Knowhere

4 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 23 Nov. 2014, 17:23

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield) és Vron / Acél
Következő körváltás: 2014. november 27. (csütörtök)

Nagyjából tudni lehetett, hogy ki mihez ért, a többség semmihez, pitiáner csalók voltak, volt, aki zsoldos, szóval a harchoz értettek, illetve a balhégeneráláshoz. És itt vége, nagyjából a meghalt tudós és Yalvis voltak a kivételek, akik különösebben értettek a technológiákhoz, tudományokhoz. A többiek átlagos tudással rendelkeztek, illetve az őrök magasabban képzett katonák. Komvonal, így belegondolva nem igen volt sehol sem, maximum belső, mivel a fej igencsak jól árnyékolt volt, meg kellett volna külön oldani, hogy kívülre is lehessen kommunikálni. Ehhez a sérült hajónak a sérült kommunikációs egységeit kellett volna rendbe hozni. Volt itt még talán egy technikus is, de az egy alig fél méter magas kis lény volt, aki szabotázs miatt került ide a börtönbe. Elérte, hogy egy shi’ar nemes, vagy gazdag kereskedő járműve felrobbanjon az illetővel. És itt vége. Ami a menedékhelyeket illette, térképet ugyan nem igen látott senki sem hosszabb ideig, így abból lehetett következtetni, ahogyan haladtak. Minden szinten voltak raktárak, szállások, kisebb-nagyobb helyek. Bármelyiket lehetett volna használni, most, hogy az előbbi támadás után fogyott is a létszám már több hely is volt, ahova befért a megmaradt társaság. Más kérdés, hogy a nehézfiúk mennyire foglalták el ezeket a jobban védhető helyeket. A mostani pozíciótól számítva két szintet kellet volna lefelé menni az első ilyenhez.

Arra a kérdésre, amit Villám tett fel nagyon hamar egyértelmű válasz jött, a szellőző beszakadt, ahol a skrull nő kiesett belőle és sérülés keletkezett ott. azonban most, hogy a drone-k beleolvadtak a szellőzőbe a sérülés is eltűnt, azaz az űrállomás javította önmagát. A csapat pedig egyetértett abban, hogy el kell menniük arra a koordinátára, amit kaptak, amit meg is tettek. A négy szintet játszi könnyedséggel voltak képesek megtenni és nem ütköztek semmilyen ellenállásba. Mindenki eltűnt a környékről, azonban az látszott a szkenneren, hogy tényleg kezdtek a csoportok összébb húzódni, a miért volt kérdéses. A többi folyosó, amin haladtak is hasonlóan kihalt volt, a világítás hol működött, hol nem. Végül pedig egy fémajtóhoz értek, ami a közeledtükre kinyílt. Bent is félhomályos állapot volt, de a hely határozottan egy tartalék irányítóteremhez hasonlított. Bent nagyobb dobozok is voltak szanaszét, eléggé sok fedezéket hagyva. Amint mindenki bejött és nagyjából beért egy kellemesen mély hang szólalt meg. A fordítógép természetesen fordított mindenkinek, de Jelly-nek nem volt erre szüksége, a hang tulajdonosa – aki egyébként még mindig nem volt érzékelhető a szkenneren – angolul beszélt.
- Szóval önök a jelenlegi Galaxis Védelmezői – kezdte. – Mióta küldik ki ezt a csapatot néhány rab begyűjtéséért?
Az egyik nagyobb fémdoboz halom mögül egy páncélos alak lépett ki a beszédével egyszerre, a páncélja pedig végig csupa vér volt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Vas. 23 Nov. 2014, 21:14

Egy ilyen börtön rémálom volt azoknak, akik tanultak. Kam is képzett volt, Yalvis is és az a mini lény is, a technikus. Hibáztak, egyszer elrontottak valamit, Kam az indulatain nem tudott uralkodni és egy életre megbélyegezték. Gyilkos volt, egy egész családot kiirtott, ez igaz. Már megbánta. Megérdemelték, de megbánta. 
A foxiai megint nagyon sokat beszélt a semmiről, Kamet egyáltalán nem érdeklő témákról és panaszkodott neki suttogva, hogy miért nem segített. Okos volt és hasznos, mégis a kymellian idegeire ment. A lótestű felnézett a plafonra és vett egy nagy levegőt, hogy ne csapja agyon árammal vagy puszta kézzel a rókát. Nem érezte jogosnak a panaszt. Ő menekült, a saját életét féltette. Ha lelassult volna, agyonlőtték volna az immunrendszer tagjai. Nem volt barátságos, nem volt segítőkész. Semmi kedve nem volt itt lenni és játszani a barátot.
- Én építész vagyok.
Arról hallgatott, hogy hogyan gyilkolt. Nem vitte volna előre a menekülést. A képességéről már beszélt, az nem volt újdonság. A térképeket nem látták elég ideig, ami elérhető volt, azt a nehézfiúk is elérhették. A legfelső szinten még nem voltak, ittl ejjebb már lehettek.
- Nézni kell, mennyire van összejárva a padló. Aki tud szagolni, jobb hallása van, az segítsen. Vagy mind túléljük vagy senki. Yalvisnak igaza van.
Kam most már az összefogásban látta a megoldást. Amikor futottak, bátran eltaposott volna bárkit az útjában, most közös erőt kellett alkalmazniuk. Mint a drónok, azok is együtt dolgoztak, hogy megvédjék a szervezetet. Kamnak eszébe jutott valami.
- Az immunrendszer, amit a tudós mondott a halála előtt... A gyengébbek kedvéért a test gyógyító részecskéi. Ezek most kerültek elő. Lehet, hogy a fej kezdi meggyógyítani magát? Ha a kommvonal is meggyógyul, akkor elérhetjük a külvilágot. Vagy legalább a belsőt. A gránátos kísértet akkor tulajdonképpen egy orvos, aki mindenkit ellenségnek, vírusnak néz és ránk küldte a robotokat.
Kam ennyit rakott össze, egyelőre nem tudta használni az információt. Ki lehetett az, aki ismerte a Celestial technológiát és idekerült, nem tudta. Továbbra is hátul maradt és szemmel tartotta az ajtókat, hogy ha kellett, fedezékbe húzódjon.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 25 Nov. 2014, 12:56

Jelly és Vron beszélgetésére csak bólintgatok ide-oda, fogalmam sincs, melyik rendszer irányíthatja a drónokat. Abban viszont mindkettejüknek igaza van, hogy veszélyes is lehet a helyzet, ezért is mondtam, hogy legyenek felkészülve. Jelly kérdésére, hogy mi van a rabokkal, megnézem a szkennert.
-Fogynak… És félnek. Csapatokba verődnek, valószínűleg a drónok ellenük is harcolnak, vagy valami más, ezért nem akarnak egyedül maradni. Talán hamarosan elkezdik átfésülni a helyet.
A négy szint nem okoz gondot, sehol senki, és helyenként még olyan luxus is fogad minket, mint például működő elektromos ajtó, vagy világítás. A végén elérünk a terembe, ami a koordináták alapján meghatározásra került. Körülnézek egy kicsit, de a dobozok sok mindent takarnak, akár ellenség is lehetne itt, de a szkenner nem jelez senkit. Amikor mégis megszólal egy hang, arrafelé fordulok, és a fegyveremet is felemelem.
Mivel tudja, hogy kik vagyunk, gondolom belelát a drónok rendszereibe, valószínűleg ő irányította innen a drónokat, vagy legalábbis indította be a rendszerüket. Elvégre a hely eléggé úgy fest, mint egy irányítóterem. A rajta lévő vérből ítélve megfordul a fejemben, hogy a lézerfegyverek korában ritka az ilyen látvány. Ugyanakkor beugrik a korábban látott mészárlás.
-Mióta a Kyln képtelen a saját rabszállítóit biztonságban tartani – válaszolok a férfinek, aki véleményem szerint a börtönőrök közé tartozhat. – Nestor vagyok, ők Jelly, Vron és Villám. Ha jól sejtem, te lehetsz a kísértet. Ki vagy, mit csinálsz itt, és főképp: miért nem mutatja az életjel szenzor, hogy itt vagy?
Az utolsó kérdésre persze megvan a magam elmélete, de viszonylag nagy illetlenség lenne csak úgy le androidozni valakit, akinek a nevét sem tudom.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Vron on Kedd 25 Nov. 2014, 22:04

A koordináták által kijelölt hely felé tartva valóban nem találkozunk senkivel, ahogy azt a szkenner által szolgáltatott adatok alapján is sejtettük. A drónok nyilván ott vannak a falban, de pillanatnyilag nem jelentenek veszélyt. Azt meg csak remélhetjük, hogy ez nem is fog változni. Közben Nestor jelzi, hogy a szkenner szerint a rabok csoportokba tömörülnek és fogynak. Lehet, hogy más is van a dolog mögött, de szerintem a legvalószínűbb az, hogy a drónok módszeresen kiirtják őket. De minket miért nem?
Lassan megérkezünk a megfelelő pontra. A teremtől, amit a koordináták jeleznek, egy fém ajtó választ el minket, de az azonnal kinyílik, amint közel érünk. Akárki is van a teremben, vár minket. Nem mintha ez eddig kérdéses lett volna. Utolsóként lépek be a terembe, ahogy eddig is haladtam. Félig tudatosan valamilyen számítógépre számítottam, de ehelyett egy humanoid alak vár minket. Nem tudom nem észrevenni rajta a rengeteg vért. Nagy valószínűséggel épp a "Kísértettel" nézünk farkasszemet. Mivel egész testét fém borítja, nem kizárható, hogy egy androiddal állunk szemben. Valószínűnek tartom, hogy ez a helyzet, hiszen ez magyarázhatná a drónokkal való szoros kapcsolatát, és azt is, hogy nem jelezte a szkenner. Amikor megszólal, két dolog válik nyilvánvalóvá. Az egyik az, hogy tisztában van a Galaxis Védelmezői koncepciójával, bár ez az eddigiek alapján nem újdonság. Másrészt viszont nem naprakészek az információi. Talán az elmúlt években inaktív volt? A rabok érkezése aktiválta volna? Elképzelhetőnek tűnik, hogy az űrállomás aktív időszakából származik, ahogy gondoltam. Lehet, hogy nem is a celestial immunrendszere, hanem az űrállomás deaktivált biztonsági rendszere lépett működésbe.
Komoly erőfeszítésembe kerül, hogy ne szólaljak meg, de nem akarom azt a benyomást kelteni, hogy egy szervezetlen, fegyelmezetlen banda vagyunk, így hagyom, hogy csak Nestor kérdezzen. Ha valami fontos kérdés nem hangzik el, azt majd felteszem, de először hagyom, hogy a "Kísértet" válaszoljon.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Szer. 26 Nov. 2014, 19:37

A kérdésemre, hamar be is ugrik a válasz egy felbukkanó emlék formájában.
~ Hát persze, ahogy a nő kieset, felsértette a szellőzőt.
A társaimmal mind egyetértünk, így meg is indulunk a kapott koordináták felé. Az út túl simán ment, nem ütköztünk senkibe és semmibe túl nagy volt a csend.
Nestor közli is az okát, mire én szóban nem reagálok.
~ Naná, ezek a drónok, remekül szednék le őket egyenként, főleg ha hátuk mögé tudnak férkőzni.
Amint megérkezünk a kijelölt helyre egy fém ajtó nyílik meg, valami féle irányító helység lehetett. Körbepásztázom a terepet, mikor meghallok egy mély hangot. A fegyverem a hang irányába szegezem és úgy várok, mikor meghallom miket mond a fickó leeresztem a fegyvert, de még magam mellett tartom.
~ Véres? a lézerfegyverek által okozott sebek nem véreznek, de a hullák akiket találtunk nagyon is. Szerintem megtaláltuk a mészárosunkat.
A fegyverem nem szegezem rá, hogy ne érezze fenyegetve magát és ne támadjon nekünk, de azért közel van a fegyver így gyorsan reagálhatok ha kell.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 27 Nov. 2014, 09:49

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield) és Vron / Acél
Következő körváltás: 2014. december 1. (hétfő)

- Építész? – nézett fel a mini lény. – Az jó, akkor majd a te segítségedet vesszük igénybe arra, hogy barikádot építsünk, amin nem tudnak átjutni.
Mondta reménykedve erre az információra. A létező információkból eléggé jónak tűnt Kam következetése a többiek pedig bólogattak, hogy hasonlóképpen gondolják, hogy ez lehet az egésznek a kulcsa. Kam vezetésével pedig a csoport elindult, figyelve a talajt, hangokat és szagokat. A falakban a kopogás szinte végig megvolt, a drone-k voltak, de arra hamar rájött a csapat, ha a fal nem sérül meg, akkor nem fognak kijönni rajta. A talaj elég steril volt, nem igazán volt itt bent olyan, ami port okozott volna. Ennek ellenére a társaság egészen könnyedén letudott jutni két szinttel lejjebb, csak egyszer kellett kerülniük, mert arra volt két másik személy. Már csak egy folyosó és sarok választotta el a teremtől a társaságot, amikor meg kellett állniuk. A sarkon túl volt a közel harminc méteres három méter széles és ugyanilyen magas egyenes folyosó – ennek a végén volt a terem, ahova tartottak – ezen a távon pedig hat fegyveres rab is tartózkodott, mintha őrizték volna azt, ahova Kam csapata tartott.

Most, hogy a csapat körül tudott jobban nézni idebent, itt is látott vért, elég sokat a földön, ez nem harctól származott, sokkalta inkább, mintha egy sérültet vittek volna végig a helységen. Ha a férfiak követik a vér nyomát, akkor az egyik fal mellett egy letakart női testet – a testvonalai alapján – lehetett látni, körülötte elég sok megalvadt vér. Az illető páncélján sem friss volt a vér, hanem úgyszintén alvadt, szóval nem most történhetett mindez, csak éppen nem takarította le magáról.
- Igen, valószínű, hogy az itteniek ezt a nevet aggatták rám pusztán babonából – mondta a páncélos. – Ha megkérhetném, maradjunk a magázásnál.
Mondta katonásan ridegen egy bizonyos hangsúllyal, ami nagyon, de nagyon ismerős volt Nestor és Jelly számára, noha egyelőre nem ugrott be, hogy honnan. Arra, hogy kicsoda egyelőre nem felelt, csak arra, hogy miért nem veszi észre a rendszer.
- Elég könnyű észrevétlen maradni, ha az emberi fia celestial technológiát használ és a rendszerek idevalónak ismerik fel – felelte.
Itt ekkor a páncélja sisak része megmozdult és lassanként tűnt el az arcáról, egye meglehetősen fiatal hosszabb szőke hajú, acélkék szemű férfi volt az illető. Noha roppant fiatalnak látszott a szemei árulkodtak arról, hogy közel sincs így és idősebb, mint aminek kinéz. Nestornak és Jelly-nek most már tényleg volt olyan érzése, hogy látták már a férfit, de még mindig nem lehettek biztosak, hogy hol.

- Lord Eyjolf Ragnar Miller tábornok – mutatkozott be. – Az Új Földi Egyesített Flotta főparancsnok-helyettese. A történelmi adatbázisom szerint legalább 5980 évvel vagyok korábban, mint kellene lennem.
És a névvel együtt már a két férfinak is beugrott, ez a férfi pontosan úgy nézett ki, mintha a Földön Jonathan Miller-t és Einar Thorson-t arcban összeillesztették volna. A két Űrlovagnak sem a név, sem a külső sem mondott semmit, hiszen egyikőjük sem volt korábban a földön és emiatt nem ismerhették egyik személyt sem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly on Csüt. 27 Nov. 2014, 16:44

- Kemény lesz felérni oda - válaszolta Jelly az embertelennek, aztán megrázta a fejét. - Remélem, hogy maradéktalanul is kitudjuk őket menteni. Csak nem értem, hogy a dronók miért most indultak be. Elvégre nem tudom meddig lakott volt az állomás. Akkor miért nem történt semmi ilyesmi?
Közben négy szintet haladtak, a következő szobában kishíján megugrik, mikor szembeakadnak a tetőtől talpig véres páncélban lévő fickó látványától, hát még akkor, mikor az angolul szólal meg. Így a tolmácsgépe nem fordítja. Nestor szerencsére mindenkit bemutat, és tesz egy megjegyzést a klyn-i parancsnokság képességeire. A férfi ridegen, katonásan beszél, a következő pillanatban leveszi a maszkját. Jelly azonnal felismeri, mármint hogy kinek a leszármazottja lehet, úgymond.
- Jonathan Miller ezredes leszármazottja! - kiáltotta a mutáns, ahogy rájött. - A SHIELD egyik vezető ügynöke volt, és úgy fest, hogy ő az egyik későbbi leszármazottja. Főparancsnok, megkérdezhettem, hogy hogyan került ide?
Lázba jött, időutazás, ráadásul egy teljesen fejlett későbbi évezredből. Amikor alkalmazták a Celestial technológiát. Inkább nem kérdezett volna semmit azokról az időkről, hisz ki tudja, hogy változtatja meg a történelmet.
Esetleg ez teljes egészében törvényszerű, és talán ez a történelem egy észrevétlen, de annál fontosabb pillanata.
avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Csüt. 27 Nov. 2014, 16:55

Yalvis bólintott, rajtuk kivül egy kistermetű idegen van, aki technikus volt. Állítólag azért kasznizták be, mert szabotált egy shi'ar hajót, valami nemes vagy gazdag kereskedő gépét. Az meg felrobbant, hát nem lehetett valami tehetséges, mert ha értett volna a dolgok eltussolásához, akkor valószínűleg balesetnek tudta volna feltüntetni, és most nem lenne itt velük.
Valószínűleg a megbízója által adott pénzből kortyolgatná a koktélját valamelyik üdölőbolygón. Két szintet mentek, a falakban végig hallatszott a kopogás, a padló pedig teljesen tiszta volt. A következő folyosón hat felfegyverzett rab volt. Yalvisnak hirtelen lett egy terve, amiben a drónoknak fontos szerepe lenne. Ránézett a társaira, és halkan előadta.
- Arra gondoltam, hogy el kellene érni, hogy ezek a jómdarakra rátámadjanak a drone-ok. Meg kellene csinálni, hogy véletlenül eltalálják a falat. Fiúk csapjatok zajt - mondta a társainak. Kam, te löjjél rájuk, és ügyelj arra, hogy ne találd el a falat. Ha nagyon belemelegedtek a buliba, akkor lőjjél bele a plafonba. Ha minden jól megy, akkor a drónok rájuk vetik őket. Na, milyen ötlet?

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
avatar
Bíbor Kísértet
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 145
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 27 Nov. 2014, 21:37

Kam fújtatott, mint a lovak. A technikus az értelmesebb rabok közé tartozott, de amit most mondott, az csak idegesítette a kymmeliant.
~Ezért tanultam, hogy barikádokat építsek ostoba lények megvédésére? El kell menekülnöm innen minél előbb és valahol új életet kezdeni. Nincs más lehetőségem, mint az alvilág, hamis személyazonosság. Ha egyáltalán kijutok épségben...~gondolkozott magában hangtalanul.
A reménye még nem halt meg teljesen. A gyógyítás valószínű volt és akkor lehetett lehetőségük a kommvonal használatára is. Rizikós volt, mint minden a hajón. A rabok ellen küldött erősítés is meg fog érkezni, sőt lehet, hogy már a fejen voltak. Menekülni kellett, mert ha nem próbálkoztak, akkor biztos volt a halál.
Nem találtak semmilyen nyomot. Két jómadár miatt tettek egy kerülőt, közben a drónok kopogtak a falban. Yalvis ötlete nem volt jó Kam szerint. Ő is szerepelt benne, muszáj volt megmondania.
- Te mondod meg nekik, hogy utána menjenek vissza? Nem lövök szét semmit. Ha kijönnek, mindenkit megölnek. Inkább arra találjatok ki valamit, hogyan menjünk tovább...
Kam nem harcos volt, nem katona. Építész, amint megmondta. Az őrök és a rabok között nála sokkal alkalmasabbak voltak, akiktől a tervet várta. A folyosó, az épület, a szerkezetfelépítését megnézte, haditervet ezek alapján viszont nem tudott csinálni. Yalvisból kinézte, ha leszáltt a földre a róka és nem akart falat bontani.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Vas. 30 Nov. 2014, 12:40

A fickó magázódni akar, hát ezen ne múljon. A halott társán nem sokáig időzik a tekintetem, inkább próbálok rájönni, hogy honnan ismerős a hangja és a stílusa. Mikor megszabadul a maszkjától, nem sokkal kerülök közelebb a megoldáshoz, akárki is a fickó, nem találkoztam még vele, de ettől még átkozottul ismerős. A hír, hogy celestial technológiát használ, eléggé meglep. Nem sok ilyen technológiát használó dolog működik manapság, és ami mégis, azt aranyárban mérik.
Végül a neve az, ami elárulja, bár ha nem mondja, hogy Miller, eszembe nem jutott volna, hogy hívták a földön azt a fickót. Az északias hangzású nevek sokkal árulkodóbbak asgardi származásáról. Végül még bedobja azt is, hogy a jövőből jött, úgy hatezer évvel ezutánról. Szóval a jövőben a földi SHIELD-es fickó leszármazottja egy celestial technológiát használó időutazó asgardi lesz… Tegyünk úgy, mintha érteném.
-A későbbi leszármazott nem kifejezés. Egészen véletlenül kicsit ismerjük az egyik ősét. De nem csak az időben, hanem térben is eléggé elcsúszott, a Föld jó messze van innen, erre gondolom már maga is rájött, tábornok.
Megvárom, hogy válaszol-e Jelly kérdésére, hátha kiderül belőle valami izgalmas, aztán viszont megpróbálom a fontosabb téma felé terelni a beszélgetést.
-Az idekerülésénél lényegesebb, hogy most mihez kezdünk itt. Nyilván tudja, hogy nagyjából egy húsz fős csapat van a fenti szinten, és jóval több bűnöző rohangál mindenfelé. Gondolom egy flotta főparancsok-helyettes tudna segíteni nekünk az ügyben, nem igaz, tábornok?


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Vron on Hétf. 01 Dec. 2014, 00:30

Amikor jobban körülnézek, megakad a szemem egy letakart holttesten. Alakjából ítélve egy nő lehet. Eddig sem tűnt kérdésesnek, hogy ő lenne a "Kísértet", de ezek után már le se tagadhatná.
Egy másik elméletem viszont megdől, amikor leveszi a sisakját. Állítása, miszerint Celestial technológia tartotta rejtve, nem tűnik kevésbé hihetőnek, mint más elképzeléseim. Nem tudom, mennyire képes az űrállomás átverni Nestor szkennerét, nem értek a Celestial technológiához, így kénytelen vagyok abból kiindulni, hogy nincs oka erről hazudni nekünk. És nem is olyan lényeges. Sokkal fontosabb kérdés, hogy ki ő, és mit csinál itt. Az első kérdésre hamarosan választ is ad. Egy földi tábornok hatezer évre a jövőből... Miért van az, hogy ha valami kozmikus léptékű esemény történik, a földiek mindig ott vannak? Mitől van annak a bolygónak ekkora jelentősége? Mert, hogy ez egy kozmikus léptékű esemény lesz, abban szinte biztos vagyok. Senki nem utazik 6000 évet a múltba anélkül, hogy valamit megváltoztatna. Jelly nem képes visszafogni a lelkesedését, rögtön fölkiált, ami őt ismerve nem csoda. Végtére is ez a személy az ő bolygójának jövőjéből érkezett. Az annál érdekesebb, hogy a jelenben élő őse valamiféle fontos figura lehet a Földön mivel Jelly és Nestor is ismerik.
Az embertelen rögtön a segítségét is kérné, de ezzel elkerül jópár kínos kérdést, ami nem maradhat megválaszolatlanul.
- Mi a célja itt, tábornok? - kérdezem határozottan. - Azt hiszem jogos a feltételezés, hogy maga gyilkolta le az ide érkezett rabokat. Miért?

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 01 Dec. 2014, 10:14

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield) és Vron / Acél
Következő körváltás: 2014. december 5. (péntek)

Mikor Kam felvetette, hogy a többiek is nézzenek körül, hogy mit is lehetne tenni többen dugták ki a fejüket, hogy mit is lehetne tenni. Arra egyetértettek a férfival, hogy nem kellene a falat meglőni, mert nem lesz jó vége a korábban látottak alapján. Azonban az, hogy így próbáltak kilesni nem volt túl jó lehetőség, az egyik alakot az egyik kree őr akarta már visszarántani, hogy túl feltűnő, de elkésett, egy lézerlövés robbantotta szét az illető fejét. Azonnal hallani lehetett a lépéseket, hogy a folyosón levők jöttek megnézni azt, hogy kik lehetnek még itt.

Jelly örömködésére, hogy rájött ki is a férfi Eyjolf ránézett, megnyugtató volt számára, hogy még Nestor is ismerte az egyik „ősét”.
- Ami azt illeti az egykori ezredes, manapság Új Föld kormányzója címet tölti be pár ezer éve, ő az Egyesült Flotta Főparancsnoka, ezenfelül ő a nagyapám – felelte a férfi teljesen nyugodtan. – Nem vagyok olyan távoli leszármazott.
Ezek után még felelt arra a kérésre is, hogy miként került ide.
- Avian-t, ez az a bolygó, amit ma Földnek ismernek támadás érte egy idegen flottától, ami bolygókat pusztít el. Az ottani tanács segítségére siettem, de az ellenséges flotta az utamba került. Megpróbálkoztam egy dimenzióváltással, de egy rakéta eltalálta a gépemet, a következő pillanatban pedig már becsapódott a vadászgépem egy nagyobb űrhajóba. Ami ezek szerint a rabszállító hajó volt és az egész lezuhant itt.
Nestor kérdésére bólintott, hogy valóban tud segíteni, utána pedig Vron felé nézett, hogy az ő kérdésére is válaszoljon.
- Valóban megöltem többet közülük, olyanokat, akik a többséget veszélyeztették, illetve a hely stabilitását is – felelte. – Persze volt olyan is, aki ránk, majd rám is rám támadt és önvédelem volt. De pusztán élvezetből, mert megtehetem senkit sem öltem meg. Katona vagyok, nem mészáros. A célom pedig, hogy ezt az öreglányt… öregurat végre teljesen működésképes állapotba hozom. Már nem kell sok idő erre – utalt az egész Celestial fejre ezzel. – A drone-kat is próbáltam úgy átprogramozni, hogy azokat, akik nem jelentenek közvetlen veszélyt mindenkire, a többségre, azokat ne bántsák. Ezért is nem támadták meg önöket, egyébként mindenkit megpróbáltak volna megölni. Azok, akik előzőleg itt voltak roppant paranoiásak lehettek.
Ezek után hűvösen, várakozóan nézett az Őrzőkre/Védelmezőkre, hogy mit is fognak mondani arra, hogy beismerte, hogy miket tett.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 04 Dec. 2014, 13:48

Nem rossz, ha valaki ért a celestial technológiához, mikor épp az egyiknek a fejében vagyunk. Igaz, hogy Miller tábornok miatt van eleve szükség a beavatkozásra, de ez nem az ő hibája, és legalább elég hatékony módon próbál segíteni az embereken, mármint azokon, akik megérdemlik.
-Tehát azt mondja, tábornok, hogy már nem sok idő, és helyrehozza az egész rendszert. Úgy minden bizonnyal sokkal könnyebb lesz a dolgunk. Egyelőre nem láttam mozgolódást az fenti emeleten lévő bujkálók körül, úgyhogy én azt mondom, maradjunk itt, és védjük ezt a helyet, amíg helyre nem áll a rendszer, aztán a drónok segítségével már össze tudjuk terelni jól elzárható részekre a rabokat, a lifttel pedig kimenthetjük a fent rekedt őröket. Aztán jelezhetünk a Kylnnek, hogy küldjenek másik rabszállítót, amire felpakolhatjuk az embereket. Mit szól ehhez a tervhez, tábornok?
Közben azért rápillantok a szkennerekre, hogy valóban minden rendben van-e fent, de eddig sem láttam, hogy a rossz fiúk elindultak volna felfelé. Vagy jól elbújtak, vagy valahogy elbarikádozták magukat. A lényeg, hogy remélhetőleg elég időnk lesz a rendszer megjavítására.
-Aztán persze felmerül a kérdés, hogy ha tényleg működőképessé teszi a celestial bázist, kinek kerül majd a kezére. Egész jó Galaxis Védelmezői főhadiszállást lehetne belőle rittyenteni – teszem még hozzá, és Jellyre nézek, valószínűleg őt hozná legjobban lázba egy ilyen főhadiszállás.
Szándékosan nem reagálok arra, hogy Miller kinyírt egy pár rabot, és meghalt a társa, nyilván ezek a dolgok zavarják őt, és most nem kell ezekre fókuszálnia, foglalkozzon csak a rendszerrel. Szintén nem hozom szóba a hazajutását sem, az is csak elvonná a figyelmét. Persze tapasztalt fickó ő is, ha ilyen témát hozna fel valaki, elhárítaná, mondván, ez nem fontos most.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 04 Dec. 2014, 14:49

~Én csak azt mondtam találják ki, hogyan menjünk tovább. Azt nem mondtam, hogy dugják ki a nagy buta fejüket a fal mögül. Ez Yalvis hatása. Szét akarta lövetni a falat. Ha rombolunk, az immunrendszer megtalál. A testnek ártunk, akkor az is árt nekünk, ennyit még én is tudok. Nem kell ehhez orvosnak lenni~gondolkodott magában a kymmelian.
Egy rab meghalt, a kree őrök hiába próbálták visszahúzni. Ők is felfogták, hogy együtt több esélyük volt és meg akarták volna kímélni magukat a lebukástól. Nem sikerült. Kam a fejét fogta, hogy kikkel került össze. Közel állt ahhoz, hogy elkezdjen mindenkibe áramot vezetni és ugyanolyan dührohamot produkáljon, ami miatt lecsukták. Mindenki idegesítette már és a fegyverét készenlétben tartva várta a folyosói nehézfiúkat. Nem lépett ki a fal mögül, fedezékben várt, hogy amint megjelenik valaki idegen, azt szétlője kíméletlenül és kitöltse rajta a haragját.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Csüt. 04 Dec. 2014, 20:36

A férfi elkezd mesélni és bár hihetetlennek tűnne, de mégis sikerül logikus magyarázatokat adni a dolgokra.
~ Akkor most már tudjuk, hogy ki miatt zuhant le a rabszállító.
Bár amiket mesélt arra utalt, hogy nem rossz ember, én azért rajta tartom a szemem, aki képes egy ilyen technológiát irányítani, az veszélyes is lehet a későbbiekben.
Nestor szavaira kissé meglepődöm, hiszen nem hinném, hogy az ezredes azért javította volna fel a rendszert, hogy aztán csak úgy odaadja nekünk.
~ Csak én érzem úgy, hogy itt valami nem stimmel? Ha ő nem egy mészáros, akkor miért voltak marcangolásnyomok a hullákon.
Egyelőre nem teszem fel hangosan a kérdést, mert nem akarom felizgatni a kedélyeket, főleg mivel láthatóan Nestor nem akarja felfújni a haláleseteket.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Vron on Pént. 05 Dec. 2014, 01:33

A férfi sokat beszél, de elkerüli a választ a legfontosabb kérdésemre. A gyilkosságokkal kapcsolatban megelégszem a válaszával, hiszen én is katona vagyok, de ha igazat mond, akkor bizonyos jelenségek megmagyarázatlanul maradnak.
- Én is katona vagyok, tudom, hogy nem mindig lehet és kell elkerülni az áldozatokat. Nem ez az, amire igazán kíváncsi vagyok. Azok a rabok érdekelnek, akiket fellógattak és széttéptek. Ha ezt nem maga tette, akkor van egy másik "Kísértetünk" is...
Annak ellenére, hogy a brutális mészárlásra nem kaptunk magyarázatot, úgy érzem, hogy ezzel a kérdéskörrel haladunk valamerre. A céljával kapcsolatosan viszont épp ellenkezőleg. De én nem Nestor vagyok, aki elfogadja az elkerülő válaszokat. Nem is értem, hogy vezető létére miért engedi, hogy a férfi diktáljon a beszélgetésben. Talán az ősei iránti tisztelet? Nem szállok be a fantáziálásba arról, hogy Knowhere milyen bázis lenne nekünk (mit is kezdenénk egy ekkora állomással?), hanem folytatom a kérdezést.
- És miután reaktiválódott az állomás? Alig hiszem, hogy csak úgy önmagáért aktiválná.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Dec. 2014, 06:34

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield) és Vron / Acél
Következő körváltás: 2014. december 9. (kedd)

A nehézfiúknak volt annyi esze, hogy úgy szélesen közelítsenek a folyosón és ne közvetlenül a közelebbi fal mellett, így egyrészt hamarabb láttak rá a folyosó részre, ahol Kam és a többiek bújtak meg, illetve egyszerűbben tudtak majd kitérni is az esetlegesen feléjük menő támadástól. Az őrök nem voltak restek, már csak szokásból is felszólították őket a fegyver eldobására és a teljes megadásra, de a rabok csak nevettek rajtuk. Tűzpárbaj alakult ki értelemszerűen, a legtöbben menekülőre fogták, hiszen sokan még csak fegyvert sem fogtak a kezükben korábban, nemhogy ilyen harcban részt vettek volna. Hamar eléggé állóháború alakult ki, egyik fél sem kockáztatott, addig a pillanatig, amíg a nehézfiúk egy termálgránátot nem hajítottak a Kam és ottmaradt társai közé.

Miller megrázta a fejét arra, hogy maradni kellene és a drone-kra bízni a dolgot.
- Nem sikerült mindet az irányításom alá vonni, csak egy részükét, ezek alapvetően nem hagyják el a szellőzőket, járatokat, csak ha azok megsérülnek – magyarázta. – Sajnos a rabok elég sok helyen megrongálták a falakat, hogy bunkereket építsenek maguknak. Azelőtt kellene a rabokat biztonságos helyre terelni,hogy a rendszer működésképes állapotba kerül.
Közben Nestor ránézett a szkennerre is, újabb halálesetek történtek, a fentebbi részeken több rab is volt egy helyen, illetve a korábban látott nagyobb csoport is mozgásnak eredt, ez a két csoport most találkozott össze és a látottak alapján nem voltak éppen jó viszonyban egymással. Miller arra a kérdésre, hogy mi legyen a bázissal az egész után egyelőre nem reagált, láthatóan tudta, hogy nem az ő tisztje az, hogy erről döntsön, vagy beleszóljon ebbe. Ekkor szólalt meg Vron is, a férfi elgondolkodott néhány pillanatra.
- Néhány szinttel lejjebb elintéztem három rabot, akik megtámadtak egy skrull nőt – mondta. – Valóban fellógattam a lábuknál fogva a plafonra őket, bízva abban, hogyha úgy érzik, hogy van náluk nagyobb hal itt, akkor felhagynak az esztelen mészárlással. Egy-egy mellkas lövést kaptak és mást nem.
Ezek az információk hitelesek voltak, valóban azt látta a csapat, hogy mindegyikkel egy-egy ilyen lövés végzett.
- A marcangolás… a rabok közt láttam két Mephitisoid-ot*, amíg felmértem őket, illetve három skrull is van. Ezek bármikor kelthettek pánikot.
Az állatias fajokat ismerve, illetve a skrullokat mindenki tudja, hogy mindez reális is lehet. Az utolsó kérdésre néhány pillanatra elgondolkodott.
- Ha a Galaxis Őrzői maguknak akarják, akkor az önöké. Úgy számoltam vele, hogy maradnék egy darabig, amíg a hajómat rendbe nem tudom hozni, aztán megpróbálok hazajutni – felelte őszintén.

*Shi’ar Birodalomban előforduló macskaszerű lények (a kép, akit Gunny-hoz használok az is ebbe a fajba tartozik, így ilyet képzeljetek el)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Pént. 05 Dec. 2014, 16:43

Acél nem cicózik, hamar felteszi azta kérdést, ami engem érdekelt, és én nem tettem fel, mert nem akartam, hogy a pasi begorombuljon. Szerencsére nm így lett, hanem valamelyest hihető magyarázatot is adott.
- Mephitisoidok? Nem azok a túlméretezett macskák a Shi'aroknál?
Kérdem, Majd még a hallottakhoz némi rövid hozzáfűzni valóm van csak.
- És a skrullok se segítik meg a dolgot.
Ha látom, hogy Nestor a skennert nézi, akkor felé intézek egy kérdést.
- Mennyire gyorsan fogynak?
Kérdem, mivel én ezt nem tudhatom, elvégre a saját szkennerem nem fedi le az egész helyet.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szomb. 06 Dec. 2014, 12:58

Yalvis terve nem talált valami jó fogadtatásra, sőt mi több így utólag rájöttek, hogy több sebből vérzik. A következő pillanatban kitört a csetepaté, egy szerencsétlen figura fejét szétrobbantotta egy lézersugár, a többiek elmenekültek.
Néhány őr felszólította a nehézfiúkat a feladásra, mire azok nevettek. A foxiainak is komoly erőfeszítésbe tellett, hogy ne kacagjon az őrök inkompetenciáján. Megadásra felszólítani ezeket. Aztán hamarosan egy hosszú, elhúzódó és unalmas tűzpárbaj vette kezdetét, amibe Yalvis nem tudott részt venni, mivel ő nem kapott fegyvert.
Meg nem is szerette a stukkereket, túlságosan lényegretörőnek és otrombának tartotta őket egy olyan lényként, akinek a kibertér a második otthona. Persze, ezért is érezte azt, hogy nincs a helyén. Mármint ezen a tényleg kísértetjárta állomáson. Itt csak ő lehet az egyetlen kísértet.
Ekkor valamelyik nehézfiú úgy dönt, hogy feldobja a bulit és egy kis meglepetéscsomagot dob eléjük. Kísértet látja meg először, hogy ez egy termáldetonátor, és azonnal kapcsol, ha az felrobban, akkor ronda lesz nagyon az egész folyosó. Megpróbálva leküzdeni a fájdalmat, odaugrik a termáldetonátorhoz, abban a pillanatban felkapja és visszadobja a feladónak. Megpróbálja pont a csődület közepébe vágni, de annak is örül, hogy ha a nehézfiúk lába elé esik.
- Boldog Siriuszi napfordulót! Barmok! - üvölti, miután eldobja.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
avatar
Bíbor Kísértet
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 145
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly on Szomb. 06 Dec. 2014, 18:01

Jelly az egész beszélgetés alatt csöndben volt, és úgy nézte a jövőből jött tábornokot, mintha maga Eistein tért volna vissza egy sárkány hátán, asgardi páncélban. Az volt legmeglepőbb, hogy Miller még azokban az időkben élt.
És ráadásul a tábornok nagyapja. Vajon a férfi hány éves lehetett? Jelly megakarta kérdezni, de tudta, hogy nem illendő, vagy hogy is van ez. Nestor felveti, hogy ez lehetne a Galaxis Örzőinek a főhadiszállása.
Carl azonnal rávágta.
- Igen, az nagyon szuper lenne. Jól védhető, elég tiszteletet parancsoló, meg szerintem a Celestial technológiát jobb ha egy olyan csapat ellenőrzi, mint a miénk. - A tábornok felé nézz. - Bocs, hogy ennyire elfogult vagyok, de hogy oldjuk meg, hogy a rabok egy helyre menjenek? Várjunk csak, tudjuk aktiválni a vészrendszert? Azt kellene mondani nekik, hogy valami gáz van és bizonyos pontokra elterelni őket. Csak írni kell egy programot, lezárni bizonyos folyósokat, hogy garantáltan az általunk kijelölt óvóhelyekre vigyük őket.
Magában már a Celestial technológiát tanulmányozta, de azonnal visszatért a jelenben.
- Amúgy meg kell kérdeznem, de maga hány éves?
avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Vron on Hétf. 08 Dec. 2014, 16:46

Az újabb kérdésre már egész elfogadható válaszokat kapok. Be kell látnom, hogy amit a férfi mond, nem lehetetlen. Ha tényleg vannak a csapatban Mephitisoidok, az megmagyarázza a szétmarcangolt hullákat. Ráadásul nem tudom, hogy ez a férfi hogyan lenne képes olyan sebeket előidézni, illetve, hogy miért érezné úgy, hogy lepleznie kell előttünk a brutalitását, ha ő lenne a felelős a látottakért. Így hát egy bólintással jelzem, hogy elfogadtam a válaszát.
Meglepő módon abba is beleegyezik, hogy a távozása után Knowhere a miénk legyen. Továbbra is vannak ellenérzéseim a dologgal kapcsolatban, de nem állok le most vitatkozni. Jelly továbbra is rengeteg felesleges ostobaságot beszél, de egy dologban igaza van: ha nem a miénk, akkor a celestial technológia rossz kezekbe is kerülhet, annak pedig súlyos következményei lehetnek. Ám éppen, ahogy belegondolok abba, hogy végre valami használhatót mondott, rögtön egy teljesen fölösleges személyes kérdéssel fordulok. Túl sokszor kell megbánnom, hogy akár csak egy pillanatig is gondolatban méltattam valakit... Ezzel a kérdéssel nem foglalkozom, inkább azon gondolkodom el, hogy hogyan lehetne egy helyre terelni a rabokat.
- Nem hiszem, hogy kiszámítható módon reagálnának a vészjelzésekre. -mondom Jellynek. - Ezek nem tudósok egy kutatókomplexumban, hanem szökött rabok egy űrállomáson, ahol minden az életükre tör.
- Hadd nézek rá a szkennerre! - fordulok Nestortól. - Ha pontosan átlátom a rabok elhelyezkedését, talán megtalálom a módját, hogyan tudjuk őket egy helyre terelni.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 08 Dec. 2014, 19:22

Miller válasza elszomorító, úgy tűnik, mégiscsak nekünk kell elmennünk a rabokért, és ráadásul gyorsan, mert mozgolódást látok a szkennereken. Úgy tűnik, felfelé is haladnak csapatok, ráadásul más helyeken bandaháborúk törtek ki. Ez persze közvetlenül nem érint minket, vagy a felső szinteken lévőket, de kárt tehetnek az állomásban, és annak nem örülnék.
-Elég gyorsan ahhoz, hogy ne legyen időnk programot írni – válaszolom egyszerre Villámnak és Jellynek.
Vron kérésére megmutatom neki a szkenneren látható képet, sok mondjuk nem látszik belőle, továbbra is csak egy út vezet felfelé, de hátha azért eszébe jut valami, ami nekem nem.
-Úgy tűnik, ideje elindulnunk felfelé. Gondolom, maga inkább maradna, hogy kész állapotba hozza a rendszereket, mire biztonságos helyre érünk a rabokkal. Viszont szükségünk lehet majd segítségre, navigálásra a helyen. Ráadásul a harci képességei ellenére sem szívesen hagynám egyedül magát, túl fontos a szerepe ehhez.
Ha valóban úgy dönt, hogy marad, akkor létrehozok magamból egy másolatot.
-Ő itt én vagyok, itt marad magával, ha kérdésünk van, vagy bajba jutunk, rajta keresztül tudunk kommunikálni, anélkül, hogy nekem meg kéne szólalnom. Ha pedig harcra kerül a sor, legalább olyan jól állja a sarat, mint én magam. Indulhatunk?


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 09 Dec. 2014, 09:34

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield) és Vron / Acél
Következő körváltás: 2014. december 13. (szombat)

A gránát megérkezése után Yalvis azonnal ment volna, hogy azt eldobja. A lába miatt azonban igencsak lassan haladt, a legtöbben próbálták hasra vágni magukat, vagy elfutni, hogy ne találják el őket. Az őrök közül is többen energiapajzsot hoztak létre, hogy azzal védjék magukat. Yalvis és Kam életét is az mentette meg, hogy valamilyen telekinetikus erő hajította vissza a gránátot, ami még a levegőben felrobbant. A robbanás eleje nem csak a nehézfiúkat, de Kam-et és Yalvist is ledöntötte a lábáról és mindketten égési sebeket is elszenvedtek. A folyosó, ahol csak lehetett megsérült, a padló, a falak és a plafon is. Egyelőre mindenki a fájdalmak közepette csak próbált felkelni, de a korábbiak nyomán a drone-k is hamarosan megfognak jelenni.

Miller bólintott és ezzel adott választ Zack kérdésére, hogy de valóban azok. Jelly kérdésére már hangosan felelt.
- Két-három standard óra kell ahhoz, hogy legyen riasztó, és azaz egész bázist jelezné, mert tele van sérülésekkel, hibákkal – pillanatra elhallgatott. – Már, ha a mértékegységek nem változtak.
A korára vonatkozó kérdésre egy pillanatra meglepődött.
- 48 éves vagyok, földi és újföldi időszámítás szerint – válaszolta. – Anyám, Lady Ingrid nagyon későn vállalt csak gyereket.
Jelly tudta, hogy Miller-éknek valóban van egy Ingrid nevű lánya, 2021. karácsonyán született, azaz ha a férfi igazat állít az anyja is hatezer év körül van.
Nestor szavai valósak voltak, hogy túl gyorsan fogytak ahhoz a rabok, hogy kivárják azt, hogy itt minden rendben legyen. A létrehozott másolatra csak egy pillantást vetett Miller, majd visszatért a munkához, amit azelőtt is valószínűleg csinált, hogy a csoport megérkezett. Ha a csapat elindult, akkor jó tizenöt-húsz percbe is beletelhet az, hogy eljussanak a megfelelő helyre, hiszen még addig is jó pár csoporton kell átverekedniük magukat, többek közt már két szinttel feljebb is volt egy kisebb négyfős csoport.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 11 Dec. 2014, 19:37

A kymmelian nem találta a helyes megoldást a gránát ellen, addig gondolkodott,hogy végül telibe kapta a robbanás, az a kis robbanás, ami a levegőből jött, mert valaki elrepítette a gránátot. Ha eszük nem is volt, valamelyiknek legalább volt hasznos képessége.
~Hogy nem bírták kinyögni, kinek mi az ereje. Féltik, mint a valutát a csempészek...~gondolkodott némán.
Nem úszta meg, égési sérüléseket szenvedett. Ő még mindig nem volt katona, sosem kellett gránát elől menekülnie a békés Univerzális Városban. Az áramütő képessége pedig nem használt volna egy gránát ellen. A nyála még jobban folyt, mint eddig. Kam nem bírta tovább az idegességet és a bújkálást, muszáj volt megbosszulnia, amit csináltak a nehézfiúk és rajtuk akarta kitölteni a dühét.
- Jönnek a drónok, csak előre haladhatunk! Gyerünk, mindenki, akinek fegyvere van, támadás!
Bármit is tettek a többiek, ő nem bírta tovább és a fedezékből kifelé lőtt sorban, a lövésekkel cikázva a folyosón, hogy valamelyikkel biztosan eltalálja az ellenséges rabokat. Elkapta a harci düh és célzás nélkül lőtt, csak a puska végét dugta ki a fedezék mögül. A sebei fájtak, de tudta, hogy ha azokkal foglalkozik, biztosan meghal. Így érzett egy kevés esélyt a győzelemre és muszáj volt tombolnia, kiadnia magából a dühét.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Pént. 12 Dec. 2014, 23:22

Miller a költői kérdésemre egy bólintással figyelt mintegy megerősítve benne, hogy igazam van.
~ Akkor cuki lesz ez a küldetés is. Mondjuk mostanában melyik nem az.
Jelly kérdésére pedig már szavakkal is felelt, ami reálisnak is tűnt.
~ Jogos, itt elég sok a sérült rész.
Aztán a másik kérdésre mi szerint mennyi idős Miller válasz is érkezik. Bár én nem értek hozzá mennyi ideig is nemzőképes egy embertelen, de nem is rám tartozik.
Várom Nestor válaszát a kérdésemre, majd ha megindul a kis csapatunk, akkor én is megyek velük.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.