Gótika

11 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Jenna Collins on Vas. 10 Jan. 2016, 19:11

~Jenna Collins~

Felkerekedtünk megnézni hogy mi is folyik a másik oldalon, mi az a rejtélyes izé ami megjelent, mint a hülyék, lehet ott halunk de legalább láttunk valami érdekeset. Szóval valameddig metró meg ilyen tömegközlekedés félék, gyorsabbnak tűnik a dolog mint gyalog, ráadásul a barátném nem bír annyit ügetni mint én. Viszont amint a közelbe érünk és arra kényszerülünk hát futni kell, vagyis kocogni, nem akarom lehagyni. Nem is baj hogy nem siettünk olyan nagyon mert az egyik sarkon befordulva egy autós neki csapódik egy tűzcsapnak, már a hangra ugrunk egyet hátrébb, hát még amikor a víz zúdul kifelé, nem szeretnék kapni belőle azt hiszem. Valakit telibe is kapott, egy csajt aki hanyatt vágta magát, vagy esett. Csak várok hogy felkel-e vagy nem egyelőre amikor valami leszáll a kezéről és elkezd cikázni. Ez felénk jön, és k*rva gyors! Elszaladni nem is biztos hogy lehet előle, gondolom én, így a hülye reflex, hasra vetődöm a karjaim úgy tartva hogy védjem a fejem amikor érzem hogy valami, az az izé rá szállt az ujjamra és beszél, sikítás.
-Wháá, szedd le, szedd le rólam! - kiáltok ugrálva kitartva a kezem amin a gyűrű van, nem merek hozzá nyúlni - MI a f*sz ez?
Valami robbanó sugarat mondott, meg hordozót.
-Mit csináljak? MI a sz*r ez? Valaki szedje le! - de ha úgy látom nem akarja felfalni illetve leválasztani az ujjam, nem terjed meg hasonlók, nyugszom és közelebbről megnézem.
-Mért pont én? - nézek a csajra - Miért nem rád szállt?!

//7., fekete, robbanósugár gyűrű//

Felszerelés:

Ruházat: utcára vállalható passzos melegítő (fekete), sportcipő, (passzosabb) kapucnis  pulcsi (bordó, fekete mintával)
Cuccok: telefon, pénztárca+iratok, zsepi

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Irina Shane on Vas. 10 Jan. 2016, 19:36

~Sue Storm~

Épp kihallgattunk volna a fiatal lányt amikor ránk törték az ajtót és felvittek a tetőre ahol egy furcsa és egyben gyönyörű lángoló női alak lebegett. Ben volt aki megszólította, bemutat minket meg ilyenek. A nő válaszol is neki és felvázolja a helyzetet, a földnek annyi úgyhogy el kéne menekülnünk, na igen de ki élvezzen előnyt mert annyi gép nem hinném hogy lenne hogy mindenkit elvigyünk, a másik kérdés meg hogy hova mehetnénk. Felhívja arra is a figyelmünk hogy nem beszélgetéssel kéne elütni a maradék kis időnket amit ezen a földön élvezhetünk hanem azzal hogy hogy éljük túl ezt a katasztrófát. Valami olyasmit mondott hogy a bolygó elveszíti az összes energiáját és szét robban, de milyen energia és hogy hogy ilyen hirtelen, köze lehet ehhez az egész energia vesztés dolgokhoz és biztos nem magától történik meg ilyen hirtelen mikor eddig mondhatni semmi ilyen probléma nem volt, aztán egyszer csak hirtelen készül felrobbanni a bolygónk. Az okot kéne megfejteni és megállítani, nem az a megoldást hogy mindenkit akit csak tudunk felnyomunk az űrbe és majd lesz valami, biztos öngyilkosság lenne, ahogy ezek szerint a maradás is ha nem teszünk gyorsan valamit már ha tudunk, ha nem, ígyis úgyis végünk. A csapat agyától várnék némi segítséget, mit lenne célszerű hirtelen tenni aztán kiagyalni egy használható tervet ilyesmi, de semmi, hallgat, hirtelen nem tudom mit is kezdjek a helyzettel, ez nagyon nagy gáz.Felszerelés:

F4 tag így gondolom van egyenruhájuk, fegyver és a többi nincs, valami fekete gyűrű amit még az előző évadban talált
~Irina Shane-Crow~

Nincs mese, valakit betemettek a romok segítséget kell hívni, közben ilyen kis sárga lények is megjelentek ugye de ijedtjükben elmenekültek tán és csak a sárkány lény maradt még itt aki hozzám is szól miközben próbálom hívni a segítséget, foglalt, foglalt, akárhányszor próbálom, lehet nem fél másodperc után kéne újra hívni meg is állok egy pillanatra és figyelem a pikkelyes valami szavait. Jött valami isteni lény és elpusztítja a bolygónk mint az övét, mi van? Miért higgyem el, igaz ijesztő és nem kéne vele szembeszállni mert fél harapás lennék neki de azért ne nézzen már ennyire hülyének....bár az előző eset után én már nem tudom mit higgyek el és kinek csak pislogok még mindig enyhe rémültséggel a lényre. Azt akarja hogy segítsek kiásni a pasit mert van nála valami ami neki kell hogy megmentsen mindenkit, őszintén nem tűnik valami hős alaknak.
-Miért bíznék magában? Egyáltalán mi a fene maga?!! - török ki kissé hisztérikusan, remélem hogy nem fog bántani de amikor felém nyúl össze húzom magam a kezeim magam, főleg az arcom elé emelve mintha annyira lenne esélyem megvédeni magam vele szemben. De nem engem akar a telefont kapja ki a kezemből, kissé sűrűn véve a levegőt kiáltok rá.
-Adja vissza! Szakszerű segítséget kell hívni, ha mi kezdjük kiásni nagyobb az esély hogy meghalhat. - ha még nem halott persze, de nem akarok gondatlan emberölésért ülni vagy tudom is én így biztos nem megyek oda viszont cserben sem hagyhatom.
Közben háromszor elismétli valami ugyanazt a mondatot a romok alatt, amire csak dermedten várom mi lesz, meghalt a "hordoz", elkéstünk, meghalt a srác és kiszáll három valami a romok alól mintha pisztoly golyók lennének-
-Jézusom! - ugarok menedékbe jobb híján a sárkányember mögé.


Felszerelés:

Ruházat: laza, a megszokottjához képest (lusta vagyok körbeírni úgyhogy link) + cipőszínéhez illeszkedő kicsi táska
Cuccai: kis táskában: telefon, smink cucc, pénztárca+íratok, kulcs, zsebkendő

_________________
Főkari: Jenna Collins
X-diák: Sandy Lewis
Gótika: Sue Storm
Out: Nina Walsh
Csatavilág: Átok: Fúria
Ékkövek birodalma: Iriyana Anemone Evergreen
Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Peregrin on Vas. 10 Jan. 2016, 20:57

- Leopold -

A mágus, a ereklye válaszából kiszűrte, hogy túl messzire ment, beavatta mivel is kellene foglalkoznia, és mivel nem. Többnyire amit akart tenni abban egyáltalán nem segítette, de az ereklyei s belátja, hogy az túl egyszerű lett volna, vagy nem tudja a választ rá, ami nem igazán hihető.
Nem sokáig foglalkozott ezzel, megköszönte a választ, és felkészült a repülésre. Úgy volt ő beszélne elsőként, de végül a sárkány lány bátorkodott kezdeni, és Leopold nem is bánta ezt. Őt jelenleg zavarta a kialakult fura helyzet, és úgy érzi kell még idő neki, hogy átgondolja a helyzetet. Igyekszik ezentúl még jobban méltó lenni az ereklyére, főleg, hogy részben rajtuk állhat a mostani sorsdöntő dolog, miszerint ha a föld elpusztul akkor hiába minden terve a jövőt illetően. No meg ha nem sikerül a dolog akkor minden ereklye elpusztul, ami szintén megengedhetetlen. Tehát Leopold egyenlőre úgy dönt megvárja a másik nő válaszát.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Svarog on Hétf. 11 Jan. 2016, 19:15

Svarog

Svarog tovább folytatja az ásást, miközben a nő nem akarja abbahagyni a szájának jártatását. És ő sem ér közelebb ahhoz, aki ellen az elmúlt két hét alatt kisebb hadjáratot viselt.
Rápillant, és megszólal.
- Hogy miért bízzál bennem? - kérdezte Dragunov gúnyosan. - Szerintem elég bizonyíték, hogy nincs a helyeden egy koromfolt a járdán. És nem evilági vagyok, elég lesz csak ennyit tudnod.
Svarog a kezébe veszi a nő mobilját és elgondolkodva méregeti, aztán rápillant.
- Ó, szakszerű segítség? Meg, hogy ne haljon meg? - erőltetetten felkacagott. Ekkor a kövek alól egy hang hallatszik.
- Hordozó elhunyt, új hordozó keresése - hallatszott. Svarog felkacagott, és előrelépett, mikor a nő a háta mögé húzódott. A téglák közül ekkor robbant elő a három gyűrű. Svarog feléjük nyújtotta a kezét, miután a röppályájukra állt.
- Ó, gyertek csak hozzám, drágaszágaim!9. elme erősítés. sárga.Ben Grim

~Reednek kellene ezt csinálnia, nem nekem ~ gondolta Ben, amikor az idegen entitás elmondja, hogy hamarosan elfog pusztulnia a Föld, mert minden energiáját elveszti.
Grimm kifújta a levegőt, a társaira nézett.
- Szóval meneküljünk el? - kérdezte Ben. - És mégis hogyan? A legfejlettebb űreszközeinkkel is csak a bolygó körüli pályát tudjuk elérni, és az nem sok.
Nem tudta, hogy mi is a nő.
- Az előbb azt mondta, hogy önnek nincs népe. És miért nem segít az elköltözésben, vagy hogy megakadályozzuk a katasztrófát? Adjon valami támpontot. Áh, vagy itt hagy minket, hogy a megfelelő technológia hiányában pusztuljunk el? Mondhatni ez bizony rendes magától, vagy csak nem bűzlik valami?

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Kedd 12 Jan. 2016, 13:53

/Reed és Johnny Mandroid Storm sürgősen elvihetőek! Nagyon kellenének, hogy tárgyaljanak a hírnökkel!/- Észak-Manhattan
Baxter Building tetején Fantasztikus Négyes (Reed Richards, Sue Storm, Ben Grimm, Johnny MANDROID Storm), Leopold, Diana és Valkűr
Csak Ben Grimm tárgyal a meglepett Valkűrrel. Pedig érezhető, hogy a világuk nagy veszélyben van. Egy sárkányszerű nő reppen fel kezében egy vékonyabb férfit visz a háztetőre. A katonák nem lőnek csak parancsot várnak és a vezetőik megadóan azt mondják hagyjanak nekik utat. A nő kérdezz miközben a férfi, Leopold a nyakában a medált nézi, de az néma. Bakurát felengedik a katonák, mert nincs több tervük így a kiborg férfi is megérkezik. A férfi adatbázisában a Galactus és omega jelzés alatt a legnagyobb veszélyt jelzik. A robotember akaratlanul is kimondja, amit az adattárában talál a teljes csapatnak és a hírnöknek:
- Galactus. Globális veszélyt jelentő entitás. Egyéb kódnevek: Bolygófaló, Gah lak Tus. Megtámadta a realitást kétszer. Lehetséges partnerei: Norrin Rad, aka Ezüst Utazó, a hírnök. Terrax, a hódító, a pusztító. Mindegyik kozmikus szintű omega fenyegetések. Küldetésük megkönnyíteni Galactus munkáját. Galactus felemészti a kozmikus energiát a bolygóból, ezzel elpusztítva azt. Kétszer legyőzve. 1. Norrin Rad fellázadt és megvédte a Földet mestere ellen. 2. Két nagy hatalmú mágus -Zacharias Morsus és Thorhalla Lokidottir, asgardi királynő- a New Yorkot elnyelő ismeretlen eredetű energia fallal támadta meg Galactust. Mindkét esetben túl sérült volt és inkább távozott, nem kockáztatva tovább.
Baxter Buildingben Bakura, Kira, Vayne, Killbane
A katona attól még áll tovább előtte.
- Nem kételkedem az ön jó szándékaiban, de nem tudjuk mire is képes és mit reagálhat magára az a lény. Higgye el én se szívesen vagyok itt inkább rohannék a lányomért.
Mondta a férfi.
Irina Shane-Crow és Svarog
A három száguldó gyűrű felé ugrott Svarog és ő mögé Irina. Pontosan ezért kettő eltalálta Irinát. Az egyik keze sötétkék és a másik zöld fénybe borult.
Új hordozó 8. kiválasztva. Anyag újrarendező aktív
Új hordozó 6. kiválasztva. Elektromos-sugár aktív

Mondták a gyűrűk egyszerre és a nő lassan vissza lebegett a földre. Az utolsó viszont rárepült Svarognak az egyik ujjára.
Új hordozó 4. kiválasztva. Dezintegráló aktív
Ezzel a kettő landol egymással szemben ujjaikon az új gyűrűkkel.


- Dél-Manhattan
Jenna Collins, Bryde ikrek és Fekete Lovag
Jennának a gyűrű már semmit sem mond. A barátnője elsőként rohant el a lehető legmesszebb tőle. Szerencsére a tárgy nem terjed és nem tesz többet csak ott van. Whittman lassan fel kell és látja, hogy a tömeg nagy része elmenekült így szinte magára maradt a rettegő tini lánnyal, aki bepánikolt az azóta semmit sem tevő gyűrűtől.


- Dél-Bronx
Adrian Sommerfield
A fiúnak esélye sincs az ében lény befedi és megrohanják őt a hontalan férfi emlékei és mindent megtud a lényről. Ő egy szimbióta, amit Komédiás nevű szimbióta teremtett. Születése után megszállta a hontalan volt katonát és ezzel megszerezte az erőit. Rettenet ennek hála képes arra, amire Edward Knight is volt. Tovább bírja a lángokat kevésbé sebzi őket, mint más szimbiótákat, mert már elkezdett adaptálódni ellene.
Igeeeen... már egyek vagyunk.
Hallja a fejében a fiú.
Gótika - Page 11 511207-ultsm128_cov_col


Ravenclaw, katonai kutatóbázis
Levi
A férfi csak pánikolva néz és már csak akkor lő, amikor a szellem túl közel van. A másik elhányja magát. Levinek a megszállás egy érdekes élmény. nem rendelkezik a test emlékeivel, de a porhüvelyt könnyedén mozgatja. Mint egy jelmez. Néhol szorít, néhol bő az eddigi testéhez képest. Szokni kell, de elviselhető. És látva az egyenruhán a fém részeket egyértelműen ebben a formában a fém nem égeti őt. A pasi öklendezés közben rémülten néz fel.
- Ja... Jack.. a szemed!
Mondja és Levi ha valami visszatükrözőbe néz látja, hogy a szemei kéken világítanak annyira, hogy még az írisze vagy a szembogara se látszik.


/Körváltás: Jan 17/

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 12 Jan. 2016, 14:56

~ Karakter: Svanhild Ragnardottir / Valkűr; Helyszín: Légkör felső része ~
Újra a Benn Grimm nevezetű férfi felé fordult, aki továbbra is vele beszélt, míg a többiek továbbra sem szóltak semmit.
- A figyelmeztetést átadtam - mondta. - Ettől kezdve ti döntötök, hogy mit tesztek. A legvégső esetben harcoljatok, de az hiábavaló, vagy keressetek másik helyet, mi átveheti a tietek helyét.
Ezzel nem is várt tovább, hanem egyenesen a légkör felé repült, így már nem is volt ott valószínűleg, amikor Bakura felérkezett és elkezdte mondani, amit.* Már csak azért is, mert tényleg nem azt akarta, hogy vele próbáljanak beszélni és ezért ne legyen idejük cselekedni. A szuperhallását blokkolta, nem szerette hallani a lenti pánikot, kiabálást, túl sok zaj és gond. A bűntudata és a fájdalma, hogy egy újabb világot végig kell néznie elpusztulni sem segített rajta. Az kicsit könnyített a lelkén, hogy ezáltal is a saját világa biztonságban marad és nem esik baja. Egészen a légkör felső részéhez ment, nem kívánt az űrbe menni, még a légkörben maradt, innen szándékozott figyelni arra, hogy a Mestere gépe zavartalanul tudjon felépülni. Arra ügyelt, hogy azok sértetlenek maradjanak, ha támadás érné őket, akkor azonnal arrafelé igyekszik venni az irányt, hogy azokat megvédhesse, de a bolygó lakosaival a társalgást minden esetre befejezte. Az istenekre remélte, hogy van annyi eszük, hogy nem csak állnak és néznek tovább, hanem végre nekiállnak a menekülés bármilyen formájának, hogy legalább néhány túlélő maradjon. Ha nem teszik, akkor bármilyen szomorú és kegyetlen volt, de nem is érdemelték volna meg azt, hogy sajnálatot érezzen irántuk....

*kockával dobtam ki, hogy szerencsétek lesz-e, hogy hallja-e vagy sem, 03-ra, 98at dobtam, ennél kb. rosszabbat sem lehetett volna. Egyébként is távozott volna onnan, csak kérdés volt, hogy mikor Smile

felszerelés:

Semmi.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gótika - Page 11 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14761
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 12 Jan. 2016, 16:16

-Ne! Nem! Nem akarom! Hagyjál béként! Takarodj innen!
Ad' akárhogy is ellenkezett nem tudott semmit sem tenni. Rádöbbent, hogy itt most meg fog halni és meg is rohanták az emlékek. A gyerekkora mikor az apja verte, mikor kiképezték katonának, az mikor lelőtte azokat a mutánsokat, az alkohol, a drogok, mikor a neje elhagyta...
~Mi ez? Hisz ezek nem is az én emlékeim. Ez a csövesé. Eddig abban volt ez a förmedvény és most belém mászik.~
-Nem akarok meghalni és szörnyeteg sem akarok lenni. Válassz mást! Gyere ki belőlem! Nem akarom.
Ed' térdre rogy és az kezébe temeti az arcát. Érzi ahogy a sós könnyek végigfolynak a kezén. Ami itt történt az egy hadviselt katonát is megviselt ő pedig mégiscsak egy nehéz sorsú, de átlagos tinédzser srác. Megtörte ez az egész. Meghalt egy ember akit meg akart menteni és most talán meg fog halni egy bogárszerű fekete valami miatt. Egy szimbionta miatt. Ezt is megtudta már, hogy micsoda az.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Bishop on Szer. 13 Jan. 2016, 01:11

Az őr már későn kezd el lőni, nem tud megállítani, hiszen megállíthatatlan vagyok. Lazán belehuppanok a testébe és meg is vagyunk. Királyság. Természetesen nem lehet olyan tökéletes mint az Én földi testem volt. Megmozgatom a testet és figyelem, hol szorít, lehet szabni kell majd rajta. A halandók reakcióján meg se lepődök, isteni hatalmam képtelenek kezelni. A fémes dolgok nem égetnek már. Fura. Kicsavartam a világot az utolsó blackout óta, de természetesen előre tervezve, akkor már tudtam, hogy fogom utólag összerakni a képet a hangoverben. Lenézek a hányó halandóra, nem nagyon lep meg, eléggé ki van. Lecsekkolom a hajam valami fényesre, fel is tűnik az új király szemem. Zsír. Elnevetem magam és a maradék társaság felé nézek, csak lazán.
- Látjátok halandók a földi kiteljesedésem? Feltámadtam és most az ő testében tolom.
A fém már nem zavar csekk, akkor jöhet a valóság változtatása, az sem működött, amikor égetett a fém. Teremtek a testre egy öltönyt, a kezembe egy pohár vodka-martinit meg a zsebembe néhány tabletta MDMA-t. Indulhat a buli. A fények mehetnek kékre és villogóra, valami bemelegítő zene és kész. Letolom az ekit a piával és oldom a hangulatot egy kis tánccal. Először villanykörtét cserélek, ugrálok és fent rázom a kezem, aztán jöhet a fal két kézzel döngetése, jobbról balra almaszedés, téglapakolás végül mind a tíz ujjaimról megpróbálom lerázni a gyűrűket, hozzá ráng a fejem és előre-hátra lépegetek. Királyság. A kezdő tánc után ránézek a TV-re, keresek valami infót a jó vörös sunáról. Itt lehet a városban, valamelyik adón csak van valami. Ja, ha megpróbálnak lelőni meg ilyesmi, akkor megengedem a fegyvereiknek, hogy őket lőjék le. Isteni vagyok.


felszerelés:

Minek?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Peregrin on Szomb. 16 Jan. 2016, 14:49

- Leopold -

A helyzet úgy hozta, hogy a hírnők lelépett, talán jobb is, véleménye szerint jelen helyzetben nem tudták volna meggyőzni őt. Amit tehetnek, hogy keresnek egy másik bolygót, hogy az övékké élhessen. Tehát legyenek a hírnök cinkosai az átkozott bolygóelnyelési projektbe. A férfi tervei szerint ő nem akar ilyesmiben részt venni, akik hajlandóak ilyesfajta tettre azoknak átadja a stafétát. No meg amúgy is másért van itt.
- Nos ez nem sült el jól - állapította meg egykedvűen miközben a sárkány lány őt fogva a levegőben tartotta egy helyben repülés közben, majd folytatta:
- Véleményem szerint a fejeseknek össze kellene ülniük megtárgyalni a továbbiakat, amíg nem késő - tanácsolta a jelenlévőknek a nyilvánvalót. Kérdés változtat e ez bármin, szűkös időkeret miatt is.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Kira Sign on Vas. 17 Jan. 2016, 23:40

~Bakura~

A katonák felengedtek, ezzel nem volt különösebb gond, de amint megláttam a nőt a szám önálló életre kelt, a testem pedig kissé lefagyott, így nem bírtam befogni a saját számat, így azon csak dőlt ki a sok információ, amit így a tetőn bárki hallhatott:
"- Galactus. Globális veszélyt jelentő entitás. Egyéb kódnevek: Bolygófaló, Gah lak Tus. Megtámadta a realitást kétszer. Lehetséges partnerei: Norrin Rad, aka Ezüst Utazó, a hírnök. Terrax, a hódító, a pusztító. Mindegyik kozmikus szintű omega fenyegetések. Küldetésük megkönnyíteni Galactus munkáját. Galactus felemészti a kozmikus energiát a bolygóból, ezzel elpusztítva azt. Kétszer legyőzve. 1. Norrin Rad fellázadt és megvédte a Földet mestere ellen. 2. Két nagy hatalmú mágus -Zacharias Morsus és Thorhalla Lokidottir, asgardi királynő- a New Yorkot elnyelő ismeretlen eredetű energia fallal támadta meg Galactust. Mindkét esetben túl sérült volt és inkább távozott, nem kockáztatva tovább. "
A dumaözön után csak a fejemet fogtam, nemcsak, hogy a fájt as fejem, de csak akkor realizáldott bennem minden amit mondtam, és így megtudtam. Furcsa nekem még ez a kiborg lét, hogy a robot néha csak így gondol egyet és uralkodik időlegesen. Brrr. A többiek ha még rám néznek és nem reagálnak arra amit mondtam, akkor ennyit nyögök még be:
- Tehát elég nagy sz@rban vagyunk emberek.

//3. világoskék, örvénysugár//
felszerelés: gyűrű, ruházat, telefon, pénztárca és iratok, a többi ami nála van a kiborg léttel járt.
NIMRÓD KÉPESSÉGEK BAKURÁNÁL:
új/ Nimród képességek:
- Képesség bénító sugár. Hatása maximum 5 körig érvényes.
- Fejlődő energiamező. Ha egyszer egy Őrszemet eltalálnak egy bizonyos energiatámadással (lézer sugár, villám) a következő esettre a pajzsa adaptálódik hozzá.(ezt nem tudom hogy kihúzzam -e)
- Romboló sugár. Tenyérben és a mellkason lévő ágyú képes hatalmas pusztítást végző sugárzást kibocsájtani.
- (2)Rakéták. Repülésre alkalmas erőt adó rakéták a lábba építve. 300 km/h maximális sebességgel. 
- Szenzorok. Ezekkel képesek érzékelni a személyek faját és arcról vagy ujjlenyomatról azonosítani az adatbázisukkal.
- Katonai taktikáikat Amerika Kapitány, Jonathan Miller és Kane ezredes leírásai alapján készítették.//

~Kira~

A férfi kételekedik, amit megértek, de többet segíthetnék odafentről, mint innen úgymond mint egy rab, őrizve. A férfi a családjáról beszél, ami bennem is felhozza az emlékeket.
- És mi akadályozza meg? A munkája? Vagy ha az a feladata, hogy engem őrizzen, akkor magával tartok. Én lennék a legboldogabb, ha én is hazamehetnék, de én ezt nem tudom, hogyan tehetném meg, lévén másik világba kerültem. Maga még mehet a lányáért, lehet most lesz az utolsó esélye rá, hogy lássa őt. abból amit érzek ez a lény hatalmas bajt okozhat majd, sokkal nagyobbakat, mint amekkorákra én lennék képes valaha is.
Mondom együtt érzően és komolyan is gondolom, lévén annál bármi jobb mintha nem engednek semmit se tenni. Csak üljek, egy helyben a seggemen?Az nem megy nekem.

felszerelés: szuperhős ruha, a tárcája és minden ami benne volt pénz és iratok itt ugye nem biztos, hogy használhatóak.

~Diana~

A hírnök meg se hallgat, hanem egyszerűen lelép.
~ De pofátlan vagy te b@szki. hozzád beszélek és elhúzol. Azt a q...
Leopold rávilágít a nyilvánvalóra.
- Nem mondod, rájöttem.
Aztán ad tanácsot, de ez szerintem nem nekem kellene, hogy szóljon.
- Ezt ne nekem mond, de azt hiszem azokat az alakokat is meg kéne keresni akikről a fémsrác beszélt. hátha van köztük aki tudna segédkezet nyújtani az ügyben most is.
Mondom miközben leszállok már a tetőre, nem messze, de tisztes távra a többiektől.

//5. kék, jégsugár//
felszerelés: gyűrű, telefon, nagyméretű farmer, és férfi vikinges póló(lévén sárkányként nagy ruhákat tudott csak hordani), csuklyás kabát, ami rejti szárnyait és farkát is külön zsebekbe,

~Fekete Lovag~

Lassan magamhoz térek a kis szédültségből, feltápászkodom és látom az ijedt lányt akire a gyűrű szállt. Ugrál, pattog, be van tojva, mint először én. Próbálok lassan közelíteni, nyugodt lassú léptekkel, hogy ne hozzam rá a frászt, lévén még én se tudtam meg mire képes a gyűrű valójában, csak sejtésem volt róla.
- Nyugalom. Le tudod venni magadról, ha akarod. Régebben nálam volt de én se tudtam mit kezdeni vele.
Válaszolok és egyelőre nem közelítek tovább, csak felkészülök, hogy kitérjek ha valami balul sülne el.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Gótika - Page 11 Sexymechanicbyparkleggy Gótika - Page 11 Girloffantasybymanofins Gótika - Page 11 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Gótika - Page 11 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Gótika - Page 11 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Csüt. 19 Május 2016, 15:04

Ötödik Évad: Apokalipszis

2016 Február 03. 14:00 (New Yorki idő szerint)

New York alatt:
Svarog egyre jobban érti az apró lények szavait és még jobban megérti amikor azok állítják, hogy végre megtalálták a testvérét. Egy hosszú gyaloglás után a sárkányt egy sziklák alatt alvó hatalmas, de még nem Foom méretű sárkányhoz vezetik.
Gótika - Page 11 674229-foom_1
A legjobb leírása a lény állapotának valamiféle hibernáció. A légzése lenyűgözően lassú és a pulzusa is minimális, persze azt megtalálni az acél-kemény pikkelyvértezett alatt nem kis kihívás, de esőre sem a kis sárga lénye, sem Svarog nem ébreszti fel őt.

Manhattan északi része: Tyler
A fiú képessége megjelenése pont egybevágott a robotok támadásával. bár szerencséjére nem találták meg mégis akarva-akaratlanul találkozott pár mutánssal. Páran elmondták nekik, hogy egy igen erős mutáns fog ma felszólalni egy kis eldugott földalatti bunkerben. A fiún múlik, hogy ezzel a pár gyenge mutánssal tart vagy sem.

Manhattan déli része: Jenna
A lány idővel megismerte a furcsa gyűrűjét és hallotta a világban terjedő legendákat a gyűrűkről, amik néha feltűnnek embereknél, sőt páran youtubera is felrakták, ahogy használnak közülük párat. Afféle városi legenda lett. A furcsa hírnökös esemény óta az F4 szinte eltűnt és a legtöbb lény is. A város kezdi úgy kezelni az egészet, mint egy nagyon durva drog hallucinációt és most tagad mindent, ami történt. Persze a koliban ülve a lány látja a híreket, hogy nem teljesen tagadnak mindent mivel a mai este során az elnök beszédet mond az egyesült nemzeteknél, amiben tárgyalást nyit az ember feletti lények kezelésének ügyében.

Bronx északi része: Ad'
A fiú egy idegen háztetőn ébred. A teste és a ruházata sértetlen, de már megint hulla fáradt. Amióta az a fekete lény megszállta ez állandóan megtörténik vele. Vagyis majdnem. Szinte 10-12 órákat kell aludnia és fáradtan ébred, az orvosok semmit sem látnak rajta és hiába hitegeti magát a lény nem ment sehová. Megpróbálja magát meggyőzni, hogy sikerült egyességet kötnie a teremtménnyel, de minden nap látja a híreket a brutálisan megvert utcai bandákról és tudja jól, hogy csak egy valaki tehette. Persze örül ameddig bandákról van szó. Viszont msot először ébredt fel nem a saját ágyában. Az utcáról rendőrautó szirénákat hall és ha lenéz láthatja, hogy egy régimódi lakóház tetején van, aminek a sikátorában véresre vert alakokat néz négy rendőr és két mentős. A rendőrök pedig pont felfelé néznek...

Skandinávia: Valkűr
A nő a hűvös hajnali reggelben egy sziklaszirten nézi a tengert. Ez a része mit sem változott a szülőhazájának. Ez az egyetlen része, amit még otthonának érez. Persze volt ideje vissza szokni, a világ teljesen megváltozott. Technológiára épül, még az apró csendes falvakban is érezhető a megannyi elektronikai eszköz. Minden egyszerre olyan otthonos és mégis idegen. A technológiák számára nem ismeretlenek, de látni a saját világát behálózva vele torz számára, ameddig a nyelvek és az emberek nagyon is hasonlítanak azokra, akiket itt hagyott, de sokat változtak és alakultak.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 19 Május 2016, 16:17
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Gótika, ötödik évad
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Galactus volt hírnöke, Midgard védelmezője


Játékostárs(ak) neve: - (egyelőre egyedül van)


~ Helyszín: Skandinávia ~
Svan éppen az emberi alakjában gyönyörködött a tengerben, illetve még éppen látszódó sarki fényben. Egész éjszaka itt volt, nem mozdult, csak nézte a fényeket. Képtelen volt megunni, régen mindig, ha rossz kedve volt ezt tette, már akkor is lenyűgözte őt a természet ezen szépsége, most pedig csak gyönyörködött. Hatalmas segítség volt a beolvadásban az, hogy teljesen emberi alakot tudott ölteni. Nem tagadhatta a fejében többször is megfordult az, hogy mi lehet a Mesterével, Galactussal, merre járhat, talált-e új hírnököt magának. Nagyjából sikerült megszoknia a világot, még furcsa volt, de azok a helyek, amiket az emberek érintetlenül hagytak, azok olyanok, mint régen. A modern technológia szerencsére nem volt gond neki, hiszen az évszázadok során megtanulta azt használni, sőt sok helyhez képest, amit látott mindez elavult volt. Azonban a világ a régi szépségét, amit szeretett benne elvesztette. Túlságosan is a technológiára támaszkodtak, nem ismerték már a régi szépségeit, amiket hiányolt is. De azért be kellett látnia, hogy nem jött rosszul ahhoz, amit tenni szeretett volna. Elsődleges célja az volt azok után, hogy nekilátott a teljes vérvonalát felkutatni, hogy nyomokat keressen arra, hogy mikor és hol látták az isteneit utoljára. Az internet pedig igencsak jó lehetett erre, bár sejtette, hogy nagyon sok hamisadat is lesz benne. Így visszamászott a szikláról a rendes részre. Valószínűleg volt itt város, vagy település most is a közelben, hiszen kellően jó adottságai voltak a környéknek, így, ha volt, akkor gyalog indult el arra, hogy majd a városban keressen ingyenes internet lehetőséget, hogy ott folytathassa a személyes kutatását.

felszerelés/infók:
Külső: emberi
Felszerelés: nincs

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gótika - Page 11 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14761
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Tyler on Szomb. 21 Május 2016, 14:44

Amikor rájött, hogy mi is ő, milyen képessége van.... Meglehetősen próbálta titkolni azt, még huzamosabb szabadságot is ki vett, hogy képes legyen az erejét uralni. Nehogy véletlenül beleolvadjon valamibe. Ha nem is sikerült teljes mértékben irányítani, azt már sikerült elérnie, hogy akaratlanul ne használja, ne legyen belőle baj. 
Még így is feszülten ment nagyobb tömeg közelébe, vagy egyáltalán melóba, de egyenlőre sikerült minden baj nélkül megúsznia azt. 
Sőt még sikerült találkoznia is pár mutánssal, akik valami nagy erejű alakról fecsegtek neki, aki valami gyűlést tart, valami bunker szerűségben. Most is arra felé tartott. Egyrészt kíváncsi volt rá mit is akarhat az az alak ennyire titokban, más részt pedig talán jut valamire azzal kapcsolatban, hogy most hogyan tovább. Az biztos, hogy lebukni nem akar, és nyilvánosságra sem akarja hozni, hogy mi lett vele. Az emberiség nem reagál túl jól a másságra, még veszélyesnek is bélyegezhetik azért mire képes....és nem alaptalanul, bárhová betudna surranni ahova akarna és nem tudnák megállítani, legalábbis nem sok sikerrel az biztos, valószínű, idővel többre is képes lesz a képességével....de egyenlőre nem tudja hogyan tovább, talán ezzel a furcsa gyűléssel jut majd valamire...
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 930
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 7
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 21 Május 2016, 22:36

Mióta volt az-az eset a sikátorban azóta Ad' folyton fáradékony. Egy csomót kell aludnia és a hírekben azok a a szétvert bandák... Hiába cseszi le mindig azt a valamit ami belemászott és próbál meg egyezkedni nem megy. Orvoshoz is elment már kínjában ,de az sem látott semmit. Mégis mit kellett volna látnia? Egy fekete cuccot? Ez az egész reménytelen egy dolog. Az élete felbolydult és nem tud mit kezdeni a változással. Méghozzá ez egyre rosszabb lesz. Most is arra kelt fel, hogy nem is az ágyában van, de még a szobájában sem. Hirtelen azt sem tudja hol van.
~Ez egy ház teteje? Mi a péló?~
Szirénát hall és lenéz. New Yorkiként a szirénázás nem szokatlan számára. Főleg Bronx-i ként, de most először úgy látszik, hogy miatta jött ki a rendőr. Mikor a zsaruk felnéznek Ad' Megpróbál gyorsan beljebb húzódni a tetőn nehogy meglássák.
~Mégis mi történik velem?~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Svarog on Hétf. 23 Május 2016, 21:32

Svarog elgondolkodva ült a trónján, és a szolgáinak ténykedését figyelte. Egyre jobban megértette, hogy miről pusmognak egymás között az igorok.
Hallotta a róla elmondott, magasztos szavakat. Értette a lényéhez megfogalmazott vallási énekeket, és hatékonyabban tudta magát megértetni velük. Egyre inkább azt érezte, hogy ez az ő királysága, világa és a városa a város alatt.
Ami egy napon az övé lesz. Hirtelen az egyik igor jött oda hozzá, és súgott valamit a fülébe. Az egyik járatban rátaláltak egy hatalmas sárkányra, egy mauklanra. Dragunov megkérte a szolgáját, hogy vezesse oda, ahová az alvó lényt találta.
Boldog volt, mikor meglátta a sziklák alatt szunnyadó, óriási lényt. Persze ez annak is betudható volt, hogy elsőre azt hitte hogy meghalt.
- Hibernáció - mondta Dragunov. - Valamiféle téli álmot alszik. Hmmm...
Megkerüli a lény fejét, nem akkora még mint Foom, ha ő tekinthető a mauklan faj kifejlett egyedének. Egyáltalán mi tud ilyen változást előidézni a fajánál?
Megrázta fejét, talán majd megkérdezi tőle, miután felébresztette. Ahhoz a részhez hajolt, ahol a lény fülét sejtette, és mauklan nyelven súgott.
- Ébredj testvérem, és mindenre választ kapsz.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Jenna Collins on Kedd 24 Május 2016, 23:47

~Jenna C.~

Ahhoz képest mennyire paráztam ettől a kis karikától, semmi érdekes dolgot nem csinál, mármint magától, szerencsére és idő közben az is kiderült nem én vagyok az egyetlen akit egy ilyen kinézett hordozónak, láttam pár videót a napokban. Hmmm, vajon ez is tud valamit, jó lenne tudni, mielőtt egy rossz mozdulattal meglök valakit vagy hasonló. De most nyugi van, az utóbbi után ami szintén egy hatalmas felfordulásnak indult, amit szerencsére megúsztunk lecsendesült minden, eltűntek a a fura figurák a fura képességeikkel együtt és csak ezek a gyűrűk maradtak hátra bizonyítékképpen hogy márpedig ez megtörtént. Nem álom és nem is valami drog hatása volt, asszem ez volt az ötletük amit le akartak nyomni a torkunkon, márpedig aki ott volt az igenis tudja hogy a kegyetlen valóságról volt szó, mondhatnak bármit. vagy olyan erős lehetett a szer hogy még mindig a hatása alatt vagyunk, vagy beletorzított az egész világba vagy nem is tudom. ehet időközben rá jöttek hogy nem, ezt így nem igazán hiszik el az emberek úgyhogy komolyabban vették és nyitottak valami tárgyalást a témában, beszédet mond az elnök meg minden, ahogy ez szokott lenni. Szerintem nem fogom itthon megvárni, majd a cikket elolvasom róla ami megjelenik mert erről úgyis írni fognak majd, sőt nem is egyet úgyhogy majd hasonlítgathatom is őket. Addig is, eljött az idő, nézzük meg mit tud a kicsike, keresek egy helyet ahol nem zavarok vele semmit és senkit és hadd szóljon, remélem nem fog az életembe kerülni. Felöltöztem, felkaptam a szükséges cuccokat és már bejárat előtti lépcsőn csattogtam lefelé agyalva hogy hova menjek.

Felszerelés:

Ruházat: szakadt farmer, fekete sportcipő, fekete topp és egy vörös kapucnis pulcsi, sötét farmer, térdig érő fűzős csizma, fekete topp, rajta vörös pulcsi és egy béléses fekete bőrdzseki, egy nagy kockás sál a nyakában, ujjatlan fekete kesztyűk + egy kis oldaltáska, benne telefon, zsepi, kulcs, iratok, egy kis pénz meg egy dobozos kóla


A hozzászólást Jenna Collins összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 30 Május 2016, 22:32-kor.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Szer. 25 Május 2016, 23:54

/Kérek mindenkitől egy felszerelés és ruha leírást Smile Pontosan mi van rajta és nála/

New York alatt: Svarog
A szavakra a sárkány szemei felnyíltak. Mély dübörgő morgás közben emelte fel a fejét. Az apró moloidok hátrálva emelték védekezésre lándzsáikat. A vörös szemekből gyűlölet áradt Svarog felé. A sárkány kitolta magát a mellső lábaival és ezzel lerázta a romokat a hátáról.
- Kraaaaaaaaaaaw!
Üvöltötte a sárkány és a barlang megremegett. A hevesen fújtató makluan eszét vesztve lángoszlopot okádott "fivérére".

Manhattan északi része: Tyler
Egy épület földszinti lépcsőjével érnek be a csatornába. A barna hajú fiú mutáns társával, ment lefelé, akitől a legtöbb hírt kapta az elmúlt hetekben.
Gótika - Page 11 150858-175060-skullfire
Le évre a fiú koncentrálni kezdett és, ahogy összeráncolta a homlokát elérte, hogy a tenyere fénybe boruljon. Ezzel már látott annyit, hogy megkeresse a kapcsolót. Ekkor a fény eltűnt a kezéből és ő gyorsan kifújta magát.
- Remélem ez később könnyebb lesz.
A folyosó végén egy bunkerben székek sora állt fel. Asztalokon étel. A hely inkább úgy fest, mint egy AA gyülekező, mintsem a város mutánsainak gyűlőpontja. Egy kedves pink hajú lány fogadta őket.
- Michael! De jó, hogy eljöttél! és ki a barátod?
Kérdezte a lány.
Gótika - Page 11 936031-shakti
- Ő Tyler, akiről meséltem. Tyler ő itt Sandra. Kb a legerősebb mutáns a világon.
A lány elpirul.
- Ugyanmár.
Finoman kezet nyújt Tylernek.
- Szia. Sandra Jordan vagyok. Érzem a mutánsokat. Így tudtam össze szedni ezt a kis társaságot. Üdvözöllek a köreinkben.
Mondja kedvesen a leányzó. A teremben még vagy két tucat mutáns üldögél, de szinte mind teljesen embernek tűnnek. Tyler valószínűleg e is sétálna mellettük az utcán.

Manhattan déli része: Jenna és Tyler
A lány megindult a külvárosba. Az itteni raktárépületek között voltak elhagyatott helyek. Mikor a lány becélozza az épületben az egyik szekrényt és rálő egy szinte láthatatlan vonal húzódott a tárgyig. Mint a rakétáról készült felvétel képeken az égés vonala. majd becsapódva szilánkosra robbantotta a rozoga fémszekrényt.
Tyler ezt hallotta meg kint haza felé tartva. Bár az épület az utca közepén volt és nem szeretett erre járni, de úgy volt vele ez egy gyorsabb út. A robbanás fura volt, inkább egy durranásra emlékeztette, mint egy nagy üveg szodás palack robbant volna szét. Se füstje, se tűz.

Bronx északi része: Ad'
A fiú elnyomva hallja a hangokat, ahogy a rendőrök azt mondják van valaki fent. Hallja, ahogy a tűzlépcsőt próbálják leszedni é azt is, ahogy a lépteik koppannak a fém lépcsősoron.
- Engedj át.
Súgja a fülébe egy sötét hang.
- Én elintézem őket. Engedj szabadon. Rettenet még éhezik.
Mondja a lény és Adrien érzi, ahogy ez a sötétség terjed a testében.

Skandinávia: Valkűr
A lány megérkezik a városba és kisebb séta után talál egy helyett, ahol van ingyen internet. itt már tud kicsit kutakodni bár nem lesz egyszerű dolga. A viking vérvonalak elégé kaotikusak hála a sok háborúnak, de most először Valkűr szembesül a teljes emberi történelemmel. Az európai háborúkkal, Amerika megszállásával, forradalmakkal, népirtásokkal, a Nagy Háborúval, a Második Világ Háborúval, az atommal, a titkos háborúk idejével és fejlődéssel, aminek árnyékában minden összeomlik. Amennyire összetudja rakni a törzse nagyrészt egy nem túl távoli faluban maradt. Részük elköltözött, sokan élnek Angliában és egy nagy kivándorlás volt Amerikába.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 26 Május 2016, 10:45
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Gótika, ötödik évad
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Galactus volt hírnöke, Midgard védelmezője


Játékostárs(ak) neve: - (egyelőre egyedül van)


~ Helyszín: Skandinávia ~
Hamarosan talált is magának egy olyan helyet, ahol volt ingyen internet, így neki is tudott annak látni, hogy utána nézzen a dolgoknak. Legalább is, ami az istenekre vonatkozott. A vérvonalakat igyekezett korábban is figyelni, keresni, főleg a sajátjaira. Azonban most több mindent talált, korábban magának a világnak történelme annyira nem érdekelte, de most akaratlanul abba is belefutott. Az ő idejében is voltak háborúk, nem is kevés, de bízott benne, hogy közel félezer év elég lesz arra, hogy felhagyjon az emberiség ezzel és kinője mindezt. De nem így történt. Amerika, még rémlett a neki a mondákból és regékből, hogy a saját ősei is jártak Vinlandon még Szerencsés Leiffel. Szörnyülködve látta a folyamatos népirtást, háborúkat, amiknek ma sem volt vége. Manapság a közel-keleten voltak főleg ilyenek, legalább is arra a régióra így hivatkozott a világ. Az atombombák, az indiánok és egyéb fajok kiirtása, a nácik térhódítása és minden. Valahol úgy érezte, hogy talán megváltás lett volna a világnak, ha a mestere elemészti a bolygót. Talán rossz volt, hogy így vélte, de talán megváltás lett volna a világnak és az embereknek, ha nyugodhatnak. De mivel nem így történt és a feladata az volt, hogy óvja a bolygót ebbe pedig az emberiség is beletartozott, így kénytelen lesz fellépni a háborúk ellen és békét hozni. Közben pedig még a családját, törzsét is kutatta, a nevek változtak, ahogyan látta egyedül Izland volt az, ahol megmaradtak a régi neveknél, de így is egészen sok mindent megtudott. A törzse jelentős része megmaradt és itt éltek a közelben, ennek nagyon megörült, de nagyon sokan elhajóztak Angliába, illetve Vinlandra, Amerikába. Azt már tudta, hogy a fia is áthajózott az új világba, de valószínűleg mire eljutott oda is szétszórta a magvait, így a vérvonal nagyon szerteágazó lett. De mivel most már volt alap kiindulási pontja, nem is nagyon habozott tovább, hanem elindult a falu irányába, amit megnézett a térképen. Ha közel volt, akkor gyalogosan, ha ennyire nem, akkor, ha kiért a városból és olyan helyen volt, ahol nem láthatják, akkor a fák között repülve szándékozik megtenni a távot, hogy a falutól nem messze biztonságos helyen újra felvegye az emberi alakját és úgy sétáljon be a faluba, körbenézni ott.

felszerelés/infók:
Külső: emberi
Felszerelés: nincs
Ruházat: egy zöld színű top, derekára kötve egy fekete garbó, farmer és sportcipő

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gótika - Page 11 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14761
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 27 Május 2016, 15:53

Ad' érezte, hogy most tényleg nagy bajban van. A nagyapja ha ezt megtudja el is zavarja otthonról és akkor mi lesz vele? Árvaházba kerül onnan nevelőszülőkhöz akik majd verik mivel betegesen keresztények. Belőle sorozatgyilkos lesz és majd diliházba zárják. Ahogy ezek keresztülfutottak az agyán azt is meghallotta, hogy felfedezték és épp a tűzlépcsőt próbálják leszedni.
~Nagyon nagy bajban vagyok. Ez így nem jó. Ki kell valamit találnom.~
Ha mindez nem lenne még elég az a szemét szörnyeteg is elkezdett hozzá beszélni. Ő pedig dühösen halkan súgva a szavakat osztotta ki.
-Te most kussolsz! Ez az egész a te hibád. Miért kellett engem kiválasztanod és így kib@sznod velem?
Felkelt lehetőleg úgy, hogy lentről ne lássák meg és szétnézett. Ha át tud ugrani a szomszédos tetőre akkor így tesz. Ha nem akkor más menekülési útvonalak után néz. Eddig is tudta, hogy tuti nem kerül egyetemre be viszont most már az is kétséges, hogy egy szakmát meg fog tudni tanulni anélkül, hogy valakit kinyírna.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Jenna Collins on Hétf. 30 Május 2016, 22:29

~Jenna C.~

Elindultam és gondolkodtam vajon hova kéne menni. Valahova külvárosba talán, ott talán vannak ilyen szellem bunkik vagy valami szabad tér...ááá az azért nem jó mert ott megláthatnak...hmmm, az elhagyatott raktárakban meg az a gáz hogy lehetnek ilyen huligán csövik és betámadnak vagy valami, nem akarom hús vér emberen tesztelni mit tud, na meg ha nem is tud semmi hasznosat? Annyira bízok magamban hogy el tudok futni de ha mégse? Mindegy, jobb híján ezt dobta a gép, bízok a szerencsémben. Kiértem a választott terepre, óvatosan járkáltam kicsit és füleltem hallok e horkolást vagy valami, de úgy tűnik nyugi van, azért kicsit parázok. Halkan megejtek egy "hahó"-t és ha nincs válasz választok egy épületet ahova úgy látom be is tudok menni. Van is egy, annyira ki tudtam tolni az ajtaját hogy bepréseljem magam, egész sötét van, annyi fény van amennyi beszűrődik az utcáról, hát az nem sok, így elővettem a telóm a vakuval, nem biztos hogy olyan bölcs döntés volt de kicsit körbe akartam nézni, és mindent okésnak ítéltem úgyhogy kerestem egy olyan helyet ahol lehetőleg van valami ablakféle a közelben ahol ki tudok menekülni ha úgy van, vagy valami ajtóhoz közeli szobát, bár ha onnan jön valaki akkor bebuktam de próba szerencse, na meg hasznosítom az önvédelmi tudásom majd. Ezek után leraktam magam mellé valamire a telót világítva hogy lássak, de mi van ha valaki felfigyel az éles fényre, aaaj tényleg nem akarom itt hagyni a fogam, vagy hogy történjen valami ami maradandó nyomot hagy végleg és megkattanok és sorozatgyilkos leszek vagy valami....Áááh, már késő ilyenekre gondolni, itt vagyok, gyorsan tesztelek egyet aztán húzom el a csíkot ahogy csak tudom, de azért megelőzés ként lekapcsolhatom a világítást és elrakhatom a telóm, de azután kicsit várnom kell hogy megszokja a szemem újra a sötétet, ami egész gyorsan meg van. Szóval, választok egy szimpi célpontot, hmmm mondjuk az a szekrény vagy mi az, az jó lesz. Kifújom a levegőt és toporgok egy kicsit, közben leveszem a gyűrűs kezemről a kesztyűt, kis terpesz és kissé bizonytalanul de ahogy a videókban is láttam kinyújtom a tárgy felé a kezem, a hangra össze húzom a szemem és kicsit összerándulok védekezően magam elé kapva a szabad kezem amikor robban vagy puffan vagy mit csinál. Lőtt valamit, nézem a kezemen a kis cuccot aztán a helyet ahova találtam vele.
-Azta! - kiáltok fel halkan pillanatnyi lelkesedéssel.
Bár nem robbant olyan nagyot, nem olyan nagy szám....belegondolva még szerencse, magamra omlasztottam volna az épületet azt leshetnék, ha tudnék még......de ééérzem én hogy tud ez többet is, még egyszer neki rugaszkodok most már kicsit magabiztosabban és lövök még egyet egy kis hezitálás után.
Hacsak valaki meg nem zavarja a játszadozásomat, ha meghallom a lépteket esetleg szavakat ha szólítana valaki, valszeg közel van így jobb híján bebújok valami nagyobb tárgy mögé és imádkozom hogy csak picit lásson szarabbul ebben a sötétben mint én, de ha észrevesz muszáj leszek elfutni valahova, remélem nem zsákutcába, óó b*szki, ablakot, ablakot valahol.

Felszerelés:

Ruházat: sötét farmer, térdig érő fűzős csizma, fekete topp, rajta vörös pulcsi és egy béléses fekete bőrdzseki, egy nagy kockás sál a nyakában, ujjatlan fekete kesztyűk + egy kis oldaltáska, benne telefon, zsepi, kulcs, iratok, egy kis pénz meg egy dobozos kóla

7., fekete, Robbanósugár gyűrű

Kicsit elnéztem a dátumot, Februárban asszem kevés az a pulcsi :$ ><"

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Tyler on Kedd 31 Május 2016, 15:49

Próbálja titkolni, de férfi képességét elég gáznak tartja. Legalábbis annak tűnik, fényt hoz létre, az is elég nehezen megy neki. Meg kell hagyni ő azért jobban járt egy fokkal, némi fennakadás után, be is lépnek a terembe, ami elég lepukkant és hát ahhoz képest amit neki mondtak, hogy egy nagy erejű mutáns akar velük találkozni, elég...szánalmas helyszín. Persze valószínűleg ez a legbiztonságosabb is, ha nem akarják nagy dobra verni ezt az egészet.
Biccent a lánynak, és elfogadja a felé nyújtott kezet.
-Üdv, Tyler Jackson...friss mutáns, azt hiszem....-
Körbenézz a teremben és többen vannak itt, mint elsőre gondolta volna. Mindenki átlagosnak tűnik, senkiről nem mondaná meg az ember, hogy különleges képességekkel bírnak. Ő maga is simán elvegyülne köztük.
-Elárulnál valamit arról mi is készül itt pontosan? Az igazat megvallva nem sok minden derült ki számomra ezzel a gyűléssel kapcsolatban.-

Felszerlés:

Egy kopottas vastag pulóver, egy átlagos fekete sapka, egy rongyá használt fekete farmer, egy jobb napokat is látott fekete bakancs
Farmer zsebében a tárcája, egy másikban a mobilja

David Shaw

-Milo! Milo állj meg!-
Kiabálok a kutyám után aki, jól láthatóan pontosan abba az irányba fut, ahonnan az a furcsa pukkanás hallatszott az előbb. 
Nem szeretek errefelé haza járni, de ez volt a rövidebb út, és a mai nap után hamar haza akartam érni. Ami most nem fog összejönni.
-Milo! Nem kapsz jutalomfalatot a vacsora mellé ha nem jössz vissza!-
Kiabálok és nem tudom mi a fene ütött bele, máskor minden szavamra hallgat. Úgy hogy mást nem tudok tenni, utána rohanok a középen álló lepukkant raktár épület szerűségbe ahol el is tűnik benne rövidesen. Berontok utána az épületbe, ha valami tűz van vagy bármi...nem akarom, hogy Milo megsérüljön és őszintén szólva egy bandába sem akarok belefutni. Jobb az ilyen helyeket ezen a környéken elkerülni....
-Milo az istenedet gyere vissza...-
Szólongatom még mindig immár az épületbe lépve, kicsit halkabban és alaposan körbe nézni, nehogy valami kellemetlen társaságba fusson bele.


Felszerelés:

Ruházat: Egy vastagabb fekete bőrdzseki
             Egy kék pulóver, alatta egy elnyűtt fehér póló             
             Egy sima farmernadrág
             Fekete sportcipő

Milo-a kutyája
Egy oldaltáska: Némi aprópénz, a telefonja, személyes iratok, egy kisebb csomag benne elég sok különféle növényi maggal
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 930
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 7
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Svarog on Csüt. 02 Jún. 2016, 12:18

Svarog számított erre az eredményre, hogy a fajtársa kicsit zabos lesz, mikor felébred. Nem mindig megy könnyen a családegyesítés, főleg nem ha egy kritikusan veszélyeztetett faj egyedeiről van szó.
Elég lassan állt fel, így az igoroknak volt idejük a lándzsájukat maguk elé helyezni, Svarognak meg felkészülni a támadásra. A tűz erejét használta, ahogy ő is.
Viszont a mauklannak volt egy másik, titkos fegyvere ami ráadásul testhezálló volt neki. Nem gondolkodott, maga elé emelte a kezét és koncentrált. A dematerizáció gyűrűjével megpróbálja eloszlatni a sárkány által rá kilőtt lángokat. Ha esetleg látja, hogy nem megy, akkor próbál elugrani az útjából. Ha sikerül, ha nem, akkor a mentális erősítővel próbálja lenyugtatni a másik sárkányt.
- Higgadj le! - ordítja közben oda neki mauklanul. - Tudom, hogy mi vagy és honnan jöttél. Érdekes válaszaim vannak a számodra, testvér!

A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Kedd 14 Jún. 2016, 23:17

/Kérek mindenkitől egy felszerelés és ruha leírást Smile Pontosan mi van rajta és nála/

New York alatt: Svarog, Diana
Svarog gyűrűje felizzott és egy alig láthatót energia csapott ki belőle, ami felemésztette a lángokat, majd semmivé alakította azt. A makluan a másik gyűrűre koncentrált a szeme narancsfénybe borult ettől. A hatalmas "fivére" közben szaglászni kezdett majd egy nagy tűz gömböt köpött a plafonra, ami robbanás után sziklazápport okozott. Svarog már elérte a másik makluan, de a kis lények elrángatták ezzel megtörve a koncentrációját.
Diana a testvérével járt az utcákon, ez az egyik, amit a furcsa események feltúrtak így kevesen jártak rajta és nem kell a lánynak nagyon bujkálnia. A föld most mégis újra megremegett és beszakadt. A repedésekből füst lebbent fel majd Diana elvesztette az egyensúlyát és az álcája miatt nem tudta a szárnyait kitárni elégé, hogy ne essen be a szakadékba. Annyira sikerült zuhanásközben, hogy biztonságosan lelebegjen.
A sárkánylány landolt egy magához nagyon hasonló férfi és egy hatalmas valódi sárkány között.

Baxter Building: Bakura, Kira
Bakura hirtelen felriad. Érzékel valamit. Egy pavlovi ösztönként lát egy vörös dolgot a távolban. nem bírja megjelölni. Valami van ott. Egy vörös folt és, ahogy koncentrál rá, kezdi felfognia saját szobája falain és házakon át is látja. Mutánsok. Egy nagyobb csoportnyi mutánst érzékel egy ponton. Tudja, hogy van benne egy gép, ami vadászni akarja őket.
Kira jó ideje nem használta az erejét, Az F4 nincs is Amerikában, de Reed és a többi tudós minden módon keresik a gyógymódot. Sajnos nem teljesen ismerik vagy értik, hogy mit tettek Kirával a saját realitásában. Kira és Bakura hasonló saját egy ablakos szobában laknak, ami mellett őrség jár. Lényegében olyan, mint egy nagyon minőségi hotel szoba és még ételt is tudnak rendelni maguknak.

Manhattan északi része: Tyler
A lány legyint.
- Afféle anonim alkoholisták vagyunk mutánsoknak.
Mondta mosolyogva.
- Én kezdtem el összegyűjteni a magunkfajtákat, gondoltam könnyebb beszélni erről, ha a magadfajtával vagy. Aztán... nem rég éreztem egy erősebbet közülünk, aki kérte, hogy minél többet gyűljünk össze. Minél többünket akarta megismerni.
Meséli lelkesen.

Manhattan közepe: Serena
Az egyik hatalmas üvegüzletház csúcsán jelenik meg egy kékes fényvillanással a lány. Leszámítva, hogy nagyon fúj a szél ez a hely teljesen normálisnak tűnik. Pontosan olyan, mint New York volt, Serenáé sok-sok éve. Nem lát robotokat, szörnyeket, rombolást, hősöket. Sőt, csak pár helikopter van az égben, de az teljesen normális. A tallus egy feladatot ad: "Vidd el az apokalipszist a messziről jött avatárnak"

Manhattan déli része: Jenna és David Shaw
Jenna becélozza a következő üveget majd lő, mire egy kutya felsikkant mögötte és rémülten ugrik a lábához. A robajt és a két lángra kapott szekrényt látja meg David mikor végre beér és szólítja Milot. Jenna meghallja és ameglátja a fiút, aki látja a káoszt és azt is, hogy a lánynál nincs fegyver, szóval kérdéses mivel csinálta a terem másik végében látható robbanásokat. Milo lelkesen a mellső mancsival rátámaszkodik a lány lábaira érdeklődve.

Brooklyn északi része: Fekete Lovag
A leányzó most érkezett haza az új lakásába. Nem tudja megmagyarázni, de olyan bajos érzése van. A furcsa aranynő látványa óta rossz álmai vannak egy véres csatáról. Régi középkori eseményeket lát. Kardot ütköznek és vér folyik mindenhol.

Brooklyn közepe: Chryseis
A nagyival bevásárolni voltak és éppen hazafele tartottak, amikor a szomszédnéni, Doris elkapta őket. Mint mindig a két nagymama sokáig beszélt és Chrys kezei már kezdtek fáradni, ahogy a nagy papírzsákot ölelte. Szerencsére a nagyanyja előbb befejezte mielőtt a lány elejtette volna a zsákot. Beléptek a lakásba, elköszöntek és ameddig a nagyi elvette az unokájától a szatyrokat, megkérte, hogy csukja be az ajtót. Mire a kislány az ajtóhoz ért hallotta Dorist sikoltani, majd a folyosót beterítette a nő belseje. Úgy durrant szét, mint egy vérrel töltött lufi. A karmazsin szőnyeg felett egy nő sétált, lebegve a semmin.
Gótika - Page 11 1725184-lilith_shapeshift_human
- Szia kicsim.
Mondta a nő ridegen és Chryseis felismerte az anyját a nőben. A nagyanyja hátra húzta őt a háta mögé.
- Mit keresel itt?
- Ugyan anya. Családlátogatáson vagyok.
- Ide sosem fogsz belépni a házat levédtem!
A nő mégis átlépte a küszöböt, amitől a bőre és a teste átalakult.
Gótika - Page 11 151984-196597-lilith
A nagymama remegni kezdett.
- Hogy?
Kérdezte mire Chrys anyja felemelt egy ékszert.
Gótika - Page 11 465573-eyeofagamotto02

Bronx északi része: Ad'
Bár a szomszédos ház majdnem akkora, mint ez sajnos nagyon messze van legalább négy métere különbség van közöttük. A fémes léptek gyorsulnak a tűzlépcsőn már közel vannak a rendőrök. A másik lehetőség a tető ajtó, de valószínűleg onnan is jönnek fel már a zsaruk. A fiú közben hallja a lényt.
- Eressz el és én elintézem őket. Hadd játsszak velük. Hamar vége lesz!
Súgta újra és újra a lény.

Skandinávia: Valkűr
A faluban a lány egy feljegyzést talált, egy csatáról. De Svan emlékezett a csatára. Ott volt gyermekként. A feje megfájdult, ahogy látta a tűzet, hallott a kardok csattogását és a sikolyokat. Nehezen kapkodott levegőért. Pedig nagyon rég nem kellett levegőt vennie sem. Látott egy ében páncélt és hollófekete kardot. A lovag fegyverét emelte Svanra majd hümmögött egyet, lenézően, aztán egy családtagjába szúrta a kardot inkább és ott hagyta a lányt. Talán nem Svan volt ott, hanem egy őse. talán egy esemény, amit elfelejtett, amit gyermekként meséltek neki. Nem tudja pontosan, de emlékszik a logóra és a kardra. Sőt... látta mára. Egy New York-i nőn, akik ezzel a karddal segített a város omlása közben.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Serena Davidson on Szer. 15 Jún. 2016, 08:43
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Gótika, ötödik évad
Serena Amelia Davidson
Multiverzum őrzője, Világok gyógyítója


Játékostárs(ak) neve: - (egyelőre egyedül van)


~ Helyszín: Manhattan közepe ~
//Előzmény: AoA - Új Valhalla//

Egy újabb világ, itt még nem voltam, legalább is a neve és leírása alapján, amit még a Kristálypalotában kaptam. A villanás után egy magas épülete tetején találtam magam. Direkt csinálta ezt a Tallus? Pontosan tudja, hogy nem nőttem ki a tériszonyomat, így léptem párat hátra, hogy a tető szélétől minél távolabb legyek. Ez a hely így, ahogyan végignéztem rajta leginkább a saját otthonomra hasonlított, abból az időből mielőtt a szimbionták jöttek volna. Sehol semmi jele annak, ami csatára utalna, vagy komoly felkészültségre. Valamiért pedig idehozott a Tallus, azaz a helynek védelemre volt szüksége, vagy felkészíteni őket az elkövetkezendőkre. Mivel semmi gyanúst nem láttam kissé aggódtam, hogy a kékes bőrömmel és a csillagokkal teli szemeimmel igencsak feltűnést fogok itt kelteni. Mindazonáltal indultam volna befelé, hogy lejussak a földszintre, amikor megkaptam a feladatomat. Amint megláttam összerezzenem és elkomorultam.
- Miért mindig ő? - kérdeztem halkan. - Pontosan tudod, hogy miként viszonyulok hozzá...
Főleg azóta, hogy én magam is voltam Apokalipszis már. A remek kérdés, hogy hol találjam meg őt. Valószínűleg itt lehetett a városban, vagy a közelében, így a kommunikátorommal igyekeztem felcsatlakozni a helyi internetre, hogy rákeressek a Celestial, celestial tehnológia, a Hajó, avatar, illetve az Apokalipszis szavakra. Szerencsére már egy ideje elég jól boldogultam a technológiával főleg azóta, hogy olyan közelségbe kerültem a Hajóval korábban. Reméltem,hogy találok valamit, valamilyen nyomot, ami elvezet vagy Apokalipszishez, vagy ehhez a messziről jött avatárhoz.

felszerelés/infók:
Külső: szokásos, mint a képeken
Felszerelés: - Tallus
- egy kommunikátor, amivel bármely realitás hálózataira (internet, galaktikus net) feltud csatlakozni és a Kristálypalotát is eléri vele, ha kell
Ruházat: nyári ruha és szandál hozzá

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gótika - Page 11 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1316
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 15 Jún. 2016, 09:36
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Gótika, ötödik évad
Valkűr aka Svanhild Ragnardottir
Galactus volt hírnöke, Midgard védelmezője


Játékostárs(ak) neve: - (egyelőre egyedül van)


~ Helyszín: Skandinávia ~
Svan hamarosan meg is érkezett a faluba, mostanra igencsak más volt a hely, mint amikor utoljára itt járt, de ezen nem csodálkozott. Ennyi idő után nem maradhatott fenn semmi sem abból a viking korból, amikor még itt élt. Talán, ha végeztek volna ásatásokat, akkor lehetett volna valószínűleg nagyon, de nagyon sok ereklyét és leletet találni. Egyelőre azonban ő inkább csak kutatott további információk után. És talált is valamit, mindez még őt is meglepte egy picit, ahogyan az is, hogy a feje hasogatni kezdett minderre. Hangosan nyögött fel és kapott a fejéhez, nagyon régen elszokott már a fájdalomtól. Az egy dolog volt, hogy akkor érzett természetesen, amikor megsérült, de az, hogy így a semmiből rátör valami, utoljára emberként fordult elő. Régen völva volt, voltak megérzései, álmai, amikből néhány később igaz lett, így ez a mostani látomás mivolta annyira nem lepte meg, a hely számlájára írta. Azonban ez a múltból volt egy kép, amikor a faluját lemészárolták, nagyon sokan haltak meg, lesajnáló tekintet, amikor nem ölte meg őt a férfi, de mások nem voltak ilyen szerencsések. Érezte, hogy könnyek szöktek a szemébe, nem a fájdalomtól, hanem magától az emléktől, hogy mi is történt, bár nem volt benne biztos, hogy ő maga élte-e meg ezt, vagy csak mesélték az idősek, az eredmény ugyanaz volt, ezek végigmészárolták őket. Akármennyire is jó volt a jelleme, Svan viking volt, a vér pedig vért követelt, a családját majdnem kiirtották, a törzsét, klánját. Ez pedig olyan dolog volt, amit még ő maga sem hagyhatott figyelmen kívül. A vér, vért kívánt, így pedig pontosan tudta, hogy hova is fog menni. Vissza abba a városba, ahol volt korábban, New York úgy rémlett neki, hogy így hívták. Így kilépett a hely ajtaján, ahol volt, majd egy olyan helyen, ahol nem volt forgalom és nem látta senki, visszavette a lángoló alakját és elindult a lehető leggyorsabban repülve New York irányába, hogy megtalálja azt a nőt, akinél a kardot és a szimbólumot látta korábban.

felszerelés/infók:
Külső: hírnöki
Felszerelés: nincs
Ruházat: egy zöld színű top, derekára kötve egy fekete garbó, farmer és sportcipő

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gótika - Page 11 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14761
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gótika - Page 11 Empty Re: Gótika

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

11 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.