Gótika

3 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Ayye Captain! on Szomb. 10 Jan. 2015, 22:06

Rettentő rajzolat
(A jó lovaggal írok, ha írt Vayne is)

Öl, gyilkol, zabál, emészt, szaporodik
Pár rövid ötlet zúg végig a fejemen, valahonnan mélyről, érzem, hogy a vágy elemi, ösztöneim a részüket követelik mikor a fényképezől hangja üti meg a fülem és felkelek a gép roncsai között. Rövid szünet míg feldolgozom, rámeredek a tömegre és egy pislantás után elszabadulok, küzdve ösztön és értelem határán.
Nekilódulok a tömegnek, megpróbálom felmérni az eszközöket, megjegyezni őket, mint a használati utasítások pontos sorait. Egyetlen gyors célként felszámolni mielőtt elszabadul minden...
Egy mozdulattal próbálom mindet porrá zúzni, a logika azt súgja, senki nem tudhat rólam, nem engedhetem magamnak meg a hírnév luxusát. Pusztítok a tömegben miközben Rettenet erejével szépen ismét erőre teszek szert és amint elvégeztem a dolgom adok neki egy kis jutalmat, hogy ne érezze elnyomom. Hagyom, hogy magunkkal hozzon egy zsákmányt, de a menekülésre terelem a témát. Megpróbálok meglépni, valahova el, a városból el. A lehető leggyorsabban.

Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 98
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szomb. 10 Jan. 2015, 22:51

~Dr. Vayne és Edward Knight~

Természetesen imádták amit mondtam. Nem csoda. Hihetetlen nagy szerencséjük van. De mindegy is.  most túl boldog vagyok ahhoz, hogy ilyen apróságok érdekeljenek. A világ megváltozott egy pillanat alatt. Bár nem én csináltam, ami sajnálatos, de ettől még kihasználhatom. És ki is fogom. Az otthoniak nem neveltek hülyét. Dehogyis.
- Márka már van, csak egy kicsit felpezsdítem.- felelem mosolyogva vendégemnek. Meghúzom a pohár tartalmát, ami kicsit soknak bizonyul. Ráadásul még a Kapitány sem bízik bennem. Kicsit sértő. Egy két köhögés után már meg is próbálom nyugtatni. - Ez csak természetes! Mi több! Ön igen fontos része! Maga nélkül mi csak egy forradalmi cég vagyunk. Manapság minden második tech cég világot vált ezzel-azzal. De maga. Maga barátom egy legenda. Vagyis igazából Steve Rogers az, de azzal a pajzzsal egy igaz amerikai sem mer vitatkozni. Ha maga ki áll oda, mint az Új Amerika Kapitány, támogatva azzal, amit most tettünk, nos, mondjuk úgy, hogy egy vezetékes telefont is bemutathatunk és sikeres lesz. És persze részesedést is kap. A tehetséget meg kell fizetni.- fejezem be kis beszédemet. Remélem ez elég biztosíték neki. Ahogy a tv elé ül én is a képernyőjére pillantok. Egy fekete izé marcangolja szét a robotot éppen. A leírásából nyilvánvaló, hogy szimbióta. De nem az, aki amkappal jött. Akkor ki? Innen? Iszonyatos időzítése van.
- Ismerős az az izé?- kérdem. Sejtem a válaszát, az egész élete ott van a gépemen. A francba, ezt is meg kell állítani valahogy. De mostanra várjuk mit mond.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
avatar
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Vron on Szomb. 10 Jan. 2015, 23:43

Rettenet Kapitány

Tűz! Nem, ezt ne!

Nem tudom, hogy mennyi időre vesztettem el a tudatomat, de amikor visszatér, érzem, hogy az ember irányítja a testét. Ezt nem hagyhatom. Ahhoz a valamihez, amit éppen széttép, még nem láttam hasonlót, de a gazdatest tudatából származó információmorzsákból összerakom, hogy ez a "gép" valamiféle tárgy, amit nem tudunk megenni de veszélyes. Nem akadályozom meg, hogy elpusztítsa. Ha ebből jött a tűz, akkor véget kell vetni neki! Megborzongok, amikor eszembe jut. Ha a gép már darabokban van, a gazdatest az emberekre akar támadni. Nem hittem volna, hogy ennyire könnyű lesz. Rávetjük magunkat körülöttünk álló, szánalmas bámészkodó húsdarabokra. Széttépjük őket egytől egyik, megízleljük a húsukat és vérüket. Ha megpróbálja abbahagyni, mielőtt mindegyikük meghalt volna, ellenállok. Ha ezzel végzünk akkor sem menekülhetünk. Ellenőriznünk kell, hogy a Másik, a nemzőm elpusztult-e a tűzben. Nem hagyhatjuk életben. Ez a világ rendje.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Ayye Captain! on Vas. 11 Jan. 2015, 00:02

Vayne és a sávos, csillagos angyal

Amíg kiköhécseli magát vendéglátóm én elkezdem összeszedni a jelmezem, összedobom nagyjából egy kupacba. Elég felemelő anélkül lenni, feszült rajtam mint a sátán fitymája. Már csak le kéne mosnom a túrót is és jól érezhetném magam, de valamiért úgy gondolom még azt érdemes lenne halasztani. Biztos, hogy jön még ránk valami kényelmetlenség mielőtt lemegy a nap.

Bólogatok is az emberemnek, remek szeme van a birka néphez. Pláne az amerikai elméhez, ha felvezetünk engem sávokban és csillagokban... Bár nem mindegy, hogy milyen az említett cég stílusa, de egye fene. Valamit kezdenem kell ha már elszakadtam otthonról. Miért lenne baj, ha ez valami kellemes lenne. A pizsama eddig is kötelező volt, de ezentúl talán két különböző száj dédelgeti majd a golyóimat ha kiszabadulnak. Egy kis pihenés még az ördögnek is kijár...
De a nagy buliban képre kerül egy szimbis arc is. Nem úgy tűnik mintha Cletus lenne, de mondjuk eddig csak becuccozva láttam...
- Hoztunk magunkkal egy ilyen lényt, de le volt szedálva. Kicsit máshogy is festett, de nem értek hozzájuk annyira. - Kicsit elmerengek a tv felé dőlve a kanapéról. Érdekes, remek alkalom lehet, hogy kicsit szerepeljek. De kérdés, hogy akarok-e.
- Elbánok vele könnyedén ha biztosít ezt azt... - Kicsit még köntörfalazok, értékesebb lesz a társaságom, ha nem kotyogok ki egyből mindent. Meg különben is, csak nyugi...
Feltűnően üresen hagyom a poharamat a kezemben.

Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 98
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Darren Cain on Hétf. 12 Jan. 2015, 21:26

~Kilbane~

A robot kivetít egy térképet. Néhány helyszínt fel is ismerek. Nincsenek annyira messze. Az isteni Killbanenek ez egyszerű lesz. Ám hirtelen összeesik a robot. Mi a f@sz. Ez mi volt? Ki szórakozik a rendszerünkkel? Bár jó dolog, hogy nem öldökölnek, de ki lehetett ez? Talán Részeg Kapitány? Nem tudom.
- Nimród #13! Felállni!- adom ki a parancsot, de van egy olyan érzésem, hogy nem fog felállni. ha mégis, akkor remek. Mindegy, ideje megkeresni a többieket. Ám még mielőtt elindulhatnék, hirtelen megjelenik a fura hajú fiú. Mondta a nevét? Áh nem tudom, de az isteni Killbanet nem is érdekli.
- Minden rendben? - kérdezem tőle. Nem érdekel, de na, mégiscsak PR. Eddig is láthatatlan volt? És honnan szerezte azt a sisakot? Végül is mindegy. Az a lényeg, hogy Osborn haszontalan robotjai eltűntek. Ha meggyőződök, hogy minden rendben, akkor a legközelebbi angyalhoz futok. Vagy a tévéhez. Nem, előbb meggyőződök róla, hogy egyik angyal sem rontotta el a PRt már most.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 12 Jan. 2015, 23:03

A nő ereje hatalmas, leszereli a fegyvert, megállítja a robotot. Ilyet nem láttam még. Nagyon szép dolog, hogy a hazáját szolgálja, ez látszik a jelmezén. Hogy milyen messze van a kórház? A gondolkodásom most zavaros, mert éppen szét lett verve, lőve a házunk, majdnem meghaltam és egy másik világról mentett meg valaki egy másik világról származó ellenségtől. Mikor világok találkoznak, akkor nehéz tiszta fejjel gondolkodni. John tudja, úgy látom, mert Kirával akar menni. Akkor közel van a kórház.
- John, ne erőltesse meg magát! A hölgy biztosan gyorsan elviszi és ellátják a sebeit.
Azért is zavarban vagyok, mert ez az idegen, aki segített a megmentésben, mutáns, a kevesek egyike és nemrég láttam dinoszaurusz alakban, most pedig ruha nélkül fekszik itt. Háborús övezet lett a házunkból!
- Nekem? Én nem ismerem azt a sámánt. Apa, ti ismeritek? - kérdezem, mert ezen nem tudok túl lépni.
Miért küld ilyet, honnan tud rólam? Látom Johnon, hogy fontos neki a kérés és végrehajtom. Kiveszem a táskát, ami nagyon szép. Apáék is ilyyeneket csinálnak, eredeti indián holmikat. Nagyon örülök az ajándéknak, mert szép. Kinyitom, hogy mit találok benne. A sámánok az isteneket és az ősöket is ismerik, nem tévedhetnek. Már csak az a kérdés, mit találok benne és mi köze van az egészhez. Nem hiszem, hogy véletlen lenne, hogy John most jött, amikor idecsúszott több személy egy másik világból.
- Kira, még egyszer köszönöm és siessen a kórházba!
Az irányt megmutatom. Repülve látni fogja, hol állnak a mentőautók. A kórházat fel lehet ismerni. Jó lenne még beszélni vele, de ha a beteget el kell vinni, az sokkal fontosabb.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Szer. 14 Jan. 2015, 19:33

Svarog A föld alatt
Az ifjú Maklaunt túlságosan érdekli a technológia, vagy csak a gyűrűkben van valami. Ahogy megérintené őket azok remegek kitörnek és száguldva indulnak meg az ég felé. Fin fang Foom pont elrántja fiatal társát az útjukból, ahogy az ékszerszerű tárgyak becsapódnak a tetőbe és némi törmelék és por eső kíséretében éltűnek.
- Ősi technológia, talán az egyetlen, ami megmaradt még. Régen egész űrhajó motorjai voltak, minden egyszerre. Levegő, energia, fegyver, számítógép, de a Földön? Ki tudja mik lesznek...
Ezzel ismét köhögésbe fullad a sárkány és könnyei is kifakadnak a légszomjtól.
- Persze te majd megtudod...

Észak-manhattan
Vayne és Kapitány
A páros beszélni kezd arról, hogy mit is látnak a helyszínen. A legtöbb adás már ezzel és a robotok mutogatásával foglalkozik az internet szinte lángol tőlük. Killbane az egyik csatornán nyugtatja az embereket őrszemekkel a lába alatt. Miss Amerika kicsit szakadt ruhában repül az égen egy meztelen pasival a kezében. Majd látszik, ahogy a lény elkezdi megtámadnia felvételeket és nehézkesen szinte szenvedve besétálni egy sikátorba, ahol egy egyenruhás fickó fekszik vörös hajjal... Kap azonnal felismeri Cletust.
Jack Gammer és Bakura
Gammer gépelését pár nyomozó zaja töri meg.
- Komolyan leülsz ilyeneket beírni miközben kint Terminator-féle világ vége van?
Kérdik meglepetten.
- Ember! hívd fel a nődet vagy...
A szavaik elakadnak, ahogy az utcáról az embereket beterelik a rendőrök, köztük Bakurát. A rendőrök inkább biztonságba hozzák a járó-kellőket ameddig nem biztos, hogy a robotok nem mozognak tovább. A közelben lezuhant géphez már kiment egy bomba-osztag, hogy felmérjék vagy megsemmisítsék.
Jester
Az egyik főnök integet Jesternek a daruba.
- Phil! Hagyd abba a munkát! nem hallottad, mi történt? Robotok támadtak ránk! Biztos Latvériaiak! Nézd meg a híreket! Állítólag az egyik itt a vízbe zuhant! gyere már!
Int a bajszos, kövér fickó és már látni, hogy a legtöbben ott gyűltek össze csak Jestert a munkazaja és a koncentráció (vagy bambulás) elterelte erről a tényről.
Ralf Shaw
Ralf élő showként nézte végig, ahogy a gépek megjelentek és a várost lőni kezdték. A twittere, tumblere és facebookja megtelt üzentetekkel. már minden ismerőse próbálta hívni,d e a hálózat meghalt az anyja aggódó szavai után. A lány csak bögve guggol a földön és nem mer felnézni vagy bármit csinálni, elégé unalmas, de a srác látja, hogy tíz színes apró dolog az égbe repül, majd szétszélednek. A legtöbb délre tart, de egy, mintha feléjük közeledne.

Dél-manhattan
Kira
Kira elrepül Johnnal a legközelebbi Kórházhoz.
- Hölgyem...
Morogja gyengén John.
- Ha nem hinném azt, hogy holnap már a szellemekkel fogok táncolni most tuti, hogy elhívnálak randira.
Hörögi majd a páros landol a kórház előtt és a mentősök már rohannak, ki, mert láttak egy repülő nőt!
- Becsszó, hogy nem szoktam az első találkozáskor megmutatnia pirosgyíkomat... asszem.. ez a vérvesztesség volt...
Mondja és kacag fájdalmasa. A dokik és mentősök átveszik a lánytól és már viszik is be egy kocsin miközben az egyikük Kirára néz.
- Jól vagy hölgyem? Csak, mert vérzik az orra.
A lány most érzi meg, hogy az orrából a szája szélén az álláig lehúzódott egy vércseppekből összegyűlt vonal.
- Szeretné, hogy megvizsgáljuk?
Waynoka
Az szülei picit zavartan néznek, de mikor meglátják a táskát szinte meredten bámulnak maguk elé. nem válaszolnak, nem tudják felfogni. Waynoka a táskába néz, de nem látja az alját. Eltűnik a sötétben, ami benne van.
- Nem lehet.
Súgja az anyja.

Észak-Brooklyn
Nikostratos és Killbane
A tömeg hallgat Killbane-re majd az egyik fickó felmutatja a telefonját és rajta látszik a fekete szimbiótás fickó.
- Ha minden rendben van mi ez, a dolog Queensben?
Kérdi szinte arrogánsan, mintha ez Killbane felelőssége lenne.
Juna
A lány ül a metrón az ő telefonján is jöttek a hírek, majd pár furcsa durranás utána vonat leállt és a lámpák is kikapcsoltak. A halovány zöld vészfények kapcsoltak fel pillanatokkal később. A kocsiban ragadt egy tucatnyi pánikoló emberrel, akik mind a telefonjukat nézték. Páran arról kiabáltak, hogy megfognak fulladni, mert a levegő bármikor elfogyhat és valaki megállapította, hogy az ablak betöréséhez a kalapács eltűnt.

Észak-Queens
Knight/Rettenet és Komédiás
(3/3)
Rettenet és Edward most először egészen egy emberként viselkednek a gép szétmarcangolása után csápok csapnak ki és lemetszik a közelebbi kamerákat majd a páros megindul a sikátorba. Knight búvóhelyért és a lény, hogy megölje a bennlévő felmenőjét. Közben a férfi elkezdi felfogni mi is a célja az újdonsült élettársának.

Dél-Queens
Dunkelzahn
A sárkány az egyik tetőről remek kis gépével csinált képeket a már lezuhant robotról. Maga a sárkányember sem tudta, hogy mit is tett volna, ha tényleg ideér mikor még támadt a szerkezet, de most már nem más az a robot, mint egy jó kis boost a cikkéhez. Ám a férfi azt is észre veszi, hogy valami elrepül felette, apró fényes dolog, ami szinte hívja, nagyon ismerős, olyan ősi ösztönként emlékezteti valamire. A dolog Bronxba tart...

Bronx
Clestus Cassady
A magányos zárkájának rácsait a két őrből az egyik kopogtatja a rácsoknál.
- Mi van Cassady? Hallom idezártak, mert megpróbáltak megfojtani a múltkori szobatársad, mert "furán horkolt".
- Mit vársz ettől a tetűtől? Itt fog megrohadni annyi életfogytiglanja van, hogy csak na.
- Az biztos, de ne félj, nem csak mi fogunk ki színezni, de a horkoló haverjai is. Sétálj sokat a kalitkádban, te elbaszott állat, mert mikor kijutsz soha többé nem fogsz tudni járni és hidd egyikünk sem fog menni megmenteni.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 14 Jan. 2015, 23:12

~Ralf Shaw~

A randi elég átlagos volt, igazából a csaj se volt nagy szám, mármint jól nézett ki meg minden, de elég átlagos kis k-rva volt. Azon gondolkodtam, hogy megérdemli egyáltalán rá pazarolni az időm, amikor csomó mással is elüthetném, de mint mindig most is arra a következtetésre jutottam, hogy egyszer legalább ki akarom próbálni hogy milyen az ágyban. Úgyhogy játszottam a szerepem, jaj de szép a táj, milyen jól nézel ki, csináljunk egy képet rólad, blabla... k-rva unalmas volt.
Szerencsére jöttek a robotok, és megmentették a délutáni programomat. Full random jelentek meg szerte a városban, és kezdtek rombolni meg pusztítani... adta az egész, és a legjobb helyről, páholyból nézhettem végig! Mentek is a fotók, posztok rendesen, égett a twitterem és a tumblerem, a legjobbakat pedig facebookra is feltoltam.
Lol! The robots take Manhattan! #apocalypse #robots #manhattan #goanarchy #wtf
Persze jöttek az aggódók is, de azokkal nem igazán foglalkoztam, most nem értem rá ilyenekkel szarakodni, amikor éppen szétverték az egész várost, és én élőben közvetítettem. A telefonom folyamatosan rezgett és pittyegett, kommentek, likeok, upvoteok, üzenetek... le se szartam, csak a posztokra figyeltem.
Check out this vid about the fall of NY! #apocalypse #robots #manhattan #goanarchy #wtf
Persze redditre is felment egy poszt, amit k-rva hamar topra upvoteoltak, ott gyűjtöttem a legjobb képeket. A profilképem is megváltoztattam, ahogy mögöttem a pusztuló város, én pedig vigyorgok a kamerába. Esküszöm, amíg élek nem lesz jobb kép rólam..
Today's weather forecast: rain of blood, high amount of robots, and Apocalypse! #apocalypse #robots #manhattan #goanarchy #wtf #weatherforecast
Szerencsétlen csaj teljesen besokkolt, a földön guggolt miközben én röhögtem és élveztem a helyzetet - szánalmas. Lehet, hogy mind itt pusztulunk, és ahelyett hogy dugnánk vagy élveznénk a helyzetet, ő ott cryol mint egy retardált. A show vége felé még egy ilyen speciál tüzijátékot is betolnak, apró cuccok repülnek az égbe, és kezdenek szétszéledni - az egyik pedig egyenesen felénk tart! Remélem becsapódik ide vagy valami, és tolhatok erről is egy közeli képet.
Shiny stuff in the air! The robots are up to something more? #apocalypse #robots #manhattan #goanarchy #wtf #shiny

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 917
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Viktória Studtheim on Csüt. 15 Jan. 2015, 00:17

~Dunkelzahn~

Az egész internet ég. Emlékszem még az egyik első cikkemre. Egy orosz meteorról szólt. És azt is mindenhol jelentették. De ehhez képest az semmi. Mondjuk egyébként sem volt valami nagy durranás. De ez már az. Mondj bármit. Csak ezzel van tele. FB, twitter, reddit, tubmlr, minden. Minden New Yorki akit éppen nem a robotok öldököltek, fotózott és posztolt. Most, hogy a robotok csak úgy összeestek, mindenki erről beszél. De mindegy is. Van olyanom, ami senki másnak nincs. Szárnyak. Még gyorsan ellenőrzöm a telefonomon ami fontos, aztán ugrok egyet, géppel a kezemben. Rendes fényképezőm van, hiszen mégiscsak professzionálisnak akarok tűnni vagy mi a fene. Egy ilyen repülés alkalmával vagy 10-20 képet készítek, ebből kb 3 még el is fogadható. Ha nem lesz új fejlemény a közelben, akkor mindjárt befejezem a napi fényképezést. Van valami hír egy fekete lényről. Nincs is messze. Meg kéne néznem. Éppen indulok arra, amikor valami elrepül felettem. Mi lehet az? Még egy robot? Nem, ahhoz kicsi volt. Érdekel. Nem tudom miért. Pa Williams mint azt mondta, hogy bizonytalanért biztosat soha fel ne adjak. De ez más. Egyszerűen nem bírom az agyamat elszakítani tőle. Követnem kell. Ennyi biztos. Így hát megadva magamat az ösztönöknek, utána indulok, egyenesen a Bronxba.
avatar
Viktória Studtheim
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 21
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Csüt. 15 Jan. 2015, 11:03

~Dr. Vayne~

Valamiért köntörfalaz. Nem tudom miért. Mi veszteni valója van. Az aktája szerint semmi. Az aktáról beszélve.Ideje megnézni ki az akit magukkal hoztak. De ez előtt még töltök még egy adag whiskeyt az új barátomnak.
- Pontosan mit szeretne? Ezt-azt nem tudok adni. - mondom mosolyogva. Közben a gépemen behozom a fekete izé fájlját. Hm, gyenge a tűzre egy robbanás miatt. Valamint a hangokra is, de előző gazdateste miatt nem. Hm, érdekes. Űrlény és együtt él a gazdatesttel. Anélkül nem képes túlélni. Bár igazából ezek elég nagy gyengeségek, de nem rossz előnyöket ad. Vigyázni kell. Legfontosabb dolog, hogy Osborn tett-e a robotokhoz hasonló biztonsági eszközt. Cletus aktáját olvasva elég logikusnak tűnik ez. Ha még sincs, akkor a robot tervekhez fordulok. Biztos van benne egy lángszóró, vagy napalm, vagy akármi. Esetleg egy hősugár. Meg persze annak a bizonyos frekvenciának kiadására alkalmas cucc. Remélem. Ha van, akkor elkezdem kiszerelni. Megpróbálok viszonylag gyorsan dolgozni. Nem akarom, hogy sokan meghaljanak amiatt, hogy nem tudok szét kapni egy robotot. Elég nagy szégyen lenne.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
avatar
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Kira Sign on Csüt. 15 Jan. 2015, 17:13

~Kira~

Nem is késlekedem, erőmmel felkapom a férfit és repülök is arra, amerre a fiú mutatta az irányt. A férfinek, vagy túl sok vért vesztett, hogy ilyen poénos kedve van, vagy tényleg elhiszi, hogy hamarosan elpatkol.
- Ugyan már, nem fogsz te meghalni. Erős vagy, láttam, és aki erős, az bizonyára szívósabb is annál, hogy ennyitől az örök vadászmezőkre távozzon.
Mondom belecsempészve egy kis indián beszédet a mondandómba.
Hamar meg is látom az épületet és le is szállok. A mentősök hamar kijönnek és átveszik tőlem a férfit.
- Vigyázzanak rá, és kérem értesítsenek, ha jobban lesz.
Mondom, még mielőtt elvinnék. Aztán az egyik orvos megkérdi, hogy jól vagyok -e, mert vérzik az orrom. Az arcomhoz kapok és megérzem ahogy a vér az államon végigcsurog, eddig fel sem tűnt, hisz vitt előre az adrenalin, de mostanában elég intenzíven igénybe vettem a képességeimet, melyekhez a megnövelt formájukban nem voltam túlzottan hozzászokva még.
- Talán nem ártana egy vizsgálat.
Mondom, bár igazából nem szívesen maradnék, de aggódom is, magam és az indián csávó miatt is. megmentette az életünket, kötelességemnek érzem, hogy én is segítsek neki, ahogy tudok, és ezt a kórházból könnyeben megtehetem.

~ Bakura~

A dolgok a feje tetejére álltak. csak úton voltam, hogy Gitár órát tartsak, aztán a következő pillanatokban robot támadás miatt tereltek be minket a rendőrök az utcáról. Fogalmam sem volt, hogy mi is folyik itt, de azért próbáltam fülelni, hátha kiderül pontosan mi is folyik itt.

~Juna~

A metrón zötyögtem, mikor az hirtelen megállt és a fények pedig kialudtak. A telómra meg is jött a fel sem több kérdésemre, hogy: Mi a f*sz történt?
A tömeg elkezdett pánikolni, majd felkapcsolódott a halványzöld vészfény, többen arról sipákoltak, hogy meg fogunk fulladni. Én megelőzném a problémát és máris a kalapács felé nyúlnék, hogy kitörjem az üveget, de feltűnik, hogy az hiányzik.
- Na ez is csak akkor nincsen amikor kéne.
Minden esetre én nem hagyom ennyiben a dolgot és előkotorászom a táskámból a dezodoromat, majd marokra fogom, és azt a felét tartom az üveg felé, ami a homorú volt és fémből készült. Vettem egy lendületnyi erőt és a kezemet a kalapács nyeleként használva odasóztam egyet az üvegnek a deoval, kicsit talán hülyén nézhetett ki a szitu, de remélhetőleg hatásos lesz és betörik majd a üveg és szabad lesz az út.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Jack Gammer on Pént. 16 Jan. 2015, 14:06

Jack Gammer Naplója - Gótika - 1. Bejegyzés

Egy újabb unalmas nap, legalábbis így indult az egész. Korán keltem, fogat mostam, felöltöztem…na jó, nem fárasztok senkit a reggeli rutinnal, inkább az izgalmasabb részekhez tekerek. Lényeg a lényeg, az egész napomat azzal töltöttem, hogy azután a tetű után nyomoztam, aki az egyik manhatteni iskola környékén tartotta jópofa tevékenységnek, hogy drogot árul. Meglett a mocsok, persze hogy meglett, de ő csak egy aprócska hal volt a tengerben. Elkaptam, a biztonság kedvéért kicsit meg is dolgoztam az utcán, elvégre ellen akart állni a rendőri letartóztatásnak. Miután kiadtam magamból némi munkahelyi feszültséget, bevágtam a kocsiba és „hazahoztam” az őrsre. Betuszkoltam a megőrzőbe, gondolkodjon el picit az életén, de nem akartam sokáig otthagyni. Ahogy elnéztem a csávót, remek kis besúgót faragok belőle, akár már ma is, de muszáj volt kicsit ráijesztenem ehhez. Szinte már akkor éreztem, hogy jó útra tért a csávó, mikor elégedetten leültem írogatni a jelentéseimet. Egy bögre forró kávé, egy csokis fánk, a mai újság, tv, rádió, minden adott volt egy kellemes irodai naphoz. Végül nem így alakult. Ahogy nagyban gépeltem a jelentéseket, New York szerte elszabadult a pokol. Nem viccelek, tényleg. Gyilkos robotok jelentek meg a semmiből és kezdték irtani a népet az utcán. Tiszta Terminator. És tényleg. Jó műsor volt a tévés közvetítés, de se én, se a többiek, se a feletteseink nem tudták, mi a lótúrót kéne csinálni. Ide a hadsereg kellett volna, a nemzeti gárda, meg bazi nagy tankok, nem néhány utcai zsaru, pisztolyokkal és gumibotokkal. De a vicces fordulat csak ezután jött. Mielőtt még rendesen elkezdődhetett volna az apokalipszis, egy varázsütésre véget is ért. A droidok lepotyogtak az égről, vagy ahol éppen voltak, mint a friss hópelyhek. Ennyi volt a nagy robotinvázió. Őszintén szólva, kicsit csalódott voltam. Egy kis apokalipszis határozottan feldobta volna az unalmas hétköznapokat. Sóhajtottam egyet és visszaültem dolgozni.

- Komolyan leülsz ilyeneket beírni miközben kint Terminator-féle világ vége van?
Látványos szemforgatások és pofavágások közepette fordultam régi munkatársaim és cimboráim, azon belül is főleg az aggódó nyomozó felé, aki az imént frappánsan megszólított.
- Nyugi már srácok, ne pörögjetek rá a témára, nincs itt semmi apokalipszis, biztos csak valami be nem jelentett próba katasztrófa teszt izé volt vagy ilyesmi. Vagy ha nem, akkor ez volt a történelem legbénább robotinváziója.
De nem, mindenki pattogott. Oké-oké, odakint pánik volt, ez érthető volt, nyilván az ilyen dolgok mellett az ember nem megy el észrevétlenül, akármi is történt. És nem lehet mindenki olyan hidegvérű racionális fickó, mint jómagam. A közrendőr kollégák hozzá is láttak, hogy a pánikoló tömegeket és járókelőket betereljék és megnyugtassák.

- Ember! Hívd fel a nődet, vagy...
- Nézzétek, sok mindenkim nincs, akit felhívhatnék, szóval mit szólnátok ahhoz, hogy ti rácsörögtök a családjaitokra, hogy minden oké-e, én meg kimegyek és megnézem miről szólt ez az egész fiaskó? Oké? Oké. Mindjárt visszajövök.
Elegem volt abból, hogy mindenki parázott az egész őrsön egy kamu robotinvázió miatt. Lehet csak valami reklám volt az egész. Vagy kísérlet. Vagy filmforgatás. De izgi, talán bevesznek háttérszereplőnek. De ehhez sietnem kellett. Azért a szolgálati fegyveremet magamhoz vettem, de az ablakból meg a tv-ből úgy tűnt, vége volt, akármi is zajlott odakint. De amúgy is, volt egy sanda gyanúm, hogy az aranyos kis pisztolyból kilőtt lövedékeimre bármilyen gyilkos robot elröhögné magát. Megkerültem a tömeget és megcéloztam magamnak az utcát. Odakint a közelben láttam is egy lezuhant gépet, amin már dolgozott egy bomba-osztag. Oda is mentem, ha nem volt ellenükre, persze nagy jelvényvillogtatás közepette, nehogy valami arra tévedt civilnek gondoljanak. Elővettem a professzionális arcomat és elkezdtem érdeklődni.
- Üdv, Jack Gammer hadnagy. Aranyos kis játékszert találtak. Ha van róla sejtésük, esetleg volnának szívesek elmesélni, mi történt?
Kíváncsiságom felülkerekedett a józan eszemen és akár távolról, akár közelebbről megnéztem magamnak azt a robotkát, amennyire engedték a srácok és amennyire jómagam biztonságosnak találtam. De mi gond lett volna? Minden csendesnek tűnt, senki sem lőtt, senki sem robbantgatott, senki sem bántott senkit, akármi is zajlott eddig idekint, vége volt. Azért alaposan körbenéztem, mikor kiléptem az utcára és amíg odakint mozogtam végig szemfüles voltam. De tekintve hogy a járókelők el lettek terelve, a gépek leálltak, egyelőre sok minden nem veszélyeztethette a testi épségemet. Aztán hogy ez meddig maradt így, az nagy kérdés volt. Pillanatnyilag érdeklődve nézelődtem az utcán, méregettem a kinti helyzetet, a masinát, meg próbáltam kitalálni, mi történhetett valójában és csak akkor igyekeztem vissza valami fedezékbe, ha megint elszabadult volna a káosz. De ha nyugis volt a placc, akkor ráérősen mozogtam és gyűjtöttem az információkat. A robotka első pillantásra igazinak tűnt. Tényleg eljött volna az apokalipszis? Ha igen, akkor eddig nem voltam lenyűgözve. Na de mi van, ha ez még csak a kezdet volt? Végre valami izgalom.

_________________
Reneszánsz:
Jack Gammer - SHIELD ügynök
Arnold Braun - HYDRA katona
Rachel Burrows - X-diák
Doktor Julius Amadeus Chaos - a Ravencroft intézet egy őrültje

Gótika:
Jack Gammer - rendőrhadnagy
avatar
Jack Gammer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 71
Korábbi szint/kredit : 1.szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3.szint - 8 kredit
Join date : 2011. Mar. 20.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Cletus Kasady on Szomb. 17 Jan. 2015, 00:39

Cletus Kasady
Eh, már megint magánzárka... A két őr azzal szórakoztatja magát, hogy mindenféle f@szságot kiabálnak be nekem. Azt hiszik, hogy ezzel fel tudnak dühíteni, pedig egyszerűen csak unalmasak. Ebben az egész rohadt börtönben csak unalom van. Vagy kint öl meg az unalom, vagy csinálnál valami érdekeset, és rögtön csapnak be a magánzárkába, ahol nincsen semmi. Az a f@szfej Clyde még csak nem is horkolt furcsán. Csak azok találnak ki mindenféle hülye indokot, akik még sosem érezték a gyilkolás ízét, ezért rettegnek tőle. Mennyivel szebb hely lenne a világ, ha mindenki tudná, hogy milyen jó érzés megölni valakit.  Én csak egy kis egyszerű emberi élvezetre vágytam, amikor megpróbáltam megfojtani, de ebben a rohadt kóterban  minden jó dolgot tilos. Fekszem az ágyon és arról fantáziálok, hogy nincs az a vasajtó köztem és a két őr között. Nézem a képzeletemben a megdöbbent arcukat, amikor egyszercsak kiszabadulok. A rettegés a szemükben elárulja, hogy tudják, hogy nincs menekvés. Lehet, hogy ketten vannak, de a gyilkolás vágya engem tesz erősebbé. Hogy szállhatna velem szembe valaki, aki még attól is viszolyog, hogy véletlenül túl súlyos sérülést okozzon?
Tudom, hogy egyszer kiszabadulok, de most csak az álmok vannak nekem. Legalábbis addig, amíg vissza nem engednek a többi elítélt közé. Legközelebb már jobban időzítek. Valami gyors módszer kell, hogy még lássam az életet elszállni az áldozatom szeméből, mielőtt lefognának, hogy újra idehozzanak.

_________________
Reneszánsz: Cletus Kasady, Komédiás, a szimbionta, Michael Schuster, Raymond Washington (Becsület)
Végtelen Háború: Joseph Harper/Szabadság Kapitány
Gótika: Cletus Kasady
avatar
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Ayye Captain! on Vas. 18 Jan. 2015, 01:05


Igenis Kapitány és Vayne közlegény

Lassan csak előkerül a csapatom, még az a plusz egy tag is fenn van a neten akit beküldtek meghalni. Mert eredetileg nem voltunk elegen a feladatra. Kicsit azért örülök ennek a téridőkontinuum változós helyzetnek. Nem tudom itt mi vár minket, de legalább egy elegáns nyitást érdemes lenne összetenni és már tudom, hogy a csapattal egyszerűbb lenne. Persze mind a kettő akit ismerek egy szociopata s.ggfej, de ebben a világban még valószínű nem voltak nagy világmegváltó szuperhős csapatok. Alacsonyabb a léc és ahogy lefagytak pár őrszemtől az ellenfelek se lehetnek valami felkészültek. Sajnos nem én vagyok a PR-osok gyöngye, de a helyzet megköveteli a gyors döntéseimet.
- Igazából most elég lesz egy motor kulcs, de pikk-pakk! - Megpróbálok gyorsan Cletushoz érni, meg kell jelennünk mint a nap hősei, ahogy pedig a második pacát kell felkoncolnunk illedelmesen. De legalább a hatóságoknak átadni. Viszont mivel valószínű nincsenek a szállásolására felkészülve, maradni fog a koncolás.
- Lesse ki a frekvenciánkat a gépből és szóljon ha rajta van az adáson! - Szólok még az ajtóból gyorsan, majd ha kaptam kulcsot ha nem irány az utca front. De a második lépcső után rájövök, hogy esélytelen. Sprintben szelem át a szobát előre kiáltva:
- Ablak! - Ha nem lesz nyitva egy sem akkor kénytelen leszek egyiken pajzzsal előre átugrani. Nem lehet elég hamar elkezdeni legendákat gyártani, a kiberkarral pedig szép ívet adhatok majd magamnak az ellökés pillanatában. Ha nagyon magasban vagyunk szomszéd házig ugrok és így oda vissza jutok le a földszintre. Majd felmutatással pedig megpróbálok szerezni egy járművet.
Irány történelmet írni.
Eddy rettentő kallandjai

Befordulunk ismét a sikátorba, sikerül még kordában tartanom a szörnyet, de kínoz a gondolat, hogy igazából ő feszegeti az én határaimat. Megpróbálok kitartani, engedek ha muszáj és megrántom a gyeplőt mikor nincs felkészülve rá. Nem lesz egyszerű kör, fejben sakkozunk és a partnerem egy vérengző f.szkalap akinek ha nem tetszik a játék egyszerűen felborítja a táblát az asztallal együtt és akkor mind a ketten megüthetjük magunkat.
De igaza van, az elődnek meg kell halnia, talán csak ő ismerheti a lény természetét, viszont nem úgy viselkedett mint aki meg akarná velem osztani őket. Veszélyes állattá vált, mint a lény amit átszökött rám is. Talán én kordában tarthatom az enyémet, de a másikat valaki már bekebelezett és nincs idő nagy hollywoodi párfordulatokra. Lelöktem már a lóról, itt az ideje, hogy halálra tapossák mielőtt vakon visszaszabadul Damaszkuszba.
Az előbb a gépeknél látott csápokat próbálom ismét használni. A magam feje után pár pontos szúrást intéznék a szívbe, rögtön hármat és mások kettőt a szemüregen keresztül az agyba. Ezeknek elkel végeznie a dolgot, de ha fertő tud jó tippet adni azt is felhasználom. Viszont siettetem a távozásunkat, nem tudom milyen esélyekkel indulunk az éles lőszer ellen és nem ma akarom kideríteni.

Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 98
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Jajjmár on Vas. 18 Jan. 2015, 01:27

Elégedett mosoly ülsz számra, mikor újra meg újra számba veszem mind azt amit nem értem el, de mégis oly ambíciókat táplálok, hogy lehetnék egy sebész is. Sikereimet csak az árnyékolja, hogy ha ott kedvemre kavarnék nem hiszem, hogy eleinte sokat tanulnék. Nagy lenne benn a kupi és már nem csak nekem, de talán ők is meglátnák a megoldásokat, úgy mint én. A csodálatos macskás kirakóst senki nem rakja itt a telepen úgy mint én, amatőr paródiái a jómukásembernek.
De legyen lemegyek, a nap szemébe lógatom a zacskómat és megkérem, hogy lézeres szőrtelenítsen. Majd egyszer szép fényes lesz az egész a földútig. De most megnézem, hogy milyen világvégén pánikol a nép. A káosz az én k.rvám, egyszer az enyém lesz bizonyosan, már most is az. Valóban, csak még nem tudom, hogy utasítsam. De ha nem ismerem a káosz szemét nem nézhetek bele megrovóan, kíváncsian.
Vajon mit rajzolt ma apunak, ha csak szendén nyuszíti majd: "Apu, Apu!"
Akkor talán ma úgy büntetem ahogy ő is szereti, mert az én is szeretem édes.
Megvakarom leértemben a sebhelyeket és kíváncsi tekintettel a kedves kollégák felé tendálok.
- Aztán min háborog az nép, mikor munkára süt a nap? - Kérdezem vicceskedve, hiszen így ismernek. Én vagyok a móka mester, mindig bújkál bennem egy kis huncutság, egy pár disznó vicc és mindig nevetnek mintha értenék az össze komédiát. Szegény kis párák ebben a zord száraz világban, felszárítja őket még a nap is.
Akkora kincsei ennek a féltekének, elkéne mindet temetni, de itt minden vasbeton, nem állhatnám ha ásnom kéne.
avatar
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Vron on Vas. 18 Jan. 2015, 21:53

Rettenet
Van egy kis ellenállás, de gyorsan letöröm. Ebben a dologban nem tűrök ellenkezést. A másiknak pusztulnia kell! Az ember csápokat akar használni, de nekem más tervem van.
- Ebbe ne szólj bele! Ez csak az én dolgom!
A fogaimmal fogom darabokra tépni. Szétszaggatom a gazdatestét, és felfalom a másik maradványaival együtt! Felemésztem, és egyszer s mindenkorra vége lesz. Holtában is engem fog erősíteni, pontosan úgy, ahogy a természet diktálja. Távolról látom, hogy eszméletlen, és kicsordul a nyálam. Szánalmas és gyenge, nincs joga arra, hogy éljen! Itt az ideje átadni a terepet az új generációnak! Szinte megőrjít a vérszomj.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Svarog on Szer. 21 Jan. 2015, 13:54

Svarogot nagyon is érdekelték a gyűrűk. Egyszerűen hívogatta a belőlük áradó energia, birtokolni akarta őket. A következő pillanatban mielőtt hozzányúlt volt, egyszerűen megremegtek és sorban kirepültek.
Foom elmondta, hogy ezek egy nagyon fejlett technológia részei, az ő népének alkotásai. És most egyszerűen elrepültek előle. Az emberek közé.
Dragunov kezei ökölbe szorultak, érezte, ahogy egy lánggolyó formálódik a tenyerén, de türtöztette magát. A makulan, az ő fajtársa nagyon rossz bőrben volt.
- Nem szabad, hogy az emberi faj kezébe kerüljön. Igazi rohadékok! Eladják a másikat, csak a hatalomért élnek. Visszaszerzem tőlük, ha kell a testvéreim segítségével.
Odalépett, felszegte a fejét.
- Van információ, hogy hol vannak? Ez a mi örökségünk innentől és a mi küldetésünk. Addig nem nyugszom, míg vissza nem szerzem őket.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 882
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Darren Cain on Csüt. 22 Jan. 2015, 21:45

Killbane

Úgy tűnik egyik balf.sz sem sebesült meg itt. Ez legalább valami. A robot nem válaszol, mert mért is tenné. Túl egyszerű lenne meggyőződni arról, hogy nem fog hirtelen öldökölni. Persze, mivel New Yorkban vagyunk valakinek sírnia kell. Komolyan, L.A. a sok bunkójával értelmesebb és jobb hely mint ez a rohadó nagy alma.
- Nem tudom, mert épp most ütöttem szét fémrobotokat. Szívesen. De ha ennyire érdekli- odafutok hozzá- Megnézhetjük együtt. Mit szól hozzá? Le akarja fotózni? Hm? Pár perc és ott lehetünk. Mindenkire vonatkozik! Ha bárki annyira kíváncsi rá, csak szóljanak az isteni Killbanenek és máris ott lehetnek! fejezem be a kis beszédemet. Ha van önként jelentkező, akkor megragadom és már megyünk is. Nem hiszem, hogy lenne. A csávóhoz hasonló alakoknak csak a pofája nagy. Mindegy, úton vagyok. A dolog úgy nézett ki, mintha a takony lenne. De fekete volt. Mi folyik itt? Bár tuti, hogy Cletus rontott el valamit. Szinte nyilvánvaló volt. Fogadni kellett volna rá. És természetesen megint az isteni Killbanenek kell megoldania mindent. Bwa, tuti ott hagyom a csapatot ezután. Osborn nélkül semmi értelme itt maradni.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
avatar
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 24 Jan. 2015, 03:26

A szüleim úgy néznek, mint akik tudják, mi ez. Meg is kell kérdeznem, nem bírok csendben maradni:
- Ti ismeritek ezt? Valamilyen régi indián ereklye? És kicsoda John, őt mióta ismeritek?
Nagyon kíváncsi vagyok, mert túl sok minden történt itt túl rövid idő alatt. Mi lesz a házzal, ami romba dőlt? Erre fizet a biztosító? Hol fogunk lakni, amíg felújítják? Ha egy ilyen robot átjött, több is érkezett vele? A világ más részein is történtek ilyenek? A szüleim annyit tudnak, mint én, ezekre nem képesek válaszolni. A táskát ismerhetik csak. A táskát, aminek nincs alja, hiába nézem. Kipróbálom, hogy beleteszek valamit, egy leesett faldarabot és megnézem annak az útját. Én is belenyúlok, hogy meddig érek le. Vállig? Varázstáska. Mire jó ez és miért pont nekem és miért most, mikor összeütköztek a világok?

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Csüt. 29 Jan. 2015, 00:41

Svarog A föld alatt
Parázs hullik alá, ahogy a sárkány szavait mondja:
- Nem... a testvéreink... mind itt vannak. De ennél fontosabb is van itt. Ő! A Világfaló közeledik és csak ti állíthatjátok meg. Keresd meg a testvéreid és az terránok bajnokait. Együtt megtehetitek azt, ami a fajunknak nem sikerült. Szerezzetek erőt, sereget, legyetek készen!
A Fin Fang Foom köhögve zuhan az oldalára. A kis sárga moliodik sírva kezdik körbe állni.
- Menned kell. Mentsd... meg ezt a világot.
A szemei lassan lecsukódtak.
- Menj.
Parancsolta még utoljára.

Észak-manhattan
Vayne
A doktor még a hangágyukat szereli ki és a lángszórókat. Kapitány viszont nem vár és kiugrik az ablakon. Vayne elégé durván tépte ki a gépeket, de működni fognak, most indulhat a garázsba. Ahogy halad egy hófehér dolog robban át a vastag falakon, majd a kezébe csapódik. A levegőbe emelve őt.
Hordozó 2. Kiválasztva. Fehér fény aktív.
Mondja egy gépies hang és a férfi egyik ujján (ő választ melyiken.) Egy hófehér gyűrű van. (Lásd a második évad képeit)
Kapitány és Taylor Thackery
Vayne kiugrik az ablakon a másodikról a kocsik elé, amit egy laza bukfenccel tompít. Viszont az első kocsis látva ezt száguldva elrántja a kormányt a házból kiugró férfi elől. Mire a szórakozóhelyből kidülöngélő Taylor felé kezd haladni, aki reflexszerűen a jobb kezét maga elé tartja, ami fehéren világít majd a kisbusz neki ütközik. A busz szinte harmonikaként gyűrődik fel, de a Szépfiú sértetlen. A keze visszafakul hangtalanul és a fiú érzi, hogy valami nagy nyomás van benne, mint egy kiadós gyúrás után az izmai feszengenek egy nagy erővel.
A következő autó már a látvány miatt is megáll.
A messzeségben egy üreg botos ember békésen megszólal.
- Megtaláltam. A Tao Avatárja itt van.
Jack Gammer és Bakura
Gammer kiment az utcára ameddig Bakura csak az ajtó közlében várt a türelmetlen és félelemmel teli tömegben. Először Bakura látja meg az ablakon betörő világos kék dolgot, ami pontosan a kezét kapja el. A földre dönti és ott a körbe ölelő tömegben látja meg a gyűrűt.
Hordozó 3. Kiválasztva. Örvény sugár aktív.
Mondja egy gépies hang és a fiú egyik ujján (ő választ melyiken.) Egy világos kék gyűrű jelenik meg. (Lásd a második évad képeit)
Gammert nyugtatja az egyik tűzszerész, hogy nincs miért aggódni, valószínűleg valami elbaszott katonai dolog volt ez. Majd egy Fekete dolog száguld neki és a rendőrök és bombaelhárítók szeme láttára az egyik falnak csapódik, ahogy a kezére húzódik egy repülő gyűrű.
Hordozó 5. Kiválasztva. Fekete fény aktív.
Mondja egy gépies hang és a férfi egyik ujján (ő választ melyiken.) Egy fekete gyűrű jelenik meg. (Lásd a második évad képeit)
Jester
Phil a többiekkel tart, amikor egy vörös fény cikázva száguld feléjük. Jester fel se fogja igazán, csak párak sikolya miatt veszi észre, de addigra késő. A fény a kezét találja el és tűzárad belőle a körülötte lévőkre uralhatatlanul. Mikor a tűz eloszlik, Jester térdel a kormos tetem között és meglátja a gyűrűjét.
Hordozó 1. Kiválasztva. Tűzsugár... aktív
Mondja egy gépies hang és a férfi egyik ujján (ő választ melyiken.) Egy fekete gyűrű jelenik meg. (Lásd a második évad képeit) A gyűrű a tenyere felet generál egy lánggömböt.
Ralf Shaw
Egy világos piros fény száguld a fiú felé miközben a randija bőgve könyörög, hogy vigye haza és látni akarja a szüleit. A fény áthasítja magát A korlát kerítésén, mint egy apró forró golyó. A fiú kezét találja el és pár pillanatra a levegőbe emeli őt majd lassan leengedi.
Hordozó 7. Kiválasztva. Robbanó sugár aktív.
Mondja egy gépies hang és a férfi egyik ujján (ő választ melyiken.) Egy fekete gyűrű jelenik meg. (Lásd a második évad képeit)

Dél-manhattan
Kira
A doki bekíséri Kirát.
- A jelmeze ismerős. Lady America hordta ezt a második vh alatt.
Mondja a fickó.
- A nagyapám szerelmes volt belé. Mindig volt egy aláírt fotó róla kint a falán.
A doki ellenőrzi a pupilla mozgását a lámpájával.
- Érdekes. Úgy fest mintha átélt volna egy kisebb agyrázkódást. Lehet, hogy agyvérzést is.
Waynoka
- Az.. a sámán táskája. A törzs mágusainak eszköze...
Mondja az anya meglepetten. Mikor Waynoka belenyúl akkor hirtelen úgy érzi bele zuhan és vele szemben egy idős férfi jelenik meg a végtelen feketeségben lebegve.

- Waynoka. A nevem Dr. Michael Twoyoungmen. Én voltam a törzsünk sámánja, de az időm lejárt. Te magadban hordozod a mágiát. Ezért téged választottak az szellemek az új sámánnak. Ám ahhoz, hogy képes legyél erre fel kell áldoznod magadban a legsötétebbet. Hajlandó vagy erre?

Észak-Brooklyn
Nikostratos és Killbane
Killbane megfenyíti a nézőket, akik rögtön elhallgatnak majd eltűnik.
Egy zöld fény csapódik a kötözködő pasi kezére és a férfi felvillan.

Hordozó 8. Kiválasztva. Anyag újrarendező aktív
Mondja egy gépies hang és a férfi középső ujján egy zöld gyűrű jelenik meg.
- Vééégre. Végre az egész világ az enyém lesz!
Üvölti a pufók pasi és a ruháját átalakítja.

- Boruljatok térdre az Újraformázó Úr előtt!
Ekkor egy kék gyűrű került Michael kezére is. ÉS a tömeg körbe állta a két alakot, ahogy egy pillanatra kék fény karolta át Nikostratost.
Hordozó 6. Kiválasztva. Elektromossugár aktív
Mondja egy gépies hang és a férfi egyik ujján (ő választ melyiken.) Egy kék gyűrű jelenik meg. (Lásd a második évad képeit)
Juna
A kislány elkezdi betörni az üveget a dezodorjával. Sajnos z ereje nem túl nagy szóval kis repedéseket csinál elsőre. Ekkor robban ki az alagút falából egy fehéres szürke fénylő dolog taszítja át a kocsi másik oldalán lévő székre és gyűrűként manifesztálódik a kezén.
Hordozó 4. Kiválasztva. Dezintegráló aktív
Mondja egy gépies hang és a lány egyik ujján (ő választ melyiken.) Egy kék gyűrű jelenik meg. (Lásd a második évad képeit)

Észak-Queens
Knight/Rettenet, Komédiás és Killbane
Rettenet meggátolja Knight lépését, amivel belassul a mozgásuk. Úgy fest a páros nem képes rendesen kommunikálni. Mire támadnának addigra egy világoskék fény csapódik neki párméterrel arrébb lökve. Miközben Cletus felébred látja, ahogy a szimbiótás alakon egy kék gyűrű világít.
Hordozó 5. Kiválasztva. Jégsugár aktív
Mondja egy gépies hang és a férfi egyik ujján (ő választ melyiken.) Egy kék gyűrű jelenik meg. (Lásd a második évad képeit)
Killbane erre a látványra érkezik meg.
Dél-Queens
Dunkelzahn és Diana
A sárkányember követi az ösztöneit és repülni kezd, de közben az egyik háztetőn meglát valamit. Diana kilopózott, hogy hátha itt van vétel és eléri a nővérét, aki a robot támadás óta nem jelentkezett. Nem járt szerencsével. De a két makluan szinte állati ösztönként érzékelik egymást. Sosem láttak másikat a fajtájukból mégis tudják, hogy ők egy földről valóak.

Bronx
Clestus Cassady
Cletus tűri szavakat és az őrök elfordulnak, majd egy sárga gyűrű repül be áttörve az ablak egyik rácsát. A kezére repül és a fényben meglátszik a gyűrűforma.
Hordozó 9. Kiválasztva. Mentális erősító aktív
Mondja egy gépies hang és a férfi egyik ujján (ő választ melyiken.) Egy sárga gyűrű jelenik meg. (Lásd a második évad képeit) Ahogy Cletus érzi a az erejét az őrök szeme sárga lesz és dermedten állnak.

Kirby Űrállomás
Dr. Reed Richards, Johnny Storm, Dr. Susan Storm, Ben Grimm
A Storm-Richards fejlesztésű űrállomás, ami a különböző lényekre és fémekre tett hatásokat vizsgálja. Reed Richards, az állomás tervezője, hat doktorival rendelkező feltaláló. Sue, biokémikus, a program vezetője. Az Apja tervezte és finanszírozta a kutatást, pár katonai támogatóval együtt. Johnny Storm, szerelő, asszisztens. Az első ember, aki az űrből ír twittere és instagramra. Ben Grimm pilóta, shield ügynök, Bronxi foci bajnok.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 29 Jan. 2015, 20:57

A buli bent fergeteges volt, amíg tartott, de lássuk be, a csaj-pasi arány nem volt valami kedvező. Utálom az ilyen virslipartikat, arról nem is beszélve, hogy Mike már akkor teljesen ki volt ütve, mikor megérkeztünk, és legalább kétszer majdnem lehányt, az pedig nem pálya. Na persze ez csak egy dolog, de ráadásul valami tré csávó belém akart kötni, amiért a barátnőjével smároltam. Jézusom, csak smároltunk, nem házasodtunk össze, vagy mittudomén?! És különben is, ha ilyen kevés a csaj, akkor ne lepődjön meg a fickó, hogy a foglaltakat is meg kell osztani. Mintha billog lenne rajta… ember, ez a huszonegyedik század!
Mindegy, szóltam a biztiőröknek, hogy vakarják le rólam a srácot, mielőtt lenyomom, és dobbantottam, mert nagyon elegem volt már a helyből. Legalább egy évig várok, mire kiadják a kabátomat a ruhatárban, hahóóó, mintha egy színházban lennék, vagy mittudomén.
Mire végre kijövök, kicsit kitisztul a fejem a friss levegőtől, szóval rögtön rá is gyújtanék, de valami gyökér a szemembe világít egy vakuval.
-Mér nem szólsz, ha képet akarsz? – Kérdem az akárikitől, és a kezemmel próbálom eltakarni ezt az egycsillió voltos vakut.
Legalább egy csomó idő kell mire rájövök, hogy nem vaku volt, hanem egy autó fényszórója, de totál nem vágom, hogy éltem túl. A kocsi mintha egyszerűen megállt volna előttem, de közben tökre összetört.
-B*szki, láttad ezt? – Kiáltok fel bárkinek, aki a legközelebb van hozzám. – Frankón elcsapott, és simán lenyomtam a kocsit!
A cigi meg ki se esett a kezemből, szóval rá is gyújtok akkor már, és rögtön előveszem a telefonomat, aztán nyomok egy szelfit a kocsival, ami tisztára olyan lett, mint valami harangika, ahogy így felnyomódott.
„ELPUSZTÍTHATATLAN!!!” – Nyomom a szelfi mellé, aztán megy twitterre rögtön. Öcsém, ebből vagy egy végtelen lájkom lesz, vagy feljelentek valakit!


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2745
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Michael Nikostratos on Szer. 04 Feb. 2015, 00:18

~Michael Nikostratos, Árész fia~

A csávó akivel rendet tettünk lerendezi a tömeget, én pedig az apámtól kapott sisakot nézegetem. Nem rossz cucc, úgy tűnik láthatatlanná tesz, legalábbis a reakciókból ezt szűröm le. Hasznosnak tűnik, a hónom alá is csapom - minek hordjam folyamatosan, ráadásul azt se tudom, hogy milyen erőforrásból táplálkozik, lehet hogy kimerülne ha sokat használnám - aztán megjelenik egy gyűrű a semmiből, és a nagypofájú dagadék ujjára kapcsolódik. Úgy tűnik nem csak nekem van ma karácsony. A férfit láthatóan önbizalom önti el, de kreativitása nulla - Újraformázó úr?! Hangosan felröhögök, miközben egy kék gyűrű kerül az én gyűrűsujjamra is. Zsír, még egy ajándék. A gépies hang alapján ez elektromos sugarakra képes, ami tetszik - szóval nem csak láthatatlan tudok lenni, de most már pusztítani is tudok. Egy pillanatra arra gondolok, hogy odakiáltok a csávónak mielőtt támadnék, de ez faszság lenne, és csak filmekben csinálják. Egyszerűen megpróbálok villámokat szórni rá, nem túl sok feszültséggel, az ipari 380 talán megteszi, hogy ne ordibáljon több faszságot. Ha sikerül kiiktassam, akkor megpróbálok elsőként odalépni, és elvenni a gyűrűjét, ha viszont többször kell lecsapjak rá, az se probléma - ez esetben viszont felveszem a sisakot, nem vagyok hülye. Amennyiben kiütöm, és utána más akarja lehúzni az ujjáról a bizsut, nevelő célzatú ipari árammal próbálkozok.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
Michael Nikostratos
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 998
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 04 Feb. 2015, 00:29

~Ralf Shaw~

Miközben a piros fény egyre közelít, a csaj egyre csak vinnyog és könyörög, hogy vigyem haza. k-rva irritáló, legszívesebben megütném, de nem vagyok állat. Ahogy a fény áthatol a korláton, az ujjamat célozza, és pár pillanatra felemel a levegőbe, mielőtt leengedne a földre. Így is van, isten vagyok, megérdemlem hogy repülhessek. Ez után egy gépies hang közli, hogy Hordozó lettem - köszönöm, a Ralfnál maradnék - és valami robbanó sugárról beszél. A középső ujjamon megjelenő gyűrű lenne az? Fasza. Ahogy a fekete ékszert nézem, lepillantok a csajszira, aki továbbra is vinnyog és a szüleiről beszél - és kinyújtom felé a kezem, miközben megpróbálom felrobbantani. Idegesítse a rokonait a túlvilágon, de ne engem. Ha sikerül, akkor elnézek a város felett, próbálom behatárolni hogy hova repült a többi fény, és elindulok lefelé. Valószínűleg több ilyen eszköz is van, és egyértelmű, hogy én vagyok egyedül méltó rájuk, én vagyok a kiválasztott. Mások csak elpazarolnák az erőt, és ezt nem engedhetem. Én kell az emberiség Istene legyek, és ezekkel a kis szarokkal simán képes lennék rá. Vajon mindegyik más? Hiszen különböző színük volt.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 917
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Kira Sign on Szer. 04 Feb. 2015, 14:42

Bakura

A tömeg türelmetlen és pánikol, persze így nem tudtam meg túl sokat azon kívül amit már korábban is tudtam. Ahogy állok a tömegben a periférikus látásomban feltűnik valami, ami az ablak előtt csillant meg. Ebben a pillanatban töri ki az ablakot az a valami. A kezem ösztönösen magam elé tartom, hogy a szilánkok ne sértsék meg a szemem se az arcomat. A valami eltalál és a földre esem, majd gyorsan rátekeredik a kezemre én pedig próbálom lerázni, de az nem moccan, sőt szorosabb lesz majd egy világos kék gyűrű formáját veszi fel, ami a középső ujjamra szorult.
Majd egy gépies hangot hallok ami e szavakat mondja:
"Hordozó 3. Kiválasztva. Örvény sugár aktív."
~ Ez meg mi a csudát jelent? Örvénysugár?
Teszem fel magamnak a költői kérdést, majd megindulok kifelé közben pedig reménykedem, hogy nem állít meg egy rendőr sem. Valami azt súgja, hogy nem tanácsos a továbbiakban nagy tömeg közelében maradnom. És ha meg akarom tudni mi is ez az örvénysugár, és miért pont az én kezemre mászott rá ez a gyűrű akkor a válaszokat nem itt kell keresnem.

Kira

A dokik bekísérnek majd megvizsgálnak.
- Nos doki megmaradok?
Kérdem viccesen, de a válasz sajnos annyira nem volt már vicces.
- Wáo, én meg csak annyit éreztem, hogy megfájdult a fejem. Lehet ennek valami maradandó hatása? esetleg vérrög?
Kérdezem, bár nem lelkesednék az ötletért, ha a fejemben kellene matatniuk, de jobb mint, hogy egy életre gyogyós legyek.

Diana

~ Még mindig nincs jel. Talán a tetőn majd lesz.
Gondoltam magamban mielőtt kimásztam volna. Nagyon aggódtam a nővéremért főleg azok után amiket az ablakból láttam. Meg akartam tudni jól van -e, így nem érdekelt hogy nappal van, mégis kimásztam a tetőre, hogy onnan próbáljam meg elérni őt, persze eredménytelenül. Ahogy eltettem a telefont és megindultam volna vissza hirtelen valami furcsa érzés fogott el. Úgy éreztem valami vagy valaki közeledik a hátam mögül.
megfordultam és mikor megláttam az érzés valószínűleg okozóját, alíg akartam hinni a szememnek. Meg is dörzsöltem hamar, de mikor ismét kinyitottam még mindig ott volt előttem.
- Ez nem tehet. Talán mégsem én vagyok az egyetlen sárkánylény?
Teszem fel a kérdést míg közeledik, és ha válaszol akkor valószínűleg nemcsak a képzeletem játszik velem.

Juna

// 24 éves kislány. Nice Very Happy //
Sajnos nem vagyok elég erős hogy kitörjem az üveget így először csak repedésnek indítom az üveget. Folytatnám is addig az ütlegelés még az kitörne, de aztán valami fémes színű dolog átüti a falat, majd magával ragad és egyik szemben lévő székig sodor. Ahol hirtelen zsugorodni kezd a valami majd az ujjamra mászik rá és végül kék gyűrű alakot ölt a középső ujjamon. Egy gépies hang szólal meg, bár amit mond abból egy kukkot sem értek.
- Dezi micsoda? Na nyolc ki kell jutnunk innen.
Mondom nem túl hangosan, majd megvizsgálom a lyukat a falon ahonnan a gyűrű előjött. Hogy kiférek e rajta és hogy azon keresztül el tudunk -e menekülni innét.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Jack Gammer on Vas. 08 Feb. 2015, 02:18

Jack Gammer Naplója - Gótika - 2. Bejegyzés

Ennyit az unalomról, kész, megváltozott az egész életem, néhány röpke perc alatt, tök izgalmas. Pedig baromira nem így indult a napom. Tök átlagosan telt az egész délelőtt, berángattam az őrsre egy lelkes drogdílert, akiből spiclit akartam faragni, írogattam a kis jelentéseimet, mire az egész világ a feje tetejére állt. New York büdös, mégis csodálatos utcáin kitört a robot invázió, a technológiai apokalipszis, az összes létező scifi rémálom egybe vegyítve. De mikor az ember már éppen elhitte volna, hogy hoppá, itt tényleg történt végre valami, az összes robinátor leállt. Több opció is elképzelhető volt. Egyes, hogy tényleg apokalipszis volt. Ebben az esetben ez volt a történelem legbénább apokalipszise. Mondjuk elvileg az első is, de mindegy. Kettes opció, valami hülye filmforgatás zajlott, amit megint nem jelentettek be előre. Hármas, valamiféle elszabadult laborkísérlet, vagy katonai akció zajlott le odakint. Te jó ég, négyes-ötös-hatos-kismillió opció volt még, kicseszett robotok repkedtek odakint, marhajó volt. Persze csak néhány órára. Akárhogy is, nem terveztem bent hallgatni a nyomozó kollégák rikácsolását, a rendőrségre beterelt járókelők picsogását és a világvége hangulatot, inkább kimentem körbenézni, mi is zajlott odakint.

Kint minden békés volt, nyugodt, el lett terelve az egész bagázs. Robbanások, pusztítás nyomai, valaki tényleg nem fért odakint a bőrébe. Meg is voltak az én embereim, akiket kikérdezhettem. A közelben lezuhant egy ilyen mikrobi, azt szerelgette már egy kiküldött bomba-osztag. Megvillant a jelvény, bemutatkoztam, jópofiztam egy kicsit és máris bent voltam a krémbe, haver lettem, de még mennyire. Az egyik tűzszerész elkezdett nekem magyarázni, hogy aggodalomra semmi ok, valószínűleg csak valami félresikerült katonai akcióval volt dolgunk. Hát én is ezt mondtam bent a sok lükének. Nem volt itt semmiféle robot forradalom. Megköszöntem a fergetegesen sok információt, búcsút intettem, jólétet kívántam és már-már éppen indultam volna vissza az íróasztalom mögé, hogy elsüssem a többieknek a jó öreg „megmondtam” szöveget, mikor valami eszméletlenül furcsa dolog történt. Frankón furcsa. Mármint nem ilyen átlagosan furcsa, hanem tényleg rohadtul furcsa. Olyan igazi furcsa.

A semmiből hirtelen nekem száguldott egy fekete dolog. Olyan eszeveszettül gyors volt, nemhogy észrevenni, meglepődni se volt időm azon, mi történik. A robotka körül összegyűlt bagázs, rendőrök, bombaszakértők, tűzszerészek mind-mind tátott szájjal bámulták végig, ahogy engem valami fekete cucc az egyik közel épület falához vágott. Nem esett jól, nagyon nem, határozottan nem, de nem volt nagyobb baj. A falnak támaszkodva igyekeztem összeszedni magam és rájönni, mi a franc találhatott el, mikor meghallottam a gépies hangot.

- Hordozó 5. Kiválasztva. Fekete fény aktív.
Álmélkodva emeltem fel a jobb kezemet, aminek a középső ujján egy fekete gyűrű jelent meg. Gondolatok tucatjai rohamoztak meg pillanatok alatt. Az első természetes reflexem az lett volna, hogy megpróbálom lerángatni ezt a vackot és minél messzebbre hajítani. De olyan szépen csillogott, ráadásul biztosan nem véletlenül választott egy ilyen jófej csávót magának, akárhonnan is jött. Abból nem lehetett gond, ha legalább addig megtartom, míg kiderül, mi a fene folyik itt. Ami magát a cuccot illeti, lefutott a fejemben minden létező dolog, amibe gyűrűk szerepelnek. Kezdésnek reménykedtem benne, hogy senki se jegyzett el. Aztán jött a Gyűrűk Ura. Utána valami másik régi film, amibe a csávó hasonlóan járt, csak ott zöld volt az űrből jött bizsu. Nem, sárga volt. Vagy rózsaszín? Basszus, pedig a címében is benne volt. Újra meg kéne néznem. Jobban belegondolva, mégsem. Borzalmas film volt. Még egy ősi magyar vers is eszembe jutott, a Fekete ország, Babits Mihálytól. Abban is volt fekete fény. Vagy fény az pont nem? De hát abban minden fekete volt. Pont a fény nem? No mindegy. Azért elég rasszista gyűrű lehetett ez. Fekete fény. Miért pont fekete? Mondjuk a színét elnézve érthető. Ilyen és ehhez hasonló értelmes gondolatok futottak át az agyamon, de nem jutottam egyről a kettőre. Világos volt, mi a következő lépés.

Ki kellett próbálni a kicsikét. Ha valaki elkezdett volna pánikolni, azt nyugalomra intettem, nem volt itt semmi probléma, égből pottyant bizsu tesztelés zajlott csupán. Összeszorítottam a jobb kezemet, felemeltem, az összes emberkétől és a robottól messze elfele célozva magam elé tartottam és koncentráltam. Hogy mire, arról fogalmam se volt. Mindenre, ami eszembe jutott és folyamatosan ismételgettem a fejemben ezt a két szót, fekete és fény, minden létező hangsúllyal. És vártam az eredményre.
- Rajta, gyerünk, működj.
Mondtam parancsoló hangon, ha esetleg erre várt volna a cucc. Egyelőre már abban is kételkedtem, hogy ébren voltam, de ha már itt tartottam, akkor sodródtam a hangulattal. A robotok után egy random szuper gyűrű már egészen hétköznapinak tűnt. Egyelőre örültem a farkamnak, hogy én voltam a kiválasztott hordozó, de baromira kíváncsi voltam, mit tudott a kis vacak. Emberkékre természetesen nem céloztam, nem voltam én szörnyeteg, de a nagy semmiben csak nem tehetett akkora kárt ez az aktiválódó fekete fény. Vagy mégis? Fogalmam sincs. Egy dologban biztos voltam, nekem ezt az izét ki kellett próbálnom. Ez volt az én sorsom.

Ha a kezdeti lelkesedés lecsillapodott és többet tudtam az egészről, elkezdhetek majd gondolkodni a részleteken. Mi ez a gyűrű? Honnan jött? Miért lettem én a hordozó? Mennyire nézik ezt jó szemmel a többiek? Mit kéne tennem vele? Miért én vagyok az 5. hordozó? Volt még másik négy legalább? Többen voltunk? Mi volt ez a fekete fény? Mit tudott? Veszélyes volt? Űrlény cucc? Elszabadult kísérlet? Új technológia? Áprilisi tréfa? Annyi kérdésem volt, de semmi válaszom. Egyelőre inkább átadtam magam a hangulatnak. Előbb a móka, utána agyalunk a többin, ha többet tudunk. Aki a közelembe jött, azt szépen arrébb küldtem, hogy nincs gáz, megvagyok, nem akartam fegyverrel vagy ököllel arrébb tessékelni senkit, nem hogy ezzel a gyűrűcskével rá célozni. Nem, egyelőre csak a nagy semmibe terveztem kipróbálni, mire is volt képes a kicsike. Nagyon érdekelt, az tuti. Koncentráltam, szuggeráltam, gondolkodtam, valami úton, módon működésre akartam bírni ezt a fekete fényt. Akármit is jelentsen, izgalmasan hangzott, az biztos. Végre valami feldobta az unalmas hétköznapokat. Ősidők óta erre vártam. Egy robot lázadás se rossz, de ez jobbnak tűnt. Végre volt saját játékszerem.

_________________
Reneszánsz:
Jack Gammer - SHIELD ügynök
Arnold Braun - HYDRA katona
Rachel Burrows - X-diák
Doktor Julius Amadeus Chaos - a Ravencroft intézet egy őrültje

Gótika:
Jack Gammer - rendőrhadnagy
avatar
Jack Gammer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 71
Korábbi szint/kredit : 1.szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3.szint - 8 kredit
Join date : 2011. Mar. 20.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Gótika

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.