Knowhere

9 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Kedd 03 Márc. 2015, 22:35

Az egyik kree rab elmondta, hogy őt csupán apró-cseprő dolgokért sittelték le. Yalvis erre felröhög, aztán azért hangosan megszólal.
- Apró cseprő dolgokért, amit az én szülővilágomon hatalmas bűnténynek néznek. Hé, az én fejemre tíz rendszerbe adtak ki körözést a kis ronda kiberbűntények miatt! Három politikusról tudok olyan infókat, amiket ti el se tudnátok képzelni! És azt mondod, hogy én vagyok a kishal? 
Aztán a Nestor nevű fickó elmondja, hogy be kell támadni a rabokat. És persze Yalvist is beosztja az egyik csapatba. A foxiai szemöldöke erre felemelkedik, majd kínjában felkacag.
- Ember, az előbb éltem túl egy csúnyább rendőri erőszakot, és már te a harcvonalba küldenél? - A Doktor felé fordul, majd csak ennyit mond.  - Hé, öreg. Beszéljél már vele! És mégis hogy a francba harcoljak?

Ő a badoonal és a shiar'ral került egy csapatba. Mikor pozícióba értek, Yalvis a társai felé fordult.
- Fedezzétek a hátam, szerintem tudok velük diplomatikusan beszélni. - Aztán hangosan bekiabál. - Hé, srácok. Itt Yalvis, csak mondom, hogy a Galaxis Örzői az állomáson vannak, egy űrhajóval érkeztek! És azon vannak, hogy levadásszanak titeket. Ha megadjátok magatokat, akkor úgy is jó. Ha tudunk tárgyalni, az nem annyira, de elfogadható. Na, mit szóltok? Van elég gógyitok, hogy ne csapjatok vérfürdőt?

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
avatar
Bíbor Kísértet
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 145
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly on Kedd 03 Márc. 2015, 22:41

Jelly a sok humanoid és kevésbé humanoid faj között kifejlesztett egyfajta toleranciát mások szokásai felé. Persze tudta, hogy milyen érzés bizarrnak lenni a saját fajtársai között, és itt azt elsajátította, hogy elnézze egy fajnak, ha például megölik és megeszik a saját idős egyedeiket.
Azonban a foxiai kis rinyaáradata neki is betett. Felé fordult, és olyan hangnemben förmedt rá, amivel saját magát is meglepte.
- Valaki nem tudja, hogy hol van rajta a kikapcsoló gomb? Mióta találkoztunk, azóta csak pofázol! Pofázol és pofázol! Azért megköszönhetted volna Millernek, hogy elterelte rólatok a Celestial badoon figyelmét.
Nestor őt is beosztotta egy csapatba. Ő Vronnal és a Doktorral került egy csapatba. Mondjuk kíváncsi volt rá, hogy mi lesz ha az időúrnak harcolnia kell.
- Szerintem kezdetnek a Doktor tárgyaljon velük, és ha nem megy, akkor Vron csinálja. Szóval a szokásost.
avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 04 Márc. 2015, 09:49

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield), Vron / Acél és Doktor
Következő körváltás: 2015. március 8. (vasárnap)

- Mivel mi eddig odafent húzódtunk meg, elbarikádozva magunkat a többiektől, akik mindenkire vadásztak, akik gyengék voltak szerintük – mondta az egyik kree férfi.
Ez így eléggé logikusnak tűnt, hogy ezért találkoztak csak a rosszabb fajtával, mert a többi ki sem mert mozdulni a fedezékéből, menedékből, amit talált magának. Ezek után Yalvis szólalt meg, aki félreértette az őrt, aki a többiek helyzetét mondta el, nem pedig a sajátját.
- Még mindig őr vagyok, magukat tették hűvösre semmiségekért – felelte a fickó Yalvisnak.
Végül mindenki felvette a helyét oda, ahova Nestor osztotta be őket és nagyjából egyszerre kiabáltak be. Így utólag leesett mindenkinek, hogy ez nem volt túl jó megoldás, mert a falak nagyjából hangszigeteltek és a túlságosan hangos dolgokon felül semmit sem engednek be, az egyszerű emberi hangok is ilyenek voltak. Ha ezek lakások voltak, akkor nem kellett, hogy a kinti zajokat hallják a bentiek, így a sima hang nem fog bejutni.
- Egyiknek sincs fegyvere – mondta a kree nő. – És nem gyilkosok.
Ha ezek után volt valakinek, valakiknek bátorsága arra, hogy kinyissa az ajtókat, minden szobában fedezék mögött reszketve lapuló sérült és halálra rémült rabokat talált a csoport, akik természetesen minden ellenállás nélkül adták magukat, sőt talán még meglepő is lehetett, de örültek annak, hogy érkezett felmentő sereg és nem a többi rab, vagy éppen az Űrállomás Kísértete fogja őket megölni. Mindezek után a raboknak már csak egyetlen egy kérésük volt, szerettek volna olyan helyre jutni, ahol nem kell félniük.
Eközben a szkenneren továbbra is látszott a még mindig közel negyven főnyi kisebb-nagyobb csoport, akik szanaszét voltak a térképen, többen lejutottak egészen közel a hajóig is, amivel Nestorék jutottak és látszott a Badoon szörnyeteg is, ami az érzékelhetetlen Miller-t követte.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Szer. 04 Márc. 2015, 21:53

A rabok nem jönnek elő a felszólításra, de erre jó okuk van, egyrészt nem igazán hallották, másrészt még fegyverük sincs, amit eldobhatnának. Úgy néz ki, itt csak a veszélytelenebbek vannak, és mind megadják magukat.
-Mindenki megnyugodhat, senkinek nem fog bántódása esni, hamarosan minden szökött rabot elfogunk, és biztonságba helyezünk!
Nem árt kicsit megnyugtatni a kedélyeket, szerencsére ezek a srácok nem valami dühös tömeget alkotnak, de jobb, ha azért odafigyel valaki rájuk. Vronra nézek, és kezemmel jelzem neki, hogy próbálja összeterelni a rabokat, nem lenne jó, ha szanaszét császkálnának.
-A lejjebbi szintek egyelőre nem annyira biztonságosak, de a hajóhoz vezető utat Miller korábban lezárta, mikor a shi’arral futottunk össze, úgyhogy senki nem fog elszökni innen. Továbbmegyünk a felső szintek irányítótermébe, ha Miller is oda tud jönni, akkor sikerülhet átvenni az irányítást a teljes állomás felett, és sokkal könnyebb lesz elfogni a rabokat. Maguk addig – nézek a rabszállító őreire – vigyék a rabokat egy távolabb eső részre, a lépcsőktől messzebb. Aki szeretne celestial badoonnal harcolni, az maradhat – teszem hozzá szinte elröhögve magamat.
Kinézek a szkenneren egy részt ezen a szinten, ahol nincsenek életjelek, azaz rabok a közelben, és megmutatom az őröknek. Tervnek jó, de ne feledjük, hogy Miller egy kicsit elfoglalt, mert egy Celestial badoon lohol a nyomában.
-Miller, itt Nestor, a fenti irányítóterembe tartunk, ideje lenne elintézni a badoont, hogy aztán csinálhassa a dolgát a konzolokkal. Az összeszedett rabokat eltávolítjuk a közelből, aztán találkozunk félúton, és besegítünk, vétel – szólok az adóvevőbe.
Remélhetőleg ez így kivitelezhető, én mindenesetre látom a badoont, így be tudom lőni az irányt, amerre mennünk kell, hogy összefussunk Millerrel. Nem ártana, ha lenne valami lehetőség csapdát állítani, de nincs robbanóanyagunk, vagy hasonló pusztító fegyverünk a szörny ellen, az állomás rendszerei pedig javarészt nem működnek, így azt sem használhatjuk. Talán ha lenne egy légzsilip…


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Pént. 06 Márc. 2015, 20:36

A harci kiáltásunknak, mondjuk jóformán semmi értelme sem volt, mert a falak hangszigeteltek voltak.
~ Na ennyit a szavak erejéről.
Az egyik kree közli, hogy valószínűleg ezeknél a raboknál nem lesz fegyver, de azért én nem bízok semmit a véletlenre. Kinyitom az ajtót és mikor meglátom, hogy a rabok reszketve kuporognak odabent leeresztem a fegyvert magam mellé.
- Galaxis védelmezői, mindenki jöjjön ki feltett kézzel!
Közlöm a rabokkal, majd a terv szerint segítek egymáshoz közelebb vezetni őket, hogy ne kóboroljon el egyik sem.
Elhangzik az újabb terv, aminek az eleje még jónak tűnik, de a vége persze már nem tetszik.
~ Remek, mehetünk a felturbózott Badoon ellen. Valamiért sejtettem, hogy ez jön.
A tervet követve indulok meg a többi védelmezővel, az irányító felé. Közben pedig azon kezdtem el agyalni, hogy mégis miként fogjuk becserkészni azt a böhöm nagy hybridet.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Doctor on Szomb. 07 Márc. 2015, 22:01

Miután a többiek befejezték a beszélgetéseiket, elindultunk a felső szintekre. Kis idő eltelte után megérkezünk egy újabb folyosóra, ahonan több helység is nyilik. Némi tanácskozás után Nestor négy háromfős csapatokra oszoltunk szét. Ezt követően én, Mr. Morrow és Vron elindultunk az egyik ajtó felé a négyből. amint oda értünk némi tanakodás után arra jutottak, hogy próbáljak először én szótérteni a bentiekkel, aztán majd kiderül, hogyan tovább…
- Khm… Ha hó! Én a Doctor vagyok! Ha hallanak odabent, itt vannak a Galaxis Védelmi erői, segíteni jöttünk. - ezután vártunk kicsit, de semakcó. Ezek után vettem a fáratságot és benyitottam. Ezek után azzal szembesültünk, hogy valami fedezékféle mögül szine a félzelemtől reszketve, láthatan nem a szívósabbakból valók. S láthatóan a körülményekhez képest talán nekünk jobban örülhettek, mint bárki másnak. S most hogy már halló távon bellül voltunk újra neki láttam a mondókámnak.
- A Doctor vagyok. Azért jöttünk, hogy magunkal vigyük önöket. Jöjjenek nincs sok időnk.
avatar
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 27
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 08 Márc. 2015, 06:30

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield), Vron / Acél és Doktor
Következő körváltás: 2015. március 12. (csütörtök)

Nestor javaslata után valószínűleg nem volt túl meglepő, de senki sem akart maradni és harcolni a badoon ellen. Az őrök megnézték a helyet, amit kijelölt nekik a férfi és bólintottak, hogy elviszik oda. A szinten egyébként nem volt más, csak azok, akik itt voltak és volt egy egészen nagy helység nem is olyan messze ide, valami csarnokszerűség, ahova be tudott minden rab és őr húzódni. Ahogyan a másik irányító említve lett a shi’ar szólalt meg.
- Ami azt a fenti irányítót illeti – kezdte. – Megsemmisült, vagyis nagyjából, nem hiszem, hogy olyan nagyon használható lenne…
Ennek ellenére, ha Nestor engedi, akkor megmutatja, hogy hol van. A legfelső emeleten. Így úgy tűnt, hogy három volt a fejben, egy meglehetősen alul, egy közép tájon – ezt használta Miller is – illetve legfelül még egy. A rádióüzenetre válasz is érkezett.
- Remek lenne, ugyanis én semmit sem tudok kezdeni a lény ellen – hallatszott a hangja. – A fegyvereim hatástalanok celestial technológia révén, egyszerűen magába olvasztotta, amikor rálőttem.
Lényegében ezzel megerősítette, hogy elindul felfelé. Légzsilipek voltak, más kérdés volt, hogy energia nem nagyon, így azt még meg kellett buherálni, hogy legyen. Sikerült egyébiránt úgy haladni, hogy minden ellenséges lényt elkerüljenek. Nestor ezen terve alapján egy olyan rész lett kijelölve találkozó pontnak, ami az űrállomás széle volt. Itt egy széles folyosószakasz volt, egyik oldalon ajtók, a másikon energiamező és ablakok, illetve két légzsilip, és azon az oldalon már csak az űr volt kint. A csapat megérkezett, hamarosan pedig hallható volt a közeledő lény hangja is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szer. 11 Márc. 2015, 06:16

Rejtőzködő rabok nem nagyon akartak tárgyalni, de szerencsére harcolni sem, sőt néhánynak még élni sem volt kedve, nem hogy szökni. Yalvis a szemét forgatva figyelte, ahogy kiterelik a többiek a sérült és legyengült rabokat.
Az agya valamin kattogott. A Galaxis Örzőinek érkezése nem nagyon tett jót neki. Azonban mikor látta, hogy a Nestor nevű bumburnyák óhajára. Ez viszont pont jól jött.
Hisz távol kerülhet az egész perpatvartól, és végre megszökhet. Akár a hajójukat is ellophatja. Akár?
Ennek kellene lennie az elsődleges célkitűzésnek. De előbb elő kell idéznie egy kis pánikot, meghekkelnie a tömeget. Amikor Stratos elmondta, hogy mindannyian a mutáns badoon után mennek. Ekkor Yalvis megszédült egy pillanatra.
- Jól vagyok - mondta a társainak. - Komolyan, csak a fáradtság...
Lekuporodott a fal tövébe, és a fejét fogta. Még párszor fel is nyüszített, hogy még szánalmasabb látványt nyújtson.
- Biztos elkaptam itt valamit - morogta. - A Foxiára úgy hullámzik a padló, szerintem mindjárt kidobom a taccsot. De mondjátok meg az Őrzőnek, vagy a hősurnak, hogy mindjárt megyek.
Egy pillanatra megremegett, mintha belső láz kínoznná. 
- Lehet belélegeztem valami port, és az van rám ilyen hatással.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
avatar
Bíbor Kísértet
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 145
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 12 Márc. 2015, 08:15

//Egy emberre érthető módon nem tudok kört váltani... legkésőbb hétfőn kaptok új kört.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Doctor on Csüt. 12 Márc. 2015, 21:50

OMiután az őrökkel megbeszéltek mindent a többiek, elindultunk újra a felső szintek felé. Közben Miller is jeleszte, hogy nem igazán boldogul a Celestial Badoonnal, ami miatt nem is lettem meglepve. Közben ismét némi séta útán végre megérkeztünk egy olyan folyosóhoz ami ezuttal olyan közel volt a hideg és kietlen űrhöz, hogy csak egy fal választott el minket tőle. Na meg két légzsilip is volt teritéken. S emberi szóviccel élve hab a tortán a Celestial Badoon hangja volt. Jelezvén, hogy a veszedelem nem járt már messze.
~ S az, hogy hogy Miller sem boldogult a monstrummal, csak fogócskáztak nem volt számomra túl biztató. Bár az, hogy kihajítsuk a Celestial Badoont az űrbe nem az én ötletem volt itt volt az ideje, hogy tegyek is valamit. elvégre nem arra esküdtem fel, hogy nem csinálok semmit, főleg ha olyan a helyzet, mint most.~
Most, hogy ideje nekem is csinálni valamit. Bár a helyzetünk nem volt a legjobb. Így a folyosón végül elő léptem a társaságból akikkel társultam nemrég.
- Én megyek megnézem a zsilipeket. Maguk addig készüljenek fel a Badoon érkezésére, kevés az időnk. - közöltem a GV csapatával, közben elindultam a zsilipkapuk írányába. Közben sietve bár, de mégis alaposan felmértem a terepet, így megtudva mi mindent remélhetek ettől a helytől. Még az is feltünt, ahogy Yalvis hánykolodott. De ezzel most nem törödtem, csak a zsilipekkel foglalkoztam, az idő szükössége miatt is. Így gyorsan kerestem egy panelt és annak a fedő burkolatát. Amint megtaláltam amit kerestem levettem a fedelet és elkezdtem átnézni mindent
avatar
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 27
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Szomb. 14 Márc. 2015, 11:19

Nem túl jó hír, hogy a fenti szinten tönkrement az irányítóterem, enélkül nehezebb lesz használni a légzsilipeket, de a doki náris beveti magát. Úgy tűnik, technológiai területen elboldogul, elvégre van egy időutazó kapszulája is, megbízhatónak tartom. A vinnyogó foxiaira sandítva odaszólok neki.
-Menj te is az őrökkel a búvóhelyre, itt csak láb alatt leszel!
Miller válasza alapján lesznek gondjaink, ha megpróbáljuk simán lövöldözni a lényt, de legalább ide tudja csalni, és ha sikerül a légzsilipeket időben kinyitni, akár meg is szabadulhatunk a szörnytől. Persze még mindig lesz néhány probléma, amivel meg kell birkózni. Egy: minket is kiszippant a vákuum az űrbe. Kettő: nincs energia a légzsiliphez. Három: nem sok időnk van megjavítani a rendszert. Felmérem a folyosót, és megpróbálok egy tervet kieszelni. Az adóvevőt is bekapcsolom, úgy kezdek el beszélni, hogy Miller is hallja.
-A légzsilipek a baloldalon vannak az ablakok mentén, jobbra pedig ajtók. Elég masszívnak tűnnek, ha be tudunk jutni időben a szobákba, akkor az ajtók már bírni fogják a strapát. Valakinek viszont még be is kell zárnia a zsilipet, ehhez pedig fixen a folyosón kell maradnia. Egyedül Millernek van olyan páncélja, amivel kibírja a folyosón a vákuumot, nálunk nincs szkafander. Tehát ha Miller és a badoon ideérnek a folyosóra, mi elkezdjük megsorozni a szörnyet. Sokat nem fog neki ártani, de legalább eltereljük a figyelmét. Felváltva lövöldözzük több szobából, ha valakihez közel érne, bezárjuk az ajtót. Ezzel elég időt adunk Millernek, hogy kinyissa a zsilipet. Ezután már csak magán áll, hogy be is zárja azt, miután a badoon elszállt az űrbe. Doki, hogy áll a rendszer, meg tudja buherálni?
Eközben én a jobboldalon lévő ajtókhoz megyek, megnézem, nyithatóak, zárhatóak-e. A rabok búvóhelyén is működtek az ajtók, így remélem, ezek is fognak, mert a tervem jelentős részben erre épít, enélkül nincs semmi, ami megvédene minket a vákuumtól. Ha nyílnak az ajtók, akkor két szobába osztom a társaságot.
-Az egyikben én leszek, a Doktor és Jelly, a másikban Villám, a kyméliai és Vron, így mindkét helyen lesz két fegyveres és egy-egy tartalék ember, ha kell segítség valamiben, például az ajtók bezárásában.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly on Vas. 15 Márc. 2015, 18:37

Jelly látta, hogy a foxiai a falnál kuporog és csak nyavajog... nyavajog... nyavajog.
- Hát, szerintem is jó ötlet. Amúgy se tudnánk semmire se használni - mondta Nestornak. A Doktornak lett egy mentő ötlete. Kidobni az űrbe, ez a legértelmesebb. Talán ha nem is öli meg a vákuum, de jó messzire sodródik az űrbe. Mondjuk ha nem is a rendszer határáig, de talán ki a galaxisból. Azonban az bizakodásra adott okot, hogy valami tervet is kiötlöttek.
- Amúgy
Nestor a fiatal földit és a Doktort maga mellé osztja be, míg a többieket egy másik csoportba. Ez a leghasználtatóbb. Jelly bólint, és rápillant az embertelenre.
- Remélem, hogy jó vége lesz - mondta a mutáns, és mikor elindultak a szoba felé, elgondolkodik valamin. A többiek felé pillant és megszólalt. - Amúgy van valami ötlet, hogy mi ez az egész CelestialBadoon cucc? Azt vágom, hogy valami új dolog, de mi van, hogy ha a dronok fejlődtek, és önállósultak. Elég baromság, de mi van ha ez a hely "mesterséges intelligenciája" működik és már az irányítja ezt a lényt?
avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Vas. 15 Márc. 2015, 20:21

Újabb terv újabb buktatókkal.
~ Kidobni a lényt az űrbe a légzsilipekkel jó terv, csak ha a fenti irányító megsemmisült és áram sincs akkor nem nagyon fogjuk tudni őket kinyitni.
Már jelentkeznék, hogy megnézem a rendszert, de a doki megelőz, nekem van némi tapasztalatom az elektronikával, de aki egy olyan hajót össze tud rakni mint az ott fent, annak jóval több esélye lesz a rendszer megjavítására.
Aztán jön a kövi bökkenő: a vákuum. két szobából fogjuk lövöldözni a lényt majd Miller nyitja és zárja a légzsilipet. Remélhetőleg bírni fogják majd az ajtók a strapát. Én Vronnal és a kyméliaival leszek egy helyiségbe. Onnan fogjuk sorozni a Badoont. Bár szerintem az csak röhögni fog rajtunk, h elnyeli a lövedékeket. A tervet egy bólintással nyugtázom és megindulok a számomra kijelölt szoba felé.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 16 Márc. 2015, 09:10

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield), Vron / Acél és Doktor
Következő körváltás: 2015. március 20. (péntek)

Nestor ugyan mondta Yalvisnak, hogy menjen visszafelé, de azt már nem tudta megtenni, mert arról jött a szörny és a badoon is, amerre menni kellett volna. Doki megvizsgálta a zsilipeket és egy igencsak nagy kellemetlenségre jutott. Az energia nem volt túl nagy ezen a környéken, mindazokon felül nem volt elegendő arra, hogy távolról irányítással ki lehessen nyitni a zsilipet, már csak azért sem, mert nem működött a rendszer és nem lehetett szóbeli utasítást adni. Ahhoz, hogy egyáltalán kinyíljon az ajtó az energiát át kellett csoportosítani és minden esetben valakinek kint kellett maradnia ahhoz, hogy kinyissa a zsilipet. Az energiát pedig jelenleg ezen folyosószakaszról egyetlen helyről lehetett elvonni, az nem volt más, mint a két helység, ahova Nestor beparancsolta a társaságot.
Mindezek után pedig azt már mindenki tudta, hogy mivel nincs irányítás, nem lesz nyomáskiegyenlítés, azaz ha bemennek azokba a helységekbe, akkor örökre ott maradnak, mert a zsilip ki fogja tépni a saját ajtaját, amint kinyitják. Azaz mindenáron át kellett irányítani az energiát, manuálisan megoldani a nyomáskiegyenlítést már azok után, hogy a badoon bemegy oda Miller-rel együtt. És természetesen valakinek kint kellett maradnia, hogy kézzel nyissa ki a zsilipet. A zsilip külső ajtaja így később lecsukható lesz, bár a másik kellemetlenség az volt, hogy Miller-nek is be kellett oda mennie és a zsilip nem volt túl nagy, az ajtók sérülnek majd, ha a badoon bemegy és ott még Miller-nek is túl kellett élnie.
Szóval bonyolult volt, de még volt pár perce a csapatnak, hogy mindezt kitalálja, hogy mi lenne a legjobb megoldás.

//Mivel Doki nem biztos, hogy tud írni a munkája miatt vegyük úgy, hogy elmondta, hogy ezért ne kelljen időt veszteni.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 20 Márc. 2015, 00:01

//Értelemszerűen nem tudok írni a körben, kedden lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Pént. 20 Márc. 2015, 20:03

A helyzet nem fest valami rózsásan, túl kevés energia van ezeken a szinteken, a zsilip így nem fog kinyílni. Kénytelenek leszünk átirányítani az energiát, és még így is kézileg kell csinálni. Egy pillanatra sem engedem meg magamnak azt a luxust, hogy elgondolkodjam rajta, valaki más csinálja majd végig. A rabokban nem bízom, a Doktort nem ismerem, a többiek pedig az én embereim, és alapszabály, hogy ne adj olyan parancsot, amit te magad nem teljesítenél.
-Összehozzuk! Villám, tiéd az energia átirányítása, Doki, a légnyomás kiegyenlítéséhez jó időzítés kell majd, figyeljen mindenre! Én fogom kézzel kinyitni a zsilipet, ha eljön az idő. A többiek segítenek Millernek, hogy ép bőrrel eljusson a teremig, és beterelik oda a badoont is, aztán reméljük a legjobbat. Tökéletes összhang és csapatmunka kell majd, kommunikáljunk folyamatosan, és álljatok készen, ha valaki megsérül vagy segítségre van szüksége a feladata ellátásához, azonnal megkapja azt. Remélem, mindenki érti, hogy elég sok múlik ezen.
Kifújom magam, és végignézek a folyosón, ahonnan hamarosan felbukkan majd a rohanva menekülő Miller nyomában a celestial badoonnal. Rázós menet lesz, nem mondom, hogy ez az első, de azért érzem a nyomást. Egy pillanatra megremeg a kezem, és gyorsan az inhalálóm után nyúlok, hogy egy szippantást vegyek belőle. Érzem, hogy ez most jó lesz, egy kemény menet, de olyan, amilyet teli korsók mellett ünnepelnek majd azok, akik megérik a holnapot.
-Mindenki készen áll? – Kérdem meg a csapattól, és végigjáratom a tekintetemet egyenként mindenkin, mert nem lenne valami szerencsés, ha valakinek a hegymászás közben jutna eszébe, hogy tériszonya van.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Doctor on Pént. 20 Márc. 2015, 20:36

Miután alaposan átvizsgáltam a zsilip vezérlő konzolját, nem voltam elragadtatva, attól, amilyen állapotban van. Közben Nestor is rákérdezett, mit tudok ezzel kezdeni...
~ Nagy szerencse, hogy itt vagyok és tudok is kezdeni valamit ezzel a konzollal, bár a körülmények fényében nem lesz egyszerű sem. ~
Futott át a gondolat a fejemben, majd miközben nekiláttam a szerelésnek és az energia át irányításnak, jól hallhatóan elkezdem elmondani, hogyan is állunk. Így viszonylag mindenki jól értette a folyosón lévők közül, mit is mondok.
- A helyzetünk nem túl jó. Kezdem a rossz hírekkel. A helyzet az, hogy a zsilipet nem lehet távolról vezérelni a konzol működését, így mindenképp kell egy valaki, aki manuálisan vezérli. Ebből következik, hogy szóbeli utasításokra sem képes reagálni. A másik dolog, az eddigi terveiket felejtsék el a Celestial Badoon terelgetését illetően. Ugyanis az a két helységet, amit Nestor használni kívánt volna nekem fog kelleni. Onnan kell átcsoportosítanom a zsilipekhez az energiát, hogy egyáltalán működjenek. S ha valaki bemegy, akkor míg él nem jön ki onnan. - közben mialatt a többiekhez beszéltem előkészítettem mindent az energia átírásnyitásához is. Mely során a meglévő energiavezetékek közt kellett bravúrosan átkötnöm, mely miatt ingáztam a zsilip és a két fedezéket jelentette helység közt, hogy össze kössem és át tudjam juttatni a szükséges energiát oda, ahova kellett. Amint ez is megvolt jöhetett a többi része. Közben hála a zseniális és gyors észjárásomnak arra is találtam megoldást, hogyan is kerüljük el a biztos halált. Így ismét munka közben szólok Nestorhoz, legalább ezzel is meg spórolok nekik némi időt.
- Nestor és a többieknek is mondom, miközben én itt befejezem a zsilip vezérlőjét, már azt is kitaláltam, hogy hogyan ússzuk meg ezt a kis kalandot élve. Ha jól emlékszem a jelenlévők közül két személynek is van páncélja, ami, ha jól sejtem képes ellenállni az űr zord körülményeinek is. Aki önök közül ért egy kicsit is az elektronikához az majd idejön hozzám és megmutatom mit kell tennie, a másik páncélos, pedig segíti biztonságba helyezni azokat, akiken semmilyen szkafander vagy más védő ruházat nincs az űr gondjai ellen. S minden védtelen személy abban a helységben találhat csak menedéket, ahová a többi rab és az őreik húzódtak fedezékbe ezen a szinten. Csak az a hely elég biztonságos a vákuum ellen. Millernek meg szóljanak, hogy ha ideért próbálja elérni, hogy amikor áthaladnak a Badoonnal a zsilip ajtókon, akkor hajoljon lejjebb, így talán kevésbé károsodik a zsilipkamra ajtajai, vagy ha mázlink van, akkor semennyire. - közben áthidaltam egy zárlatos energia rácsot csináltam rajta egy hurkot és így az energia más gond nélkül eljutott a konzolba. Most, hogy volt energia rákötöttem az ajtó nyitását és záródását vezérlő gombokat is, így azok már kaptak annyi energiát, hogy kinyíljon és be is záródjon. Persze még így is számolni kellett némi "áram" kimaradással, elvégre ez egy kicsit nagyobb teljesítményű ajtó, mint a két szomszédos. Majd át kellett mennem a másik két szoba konzoljához, hogy onnan kiszedjek pár vezetéket és kristályt. Ezután visszamentem oda, amin eddig is dolgoztam és ezúttal elkezdtem életet lehelni a manuálisan működő nyomás kiegyenlítőbe is, aminek ennél a panelnél szintén volt egy vezérlési egysége. Így át vezettem oda is az energiát és áthidalva a sérült részeket és kicserélve egy-egy sérült kristályt, úgy tűnt nagy nehezen ezt is sikerült beüzemelnem.
~ Remek, végre minden működik ezen a fránya konzolon, amire nekünk most szükségünk van. Bár egy gondunk még így is maradt, mivel csak úgy tudtam megoldani, hogy minden csak egy energia rendszer működtet, így amíg az egyik funkció működik, a másik egyáltalán nem fog, ezért kicsit lassú lesz a folyamat, főleg ha pont a rossz időben hagy ki az energia is. ~
Még jó hogy volt és még maradt is némi időnk mindent kivitelezni. A többiekre néztem és ismételten a Galaxis Védelmezői felé szóltam. Főleg ahhoz a két személyhez, vagyis Villámhoz és Vronhoz akiken volt páncél.
- Nos eldöntötték végre ki akar gombokat nyomogatni és ki akar embereket biztonságba helyezni? Mert magukon és Milleren kívül mindenki más itt hasztalan és fölösleges lenne az elkövetkező fél órában. Szóval döntsenek gyorsan, mert rövidesen jön a barátjuk és hoz egy dühös vendéget is magával.


A hozzászólást Doctor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 24 Márc. 2015, 17:45-kor.
avatar
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 27
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 21 Márc. 2015, 18:43

Kam számára nagyon gyorsan kezdett történni minden. Egy utolsó reménysugárként élt előtte az, hogy ha itt segédkezett, akkor enyhítő körülményként beszámíthatták a büntetésébe. Azt remélte, rövidebb ideig vagy jobb körülmények között tölthette el utána. Még ez sem volt rózsás kilátás. Az élete legalább megmaradhatott. 
A rabok örültek a megmentőknek, mert végre olyanokkal találkoztak, akik nem akarták őket megölni. Kam megnézte, hogy volt-e közöttük olyan, akivel valamennyire jóban volt, elviselhetőnek tartotta. A Doktor zsilipes felvetésére megjegyzést tett a kezeit felemelve:
- Ha valamit fel kell tölteni árammal, én tudok segíteni.
A továbbiakban hallgatott a műszakiakra, a technológia komolyabb ismerőseire és ott segített, ahol tudott. Ő építész volt, nem gépész, a többiekre bízta a terv kitalálását.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly on Vas. 22 Márc. 2015, 20:02

Jelly a többiek tervére és megállapításaira csak felvonja a szemöldökét. Az első pár napján, amit a földönkivül töltött még kiborult volna. De mióta látta a Fellegvárat elpusztulni, a társaival együtt lemészárolt egy egész várost valamint túl volt már sok kockázatos küldetésen. És valamiért a Doktor terve sokkal átláthatóbbnak és használhatóbbnak tűnt.
A Doktor felé fordult, mikor az egy önként jelentkezőt kért.
- Én értek az elektronikához - mondta, aztán felemelte a kezét. Az ujjai a következő pillanatban egybeforrtak, és felvették egy csavarhúzó alakját. - Szóval önként jelentkezem Doktor. Na, egy újabb dolgot is kihúzhatok a bakancslistámról. A Doktor útitársának lenni, na akkor essünk neki. Mutassa, mi a dolgom.
A kymmelianra pillantott, és felvonta a szemöldökét. Tetszett neki, hogy a rab, ellentétben a vörös bundájú haverjával sokkal segítőkészebb, és nem rinyál. Jelly megveregette a vállát és elmosolyodott.
- Csinált már ilyet azelőtt a képességével? Mert ha igen, akkor sok hasznát tudnánk venni.
avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Vas. 22 Márc. 2015, 20:24

Yalvis a hirtelen összeverődött társaságra pillantott, aztán felállt és a folyosó felé nézett. Hosszú pofáján tanácstalan kifejezés jelent meg. Hát nincs visszaút, mikor ideér az a tökéletesített badoon, akkor ő bizony itt marad.
Kifújta a levegőt, és a padlóra köpött. Felállt, és megrázta magát. A legnagyobb meglepetésére Kam is az Örzők oldalára állt. Talán ő tudja a legjobban. A foxiai kihúzta magát, és odasántikált a többiekhez. Ha segít nekik, akkor talán amnesztiával szabadulhat, vagy enyhítő körülmény is lehet ez az egész.
A lényeg, hogy többször nem csapják a falhoz, legalábbis remélte.
- Annak idején biztonsági zárakat törtem fel manuálisan, tehát én is jelentkezek.. Na nem azért, mert hirtelen hősnek érzem magam. Nem akarok itt megdögleni, és csak úgy lehet megoldani, ha csapatban dolgozunk.Élve akarok, ennyi. 

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
avatar
Bíbor Kísértet
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 145
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Kedd 24 Márc. 2015, 00:01

A helyzet nem volt túl rózsás. Se energia, se rendesen működő zsilipek.
~ Még ha nem lenne elég gondunk azzal a badoonnal ami hamarosan megérkezik.
Nestor kiosztja a posztokat, feladatokat és én nem is ellenkezem meg is indulok. A doki a segítségünk kéri és én megyek is.
- Valamennyire értek az elektronikához, de nem vagyok egy műszaki zseni.
Mondom és megindulok a társasággal. Az energiát át kellett irányítani. Talán menni is fog a dolog, bár ez nem egy Galadori páncélzat mechanikája, de próba szerencse.
Jellyvel remélhetőleg megoldjuk hárman a problémát. ha valami gáz lenne azt azonnal jelzem Nestornak rádión keresztül és akro is jelzek, ha végeztünk.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 24 Márc. 2015, 09:20

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield), Vron / Acél és Doktor
Következő körváltás: 2015. március 28. (szombat)

Nestor parancsa túl lassú és körülményes volt, amit nehéz volt kivitelezni, és a Doctorral ellentétben nem gondolt arra, hogy a folyosón haladjanak tovább és az ottani ajtót, további folyosórészt is igénybe vegyék. Főleg, hogy a badoon zsilipbe való beterelése sem volt működő opció, csak ha valaki bemegy és azt kilövik az űrbe a badoonnal együtt. Ehhez tulajdonképpen csapatmunka sem kellett, csak egyszerű józan paraszti ész. Nestor a szkenneren látta, hogy a folyosó valóban folytatódik tovább és arra is vannak tovább folyosószakaszok és helységek. Most lassanként mindenki látta, hogy Nestor terve azért sem kivitelezhető, mert a Badoon nagyobb, mint az ajtó, mindenképp sérülni fog az ajtó és így folyosó is vákuum alá kerül.
A vezetékekhez négyen mentek oda, hogy azzal foglalkozzanak, lényegében csak egymást akadályozták a munkában, ezért csak félig volt kész a dolog, amikor a folyosó ajtaja, amin a csoport is bejött kinyílt és több métert zuhanva, majd csúszva Miller landolt a folyosón és közvetlen mögötte a badoon is megérkezett. Ha mindenki a Doctor szavait követte volna, akkor sikerülhetett volna, de mivel lényegében pont azt nem tette senki, így a helyzet most katasztrofális volt a két ellentétes parancs miatt.


megoldás:
Leírom a megoldást is, hogy lássátok mennyi lett volna, amire Doctor is próbálta a csapatot rávezetni. Egyvalaki gyorsan fél perc alatt egymás akadályozása nélkül átirányítja az energiát, Jelly jó volt erre. A többiek hátra mennek és kimennek a folyosó végén lévő ajtón tovább, Kira, vagy Danny űrlovagság miatt itt maradtak volna, hogy amint Miller megérkezik kinyissa a zsilipet, Miller a maradt személy és a badoon az űrbe kerül, de mivel volt páncéljuk, amivel bírják az űrben min 12 óráig és tudnak manőverezni vissza tudnak jutni, ugyan nem a folyosóra, mert arról nem tudnak kijutni, de a hangárba.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Doctor on Kedd 24 Márc. 2015, 17:24

Miután az én nézőpontomból tekintve érthetően és világosan elmondtam mindenkinek, mi lenne a teendő, de mindenki, kivéve Nestort, olyan részleten ragadnak le, amit már rég megoldottam...
Hát enyhén szólva lesújtott a látvány. Az még kezelhető volt, ahogy Nestor megoldotta volna a helyzetet. Egy olyan megoldással állt elő, aminek köszönhetően szinte mind meghaltunk volna. De mindenkivel megesik, hogy rossz megoldással próbál jót kihozni a helyzetből. Ez olykor még velem is megesik, hiszen én se vagyok tökéletes.
~ Remek, pont most értetlenkedik a társaság, mikor épp az ellenkezőjét kéne tenniük. Nem is értem miért akarnak olyanban segíteni, amit már rég megoldottam. De ez az a pillanat ahol nem hagyhatom, hogy a most kialakult kaotikus állapot életeket követeljen, csak azért, mert páran nem az teszik, amit kéne. Úgy hogy Galaxis Védelmezői ide, vagy oda kézbe veszem ezt az egészet és rendet teszek. Még azelőtt mielőtt hullanának a holttestek. ~
Így hát amint elkezdtek özönleni a szerelésben segíteni akarók, kissé elszomorodtam. Viszont sok időm nem volt nekik elmagyarázni, mindent, főleg, mert közben Miller és a Celestial Badoon is megérkeztek, így cselekednem kellett. Így ezuttal rövidre fogtam a helyzet kiértékelését és a dolgok elmagyarázását.
- Mindenki figyeljen rám! - persze ez a nem messze tőlem levő szuper Badoon miatt elég nehéz lehetett. De csupán másodperceim voltak, hogy a jó irányba tereljem a jó népet, mielőtt mészárlás kezdődött volna.
- Akiken nincs szkafander, vagy páncél, azok fussanak egy szomszédos folyosóra és szigeteljék el magukat! Futás! Mr. Knight maga vonszolja magát a zsilip konzolhoz és kezelje! S a nyomás kiegyenlítésnél használja áthidalásnak az egyik kristályt! - közben próbáltam elkerülni a szörny útjából, hogy ne én legyek az első áldozat. Majd folytattam, folyamatosan mozgás közben, így nehezebb célpontott adva a Badoonnak.
- Gyerünk már! Mozogjanak! Miller, maga tegyen meg mindent, hogy a szörny az űrben végezze, de maga élje túl és próbáljon vigyázni magára! Mr. Knight sok sikert a konzollal, mindenki más szedje a lábait, vagy itt maradnak meghallni! - próbáltam mindenki tudtára adni gyorsan hadarva. De közben érthetően is, milyen komoly a helyzet és, mennyire nem érünk rá problémázni, mert az életünk a tét. Így mikor elég távol értem a szörnytől, hogy még neki is némi időbe teljen eljutni hozzám, elkezdtem a helyes írányba terelni mindenkit, hogy megmentsem az életüket, ha hagyták. Még a zsilipek vezérlését is szívessen bevállaltam volna, de védő öltözet hiányában ez öngyilkosság lenne. S ennyire ostoba sosem lennék. Remélve, hogy mindenki aszerint cselekszik, ahogy mondtam, tovább terelgettem ki a csapatot akik még bent voltak, s ha mindenki szót fogadott és velem jöttek, akkor én hagytam el utolsónak a folyosót, Millerre és Mr. Knightre bízva a Badoont.
avatar
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 27
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 28 Márc. 2015, 00:14

//Egy főre értelemszerűen nem tudok írni, ha megtenném, akkor mindenki meghalna. Szerdán lesz reag, vagy ha írtok előbb, akkor előbb.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Szer. 01 Ápr. 2015, 00:06

// Valójában már átjavítottam az űrlovag nevem, de úgy veszem, hogy a kari helyes nevén szólították.//

Kétféle parancs, és kész a káosz. A stressztől vagy nem is tudom, talán a tudattól, hogy sietnünk kell mert mindjárt itt halunk meg, de sokan csak a panelhez rohantunk, és lényegében csak akadályoztuk egymást a munkában.
Megérkezik Miller csúszva, majd a nyomában a Badoon is. A doki átveszi a parancsnokságot, én pedig teszem amit kér. Azonnal odafutok a zsilip konzolhoz és a felszólítást szerint járok el. Persze a saját szkafanderem futás közben magamra húzom, és megvárom míg a többiek akikre veszélyes az űr, eltűnjenek végre, csak aztán nyithatom ki a zsilipet, hogy a vákuum engem, Millert és a Badoont kivigyen az űrbe. Nem akarom, hogy más meghalljon az elhamarkodottságom miatt. De ha a baddoon már túl közel ér, míg a többiek lefagytak, akkor nem lesz más választásom.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

9 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.