Gótika

5 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 15 Júl. 2015, 11:50

~ Karakter: Svanhild Ragnardottir / Valkűr; Helyszín: Az űr ~
A szavai után mielőtt még bármit tehetett volna Svan Ego megtámadta. Esélye sem volt kitérni, a sugarakra, ahogyan az eltalálta a nő felsikoltott. Amint a fájdalom alábbhagyott és képes volt arra, hogy a környezetére is figyeljen hallotta meg Ego hangját. Felsóhajtott és némileg bánatosan nézett a másikra. Hányszor hallotta már léte alatt ezt az önteltséget, hogy azt hitték, hogy nem lesz végük. Megcsóválta a fejét, főleg, amikor megérezte a mestere közelségét. Eldöntetett, ettől kezdve nem volt kiút már.
- Megvolt a lehetőséged, hogy távozzak – mondta. – De te nem akartál élni vele. Ettől kezdve eldöntetett, hogy mi a sorsod.
Nem akart olyan nagyképűnek tűnni és hangzani, mint Ego, ezért is nem mondott mást neki, pedig megtehette volna, hogy hasonló hangnemben szóljon vissza, mint a bolygó tette neki. még vett egy mély levegőt, majd elindult a bolygó felé repülve. Most ügyelt arra, hogy ne találhassa el támadással a másik, mert biztosra vette, hogy védekezni fog a másik. Próbált bejutni a légkörbe, majd a felszín felé. A bolygó belseje volt a célja, hogy oda jusson, bízott benne, hogy Ego agya arrafelé található és az volt a célpontja, ha sikerül eljutni addig. Ez volt az a területe a bolygónak, amivel védekezni tudott, így Svan szerette volna ezt károsítani, hogy a védekezése Egónak Galactussal szemben csökkenjen. Ha bejut egy ilyen részre, akkor nem nézi, hogy miben tesz kárt, a lényeg, hogy minél rövidebb idő alatt minél nagyobb kárt tehessen. Arra ügyel persze, hogyha a bolygó visszatámadna, védekezne, akkor ő maga is így tesz.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szer. 15 Júl. 2015, 23:50

Waynoka
Várom, hogy az altatódal álomba ringassa, elnyugtassa a nagy medvét, ami bennem él. Eddig örültem, hogy mutációm van. Különlegessé tett, erőssé és félelmetessé. Nem verhettek már meg a nácik a suliban, nem lökdöshettek, semmi ilyesmi. Én viszont ennyire ronda vaddá sose változtam még. A tulajdonságait látom megelevenedni szerintem ez maga a látomás. Nagyon csúnya! Hohh, a föld megremeg és nem tudom kikerülni! Neee! El kell bukn... Maheo kegyére! Átrohant rajtam, mintha itt sem lettem volna. Vagy mintha ő nem lenne. Nincs is. Megszűnt. Győztem. Egészen biztosan győztem? Körülnézek, hogy nem bukkan-e föl újra, de valami egészen mást kezdek látni.
Itt vagyok bent egy üres térben, ahol megküzdöttem a medvével, ami bennem élt. Egy zsák mélyén. Egy mágikus zsákban vívtam életem legnagyobb csatáját és most még az egész világot is látom benne. Egy nagy térkép, mintha ki lenne előttem terítve és megjelölték volna a leglényegesebb pontokat. Látom a repülő nőt a kórházban Apáék barátját gondozni. Számtalan ismeretlen hőst és támadü gonoszt, akikről valahogyan tudom, hová tartoznak, bár sosem láttam őket. A nevüket sem tudom, de... Ez már a mágia, amit sámánként megszerzek, uralmam alá hajtok? A tét nagyobb, mint eddig, most fogom föl. Ennyi szuperlény nem volt a világunkban. Szupergonosz főleg nem. Megszálltak minket, de segítség is érkezett. Össze kell fognunk, azt érzem és ez új nekem. Sosem fogtam még össze semmilyen csapatot. Az iskolai kosármeccseken sem voltam vezető, csak játékos, aki dobott és vagy talált vagy nem.
Gyűrűk! Azok lehetnek a kulcsok. Többet meg kell tudni róluk. És a fémdémon meg a titán halálos fenyegetés. Ha ők győznek, nem lesz többé világ, ahol énekelhetek és szagolhatom a kerti virágokat. Apáék nem készíthetnek több szuvenírt és nem lesznek mutánsok sem. Semmi, csak a pusztulás. Azt nem lehet. Meg kell szólítanom a lényeket, akiket látok, hogy lássanak meg ők is engem és a fenyegetést. Meg kell érteniük. Beleszólok a semibe kitárt karokkal:
- Emberek, mutánsok, született és teremtett lények, mindenki, aki hall engem. Waynoka vagyok, a Sámán és látom, hogy közeleg a vég, ami ellen össze kell fognunk. Tegyük félre a kicsinyes irigységet, dobjuk sutba a büszkeséget, mert ha ragaszkodunk hozzá, hamarosan nem lesz mihez ragaszkodni és nem lesz ki ragaszkodjon, mert a bolygónkat elpusztítja a Gonosz. Szükségünk van a gyűrűkre és az erőnkre, mindenkiére együtt! Jelezzetek, ha hallotok!
Én lettem a sámán? Már kimondtam. Így van. Így kellett, hogy legyen és az első feladatom rögtön a világ megmentése. Erre fel kellett készülnöm. Kiválasztott vagyok. A hatalom valami isteni érzés, de a felelősséget is érzem. Egy bolygó sorsa múlik rajtam és rajta azoké is, akiket szeretek. A gyűrűket kell megismernem és az ellenséget, hogy megtaláljuk a gyenge pontját, amire lecsaphatunk.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Emily Johanson on Vas. 26 Júl. 2015, 17:58

~ Amerika Kapitány; Észak-Queens ~

A landolás jól sikeredett azzal semmi baj nem volt, nagyobb gondot jelentett a fogadtatás. Persze nem voltak olyan naiv képzeteim, hogy a megjelenésemet követve és a felszólítást, rögvest lefekszenek a földre és tarkóra teszik a kezüket, de legalább valami tárgyalásfélében reménykedtem. Nem kertelek, a vörös lény undorító volt és támadott. A tőlem telhető leggyorsabban megpróbáltam kitérni a támadás elől.
- Nem figyelmeztetem önöket még egyszer. Adják meg magukat, most. - újabb szóbeli figyelmeztetést intéztem feléjük, ugyanakkor a lehetséges ellentámadások jártak a fejemben, amennyiben továbbra sem akarnak a józan szavakra hallgatni. Először a vörös lényt kell valahogy likvidálnom amennyiben harcra kerül a sor, az tűnik agresszívebbnek és veszélyesebbnek. A társa úgy látszik valamiféle kommunikációt szeretne, de a kézjeleit nem ismerem, így ezt későbbre kell halasztani. Először valami olyasmit kéne találni amivel ki lehetne ütni, vagy legalább fogságba ejteni legalább egyikőjüket, ha nem mindkettőt.


Felszerelés:

- Amerika Kapitány pajzsa: 78 cm átmérőjű, wakandai vibrániumból készült pajzs.

~ Fekete Özvegy; Bronx ~

Az őrök hatástalanítása könnyen és gyorsan megy, ahogy az elvárható volt. Ami viszont komplikálta a helyzetet az a kis ékszer életre kelése volt. Meglepetten figyeltem ahogy sárgás fényt bocsájt ki, majd az egyik ujjamra repül. Rögvest ezt követve még az egyetlen, valahogy ébren maradt alakot is elaltattuk ketten, vagyis én, ileltve nem tudom. Valami nagyon nincs rendben ezzel a gyűrűvel.
~ Oké, kis haver. Egyezzünk meg abban, hogy ez az én küldetésem és én vagyok a főnök. Ergo az én szabályaim szerint fogunk játszani. - gondolatban beszélgetek egy gyűrűvel. Nagyszerű. De legalább van egy plusz eszköz ami segít nekem. Remélhetőleg nem okoz nagyobb bajt nekem, mint eddig tette.
- Lássuk mire vagy jó. Hátha valamelyikük információval láthat el a célpont hollétéről. - gyorsan átvizsgáltam az őröket bármi hasznos tárgyért, valamint igyekeztem valahogy használni ezt a gyűrűt ha már a birtokomba került. Egyikük csak kell tudja, hogy hol tartják fogva azt akit én keresek.


Felszerelés:

- Speciális, ellenálló öltözék;
- Két darab edzett acél pengéjű egykezes kard;
- Különleges kesztyű, mely több funkcióval rendelkezik:
- Speciális lövedékek (kis műanyaggolyók) amelyek érintkezéskor különböző hatást váltanak ki (kábító gáz, füst képzés, szónikus csapás, kisebb robbanás); Használat előtt be kell állítani, hogy melyik típusú golyócska kerüljön használatra;
- Beépített karomban végződő kötél (egyetlen ember súlyát tudja megtartani);
- Beépített erős sokkoló;

- Fénylő sárga gyűrű (Mentális erősítő);

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
avatar
Emily Johanson
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 164
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

skeeperid

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Kira Sign on Hétf. 27 Júl. 2015, 23:58

~Bakura~

Kissé kábán próbálok felállni, és másodszorra sikerül is, mivel először majdnem visszaestem a földre, de félúton a térdem megállított ebben.
~ Mégis mi a fene folyik itt?
Teszem fel a kérdést magamban miközben látom, ahogy a rendőröket egy mozdulattal tette ártalmatlanná. Majd egy hozzám hasonlóan gyűrűt hordozó emberkéről lerángatja a robot a gyűrűjét és  a férfit visszadobja a földre, mintha valami értéktelen bábú volna csak, majd adaptálni kezdi a gyűrűt, mire a páncélja feketedni kezd.
~ Azt a q... Mi a fenét tehetnék ez ellen a buldózer ellen? Várjunk csak?
Ekkor remek ötletet adva magamnak néztem körbe, hogy hátha látok egyet a környéken, lévén építkezések most vannak erre. Ha látok egyet akkor megpróbálok észrevétlenül megpróbálok odaslisszolni, ha edig nincs akkor egyszerű a képlet, akkor el kell slisszolni és értesíteni kell valami erősebb szervet mint a rendőrség. Már ha ebben a lelki állapotban eszembe jutna bárki is, de ez most mellékes. A fő most az, hogy nem kaparinthatja meg tőlem a gyűrűt azt nem engedhetem meg.

//3. világoskék, örvénysugár//

~Juna~

A férfi lerángatta a gyűrűket a srácról, majd az mikor felébredt egy pofonnal visszaküldte őt álomföldre. Többen felszólalunk, de a melák nem ereszti a tagot és csak azzal van elfoglalva, hoyg böhöm virsli ujjaira ráfeszegesse a gyűrűket.
Ekkor mérlegelnem kellett. Biztos voltam benne, hoyg rossz kezekben vannak a gyűrűk náluk, de azt sem kockáztathattam meg, hogy az enyém elvegyék. ezért bátyuk tanácsait kivételesen követve gyorsan mérlegeltem. Megfigyeltem, hogy a tag mennyire gyors, akár az előbbi ütésének gyorsaságából is leszűrhetem ezt, és azt is hogy mennyire erősen fogja a gyűrűket, mert ha jó esély van rá, hogy a tag lomha és mivel a tag épp felénk üvölt kevésbé szorítja a gyűrűket. Ha mindkét feltételezés helytálló, akkor habozás nélkül megpróbálom kikapni a gyűrűtlen kezemmel a kezeiből a gyűrűket és egy estleges vagy inkább valószínű kitérés keretében futásnak eredek. közben pedig felhúzom a gyűrűket az ujjaimra és én inkább azért imádkozom, hogy ne essenek le azok.
ellenben ha a tag túl gyors volt megfigyelésem alapján akkor a gyűrűk nélkül távozom és remélem, hogy nem futok vele össze megint.

//4. dezintegráló, kék//

~Kira~

Szegénynek rendesen ellátta a baját az az őrszem, sajnáltam a férfit és felelősnek éreztem magam azért, amiért ő kapta be az összes töltényt, míg én őt pajzsként használva kapcsoltam le a robotot.
Az indián csávó nem volt semmi, még ilyen vacak állapotban is volt kedve viccelődni, de hamar meg is bánta szerintem a dolgot, mert rögtön az oldalához kapott.
- Gondolom, de az a fontos, hogy meggyógyulj és nem az, hogy milyen gyorsan. Még eddig meg sem tudtam köszönni, hogy megmentetted az életünket. Én ha egy tölténytalálatot is kaptam volna nem tudtam volna tovább védeni senkit. Köszönöm amit értünk tettél, nagyon bátor voltál.
Mondom őszinte mosollyal az arcomon. Közben pedig kezdem magamon félve észrevenni, hogy ahogy az agyam öregszik én is változom. Jelen esetben túlságosan ellágyultnak tartottam magam, annak ellenére, hogy komolyan gondoltam amiket mondtam.

~Diana~

 Mivel szemmel láthatóan senki sem válaszolt és a fickó előttünk láthatóan valahol nem a földön járt, legalábbis nem elmében az biztos.
- Csá srácok,
Köszönök el ahogy feltápászkodok. Magamra terítem a kabátot és felhúzom a csuklyám is, végül így indulok el valamerre, amerről korábban azt a furcsa hívogató érzést éreztem.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Michael Nikostratos on Szer. 29 Júl. 2015, 16:54

Sajnos teljesen elbambultam, és csak homályosan érzékeltem a dolgokat. Apám csalódott bennem, aztán felerősítette a tagot, aki kiütött, és elvette a gyűrűimet. Összemosódik előttem minden, nem értem miért történtek ezek a dolgok... apám, Árész... a görög isten... homályosan rémlik a dolog, a nevem miatt valamikor olvastam a görögökről. Ja, ott voltak többen istenek. Lehet, hogy az egyiknek nem tetszek, és azért szivatott? Vagy apám próbatétele? Magához ölel a sötétség, nem látok semmit, csak lebegek az üres térben... nem, nem hagyhatom magam! Bizonyítani fogok, és próbálok észheztérni.

Ha sikerül, akkor első dolgom körülnézni, és megpróbálom felkapni a sisakomat, aztán a földön odébb gurulni, hogy a tag ne tudja merre vagyok. Ezek után hangtalanul próbálom megközelíteni. Készülök rá, hogy nekem is fájni fog, de reménykedek benne, hogy neki jobban, ha sikerül a tervem. Közel próbálok kerülni hozzá, hangtalanul, épp annyira, hogy teljes erővel tarkón üthessem. Ha ez nem elég ahhoz, hogy kiüssem, folytatom a mozdulatot, két kézzel a két fülére csapok, aztán elé próbálok pördülni, és torkon verni. Ha még mindig talpon van - akkor egyrészt elgondolkodok, hogy mégis mi a faszból van ez - másrészt megpróbálom az orrát célozni, alulról felfelé ütök, de nem teljes horoggal, hanem úgy, hogy az orrcsontot benyomjam az agyába. Azok az én gyűrűim. Amennyiben sikerül kiüssem, egyből a gyűrűkre pályázok. Ha viszont nem, akkor próbálok úgy mozogni, hogy ne találjon el, ne tudja hol vagyok, és várom az alkalmat, hogy meglephessem. Kellenek azok a gyűrűk!

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
Michael Nikostratos
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 956
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 29 Júl. 2015, 17:37

~Ralf Shaw~

Hogy kerülhettem ilyen helyzetbe? Rémlik, hogy én voltam az Isten, hatalmamtól rettegett mindenki, ki is éltem ezt, és megöltem azt a hülye picsát. Elvakultam az erőmtől, aztán megjelent egy csomó rózsaszín állat. Rózsaszín nyuszi, elefánt, macska... a lassan a levegőben elúszó rózsaszín ámbráscet kicsit fura mondjuk, de ki vagyok én, hogy kötekedjek... ja igen, az Isten.
Most pedig itt fekszek megkötözve, az emberek körbeállják a Gyűrűmet, a drágaságom, az erőforrásom! Kell nekem, akarom, az enyém, a dráágaság. Megpróbálok feltűnés nélkül az épület széléhez húzódni, a rácsokat rögzítő vasak támasza elég kell legyen, hogy kikezdje a kötelet, és kiszabaduljak. Amint ez sikerül, a telefonomon beállítom a legidegesítőbb zenét, és a tömeg mögé dobom, ha arra figyelnek, akkor pedig megpróbálok bevetődni a gyűrűért, és egyből a legközelebb állók felé lőni vele, ahogy az ujjamra húzom. Ez után a biztonsági őröket célzom, elvileg fegyvert más nem képes felhozni ide. Remélem a legjobbakat, nem a legtökéletesebb terv, de ha szerencsém van működhet.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
King Raten Chromixen
Kalandmester

Hozzászólások száma : 911
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Peregrin on Szer. 29 Júl. 2015, 20:34

Leopold

A látomásban érdekes, és veszedelmes dolgok kerültek felsorolva Leopoldnak. Első a csodálat, majd utána az ámulat kerítette hatalmába. Csakis ezek után tudta nagyjából felfogni mi is várna rá. A gyenge hatalma a sokkal hatalmasabb hatalommal rendelkező ellen.
Rendben, nyugodj le Leopold, minden rendben, gondoljuk át higgadtan... Azért kaptam ezt az erejét ereklyéjét, mert feladatom van, megmenteni a világot, egy sámánnal, akit nem ismerek még... hmm, erre nem vagyok felhatalmazva, de lehet ezt nem is kell tudniuk a nagyoknak a szervezetben. A helyzet súlyos, és bizonyára átvitt értelemben kell megmentenem a világot, tehát nem frontális összecsapással, ez is tiszta. Akkor a következik a sámán megtalálása, merre keressem? - szedte össze gondolatait, és mire válaszolhatott volna a sárkány lénynek, már nem volt előtte, elment. Leopold megrázta a vállát, elővette fésűjét, megigazította haját, utána elrakta a kapott ereklyét, és a fésűjét, és útnak eredt arra amerre a megérzései vitték, ha nem jutt messzire, és tanácstalan, akkor segítségét a kapott ereklyéhez fordul, mutasson neki egy irányt, merre lehet az említett indián sámán.
avatar
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 278
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Szomb. 15 Aug. 2015, 22:55

Svarog A föld alatt
Eszméletlenül fekszik a romok alatt.


/Kérem MINDEN gyűrűt kapott játékos mostantól jelezze reagja végén a gyűrűje nevét és színét!/
Észak-manhattan
Vayne
Vayne gépén minden vörösen jelezz majd megjelenik Ultron arca a monitoron.
- A programjaid kihívást jelentenek, de aztán adaptálódtam: nem küzdök ellenük, a nem beépítem őket a programomba. 2099 technológiája hasznos 87%-ban. Köszönöm és nem sokkára megyek érted és a gyűrűdért. Ez a világ már az enyém.
Látszik, ahogy az adatok állandóan átkerülnek Ultronhoz.
Taylor Thackery
A férfi csalódottan megrázza a fejét.
- Persze, hogy nem tudod. Ez a Tao ereje. Az egyensúlyé. A legenda szerint az ki hordozza ezt képes megállítani egy rohamozó elefántot és ledönteni egy erőd falát. Érted mit mondok kölyök? Te vagy egy ősi erő hordozója.
Mondja az öreg.
- Az én küldetésem megtalálni a bajnokot és kinevelni.
Jack Gammer, Bakura
Pár rendőr megtámadja a robotot, de annak a csápjai azonnal leszúrják őket. A gépezet közben újabb darabokat emészt fel a közeli kocsikból. Bakura elmenekül és próbál segítséget hívni max a katonaságot tudja, de ott már foglaltak a vonalak. Közben látja, hogy a gép besétál a rendőrségre.
- Nektek... most engedélyezem az internet és hálózat kapcsolatot. kérlek vegyetek fel, fényképezzetek le, hívjatok fel valakit miattam.
A kamerák mind felé fordulnak a rendőrségen lévő vagy két száz ember rettegve telefonál és videózza a gépet.
- Emberiség, a nevem Ultron. Én vagyok a tökéletes létforma és mint olyan megfogom semmisíteni a tökéletlent.
Mondja a robot rideg fémes hangon. Még pár rendőr fegyvert emel, de már nem mernek lőni.
- Ennyit a pr-ról, jöhet a kötelező része.
A robot egy kezét emeli fel majd a rendőrség épülete felrobban és vagy kétszáz ember veszti életét azonnal. A tűzből sértetlenül sétál ki a kacagó robot. Ezt csak a véresen fekvő Gammer és a közeli építkezésen bujkáló Bakura látták.
Jester
A mentő autó elindul vele a kórház felé.
Ralf Shaw
Ralf kezét megvágja a vas. érzi a vérzést, elégé mély seb, de nagy nehezen sikerül kiszabadulnia, viszont közben senki se figyel rá, mert a híreket elárasztotta Ultron képe, egy rovotté, ami állítja, hogy kiírtja az emberiséget. Ralf telefonján is ez megy de a bedobás megzavarja őket annyira, hogy beugorjon és felvegye az ékszer újra. A bal keze durván szét lett vágva valószínűleg nem ártana rá egy kötés, gyorsan. A tömeg pánikolva kezd menekülni.

Dél-manhattan
Kira
- Majd ha kijuttok innen egy randival megköszönhetted. Megnézném anyám fejét, ha haza vinnék egy fehér lányt.
Mondja köhögve a fájdalomtól sziszegve röhögés közben. Ekkor megjelenik a tévében a kép Ultronról. A robot picit ismert volt Kira által egy gyilkos robot, amivel az Angyalok megküzdöttek, de többet nem tudott róla. Most képeken látta ahogy embereket fenyegetett majd felrobbant egy teljes épületet gond nélkül. Ezt már helikopter képek és a közeli házakból felvett videók mutatták.
Waynoka
Az öreg sámán mosolyogva nézte a fiú hevességét.
- Nem hallanak téged ifjú, de neked kell őket összegyűjtened.
Kezével kaput teremtett.
- Ez oda vezet, ahova menni akarsz. Válaszd ki ki legyen az első. Vigyázz magadra ifjú.
Ezzel a sámán lassan semmivé vált egy utolsó lehelettel.

Észak-Brooklyn
Nikostratos és Juna
Nikos elgurul sikeresen és felkapja a sisakját majd semmivé válik. A férfi még nem is figyelt mire az első ütést megkapja. Juna ekkor rohan felé. Még egy csapást kap a kövér alak mikor Juna kitépi a kezéből a két gyűrűt. Mire a fickó egyszerű emberként a földre hullik látja meg Michael, hogy a kislány kezére veszi a másik két gyűrűt.
Új hordozó 8. kiválasztva. Anyag újrarendező aktív
Mondja a zöld gyűrű.
Új hordozó 6. kiválasztva. Elektromos-sugár aktív
Mondja a sötétebb kék gyűrű, a világosabb eddigi mellett. Juna látja, hogy valami eszméletlenre verte a férfi így nem kell elszaladnia. Érzi a hatalmat, amit a gyűrűk adnak neki. Nikostratos látja a három gyűrűvel álló lányt a tömeg elején.

Észak-Queens
Komédiás, Killbane és Amerika Kapitány
A kapitány keresni kezdi a fegyvert a lény ellen, de az azonnal neki ugrik. Úgy fest az edzés megérte, mert képes elugrani vagy megtartania szörnyet, de az csak jön, mint valami vad. A maszkos (Killbane) neki ugrik a társának. Megragadja a kezét cserébe egy csáp hatalmas ütést mér rá, amitől a férfi métereket repül neki egy falnak abba meg egy nagyobb lyukat hagy.
- Elég volt a parancsoló zászlósokból!
Hörgi szörnyhangon a vörös rém.

Dél-Queens
Diana és Rettenet
Diana tovább megy. Leérve a házból a hírek egyre vadabbak egy őrült tömegmészáros robotról. Pár utca után érzi, hogy valami közel van és egy hatalmas fekete lény emelkedik ki a sikátorból.
- Mi vagyunk.. Rettenet. Éhezünk...
Hörgi a szörnyeteg. Ében rém, aminek fehér szemei vannak vagy száz foga hatalmas kígyószerű nyelve és a bőre néhol csápként kinyúlik. Az ujján pedig egy gyűrű látható... ez a fakó kék gyűrű nagyon ismerős neki. Már látta pont ez kezdte el vonzani őt.
Dunkelzahn és Leopold
Leopold még nem indult el. Látta, hogy a sárkányember mellette eszméletlen. Mikor közelebb ment az ereklye megmutatta az eredetét. Egy hatalmas óriás érkezett a sárkányok földjére. A világ elpusztult és egy aranyangyal gyászolta őket. Mikor látta, hogy négy rakéta távozik nem szól semmit. Hagyta őket. Egy landolt a középkorban Európában. Ő lett a sárkány legendák őse. Egy oroszoknál mutatványos rab, most az ősi társa teteme mellett fekszik eszméletlenül. Kettő itt élte titkolt életét. Majd jöttek a gyűrűk az ősi világukból, náluk ezek többek voltak, de az embereknek misztikus ereklyék, fegyverek. A szem nem fogja mutatni neki az utat, de elkíséri. Leopold mostantól a legfőbb mágus és senki sem mutathatja neki az utat ebben.

Bronx
Clestus Cassady és Fekete Özvegy
Sok infót nem talált az őröknél, de mikor a gyűrűvel próbálkozott akkor valami újat kapott: úgy fest a fegyverrel nem olvas az agyukban hanem átveszi az uralmat és vezeti őket, mint bábokat. Közben jelzést kap a hívóján. Látja a híreket. Szörnyekkel küzd egy zászló jelmezes hős queensben, robot öli az embereket manhattanben, egy fiú túlélt egy autó gázolást, furcsa gyűrűk brooklynban, vízköpőlények repülnek dél brooklynban. A világ megőrült. Parancsot kap, hogy távozzon, de mikor megpróbál egy ütést kapa tarkójára. Véres fejjel borul térdre, ahogy a szétvert arcú Cletus megindul felé.
- Rég... heh... öltem... heh
Lihegi fájva majd kiköp két fogdarabot.
- Ilyen szépet.
Mondja egy tonfával kezében. Az ütéstől megszédült az Özvegy nem tud koncentrálni, a gyűrű használata nehezebb.

Kirby Űrállomás

Dr. Reed Richards, Johnny Storm, Dr. Susan Storm, Ben Grimm /Mivel senki se jelentkezett rájuk így szép lassan lemesélem a kalandjukat játékos nélkül. Persze jelentkezni BÁRMIKOR lehet az F4-be bárkinek, de az erőtöket már én adom!! Egy játékossal is túlélhetitek az origin sztorit Twisted Evil /
A csapat pánikolva nézi, ahogy társuk eltűnik és valószínűleg élve ég el a égkörben. Majd Sue elkezd rátekeredni az egyik panelre, hogy ne szakadjon ki. A nő újdonsült gumiszerű testét használja erre ösztönösen. A panel forrósodik, ahogy a nő minden erejével ragaszkodik hozzá és hirtelen berobban. Szerencsétlen asszony azonnal szétég, majd darabjai kirepülnek a roncsból, mint konfetti. /Kettő maradt.../

Az űr
Valkűr
Ego újra lőne, de Svan elegánsan kerül és bejut a bolygó felszínére. A célja az agy, de a föld megremeg körülötte.

Ego írta:OSTOBA TEREMTMÉNY! NEM TUDOD MI ELLEN HARCOLSZ!

Lilás karok markoltak a lábára és mielőtt feleszmélhetett volna a földre rántották. Ütéseket érzett, de nem voltak túlerősek. Ezek a furcsa alakok lassan kiemelkedtek. Anti-testek, amik óvják a szervezetet.


Ego írta:MESTERED CSAK ÜRES HURRIKÁN, AZ ÉHSÉG VONULÓ VIHARA, ÉN MAGA VAGYOK A VILÁG!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Emily Johanson on Szomb. 15 Aug. 2015, 23:49

~ Amerika Kapitány; Észak-Queens ~

Türelmes voltam és megtettem azt amit ilyenkor kell. Kétszer is megkértem arra, hogy önként és bérmentve adja meg magát, még csak le se tartoztatnám vagy valami, hanem inkább beszélgetnék egyszer velük, de nem, nekik ez nem megfelelő megoldás. A szörny támad, szerencsére relatíve lassan így képes vagyok kitérni az útjából. Egyelőre nem igazán kívánok túl közel kerülni hozzá, nem tudom mire képes.
Habár megnyugtató, hogy a másik, az a maszkos, nem ellenem van, ez egy kellemesen frissítő érzés, de az ő megoldása se túl jó, de legalább addig is növelhetem a távolságot magam és a szörny között, valamint megfigyelhetem, hogy mire képes. Örülnék most valami távolsági fegyvernek, egy gépfegyvernek vagy valaminek.
- Nyugalom! Nem lehetne megbeszélni? Ígérem, hogy nem fogok parancsolgatni. - próbálom továbbra is a diplomatikus megoldást, mert az már nagy haladás, ha ez a valami beszélni is tud, ami azt jelenti, hogy gondolkozni is és akkor akár még valami logikus megegyezést is össze tudunk hozni. Természetesen azért a védelmemet továbbra sem hagyom alább és kutatom tovább a megoldást arra, hogy mit lehetne vele csinálni. nekem az is megoldás ha le kötni valahogy. Örülnék most ha valahol épp betont kavarnának...


Felszerelés:

- Amerika Kapitány pajzsa: 78 cm átmérőjű, wakandai vibrániumból készült pajzs.

~ Fekete Özvegy; Bronx ~

Sok haszna nem volt a kutatásnak, a gyűrűnek is csak annyi, hogy kiderítettem, hogy tudom ugráltatni vele az őröket. ha annyi időm lett volna és a helyzet is meg engette volna, akkor biztos eljátszadoztam volna azzal, hogy különböző dolgokat csináltatok velük, de sajnos ez most nem jöhetett össze.
Ekkor jelzett a hívom. Ez az Amerika tényleg egy szörnyen zavaros és taccsra tett hely. Szerencsére hamarosan jön a parancs, hogy a küldetésnek vége és azonnal hagyjam el a helyet. Bár különösebben nem örültem annak, hogy egy küldetést az elején abba kell hagyni, de a hírek alapján nem is maradnék, csak ha nagyon muszáj. Sajnos az indulásnál kissé figyelmetlen voltam, ezt a tarkómra mért ütésből hamar meg tudtam határozni. A pasas akit azt hittem, hogy legalább kataton állapotig ütöttek magához tért és kihasználta pillanatnyi figyelmetlenségemet. Kicsit zúg a fejem és a gyűrű sem akar engedelmeskedni, úgyhogy marad a régi jól bevált módszer.
- Sokat beszélsz. - amilyen gyorsan csak lehet nyúlok a kardjaim után és még lehetőleg azelőtt, hogy támadni vagy védekezni tudna sújtok le rá. nem úgy néz ki, mint aki különösebb információval szolgálhatna, de egyrészt erre már nincs szükségem, másrészt meg nem tudja, hogy kivel húz ujjat. Nem hiszem, hogy felmérte az ellenfelét azelőtt, hogy támadott volna, így az erőfölény nálam van. Azzal a fegyverrel ami nála van úgysem tud sokat védekezni a kardjaim ellen, és biztosjthatom, hogy addig nem fogok megállni amíg apró kis darabokra nem vagdostam. Akár még nagyobb darabok is lehetnek, mert nem akarok itt maradni ebben az átkozott országban.


Felszerelés:

- Speciális, ellenálló öltözék;
- Két darab edzett acél pengéjű egykezes kard;
- Különleges kesztyű, mely több funkcióval rendelkezik:
- Speciális lövedékek (kis műanyaggolyók) amelyek érintkezéskor különböző hatást váltanak ki (kábító gáz, füst képzés, szónikus csapás, kisebb robbanás); Használat előtt be kell állítani, hogy melyik típusú golyócska kerüljön használatra;
- Beépített karomban végződő kötél (egyetlen ember súlyát tudja megtartani);
- Beépített erős sokkoló;

- Fénylő sárga gyűrű (Mentális erősítő);

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
avatar
Emily Johanson
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 164
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

skeeperid

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Vas. 16 Aug. 2015, 09:27

Waynoka

Az indián kiabált, nagyon lelkes beszédet mondott. Az öreg ábrándította ki, hogy hiába, így nem fog menni. Még nem volt akkora az ereje, hogy mindenkinek egyszerre szóljon. Túl sokat akart, mint mindig. Ez nagy hibája volt, nagyon gyakran előfordult vele. Túl sokat és azonnal.
~Meg kell tanulnom, hogy a világ lassabban működik. Nem szeretem a türelmet, de meg kell tanulnom. A sámánok bölcs emberek és nyugodtak. Férfivá kell érnem!
Végignézte a világban zajló eseményeket. Ultron robbant, irányít és káoszt hoz. Mindenfelé harcok dúltak és emberek haltak meg, mutánsok és még sok mindenki. 
~A gyűrűk! Azok jelenthetik a kulcsot! Megkeresem azt a lányt, akinél három is van.
Megnézte a lányt a tömeg elején és összpontosított a helyre, hogy a kapun keresztül oda jusson el és ne máshová. Megpróbált minél többet megosztani a világban zajló eseményekből, ha tudta, kivetítette nyilvánosan vagy legalább fejbe.
- Fiatal lány, figyelj rám! Waynoka Sámán vagyok. A világunkat szörnyű erő fenyegeti, Ultron, a gyilkos robot, de rengeteg hős is kerlt ide más világokból. Látom őket a világ különböző helyszínein és náluk is gyűrűk vannak. Ezekben lehet a kulcs. Össze kell fognunk!
Ezután az emberekhez fordult:
- Videózzanak, telefonáljanak, vegyék fel az üzenetet! Csatlakozzon hozzánk mindenki és tegyük félre egymás gyepálását, mert ha most nem lépünk fel, holnap már nem lesz Föld, senki nem megy többé haza, csak temetetlen halottak maradnak és egy őrült gyilkoló gép!
Megint a lányhoz szólt és Nikostraoshoz is, aki ott volt:
- Mit tudnak a gyűrűitek? Hogy tudnánk összesíteni az erejüket? Az erőinket?
A gondolatai zavartak voltak, mert az ő új erejét sem ismerte még teljesen. A medve elhagyta, varázserő, indián mágia jött helyette, de hogy mekkora és hogy kellett használni, azt még nem ismerte.
~Így mentsem meg a világot? Nagy Maheo, adj útmutatást, hogy hogyan csináljam? Mire vagyok képes?

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 16 Aug. 2015, 11:30

~ Karakter: Svanhild Ragnardottir / Valkűr; Helyszín: Az űr ~
Svan jól számított arra, hogy Ego nem fogja olyan könnyedén hagyni magát, ahogyan a hírnök közeledni kezdett az élő bolygóhoz az ismételten rálőtt. De mivel számított rá, mindezt könnyedén kitudta kerülni és megérkezni a bolygó felszínéhez. Gondolta, hogy nem lesz egyszerű dolga és valamilyen módon képes arra Ego, hogy megvédje magát. A szavakra nem reagált, nem változtatott volna semmit sem most már. A Mestere tényleg közel volt, így nem mehetett oda, hogy nem fogják ezt a bolygót megenni és keres másikat. Egonak lett volna lehetősége azon, hogy mentse magát, de öntelt volt és beképzelt. Ez lesz a veszte. Amint próbált a felszínhez jutni karok rántották le. Védekező mechanizmus. A szavakra megcsóválta a fejét.
- Nem Ego, te csak egy öntelt s beképzelt alak vagy, ki azt hiszi mindenkinél többet ér. Más világokat gyászoltam, mikor a Mesterem megette őket. Feléd csupán szánalmat érzek gondolataidért s inkább te vessz, mint más világok.
Svan koncentrálni kezdett, majd egy robbanást próbált létrehozni a testéből, hogy a perszelő kozmikus lángok mindent pusztítsanak el maga körül, ezzel egy időben, ha voltak lángok, forróság Ego bőre alatt, akkor azt is próbálta felszínre hozni. Ha a robbanást sikerült kiviteleznie, akkor a lábai alatt létrejött gyengébb felszínen próbált a lávába bejutni, vagy a talajba, ha nem volt láva. A saját testét is kozmikus lángokkal hevítette olyan forróságúra, hogy minden elpusztuljon körülötte, előtte és így tudjon lényegében lyukat fúrni Ego-ban addig a pontig, ahova szeretne eljutni az agyba. Közben ügyel arra, hogy újabb antitestek támadnak rá, azok elől próbál elrepülni, vagy felégetni őket. Nem akart rájuk a szükségesnél több időt fecsérelni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Peregrin on Vas. 16 Aug. 2015, 14:00


- Leopold -
Megtorpant, és lenézett a sárkányemberre aki eszméletlen volt, körbenézett, majd letérdelt hozzá. Azután jöttem a látomások sokasága. Lepopold csak úgy falta az információkat, mind számára nagyon értékesek voltak, és csakhamar olyan világba csöppent ahol háttérbe szorul az a kötelessége amit a szervezett aggasztott rá. A tetovált kezű férfi olyan amilyen, de sose volt olyasmi mint a szervezett felső tagjai. Számára az emberek, és más élőlények élete fontos, és ha tehet valamit hát tesz.
" Kétszer mutatkozott meg a gyűrű, és a föld jelenlegi helyzete, múltra visszavezethetőleg. Ez fontos, ismétlés csakugyan azt jelentheti, hogy arra is figyelnem kell. Megállított az ereklye mert nem figyelmet, bocsáss meg nekem mindent látó szem.
Össze kell hoznom azokat az embereket akiknél gyűrűk vannak, de hogyan ismerem fől majd őket? Óóó értem, költői kérdés... a mindent látó szem majd segít. Azután a Sámánt kellene megtalálnom, ezzel a sárkány emberrel is kezdenem kell valamit, felébreszteni? Segítségét kérni? Nem mutatta gonosznak. Ennek a lénynek a sorsa, őshazánál, valami jelnek kellene lennie, ez az ereklye nem ad holmi szükségtelen információkat, hogy fitogtassa tudását, hatalmát. Egyenlőre nem tudom mit kell az látott angyallal, és az óriás lény jelenlétével kezdenem, hisz ój régen történt már ez, mégis jelentős ha említést érdemel...
Igyekszek méltó lenni hozzád, még ha nem is értem elsőre minden értékes megmozdulásodat.
- gondolta alázatosan, és elkezdte ébresztgetni a sárkány lényt. Ha nem sikerül, akkor megkéri az ereklyét, hogy mutassa meg neki, hol keresse az számára legközelebb elhelyezkedő gyűrű tulajdonost.
avatar
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 278
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Csüt. 20 Aug. 2015, 14:31

Dr Vayne, a fehér gyűrű hordozója

Elsőre úgy tűnik, sikerülnek a dolgok. A robotokat lekapcsoltam. A vírusok valamennyire lassítják. Az adatbázisban fekete szinten szerepel, szóval valószínűleg jól döntöttem, hogy nem játszok vele. De még nincs megoldva a helyzet, szóval munkára fel. Megpróbálok minden infót kinyerni, de nem sokra megyek vele. Amíg nem figyelek, áttöri a tűzfalaimat. A sokkolt bitfejet. Nem vicceltek a fekete veszély szinttel. Még a hangja is arrogáns lenne, ha nem tudnám, hogy egy program. Ő tényleg elhiszi, hogy ez fog történni. Na persze. Nem amíg én itt vagyok. A mondandójából viszont egy dolgot le lehet szűrni. Nem ismeri az otthoni techet, vagyis nem ismeri az otthoni dolgokat. Ó, kedves barátom fogsz kapni egy adagot a 99-es vállalati szeretetből. A tudás hatalom, tartja ennek a visszamaradott kornak a mondása, de csak azért mert még nem tanulták meg az internet fontosságát. Milliárdnyi felhasználó milliárdnyi haszontalan, ostoba szemete. És Ultron hamarosan kap belőle egy szép nagy csomagot. Először is a lopott adatok közé rejtek egy-két sötét web klienst is. Ezekkel a biztonság nélküli internetre is rá tud majd kapcsolódni, ami nekem jól jön. Ezeket a portokat szépen kinyitogatom neki, csapdába csalva. Ha bejön, akkor Ultron nagyobb fába harap, mint amennyit fel tud dolgozni. Ezután a robot címére állítom az összes civileket kiszolgáló servert, amibe be tudok törni. Célom, hogy a teljes civil internet forgalom Ultronon menjen át. Ezután jön a móka. A sötét webes és torrent oldalakat is felé fordítom. Nem csak több pentabájtnyi adat, hanem egy szép része még vírus is. Aminek egy része még több forgalmat generál, amibe még több vírus van és így tovább. Előfordulhat, sőt biztos, hogy a rengeteg, átlagember számára felfoghatatlan adatmennyiségben tényleges Ultronnak hasznos adat is lesz, de ha a bolygó internet forgalmának nagy része rajta megy át, talán nem tudja majd kiszűrni. Ehhez azonban kellenek még spam szerverek is. Ha mindez sikerült, akkor egyszerűen le tudom választani a gépemet is a hálózatról és Ultron talán észre sem veszi.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
avatar
dr. Erwin Vayne
Kalandmester

Hozzászólások száma : 445
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Kira Sign on Szomb. 22 Aug. 2015, 11:31

~Bakura~

Egy közeli építkezésen bújtam meg, talán szégyen de aligha tudtam volna tenni a kis hatalmammal ez ellen a förtelem ellen. Égett a pofámról a bőr, hogy én a higgadt férfi most úgy reszketek, mint a nyárfalevél, pedig egy robot az ellenségem nem is egy mutáns vagy egy katonai tank.
Furcsállóan és vegyes félelemmel a tekintetemben figyelem, ahogy a robot bemasírozik az Örsre, hogy fellépjen a tömeg előtt, majd ahogy kilép felrobbantja maga mögött az egész Örsöt és mindenkit aki benne van.
- Ez nem egy gép hanem maga az ördög.
Suttogom magam elé félelmemben miközben próbálom felmérni a környezetemet, hogy van e még valaki túlélte a robottal való találkozást, mert jelen pillanatban nagyon nem úgy tűnik.

//3. világoskék, örvénysugár//

~Juna~

Az események rapid tempóra váltanak. az akitől eredetileg elszedte a dagi a gyűrűket elgurult oldalra és eltűnt, én pedig kikaphattam a gyűrűket a kezéből és odébb futva ujjamra húzhattam azokat, így már 3 gyűrű díszítette ugyanazon kezem a mutatótól a gyűrűs ujjamig. Éreztem, ahogy az erő áthatja a csontjaimat is, majd feltűnt hogy a hegyomlásnyi alak földre hull és olyan mintha valaki összeverte volna.
- Őt meg mi lelte?
Kérdem tanakodva, de választ igazából nem várok, körbetekintek, hogy van e még veszélyforrás, ha az felém támadna igyekszem kitérni előle ha nincs ha van én megpróbálok elhúzni innen nem hiányzik nekem a félő tömeg akik majd ha nem is vasvillával, de elkezdenének üldözni,

//4. dezintegráló, kék; 8. anyag újrarendező, zöld; 6. elektromos-sugár, sötétkék;//

~Kira~

A férfi szavaira csak mosolygok, majd óvatosan a kötéséhez érintem a kezem.
- Tsss. A nevetés sok bajra orvosság, de a bordáknak és belső szerveknek nem tesz túl jót. Amúgy szívesen mennék, én sosem a szín hanem a szív alapján ítéltem meg az embereket, és neked erős szíved van.
Csitítom el kicsit majd intézek hozzá néhány mondatot, ami talán segít neki is. Valamiért féltem őt és magamat is, bár ő most nagyobb veszélyben van mint én, bár ez a vélemény pár másodpercen belül szerte foszlott mikor megláttam Ultront a Tv-ben.
- Szent isten. Valakinek meg kell állítania ezt a gépszörnyet.
Mondom amint meglátom a robbanást amit okozott.
- De ha én próbálom meg megállítani az erőm lehet fel fog emészteni, és lehet még az se állítaná meg.
Mondom magam elé a szavakat lehorgasztott fejjel, érezve a tehetetlenség súlyát. Addig semmit nem tehettem, míg át nem öltöztem, mert lehet a ruha volt az oka annak, hogy az erő is megnőtt és annak is, hogy az agyamat ez lassan felemészti majd.

~Diana~

Elhagyom a helyszínt, a hírek egyre rémesebbek, egy tömegpusztító robotról szólnak.
~ A hatóságok sem unatkoztak a jelek szerint. Wowowo, de én s fogok a jelek szerint.
Torpanok meg, amint megpillantom a hatalmas fekete szörnyez az ujján egy kék gyűrűvel. Amikor azt mondja, hogy éhes az nem jelent számomra túl sok jót.
- A sarkon túl van egy pizzázó és én mondom nagyon jó a főztjük.
Válaszolom idegesen, miközben meglazítom a kabátom, hogyha gáz lenne azonnal széttárhassam a szárnyaim és kereket oldhassak a szörny elől. Nincs sok kedvem vacsivá válni.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Michael Nikostratos on Szomb. 22 Aug. 2015, 18:32

A tervem első része sikerül, meglepem a pasast, és eszméletlenül hullik a földre, viszont itt jön az első hiba - nem hozzám kerülnek a gyűrűk. Valami csaj húzza a kezére, hogy baszná meg, na mindegy. Ha a férfit kiütöttem, a csaj is menni fog. Nem törődök a földre eső pasassal, eszméletlen, és ez a lényeg, inkább folytatom a támadássorozatot, ha elérte a gyűrűket, akkor nem lehet messze. Nagyjából ugyan azt adom elő, mint előbb, azaz a csaj mögé táncolok, és ütöm a tarkóját, utána ha ez nem elég, mehet a dupla ütés a füleire, és ha még ez se elég, akkor a torkát is megcélzom. Ha sikerül a támadássorozat, akkor megpróbálom leszedni az ujjairól a gyűrűt, és felvenni őket, hiszen engem illetnek. Ha elég hatásos a tarkóütés, és elkezd elesni, akkor feleslegesen nem püfölöm tovább, és egyből a gyűrűkre koncentrálok, még az esése közben próbálom megragadni a kezét. Ha nagyon ellenkezik, akkor megpróbálom megrugdosni is, a láthatatlan ellenfél mindig hatásos, legalábbis eddigi tapasztalataim alapján.
Amennyiben egyből menekül, és nem tudok rögtön mögé táncolni, hogy üssem a tarkóját, akkor egyszerűen utána futok, és megpróbálom kigáncsolni, élvezettel rúgok alá, így legalább egyből a földre kerül. Ez esetben rögtön ráugrok én is, és a karjaira térdelek, miközben már szedem is le ujjairól a gyűrűket. Esélyt se akarok adni neki, hogy meglógjon a gyűrűimmel. Azok engem illetnek.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
Michael Nikostratos
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 956
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Svarog on Hétf. 24 Aug. 2015, 14:54

Svarog arra ébredt, hogy hatalmas tömeg nehezedik rá. Az utóbbi pár óra enyhén paranormális eseményei számára csak egy különös lázálomnak tűntek.
Aztán eszébe jutottak a gyűrűk, Foom. Valamint az, hogy ő nem mutáns volt, hanem egy mauklan nevű idegen faj tagja. Ez megmagyarázta a kinézetét, valamint hogy a szülei miért adták el.
A következő pillanatban a gyűrűket kezdte el keresni, amiket rábíztak.
A bolygófaló.
Meg kell lenniük a gyűrűknek, mikor a bolygófaló eljön. De hol lehetnek? Tudta, hogy a rászakadt mennyezet alatt heverve nem találhatja meg őket.
Mielőtt az emberek veszik birtokba, és egymás ellen kezdik ezeket használni.
Valami módot kellett arra találnia, hogy kiássa magát. De mit?
Ha félrelök egy kisebb követ, akkor az egész rászakad. Krákogni kezdett, mikor a por lehatolt a torkán.
Gyorsnak kellett lennie, ha nem akart meghalni fulladásban.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 872
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 26 Aug. 2015, 21:19

Sikerült! Megszereztem azt a k-rva szájbabaszott gecis gyűrűt, miután kb szétszedtem a kezemet is a kötél levágásánál. Szopás, de ennyi áldozat belefér, és most újra rajtam a gyűrű! Cselekednem kell egyből, a tömeg pánikolva menekül, nekem pedig ömlik a vér a kezemből a durva vágásnak hála. Ha nem támad rám senki, akkor széttépem a ruhámat, és megpróbálok kötést tenni rá, mielőtt még elvéreznék. Ha támadnak, akkor elsődleges az életem védelme, meg az, hogy a gyűrű nálam maradjon, így a támadóim felé lövök, illetve ha szükséges, akkor próbálok a támadás irányából elgurulni. Amennyiben ez megvan, és a támadást csírájában fojtottam el, természetesen nem a saját ruhámmal kötözöm be a kezemet, hanem ha maradt a támadómból valami, akkor az övét próbálom felhasználni, és széttépni. Én mégis jól kell kinézzek, hiszen felettük állok, én vagyok Ralf, a pusztító. Ezt az ultron gyereket megeszem reggelire. Ha sikerült megoldjam a vérzés problémát, akkor természetesen lövök már képet twitterre, ahol bemutatom a helyszínt, és hogy ez történik azokkal, akik ellenem szegülnek. Aztán elindulok lefelé a lifttel.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
King Raten Chromixen
Kalandmester

Hozzászólások száma : 911
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Szer. 26 Aug. 2015, 21:51

Svarog A föld alatt
Svarog ébredezik a kövek porrja fojtogatja. Nagy köhögésekkel porolja le magát. A gépek összemorzsolódtak. Őt is szépen eltalálta pár szikla, de msot csak erős fájdalmai vannak. Nem érez törést és minden végtagja működik, de a bal válla pokolian váj. A kövek felvágták válltól felkarig. Kis felméréssel kezdi látni, hogy merre tudna kikúszni a romokból.


/Kérem MINDEN gyűrűt kapott játékos mostantól jelezze reagja végén a gyűrűje nevét és színét!/
Észak-manhattan
Vayne
Vayne gépelni kezd majd ráereszti az internet felesleges mocskát Ultronra. Egyértelmű, hogy a robotnak nincsen ekkora tárhelye még. A program hátrálni kezd leszáll a jövőbeli rendszereiről és a letöltései megfagynak. A férfi így letudja venni a laptopján az internetet ezzel az egyetlen kapcsolatot a világgal elvágja a robottól.
Taylor Thackery
Az öreg békésen ül és csalódottan rázza a fejét Taylorre.
Jack Gammer, Bakura
Bakura látja, hogy az egyetlen túlélő a rendőr a robottól pár méterre (Gammer) ám a robot nincsen jól. A szemei világoskéken kezdenek izzani.
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! 01001110101010101011001!!!!
A robot a földre esik és a fejét fogja.
- EEERROR!!! Rohadt humán!!! 011110000101010101!
Fekete Lovag
A lány a kis bérlakásában ült és békésen próbált aludni amikor egy hatalmas robbanás betörte az ablakot. Kinézve látta, hogy a rendőrség irányából füst áradt az égbe.Majd félre egy másik robbanást is látott. Ha bármilyen tévét, netet nézett meg az meg volt őrülve. Repülő kék nők, meteorok, misztikus gyűrűk, robbantás egy rendőrségen, robotok, robbantás az Empire State Buildingnél. De ő innen most maximum az északi rendőrséget vagy a déli utcai robbanást érné el.
Jester
Jester szemei kiguvadnak a kocsiban. A szája habzani kezd. A mentősök lefogják az ugrálva remegő alakot.
- Rohamot kapott!
A férfi üvölt egyet. A gyűrű vörös fénye felizzik majd a kocsi felrobban!
Ralf Shaw
A tömeg lerohan és Ralf magára marad a tetőn. Látja az égen egyre több a rendőrségi helikopter, egy pontosan felé repül. A többi pedig északra. Ralfnak így van ideje a pólójából kötést gyártani és mire fényképezni kezd addigra a tető teljesen üressé válik.

Dél-manhattan
Kira
A srác zavartan nézte a robotot és a csatorna élőben mutatta a furcsa vörös szombiótást (Kira felismeri, ő Komédiás csak elkezdett tombolni), ami egy Amerika Kapitány ruhás nővel harcolt. Meghozzák a lány ruháját és közben látja, hogy az indián próbál felülni. A drótok visszatartják, de nem érdekli megpróbálja kiszedni őket.

Észak-Brooklyn
Nikostratos, Juna és Waynoka
Juna keresi mi is történik amikor a semmiből valaki tarkón csapja. A lány a földre ugrik. A nyaka hihetetlenül fáj. Már négykézláb van amikor a férfi a gyűrűkért nyúl. Juna pánikban menekül előle úgy, hogy fel se fogja, hogy mit is tesz. Ekkor egy zöld térkapun kilép egy indián fiú teljes sámáni ruhában és megszólítja a kettőt. Bár nem látja Michaelt, de érzi, hogy még itt van és emlékezve az előbb hol látta őt kb tudja merre kéne lennie, de azzal, hogy Csak a földön fekvő Junához szól máris kb Nikosnak is mondja az egészet. Ismételten ő már mindent tud a párosról, ami eddig történt velük.
/a játéktéren!, Waynoka mostantól érzékeli a játékban lévő szuperlényeket, rájuk tud nézni egy képet teremtve arról, hogy hol vannak és kaput tud nyitni olyan helyekre, amiket már látott./

Észak-Queens
Atum
Az űrhajó elkezd rosszul működni. Minden jelzés zavaros egy kozmikus energia felhő csapta meg a gépet. A káosz egyszerre volt jó és rossz. A felhő elfedte az érzékelést, de ettől a rendszer teljesen tönkrement. A hajó rendszerei automatikusan védeni kezdik az utasokat.
Komédiás, Killbane, Amerika Kapitány és Atum
Kapitány minden erejével védi magát az őrjöngő vaddal szemben. Komédiás eszét vesztve kapkod a nő után. Ez a szerencséje, ah kicsit taktikásabb lenne ezek a csápok könnyedén széthasíthatnák a kapitányt. Ám ekkor egy hatalmas üstökös száguld feléjük. A becsapódás ereje nagyon erős. Méterekkel löki el mind három szuperlényt. A tűzből sértetlenül mászik ki Atum, azonnal érkeli a robbanástól még magát óltógató Komédiást, mint renegát szimbiótát. A maszkos mexikói a földön fekszik eszméletlenül. Csak a nő maradt talpon és Atum gazdateste az utolsó pillanatait éli éppen.

Dél-Queens
Diana és Rettenet
Diana azonnal megpróbál elrepülni mikor a szavait üres érzéketlen tekintet fogadja és a fekete óriás neki ront. Az égbe kerül, de Rettenet rámarkol a bokájára. Majd a fekete bőr, mint valami furcsa salak elkezd ráfolyni a lábár,a hogy még szorosabban szorongassa.
Dunkelzahn és Leopold
A sárkány eszméletlen. Úgy fest nagy ütés érte, de ahogy a másik elrepült úgy fest az talált egy gyűrűst, mert mikor arra koncentrál lát egy képet, ahol egy hatalmas fekete lény próbálja elkapni a sárkány lányt.

Bronx
Clestus Cassady és Fekete Özvegy
Az első vágás pont a tonfát találja el. A második a gyomrát szúrja meg a férfinak, aki csak vigyorog. Az újabb vágásnál a nő belehasít a tonfába, de át is vágja ezt egészen az alkarcsontig ér a penge.A férfi szemei kiguvadnak és a szája belső részébe harap majd a hús cafatot pont az özvegy szemébe köpi. hatalmas gyomrost ad a nőnek ameddig az feldolgozza ezt a teljesen elmebeteg támadást majd elveszi az egyik kardot, hogy ő is támadjon. A nő feje végre tisztább, az adrenalin kijózanította. készen áll.

Kirby Űrállomás

Dr. Reed Richards - Michael Nikostratos
Ha kövi körig nem kéri valakit, akkor Johnny viszont meghal!/
Reed magához tér végre. Az átalakul neki volt a legrosszabb. A teste eltűnt egy nyers agyként lebeg. bármivé is alakult ez neki msot bonyolult. Mégis magához eszmélve ösztönösen telenetikával nyúl a kapcsolókhoz és nem tőrödve a fájdalommal és a káosszal elkezdi stabilizálni a zuhanást. Azonnal felfogja, hogy telepatikus és telenetikus erői lettek. Az előbbinek hála még hallja az légkörben elégett barátai gondolatait. Az utolsó sikolyaikat....


Az űr
Valkűr
Svan robaja elsöprő. Az antitest sereg azonnal semmivé foszlik. A nő kihasználva azt a megperzselt földet robbantja fel, hogy beljebb jusson.

Ego írta:ITT TÉVEDSZ HÍRNÖK! EGY VAGYOK AZ UNIVERZUMMAL. LÁTTAM MESTEREDET ELŐSZÖR ÉTKEZNI! ÉN VAGYOK AZ ÉLET ŐRE! MÁS VILÁGOK NEM TÖBBEK, MINT VILÁGOK! ÉN MAGAM VAGYOK EGY VILÁG!

A lényekből egy új nyúl Svan felé és húzz aki az árokból,a mit alkotott Ez már erősebb és az ütése már egészen fáj a nőnek. Úgy fest, mint a természetes antitestek ezek is alkalmazkodnak a bacilushoz, ami most Galactus Hírnöke játszik. Párhuzamosan a talajból még egy tucat kezd kiemelkedni.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Atum on Csüt. 27 Aug. 2015, 01:04

~ Atum; Észak-Queens; ~

Minden tönkrement. De nem szépen lassan, hanem úgy ahogy annak lennie kell, egyszerre és az egész. A kozmikus energiafelhő, bár elrejtett bármiféle érzékelő elől, tönkre vágta az egész gépet. Se navigáció se semmi, úgyhogy egy ügyes kis meteort csinált az egész gépből. Nem volt mit tennem azon kívül, hogy bekötöttem magam és felkészültem a legrosszabbra.
Ahhoz képest, hogy rossz kényszerleszállást hajtottunk végre, elég jól landoltunk. A gép egész biztosan használhatatlan és örülhetek, hogy nem fogott tüzet. Kikötöttem magunkat, majd elindultam kifelé, hisz nem igazán tudtam, hogy hová is érkeztem. A tüzet elkerülve és biztos helyre lépve, ami nem omlik össze alattam, több dolgot is megfigyelhettem. Egyrészt a tűzzel hadakozó szimbiontát, aki ahogy elnéztem, közel sem része a kaptártudatnak. Ezt a magamfajta ránézésből meg tudja határozni. A másik a földi nő aki miután feltehetőleg észrevett, odasietett hozzám. Ezzel segítve a túlélésemet.
Éreztem, hogy az aktuális gazdatestnek már csak pillanatai vannak hátra és a korábbi tulajdonosa már nincs is közöttünk. Feltehetőleg miattam van még a test életben, de ezt nem sokáig tudom fenntartani. Olyasmit kell tennem, amit más esetben nem tennék meg, de most szükségét érzem. Nem tarthat sokáig amíg a másik szimbionta újra harcra kész nem lesz.
Elfogadtam a felém nyújtott kezet és azzal a lendülettel gazdatestet is cseréltem. A földi nő küzdött ellenem, de annyi idő kellett nekem, hogy teljesen átmászhassak rá és ezzel létrehozhassam a kapcsolatot aminek köszönhetően eggyé tudtunk válni.
- A neved Aurora Howe. Te vagy az új Amerika Kapitány. Az én nevem Atum. Nem kell félned tőlem, segíteni akarok. Az emlékeidből ítélve harcoltál a fajtársammal, amíg a hajóm be nem csapódott. Mielőtt még megkérdeznéd, nem, én nem vagyok olyan, mint ő. Mondhatni ő olyan, mintha nem szedné a gyógyszereit és ezért veszti el a fejét. Minden képességemet a te szolgálatodba állítom. Ideje, hogy végre egyenlő félként harcolhassatok. - magyaráztam el, hogy ki vagyok és nagyjából azt is, hogy kicsoda az ellenfele, majd igyekszem a tudatába juttatni mindent amit az én képességeimről tudnia kell. A kettőnk erejével hamar legyőzhetjük ezt a lényt, majd azt követően egy kis gyógyításban is részesíthetjük. Azután majd ráér tisztázni a kilétünket és szándékainkat.

Felszerelés:

- Amerika Kapitány
avatar
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Emily Johanson
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Emily Johanson on Csüt. 27 Aug. 2015, 01:31

~ Amerika Kapitány; Észak-Queens ~

Hiába kértem, hiába beszéltem, a nagydarab szörnyeteg tovább támadott. Szerencsére úgy tűnt, hogy az őrjöngés teljesen elvette az eszét és nem taktikusan gondolkodik, így legalább a figyelmemet nem kellett nagyon megosztanom, és még túl is élhettem. Csak védekezni tudtam ellene, egyszerűen nem voltam elég erős ahhoz, hogy ellentámadást tudjak indítani, és még csak erősítést sem tudtam hívni, mert én vagyok az erősítés.
A meteor megjelenése... meglepett. Épp annyi időm maradt, hogy a pajzsommal védjem magam a becsapódás pillanatában, bár így is repített rajtam nem is keveset. A szörnyeteg hátrányba került, ugyanis a becsapódás okozta tűzzel eléggé meggyűlt a baja, ez annyi időt adott, hogy a meteornak hitt szerkezetből kilépő alakhoz odaléphessek.
- Nem kellene itt lennie, veszélyes. Jöjjön, segítek. - nyújtom felé a kezem, hisz bárki is legyen bizonyára civil, és akkor nincs itt a helye, főleg ilyen veszélyes pillanatban. Elfogadja a felé nyújtott kezet, de nem épp az történik amire számítok. Az alak testéről valami furcsa ragadós dolog mászik át rám. Próbálok kűzdeni ellene, de egészen hasztalannak tűnik, pillanatok alatt beborítja az egész testemet, majd beszél. Hallom a fejemben a hangját. Fogalmam sincs, hogy honnan tudja amit tud, és miért tette amit tett, de úgy döntöttem, hogy hiszek neki. Egyrészt azért, mert ha valóban ellenség lenne, akkor eddig már megölhetett volna, másrészt pedig tényleg úgy tett ahogy mondta és nem tudom honnan, de tudtam, hogy mire is képes. Nagyjából ugyan arra amire az a szörny amivel eddig harcoltam.
- Rendben, hiszek neked. - született meg végül a végső döntés, nem csak gondolatban, de hangosan is. - Ideje megfordítani ezt a helyzetet. - a pajzsot tartó kezemet leengedtem és a másikon karmok jelentek meg és még azelőtt támadásba lendültem, vagy lendültünk, mielőtt az ellenfél megtehette volna.


Felszerelés:

- Amerika Kapitány pajzsa: 78 cm átmérőjű, wakandai vibrániumból készült pajzs.
- Atum

~ Fekete Özvegy; Bronx ~

Hamar rájöttem, hogy az ellenfelem cseppet sem normális. Ezt nagyjából az idő alatt döntöttem el, mialatt hasba szúrtam, majd a karját hasítottam fel és végül míg visszatámadott. Habár megszerezte az egyik kardomat a harc hevében, én viszont immáron teljes mértékben odaadhattam magam a harcnak. A fejem végre kitisztult, most már semmi sem akadályoz meg abban, hogy megöljem. A kardomat javarészt arra használtam, hogy ha támad akkor kivédjem, vagy épp védekezésre kényszerítsem. Szabad kezemmel pedig ütéseket mértem rá használva a beépített sokkolót. Két célom volt. Az egyik, hogy a kardomat visszaszerezzem tőle, a második pedig az, hogy fejét vegyem, és biztosíthatom arról, hogy megteszem. Nem fog legyőzni egy ilyen szánalmas alak, aki még gondolkodni sem tud a mámortól.


Felszerelés:

- Speciális, ellenálló öltözék;
- Két darab edzett acél pengéjű egykezes kard;
- Különleges kesztyű, mely több funkcióval rendelkezik:
- Speciális lövedékek (kis műanyaggolyók) amelyek érintkezéskor különböző hatást váltanak ki (kábító gáz, füst képzés, szónikus csapás, kisebb robbanás); Használat előtt be kell állítani, hogy melyik típusú golyócska kerüljön használatra;
- Beépített karomban végződő kötél (egyetlen ember súlyát tudja megtartani);
- Beépített erős sokkoló;

- Fénylő sárga gyűrű (Mentális erősítő);

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
avatar
Emily Johanson
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 164
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

skeeperid

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 27 Aug. 2015, 10:09

~ Karakter: Svanhild Ragnardottir / Valkűr; Helyszín: Az űr ~
Az első támadása sikeres volt, utána nem törődött Ego szavaival, továbbra sem vélte úgy, hogy bolygónak lenne igaza. Rengeteg világ volt, amit gyászolt az elmúlt fél évszázad alatt, annak a lakóit, mert életet érdemeltek volna meg, de nem tehetett mást. Talán Ego volt az első, aki iránt semmit, de tényleg semmit sem fog érezni a hozzáállása miatt. Lehet, hogy már túl öreg volt és ez ártott meg neki. azonban úgy tűnt a számára, ahogy amint bejutott a belső részekbe az már kezdett alkalmazkodni hozzá és egyre erősebb és erősebb antitestek jönnek szembe. Amint az egyik elkapta és erősen szorította meg a nő felnyögött. Meglátta a tucatnyi másik ilyen kiemelkedő kart és ekkor támadt egy ötlete. Őt ellenségként fogják fel, mi lenne, ha azonban saját maga is Ego-nak tűnne? Akkor gond nélkül bejuthatna addig, ameddig akart anélkül, hogy megtámadnák, hogyha álcázná magát. Megpróbálta magát kiszabadítani, ezúttal úgy, hogy ne semmisüljenek meg az antitestek teljesen. Annyira akarta, hogy körbevegyék, akkor hővel szándékozta megölni őket, nem elpusztítani, mivel kozmikus tüzeket uralt, nem kellett a lángoknak forrónak lennie, sem égetni. Csak megölni akarta őket, azt akarta, hogy az anyaguk ráfolyjon és testpáncélként öleljék őt körbe, ha ez sikerült, akkor még a hőt és a lángokat is megszüntette. Ezáltal a szervezet úgy érezze őt, mintha ő maga is Ego lenne, vagy annak a része. Ezúttal a harc értelmetlen volt, ésszel kellett győznie az ősöreg entitás, bolygó ellen. Ha sikerült, akkor így, mintha egy lenne a védekező rendszerben próbál addig berepülni, amíg akart korábban. Ha nem sikerül, akkor kénytelen tovább harcolni, de taktikát vált a berobbantott sebből kirepül és Ego száján próbál bejutni a bolygóba, vagy pedig oldalról a szemet veszi célba, ahol egyelőre nehézkesebben tudnak neki ártani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Darren Cain on Vas. 30 Aug. 2015, 00:08

Killbane

Sikerül kivinnem Takonyt a veszélyzónából, de ki van ütve. Mint a másik takony. Hát igen, az isteni Killbane még mindig isteni. Az érzékelőkről eltünt a fekete takony. Nem meglepő, kevesen élik túl Killbane öklét. Alig pár pillanat múlva megjelenik még egy Kapitány. Gondolom a helyi. Még mielőtt isteni Killbanehez illően bemutatkoznék, takony neki támadt. Mondanám, hogy nem az eszéért szeretem, de nem szeretem. Sőt. Megpróbálo kszólni a Kapitánynak, hogy vigyázzon, de látom ez sem sokkal értelmbesebb mint az alkoholista. Megpróbálom megállítani Takonyt, de ellök. A tény hogy megtámadott kevésbé volt meglepő, mint hogy az ég kék. Repülök pár métert és elég durván beütüm a fejem. Természetesen csak akkor tud így elkapni, ha orvul támadt. Tipikus. Mire összeszedem magam egy nagy űrhajó zuhan ránk. Újabb pár méter repülés. Nem tudom mi a fene történik itt, de ez a világ őrült. Ahogy felkelek, meglátom a fekete takonyt és az eredetitakonyt is. Gyorsan valamivel hátrébb futok, hogy újragondoljam a helyzetet. Itt a fekete Takony és a másik Takonnyal harcol. Eddig világos. Várjunk. A feketénél van pajzs. És nincs itt a kapitány. Á, kit érdekel.
- Az isteni Killbanet senki sem támadja büntetlenül!- kiálltom el magam, mielőtt neki iramodnék. A Cletus támadt meg, ő a célpontom. Kicsit helyben gyorsulok aztán pedig neki futok. Pár méterrel előtte elrugaszkodok, és két lábbal próbálom arcon rugni a takonyt.A csodálatos! Elképsztő! MANDROID!

Minden remekül indult. Már egy ideje fent voltunk. Felkelttem és ellenőriztem mindent. Egyenlőre minden oké volt. Frísstettem twiterrem és feltettem pár új képet az instagrammra, mint minden reggel szokás volt. Ám ez a nap nem olyan mint a többi. Hirtelen megszólalt a riasztó. A következő pillanatban már zuhaunk is. Ahogy a flhoz csapódtam. Egyre nehezebbnek éreztem magam, de ez valószínűleg a zuhanástól lehet. Ja igen. ZUHANTUNK. Valamit nagyon gyorsan kell tenni. Ben szinte azonnal kirepül és hamarosan Sue is követi. Valamit gyorsan tennem kell. Valahol lennie egy biztonsági falnak. Megpróbálom megkeresni a kapcsolóját, de nem táplálok sok reményt.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 409
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Peregrin on Kedd 01 Szept. 2015, 19:06


Leopold
Az eszméletlen lénnyel nem tudott mit kezdi, az ereklye megmutatta neki, hogy aki korábban elment ő egy bizonyos hívásra reagálva halad egy bizonyos útvonalon. Sajnálatosan amikor Leopold rákoncentrált, hogy mi felé is halad a másik lény, mi a célpontja, egy varázsgyűrű lett a keresés eredménye. Annak van akkora ereje, hogy magához vonza a lányt, vagy bárkit aki fogékony rá. Viszont egy baljós esemény is rávetülni látszik az eseményre. A sárkány lány bajban van, s noha Leopold nem egy kifejezetten szuperhős, vagy rambo, azért igyekszik megkeresni őt. Nyomába szegődni, abban a reményben, hogy az ereklye, a szentek legszentebb ajándéka, majd segíteni fog neki. Ha mégsem? Bebizonyosodik, hogy mégsem méltó rá.
Ironikus helyzet a mostani, ha a szervet tagjai látnák, hogy mire készül Leopold, teljesen felháborodnának. Őket sose érdekelte az emberiség úgy igazán, sose foglalkoztatta őket a jótékony változás. Csakis egy dolog: az ereklyék. Ami hatalmat ad, és ha eladják akkor pénzt. Számukra az anyagi juttatások, és a gazdagok felső rétegeibe jutásánál kevés dolgot tartottak fontosnak. Bizonyára a hír szárnyat kap amint kiderül, hogy Leopold mit tett, már ha sikerrel jár. A szervezet vezetői vagy egyből kirúgják, megfosztják a támogatástól, és a családja kitagadja. Majd követelik tőle az ereklyék, ereklyéét. Csupán egy újabb esélyért.
avatar
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 278
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 01 Szept. 2015, 20:36

Waynoka
Az ifjú sámán beszélt és a kérdéseire a meglepettség és a gyors események miatti zavarodottság után megtalálta a választ. Látta a történetet, hogy hogyan harcoltak a pufók alakkal, mit csináltak a gyűrűk közben. Látta a hatalmukat.
~A dezintegráló eltüntetheti a robotot, az úraformázó átalakíthatja. Én pedig kaput nyithatok, hogy odaérjünk. De még a bolygóval is kell foglalkozni, ami él és halálos fenyegetést jelent! Egyszerre csak egyet.
- Szükség van az erőtökre! látom, mennyire fontosak nektek a gyűrűk. Én nem azokért jöttem, hanem a segítségeteket kérem, hogy meg tudjuk menteni a földet, amit fenyeget egy már ismert és egy még nem igazlán látott támadó is. Még sok olyan, mint ti és én. Gyertek hát!
Waynoka megpróbált egy kaput nyitni, most Észak-Queens-be. Apránként akata összeszedni a hősöket és a gazfickókat. Ha a látható lány és a láthatatlan görög csatlakozott, akkor előre engedte őket és utánuk ment. Végig figyelt, hogy ha támad érte, akkor fedezéket keresett akár Nikosék elől, ha ők támadták, akár Queens-ben, mert ott bizony állt a bál és figyelni kellett. Ha jöttek az új társai, akkor nekik is szólt:
- Vigyázzatok majd, félelmetes képességű alakokkal találkozunk.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Vas. 06 Szept. 2015, 22:00

Dr. Erwin Vayne

Nem kis hazárdjátékba kezdtem, de úgy tűnik, hogy működik. Lassan visszahúzódik a rendszereimről, így elvághatom a netet, remélhetőleg egyetlen kapcsolatát a világgal. Most hogy békében tudok dolgozni, ideje tenni valamit. Ideje írni valami vírust ami legalább lassítja, szerencsésebb esetben kiírtja. Mivel nem ismerte a rendszereimet, talán még képes is vagyok rá. De ettől még marad egy probléma. Ha Ultronnak sikerült az egyik robot felett átvenni az irányítást, akkor az egész felesleges. Nem biztos, hogy sikerült neki, de valahogy ide jött. Teljesen tökéletesen el kell pusztítani minden részét. Amíg el kezdek dolgozni egy víruson, tájékozódni kezdek. Mivel a gépemen most nincs internet, így csak telefonon próbálkozok találni valamit. Ha valahol van egy ilyen robot, a több millió net- és likefüggő new yorki megtalálja, az biztos. Kell valami amivel be lehet olvasztani a fém testét. A házamban lévő robotnak valószínűleg van valami erősebb hősugara, leszámítva a lángszórót amit már kivettem. Ezt majd ellenőriznem kell. De most fókuszáljunk a vírusra, hátha ki tudom ütni. Ha pedig ez nem működik, akkor EMP kell, de talán ott még nem tartunk. Talán.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
avatar
dr. Erwin Vayne
Kalandmester

Hozzászólások száma : 445
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.