Burlington Mall

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Pént. 09 Nov. 2018, 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. november 13. (kedd)


Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ókori Egyiptom (múlt)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:
Bevezetési fázis: lezárult
Jövő: 10 kör – 7. kör – lezárult
Múlt: 10 kör – 6. kör (+3 kör itt) – aktuális
Jelen/közeljövő: 10 kör – függőben
Lezárás: világ további sorsa – függőben, kérdőjel


Most Adrian tapasztalhatta, valószínűleg a legnagyobb örömére, hogy mind a gyorsasága, mind pedig az ereje megvan még és pont olyan, mint korábban. Gyors támadással már három embert kiütött mire Mickey és Nur felfoghatták volna, hogy mi történt. Mickey épp csak ekkor tudott támadni. A villám/elektromosság elérte az ellenfelét, aki a szívéhez kapva üveges szemekkel és üres tekintettel holtan zuhant össze. Ezeknek az embereknek messze nem volt olyan erős szervezete, mint az jelenkorban.

- Hmmm, lenyűgöző, bámulatos, micsoda erő és hatalom – mondta a Nur.

Itt a szavaiban és a tekintetében volt valami, ami nagyon ijesztő volt, most először tűnt olyannak, mint aminek a jelenben is lehet ismerni. Ezek után indulhattak beljebb, mint a másik csoport egy hosszú folyosón kellett végig haladni, ahol végig Kang-ról levő hatalmas szobrok voltak a folyosó két oldalán végig fáraó kinézetben.

A folyosó végén egy ajtó volt, ami kinyílt modern időkre hajazva, amint a hármas a közelébe ért. Így feltárult előttük a sötét hangulatú trónterem. Annak a végén a trónszékben Rama-Tut, avagy Kang csücsült. A többi őr, akiket Nur említett, Kang pedig természetesen észrevette őket.

- Ah, időutazók! – mondta lelkesen. – Ez ám a nem várt meglepetés, látom Nur, nem tudsz elszakadni az olyanoktól, akik nem az idődbe valók.

Míg a másik csapat egész jól haladt, addig Antef és Aina is igyekezett megtalálni a hercegnőt, aki a későbbi Apokalipszis keres. Szerencsére(?) volt a közelben is rabszolga, akit meg lehetett úgy szólítani, hogy nem veszik a távolabb levő őrök őket észre. Ahogyan megszólította a nőt annak az arcára rémület ült ki, a szavakból láthatóan semmit sem értett, nem is csoda, valószínűleg az angol nyelv nem túl elterjedt és csak Kang pár személynek tanította meg.

- Khewew! Khewew! Khewew! – kiabálta miközben halálra vártan az eunuchok felé rohant.

A szó ismerős volt, ezt kiabálták a városon kívül is, Antef pedig értette, hogy a gonosz, vagy démon volt a jelentése és óegyiptomi nyelven volt. Azonban mégiscsak volt egy jó dolog ebben az elsőre sikertelennek tűnő dologban. Az összes eunuch és rabszolga elfutott sikoltozva, egyetlen fiatal nő maradt csak ott, aki érdeklődve figyelte a párost. Különleges volt a külseje, a bőr és hajszíne egyezett azzal, aminek itt kellett lennie java részt, de az égkék szemei különlegessé tették.

- Ti is onnan érkezni, mint a trónbitorló? – kérdezte nagyon erős tört angolsággal. – Nur küldeni ti?

A szavai közben többször megállt gondolkodni, hogy mit mondjon, volt, hogy egy-egy szót ó-egyiptomiul mondott el, majd javította ki magát angolul, bár a ragozás egyáltalán nem ment neki.

- Én Nephri – mutatott magára.

Úgy tűnt, hogy a lány máris megvolt szerencsére._________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2032
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Mickey Thunder on Hétf. 12 Nov. 2018, 10:27

Mickeyt lenyűgözte a vámpír gyorsasága. Ijesztő is volt, mert nem bízott benne és arra gondolt, hogy ha ellene fordult, nem sok esélye lehetett. Egy katonát ki tudott lőni és elégedetten nézte, hogy azonnal meg halt. Nem volt olyan szívós, mint az ő idejének emberei, ennek bizonyosan sok oka volt. En Sabah Nur szavaira ki húzta magát. Volt egy olyan mellékíze a szavaknak, hogy a mutáns képes lett volna őt kísérleti patkánynak is használni és ez nem tetszett neki. Most látta a későbbi Apokalipszis benne.
- Mióta uralkodik itt Rama-Tut? - kérdezte Mickey, ami közben vetett pár pillantást a szobrokra, amik mind Kangot dicsőítették.
Minden adott volt Apokalipszis későbbi kultuszához és ez gondolkodásra késztette Mickeyt.
A fotocellás ajtó után terem olyan volt, mint egy metróalagút, isteni a helyiek szemével nézve. A sok kutyafej érdekes volt, Mickey nem ismete ennyire az egyiptomi vallást és eddig inkább a macskákról volt szó. Kang hibátlan angolsággal szólt hozzájuk. Mickey próbálta összehasonlítani a hangot és az egész karaktert azzal, akit Immortusként látott.
Nem lendült támadásba, de figyelt, hogy ha úket támadás érte, fedezékbe kerüljön. A legveszélyesebbnek a villámló botot tartotta, minden őr előtt azt kellett először ki iktatni. Arra gondolt, hogy amit itt tettek, az hatott a későbbi Kangre. Nem akart túl sok információt át adni.
avatar
Mickey Thunder
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 161
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 12 Nov. 2018, 16:21

Ad'-nek nem kell csalódnia magában. A képességei még mindig megvoltak. Előre lendült, kiosztott pár pofont hárman elájultak a negyedikkel viszont a villámcsávó végzett. Mármint úgy nagyon. Hogy meg is halt. Ad' őszinte döbbenettel nézett a csávóra. Látszott rajta, hogy ő nem hitte volna, hogy öldökölni fognak. Sőt, hárman egy emberre akinek a haverjait ő egy szempillantás alatt ütötte ki nem is kellett volna. Most már teljesen biztos benne, hogy ezzel a csávóval valami nagy baj van. És Apo is kezd Apo-san viselkedni aminek Ad' szintén nem örül mert ezek szerint részben miattuk zakkant meg a csávó.
-Ja, de csak önvédelemre.
Teszi hozzá a hatalomra meg ilyenekre. A vámpírságnak az egyetlen előnye, hogy ilyen dolgokat tud, de Ad' valahogy mindig vigyázott, hogy miképp használja. Amúgy is rossz hírük van nem akar rontani rajta. Meg nem is olyan fickó. Az ókori hely elég parás. Fura kutya szobrok, sötét hangulat, magától kinyíló ajtók majd az a csávó a trónon. Ad' egyelőre csak figyel és igyekszik felmérni a helyet. Rejtekhelyeket keres és ha Immortus el is kezdi a bajkeverést igyekszik is gyorsan fedezékbe vonulni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1119
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Aina on Hétf. 12 Nov. 2018, 19:14

Oké, azért talán ennyire nem voltam ijesztő... Úgy értem, En Sabah Nur évek óta itt élt a közelben, már csak megszokhatták volna. De nem, a rabszolga inkább kiabálva a fogvatartóihoz menekült, akik szintén rémisztőnek ítélhettek, és közösen szaladtak tovább. Ezek után nem is csodálkoztam annyira, hogy Apokalipszis idővel megzavarodott. Még egy rabszolgalázadást sem lehetett normálisan levezényelni... De azért nem romlott el minden teljesen. Habár mindenki más elfutott, Nephri velünk maradt, így legalább Apokalipszisnek nem kellett csalódást okoznunk (és elviselnünk a csalódottságát).
- Én Aina vagyok - válaszoltam neki, lehetőleg lassan és tagoltan - Nur küldött. Nur azt mondta, te tudod, hová kell menned.
Ha nem értett meg elsőre, igyekeztem mutogatással besegíteni, de persze kudarc esetén még mindig ott volt az ügynök, hogy besegítsen.
- Ismersz imát Anubiszhoz? - kérdeztem, miután a legfontosabb részleteket már tisztáztuk. Ha nem ismert, még mindig ott volt a lehetőség, hogy átszabok egy meglévő Ghede imát, de sokkal hatásosabb (és kényelmesebb) lett volna, ha egyszerűen kapunk egy már meglévőt. Nem akartam ok nélkül megharagítani egy istent sem...
Amennyiben Nephri nem igényelte a további 'segítségünket', el is indulhattunk vissza a trónterem felé.
avatar
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 234
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Antef Sziamon on Hétf. 12 Nov. 2018, 21:06

Antef kissé elámult a palotán. Megfigyelte az épület gyönyörű színeit és kifinomult hieroglifáit. Egy régész kíváncsiságával követte Ainá-t, aki megpróbált kapcsolatba lépni a rabszolgákkal, de csak Apokalipszis szerelme nem menekült el előlük. Aina megpróbált kommunikálni vele, ám mivel Nephri angol nyelvtudása hagyott némi kívánnivalót maga után, ezért Antef átvette a szót a társától és óegyiptomira váltott.
-Látom Nur tanítgatta Önt angolra. Ám maradjunk az Ön nyelvénél. - mosolygott bíztatóan Antef, majd folytatta. - Valóban Nur küldött minket. Ő azt mondta, hogy Te tudod hova kell majd menned. Mi pedig segítünk eljutni Neked eljutni oda.
Ezt követően Ainához fordult és angolul folytatta.
-Megpróbálhatok egy imát. Bízom benne, hogy meghallgat.
Antef körbenézett, és meglepetésére az egy ajtó felett ott volt Anubisz ábrázolása. Az egyiptomiak szinte minden ajtó felé felfestették, mivel Anubisz távolt tartotta a gonosz lelkeket. Odalépett a képhez, behunyta szemét és határozott hangon imádkozni kezdett óegyiptomi nyelven.
-Ó Anubisz, Alvilág őrzője, Holtak Birodalmának ura, ki új életet adsz a holtaknak, halld szavam. Segíts nekem, hogy megőrizzem az idő állandóságát. A történelmet és az idő kerekét megváltoztatni bűn. Ha elbukunk, akkor megkérdőjeleződik minden, amiben hiszünk. megkérdőjeleződik a halál is. Ítéleteid felülbíráltatnak és hatalmadat megkérdőjelezik. Én ezt nem akarom és tudom, Te sem. Ezért kérlek, segíts nekem, hogy együtt megvédjük a történelmet. Halld szavam Anubisz.
Antef befejezte az imát, erős hittel a szívében várta Anubisz válaszát.

_________________
Rendőrhadnagy - Szervezett Bűntény Ellenőrzés osztály / S.H.I.E.L.D. ügynök - Mágiaügyi részleg (W.A.N.D.)
avatar
Antef Sziamon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 101
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Antef Sziamon
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by A Kártyák Mestere Yesterday at 00:00Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Adrian Sommerfield, Antef Sziamon, Aina Bennet, Mickey Thunder


Amadeus Sage / Mr. Lepke, Dr. Emily Johanson és Boris Dragunov / SvarogKövetkező körváltás: 2018. november 17. (szombat)


Helyi Idő: Ismeretlen
Helyszín: Ókori Egyiptom (múlt)
Feladat: Megmenteni a világot és az idővonalat
Résztvevők: Adrian Sommerfield | Antef Sziamon | Aina Bennet | Amadeus Sage / Mr. Lepke | Dr. Emily Johanson | Mickey Thunder | Boris Dragunov / Svarog
Egyéb információk:
Bevezetési fázis: lezárult
Jövő: 10 kör – 7. kör – lezárult
Múlt: 10 kör – 7. kör (+3 kör itt) – aktuális
Jelen/közeljövő: 10 kör – függőben
Lezárás: világ további sorsa – függőben, kérdőjel


Nur-nak el kellett gondolkodnia azon, hogy menynyi ideje is érkezett és lehetett trónon. Nem volt olyan egyszerű, révén itt még nem voltak évek, nem tudták ebben a korban úgy számon tartani a dolgokat, mint régen.

- Az elmondások alapján úgy rémlik, hogy nagyjából 120 holdat emlegetnek a vének – magyarázta.

A terembe érkezés után Mickey könnyedén össze tudta hasonlítani a hangot, ugyanaz volt, csak Immortus hangja idősebb korról árulkodott, sokat megélt, fáradtabb hang volt. Ez pedig fiatalosabb, de minden kétséget kizáróan ugyanaz a személy volt mindkettő.

A teremben elbújni azon Anubisz sakálszobrai mögé lehetett csak, amik a terem két oldalán voltak. Ad és Mickey is felkészült arra, hogy azonnal fedezékbe húzódjanak, ha Rama-Tut tesz valamit, azonban nem ő tett. A hátuk mögött kinyílt a terem ajtaja és a hiányzó őrök rohantak be és vették félkörben körbe a társaságot.

Ugyanolyan felszerelésük és ruházatuk volt, mint a korábbi négynek…

- Nem menni oda… még. Megkeresni Nur, hol lenni ő? – kérdezte. < - Nem akarom, hogy veszélyben legyen, vagy összecsapjon Rama-Tuttal, legutóbb is csak alig élte túl. >

A második részt Antef szavai nyomán már a saját nyelvén mondta. Közben igazából a lány nem is nagyon maradt egy helyben, hanem elindult kifelé, arra amerről a páros is érkezett. Közben Aina feltett még egy kérdést, amire a lány arcára zavar kúszott, látszott, hogy nagyon gondolkodik valamin, végül a saját nyelvén szólalt meg, nem is angolul.

< - Mindenki a saját maga módján szólítja meg az isteneket – hadarta ó-egyiptomiul, amit csak Antef értett. – Nincs külön imádságunk egy-egy istenhez, mindenki önmaga szól hozzájuk. >

- Nem tudni elmondani ezt – mondta angolul.

Ha a páros követte, akkor a lány rohanva haladt végig azon a részen, amin ők nem sokkal ezelőtt végigjöttek, majd át a palota fő részéhez, hol a kapuban négy őr feküdt. Egy halott égési sebekkel magán, a másik három csak eszméletlen.

Közben Antef elmondott egy imát, amivel igyekezett megszólítani Anubiszt, fizikai, vagy egyéb szóbeli, vagy ehhez hasonló választ nem kapott egyelőre, de valami furcsa kellemes bizsergető érzés járta át a testét, némileg felszabadultabbnak érezte magát és frissebbnek. De egyelőre más hatása nem volt az imádságnak._________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2032
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Burlington Mall

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.