála, könnyedén végre tudta hajtani azt, hogy földre vigye az ellenfelét, aki mind a két pisztolyt egyszerre ejtette el így. A lerántás közben a férfi vállai is kiugrottak, így még védekezni sem tudott, majd a nyaka is megadta magát a csigolyák eltörésével. Bérmajom győzött és egyedül volt teljesen. Most már látta a többi cellát is, illetve az azokból kifolyó vért is.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2370
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Danny Long on Pént. 06 Jún. 2014, 00:33

Nem hibázom, minden mozdulat tökéletesen a helyén van. Ahogy elroppan a katona gerince, kifújom a levegőt, de csak néhány pillanat pihenést engedélyezek magamnak. Az első dolgom az, hogy elveszem a két pisztolyt, és leellenőrzöm a tárak tartalmát. Ezután átkutatom a katona ruháját tartalék tárak, illetve esetleges extra fegyverek után. Ha mindent elvettem, ami hasznomra lehet, ezt megismétlem annál az őrnél is, akit Reynolds iktatott ki. Ha végeztem a fegyverkezéssel, óvatosan elindulok kifelé. Két pisztolyt a kezemben tartok, a másik kettőt (ha a másik őrnél is kettő volt) a zakómba rejtem, ahogy szoktam. A cellámból kilépve nem látok senkit, csak a cellasort, és az ajtókon kifolyó vért. Kifelé haladva benézek a cellákba. Kíváncsi vagyok, hogy miféle foglyokat őriztek itt. Nem töltök el azonban sok időt ezzel, hacsak nem látok valami olyasmit, ami indokolná a tüzetesebb megfigyelést. Menet közben bekapcsolom a rádiómat, és ellenőrzöm, hogy van-e már valami vétel. Ha továbbra is csak statikus zörejt hallok, akkor újra deaktiválom az eszközt, de ha tiszta a frekvencia, akkor halkan beleszólok:
- Itt Bérmajom! Merre vannak?
Ha sikerül elérnem a társaimat, akkor Goblin instrukciói szerint haladok tovább, ha nem, akkor kénytelen vagyok az ösztöneimre hagyatkozni. Első dolgom, hogy elhagyom a börtönt, és megpróbálom kicsit felmérni a terepet. Óvatosan, minél kevésbé feltűnően, árnyékok közt próbálok haladni, és minden neszre figyelek.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szomb. 07 Jún. 2014, 16:58

Miután behatoltunk az épületbe, a nő által kért formációban, nem bízom el magam a holttestek láttán. Figyelek minden mozgást, és próbálok elsőként tüzelni, de gond nélkül eljutunk átjutunk a hosszú folyosószerű szinten, egy tágas helységbe. Csalódott vagyok, amiért nem volt kit megölni, de nem panaszkodom. Valami azt súgja, lesz még alkalmam vért ontani.
Miután megállunk, én is megfordulok, hogy védjem a helyet. Nem vagyok se technikus, se robbanásszakértő, így felesleges lenne részt vennem egy esetleges tanácskozásban az ajtóval kapcsolatban, inkább a védelmünkre koncentrálok. Amennyiben Sheperdék elvégzik a robbantást, és az nem hoz eredményt, meghallgatom a parancsát, majd véletlenszerűen választok pár ügynököt. Lemondtam már a pajzsokról, úgy érzem magam, mint cukorbeteg a cukorkaboltban, csak nézhetem azokat, de nem lehetnek az enyémek. Inkább olyanokat választok, akik frissnek tűnnek, és megbízhatónak – na és elég tűzerőt képviselnek. Mutogatva adom tudtukra, hogy őket választottam, és hogy kövessenek – felesleges húzni az időt. Továbbra is éberen, de futólépésben indulok meg az ügynökökkel, hogy minél előbb megjárjuk a helyet. Ha kiérünk a bejárathoz, kijelölök két embert, akiket leküldök a faltörőkosért, miközben a többiekkel fedezék mögé bújunk, és fedezzük őket, ahogy nemrég még az ellenség védte a helyet. Lehet, hogy felesleges, de nem akarom, hogy egy esetleges meglepetés offenzívával lemészároljanak minket, és hátba támadják Sheperdéket. Ezen kívül legalább egy ember a mi hátunkat is kell, hogy figyelje. Ha valami váratlant hallok, például a hátunk mögül tűzpárharcot, akkor még két embert állítok oda fedezni minket. Amennyiben sikeresen visszaérnek az emberek, és nem alakult ki bent egy összecsapás, futólépésben – és továbbra is éberen – sietünk vissza a többiekhez. Ha viszont lövöldözés alakulna ki, ami elválasztana minket a csapat másik felétől, a kommunikátoron kérek utasítást a főnöktől.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Bishop on Szomb. 07 Jún. 2014, 20:11

Az alakzatok felvétele megtörténik, a behatolás sikeres, nem ér azonnal támadás, könnyen jutunk be egészen az elágazásig, ahol háromba válik a csapat. Ez az egyik legkockázatosabb pont, de továbbra sem történik semmi. Az egész emelet mintha már tiszta lenne, Reynolds jó munkát végzett.
- Minden ügynök foglalkozzon az emelet védelmével. Üresen akarom tudni a helyet, amíg elérünk a második lépéshez.
Felmérem az AptB jelzésű, feltehetőleg vezérlő vagy központi irányító rész ajtaját. Először műszerekkel és érzékelőkkel, hogy milyen védelem alatt áll, nincs-e közvetlenül csapda vagy érzékelő, ami hozzá kötődne. Ha minden biztonságos kézzel is megkopogtatom, megvizsgálom az illesztéseket. Megpróbálom megállapítani az ajtó keménységét, a záródásának irányát és alapszintű mechanizmusát, a feltételezhető vastagságát. Ezek alapján próbálom kiszámolni, hogy megfelelő robbanóanyaggal kinyitható-e az ajtó, vagy annak teljes átrobbantása működő alternatíva-e. Ebben azonban nem reménykedem, ez nem az erő hanem az ész játéka. Időközben megszakítva a gondolkodást, a kommunikátoromhoz nyúlok, ha üzenetet kapok. Egy ideig elgondolkozok azon, hogy mennyire biztonságos a helyzetünket kiadni.
- Vettem, itt Goblin. Első emelet, AptB előtti ajtó. Figyeljen lát-e ellenséges katonát mozgás közben. Vége.
Számba veszem a lehetőségeket, kockázatos az alsó szintet ellenőrizetlenül hagyni, de az ajtó is ugyanolyan fontos, ha minél előbb át akarok rajta jutni.
- Hatan biztosítsák ezt a szintet, ketten a kijáratokat, ahogy eddig. Én és Reynolds itt maradunk. Soltzbauer vigyen magával néhány katonát, visszamennek és elhozzák a hidraulikus faltörőkost, amennyiben robbantással nem áttörhető az ajtó. A többiek addig itt várakoznak. Ha találkoznak ellenséggel végezzék ki, mielőtt jelentős kárt tehetne. Az alsó szintre vezető lépcsőt kiemelten figyeljék. Bérmajom jelezze mielőtt feljön, ne kerüljön baráti tűz alá. Egyelőre ennyi, mozgás emberek.
Most nincs különösebb feladatom, várnom kell. Ezalatt fegyveremet készen tartom és számítok egy meglepetés szerű támadásra vagy csapdára. Túl könnyen jutottunk el idáig. Ha minden rendben megy tíz vagy valamivel több perc múlva készen fogunk állni. Addig is én magam is ellenőrzöm a termeket, nem akarok figyelmetlen lenni, eddig a komoly hiba ellenére és sikerült a bukást elkerülni, most már a győzelemért kell küzdeni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3676
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 41
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 2 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.