Szörnyek Bolygója

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 01 Jan. 2017, 10:11

Kitajo ismét nem lett figyelembe véve. Ez már tényleg elég unalmas és idegesítő számára. Mióta felébredt azóta nem ért sem ő semmit, sem pedig mások őt és még képesek úgy csinálni mintha ő láthatatlan lenne. Mindenféle egyszerű nőszemély és szellemféle figyelmen kívül hagyja őt. Méghozzá a tisztességes küzdelmébe bele is akarnak szólni. Egy kék bőrű oni varázslatokat szór a lényre, de látszólag nem nagyon használ.
-Ő az én ellenfelem. Maradj ebből ki te szellem!
Ezzel ő követi is az óriás kétfejű ellenfelét mint valami kétfejű, öngyilkos. Igyekszik lehetőleg úgy, hogy háttal legyen az óriásnak és ha elég közel kerül akkor megpróbál valahogy felmászni a lény bokáján. Nem sokat tud, hogy miként is kellhet egy ilyen lényt a kardja nélkül legyőzni, de azt sejti, hogy ha eljut a fejéig akkor ott egy erős ütéssel vagy a szemének a kinyomásával legyőzheti a lényt. El is kezd gondolkozni legendákon, hogy más nagy hősök mit tettek hasonló helyzetekben.

Srir pont olyan helyzetben van a lénnyel kapcsolatban, hogy nem képes felérni annak a fejét csak a lábát. Ott próbál meg néhány fontosabb pontot eltalálni, de úgy látszik, hogy az ellenfele bőre nagyon jól véd. Nem is sikerül semmi komolyabb sérülést okozni számára. Még a figyelmét sem sikerül magára vonnia. Ellentétben egy furcsa létformával aki rákiabál, hogy hagyja az ő ellenfelét. A hangnem nem tetszik Srir-nek, de a fickó bátorságát nem tagadhatja. Egyenesen neki megy. Az-az alak vagy bátor vagy őrült. Igazi kree lehetne belőle. Srir nem hagyhatja magára ezért sem és azért sem mert egy kree nem hátrál meg sosem a harctól.Ha az óriás lény elég távol került tőle és már be tudja a lézerpisztolyával célozni annak a fejét akkor le is ad néhány lövést. Hisz benne, hogy képesek lehetnek legyőzni a lényt. Ha rátámad akkor ő is képes volna rá ha a kardja fogja annak a bőrét.

Adrian Sommerfield
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 425
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Kedd. 03 Jan. 2017, 00:00

//Szombaton lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!

A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1586
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Pént. 06 Jan. 2017, 15:35

Aashirya nagyon próbálkozik, de céljait nézve csak erőlködésre futja. Mintha egy ágyúból lőne sós konfettit, ólmos kartácstűz helyett. Ekkora a különbség a tervezett és a végrehajtott varázslata között. De legalább jutott egy szusszanásnyi időhöz. Valószínűleg ezzel menthette meg az életét. Így maradt ideje felfigyelni és elmenekülni a hatalmas szörny elől. Amint meglátja hogy támadni akar könnycsepp szökik a szemébe és elindul a Macitól ellentétes irányba. Az állat ugyanis ösztönösen viselkedett és egy fél szempillantásnyi ideig meg volt róla győződve, hogy ő kergette el a rájuk leselkedő veszélyeket. Ebben a hitében, mivel ösztönből jött neki, semmi nem tudta kitéríteni. Aztán megjelent a gigantikus ragadozó, ő pedig jelentőségteljesen a gazdájára nézett. Talán el is mosolyodott, miközben elégedetten morrant egyet. Majd visszafordult az érkező veszély felé és nekirontott. Nem tervezett. Ösztönből támadt. Első körben meg akarta harapni a lényt, bárhol, aztán mancsai karmaival kezdett neki a kaszabolásnak. Ösztönösen orrával és szemével kereste a gyenge pontokat: nyakat, szemet, ágyékot...

Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 06 Jan. 2017, 18:16

Kam - Töltés

A kymmelian vizsgálódott, ahogyan csak tudott. A kreek hatalma idáig is elért, látta a jelzésüket, megértette, hogy ez a föld is közel volt az övékéhez. Életet itt hiábavaló volt keresni, rég kiirtották. A páncélja biztosított neki túlélést, nem kellett aggódnia, hogy a levegője elfogyott. Egyelőlre nem kellett. Nehezebbnek érezte magát, nehezebb volt a járás, mint máshol. A bolygó adatai szerint ez természetes volt az erősebb gravitáció miatt.
A jelzések alapjén a kárterhez indult el. Ami ott lezuhant, az érdekelte, azon akart segíteni. A kree birodalmat szolgálta, ahogy a nóvák mind, nem bánta, mert eddig nem kellett olyat tennie, amit nem igazán akart volna. A dzsungelben kereste a helyet, ami a jeleket kibocsátotta. Élet nem lehetett, csak olyan, ami nemrég zuhant le. Látta is, hogy kree gép lehetett, a kráter távolról is mutatta.


Hanna
A környezetvédő lemmingoid rájött, hogy mik voltak ezek a tartályok, ismerősek voltak neki. A saját birodalmukénál sokkal jobb eszközöket talált itt. Még nem tudta, mit kezdjen ezzel az információval. A földön hasonlót nem lelt volna, ezért távoli fajokra gyanakodott. Úgy érezte, a másik ajtón távozott mindenki, aki távozhatott. Az állatok elindultak, Hanna utasította őket, hogy ne arra menjenek. A házigazda a másik irányt mutatta és mind igyekeztek fedezéket találni, ha eközben támadás érte őket, hogy elindultak a folyosó másik vége felé, ahol a többi kamrás is távozhatott.

_________________
Dr. Zield Jones
Hanna Jones-Rider
Random: Anaal Nathrakh
Végtelen Háború: Kék Lovag

Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1137
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Pént. 06 Jan. 2017, 21:09


Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~

A teljes zűrzavar folytatódik. Harcolni a nagy lénnyel felesleges, meg sem tudják sebezni. Maga a nagy dög észre sem veszi őket. Azon kevés, ami maradt a hajónkból hamarosan áldozatul esik a hatalmas szörnyek. Hasonló a helyzet a másik hajóval. Eltűnni a dzsungelben úgy tűnik felesleges. Tele van a környék mindenféle vadállattal. Valószínűleg csak azért nem jönnek ide, mert félnek a nagyfiútól. Amint arrébb megy, valószínűleg elárasztják majd a krátert és mindenkit megesznek. Szóval van egy elég biztos határidőnk. Magamnál tartom a foxiait. Ha találkozok valamilyen állattal, akkor jó elterelés lehet. Egy jó lakott vadállat valószínűleg nem támad majd rám, ha látja, hogy veszélyes lehetek. Magamhoz veszem a lézerpisztolyomat és a tőrömet és elindulok a másik lezuhant kree hajó felé. Keresek valami ajtót ahol bemehetek. Hátha van benne egy rádió, ami működik. Nem tudom, hogy hogyan tudnám biztosítani azt, hogy valaki eljöjjön értünk, de meg kell próbálnom. Az biztos, hogy itt nem maradunk sokáig életben. Nem tudom, mi lehet ebben a dzsungelben, de nem is akarok találkozni vele.Felszerelés:


Felszerelés:
- Egy tőr, ami tökéletes a csendes munkára, belevésve „Az igazi ellenség az aki a szemed előtt van” kree nyelven. G’hhhzz imádja az eltúlzott drámaisága és az álbölcs jellege miatt.
- Egy pisztoly, ami végszükség esetére van ott
- Testpáncél (mint a felső képen) ami közepes erejű lövéseket bír ki.
- Egy kommunikátor/univerzális fordító

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."

dr. Erwin Vayne
Kalandmester

Hozzászólások száma : 302
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szomb. 07 Jan. 2017, 00:00Kree Invázió – Prológus / Szörnyek bolygója és VészjelzésRésztvevők: Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Lucan Scorpius/Holtkacaj,


Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz, Srir Gur, Serenity / Halál, Hine Nui Te Po,


Kam Flyrthibate / Töltés, Hannah Jones-Rider és az állatokKövetkező körváltás: 2017. január 11. (szerda)

”Sokan nem tanulják meg az életben, hogy mikor kell harcolni, vagy épp feladni valamit és rohanni az életükért…”
- TáncosKam is úgy döntött, mint az „elődei”, hogy ő maga is a lezuhant gépet fogja megnézni elsőként. Ő maga is azt látta, amit a többiek, hogy egy hatalmas kráterben egy kree hajó van kettőbe törve, a környéken az erdők nagyjából leégtek, de már csak füst és egy-két elszigetelt helyen van a dzsungelben tűz. Az egész napokkal ezelőtt történt, nem pedig most egy napon belül. Ahogyan közelebb ért láthatta, hogy egy nagyjából harminc méteres lény van a kráterben, egy tönkrement sikló még a hajóba ékelődve némileg és több élő személy rohangál odalent, valószínűleg a hajó és a sikló túlélői. Azonban csak két kree látszott és ennyit észlelt a rendszere, a többiek más fajból voltak valóak.

Hanna és az állatok elindultak kifelé, mindezt megtudták tenni könnyedén. Kiértek az ajtón, ott már láthatták, hogy magukkal szemben a hatalmas hajó másik fele látszódik, kettőbe tört mindez. Egy szárnyas nőt láttak, nem is olyan messze maguktól, egy kékbőrű férfit, egy apró csuhás alakkal maga mellett, kint oldalra még egy kék férfit és egy japánnak tűnő alakot. Illetve a hatalmas 30 méteres szörnyet. Egy kráterben voltak, ezt még megtudták állapítani, főleg az állatok érezték meg már azt, hogy a gravitáció nagyobb, mint a megszokott, az égen több hold is volt, a kráteren túl pedig dzsungel. Határozottan nem a Földön voltak már.

A kintiek is tovább küzdöttek.
Srir hátramaradt, hogy megcélozza a lény fejét, a tarkóját tudta lőni, de egyszerűen lepattant róla a lövés, a lény csak odakapott a kezével, láthatóan kellemetlen volt neki, de hangot nem adott ki, így lehet, hogy nem volt fájdalmas. Szerencsére még mindig nem vele foglalkozott, így még volt ideje és lehetősége ötletelni a férfinak.
Ezen idő alatt Kijato nekilátott annak, hogy megmássza a lényt, amit sikerült is nehézkesen megtennie. Amikor éppen felért volna a fejhez, akkor alig egy méterrel felette egy lézerlövedék csapódott a fejbe és pattant le a bőrről. Ezért nem tudott felmászni és támadni, mert az izmok és a bőr megrándult a lény fején és kicsúszott a „talaj” a lába alól, jelenleg a japán kapaszkodva lóg a fejnél.
Aashirya azonnal elindult futva a rájuk csapó kéztől, a Macinak pedig az mentette meg az életét, hogy rögtön elindult támadni. Ugyan, ő csak a bokát látta, hiszen a 30 méteres szörny támadt rájuk, de sikerült kitérnie a kéz alól. Az lecsapott, a lökéshullám nyomán Aashirya jó hat-hét métert repült és a fűben a fák között landolt, mindenhol port látott főleg, a macit a lökéshullám pedig a lény lábfejére a boka elülső részére lökte. Ő sem nagyon látott a por miatt jelenleg.
Ezalatt G’hhhzz nekilátott annak, hogy megnézze merre tud bejutni a hajókba. A hozzá jobb oldalra eső volt a hátsó rész, a balra pedig az elülső. Amit már a levegőből is látott, hogy mindkét rész magasan van, ahol be lehet menni a hajóba, így egyelőre a bal oldalon felkapaszkodni tudott a megfelelő magasságba, hogy egy folyosóra jusson. Még bejáratot is látott a hajó belsejébe, de még égett ez a rész és nagy volt a forróság, amit kree bőrben nem valószínű, hogy kibír.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!

A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1586
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Vas. 08 Jan. 2017, 10:30

Kam - Töltés

Közelebb érve a kímmelian már látta, hogy a zuhanás még ezt az óriási fejlettségű hajót is tönkre tette. Ketté volt szakadva, nagyot eshetett és esély sem volt arra, hogy ezután rendesen működjön. A mentőhajók jutottak az eszébe, hogy látott-e azokból egyet is vagy nyomot, amit ezek hagyhattak véletlenül. Lábnyomokat is nézett, hátha talált valamit. Régi lehetett az esemény, a tűz már apadt, de még lángolt az erdő. A kymmelian óvatos volt, nem akart belekeveredni a tűzbe, pedig a páncél valamennyit védett volna rajta.
- Az ott mi? - tette fel a kérdést csak magának, mert a Világelmét nem érte el.
Nézte a lényt, hogy felismerte-e, legalább a faját. Jó nagy volt. A siklót is megnézte, hogy milyen lehetett, melyik népre jellemző technológia. Két kreet már észre vett, a többieket próbálta megállapítani távolról. Megpróbált a kreekkel kapcsolatba lépni rádión és a hajó jeleit és frekvenciáját is próbálta behangolni, hátha volt valaki a vezérlőben, aki ugyanezzel próbálkozott.

Hanna
Az állatokkal együtt megálltak a bejáratnál. A fal mögül néztek ki. Először tudni akarták, miféle hely volt ez. Levegőt kaptak, nem volt olyan rossz a helyzet. Hanna felismerte nagy űrhajót, rájött, hogy a kreek rabolták el. Ezt nem értette, mert a férjén keresztül biztosnak gondolta a helyzetét. Aggódni kezdett, mivel sem Zieldet, sem Teddyt nem látta itt, nem tudta, velük mi történhetett. Míg nem jött rá, hol zuhantak le, nem szólt. A többiek is csak nézelődtek.
- Ez egy kráter. Nehezebbek vagyunk - szólt Doug.
Hanna megértette és felnézett az égre, ott már látta a sok holdat. Egy idegen bolygóra hozták őket. Sok furcsa alakot látott, egyiket sem ismerte. Abban reménykedett, hogy vissza jutnak, ha összefognak. Mind rabok lehettek, azok, akik megszöktek a kamrákból. A harcba egyikük sem akart bekapcsolódni, maradtak fedezékben, az űrhajó falai mögött, ahogy a lemmingoidok általában szokták. Idebenn próbáltak másik utakat keresni, folyosót, titkos ajtót, bármit, amit ki lehetett nyitni anélkül, hogy veszélyt éreztek volna.

_________________
Dr. Zield Jones
Hanna Jones-Rider
Random: Anaal Nathrakh
Végtelen Háború: Kék Lovag

Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1137
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Kedd. 10 Jan. 2017, 13:35

Aashirya sikeresen lepett a menekules utjara. Osztonos tette valoszinuleg az eletet mentette meg. Egy pillanatra sem merult fel benne, hogy megmenekult. Ahhoz tudatos gondolkozasra lett volna szuksege. Ezert valojaban fel sem fogta igazan a tenyt, hogy a teste elemelkedik a talajtol a lokeshullam kovetkezmenyekent. Csak kalimpalt, mintha tudna uszni a levegoben es azzal elorebb jutna, eseteben pedig tavolabb a szornytol. Landolasa tompa, pillanatnyi fajdalmat okozott csak neki. Szive hevesen vert, mellekveseiben megindult az adrenalin termeles. Azt sem erezne, ha valamije eltort volna, egeszen addig amig mondjuk nem akarna hasznalni a kerdeses vegtagot. Ahogy a levegoben kapalozott, olyan hevvel es technikaval akart felallni is. Legalabb negykezlabra, hogy tudjon kozlekedni. A por zavarta, de a stabil talaj megtalalasa volt az elsodleges celja. Ha az megvolt, egyik kezevel megprobalta kitorolni a szemebol a port legalabb annyira, hogy legalabb egy kicsit tudja hasznalni a latoidegeit. Barmennyire is sikerult neki, tapogatozva, botladozva folytatna a menekulest, remelhetoleg a szornytol ellentetes iranyba. A maci sokkal osztonosebb volt gazdajanal...bar valoszinuleg ez az osztonoseeg atragadt a nore is. Az allat pedig harcolt. Alapvetoen biologiajabol fakadoan a por mint olyan kevesbe zavarta a szemer, kevesbe homalyositotta el a latasat. Emellett tobbi erzekszervet is hasznalta, szandeka pedig kevesbe volt egzakt cel orientalt. Le akarta foglalni a szornyet amig a gazdaja elmenekul. Ennek erdekeben ujra tamadasba lendult. Kereste a leny labat, agyekat, barmit amit elerhetett belole. Karmolt, harapott, marcangolt meg ha meg sem tudta sebezni a szorny kemeny boret...es kozben remenykedett, hogy gazdaja mar messze jar.

Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd. 10 Jan. 2017, 16:01

Kitajo mászott.Érdekes tapasztalat volt egy élőlényre mászni fel. Kicsit mintha a legendák egyik hőse lenne. Ez a gondolat tetszett is neki. Ereiben nagy harcosok vére kering úgyhogy születésétől kezdve nemes harcos, de hogy a legendák hőseihez hasonlítsa magát ilyen még eszébe sem jutott volna eddig. Viszont ahogy a mondás is tartja teher alatt nő a pálma. Ha ő ide az alvilágba került akkor addig fog küzdeni amíg meg nem hódítja és ő nem lesz az alvilág ura. Ilyen hatalmas célok lebegtek a szeme előtt, szinte látta magát ahogy egy sárkány hátán, szellem serege élén hadba vonul gyilkosa ellen. Folyik a vér hordó számra és ellenfelei nem is tudnak semmit sem tenni ellene. Ábrándjaiból valami fényes varázslat zökkentette ki amire meg is mozdul a mászni való felület. A hirtelen helyzet meglepte őt és el is kezdett a lábával kapálódzni, hogy ismét biztos felületet találhasson a mászáshoz. Ha ez sikerült akkor mászik tovább és megpróbál valahogy a lény szemébe nyúlni és megvakítani. Konkrét terve, hogy az után mi lesz az nincs, de valószínűleg megpróbál elbújni az óriáskéz támadása elől.

Srir továbbra sem kerül szembe a lénnyel, de megcélozza a fejét és lő. A reakció nem túl nagy. Mintha csak egy rovar lett volna úgy reagálja le. Még a bátor vagy ostoba humanoid lényt is majdnem lelövi.
~Francba vele! Egyáltalán mi ösztönzi ezt a lényt. A színtiszta pusztítás nem lehet. A testméretét figyelembe véve vadászatról sem lehet szó. Mi még fél fogára sem lehetünk elegek neki. Talán irányítja valaki? Ez megmagyarázná, hogy miért támadt ránk. Viszont hol az eszköz ami irányítja?~
Próbál keresni egy ilyen eszközt. Ha lát akkor arra céloz ha pedig nem akkor a másik fejre céloz ha lehetőleg a lény fülére. Nem hagyja, hogy a dicsőséget az idegen lény arassa le aki a fejen lóg. Meg kell mutatnia, hogy egy kree sosem hátrál meg a harc elől. Persze ha felé fordul a lény akkor bajba kerül viszont ezzel most nem foglalkozik. A lényeg, hogy megmutassa a kree-k dicsőségét ennek a tudatlan életformának.

Adrian Sommerfield
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 425
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Kedd. 10 Jan. 2017, 21:28


Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~

A kree hajó két részbe volt törve, tőlem jobbra a hátsó, még baloldalra az elülső része található. A rádió valószínűleg az első részben lesz. Nem mintha bármelyik oldalra könnyű lenne feljutni. Már érkezésünkkor is láttam, hogy mind a két darab elég magasan van. Ami végül is jó. Nem tud majd minden jött ment vadállat bejutni a hajóba. Szerencsére a mostani sokkezű formámban viszonylag könnyen tudok mászni. Természetesen a bal oldaliba mászok, hiszen valószínűleg ott van a rádió. Hiába zuhant le a gép napokkal ezelőtt, még mindig ég az ajtó. Nem valószínű, hogy ki tudok bírni bent elég időt, hogy segítséget hívjak. Talán lesz egy tűzoltó készülék a mi hajónkban vagy akár a kree hajó másik felében. Ott hagyom az égő átjárót és visszamászok. Elindulok a hajónk felé közben próbálom kikerülni a harcolókat és a vadállatokat. Igazából próbálok annyira észrevétlen lenni amennyire csak lehet. Ha elérek a hajónkig megpróbálok benne találni valami hordozható tűzoltót, zseblámpát és valami kis energia forrást. Ha találok ilyeneket, akkor visszamegyek a bal oldali hajódarabhoz és lassan elkezdek bemenni. Ha nem, akkor tovább indulok a jobb oldali hajóhoz keresni a szükséges tárgyakat.


Felszerelés:


Felszerelés:
- Egy tőr, ami tökéletes a csendes munkára, belevésve „Az igazi ellenség az aki a szemed előtt van” kree nyelven. G’hhhzz imádja az eltúlzott drámaisága és az álbölcs jellege miatt.
- Egy pisztoly, ami végszükség esetére van ott
- Testpáncél (mint a felső képen) ami közepes erejű lövéseket bír ki.
- Egy kommunikátor/univerzális fordító

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."

dr. Erwin Vayne
Kalandmester

Hozzászólások száma : 302
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Serenity on Szer. 11 Jan. 2017, 04:50

Lady Serenity, Halál
Előtörténet
Játék: Szörnyek Bolygója
Társ(ak): Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Lucan Scorpius/Holtkacaj, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz ÉS Srir Gur -
Végre sikerült a szárnyaimat mozgásra, vagyis működésre bírni és lejutni a kráterbe épen és egészségesen, de hogy ezután pontosan mi is történt velem arról fogalmam sincs. Feltehetőleg pillanatnyi filmszakadás vagy ehhez hasonló lehet, a lényeg az, hogy mikor végre ez lejár akkor már az tárul a szemem elé, hogy eléggé elszabadult a pokol a legutóbbi pillanatom óta. A hatalmas szörnyeteg elég nagy fejfájást okozott mindenkinek, és abban is biztos voltam, hogy én magam sem tudnék különösebb jelentős sérülést okozni neki. Ennek okán először is a roncsot igyekeztem megfigyelni, hogy valahol valamiféle fegyverre hasonlító szerkezet nincs-e, hiszen azzal talán jelentős sérülést tudnánk okozni neki, bár nem igazán hiszem, hogy tudnám kezelni, vagy van energiaellátás hozzá, de egy próbát mindenképp megérne. Ha pedig mindez nem lehetséges akkor a legközelebbi, nem támadás alatt levő személyhez/személyekhez igyekszem eljutni anélkül, hogy feltűnést keltenék a szörnyetegnek. Most már igazán ideje valamiféle kapcsolatot is teremtenem, hisz egyedül innen biztosan nem tudok kijutni.
  • Képesség
  • Felszerelés
  • Megj.

  • Credits
Spoiler:
Energiamanipuláció. Mutációjának elsődleges megnyilvánulási formája teljes mértékben fizikai, ugyanis már születésétől kezdve az agya helyett, egy miniatűr csillag található. A csillag által generált kozmikus energiát pedig különböző módon képes felhasználni (nem egyszerre, külön-külön, a váltáshoz koncentráció szükséges):
- 750kg erő kifejtése
- 100 km/h-ás repülés/futás
- energiamező generálása, 1 tonnás erőnek áll ellen, vagy 2-3 pisztolygolyónak megszűnés előtt (folyamatos koncentrációt igényel)
- a regenerációt az emberi maximum kétszeresére növelni (koncentrációval)


Lovassággal szerzett képességek:
- Szürke bőr, ősz haj
- Kibernetikus szárnyak, 200 km/h-ás repülés
- Képes a saját testéből robbanást előidézni. Minél tovább tartja ezt vissza és koncentrál annál erősebb lesz. Körönkénti egyszeres robbanással kézigránát erejével ér fel. Koncentráció közben sérülékeny, ezért minden robbanás után szintkörig a regenerációja gyorsabb lesz. A képesség használata alatt a teste vörösesen izzik, egyfajta auraként.
- Regeneráció a robbanás ideje alatt: Horzsolt, vágott, zúzott sérülések 1-10 perc alatt gyógyulnak mennyiségtől függően. Horzsolás-zúzódás 1 perc, vágások 8-10 perc.
Szürke színű unisex kezeslábas
Template by Kuroya of THQ & GS.

Serenity
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 81
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Golden Maiden
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szer. 11 Jan. 2017, 08:48Kree Invázió – Prológus / Szörnyek bolygója és VészjelzésRésztvevők: Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Lucan Scorpius/Holtkacaj,


Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz, Srir Gur, Serenity / Halál, Hine Nui Te Po,


Kam Flyrthibate / Töltés, Hannah Jones-Rider és az állatokKövetkező körváltás: 2017. január 15. (vasárnap)

”Ahhoz, hogy megismerd a győzelmet el kell buknod. Gyere! Harcolj! Bukj el! Halj meg!”
- MondásTöltés semmilyen mentőhajót nem látott, mentőkabinok megrongált állapotban ott voltak a hajó két oldalán. A sikló egy teljesen semleges darab volt, milliószámra gyártották semleges cégek. Szóval fajra nem lehetett belőni. Próbált rádiókapcsolatot létrehozni, sikerült is csatornát nyitnia a páncélnak mind a két kree irányába, más kérdés volt, hogy felelnek-e majd. Hogy a lény mi volt, arról fogalma sem volt, a gondolataira, kérdésére a páncél a saját adatbázisában azonnal keresni kezdett adatokat, majd felelt is.
Hozzáférés megtagadva!

Hanna és az állatok maradtak egyelőre a roncsban, de semmilyen más kijárat nem volt, csak ez. Jelenleg a hajó fara környékén voltak, öt méter magasan. Alattuk lehetett további folyosó, de ehhez le kellett volna mászni, hogy erről megbizonyosodjanak. De mivel fent maradtak, ott nem találtak semmit, így „csapdába” voltak esve a hajótörzsben, ahonnan egy kijárat volt csupán. Összesen a kinyitott ajtó mellett repedést láttak a falon, ami arra elég volt, hogy a mosómedvék kiférjenek, mert olyan 20-40 cm átmérőjű volt, de ez Hanna-nak arra lehetett maximum elég, hogy a kezeit kidugja rajta.

Odakint Aashirya tovább futott és menekült. Most emiatt pont a kráter ellentétes irányába futott. Fedezék volt, elég volt csak a lezuhant repülő valamelyik roncsa mögé elbújnia, vagy vissza magába valamelyik hajórészbe. Bármelyiket is akarta, megtudta tenni.
Eközben a Maci tovább karmolta a lábfejet és bokát, nagyon kicsi sérüléseket hagyva csak a végtagon. Azt láthatta, hogy a gazdája sikeresen elfutott messzire.
Srir nem adta fel a dolgot, a gondolatai alapján nekilátott a lényen bármit keresni, ami irányíthatta, de nem talált ilyesmit. Valami, azonban beugorhatott neki, a lény eléggé állatisan viselkedett, ez alapján pedig territoriális lehetett. A csapat behatolt a területére, így valószínűleg azért akarja megölni őket, hogy az övé maradjon a saját „birtoka”.
Kitajo sem adta fel a dolgot, pár rugdosódás után sikerült a lábát megtámasztania és tovább tudott mászni, egészen fel az egyik fejre, leereszkednie a homlokon a szemig és azt megütni. A lényhez mérten a szem is elég erős és védett volt, de az ütés kellően elég volt, hogy a lény hangosan felüvöltsön és kapálózni kezdjen, hogy elkapja a japánt.
Közben a skrull visszasietett a siklóig és ott talált egy kisebb tűzoltásra megfelelő készüléket és ezzel ment vissza kree hajóhoz. Sikerült a roppant hideg habbal lehűtenie a megfelelő részeket és így feltudott mászni a megfelelő folyosóra, ami elvitte a hídra. Azonban már itt is láthatta, hogy a nagyon sok helyen a falak erőszakkal vannak megbontva és a vezetékek szétvágva. A hajót szabotálták.
G’hhhzz és Srir kommunikátora ekkor kezdett jelezni, hogy valaki csatornát próbál nyitni az irányukba.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!

A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1586
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 14 Jan. 2017, 11:00

Kam - Töltés

Mentőkabinok csak szétroncsolva voltak. Kam valószínűnek tartotta, hogy az a lény intézte el a kisebb hajókat, amivel most sokan harcoltak. Semmi különöset nem látott az anyahajón, szabvány gyártás volt. Ezzel nem jutott előrébb. A rádiós próbálkozás nem fulladt még kudarcba. Megnyíltak a csatornák. Kam küldött egy üzenetet.
- Itt Töltés, a Nova Hadtest tagja! Vétel! Kérem, azonosítsák magukat és ismertessék a történteket!
A hangja nem fenyegető volt, nem ideges, hanem szakszerű. Ha kreek vették fel, tudhatták, hogy a szolgálatukban állt a hadtest. Várta a választ, közben megpróbált a lényről adatokat nyerni. Semmit nem talált, mivel úgy tűnt, el sem érte az adatbázist.
- Páncél, miért van megtagadva a hozzáférés? Mi történt?
Elsőre fura volt neki, mikor megkapta a páncélt, hogy beszélgetett vele, de felfogta, hogy ezek is parancsok voltak. Ha úgy látta, hogy segíteni kellett és érdemes volt a küzdők oldalára állni (márpedig eddig úgy látta, csak az változtathatott volna rajta, ha a kreek ellenségei küzdöttek volna a lénnyel), akkor megpróbált arra repülni.
- Páncél, az óriási lényen kívül mindenki mást is vizsgálj le, fajok, egészségi adatok, esetleges ismertség!
Ha tudott, megpróbált energialövedékekkel vagy kisülésekkel kárt okozni a lénynek, vigyázva, hogy a többieket ne találja el.


Hanna
A lemmingoidok vártak, nézték a lehetőségeket. Az ugrást nem akarták megkockáztatni. Egyedül a kakadu volt előnyben, ő le tudott repülni, de ő sem indult el egyedül. Itt egyenlőre semmilyen veszély nem fenyegette őket, de nem is juthattak volna sokkal előrébb. Egyedül voltak, segítség nélkül. Mégsem tettek semmit. Meg akarták várni a harc végét, nem akartak belecsöppenni, megkockáztatni, hogy a lény őket is észre vegye mászás közben. Maradtak a helyükön, csendben, figyelve, hogy ha a többiek legyőzték a lényt, akkor megnézzék, hogy kit volt érdemes megszólítani.

_________________
Dr. Zield Jones
Hanna Jones-Rider
Random: Anaal Nathrakh
Végtelen Háború: Kék Lovag

Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1137
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 14 Jan. 2017, 22:15

Kitajo-nak sikerült megkapaszkodnia. Bátran mászott is tovább. Több varázslövedék nem csapódott be a közelében. Felmászott az óriásszellem fejére és onnan le. Ezek után teljes erejéből a lény szemébe csapott. A várakozásai nem jöttek be. A lényt nem sikerült megvakítania, de a figyelmét magára vonta. A hatalmas felé kapó kéz elől próbált elugrani. Méghozzá úgy, hogy kapaszkodónak a lény fülét kapja el. Azt még nem tudta, hogy a messzemenő céljai mik legyenek, hogy legyőzze a lényt, de az inger benne maradt, hogy le akarja győzni. Ha más nem akkor kifárasztja és mikor a lény már meg sem bír mozdulni akkor öli meg valahogy. A módszereken nem gondolkodik. Megteszi, ennyit tud és bebizonyítja, hogy ő a legjobb harcos aki még az isteneket is meg tudná ölni. Már ha ez a valami nem csapja le mint egy legyet.


Srir semmit sem talált a lényen.
~Mi a fene? Akkor mi oka volt nekünk támadni? Talán nem is irányítják hanem a területét védi? Rosszul teszi. A legnagyobb harcosok és hódítók népéből származok. Nem hagyom, elijeszteni magam egy ilyen vadállat miatt.~
Mivel gyenge pontot nem talált, de a lény végre észrevette az eddig csak rajta mászó vörös lényt, tűz alá vette az óriás tarkóját. Tudta, hogy megsérteni nem fogja, de zavarni igen. Ha pedig elég sokan zavarják akkor talán sikerül meghátrálásra kényszeríteni.Már ha a bátor mászót nem csapják le. A kommunikátor jelzése meglepte. A hívást természetesen fogadta. Katonásan és hivatalosan ahogy azt illik.
-Itt Srir Gur közlegény a kree hadseregből.
~Felmentősereg? Nova? Katona. Szükségünk is van rá.~
-Ez a lény területvédő viselkedést folytat. Szükségünk lenne támogató tűzre.


A hozzászólást Adrian Sommerfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 15 Jan. 2017, 01:11-kor.

Adrian Sommerfield
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 425
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szomb. 14 Jan. 2017, 22:43


Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~

Sikerült találnom egy kis tűzoltót találnom, amivel be tudtam jutni a hajóra. Bent mindenhol kitépett kábelek és felszaggatott falak voltak. Innen már szinte biztos, hogy szabotázs történt. Előveszem a lézerpisztolyom. Akik szabotálták még itt lehetnek. Mi volt a céljuk? Ki engedtek pár elraboltat? Miért? Bár gondolom valahol vannak kamerák és ez az egész csak valami szadista valóság show. Nem az egyetlen lenne az univerzumban. Személyesen imádom őket. Mindig van egy seggfej, aki a végén sosem nyer. Bár elég érdekes taktika, hogy nem megrendezett. Hogyan biztosítják a drámát? A karakterfejlődést? Vagy a szörnyek a fő karakterek a szörnyek és mi csak az egy résznyi szórakoztatás vagyunk? Hm, ennek az utóbbinak még értelme is van. Sajnos ha ez igaz, akkor nem hagyatkozhatok a végtelen karizmámra, hogy megmentsen. Ahogy ezen gondolkodok, van egy bejövő üzenetem. Kree. Nova. A kedvenceim. Visszaveszem a kree alakomat.
- Ghr'bar vagyok. Tizedes. Lezuhant itt egy hajó és Srir közlegénnyel és ezzel a foxiai-val eljöttünk segítséget nyújtani. Viszont lelőttek minket is pár mérföldre innen. Ki tud menteni minket? Az itt élő állatvilág nagyon nagyon veszélyes! - talán eljött a megmentés? Bár kree. Nem hiszem, hogy nem jönne rá időben.


Felszerelés:


Felszerelés:
- Egy tőr, ami tökéletes a csendes munkára, belevésve „Az igazi ellenség az aki a szemed előtt van” kree nyelven. G’hhhzz imádja az eltúlzott drámaisága és az álbölcs jellege miatt.
- Egy pisztoly, ami végszükség esetére van ott
- Testpáncél (mint a felső képen) ami közepes erejű lövéseket bír ki.
- Egy kommunikátor/univerzális fordító

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."

dr. Erwin Vayne
Kalandmester

Hozzászólások száma : 302
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 15 Jan. 2017, 00:00

//Mivel a többség nem írt, csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu

Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13168
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 31.szint - 125 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Sponsored content Today at 13:56


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.