Gótika

10 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Jenna Collins on Hétf. 14 Dec. 2015, 14:02

~Jenna Collins~

Mint kiderült a suli túl élte úgyhogy a tanítás majd megy tovább, végülis a diákok akik esetleg megéltek egy traumát...ugyan, majd a tanulás segít, nem?
Ma értem vissza a koleszba, valóban egyben van és a szobám is olyan ahogy itt hagytam. A szobatársam még nem érkezett meg de egy az egyik haver csaj kiszagolt valahogy és nem soká már a szobaajtóm rúgta be. Ő a városban lakik úgyhogy kicsit közelebb volt a vészhez, amíg pakolászok neki be sem áll a szája és meséli mi történt, úgy mintha ez valami menő dolog lenne. Egy pillanatra meg is állok és megfogom a homlokát hogy van e valami baja, mert én ettől nem lennék ennyire boldog hogy a fél város romokban feküdt, robotok támadtak meg sárkányok bukkantak fel, kész bolondok háza, de ő lelkesen meséli és nyomja az orrom alá a telóját meg a képeket amiket elkapott.
-Ugye azt tudod hogy te is meghalhattál volna? -de ez sem töri meg a lelkesedését amire csak sóhajtok egyet és folytatom a pakolászást.
Ő valahogy nem érzi ennek a súlyát annyira, becsülöm az ilyeneket, talán pont az ilyenek miatt nem gondolnak arra hogy tartani kéne egy kis szünetet amíg a veszteség érte diákok kiheverik.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Irina Shane on Hétf. 14 Dec. 2015, 14:36

~Sue S.~

Végülis, szuperhős csapat lettünk a képességeinkkel, így méltóan kaptunk egy bázist, a Baxtert és egy nevet is, mint Fantasztikus Négyes. Ám nem csak mi kerültünk ide, hanem azok is akik még részt vettek az ütközetben a mi oldalunkon. Amíg vártam hogy felépüljenek és kikérdezhessük őket, ugyanis mi az egész csata úgy feléről lemaradtunk amikor épp zuhantunk és örültünk hogy túléltünk. Addig is, hagyjunk időt nekik, lefoglalom magam mással és elkezdem vizsgálgatni a gyűrűt, bár úgy érzem az én tudásom kevés lesz időm életemben nem láttam még ilyet de állítólag több is van belőle, Reed segítségét kértem hogy rá jöjjünk mit is tud, mi is ez a gyűrű. Már lassan kezdem megszokni Reed látványát, bár azt hogy teljesen sikerülni fog, nem ígérhetem, de rajta vagyok. Aztán jött a kövi talány, az én testem vajon miből lehet hogy így nyúlik, egyelőre annyira kísérletezni magamon nem merek, hmm talán az lenne a kulcsa hogy rá jöjjek, de félek, bár jó lenne ismerni a korlátaim, eddig nem sikerült.
Kaptuk az értesítést hogy a lány, akitől megtudhatunk infókat felépült és kihallgatásra készen áll, ugyanabban a szuperhős ruhában jelent meg és elég feszültnek látszik hogy úgy mondjam, Ben próbálja is oldani a dolgot de nem csevegni jöttünk, neki is jobb ha gyorsan elmondja amit tud és mehet is dolgára, már ha elengedik szegényt. Meg is szólal és az első kérdést ő teszi fel, hogy intéztük el a robotot.
-Üdvözöllek a bázisunkon, én Sue vagyok, látom már jobban vagy. - és ha már itt vagyunk még válaszolok a kérdésére aztán át engedem Reed-nek a kérdezést - Eláztattuk, azt hiszem a nyomás volt a gyengéje. - mosolygok barátságosan .


Irina Shane-Crow

Úgy gondoltam elég idő eltelt és elég csendesnek tűnik a város a médián keresztül ahhoz hogy végre haza dugjuk az orrunkat úgyhogy vissza is utaztunk 3-an. A hotelben már ismertek minket, szinte nem is kellett mondanunk semmit. Igazából, az is elég lett volna ha csak én jövök, ugyanis csak én indulok komoly céllal a városba amíg a többiek, azaz Ryan és Nathi addig a hotelben lazulnak. Végülis, nem irigylem tőlük a kényelmet, de a kúriában több volt a lehetőség, vagy csak szimplán unalmassá vált mert megszokták. Mindegy, amíg ők szórakoznak megnézem mennyit kapott a város. Sok a romos ház de úgy látom hogy javítható minden úgyhogy nagy gáz nem lesz. Olyan hosszúra nem terveztem a túrát, lassan térek is vissza a többiekhez, hacsak nem futok bele valami ismerősbe.

_________________
Főkari: Jenna Collins
X-diák: Sandy Lewis
Gótika: Sue Storm
Out: Nina Walsh
Csatavilág: Átok: Fúria
Ékkövek birodalma: Iriyana Anemone Evergreen
Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Peregrin on Szer. 16 Dec. 2015, 16:42

- Leopold -

Leopold egész jó össze ismerkedett a sárkány lánnyal, de ez ellenére kétségei vannak afelől, hogyha harcra kerül sor, helyt tud e állni, de ez legyen a jövő zenéje, amíg van fésűje, hajzseléje, addig nincs is gond. Elő is kapta, csinált magának egy érdekes frizurát ami félig meddig borzosnak tűnik de divat irányokat követve. Hamar megvolt, és nevetve ezt mondta:
- Egyszerűen imádom ezt a várost! - kiáltotta kitárt karokkal. - Csakis arra vár, hogy a nagyszerű Leopold-ot befogadja, Hahaha - kacagta önfeledten, pojáca stílusában. Persze nagyon jól tudta, hogy a felbecsülhetetlen ereklye mit mutatott neki ( csakis az ereklyék előtt hajlandó alázatot mutatni ). Közeleg Az... amint a sámán fiú is elmondott neki, sajnos ő eltűnt, de ami késik nem múlik, lehet egyszer megint találkoznak, de lehet mire a sámán fiú megjelenik megint, addigra ő már másik helyen lesz.
- Drága Diana, tudod úgy érzem sokkal veszedelmesebb problémákkal kell szembenéznünk, és csak-csak eszembe jut a múlt, óhatatlanul is - jelentette ki, és gyorsan elővette az egyik zsebtükrét, és belevicsorgott, hogy lássa nincs e kaja maradék a szájában.
- Áh, fess mint mindig - majd elrakta a tükröt és folytatta: -, no hol is tartottam, oh igen, a küzdelmek. Már mondtam neked, de szerintem jó ha még egyszer megteszem, úgy érzem jobban össze kell majd működnünk, mert a kialakult kommunikációs hibák miatt te is, meg én is megsérültünk - vallotta be kényelmetlenül, amit ruha igazításban próbált kioldani.
- Persze, a nagyszerű, és népszerű Leopold ott segít ahol tud Hahaha, és megvéd téged, persze ez nem tud mindig megtörténni, erre akartam célozni - adta elő fellengzős stílussal. S tovább haladt reakciókra várva Baxtel felé, minden reménye benne van, a hősökbe, a nagyszerűségükben. Hisz míg világ a világ addig muszáj megalkotni az élet legalapvetőbb rendszereit, tehát a létezést, bármi is közelit, ő ezt fenyegeti.


Fegyverlista:

- Kettő darab kés - övének hátsó részén pihennek a bőrtokokban.
- Mobil
- Zsebóra
- Fésű
- Hajzselé
- Fogkefe, és fogkrém (mert étkezés után nem szereti ha van szájszaga ).
- Egy kis kézi tükör
- Textil zsebkendő
- Pénztárca
- Notesz
- toll.
Lőfegyver:
AF2011-A1 Double Barrel Pistol, designed to commemorate the legendary Colt 1911-A1. ( Dupla csövű, ezért tár felér kettő db tárral. )
+ Hozzá tartozó engedély.
+ Hozzá tartozó fegyvertok.
+ Hozzá tartozó kettő darab tár. ( megszokott töltény fajta, nem specifikus. )

Agamotto szeme - Ereklyék ereklyéje.

MISZTIKUS EREKLYE TUDÁSA:
Agamotto szeme, Agamotto nevű misztikus lény hagyatéka.
- Használata alatt a szemszerű tárgy kinyílik mint egy valódi szem és abból fény árad.
- Képes újra lejátszani egy helyen történt dolgokat és ezt mindenki számára láthatóan megjeleníteni.
- Képes illúziókat teremteni.
- Látni mások lelki állapotát.
- Hordozójának látható vagy láthatatlan lélek testét kiszabadítani a sajátjából így az asztrál földön járni vagy távoli helyszíneken lenni.
+ Még kitudja milyen képességei lehetnek.

A medálként hordott ereklye képessége:

Lumina áldása - ereklye - medál.
Ráhangolódva a használón keresztül gyógyító energiát bocsájt ki, az adott célpontra érintés útján, vagy magára a használóra. Kis sebek gyógyulását elősegíti, és a fertőzés leküzdésében tud segédkezni.
Ezt csak időközönként lehet használni, maximum napi kétszer, de igen nagy koncentrációt igényel használata. Az áldás ideje maximum egy óra lehet.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Csüt. 17 Dec. 2015, 21:23

/Próbáljuk meg újra, tisztelet a kivételnek, de...
KÉREK FELSZERELÉS LISTÁT MINDENKITŐL/Mivel a kaland eredetileg december 17-én indult és azóta két hét telt el így csökkentem ezt az időt, hogy a kaland ne újév napján játszódjon. Szóval jelenleg december 30. van.
- Észak-Manhattan
Baxter Building Fantasztikus Négyes (Reed Richards, Sue Storm, Ben Grimm, Johnny MANDROID Storm), Bakura, Kira, Vayne, Killbane
Reedék Kirával beszélnek. Ez egy vallatószerű szoba, bár kellemesebb. Víz és étel is van bent és kint őrök és orvosok várakoznak ha bármi történne. A cél persze az, hogy minél többet tudjanak meg a világról, ahonnan a nő és a furcsa gépek jöttek. Kira nyugodt lehet tudja jó, hogy Redbowt is ide hozták be és Killbanet is. Kb. minden szuperlényt, akit találtak.
Bakura egy katonai labor részlegben volt. Nagy részt ide szállásolták őt el. A terembe vezetik be Vaynet, az ő cége vezeti az őrszemek szétszedését és a technológia felhasználását. Mivel Bakura jelenleg egy kiborg hibrid így Vaynék megvizsgálják őt és a képességeit.
Killbane egy kórházi ágyban ébred. Elsőre hatalmas levegő kapkodásba kezd és érzi, hogy a tüdeje szúr minden mozdulatnál. Ha megnézi a mellkasán kötés van ott, ahol utoljára Komédiás pengéjét látta. A világ szokatlanul gyors, nem úgy, mint eddig. Lassan pár orvos és nővér jön be mögöttük pedig katonák.
- Maradjon nyugton Mr. Reyes, a sérülése nagyon súlyos volt.
Irina Shane-Crow, Michael és Svarog
A férje hanyagul legyint.
- Ugyan már édes, csak új évre jöttünk a városba. Nem lesz semmi baj.
Mondja és ezzel hátsón vágja a feleségét. Az megindul lefelé az utcán és a férjének elsőre tényleg igaza volt. A város csendes és nyugodt. A bolt, amibe menni szokott sajnos felújítás alatt áll így kénytelen egy messzebbibe menni. A bevásárlóközponthoz érve a föld beszakadt és apró sárga lények másztak fel. Egy hatalmas fickó zuhant Irina mellett a kocsi szélvédőjére. Nem tűnt úgy, hogy nagyon fájt az alaknak a landolás, de a fejéről leesett egy klasszikus spártai falanxharcos bronz sisakja.
Svarog terve bevált. Körbefogták valamennyire a férfit és a támadások alatt a plafonon át lőtte az alakot. A kis lények kimásztak utána és Svarog két hét után először láthatta a felszínt és a napot. Kint nem sok,d e azért pát tucat ember nézte a csatát.

- Dél-Manhattan
Bryde ikrek és Fekete Lovag
A lovag odament az ikrekhez és adott nekik némi pénzt majd ment a saját dolgára csak félig figyelve a testvérek további sorsát.
Jenna Collins
A lány érdeklődését elnyomja a túlélési vágy, mert csak mesél és mesél Jennának.
- És akkor mondta Jenny, hogy volt egy sárkány, legit sárkány bronxban. Totál omg volt, ahogy tűzet lehelt. Most Bobby csinált egy youtube oldalt ahol az event dolgairól gyűjt videókat és képeket. Mert most így hívják az event. Érted, mert ez egy esemény volt és nincs mihez mérni, mert totál event volt. Boby olyan based. Gondoltam, hogy pokeolom facén, de láttam, hogy a kapcsolata bonyolult valakivel és mondom "á az mégis csak ciki", de azért elkezdem követni az új tumblr-jét.

/Olyan vagyok, mint az öreg tévés producerek, hallottam szlenget csak nem tom mire való. Nagyon hiteles a tini lányom, tudom./


- Nyugat-Queens
Leopold és Diana
A páros kapott egy autót, hogy ne kelljen feltűnően sétálniuk vagy nyilvánosan buszra szállniuk. A kocsiban a fiú, mint mindig hosszasan beszélt és szépítkezett, de a szavai lassan elhalkultak, ahogy érezte, hogy a tűzangyal közeledik. Furcsamód régi bibliai illusztrációk jutottak eszébe egy női angyal, kelmében, ahogy egy hatalmas kürtöt fúj meg. Az emberek pedig menekülnek az égből kinyúló kéz elől. Lassan átértek a hídon és Leopold már látta a távolban a tornyot, amihez az angyal érkezni fog. A Baxter Building.


- Dél-Bronx
Adrian Sommerfield
A páros meglepve fordul Ad felé.
- Szórakozol kis tacskó? Kiszedem a beledet és megtettem veled!
Magyarázza az egyik a kését lóbálva és a másik jót röhög a dumáján. Mikor megindulnának a fiú felé a hontalan nekik rohan. Az egyikük megfordul és mivel nem emelte a fel a kezét sikeresen gyomron szúrja a férfit.
- Rágcsáljon gyutacsot!
Rémülten elrohannak és ott hagyja a súlyosan vérző fickót. Az a földre esik azonnal. Sommerfield hallhatja ahogy a fickó mormog.
- Most majd meggyógyít. Kellek neki. Meggyógyít.

Ravenclaw, katonai kutatóbázis
Levi
A fiú lassan ébredezik. Egy ideje már a teste annyira szétrohadt, hogy nem bírt magánál maradni. Most kényelmesen fel ül. Érzésre jobban van, mint valaha, könnyed és erős, de a képessége nem működik. A világ nem torzul az akaratára. Megfordulva látja, hogy a teste valamikori részei vannak még az ágyon. Ténylegesen egy szétrohadt vízi hulla, amiből nagyrészt csont és rohadt hús maradt meg. A fém ágyat érintve az szinte égeti a szellemszerű kezét. Minden más, a műanyag, fa, stb ezek nem zavarják. Átnyúl rajtuk, mint egy szellem. Az egyik monitoron látja a tükörképét.


- Űr
Valkűr
A hatalmas titán nem is nézett a hírnökére.

- Menj.
A Bolygófaló hangja legalább annyira keserű volt, mint Valkűré. Egyikük sem élvezte a sors adta utat. A viking kirepülve nagy levegőt vett ott, ahol nem volt levegő. Mégis neki olyan volt, mint az óceánban úszni. Szabaddá vált itt. Az érzékei azonnal élesedtek. Látta az utat és a bolygót is érezte. Láthatta, hogy a hajójuk sok sérülést kapott Egotol többet, mint valaha bárkitől. Ha megindul látta a megannyi naprendszert. majd azt az egyet. Pontosan át egy kisbolygópáros majd öt bolygó mellett repült el, hogy meglássa a kék planétát. Az ösztöneiből tudta, hogy a a zöld lesz a szárazföld és azonnal a leglakottabb területre repült, mert itt tudja a legtöbbeket figyelmeztetni.

/Körváltás: Dec 25/

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 17 Dec. 2015, 23:37

-Gyertek rohadékok! Hogy húzzalak titeket a...
Folytatná a mondatot szívesen, de a csövi úgy látszik beszáll a bunyóba. Ez tisztességes dolog és Ad' személy szerint el is várta volna viszont nem úgy folytatódik ez a dolog ahogy ő tervezte. A fickót megszúrja a két tetű és elszaladnak.
-Szemét állatok! Apátok inkább nézett volna meccset.
Ordítja utánuk miközben az öreghez szalad. A vérző sebet látva Ad' fintorog egy kicsit.
-Fogd a sebet erősen. Azt hiszem ilyenkor azt kell.
Közben pedig a zsebében matat. Mikor megtalálja a telefonját el is kezdi hívni a mentőket. Ha sikerül akkor egy kis idegességgel a hangjában mert tényleg nem lenne vicces ha megmurdelna a pasas szól bele mikor kapcsolják.
-Heló. A nevem Ad'. Egy pasit megkéseltek a sikátorban a...
Gyorsan szétnéz hátha lát egy táblát, de legrosszabb esetben is a csövestől megkérdi majd bemondja a címet majd hozzáteszi.
-A fickó nagyon vérzik. Küldjenek valakit.
~Francba! Rohadt tetvek! Szórakoznátok az anyátokkal.~
felszerelés:
telefon
papírok
lakáskulcs
zsebkendő
10 dolcsi, hogy ha akar igyon valamit

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1190
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Bishop on Pént. 18 Dec. 2015, 01:21

Lassan ébredek fel tiszta álmomból. Furcsa, nem emlékszem mikor ébredtem utoljára lassan, túl tökéletes vagyok hozzá, mindig gyorsan ébredek. Könnyen mozgok, mintha isteni erőm teljében lennék. Nem emlékszem, mikor alakítottam így a világot. Jelenleg használni sem tudom az erőmet.
~ Király. Megint előre alakítottam az időt.
Megfordulok, látom egykori porhüvelyem maradványait. A világ legkirályabb férfi teste volt, nem sok maradt belőle. Magamra nézek és elmosolyodom. Levetettem emberi testem, most már az isteni alakomban vagyok. Tökéletes vagyok. Hát persze, hogy tökéletes vagyok, hiszen én vagyok a világ és a valóság ura. Leszállok az ágyról, lazán és tökéletesen. A fém keret mintha égetne, természetesen nem lep meg, tisztában vagyok hatalmammal, nyilván megengedtem ezt is a világnak. Magam elé emelem a két kezem és végignézem az érzés helyét.
- Furcsa.
Furcsa ez a hely, nem emlékszem rá, se a szabályaira. Az egyik monitoron látom saját magam, isteni alakomban. Egy ideig elégedetten nézem felsőbbrendű formámat, aztán felnevetek.
- Mindig is tudtam.
Ideje lesz lépni. Megnézem a helyet hol vagyok. A monitoron átnyúlok, először csak a karommal, aztán teljes testemmel átnyúlok rajta. Ugyan mi akadályozna benne. Megnézem mi ez a hely.


felszerelés:

Saját maga


A hozzászólást Bishop összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 18 Dec. 2015, 23:14-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3565
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 18 Dec. 2015, 10:56

~ Karakter: Svanhild Ragnardottir / Valkűr; Helyszín: Az űr ~
Ennyi idő után Svannak volt elképzelése arról, hogy mit érezhetett a Mestere, főleg, hogy most is hallott a hangján. Még illedelmesen meghajolt irányába, majd elhagyta a hajót. Amint ezt megtette már látta a bolygót is, illetve azt, hogy Galactus hajója mennyire megsérült az Ego-val folytatott harcban. Jobban is, mint a nő hitte volna korábban. kint az űrben végre jobban érezte magát, szabad volt, hagyta, hogy az ösztönei vezessék, egy naprendszerben volt, így a csillag felé repült, hogy ott keressen megfelelő bolygót. Hamarosan sikerült meglátnia a kékes, sárgás planétát. Már a levegőből látszott, hogy lakott bolygó, így igyekezett a lehető legnagyobb várost, leglakottabb terület felé venni az irányt. Remélte, hogy elég fejlett az itt élő nép, hogy sokan megmenekülhessenek, elhagyhassák a bolygót mielőtt a mestere megérkezne. A bolygó körül levő műholdak, űrállomás pedig kellően reménytelien kecsegetett, hogy tényleg képesek lesznek minderre. Ha sikerült kiszúrnia azt a helyet, ami kellően nagy és sokan lakhatnak ott, akkor egyenesen azon város felé veszi az irányt, hogy az ott élőkkel beszélhessen, szólhasson arról, hogy mi következik, hogy felkészülhessenek, menekülhessenek. Bízott benne, hogy megteszik és nem olyat fognak tenni, mint amit korábbi elődei is tettek, hogy harcot provokálnak, nem akart harcolni, csak megmenteni minél többet a bolygó lakói közül, ha méltóak rá.

felszerelés:

Semmi.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14325
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Bryde ikrek on Pént. 18 Dec. 2015, 19:48

Daniel

Sikerül találjak egy tökéletes vakfoltot, ahol egy kamera sem lát, és ez pont egy megfelelő pult közelében van. Igaz, hogy csak a konzervhalakat tudnám ellopni, de az is valami. Mielőtt azonban cselekedni bírnák egy totál idegen nő a kezembe nyom egy kis pénzt, azzal, hogy nem érné meg lopni. Érdekes gesztus, elsőre nem is tudok rá mit felelni, majd aztán észbe kapok.
- Kösz...azt hiszem. - mondom, majd elkezdem számolni a pénzt, amivel pár újabb napot ki tudunk húzni. Kész főnyeremény. Rögtön keresek valami olcsóbb konzervet, amit azért még meg lehet enni, majd ha megvan, veszek belőle párat. Ezután akár már el is hagyhatjuk a boltot és lehet azon agyalni, hogy hogyan tovább.

Elizabeth

Daniel megfigyelése sikert arat és talál is egy olyan helyet, ahol el tud valamit lopni feltűnés nélkül. Mielőtt azonban megtehetné, egy idegen nő jelenik meg és egy kis pénzt nyom a kezébe. Teljesen elkerekedik a szemem, egy pillanatig azt se tudom, hogy mi van. Ezután a bátyám megköszöni, majd rögtön int, hogy kövessem. Rövidesen talál is valami ehetőt, amit meg is tudunk venni és a boltot pedig rövidesen magunk mögött tudjuk.

Felszerelés:
Mindkettőnek: teljesen egyforma farmer nadrág, egyforma sportcipő, fekete póló és sötétkék kapucnis felső.

_________________
- Azért élek, hogy szolgáljak, Inkvizítor úr.
-Nem tudom, miért élsz, de biztos hogy nem ezért.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Jenna Collins on Szomb. 19 Dec. 2015, 14:01

~Jenna Collins~

Hallgatom ahogy mesél, úgy belejött hogy át ment idegesítőbe, már ami a stílusát illeti, tudja hogy irritál amikor így beszél, amikor egy buliban találkoztunk nem indult épp fényesen a kapcsolatunk e miatt, amúgy nem rossz arc, ez a mázlija, de általában a társaságomban moderálja magát, de most rá pörgött, úgyhogy elnézem neki. Csak megcsóválom a fejem és sóhajtok miközben hallgatom és gondolkodom hova rakjam a maradék cuccokat mert kb minden tele, megvakarom a tarkóm és végül bevágom a sarokba az ágyam mögé, jó helyen van az ott.  Azért figyeltem rá is, mondjuk a sárkányt szívesen megnéztem volna, távolról ugyan de kíváncsi lettem volna rá, hányan látnak sárkányt élőben? Az egyik srác csinál egy oldalt és gyűjti a videókat, asszem amint kész és van is fent elég anyag nekiülök felzárkózni.  Amikor át tér arra hogy elkezdte követni a srácot meg ilyenek megfordulok és felvonom a szemöldököm.
- Pont, Bobby? Te tudod. - nem akarok beleszólni, mindig is külön érzéke volt a s*ggfejek kiszúrásához és nem tanul belőle.
Lehuppanok az ágyamra egy pillanatra, aztán eszembe jut hogy lófrálni akartam kicsit a, meg talán jót tenne egy kis futás is, hmm kombináljuk a kettőt, de még gyűjtök hozzá erőt addig is.
-Amúgy lesz valami Szilveszterkor?
Aztán felkelek és kezdem kiszedni a ruhám a szekrényből amit majd felveszek, szép ráérősen.

Felszerelés::

shemmi....Razz


A hozzászólást Jenna Collins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 26 Dec. 2015, 00:17-kor.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Kira Sign on Kedd 22 Dec. 2015, 15:33

~Bakura~

Egy laborban ültem egy széken, ami egy katonai bázison volt. Messze nem túl jó kilátások, de addig nem kezdtem el aggódni, míg meg nem jelent egy olyan fickó aki attól a cégtől jött, akik a robotokat szedték szét, amik a városban maradtak. Találkoztam velük mikor segédkeztem a városban tett károkat helyre hozni.
Az ember állítása szerint csak meg akart vizsgálni, de mielőtt megtehette volna ezt azért leszögeztem egy dolgot.
- Remélem vizsgálat alatt nem azt érti, hogy szét akar szedni, mert azt nem díjazom és maga sem, ha ezt megpróbálja. Nem vagyok ellenséges, de látva, hogy mit csináltak a robotokkal, remélem megérti a bizalmatlanságomat.
Válaszoltam teljesen őszintén és reméltem nem lesz gond.

//3. világoskék, örvénysugár//
felszerelés: gyűrű, ruházat, telefon, pénztárca és iratok, a többi ami nála van a kiborg léttel járt.
NIMRÓD KÉPESSÉGEK BAKURÁNÁL:
új/ Nimród képességek:
- Képesség bénító sugár. Hatása maximum 5 körig érvényes.
- Fejlődő energiamező. Ha egyszer egy Őrszemet eltalálnak egy bizonyos energiatámadással (lézer sugár, villám) a következő esettre a pajzsa adaptálódik hozzá.(ezt nem tudom hogy kihúzzam -e)
- Romboló sugár. Tenyérben és a mellkason lévő ágyú képes hatalmas pusztítást végző sugárzást kibocsájtani.
- (2)Rakéták. Repülésre alkalmas erőt adó rakéták a lábba építve. 300 km/h maximális sebességgel.
- Szenzorok. Ezekkel képesek érzékelni a személyek faját és arcról vagy ujjlenyomatról azonosítani az adatbázisukkal.
- Katonai taktikáikat Amerika Kapitány, Jonathan Miller és Kane ezredes leírásai alapján készítették.//

~Kira~
// Bocsi Svarog most vettem észre, hogy hozzám szólt a karid//

Elsőnek a nagy szárnyas alak szólt hozzám, viszonylag kedvesen, ami meg is lepett kissé a külseje ellenére, bár mit csodálkozom, nemrég még egy indiánnal lófráltam, aki dinóvá tudott változni.
- Azt hiszem igen... Üdv Benjamin, az én nevem Kira Sign.
Szólalok meg kissé félénken, bár igazából lehet, hogy csak a vallatószobához hasonló hely miatt vagyok ideges és szűkszavú. ezek után egy nő szólít meg, bemutatkozik, majd válaszol is a kérdésemre.
- Üdv neked is Sue. Értem, naivan azt hittem elég lesz ha elválasztom a fejét a testétől, de örülök, hogy el tudtátok intézni, mert nekem már nem lett volna erőm rá akkor.
Mondok köszönetet és várom hogy mit akarnak tudni, mert jelenleg nem voltam túl magamtól beszédes kedvemben.


felszerelés: szuperhős ruha, a tárcája és minden ami benne volt pénz és iratok itt ugye nem biztos, hogy használhatóak.

~Diana~

Leopoldben csalódni nem csalódtam, mikor kitárt karokkal üvöltözik, miután belőtte a haját, ami most nem is tudom mire hasonlított. Nem vagyok egy divatmániás, lévén nem is nagyon mutatkozom emberek ellőtt, úgy hogy lássák az arcomat, de azért néha tényleg sok egy kicsit a varázsló reakciója. De mindegy is elvégre mit tudok ellene tenni és legalább autóban vagyunk így nem hallotta a pojácás kirohanást a fél utca. Leopold már csak ilyen. A srác akárcsak egy pojáca, ami kevésbé zavarna, ha nem viselkedne velem olyan lenézően, csak mert neki van egy súgógépe, ami sokmindeni elárul neki, attól még nem kéne magát ilyen nagyra tartani. Hamar el is kezdi taglalni, hogy majd ő megvéd ha kell de össze kéne jobban dolgoznunk. Mondjuk úgy, hogy a megvéd résznél a röhögés kerülgetett, bár igaz volt, hogy ő segített legutóbb leszedni a hátamról azt a trutyit, de végül is én végeztem vele.
- Valóban össze kéne dolgoznunk, de ezúttal, hacsak nem jön valaki egy hóágyúval, hogy befagyassza a torkomat megint, akkor szerintem elég nagy lány vagyok ahhoz, hogy tudjak magamra vigyázni. És ha már kommunikáció, az sokat segít ha nem nézel tükörbe, miközben beszélsz, mert elkalandozol, ami harc közben problémás lehet ha ezúttal erősebb ellenféllel nézünk szembe. Persze ha elárulod pontosan, mivel vagy kivel tervezünk harcot, akkor az nagyban megsegítené a dolgot.
Leopold elhallgatott és bámult én meg néztem mit, néz ennyire. Átmentünk a hídon és meg is látta egy hatalmas épületet amit nagyon szuggerált nem messze.
- Az a ház a célunk?
Kérdeztem a férfit miközben figyeltem, hogy mégis mi lehet annyira érdekes ezen a házon.

//5. kék, jégsugár//
felszerelés: gyűrű, telefon, nagyméretű farmer, és férfi vikinges póló(lévén sárkányként nagy ruhákat tudott csak hordani), csuklyás kabát, ami rejti szárnyait és farkát is külön zsebekbe,

~Fekete Lovag~

A fiú megköszöni én pedig csak mosolygok miközben átadom a pénzt majd távozok a fűszerekhez. Kicsit még figyelem őket fél szemmel és örömmel látom, hogy letettek szándékukról, hogy lopjanak. Az én feladatom ezzel a kettővel kapcsolatban véget ért és úgy éreztem, melegség töltötte el a belsőm attól, hogy segítettem másokon. Miután végeztem a fűszereknél és megvettem a többi hozzávalót is a mai ételpróbálkozásom alapanyagának, meg vészhelyzetre egy péksütit, a pénztár felé vettem az irányt, hogy fizessek és hazavigyem az alapanyagokat a kis szobába, ami most az otthonom volt ideiglenesen.

// 7. robbanó sugár, fekete//
felszerelés: ruházat, gyűrű, pénz, papírok(amit már tudott intézni eddig), kabát, csizma

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Peregrin on Pént. 25 Dec. 2015, 01:12

-Leopold-

A jó hír az, hogy kocsival tudtak menni. Persze a férfi szerette volna magára felhívni a figyelmet, de végül is neki így is jó. Majd ott Deana válaszol neki amire igazából csak megvakarta az állát, és utána válaszolt egy kurtát:
- Rendben, hozzuk ki magunkból a legjobbat - válaszolta neki bólogatva, majd inkább a tájat nézte a járműből kitekintve.
" Nincs értelme felvázolnom neki a múlt eseményeit, ha most így vélekedik, akkor mondhatok bármit. "
Leopold várta, hogy megérkezzenek a megadott helyre, majd autóból kiszállva nyomban az épület felé tart, izgatottan, reményekkel telve, és saját magát kényszerítve, hogy ne fejezze ki érzéseit. Nem feledte el az igazi feladatát amit maga a szervezettől kapott, de egyenlőre igyekezett inkább a jóra fordítani az erejét, kérdés ezek kitudódnak e, valószínűleg ha a Tévések is a helyszínen lesznek.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Pént. 25 Dec. 2015, 23:12

/Jenna és Jack: felszerelés listát kérek Smile/- Észak-Manhattan
Valkűr
A hírnök egy sárgás fényrobbanással érkezett meg Manhattan egébe. A közeli házak ablakai egy kilométeren beremegtek. A házak fém, beton és üveg anyagából készültek hatalmasak voltak. A levegő enyhén szennyezett, főleg a füstöt árasztó kocsiktól, amik az utakat járták. Élénk fényeket árasztó képek voltak szinte mindenhol. Páron a faj lakosairól, de a többit nem ismerte fel. A faj tagjai emlékeztették az emberre, bár sokkal magasabbak voltak és elhízottak. A bőrük színskálája sárgától szinte ébenfeketéig terjedt. A saját nyelveik csak itt vagy húsz különbözőnek tűnt. Szerencsére a kozmikus erővel képes volt, mindhez szólni egyszerre. A lakosok meglepve és félve nézték őt. Mutogattak rá és kis szerkezeteket emeltek, de azok nem csináltak semmit maximum villantak párszor. Az egyik háztetőre fegyveresek vonultak ki fekete-zöld egyenruhákban és velük négy furcsa alak. Különlegesek ehettek bajnokok vagy uralkodók. Egy lebegő belső szerv, egy hártyásszárnyú hím, egy fémes végtagú hím és egy nőstény, aki csak a kék egyenruhája miatt tűnt a csapat részének.
Baxter Building Fantasztikus Négyes (Reed Richards, Sue Storm, Ben Grimm, Johnny MANDROID Storm), Bakura, Kira, Vayne, Killbane
Kirával a kikérdezés megakadt amikor az épület vörös színekbe borult. Rájuk csapták az ajtót.
- Azonnal jöjjenek velem Mister Richards!
Üvöltötte a katona és azonnal felvezette a csapatot a tetőre.
- A radarok érzékeltek egy kozmikus energiát, apró, de villámgyors. Nem tudtuk felvenni. Az egyetlen képünk szerint olyan formája volt, mint egy... nőnek...
Mondta picit zavarodottan. Kiérnek az épülettetejére és meglátják a sárga fémes nőt vörös lángokból készült angyal szárnyakon.
Kira magára marad a szobában. Ő is érez valamit. Ez egy nagy hatalom és egy súlyos nagy dolog, ami mögötte közeledik. Nem tudja mi az, de az ereje felfoghatatlan.
Vayne megérkezik bakurához, amikor annak a szenzorai bekapcsolnak. A kijelzők pontosan mutatják egy kozmikus energia forrását. A kozmikus erőt az adattárra: Omega, azaz a legveszélyesebb szintnek jelzi.
Killbanet elkezdték visszafogni miközben az orvos a kötésre mutatott.
- A vágás a mellkasán életveszélyes volt. Éppen hogy megtudtuk menteni az életét. Sok vért vesztett és a még messze nem gyógyult meg. Nem szabad kapkodnia.
Leopold és Diana
A páros megérkezik végre a ház ott van az utca közepén, aminek az elejére most befordultak. Még olyan negyven méterre voltak amikor a fényes sárgás robbanással megérkezett a hírnök és az érkezése beremegtette az összes üveget a közelben. Mindketten látták már ezt az alakot. Leonak az ereklye mutatta őt és Diana mindig álmodott róla. A legrosszabb rémálmaiban látta az aranyló női alakot a sötét óriást, ami utána eltüntette a világot. Furcsa mód msot először emlékezett ezekre az álmokra.
Irina Shane-Crow, Michael és Svarog
A terület megremeg. A beton tovább repedezik és az égen egy sárgás fény után és robajjal érkezik meg valaki. A beton beszakad, amitől a bevásárlóközpont fala ledől rácsapódva Michaelre, akinek a sisakja pontosan Irina elé zuhan. A férfit a téglák teljesen betakarják. A kis sárga lények rémülten elfutnak a sárgása fénytől, de Svarog egyedül ott marad és csak nézi az alakot. A félelem lebénítja, ahogy újra látja a fejében a képeket a Bolygófalóról és a hírnökéről. Vagy négy-öt utcára volt a robbanás így ők nem láthatják mi jelent meg ott, csak Svarog biztos benne.


- Dél-Manhattan
Bryde ikrek és Fekete Lovag
Már mindhárman végezte a vásárlással amikor meglátták a bolt előtti kivetitőkön az aranysárga fémbe burkolt női alakot. Mindenhol róla írnak. Minden hír oldal, twiter és facebook.
Jenna Collins
A lány legyint.
- Tök jó arc. Tudom Lit is megcsalta, de csak azért, mert ő elment egy hétvégére síelni a szüleivel és az tényleg gáz volt tőle. Valami buli? Biztosan megnézem a meghívásokat.
Ránéz a telefonjára, amit természetesen egy pillanatra sem tett le a kezéből és meglepetten nézi a kijelzőt.
- O. M. G.
Mondja meglepve.
- Nézd meg mi van twitteren! Megint valami lény jelent meg! Menjünk csináljunk vele szelfit!


- Dél-Bronx
Adrian Sommerfield
A férfi egyre csak magyaráz miközben a fiú telefonját keresi.
- Ne.. menj... ne! Tudok erős lenni... tudok...
Mire Adrian meglátja az utca táblát és visszafordul a hontalan már nem lélegzik. Hiába szólítgatja próbálhatja akár újra éleszteni és a telefon már kicsöngene, de valami kirántja azt a kezéből és a falnak vágja, amitől darabokra esik szét.
- Nem kell az neked.
Súgja a sötét árnyékok takarásból valami.
- Csak én kellek neked.
A sötétségnek két fehér szeme lesz majd a fú meglátja, hogy vértócsa helyett valami fekete sűrű olajos anyagban térdel, ami lassan felemelkedik kőré.Ravenclaw, katonai kutatóbázis
Levi
Levi miután felfogta mi történik belenyúl a monitorba, de attól az ujjai füstölögni kezdenek és mintha forróvízbe akart volna nyúlni. A fájdalomtól kénytelen kirántania kezét onnan. Az ujjai még mindig picit füstölögnek, ami mostani állapotával egyben még furcsább. Majd meghallja a folyosón a futó embereket és a szavaikat.
- Gyerünk! Még talán visszahozhatjuk, hallották a sikolyt!
A következő pillanatban az ajtón beront két nővérke, egy orvos és egy katona.
- De a monitorok szerint leállt minden életjele és...
A négy fő rettegve nézi a torz szellemet, ami a szobában lebeg. Mindegyikük lebénulva és remegve bámul.


/Körváltás: Jan 2/

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Jenna Collins on Szomb. 26 Dec. 2015, 00:34

~Jenna~

A véleményemre a srácról egyből válaszol.
-Pff, ha egyszer megteszi, megteszi máskor is... - kelek fel és nézek még körbe a szobán, van mit alakítani de lusta vagyok hozzá, majd később, időm amúgy is mint a tenger - és az csak kifogás volt, bármennyire is gáz amit a másik csinált, a megcsalás sose jogos. -mert ez alól semmi nem mentesít, még az se ha az ember olyan csatak részeg hogy azt se tudja fiú e vagy lány.
Vonulok öltözni miközben rá kérdezek a Szilveszterre, le is foglalja magát a telefonjával addig. Aztán hirtelen felkiált, nézek rá furán miközben belebújok a pulcsimba, ekkora buli készül vagy mi van? Sietek is oda mögé és nézem a kijelzőt, de mielőtt kérdezhettem volna kezdi is, valami lény megint megjelent, erre első gondolat csináljunk vele selfiet...
-Hát, én először inkább csak megnézném tisztestávból, de menjünk oda. - bújok a cipőmbe, majd felkötöm a hajam.
Futós cuccba öltöztem,  ugyanis oda is készültem eredetileg meg egy kis "városnézésre", ezért most nem fogok átöltözni, amúgy is lehet hogy lesz alkalom amikor hálás leszek érte. Még a zsebembe tolom a telóm, a pénztárcám és indulok is kifelé.

Felszerelés:

Ruházat: utcára vállalható passzos melegítő (fekete), sportcipő, (passzosabb) kapucnis  pulcsi (bordó, fekete mintával)
Cuccok: telefon, pénztárca+iratok, zsepi

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Irina Shane on Szomb. 26 Dec. 2015, 01:06

~Sue S.~

Épp kihallgattuk a fiatal lányt amikor a vészjelző beindult és egy katona rúgta is ránk az ajtót hogy valami megint megjelent. Terelgetnek is minket a tetőre és közben magyarázzák a tényállást. Egy villámgyors kozmikus energia, hmm látogatónk érkezhetett csak hogy mi a szándéka az még a jó kérdés. Női alakja van és nem értem erre miért zavarodott meg olyan nagyon a katona de lehet ha többet elárul rá jövök. Nem soká ki is érünk és a saját szemünkkel láthatjuk a furcsa lényt vagyis energiaforrást ami érkezett, egy nő, vörös lángszárnyakkal, igazán szép és elképesztő látvány, le is köti a figyelmem úgyhogy ha hozzám szól valaki egy kell egy kis idő mire érzékelem és válaszolok továbbra is a jelenségen tartva a tekintetem.

Felszerelés::

F4 tag így gondolom van egyenruhájuk, fegyver és a többi nincs
~Irina Shane-Crow~

Mielőtt lófrálni mentem a férjem nyugtatott, miért is aggódna, ugyan nekem sincs okom már rá. Végül nyomok egy puszit a szájára, a lányomnak pedig a homlokára, amiért "roppant hálás" is volt és elindultam a városba. Ahhoz képest elég épp a kinézete, csak pár épület bánta, végül úgy döntök azért csak elugrok kicsit körbenézni a boltokban, sajnálatos mód az enyém romokban vagyis felújítás alatt, hát persze. Keresek egy másikat, ahelyett hogy haza mentem volna, pedig éreztem hogy elég a császkálásból de addig ne,m nyugodtam amíg a kocsira mellém nem zuhant egy férfi, kis sikollyal arrébb is ugrottam idétlenül lehuppanva a földre, ezeket a cipőket amúgy se az ilyen akciókra találták ki, kicsit fáj is az egyik bokám de ez a rettegés szerű érzet elnyomja ami kezd eluralkodni rajtam ahogy előtűnnek ilyen kis sárga lények, próbálok felkelni és hátrébb húzódni tőlük a hajamat söpörve a szememből. Majd megremeg a terület ami majdnem levesz a lábamról újra de sikerül ilyen idétlen kacsa mozdulatokkal talpon maradnom és kikerekedett szemekkel kétségbeesve figyelni a történéseket. Aztán valami sárga fény jelenik meg amitől eltakarom a szemeim egy pillanatra, és mintha valami becsapódott volna valahova, az tény hogy nagy lehetett a hangból ítélve és abból hogy a fal elkezd dőlni rá a férfira aki ide zuhant mellém, talán az ő sisakja lehet ami elém gurul, valami régi harcos sisak, nem tudom pontosan milyen hirtelen és a kis lények is mintha menekülni kezdenének. Nem soká leesik hogy a téglák alatt egy ember fekszik.
-Úristen, valaki hívjon segítséget! - kiáltom el magam majd kezdem a telefonom előhalászni remegő kezekkel, közben figyelek körbe nehogy rám is dőljön valami, egyszer le is ejtem a telefont mire remegő kezekkel sikerül beütnöm és hívni a hatóságokat, már ha nem foglalt a vonal, biztos többet sérültek, de várok és amint felveszik kétségbeesve kezdem magyarázni hogy küldjenek valakit, egy emberre rá dőlt egy fal és meghalhat, vagy meg is halt.

Felszerelés::

Ruházat: laza, a megszokottjához képest (lusta vagyok körbeírni úgyhogy link) + cipőszínéhez illeszkedő kicsi táska
Cuccai: kis táskában: telefon, smink cucc, pénztárca+íratok, kulcs, zsebkendő

_________________
Főkari: Jenna Collins
X-diák: Sandy Lewis
Gótika: Sue Storm
Out: Nina Walsh
Csatavilág: Átok: Fúria
Ékkövek birodalma: Iriyana Anemone Evergreen
Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 26 Dec. 2015, 11:33

~ Karakter: Svanhild Ragnardottir / Valkűr; Helyszín: Észak-Manhattan ~
Svan végigrepült lefelé a teljes légkörön, mindaddig, míg az alatta levő kontinens keleti partvidékén egy nagyobb várost nem szúrt ki. Egyenesen arra vette az irányt, amikor a kellő magasságba ért, akkor ott megállt, lebegve és mérte fel a helyet. Modernnek tűnt, de ennyire kevéssé fejlett bolygót régen látott már. A bolygó körüli dolgok után csak remélte, hogy van annyira fejlett a technológia, hogy a lakosság jelentős része eltud majd menekülni ahhoz a vörös bolygóhoz, amit látott útközben, idefele. Végignézett az embereken, ahogyan rá mutogattak, valamiket emeltek felé, de azok csak villantak. Hozzávolt szokva, hogy sok helyen már ismerik, tudják, hogy miként néz ki, de itt úgy tűnt, hogy mindez nem igaz, itt nem tudták, hogy kicsoda és miért érkezett. Közben négy furcsa alak is feltűnt, de mivel nem szóltak hozzá, ő sem hozzájuk. Harcolni nem akart, soha sem akart, nem volt olyan, mint az elődei.
- Bolygó népe! - szólt az alatta levő humanoidoknak. - Galactus hírnöke vagyok, az ő szavait közvetítetem számotokra. A bolygótok néhány órán belül elpusztul, figyelmeztetni jöttelek titeket, hogy ennyi időtök van elhagyni ezt a planétát, vagy vele együtt fogtok mind meghalni.
Amint a szavak elhagyták a száját továbbra is csak csendben lebegetett odafent az épületek között és figyelte a humanoidokat maga alatt. Nem szólt, nem támadott, csak figyelt és várt, illetve magában már gyászolta a bolygót és azokat a szerencsétleneket, akiknek nem lesz idejük elmenekülni. Arra figyelt, hogyha valaki megtámadná, akkor az ellen ki tudjon térni.

Megjegyzés: a szavait mindenki a saját anyanyelvén és annak akcentusával hallja, hogy hova is tartozik, honnan származik

felszerelés:

Semmi.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14325
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Svarog on Szomb. 26 Dec. 2015, 15:33

Svarog


A sárkány megnyalja a száját, ahogy az ellenfelére néz. A nap kicsit elvakította, de hamar hozzászokott. Csak a görög harcosokat idéző páncélt viselő fickót látta maga előtt, és az ujján lévő gyűrűket.
Lassan előrelépett, miközben az igorok körülötte álltak. Dragunov halkan felkuncogott, nem mondott semmi fennköltet. Nem gúnyolta ki a másikat.
Látta, hogy egy nő éppen segítséget hív a telefonján. De már mindegy. Hamarosan megszerzi az örökségének többi részét. Inteni akar az igorjainak, hogy fogják le a férfit, míg ő kirabolja és a sisakját elviszi trófeának. Nem akarta megölni.
Elakarta venni tőle a lehetőséget a nagyságra. Ekkor sárga fény villan. Dragunov összerezdül, ahogy felemeli a tekintetét. Ezzel egy időben leomlik egy közeli téglafal, betemetve az ellenfelét és a gyűrűit.
Dragunov bosszúsan utasítani akarta a szövetségeseit, hogy ássák ki szerencsétlen ördögöt. Azonban azok mással voltak elfoglalva. A sárkány felemeli a tekintetét.
Képek villanak be az agyába. Egy hatalmas, emberszerű teremtményről és a vele lévő többi teremtményről. A hírnökeiről.
Csak pislog, és csak ennyit suttog.
- Megérkezett hát - aztán körbenézett. A minionjai eltűntek a környékről, így nincs aki kiássa neki a férfit és a többi három gyűrűt, amivel talán felveheti a harcot a Világfalóval.
Aztán ránézett a nőre, és odalépett hozzá.
- Nos, nem kertelek. Egy félisteni hatalmú lény jött a bolygóra, ami már egyszer felfalta a szülőbolygómat. Azok a cuccok, amik annak a dolognak a megmentéséhez kell, amit a te fajtád csak civilizációnak hív a romok alatt vannak, annál a fickónál. Szóval, ha esélyt akarsz adni, hogy megmenthessem a bolygót, akkor segíts, ásni.
Nyomatékul megpróbálja kikapni a mobilt a lány kezéből, persze számít arra, hogy ellenkezik. Akkor meg beveti az elmeirányító gyűrűt.

9. elme erősítés. sárga.

Ben Grim


- Mint egy nőnek? - kérdezte Ben miután végigsiettek a Baxter épület folyosóin. A kozmikus energia jelenléte nem sok jót jelentett a számára. Hisz hasonló események vezettek ahhoz, hogy ők is ilyenné váljanak.
- Szóval kozmikus energiából álló nővel van dolgunk. - A tetőre kiérve döbbenten nézett fel a női alakra, aminek angyalszárnyai voltak. Grimm az állát dörzsölve méregeti a titokzatos, égi lényt. A nő ekkor megszólalt.
Elmondta, hogy néhány órán belül elpusztul a Föld bolygó, és ha nem tudnak továbbállni innen, akkor az emberiség is. Grimm továbbra is a nőt méregeti, aztán felröppen és óvatosan közelebb röppen, hogy jobban megnézze a különös lényt.
- Miért akarja elpusztítani az önök népe a bolygónkat, Mrs... Elfelejtettem bemutatni a csapatot. Reed Richards a csapatunk vezetője - mutatott a lebegő agyra. - Sue és Johnny Storm. Én magam Benjamin Grimm vagyok, pilóta. És én csak tudom, hogy nem tudjuk kimenekíteni a teljes lakosságot, mert nincs ilyen űrhajónk. De nem beszélhettek mindenki nevében. Önt hogy hívják?
Aztán rámosolygott a nőre, remélte, hogy semmi fenyegető gesztust nem tett a különös idegen felé.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 885
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 26 Dec. 2015, 21:50

Ad' a telefonját kutatja a zsebében. Közben a csöves csak magyaráz. Ad' idegesen odaszalad megnézni az utcatáblát, de mire visszaér a fickó már nem lélegzik.
~Ó a rohadt életbe már.~
-Haver! Haver kelj fel a picsába már!
Nem tud újra éleszteni és azt sem tudja mit kéne csinálni. Egyedül annyit tud, hogy hívni kell a mentőket. A telefon pedig ki is csöng, de valami kirántja a kezéből és falhoz vágja. Ad' pedig dühösen rárivall reflexből.
-Mi a...
Eddig jut mert meglátja mi csinálta ezt. A szeme kikerekedik és kiveri a víz. Eddig is kezdte elveszíteni a nyugalmát, de azt a dolgot meglátva teljesen megretten.
-Te...Te meg mi a franc vagy?
Viszont a választ már nem várja meg mert megjön az esze. Megfordul és ordítva megpróbál elszaladni mint egy tisztességes polgár. Ő tényleg nem akart semmi bajt. Meg akarta menteni a csövest és hívta is volna a mentőket. Az állampolgári kötelességét teljesítette. Ahogy most is. Ha szörnyet látsz köteles vagy ordítva menekülni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1190
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Bishop on Vas. 27 Dec. 2015, 01:09

Belenyúlok isteni kezemmel a monitorba, de az forró és éget. Elveszem a kezem és a füstölgő ujjaimra tekintek. Mit műveltem megint a világgal? Visszanézek az ágy fémkeretére, aztán bele a monitorba, ami tökéletes szellem alakomat mutatja.
~ Valamelyik kocka gyík megint felhúzhatott.
Éppen csak kényelmesen érzem magam, máris hallom a hangokat kintről. Odafordulok az ajtóhoz és teljes isteni királyságomban fogadom az érkezőket. A halandók teljesen ledermednek tökéletes szellem formámtól. A karjaimat széttárom és elindulok feléjük.
- Hello srácok. Király volt a buli, nem igaz? Egy kis feltámadás sosem jön rosszul. Mint annak idején a tüskekoszorús sráccal, évszázad partija volt. Bocsi, de éppen ideje, hogy kijöjjek a detoxról. Csáó.
Nem foglalkozok a halandókkal, a karjaimat magam mellé emelem és megpróbálok átsétálni rajtuk, vagy elsétálni mellettük. Felőlem bármit csinálhatnak, úgy sem érinthetnek meg, ha nem engedem meg nekik, de ilyen nevetséges dologra még csak nem is gondolok. Kimegyek a teremből és körülnézek odakint, keresek valami kijáratot, piát meg egy jó nőt. Egy öltöny se ártana.


felszerelés:

Minden

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3565
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Kira Sign on Csüt. 31 Dec. 2015, 16:38

~Bakura~

Épp csak elkezdene vizsgálni, mikor a szenzoraim bekapcsolnak és őrült iramban küldik át az információkat az agyamba, nem túl jó híreket, bár attól, hogy valami erős nem biztos, hogy veszélyes is.
- Doki szerintem el kéne halasztanunk a vizsgálatot. Legnagyobb erősségű kozmikus lény közeledik.
Mondom, majd az épület vörös színben úszik. És a hangot is hamarosan halljuk.
~ Akkor rossz. Remek. vagy legalábbis marha rossz hírt hoz.
- Doki, szerintem nézzünk utána a dolognak. Ráér utána is kiderítenie rólam a dolgokat.

Mondom, majd ha egyet ért megindulok kifelé, vagy ha nem felel akkor is.

//3. világoskék, örvénysugár//
felszerelés: gyűrű, ruházat, telefon, pénztárca és iratok, a többi ami nála van a kiborg léttel járt.
NIMRÓD KÉPESSÉGEK BAKURÁNÁL:
új/ Nimród képességek:
- Képesség bénító sugár. Hatása maximum 5 körig érvényes.
- Fejlődő energiamező. Ha egyszer egy Őrszemet eltalálnak egy bizonyos energiatámadással (lézer sugár, villám) a következő esettre a pajzsa adaptálódik hozzá.(ezt nem tudom hogy kihúzzam -e)
- Romboló sugár. Tenyérben és a mellkason lévő ágyú képes hatalmas pusztítást végző sugárzást kibocsájtani.
- (2)Rakéták. Repülésre alkalmas erőt adó rakéták a lábba építve. 300 km/h maximális sebességgel.
- Szenzorok. Ezekkel képesek érzékelni a személyek faját és arcról vagy ujjlenyomatról azonosítani az adatbázisukkal.
- Katonai taktikáikat Amerika Kapitány, Jonathan Miller és Kane ezredes leírásai alapján készítették.//

~Kira~

A dumadélután abba maradt, mikor a fények vörösre váltanak és egy katona beront, rossz híreket közölve. A csapat kirohan, majd furcsa érzések kerítenek hatalmukba. Az érzést nehéz leírni.
~ MI ez az érzés? Milyen erőt érzek? Hatalmasat az biztos, és érzem, hoyg még nagyobb erő fogja követni. MI folyik itt? Honnan érzek én ilyesmiket? Miért gondolok ilyenekre? Lassan már nem értek semmit.
Lassan feleszmélve gondolataimból a többiek után eredek fel a tetőre, hoyg lássam mégis mi történt pontosan.

felszerelés: szuperhős ruha, a tárcája és minden ami benne volt pénz és iratok itt ugye nem biztos, hogy használhatóak.

~Diana~

Épp csak kiszállunk és megindulunk az épület felé, mikor valami egy fényes robbanással landol annak tetején.
~ Mi a franc?
Az üvegek is beleremegnek és ha nem lenne jó egyensúlyérzékem én is kibillentem volna az egyensúlyomból. Aztán megpillantom az alakot odafenn és rögtön elszörnyedek.
- Ne, ne, ne. Csak őt ne.
Suttogom magam elé rémülten, majd Leopoldhoz fordulok.
- Ne nézz hülyének, de ez a nő a rémálmaimból, aki a föld pusztulását jelzi, és annak elpusztítója kíséri őt.
Idegességemben kimelegszem, így széthúzom a kabátot magamon, így a pólóm láthatóvá válik. A poló alapból nem kevés, mert a pikkelyek miatt nem vagyok annyira fázós, de a szárnyaimat így is jól álcázza a kabát része, ami a hátamat ugyanúgy fedi, csak most nincs összehúzva magamon.
- Valami ötlet? Mondott valamit a mindent látó szemed, vagy mid? Ha oda akarsz hozzá menni, fel tudlak vinni hozzá, minden esetre én szeretném lebeszélni arról, amit az imént harsogott el. Nincs sok kedvem még egy bolygót elhagyni.

//5. kék, jégsugár//
felszerelés: gyűrű, telefon, nagyméretű farmer, és férfi vikinges póló(lévén sárkányként nagy ruhákat tudott csak hordani), csuklyás kabát, ami rejti szárnyait és farkát is külön zsebekbe,

~Fekete Lovag~
//sry ez rövidke lett de legközelebb igyekszem hosszabbat//
Hamar végzek, de valami nincs rendben, ahogy kilépek az összes kivetítőn egy arany nő van, és az emberek idegesek. a telefonom is pittyeg mint az őrült. Elő is veszem, hogy utána nézzek, mi ez a nagy izgalom.

// 7. robbanó sugár, fekete//
felszerelés: ruházat, gyűrű, pénz, papírok(amit már tudott intézni eddig), kabát, csizma

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Peregrin on Pént. 01 Jan. 2016, 10:29

- Leopold -

Már nem tellett sok időbe, és megérkeztek a helyre, de kiszállni nem volt idejük mert figyelmüket az aranyló fénnyel érkező, és landoló halálhírnők megérkezett. Túl korán, de korábban volt elég ideje Leopoldéknak, hogy közöljék Richardal az esetleges negatív fordulatokat.
A pojáca mágus tudta jól, hogy aki most landolt az a bolygófaló küldötte, a legfelsőbb ereklye mutatta meg neki.
" Micsoda álszent belépő, aranyló fény miközben hálálthoz." - gondolta fejét csóválva, komor fejjel. A nő szavaira csak félig fordította oda a fejét, és úgy válaszolt:
- Jó megérzéseid vannak, viszont Meggyőzni? Urát szolgálja, és az ura nem valószínű, hogy könnyen trón fosztható még akkor sem ha ő fellázad ellene. Tudom nem tehetünk mást igazából, egy röpke időt kérek tőled, megkérdezem az ereklyét, és készen állok a repülésre, beszélni kell a hírnökkel - válaszolta lehangoltan, és elővette az ereklyék ereklyéjét, és körbezárta jobb kezével, szemét becsukta, a fejét enyhén lehajtotta, és alázatosan ( amit csak ereklyék felé tanúsít ), útmutatást kért a mindent látó ereklyétől, hogy miként tudná más belátásra késztetni a halálhírnököt, honnan származik, mi az élete, vannak e rokonai, élnek e ( kapcsolati érvelés mindig eredményes ), mi a gyengéje, mi mozgatja őt igazából. Ezekkel a kérdésekkel egészíteni ki azt a kérdését amit elsőként feltett neki.

Amint Leopold megkapta a válaszokat, jelez társának, hogy készen áll a légi utazásra. A fuvart távozás előtt megköszöni.


Fegyverlista:

- Kettő darab kés - övének hátsó részén pihennek a bőrtokokban.
- Mobil
- Zsebóra
- Fésű
- Hajzselé
- Fogkefe, és fogkrém (mert étkezés után nem szereti ha van szájszaga ).
- Egy kis kézi tükör
- Textil zsebkendő
- Pénztárca
- Notesz
- toll.
Lőfegyver:
AF2011-A1 Double Barrel Pistol, designed to commemorate the legendary Colt 1911-A1. ( Dupla csövű, ezért tár felér kettő db tárral. )
+ Hozzá tartozó engedély.
+ Hozzá tartozó fegyvertok.
+ Hozzá tartozó kettő darab tár. ( megszokott töltény fajta, nem specifikus. )

Agamotto szeme - Ereklyék ereklyéje.

MISZTIKUS EREKLYE TUDÁSA:
Agamotto szeme, Agamotto nevű misztikus lény hagyatéka.
- Használata alatt a szemszerű tárgy kinyílik mint egy valódi szem és abból fény árad.
- Képes újra lejátszani egy helyen történt dolgokat és ezt mindenki számára láthatóan megjeleníteni.
- Képes illúziókat teremteni.
- Látni mások lelki állapotát.
- Hordozójának látható vagy láthatatlan lélek testét kiszabadítani a sajátjából így az asztrál földön járni vagy távoli helyszíneken lenni.
+ Még kitudja milyen képességei lehetnek.

A medálként hordott ereklye képessége:

Lumina áldása - ereklye - medál.
Ráhangolódva a használón keresztül gyógyító energiát bocsájt ki, az adott célpontra érintés útján, vagy magára a használóra. Kis sebek gyógyulását elősegíti, és a fertőzés leküzdésében tud segédkezni.
Ezt csak időközönként lehet használni, maximum napi kétszer, de igen nagy koncentrációt igényel használata. Az áldás ideje maximum egy óra lehet.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Hétf. 04 Jan. 2016, 13:44

/Betegség miatt elcsúsztunk. Elnézést :S/- Észak-Manhattan
Baxter Building tetején Fantasztikus Négyes (Reed Richards, Sue Storm, Ben Grimm, Johnny MANDROID Storm) és Valkűr
Fent a csapat próbál szót érteni a hírnökkel, akinek a szavait vagy százan vették fel és jelenleg szinte minden tévé csatorna és online portál csak ezt sugározza. Ám a világ csak a hírnők nagy szavait hallotta Ben Grimmét már nem. Pontosan ezért a beszélgetésüket sem fogják hacsak nem a hírnők szándékosan nem akarja hallatni a szavát. Valkűr érezte, hogy az épületben két nagyon erős, talán két kozmikus szintű erőkkel rendelkező lény is lehet. Bár a fenti egyenruhás lényekből is árad egy bizonyos jellegzetes kozmikus energia.
Baxter Buildingben Bakura, Kira, Vayne, Killbane
Kira elé álltak az őrök a kihallgató szobában.
- Asszonyom azonnal forduljon vissza!
Mondták félelemmel a hangjukban. Próbálta a két puskás férfi teljesen kitakarni az egyetlen ajtót a teremből.
- Nem tudjuk mi van kint és azt sem hogyan reagál magára, vagy maga rá. Ameddig nincsenek információnk nem kockáztatunk meg még egy incidenst.
Leopold és Diana
Leopold a szemre pillant és az kitárul majd visszanéz rá. A férfi egy ében vihart lát. Ez a pusztító erő mindent elsöpör. Az okos elköltözik mikor tudja, hogy jön. Az erős megküzd vele, de alul marad. A gyáva tűri a halált, amit magával hoz.
Irina Shane-Crow és Svarog
Irina pánikolva hívja a 911-et, de a szám foglalt. A téglák tovább esnek és Svarog elveszi a nőtől a telefont. Ám a téglák halmaza alatt elhallva hallható háromszorosan ugyanaz a hang:
Hordozó elhunyt, új hordozó keresése
Ezzel a téglák közül kirepül a három gyűrű, pont Irina és Svarog felé.


- Dél-Manhattan
Jenna Collins, Bryde ikrek és Fekete Lovag
Jenna és a Whittman lány egyszerre indulnak meg északra megnézni a rejtélyes aranysárga hírnöknőt. Pontosan egy utca sarkon érnének össze mikor az ellentétes irányból pánikolva menekülő autós neki csapódik egy tűzcsapnak és a víz sugara robbanva találja el a lovagot. A sugár egy gyengébb embert akár a falhoz is csapna, de a lány szerencsésen hátra esik. Jenna és a barátnője csak sikoltva hátrálnak vissza mikor meglátják, hogy a nőről, aki a víz elkapott valami lerepült és cikázva száguld a zavart tömegben majd rárepül Collins ujjára.
Új hordozó 7. kiválasztva. Robbanó sugár aktív
Mondja egy fekete gyűrű, ami Jenna egyik ujján landolt.


- Dél-Bronx
Adrian Sommerfield
Az ébenség kacarászik miközben Adrien lábán folyik felfelé. A fiú hiába próbálja letörölni attól csak a kezén is ez a furcsa fekete nyálkás állagú mégis érintésre, mint valami bogár puha hámja lenne.
- Én vagyok Rettenet
Súgja a sötét lény és lassan egyre jobban befedi a fiút, aki úgy érzi, mintha milliónyi apró tűt szúrnának a bőrébe és ezel pici kampók lennének, amivel kapaszkodni kezd belé a lény.
- És most már te is vagy Rettenet
Hallattszik a lény torz szava.


Ravenclaw, katonai kutatóbázis
Levi
A szellemalak csak kirepül a lassan remegve figyelő csapat mellett. A kezei könnyedén átsiklanak mind rajtuk, mind az ajtó fakeretén. Bár mikor érinti őket olyan, mintha képes lenne beléjük csúszni, mintha valami takaró lenne az emberi test, amit magára húzhat. Kint a folyosók üresek a váróban látja a tévén a rejtélyes aranysárga fémes, furcsa női alakot, ami elvileg Manhattanben lebeg a házak felett és valamiről figyelmeztette az emberiséget. Ekkor egy-két katona üvölt Levire:
- Állj!
Mondja a két férfi és bizonytalanul pisztolyt tartanak a fiú felé.
- Ne... hát... mozdulj...
Mondja az egyik.


/Mivel eddig Raten és Darrenhez mértem a 9 napos körváltás ezt most csökken ezért Kira és Connor heti tempója lesz a minimum. Körváltás: Jan 11/

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 04 Jan. 2016, 13:54

~ Karakter: Svanhild Ragnardottir / Valkűr; Helyszín: Észak-Manhattan ~
Valkűr furcsán nézett a megjelenőkre, főleg azok után, hogy az egyik megszólította. Az egész furcsa volt, egyetlen egy szóval sem mondta, hogy elpusztítanák, főleg, hogy nem is fenyegető, hanem inkább óvó hangsúlyban mondta, amit. Akkor mégis miből gondolhatta, amit. Láthatóan nem ismerték meg a Galactus nevet, mert akkor már pánikolnának. Az egész hely és a reakció is furcsa volt neki, mintha nem is érdekelné őket, hogy elpusztul a világ. A tekintetét arra kapta, amerre megérezte azt, hogy kozmikus erejű lények vannak, igaz az a négy, aki itt volt vele szemben is pontosan ugyanilyen erőt sugároztak, csak gyengébben. De az a másik kettő talán megmentheti az itt élőket. A tekintetét végül a saját magát Ben Grimmnek mondó személyre nézett.
- Egyetlen szóval sem mondtam, hogy elpusztítom, vagy a nem létező népem, csak figyelmeztetem az itt élőket, hogy legyen időtök menekülni mielőtt késő lenne, mielőtt a bolygó elveszti az összes energiáját és darabokra szakad.
Ezt mondani sokkal barátságosabb és kevésbé félelmetes volt, mintsem azt, hogy egy hatalmas entitás fogja kiszipolyozni ezeket az erőket a bolygóból. Nem mutatkozott be, nem beszélgetni jött, nagyon sok időt vesztenek ezzel, főleg, hogy elvileg képesek arra, hogy másokat mentenek. Soha sem értette meg, hogy mindez mire jó és miért tudnak ilyen ostobák, életösztön-nélküliek lenni egyes létformák.
- Az értékes időtöket vesztegetitek beszélgetésre - mondta. - A helyetekben inkább próbálnék mindent megtenni, hogy ne ezek legyenek utolsó perceitek.
Arra még mindig figyel, hogy megtámadja-e valaki, vagy sem. Ha bármilyen módon támadás éri, akkor próbál kitérni és a közelében levőket egy a testéből minden irányba kilövellő tűzzel elemészteni.

felszerelés:

Semmi.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14325
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 05 Jan. 2016, 12:31

Az a furcsa valami elkezdett mászni Ad' lábán. Megpróbálta lerúgni meg leseperni, de csak a keze is olyan lett. Valamiért egy bogár jutott eszébe arról a valamiről. És meg is tudta a nevét is és azt is, hogy mégis mit csinál.
~Át akar engem is változtatni.~
-Ne ne ne ne ne ne ne ne ne! Hagyd abba! Szállj le rólam! Én nem akarok olyan lenni mint te. Tiltja a vallásom.
Hirtelen más nem is jutott az eszébe oknak. Teljesen pánikba esett és az egész agyát csak az a tudat töltötte meg, hogy ő is olyan rovarszerű folyadékizévé fog változni mint ez a Rettenet. Az emberi valója eltűnik és mint valami űrlény démon bogár fog élni tovább. Rá is jött mi ez a valami ami meg akarja őt szállni. Egy űrlény démon bogár. Ez az egyetlen és a tökéletes magyarázat erre a helyzetre és a helyzet megértése az első lépcsőfok a nyugalom felé. Ad' mégis úgy be van rezelve mint még soha életében.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1190
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Bishop on Kedd 05 Jan. 2016, 23:45

Átlebegek a halandók testén, nem jelentenek akadályt nekem. Megállok mögöttük, megfordulok, két karommal lazán belenyúlok két halandó mellkasába, mozgatom bennük a kezemet, király érzés.
- Királyak vagytok. Hölgyem, belülről tíz pontosak a mellei. Csak így tovább.
A folyosón lazán körbenézek, üres a hely, de legalább monitorok vannak, természetesen, végtelen isteni hatalmam nem folyamatosan figyelni hülyeség. Már ha megengedem. Egy ideig nézem a fénylő csajt Manhattan felett, na az ilyen esetek után igazán jó nyomozni, már ha a porszemnyi hősök nem oldják meg egyből az ügyet, de ez a buli nagyobbnak tűnik. A hangra megfordulok és szélesen elmosolyodom, kezeimet kitárva.
- Lazítsatok srácok. Örüljetek, hogy itt vagyok és jó a hangulatom. Ha már hangulat, kellene valamit inni is.
Sétálok egyenesen, bele az egyik katonába, kényelmesen elhelyezkedem benne és kipróbálom a testét.
- Nagyon cool. Szóval mit iszunk?
Biztos vagyok benne, hogy a golyók maximum megzavarnak teljes szellemi alakomban. Interferencia, semmi más a fényességemhez képest.


felszerelés:

Isteni hatalmam

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3565
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Kira Sign on Vas. 10 Jan. 2016, 15:54

~Bakura~
//Hozzá nem írtál semmit Z//

Haladtam felfele az épületben. Majd mikor felér a fantasztikus négyes tagjai közt átnézve megláttam a lényt, akit korábban jelzett a szenzor is. Elemzem, hátha az adatbázisból találok akármit is róla azon kívül, hogy omega szintű. Viszont az amit a nő mondott az nekem kissé sántított. Nem tudom mitől de az az érzés fogott el, hogy a nő nem mond igazat, vagy valamit eltitkol. A föld magától csak úgy nem pusztulhat el, főleg nem előjelek nélkül. És a nő reakciója lapján lehet egy napunk sincs hátra. 

//3. világoskék, örvénysugár//
felszerelés: gyűrű, ruházat, telefon, pénztárca és iratok, a többi ami nála van a kiborg léttel járt.
NIMRÓD KÉPESSÉGEK BAKURÁNÁL:
új/ Nimród képességek:
- Képesség bénító sugár. Hatása maximum 5 körig érvényes.
- Fejlődő energiamező. Ha egyszer egy Őrszemet eltalálnak egy bizonyos energiatámadással (lézer sugár, villám) a következő esettre a pajzsa adaptálódik hozzá.(ezt nem tudom hogy kihúzzam -e)
- Romboló sugár. Tenyérben és a mellkason lévő ágyú képes hatalmas pusztítást végző sugárzást kibocsájtani.
- (2)Rakéták. Repülésre alkalmas erőt adó rakéták a lábba építve. 300 km/h maximális sebességgel. 
- Szenzorok. Ezekkel képesek érzékelni a személyek faját és arcról vagy ujjlenyomatról azonosítani az adatbázisukkal.
- Katonai taktikáikat Amerika Kapitány, Jonathan Miller és Kane ezredes leírásai alapján készítették.//

~Kira~

Két fegyveres állta el az utamat, kijelentették, hogy nem mehetek át. Bár a hangjukban érezhető volt a félelem, attól még nekik voltak fegyvereik, így azért nem mertem átmenni köztük főleg, hogy át se férek. Az incidenst megemlítve felvonom a szemöldököm.
- Mintha nem jártam volna el helyesen, amikor a robotot támadtam. Mindegy, nem kell aggódnotok, nem megyek át, de remélem nem akarjátok, hogy végig üljek és ne tegyek semmit, míg egy kozmikus alak járkál a tetőn.
Mondom majd visszaülök a helyemre.

felszerelés: szuperhős ruha, a tárcája és minden ami benne volt pénz és iratok itt ugye nem biztos, hogy használhatóak.

~Diana~

várom a srác válaszát aki elég elmélyülten nézi a mágikus tárgyát. majd él a lehetőséggel, hogy felvigyem. A kabátot leveszem és a derekamra kötöm, így szárnyaimat már nem akadályozzák a szabad mozgásban. Leopoldot az ölembe kapom és felrepülök vele az épület tetejére, nem túl messze a hírnöktől és a többi csapattól sem, de remélhetőleg nem is túl közel, hogy fenyegetésnek véljenek, bár egy sárkány elég meglepő lesz az embereknek, de a hallottak után már nem mindegy kisebb gondom is nagyobb annál ha elpusztul az otthonunk.
Ha nem szólal fel senki akkor a nő felé fordulok és megpróbálok vele beszélni.
- Tiszteletem hölgyem! Láttam már álmomban mi vár ránk miután az ön ura megérkezik. Könyörögve kérem és kérdezem, hogy nem ajánlhatnánk -e fel urának egy másik bolygót a sajátunk helyett. A tejútrendszerünkben és azon kívül is van számos lakatlan bolygó, mely ínyére lehetnek és nem lakják annyian mint ezt a bolygót. Ez az otthonunk. Kegyednek is biztos van, vagy volt valamikor otthona, hogy megérthesse helyzetünket. Túl sokan lakják ezt a bolygót, hogy mindenkit megmenthessünk.

//5. kék, jégsugár//
felszerelés: gyűrű, telefon, nagyméretű farmer, és férfi vikinges póló(lévén sárkányként nagy ruhákat tudott csak hordani), csuklyás kabát, ami rejti szárnyait és farkát is külön zsebekbe,

~Fekete Lovag~

Gyors léptekkel haladok arra hol az aranyló lényt látták. Ütemes lépteim akkor esnek csak ki a ritmusból mikor egy autó nekiütközik nem messze tőlem egy tűzcsapnak. Az egy dolog, hogy megijedtem a hangra, de a következő pillanatban már a víz szinte a mellkasomnak csapódik robbanásszerű erővel én pedig a hátamra esek a földre.
- Auch
Nyögöm ki végül, miközben megpróbálok kissé arrébb mászni és felállni, hogy a vízsugár ne lökjön vissza a földre és hogy onnan nézhessem meg, hogy nagyobb bajom nem lett e az eséstől, bár a jelek szerint nem nagy. Csak elvesztette a gyűrűmet amiről fogalmam se volt eddig, hoyg mire is jó pedig mikor rám került valami robotikás hang mormolt valamit róla. Remélem nem kerül rossz kezekbe.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

10 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.