Déli államhatár

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Déli államhatár

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 03 Júl. 2018, 15:17

A testek egymásra pakolásában kapok segítséget, és így gyorsabban megy a dolog. Mint kiderül, az általunk megtalált fiatal srác a legnehezebb, a szuper modern páncélja nyilván valami speckó szervóval működhet, hogy képes benne mozogni, mert én megemelni is nehezen tudom. A lényeg, hogy végül sikerül összerakni a testeket, de a várva várt siker elmarad.
-Valami nem stimmel - morgom az orrom alatt, miközben körülnézek, mintha a válasz itt lehetne valahol körülöttünk. Az időutazás miatt minden változik, pörög körülöttünk, közben pedig érkezik a shield közelít.
-Atkinson, egy nagyon rossz ötlet! Szóljon valahogy a shieldeseknek, hogy ne jöjjenek közelebb, amíg ezt itt nem oldottuk meg. Nem stabil körülöttünk az idő, ha idejönnek, akármikor kiköthetnek, talán a múltba kerülnek, és felborítják az idővonalunkat!
Ezután visszafordulok az időutazók kupacához, és Svanra figyelek, aki meg is fejti a feladványt. Azért ezt nem árthat a többiekkel is megosztani, akik nem beszélnek a szellemekkel.
-A tervünk jó, meg kell érinteniük egymást, de egy még hiányzik. Négynek kéne lennie, de csak hármat találtunk meg. Hogy lehetséges ez?
Ismét körbenézek, talán hamarosan egy másik csapat is felbukkan itt; valakik egy újabb idősíkból, akik szintén elhozták az időutazó egy verzióját. Mi mást tehetnénk? Nem kezdhetünk el véletlenszerűen nyomozni az időben, hátha valahol megtaláljuk a negyediket. Ráadásul időnk sincs túl sok...
-Talán, ha mindenki megérintené a testeket... - gondolkodom hangosan, de elég kétségbeesett tervnek tűnik, hogy egyikünk lenne az időutazó a mi időnkből. Lehetséges persze, de sok értelme nincs, és valószínűleg a többiek kezdhetik azt gondolni, hogy mániám a fogdosás. Jobb ötletet viszont nem hallottam senkitől, úgyhogy marad ez, ezt kell végrehajtani.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Déli államhatár

Témanyitás by Ervin Bludheim on Kedd 03 Júl. 2018, 21:04

A kis mutkó úgy tűnik észrevette, hogy bámulják és a szívére vette. Remélem nem követek el nagy hibát azzal, hogy nem adom ki ellene a tűzparancsot. Ebben a helyzetben szerintem nem éri meg, hiszen utána rögtön elkapnának minket. Nem beszélve arról, hogy valószínűleg nincs elég tűzerőnk, hogy leszedjük. Talán. Meg vannak más problémák is. Hiába dobálták egymásra a testeket, még mindig folyamatosan változott körülöttünk az idő. Ráadásul a SHIELD ügynöknek feltűntem, ami nem jelenthet jót. Egyenlőre el volt foglalva, szóval még most kéne lelépnünk. De még mindig nem merek elindulni. Ha elrontom, akkor esélyünk nem lesz kikerülni innen. Amikor a kutya megjegyzi, hogy hallja a segítséget közeledni. Na, ez volt az utolsó löket, ami kellett. Ha több időm lenne akkor biztosra mennék a legismertebb helyemre ugranék, de ebben a szituációban nem merek. Ha át akarom ugrani az idő örvényt, akkor nem nyúlhatok ilyen messzire. Mivel hallottam, hogy New Jerseynél vagyunk, ezért belövöm magamnak úgy a nyugati irányt és megpróbálok utakat keresni oda. Kiskapukat, ahol mágiával és matematikával gyorsan eltűnhetünk. Minden helyre vezet ilyen és mivel nem keresek specifikusan, így az első is megfelel. Ha sikerült, akkor a kéttársamat erősen tartva elmondom a képlet utolsó részeit és remélhetőleg elugrunk innen. Ha ez is sikeres, akkor nem vesztegetek időt és egy rituáléval megpróbálok elugrani Wakandába. Elég messze van, de ha van egy tíz-húsz percem, akkor elméletileg sikerülni fog.
avatar
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Déli államhatár

Témanyitás by Darren Cain on Kedd 03 Júl. 2018, 21:24

Hiába próbálkozunk Constantinennal, úgy tűnik, hogy nem ez a megoldás a szituációnkra. Bár a csávó megpróbált össze olvadni, de úgy tűnik nem teljesen sikerül neki. Valami nem jó. Talán hiányzik valami? Vagy talán valami történt az egyik testtel az idejében és az túlságosan megváltoztatta. Ha az utóbbi, akkor igencsak nagy bajban vagyunk. Szerencsére Svan rájön, hogy "csak" hiányzik egy darabja és ezért nem tudnak normálisan összeolvadni. Nem jó, de lehetne sokkal kilátástalanabb. Megpróbálok valami rendszert keresni a rengeteg idővonalban, de eléggé lehetetlennek tűnik. Abban reménykedek, hogy van valami nyom arra, hogy hol lehet az utolsó darab. De úgy tűnik csak össze-vissza zavart kavalkád az egész. Ilyenkor bánom, hogy nem igazán érdekelt a fizika. Bár gondolom a középiskolás tananyag nem segítene sokat ebben. Közben meghallom a közeledő SHIELDeseket, ami elég hasznos lesz. Gondolom az ARMOR jön ki. Ők valószínűleg meg tudják majd oldani ezt. Vagy legalábbis kihoznak minket. Remélem. Ha nem, akkor igen csak nagyon komoly problémák lesznek itt. Ahogy körbenézek, hogy mindenki megvan-e észreveszem, hogy valami fura dolgokat motyog az ismerős férfi. //Ha sikerül Ervin varázslata// Ezután hirtelen eltűnik, a három társával együtt. - NEEEEEEEEEE! - kiálltom szinte rögtön miután felmérem a szituációt. Lehet, hogy most vesztettem el a legjobb nyomot a testvérem hol léte felől. //Ha nem sikerül Ervinnek időben eltűnnie// - Maga! Mit csinál? Azonnal hagyja abba! - üvöltök a férfira. Nem tudom mit tervez, de van hozzá pár kérdésem.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Déli államhatár

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 04 Júl. 2018, 00:01Kree Invázió 5

Az idő ura 1 – Megszűnt idő


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Aina Bennet, Shadow Wold / Ben Wise,


Augustus Graves , Ulysses Forge / Aegis, Darren Cain, Ammon Einarson, Cody Atkinson, Rain Akerman,


Hjuchia Sakura, Tristan Winkelhock, Niteris és Ervin von BlüdheimKövetkező körváltás: -  

Helyi Idő: 2029. április 3., 15:15
Helyszín: Cape May államhatár
Feladat: Rájönni, hogy mi folyik itt
X-ek és SHIELD: Darren Cain | Ammon Einarson | Cody Atkinson | Rain Akerman | Karen Pitt
Hydra emberei: Tristan Winkelhock | Niteris | Ervin von Blüdheim
Többiek: Svanhild Ragnardottir | Quentine Constantine | Aina Bennet | Shadow Wold / Ben Wise | Hjuchia Sakura | Augustus Graves | Ulysses Forge / Aegis
Államhatár:

- Nagyon hasonlítasz valakire, aki sok gonoszságot csinált mindenhol, ezért néznek ennyire – mondta Karen halkan Ammon-nak.
Eközben többen kiakadtak, kiborultak, a Hydra tagjai a menekülést tervezték. Constantine tovább ötletelt, de minderre már nem nagyon volt idő. A helikopterek pedig közben megérkeztek és némileg távolabb szálltak le, a katonák pedig onnan jöttek gyalogosan. Valószínűleg Sakura, Ervin, Niteris és Tristan ezt az időpontot választják arra, hogy eltűnjenek. A három Hydra-s valóban, ők könnyedén eltudnak teleportálni és Sakura is meglépni innen.
A többieket szépen lassan vezetik ki a környékről, majd vetik őket orvosi vizsgálatok alá. Szerencsésre senkinek sem esett semmilyen baja sem lett, nem változott a DNS-ük, nem lesz/lett semmilyen komplikációjuk. Sakura nem volt ilyen szerencséje, ő gyorsan lépett le, a szervezetében változások álltak be…
Akik itt voltak, azokat egy-két nap vizsgálat és felügyelet után hazaengedik és hazaviszik őket. Azonban erről az egészről sajnos semmilyen extra dolgot nem tudtak meg, mert még a SHIELD és a kormány is vizsgálódik és semmire sem jutottak a három személyt illetően. Annyit tudtak meg, hogy nem csak ez a három becsapódás volt a bolygón, hanem legalább két-három tucatnyi és ennek fényében nekiláttak annak, hogy begyűjtsék és egy helyre hordják az egyelőre ismeretlen John Doe különböző korú darabjait.


Epilógus
Hetekkel később, ismeretlen helyszín


A SHIELD a testeket és a továbbiakat, amiket az utóbbi időben találtak egy ismeretlen helyre szállították, olyan helyre, ahol hatalmas távolságokban nincsenek emberek és a légtér is tiszta. Minderre szükség volt, minél több verziója volt meg a férfinak, annál erősebb és hevesebb reakciói voltak az időre nézve a férfinak. Így emiatt a föld alatt, mélyen elzárva tartották a darabokat, hogy minél kevésbé legyen a környezetre hatással. Technológiai és mágikus pajzsokkal próbálták benntartani az időváltozást, de azt nem érdekelték a fizika törvényei, felesleges volt.
A földalatti komplexumban, ahol mindez volt éppen két személy volt ügyeletben az egyik megfigyelő szobában.
- Hetek teltek el, de semmi változás – mondta az egyik.
- Lehet már valamit tudni, hogy mi ez az egész? – kérdezte a másik.
- Nem, annyi biztos, hogy még vannak kint részei, próbálnak eggyé olvadni, de még mindig hiányos és nem tudja megtenni. De ennél van ijesztőbb is…
- Micsoda?
- Hallottam, ahogyan a szakik beszéltek… amióta ez az alak feltűnt, akik képesek voltak az időben utazni már nem tudják megtenni… Az időmágia, vagy időn alapuló mutáns, vagy szuperhumán képességek nem működnek. Hallottam, ahogyan Mrs. Miller is mondta, hogy még Hela a halálistennő is elvesztette ezen képességét.
- Ez… - nyelt nagyot a másik. – Mit jelent?
- Nem tudom, de a világnak nincs múltja, se jövője emiatt a fazon miatt, csak jelene. Olyasmit mondtak, hogy… - elcsuklott a hangja.
- Mit?! Ne csigázz már!
- Azt, hogy ez legyen bárki is, megszűnt miatta az idő

Vége az első résznek.Köszönöm szépen a játékot mindenkinek.
A mágiahasználók 2-2 hónapot kapnak ezúttal, Sakura megkapja, amit beszéltünk, újra visszakapja mutáns mivoltát, de egyszerre Y-projectes is marad a testében levő időkuszálódás miatt. Consti+Svan pedig, Tao-val tudjuk.

A következő kaland, az idő halála már egy ideje ki van írva, lehet jelentkezni. Előreláthatólag a jövő héten kezdünk, hogy mindenkinek legyen ideje dönteni, hogy hova menne stb.
_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14103
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Déli államhatár

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.