Törzsek Földje (Valamikori USA)

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 24 Jún. 2014, 19:12

Nem érdekel az egész cirkusz, nem érdekel amit láttam, nem érdekel semmi. Ha nem állítanak meg, akkor visszamegyek a hajóhoz, beindítom, és itt hagyom ezt az egészet. Bár érdekelne a figyelő szeme, hiszen akkor megleshetnék minden nőt fürdőzés közben, és könnyebb lenne becsajozni is, ha tudnám, hogy kiket hogyan érdemes betámadni, de végül rájövök, hogy nem ér annyit az egész. Inkább megkeresek egy civilizált várost, ahol tudják mi az az alkohol, és a kerek fenék, majd belevetem magam az éjszakába. Ezt tervezve emelem a magasba a hajóm, majd véletlenszerűen elindulok egy irányba. Ha sokáig megyek ugyanarra, előbb utóbb úgyis találok egy várost. Annyira csak nem lehet primitív ez a nép, hogy ne legyen sok belőle. Meg a buta nőkből, akiket könnyű leitatni és felszedni. Tényleg, vajon hogy reagálna egy itteni vörös, ha megmutatnám neki az űrhajóm? Biztos benedvesedne már csak attól, hogy lenyílik a zsilip. Király.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Morsus on Pént. 04 Júl. 2014, 03:49

Szürke Eminenciás:
A férfi megindul vissza. A távolban elásott egy kommunikátort, amivel szólhat a palotába, hogy teleportálják haza. Mikor megtalálja látja, hogy a szerkezet sértetlen.

A tetemnél: Tyranis, Nagy Atya,
Harci Madár elrepül ott hagyva a társaságot. Utána Amazon hagyja ott a társaságot. Náhkôhá'e elé az egyik farkasa lépett.
- Nagy Atya... tévedtem! Látom már! Elszámoltuk magunkat. A celestalnak már meg kellett volna érkeznie!
A szagok túl erősek és zavarosak voltak. A lupin nem tudta megtalálni ki (vagy kik) is tehette. Kalóz, Nova és az utazó a hajóval elrepültek. ha már nem tudtáék meggyőzni a férfit, hogy maradjon eszénél inkább vele tartottak.

A szemnél: Harci madár, Utazó, Nova és Kalóz
Ahogy a hajó és a madár egy irányba indulnak el úgy mindannyiukat elvakítja egy fény és becsapódnak. A jól vannak kisebb sérülések, Utazón még annyi sem, de látják, hogy egy ember mellett egy nő fekszik és a férfi a Figyelő szemét fogja a kezeiben. Az űrlények tudják, hogy meg kell szerezniük, nem maradhat ennek a fejletlen népségnek a kezében.
- Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem. Értem.
Ismételgeti gépiesen a férfi.

Úton: Kane és Jonah
Kane radarjaival képes volt egy pozíciót kiválasztani,d e ahogy arra tartottak a hegyekből egy lövés találta el őket. A lézer pontosan eléjük csapódott be és a támadó a kiborg kezű férfi és csapata kiemelkedtek.
- Brutál ma nem fogad betegeket. Bocs.

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Exiles_Vol_1_41_page_23_Exiles_%28Future%29

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Tyranis on Pént. 04 Júl. 2014, 08:59

~ Te a bűnt látod barátom, mi van, ha az amit tett az illető nem minősül bűnnek a szemében, azt is képes vagy észlelni? ~ kérdezte még Jonah. ~
Miután elindultak Jonah követte Kane útmutatását, révén a férfi tudta, hogy merre is kell menniük a képessége lehetőévé téve a könnyebb tájékozódást. Ahogyan arrafelé tartottak, láthatóan a hegységek felé Jonah éppen kezdte volna keresni a környéken az itt élőket, hogy nehogy megtámadják őket, amikor pontosan ez történt, egy lézer csapódott be eléjük. Megállította a saját járművét, hogy megnézze azokat, akik az útjukat állják el. Végigmérte őket, majd felsóhajtott.
- Ebbe sajnos nincs beleszólása – mondta nyugodtan. – Egy lehetőségetek van, díszkíséretként elvisztek oda, vagy a csontjaitokon át érünk el hozzá.
Igazából totál felesleges volt ezt mondania, úgyis pontosan tudta, hogy harc lesz a vége. Kissé hátrébb húzódott, hogy átengedje a terepet Kane-nek, ő hasznosabb volt a tényleges harcban, majd ha ez sikerült, akkor koncentrálni kezdett, hogy megtalálja a leggyengébb mentális védelemmel rendelkezőt a csapatban, majd az igencsak gyakorlott módon próbálta átvenni felette az irányítást és utasítani arra, hogy támadja meg a csapattársait. Arra ügyel, hogyha őt támadás érné az irányított személy őt védje és saját maga is próbál kitérni a támadások elől.

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 00120

A lány szavai láthatóan semmit sem értek, mindenki nekiállt szétszéledni, pedig még mindig nem tudták, hogy ki okozhatta mindezt. Végignézett a távozókon és megcsóválta a fejét, legalább néhányan maradtak azokból a furcsa alakokból, illetve egy eszméletlen is volt még itt. Tyranis még figyelte a testet egy ideig, míg az egyik itt levő hangja nem ütötte meg a fülét. Celesital. Az emlékeiben kezdte keresni, hátha ismerős neki ez a szó és a fogalom, hogy mit jelenthet.
- Kinek és miért kellett volna megérkeznie? – fordult végül a kérdéssel a beszélő felé.
Egyelőre nem tudta, hogy van-e köze ehhez az egészhez, de kiindulási pontnak talán megfelelő lehet. Azt tudta, hogy Uatu valamit figyelt, amikor megölték, látott valakiket a Celestial is ilyen lenne? Vagy valami más volt? egyelőre nem tudta, de remélte, ha már senki sem méltatta szóra itt, legalább azok, akik most itt maradtak megteszik.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 04 Júl. 2014, 09:09

~ Reena Reynolds, Harcimadár ~
Reena nem tudta eldönteni annak, hogy örült-e, vagy zavarta, hogy mások is vele tartottak pontosan arrafelé, amerre ő is ment. Főleg, hogy egy teljes hajó volt az ami errefelé jött. Arra nézett, amerről korábban a robbanás látszott, az a robbanás, ami végül is visszaadta az életét és az emlékeit, aminek hála ismét saját maga lehetett és nem pedig egy agymosott valaki múlt nélkül. Azonban ekkor egy újabb robbanást látott, ugyanolyan fényes, csak mivel már közelebb volt ehhez a valamihez ez is erősebb volt. A kezeit a szeme elé kapta, majd érezte, hogy nem képes a levegőben maradni, hanem zuhanni kezdett. A katonai tudásával próbálta a becsapódást úgy enyhíteni, hogy minél kevesebb legyen rajta a sérülés, noha nem sikerült közel sem annyira jól ez, mint szerette volna. Amint már nem vakította a fényesség és a fájdalom is engedte felemelte a fejét és körbenézett ott, ahol voltak. Többeket látott itt, azokon felül is, akik megérkeztek, egy férfit és egy fekvő nőt. A férfi fogott egy szemet a kezében, a korábban látottak alapján a Figyelő szeme lehetett. Kérdőn fordult felé, arra figyelve, hogy a többi alak ne támadhassa meg őt, mert akkor próbál kitérni majd ezek elől.
- Mit ért uram? – kérdezte.
Egyelőre nem lépett közelebb, nem tudta, hogy milyen hatásai lehetnek a szemnek, így inkább csak jó pár lépésnyi távolságra állt meg.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 04 Júl. 2014, 10:09

Náhkôhá'e
A Nagy Atya volt az első, aki látta Kane-t azzá válni, ami ma. Lecsapott valami az űrből és a Főpap utána kezdte látni a bűnöket. Ami érdekes volt, hogy ez az idegen nő bűntelennek látszott. A medvemutáns nehezen hitte el, hogy így van. Arra gondolt, hogy a nő el tudja rejteni az erejével a bűneit. Bűntelen ebben a világban már nehezen létezhetne, persze kérdés, ki határozza meg a bűnt.
A legfontosabb viszont az volt, hogy aki mozgatja a szálakat, azt megtalálják és a maguk oldalára állítsák vagy ők álljanak mellé. Kane tudta, kiről van szó, de nem árulta el. Náhkôhá'e kiadta az utasításokat a farkasoknak:
- Te velem tartasz utamon a másik két Főpap után és szélesre nyitod a szádat, feltárva, milyen Celestialról beszélsz és milyen látvány tárult eléd pontosan. A többiek tépjék szét a dühöngő pogányt - mutatott FrankenCastle-re, aki nem volt hajlandó elfogadni se Apokalipszist, se az utána maradt világot, hanem megmaradt a saját kis ostoba törvényeinél. A medvemutáns megvetette őt ezért és kijelölte a halálra. - Utána kövessétek a Nagy Atyát! Hölgyem, örömömre szolgálna, ha velem tartana. A becsületes nevem Náhkôhá'e. Az Ön nemes személyében kit tisztelhetek.
Az érzékeivel próbált rájönni, Tyranis kiféle-miféle. Erősnek tűnt és bizonytalannak, ellenségesnek viszont nem, ezért megpróbálta maga mellé állítani és hívta, hogy menjen vele a Főpapok után. A szavait követően el is futott arra, amerre Jonah és Kane mentek. Figyelt, hogy ha támadás éri, ki tudjon térni.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Pént. 04 Júl. 2014, 10:28

Szürke Eminenciás
A vámpír jobbnak látta, ha most távozik. Arra indult, ahol elrejtette a kommunikátort. Ezzel tartotta a kapcsolatot az udvarral. Az útja gondtalan volt, senki nem állt az útjába. Az érzékeit most is élesen tartotta, hogy ha valaki megtámadná, ki tudjon térni.
Bekapcsolta a szerkezetet és összefoglalta, amit látott.
- Az indián törzse őskor-ókori szervezettségi fokon áll, lupinokból és felinekből, többnyire farkas- és macskaszerű lényekből. Énekelnek, szertartást tartanak, a vezért "Nagy Atya" néven tisztelik az állatai. Erősnek tűnnek, de okosnak nem, a vezetőjük talán kivétel, ha össze tudja tartani a törzset. Láttam egy fénycsóvát érkezni az űrből, nagy erővel, ami engem is megsebzett. A közelben van az emberi Ellenállás. Ben Grimm egy Suzy nevű nőt cipelt és Uatu, a Figyelő szemét. Mások is vannak itt a szavaik alapján, de csak őket láttam, legyengülve. A Figyelő szeme berobbant és mindenki ledöbbent a titkoktól, amiket meglátott a múltjából. Óriási az ereje! Úgy tűnt, a sorsát minden itt lévő tévesen ismerte. Senki nem az, akinek hitte magát. Azt hiszem, megérdemli a figyelmet a tény, hogy a Figyelő szemét megszerezte az Ellenállás és hogy pont akkor detonált, amikor meghallottam Úrnőnket nevetve visszatérni. Éljen soká a Varázslónő!
A vámpír itt hagyott egy kis szünetet.
- Hagyjuk beavatkozni az Ellenállást, hogy meggyengítse a mutánsokat és az Ellenállás ereje, létszáma is megcsappanjon a harcban és térjek vissza vagy szükséges további nyomozás a helyszínen? 
A parancs szerint cselekedett. Maradt és tette, amit mondtak neki vagy ha vissza kellett menni, akkor a teleportálás után a megbeszélt helyre indult a palotában.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Bishop on Vas. 13 Júl. 2014, 17:12

Elhagyom a krátert a másik volt főpappal együtt. Az én képességem és a telepátia remekül tud együtt működni, ami bármilyen szituációban jelentős előnyt jelent. Azonban arról sem feledkezek meg, hogy ez kétélű fegyver és rám is ugyanolyan hatással lehet.
- Azoknak a mutánsoknak is látom a bűnét, akik embereket irtottak ki. A gyengébb fajok kiirtását sem én, sem azok akiken ezt láttam nem tartják bűnnek én mégis annak láttam. Ez nem egy relatív mérleg, ez az igazság.
Utazás közben figyelem a környezetet, de ez sem elég ahhoz, hogy időben észrevegyem az elém becsapódó lézert. Megállok és leszállok, a rakétákat lehűtöm és visszahúzom a lábamba, majd onnan feltolom képességemmel a vádlimba.
~ Már tudták, hogy jövünk, ezek szerint vagy figyelték a kráternél történt eseményeket vagy van telepatájuk, más hasonló képességhasználójuk.
Az izmaim megfeszítem majd elengedem, felkészülök egy harcra, a tudatom is felkészítem a küzdelemre. Nem fejben dőlnek el teljesen a harcok, a testi adottságok és képességek ugyanannyit érnek, azonban a kettő egyeztetve sokkal nagyobb erőt képvisel. Hidegen, nyugodtan állok és nézek végig a szemben álló csapaton. Felmérem a külső jegyeiket és a tulajdonságaikat. Elkezdek a bűneikre koncentrálni, azokat mélyebben látni, egyre mocskosabb mélységekben. Már most megpróbálok elég erőt szerezni ahhoz, hogy a villámokkal csapást mérhessek. Egyelőre nem tartok támadástól, gyengék hozzám képest.
- Gyengék vagytok ahhoz, hogy az utunkba álljatok, mindig is gyengék voltatok.
Gyorsan és hirtelen mozdulok. Arrébb lépek egy esetlegesen azonnal érkező, reflex szerű támadás elől, olyan helyzetet veszek fel, hogy rálássak a csapat össze tagjára, két kezem felemelem és egy-egy villámot indítok feléjük. A képességem, a bűneiket és a gyűlöletet próbálom ehhez használni. Eddig a leghatásosabb az volt ha a bűneiket akartam megbosszulni, lehet most is sikerül. Az egyik villámot a csapat vélhető vezetőjének vizorja és fém részei felé irányítom, a másikat a csapat többi tagja közé, hogy szétszórjam őket. A második lépés, ami az elsőt követi vagy azt helyettesíti, ha nem tudok elég hirtelen támadni, fémdarabokat, pengéket vagy éles részeket lökök ki nagy sebességgel a testemből repesz szerűen a csapat felé szórva. A maradék erőmből, ha támadás érne, megpróbálnának ellentámadni, a fémelemekből páncélt próbálok vonni a védtelenül támadott részemre.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by King Raten Chromixen on Csüt. 17 Júl. 2014, 12:08

Miután felszálltunk a hajóval, hirtelen egy fény vakított el mindenkit. Nem tudtam irányítani a hajót, legalábbis nem úgy, ahogy kellett volna, ezért próbáltam a lehető legkevesebb sérülést okozni neki, miközben a kényszerleszállás mellett döntöttem. Rázós volt, de túléltük mindannyian. Miután leszálltunk, egy férfit látok, ahogy a figyelő szemét fogja. Egyből a társaimra nézek, és kiengedem a szememből a pusztító sugarat. Mindegyikkel végezni akarok, majd kiszállva a hajóból Harci Madár a következő célpontom. A szemet nekem kell megszereznem, semmi sem állíthat meg ebben, semmi más nem számít, most csak ez jár a fejemben. A többiekkel is végzek ha tudok, a férfival és a nővel, mindenkivel aki itt van a szemnél. Ha sikerül, akkor lazán sétálok oda, és elveszem a férfi halott tetemétől azt, ami engem illet, ami az enyém kell legyen.
- Hát végre megvagy... - suttogom a szemnek, és a hajó felé fordulok. Ideje lelépni.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Morsus on Szomb. 19 Júl. 2014, 01:34

Szürke Eminenciás és Amazon:
A vámpír választ lassan és zörögve kap.
- Kicsit cinke sitt a helyzet.
A szövegből egyértelmű, hogy a Cukorember, Varázslónő legfőbb tudósa beszél.
- Szóval gyorsan visszateleportállak. Kapaszkodj a bugyidba, mert az ma népszerű árú! Hehehe...
Amazon hatalmas ugrásokkal tart az óceán felé. Eminenciás észre se veszi őt mire a teleportálás fénye bekapcsol. A nő picit súrolja a fénybuborékot mire az hatalmasat robban...

A tetemnél: Tyranis, Nagy Atya
Tyranis agyában azonnal megjelenik a válasz. Emlékszik rá. Celestalok. Kozmikus istenek egy idősek a teremtéssel. Ők tartják fent az univerzumot. Útjaik kiismerhetetlenek, még a legősibb fajok sem állják útjukat.
A farkasmutáns, aki Nagy Atyához szól az egyik legerősebbje a törzsének. Lobo, ez a barna óriás farkasember büszke vad és mutáns. Mexikóból származik és lelkes csillagász.
- Nagy Atya - mondja mély tisztelettel. - A celestalnak, ami az új Apokalipszist választotta volna, meg kellett érkezni már. Mikor a fényt láttam rájöttem egy hibás számításunkra. A törzsek hiába várnak. Valamiért nem jött el a kozmikus erő, hogy új bajnokot adjon a népünknek!
A farkasok közben végeznek a Frankencastlelel mielőtt annak egyáltalán esélye lenne.

A szemnél: Harci madár, Utazó, Nova és Kalóz
Kalóz ridegen még a hajóban lelövi a két társát. Nem biztos, hogy megölte őket, de mindkettő oldala felszakad és kozmikus energia szivárog belőlük. Életveszélyesen megsérültek.
Harci madár látja, hogy a férfi bőre lassan lefoszlik.
- Át... alakít engem...
A szavak már nem is a szájából jönnek, hanem telepatikusan. Az orra alatt már nincsen is szája csak tűz fénylik onnan. A bőre sárgás kővé vált.
- Beszél hozzám. Értem mit akar. Értek mindent.
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Grimm_Chamber_%28Earth-295%29_from_Uncanny_X-Force_Vol_1_12_page_22
A sokk egy másodpercre magával ragadta és egy lézer ekkor találta hátba Carolt. Kalóz eltalálja a kőóriást is, aki bucskázva zuhan hátra még mindig fogva a nőt a kezeiben, de a földre ejti a szemet, amit a űrember felvesz. A járókelők rettegve rohannak el. Hiába lupinok... az a szem és Kalóz szaga... elrémiszti őket.
Harci madarat nem lehet ilyen könnyen megölni, de szerencséjére pont addig marad eszméletlen ameddig Kalóz meg nem szerzi a szemet. Azt tartja a kezében amikor a nő meglátja az övén a másikat. A férfi győzedelmesen tart a hajójához.

Úton: Kane és Jonah
A villámokat a zöld férfi a kezéből sugarakkal hárítja, vörös lézert lő a szemüvegéből a vezetőjük és a zöld nő bőre sárga kővé válik, hogy felfogja a villámokat. A vörös hajú és a fehér törpe egyszerűen kibírja őket és így tesz a kövér fickó is. A rovarhalmaz szétválik és újra összeáll. A törpe és és a vörös állat-ember leugranak a hegyről neki a párosnak nem is törődve a testükbe beleálló pengékkel. Úgy fest az ellenállásuk miatt kibírják. A zöld nő gumiemberként kinyújtja magát a csapat fölé és kezéből lángcsóvát szór a duóra. Jonah megtalálja a gyenge láncszemet a kövér férfi agyát szinte semmi sem védi. nem mintha lenne miért érdemes védeni azt a csökött agyat.

35 évvel a "Felemelkedés" után: Amazon és Szürke Eminenciás
A robbanás fényéből újabb fényekbe ébred a páros. A falakon Akkaba jelek. Az égen repülő lények és szerkezetek. mindent a celestal tech ural. A tömeg elhátrál és egy csapat jelenik meg előttük.
- Hihetetlen - morogja a dohány marta hang. - Tényleg itt jelentek meg.
- Mondtam.
Ekkor veszi és a csapat őket. A választ már a fém szárnyas angyalszerű alak adta.
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 753784-001
- A Háború Lovasainak nevében adjátok meg magatokat.
Mondja az "angyal" és a fémkarmos férfi, aki a "hihetetlen" megjegyzést adta rágyújt egy szivarra.
- Jah. Ne ugráljatok. Nem lesztek sokáig itt.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 19 Júl. 2014, 10:49

~ Úton ~
Jonah egy ideig remélte, hogy megússzák azt, hogy a csapat rájuk támad, nem amiatt, mert nem szeretett harcolni, vagy nem alázta volna be őket, de a harc jelenleg felesleges időpocsékolás volt. Kellően elég időt adhatott volna Förtelemnek arra, hogy távozzon innen és menekülhessen bármilyen módszerrel, bár a teleportálás volt a legjobb módja, amit ő maga is ismert, utána pedig bottal üthették volna a nyomát egy ideig, amíg az Overmind újra nem lett volna üzemképes. Kane szavaira bólintott, ezzel egyet kellett értenie.
~ Valószínűleg, de inkább azt az eseményt figyelhették, ami minket is kizökkentett, a Figyelő halála. ~
Attól kezdve pedig már mindenkit nyomon lehetett követni és őket is, így ezért is várhatták őket. Még mielőtt szólhatott volna, hogy ne támadjanak, mert más módszert talált ki Kane neki is ugrott a csapatnak. Jonah beletúrt a kevéske pink hajába és megvakarta a tarkóját. Hát erről ennyit a p*csába! Főleg, hogy igazából senki sem sérült meg a támadásban, ketten kibírták a pengéket, míg a többieket megvédte a nő. Szóval a nőt kellett volna elsőként leszedni, mert hol kő, hol nyúlik és még sorolhatta volna a zöldike erényeit, amik számára jelenleg nem a képességeknél kezdődtek. Főleg, hogy még lángcsóvát is kezdett szórni rájuk. Jonah próbált kitérni ezek elől és nyugodtabb helyre, egy fedezékbe vetődni, hogy legyen kellő ideje arra, amit akar. Sikerült megtalálnia a gyenge pontot végre, a nagydarab dagadt fickó, és meg is volt, hogy miért. Agya sem sok volt, de annyi talán igen, amennyire a srácnak szüksége volt. ha talált magának fedezéket, akkor koncentrálni kezdett és közben a kezét a halántékához érintette. Nem próbálta átvenni az irányítást a csökött agyú felett az túl sok időbe került volna, egyszerűen csak elemi erejű parancsot adott, hogy támadjon a társaira és kösse le őket. Jonah reményei szerint ez ellen sem tud majd védekezni. Ha a parancs megvolt, akkor újra koncentrálni kezdett és ezúttal pszionikus golyószórót próbál létrehozni, hogy majd azzal sorozhassa meg az ellenfelet minél nagyobb szellemi kárt okozva bennük. A támadások elől továbbra is igyekszik kitérni.


Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 00120

~ Tetemnél ~
Amint a Celestialokra kezdett gondolni a tudás a fejébe került, mintha tudta volna valahogyan és csak most jelennek meg az emlékei. Pontosan ugyanolyan érzés volt mindez a lány számára, mint korábban az, hogy rájött, hogy kicsoda saját maga. Legalább is a nevével így volt, a többi részt még mindig homály fedte. Már tudta, hogy a Celesitalok egyidősek az univerzummal, a teremtéssel, még az is lehet, hogy ők hozták létre ezt, egy hatalmas isteni faj, akik megannyi életet teremtettek, kísérleteztek. Mindenki elkerülte őket és ma is vigyázzák az univerzumot. Kinyitotta az egész végén a szemét és Nagy Atyára pillantott, biccentett a bemutatkozás után.
- Tyranis vagyok – mondta. – Amit ön akar nem fontos, a kérését meg kell tagadnom.
Hidegen, érzelemmentesen beszélt, végül a megszólaló farkasmutánsra pillantott, ő mondott érdekes dolgokat, amikkel elindulhat. Többet önmagáról nem tudott mondani, mert nem emlékezett többet, csak ennyit tudott.
- Sokkal fontosabb az, hogy kiderítsük miért halt meg Uatu és azt, hogy a celestial miért nem érkezett meg, ez a kettő úgy logikus, hogy összefügg és sokkal nagyobb jelentőségű, mint bármiféle népirtásra tett kísérlet, mit az ezen a helyen élők tesznek.
Nem repült el a férfi után, ha végül Nagy Atya végül elindult, csak Lobo-ra nézett.
- Ön segít nekem a nyomozásban? – kérdezte a férfit.
Közben ismét körbenézett, kissé feljebb emelkedett, hogy ezt jobban megtehesse, ha lát valamerre bármit, ami miatt tudná, hogy merre kell mennie, akkor elindul abba az irányba remélhetőleg Nagy Atya és Lobo társaságában.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 19 Júl. 2014, 11:10

~ Szemnél, Harcimadár, Reena Reynolds ~
Meglepetten figyelte a férfit, akinek közben már a bőre is kezdett levedleni, átalakítani? Most már határozottan kezdte érdekelni, hogy mivé fogja megtenni mindezt, vagy hogyan. Nem akart magának akkora hatalmat, mint amit a szem adhat, így meg sem próbálta elvenni azt. A szavakat nem a fülén át hallotta eddigre, hanem a fejében. Mivé alakította át? Leguggolt a férfi mellé, hogy jobban megnézze, némi elsősegély ismerete volt a katonaságnak hála, bár nem hitte, hogy azzal bármire menne most ebben a helyzetben, ez minden túlmutatott, amit eddig látott élete során. Éppen kérdezte volna, hogy mit beszél hozzá és kicsoda, amikor az ütést megérezte a hátában, az égető érzéssel. Arra sem volt esélye, hogy felsikoltson, mindent átvett a sötétség. Nem tarthatott sokáig mindez, mert amikor kinyitotta a szemét a kalózvezér még ott volt a közelben, éppen ment vissza a hajóra, ott volt a szem is nála. Még lassú volt a mozgása és a gondolatai is az előbbi eszméletvesztés miatt, így Reena egyelőre meg sem próbálta a másikat megtámadni, addig bizonyára nem, amíg nem tudja, hogy mivel áll szemben. Átváltotta a látását hőlátásra, hogy azzal nézzen végig a férfin, anatómiai ismeretei miatt tudta – amit úgyszintén az elsősegélyhez tanult minimálisan, hogy ha vannak gyulladásai, vagy vér gazdag területei a testnek, ott magasabb is lesz a hőmérséklet és kirajzolódik az a rész. Azok pedig gyengébbek lesznek, hogy majd ott támadhassa meg az ellenfelét, ha úgy alakul. A másik szemet sikerült meglátnia, ha sikerült kellő erőt összeszednie és tisztán gondolkodnia akkor ellöki magát a földtől és próbál nekirepülni hangtalanul az ellenfelének, hogy kiverhesse a szemet a kezéből, ehhez mind a négy karját használja is, illetve ha tudja a szárnyait is. Arra ügyel az előzőek után, hogy a másik ne találhassa el, így a támadások elől próbál félrerepülni, kitérni. A célja, hogy ne engedje, hogy elvigye a másik a szemet, Reena még arra is kész, hogy megpróbálja elpusztítani a szemeket, mielőtt azok rossz kezekbe kerülhetnének, de tudta, hogy nem lesz könnyű főleg, hogy egyedül maradt, mert mindenki elmenekült a környékről.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Bishop on Hétf. 21 Júl. 2014, 03:20

A gondolat nem teljes, azonban rajtam kívül a másik törzsfő is hasonlóan gondolkodik és képességének köszönhetően, ezt meg is osztja.
~ Ami lehetett ugyanúgy elterelés. A gyilkosnak nem volt érdeke a szemek kivágása után a légkörbe hajítani a holttestet, ha nem akart vele valamit, azt, hogy minden figyelmet egy helyre összpontosítson.
Az első támadás teljesen sikertelen, mégsem olyan gyengékkel állunk szemben, mint látszott. Felmérem a képességeiket, mindegyiküknél külön-külön, a korábbi harci tapasztalatok most talán elég előnyt biztosítanak. A nő tűnik a legerősebbnek, de minden könnyen változhat. Gyorsan mozdulok és arrébb lépek, mielőtt bárki is rám vethetné magát vagy eltalálnának a tűzgömbök. Ismét a kapott erőmre koncentrálok, azt akarom elérni amit a piramisban is, azt amit a medve szerű idegen mutatott. Energiafalakat teremtek magam köré, koncentrikusan, eltaszítva magamtól az ellenfeleket. Megpróbálok csak egy helyben állni és úgy védeni magam, hogy ne kelljen mozognom az első kitérés után, koncentrálhassak a bűneikre és a védőfalakra. Ha én és Jonah már viszonylagos védettségben vagyunk, akkor további falakkal akarom elszeparálni, különválasztani a csapat tagjait. A rovarsereget nem lesz könnyű, de az nem feltétlen cél. Teret hagyok Jonahnak, hogy cselekedjen. Egyesített erőkkel sokkal hatékonyabbak vagyunk ezek ellen. Ha már szét vannak választva, onnantól fordulhat a helyzet. Akkor kezdek el kitérni, ha erős csapás érkezik felém és a falak nem tudják tartani, vagy fel sem állnak, addig nem mozdulok feleslegesen.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 21 Júl. 2014, 22:51

Nagy Atya
Lobo, a mindenki által elismert lupin megosztotta a medvemutánssal a bajait. A Nagy Atya így már értette és az idegen nő is hallott mindent. A torz emberlényt kivégezték a többiek, vele már senkinek nem lesz gondja. Legfeljebb, ha még torzabb módon újjáépítik. Kane szokott ilyenekkel próbálkozni és a Nagy Atya nem akart újabb alapanyagot szolgáltatni.
- Vigyétek ezt, égessétek porrá! Aki akar, ehet a húsából. Lobo, kezdd újra a számítást! Nézd meg, hol hibáztál és várom a helyes eredményt. Egyelőre másnak ne áruld el, csak akivel dolgozol a számításokon - mondta a lupinnak.
Az idegen nő gépiesen beszélt. A medvemutáns próbálta az érzékeivel megállapítani, hogy ez miért van. A testi folyamatait nézte. Úgy beszélt és gondolkodott, mint egy gép, ezt pedig ki is lehetett használni.
- Nos, kedves Tyranis, a gyilkos szaga gyengén volt jelen, de azok között keresendő személye, akik itt álltak. Úgy vélem, az emlékek törlődése miatt lehetséges a tett elhomályosulása a gyilkos szemei előtt is. Az előbbi villanáskor megláthatta, de nem árulta el. A szag annyira gyenge nyom, hogy a gyilok végrehajtóinak száma sem világlik ki belőle. Ekkora erejű lény nem sok van és el is kellett jutnia Uatu lakhelyére. A volt Főpapokat kizárnám. Vagy a hajóval távozók voltak vagy a zöldbőrű leányka. A szemet külön kiszedték, nem véletlenül sérült meg. A csodálatos erejű lény halálának okát megpróbálhatnánk feltárni - mondta a medvemutáns és ha kellett, körbejárta, segítséggel megfordította a testet, hogy ezt megállapítsa. Amennyiben valamilyen irányba mutattak a nyomok, arra indult Tyranissal. Lobot másra utasította és nem örült volna, ha a farkas ellentmond és Tyranist követi. Nem a nő volt a vezetője, hanem a Nagy Atya.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Hétf. 21 Júl. 2014, 23:17

Szürke Eminenciás
A vámpír nem szerette azt a gusztustalan mutánst, genetikai zsenit, Apokalipszis csatlósát, akivel beszélni kényszerült. A Cukorember semmit nem mondott a jelentésre, csak sürgős visszateleportálást intézett. A teleportálás fényét látta a vámpír és várta, hogy megjelenjen a palota területén Új-Valhallában.
Valami rosszul sikerült, mert máshova került. Akkaba jelek. Próbálta felidézni, hogy Apokalipszis halála óta mit lehetett tudni arról a társaságról. Ennyire celestial uralta technológia töményen furcsa volt a megjelenő lények mellett. Nagyon hasonlítottak az X-Men volt tagjaira, de nem lehettek ők. Várták a vámpírt és a zöldbőrű nőt, tudták, mi lesz a sorsuk.
- Elnézést, itt valami nagy félreértés lesz. Ezt a nőt nem ismerem és nem is ide készültem. Elárulnátok, mi ez a hely, milyen társaság a Háború Lovasai és hogy mit jelent a "nem sokáig" az én helyzetemben?
A vámpír felkészült, hogy ha támadnak, akkor menedéket keressen. A túlerő nagy volt és ha az X-Men tagok erejével rendelkeztek az itteniek, akkor még nagyobb. A gusztustalan tudós mutáns nagyon mellényúlt, gondolta Lerois.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Auaritia on Szomb. 26 Júl. 2014, 17:42

Amazon

Nagy szökkenésekkel tartok az óceán felé, hogy átvegyem jogos helyét a trónon a fiamnak, akit úgyis megölök valamikor...
A szökkenések közepette egy tárgynak csúszódom a levegőben, nem tudom megalapítani mi lehet ez. A következő pillanatban egy robbanás történik és minden fényes lesz. A robbanás egyébként nem fájt, csak talán a szelét érezhettem. Kijőve a fényből egy teljesen új helyen találtam magam. Egy pillanatra visszahőköltem. Mi ez a hely? Az égen repülő figurák és gépek, szétnézve mindenhol emberek állnak, legalábbis első látásra úgy tűnt. Akkaba jelek a falakon. Mégis mi ez az egész? Mellettem egy vadidegen áll, aki látszólag ugyanúgy nem érti a helyzetet. Mintha láttam volna már. A tömegből egy társaság tűnik fel.
Háború lovasai? Miért ne lennék itt?
Teszem amit mondanak, hisz túlerőben vannak, meg amúgy is kíváncsi vagyok mi ez az egész.
Ha a megadásomat sortűz követné, vagy valamilyen bántalom megpróbálnék az égbe ugrani egy nagy mozdulattal, majd a támadóimra támadni egy szépen irányzott leütéssel. Ha nem támadnak persze én sem támadok.

- Mégis hol vagyunk?

Kérdeztem rá felemelt kezekkel.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Morsus on Hétf. 28 Júl. 2014, 06:49

A tetemnél: Tyranis, Nagy Atya
Lobo meghajolt Tyranis kérdésére.
- Én csak a Nagy Atya parancsait követem.
Mivel a Nagy Atya is elindult Tyranissal így a farkas követte őket. hamar meglátták a lezuhant hajót és ott a gyanús állapotokat, sőt most már azonosítani tudta az űrhajó pilótáját Uatu gyilkosával. Ám még valamit éreznek mindketten... a személy nem ember. Lobo, a két és fél méteres farkasmutáns alfájára nézett.
- Szólítsam a falkát?
Kérdezte.
Lobo kinézetre:
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 3146158-exiles02902

A szemnél: Harci madár, Utazó, Nova és Kalóz
Harcimadár szárnyai tönkre mentek a lövéskor, de így is képe neki ugrani robot végtagjai erejével a támadójának. Ám az űrhajóból ekkor egy másik lézer találja oldalba a lányt. Norrin Radd és Nova kisétálnak, már ők is Kalóz oldalán állnak. Az égen meglátják az érkező valkűr sereget, a távolból a farkasok és Tyranis közeledik és valahol a valamikor Bengrimm készül visszajönni.

Úton: Kane és Jonah
A vörös hajú és a fehér törpe elkezdik lefogni a kövér fickót, akit Haspóknak neveznek, alig bírják, de az folyamatosan támadja a társait. Küklopsz nem hagyja élni Kanet. Állandó lézersugárral bombázza Kane ismeretlen erejéből származó pajzsát.
- Vadóc! Fejezed be!
Parancsolja ahogy a pajzsok kezdik szétválasztani őket és a páros elkezd fulladozni. Minden küzdelmük hiába való, mintha a fejük körül lenne egy gömb, ami elzárja őket, ha Kane próbál építeni magának másol egy légzsilipet az egész testét befedi valami mező és úgy kezdi el fojtani.
Mikor felébrednek a zöld Henry Pym, akit saját társai csak a Sötét bestiának "becéztek" a világukban itt több bonyolult gépezet körül ugrál és vizsgálódik. Kane rendszereit valami zavarja a hely egyértelműen felkészült idegen gépek behatolására. Jonah más helyzetben van az Overmind felébredt. Még nem teljes, de már éber. Az úgynevezett Brutál egy lábával a plafonon egy csőbe kapaszkodik. Egy lábával egy hegesztővel foltozza a gépet a jobbján, bal kezével egy jegyzetet fog és jobbjával egy hologramfelületen programoz valamit.
- Uraim, nem értékelem, ha a társaimra támadnak. Látni akartak... méghozzá nagyon agresszívan. Itt vagyok.
Mondja a mutáns békésen.


35 évvel a "Felemelkedés" után: Amazon és Szürke Eminenciás
Az angyalszárnyas férfi lassan landol Eminenciás előtt.
- El se hiszem...
Mondja húzva a száját.
- Sose voltál szép pubi.
Jelenti be a karmos lány.
- Lorna... viselkedj.
Parancsolja neki az apja, a karmos mutáns. Az angyal ismét felméri a duót.
- Őrület.
Szürke Eminenciás most érzékelheti... a lény vele szembe, a kék bőrű, hegyes fogú, fémszárnyas teremtmény... az ő. Ahogy erre rájön a mása elmosolyodik.
- Azaz. Kezded érteni. Üdvözöllek titeket a jövőben.
Mondja a jövendőbeli Szürke Eminenciás és most látja meg Amazon is a hasonlóságokat a kettő között.
- próbálj mindenre emlékezni, harmincöt év múlva ezt el kell majd mondanod újra.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 28 Júl. 2014, 11:34

~ Szemnél, Harcimadár, Reena Reynolds ~
Reena-nak még sikerült megtámadnia a férfit, csak arra nem számított, hogy erősítést is kapni fog az ellenfele. A saját szárnyai tönkrementek, meg kell, hogy javítsa majd őket, ha ezt túléli, de addig is a lábán képes volt megállni. A következő lövésnél felnyögött, ami az oldalát találta el és inkább úgy vélte, hogy ebben a pillanatban a visszavonulás a hatásosabb. Katona volt, nem ostoba. Ha megöleti magát senkinek sem tudja elmondani, hogy mi történt és mi lett a szemmel, amivel pedig a világnak is árthat. Így ha képes volt, akkor azonnal fedezék után nézett, hogy ott várja ki a látható erősítést. Látta a valkűröket közeledni, még ha már nem is álltak egy oldalon, de az ő segítségük akkor is jól jöhet, főleg, hogy még látta a farkasokat és a fehérruhás nőt is jönni. Talán, talán így együttes erővel képesek lesznek arra, hogy elvegyék a szemet a férfitól. Arra ügyel, hogyha tovább támadnának rá, akkor próbálja elkerülni a támadásokat és az időt húzni, hogy ne szökhessenek el azok, akiknél a szem van. ha nem lőnek rá, akkor a ruhájából letép egy darabot az oldalán levő égett sebet megpróbálja ellátni vele, gyorsan bekötözni, hogy legalább por és kosz ne mehessen bele, hogy ne fertőződjön el.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 28 Júl. 2014, 12:20

~ Úton ~
Elégedetten figyelte, hogy a Haspók miként is bánik el a saját társaival. A saját szövetségesét nem féltette, amikor Küklopsz támadta, tudta, hogy képes lesz arra, hogy életben maradjon és ne essen baja, végül is főpapok voltak mindannyian korábban. Azonban a nőnek a támadása még őt is meglepte. Pillanatokkal később pedig minden elsötétült. Mikor magához tért már az is meglepő volt, hogy élnek, ő maga nem hagyta volna életben az ellenségeit, hanem megölte volna őket, amíg ki vannak ütve. Felült és körbenézett, gépeket látott, illetve Brutál is itt volt. Az elméjében érezte, hogy az Overmind már nagyjából újra felállt és úgy működik, ahogyan az elvárható volt. így azonnal kapcsolatot próbált nyitni az irányukba.
~ Próbáljátok meg kitalálni, hogy merre vagyok, úgy öt perccel ezelőttre! ~ adta ki az utasítást, ha sikerült. ~
Ezek után a figyelmét Brutálra fordította a szavai után megvakarta a tarkóját.
- Kezdjük ott, hogy még is mi a f*szt csinál a realitásunkkal? – kérdezte.
Türelmetlenül pillantott a férfira.
- A férfi valkűr, majd valami Penance… és mi az, hogy nincs vége és mi a f*sz világvégéről hablatyol?


Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 00120

~ Tetemnél ~
A lány még mindig érzelemmentesen figyelte Nagy Atyát és Lobo-t. Lobo gondolatmenete érdekelte, mert abban volt logika és érdekesség, ahogyan tette, amit tett. De már látta, hogy a vezető reménytelen és használhatatlan. Csakis a saját hatalma és bosszúja érdekelte láthatóan, semmi más. Nem volt képes nagyban látni a dolgokat, csak apró kicsi részletekben, minden megközelítése a lány számítása szerint hibás volt és persze tele volt bűnnel. Már most sem nagyon látta a hasznát főleg, amikor Lobo-t arra utasította, hogy nehogy elárulja az eredményeket bárkinek is. Hibás feltételezés, még ha el is mondaná, akkor sem lenne képes Nagy Atya semmit sem kezdeni az információval és amit eddig látott Lobo-n felül a falka többi részéből, ők sem. Logikus volt, hogy saját maga tudott volna, de ettől a lehetőségtől elesett, a másik pedig csak hátráltatta az információ visszatartásával. A hatékonyság erősen csökkent.
- A logikája hibás és túlságosan én központú, a siker érdekében minden hátsó gondolattól el kell vonatkoztatni. Ha nem képes rá, nem kell fáradnia, hogy velem tart. Csak hátráltatja a munkámat.
Nagy Atya szavai után szólalt meg ismét.
- A lényt a planéta holdján lőtték le lézerrel, több irányból – mondta. – Feltételezhető, hogy nem egyetlen egy gyilkos van, hanem több. A logikusnak következtethető és látható eredményeket ne hangoztassa, nem hatékony módja a nyomozásnak. Hibás és logikátlan tett Lobo. Csak a saját tehetségét pazarolja el egy hozzá nem értő személy szolgálatában.
Még mindig hibásnak találta azt, hogy itt hagyják az egyetlen személyt, aki képes lenne bármit is tenni. Egyelőre halad a célja felé Nagy Atyával, azonban a szavai után a korábban látott emberi reakciók alapján volt esély arra, hogy fellépjen ellene a másik, így figyelte őt is, hogy mit is tesz a medvemutáns. Ha támadna precízen, felesleges mozdulatok ls tettek nélkül próbál kitérni.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1595
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 28 Júl. 2014, 14:16

Nagy Atya
A medvemutáns gyanakodva figyelte az idegen nőt, akit Tyranisnak hívtak. Hidegebb volt, mint Apokalipszis. Még a valamikori Nagyúrnak voltak érzései, harag, gyűlölet és ambíció, ebből a nőből viszont minden hiányzott. Idegesítette a medvemutánst, de a Nagy Atya azt is látta, hogy hasznukra lehet. Lobo és a nő tudományos megközelítéssel álltak mindenhez, ezt ő fel akarta használni a nyomozásban, ezért nem tett fel olyan kérdéseket, hogy miként lehetséges egy bűnöket látónak gépies lélek. Nem tudta ezt a ketőt összepárosítani, egy erkölcsi látnokot érzelmek nélkül.
- Ne sorolja a besorolhatatlant a végzet útjaira, melyek kiszámíthatatlanok és szövevényesek! - mondta a nőnek, majd a farkashoz szólt. - Kövess minket, Lobo!
A farkasmutánsban bízott, mert tudós volt, de az ösztönök miatt elfogadta vezetőnek, törzsfőnöknek a medvemutánst, a Nagy Atyát. Elmentek az űrhajóig és ott a Nagy Atya utasította Lobot, hogy hívja a többi lupint, felint és törzstagot. Hangosan rákiáltott a gyilkosra:

- Ő ölte meg Uatut! Embernek látszik, de nem az, akinek mutatja magát. Vallj hát színt, mily cél vezetett és vezérel mostan?
Tudni kellett, mire készülnek. Biztosan nem árulták el egy költői megfogalmazásra, de ha Lobo idehívja a törzset, akkor már inkább. A Nagy Atya készen állt, hogy kitérjen a támadás elől. Az űrhajón lézerek voltak, pont úgy, ahogy Tyranis mondta a halál okát. Nem kellett tovább keresni a gyilkosokat, de a tetteik következményeit és előzményeit fel kellett deríteni, hogy a törzsfőnök tisztán lássa, mi lehet az ő helyzetében a legjobb. Csak ez érdekelte, nem olyan globális, egész világot átfogó tervek, mint Tyranist. Ha a Nagy Atyát támadták, akkor a törzs megérkező tagjai bizonyosan ellentámadásba lendültek.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Hétf. 28 Júl. 2014, 15:06

Szürke Eminenciás
A vámpír ugrásra készen állt, mikor közeledett hozzá a szárnyas férfi. A párbeszédek zavarosak voltak. A szárnyas nem hitt el valamit, másra számított. Lerois se erre számított, eddig ez nem volt nagyon meglepő. A karmos nő szavai valami értelmetlenre utaltak. Érdekes pillanat volt, hogy Rozsomák int udvariasságra valakit, ha a lánya volt is az. Nem tűntek ellenségesnek, az indítás inkább annak szólt, hogy nem tudták, mire számítsanak. A zöld nő megadta magát és Lerois sem volt agresszív, a beszélgetés lassan normális mederbe folyt.
Philippe jobban megnézte a szárnyast és úgy érezte, torz tükör van elé tartva. Hasonlítottak a vonásaik, az arc, a fogak. Nem akarta elhinni. Egy későbbi önmagát látta. A vámpírképességek idáig fejlődtek? Szárnyak? Kék bőr? Ellenállás a napfénynek?
- Harmincöt év? Az örvendetes üzenet, hogy a látottak szerint még életben leszek és a Nap sem éget porrá. Ma már láttam a múltam rejtett szobáit, most a jövő tárult elém. Ezt is Uatu szeme műveli?
A vámpír arra gondolt, hogy ez nem volt mindennapi lehetőség. Akik a jövőben éltek, elmondhatták, mi várt a világra Lerois korában és megmutathatták a megoldást. A vámpírnak nem voltak világhódító tervei. Az Úrnőjét szolgálta és az ellenségeit akarta kiirtani, harcképtelenné tenni. Ha ők, a Háború Lovasai tudtak jobb megoldást, mint a harc, a Szürke Eminenciás hajolhatott arra. Ő mindig a saját boldogulását kereste és háborús helyzetben az nehezebb volt. Fontosnak tartotta azt is, hogy nem egyedül került ide. Amazonra nézett.
- Kisasszony, az Ön személyében kit tisztelhetek? Nyilvánvaló, hogy nem véletlenül került velem előbbre az időben harmincöt esztendővel.
Próbált rájönni, hogy Rozsomákon és lányán kívül, a jövőbeni énjén kívül a többiek kik lehettek. Hogy mi a Háború, kik álltak harcban kikkel és melyik oldalt képviselték a Lovasok, azt a jövőbelieknek kellett elmondaniuk.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Bishop on Hétf. 28 Júl. 2014, 17:11

Az ellenség megosztása sikerül, az ellenség két tagja egy harmadikra támad, Jonah trükkje lesz, én magam a falakkal felosztom a többit és elkezdem elszeparálni őket egymástól. Az ellenséges csapat vezetője megpróbál lefoglalni, de csak az időt húzza, mindig tudok még egy pajzsot idézni és közben a többiekre is figyelni. Nem sok választ el attól, hogy fordítsunk a harc menetén, amikor hirtelen nem kapok levegőt. Észreveszem a fejem körül lévő burát, azonnal kitolok a hátamból néhány csövet, összekötve a tüdőmmel, de ott sincs levegő. Már késő, nem tudok semmit tenni, elájulok.
Az ébredés után felmérem a környezetem, a jelenlévő személyeket, az én helyzetem és a termet amiben vagyunk. Nyugodt maradok, ellenőrzöm a saját testem, hogy van-e benne olyan idegen anyag ami nem hozzám tartozik, belém ültették amíg ki voltam ütve. Érzem, hogy a képességeim blokkolják, de nem is lepődöm meg ezen, szinte természetes. A paradicsomig vezető úton jó néhány akadályon kell átesnie mielőtt célba ér valaki. Brutálra tekintek és próbálom felismerni a bűneit. Jonah szavaira magamban elmosolyodom, még kell néhány év, hogy még erősebbé, teljesebbé váljon.
- Higgadtabb hangvételben, mit tervez egy olyan valaki, aki egyedüli túlélője a saját realitása pusztulásának?
A kérdésre kapott válasz lehet bármi, már itt vagyok Brutál közelében, ő lesz a kulcs.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Auaritia on Hétf. 28 Júl. 2014, 21:23

Amazon

Az elmém még mindig kavargott. De határozott amazon természetem nem engedte, hogy arcomra kétely üljön. Határozottan beszéltem. A többiek nem tűntek agresszívnek, de nem árt az óvatosság. Továbbra is ugráskészenlétben voltam. Majd az állam is leesett ,mikor a szárnyas lény és a mellettem álló páros szinte egy és ugyanazon személynek tűnt.
Mi a fene? Mi ez?

- Mi a célotok velünk?

Kérdezek rá határozottan. Nem szeretem a köntörfalazást. Klasz, hogy így örülnek, de nem tudom minek. A vámpír eztán kérdéseket intéz felém. Lehet kicsit megkésve válaszolok, de előtte próbálom beazonosítani, hátha ismerős valaki.

- A nevem egyenlőre legyen titok, míg nem értjük meg a miérteket, férfiember! Nos te jövőbeli férfiember, mit tudsz hát? Mi ez az egész.

Kérdezek rá újra. Ha előbb nem kaptam választ.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 30 Júl. 2014, 15:28

Miközben az űrhajó felé tartok, a nő megtámad, úgy tűnik nem sikerült a kiiktatása. Mindegy, apró hiba, könnyen kiküszöbölhető. Bentről társaim képében érkezik a segítség, fedeznek engem, miközben a nő visszavonul. Egy pillanatra megtorpanok, de végül a hajó felé veszem az irányt.
- Fedezzetek, egy valaki készüljön a felszállásra. Lelépünk. - mondom feleslegesen, de mégis biztosabb vagyok miután elmondtam a parancsot. Bízok bennük, de azért sietek, és próbálom nem megöletni magam. Bár nem fordulok hátra, ha nem muszáj, bármilyen fenyegető hangra, vagy furcsaságra, amit észlelek, hajlandó vagyok oldalra vetődni, a legközelebbi fedezék felé. Az elsődleges prioritás most a hajó megközelítése, elvileg még képes repülni, csak kicsit megzúztam. Le kell léceljünk innen, nem akarok olyan csatába kezdeni, amit nem nyerhetünk meg. Főleg most, hogy a szemek már nálunk vannak. Azokra ügyelek is, hogy ne essen bajuk, illetve ne hagyjam el őket. Ha sikerül elérnem az űrhajót, mielőtt a többi ellenfél elérne minket, akkor vészstartolunk, és itt hagyunk mindenkit. Ha nem, akkor társaim fedezete mellett próbálom megközelíteni a hajót, folyamatosan fedezve önmagam is, ami kissé lassítja a haladásom, de mindenképp hatékony. Nem állok le beszélgetni senkivel, és nem is lassítok, egyszerűen elengedem a fülem mellett a szavakat, az elsődleges prioritás a szemek biztonságban tudása, és semmi más nem számít, a saját biztonságomon kívül - amire szintén azért van szükség, mert jelenleg én vagyok a hordozó. Ha viszont körbekerítenek, vagy lehetetlen elérjem a hajót, akkor kész vagyok átdobni társaimnak a szemet, és magamra vállalni a mártír szerepét. A szemek fontosabbak, mint én.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Morsus on Csüt. 14 Aug. 2014, 07:07

A szemnél: Tyranis, Nagy Atya, Harci madár, Utazó, Nova és Kalóz
A csata egyre pokolibb, Harci Madár, a valkűrök és Ben Grimm egy személyként támadnak a három űrlényre, akik kozmikus erőikkel tartják fel őket. A csata így egy állásba kerül, a csapat nem tud távolodni és a támadók közeledni. A helyszínen lévő fenevadak mind Nagy Atyához igyekeznek és Lobo inkább szó nélkül hagyja Tyranis megjegyzéseit. Látszik rajta, hogy hűsége olyan ösztön alapú dolog, amit nem képes megmagyarázni. A lángoló kőóriás sikeresen neki csapódik Kalóznak és elveszi tőle a szemeket mire a három űrjárót hatalmas fájdalom ér. Akaratlanul is felfedik valódi külsejüket.
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 3215689-brood-astonishing_x-men%2331
Bár Kalóz egy éve és társai csak pár pillanat óta a Fészek tagjai még mindig képesek használni emberfeletti erőiket eme formáikban is. A szörnyek szagára már a fenevadak is harcba vonultak ám ekkor egy teleport fénye az egész helyszínt befedte.

A holdon jelent meg mindneki, a kék körzetben a Szemlélő valamikori otthonában.
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 1281001-1
Ben Grimm kezeiben a szemekkel lebegett. Sue Storm fakón el-eltünedezett, remegett és szinte haldoklott, de így is elindult a Uatu hatalmas erődje felé, be a kapun, amin még a friss sugár ütötte nyomok voltak. A fészek egyik oldalán harminc valkűr, Pusztulás a vezetőjük és harci madár a másikon húsz fenevad, a Nagy Atya, a vezérük és Tyranis. A három fészek érezte a fájdalmat még mindig majd az ég sötété vált, ahogy több száz fészek hullott alá. Jópár perzselődve és sérülten, sőt, néhány holtan került elő. Sokaknál lézer fegyverek voltak majd egy királynő is landolt, aki egy élet és egy halál magját fogta.
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 1124723-br3
A fáradt bogárszörnyek egy gondolatként álltak készen a végső csatájukra. Az égen Figyelők álltak némán, érzéketlen arcukról olyasmit olvastak le az emberek, amit még sosem láttak: dühöt.
Eljött az ítélkezés, ezt a csatatér szélén pokoltűzből kiemelkedő Frank Castle bizonyította, aki a Bosszú Szellemévé vált.... a Szellemlovassá.

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 1608994-dkg1

Úton: Kane és Jonah
Brutál csalódottan sóhajtott. Háta mögött egy hatalmas táblán rengeteg szöveg volt olvasható: Bukott Thorhalla, új Hellstorm, Apokalipszisek, Doria-A Lovas?, Királyságok vége, Összeolvadás!, Már csak nyolc hónap, Hullám felemelkedése, Nagy Atya-Omega Lupine, Mikor már csak építeni lehet?, Thadeus X-menje, A Pók klán bukása, stb.
Egy szaltóval landolt a páros előtt.
- Kérem kerüljük az offenzivát, tanulmányoztam mindkettejüket ismerem a gyenge pontjaikat. Mindenre szívesen válaszolok. A realitások összeomlanak. Bizonyos világok vonzzák, mint egy feketelyuk a multiverzumban. Az enyém megsemmisült, de pont elmenekültem. Azóta kísérletezem. Kezdem látni, hogy ez minden világgal megtörténik. Ezért lemásoltam eseményeket. A fehér eseményt például, visszahoztam ide tartozó személyeket. Védelmezni kezdtem ezt a realitást. Mi lehet a legrosszabb? Elbukok és én tovább utazom.
Mondta mosolyogva.
- Maguk alá becsülik a világukat. Hihetetlen erő van itt. Nagyobb, mint bárhol. Ez a világ a legerősebb, mind közül, ezért ez az Apokalipszis Kora. Ezért élnek maguk mindent túl. Én csak pár támfalat építek biztonság kedvéért.
Kane-nek érdekes, mert ez az első lény az X-eken kívül, akinél alig lát igazi bűnt. Nem ártatlan, de a rossz, amit tett azt jó érdekben tette.


35 évvel a "Felemelkedés" után: Amazon és Szürke Eminenciás
- A hölgynek nem szabadott volna a teleportáláskor ott lennie. Mivel Új-valhala ekkor mágikus megerősödésen ment át, Amazon becsapódása a teleportálásba nem csak téren, de időn is átlökött titeket.
Mondta a nagydarab késes férfi.
- Jól van kis Einar... - szólt rá Logan. - Nem kell mindent elmesélni.
- A nevem nem kis...
- Tudjuk - szólt rá Szürke Eminenciás majd Loganra nézett - Te pedig ne hergeld a srácot.
Ezzel Logan morogva rágyújtott egy szivarra és az kékbőrű angyal a pároshoz fordult.
- Nincsen célom. Ez egy elkerülhetetlen esemény. Biztos pont az időben. Annyit mondhatok hölgyem, hogy neked el kell menned az Antarktiszra, ott találod meg azt... legyen az bármilyen állapotban...
Majd régi mására nézett.
- Heh... hol is kezdjem?
Kérdi cinikusan.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 14 Aug. 2014, 11:35

~ Szemnél, Harcimadár, Reena Reynolds ~
Reena számára időben érkezett a felmentősereg és máris nem egyedül volt a hármas ellen. Amikor odanézett a csatában látta meg, hogy mivé változtak. A Fészket a nő nem ismerte meg, nem látott efféle lényeket korábban, csak annyiban lehetett biztos, hogy nem erről a világról valók, hanem máshonnan érkeztek ide, de mindez pedig teljesen egyértelmű volt már csak abból is, hogy Uatu is a Holdról származott. A nő látta, hogy az állatias mutánsok is harcba indultak majd egy villanás. A gyomra felfordult, mindig is utálta a teleportálást, de ez most megdöbbentőbb volt, mint bármelyik. A Holdon volt. Ráadásul Uatu otthonánál. Egyelőre nem akarta felfedni a társai előtt, hogy öntudatra ébredt és tisztában van a múltjával, bár voltak olyan valkűrök is, akik önként lettek azzá, így egyelőre játszani akarta a szerepét, hogy még mindig ugyanaz a Harcimadár, aki korábban is. Pusztulásra nézett és kissé távolabb helyezkedett hozzá, hogy a férfi képessége ne legyen rá hatással.
- Mik a parancsai nagyúr? – kérdezte.
A lezuhanó fészkeket nézte, majd a hatalmas megjelenő királynőt. A nő szemei elkerekedtek, egy élet és egy halálmag. Soha sem hitte volna, hogy egyszerre fogja ezeket látni valahol is. az égen több Figyelőt látott meg, dühösek voltak. És az egész helyzet harcra állt, ha valamelyik valkűrnél volt felesleges lőfegyver, akkor elkérte saját használatra. Egyelőre nem támadott, de készült a harcra és arra ha kell, akkor kitérjen a támadások elől.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 3 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.