Gótika

6 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Vas. 06 Szept. 2015, 23:29

Svarog A föld alatt
Svarog nem mozdul elég gyorsan az egyik szikla pont a bal karját találja el, durván eltöri az alkarban a csontot és sikeresen a földre szegezi. Látja, hogy a plafon egyre jobban remeg és azzal, hogy mocorogni kezdett az egész hely megpróbál beomlani. Ha nem mozdul gyorsan, akkor a beomlás megöli.


/Kérem MINDEN gyűrűt kapott játékos mostantól jelezze reagja végén a gyűrűje nevét és színét!/
Észak-manhattan
Vayne
Vayne támadása nagyon sikeres lehet, mert Ultron feladta. Leszállt az internetről teljesen elzárva magát. A vírusai és programjai, amiket még hátra hagyott a jövő techje könnyedén felemészti. A telefonján látja, hogy a robot egy emebrből robbant ki, mint valami rákos daganat. Úgy fest végig Knightban rejtőzött, aki itt is volt a férfi mellett korábban. Sőt abban a robotkarban, amit a doki megpróbált leszedni róla. Most az robot pedig megindult valahova a netes fényképek és videók alapján.
Taylor Thackery
Az öreg megragadja Taylort és behúzza amikor átrepül felettük a robot. Elkezdi vonszolni a fiút.
- Még nem állsz készen...
Súgja csalódottan.
Jack Gammer, Bakura
A robot érdektelenül körbe néz, arcából pár szikra még kicsap.
- Terv 2 elindítása. Indítás kész.
Majd a robot talpából taszítósugár jön ki és felemelkedve az égbe repül el a helyszínről. Gammer szédelegni kezd. érzi, hogy a robot okozta ütés súlyos vérvesztességet okoz neki, amitől eszméletét fogja veszteni.
Fekete Lovag
A lovag látja, hogy egy feketés valami repül a háza felé. Az ében dolog robotnak tűnik, egy emberi alaknak, egy hatalmas fémvértben. Ez a dolog az épületnek csapódik hatalmas robajjal. A hangot csak a 911-es sötét nap megrázó hangjaihoz tudja hasonlítani. Az épület ezek után remegni kezd. Sikoltásokat hall és látja, hogy  tégla és üveg hullik alá az ablakban.
Jester
A férfi élve perzselődik el a kocsiban. Ultron oda érve felveszi a gyűrűt és békésen repül tovább egészen a kikötőbe. megérinti az őrszemet, amit Jester is megérintet.
- Ultron másolása. 1%
Mondja a robot és a kezéből szürkés csápok másznak az őrszembe, lassan nano szinten átalakítva a robotot.
Ralf Shaw
A fiú nem kezdi át kötni a karját így megszédül. lassan a földre térdel. A bőre fakó és fehér lett. Rosszul van. Nehéz koncentrálnia és dülöngél. Kezd elvérezni. Elhanyagolta a sebet. A távolban pedig pár épület furcsán emgremegett egy egyenes vonalban.

Dél-manhattan
Kira
Az indián fiú teljesen kiszabadult és talpra állva, már amennyire tud megindul kifelé az ajtón. A kötései máris átvéreztek,d e nem állítja ez meg. A nővérek rohannak érte, de ő lökdösi el őket.
- A város veszélyben van és én tehetek valamit!
Üvöltözi.
- Nem azért kaptam a nagy szellemtől ezt az erőt. hogy ágyban haljak meg!
A bőre vörösödik miközben már orvosokat és őröket taszít el magától.

Észak-Brooklyn
Nikostratos, Juna és Waynoka
Nikostratos elvette volna a második gyűrűt is amikor Waynoka térkaput nyit és azon átviszi a párost miután elmondta nekik miféle veszély fenyegeti a világot.

Észak-Queens
Nikostratos, Juna , Waynoka, Komédiás, Killbane, Amerika Kapitány és Atum
Atum és a Kapitány összeolvadnak. Az idegen lény, aki eddig hordta a szimbiótát holtan omlik a földre. A két alak lassan remegve olvad eggyé. Komédiás nem várja ezt meg. Hörögve ugrik, hogy kivégezze az új szimbiótát és ennek a világnak a Kapitányát. Killbane nem vacakol egy kis lendületet nyer majd hihetetlen tempóval neki száguld a csapattársának. A rúgás ereje olyan nagy, hogy eltalálja Cletus arcát, sőt az állát, ami halhatóan eltörik. A láb kicsit ki is löki a vörös szörnymasszából a vörhenyes sorozatgyilkost. Cletus a földre zuhan, a Komédiás jelmez pedig vissza mászik rá tombolva, vadul csapkodva. A megvadult szörnyeteg most Killbanere ugrik.

Atum és Amerika Kapitány pedig egy egységes csapattá alakulnak. könnyű hisz az idegen lény és a földi lány életcélja közös. A saját fajtáiknak szörnyeire vadásznak és védik az ártatlanokat.

Waynoka ekkor érkezik meg a két újdonsült társával a csatatérre. Elég könnyű eldönteni, kik a hősök és kik a gonoszak. Pár méterre egy űrhajó csapódott be. Egy vörös tomboló lény harcol egy villámgyorsan mozgó mexikói luchador maszkos hőssel és egy fekete élő ruha lemászik egy halott idegenről, hogy egy második világ háborús szuperhős, Amerika Kapitány jelmezes nőre másszon, új erősebb alakká formázódjanak közösen.

Dél-Queens
Leopold, Diana és Rettenet
Rettenet lerántja a sárkány lányt a földre majd az egyik keze a gyomrába hasít a nőnek. A sárkány kiállt a fájdalomtól és látja, hogy az ében csápos szörny még nem fejezte be. Leopold erre a látványra éri utol a nőt. A fekete masszaszerű szörnyeteg nem is törődik vele csakis azzal, hogy Dianát élve elfogyassza.

Dunkelzahn
A férfi hirtelen felriad. A keze és a gyomra véres sebekkel nyílik fel. Valamiért a lény érzi a még élő társai kínjait és pontosan tudja hol is vannak. lehet, hogy a mágus és annak az ereklyéje hatott így rá,d e az is lehet hogy ez egy fajtabeli képessége lenne. Ám ha nem tesz valamit akkor a társai sebeitől ő maga is elpusztul nagyon hamar.

Bronx
Clestus Cassady és Fekete Özvegy
Cletus vágott újra és újra, de a tanultabb harcos könnyedén hárította a támadásokat. A szabad kezével pedig újra és újra a testét ütötte meg. Három-négy ilyen csapás után a férfi a sokkolástól és fájdalomtól fért köp fel majd keze remegve engedi el a kardot. Ekkor az Özvegy egy kecses és könnyed fordulattal fejét veszi a sorozatgyilkosnak.

Kirby Űrállomás
Dr. Reed Richards - Michael Nikostratos
Mandroid avagy Johnny Storm - Darren Cain

Reedet talán a gyász vagy a káosz megzavarja így nem mozdul időben. Ellenben Johnny, aki valamiért Mandroidnak nevezi magát azonnal bekapcsolja a biztonsági falakat. A legvégsők lassan és nehezen felhúzódnak így az állomás zuhanása stabilizálódik. A fiú hiheti, hogy egyedül maradt élő. Mert barátja és a nővére kirepült az állomásból és a főnöke egy darab agyként csattant egy falnak. A név találó, amit választott magának hisz a szakad ruha alatt láthatja, hogy képessé vált bőrét fémmé alakítani. Most már csak a zuhanás kell valahogy tompítania. ha jól állít be mindent akkor New York mellett az óceánba csapódik a szerkezet.
Sue Storm és Ben Grimm
Mikor a páros kiszakadt a hajóból a tűz elnyelte őket, de Sue elsőnek távozott és új furcsa tökéletesen formázható testével egy afféle ejtőernyővé alakult majd a kirepülő Bent elkapta és egy gömbé alakult körülötte így száguldottak nem sokkal az állomás mellett a víz felé.


Az űr
Valkűr
A hírnök forróságát tartani nehéz. Az antitestek végig verik és támadják a nőt egészen ameddig szép lassan rá nem ölvadnak. Ez a réteg afféle álcázó bőrré válik, mert a többi antitest, ami kiemelkedik Egoból lassan vissza süllyed. A nő így letudott menni a lyukba, amit csinált magának, de nem sokkal tovább. Most csapdába került. ha elkezd tovább "ásni" a sugárral felfedi magát, ha nem megy tovább a seb begyógyul. már érzi, hogy a mestere közeledik a hajója egy távoli csillagként villan fel az égen. Ego is érzi... megvetően mordul egy csendeset.


A hozzászólást Morsus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 10 Szept. 2015, 14:52-kor.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Szept. 2015, 10:27

~ Karakter: Svanhild Ragnardottir / Valkűr; Helyszín: Az űr ~
Svan terve beválni látszott, noha sorozatosan kapta az ütéseket, támadásokat a forrósága, amit maga köré generált sikeresen magára olvasztotta őket. Mindezzel sikerült elérnie azt, amit szeretett volna és a többi antitest egyszerűen visszahúzódott Ego „bőre”, azaz felszíne alá. most már a bolygó szervezete úgy ítélte meg, hogy ő is egy védekező szerv ott és nem pedig idegen behatoló. Ekkor döntött úgy, hogy bemegy a sebbe, amit okozott. Azonban az már kezdett regenerálódni és nem tudott volna tovább jutni csak úgy, hogyha elárulja magát, akkor pedig az egész hercehurca kezdődött volna előröl, hiszen az összes védelmi mechanizmus bekapcsol. Így viszont az ezen a észen való átjutás nem volt célravezető. Így úgy döntött, hogy kirepül innen és a korábban felmerült ponton próbál bejutni. Ekkor érezte meg a mesterét is, hogy a rendszerbe lépett, így nem maradt sok ideje. továbbra is ezen „védőmezőben”, amit magára olvasztott indult el Ego szája, illetve szeme irányába igyekezve végig vakfoltban repülni, hogy Ego ne láthassa meg. Ha sikerül megtennie, akkor szupernova robbanás szerűen készül belecsapódni oldalról – vakfolton repülve továbbra is – Ego egyik szemébe, amelyik felől jött és ezt a robbanást, hőt és gyorsaságot kihasználva egyszerre bejutni a szem mögött egyenesen az agyba azelőtt, hogy tényleg a közelbe ért volna Galactus. Ha szükséges, akkor védekezik is a bolygó és az abból érkező támadások ellen.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14267
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Emily Johanson on Kedd 08 Szept. 2015, 19:34

~ Amerika Kapitány; Észak-Queens ~

Már készülnék az "átalakulás" közepette, hogy valamiféleképp védekezzek az engem, vagyis minket, megtámadni készülő szimbionta ellen, ám ennek a szüksége hamar köddé válik, mikor a maszkos alak megtámadja az engem támadót. Ez némiképp megnyugtató, hisz azt jelenti, hogy az egyesülés is nyugodtan végbemehet, meg a pasas sem áll teljesen más oldalon, mint én, bár nem igen akarok elhamarkodott következtetést levonni.
- Tetszik a jelmezválasztásod. - közöltem az új társammal az átalakulást követve és az új fizimiskámat végigmérve. Furább volt ez az állapot, egyrészt némiképp zavart a tudat, hogy valami rám mászott, mármint úgy teljesen, öltözet figyelembevétele nélkül, meg az is szokatlan volt, hogy nem csak a saját gondolataimat hallottam a fejemben, hanem egy új hangot is. Viszont voltak pozitívumok is, hisz elég érdekes dolgokra voltam képes, arról nem is beszélve amit mindemellett még rendelkezésemre bocsájtott a lény. Olyan tudást, amiről életemben nem hallottam még eddig, most mégis olyan volt, mintha végigéltem volna az egészet.
- Ideje kapcsolatot létesíteni. - nem akartam megvárni azt, hogy a szörny ami ellen harcolunk ismét rám irányítsa a teljes figyelmét. Lehet, hogy nem humánus stratégia hátba támadni, de ez egyrészt nem párbaj, másrészt amíg nem figyel rám, addig sikeresebben vihetek be támadást, és most a sikeres támadásért dolgozok, nem azért, hogy udvarias legyek. Úgyhogy hajrá szörnyeteg hátbatámadása!


Felszerelés:

- Amerika Kapitány pajzsa: 78 cm átmérőjű, wakandai vibrániumból készült pajzs.
- Atum (a szimpi szimbi)

~ Fekete Özvegy; Bronx ~

Annak köszönhetően, hogy már teljesen kitisztult a fejem, könnyedén felül tudtam kerülni a támadómon. A kardcsapásokat könnyedén hárítottam karddal, három vagy négy ütést követve pedig az ellenfelem kezéből kiesik a kardom. Egész idáig erre a pillanatra vártam és egy jól irányzott mozdulattal irányítottam a nálam lévő kard pengéjét, hogy elválasszam a férfi fejét a teste többi részétől. Sikeresen.
- Idióta. - jegyzem meg, miközben egy könnyed mozdulatot téve a levegőben a kardommal tisztítom azt meg részben a vértől, majd felvéve a társát mindkettőt visszahelyezem a hüvelyébe, hisz a probléma elhárítása sikeres volt. Ha ezután is felkel akkor apró kis kockákba fogom vágni, aztán szórakozhat addig amíg összeszedi magát.
~ Ideje lelépni, kislány. - jut eszembe a parancs amit korábban kaptam és legjobb kiútnak azt láttam ahol bejöttem, vagyis vissza a szellőzőbe.


Felszerelés:

- Speciális, ellenálló öltözék;
- Két darab edzett acél pengéjű egykezes kard;
- Különleges kesztyű, mely több funkcióval rendelkezik:
- Speciális lövedékek (kis műanyaggolyók) amelyek érintkezéskor különböző hatást váltanak ki (kábító gáz, füst képzés, szónikus csapás, kisebb robbanás); Használat előtt be kell állítani, hogy melyik típusú golyócska kerüljön használatra;
- Beépített karomban végződő kötél (egyetlen ember súlyát tudja megtartani);
- Beépített erős sokkoló;

- Fénylő sárga gyűrű (Mentális erősítő);

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
avatar
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Michael Nikostratos on Csüt. 10 Szept. 2015, 01:42

~Michael~

Épp hogy megszerzem a gyűrűket, megjelenik valami bohóc, és beszélni kezd itt a világról, meg mindenről. Hol érdekel ez engem? Van elég másik bohóc, aki majd ugrándozik a támadók előtt, meg integet a tévé előtt ülő nagymamáknak, nem kellek én is ide. Elküldeném a faszba szerencsétlent, de elteleportál minket, és valami új helyen találom magam, ahol egy mexikói pankrátor küzd valami vörös izével, miközben valami fekete izé mászik le egy űrlényről, hogy utána egy nőt vegyen célba. Sóhajtok, és odafordulok a teleportálgató bohóchoz, egyszerűen felemelem a kezemet, és megpróbálom megsütni a villámaimmal az agyát.

~Reed~

~Meghaltak! Odavesztek, mindannyian halottak, én pedig egy kibaszott agy vagyok. EGY KIBASZOTT AGY~ Közben Johnny elkezdi stabilizálni az űrállomást. Tényleg, zuhanunk. Megpróbálok fellebegni a földről, ahova alantas módon zuhantam, és felmérni a helyzetet. Azonnal nyúlok a kapcsolókhoz, amiket a srác nem ér el, és segíteni próbálok neki, miközben kapcsolatba lépek vele.
- Johnny, Reed vagyok. - - szólalok meg a srác fejében, és megpróbálom felmérni az állapotát, mennyire van sokkos helyzetben, illetve látom-e a gondolatait. - A lényeg, hogy most túl kell élnünk. Segítek a kapcsolóknál, ha valami magától mozog, ne ijedj meg. - adom a további utasításokat.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
Michael Nikostratos
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 998
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Peregrin on Csüt. 10 Szept. 2015, 09:46

- Leopold -

Meglátva a rettenetes eseményt, szembe kellett néznie a lénnyel, vagyis ő elsőként így gondolta. Ám a lény nem törődik vele csak a táplálkozással, ez előny lehet a férfi számára. Ha késeivel támadna rá a nagy darab lényre,  akkor ő sem élne sokáig.
Az áldozattal nem tud mit tenni, mindössze annyit tud, hogy Agamotto szeme ereklyére összpontosít, és megkéri mutassa meg a lény gyenge pontjait ha képest rá.
A megkapott információkra vár kigondolja tervét:
Bármi is a gyengéje, egy nagyon fehér, és világos szoba illúzióját kreálva a lény köré, biztosan zavarná. Egy  embert is zavarna ha hirtelen ott teremne, és vakítaná a tisztaságot megvilágító fény. Ez lény ráadásul fekete, szeme piros, tehát sikerülnie kellene." - biztatta magát Leopol.

Ha bármiféle infót kap az szerint cselekszik. Előteremti az adott légkört és helyzetet, hogy sikerüljön, ha tudja persze, ha nem akkor a következő körben ( hogy tudjam mire is reagál Very Happy ).
Ha nem kap információkat akkor illúziót kreált, és megtámadja a lényt, vagy elűzi, aminek csak pillanatnyi siker lehet, mert a prédára lesz szüksége, és élelemre.Felszerelés:
- Két kés - övének hátsó részén pihennek.
Ereklye képessége:
Lumina áldása - ereklye - medál.
Ráhangolódva a használón keresztül gyógyító energiát bocsájt ki, az adott célpontra érintés útján, vagy magára a használóra. Kis sebek gyógyulását elősegíti, és a fertőzés leküzdésében tud segédkezni.
Ezt csak időközönként lehet használni, maximum napi kétszer, de igen nagy koncentrációt igényel használata. Az áldás ideje maximum egy óra lehet.
- Mobil
- Zsebóra
- Fésű
- Hajzselé
- Fogkefe, és fogkrém (mert étkezés után nem szereti ha van szájszaga ).
- Egy kis kézi tükör
- Textil zsebkendő
- Pénztárca
- Notesz
- toll.

MISZTIKUS EREKLYE TUDÁSA:
Agamotto szeme, Agamotto nevű misztikus lény hagyatéka.
- Használata alatt a szemszerű tárgy kinyílik mint egy valódi szem és abból fény árad.
- Képes újra lejátszani egy helyen történt dolgokat és ezt mindenki számára láthatóan megjeleníteni.
- Képes illúziókat teremteni.
- Látni mások lelki állapotát.
- Hordozójának látható vagy láthatatlan lélek testét kiszabadítani a sajátjából így az asztrál földön járni vagy távoli helyszíneken lenni.
avatar
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Svarog on Csüt. 10 Szept. 2015, 16:04

Svarog a kábaságtól nem mozdult elég gyorsan, így az egyik leszakadó szikla pontosan a bal karjára zuhant. Csont reccsenése hallatszott.
A fájdalom egészen a válláig hasított. Dragunov dühösen csikorgatta a fogait, mikor rájött, hogy ha nem szabadul ki innen elég gyorsan, akkor bizony a továbbra is instabil plafon maga alá temeti és megöli.
És akkor oda a gyűrűk visszaszerzéséről szóló álmainak.
Érezte, hogy bármikor rászakadhat az egész, végleg megölve őt. Csak egy valamit tehetett. Kirántja a karját gyorsan a szikla alól, így próbálva meg kitérni a rázuhanni akaró kövek elől.
Mert különben egy faj utolsó példányainak egyike fog itt szétlapított vérvörös folttá válni.
Tehát megpróbál gyorsan elhemperedni előle és valami kiutat keresni, mielőtt a hely a sírboltjává válna.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 882
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Irina Shane on Pént. 11 Szept. 2015, 12:39

~Sue Storm - Kirby Űrállomás~

Végül kiszakadtunk az hajóból, de nem mindannyian csak Ben és én. Még láttam ahogy a tűz elnyelt minket, a többiek számára ez olyan lehetett mintha elégtünk volna, én is ezt feltételeztem akkor, be is hunytam a szemeim és össze húztam magam először de amikor, feleszméltem hogy mondhatjuk jól vagyok, megdöbbentem. De nem volt teketóriázásra való időnk, valahogy úgy érzem ennek csúnya landolás lehet a vége. Lehet hogy én vagyok a gyengébb nem de ezzel az erővel nem a sérülékenyebb így Bent védve kinyújtottam a karomat hogy őt magamhoz húzzam vagy magamat hozzá mindegy. A lényeg hogy itt mint egy burkot képezve a testemmel körbe öleltem. Fájni, igenis fog az esés, sejtésem szerint de legalább kisebb a kockázat egy végzetes kimenetelű sérülésre. Oh, de ahogy láttam víz van alattunk, hát reménykedjünk hogy a becsapódás csak fájni fog, állítólag bizonyos magasságból egybefüggő víztükörre érkezni olyan mintha betonra érkeznénk, csak gondolom csont törések nélkül, ez lenne a lényeg. A többiekre vissza gondolva akik a hajóban maradva, nem tudom Johnny-t mennyire viselte meg a látvány de remélem nem esett pánikba, Reed pedig Reed képes lesz tisztán gondolkodni, legalábbis bízom benne.

_________________
Főkari: Jenna Collins
X-diák: Sandy Lewis
Gótika: Sue Storm
Out: Nina Walsh
Csatavilág: Átok: Fúria
Ékkövek birodalma: Iriyana Anemone Evergreen
avatar
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Svarog on Pént. 11 Szept. 2015, 21:00

Ben Grim


~Meghalok, úristen, meghalok! ~ gondolta Ben, ahogy a lángok körbeölelték. Rettegett, hogy mit fog érezni, mikor a tűz leégeti a húst a csontjairól.
Reedre gondolt, a gyerekkori barátjára, aki belerángatta ebbe a dologba mint pilóta. A feleségére, akit otthon hagyott.
Gyereket terveztek, és most mi lesz?
~Én mondtam, hogy gond lesz az állomással, Reed. Nem hittél nekem! ~
Magában elbúcsúzott a barátjától. Visszaemlékezett az egyetemre, mikor az űrutazással viccelődtek. Akkor kezdődött minden. Akkor ígérte meg, hogy segíteni fogja mint űrhajós. Ez indította el a pályáján mint vadászgéppilóta.
Hirtelen kiért a tűzből, és zuhanni kezdett a felszín felé, mikor elkapta valami és körbeölelte. Egy gömb közepén hevert, valami keményen.
Grim felállt, és körbepillantott magán sérülések után kutatva, aztán hangosan megszólalt.
- Mi történt? Hol vagyok? - kérdezte döbbenten.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 882
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Vas. 13 Szept. 2015, 09:42

Waynoka, Észak-Queens
Az indián megakadályozott valamit, Nikostranos lemaradt egy gyűrűről és úgy jött át a kapun.
~Ez nem tetszik, de mindent nem tehetek meg. Annyinak is elégnek kell lennie, amennyit így tudunk. Jelentős erőt képviselünk együtt-gondolta magában.
Hárman sétáltak át a térkapun, amit rövid időn belül másodszor tehetett meg az idjú sámán.
~Ez nagyon jó dolog, nem kell többet buszjegyre költeni vagy autózni. Persze nem hülyeségekre fogom használni az erőmet, főleg most, mikor a világ sorsa a tét.
Gyorsan felmérte a helyet és a jelen lévőket. Az rhajóból egy földönkívülinek kellett jönnie, akik megerősítette Amerika Kapitány női változatát.
- Üdv! Maga hasonlít kicsit Kirára, nem ismeri évletlenül? - kérdezte Waynoka a megújult Kapitányt, aki épp támadni készült.
Killbanet durvának és erőszakosnak látta, de egyben áldozatnak is. A sizmbiótából csak úgy sütött a gonoszság, a pusztítási hajlam.
- Juna, el tudod pusztítani úgy, hogy az ember mögötte megmeneküljön?
A gyűrű erejét már látta, mikor megnyílt neki a világ. Képes volt semmivé foszlatni valakit. Az embert nem kellett volna, csak a szimbiontát.
~Jó lenne a tudatára hatni, de olyat egyikünk sem tud. Én nem tudok vlamilyen védő varázslatot? Egy mágikus erőteret, amibe bzárom a lényt, miután leválasztottam az emberről?
Waynoka gondolkozott és próbálkozott, de ha nem ment, akkor fedezéket keresett inkább, hogy távlról segítsen. Nem ez volt a célpontjuk, de innen is össze kellett gyűjteni az erőseket, hogy együtt menjenek csatába. Már sejtette is, hová akart menni legközelebb.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Atum on Vas. 13 Szept. 2015, 19:49

~ Atum; Észak-Queens; ~

Bár némi időbe telt, de az egyesülés sikeresen végbement. Minden teljesen rendben volt, sehol sem akadt semmi probléma. Az "öltözék" ami tulajdonképpen saját "bőröm" volt, az alapján formálódott ki, amit az új gazdatest azelőtt is viselt, némi változtatásokkal persze, amik talán azon öltözetek utóhatása, amiket korábbi gazdatestek viseltek. Az csak plusz elégtétel volt, hogy a nőnek nem volt kivetnivalója ezzel kapcsolatban.
~ Elég közel kell kerülnünk hozzá, hogy az elméjéhez kapcsolódhassunk és le tudjuk nyugtatni, valamint a kapcsolatot is meg tudjam gyógyítani közte és a kaptártudat között. - közöltem Aurorával a "haditervet" arra, hogy a lehető legideálisabban tudjuk véghezvinni a közös missziót. Remélhetőleg az a másik ember eléggé le tudja foglalni ahhoz, hogy mindez gördülékenyen menjen.
Míg Aurora felkészül a támadásra, addig újabb földiek érkeznek a helyszínre valamiféle kapun keresztül. Nem tudom eldönteni, hogy technikai vagy mágikus jelenség-e, bár nem tudok róla, hogy a földiek annyira fejlettek lennének technológiai szinten, hogy ilyesmi létrehozására képesek legyenek. Az egyik érkező első szavaira oda se figyelek, de amit azt követően mond, az elég erős reakciót vált ki belőlem.
- Ne! - ha magamtól nem vagyok képes a kiáltásra, akkor Aurorát használom fel arra, hogy ezt véghezvigyem, közben igyekszem minél effektívebb módszerrel megállítani a gazdatestem támadási szándékát anélkül, hogy ez különösebb gondot okozna neki.
- Az a lény amit el akar pusztítani is értelmes és érző életforma. Nem engedhetem, hogy bármi sérülést okozzon neki. Van lehetőségem arra, hogy lenyugtassam és megmentsem. - akár egyedül, akár a nővel szinkronba közlöm ezt a vérszomjas alaknak, aki határozottan csak saját faját tekinti megtartandónak. feltételezem a következő lépése az lenne, hogy velem is hasonlóképp tenne, csak mert "megteheti". Az ilyen létformák azok, akik hamar az ön és közpusztításra képesek lesznek.

Felszerelés:

- Amerika Kapitány (szőke Földi)
avatar
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Vas. 13 Szept. 2015, 21:11

Dr. Erwin Vayne, fehérgyűrű

Miközben a víruson dolgozok a telefonomon követem Ultron mozgását. Nos, ez egy kicsi túlzás volt. Látom, hogy Amerika Kapitányból ugrott ki. Nos, így járok, ha nem ellenőrzöm le milyen gépet hoznak be a házamba a multidimenzionális utazó Kapitányok. Egy lecke az utókornak. Sajnos az élő közvetítés megszakad amikor mozogni kezd. Na ezt nem hagyhatom. Gyorsan kiszámolom, hogy merre tarthat és a feltételezett útja közbe eső biztonsági kamerák képén próbálom követni. Hamarosan megtalálom, éppen, ahogy az egyik megérkezett őrszembe tölti fel az agyát. Igen, ezt jó lenne megakadályozni. De még mindig nyitva van a lakásom és még mindig nem tudok el menni. Hm, talán egy kis segítség kéne. Talán, ha a sereg tudná, hogy mivel állnak szemben. Nem szívesen adom fel a technológiai fölényem még ilyen kis részét sem, de ha nincs föld, nincs technológia. Szóval gyorsan küldök egy infókkal teli levelet nekik. Főleg Ultronról és a kamera képét. Ha nem válaszolnak, akkor még egyet. És még egyet. Egész addig ameddig nem látom, hogy mozognak. Közben tovább próbálkozok az Anti-Ultron vírussal.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
avatar
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Kira Sign on Szer. 16 Szept. 2015, 10:20

~Bakura~

Csak egy rendőr maradt életben a robot támadása mellett rajtam kívül, majd valami furcsa okból a robot rosszul lesz, ha egyáltalán tud ilyet, de hamar rendbe hozza magát és elrepül. Én csak pislogok, hogy mégis mi a fene történt, bár ez nem nagyon számít most, a rendőr támolyogni kezd én pedig odasietek hozzá, hogy segítsek rajta.
- El kell vinnem a kórházba barátom, nincsen túl jó bőrben.
Válaszolom és ha a férfi hagyja akkor elindulok a kórház felé vele, ha hagyja a vállamon átvetem a kezét, hogy rám tudjon támaszkodni és úgy kísérem el.

//3. világoskék, örvénysugár//

~Juna~

Csak nézek értetlen, mikor valaki egyszer csak tarkón csap és én nem látom ki volt az. Senki sincs mögöttem, d ez elég ahhoz, hogy kissé megijedjek és menekülőre fogjam, majd egyszer csak egy zöld kapu jelenik meg mellettem, amiből egy furcsa ruhás alak lép ki és kezdd el papolni.
- Engem valaki üldöz most, neki prédikálj, hogy hagyjon békén. Én aztán nem verekszem most senkivel. Gyilkos robot, először ezt a láthatatlan valamit kéne levakarnom magamról aztán jöhet többi. Mondom, majd eltűnik a lábam alól a talaj és hirtelen egy egész másik helyen találom magam.
Hősök és gonosztevők, lezuhant gépek, én csak kapkodom a fejem, hogy mi is van itt, miközben az egyik kezemmel szorítom a másikat, hogy ne vehesse el senki tőlem azt.
- Hol vagyok? MI folyik itt? A láthatatlan alak is velünk jött? Mert ha igen üzenem neki, hogy visszaadom a gyűrűit nem kell ehhez ütlegelnie, csak nem akartam, hogy a meláké legyenek, aki elbánt vele korábban.

//4. dezintegráló, kék; 8. anyag újrarendező, zöld; 6. elektromos-sugár, sötétkék;//

~Kira~

A Tv-ben figyeljük a robotot és feltűnik komédiás is, aki elszabadult és őrjöngeni kezdett.
- Már csak ez hiányzott.
Jegyzem meg magamnak inkább majd megérkezik a ruhám, amit megköszönök és gyorsan bebújva egy paraván mögé át is váltok.
Mire visszaérek az indián már letépte magáról a drótokat és elindult kifelé, arról hadoválva, hogy nem azért kapott erőt, hogy ne használja. Sorra taszítja el magától az őröket, majd az orvosokat is miközben már vörösödik a feje is. Én futok utána ahogyan csak a lábam bírja és átkarolom őt ha még nem változott át, ha pedig így történt akkor a lábát karolom át.
- Ne tedd ezt! Nem akarom, hogy meghalj! Csupa vér vagy pedig még harcolni se kezdtél, de ha nem állíthatlak meg akkor én is veled megyek. Ha használt a ruhacsere lehet kisebb az esélye, hogy meghalok veled együtt, de azt nem fogom hagyni, hogy egyedül kimenj oda ilyen állapotban!
Mondom dühösen, már elegem volt a sok kínból és halálból, az agyam pedig az "öregedéssel" elhalványult és érzelmesebb lett. Jobban megkedveltem ezt a férfit mint akartam volna. Ő volt a megmentő, ragaszkodtam hozzá, hogy segítsek neki életben maradni, és csak kissé tartottam attól, hogy lehet ez a művelet lehet az életembe is kerül majd.

~Diana~

A szörny szemében értelemet nem láttam, de azért elég volt a látványa ahhoz, hogy kirázzon tőle a hideg. megpróbáltam elrepülni, de az megragadott a bokámnál fogva és visszarántott a földre. A lábamra valami fekete massza vonta be, hogy hiába rúgkapálok ne eresszen el olyan könnyen. A szörny Felém kapott és a gyomromba vájta karmait. Már a fájdalom érzékelése előtt elkezdtem sikoltozni a félelemtől, majd a fájdalom hatására a sikítás üvöltésbe csapott át. A fájdalom hatalmas volt, de nem adhattam meg magam. Próbáltam lángokat köpni az arcába, ha nem a vér jött fel a számból éppen a hasfalamat ért seb miatt.
Egyik mancsomat a sebemre szorítottam és próbáltam gyors mozdulattal levágni a megbéklyózott lábamról a masszát és arrébb próbáltam gurulni, vagy repülni, ai sikerült. Nem akartam megvárni míg ez a szörny itt élve felfal engem. Nem akartam magam hagyni, nem hagytam az életem ilyen könnyen elvenni.

~Fekete Lovag~

Békésen alszom az ágyikómban, mikor egyszer csak BUMM. Betörik az ablakom üvege és berepülnek a szilánkok rajta. Még mázlim volt, hogy engem nem talált el egy sem. Az éjjel bekapcsolva maradt Tv most szinte megőrült mindenféle hírekkel dobálózott összefüggéstelenül. Gyorsan magamra kaptam a páncélom és a kardom is, mikor kinéztem az ablakon már csak azt láttam, hogy füstölög a rendőröst és hogy egy robot egyenesen a háznak repül.
Megremeg minden és a törmelékek hullanak alá.
Én igyekszem kijutni a tűzlépcsőhöz, hogy onnan a helyzet súlyosságától függően vagy átmásszak egy másik ház lépcsőjére, vagy pedig hogy eljussak és eltűnjek a veszélyzónából minél hamarabb.
~ Mégis mi a fene folyik itt? A világ megőrült?

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Csüt. 17 Szept. 2015, 22:22

Figyelem a posztba frissítéseket írtam azóta érdemes mindent átolvasni benne!
/Mint észre vehettétek elkezdtem megölni vagy njk-vá írni az inaktív karaktereket. Ez msot így is fog menni szóval szeretnék picit gyorsítania kalandon. Kérnék mindenkit, hogy öt napon belül írjatok Smile ha ez gond privátban írjátok meg nekem. Ha nincs senkinek kifogása ez ellen akkor lekésőbb 22-e estéjén kört fogok váltani  Twisted Evil /


/Svarog kérlek majd mostantól egy posztba írd Bent és Svarogot Smile/
Svarog A föld alatt
Dragunov mélyen az összes erejét összeszedve emelte ki magát a szikla alól majd egy nagy ugrással lendült el a kőzápor elől. A karja lüktetett a fájdalomtól, ahogy a földre érkezett. Svarog nagy levegőket vett és felpillantva egy csendesen mormogó tömeget látott meg maga előtt.


Majd lassan elkezdenek térdre borulni és hajlongani.
- Új sárkány....
Súgják furcsa sistergős hangon, mintha egy szót használnának, amiről nem tudják mit is jelent.


/Kérem MINDEN gyűrűt kapott játékos mostantól jelezze reagja végén a gyűrűje nevét és színét!/
Észak-manhattan
Vayne
Vayne elküldi a levelet majd jön a program fejlesztése. Ez az igazi kihívás. Ultron egy élő-gondolkodó program is, nem  csak robot. Ellenben más programokkal rájön mi történik vele és reagál rá. Párhuzamosan Vayne adásiban látja, hogy sok helyen sok szuperlény jelent meg. Mintha a világ reagálna. Sőt, Kirby űrállomás New Yorkba zuhant. pont úgy, mint az ő síkjában megmondták. Annak a négyesnek az állomáson kellene elhoznia a Fantasztikus Négyesként a Hősök Korát. Az ő ideje szerint ez a csapat volt az első szuperlények a földön. És képes ráállni adásukra, hogy szóljon az állomásnak. A levelére hívást kap, amire a hadsereg bejelenti, hogy már elkezdték a bevonulást és köszönik a pontos információkat.
Taylor Thackery
A fiú behúzták egy ismeretlen épületbe majd ott ébred fel.
Jack Gammer, Bakura
Gammer eszméletét veszti. Bakura odaér és a férfi már válaszolni se tud,d e még van pulzusa így a fiú felkapja őt és elkezdi elvinni. A legközelebbi kórház felé. látja, hogy az égen pedig vadászgépek száguldanak el.
Fekete Lovag
Éppen hogy felkapja a vértet és a kardot a lány mikor a tűzlépcsőre kimászik az épület már dőlni kezd. Így egy hatalmas ugrással ér át a szomszéd ház egyik teraszára. A vért felfogja az esést, de azért megérzi a bokáján. A lakásban élő öreg hölgy pánikolva nézi őt és párhuzamosan hatalmas port felkavaró házomlást.
Ultron
/Ezt csak azért vezetem tovább, mert Vayne láthatja kamerákon, Waynoka és Leopold mágiával/
Az őrszem robot fokozatosan kezd formát váltani.
- Másolás: 25%
Mondja Ultron majd megfordul és látja a vadászgépeket. A gyűrű az ujján világít majd egy ében burkot teremt. A gépek négy rakétát lőnek ki rá. Majd átrepülnek a tűz felett, mire a vízből kirepül Ultron. Három gépet azonnal lelő. A sugarai rögtön a pilóta fülkét célozzák be és utána fel is robbantják a gépeket. Az utolsóra ráesik és a kezei bele markolnak feltépve a fémet.
- Nyersanyagpótlás megkezdése.
Ezzel leszaggatja a burkolatot és elkezdi kiszedni a repülő részeit.
Ralf Shaw
Ralf elájul és lassan elvérzik odafent miközben a rendőrség még csak felfelé tart.
/Ralf robbanó gyűrűjét az a játékos nyeri meg, aki elsőnek ír posztot! Persze Nefi valkűrje nem ér mert még az űrben van messze és a játékosnak, aki először ír jeleznie kell melyik karakterének (ha több van neki) kéri a gyűrűt!/

Dél-manhattan
Kira
A férfi beleegyezik és miután felkapott ruhát miközben az orvosok ellenkezdtek a páros kirepült. Kira az égen viszi az emberi fiút, aki közben a telefonján nézi a híreket.
- Hová? Manhattanba a robot ellen vagy Queensbe az idegen lényekhez?
Kérdi és halhatóan nehezen lélegzik, de nem érdekli.

Észak-Queens
Nikostratos, Juna , Waynoka, Komédiás, Killbane, Amerika Kapitány és Atum
Atum visszatartja a Kapitány ütését. A kettő kommunikál. Végre kezdi megtudni a nő, hogy mi is az új lakótársa miközben Killbane nem reagál időben és a vörös lény keze egy hatalmas karddá válik, amivel átszúrja a férfit. A mellkasa közepén átdöfött Sötét Angyalt egy hanyag mozdulattal dobja félre.
Waynoka kérdésére pontosan emiatt nem válaszolt a Kapitány miközben az indián elgondolkodott, hogy van e valami varázsa az ég elkezdett beborulni és mennydörgések hallatszottak. Mich csak a villámot tudta vissza szerezni azóta Juna inkább menekül a láthatatlan támadójától. Szerencséjére már nem is ő a célpontja, hanem a sámán. Waynokát egy láthatatlan alak, a furcsa magas fiú, aki egy isten félvér gyermeke támadja meg egy villámcsapással. A férfi nem is számított erre így egy hatalmas robbanással repül egy métert majd füstölögve landol. Mindene ég.

Dél-Queens
Leopold, Diana és Rettenet
Leopold koncentrál és látja, hogy a lény gyengéje a tűz és a hang. Leszármazottja a másik világból jött hasonló szörnynek, amit egy sorozatgyilkos hordott. Mikor tehetne bármit a fiú térdre esik, mert az ereklye új információkat oszt meg. A másik nagy mágus megsérült az Isten fia a sötétség felé hajlik. A gyilkos robot a hadsereget támadja. A sárkány, amit ott hagyott megváltozott...
Diana a mancsával a karba hasít. A vágással sikerül le is söpörnie a lény kezét. Mikor a szabadságával a levegőbe repül látja, hogy van ember a massza alatt, mert a körmai alatt bőr és emberi vér maradt a karmolás után. A lény nem tűri ezt és a falra ugrik majd arról neki újra a lánynak.
Dunkelzahn
/Mostantól az én njk-m/
A sárkány nem reagált. Az újabb támadások előre hozzák a fejlődését és elkezd torzulni és formázódni majd a bőre lehámlok. Lassan hörögve dülöngél ki a romok közül, amit addigra egy szerény tömeg néz. A romon mászik fel a fájdalomtól és új formától berserké vált sárkányember. A tömeg döbbenten nézi a lényt, ami egy tűz lehelettel kezdi támadni őket.Bronx
Fekete Özvegy
Özvegy megindul lassan a járatokon kifelé és a sziget szélén várja a csónakja, amivel jött. Ott már tud adást fogni és látja az őrületet. Az orosz-hadtest felszólítja, hogy próbáljon elrejtőzni, mert sosem látott mértékű katonai erőket rendeltek New York szigeteire. Nem fogják tudni kihozni pár hétig addig legyen laposan és csendesen.

Kirby Űrállomás
Dr. Reed Richards - Michael Nikostratos
Mandroid avagy Johnny Storm - Darren Cain

Johnny férfiasan elájul mikor meghallja Reedet, aki innen kezdve könnyedén átveszi az irányítást. A becsapódás után Reed meghallja a két barátja gondolatait. Tud is nekik üzenni telepatikusan, ha kell. Betudja mérni, hogy a páros a vízben van itt mellettük. Most már képes felnyitni egy kijáratott és kimenni értük.
Sue Storm - Irina
Ben Grimm - Svarog

Sue hihetetlen erejével könnyedén felfogta  a becsapódiást, amitől az éppen kérdést feltevő Ben vissza eset a hátsójára, de itt már Sue tudott új formát felvenni a vízben és az űrállomás védett magja sikeresen lezárta a pajzsait és landolt mellettük. Ebből tudja Storm, hogy legalább egyik fiúnak még élnie kell, mert a pajzsot valakinek fel kellett húznia. Ameddig a lánynak a képességei alkalmazása egészen természetes Ben msot kezdi felfogni és érezni a hátán a hatalmas denevérszerű hártyás szárnyait.

Az űr
Valkűr
Valkűr finoman és óvatosan neki repül Ego szemének majd egy hatalmasat robban. A robbanás az egész szemet kiszedi és olyan üvöltésre kényszeríti az élő bolygót, amitől még a földi harcos lángjai is kialszanak. Felfoghatatlanul hangos és velőt rázó kiáltása, amitől az űrben lebeg a messzeségbe. Mindene fáj. Mintha milliárdnyi sereg rohant volna végig rajta. Sosem ütötték meg ilyen mértékű erővel. Ego lassan feleszmélt a fájdalomból és egyetlen szemének a fénye reflektorként vetült a hírnökre. Majd a lány pontosan Galactus mellé lebegett.


- Öreg barátom. Hát ily nehéz elfogadni az örök változás törvényét? Az élet avatárja nem képes elengedi még akkor sem mikor szembesül a véggel?
Ego írta:- HOGY MERÉSZELED HALÁLNAK ÁTKOS HOZÓJA? AZ ÉN DOLGOM A LÉT FENNTARTÁSA! ÖSSZECSAPÁSUNK A VILÁGOK VÉGÉN LENNE ILLENDŐ!
- Tudhatnád barátom, hogy senki se szabhatja meg a halála pillanatát.
Ego írta:- AHOGY TE SEM!
Az egy épp szemből hatalmas arany sugár csapott ki eltalálva Galactust és egy nagydarabot kimarva annak az űrhajából. Galactus egészen a hajójáéig zuhant és ott törött vérttel nehezen húzta ki újra magát. Valkűr most először látta megsérülni az urát.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 18 Szept. 2015, 09:09

~ Karakter: Svanhild Ragnardottir / Valkűr; Helyszín: Az űr ~
Sikerült megtennie, amit szeretett volna a vakfolton megközelíteni Ego egyik szét. Majd pedig ott végrehajtotta a robbanást. Azt még látta, hogy a szem kirobbant a helyéről, mier az élőbolygó felüvöltött. Erre olyan erős fájdalom járta végig az ő testét, amit még ő maga sem érzett korábban, hacsak nem akkor, amikor a fia haldoklott a karjaiban és ő azzal mentette meg, hogy Galactus szolgálatába járt. Igaz, ez ahhoz képest semmi volt, de még ez is olyan fájdalommal járt, hogy noha nem kellett lélegeznie, most mégis azt imitálta a fájdalom miatt. Mire az ő maga fájdalma is kezdett alábbhagyni már azt vette észre, hogy Ego fénye vetül rá és nem sokkal mellette, mögötte ott lebeg a mestere is, Galactus. Ego pedig továbbra sem adta fel és Svan olyasmit látott, amit előtte még soha sem, nem hitte volna, hogy valaha is előfordulhat, hogy valaki megfogja sebezni Galactust, vagy pedig a hajóját. Most pedig ez történt, ami a nő szemében tarthatatlan volt. Most már tényleg itt volt az ideje annak, hogy vége legyen az élőbolygónak, bár érthető lett, hogy miért is boldogult ellene sokkalta nehezebben, mint bárki mással korábban. Próbálta újra előhívni a lángjait, hogy azok körbeöleljék a testét. Ha mindez sikerült, akkor a lehető leggyorsabb sebességgre készült felgyorsulni, amire képes volt, majd lángokkal egyszerűen az előbb kirobbantott szem keresztül próbált már tényleg bejutni Ego elméjébe és ott egy igencsak nagy robbanást idézni, hogy a lehető legnagyobb pusztítást végezze odabent. Ha Ego újra támadna rá, akkor próbál kitérni, bár most már szándékosan a kirobbantott szem felöl közelített, hogy a másik ne lássa, ne érzékelje.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14267
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Kira Sign on Pént. 18 Szept. 2015, 10:43

// Fekete Lovag számára kérném a gyűrűt ha lehet//

~Bakura~

Odasietek a férfihoz, aki válaszolni se tudott nekem, de látszott rajta, hogy nincs túlzottan jó bőrben. Ellenőriztem a púlzusát, az még rendben volt, de határozottan nem volt jó bőrben, így igyekeztem minél hamarabb elkísérni, vagy ha szükséges vinni a kórházig. nem voltam rossz kondiban, de annyira jóban sem. Majd eszembe jutott a gyűrűm, hogy esetleg egy őrvényben is utazhatnánk, de mivel nem akartam az amúgy is rossz bőrben lévő idegen testi épségét veszélyeztetni ezért egy kisebb tornádót teremtettem, de nem magunkat vitettem vele, hanem egy téglát és próbáltam koncentrálni, hogy ne forogjon esztelen, hanem megmaradjon épségben az örvény közepén miközben halad. Közben persze én is sétáltam a sebesülttel együtt. Ha pedig sikerült a kísérlet és képes vagyok úgy utaztatni magunkat(ahogy forgás és sérülésmentesen a téglát) akkor megpróbálom és gyorsítok a tempónkon a kórházig.

//3. világoskék, örvénysugár//

~Juna~

Én már nem értetem semmit, csak annyit, hoyg egy csata közepébe csöppentem és annyit levágtam, hoyg az a vörös paca lény a rossz oldalon áll. Felé tartottam a gyűrűmet és vártam, hogy eltűnjön a színről valahova el. Közben szerencsére a láthatatlan alak is leszállt rólam, így tőle egy ideig nem kellett tartanom. De azért nyitva tartottam a szemem és a füleimet más veszély elkerülése végett.

//4. dezintegráló, kék; 8. anyag újrarendező, zöld; //

~Kira~

A férfi végül abba beleegyezik, hogy vele tartsak, látom, hogy nem tudom eltántorítani, így segítek neki mintsem, hoyg az útjába álljak.
Kirepülök vele közben edig a környezeten kívül arra is figyelek, hoyg érzem e ahogy az erőhaználat befolyással van e az agyamra, vagy tényleg csak a ruha tette mindezt. Alapból 300kilóig bármit felemelek erővel semmi gond nélkül így nem jelenthetett gondot kettőnk röptetése sem.
A férfi kérdésére szinte azonnal válaszolok.
- A robotot kel először lekapcsolni, minél több ideje van fejlődni, annál nehezebb lesz majd végül elintézni azt.
Válaszolom miközben hallom, hogy a férfi nehezen lélegzik, és emiatt elszorult a szívem is, de mit tehettem volna, ha visszatartani nem tudtam.
- Próbálj legalább addig pihenni míg odaérünk, szükséged lesz az erőre, ha neki akarsz majd menni, bár én csak, mondom, hogy nagyon ellenzem a dolgot a jelenlegi állapotodban.

~Diana~

Az ellentámadásom sikeres, talán túlságosan is. Sikerül kiszabadulnom és felreppennem, de mikor megpillantom a kezem síkoltok rémültemben. Az egész kezét levágtam, amit most le is dobtam és alattam már csak egy fekete vértócsa áll. A fekete massza elkezd felkúszni a falra majd felém ugrik.
- ÍÍÍÍk!
Kiáltom miközben próbálok kitérni az útjából egy rövidebb zuhanás és irányváltoztatás mellett. Csak reménykedtem, hogy a trutyi nem tudja változtatni a helyzettét ha már a levegőben van, lévén nincsenek szárnyai, mint nekem.

~Fekete Lovag~

Épp csak sikerült kimásznom a tűzlétrára mikor az épület már dőlni kezdett. Nagy lendületet vettem és átugrottam a szomszédos ház egy erkélyére. Kis híján a szívbajt hozva az idős nőre aki ott lakott. Az esés nem volt zökkenőmentes, bár a páncél a java részét felfogta az esésnek, de azért a bokámban megéreztem a fájdalmat amit hagyott.
Próbáltam felegyenesedni és felfogni, hogy mit is látok pontosan, mert az események gyorsan pörögnek és én egy kukkot sem értek az egészből. Csak annyi esik le, hogy nekem többé nincs bérházam, és hogy azt a robotot meg kel állítani valahogy.


A hozzászólást Kira Sign összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 21 Szept. 2015, 18:03-kor.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Svarog on Pént. 18 Szept. 2015, 16:04

Egy erőteljes lökéssel végül kiszabadította a karját és éppen időben hemperedett ki a sziklaomlás útjából, ami valószínűleg pillanatok alatt kilapította volna.
A karjában lüktető fájdalom nem sok jót jelentett. Több helyen is eltört. Azonnal orvosi segítségre volt szüksége.
Azonban egy mutáns...
~Nem, nem vagyok mutáns. Soha nem is voltam, idegen vagyok. Az itteniek pedig valószínűleg előszeretettel boncolnának fel.~
Mélyeket lélegzett a poros, de éltető levegőből, mikor rájött, hogy nincsen egyedül. Vele szembe egy hatalmas tömeg állt azokból a lényekből, akik Foom-ot is egyfajta istenként tisztelték.
A lények két szót mormogtak.
~Új sárkány.~
Svarog egy pillanatig értetlenül nézett, és rájött, hogy Foom volt a régi sárkány. És ő az új.
Ezekről a vakarcsokról meg is feledkezett. Lassan előrelépett, és végigpillantott az egy emberként térdre eső tömegen. Kihúzta magát, próbálva nem törődni a fájdalommal. Már csak a dominancia miatt is.
Megelégelve az éljenzést aztán magához intette azt a lényt, aki a szószólójuknak tűnt, persze ha van ilyen. Ha előjön, akkor Svarog előbb a saját nyelvén kérdezi meg, hogy van e köztük olyasvalaki aki ért a gyógyításhoz.
Hogy ha nem érti a lény a földit, akkor elmutogatja neki. Előbb a törött karjára mutat, aztán magára, majd az egészséges karjára, és aztán a lényekre.
Remélve, hogy ezt legalább megértik akkor.

Ben látja, hogy az őt körülvevő burok végig Sue volt. A lány pillanatok alatt visszanyerte az alakját. A Kirby űrállomás ekkor landolt mellettük.
Valószínűleg valakinek sikerült felhúzni a pajzsokat és lezárnia a magot, még utoljára. Ben ekkor vette észre, hogy a víz felett lebeg. És érezte, hogy valami kinőtt a szárnyából. A bal kezével hátranyúlt és kitapogatta a szárnyait.
- Mi a franc... - suttogja.
Repült, képes volt repülni.
- Jó, nem tudom, hogy honnan kaptam az erőt, de meg kell nézni, hogy Reed-ékkel mi történt.
Ha Sue beleesett a vízbe és nem talált módot, hogy folytassa az útját, akkor kimenti és a karjában a nővel, megindul az űrállomás felé.
- Nyugi, otthon engemet a menyasszonyom vár - feleli a lánynak akkor, ha az esetleg szabadkozni kezdene. - Szerintem mi a fene történt velünk? Mutánsokká váltunk, vagy mi? 

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 882
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 18 Szept. 2015, 22:44

Waynoka
Csak ellenkezést kapott, semmi mást. Az idegen elmagyarázta neki, hogy nem volt szabd bántani szegény érző lényt, aki gyilkolt ész nélkül. Senki nem tett semmit a célért, sem a sámánért, csak ellene. Megfogták és elkezdték pörkölni.
~Nehéz a sámán élete, ha nem hisznek neki.~
Megpróbált hemperegni a földön vagy ha tudott, akkor vizet keresni. Fedezéket mindenképpen keresett, hogy ne kapjon egy újabbat.
- Ultron már a vadászgépeinket lövi ki és magába építi, hogy még erősebb legyen. A világunk pusztul el, ha mi egymással harcolunk. Villámszóró, ne engem lőj! Valaki állítsa meg!
Waynoka junára nézett, hogy ha máshogy nem ment, akkor semmisítse meg Michaelt is. A sérülései miatt a sámán így is elég rossz állapotban volt, nem tudta, mennyi ereje maradt a menekülésre és a szuperlények összegyűjtésére. Még volt egy gyilkos vörös lényük is, aki jó esetben lenyugodott, ha az idegen kapcsolatba tudott lépni vele és a kommunikációval lecsillapította.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Michael Nikostratos on Vas. 20 Szept. 2015, 18:06

~Michael, Észak-Queens~

A támadásom talál, és a hülyegyerek elkezd fetrengeni a földön, miközben lángol a ruhája. Na, most hogy ez megvolt, vissza a csajhoz. Próbálom megtalálni a tekintetemmel, és a közelébe lopakodni, ami tekintve hogy láthatatlan vagyok nem lehet túl nehéz. Ha sikerül, akkor véletlenszerűen próbálom megragadni a gyűrűket viselő karját, és letépni tőből, hogy ezzel ne legyen probléma. Ha egy rohadt gépet szét tudtam törni, akkor nehogy már egy ember fizikuma állítson meg ebben. Amennyiben ez sikerül, akkor lazán megpróbálom lehúzni a gyűrűket a letépett karról, és felvenni őket. Amennyiben több kezén is vannak gyűrűk, akkor a legkönnyebben megragadhatót választom, és arra koncentrálok első körben, úgy tervezem, hogy egy kar elveszítése elég kell legyen ahhoz, hogy ne velem foglalkozzon amíg kipróbálom a frissen zsákmányolt gyűrűket rajta. Természetesen a karletépés alatt próbálok úgy helyezkedni, hogy a karja ne felém mutasson, tehát a saját gyűrűmből kiindulva ne tudjon rám támadni.

//Villámszóró kék gyűrű, az eredeti//

~Reed Brain Richards, Kirby űrállomás~
Nos, ez nem úgy ment ahogy terveztem. Mikor hozzá szóltam, Johnny úgy döntött feladja a küzdelmet, és inkább elájult. Ez megkönnyíti a dolgomat, most már nem kell vele is foglalkozzak, ehelyett a teljes gép felett irányítást szerzek. Sikerül valamennyire irányítanom a becsapódást, és a vízben landolni. Sőt, a többiek gondolatait is hallom, Ben és Sue itt vannak a közelben. A gondolataimmal felnyitom a kijáratot, és kilebegek hozzájuk, illetve megpróbálok így tenni az ájult kölyökkel is, tehát őt is magammal hozni.
- Fuh Ben, te aztán ronda lettél. - köszöntöm a többieket, majd Sue felé lebegek. - Te legalább gyönyörű maradtál, Sue. - mondom, aztán megpróbálok a levegőben forogni, hogy ne csak egy helyben lebegjek, az olyan unalmas. - Ja, ha nem egyértelmű Reed vagyok. - mutatkozok be.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
Michael Nikostratos
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 998
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Irina Shane on Vas. 20 Szept. 2015, 18:36

~Sue Storm - Kirby Űrállomás~

Zuhanás közben burokba zártam Bent a testemmel aki értetlenül közbe is nézett hogy mi folyik itt, minél nyugodtabb hangon próbáltam jelezni hogy ki vagyok.
-Nyugodj meg Ben, Sue vagyok.
Viszont többet nem tudtam mondani mert elértük a vizet, szerencsére sikeresen felfogtam a becsapódást és egyikünknek se lett további sérülése. Közben a hajó is becsapódott nem messze tőlünk a vízbe, ha jól láttam burok volt rajta úgyhogy a legrosszabb esetben is az egyik fiú él még aminek csak örülni tudok, hát még ha kiderülne hogy mindkettőnek sikerült megúszni. Közben vissza vettem az eredeti alakom és próbáltam a vízen tartani magam, Ben ekkor kiemelkedett, mire rá emeltem a tekintetem a becsapódott roncsról, ekkor figyeltem fel én is hogy szárnyai nőttek amiket épp most próbát ki és úgy fest képes is használni őket. Közben jelzi hogy rá kéne nézni a többiekre, egyetértően bólintok mire ő elkezd kiemelni a vízből, ami ellen persze nem ellenkezek, a kis megjegyzését meg mosolyogtam.
-Ne aggódj, tudom, nem gondoltam semmi rosszra.-nyugtattam meg a férfit és hagytam hogy szállítson az ölében, közben feltett egy kérdést - Fogalmam sincs talán valami sugárzás, erről Reed-et kéne megkérdezni, ő biztosan pontosabb választ tud majd adni nekünk. - ha épségben van.
Közben kinyílt a kapu és örömömben felkiáltottam volna de erre agy lebegett ki maga mellett az öcsémet lebegtetve, ha képes volt rá mire röviden felsikoltottam és ugrottam egyet Ben ölében rátekeredve ijedtemben.
-MI az úristen?
Aztán megszólal az agy ekkor felismertem Reed hangját, mire elengedtem Bent, már azért is hogy ne fojtsam meg, nem tudom mennyire szoríthattam meg hirtelen. Elszörnyülködve pislogtam a repülő agyra aki be is mutatkozik, szóval ez lett Reedből, a dicsérete más esetben jól esett volna de itt így ilyen formában nem gyakorolt semmilyen hatást.
-M.mi történt veled?-kérdezem remegő hangon - És Johnny?


_________________
Főkari: Jenna Collins
X-diák: Sandy Lewis
Gótika: Sue Storm
Out: Nina Walsh
Csatavilág: Átok: Fúria
Ékkövek birodalma: Iriyana Anemone Evergreen
avatar
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Darren Cain on Kedd 22 Szept. 2015, 01:18

~MANDROID~

Először minden jól működik. Mármint ahhoz képest, hogy egy zuhanó űrállomáson vagyok, a nővérem és barátaim halottak. Ahhoz képest úgy minden jól áll. Sikerült valamennyire stabilizálnom és még be is csuktam a többi lyukat, szóval senki más nem fog kirepülni. Ekkor hirtelen Reed hangját hallom a fejemben. Elég rossz időpontot választ az agyam az őrületre, de hát, na, ez van. Ha menni kell, akkor menni kell. Ahogy Reedből maradt agyra pillantok megint hallom a hangját. Lehet, hogy...? Nem. Nemenemnemnem. Ez már túl sok.
--
Mikor felébredek, már nem zuhanunk. Feltápászkodok és végig mérem az új fémtestemet. Nos, ez új. Ahogy a kijárat felé nézek, látom, ahogy Reed lebeg ki. Vagyis az agy. Tényleg Reednek hívtam? De az lehetetlen. Másrészről most döntöttem meg a legmagasabbról túlélt zuhanás rekordját, szóval lehet nyitottabbnak kéne lennem. Lassan utána indulok, de amikor meghallom Sue hangját nem bírok magammal. Olyan gyorsan kifutottam, ahogy csak bírtam. Mikor végre odaérek, akkor gondolkodás nélkül átölelem.
- Sue! Egy pillanatra azt hittem, hogy... hogy...- mondom, kizárólag férfias könnyek közepette. Egy pillanatra el is felejtem, hogy milyen fura az egész. Nem, egyszerre egy dolog.


~Killbane~

Az isteni rúgásom természetesen a földre teríti taknyot, amit a másik takony ki is használ. A következő pillanatba már egy pengét találok a mellkasomban.
- Azt hiszed... ez.... elég.... az isteni Killbane ellen?!- üvöltöm neki, de aztán hamarosan sötétbe borul minden...


_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Kedd 22 Szept. 2015, 01:44

Dr. Erwin Vayne, fehérgyűrű

A levelet elküldtem és csak azután találkozok azzal, hogy mibe is vágtam azt a bizonyos fejszét. Ultron nem csak egy robot, hanem az egyik legfejlettebb program amit valaha láttam. Ki az a bitfej, aki programot tudott írni?? Szinte rögtön képes reagálni, tehát nekem is kell most, az elkövetkezendő kb 10 percben egy ugyan ilyen erősségű programot írnom. Közben a hadsereg egyszerűen elbukik. Nem tudom mit vártam. Nem is tudom, hogy mit csinálok őszintén. Esélytelen, hogy ennyi idő alatt megcsináljam. Esélytelen!
Nem, Erwin, nem. Gondolkozz. Te vagy a legokosabb ember a bolygón! Ha te nem tudod megállítani, senki sem! Képes vagy rá! Te vagy a legokosabb! Ekkor hirtelen a híradásban beszámolnak a Kirby űrállomás lezuhanásáról. Richards és csapata. A Fantasztikus négyes. A Hősi kor hírnökei. Richards meg majdnem olyan okos mint én. Igen, ez még akár működhet is. Rögtön felveszem a kapcsolatot az űrállomással.
[color=orange]- Mr. Reed Richards. Maga nem ismer engem de én ismerem magát. Elnézést, hogy ilyenkor zavarom, de ez élethalál kérdés. Egy szuperfejlett gyilkos robot elszabadult a városban, akinek valós esélye van arra, hogy a földön kiirtsa az élet összes formáját a bolygón. Elkezdtem írni egy vírust ami megállíthatja, de kell még idő. Ha igaz amit Önről és csapatáról hallottam, akkor maguk meg tudják menteni a világot. Mellékelve küldtem a robot adatait.-[/b] fejezem be. Amikor a hadsereg hív, rögtön közlöm velük, hogy ha ez a legjobb amit tudnak, akkor inkább hagyják a fenébe mert ezzel csak erősítik. És mindeközben én tovább próbálkozok az Ultronhoz mindössze csak hasonló reagáló víruson.


A dolgok jelenlegi állása.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
avatar
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Peregrin on Kedd 22 Szept. 2015, 17:35

- Leopold -

A választ hamar megkapta, és már épp gondolkozott, azzon, hogy valamien hang illuziót kellene kreálni, vagy valamit. Ám az ereklye szabad akarate szerint cselkedett, és látomásokat, vagy pontosabban jelen eseményeket mutatott be neki. Hirtelen nem is tudta mitévő legyen amikor feltápászkodott a földről. Úgy látta azt akit megtámadtak, csakhamar vissza is vágott a lénynek, a karját le szakította testéről. Leopold kicsit értetlenül vakargatta a fejét.
" Kellek én ide? Noha persze, hisz erre indultam " - gondolta s pillanatnyi értetlenség után azon munkálkodott, hogy az ereklye segítségével illuziót kreáljon a fekete szörnyeteg köré, az pedig különféle éles hangok, vagy trombita hangokat utánzott köré. Azt remélte, hogy ez a csel talán elég ideig elveszi a lény figyelmét ahhoz, hogy a sárkány nő végezzen vele.

- Tűz a gyengéje! - kiáltotta a nő felé rejtekhelyéről Smile, ugyanis egyenlőre nem akart a lény szeme elé kerülni, hátha rajta akarna bosszút állni.
" Mit is tehetnék? Nem tudok szétszóródni minden felé."
avatar
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Atum on Kedd 22 Szept. 2015, 23:19

~ Atum és Amerika Kapitány; Észak-Queens ~

Szerencsére időben tudtam szólni és különben is jelenleg az új jövevények egymással voltak elfoglalva, így mind én, mind pedig az új gazdatestem visszatérhettünk az eddigi ellenfelünkre, aki ezidáig sem volt tétlen. A figyelemelterelésünk eléggé megsérült. Pontosan nem tudjuk mennyire, hisz túl távol vagyunk ahhoz, de a látottak alapján nem lehetett túl kellemes.
~ Kapjuk el. - közlöm a gazdatesttel és nem is kell semmit tegyek, mert már mozdul is. Egyelőre elsődleges prioritásunk a szimbionta lenyugtatása, és amennyiben lehetséges a mi oldalunkra való állítása, bár nem tudom, hogy ez most mennyire fog működni, az már haladás lesz ha le tudjuk nyugtatni. A támadásai ellen a pajzs és a csápjaink hasznosak lehetnek, utóbbi pedig arra is ad lehetőséget, hogy kapcsolatba lépjünk vele és ha kell, akkor mindent beleadva legyőzzük és visszakapcsoljuk a kaptártudatba, ami biztos nyugalmat jelent neki. Ebben az egyben biztos vagyok. Aztán később törődhetünk a többiekkel és azzal, hogy miért van szimbionta ezen a bolygón...


Felszerelés:

-- Amerika Kapitány pajzsa: 78 cm átmérőjű, wakandai vibrániumból készült pajzs.
avatar
Atum
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2798-atum http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Emily Johanson on Kedd 22 Szept. 2015, 23:27

~ Fekete Özvegy; Bronx ~

Amilyen nyugodtan bejutottam, olyan nyugodtan ki is az épületből. A sziget széléhez való eljutás és a hajóm megtalálása pedig gyerekjáték volt. A jó dolgok viszont itt véget érnek. Minden tele van az őrülettel ami itt megy, ráadásnak az otthoniak sem tudnak kivinni innen, mert az idióták, mármint az amcsik, nagy mértékű katonai erőt rendelnek be a város szigeteire.
- Nagyszerű. Fantasztikus. - engedem ki a dühömet annyival, hogy belerúgok a hajóba. Nem mintha különösebben tehetne a jármű minderről, sőt, talán ő tehet a legkevesebb dologról, de más most nem volt itt.
Lévén, mivel mást úgy se nagyon tehettem, maradtam a parancs teljesítésénél, és elindultam valami lejáratot, vagy akár csatornafedelet keresni. Egyrészt nem túl jó ötlet, ha észrevesznek, mert hát feltűnőnek feltűnő lehetek most, másrészről a földalatti rendszerekbe könnyebben lehet egyik helyről a másikra jutni. Már csak abban reménykedem, hogy ezt a várost legalább egy okos ember építette, vagy, hogy összetalálkozom az oroszok közül valakivel, mert itt is kell legyenek az százas. Hanem nem jutottam volna be ide, Amerika szívébe ilyen könnyen. Vagy de.


Felszerelés:

- Speciális, ellenálló öltözék;
- Két darab edzett acél pengéjű egykezes kard;
- Különleges kesztyű, mely több funkcióval rendelkezik:
- Speciális lövedékek (kis műanyaggolyók) amelyek érintkezéskor különböző hatást váltanak ki (kábító gáz, füst képzés, szónikus csapás, kisebb robbanás); Használat előtt be kell állítani, hogy melyik típusú golyócska kerüljön használatra;
- Beépített karomban végződő kötél (egyetlen ember súlyát tudja megtartani);
- Beépített erős sokkoló;

- Fénylő sárga gyűrű (Mentális erősítő);

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
avatar
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Szer. 23 Szept. 2015, 01:27

/Mondtam 22-én, hogy csak másnap írok még ha csak másfél órával másnap akkor is Very Happy Következő körváltás 27. vasárnap! Köszönöm Nefinek a postagalamb szerepet!/

Svarog A föld alatt
A kis lények zavartan nézik a sérült és véres kart. Félve odalépnek és ujjuk hegyével érintik majd a vérét csodálják a kezükben. Miközben páran verekedni kezdenek a vérért egy idősebb sétál oda.Kezét óvatosan a törésre rakja, ami így is hihetetlenül fáj.
- Fájdalom.
Súgja Makluan szóval az öreg majd egy gyors mozdulattal vissza rakja a letört csontot a helyére. Svarog összeomlik a kíntól és foltokat lát. Az idős sárga földalatti teremtmény közben parancsokat oszt majd kap valami zöld gombás követ, amiről lekaparja a gombát és megindul vele Svarog felé.


/Kérem MINDEN gyűrűt kapott játékos mostantól jelezze reagja végén a gyűrűje nevét és színét!/
Észak-manhattan
Vayne
Reednek elküldi az üzenetet, és hevesen géppel tovább. A gombok szinte törnek az ujjai alatt, de még mindig kell nyolc perc neki. Továbbra is kérdés, hogy a vírus mennyire lesz effektív. Hisz pontosan olyan vagy okosabbnak kell lennie, mint Ultron, mint egy anti-verziónak, gonosz másolatnak. Párhuzamosan a katonaság megtagadja a tanácsokat ők leviszik Ultront még ha civil áldozatokkal is fog járni. Ezzel lecsapják a telefont.
Taylor Thackery
A fiú behúzták egy ismeretlen épületbe majd ott ébred fel.
Jack Gammer, Bakura
A férfi felkapja a rendőrt és elkezdi cipelni szerencséjére egy utca után megérkezika mentő és elkezdik ellátni.
- Maga jól van?
Kérdi a másik mentős miközben a társa beköti Gammer kezét. Újabb vadászgépek repülnek el.
- Mi az isten?
Kérdi mire a társa:
- Nem hallottad? A hadsereg bevonul!
Fekete Lovag
Whitman landol próbál körbe nézni mikor egy fény csillan meg az égen és csapódik neki. A pánikoló tömeg döbbenten nézi, ahogy a a vértes lány az égbe emelkedik amikor az ében gyűrű az ujjára repül.
Hordozó 7. Kiválasztva. Robbanó sugár aktív.
Mondja egy gépies hang és a férfi egyik ujján (ő választ melyiken.) Egy fekete gyűrű jelenik meg. (Lásd a második évad képeit)
Ultron
/Ezt csak azért vezetem tovább, mert Vayne láthatja kamerákon, Waynoka és Leopold mágiával/
Ultron hanyagul kitépi a repülő részeit és mikor a pilóta katapultál egy fém darabot mérnöki pontossággal az arcába dob. A sisakot áttöri a darabka és az arcon keresztül az egész agyat roncsolja szét. A zuhanó repülőt és holt vezetőjét ott hagyja érdektelenül a robot és elkezdi a tovább alakítást.
- Másolás: 37%
Jelenti be majd a kommandósok kezdik lőni. Vagy harminc páncélos kocsi mögött térdelő elit rendőr tüzel a robotra, akit a golyók fokozatosan kezdenek hátra taszítani.
- Zavaró tényezők likvidálása.
A szemeiből karmazsin sugár csap ki az egyik kocsira az égig robbantva azt.
- Program aktív.
Ekkor az egyik rendőr egy kocsikhoz használt zavarót lő rá, ami a motorok elektromosságát szokta akadályozni. Ezt az égben elkapja és széttépi. A vadászgépek most gépfegyverrel lőnek rá, ahogy kommandó is ezzel Ultron csak lassított felvételben mozog, de egy gépet és egy kocsit még leszed.
- Mágneses mező generálása.
Kira
A páros látta a kikötőt. A kommandós páncélos autókból egy állt még vagy hat repülő 3-3 felosztással tartották tűz alatt Ultront, de csak úgy nézett ki, mintha száz kalapács ütést kapott volna. Mivel a kikötő New York állam felé volt így egy anyahajó igazi nagy ágyúkkal nem fért volna ide. A távolban harci helikopterek rajként közeledtek, de a környéken lévő roncsok alapján az se lesz elég.

Észak-Queens
Nikostratos, Juna , Waynoka, Komédiás, Killbane, Amerika Kapitány és Atum
Killbane lassan eszméletét veszti, ha nem kap segítséget nem sokkára elvérzi. Atum/Kapitány megindul újra a vörös lény felé, akit Juna ekkor eltalál a dezintegrálóval. A gyűrű hatására a szimbióta az egész bal karról, vállról, mellkasról és hátról eltűnik. Egyszerűen semmivé foszlik. Majd félpillanattal később az emberi tulaj bal karja is odavész könyöktől lefele. A lény üvölt és Atum a csápjaival elkapja, hogy összeolvadjon vele.
Waynokára nem hallgatott senki, Nikostratos Junához ment és a lövés után egy brutális mozdulattal kitépte szerencsétlen lány karját, amin a két gyűrű volt. Ha Juna képes nem sokkot kapni a fájdalmat fel se fogja, csak azt látja, hogy a keze eltűnik miután kiszakad a helyéről.
A sámán látott egy sötét képet, ahogy egy lángoló valkűr repül egy vérvörös bolygó felé, amin egy kacagó spártai harcos holtestekből készült trónján vértengerben ül és nézi a tíz misztikus gyűrűt.
Atum meglátja mi is történt itt. Öt sötét bajnok egy másik világról. Gyilkosok, tolvajok és árulók régi korok hőseiként pózoltak, de egy csata után ennek a világnak a Földjére kerültek. Ők és a sérült robotok, amiket seregnek használt akarva-akaratlanul okoztak felfordulást. Atum megismeri a nevüket és az erejüket a Sötét Angyaloknak, akik ide kerültek. Majd megnézi a szimbiótát és a fájdalom végre eléri mindkettőt. Ez nem egy természetes lény. Ez egy emberi laborban alkotott másoalt azzal a céllal, hogy öljön. Ez nem egy érző született szimbióta, ami eltévedt, ez egy gyilkolásra alkotott eszköz. Mikor ő és sorozatgyilkos tulaja idekerültek akaratlanul is létre hoztak egy utódot, Rettenet most szabadin kószál a városban. A vele való harcban a két szörnyeteg (hordozó és a lény) elvesztették a fejüket és tombolni kezdtek. Rettenet pedig a sötét angyalok vezetőjének e-világi mására kerültek, a férfira, aki minden átélt sérülésére adaptálódik. A tucatnyi információ után Atum és Komédiás fájdalmasan szétszakadnak. Mivel a két lény hasonló mégis teljesen más a kommunikáció pokoli kint okozott nekik. Mindketten fájva fekszenek a földön miközben és a kínokat átérző gazdatesteken kapálóznak csápjaikkal.

Dél-Queens
Leopold, Diana és Rettenet
Leopold üvölt egy tanácsot Dianának, aki remélhetőleg meghallotta, mert ahogy gyorsan kirepül Rettenet útjából az utána nyúl és a kar hirtelen torzan csápokat növeszt, amik rátekerednének a bokájára.
- Éhesss!
Üvölti mély dübörgő hangon a szörnyeteg, de a mágus az ereklyével régi emlékeket ébreszt a hordozóban, aki megtorpan és a csápok rossz irányba mennek el. A fekete lény kapkodva csapódik a betonra, de úgy fest még él és mozog...
Leopold pedig újabb látomást lát: Egy sötét képet, ahogy egy lángoló valkűr repül egy vérvörös bolygó felé, amin egy kacagó spártai harcos holtestekből készült trónján vértengerben ül és nézi a tíz misztikus gyűrűt.
Dunkelzahn
A sárkány pusztításba kezd az egyik harci helikopterraj észre veszi és három megindul felé. Közben a sárkány tűzzel söpri el a tömeget és bontja le a házakat.

Az óceán Bronx mellett
Fekete Özvegy
Dr. Reed Richards - Michael Nikostratos
Mandroid avagy Johnny Storm - Darren Cain[]Sue Storm - Irina
Ben Grimm - Svarog

Fekete Özvegy kijut és a hajóján megindul a part felé mikor meglátja a furcsa égett fém szigetet a vízen, amin valakik állnak. Ő is megkapja azt üzenetet, amit Vayne küldött az F4-nek.
A csapat a vízen lebegő űr
Állomás tetején állnak és üdvözlik egymást. Mind kezdi megérteni az erejüket és Reed még az Özvegy gondolatait is hallja a távolban. Ben könnyedén repül és kap fel valakit és repül vele. Johnny képes az egész testét vagy bármelyik végtagját organikus fémé változtatni. Sue teste olyan, mint a gyurma bármilyen a kér még nem is természetes formát felvehet és a teste kibírja, úgy fest képes kemény és szilárd lenni, de gumiszerűen ruganyos is. Reed telepatikusan tud kommunikálni és telenetikusan mozgatni tárgyakat köztük így tud lebegni a társai mellett. Ekkor az állomásból elhangzik egy üzenet, picit rossz az adás, de érthető:
- Mr. Reed Richards. Maga nem ismer engem de én ismerem magát. Elnézést, hogy ilyenkor zavarom, de ez élethalál kérdés. Egy szuperfejlett gyilkos robot elszabadult a városban, akinek valós esélye van arra, hogy a földön kiirtsa az élet összes formáját a bolygón. Elkezdtem írni egy vírust ami megállíthatja, de kell még idő. Ha igaz amit Önről és csapatáról hallottam, akkor maguk meg tudják menteni a világot. Mellékelve küldtem a robot adatait.
A távolban már jönnek a mentő helikopterek, de más is, nem egy hadihajó fénye látszik a naplementében. Bárki is törte fel a NASA legtitkosabb adását és képes volt üzenetet küldeni miközben a NASA-nak és a hadseregnek nem sikerült, úgy tűnik nem viccelt a veszélyekről.

Az űr
Valkűr
A nő meglepődve mestere sérülésein neki repült újra az élő bolygónak, aminek a sebe felé indulva a bolygó kráterből fekete anti-testek százai repülnek ki. A szinte átláthatatlan rajszerű serege támadja meg Valkűrt ütve és csapva azt eltartva a bolygótól. Párhuzamosan Ego újra támad, de most már Galactus is. Az óriás szeméből és a bolygófaló a botjából áradó sugárral csap össze. A bolygó torkaszakadtából üvölt miközben Galactus már két kézzel markolja a fegyvert, hogy a két energia lassan tolódjon ide és oda. Az arany és ezüst fények csatája lassan Galactusnak kedvez, aki harci hevét enyhíti és hangja keserű lesz:

- Sajnálom öreg bará... testvérem. Ha tehetném örömmel adnám fel a küzdelmet, de te is tudod, hogy nem ez az én sorsom.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.