Burlington Mall

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 29 Nov. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. december 3. (hétfő)


Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ókori Egyiptom (múlt)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:
Bevezetési fázis: lezárult
Jövő: 10 kör – 7. kör – lezárult
Múlt: 10 kör – 11. kör (+3 kör itt) – aktuális
Jelen/közeljövő: 10 kör – függőben
Lezárás: világ további sorsa – függőben, kérdőjel


A legtöbben védekezésre készültek fel, nem igazán támadni, mert a lassan elindulni Immortus után az semmi ahhoz képest, hogy valaki több tonnás erővel kilőtt a felé. Svarog ekkor vehette észre, hogy valamilyen kábelek lógnak ki a trónszékből is. Svarognak még volt ideje arra, hogy kiáltson, hogy állítsák meg Apokalipszist, de ezzel senki se törődött. Adrian dobott egy lándzsát nagy erővel és a rohanó Nur is megérkezés.

A lándzsa csapódott be elsőként a pajzsba, ami immáron az egész trón körül volt és nem csak Rama-Tut körül. A lándzsa csapódására Svarog úgy érezte, mintha villám csapott volna bele, a pajzs elnyelte a mozgási energiákat és belé vezették ezeket, a háta mögött valami pedig elkezdett fényt adni. Eddigre Mickey összesen két lépést tudott megtenni a nagyjából tizenöt-húsz méterből…

Ebben a pillanatban Kang a feje fölé emelte a jogart, aminek a tetején már látszott az elektromosság, ezt érintette hozzá a pajzshoz belülről, pont akkor, amikor Apokalipszis lesújtott. Hatalmas robbanás rázta meg az épületet, mindenki hiába védekezett bárhogyan nagy erővel a falnak csapódott. Repülés közben hallhatták meg Svarog üvöltésé, akinek az egész testét elektromosság járta körbe.

- Ezaz! – mosolyodott el Kang. – Köszönöm!

Hallhatta még mindenki. Majd minden, a fényesség, az üvöltés, a fájdalom a becsapódástól megszakadt, ahogyan mindenki egyszerre vesztette el az eszméletét…

Ki tudja, hogy mennyi idő telt el mire magukhoz kezdtek térni, úgy két méter magasság után már nem volt teteje az épületnek, egyszerűen eltűnt, a fejük felett csillagok látszottak és a hold, éjszaka volt. Mindenkinek fájt mindene, Apokalipszis pedig nagyon ramaty állapotban feküdt nem olyan messze tőlük, Nephri mellette térdelt.

Svarog is magához tért, élt, azonban már a földön feküdt ő is azokon, akik előtte is ott feküdtek a trónon, nem volt itt sem Kang, sem pedig a trónszék. Láthatta, hogy a kábelek valamerre hátrafelé tartanak, de mintha elvágta volna valami azokat.

Ott az emelvényen, ahol korábban a trónszék volt, vagyis mögötte, egy furcsa jelenség látszott, ami elkezdett megjelenni, amikor még maguknál voltak. Ennek az örvénylő valaminek nagysága folyamatosan, egyenletesen csökkent. Pár perc lehetett addig hátra csupán, amíg az egész teljesen összemegy és be nem záródik.
az anomália:_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2046
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder on Szomb. 01 Dec. 2018, 22:45

Ha a hang egyáltalán ki is jutott az erőtér mögül, Mickey nem tudott most erre figyelni. Mindenki támadásba lendült, ő is próbálkozott, de csak a másort nézhette, eredménye nem lett. Mickey ki akart volna lőni a villámló botot, ami a jelek szerint sokkal több volt ennél. Nem csapás érte őket és sajnos Rama-Tutot sem.
A feleszmélés után gondolta át az egészet. A becsapódás, Kang nem gonoszi, hanem átgondolt, megfontolt beszéde és a hatalom, amit képviselt. Meg mentették Apokalipszist, eddig meg lettek volna, mert ez eddig is meg volt írva és az is, hogy Rama-Tut eltűnt. Mickey nyögött kettőt hármat és körül nézett. A társain nem tudott volna sokat segíteni. Robotika szakértőként a műszaki dolgokhoz értett jobban, ezért meg akarta nézni a kábeleket, hogy ki tudott-e deríteni róluk valamit. Meg próbált arrafelé menni gyorsan, hogy ha nagyon záródott a kapu, az utolsó pillanatban még bele tudjon ugrani.
- En Sabah Nur! Az ellenséged a jövőbe ment. Mi utána megyünk. Örülnénk, ha velünk jönnél bosszút állni - mondta, miközben haladni próbált.
Egy ilyen erős mutáns jól jött volna, akár Nephrivel, aki is szívósnak látszott. Az itteni történelmet meg bolygatta volna egy jövőbe távozó Apokalipszis, de ha nem győzték le Kanget, akkor nem is maradt történelem. Mickey most úgy gondolta, már bármit meg tett volna.
avatar
Mickey Thunder
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina on Vas. 02 Dec. 2018, 00:24

Azt hiszem, alaposan elrontottuk a feladatot... Rama-Tut nem sérült meg, a támadások egyszerűen leperegtek róla, Apokalipszist pedig a villámló pálcájával csapta le. Meglepődni sem volt időm, az ütés ereje azonnal a falhoz vágott. Csak azt tudtam biztosan, hogy kudarcot vallottunk. Ennyit ért az összes felkészülésem...
Felkelni sem volt nagy élmény... Persze összegészében örülhettem volna, hogy egyáltalán felkeltem, de ott akkor ez nem vidított fel. Az idő hűvösebb lett, és hirtelen nem tudtam volna megmondani, hogy miért fáj mindenem. Egy ideig csak pislogtam, néztem az eget, a többieket... aztán lassan eszembe jutott, hogy miért is voltunk ott. Apokalipszist is hamar megtaláltam, Nephri már mellette volt. Legalább ezt nem rontottam el... bár azt nem értettem, hogy Nephri miért viselte ilyen jól az ütést.
Lassan (és fájdalmasan) megpróbáltam felállni, hogy megnézzem, Apokalipszis jól van-e.

Ha minden rendben volt, még gyorsan megkíséreltem javítani a helyzeten.
- Rama-Tut még vissza fog térni - mondtam ekkor En Sabah Nur-nak (és Nephri-nek) - Ha 2029. szeptember 14-én eljönnél a Burlington Mall-ba, New Jersey-be, ott végleg leszámolhatnál vele. Addig bőven lenne időd felkészülni.
Habár tényleg jó lett volna, ha később is mellettünk harcol, kiragadni a saját idejéből... hát azt nem akartam kipróbálni. A mai mutáns népesség... nem tudom, úgy legalább 50%-a biztosan hozzá vezethető vissza. Ilyenekkel kísérletezni egy kicsit kockázatos lett volna.

Ha a sérülések nagyon súlyosnak tűntek, gyorsan elmondtam egy imát Grâ Bwa és a Ghede loák részére, és belemorzsoltam a dohányt a rumba. Nem a legideálisabb levelek a gyógyításhoz, de a semminél így is több. Ha már a fertőzéseket távol tudtam volna tartani, egy olyan erős mutáns, mint Apokalipszis, biztosan könnyedén felgyógyult volna. Figyelembe véve, hogy a halált is túlélte egyszer...

De nem volt sok időnk. Akár sikerült megcsinálnom, amit szerettem volna, akár nem, nem akartam az ókori Egyiptomban ragadni. Ha az átjáró bezáródni látszott, én sem maradtam hátra sokáig.
avatar
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 241
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 02 Dec. 2018, 15:07

Ad' tisztában volt vele, hogy ott a pajzs. A lándzsadobásának nem is az volt a célja, hogy eltalálja Immortus-t. Bár ha sikerült volna, azt biztos nem bánja. Viszont nem így alakult. Sőt, mikor Svarog a tv-ből, aki most nem a tv-ben volt hanem a trónon ült, szóval mikor ő felüvöltött Ad' már akkor sejtette, hogy baj van. Aztán a dolgok csak rosszabbá váltak. A villámló bot a pajzshoz ért hozzá amihez Apo ért hozzá és jott a robbanás ami Ad'-et is hátralökte és el is ájult. Mikor magához ért olyan kutyául volt mintha a legdurvább átbulizott estéjét összekeverték volna a testőrképzésének első gyakorlati órájának másnapjával. Egyszóval mindene fájt. Épp csak a szokásos enyhén trágár megjegyzésére volt ereje.
-Cseszed.
Majd szétnézve megállapította, hogy alaposan elcseszték a dolgot. A hely szét volt robbanva és Apo is elég durván nézett ki. Az időkapu meg épp zárult be.
-Itt marad az idejében. Nekünk menni kell.
Majd ő meg is indul át a fura időhasadékon. Ha úgy látja, hogy valaki nem tér magához vagy nem tud mozogni akkor őt is a vállára kapja és vele együtt szalad.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1146
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon on Vas. 02 Dec. 2018, 19:50

Mikor Antef magához tért, elégedve tapasztalta, hogy még Anubisz vele van, mivel továbbra is az ő alakjában volt jelen. Ennek ellenére csalódott volt, mert Kang jóval erősebb volt náluk. Magyarán, újra kellett gondolni a stratégiát. Azt is tudta, mivel még csak most változott át először Anubisszá, ezért jobban meg kellett ismernie a Holtak Birodalmának Urát, ha le akarják győzni Kangot. Érezte, hogy Anubisz is befejezetlennek tartja az ügyet, ezért üldözőbe kell venniük Kangot az örvényen keresztül. Szerencsére Anubisz egy időtlen isten, ezért a más idősíkon is fennállhat vele a kapcsolat.
- Javaslom induljunk. Ha Apokalipszis jönni akar, akkor most tegye. Ha nem, elintézzük mi Kangot. Ám össze kell hangolnunk a támadásainkat és tervet kell kiötleni. De előbb hagyjuk az ókori Egyiptomot. - mondta fura állatias hangon, mintha vicsorgott volna fenyegetően. Aztán az örvény felé indult, készen állva arra, ami a túloldalon várja.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
avatar
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 03 Dec. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. december 7. (péntek)


Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen (közeljövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:
Bevezetési fázis: lezárult
Jövő: 10 kör – 7. kör – lezárult
Múlt: 10 kör – 12. kör (+3 kör itt) – lezárult
Jelen/közeljövő: 10 kör (+1 kör itt) – aktuális
Lezárás: világ további sorsa – függőben, kérdőjel


A kapu azért nem olyan vészesen záródott volt nagyjából egy-másfél perc ahhoz, hogy bezáródjon. Mickey azonban tévedett, nem mentették meg Apokalipszist, a férfi körül hatalmas tócsa volt a földön, már a hörgését is alig lehetett hallani. A történelem szerint Rama-tut sérült meg életveszélyesen és alig tudott elmenekülni, itt az ellentéte volt.

A kábelek egy modern eszközhöz, generátorhoz vezettek, ami mostanra a túlterheltség miatt kiégett, Apokalipszis csapása és a villámok ereje volt az, mi feltöltötte azt Svarogon keresztül. Ha sikerült volna megakadályozni azt, amit Apokalipszis tesz és tönkretenni a kábeleket, vagy a generátort, akkor valószínűleg a pajzs is megadta volna magát.

Aina láthatta, hogy Nephri-n egyetlen ütés sem volt, a ruhája sem sérült, a legkisebb karcolás se volt rajta, valahogyan megúszta, lehet, hogy azzal, hogy ő alapból az egyik szobor mögé húzódott, hogy kimaradjon a csatából.

Ahogyan a nő megnézte Apokalipszist láthatta, hogy itt azaz ima már nem segít, hatalmas tócsa vér volt alatta, a gyomrában pedig egy nagyobb kődarab állt ki, mint egy kés, vagy kard. Amennyire értett a gyógyítás tanulása révén szerzett elsősegély tanulmányokat megállapíthatta, hogy ezen csak hosszabb rituálé segíthetne, de addig is esélyes, hogy meghal a férfi, nem is beszélve arról, hogy a kapu bezáródik.

Adrian volt az egyetlen, aki úgy döntött, hogy a többiek nem maradhatnak itt, így elsőként Mickey ment át, aztán Aina, majd utána Antef, a többieket a korábbi vámpír hajigálta át. Ő még elkaphatta Nephri könyörgő tekintetét, hogy segítsen, végül ő is átlépett és a térkapu bezáródott.

Odaát a csapat egy része eszméletlenül feküdt, a többiek pedig egy raktárhelységben találták magukat. Ahogyan a tér- és időkapu becsukódott mögöttük hirtelen egy erős lökést éreztek, ahogyan mintha lelassult volna nagyon gyorsan, amiben vannak, vagy megállt volna kézifékkel. A helynek nem volt ablaka, így nem tudták egyelőre, hogy hol lehetnek.


Antef még mindig sakál alakban, nem említettem külön. Jövő rész elkezdődött. 11 kör van hátra.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2046
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder on Csüt. 06 Dec. 2018, 18:36

Mickeyt nagyon bosszantotta ez az egész. Frdítva slült el minden, nem tudhatott róla, hogy mi fog történni, esélye sem volt jó irányba terelni a dolgokat. Apokalipszis itt volt félig halottan és ő itt hagyta hirtelen döntés miatt. Már meg bánta azt is, hogy csak úgy át lépett a jövőbe. A kábelek vizsgálata sem vezetett sehova.
Ha még az átlépés előtt meg tudta tenni, akkor a köpenytől megszabadulva fel vette villám alakját és ott hagyta a textilt En Sabah Nurnak.
- Kösd be a sebét - mondta Nephrinek.
Elvileg Kang volt a fix pont, de Apokalipszisnek is annak kellett lennie, mert az idejükben ismerték, ezért segíteni akart rajta. Jó lett volna elvinni a jövőbe, ahol fejlettebb technika volt, de semmit nem tudtak, hogy hova érkeztek. Mickey gyorsan körül nézett. Nem akart villám alakban maradni, nem akart minden műszert tönkre tenni. Ha valamelyik eszméletlenről le tudott venni egy olyan ruhadarabot, lehetőleg nem nőit, amit magára köthetett, akkor gyorsan vissza változott és "öltözött". Ezek után a műszereket akarta meg nézni, hogy rá jöjjön, miféle szerkezetben voltak.
avatar
Mickey Thunder
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 06 Dec. 2018, 19:20

Úgy tűnik a többiek nagyon nem látják át a helyzetet amiben vannak. Ha Apokalipszis élne és átmenne az ő idejükbe akkor két apokalipszisük lenne ami biztos megzavarná a dolgokat. Ahogy az is ha innen eltűnne az itteni apokalipszis. Ami, amúgy meg is történik mert nagyon úgy néz ki, hogy a mutáns isten haldoklik és nem tudnak rajta segíteni. Ha nem záródna be olyan gyorsan az a szakadék akkor minden bizonnyal megpróbálnának valamit összevuduzni vagy valami. De erre nincs idejük és a világ rajtuk múlik. Bár belegondolni is szörnyű, hogy milyen károk történtek és ez talán az ő hibájuk, de most a jelen problémáival kell foglalkozniuk, ami ott ahol vannak a jövő. Szóval ne a jelenre kiható múltbéli problémával hanem a jelenükhöz képest jövőben történő problémával kell foglalkozniuk. Szóval Ad' átdobálja az embereket és egyszer még szembetalálkozik a lány tekintetével ami miatt nagyon gázul érzi magát.
-Sajnálom. Rama-Tut nem ússza meg.
Elég gáz vigasztalás és nem is túl őszinte. Bár, azt mondta, hogy öljék meg, de Ad' nem szívesen tenné. Még nem tudja mit hoz a jövő.

Átlépve Ad' szétnézett. Elég érdekes helyen találták magukat. Valami raktárnak tűnt a hely. Megpróbálta elővenni a mobilját ami ha működött akkor azon akarta megnézni egy térképen, hogy hol van. Ha ez nem sikerült akkor megnézte a helyet mi veszi körbe. Ha vannak dobozok akkor azokat is kinyitja.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1146
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina on Csüt. 06 Dec. 2018, 20:39

Apokalipszis nem volt jól... mondhatni alig élt... valamit nagyon elrontottunk. A pulzusa nagyon gyenge volt, és a sebei sem gyógyultak olyan sebességgel, hogy helyrejöjjön. Igazán nem tudtam vele mit kezdeni... Ismertem pár houngant, aki talán segíthetett volna rajta, személy szerint én viszont sosem mélyedtem bele a gyógyításba. Még nem volt halott, és próbáltam győzködni magam, hogy talán helyrejöhet nélkülünk is, de erre nem láttam sok esélyt. Elmondtam egy gyors imát Baron Samedinek (ami egy kicsit furcsa volt Anubisz jelenlétében), aztán a kezemet törölgetve/tördelve átléptem az örvényen.
Egy kicsit nehezemre esett feldolgozni, hogy miket okozhattunk. Nem tudtam eldönteni, hogy éppen a saját jelenünket rontottuk el, vagy egy következő verziónkét, hogy létezik-e egyáltalán a következő verziónk, vagy hogy egyáltalán a saját jelenünkbe megyünk-e vissza. Kang darabjait összegyűjteni sokkal jobb volt, mint megküzdeni vele... Igaz, ott helyben az is nyomasztó volt, de ott legalább nem tettünk tönkre semmit.
A zavart egy cseppet sem enyhítette, hogy egy furcsa raktárhelyiségbe érkeztünk. Valamiféle metró vagy vonat lehetett, egy hirtelen fék után a falon lévő csövekbe kellett kapaszkodnom. De hogy miért volna egy vonaton egy kivilágított, ablak nélküli raktárhelyiség...? Méghozzá csövekkel a falon... Valahogy nem volt rendben a helyzet. De nem volt mit tenni, ahogy a többiek is, én is csak a közvetlen környezetünket tudtam felmérni.
avatar
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 241
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon on Csüt. 06 Dec. 2018, 21:12

Újabb idősík. Amit Antef biztosra vehetett, hogy már nem a múltban, hanem a jövőben vannak. Vagy a jelenben? Ezt egyikőjük se tudhatta. Ami viszont örömmel töltötte el hogy továbbra is Anubisz alakjában volt, vagyis az egyiptomi isten továbbra is vele van, s támogatja. Lassan felmérte a terepet. Sejtette, hogy valamiféle járműben lehettek, mivel úgy érezte, mintha fékeztek volna. Ami viszont aggodalomra adhatott okot, hogy a helyiségnek nem volt ablaka és a benne lévő tárgyak szanaszét hevertek. Még abban se lehetett biztos Antef, hogy a szárazföldön vannak. Mi van, ha egy tengeralattjárón vagy hajón vannak?
- Ki kéne jutnunk innen. - mondta a többieknek, majd körbejárta a helyiséget, remélve, hogy talál egy feliratot vagy bármit, ami támpontot adhat.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
avatar
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 07 Dec. 2018, 00:04Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. december 11. (kedd)


Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ismeretlen (közeljövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:
Bevezetési fázis: lezárult
Jövő: 10 kör – 7. kör – lezárult
Múlt: 10 kör – 12. kör (+3 kör itt) – lezárult
Jelen/közeljövő: 2. kör (+1 kör itt) – aktuális
Lezárás: világ további sorsa – függőben, kérdőjel


Az átlépés előtt Mickey visszavette az eredeti alakját és közelebb hajította a köpenyt Nephri felé és még Ad-nek is volt egy megjegyzése. Az átérés után már nem is látszott az idő- és térkapu mögöttük. Itt Mickey főleg Mr. Lepkétől tudott ruhát elvenni magához, mert ő volt férfi és nagyjából egyező méretű hozzá.

Amíg ő ezzel foglalkozott, addig Ad elővette a telefonját és érdekes módon az megtalálta a férfi hálózatát is, amit használt. A dátum rajta nem is olyan távoli volt a saját jelenükhöz képest.* Térképet ugyan nem kapott, de helyet igen, a koordinátái szerint jelenleg a Föld és a Hold között az űrben tartózkodtak.

Dobozok voltak – lásd a képen – így azokat Adrian ki tudta nyitni. A legtöbb doboz üres volt, teljesen, így semmi se utalt arra, hogy mi lehetett benne korábban. Másban valamilyen üveghengerek/tartályok voltak, de azokban sem volt semmi, üresek voltak. Az egyikben két ezüst színű ruha, aki már látott katonai egyenruhát az azonnal megismeri, hogy ezek is azok voltak, noha semmilyen rangjelzés nem volt rajtuk.

Ennyi volt itt, semmi más. A körbenézés közben a terem ellentétes végén, ahol a kijárat lehetett a falon volt egy nagyobb gomb, alatta angol nyelven az „ajtónyitó” feliratot talált Antef. De ezeket leszámítva szinte semmi sem volt itt, kintről pedig nem szűrődött be semmilyen zaj.

Valószínűleg le is nyomja a gombot, ami után kinyílt az ajtó, egy széles folyosóra érkezhetett ki a csapat. Ekkor hirtelen erősen megremegett az egész helység és mindenki néhány pillanatra elvesztette az egyensúlyát. Ha kimentek a folyosóra, ott két irányba lehetett menni, mindkét irány hosszú egyenes volt és a végükön két-két irányba kanyarodott el.

Itt már meg is tudhatták, hogy hol vannak, a folyosókon voltak ablakok, az egyik irányban a Föld látszott, éppen Észak-Amerika felett voltak, a másikon megannyi űrhajó és a Hold. Az űrhajók éppen a Földet, illetve ezt a hajót bombázták, az űrben pedig kisebb vadászgépek is lőtték azt a helyet, ahol a csapat volt.


* Ami a dátumot jelöli az közeljövőbeli dátum, a karakterek fixet kaptak, de mivel én nem tudom, hogy időben mikor érünk el majd a korszakzáróhoz, így én nem írok időt, a lényeg, hogy a karakterek viszont nem túl távoli jövőbeli időt látnak a telefonokon. Embarassed

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2046
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 07 Dec. 2018, 16:24

Ad' ahogy a modern kor gyermeke szokta elővette a mobilt és attól várta a megoldást és ahogy a modern korban természetes a mobil segített is. Már ha segítségnek lehet ezt nevezni. Megvakarta a fejét és elég bizonytalanul szólalt meg.
-Öhm izé. Fiúk, lányok! Asszem van egy jó és egy rossz hírem. A mobilom szerint a jelenben vagyunk. Mármint a mi jelenünkben ahonnan jöttünk, de hát...nos az űrben. Tud valaki űrhajót vezetni? Vagy emlékszik valaki mit is mondott az-az Immortus csávó a kree-kről? Mit csináljunk velük?
Neki valahogy kiment a fejéből. Uszítsák őket meg a földieket Immortus ellen vagy valami hasonló. Ahogy a dobozokban szétnéz talál pár üreset, párat amiben üvegcsék vannak. Ami, fura. Minek üveg egy űrhajóra? Meg két valami szürke egyenruhát talált amiken nem volt jelzés. Hát nem sokra ment ezekkel. De legalább valaki megtalálta a kijáratot. Ad' ki is ment majd döbbenten nézte mi történik. Egy űrháború közepébe csöppentek. És elég hevesen lövöldözték őket. Ez pedig nem volt túl vidám dolog. Mármint, hogy ott voltak fent és nem tudtak hova elmenekülni meg ilyenek. Enyhén megremegő hangon szól a többiekhez.
-Asszem kezdek parázni. Mit csinálunk?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1146
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder on Hétf. 10 Dec. 2018, 00:50

Mickeyhez nem illett ez az öltözködési stílus és életében először lopott ruhát egy eszméletlentől is. Még mindig nehéz idők nehéz döntései voltak ezel. Legalább már volt rajta valami. Műszereket keresett, de csak dobozok voltak, amiket a többiek néztek meg. Mickeynek az egész nem mondott semmit. Arra emlékezett, hogy miről volt szó, hova kerültek, milyen időbe.
Magához vette az egyenruhákat, a vállára dobta. Fel venni nem kaarta, mert nem tudta, melyik térfélhez tartoztak és hogy mi várta őket az ajtón kívül, nem akarta, hogy egy buta öltözködés miatt lőjenek rájuk vagy ejtsék őket fogjuk. A vámpír sokkal többet beszélt, mint eddig. Jó kérdéseket tett fel, Mickey bízott a csapatban, hogy lesznek válaszok.
- Az idő egyezik, amennyire mostanában egyezhet, Immortus így mondta. Most jönnek ránk a kreek és ő is, de nem megmenteni, hanem meghódítani. A meglepetés erejét már elcsesztük, most akkor van esélyünk, ha mindenkit ellen fordítunk, ami nem lesz nehéz, mivel ő is mindenki ellen lesz.
- Űrhajót nem tudok vezetni, de ha az ügynökkel el jutunk a vezérlőig, az elektronikát meg nézhetem, hátha az ő képzettsége és az én műszaki tudásom elég lesz. Anubisz szaglása nem árulja el mik voltak a tartályokban?
Antef most sokat segíthetett, Mickey úgy gondolta. Segített is ajtót nyitni. Kinn mindenki fel borult, amikor rázkódás történt. Hamar rá lehetett jönni, hogy találatot kaptak.
- Ha szét válunk, tudjuk tartani valahogyan a kapcsolatot?
Mickeynek mindegy volt, hogy vuduval vagy telefonnal, bármivel, de jó lett volna mindkét részt meg nézni és egymást tájékoztatni. Az űrhajójuk és a kintiek stílusából próbált rá jönni, melyik volt földi és melyik kree, hogy tudja, ők melyikhez tartoztak, eléggé földinek nézett ez ki a ruhákból, de akkor nem értette, a földi vadászgépek miért lőttek rájuk.
avatar
Mickey Thunder
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina on Hétf. 10 Dec. 2018, 21:07

Már eléggé nehéz volt értelmeznem, hogy éppen mi is történt. Persze ha valaki megkérdezi, meg tudtam volna mondani, hogy az ufók az űrből támadnak, de azért nem számoltam rá, hogy mi is itt fogunk találkozni velük. Az űrben voltam... nehéz volt elhinni. Az élményen azért sokat rontott, hogy egy őrült időutazót kellett volna megállítanunk egy halom eszméletlen társunk segítségével (akik közül az egyiket Mickey Thunder épp diszkréten megszabadította pár ruhájától).
- Esetleg Apokalipszisről van valami hír? - kérdeztem a telefonját bütykölő vámpírt - Azért... ugye él még?
Gondoltam rá, hogy megpróbálhatnám megidézni, de ha nem volt szükséges, nem akartam feleslegesen lefárasztani magam.
A szétválás ötlete nem nagyon tetszett. Igazából nem is értettem, hogy mire lett volna jó. Kang nem volt még sehol, az űrhajón belül pedig nem volt sok tennivalónk.
- Szerintem mehetünk mind a pilótafülkéhez - javasoltam - És ha valaki tudna szerezni egy bábot, azt megköszönném...
Ha volt még egy szabad percem, egy gyors ima mellett beleszórtam a lisztet és a puskaport a rumba*. Utoljára szörnyen felkészületlenül ért az időutazó-fáraó, szerettem volna ezúttal kész tervvel fogadni.

// *Ebből "bájital" lészen, ha minden összejön //
avatar
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 241
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon on Hétf. 10 Dec. 2018, 21:17

Antef döbbenten nézte az űrháborút. Nem akarta elhinni, hogy a látvány valóságos, de nem volt mit tenni. Egy űrhajón voltak a jelenben. S épp a Földet támadták. Antef vett egy mély lélegzetet, hogy összeszedje a gondolatait. Mickey ötlete tetszett neki.
-Rendben van. Megpróbálhatom megállapítani a szaglásommal a tartályok tartalmát, bár még sosem csináltam ilyet. - válaszolta Antef, majd végigszaglászta a tartályokat, remélve, hogy sikerül megállapítania azok tartalmát. Miután végzett a szaglászással a többiek felé fordult.
-Ha eljutunk a vezérlőhöz, megpróbálok kapcsolatba lépni a SHIELD-del vagy a WAND-dal. Remélem még nem semmisültek meg. Induljunk mihamarabb. - sürgette a többieket. Szeretett volna végére járni az ügynek és élve kijutni ebből a bádogdobozból.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
avatar
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 11 Dec. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. december 15. (szombat)


Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Kang űrhajója (közeljövő)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:
Bevezetési fázis: lezárult
Jövő: 10 kör – 7. kör – lezárult
Múlt: 10 kör – 12. kör (+3 kör itt) – lezárult
Jelen/közeljövő: 3. kör (+1 kör itt) – aktuális
Lezárás: világ további sorsa – függőben, kérdőjel


Odakint az űrcsata tovább folytatódott, odakintről robbanások látszottak, elég távol, de azért nem olyan messze a Csúcs űrállomás, ami a SWORD bázisa volt ekkor robbant fel és megannyi másik apró robbanás is látszott. A telefonokon most ment el a térerő, a kree-k vagy ez a hajó leszedték a műholdakat és megszüntették a kommunikációt.

Közben Mickey magához tudta venni az egyenruhákat és Aina is létrehozni a bájitalát és ezalatt Antef nekilátott annak, hogy szaglásszon. Az érzékszervei kitágultak, hirtelen milliónyi illat tódult az orrába. Érezte a többiek illatát – ami jellemzően tömény izzadtság, félelem – volt az egyiptomi hőség miatt. Mickey felől égett szag is érződött, Aina felől a puskapor és az alkohol töménysége.

Az illatorgia olyannyira leteperte, hogy igazából még hányingere is lett tőle és erősen felfordult a gyomra. Amennyire megtudta állapítani a fiolákban teljesen szagtalan valami lehetett, révén a felől semmit sem érzett. Vagy épp annyira gyenge volt, hogy minden más erősebb elnyomta.

Odakint egyelőre még mindig nem lehetett megmondani, hogy melyik irány visz a hídra és hova vihet a másik… vagy megérzésekre hagyatkoznak, vagy random elindulnak valamerre. Más módszer nagyon nem volt minderre…


Bocsánat, erre többet nem tudtam írni Embarassed
@Aina írd le kérlek, hogy milyen bájitalt hoztál létre, gondolom valami füstöt okozót, de nem szeretném azt, hogy akkor helyben találod ki, hogy mi is legyen az.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2046
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.